Παρασκευή, Ιανουαρίου 12, 2007

Πάλι ξοδεύτηκε, έρχεται ο Βούλγαρος Μεσσίας...

Δημοσίευμα της βουλγάρικης εφημερίδας «Topsport» αναφέρει πως ο Παναθηναϊκός απέκτησε τον 21χρονο μεσοεπιθετικό της Λοκομοτίβ Πλόβντιβ, Χρίστο Ζλατίνσκι, αντί του ποσού των 400.000 δολαρίων.» Είναι από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Βουλγαρίας και για τη μεταγραφή μεσολάβησαν ο Μπόνεφ και ο Κόλεφ. Το ερχόμενο Σάββατο ο πρόεδρος της Λοκομοτίβ θα πάει στην Αθήνα, για να πέσουν οι υπογραφές», γράφεται.
από www.sport-fm.gr

Full name Hristo Evtimov Zlatinski
Date of birth 22 January 1985
Place of birth Gotse Delchev, Bulgaria
Height 1.77m
Position Midfielder

Hristo Zlatinski (Bulgarian: Христо Златински) (born January 22, 1985,in Gotse Delchev) is a Bulgarian football player. He is a reliable midfielder who currently plays for Lokomotiv Plovdiv.He play in Bulgaria under-21 team.Zlatinski started your career in PFC Pirin Blagoevgrad.

Youth clubs
997-2003 PFC Pirin

Professional clubs*
Years Club Apps (goals)
2003-2005
2005- PFC Pirin
PFC Lokomotiv Plovdiv 40 (5)
32 (2)

National team**
2006- Bulgaria U 21

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ......

35 σχόλια:

shogun είπε...

Αν είναι ποτέ δυνατόν...Αν ειναι αληθές η κοροιδια συνεχίζεται...Ετσι όπως πάμε το αργότερο το καλοκαίρι θα φάμε ένα τεράστιο κωλοδάχτυλο απο τον Μουνιόθ και θα μας φέρει πάλια κανένα ασπρομάλη ψαρά.. Μπράβο ραλίστα, εκπληκτική κίνηση δεν βλέπω την ώρα να ανανεώσω το διαρκείας μου για να δώ τον βούλγαρο παιχταρά!

@petrosskl είπε...

ρε φίλε κουτόχορτε... ΑΣΕ ΜΑΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑ!!!!
καλά σας τα έλεγα στο προηγούμενο post...

ΥΓ. να πήγαινες και γήπεδο να δεις αν είναι και καλός...(όταν έρθει)

@shogun: καλύτερα αγόρι...μην ανανεώσεις... ένας γκρινιάρης μείον lol

@petrosskl είπε...

α! και κάτι άλλο αδέρφια: ΤΟΝ ΒΥΝΤΡΑ ΒΡΙΣΤΕ ΤΟΝ!

shogun είπε...

Petross: αυτό που δεν φαίνεται να καταλαβαίνεις είναι πως αν δεν ανανεώσουν οι 'γκρινιάρηδες' που όμως κάνουν υπομονή τόσο καιρό και τα σκάνε, αυτοί δηλαδή που πραγματικά υποστηρίζουν την ομάδα, θα έχεις όχι 3000 αλλά 300 άτομα στο γήπεδο...

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Φίλε Πέτρο είσαι εντελώς λάθος και ξέρεις γιατί? Γιατί ακριβώς επειδή διαφωνώ με τους χειρισμούς και ακόμα χειρότερα δικαιώνομαι απο τα τραγικά αποτελέσματα, δεν πηγαίνω γήπεδο. Και δεν πηγαίνω γιατί ξέρω ότι δεν θα μπορέσω να συγκρατηθώ, και από να βλάψω σύμφωνα με την λογική σου την ομάδα γιουχάροντας και βρίζοντας, προτιμώ να μείνω σπίτι. Αυτό δεν είναι καναπές όπως κάποιοι έξυπνοι λέτε. Γιατί αν ερχόμουν θα ήμουν πιο επιβλαβής για την ομάδα, αλλά και για μένα χάνοντας 2 ώρες, την ηρεμία μου και τα λεφτά μου. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα κρίνω και καυτηριάζω τα κακώς κείμενα που μας έχουν κάνει Καλαμάτα. Προφανώς οι δικές σας φιλοδοξίες και απαιτήσεις από την ομάδα φτάνουν μέχρι παιχνίδια ντέρμπι με την Καλαμαριά. Εγώ έχω ακόμα μείνει σε ντέρμπι με την Γιουβέντους...

