Δευτέρα, Ιανουαρίου 22, 2007

Να χαίρεται τα συνεταιράκια του...

Αρχικά να δώσω και γω τα συγχαρητήρια για την απόδοση της ομάδας, που για μένα είναι απείρως πιο σημαντική απο το αποτέλεσμα, γιατί η καλή απόδοση θα φέρει αποτελέσματα ενώ ένα καλό αποτέλεσμα δεν εγγυάται μελλοντικές αποδόσεις και περαιτέρω επιτυχίες. Για μία ακόμα φορά δε, θα τονίσω την αναγκαιότητα υπογραφής, έστω πρότασης, νέου συμβολαίου στον Μουνιόθ.

Στο ζουμί τώρα....Τα δυο κάλπικα γκολ για τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο, έγιναν λίμπερο Γενναίος για την Γαβριέλλα που έκοβε κάθε επίθεση του ΠΑΟΚ και βέβαια ένα γκολ ισοφάρισης ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟ οφσάϊντ. Η παράβαση είναι ακόμα πιο προφανής καθώς έγινε σε στημένη φάση και οι παίκτες δεν ήταν σε κίνηση. Ο Κύπριος όχι μόνο είναι σε προφανή θέση οφσάϊντ αλλά εμποδίζει τον τερματοφύλακα να διώξει σωστά με την γνωστή κατάληξη. Ψιλά γράμματα....Κανένας δεν το είδε και σε ΚΑΝΕΝΑ site δεν αναφέρεται.....Σαν να μην έγινε ποτέ....Το πώς τώρα η ίδια ομάδα απο θύτης γίνεται άμεσα θύμα προς εύνοια του ισόβιου ψευτοπρωταθλητή είναι απορίας άξιο...Και κάτι ακόμα....Που πήγε το πάθος του Ζαγοράκη? Πρίν 3 μέρες έβγαλε τραυματία του Σάλπι ενώ χθες απλά κοιτούσε τον υπέργηρο Βραζιλιάνο. Σύμπτωση και αυτό....

Μπράβο στον ραλίστα για την συμφωνία και σύμπλευσή του με αυτούς που τον κλέβουν χρόνια τώρα....Στα δύσκολα αναβιώνουν για 10η χρονιά οι γνωστές πρακτικές αλλά εκείνος στον κόσμο του...Τι έγινε η ισονομία και οι εξαγγελίες? Ορισμό εργαλείων είχαμε πάλι με τα γνωστά αποτελέσματα...Η πλάκα είναι ότι το διαιτητικό τρίο δεν ήταν παρθένο αφού έχει πρωταγωνιστήσει σε άπειρες, και πολύ πρόσφατες, σφαγές υπέρ της ομάδας του Κρόκους...Αλλά χαλάλι, οι συνεταίροι στα δύσκολα φαίνονται....

Η παράγκα έχει γίνει έπαυλη και μάλιστα με την συναίνεση του θύματος...Μπράβο ραλίστα έχεις αλάνθαστο ένστικτο...Και εις άλλα με υγεία....

P.S Στα πλαίσια της τακτικής των τελευταίων ετών, αν δεν τους κάνει ο Sir Takis, άσε ελεύθερο τον Ισπανό να τους κάνεις δώρο και προπονητή-απο παίκτες έδωσες αρκετούς....

47 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά εξεπλάγη κανείς δηλαδή? Τι ασχολούμαστε για άλλη μια φορά με τους ανύπαρκτους στο δικό μας πράσινο μπλογκ?

Πάντως θέλω να πω ότι η επίθεση από την γνωστή εφημερίδα προς τον Ζαγοράκη είναι άθλια.. Να δεχτώ ότι μάρκαρε επίτηδες τον Σάλπι για χάρη των ζώων της εξέδρας.. Αλλά όχι και πουλημένος και άφηνε επίτηδες τον Ριβάλντο ξεμαρκάριστο. Δηλαδή πόσο πιο κάτω θα φτάσει αυτό το σκουλήκι ο Γκόντζος? Δεν σέβεται το Euro που μας προσέφερε με τα άλλα (πράσινα) παιδιά? Δεν έχει προκαλέσει ποτέ τον ΠΑΟ, σε αντίθεση με τον ΟΣΦΠ. Καταρχήν είναι 36 χρονών και από τραυματισμό. 3 ματς σε μια βδομάδα είναι πολλά. Να του γίνει κριτική για το μαρκάρισμα στο Σάλπι αλλά ειλικρινά ποιος πιστεύει ότι θα καθόταν επίτηδες ο Ζαγοράκης να χάσει μες στην Τούμπα από τον ΟΣΦΠ? Αφού αν τους νικήσουν κερδίζουν χρόνο μέχρι το τέλος της χρονιάς.. Αυτός είναι ο στόχος τους.. Να νικάνε τον ΟΣΦΠ και να δέρνουν όποια αθηναική ομάδα ανεβαίνει. Αντί να βρίζει τον Κάκο και τους συνεταίρους του Τζίγγερ στη Σούπερ μπόχα, βρήκε τον φταίχτη... ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ!

Ανώνυμος είπε...

Επίσης να αναφέρω ότι μετά την σφαγή από τον Κάκο, ο Καρπετόπουλος είπε ότι κάπιοι προσπαθούν να βάλουν τον Τζίγγερ και τον Πετράκη να μαλώσουν.. ΡΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ? Κώλος και βρακί θα γίνουν σε λίγο:
Συνεδρίαση ΕΠΟ με εκπροσώπους Σούπερ Γλίτσα: Κάποιος κάνει πρόταση οι επόμενοι αρχιδιαιτητές να είναι κοινής αποδοχής. Ο βλάκας ο Γκαγκάτσης ξεχνιέται και λέει: Μα ρε παιδιά κοινής αποδοχής δεν είναι και οι φετινοί? Πετάγεται ο Πηλαδάκης και λέει : εμένα δε με ρώτησε κανείς και από ότι θυμάμαι είμαι πρόεδρος ΠΑΕ Α'Εθνικής. Κοιτάζονται σα μαλάκες όλοι που την πατήσανε και ΠΕΤΑΓΕΤΑΙ Ο ΤΖΙΓΓΕΡ και σώζει το τομάρι του Γκαγκάτση λέγοντας ότι δεν έχει γίνει καμία συμφωνία ΟΣΦΠ ΠΑΟ Γκαγκάτση για διαιτητές.

Μα άμα τους καλύπτει κι από πάνω τι ν απει κανείς.. Τα έχουν κάνει πλακάκια με τους απέναντι προ πολλού...

ο ΟΣΦΠ κέρδισε χθες για πολλούς λόγους (ατυχία ΠΑΟΚ α'ημιχρόνου που δεν έβαλε 3, "γενναίο" σπρώξιμο στην ισοφάριση-προηγήθηκε οφσάιντ ξεκάρφωμα στον Κύπριο που έβγαινε τετ-α-τετ, ξύπνημα Takis στο ημίχρονο, τσίτωμα Ριβαλντομούμιας από τα μπουκάλια που έφαγε). Άντε να πω ότι έπαιξε καλύτερα. Αλλά μέχρι χθες πίστευα ότι η διαιτησία δεν έχει παίξει ρόλο, μάλιστα ήμουν ικανοποιημένος με την υπέρ μας διαιτησία. Φαίνεται στα δύσκολα όμως αρχίσαμε τα παλιά -βλέπε τα 2 ματς στην Τούμπα μέσα σε μία βδομάδα (ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΙ). Τζίγγερ κάτσε και βούλωστο τώρα και στήσε κώλο στα συνεταιράκια σου.

Ανώνυμος είπε...

