Δευτέρα, Μαΐου 15, 2006

KYΡΙΕ ΤΖΙΓΓΕΡ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

Ναι κύριοι.....Πρέπει να πούμε όλοι ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Τζίγγερ....Γιατί?
- Γιατί μας έβγαλε από το κλουβί της Λεωφόρου και μας σπίτωσε στην μακέτα του Βοτανικού
- Γιατί κουραστήκαμε να παίρνουμε ΧΑΛΑΡΑ τα πρωταθλήματα και είπαμε να δώσουμε 2-3 πρωτοκλασάτους παίκτες μας στον Ολυμπιακό για να αυξηθεί ο συναγωνισμός.
- Γιατί έχει εδραιώσει την χριστιανική μας συνείδηση αφού πλέον κάνουμε τουλάχιστον 100 φορές την μέρα τον σταυρό μας απο αυτά που βλέπουμε και ακούμε.
- Γιατί γίναμε πολιτισμένοι και απομονώσαμε τα ακραία στοιχεία (ΝΟΠΟ, COCKNEYS, ATHENS FANS κτλ) και κρατήσαμε του οσφυοκάμπτες της ΠΑΛΕΦΙΠ και της DERBY.
- Γιατί γίναμε πιό προοδευτικοί και γαλαντόμοι αφού αποφασίσαμε να κάνουμε συνεταιράκια αυτούς που μας ληστεύουν τόσα χρόνια κάνοντας την νύχτα μέρα με ευρηματικές διαιτητικές αποφάσεις που ξεπερνούν την φαντασία του ανθρώπινου νου...για όσους δεν κατάλαβαν λέγεται και Σούπερ Λίγκα...
- Γιατί επιστρέψαμε στις παραδοσιακές αρχές και τακτικές του παίζω με τον κάθε άμπαλο κομπάρσο και φιλοδοξώ να κερδίσω κάτι αστείους αντιπάλους σαν τον Ronaldinho και τον Henry..Kαι ποιοί είναι αυτοί μπροστά στον Fanis Gekas και τον Lucas Vyntra????Ε?
- Γιατί επιστρέψαμε στις οικογένειες μας αντί να τρέχουμε στα γήπεδα....Αυτό έλειπε να χαλάμε και τα σπίτια μας για την μπάλα....Άκου εκεί να μαζεύονται 65.000 Παναθηναϊκοί σε ματς με την Παναχαϊκή(1985)?????Σπίτια δεν έχετε ρε κοπρόσκυλα??Γυναίκες και παιδιά?
- Γιατί γίναμε ευρωπαίοι και όχι ρατσιστές...Καιρός ήταν να σταματήσει πια αυτή η εμμονή με τους Έλληνες παίκτες....Δηλαδή οι ξένοι τι, κλέφτες θα γίνουν????Γι'αυτό αποχαιρετήστε τον Παπαδόπουλο, όπως και τον Καραγκούνη, τον Κωνσταντίνου, τον Μπασινά και τόσους άλλους και ετοιμαστείτε για νέες χαιρετούρες σε λίγα χρόνια με Δάρλα, Μάντζιο κτλ....Όχι τώρα, σε λίγο. Δεν είναι ακόμα έτοιμοι για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού.....
- Γιατί προετοιμάζουμε το μέλλον του εθνικού ποδοσφαίρου...για του Παναθαναϊκού έχει ο θεός.
- Γιατί μας έμαθε τι πάει να πει οικονομία. Τώρα με το ευρώ τα πράγματα δυσκόλεψαν....Γι'αυτό είπε ο άνθρωπος....κοιτάξτε εμένα πως περικόπτω τα έξοδα και πως παράλληλα μεγιστοποιώ τα έσοδα πλασάροντας κάθε χρόνο ένα νέο παραμύθι....και αν στραβώσει η δουλειά?το γνωστό:φταίει η διαιτησία, ο καιρός, οι αληταράδες οι παίκτες που θέλουν να πληρώνονται κιόλας κτλ....
- Γιατί απολαβάνουμε το σεξ χωρίς φραγμούς πλέον....Εκεί που πηδούσαμε, τώρα μας πηδάνε κιόλας....Τι μας πηδάνε δηλαδή....Όλο το Κάμα Σούτρα και τον Ταντοϊσμό έχουν εξασκήσει πάνω μας....
- Γιατί πλέον απολαμβάνουμε και το ποδόσφαιρο αφού μην αντέχοντας να βλέπουμε τα άσπρα χώματα με φανέλες Παναθηναϊκού, παρακολουθούμε αποκλειστικά ξένα πρωταθλήματα και μάλιστα χαλαρά από τον καναπέ μας.....ΑΝΕΣΗ!!!
- Γιατί μαθαίνουμε ξένες γλώσσες και άλλες κουλτούρες....Ιταλικά, εβραϊκά, Αγγλικά, Τσέχικα και προσφάτως Σουηδικά.....αυτό θα πεί πλάνο πενταετίας....σε πέντε χρόνια θα έχουμε αλλάξει τουλάχιστον πέντε προπονητές διαφορετικών σχολών και νοοτροπίας και θα έχουμε μάθει και πέντε πιασάρικα μπινελίκια CAZZO!!!!!!!
- Γιατί ανακαλύψαμε και άλλα αθλήματα που μέχρι πρότινος θεωρούσαμε δευτερεύοντα....Πάλι καλά που υπάρχουν ο Σταθοκωστόπυλος και ο Παύλος και βλέπουμε κάμια κούπα πέραν απο αυτή του καφέ....