VROXOPOIOS είπε...

Το πρόβλημα ποιο ακριβώς είναι; Οτι είναι Βούλγαρος; Οτι είναι 21; Τι ακριβως;

Ως Μεσσία, πάντως, δεν νομίζω να τον παρουσίασε κανείς...

Είναι ένας παίχτης που κανείς δεν έχει δει να παίζει. Όπως και τον Νίνη ή τον Σανμαρτεάν πριν έρθει.

Αποκλείεται δηλαδή να είναι καλός;

@petrosskl είπε...

εγώ συμφωνώ με τον ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ και τον ΕΠΙΚΡΟΤΩ που δεν πάει γήπεδο επειδή θα κάνει κακό στην ομάδα. δεν θέλω όμως να κρίνει παίκτες αν δεν τους δει... ή να του πουν φίλοι και συν-bloggers ίσως, αν κάτι δείχνει ένας νέος.
(πάμε τώρα στο liaison με τον shogun), γιατί αν κάνει έτσι ο ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟΣ ο κάθε shogun θα πάει προκατειλημμένος από τον κάθε ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ και θα βρίσει τον κάθε Βούλγαρο αν δει την πρώτη λάθος πάσα... (επιμένω στο παράδειγμα του Μινχ!)...
και φίλε shogun, καλύτερα 300 με χειροκρότημα ή έστω χωρίς προκατάληψη παρά 3000 με τους 2700 γκρινιάρηδες...
και για να μην παρεξηγηθώ...
Η ομάδα είναι ΣΚΑΤΑ! αλλά όσο γκρίνιαξα γκρίνιαξα... το βουλώνω και προσπαθώ τουλάχιστον να την προστατέψω από τη δική μου μουρμούρα. αρκετά έχει. δεν έχει και τα δικά μου τα εσώψυχα ανάγκη! και θα πηγαίνω γήπεδο για να βλέπω κάθε φορά το θετικό και να παίρνω ελπίδες ότι σιγά σιγά κάτι πάει να γίνει...
όχι όμως να πηγαίνω... "για να κράξω τον πούστη" από την Κηφισίας που μου λέει και ένας φίλος μου...
όταν ένιωσα ότι θα κράξω κάθισα σπίτι (βλ. Καλαμαριά-εντός) και έκραζα σπίτι! μόνος...
Και μαζί σας δεν έχω κάτι...ίσα ίσα που μπορεί να καθόμαστε και δίπλα και να μην το ξέρω. και αγκαλιά να έχουμε πανηγυρίσει, και στο ψυχιατρείο να έχουμε τραγουδήσει.
Απλά μου τη σπάει που ΜΟΝΟ μα ΜΟΝΟ κρίνετε... χωρίς να στηρίζετε!
Αυτά!
PetrosS. (κατά κόσμον... Πέτρος) χεχε, αυτό είναι κλεμμένο!

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδιά υπομονή και ο βαζέχα κάπως έτσι ήρθε. Η γκρίνια είναι ότι αυτή η κίνηση δεν συνοδεύεται από μεγαλύτερες μετεγγραφές

@petrosskl είπε...

clopyright δεν κάνω παππά μου!
clotsoskoufi βλέπω!

Ανώνυμος είπε...

Δεν συμφωνώ με την εκ προοιμίου καταδίκη του "Βούλγαρου άσου", αλλά την κατανοώ, με βάση τα τόσα βαλκανικά "παλτά" που φορέσαμε τα τελευταία χρόνια. Ας περιμένουμε λίγο, πάντως!

By the way, τί μου θυμίσατε! Τον πρότεινε, λέει, ο Κρίστο Κόλεφ! Τον θυμάστε να παίζει? Θυμάστε τί είχε γραφτεί όταν τον πήραμε (αλλά μάλλον όχι, σας "κόβω" για νεότερους...)? Ο "Μαραντόνα των Βαλκανίων" και τέτοια! Πέρασε και δεν ακούμπησε κι αυτός! Ήταν ο Σανμαρτεάν της εποχής...

Επίσης, επιτρέψτε μου μια παρένθεση, για τη συγκλονιστική χθεσινή εμφάνιση της μπασκετικής Πανάθας, που πήγε στη Ρώμη χωρίς κανένα -θεωρητικώς- κίνητρο, απέναντι σε μια ομάδα που καιγόταν για νίκη και την κέρδισε με τρομερό στυλ, πάθος και κλάση. Και με χίλιους (!) βάζελους στην εξέδρα... Ωραία πράγματα...

shogun είπε...