ενταξει ρε παιδια αλλα αυτα ειναι λεπτομερειες μπροστα στη γενικη εικονα...μονοι μας χασαμε το τραινο,τι να λεμε τωρα.
Παροτι εχετε το δικιο σας εμενα με ποναει περισσοτερο οτι ενω εχει μια ομαδα που παραπαιει,με κραυγαλεες αδυναμιες και... ξεδιαντροπους τουριστες,κοντευει να χασει η μεταγραφικη περιοδο χωρις να κουνησει το δαχτυλακι του.
Φανταστειτε και να μην ηταν 6-8β,πισω...θεχε πουλησει τη μιση ομαδα!Μπορει,στα πλαισια της σουπερμποχας να εχουν συμφωνησει και αλλα...ομως πολυ πιθανο να μεινουμε για 2η σεζον εκτος τσαμπιονς ληγκ,κι αυτο οσο ναναι πρεπει να του κοστιζει του ανεγκεφαλου ζαντολαστιχα.

Kolka είπε...

Το πρόβλημά μας δεν είναι ο Ζαγοράκης, είναι η διαιτησία. Η οποία καλά μας πήγαινε μέχρι πρότινος αλλά στο παιχνίδι με τον πΑΟΚ μας έσκισε. Ενώ τους γάβρους τους άνοιξε το δρόμο -παρεμπιπτόντως για την ισοφάριση των γάβρων τα είπε σωστά ο Βαρούχας. Αυτό σημαίνει ότι ο Κόκκαλης ανέβασε στροφές για να μην γίνουν μπουρδέλο τα γεροντάκια του ενώ οι δικοί μας πιάστηκαν στον ύπνο πιστεύοντας ότι οι παραγκίτες θα τηρήσουν τις οποιες συμφωνίες. ΟΚ;

Ανώνυμος είπε...

O ΠΑΟΚ μέσα στην εβδομάδα και εντελώς τυχαία θα αποκτήσει τους Καψή και Καφέ, ελεύθερους από τον Ολυμπιακό. Συμπτώσεις.

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Εγώ ξέρω οτι τα'χουνε συμφωνήσει με κάποιον τρόπο και χαμένος είναι ο ηλίθιος και ο πανηλίθιος στην συσκευασία του ενός, δηλαδή ο ραλίστας. Το όλο πράγμα βρωμάει στήσιμο και πάντα-ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ- με τον ίδιο χαμένο. Η αδράνεια του είναι προκλητική. Αν τώρα δεν βοηθάει την ομάδα, πότε θα το κάνει? Βέβαια αν είναι να την βοηθήσει με επιλογές Μπάκε, Μίτου και Πόλακ ας λείπει το βύσσινο.
Φέρνω μερικά παραδείγματα για να καταλάβετε την συμπαιγνία:

α) Ο Λυμπερόπουλος πληρωμένος από εμάς, πάει στην ΑΕΚ και γίνεται ηγέτης.

β)Ο Σοάρες-παίκτης επιρροής ΠΑΟ-πάει πάλι στην ΑΕΚ και δίνει πολλές λύσεις ενώ δεν είχαν καν επίθεση.

γ)Ο Λαγός-πάλι μυστηριωδώς-πάει ΑΕΚ ενώ έχουμε συμφωνήσει στα πάντα με τον Ηρακλή.

δ)Η ΑΕΚ ξελασπώνει με Άρθρο 44 αλλά δεν βλέπω καμία αναφορά του ραλίστα σε αθέμιτο ανταγωνισμό, όλα καλώς καμωμένα.

ε)Ο Πετράκης γίνεται κολλητός. Ναι ναι, για τον ίδιο λέμε-τον παραγκίτη γιο του Κρόκους.

ζ)Ο Πετράκης βγάζει εμετική ανακοίνωση-ιδαίτερα έχοντας την Προεδρία της Σούπερ-Μπόχας έπρεπε να είναι περισσότερο προσεκτικός και λιγότερο αμπαθής-για το πότε ιδρύθηκε η ομάδα και εμείς απαντάμε στο στυλ πλακίτσα να κάνουμε, ωραίο χωρατό.

η)Η επιλογή του για Προέδρου της Λίγκας στηρίζετε πρωτίστως-ΝΑΙ ΝΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ-από εμάς.

θ)Η διατησία θυμίζει ένδοξες εποχές παράγκας και όχι DVD δεν βγαίνει, αλλά ούτε ανακοίνωση. Μας βιάζουν ασύστολα και λέμε και ευχαριστώ.

ι)Οι επιλογές της διοίκησης μοιάζουν εσκεμμένα τρισάθλιες-ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΜΠΑΚΕ- και δεν γίνεται καμία βελτιωτική κίνηση, ενώ ο νέος και άξιος προπονητής επιμένει. Κανένας από τους υστερήσαντες παίκτες δεν φεύγει και κανένας δεν έρχεται. ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ....

κ)Οι διαιτητές-κάποιοι απ'αυτούς πασίγνωστα εργαλεία-ορίζονται κατά παραγγελία και με την συναίνεσή μας, με τα γνωστά αποτελέσματα. Το ίδιο και οι παρατηρητές όπου φιγουράρουν ονόματα όπως οι Παπαδάκος, Παπαπέτρου, Ευθυμιάδης και λοιπά φυντάνια. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ-πλέον με την αποδοχή μας-ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΜΕΤΕΡΙΖΙ ΤΟ ΔΕΚΑΕΤΕΣ ΠΛΑΝΟ ΤΟΥΣ.

Αποτέλεσμα όλων αυτών: η ΑΕΚ εξυγιαίνεται πλήρως, κερδίζει συνεχώς αγωνιστικά και οικομοικά οφέλη, ο ΓΑΥΡΟΣ συνεχίζει την συλλογή τίτλων με τον γνωστό τρόπο και οι μόνοι που πάμε προς το χειρότερο και προς τέρψιν των εταίρων, είμαστε εμείς.

Στην καλή περίπτωση είναι ΤΡΙ-ΜΑΛΑΚΑΣ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ. Στην χειρότερη έχει συνενέσει-με άλλα αντισταθμιστικά οφέλη(επιχερηματικά κτλ)-στην καταστροφή μας.

ΔΙΑΛΕΓΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΤΕ....

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Όπως σύμπτωση είναι και οι δανεικοί δαξιά-αριστερά που βάζουν αυτογκόλ ή κάνουν ολέθρια λάθη που δίνουν την νίκη στην Γαβριέλλα.

Ανώνυμος είπε...

Με κάλυψε πλήρως ο κουτόχορτος.
Ολοκληρωτικά.

Και διαφωνώ με τον παππά. Το ματς δεν ήταν καθαρό, επειδή μέτρησε το γκολ οφσάιντ, όχι επειδή έκατσε ο ΠΑΟΚ να χάσει. Αυτό κατά την γνώμη μου δεν ισχύει. Και επαναλαμβάνω ο Ζαγοράκης έπαιξε 3 ματς σε μια βδομάδα και είναι 36 χρονών με ταλαιπωρημένους προσαγωγούς και τραυματισμό στο ματς με εμάς. Η επίθεση της αγαπημένης σου εφημερίδας μιχάλη συμπαναθηναικέ μου φίλε δεν μπορώ να καταλάβω σε τι οφελεί

Ανώνυμος είπε...

Έχετε όλοι δίκιο σε σχέση με τα "σπρωξίματα" των κορακιών και τα τακιμιάσματα του ραλίστα με τον Πετράκη - οι πληροφορίες λένε ότι, πλέον, κοντεύουν να γίνουν "κολλητοί" και σε προσωπικό επίπεδο (ήμαρτον)!

Θα συμφωνήσω επίσης με τον α σε σχέση με τον Ζαγοράκη - μου φαίνεται υπερβολικό να του καταλογίσουμε μειωμένη απόδοση για χθες, ενώ ασφαλώς μπορούμε να το κράξουμε για το δολοφονικό χτύπημα στον Σάλπι.

