Τετάρτη, Μαΐου 17, 2006

Φλας Μπακ

Αν επικρατούσε η σημερινή διοικητική νοοτροπία στα τέλη της δεκαετίας του 80, αφού ο Σαραβάκος είχε πάρει λεφτά από τον Κοσκωτά, έπρεπε όχι μόνο να μην τον κρατήσουμε, αλλά να τον διευκολύνουμε να υπογράψει στον Ολυμπιακό. Πόσο μάλλον τον Αντωνίου που έκανε και προπονήσεις με την κόκκινη φόρμα.
Αλλά φαίνεται ο τότε Βαρδινογιάννης δεν είχε αρκετό «παναθηναϊκιλίκι» μέσα του. Έτσι ο Παναθηναϊκός κρατώντας τον Σαραβάκο μίκρυνε.
Τώρα αν πάει και ο Παπαδόπουλος στον Ολυμπιακό, ο Παναθηναϊκός θα μεγαλώσει.

1 σχόλιο:

Thrass είπε...

Με τον Αντωνίου δεν ξέρω τι έγινε, με το Σαραβάκο όμως ξέρω (δεν το κρύβει κανείς).

Μετά την προσφορά του Κοσκωτά, κλείνει ο Μητσάρας ραντεβού με τον Καπετάνιο (ελέγχεται μήπως έγινε ανάποδα) και του λέει "το και το ο Κοσκωτάς". Ο Καπετάνιος απαντάει "είναι πολλά τα λεφτά, παιδί μου, πρέπει να πας".

Ο μόνος λόγος που δεν έγινε η μεταγραφή ήταν ότι κάπου τότε ξέσπασε το σκάνδαλο, ενώ είχε ήδη υπογραφεί προσύμφωνο (και το προσύμφωνο ελέγχεται, αλλά πάντως κάπως έτσι είχαν τα πράγματα).

Όσο για τον Παπ, αρχίζω να καταλαβαίνω τι έγινε. Ο Τζίγγερ φτιάνει μια κλίμακα που πάει κάπως έτσι: "αν ο Γκονζάλες παίρνει τόσα, τότε ο Παπ πρέπει να παίρνει τόσα λιγότερα". Ενώ ο Παπ λέει "Αν ο Γκονζάλες παίρνει τόσο, τότε πρέπει κι εγώ να παίρνω περίπου τα ίδια".
Ή αυτό ή ο Τζίγγερ χρωστούσε χάρη στο Σωκράτη.