Τετάρτη, Μαΐου 17, 2006

Ξεχείλισε...

Φαίνεται ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού (αν όχι όλος ένα μεγάλο μέρος) δεν είναι ηλίθιος να υπακούει στα κελεύσματα της Ντέρμπυ και των τυχάρπαστων εντεταλμένων κοντυλοφόρων της. Η πλειοψηφία δεν μπορεί να δεχτεί ότι μια οικονομική διαφορά (100-200 χιλ.) είναι ικανή να σε κάνει να χάσεις έναν από τους καλύτερους Έλληνες παίκτες σου. Δεν μπορεί να πιστέψει ότι και ο Δημήτρης Παπ, μετά τους άλλους, είναι και αυτός προδότης και έχει συμφωνήσει (δήθεν) με τον αιώνιο αντίπαλο. Αυτό το παραμύθι δεν περνά πια. Φτάνει.

Αγαπητέ Τζίγγερ, από μπάλα δεν έχεις ιδέα, δεν με πειράζει αυτό, άλλωστε ούτε ο Σωκράτης είναι κανένας ειδήμων. Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι και ως επιχειρηματίας είσαι άσχετος. Το παίζεις τεχνοκράτης και businessman, όμως αυτές οι ιδιότητες δεν είναι κληρονομικές όπως η ιδιοκτησία μιας ομάδας. Ποιος επιχειρηματίας χαρίζει τα καλύτερα assets της επιχείρησής του χωρίς κανένα αντάλλαγμα; Από όλους τους Έλληνες παίκτες που αναδείχτηκαν στον Παναθηναϊκό μόνο ο Σεϊταρίδης πουλήθηκε (και ίσως και κανας άλλος που μου διαφεύγει.) Όλοι οι άλλοι αφέθηκαν να φύγουν με τη λήξη των συμβολαίων τους οπότε ο ΠΑΟ δεν έλαβε δραχμή. Και η περίπτωση του ΠΑΠ έτσι εξελίσσεται. Για ένα καπρίτσιο και με το πρόσχημα της μικρής οικονομικής διαφοράς, ετοιμάζεσαι να αφήσεις ένα πολύ ποιοτικό και εξελίξιμο παίκτη, ο οποίος σε 2-3 χρόνια θα μπορούσε να πουληθεί και 3 και 4 εκ. ευρώ, χωρίς να πάρεις ούτε σεντ. Τον χαρίζεις δε στον αίωνιο αντίπαλό σου, ο οποίος καραδοκεί να τον αποκτήσει. Εκτός των άλλων, δείχνεις ότι δεν σε ενδιαφέρει το τι ζητούν οι πελάτες σου, καθώς με πρωτοφανή προκλητικότητα και αδιαφορία τούς γράφεις στα παλαιότερα των Gucci υποδημάτων σου. Αποφασίζεις και διατάζεις. Γούστο σου και καπέλο σου. Να δούμε όμως τι θα πουλάς όταν δεν θα έχεις πια πελάτες...

Δείτε εδώ περισσότερες αντιδράσεις φίλων του ΠΑΟ από το δικτυακό τόπο της Sportime.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έχω την αίσθηση ότι ο Τζίγγερ θα ήθελε είτε οι παίκτες να τον ευχαριστούν που τους αφήνει να παίζουν στον Παναθηναϊκό είτε να έφτιαχνε μια ομάδα χωρίς καθόλου παίκτες. Με τεχνικό διευθυντή, προπονητή, γυμναστή, συμβούλους προπόνησης, συμβούλους εκγύμνασης, υπεύθυνους για τις δημόσιες σχέσεις, αλλά χωρίς παίκτες.
Είναι τόσο ενοχλητικοί άλλωστε!
ΥΓ: Η τακτική πάντως επαναλαμβάνεται. Το συμβολαιο που λήγει και θες ειλικρινά να ανανεώσεις δεν συζητιέται λίγες εβδομάδες πριν την λήξη του αλλά τουλάχιστον 4-5 μήνες. Πρέπει να μας θεωρούν πολύ πρόβατα. Τώρα που το σκέφτομαι, μήπως θα ήθελε οπαδούς με το ίδιο mentalite που θέλει για τους παίκτες του; (aka μούγκα στη στρούγκα)

