Παρασκευή, Μαΐου 05, 2006

Βαζελοπαλιοκατάσταση

Εν όψει των προσφάτων κρισίμων περιστάσεων, όπου η διοίκηση του Παναθηναϊκού, πιστή στις παραδόσεις εκδίωξης ή και αδιαφορίας για τους Έλληνες παίκτες της, μοιάζει να σκέφτεται το αδιανόητο, αντιγράφω εδώ την έκκληση του συμβάζελου old-boy. Όσοι συμφωνούν να υπογράψουν από κάτω. Το μήνυμα θα σταλεί σε όλα τα διεθνή φόρουμ, και θα υιοθετηθεί από την Greenpeace, τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα και την Ύπατη Αρμοστεία Προσφύγων του ΟΗΕ. Αν επιτύχει η καμπάνια, οι συγγραφείς θα πάρουν ποσοστό από τον Παπαδόπουλο για την εκδούλευση, το οποίο θα κατασπαταλήσουν για να ζήσουν στην χλιδή και την αμαρτία, πιθανόν στην Βραζιλία (όπου θα εργάζονται και σαν σκάουτερ για την Πανάθα):

Αυξανομένης σταθερά της επιδραστικότητας των ιστολογίων στο κοινωνικό γίγνεσθαι, ήρθε η σειρά και του ιστολογίου μας να ξυπνήσει από τον εγωκεντρικό του λήθαργο και να δραστηριοποιηθεί για έναν ευγενή σκοπό. Καλείται λοιπόν κάθε Έλληνας και Ελληνίδα μπλόγκερ να συμμετάσχει στην καμπάνια «ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΠ», η οποία ξεκινά από σήμερα και θα κλιμακωθεί με σειρά αντιδράσεων, μεταξύ των οποίων πικετοφορίες, επίδοση ποστ-ψηφίσματος στα γραφεία της ΠΑΕ, συναυλίες Μιλτιάδη Πασχαλίδη (που ίσως κυκλοφορήσουν μετά και σε cd), απεργίες πείνας, μετάβαση αντιπροσωπείας στη Βερόνα προκειμένου να χαστουκισθεί παραδειγματικά η αταξίδευτη καριερίστας σύζυγος Μαλεζάνι κλπ κλπ
Όχι και τον Παπαδόπουλο, ρε παιδιά.
Όχι και τον Παπαδόπουλο, ρε παιδιά.
Όχι και τον Παπαδόπουλο, ρε παιδιά.
Μην μας ξενερώνετε τόσο πολύ. Σε απλά ελληνικά είναι too much να φύγει κι αυτός. Κρατήστε τουλάχιστον τον Παπαδόπουλο, είτε ζητά πολλά είτε όχι, είτε μιλά στους δημοσιογράφους είτε όχι, είτε είναι κολλητός του Νικοπολίδη είτε όχι, είτε γουστάρετε τους Έλληνες παίχτες είτε όχι, είτε γουστάρετε τον μάνατζέρ του είτε όχι, είτε έχετε λόγους αρχής είτε όχι, είτε σημασία έχει το μοναστήρι να ναι καλά είτε όχι, είτε σας μυρίζουν τα χνώτα του είτε όχι, είτε αράξει στα λεφτά του συμβολαίου του και αρχίσει να κοροϊδεύει είτε όχι.
Όχι και τον Παπαδόπουλο, ρε παιδιά.
Όχι και τον Παπαδόπουλο, ρε παιδιά.
Όχι και τον Παπαδόπουλο, ρε παιδιά.


Επίσης καλούμε όποιον από τους παναθηναϊκόφρονες έλληνες συνθέτες συμμερίζεται τον άνω εκπεφρασμένο πόνο, να το μελοποιήσει και να το δώσει στους Green Day να το πουν.

8 σχόλια:

Kolka είπε...

