Δευτέρα, Ιανουαρίου 15, 2007

Υπομονή

Η ομάδα έπαιξε συμπαθητικά και έβαλε 4 γκολ. Συνεπώς το μπλογκ μας δεν έχει να πει τίποτα. Θα είμαστε και πάλι κοντά σας, φίλοι αναγνώστες, μετά το επόμενο στραβοπάτημα, σε Τούμπα ή Ξάνθη.
Ο καιρός γαρ εγγύς.

29 σχόλια:

@petrosskl είπε...

Όπως πάντα ευρηματικός!

ΥΓ. Ο καιρός γαρ εγγύς: ΝΑΙ ΦΙΛΟΙ 2310521010...ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

Ανάθεμά σε Old Boy, μου έφυγε η μασέλα απ' το γέλιο!

Κώστας είπε...

Μπράβο μωρέ ομάδα! Όχι μόνο παράπονα. Σωστά το διαισθάνθηκες Old Boy ότι εδώ 'έπρεπε' μία αναφορά.

Zaphod είπε...

Γιατί όπως είπε και ο γέροντας :
"Πρώτα θα παίζουν χάλια, μετά χειρότερα, αργότερα σκατά και πριν φτάσουν στα απόσκατα ο (ποιος αντίχριστος;) αντιπαναθηναϊκός θα τους δώσει την ψευδή αίσθηση της νίκης και της καλής εμφάνισης"

Μακάρι να βγει ψεύτης ο κωλόγερος.....

Ανώνυμος είπε...

και μια και δεν υπαρχει προς το παρον εδαφος για"γκρινια",οσοι κινηματογραφοφιλοι,σπευσατε να δειτε την ταινιαρα ΒΑΒΕΛ του Γκονζαλεζ-Ιναριτου.Αληθινο σινεμα!!!

Old Boy είπε...

O Γκονζάλες καλά θα κάνει να αφήσει τις Βαβέλ και τα 21 Γραμμάρια και να ξαναπαίξει μπάλλα για την Χαμένη του Αγάπη.

left-handed είπε...

"Στημένοι"!!! περιμένετε να στραβοπατήσει η ομάδα για να έχετε λόγο ύπαρξης.
ο Μπόμπολας σας βάζει η ο Μητρόπουλος; η μήπως ο πράκτορας;
ο Λιακόπουλος;

Δώστε ρε σεις την τεχνολογία της αντιβαρύτητας (που την κρατάτε για το 2012) στην ομάδα για να πετάνε οι παίχτες. ΑΝΤΕ!!!

@petrosskl είπε...

οι στόχοι του αγαπημένου δαφνοστεφανομένου gay μας έκαναν... upgrade. "Στόχος το UEFA" είπε ο πρόεδρος...
δεν είπε όμως ότι για να το πάρουν πρέπει να βγουν 3οι στο πρωτάθλημα...
από το Ch.L. δεν περνάνε. 4οι έρχονται πάντα!

:-)

Ανώνυμος είπε...

Μιχάλη, που είπαμε ότι γίνεται ο τελικός του UEFA φέτος?

Ανώνυμος είπε...

@petros
σωστη η παρατηρηση!!!

@old boy
τωρα ποιος σου εγγυαται οτι η χαμενη αγαπη του Γκονζαλεζ συμπιπτει με τη δικη μας χαμενη ομαδα,και δεν ειναι καμια φλογερη Καρμεν/Μαρια...

αλήθεια ειδες την ταινια?ποσταρησα κιολας με την αφορμη...

Kolka είπε...

Για την ιστορία του σέντερ φορ μια παρατήρηση, τώρα που έχουμε καλή διάθεση: Οταν έπαιζαν μαζί στην Καλλιθέα ο Τσίγκας με τον Γκέκα, το μεγάλο ταλέντο ήταν ο πρώτος κι όχι ο δεύτερος. Ας του δώσουμε μια ευκαιρία. Μπορεί να μην ξέρει ούτε τη μισή μπάλα του Παπαδόπουλου, αλλά τα χώνει.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Μιχάλη, εννοείται ότι θα πάμε! Απλώς ρώτησα, για να ξεκινήσουμε τις ετοιμασίες! Ούτως ή άλλως, η Σκωτία είναι η αγαπημένη μου (εκτός Ελλάδος) γη!

Θανασάκηηη (Τσίγκα)
Όλοι ζούμε
Στη Γλασκώβη να σκοράρεις
Να σε δούμε!

Ανώνυμος είπε...

Αξίζει λίγο να σταθούμε στη δήλωση του Θείου Κ., "στόχος μας το Κύπελο Ουέφα". Κι αυτό, διότι είναι άλλο να στοχεύεις από φέτος για το Κύπελο αυτό του χρόνου, κι άλλο να βρίσκεσαι ΗΔΗ στο θεσμό του κυπέλου Ουέφα (όπως εμείς) και να λες ΕΔΩ που είμαι τώρα, ΑΥΤΟ στοχεύω.

