Τετάρτη, Μαΐου 24, 2006

Διαψεύδοντας τα παπαγαλάκια

Aντιγράφω από το in.gr:

«Μπορεί να βρίσκεται στην Αυστραλία με την εθνική ομάδα, αλλά η σκέψη του μάλλον ταξιδεύει στον επόμενο αγωνιστικό του προορισμό. Ο λόγος για τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, που δηλώνει ότι ποτέ δεν ζήτησε 800.000 ευρώ «ακατέβατα» από τον Παναθηναϊκό.
«Αυτό δεν είναι αλήθεια. Κατ' αρχάς, αυτή τη λέξη δεν τη χρησιμοποιώ. Δεν την ξέρω, δεν είναι στο λεξιλόγιό μου. Απορώ πώς και γράφτηκε. Τι να πεις...» ήταν το σχόλιο του Δημήτρη Παπαδόπουλου στην εφημερίδα SportDay.
«Βρεθήκαμε με τον κ. Βαρδινογιάννη και συζητήσαμε, αυτή είναι όλη η ιστορία. Αυτός έκανε την πρότασή του, εγώ τη δική μου. Αυτά δηλαδή που γίνονται σε όλο τον κόσμο. Το 'ακατέβατα' πώς βγήκε, ακόμη δεν μπορώ να καταλάβω. Τέλος πάντων» προσέθεσε».

5 σχόλια:

warzycha είπε...

Ε, και τι σου κάνει εντύπωση; Ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος παίκτης που διαβάλλει η διοίκηση για να βρει πρόσχημα. Άλλωστε ήδη άφησαν να "διαρρεύσει" ότι έχει συμφωνήσει με ΟΣΦΠ. Τα ίδια κάνανε και με Μπασινά, Νικοπολίδη κλπ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά, νομίζω ότι το θέμα Παπαδόπουλου άνοιξε ξανά ή κάνω λάθος ;
Έλειπα και επέστρεψα πριν από δύο μέρες και κάτι πήρε το αυτί μου στο ραδιόφωνο, αλλά δεν έδωσα μεγάλη βάση, διότι θεωρούσα το θέμα τελειωμένο και υπέθεσα ότι μετα το Παπαδόπουλο κάποιον άλλο ετοιμάζει για σουτάρισμα.
GeorgeS.

warzycha είπε...

Ναι, απ' ότι φαίνεται, η υπόθεση δεν έχει τελειώσει. Ίσως η γενική κατακραυγή να πιάνει τελικά τόπο... Θα δείξει...

Kolka είπε...

Με συγχωρείτε για την ελαφρώς ξεκούδουνη παρέμβαση, αλλά επειδή βαριέμαι ν' ανοίξω καινούριο thread θα το πω εδώ. Είδα τις προάλλες σε τηλεοπτικό περιοδικό στιγμιότυπο από το γλέντι για την κατάκτηση του ποδοσφαιρικού τίτλου από την ομάδα του συμπαθούς επινείου των Αθηνών (ούτε να τη βάλω στο στόμα μου δεν μπορώ...) και στις φωτογραφίες που παρέθετε το περιοδικό, υπήρχαν οι συνήθεις ύποπτοι (Γεωργάτος, κωνσταντίνου, κλπ. κλπ.) αλλά και ο Μπασινάς με τον Δέλλα. Επαναλαμβάνω: Ο Μπασινάς με τον Δέλλα. Και καλά ο Μπασινάς, στην Ισπανία παίζει, το συκώτι του ακόμη πρησμένο είναι απ' την συμπεριφορά του Φιλιππίδη στη Ριζούπολη, αλλά ο Δέλλας; Θυμείστε μου ρε παιδιά σε ποιά ομάδα παίζει αυτός ο άνθρωπος, γιατί μόλις το 'παθα το lapsus...

Thrass είπε...

Μάλλον πήγαν να δουν τους φίλους τους (Νικοπολίδη κλπ).