Θέλετε και άλλα...Υπάρχουν αλλά θα πρέπει να περάσω 2-3 24ωρα στον υπολογιστή για να απαριθμήσω όλες τις ευεργεσίες του κ. Τζίγγερ......Αλλά μην φοβάστε, εδώ θα είμαστε να κλαίμε με τα χάλια μας πολλά χρόνια ακόμα....




17 σχόλια:

Old Boy είπε...

Πάντως θα γυρίσει μπούμεραγκ αυτή η ιστορία με τον Παπαδόπουλο, αν οριστικοποιηθεί η φυγή του. Θα ξεχειλίσει το ποτήρι.

Thrass είπε...

Τι ΝΟΠΟ τι τη θες??

Thrass είπε...

τΗ ΝΟΠΟ...

talos είπε...

Αυτή την απορία είχα και γω Thrass, δυο πράγματα έκαναν σωστά οι Βαρδινογιανναίοι: Διάλυσαν την ΝΟΠΟ και έφτιαξαν την Παιανία (με τις Ακαδημίες).

Old-Boy: ΟΚ θα ξεχειλίσει... Και; Πώς μπορούν οι οπαδοί να επηρεάσουν την διοίκηση; (Ερώτηση ήταν αυτό και όχι ρητορική - κάτι πρέπει να γίνει, αλλά τι;)

warzycha είπε...

Τίποτα δεν πρόκειται να γίνει, ούτε και κανείς θα ξεσηκωθεί, ίσως μόνο μερικοί θερμόαιμοι. Έτσι και αλλιώς οι πιό πολλοί το έχουν(-με) κόψει το γήπεδο. Τη βλέπω τη δουλειά, θα πάρουν πάλι κανένα αμφιβόλου αξίας ξένο για να γεμίζει τον πάγκο, με το πρόσχημα ότι "βρίσκουν καλύτερο στην διεθνή αγορά" (βλ. σημερινή Derby). Ποιον θα φέρουν δηλαδή; Τον Ανρί; Και ο Ανρί το ξέρει; Ας γελάσω, εδώ παίκτες του στυλ Λόβενκρατζ είναι ακριβοί και μάλλον απλησίαστοι για το βαλάντιό μας.
Άντε, και σ'ανώτερα, στου Δάρλα και του Λεοντίου...

Ανώνυμος είπε...

Εγώ δεν έχω καταλάβει. Από την στιγμή που δεν κρατά κανέναν γιατί δεν τους βάζει ένα πωλητήριο 1-2 χρόνια πριν ώστε να βγάλει τουλάχιστον λεφτά από αυτούς;Νομίζω ότι όχι μόνο δεν έχει την ελάχιστη επιχειρηματική συνείδηση αλλά είναι εκτός τόπου και χρόνου.Να φανταστείτε ότι δεν μπόρεσε να καταφέρει τον Παπ που δεν έχει καν μάνατζερ!

Ανώνυμος είπε...

Και δεν κατάλαβα γιατί να παρακαλά ο ΠΑΠ να μείνει στον Παναθηναϊκό;Τι ιδιαίτερο έχουμε ως ομάδα;Έχουμε να πάρουμε πρωτάθλημα 10 χρόνια,λεφτά πολλά δεν δίνουμε,γήπεδο δεν έχουμε,τα δύο τελευταία χρόνια ξεφτιλιστήκαμε και στο αποκούμπι (Ευρώπη).Δυστυχώς είμαστε πολύ μικρότερη ομάδα στην συνείδηση κάθε λογικού ποδοσφαιριστή από τον ΟΣΦΠ.Δεν έχω ακούσει τον Ντέμη,τον Γούμενο ή τον πρόεδρο της Λάρισας (προέδρους ομάδων με περίπου ίδια επιτεύγμα τα τελευταία 10 χρόνια) να λένε το ίδιο.

