Σάββατο, Ιανουαρίου 20, 2007

Mπράβο

Το «μπράβο» είναι το πρωτεύον και το κυρίαρχο, και το «κρίμα» για την χαμένη ευκαιρία είναι δευτερεύον.
Επιτέλους η ομάδα παίζει ποδόσφαιρο. Επιτέλους οι παίκτες πέφτουν πρώτοι στην μπάλα και κερδίζουν τις περισσότερες ατομικές μονομαχίες, επιτέλους όλη η ομάδα έχει κίνηση, κυκλοφορία της μπάλας, συνδυασμούς, πρόγραμμα, πνεύμα, υγεία.
Αν σταθεροποιήσουμε ένα τέτοιο αγωνιστικό προφίλ, αν πάψουν τα κραυγαλέα σκαμπανεβάσματα (τα μικρά είναι αναπόφευκτα), τότε στη χειρότερη θα ξέρουμε ότι από τον Παναθηναϊκό θα περιμένουμε να δούμε ποδόσφαιρο και στην καλύτερη θα έρθουν αργά ή γρήγορα και οι επιτυχίες.

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πολυ σωστο(θαχεις βαρεθει να συμφωνω συνεχεια μαζι σου,αλλα τι να κανω που ταυτιζεται ο τροπος που βλεπουμε τα πραγματα..)

παρα το οτι αφησαμε 2 βαθμους,δεν θα γκρινιαξω για τιποτε αγωνιστικο,γιατι απλα χαρηκα την προσπαθεια των παιδιων απο το πρωτο λεπτο.Μπραβο στον τολμηρο Μουνιοθ που ξεκινησε το ματς αφηνοντας στον παγκο Ιβανσιτς,Μποβιο,Βικτορ,Μπισκαν,Παπαδοπουλο...οχι γιατι αυτοι δεν ειναι καλοι(με εξαιρεση τον Μπισκαν βεβαια)αλλα γιατι δεν διστασε να χρησιμοποιησει τους νεαρους που δινουν μια φρεσκαδα στην ομαδα.Συγκρινετε με την προσπαθεια του Μαλεζανι περσι,που προσπαθουσε επι μηνες να δικαιολογησει την αγορα των Μπισκαν,Κονσεισαο κι ας μην επαιζαν τιποτε(κατανοω βεβαια οτι ειναι λογικο να εδινε ευκαιριες σ'αυτους να βρουν τον εαυτο τους,αλλα ως ενα σημειο..)Ξαναλεω οτι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ!!!

Απ την αλλη συνειδητοποιησα αλλη μια φορα ποσο καλυτερη μπορει να γινει η συγκεκριμενη ομαδα αν γινονταν οι ποιοτικες προσθηκες που λεγαμε+ενας "μπουκαδορος"γρηγορος χαφ με καλο σουτ(που θα μας ελυνε το γορδιο δεσμο σημερα).Μια στοιχειωδως διορατικη και λιγοτερο ραθυμη διοικηση θα ειχε φτιαξει τις συνθηκες να σπρωξει στην αγορα τα ονοματα που δεν της βγηκαν(Σεριτς,Μπισκαν,Νιλσον)και παραλληλα θα ειχε εντοπισει τις καταλληλες λυσεις(δεν ειναι δυσκολο να βρεις καλυτερους απ την προσφορα των προαναφερθεντων-και οι Σπυροπουλος,Ηλιαδης+ενας καλος σεντερμπακ καλυτεροι θα ηταν)ανεβαζοντας την ομαδα 2 κλικ τουλαχιστον...
Ελπιζουμε σε στραβοπατημα των γαυρων αυριο,και κυριως στο να επιμεινει ο Κοκκαλης να καπελωνει τον οποιον τεχνικο με τον Ριβαλντο(και να συνεχισει αυτος και του χρονου στο θρηνο,ωστε παρα την κλαση του να παιζουν επι της ουσιας με 10...).
ΥΓ.Ελπιζω επισης να μη δω κανεναν Καφε στην ομαδα...ελεος!

Ανώνυμος είπε...

Είμαι κι εγώ πολύ ευχαριστημένος από τη σημερινή εμφάνιση. Στενοχωρήθηκα που δεν κερδίσαμε, αλλά η ομάδα με γέμισε. Ολοι οι παίχτες θα έλεγα, με εξαίρεση έναν: τον Βίκτορ.

Ανώνυμος είπε...

Ξερός από την ίωση, άκουσα το ματς στο ράδιο. ΧΑΡΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ με την εμφάνισή μας και κυρίως που παίξαμε 90' ΜΠΑΛΑ!!! Το β' ημίχρονο στη Τούμπα φαίνεται πως έγραψε καλά ... ΜΟΝΟ ΛΙΓΗ ΤΥΧΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΡΕ ΓΑΜΜΩΤΟ!!! τόσες ευκαιρίες και δεν βάλαμε ούτε ένα... που θα μπορούσαμε άνετα να το παίρναμε με 0-3 ...