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει παιδιά, οκ, ο Τζίγκερ αφήνει τους παίκτες να φύγουν για 100 χιλιάρικα. Μήπως όμως η αλήθεια είναι κάπου στη μέση; Μήπως αυτοί οι παίκτες που φεύγουν δεν είναι Παναθηναϊκοί; Εγώ προτιμώ από το "γαύρο" Παπαδόπουλο (αυτό είναι γνωστό σε όλους ότι το παιδί δεν ήταν ποτέ Παναθηναϊκός) ένα παίκτη βάζελο, να τρώει σίδερα και να μένει στην ομάδα γιατί την αγαπάει και αυτή τον πληρώνει και όχι γιατί αυτή μόνο τον πληρώνει! Θέλω έναν Παπαδόπουλο που όταν θα γυρνάει ο Γεωργάτος να του χώνει κλωτσιά σε τελικό και θα κινδυνεύει να του κόψει τη μπαλλα, αυτός να σηκώνεται και να του χώνει μπουκέτο αυτού του αλήτη (Γιατί άλλωστε ξέρει να πλακώνεται, θυμηθείτε τι είχε γίνει πρόπερσι με τον Έκι). Γιατί απέναντί του έχει τον γαύρο, το μισητό του αντίπαλο. Θέλω Παπαδόπουλους που θα είναι αυτοί Γεωργάτοι και Άντζες (θυμηθείτε όταν ο Άντζας ξάπλωνε πάνω στον Κυργιάκο.) Και στην τελική γιατί ο Τζίγκερ στις διαπραγματεύσεις πρέπει να ανεβάζει το ποσό που δίνει και ο άλλος να μένει σταθερός; Στις διαπραγματεύσεις απ'ότι ξέρω λίγο ο ένας ανεβάζει, λίγος ο άλλος κατεβάζει αν θέλει να δουλέψει στον εργοδότη του και η λύση βρίσκεται... Και για ρεζουμέ: Παναθηναϊκοί λείπουν απ'την ομάδα, και όχι απλά παικταράδες! Αλλά έτσι σας έχουν μάθει πια οι γαύρικες φυλλάδες, τους βάζελους στυλ Γκούμα να τους λέτε τσάτσους του προέδρου, και τους Νικοπολίδηδες επαγγελματίες. Εννοείται πως το ίδιο δεν ισχύει στην ομάδα του Κόκκαλη και δεν είναι τσάτσοι οι Ανατολάκηδες και οι Πάντοι... Και πριν με πείτε Βαρδινογιάννη, κι εγώ μαζί σας είμαι! Αν ο Τζίγκερ αυτά τα 700 δεν τα δώσει να φέρει κάποιον καλύτερο του Παπ και μας φέρει πάλι κάνα Τόργκελε, εγώ θα τον βρίζω πρώτος και δεν ξαναπαίρνω διαρκείας ούτε να μου το δώσει τζάμπα! Αλλά όχι και να κλαίμε γιατί φεύγει ο μπουζουξής Παπ που θέλει να πάει να βρει το κολλιτάρι του τον Αντωνάκη. Για όνομα! ΠαναθηναΙκούς θέλω στην ομάδα, όχι μισθοφώρους!

Ανώνυμος είπε...

Προτείνω να μας αγοράσει ο Κόκκαλης μπας και δούμε πρωτάθλημα, να γίνει κάτι ανάλογο δηλαδή με το πολιτικό μας σύστημα.
Υπάρχουν δύο κόμματα εξουσίας τα οποία εναλλάσονται
αρμονικά, αλλά και τα δύο έχουν τους ιδίους εντολοδότες...:)

talos είπε...

caniggia: Παναθηναϊκοί από κούνια: Καραγκούνης, Λυμπερόπουλος, Κωνσταντίνου, Κυργιάκος, Φύσσας... Δεν υπάρχει ζήτημα παναθηναϊκοφροσύνης. Δες και τι λέει ο "Κόλκα" εδώ.

Από την άλλη το πρόβλημα δεν είναι ότι θα φύγει ο ΠΑΠ για να έρθουν παικταράδες, το πρόβλημα είναι ότι από την ομάδα π.χ που αποκλείστηκε από την Μπάρτσα στον προημιτελικό, η σημερινή είναι χειρότερη σαν ποιότητα παικτών και σαν σύνολο. Ο ντεφορμέ και ξωφλημένος Μπασινάς είχε συνεισφορά μεγαλύτερη αθροιστικά από τον Μπίσκαν και τον Κονσεϊσάο μαζί... Ποιος ήρθς στην θέση του Λύμπε, του Καραγκούνη, του Μπασινά, του Σεϊταρίδη, του Κωνσταντίνου; Τι από την πρόσφατη ιστορία του συλλόγου σε κάνει να πιστεύεις ότι θα φέρει (με τα ίδια που έδινε στον ΠΑΠ) παίκτη "ίσης ή μεγαλύτερης αξίας";

Ανώνυμος είπε...