Όσο για τον μπαρμπα-Ρίμπο, η πικρή αλήθεια είναι ότι κρατάει ΜΟΝΟΣ του τον γαύρο εδώ και τρία περίπου χρόνια. Πολύ απλά, με την τεράστια κλάση του, αυτός καθαρίζει σε όλα τα δύσκολα. Θα μου πείτε ότι σπρώχνει και το κοράκι, γι αυτό μπορεί και τα κάνει. Σύμφωνοι, αλλά το κοράκι έσπρωχνε ανέκαθεν και όπως φαίνεται, θα σπρώχνει στο διηνεκές. Ό,τι και να έκανε χθες ο Καζνα, πολύ δύσκολα θα κέρδιζαν χθες αν δεν υπήρχε ο Βραζιλιάνος στο γήπεδο - όπως επίσης δεν υπήρχε περίπτωση να μας κερδίσουν πέρυσι στο Καραϊσκάκη χωρίς αυτόν.

Τα λέω αυτά, ως ένα ακόμα δίδαγμα στο ραλίστα. Από τρία-τέσσερα αμφιβόλου ποιότητας παλτά, ίσως είναι προτιμότερος ένας τουρίστας υψηλής κλάσης, ο οποίος, πλαισιωμένος από έναν φρέσκο και δυναμικό κορμό, θα κάνει τη διαφορά όταν πρέπει. Και είναι στο χέρι της διοίκησης ο τουρίστας να επιλεγεί καταλλήλως και να περιοριστεί αναλόγως, ώστε να ασχολείται με τη μπάλα και να μην παριστάνει τον υπερ-προπονητή, τον τεχνικό διευθυντή, τον μάνατζερ, τον εκπρόσωπο τύπου και όλα τα υπολοιπα με τα οποία καταπιάνεται ο Ριβάλντο.

Κατά τα άλλα, κρατώ και γω την θαυμάσια εμφάνιση στην Ξάνθη, ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟΝ ΜΟΥΝΙΟΘ και θα πάω την Κυριακή με τον Πανιώνιο προσδοκώντας συνέχεια στην ανάκαμψη που φαίνεται να δρομολογείται. Και η οποία, για να μην ξεχνιόμαστε, θα είχε πολύ πιο εγγυημένα και θεαματικά αποτελέσματα, αν ο ραλίστας ξυπνούσε και έκανε μερικές από τις προφανείς κινήσεις ενίσχυσης της ομάδας, που λίγο-πολύ, όλοι έχουμε επισημάνει. Παρ΄ όλα αυτά, δεν γκρινιάζω και αισοδοξώ!

Ανώνυμος είπε...

Ρε κουτόχορτε μην τα ισοπεδώνεις όλα. Τα ίδια μας έλεγαν για τον Βόκολο στην Τούμπα. Εντάξει για τον αμανατίδη δεν έχω να πω κάτι, δεν είναι καν άνθρωπος. Αλλά ο Νταμπίζας πιστεύω έιναι επαγγελματίας και συμμετείχε στην πορεία προς το Euro. (Ναι είμαι θετικά προκατειλημμένος με όσους συμμετείχαν)
Και η ντέρμπυ φέτος είχε βρει άλλο παραμυθι όταν δεν πηγαίναμε καλά.. Ο ΟΣΦΠ δέχεται τα εσκεμμένα δώρα από τουε τερματοφύλακες... Ας είμαστε σοβαροί εγώ δεν τα δέχομαι αυτά. Αυτός ο γεωσκώληκας ο γκόντζπς δεν εχει όρια.

Ανώνυμος είπε...

Με όλα αυτά ξέχασα να πω για την φοβερή εμφάνιση στα Πηγάδια και να αναγνωρίσω ότι ο Βύντρα έπαιξε πολύ καλά. Όπως και οι Τζιόλης, Γκούμας, Μόρις, Νίλσον. Του χρόνου πιστεύω με την πλήρη αποδόμηση του gay και 2-3 ποιοτικές προσθήκες (ακριβές δλδ) χτυπάμε άνετα πρωτάθλημα.

Και για φέτος θέλω επιτέλους να νικήσουμε την ΑΕΚ. Δεν τους αντέχω άλλο

Μπράβο και στους ξανθιώτες που χειροκρότησαν τον Νίνη. Αυτονόητο, αλλά ελλάδα είμαστε

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Παιδιά με απόλυτη ειλικρίνεια....ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΝΤΕΡΜΠΥ, δεν ξέρω τι έγραψαν, λέω μόνο οτι βλέπω και καταλαβαίνω. Γνωρίζετε δε οτι την εν λόγω φυλλάδα την απεχθάνομαι άρα δεν υπάρχει περίπτωση να ταυτιστώ μαζί της. Όσο για τον Νταμπίζα....1 εβδομάδα πριν καλαμπούρι με Βάλλα και 5-0....1 εβδομάδα μετά παίζανε σκυλίσια και με το ζόρι 1-0. Δείτε και με Κέρκυρα τι έγινε, με Αμπάρη του Ηρακλή, με Ιωνικό-ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ-με Άρη που με 2-0 έπαιζαν φουλ επίθεση και με μας 1-0 και ήταν και οι 11 πίσω + τον Ζωγράφο. Τόσες πολλές συμπτώσεις?

warzycha είπε...

Συμφωνώ με τον greenheart. Φυσικά και έπαιξε χθες η διατησία το ρόλο της, όμως όσο και αν χλευάζουμε τον συνταξιούχο Rivaldo, αυτός κάνει τη διαφορά, ναι ντε, αυτός με τα στραβά ποδαράκια που δεν μπορεί να τρέξει... Αυτός τους δίνει άλλο ένα προωτάθλημα παίδες, πάρτε το χαμπάρι, η κλάση μιλάει από μόνη της, θυμηθείτε τι έκανε ο Πάουλο Σόουζα, ο κατά τα άλλα τουρίστας. Απλά δεν μπορούμε να χωνέψουμε ότι μία τέτοια μονάδα μπορεί να κάνει τη διαφορά. Και όμως μπορεί. Ας το χωνέψουμε. Το θετικό για μένα είναι ότι δεν νομίζω ότι θα το κάνει και του χρόνου και ο γαύρος χρειάζεται ανανέωση. Από την άλλη, με όλα τα σφάλματά μας, έχουμε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να κερδίσουμε έδαφος. Με μια πιο νεανική ομάδα, και βασικά, κρατώντας το Μουνιόθ!! Κατά τα άλλα, ξεχάστε το πρωτάθλημα (και) φέτος, εγώ το έχω πάρει απόφαση. Ας κάνουμε μια καλή πορεία στο δεύτερο γύρο και θα είμαι ικανοποιημένος. Ας μην ξεφτιλιστούμε με Λανς και θα είμαι πολύ ικανοποιημένος. Ας κερδίσουμε την ΑΕΚ στο Β' γύρο (της το χρωστάμε) και θα είμαι τρισευτυχισμένος.

Ανώνυμος είπε...

Ναι για τον σόουζα τον είχε πειράξει τον τρελό μοναχό Αναστασιάδη το γεγονός ότι έκανε γιόγκα πριν τους αγώνες και πριν την προπόνηση! Του είχε πει μη λες στα παιδιά αυτά τα πράγματα (τα θεωρούσε αντιχριστιανικά)

Ανώνυμος είπε...

Έτσι! Πείτε τα για τον Πάουλο Σόουζα! Που μόνο και μόνο με το βλέμμα του, καθοδηγούσε ολόκληρη την ομάδα. Για να του την "πέσει" ο Στράτος Αποστολάκης, επειδή ήπιε ένα ποτήρι κόκκινο (!) κρασί μετά από κάποιο άτυχο αποτέλεσμα...