Petross,

το αν είναι καλύτερο το να έχεις 300 πρόβατα απο 3000 αγανακτισμένους με το θέαμα που τους πουλάνε είναι θέμα προσωπικής σου άποψης, που εγώ προσωπικά δεν συμμερίζομαι.

Απο εκεί και πέρα, θέλω να εστιάσω την προσοχή σου στον τίτλο της αρχικής σελίδας αυτού του μπλογκ: 'Ο κύκλος των διαμαρτυρώμενων Παναθηναικών', που σημαίνει πως είναι ένα μπλογκ που εκφράζονται απόψεις κάποιων ανθρώπων που διαφωνούν με κάποια πράγματα και διαμαρτύρονται για αυτά.

Όπως είπαν και άλλοι ούτε εφημερίδα με 100.000 κυκλοφορία ειμαστε, ούτε και μας πληρώνει κανένας για να εκφράζουμε τις απόψεις μας. Πάντως το σιγουρο ειναι πως αν όλοι συμμεριζομασταν τις απόψεις σου περί του 'το βουλώνω για να μην βλάψω την ομάδα με την μουρμούρα μου' αυτό το μπλόγκ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ!

Και επιτέλους, βαρέθηκα να το λέω, εγώ ειμαι ο πελάτης αυτής της υπηρεσιας θεάματος και ο πελάτης έχει ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΙΟ!

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι περιμένετε κάποιοι για να εξοργιστείτε...Να πάμε στην Β'Εθνική?Να μας μπεί μόνιμα η ταμπέλα της μικρομεσαίας ομάδας?Να φάμε 5 από τον γαύρο και 10 από τη Λανς? Δηλαδή ρε παιδιά εάν με αυτά τα χάλια, την εξαθλίωση, το ΑΙΣΧΟΣ αυτό είστε τόσο χαλαροί και ανεκτικοί....αν παίρναμε περίπατο το πρωτάθλημα τι θα κάνατε? Θα μας θεωρούσατε Μπαρτσελόνα και θα βαφτίζατε τα παιδιά σας Τζίγγερ?

Ανώνυμος είπε...

αδρεφια,το γεγονος οτι καθε ποστ εδω συγκεντρωνει 30-50 σχολια,και ολα σχεδον τα ποστ αναφερονται στο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ δηλωνει οτι:

1.ειμαστε κολλημενοι με την(ασπρη) μπαλλα
2.ασχολεισαι παντα με το πιο προβληματικο κομματι κι οχι μ'αυτο που παει καλα.
Ετσι εξηγειται το απιστευτο οτι αν και παναθηναικοι,αντι να καμαρωνουμε και να θαυμαζουμε το μπασκετ και το βολευ,ουτε που τα αναφερουμε και ασχολουμαστε μονο με..ανιατες περιπτωσεις.
3.ειναι βαρετο να συμφωνεις με ολους για την πχ.μεγαλη μπασκετικη ομαδα,ενω εχει πιο πολλη πλακα να διαξιφιζομαστε "ενωτικοι"εναντιον" γκρινιαρηδων-ρεαλιστων",κι οσο ναναι αισθανομαστε οτι καλο μπορει να προκυψει κι απ την ολη κουβεντα.
4.οτι το ποδοσφαιρο παραμενει βασιλιας στην καρδια του Ελληνα,παρα το νοσηρο περιγυρο.

ΥΓ.Σιγουρα τα προαισθηματα δεν ειναι καλα για τον Βουλγαρο και πολυ αμφιβαλλω αν ο Μουνιοθ τον ξερει...οφειλουμε ομως να περιμενουμε να τον δουμε ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ(?).Απο κει και περα αν ειναι εικονα και ομοιωση των ΜΠΟΝΕΦ+ΚΟΛΕΦ(παρα λιγο να γραψω Μπολεκ+Λολεκ.-))την καναμε...δεν θα χρειαζεται και ριπλευ!

@petrosskl είπε...

shogun said : "Και επιτέλους, βαρέθηκα να το λέω, εγώ ειμαι ο πελάτης αυτής της υπηρεσιας θεάματος και ο πελάτης έχει ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΙΟ!"

και με τέτοια μυαλά... μάλλον "πελάτης" θα συνεχίσεις να είσαι...
και δυστυχώς και εμείς μαζί σου

@petrosskl είπε...