Από όλυς αυτούς talos, έχουμε και λέμε: Μόνο ο Καραγκούνης λείπει πραγματικά αλλα΄το παιδί ήθελε να πάει να παίξει στην Ευρώπη. Δε νομίζω να έπρεπε να τον "φυλακίσουμε" στο εκπληκτικό ελληνικό πρωτάθλημα που άλλωστε με Μπαλώκες και πλάγιους το πρωτάθλημα το παίρνει ο γαύρος έχει δεν έχει ομάδα. Από τους άλλους σου θυμίζω τον Κωνσαντίνου παλτό τον ανεβάζατε παλτό τον κατεβάζατε, το Φύσσα το ίδιο, ο Κυργιάκος ήθελε κι αυτός να πάει Ευρώπη, όσο για το Λύμπε επίτεψέ μου να λέω πως σωθήκαμε με αυτό το Loser που δεν έχει ούτε ένα τίτλο στην τόοοσο μεγάλη καριέρα του... Όταν ήθελε φράγκα για νέο συμβόλαιο έπαιζε, τις υπόλοιπες χρονιές ...κοίταζε...
Επίσης ο Μπασινάς όταν έφυγε και ήρθε ο Φλάβιο και ο Μπίσκαν, μη μου πεις πως δε χάρηκες, όπως και η πλειοψηφία των οπαδών. Αλλιώς δε θα ήταν κατάμεστο το ΟΑΚΑ Αύγουστο μήνα με τη Σαραγόσα. Το ότι όμως δε βγήκαν σα μεταγραφές δε σημαίνει ότι φταίει ο Τζίγκερ. Ο Τζίγκερ έδωσε λεφτά για να φέρει θεωρητικά καλύτερους παίκτες αλλά οι μεταγρραφές είναι σαν τα καρπούζια! Δεν ξέρεις πως θα σου βγει! Εδώ ολόκληρος Ανρί έφυγε ως αποτυχημένος απ'τη Γιούβε...
Βεβαώς κι εγώ θα ήθελα να έρθουν ο Ρικέλμε, ο Μέσι, ο Νέστα και Ντέκο, αλλά ας είμαστε και λίγο ρεαλιστές. Και ο Γιούρκας και ο Λύμπε και όλοι αυτοί που λες όταν ήρθαν, Βύντρα και Γκέκας ήταν. Και ο Μπασινάς με το Σόουζα έμμαθε τι θέση, μέχρι τότε Γκουμομπασινάς ήταν... Μη τα ισοπεδώνετε όλα.
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ: ΒΑΖΕΛΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΗ, ΟΧΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ... Αυτά είναι για τους γαύρους. Που πάνε Μιλάνο και γυρνάνε γιατί τους λείπει ο φραπές!...

Ανώνυμος είπε...