Και κάποια στιγμή, θα πρέπει να αναλυθεί ο καταλυτικός ρόλος του ιεροφάντη Άγγελου στην αποδόμηση της τότε ομαδάρας - έχω την αίσθηση ότι αυτός ο ικανός, οξύνους αλλά θρησκόληπτος και φανατικός άνθρωπος δίχασε τα αποδυτήρια και επηρέασε τους Έλληνες παίκτες με έναν τρόπο που καθόρισε όλες τις μετέπειτα εξελίξεις. Αλλά η "διοίκηση" που να πάρει χαμπάρι... Τέλος πάντων.

Old Boy είπε...

Κι εμένα αυτά για τον Ζαγοράκη δεν μου αρέσουν. Εντάξει το φάουλ στον Σάλπι ήταν πολύ σκληρό αλλά δεν έγινε ούτε εκτός φάσης ούτε σε φάση αδιάφορη. Έφευγε στον αιφνιδιασμό ο Σαλπιγγίδης. Δεν θα του πω μπράβο βέβαια του Ζαγοράκη για το χτύπημα, αλλά δεν θα τον πω και αλήτη. Όσο για τα χθεσινά, αν ξέρουν κάτι παραπάνω περί εσκεμμένης κακής απόδοσης του Ζαγοράκη ας μας τα πούνε. Ειδάλλως γάβρους στη νοοτροπία και αρρωστάκια δεν θα μας κάνουνε.

Ανώνυμος είπε...

Από ελευθεροτυπία:

Μια σπίθα αρκεί για ν' ανάψει τη φωτιά... Μετά το τέλος του αγώνα στην Ξάνθη κάνα δυο πιτσιρικάδες οπαδοί του Παναθηναϊκού περίμεναν (μαζί με άλλους που ήθελαν αυτόγραφα ή φωτογραφίες) τους παίκτες για να τους παροτρύνουν ...«παίξτε μπάλα, ρε». Ο Νίλσον μάλλον δεν κατάλαβε. Ο Σαλπιγγίδης έδειξε πολύ ενοχλημένος. Ο Γκούμας δεν άντεξε και άνοιξε διάλογο μαζί τους. «Προσπαθούμε», τους είπε. «Να προσπαθείτε περισσότερο», απάντησαν αυτοί κι αν δεν επενέβαιναν ψυχραιμότεροι θα γινόταν επεισόδιο.

Ανώνυμος είπε...

Ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά που περνάει ο !@#$%^& από τη θυγατρική του της Θεσ/νίκης. Το ότι τον έχει κάνει θυγατρική, ε, να μη λέμε τα αυτονόητα. Οι παλαιότεροι θμηθείτε τη διπλή μετεγγραφή Λίμπρεχτς-Μπανιώτη επί Κοσκωτά (βέβαια μετά από 2 εβδομάδες στο ουδέτερο των Σερρών λόγω τιμωρίας της Τούμπας, ο !@#$% άρπαξε 6 τμχ.)

Σε ό,τι αφορά στο Ζαγοράκη... Αθλητής που έχει πιαστεί ντοπέ αξίζει μόνο τη λύπη και την περιφρόνηση... Κι αν δεν ζούσαμε σε Μπανανία, θα του είχαν κόψει το ποδόσφαιρο. O Σπυρόπουλος κι ο Κορδονούρης προφανώς είχαν κάνει πιπί στο πηγάδι..

Κουτόχορτε πολυ συνωμοσιολογία... Να σου θυμίσω ότι μόνο η ΠΑΕ ΠΑΟ ζήτησε λεπτομέρειες για την "υποτιθέμενη" προσπάθεια επηρεασμού διαιτητή από πρόεδρο άλλης ΠΑΕ με βάση την καταγγελία του Γκαγκάτση?

Προσπάθησε να διακρίνεις τη θέση που έχει πάρει η ΠΑΕ σε ό,τι αφορά στα του ποδοσφαίρου γενικά και ότι διαφοροποιείται ΤΕΛΕΙΩΣ από ότι ξέραμε στην Ελληνική πραγματικότητα μέχρι τώρα (π.χ. άλλος ιδιοκτήτης, άλλος πρόεδρος, συναίνεση, εμπορευματοποίηση κλπ). Η αντίληψη της γροθιάς στο μαχαίρι είναι παρωχημένη και έχει οδηγήσει το ποδόσφαιρο εδώ που φτάσαμε. Η αλλαγή νοοτροπίας έχει κόστος. Τεράστιο. Αλλά είναι μονόδρομος.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ... άντεξες πάντως καλέ μου Κουτόχορτε ούτε τώρα, που η ομάδα έπαιξε μπάλα και τη χάρηκες κι εσύ.

Δεν μπόρεσες να μην τα χώσεις πάλι στον ... Τζίγγερ! Τον έβγαλες και ... υπεύθυνο για τα σφυρίγματα σε άλλο γήπεδο κι άλλη μέρα, δηλαδή των Κασναφέρη-Γενναίου!

Κι αυτό επειδή δεν είπε όχι στη Super-League, η οποία ως γνωστόν ουδεμία σχέση έχει με τη διαιτησία αφού για τούτην υπεύθυνη είναι η ΕΠΟ!

Ε, δεν το λέμε πιο απλά τότε; Ο Τζίγγερ φταίει που ... δεν έχει πάρει την ομάδα από το ελληνικό πρωτάθλημα και την Ελλάδα γενικώς!

ΤΖΙΓΓΕΡ, ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗ ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ! :-)

Old Boy είπε...

«Σε ό,τι αφορά στο Ζαγοράκη... Αθλητής που έχει πιαστεί ντοπέ αξίζει μόνο τη λύπη και την περιφρόνηση... Κι αν δεν ζούσαμε σε Μπανανία, θα του είχαν κόψει το ποδόσφαιρο».
Έλεος ρε παιδιά. Μην πετάτε στο βόθρο στιγμές που μας χάρισε ΚΑΙ ο Ζαγοράκης και τις οποίες σε ελάχιστες χώρες αξιώθηκαν να ζήσουν.

Ανώνυμος είπε...

@old boy: Δε με ενδιαφέρουν οι στιγμές. Με ενδιαφέρει η τήρηση των κείμενων νόμων και η ισονομία γιά όλους. Για τους άλλους δύο επαγγελματίες ισχύουν άλλοι νόμοι και προφήτες?

Old Boy είπε...

Ξέρεις να έχουν κόψει σε κανέναν ποδοσφαιριστή το ποδόσφαιρο λόγω ντόπας; Στη χειρότερη να του βαζαν ένα χρόνο. Κι αυτό είχε γίνει χρόνια πριν το γιούρο. Τώρα ειλικρινά δεν ξέρω αν αυτά περί φυσικής τεστοστερόνης ισχύουν, αλλά ακόμη και να μην ισχύουν, αυτό εσύ θυμάσαι και προτάσσεις από την καριέρα του Ζαγοράκη;

Ανώνυμος είπε...

Oι νόμοι είναι νόμοι. Dura lex, sed lex ίσχυσε για τους άλλους δύο επαγγελματίες. 2 χρόνια είναι η ποινή. Ας συμφωνήσουμε σε αυτό πρωτίστως και μετά εαν πράγματι σε ενδιαφέρει θα σου απαντήσω.

Old Boy είπε...

Για τον Κορδονούρη δεν θυμάμαι, ο Σπυρόπουλος έφαγε 2 χρόνια που έγιναν στη συνέχεια 1.
Αν ήταν ντοπέ ο Ζαγοράκης βεβαίως και έπρεπε να τιμωρηθεί.
Επίσης, για να μη νομίζεις ότι το θέμα με αφήνει αδιάφορο, είμαι κατά του Κεντέρη και της Θάνου.
Ωστόσο, ξαναλέω, ότι αυτή η ιστορία έγινε πολύ πριν το γιούρο, ότι ο Ζαγοράκης επί 10 χρόνια (η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων πέτρινα και δυσφημισμένα) δεν είχε χάσει ούτε φιλικό της εθνικής χειμώνα - καλοκαίρι κι ότι εν πάση περιπτώσει το 2007 το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό όταν ακούς Ζαγοράκης δεν είναι «ντόπα» αλλά «Πορτογαλία».

hopkins είπε...