α και που είσαι... μην ξεχάσεις να τρέξεις πρώτος να πανηγυρίσεις όταν έρθει η ώρα στη Λεωφόρο όπως έκανε και ο φίλος μου που έλεγα πιο πάνω... οι πελάτες περιμένουν από τις 5 το πρωί όταν έχει εκπτώσεις...
δεν θα πάμε μπροστά δυστυχως :(

@petrosskl είπε...

και συγγνώμη προς τους άλλους για την "ανώριμη" συμπεριφορά μου αλλά δεν μπορώ τα σχόλια του στυλ "δικό μου παιχνίδι είναι μόνο εγώ θα παίζω..."
ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΩ ΠΕΛΑΤΗΣ! είμαι οπαδός και αυτό θα μείνω...
δεν μπορώ να πω άλλα για να εξηγηθώ καλύτερα...
αλλιώς το σύνθημα θα ήταν... στις "χαρές μαζί και στις λύπες κόντρα!"
Έλληνες γαρ...

Old Boy είπε...

Κουτόχορτε, τυγχάνει να έχω βαφτίσει ένα παιδί μου Τζίγγερ, οπότε πρόσεχε τι λες.

Ανώνυμος είπε...

Ρε σεις, πήγε κανείς Τσεχία τελευταία; Ψαχτείτε...
http://dafnomili.wordpress.com/2007/01/12/%ce%95%ce%ba%ce%b5%ce%af-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%ad%cf%87%cf%89-%cf%84%ce%b1%ce%be%ce%b9%ce%b4%ce%ad%cf%88%ce%b5%ce%b9-%ce%b5%ce%b3%cf%8e/

Ανώνυμος είπε...

Αδέρφια ένα μέτρο ... πλιιιζ!
Είπαμε "κύκλος διαμαρτυρόμενων", κι εγώ μέσα στην κριτική για τα χάλια της ομάδας, αλλά...

Ο ΠΑΟ χτυπάει ΑΝΤΡΙΑΝΟ, τσουπ αμέσως εδώ "πρωτοσέλιδο" ΓΚΡΙΙΙΝΙΑ κι άγιος ο Θεός: "Δεν μας κάνει ο Αντριάνο", "Τι να τον κάνουμε τον παραγκωνισμένο", "Πολύ βαρύς μας φαίνεται για το μπόι του", "Στάχτη στα μάτια", κ.ο.κ.

Τώρα, αναμετάδοση "πρωτοσέλιδα" από κάποια ... βουλγάρικη πηγή ότι χτυπήσαμε ένα 21χρονο Βούλγαρο μεσοεπιθετικό και πάλι ΓΚΡΙΙΙΙΝΙΑ κι άγιος ο Θεός: "Καβούριας", ειρωνείες περί "Μεσσία", κ.ο.κ., χωρίς καν να ξέρουμε αν αυτή η είδηση ισχύει, περί τίνος παίχτη πρόκεται, για τι πράγμα προορίζεται ΑΝ τυχόν τον παίρνουμε ... κι ενώ εδώ λέγεται και ξαναλέγεται να επιστρέψει στην ομάδα ο επίσης Βούλγαρος πιτσιρικάς μας, ο ΓΚΑΝΣΤΕΦ, μπας και δούμε άσπρη μέρα, λες και τον έχουμε δει κι αυτόν να παίζει Α' Εθνική δηλαδή.

Βάλτε ένα μέτρο ρε αδέρφια μιας και λέτε κιόλας ότι εμείς θα διοικούσαμε καλύτερα την ΠΑΕ κι ότι είμαστε και αξιόλογο think tank, γιατί θα μας πάρουνε στην πλάκα, ειλικρινά. Ένα μέτρο.

Kolka είπε...

Ούτε να τον βρίσω θέλω τον Τζίγγερ, ούτε να τον γλύψω. Αυτά είναι για μικρά παιδιά. Θέλω μόνο να ρωτήσω: ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ αν είναι καλός ή κακός παίκτης αυτός ο Βούλγαρος, υπάρχει κανείς που να πιστεύει ότι η ομάδα μας χρειαζόταν εδώ και τώρα, αυτή τη στιγμή, ατάκα κι επί τόπου έναν μεσοεπιθετικό; Ηταν η μοναδική θέση που είχε πρόβλημα; Η μοναδική τρύπα που έπρεπε να βουλώσει; Συγγνώμη, αλλά όπως λέμε και στο χωριό μου κάποιοι έχουν μπλέξει το βόλεϋ με τα τρόλεϋ!
Υ.Γ.: Απ' ό,τι θυμάμαι και ο Νίνης μεσοεπιθετικός είναι. Θα του φορέσουμε καπέλο τον Βούλγαρο;

shogun είπε...

