Πέμπτη, Ιανουαρίου 25, 2007

Τελικά ποιοί είναι οι στόχοι για φέτος?

α) Πάμε για τίτλο?
β) Πάμε για 2η θέση και Champions League?
γ) Πάμε για UEFA?
δ) Πάμε για νταμπλ?
ε) Πάμε για Κύπελλο?
ζ) Αξιολόγηση του έμψυχου δυναμικού για εκκαθάριση το καλοκαίρι?
η) Προώθηση ταλέντων?
θ) Ότι κάτσει?

Μια επίσημη τοποθέτηση της ΠΑΕ θα ήταν χρήσιμη. Ο Ιανουάριος τελειώνει και η ομάδα βρίσκεται 3η και καταιδρωμένη. Παρ'όλα αυτά καμία κίνηση ενίσχυσης της ομάδας δεν έχει πραγματοποιηθεί. Δεν την χρειαζόμαστε, είμαστε Μπάρτσα εν υπνώσει? Δεν υπάρχουν ελεύθεροι παίκτες, δηλαδή φτηνοί? Ο προπονητής απείλησε με αυτοκτονία αν πάρουμε ποδοσφαιριστές? Θα τα σπρώξουμε μαζικά το καλοκαίρι?Αυτούς έχουμε, αυτούς εμπιστευόμαστε? Ο Νίνης έχει άλλα 2 σούπερ 17 χρονα αδερφάκια, δεξί μπακ και κεντρικό αμυντικό?

Τελικά πάνω σε ποιό πλάνο κινούνται τα σαΐνια της ΠΑΕ? Εν πάσει περιπτώσει, όποιο και να είναι το πλάνο αυτό, δεν θα έπρεπε και εμείς ως φίλαθλοι, άρρωστοι/εξαρτημένοι, πελάτες-βάζετε οτι θέλετε-να ξέρουμε?

Σημείωση1: Διάβασα Derby. Όσο κι αν σε κάποιους δεν αρέσει, συμφώνησα με αρκετά απ'όσα διάβασα. Ναι μου έκανε εντύπωση που ο αρχηγός του ΠΑΟΚ επιχείρησε να σακατέψει τον πρώην συμπαίκτη του Σαλπιγγίδη ενώ λειτούργησε σαν στοργικός πατήρ με τον προκλητικό αληταρά Καστίγιο.
Ναι μου έκανε εντύπωση που δεν έγινε έστω μια ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την διαιτησία.
Ναι μου έκανε εντύπωση το χαλαρό κλίμα και τα φιλάκια μελών της διοίκησης του ΠΑΟΚ με τον Σάββα Θεοδωρίδη.
Ναι μου έκανε εντύπωση που ο Πρόεδρος του ΠΑΟΚ ανακήρυξε καλύτερη ελληνική ομάδα την Γαβριέλα που μόλις τον είχε σφάξει στο γόνατο.
Ναι μου κάνει εντύπωση που 10 χρόνια τώρα περνάνε βόλτα από την Τούμπα.

Σημείωση2: Το σκάρτο εμπόρευμα το σπρώχνεις πρώτο. Επίσης η τύχη σου χτυπάει λίγες φορές την πόρτα. Ε αφού βρέθηκε κι άλλη ομάδα να ζητήσει αυτόν τον άθλιο τον Σέριτς....ΔΩΣΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ.

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ μου Κουτόχορτε, ας το δούμε λίγο σουρεαλιστικά, γιατί αλλιώς δεν υπάρχουν απαντήσεις σ' αυτά που ρωτάς.

Διαβάζω λοιπόν ότι ο σοβαρότατος κι εχέφρων ΦΕΡΕΡ δηλώνει πως το πρωτάθλημα φέτος είναι 100% της ΑΕΚ! Επομένως, δεν είμαστε 3οι που λες, αλλά ... 2οι και με διαφορά μόλις 2 βαθμών από την ... πρωταθλήτρια. Αυτή η διαφορά καλύπτεται και υπερκαλύπτεται αν την κερδίσουμε στο μεταξύ μας ντέρμπι. Συμπέρασμα: φέτος παίρνουμε πρωτάθλημα!

Επειδή μάλιστα θα περάσουμε και τον ΠΑΟΚ στο κύπελο και μετά δεν θα μας πιάνει κανείς, άρα φέτος παίρνουμε Νταμπλ!