Old Boy είπε...

«Δε θέλω να σας τη σπάσω, αλλά αν δεν κάνω λάθος του ΠΑΠ το διπλά δε του δίνει για να μείνει ;
Αν όπως λέει γουστάρει Παναθηναϊκό και όλα είναι μια χαρά και εδώ είναι το σπίτι μου και άλλα τέτοια χαριτωμένα, γιατί δε παίρνει τα διπλά να τελειώνουμε ;
Δηλαδή, για να καταλάβω, πόσο νομίζει ο ίδιος οτι κάνει ;
Διότι ο καθένας έχει μια άλφα άποψη για τη πάρτη του.
Ο ΠΑΠ νομίζει ότι κάνει χ ευρώ και ο Τζίγγερ νομίζει ότι κάνει χ-ψ στη δεκάτη».

Εγώ δεν νομίζω ότι είναι θέμα χρημάτων. Αν ήταν θέμα χρημάτων θα γίνονταν και οι διαπραγματεύσεις σε άλλο κλίμα και ίσως να βρισκόταν χρυσή τομή. Νομίζω ότι είναι απόρροια μιας νοοτροπίας του στιλ «Δεν έχουμε ανάγκη κανέναν. Θες να μείνεις με τόσα - μείνε. Δεν θες, αγοράζουμε άλλον». Άντε να αγαπήσει την ομάδα τώρα ο Λεοντίου, ο Δάρλας, ο Μάντζιος και ο Τζιώλης. Έχουν λάβει το μήνυμα ότι κύριοι, είτε σκιστείτε είτε όχι, εμείς τον παίκτη τον βλέπουμε σαν υπάλληλο και τίποτα παραπάνω. Και στην απέναντι γειτονιά, να οι ανανεώσεις στον Γεωργάτο στα 34 για να παίξει ένα χρόνο ακόμα και να κλείσει την καριέρα του ευτυχισμένος.

talos είπε...

Το πρόβλημά μας όντως δεν είναι ο ΠΑΠ. Το πρόβλημά μας είναι ο Τζίγγερ.

penguin_witch είπε...

Την ΝΟΠΟ (Ναζιστικές Ομάδες Παναθηναϊκών Οπαδών) μάλλον καλώς την έκλεισε ο κάπταιν - έκανε μέγιστο κακό στην εικόνα της ομάδας. Πάντως, εκείνοι που έχουν σαν καραμέλα την ΝΟΠΟ (ήμουνα νια και γέρασα) κάνουν γαργάρα την εθνικιστική "Γαλανόλευκη στρατιά" που είναι παράρτημα της "Ερυθρόλευκης στρατιάς"...

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά είμαι Παναθηναϊκός απλά δεν είμαι τρελαμένος ΠαναΘηναϊκός,αν και όλοι οι κολλητοί κ τα αδέλφια μου είναι( ολοένα και περισσότερο, με την κακή έννοια χεχεχε)
Μία φίλη μου διακοσμήτρια, επισκέφτηκε,μια ηλιόλουστη μέρα,τον "Τζιζ" στο γραφείο του.
Την προσκάλεσε για να το δει ιδίοις όμμασι και, για να συζητήσουν ενδεχόμενες αλλαγές στην διαρρύθμισή του....
Είναι, φυσικά, πολυτελέστατο, αλλά αυτό που της έκανε εξαίρετη εντύπωση είναι το ότι ο "Άρχοντας" έχει προκλητικά υπερυψωμένο τον "θρόνο" του σαν να πρόκειται για Δικαστής, έτσι ώστε να τους κοιτά όλους αφ΄υψηλού!
Εκείνη, του πρότεινε να αφαιρέσει το πλατό πάνω στο οποίο είναι το ξύλινο γραφείο και ο θρόνος του διότι, μεταξύ μας, είναι ασυγχώρητη βλαχιά, εδώ ο Bill Gates είναι πιο απλός και από τον θυρωρό του Tζιζ, αυτός αρνήθηκε, και η συνεργασία τους έληξε εκεί.
Τα σχόλια της φίλης μου για την υψηλότατη νοημοσύνη του Τζιζ θα τα κρατήσω για μένα, εσείς που ασχολείστε
περισσότερο με την Πανάθα είστε
ικανότεροι να θαυμάσετε το "λαμπρό του
έργο" στην ομάδα μας...

Ανώνυμος είπε...