Petross,

οι απαντήσεις σου με κάνουν να αναρωτιέμαι πόσο χρονών είσαι πραγματικά...

Θα ξαναεξηγήσω τι λέω γιατί μάλλον δεν πρόσεχεσ στο σχολείο:

Είτε σου αρέσει είτε όχι το ποδόσφαιρο είναι ένα προιόν θεάματος, του οποίου οι οπαδοί είναι οι πελάτες που καλούνται να πληρώσουν τα λεφτάκια τους για να δουν αυτό το θέαμα που τους ευχαριστεί.

Σε αυτά λοιπόν τα πλαίσια η δική μου άποψη είναι πως το θέαμα δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του, κι αυτό γιατί ιστορικά ο Παναθηναικός είναι μια ομάδα που έχει προσφέρει ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΕΑΜΑ. Έτσι απέκτησε φίλους και οπαδούς που την αγάπησαν και έχουν κάποιες μίνιμουμ απαιτήσεις απο τον ραλίστα ή τον κάθε ραλίστα που έχει την διαχείρηση της.

Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ λοιπόν είναι οτι η υπηρεσία που λαμβάνω ατιμάζει την ιστορική αυτή ομάδα. Και ενώ με οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία που δεν με ικανοποιεί, η αντίδραση μου είναι να την αλλάξω, το πάθος και η αγάπη για την ομάδα δεν μου επιτρέπει να κάνω αυτό για αυτό ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ εκφράζοντας τις απόψεις μου σε ένα μπλογκ για διαμαρτυρόμενους παναθηναικούς.

Φυσικά όλες οι απόψεις είναι ευπρόσδεκτες, ο διάλογος είναι θετικός και η κάθε άποψη σεβαστή. Οπότε εξέφραζε και εσύ τις προβατικές σου απόψεις (με κανά επιχειρημα που και πού, τα ΠΑΟ ΟΛΕ άστα για το γήπεδο) και άσε να εκφράζω κι εγώ τις δικές μου.
Οσο και να ειρωνεύεσαι, δεν πρόκειται όλοι να συμφωνήσουν μαζι σου.

Αμα θές πάντως μπορείς να φτιάξεις και ένα μπλογκ με τίτλο 'ο κύκλος των παναθηναικών πρόβατα' και να καλέσεις μόνο τους ομοίους σου και να χαίρεστε φωνάζοντας ΠΑΟ ΟΛΕ ότι κι αν γίνεται γύρω σας μέχρι να ξυπνήσετε με την ομάδα στην Β εθνική...

Ανώνυμος είπε...

@ Shogun η τοποθέτησή σου περί του ποδόσφαιρου σαν καταναλωτικού προϊόντος-θεάματος ακούγεται πολύ ορθολογική κι εύλογη, αλλά φίλε μου ΠΑΝΤΟΥ ΑΛΛΟΥ εάν ένα καταναλωτικό προϊόν-θέαμα δεν μας αρέσει ή το βαρεθήκαμε, ΣΗΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙ' ΑΛΛΟ!

Σιχτιρίσαμε με τον Βέντερς; Αλλάζουμε κανάλι ή σινεμά και ψάχνουμε να βρούμε άλλη ταινία, άλλου σκηνοθέτη.

Που σημαίνει ότι, αν βαστήξεις ατόφια τη λογική που ανέπτυξες, είσαι ν' αλλάζεις ομάδα! Γιατί κάθεσαι και σου πρήζονται τα ούμπαλα μ' αυτό το παλιοπροϊόν;

Δηλαδή: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, γιατί έχει το ρημάδι το ΟΠΑΔΙΛΗΚΙ μέσα του και δε γίνεται ν' αλλάξεις ομάδα - γι'αυτό και τρώμε τα λυσσακά μας κι εγώ, κι εσύ και όλοι μας.

Άρα δεν παίζει έτσι όπως το έθεσες στον Petross το πράγμα στη σχέση μας με την ομαδάρα μας. OYTE ΚΙ ΕΣΥ δεν το πολυπιστεύεις αυτό που λες, νομίζω.

Την ομάδα μας την Α-ΓΑ-ΠΑ-ΜΕ και δεν την αλλάζουμε. Κι αυτό πρέπει να σημαίνει κάτι και για το πώς της στεκόμαστε στα δύσκολα, ακόμα και στις λαμακίες του κάθε Τζίγγερ.

Ξέρω ότι συμφωνείς.

Ανώνυμος είπε...