Λοιπόν, στοχεύεις από φέτος γιατου χρόνου Κύπελο Ουέφα, σημαίνει καταρχήν ότι πρέπει να διασφαλίσεις ώστε ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ να παίξεις σ' αυτό το θεσμό. Ωραίααα.

Όμως για να παίξεις Ουέφα, τρία τινά πρέπει να συμβούν: ή να βγεις εδώ πρωταθλητής, να πας κατευθείαν ομίλους Ch.L. KΑΙ ΤΟΤΕ να μείνεις 3ος (όχι 4ος) - ή να βγεις εδώ 2ος, να πας προκριματικά Ch.L. και να ΜΗΝ περάσεις στους ομίλους - ή τέλος να βγεις εδώ 3ος και να πας κατευθείαν Ουέφα.

Στην πρώτη περίπτωση, σημαίνει ότι αν η Γαβρούλα βγει πρωταθλήτρια, θα πρέπει στους ομίλους να βάλει ΣΤΟΧΟ την 3η θέση!!! ΠΑ-ΡΑ-ΝΟΙ-ΚΟ, διότι δεν μπορεί να ΣΤΟΧΕΥΕΙΣ την 3η θέση! Πώς θα παίξεις δηλαδή ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ να βγεις 3ος;

Στη δεύτερη περίπτωση, πρέπει είτε να ξαναπάς στην αποπάνω (αν τυχόν περάσεις ομίλους), είτε να ΣΤΟΧΕΥΣΕΙΣ τον αποκλεισμό σου από τους ομίλους Τσου-λου. ΤΡΕ-ΛΟ!

Μόνο η τρίτη περίπτωση έχει ένα κάποιο ορθολογισμό, για έναν που δηλώνει ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ ότι ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ θα στοχεύσει κύπελο Ουέφα. Που σημαίνει ότι, αν ο Θείος Κ. ήταν λογικός, θα έπρεπε ΦΕΤΟΣ να κοιτάξει ώστε η ομάδα του να τερματίσει 3η στο πρωτάθλημα!!! Χο-χο-χο!!!

Απ' όπου λοιπόν κι αν την πιάσεις, αυτή η δήλωσή του είναι ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΟϊΔΑ!

ΥΓ Φυσικά κανένας δημοσιογράφος δεν βρέθηκε να τον ρωτήσει τα παραπάνω...

Kolka είπε...

Από τις 29 Ιανουαρίου που θα πάψει η Intralot να διαχειρίζεται το διαφημιστικό μπάτζετ του ΟΠΑΠ, θα δείτε τις ερωτήσεις να πέφτουν βροχή!

Old Boy είπε...

Squarelogic, αν και έχω δει τις δυο προηγούμενές του και μου άρεσαν πολύ, στο «Βαβέλ» δεν πήγα γιατί κάτι με χάλασε στο τρέιλερ.


Βαζελοκατάσταση, ένα μπλογκ για τον Παναθηναϊκό και για τους Μεξικάνους σκηνοθέτες :-)

warzycha είπε...

Μια και έχουμε περάσει και στον κινηματογράφο, δεν μπορώ παρά να προτείνω μια εξαιρετική ταινία που είδα πρόσφατα, τη γερμανική "Οι ζωές των άλλων".

Ανώνυμος είπε...

warzycha και μενα ολοι μου συστηνουν να παω να τη δω-ελπιζω να προλαβω πριν κατεβει.

Για σημερα τι βλεπετε?εγω θα εκμυστηρευτω το φοβο μου για ...αποτομη προσγειωση.Που ειναι οι αμυντικοι ρε Τζιγγερογιαννη?

Με την ιωση που θεριζει βλεπω να βαζουν μεσα...τον Μιχαλη(παππα10)που δειχνει να τρωει σιδερα!!!

warzycha είπε...

Δύσκολη η πρόβλεψη για να είμαι ειλικρινής... Δείχνουμε να έχουμε πολλά προβλήματα αλλά από την άλλη δεν με ψήνει και ο ΠΑΟΚ ιδιαίτερα. Πιστεύω ότι μπορεί να συμβεί το καλύτερο αλλά και το χειρότερο σήμερα. Τα βλέπω όλα ανοιχτά με πιθανότερη την ισοπαλία...

Ανώνυμος είπε...

Πάρτε να δείτε και το "Tideland", την τελευταία ταινία του Terry Gilliam (Mondy Pythons).Σουρεάλ καταστάσεις...
Οσο για το αθλητικό μέρος τίποτα άλλο από καλή επιτυχία στην ομάδα.

Old Boy είπε...

Αναμένεται η μετονομασία του μπλογκ σε Σινεφιλοκατάσταση, όπου ο Κουτόχορτος θα τα χώνει στον Θόδωρο Αγγελόπουλο και τον Παντελή Βούλγαρη.

warzycha είπε...

