Δευτέρα, Μαΐου 15, 2006

Game Over?

Aπό το in.gr:
Χάσμα στο οικονομικό
Στην πόρτα της εξόδου από την Παιανία ο Παπαδόπουλος, διάσταση απόψεων με «Τζίγγερ»
Διάσταση απόψεων παρατηρήθηκε μεταξύ Παναθηναϊκού και Δημήτρη Παπαδόπουλου, στη συνάντηση του διεθνούς επιθετικού με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Γιάννη Βαρδινογιάννη.
Το χάσμα που υπάρχει μεταξύ τους στον οικονομικό τομέα δείχνει αγεφύρωτο, καθώς οι «πράσινοι» του προτείνουν 700.000 συν τα μπόνους ετησίως, ενώ ο παίκτης είναι ανυποχώρητος στις 800.000 ευρώ.
Όπως όλα δείχνουν, ο Παναθηναϊκός θα ανανεώσει μονομερώς το συμβόλαιο του Παπαδόπουλου, όπως έχει το δικαίωμα βάσει της ελληνικής νομοθεσίας, όμως ο ποδοσφαιριστής εκτιμάται ότι θα απαντήσει με προσφυγή στην FIFA προκειμένου να αγωνισθεί ως ελεύθερος σε ομάδα του εξωτερικού.
Κάτι που είχε συμβεί και με την περίπτωση του Σωτήρη Κυργιάκου.

4 σχόλια:

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Παιδιά ο Τζίγγερ είναι Παναθηναϊκός???????Γιατί μάλλον έχει σκοπό να μας διαλύσει και να κάνει ομάδα τον γάβρο.....ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ...μασ έχει κάνει Καλαμάτα και εμείς το κοιτάμε με απάθεια???Δηλαδή τι άλλο να κάνει????Είχαμε τους κορυφαίους Έλληνες παίκτες....ένας-ένας φεύγουν....είχαμε ποιότητα σαν φίλαθλοι....ένας-ένας φεύγουν και μένουν μόνο τα μισθοσυντήρητα παπαγαλάκια της DERBY και της ΠΑΛΕΦΙΠ...Ελιχαμε ιστορικό γήπεδο και όραμα για το Γουδί....πάμε στον Βοτανικό, και αυτό στα λόγια γιατί μας βλέπω για πολύ ακόμα στο ΟΑΚΑ....Είχαμε όνομα στην Ευρώπη....πάει κι αυτό...παραλίγο να καταρρίψουμε και το ρεκόρ του 7-0 του γαύρου φέτος με την Μπαρτσελόνα....Είχαμε παίκτες-παραδοσιακά-με προσωπικότητα....τώρα έχουμε τον Βύντρα που δεν μπορεί σε 1.245.008 σέντρες να κάνει μία της προκοπής και τον Κώτσιο που κάνει κοντρόλ με το καλάμι....Ήμασταν η ομάδα που λόγω ποιότητας και νοοτροπίας(τότε που μας έλεγαν "τα παιδάκια με τα Αrmani" για όποιον θυμάται)και τώρα όχι μόνο δεν έρχεται κανείς αλλά φεύγουν και αυτοί που έχουμε....Κάποτε πληρώναμε τρελά λεφτά για Γαλάκο, Κυράστα, Σαργκάνη και τώρα θυμίζουμε φιλόπτωχο σωματείο.....ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!και ακόμα τους κοιτάμε αντί να τους πάρουμε στις φάπες.................

warzycha είπε...

Τι να πω... Τα είπες όλα. Φαινόταν από την αρχή η μεθόδευση στην υπόθεση Παπ, βλ. και το σχετικό post. Η έκπληξη για μένα θα είναι να μείνει, όχι να φύγει. Και το κακό είναι ότι ο ΟΣΦΠ τον ζαχαρώνει ανοιχτά, είδα διαφήμιση ενός Ολυμπιακού περιοδικού όπου αφιερώνει θέμα στη μεταγραφή και θέλει τον Δημητράκη με κόκκινα. Οπότε ένα πιθανό σενάριο είναι να φύγει για 6 μήνες και να γυρίσει για τον Ολυμπιακό.

Thrass είπε...

To contra.gr πάντως γράφει ότι η διαφορά στο οικονομικό είναι λίγο πάνω από 200k κι όχι 100.
Στα υπόλοιπα, συμφωνώ.

Ανώνυμος είπε...

Your are Nice. And so is your site! Maybe you need some more pictures. Will return in the near future.
»