@all εκτός petross. & pappas10:

ΚΟΦΤΕ ΤΟ ΜΕ ΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ.

@κουτόχορτο: Σχετικά με την business ανάλυση, πιθανολογόντας ότι έχεις κάποιο σχετικό business background, λάβε υπόψιν σου τα παρακάτω.

1. Από που τεκμαίρεται ότι η Γαβριέλα έχει αξία (κι όχι κοστίζει) δεκάδες δις? Από που τεκμαίρεται ότι μία εταιρία με παθητικό το οποίο καλύπτεται από τον ιδιοκτήτη ετησίως έχει πολλαπλή μεταπωλητική αξία, ιδιίως τη στιγμή που το κερδοφόρο asset της δεν της ανήκει?

2. Ανάλυση επί ΠΑΟ ΠΑΕ:

Τυπική ανάλυση επί χάρτου. Χρησιμότατη για χαρτογιακάδες, αρχείο, υποστήριγμα σε τραπεζάκι με κοντύτερο πόδι κλπ, παντελώς άχρηστη για ΑΕ. Και τούτο διότι δεν συμπεριλαμβάνει το βασικότερο στοιχείο. Την ψυχολογία του εργαζομένου (αθλητή), το πως διαμορφώνεται, μεταβάλλεται, κλπ. Όλες οι μοντέρνες τάσεις του management δίνουν πλέον τεράστιο (επί της ουσίας το αρμόζον) βάρος σε αυτόν τον παράγοντα. Εσύ επιλέγεις να τον αγνοήσεις. Από άγνοια? Εθελοτυφλείς?

Σα στέλεχος λοιπόν, 0. Άν είσαι στέλεχος. Υou may be a thinker (συζητήσιμο, μιάς και είσαι biased ), but you aren’t a doer.

ΚΑΙ ΚΟΨΕ ΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗΜΕΝΗ ΣΥΖΥΓΟ. ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΕΙΣ.

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Sniper...Από το ντάμπλ και μετά, με τις απανωτές πανωλεθρίες φωνάζαμε?ΟΧΙ περιμέναμε. Μετά τον χαμένο τίτλο με τις ισοπαλίες Μαλεζάνι, φωνάζαμε?ΟΧΙ λέγαμε θα μάθει την ομάδα ο Ιταλός λκαι του χρόνου θα πετάμε. Μετά το ξεβράκωμα με τον Ολυμπιακό-1η αγωνιστική-φωνάζαμε?Όχι γιατί λέγαμε ότι η ομάδα δεν έχει δέσει, ήταν κουρασμένη και από Βίσλα κτλ. Ενθουσιασμός και απίστευτη στήριξη λόγω και του ερχομού Μπίσκαν-Φλάβιο. Ξανά τίποτα στο τέλος, αλλά εμείς εκεί. Νέες ελπίδες και όνειρα με την νέα χρονιά αφού έφυγε ο Ιταλός Αλέφαντος,που σημειωτέον ΚΑΝΕΝΑΣ συμπατριώτης του μέχρι και σήμερα δεν έχει εμπιστευθεί και παραμένει άνεργος. Ενθουσιασμός και εκ νέου στήριξη που φουντώνει μετά το 1-4 στην 1η αγωνιστική. Τα υπόλοιπα γνωστά. Και τέλος με ερχομό Μουνιόθ, νέα στήριξη, ελπίδες, ώσπου φτάσαμε να είμαστε πελάτες της Κέρκυρας και της Καλαμαριάς.

Η γκρίνια εξυπνοπούλια είναι κάτι πολύ σχετικό. Αν η γυναίκα σου πηδιέται μ'όλη τη γειτονιά δεν κάνεις κακό ούτε με το να τη δείρεις, όυτε με το να την χωρίσεις. Κακό κάνεις αν προσποιηθείς ότι δεν τρέχει τίποτα και όλα θα φτιάξουν ενώ γελάει μαζί σου κάθε πικραμένος και σε φωνάζουν κερατά όλα τα περίχωρα. ΚΟΨΤΕ ΤΗΝ ΠΑΛΑΒΗ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ.

shogun είπε...

@Τζόνυ Τουρτούρας:

τα σχόλια σου με βρίσκουν σύμφωνο, καθότι αυτό ακριβώς είπα θέτοντας τα επιχειρήματα μου για την διαμαρτυρία μου στον petross:

'Και ενώ με οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία που δεν με ικανοποιεί, η αντίδραση μου είναι να την αλλάξω, το πάθος και η αγάπη για την ομάδα δεν μου επιτρέπει να κάνω αυτό για αυτό ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ εκφράζοντας τις απόψεις μου σε ένα μπλογκ για διαμαρτυρόμενους παναθηναικούς.'