@caniggia (ωραίο nickname btw):
Να διευκρινίσω κάτι. Το πρόβλημά μου δεν είναι η βαζελοφροσύνη (ή η έλλειψε αυτής) των παικτών μας αλλά η επίδειξη αλλαζονίας που διακρίνει την ΠΑΕ μας εδώ και αρκετά χρόνια.
Αν προσέξεις το σενάριο εμφανίζεται ίδιο κάθε χρόνο: κάποιος έχει συνεισφορά στην ομάδα, η συνεισφορά του "αναγνωρίζεται" στις δηλώσεις, το συμβόλαιο ψιλο-τελειώνει, αργούν να τον φωνάξουν για ανανέωση, μετά ξεχνάνε να τον φωνάξουν, μετά ξεχνάνε να του πούνε ότι δεν θα τον φωνάξουν. Ο Μίκαελσεν δεν είχε την αξία του Καραγκούνη ή του Λυμπε, αλλά για θυμήσου πώς έφυγε.
Ο Παπ αυτή την στιγμή είναι ο ένας από τους δύο παίκτες 11άδας του Παναθηναϊκού που έχει εμπειρία πρωταθλητισμού (Ο μόνος άλλος είναι ο Γκούμας. Ο Μπίσκαν δεν έχει τέτοια εμπειρία γιατί η Λίβερπουλ δεν έκανε πρωταθλητισμό όσο ήταν σε αυτήν). Υπό αυτή την έννοια και μόνο είναι ήδη αναντικατάστατος. Με την λογική του "δεν σε ξέρω, δεν σε είδα, περάστε την πρώτη του μηνός από το λογιστήριο" που ακολουθήθηκε σε Σόουζα (μην τον ξεχνάμε), Λύμπε, Κόλκα, Καραγκούνη, Φύσσα, Μίκαελσεν, Κωνσταντίνου, Μπασινά, κλπ δεν χτίζεται ομάδα. Γιατί τα ίδια θα κάνουν και στον Μάντζιο ή τον Λεοντίου αύριο-μεθαύριο. Και ο Μάντζιος και ο κάθε Μάντζιος θα βλέπει τι τραβάνε οι συνάδελφοί του και θα ψάχνει έξοδο να την κοπανήσει.
Δεν αγνοώ ότι ο Παπ είναι γαύρος. Δεν νομίζω όμως ότι δεν έχει δώσει στην ομάδα, αντίθετα. Επίσης δεν αγνοώ ότι ο Καραγκούνης, ο Λυμπερόπουλος, ο Κωνσταντίνου, ο "αγνώμονας" Κυργιάκος, ίσως και ο Νικοπολίδης, είναι βάζελοι. Και (τέλος) σίγουρα δεν αγνοώ ότι ο Γιαννακόπουλος ήταν και είναι βάζελος. Και με παρόμοια επίδειξη αλλαζονίας δεν έγινε ποτέ η μεταγραφή του στον ΠΑΟ (πακέτο με τον Τζώρτζεβιτς).
Η αλλαζονία είναι το πρόβλημα.

Old Boy είπε...

Caniggia, να τα πάρουμε ένα - ένα.

«Αλλά έτσι σας έχουν μάθει πια οι γαύρικες φυλλάδες, τους βάζελους στυλ Γκούμα να τους λέτε τσάτσους του προέδρου, και τους Νικοπολίδηδες επαγγελματίες»
Για τον εαυτό μου μιλάω και όχι εξ ονόματος όλων, τον Γκούμα δεν τον λέω τσάτσο και τον Νικοπολίδη αμφιβάλλω αν τον έχει σιχαθεί άνθρωπος περισσότερο από μένα.


«Θέλω έναν Παπαδόπουλο που όταν θα γυρνάει ο Γεωργάτος να του χώνει κλωτσιά σε τελικό και θα κινδυνεύει να του κόψει τη μπαλλα, αυτός να σηκώνεται και να του χώνει μπουκέτο αυτού του αλήτη (Γιατί άλλωστε ξέρει να πλακώνεται, θυμηθείτε τι είχε γίνει πρόπερσι με τον Έκι)».
Εγώ θέλω έναν Παπαδόπουλο που στον τελικό θα παίρνει το γάβρρο παραμάζωμα. Θέλω τον Έκι που στον τελικό θα παίρνει το γάβρο παραμάζωμα. Τον προτιμάω από τον Έκι που στο Καραϊσκάκη τσαμπουκαλευόταν με όλο τον κόσμο συνεχώς. Άγιος και εκ των ουκ άνευ ο τσαμπουκάς στα ντέρμπυ αλλά προτιμώ να βγαίνει πάνω στο παιχνίδι και όχι σε μπουκέτα.

