Τρίτη, Ιανουαρίου 23, 2007

ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΠΙΚΡΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΡΑΛΙΣΤΑ;

9 σχόλια:

Kolka είπε...

Να γκρινιάζουμε για την διαιτησία, να γκρινιάζουμε για τις λάθος μεταγραφές, να γκρινιάζουμε για τις φιλίες με τον Πετράκη, ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ. Αλλά να μην παριστάνουμε τους τυφλούς τώρα που η ομάδα άρχισε να παίζει λιγάκι μπάλα. Ως οπαδός που έχω ζήσει την μεγάλη ομάδα του Κυράστα και ως Παναθηναϊκός με σώας τας φρένας, αυτό θέλω. Μια ομάδα που να παίζει μεγάλη μπάλα και ας βάλει όλους τους τίτλους των επόμενων 100 χρόνων στον κώλο του ο γάβρος.
Υ.Γ.: Συμφωνώ με όλους τους φίλους Παναθηναϊκούς που ΑΠΑΙΤΟΥΝ εδώ και τώρα επέκταση συμβολαίου στον Μουνιόθ. Γιατί περιμένουμε;

Ανώνυμος είπε...

Γιατί είναι και επιθυμία του ίδιου να συζητηθεί το θέμα περί τον Απρίλιο.

Ανώνυμος είπε...

Βρε shogun έχεις μουστάκι? :-)

Ανώνυμος είπε...

Θα σας πικράνω κι άλλο παλιόπαιδα! Κι έπειτα, θα μαζέψω την πίκρα σας και θα την κάνω λίπασμα για το χορτάρι του καινούργιου γηπέδου, έτσι που από μέσα του να φυτρώσουνε χιλιάδες τριφύλια, κοφτερά για τους αντίπαλους και γλυκά για τις παιχτούρες μας.

Ανώνυμος είπε...

Προσευχή εν πικρία:

Ουστ Γκόντζο, ξουτ Βύντρα, φτου Γκονζάλες (τρις).

Δια της ανακράξεως των ανωτέρω ονομάτων της διαβολικής τριάδος, η πίκρα εξακοντίζεται στα ουράνια κι έπειτα χύνεται χολώδης με ορμή στα κιούπια μου.

Ανώνυμος είπε...

@ραλίστα: μπας και αντί να το σπείρεις, το στρίβεις το τρίφυλλο?

Ανώνυμος είπε...

Αυτή ακριβώς η λογίκη ορισμένων είναι που έχει φέρει την ομάδα σε τέτοια φάση. Γιατί; Γιατί έχει κυριαρχήσει μέσα στην ΠΑΕ. Αυτή η αχταρμά λογική που βρίσκει έδαφος μόνο σε οσους δεν παρακολουθούν μερικά χρόνια μπάλα.

Κατά τα άλλα συμφωνώ σε όλα με τον kolka. Δεν ξέρω Παναθηναϊκό που να μη θέλει το Μουνιόθ και για μετά το καλοκαίρι.... εκτός από όσους θέλουν να φύγει για να κάνουν αυτοί "κουμάντο".

Ανώνυμος είπε...

@counter sniper: χαίρομαι που τουλάχιστον 2 κάνουν τον κόπο να διαβάσουν αυτά που γράφω. Κατά τα λοιπά, δεν μπορώ να διακρίνω ποιά λογική "πυροβολάς"...

Ανώνυμος είπε...

Η λογική του παραλόγου είναι αυτή που δυστυχώς δημιουργεί τη λάθος νοοτροπία στην ομάδα.
Κατα τα άλλα:
τι είχες γιάννη,
τι είχα πάντα.