Δεν έχω χρόνο να διαβάσω όλες τις απαντήσεις, γι' αυτό συγχωρέστε με αν έχει αναφερθεί πάλι αυτό που θα πώ. Επειδή γίνεται κουβέντα για τον Ζαγοράκη, έχω να σας πω ότι χθες το βράδυ άκουσε αρκετό κράξιμο στα ερτζιανά της πόλης, γιατί ήταν όλο αγκαλιές και φιλιά με τον Σάββα Θεοδωρίδη, μπροστά στα Παόκια που τον κοίταζαν με ανοιχτό το στόμα...

Ανώνυμος είπε...

Δεν ήταν αγκαλιές και φιλάκια, τον έσυρε ο Σάββας για να δώσει τα χέρια με τον Καστίγιο. Ε αν απαγορεύεται και αυτό είναι ζώα οι ΠΑΟΚτσήδες.

Δεν ήθελα να πιστέψω τα περί θυγατρικής, καθώς θεωρώ ο ΠΑΟΚ έχει μεγλύτερη δυναμική και από την ΑΕΚ, αλλά αν ο Καφές πάει στον ΠΑΟΚ θα είναι προφανές τι συμβαίνει.

υγ.ο Τζίγκερ ρώτησε ποιος ήταν ο πρόεδρος ΠΑΕ, αλλά ήξερε ότι αυτός δεν ήταν από ΟΣΦΠ. ΕΠίσης γιατί παρουσιάζεται ως κατόρθωμα το γεγονός ότι έχει βάλει έναν αχυράνθρωπο ο οποίος προφανώς και δεν έχει λόγο στην ομάδα

Ανώνυμος είπε...

παιδια αρχιζω τελευταια και νιωθω αορατος-κανεις δε μου απανταει.

@κουτοχορτο
σωστες οι επισημανσεις σου-στην 2η -χειροτερη για μας-περιπτωση ενα ειναι το γιατρικο.Να του κοστισει τοσο στο πρεστιζ και στον εγωισμο του,που να αντισταθμισει τα πιθανα οφελη απ τη'συμφωνια".Προσωπικα βεβαια πιστευω την 1η εκδοχη,και λογω νοοτροπιας του Τζιγγερ και λογω του οτι δεν εχει απο πρωτο χερι αντιληψη του αθληματος και του περιγυρου.

greenheart+warzycha εχετε δικιο για την κλαση του Ριβαλντο(και του Σοουζα-αυτος βελτιωσε και τον Μπασινα 100%).Τι να λεμε τωρα,λαμακιες σαν αυτες του προεδρου Μητσου(Γκονζαλες=2 ριμπο!!)Ασυλληπτη κλαση,κανει πραγματα που τα βλεπαμε ζωγραφισμενα μονο στο Ρου Ρεις της..χαρτινης ΜΕΛΤΣΕΣΤΕΡ(ΑΓΟΡΙ για τους παλαιοτερους).

Για το Ζαγορακη,αν και δεν ειδα τα 2ματς του ΠΑΟΚ κι εγω δεν πιστευω οτι επαιξε δολια και δε θελω να μου μεινει απ αυτο τον σουπερ φιλοτιμο αντι-σταρ κακη γευση.Πιθανως επηρεαστηκε απο το κλιμα που ειχαν δημιουρησει τα "αρρωστα"παοκια.

Και 2 κουβεντες για σουπερ λιγκα και διαιτησια.
Αν συμφωνησουμε οτι εχουν γινει βηματα μπροστα(εχουν γινει,οργανωτικα,αλλα και στη διαιτησια)και οτι ειναι ενα πρωτο,αναγκαιο βημα για ν'αλλαξει η κατασταση,τοτε καλως εκανε μερικες αβαντες ο τζιγγερ,αφου χωρις τον Κοκκαλη η ιστορια δεν θα προχωρουσε.Το ερωτημα ειναι πως 3 χρονια μετα την αλλαγη κυβερνησης,με καιρια στελεχη της φιλοπαναθηναικα(πρωθυπ/γος,Σουφλιας,Βουλγαρακης κα),με τον Κροκους στο στοχαστρο λογω ληστρικης εκμεταλλευσης του κρατους μεσω ΟΤΕ και διαπλοκης με το ΠΑΣΟΚ,ο τυπος παραμενει ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ,ΚΑΙ στο ποδοσφαιρο.Και εδω βρισκεται ισως η εξηγηση και για τις διαιτητικες αβαντες.Σ'ενα πρωταθλημα που γενικα οι 3 μεγαλοι"προσεχονται",που εχουν σχεδον εκλειψει τα μεχρι πριν 2ετια χειρουργεια,τα παραπανω "κουκουτσια"ενστικτωδως οι διαιτητες θα τα δωσουν στον πιο ισχυρο,και αυτος ,κατα παραδοχη και του Τζιγγερ(που προτεινε Πετρακη για προεδρο)ειναι ο Κροκους.Ο τυπος ομως το δειχνει και στην πραξη:αγοραζει χωρις ανταγωνισμο τον πιο ελπιδοφορο νεαρο της πιατσας(Τοροσιδης),το ιδιο με τον πολυ χρησιμο για μας Σικοφ,και απ τα δημοσιευματα προκυπτει οτι θα παρει το καλοκαιρι και οποιονδηποτε αλλον του γυαλισει απ'αυτους που ειχε επισημανει κι ο Κουτοχορτος-παντα χωρις ανταγωνισμο.Ε,αφου ειναι ο gran capo,θα παρει και 3 σφυριγματα παραπανω.Ο δικος μας βολευεται με το ρολο του...καπτεν ΜΑΛΑΞ,και οσο δεν του το κανετε οδυνηρα σαφες εσεις που πατε γηπεδο(γιατι εχω παρει ορκο οτι δεν του Ξαναδινω ουτε σεντς!),θα πρεπει να συμβιβαστουμε με το ρολο της δευτεραντζας.Κι αυτη η αλλαγη στο perception του DNA της ομαδας(εμφανης στις νεωτερες γενιες-οσοι μιλατε με 10χρονα-15χρονα ξερετε για τι πραγμα μιλαω..)ειναι που με χαλαει ακομα περισσοτερο.
Αυτα και θα συμφωνησω με ΒΑΖΕΧΑ για το τι με ικανοποιει απο δω και περα.

ΣΤΟΧΕΥΣΤΕ ΤΟΝ ΤΖΙΓΓΕΡ!Αυτος μας κρατα πισω.

σχολιαστής είπε...

Oχι ρε παιδιά και "υπέργηρος Βραζιλιάνος". Μακάρι να είχαμε και μεις έναν Ριβαλντο. Είναι ποδοσφαιρική αξία. Το ότι παίζει στους γαύρους δεν έχει καμία σημασία. Εχει προσφέρει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου squarelogic, τί θυμήθηκες! Ρόυ Ρέϊς της Μέλτσεστερ! Απίθανο! Θυμάσαι και το "φτερό"; Ίσως κάποια στιγμή πρέπει να κάνουμε μια αναδρομή σε -πραγματικά ή virtual- πρόσωπα του παρελθόντος!

Κατά τα άλλα, έχεις δίκιο συνολικά - και ειδικότερα, μια που, βασικώς, το ποδόσφαιρο παίζεται εντός αγωνιστικού χώρου, σε σχέση με την απόκτηση Τοροσίδη και Σίκοφ. Είχαν δίκιο όσοι απέτρεπαν τον Κουτόχορτο να αποκαλύπτει τα αποτελέσματα του σκάουτινγκ - το πλάνο του ακολουθείται κατά γράμμα από τον Θείο! Ελπίζω να μην υιοθετηθεί και το σκάουτινγκ του latin, γιατί τη βάψαμε...