LOL :-))

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Παρεπιπτόντως ο Αγγελόπουλος προσφέρεται για τελειωμένους χρήστες Ardan και Hypnostedon. Όταν δεν με πιάνει ύπνος χτυπάω μια ταινία Αγγελόπουλου και κοιμάμαι πάραυτα. Για τον Βούλγαρη τονίζω ότι πρέπει να εκτελεστεί για διαπόμπευση των Ελληνίδων, τις οποίες παρουσιάζει ως εμπορεύματα των απογόνων του στόλου. Άρα κατηγορείται για ανθελληνικά και φιλο-γαυρικά αισθήματα(γιατί τι είναι οι γαύροι? μισορηξιές του στόλου). Στην πυρά και οι δυο. Εντάξει, old boy? Σε κάλυψα?

Ανώνυμος είπε...

Μετά απ΄ αυτά, το μόνο που λείπει είναι ο Μιχάλης να υπερασπιστεί τον Αγγελόπουλο! Περιμένω με αγωνία την επιχειρηματολογία του!

Ανώνυμος είπε...

χα-χα-χα,δωσατε ρεστα παιδια!!!

ελλειψει σοβαρων λογων γκρινιας θα το διανθιζουμε λιγο,γιατι το παμε καλα!

old boy,greenheart,στιλατο χιουμορ!!κουτοχορτε παντα καιριος...ο Μιχαλης θαταν Θεσ/νικη και δεν εχει internet..θα παθει συνδρομο στερησης.

Ανώνυμος είπε...

Κι εγώ έχω ακούσει τα καλύτερα για το "Η ζωή των άλλων". Ελπίζω να μπορέσω να το δω.

Στο μεταξύ ήρθαμε 2-1 με τον Μπάοκ! Η εμφάνισή μας στο α' ημίχρονο προσφέρεται για πολλή γκρίνια - παρ' όλο που ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ γκολ που φάγαμε ξεκίνησαν το μεν πρώτο με καθαρό χέρι του Μίετσελ (απλωμένο χέρι=φάουλ μαρς, δεν παίζει η παράρα περί "ακούσιου" του σχολιαστή, απλώς αν είναι εκούσιο ο παίκτης παίρνει και κίτρινη) και το δεύτερο από θέση οφσάιντ ο Τόργκελε.

Στο β' ημίχρονο όμως τους ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΜΕ κυριολεκτικά χάρη στις αλλαγές του Μουνιόθ (και πάλι υπέροχος ο πανέξυπνος Νίνης, ο δε Ρομέρο πρέπει να παίζει αριστερά όπως στην προετοιμασία). Παίξαμε οργανωμένα, με τη μπάλα κάτω, ψύχραιμα κι αποφασιστικά ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Θα μπορούσε το ματς να λήξει ισόπαλο, αλλά δεν πειράζει, στο ΟΑΚΑ θα πάρουμε την πρόκριση!

ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑ!

ΠΑΙΞΕ 2 ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΗ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

Υ.Γ. Ο Θρήνος είναι πράγματι 100 χρόνια μπροστά, όπως λένε οι αντικειμενικοί γλείφτες. Παίζει μ' ένα τρόπο ΑΚΑΤΑΛΑΒΙΣΤΙΚΟ :-)

Old Boy είπε...

Με κάλυψες Κουτόχορτε. Πέρνα από το λογιστήριο για την πληρωμή.

warzycha είπε...

Θα σταθώ στο δεύτερο, πολύ ελπιδοφόρο, ημίχρονο. Τα πράγματα είναι απλά, αν μπορεί να παίζει έτσι η ομάδα για μεγαλύτερο διάστημα, όλα θα πάνε καλύτερα. Όσο για το πρώτο, ο ΠΑΟΚ ήταν μεν καλύτερος, και τα δύο γκολ όμως να σημειωθεί ότι μπήκαν από καθαρά διαιτητικά λάθη. Στο πρώτο ημίχρονο φάνηκε η απουσία άμυνας, κάτι αναμενόμενο σήμερα. Τραγικός για μια ακόμη φορά όμως ο Μπίσκαν. Αργός, με περιττές ενέργειες, λάθη και πρόβλημα στις επιστροφές. Ας αναγνωριστεί όμως ως ελαφρυντικό ότι δεν είναι αυτή η θέση του. Αν είναι να παίζει, ας μην παίζει εκεί. Τεσπα, νομίζω μπορούμε με ελάχιστη σοβαρότητα να πάρουμε την πρόκριση στη ρεβανς.

Ανώνυμος είπε...

poso profhtikos apodeixthkes...

Ανώνυμος είπε...

@τζόνυ τουρτούρας: το ΥΓ σου is my point exactly... Όλοι οι "αντικειμένικοί" (προεξαρχόντων των ΚαρπετοΠανούτσων) όταν ακούνε Κρόκους παθαίνουν αφωνία και παράλυση χειρών... Άμα τα έλεγε ο δικός μας (ούτε καν ο Ντέμης, ο δικός μας λέω), θα λέγανε/γράφανε για μια εβδομάδα. Εκτός Παρασκευής που δεν έχουν εκπομπή στο Ρ/Σ...