Για τον τελικό ΟΥΕΦΑ δεν είμαι τόσο σίγουρος.

Υ.Γ. Διάβασε Derby και σήμερα, ο Γκόντζος σωστός και ο Ζουν απολαυστικός!

Ανώνυμος είπε...

Τον Φερέρ τον ρωτήσανε πιστεύετε ότι η ΑΕΚ θα πάρει πρωτάθλημα? Τι να πει ο άνθρωπος, φυσικά είπε ναι. Του λένε βάζετε στοίχημα? Τι να πει, δεν τζογάρω? Φυσικά είπε ναι. Αν έλεγε όχι τι θα έλεγε στους παίκτες του μετά? Και βγαίνουν φυσικά τα πρωτοσέλιδα ΒΑΖΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΘΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΙΜΗΜΕΝΟ, ΟΡΚΟΣ ΤΙΤΛΟΥ ΑΠΟ ΣΕΡΑ.

Αλλά σε ισπανούς δημοσιογράφους έθεσε θέμα μπάτζετ, αιχμές για διαιτησία ("αν μας αφήσουν" λέει, αν είανι δυνατόν με τα 10 πέναλτι που έχουν πάρει) και είπε η ΑΕΚ ΔΕΝ είναι υποχρεωμένη να πάρει πρωτάθλημα, σε αντίθεση με την πίεση προς ΟΣΦΠ,ΠΑΟ. Φυσικά δεν θα βγει κανένας ΑΕΚτζής να πει ότι ο Δον Λορέντσο μικραίνει την ομάδα με τις δηλώσεις του.

Και με τον ΠΑΟΚ ότι είναι υποκατάστημα δεν πείθομαι με τίποτα, αν είναι όμως αλήθεια τότε ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΛΑΚΑ ΤΖΙΓΓΕΡ ΕΔΩΣΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 3 παίκτες, 1,8 εκ., και ποσοστό από τη μετεγγραφή Γκέκα. Σκύψε κιόλας να δέσει το γλυκό.

Επίσης είναι εγκληματική αδιαφορία το ότι δεν πήραμε τουλάχιστον έναν αμυντικό. Και μη μου πείτε αρκετά με τα πέρα δώθε δεν προλαβαίνει να φτιάξει χημεία η ομάδα.

Και τέλος αν ο Μουνιόθ τα μασάει για ανανέωση,ας τον ρωτήσουν τι προυποθέσεις θέλει για να μείνει και να του κάνουν μία πρόταση με προθεσμία να απαντήσει μέχρι το Πάσχα. Θα πρέπει να ψάξουν για προπονητή και να μην περιμένουν σαν μαλάκες την Εθνική Ισπανίας ή κάποια Χετάφε ξέρω γω. Να του κάνουν μία σούπερ πρόταση που να μην μπορεί να αρνηθεί. Δεν βλέπει πόσο δύσκολο είναι να βρεις καλό προπονητή?

Ανώνυμος είπε...

Παίδες, έχω την αίσθηση ότι, στην περίπτωση Μουνιόθ, εφαρμόζεται η γνωστή φεουδαρχική νοοτροπία της οικογένειας Βαρδινογιάννη:

"Εμείς δεν παρακαλάμε κανέναν, να μας αποδείξει αυτός ότι πραγματικά θέλει να μείνει, υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές, το μοναστήρι νάναι καλά... "

Τα ξέρουμε, τα έχουμε διαβάσει, τα έχουμε ζήσει σε πολλές περιπτώσεις παικτών και προπονητών που τελικά έφυγαν από την ομάδα εξαιτίας αυτής ακριβώς της αρρωστημένης νοοτροπίας. Στο βάθος βέβαια κρύβεται η απροθυμία της οικογένειας να αποδεχτεί ως συνεργάτη οποιονδήποτε είναι αυτόφωτος, ανεξάρτητος, έχει άποψη και τη διατυπώνει ελεύθερα.

Ο Μουνιόθ, από την πλευρά του, δεν έχει λόγο να πιέσει για οτιδήποτε. Ξέρει ότι, αργά ή γρήγορα, θα έχει στα χέρια του ενδιαφέρουσες προτάσεις. Αν σε αυτές προστεθεί και μία, εξίσου ή περισσότερο ενδιαφέρουσα, από την πλευρά του Παναθηναϊκού, ακόμα καλύτερα για εκείνον - θα έχει περισσότερες επιλογές.