τι λες ρε φιλε??τη σχεση εχει η γαλαζια στρατια με την ερυθρολευκη??αντι να πετας βλακειες κοιταξε στο σιτε τησ στρατιας και κοιταξε προς τα που γερνει πολιτικα..οτι ειστε η πιο φισιστικη ομαδα της χωρας ειναι γνωστο και δεν μπορειτε να κανετε τιποτα για να δεοξετε το αντιθετο..
φιλικα παντα

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΕΟΣ ΚΥΡΙΕ ΤΖΙΓΓΕΡ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Ανώνυμος είπε...

ΑΙΣΧΟΣ ΝΑ ΧΑΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.ΕΤΣΙ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ;;;

Ανώνυμος είπε...

Προς τον αρθρογράφο του κειμένου "Κύριε Τζίγγερ σ΄ευχαριστούμε":

1. Ειρωνεύεσαι τον Γκέκα. Μήπως όταν τελικά έφυγε από την ομάδα ήσουν απο αυτούς που έβριζαν τον Τζίγγερ που τον "έδιωξε"?
2. Ειρωνεύεσαι την διοίκηση που δεν ανανεώνει το συμβόλαιο του Παπ. Μήπως έχεις κάτι να προσθέσεις τώρα που ο Παπ ανανέωσε? Μήπως κι όλας βρίζεις τη διοίκηση που ο Παπ τον τελευταίο καιρό ψιλο-σέρνεται?
3. Ειρωνεύεσαι τη διοίκηση επειδή "άφησε" να φύγουν οι παικταράδες Καραγκούνης και Παπαδόπουλος. Μήπως σε χαλάει τώρα που παίζουν στην ομάδα? Μήπως θα ήθελες τον Μιχαλάκη το αρχι-μέλος στην ομάδα σου?
4. Ο Δάρλας και ο Μάντζιος τελικά ακόμη είναι εδώ και παίζουν. Μηπως είσαι από αυτούς που βρίζουν τον Τζίγγερ που τους έχει ακόμη στην ομάδα?
5. Ειρωνεύεσαι τον Τζίγγερ επειδή κάνει προσπάθειες για το νέο γήπεδο. Μήπως σε χαλάει το να φτιάξει ο Παναθηναϊκός Νέο Γήπεδο? Μήπως σε χαλάει το γεγονός ότι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης είναι ο μόνος από οποιαδήποτε άλλη διοίκηση του Συλλόγου μας που όχι μόνο τρέχει, αλλά έχει ήδη χρηματοδοτήσει με 5 εκατομμύρια ευρώ τις μελέτες του γηπέδου.
6. Τι ακριβώς έχεις να πεις τώρα που η νέα οργάνωση «Θ13-1966» που έχει λανσαριστεί και είναι η μόνη (μαζί με τη ΠΑΛΕΦΙΠ) που αναγνωρίζεται από την ΠΑΕ, έχει σαν ιδρυτικά στελέχη άτομα των Cockney’s?
7. Η ρουφήχτρα ο Νικοπολίδης, θα ήθελες να υπερασπίζεται τα δικά μας δίκτυα? Ειδικά μάλιστα όταν είχε συμφωνήσει με τον γαύρο από τον Ιανουάριο για να πάει εκεί?

ΥΓ. Δεν είμαι «τσάτσος» του Βαρδινογιάννη, ούτε του Γιαννακόπουλου, ούτε κανενός, διότι κανείς δεν βρίσκεται πάνω από τον Σύλλογο. Μην βιαστείτε λοιπόν να κρίνετε. Απλά διαβάστε αυτά που γράφει ο φίλος πιο πάνω, κοιτάξτε λίγο καιρό μετά τις κωλοτούμπες, για να καταλάβετε ότι τα περισσότερα είναι κατευθυνόμενα από εχθρούς του Συλλόγου που έχουν καταφέρει να σας πλύνουν τον εγκέφαλο, αναγκάζοντας σας να επαναλαμβάνετε οτιδήποτε μπορεί να βλάψει τον Παναθηναϊκό. Το πριόνισμα να γίνεται και όλα καλά.
Ο Τζίγγερ έχει κάνει – και κάνει – πάρα πολλά λάθη και κρίνεται αυστηρά. Τα πιο πάνω όμως παραδείγματα δείχνουν ότι ο τρόπος που κάνουμε αντιπολίτευση στη διοίκηση της ΠΑΕ είναι πολύ μακριά από αυτό που ονομάζουμε «γόνιμη κριτική».

DTR είπε...

Ο Τζίγγερ δεν πρόκειτε να φύγει γιατί θα γίνει ρεζίλι με την κατάντια του ΠΑΟ. Μόνο αν κάνει κάτι καλό υπάρχει περίπτωση να φύγει. Πχ να τον θυμούνται για ένα UEFA... (λέμε τώρα)

Ανώνυμος είπε...

Couldnt agree more with that, very attractive article