Δεν ξέρω τι πληροφόρηση έχεις παιδί μου, αλλά θα έπρεπε να διαβάσεις κορυφαία αθλητική εφημερίδα την περασμένη εβδομάδα, όπου έγραφε κορυφαίος αθλητικογράφος (και συνδαιτημών της "οικογένειας") ότι "και ο Παπαδόπουλος να φύγει, θα έρθει ξένος επιθετικός ίσης ή και μεγαλύτερης αξίας". Οπως αντιλαμβάνεσαι, προετοιμάζεται το έδαφος για να αποχωρήσει το παλικάρι. Και, φυσικά, τελευταία στιγμή θα θυμηθούν όλα τα λαμόγια ότι ο παίκτης ήταν Ολυμπιακός στα νιάτα του. Λες και δεν ήταν Ολυμπιακός ο μεγάλος Δομάζος πριν έρθει στον Παναθηναϊκό. Οπως μου είπε ο Στράτος ο περιπτεράς της γειτονιάς (μένω δίπλα απ' τη Λεωφόρο και ο Στράτος έχει αποχωρήσει εδώ και μερικούς μήνες ως συνταξιούχος από το περίπτερο, αλλά παραμένει ακμαιότατος) όταν παίζανε μπάλα οι πιτσιρικάδες στα Κουντουριώτικα, τον Δομάζο τον φωνάζανε "Ολυμπίκο" λόγω συλλογικών προτιμήσεων. Κι ύστερα ήρθε σ' εμάς και τους έκανε καινούριους τους Ολυμπιακούς! Για να μην θυμηθώ εδώ ότι ο Στέλιος Γιαννακόπουλος ήταν φανατικός Βάζελος κι έφτασε να διαφημίζει τα DVD με τις κατακτήσεις πρωταθλημάτων του Ολυμπιακού...

talos είπε...

Για να μην αναφέρω Kolka ότι τα περί ίσης και μεγαλύτερης εμβελείας τα ακούμε από τότε που έδιωξαν, Λύμπε, Καραγκούνη, Μπασινά για να πάρουν Ζουτάουσκας, Μάριτς και Μίτου. Έχουν εχέγγυα...

Old Boy είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Old Boy είπε...

Άσε ρε Κόλκα, τρεις φάσεις έκανες κι εσύ στη ζωή σου κι οι δύο ήταν τζούφιες:
Το γκολ στον γάβρο το φαγε ο Κατεργιαννάκης μόνος του και το πέναλτι με την Μπάρτσα ήταν μαϊμού.
Μόνο η σέντρα στο γκολ του Μανώλη στο Πόρτο άξιζε.
Άντονι Σέριτς με κοκκοράκι μαλλί και τα μυαλά στα κάγκελα.

warzycha είπε...

Δεν ξέρω τι λέτε, αλλά μετά από εμένα και το Μητσάρα δεν θα ξαναπεράσει τέτοιος παίκτης σύντομα από τον Παναθηναϊκό. Εκτός και αν ο Τζίγγερ ξηγηθεί παικτούρα "επιπέδου Βερόν", φυσικά σε άλλη θέση από αυτή που παίζει ο Βερόν, εκεί που ο Πίπης και ο Τζίγγερ κρίνουν ότι είναι χρειαζούμενος δηλαδή... Και να τον ακούτε τον Τζίγγερ, έχει φυσικό τάλαντο στο τόπι, μην κοιτάτε που μέχρι να βγει μπροστά δεν ασχολιόταν ποτέ... Απλά, έτυχε να του αρέσουν τα ράλυ περισσότερο. Α! Μου ήρθε φοβερή ιδέα! Νομίζω η καλύτερη περίπτωση να πάει μπροστά ο Παναθηναϊκός μας είναι να κατεβάσει ο Τζίγγερ την Πανάθα στο WRC, ή ακόμα καλύτερα, στην F1! Έχει και φτηνά καύσιμα. Εμπρός πράσινα βέλη!

Thrass είπε...

να κατεβάσει ο Τζίγγερ την Πανάθα στο WRC

Έτσι και φύγει κι ο Παπ- για να αντικατασταθεί από καλύτερο παίκτη, όπως άλλωστε έγινε και με το Γιούρκα και με τον Κυργιάκο- βλέπω τον Τζίγγερ να κατεβάζει την Πανάθα στο WC, μετά συγχωρήσεως.

Ανώνυμος είπε...

Your website has a useful information for beginners like me.
»

Ανώνυμος είπε...

Very best site. Keep working. Will return in the near future.
»