Επειδή βέβαια όλα έχουν κάποιο όριο, ελπίζουμε όλοι αυτή τη φορά ο ραλίστας να ξεφύγει από την πεπατημένη και να κάνει τις απαραίτητες κινήσεις για την παραμονή -και μάλιστα με μακρύ χρονικό ορίζοντα- του Μουνιόθ. Αυτές οι κινήσεις, πρέπει να είναι proactive, όπως λένε και οι αγγλοσάξωνες... Και όπως σωστά έχει επισημανθεί από άλλους, οι προτάσεις αυτές πρέπει να συνδυάζονται με ευρύτερες δεσμεύσεις και σχεδιασμούς σε σχέση με το έμψυχο υλικό, αλλά και με τη γενικότερη διάθεση της διοίκησης για ουσιαστική σύνδεση και συνεργασία με τον συγκεκριμένο προπονητή.

Ψιλά γράμματα, θα μου πείτε... Μπορεί. Αλλά, dum spiro spero!

Kolka είπε...

Δεν συμφωνώ συχνά με τον Κουτόχορτο, αλλά αυτή τη φορά έχει απόλυτο δίκιο. Πούλημα τώρα του Σέριτς! Τώρα αμέσως!! Και χωρίς παζάρια. Το καλοκαίρι που τον ήθελαν με ένα μύριο οι Αυστριακοί (ένα μύριο, είναι τρελοί οι άνθρωποι), εμείς ζητάγαμε ενάμιση. Και μας έμεινε η παιχτούρα στο χέρι...

Ανώνυμος είπε...

Ο Μαλεζάνι διέψευσε το ενδιαφέρον για Σέριτς... Παραήταν καλό για να'ναι αληθινό..

Ανώνυμος είπε...

μεχρι και η Λαρισα ΑΓΟΡΑΣΕ την παικτουρα του Ιωνικου,τον Ντα Κοστα!ο δικος μας καπτεν Μαλαξ αφου αλλαξε 5 φορες στοχους,καταφερε να κανει μια τρυπα στο νερο,και να καταστησει το"μεταγραφικο ενδιαφερον του Παναθηναικου"το συντομοτερο ανεκδοτο της Ευρωπης!

Οτι και να λεμε εμεις ρε παιδια,μονο αμα φαει ξυλο μπορει να διανοηθει οτι ενδεχομενως να αρμενιζει στραβα κι οχι να του "φταιει ο γιαλος".Νισαφι πια!

Ανώνυμος είπε...

ΥΓ.ΤΖΟΝΥ για δες μηπως τα φαρμακα που παιρνεις εχουν ληξει...γιατι αρχιζεις να ζεις τις παραισθησεις σου...-)

Ανώνυμος είπε...

squarelogic καρφώθηκες... Τελικά μου φαίνεται ότι μόνο εγώ δε διαβάζω Derby εδωμέσα.... :-)

Ανώνυμος είπε...

Squarelogic το ... παλεύω :-)

Πάντως δεν βοηθάτε κι εσείς ρε παιδιά! Τη μια με την Τοροδιάδα, τώρα καμμιά Ντακοστάδα ... μιλάμε για επικές καταστάσεις: θα έλεγα, ΓΚΡΙΝΙΑΔΑ :-)

Για πείτε μου δηλαδή, από τη φετινή ομάδα, ποιούς παίκτες θα βαστούσατε για 11άδα δηλαδή ... και μάλιστα ώστε να μην έχουμε διαρκείς ανανεώσεις;

Υποθέτω τουλάχιστον 7-8 από τους σημερινούς 11. ΠΟΙΟΥΣ; Μπορείτε να μου πείτε;

Εδώ σε θέλω μάστορα!

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

sniper το ξεφτίλησες....1...1!!! φορά διάβασα και αυτό γιατί μου είπατε οτι αυτά που υποστήριζα είχαν μεγάλη ταύτιση με την Derby ....και θα βγώ και αναγνώστης της βρωμο-φυλλάδας. Απαιτώ διόρθωση "μόνο εγώ και ο κουτόχορτος δεν διαβάζουμε Derby". Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Ανώνυμος είπε...

Οι απαντήσεις στα ερωτήματα
1. ποιοι είναι οι στόχοι
και
2. ποιο είναι το πλάνο,
έχουν δωθει.