Οπως είπες δεν πρόκειται να αλλάξω ομάδα αλλά ο συσχετισμός μου είναι εύλογος και η μέχρι τώρα υπομονή μου δικαιολογεί την αγανάκτηση μου. Σε τελική φάση, σε λίγο καιρό θα είναι πολύ δύσκολο να εξηγήσω στον γιο μου γιατί συνεχίζω να υποστηρίζω αυτούς που προσφέρουν το χειρότερο θέαμα και φαίνονται να παίζουν σαν να μας κάνουν χάρη!

Απο εκεί και πέρα, ξαναλέω πως αυτό είναι η δική μου άποψη και καθότι εδω πέρα κάνουμε διάλογο δεν περιμένω να συμφωνήσουν όλοι. Απλά οι παιδιάστικες οπαδικές ειρωνίες δεν πιστεύω πως ταιριάζουν στην συζήτηση μας...

Ανώνυμος είπε...

http://www.solid.gr/pages/indexsitegr.html

Σε άλλα θέματα όμως μας ενδιαφέρει η οργ΄νωση να ανατειθεται σε ειδικούς...
Στον τεχνικό τομέα και τους σκάουτερ;

Ανώνυμος είπε...

...και μετα τη σημερινη εμφανιση ΤΣΙΓΚΑ μην περιμενετε ουτε ξενο επιθετικο!!!ισως ναναι και καλυτερα ετσι..στην αμυνα ομως επικρατησε παλι σε καποιες φασεις χαος,απεναντι στον ουραγο του πρωτ/τος,γεγονος που δεν ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟ.ο ΒΥΝΤΡΑ"μαγεψε"παλι με τα "τσαφ"του..αυτο το παιδι εχει απιστευτη τυχη για να παιζει για 3η χρονια βασικος στον ΠΑΟ(ελλειψει αντιπαλου βεβαια..)

@petrosskl είπε...

Λοιπόν, τέρμα οι μαλακίες για ειρωνίες κλπ. η στάση μου κρίθηκε πρώτα ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ χαρακτηρίζοντας με "ανώριμο" και ήταν αντίδραση στο "αν όλοι συμμεριζομασταν τις απόψεις σου περί του 'το βουλώνω για να μην βλάψω την ομάδα με την μουρμούρα μου' αυτό το μπλόγκ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ!"
δεν θέλω να το συνεχίσω γιατί όλοι το ίδιο υποστηρίζουμε και δεν έχουμε τίποτε να χωρίσουμε. πλην της νοοτροπίας μας και της προσέγγισης του καθενός στο τί κάνει καλό και τι όχι.
Όσοι κατάλαβαν κάταλαβαν και νομίζω μετά την τοποθέτηση του τζόννυ περί πελατείας, έχουν καταλάβει πολλοί.
ο pappas έχει δίκιο στο ότι η ομάδα παίζει καλύτερα εκτός...
αυτα, και κοιτάχτε ρε μην αρχίσετε πάλι τη μουρμούρα για τον Τσίγκα. δεν φτάνει που βλέπει γκολ και δεν είναι (τουλάχιστον για την ώρα) τελάρο!
Άντε και πάμε γερά. Γκέλα του γαύρου με το μαγαζάκι στην Τούμπα, ΝΙΚΗ στο Καραϊσκάκη και... ΤΟ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΤΟ BLOG shogun!

Ανώνυμος είπε...

Εκείνο που χάρηκα στα σημερινά 3 πρώτα γκολ (και το 3ο, το αυτογκόλ, δικό μας ήταν ουσιαστικά: γειά σου ρε ΣΑΛΠΙ, τους πέθανες!)ήταν ότι ήταν αποτέλεσμα ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ και μάλιστα ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΩΝ συνδυασμών, με ενεργό ρόλο του ΝΙΝΗ στα δυο και πολύ σωστό σεντερφορίστικο πλασάρισμα του ΤΣΙΓΚΑ στην περιοχή - όσο για το τέταρτο, του ΡΟΜΕΡΟ, κα-τα-πλη-κτι-κό σίγουρα (και θα μπορούσαμε κι άλλα δυο).

Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι επιθετικά, με συνδυασμούς και με σουτάρες - και γενικότερα με τέτοια εικόνα ως προς το ΤΣΑΓΑΝΟ.