Τελοσπάντων, ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ στην ομάδα αυτή παίδες!

Ανώνυμος είπε...

περαστικα σου τζονυ-φοβαμαι οτι και μενα με γυροφερνει καθως "επεσε"και μενα η κορη...

αντε και σε ηττα των γαυρων -)

@petrosskl είπε...

τζόννυ δεν καθιερώνεις το ραδιόφωνο σιγά σιγά; :Ρ

Ανώνυμος είπε...

megalh mpala shmera trivame ta matia mas me ayto pou vlepame alla dystyxws h isopalia htan katadikastikh.apoxairetame apo nwris to prwta8lhma gia allh mia fora...

Vazelos13 είπε...

Καλημέρα σε όλους τους φίλους βάζελους!!!
Είμαι νέος χρήστης Παναθηναϊκών ουσιών αλλά όπως κι εσείς είμαι φανατικός σε ό,τι έχει να κάνει με την μεγάλη μας αγάπη: τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ!!!
Long story short που λένε κι οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι, να πω στα γρήγορα κάτι για όλα όσα συζητούνται εδώ μέσα:
1) Βίκτορ Μουνιόθ+Ξυπόλητος πρίγκηψ: Ναι είναι (ο πρώτος) ο καλύτερος προπονητής με τον οποίο μπορούμε να ελπίζουμε να πετάξουμε τους (κατά Χρήστο Κοντό) πυραυλοκίνητους εκεί που τους αξίζουν... Στη Β' Εθνική κι ακόμη πιο κάτω! Αλλά για τον δεύτερο πιστεύω ότι είναι ό,τι δεύτερο καλύτερο μπορεί να βρεθεί που να ξέρει την ελληνική Παράγκα και να μπορεί να χειριστεί κάποιες καταστάσεις. Προτιμάτε κανένα συμπαθή παππούλη, άνεργο για χ χρόνια που έτυχε να πάρει κάποιο πρωτάθλημα έχοντας ένα παίκτη-ομάδα μόνο του; Η΄μήπως να φέρουμε κι εμείς το Σόλιντ τώρα που καταλάβαμε τι μαλακία κάναμε;
2) Λουκάς Βύντρα: παίδες μην το ψάχνετε. Όσο ο ραλίστας έχει κολλητό το Λιβαθηνό και τη γυναίκα του ιδιαιτέρα στο γραφείο του, ο Λουκάς θα είναι πανταχού παρών στην ενδεκάδα της ομάδας. Δεν τον κουνάει ούτε ο Κόκκαλης με προεδρικό διάταγμα, νομοσχέδιο και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο! Μόνο αν φάει κόκκινη κάρτα θα λείψει (αν και πιστεύω με τέτοιο βύσμα μπορεί να του τη σβήσουν κιόλας).
3) Για να τη δω και λίγο γκρινιάρης θα ήθελα να δω τη σημερινή εμφάνιση και στα υπόλοιπα μάτς και κυρίως στα ντέρμπι και στο ευρωπαϊκό ματσάκι που έρχεται... τότε θα μπορέσουμε να κοιτάξουμε στα μάτια τους άλλους και να έχουμε νιώσει και πάλι καλά. Μακάρι το σερί από Β' ημίχρονο Τούμπας και έπειτα να σταματήσει το καλοκαίρι!!!
4) Με το γήπεδο τι γίνεται βρε παιδιά; Ο Θανάσης ακόμα διαφωνεί;
5) Θα ήθελα μια γνώμη για τους κ.κ. Στέλιο Μαρκάκη, Χρήστο Κοντό και Δημήτρη Κριτή. Ρεπόρτερς του Παναθηναϊκού και όλοι τους (με εξαίρεση ίσως τον τελευταίο που δεν μπορώ να τον βρω εύκολα στο διαδίκτυο) κατά καιρούς τα χώνουν σε Παναθηναϊκό, Κοκκαλιστάν και άλλα εδώδιμα φρούτα... Αν έχω διαβάσει καλά εδώ μέσα με τον Κοντό υπάρχει ένα θέμα όχι ακριβώς αγάπης... Για τον Μαρκάκη έχω να πω τα καλύτερα... check kaskanter.blogspot.com για περισσότερα! Κριτής->www.contra.gr
6) "Το μοναστήρι να είναι καλά" που είχε πει και ο Γιώργαρος... ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΝΙΝΗΔΕΣ, ΤΖΙΟΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΛΕΟΝΤΙΟΥΣ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΙ ΓΚΟΥΜΟΜΠΑΣΙΝΑΔΕΣ!!!
7) Συγγνώμη για τα πολλά θέματα σε ένα κείμενο αλλά ακόμη ψάχνομαι... πώς μπορώ να ξεκινήσω νέο θέμα; Θα ήθελα να σας πω και μια ιστορία περί Ριζούπολης αλλά ας μην το ξεφτιλίσω πρώτη μέρα στο μικρούλη βλόγο μας.
Keep up the good work εδώ μέσα...

warzycha είπε...