Ανώνυμος είπε...

Ρε σεις, μερικοί θα με κάνετε να ξεχάσω το ποδόσφαιρο που ήξερα!!!

1. Τ' ότι ο Ζαγοράκης πρόσφερε στην Πορτογαλία, δεν του επιτρέπει να κλαδεύει αντιαθλητικά κι αλήτικα τον Σαλπιγγίδη χωρίς να παίρνει κόκκινη! Ούτε απαγορεύει σε μένα να τον αποκαλέσω, γι' αυτή του την ενέργεια, αλητήριο.

2. Ο Ριβάλντο, είπε ο "σχολιαστής", "πρόσφερε στο ελληνικό ποδόσφαιρο"!!! Δεν θα είμαστε καλά σχολιαστά μου. Μπορείς να μου το εξηγήσεις αυτό; Πόθεν σου προέκυψε τέτοια ιδέα; Διότι εάν δεν απατώμαι ΜΟΝΟ στο Γαύρο πρόσφερε ο Ρίμπο και σε κανέναν άλλον. Ούτε κι έδωσε, ας πούμε, περισσότερο κύρος στο ελληνικό ποδόσφαιρο διεθνώς (και πώς άλλωστε να έδινε; από τον ευρωγελωτοποιό όπου παίζει και ξεφτιλίζεται παρέα του;). Όσο για το αμίμητο "μακάρι να τον είχαμε στην ομάδα μας", που λες: θα τον είχαμε βγάλει άχρηστο από το πρώτο μήνα και θα κλαίγαμε για τον Μπασινά και την αδικοχαμένη ομάδα της Ριζούπολης :-)

Ανώνυμος είπε...

Και συνεχίζω, που θα με τρελάνετε:

3. Τι κάψα σας έπιασε με τον Τοροσίδη και τον ... Σίκοφ μωρέ; Για θυμηθείτε πώς κάναμε για τον Βύντρα πριν έρθει ("άμα δεν τον πάρει ο καβούριας, θα είναι έγκλημαααααααααα!") και δείτε τώρα θάψιμο με το γκρέιντερ.

Αδιόρθωτοι είστε ρε παιδιά!

Λες και μας λείπει κιόλας ο ... Τοροσίδης και γι' αυτό χάσαμε βαθμούς από (ακούσατε-ακούσατε ομαδάρες με παιχτούρες) Ιωνικό εντός, Άρη εκτός, Κέρκυρα εκτός = 9 βαθμοί, που θα μας έφερναν σήμερα στην ΚΟΡΥΦΗ της βαθμολογίας αυτοί και μόνον!

Λέτε να την πάθαμε λόγω έλλειψης ... Σίκοφ-Τοροσίδη; Θα με πεθάνετε στο γέλιο ρεεεεε!!!

Old Boy είπε...

Τζόνυ, κόκκινη να πάρει ο Ζαγοράκης. Όλα τα υπόλοιπα μου φαίνονται κάπως (ότι τον χτύπησε με κακία επίτηδες, ότι επίτηδες δεν μάρκαρε τον Ριβάλντο, ότι είναι ψεύτικο είδωλο του σταρ σύστεμ και όχι άντρας, ότι είναι ένας ντοπέ απατεώνας).

σχολιαστής είπε...

Τζόνυ Τουρτούρα εγώ φταίω που η ομάδα μας έχει γεμίσει με μετριότητες και παλτά;
Αυτές συγκρίνω με το Ριβάλντο. Εντάξει μην τα παίρνεις και στο κρανίο. Στο σύνολο των φίλων του Παναθηναικού, είμαστε αρκετοί που γουστάρουμε την καλή πάσα, το άπιαστο φάουλ, τη μαγική προσποίηση όπου και να αγωνίζονται οι παίχτες που μπορούν να κάνουν τα μαγικά.

Και αν ο Βαρδινογιάννης διέθετε τα χρήματά του με αποδοτικότερο τρόπο και δεν ψώνιζε απο σβέρκο, την καλή πάσα, το άπιαστο φαόυλ και τη μαγική προσποίηση θα τα βλέπαμε στην ομάδα. Μήπως τα βλέπεις;

Ανώνυμος είπε...

Από sportdog:

Οι «πράσινοι» δείχνουν ενδιαφέρον για τον πρώτο σκόρερ του Πολωνικού πρωταθλήματος Ματούσιακ, σύμφωνα με τα Πολωνικά ΜΜΕ, ενώ από τη Γερμανία βγαίνει προς τα έξω το όνομα του Βίσνιαρεκ. Χθεσινοβραδινό σενάριο κάνει λόγο για ανταλλαγή του Χαραλαμπίδη με τον Σπυρόπουλο, ενώ από τη στιγμή που ο Παντελής Καφές έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, οι «πράσινοι» ενδέχεται να ενδιαφερθούν με τη συγκεκριμένη περίπτωση.

Τι λέτε? Για Καφέ δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση και ο Μπίδης μάλλον θα προτιμήσει Ατρόμητο. Λέτε να βρήκαμε το νέο Βαζέχα?

Ανώνυμος είπε...

Σχολιαστή μου, φωνάζω αλλά δεν δαγκώνω :-)

Λοιπόν, πρώτον: αυτό το "εγώ φταίω που έχουμε γεμίσει παλτά;" είναι απάντηση στην παρατήρησή μου ότι ο Ριβάλντο ΔΕΝ έχει προσφέρει απολύτως τίποτα στο ελληνικό ποδόσφαιρο; Ντόινγκ!

Δεύτερον: το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό σπορ. Η ιδέα περί "ποιοτικών μονάδων που κάνουν τη διαφορά" είναι ΣΑΧΛΑ του Κυκλώματος που υποστηρίζει την "Επένδυση". Απόδειξη; Πού είναι τόσα χρόνια αυτές οι σούπερ-μονάδες όταν το Τσίρκο Πειραιώς κάνει ευρωπαϊκές τουρνέ; Έκαναν καμμιά διαφορά εκεί που δεν υπάρχουν Κασναφέρηδες;

Ανώνυμος είπε...

Τζόνυ μου, δεν είπε κανένας ότι θα μας έσωζε ο Τοροσίδης και ο Σίκοφ. Αυτό που είχε επισημάνει παλαιότερα ο Κουτόχορτος και άλλοι, είναι ότι στην ελληνική αγορά δεν υπάρχουν και πολλοί νέοι Έλληνες (ή και ξένοι) παίκτες που να αξίζει να ασχοληθεί κανείς αυτή τη στιγμή μαζί τους. Κάποιους απ΄ αυτούς πρέπει να τους αποκτήσεις, ως Παναθηναϊκός. Παίρνεις πάντα κάποιο ρίσκο, αλλά δυσκολεύεις και την ενίσχυση του αντιπάλου. Τέτοιες περιπτώσεις είναι οι προαναφερθέντες.

Και ναι, δεν θα μας έκανε ξαφνικά Μπαρτσελόνα ο Τοροσίδης, αλλά θα μας "μπάλωνε" τα τεράστια προβλήματα που έχουμε στα άκρα της άμυνας - και εν δυνάμει, μπορεί να μας προέκυπτε ο νέος Γιούρκας, μπορεί και όχι.

'Οσο για τον Σίκοφ, είναι μάλλον καλύτερος από τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, τον Φυτανίδη της Καλαμαριάς, τον Σαρακατσάνο επίσης της Καλαμαριάς που είναι και δικός μας και τους υπόλοιπους νέους σεντερ μπακ. Δεν είναι ο Φαμπιάν Αγιάλα ούτε ο Καναβάρο, αλλά από τον επί εξάμηνο τραυματία Κώτσιο, τη "σουηδική γούνα" Άντονσον και τον βαδιστή Μπίσκαν, μάλλον θα ήταν χρησιμότερος και με μεγαλύτερη προοπτική. Αυτό λέμε.