«Και στην τελική γιατί ο Τζίγκερ στις διαπραγματεύσεις πρέπει να ανεβάζει το ποσό που δίνει και ο άλλος να μένει σταθερός; Στις διαπραγματεύσεις απ'ότι ξέρω λίγο ο ένας ανεβάζει, λίγος ο άλλος κατεβάζει αν θέλει να δουλέψει στον εργοδότη του και η λύση βρίσκεται...»
Ακριβώς έτσι είναι. Ήθελε ο Τζίγγερ να βρεθεί η λύση; Γιατί απ' ότι διάβασα στράβωσε με τη στάση του παίχτη. Άμα στράβωσε να πάει στην τουαλέτα και να ρίξει τρεις κλωτσιές στον κάδο με τα κωλόχαρτα να ηρεμήσει, μετά να γυρίσει στο γραφείο και να του πει με γλυκό τρόπο «ΠΑΠ, σε αγαπάμε, σε χρειαζόμαστε, θα χτίσουμε την ομάδα πάνω σου, κατέβα λίγο σε παρακαλώ και θα ανέβουμε κι εμείς λίγο ακόμα». Και στην τελική για να φτάσουμε να θεωρείται ο ΠΑΠ αναντικατάστατος έπρεπε να αφήσουμε να φύγουν άλλοι 5-6 πρωτοκλασάτοι παίκτες πρώτα. Αφού λοιπόν οι συνθήκες το έφεραν έτσι ώστε ο ΠΑΠ να ζητάει παραπάνω απ΄όσα θα δικαιούταν σε άλλες εποχές, δώστα του.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Τα πρωταθλήματα τα χάνουμε όχι γιατί φεύγουυν οι Νικοπολίδηδες και οι Παπαδόπουλοι αλλά γιατί χάσαμε τα "πόστα". Απλά πράγματα! Έχουμε φάει τόοσα χαστούκια από παράγκες, διαιτητές, πλάγιους, Μπαλόκες που ακόμα και το προπέρσινο νταμπλ δεν το χαρήκαμε! Θέλουμε 10 κολλητά νταμπλ για να'ρθουμε στα ίσα μας! Γι' αυτό και γω πιστεύω πως πια πρέπει να γεμίσουμε βάζελους, παικταράδες, όχι βολεψάκηδες που θα κάθονται σε ένα συμβόλαιο 800 χιλ. ευρώ και δε θα τους ενδιαφέρουν bonus πρωταθλήματος (αλήθεια αυτό δεν το καταλαβαίνω: Ο Παπ δηλ. θέλει σώνει και ντε 800, πάρει δεν πάρει πρωτάθλημα, βγει 2ος, 3ος, 4ος... Εγώ θα τον γούσταρα να πει: ναι ρε αφεντικό δώσε μου 600 και bonus τίτλων 200 να τους π...ξω τους γαύρους, να τους τα πάρω όλα εγώ)
Για τον Έκι γιατί δε λέμε τίποτα που έμεινε με λιγότερα από όσα ζήτησε και είπε εγώ δεν πάω ποτέ στο γαύρο και θα κάτσω εδώ να τα πάρω όλα; Τέτοιους θέλω!!!
(Μικάελσεν, Σόουζα, Μινχ έφυγαν λόγω ηλικίας, μην τα λέτε αυτά τώρα ότι δεν τους ήθελε ο Τζίγκερ. Μακάρι να τους βρίσκαμε νωρίτερα...)
(Επίσης ο Αντωνάκης δεν ήταν ποτέ βάζελος. Ψάξε ρώτα αυτούς που τον ξέρουν να στο βεβαιώσουν. Το παιδί έλεγε πάντα ότι ήταν γαύρος. Επίσης ο Κωνσtαντίνου είναι Παραλίμνι και μας έχει όλους γραμμένους, Βάζελους, Γαύρους και κοιτάει όπως κάθε Κύπριος την τσεπάρα του ΜΟΝΟ... Ο δε Τζόρτζεβιτς χάθηκε από λάθος κρίσεις όπως όλοι οι παράγοντες κάνουν. Και ο γαύρος κάποτε δεν πήρε τον ΠΑΠ γιατί δε του γέμιζε το μάτι, το ίδιο και τον Κατσουράνη... Ξεροκεφαλιά ήταν δηλαδή και αλαζονεία;...)

Ανώνυμος είπε...

προς old boy:
1. Κι εγώ τον Έκι τον θέλω όπως ξεκίνησε όταν ήρθε εννοείται... Άσε που πια πιστεύω πως δεν αξίζει και τα λεφτά που παίρνει, έτσι...
2. Ο Τζίγκερ στις διαπραγματεύσεις πριν από καιρό είχε ξεκινήσει από πολύ χαμηλά και έφτασε στην προχθεσινή πρόταση. Ο άλλος εξαρχής ήθελε 800. Με μεγάλη βεβαιότητα μάλιστα λέω εγώ ότι από κάπου αλλού θα του τα δώσουν. Τουλάχιστον αυτό κατάλαβα. Τώρα πια ομάδα μπορεί να είναι αυτή, με δεδομένο ότι οι Έλληνες πια δυσκολεύονται να βρουν καλή ομάδα έξω και να κάνουν και καλά συμβόλαια, μας οδηγεί σε κάποια συμπεράσματα. Εδώ ο Μπασινάς ως πρωταθλητής Ευρώπης πήγε υπό δοκιμή αρχικά στην Μαγιόρκα και ο ΠΑΠ θέλει 800 ακατέβατα; Μήπως έχει ήδη μιλήσει με κάποιον (σε μπουζούκια;) ;-)

warzycha είπε...