Όπως τα λέτε, παίξαμε πολύ καλά, όχι μόνο έπρεπε να νικήσουμε αλλά και με ευρύ σκορ. Απλά η μπάλα δεν μας ήθελε χθες. Τι να γίνει, συμβαίνουν και αυτά. Δεν νομίζω ότι είχαμε επιθετικό πρόβλημα, άλλωστε φάσεις κάναμε πολλές απλά, κάτι ο τερματοφύλακας, κάτι η ατυχία (δοκάρι), η μπάλα δεν μπήκε. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι και να βελτιωνόμαστε. Υπάρχουν πολλά περιθώρια να παίξουν ακόμα καλύτερα. Τελικά νομίζω η λύση είναι στους ΈΛληνες παίκτες και ο κορμός πρέπει να φτιαχτεί από αυτούς.
Τέλος, κέρκυρα13, όλα χαμένα τα είχαμε από πριν, οπότε ας μην απελπιζόμαστε. Και πέρσι 12 βαθμούς πίσω τέτοια εποχή... Ας μην υπερενθουσιαζόμαστε. Το ζητούμενο είναι να συνεχίσουμε έτσι και να μην είναι μια απλή έκλαμψη. Το πρόγραμμα είναι Γολγοθάς άλλωστε. Εγώ θα είμαι ικανοποιημένος και με μια εξαιρετική πορεία στο Β' Γύρο και βλέπουμε. Ας δούμε και τι θα γίνει στην Τούμπα σήμερα...

Ανώνυμος είπε...

Ρetross σωστά, με βλέπω να καθιερωνω ραδιάκι ... ειδικά τώρα που πέρασαν τα χρονάκια και πονάνε κόκκαλα, αρθρώσεις :-)

Squarelogic ΦΥΛΑΞΟΥ, εγώ από την κόρη πήρα τη σκυτάλη (αλλά εκείνη την έβγαλε σε μιάμιση μέρα ενώ εγώ σέρνομαι ακόμα .... γέρος άνθρωπος)

Old Boy είπε...

Τζόνυ, περαστικά.
Squarelogic, μπορείς να συμφωνείς μαζί μου όσο θες, δεν με χαλάει :)

Ανώνυμος είπε...

Το μόνο που θα συμπληρώσω αφού είδα και την Αθλητική Κυριακή ξάάάάπλα, είναι η διαφορά διαιτησίας στα 2 παιχνίδια μΠΑΟΚ-μαζί μας μΠΑΟΚ-παστρικιά.

Μ' εμάς τα μΠαόκια προηγήθηκαν 2-0 με 1 γκολ που ξεκινάει από χεράκι-πασούλα κι 1 που ξεκινάει από οφσάιντ. Η παστρικιά ισοφαρίζει το μΠάοκ με γκολ-οφσάιντ καραμάρς.

Τρε ζολί! Α, και μια λεπτομερειούλα: το "κόσμημα"-φω μπιζού ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ (ουστ) έκανε ό,τι έπρεπε για ΞΕΚΑΝΕΙ τον ΣΑΛΠΙ (έξω με αιμάτωμα από εσκεμμένο κλώτσο στο ψαχνό από πίσω) χωρίς βέβαια να δει κόκκινη ο ΑΛΗΤΗΡΙΟΣ!

Thrass είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Thrass είπε...

Βάζελε13, ο Κριτής γράφει στο contra.gr. Τον θεωρώ αξιοπρεπή, σε σχέση με τούς περισσότερους από τούς υπόλοιπους. Τουλάχιστον οι απόψεις του στέκουν σε λογικές βάσεις, κάτι που γενικά είναι εξαιρετικά σπάνιο στην αθλητική δημοσιογραφία. Όσο τον έχω παρακολουθήσει, βέβαια.
O Koντός έχει πλάκα, αλλά βέβαια από πλευράς απόψεων είναι γραφικός. Καταλαβαίνω όμως ότι, για να βγει το μεροκάματο, πρέπει να μιλάει και να γράφει πολύ, οπότε αναγκαστικά το 80% είναι μαλακίες. Αλλιώς δεν υπάρχει υλικό. ΟΚ, και συχνά μοιάζει κατευθυνόμενος, but maybe that's just me.
Τον άλλονα δεν τονε ξέρω.