Τετάρτη, Μαΐου 24, 2006

Πάει η "Ηχώ";

Διάβασα σήμερα ότι η ιστορική εφημερίδα "Αθλητική Ηχώ" μάλλον κλείνει. Δεν κυκλοφορεί εδώ και κάποιες μέρες καθώς οι εργαζόμενοι έκαναν επίσχεση εργασίας διεκδικώντας τους μισθούς του Απριλίου. Όμορφα, τώρα θα υπάρχει η 'ανεξάρτητη' Ντέρμπυ, να εκφράζει την Παναθηναϊκή φωνή και άποψη. Κοινώς, τη βάψαμε. Παραθέτω απόσπασμα από το σχόλιο του Πανούτσου, ο οποίος δεν νομίζω ότι ανήκει στο χώρο του Παναθηναϊκού:

"Ηταν η εφημερίδα των Παναθηναϊκών οπαδών και έγραφε στη γλώσσα τους, την εποχή που δεν μπορούσες να κάτσεις στη Λυκόβρυση και να παραγγείλεις πουτίγκα κρατώντας μια εφημερίδα που στο πρωτοσέλιδο της γράφει 'πίπα'."


4 σχόλια:

Old Boy είπε...

Δεν διαβάζω «ΗΧΩ», αλλά όντως είναι μέρος της ιστορίας του Παναθηναϊκού.

Thrass είπε...

Το χειρότερο ήταν ότι η Ηχώ είχε ρίξει το επιπεδό της εδώ και κάποιους μήνες. Περίμενα ανάκαμψη, αλλά αντί για αυτό πήγε belly up.
Αν είναι να παραμείνει στο επίπεδο του τελευταίου καιρού, καλύτερα να μην ξανανοίξει ποτέ.

warzycha είπε...

Δεν διαφωνώ ως προς το επίπεδο, άλλωστε όλες αυτές οι εφημερίδες για λαϊκή κατανάλωση είναι, γιαυτό και δεν τις αγοράζω. Όμως είχε μια πιο κριτική στάση απένταντι στη διοίκηση, δεν ήταν φερέφωνο όπως η Ντέρμπυ. Από την άποψη αυτή είναι κρίμα...

Thrass είπε...

Σίγουρα δεν ήταν φερέφωνο των Βαρδινογιάνηδων, αλλά προσωπικά μου έδινε την εντύπωση ότι ήταν φερέφωνο κάποιων άλλων. Οπότε σε μονάδες αηδίας, μου κάνει ακριβώς το ίδιο. Σε παλιότερες εποχές ήταν πολύ πιο ψύχραιμη και λογική εφημερίδα (μέχρι κάποιο βαθμό βέβαια).