Κατά τα άλλα, τώρα που "κοκκίνισαν", μακάρι να αποδειχθούν παλτουδιές και να γελάμε μαζί τους (και μαζί μας!)του χρόνου τέτοιον καιρό!

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Γιατί κουράζεστε? Υπάρχει ο παίκτης που έχει ένα ελάχιστο επίπεδο ικανοτήτων,μικρή ηλικία και με προοπτικές εξέλιξης βλ. Σίκοφ, Τοροσίδης κτλ. Υπάρχουν και δεδομένα παλτά που αγοράζονται απλά για να αγοραστούν και να παρουσιαστούν σαν μεταγραφικές κινήσεις βλ. Άντονσον, Ρομέρο κτλ. Ποιοτικοί παίκτες είτε κοστίζουν, είτε είναι μεγαλύτεροι σε ηλικία. Περιπτώσεις Άντονσον κτλ είναι μετριότητες και μάλιστα αποδεδειγμένα. Γι'αυτό και έπαιζε στη Ραπίντ Βιέννης, αλλιώς θα έπαιζε στην Μπάγερν σε αυτή την ηλικία. Εν πάσει περιπτώσει, προτιμώ μικρούς Έλληνες με προοπτική και ρίσκο παρά σαπάκια με δίπλωμα. Ο Βύντρα καλώς ήρθε, σωστή κίνηση. Αλλά μετα από 3 χρόνια ΑΘΛΙΑΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ακόμα καλύτερη κίνηση είναι η αντικατάστασή του με ένα έστω υποφερτό τεχνικά/επιθετικά δεξί μπακ.
Έχω πεί πολλάκις, δεν κρίνω το αποτέλεσμα αλλά την λογική. Ο Μπίσκαν δεν βγήκε-ΟΚ. Αλλά η λογική απόκτησής του ήταν ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΩΣΤΗ. Ο Μπάκε που επίσης δεν βγήκε, ΗΤΑΝ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΚΗ, ΦΘΗΝΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ. Ακόμα και αν μας έβγαινε Μουρίνιο τελικά, δεν είναι επαγγελματική/τεχνοκρατική λογική αυτή.
10000000 φορές ρίσκο με Σπυρόπουλο, παρά παραμύθι με Σέριτς. Τουλάχιστον ο πρώτος είναι και Έλληνας και θα έχει περισσότερες πιθανότητες ταύτισης με την ομάδα.

Ανώνυμος είπε...

τζονυ απαντησε αντι για μενα ο greenheart ολοσωστα.Περα ομως απο την ενισχυση που θα προσφεραν οι2 φρεσκοι κοκκινοι,εχει τη σημασια της η αποκτηση τους ανευ αντιπάλου και σαν μηνυμα προς πασα κατευθυνση ως προς το ποιος κινει τα νηματα,who is calling the shots που λενε...και στο Πεντελικον.

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Oι γαύροι παίρνουν Κλέμπερσον. Δεν χρειάζονται σχόλια. Ό άνθρωπος είναι παικταράς και σε θέση που πονάνε. Η μη χρησιμοποίησή του στην Μπεσίκτας είναι θέμα δυσβάσταχτου συμβολαίου και κόντρας με προπονητή. Θα κάνει διαφορά και θα προστεθεί στην σειρά μεγάλων ονομάτων που φόρεσαν την φανέλα του κατάπτυστου. Σημείωση δεν θα έρθει ελεύθερος αλλά με μεταγραφή(κοντά 2εκ €). Εμείς που είματε Μπαρτσελόνα όχι παίκτη αντίστοιχου βεληνεκούς δεν χτυπάνε αλλά ούτε καν μισή προσθήκη....ΟΝΤΑΣ 8 ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΕΚΤΟΣ....

ΕΥΓΕ και πάλι ΕΥΓΕ

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς, συμφωνώ με τον Κουτόχορτο για τον Κλέμπερσον. Όσο και να έχει "πέσει" την τελευταία διετία, δύσκολα θα αποδειχθεί Κονσεϊσάο...

Ας ελπίσουμε να πρόκειται για "αρβύλα".

Ανώνυμος είπε...

@old boy: Ο νόμος λέει 2 χρόνια, ακατέβατα. Oτιδήποτε λιγότερο είναι έκπτωση και για μένα απαράδεκτη, εφόσον δεν προβλέπεται από το νόμο. Ο Ζαγοράκης πιάστηκε ντοπέ 2 φορές και δεν τιμωρήθηκε ακριβώς επειδή ήταν στην Εθνική. Να σου θυμίσω στη Μπανανία που ζούμε τα ούρα του Τσίγκωφ της ΑΕΛ που στάθηκαν αφορμή να κλείσει η Εθνική, να χωριστεί η Ελλάδα στα δύο και να χάσει η ΑΕΚ το πρωτάθλημα τότε?

Το πρόβλημα για μένα δεν είναι ο Ζαγοράκης και ο εκάστοτε Ζαγοράκης. Είναι δομικό. Οι νόμοι ισχύουν κατά περίπτωση. Κι αυτό έφερε το άθλημα στο χάλι που είναι σήμερα.

Σε ό,τι αφορά στην Πορτογαλία αν δεν απατώμαι το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα. Τι καλύτερη απόδειξη από το ότι στο παρελθόν που δεδομένα είχαμε καλύτερες μονάδες σε ΟΛΕΣ τις θέσεις δεν περάσαμε ούτε απ’ έξω από μεγάλη διοργάνωση....Δε λέω ότι ο Ζαγοράκης είχε λιγότερη συμμετοχή απ’ ότι ο Γκούμας ή ο Γ.Χ., αλλά δε δέχομαι ότι είχε περισσότερη από τους άλλους 9-10 που σταθερά συμπλήρωναν την εντεκάδα. Και μη ξεχνάτε ότι δiαιτησία σαν αυτή που είχαμε στην Πορτογαλία πολύ δύσκολα θα ξαναέχουμε σε μεγάλο τουρνουά. Και δεν εννοώ ευνοϊκή, εννοώ ΔΙΚΑΙΗ, το ότι μας σφύριξαν σαν ισότιμα μεγάλη ομάδα.

Σε ό,τι αφορά στην απόδοση του Ζαγοράκη στα πρόσφατα παιχνίδια, τόσο μπορούσε ο άνθρωπος, τόσο έπαιξε. Αν δε το καταλαβαίνει ο ίδιος και ο coach του ότι δεν αντέχει 3 παιχνίδια υψηλών απαιτήσεων μέσα σε 10 μέρες, τι να λέμε εμείς? Ότι τα έπιασε? Δε στέκει.

Όλοι γκρινιάζετε για τη Super League αλλά δε θέλετε να δείτε ότι μόνο έτσι μπορεί η κατάσταση να εξυγιανθεί και να αλλάξει. Και αυτό σε καμμία περίπτωση δε γίνεται χωρίς τη σύμπλευση των 2 μεγάλων. Άλλωστε, σε ό,τι αφορά στα της διαιτησίας, εκτός από τους !@#$%^, κοιτάξτε τα κουκούτσια που πήραμε κι εμείς φέτος (έως το ματς με τον ΠΑΟΚ τις προάλλες).

Η αλλαγή της κυβέρνησης δεν οφέλησε εμάς σε τίποτε – ούτε πρόκειται. Όποιος το είχε πιστέψει, κακό του κεφαλιού του. Μόλις προχθές απηλλάγη και οριστικά ο Κρόκους από την Ελληνική Δικαιοσύνη – πάπαλα το παραμύθι περί κάθαρσης.

Η συμβολή του Ριβάλντο στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο: ανύπαρκτη.
Η συμβολή του Ριβάλντο στον !@#$% στο Ελληνικό Πρωτάθλημα: τεράστια.
Η συμβολή του Ριβάλντο στον !@#$% στο Ch.L: ανύπαρκτη.