1. Δήλωση μεγαλομετόχου ότι είμαστε μέσα σε όλους τους στόχους μας.
2. Δήλωση καπετάνιου στην πίτα ότι τα αποτελέσματα θα έρθουν μόνα τους.

γιατί το ψάχνετε?

Ανώνυμος είπε...

@κουτόχορτο: "σου είπαμε"??? δε θυμάμαι να έχω πεί/γράψει ποτέ κάτι τέτοιο.

Επειδή (πρώτος λόγος) θεωρείς ότι είσαι θιγείς από αυτό που έγραψα, επειδή (δεύτερος λόγος) είσαι αψίκορος (λόγω νιότης) και γκρινιάρης (λόγω χαρακτήρος), σου ζητώ συγγνώμη.

Κατά τα λοιπά, συνεχίζω να πιστεύω ότι είσαι η ψυχή του πάρτυ!!! (ψιτ νεαρέ είναι θετικό comment αυτό-μη το πάρεις στραβά).

Ανώνυμος είπε...

sniper δεν διαβαζω καθολου ΝΤΕΡΜΠΥ-μερικες φορες εχω διαβασει στα πεταχτα την πισω σελιδα,κρεμασμενη στο περιπτερο.Διαβαζω τις ηλεκτρον.εκδοσεις sportime/sportday κι ο λογος ειναι οτι το ΝΤΕΡΜΠΥ δεν ειναι η φωνη του ΠΑΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ,αλλα η φωνη της@*&$ιδιοκτησιας ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΣΑ,δηλ.η προσπαθεια να αποπροσανατολιστει και να παραπλανηθει ο Παναθ/κος κοσμος μπροστα στο εγκλημα που χρονια τωρα τελειται:στην διαχειρηση της ομαδας ωστε να αφηνει κερδη στον ιδιοκτητη,αδιαφορωντας για τις προοπτικες της και την σμικρυνση της.Με την κοντοφθαλμ,μπακαλιστικη λογικη τους,αφου το μαγαζι αφηνει κερδος(απο εμας τα κοροιδα,μην ξεχνιομαστε...)ολα πανε καλα.

Τζονυ εφερα ως παραδειγμα τον ΝταΚοστα γιατι ειναι ταλαντουχος παικτης(μπορει οχι επιπεδου ΠΑΟ,αλλα μηπως ειναι αλλοι?),και γατι μια μικρη ομαδα,εδειξε τη διαθεση ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ για να ενισχυθει κι οχι να ψαχνει το δωρεαν..λαχειο,οπως εμεις.

Ανώνυμος είπε...

sniper πως καρφωθηκα οτι δηθεν διαβαζω ντερμπυ?(δεν το θεωρω και μομφη,απλα χαμενο χρονο και συχνα αιτια αγανακτησης)-)

Ανώνυμος είπε...

Άλλος που δε διαβάζει Derby παιδιά? Γιατί φαίνεται ότι έχουμε πολλούς παρεξηγιάρηδες...

@squarelogic: Σε ότι αφορά στους οπαδούς-πελάτες, τα έχω πει και σε παλαιότερο post στο shogun. Τα έσοδα των εισιτηρίων ετησίως ανέρχονται στο 7-8% των συνολικών εσόδων. Άρα το επιχείρημα ότι το μαγαζί έχει κέρδος από εμάς, δεν στέκει.

Ανώνυμος είπε...

@squarelogic: επειδή είπες του Τζόνυ να κόψει τα φάρμακα, θεώρησα ότι πήγαινε στο σχόλιο του που έγραφε "Υ.Γ. Διάβασε Derby και σήμερα, ο Γκόντζος σωστός και ο Ζουν απολαυστικός!".

So simple. :-)

Ανώνυμος είπε...

sniper ουδεμια παρεξηγηση-απλα ανρωτηθηκα ποθεν το συμπερασμα.
Σε καλυψε η εξηγηση?

αν δεν ειχαμε τοσο διασκεδαστικη ανταλλαγη αποψεων θαχα σταματησει τα σχολια-μετα και την τωρινη αδιαφορια εχω πλεον απογοητευθει οτι θα αλλαξει κατι.

Ανώνυμος είπε...

@squarelogic: τελικά, ο κουτόχορτος είναι η ψυχή του πάρτυ μακράν!!! Ο εμπρηστής των πληκτρολογίων.