Εγώ λοιπόν θέλω παικταράδες, αυτούς που κάνουν τη διαφορά... και όχι στο μπουνίδι. Θέλω τον Γκονζάλες των αρχών (όπως και συ caniggia)και όχι τον Γκονζάλες που εκνευρίστηκε και εκνεύρισε τους πάντες στο δεύτερο ημίχρονο με τον ΟΣΦΠ, όπου χάσαμε στις λεπτομέρειες! Δεν έχω πρόβλημα με τους επαγγελματίες παίκτες, όταν βλέπω να τα δίνουν όλα και να μοιράζουν σακούλες (θυμίσου την κίνηση ΠΑΠ στο ίδιο ματς με γαύρο) στους αντιπάλους. Γιατί ο ΠΑΠ είναι επένδυση αγαπητέ, και μπορεί να πουληθεί αρκετά λεφτά, γιατί εγώ πρώτη φορά τώρα άκουσα ότι ο ΠΑΠ είναι γαύρος, στο γήπεδο δεν μου το έδειξε ποτέ. Και συμφωνώ με τους προλαλήσαντες ότι δίνει αυτή η τακτική Τζίγγερ δίνει το κακό παράδειγμα στους νέους και δεν τους δίνει κίνητρο να γίνουν παικταράδες για να κονομήσουν. Και τέλος τέλος, εμείς οι φίλαθλοι είμαστε οι πελάτες του Τζίγγερ, γιατί μας γειώνει επανειλημμένα με το έτσι θέλω; Αυτό είναι δικτατορία. Και να είχε και να προτάξει επιτυχίες θα το καταλάβαινα, από το κακό στο χειρότερο πάμε. Ο άνθρωπος πάει απλά κόντρα στη φωνή λαού (υποθέτω της "πλέμπας"). Φώναζαν να διώξει Μαλεζάνι, δεν το έκανε, όταν πέρασε η φουρτούνα και η ομάδα άρχισε να δένει, στο τέλος πια της σεζόν, τότε τον διώχνει (!!!), φέρνοντας ένα unknown quantity (δεν ξέρω, μπορεί να είναι καλός) και πάλι ξανά μανά να μάθει τη νοοτροπία, την Ελλάδα, τους παίκτες, με καινούριο γυμναστή κλπ κλπ. Φίλε μου, δεν ξέρω εγώ νομίζω ότι ακόμα και στο manager ο τύπος δεν θα έβγαζε πίστα! (αν υπήρχε κάτι τέτοιο :-)

Ανώνυμος είπε...

Τεσπα παιδιά... Εγώ απλά είπα ότι στην ιστορία με τον Παπ το δίκιο είναι κάπου στη μέση. Και ο Τζίγκερ φταίει που χάνει ένα παίκτη που είναι ικανότατος και ο παπ όμως έδειξε ότι δεν πολυθέλει να μείνει στον Παναθηναϊκό. Θυμίζω ότι όταν ήρθε στην Ελλάδα, πρώτα κτύπησε ΜΟΝΟΣ του την πόρτα του Ολυμπιακού και αφού ..."την έφαγε" τότε ήρθε σε μας. Το παιδί εξαρχής εκεί ήθελε να πάει και κάποτε θα γινόταν αυτό που έγινε αυτές τις μέρες.
Όσο για το Τζίγκερ, και εγώ δηλώνω πως δε θα πάρω ούτε διαρκείας φέτος, ούτε θα ξαναπατήσω αν δε δω παικταράδες και αλλαγή νοοτροπίας. Αν δω Λόβενκραντς, Ρόμενταλ και παίκτες τέτοιου βεληνεκούς, τότε θα ξαναγυρίσω. Άς βοηθήσει ο νέος προπονητής που τους ξέρει και που ήδη για μένα έδειξε θετικό ξεκίνημα με το που έδιωξε το Σπράι...
Αααα! Επίσης: πιο πολύ με έχει στενοχωρήσει ο παραγκωνισμός του Λουτσιάν απ'ότι να φύγει ο παπ. Ας δουν πως μπορούν τώρα που'ρθε νέος προπονητής στη θέση του Μαλεσκάζνι, να ξαναπαίξει μπαλά αυτό ο παικταράς και ούτε θα θυμόμαστε παπ, αντωνάκη και σία...

Ανώνυμος είπε...

Τι να πω παιδία τα ξέρετε δεν κουράζομαι να τα ξαναλεώ.

Υπογράφτε εδώ : http://www.petitiononline.com/keepap/petition.html