Ο Ριβάλντο το μόνο που σκέφτεται είναι τα γεράματά του. Πιάνοντας τον παλμό του Κρόκους (Πάμε του χρόνου να σηκώσουμε το UEFA), και νέο συμβόλαιο θα κάνει, και το manager παικτών και τον τεχνικό διευθυντή. Και καλά κάνει δηλαδή, αλλά η συμβολή του είναι (συνολικά) ανύπαρκτη για τα χρήματα που κοστίζει (και αυτά που θα τσεπώσει από όλες τις ενέργειές του).

Και εμείς δίναμε το καλοκαίρι 3 εκ. Ευρώ για το Σαβιόλα, αλλά... η δε Μπαρτσελόνα του προτείνει ανανέωση με λιγότερα. Είμαι σίγουρος δε ότι όταν ήταν να έρθει ο Κονσεϊσάο σε εμάς, κάποιοι !@#$% έλεγαν τα ίδια που λέτε για τον Κλέμπερσον. Το χορτάρι είναι ο καθρέφτης. Οψόμεθα.

Ανώνυμος είπε...

Ε, ότι ο ΠΑΟ δεν παίρνει σχεδόν όλους τους πραγματικά καλούς νέους και Έλληνες παίκτες που κυκλοφορούν ... κι ότι τους αφήνει στα χέρια του Κρόκους ... αυτό φίλοι Κουτόχορτε, Greenheart και Square είναι Η είδηση! Χαχαχαχά!

Μα τι λέτε ωρέ; Τι λέτε; Ν' αραδιάσω τέτοια ονόματα πασίγνωστα και περιζήτητα που φιγουράρουνε σ' εμάς και μάλιστα όχι στο βάάάάθος του πάγκου αλλά σαν παίκτες πρώτης γραμμής; Τα ξέρετε.

Ε ρε μαράζι με τον Τοροσίδη! ΕΝΑ παιχτάκι κατόρθωσε και πήρε ο Κρόκους ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΛΑ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ, και το έχετε κάνει ΤΟ θέμα ρε αδέρφια! Και γκριν-γκριν, και γκρουν-γκρουν για πάρτη του. Σιγά μωρέ πια.

Και σιγά πια την παιχτούρα στην τελική. Σιγά τη διαπλανητική απόδοση που είδαμε. Καλός παίκτης, Οκ, αλλά έως εκεί. Κοντεύετε να τον κάνετε ... ΤΟ απωθημένο, μωρέεεεε! Χαχαχαχά! Τότε για τον ΝΙΝΗ έπρεπε να γράφετε ΛΙΒΑΝΩΤΟΥΣ ΑΝΑ ΤΡΙΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΔΟΞΑΣΤΙΚΑ ΑΝΑ ΠΕΝΤΑΛΕΠΤΟ ρε παιδιά!
Χαχαχαχά!

Αλλά για τον ΝΙΝΗ, που όντως το παλικάρι βγάζει μάτια σε κάθε ματς, ψιλομαζεμένα: παιχτούρα, θα δούμε, θα δείξει, μπορεί και να μη δείξει, και συμβουλές για να μη χαλάσει, κι ώς εκεί.

Ξε-τοροσιδιαστείτε αδέρφιαααα! Η Νινήτιδα είναι απείρως πιο καύλα!

Με αγάπη πάντα, έτσι;

Ανώνυμος είπε...

Κάτσε ρε Τζόνυ, δεν μιλήσαμε για τον Νίνη? Ίσα-ίσα! Και μπράβο του και ζήτω του και δεν έχω κανένα πρόβλημα να πω ότι είναι ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ απ΄ όλους τους νέους Έλληνες που εμφανίστηκαν την τελευταία δεκαετία. Κι αν προσωπικά δεν το παράκανα στους λιβανωτούς, είναι γιατί έχω μια έμφυτη απέχθεια στην υπερβολική κολακεία, που μετατρέπεται σε απαξίωση με την πρώτη στραβή - βλέπε γνωστούς "πράσινους" δημοσιογράφους...

Και ναι, ο Παναθηναϊκός διακρίθηκε στην απόκτηση νέων Ελλήνων και περιμένω να συνεχίσει να το κάνει. Όπως κάποτε πήρε τον Γιούρκα, πέρυσι τον Τζιόλη και τον Μάντζιο, θέλω και φέτος και του χρόνου να πράξει αναλόγως!

Γέλασα πολύ με τη φράση "ε ρε μαράζι για τον Τοροσίδη"! Καλό!

Ανώνυμος είπε...

@greenheart: Νομίζω πως οι λογικοί νέοι Έλληνες ποδοσφαιριστές που επιθυμούν την καριέρα, έρχονται σε εμάς διότι γνωρίζουν ότι θα έχουν μακράν περισσότερες ευκαιρίες από ότι στον !@#$%. Αυτό φάνηκε δε περισσότερο επί Μαλεζάνι και τώρα επί Μουνιόθ. Άρα, στα πλαίσια μίας καριέρας που θα τους "πάει" παρακάτω, είμαστε σαφώς προτιμητέοι. Θυμήσου πόσους φερέλπιδες έχει "θάψει" ο !@#$%...

O δε Τοροσίδης φάνηκε με τη μία στο χορτάρι διότι "έκλεισε" την τρύπα που επί χρόνια (μετά την αποχώρηση του Καρεμπέ) υπήρχε δίπλα στο Στολτίδη. Δεν είναι τίποτε το εξωπραγματικό. Βέβαια, το λιβάνι των αντικειμενικών είχε ήδη ξεκινήσει.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω τι κάνει ο Κλέμπερσον στην Τουρκία. Αυτό όμως αλίευσα από Τούρκο σε σχετικό φόρουμ: Beşiktaş is expected to part ways with Jose Kleberson in January after the 26-year-old Brazilian has had a terrible dip in form this season, following a pretty impressive debut season at Inonu.

Ανώνυμος είπε...

αφηστε τους να παρουν το δικο τους Φλαβιο,κι αμα φτιαξουν ΟΜΑΔΑ οπως το πανε,εμενα να μου τρυπησετε τη μυτη...τσιρκο που θα ριχνει 5αρες στους εγχωριους ταπεινους και θα τρωει 4αρες,5αρες στην Ευρωπη θα εχουν και παλι.Προσγειωθηκε κι ο Σωκρατες κι εκανε σκοντο στα περσινα οραματα.Τωρα αντι για τελικο Τσαμπιονς Ληγκ,ονειρευεται τελικο ΟΥΕΦΑ.Αντε,και του χρονου με νεο στοχο Τελικο Βαλκανικου Κυπελλου!!Ξυπνα Τζιγγερ!!!ο Αλλος αρχισε τα συμπτωματα γεροντικης ανοιας...

Ανώνυμος είπε...

Καταρχήν αν δεν ήταν συμπαίκτες με τον Ριβάλντο το 2002 στο Μουντιάλ δε νομίζω να τον παίρνανε, βλέποντας το παράδειγμα Φλάβιο Κονσεισάο. Το 2002 πράγματι ήταν εκπληκτικός, αλλά από τότε... δε νομίζω. Τους εγγυήθηκε λογικά ο γεροΡίμπο αλλά και πάλι δεν πείθομαι ότι θα παίξει. Για τον Τοροσίδη, ναι θα τον ήθελα στη θέση του Βύντρα αλλα δε χάθηκε κι ο κόσμος. Κάποτε θα έπαιρνε κι ο ΟΣΦΠ έλληνα καλό παίκτη. Του πούστη. Τι τρωγώμαστε με τα ρούχα μας. Έλληνες έχουμε. Ας πάρουμε 3 ξένους εγνωσμένης αξίας και θ αμας δουν από την καλή