Παρασκευή, Μαΐου 19, 2006

Συλλογή υπογραφών και νέο domain

Απαρατήρητο ίσως μεταξύ των σχολίων, πέρασε το λινκ στην συλλογή υπογραφών υπό την διακήρυξη keepap. Εμένα για κάποιον λόγο μου κάνει block το IP και δεν μπορώ να υπογράψω (θα δοκιμάσω από αλλού). Ακόμα και αν είναι μάταιο είναι καλό να μαζευτούν υπογραφές για την καταγραφή της αγανάκτησης.

Σε άλλα νέα, με χαρά διαπίστωσα ότι το σάιτ εμφανίζεται και υπό την διαδικτυακή διεύθυνση http://www.gatezero.gr/. Δεν ξέρω ποιος το συνέδεσε, αλλά ελεύθερα, ότι γουστάρετε, με τις ευχές μου.

5 σχόλια:

Old Boy είπε...

Με πλήρη επίγνωση της ματαιότητας του θέματος υπέγραψα χθες (έτσι για το γαμώτο). Παρεμπιπτόντως έγραφαν για την καμπάνια σου για τους Lordi, αγαπητέ, στo χθεσινό Sportime :)
Όσο για το gatezero δηλώνω αθώος.

talos είπε...

Ναι το είδα... Σε θέμα μάλιστα σχετικό με τα δικά μας...

warzycha είπε...

Είμαστε για γέλια....
Είναι προφανές ότι δεν κατάφερες να μπεις στη συλλογή. Δυστυχώς είναι μια παρωδία, σπαρταριστή ανάγνωση μεν, παρωδία δε. Έχουν μπει όλοι οι γαύροι και μας χλευάζουν ενώ οι πιο πολλοί πράσινοι καθυβρίζουν το Τζίγγερ και την οικογένεια Βαρδινογιάννη. Δίκιο έχουν και οι δύο πλευρές, δουλειά όμως έτσι δεν γίνεται, και για το λόγο αυτό δεν υπογράφω. Με χαρά όμως διαβάζω αυτά που γράφουν, και οι μεν και οι δε, και ξεραίνομαι στα γέλια. Μέχρι εκεί όμως.

Ανώνυμος είπε...

Δηλώνω ένοχος για το www.gatezero.gr . Είχαμε ξεκινήσει μια προσπάθεια μαζι με τον φίλο μου τον ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ αλλά λόγω κάποιων τεχνολογικών απογοητεύσεων δεν κράτησε πολυ. Αυτές τις μέρες λοιπόν θεώρησα πως η μετάβαση απο την θύρα 13 στην θύρα 0, ταιριάζει με την μετάβαση μας από την περηφάνια στην ντροπή και σέταρα το domain στο blog ωστε να βοηθήσω στην περεταίρω διάδοση του.

talos είπε...

shogun: καλά έκανες. Ευχαριστούμε. Να διευκρινήσω ότι το παρόν δεν το θεωρώ δικό μου, αλλά οιουδήποτε συμμετέχει. Κάντε το ότι θέλετε.