Το πρόβλημα της αλληλοκάλυψης και της κυκοφορίας ειδικά ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ, αν και μικρότερο σήμερα, εξακολουθεί να υπάρχει, όπως και τ' ότι κάποιοι (κυρίως ΤΖΙΩΛΗΣ-ΛΕΟΝΤΙΟΥ) κρατάνε τη μπάλα παραπάνω απ' όσο πρέπει.

Είδα τα "τσαφ" του ΒΥΝΤΡΑ (που όμως
σε πολύ περισσότερες φάσεις ήταν άριστος!), αλλά και του ΤΖΙΩΛΗ.

Η ομάδα έχει ανάγκη από ΗΡΕΜΙΑ και ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ κι εμείς χρέος μας να της τη δώσουμε με τη στήριξή μας μέσα στο γήπεδο.

Έτσι μόνο θα επανέλθει στα όσα μας έδωσε στον πρώτο καιρό του ΜΟΥΝΙΟΘ - που διάλοε δεν μπορεί να έγιναν κατά τύχη! - και θα κάνει πολύ καλύτερα πράγματα.

Υ.Γ. Ο διαιτητής δεν έδωσε κίτρινη (2η) στον Γκούτμαν για το δολοφονικό πέσιμό του πάνω στον Νίνη. "Λεπτομέρεια" ίσως, αλλά μόνον επειδή καθαρίσαμε το ματς. Γιατί έχουμε σκοντάψει σε ουκ ολίγα ματς, όπου ο αντίπαλος έπρεπε να παίζει με 9 παίχτες από το α' ημίχρονο. Μην το ξεχνάμε!

Ανώνυμος είπε...

τζονυ αυτος ο Γκουτμαν δεν αφησε παικτη μας που να μην τον γκρεμισει-νομιζε κανεις οτι μας παιζει μονος του με τον ΝταΚοστα(οχι ασχημο παικτακι κι αυτο).Η νικη φαινεται ευκολοτερη απ'οτι ηταν γιατι μετα το 1-0 βαλαμε "νεκρο"παλι και η αμυνα ενεπνεε τη γνωστη "σιγουρια",με αποτελεσμα να μας ζωσουν τα φιδια.Οπως με τον Ατρομητο ειχε διευλολυνει το ματς ο Τζιωλης,σημερα το εκανε ο Τσιγκας.Καλο κορμι,γρηγορη εκτελεση,ορεξη,τον χαρηκα..του αξιζει η ευκαιρια του επιτελους(και ο Δωνης σαν παραγεμισμα ειχε ερθει απο την περιοδεια του,και αρχισε να περναει σαν τρενο τους αντιπαλους..).Ο Νινης δεν ελαμψε οσο την προηγουμενη,αλλα εδειξε οτι ξερει μπαλα κι εβγαλε καλες ασιστ..σπουδαια ελπιδα.Καλα κανει ο Ισπανος και βαζει νεους για να ταρακουνηθουν και οι παλιοι..

Ανώνυμος είπε...

@ Squarelogic το πολύ θετικό ως προς τη συμπεριφορά της ομάδας είναι ωστόσο ότι, παρόλο που προς στιγμή πράγματι έβαλε χειρόφρενο μετά το 1-0, στο β' ημίχρονο μπήκε με αρκετά άγριες διαθέσεις και δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Ιωνικό - μάλιστα έκανε κι έχασε 2-3 εκπληκτικές ευκαιρίες μετά το 0-2 και το 0-3.

Αυτό είναι καλό και μακάρι να συνεχιστεί: όχι άλλα χειρόφρεναααα!

Συμφωνώ ότι ο Μουνιόθ κάνει πολύ καλά με τους "μικρούς". Για τον Τζιώλη, νομίζω ότι είναι πολύ καλύτερος σαν αμυντικό χαφ παρά στη δημιουργία παιχνιδιού. Ίσως κι ο Λεοντίου το ίδιο, γιατί τον βλέπω αρκετές φορές να γυρνάει εύκολα τη μπάλα πλάγια-πίσω παρά μπροστά. Βέβαια όλες αυτές οι ατομικές συμπεριφορές είναι σχετικές και με τη συνολικότερη λειτουργία της ομάδας, οπότε με μια καλύτερη λειτουργία μπορεί να δούμε καλύτερα πράγματα κι από τα άτομα.

Ο Νίνης είναι εντυπωσιακά έξυπνος πρώτα απ' όλα: περνάει τη μπάλα μπροστά θαυμάσια (τα 2 γκολ από αυτόν ξεκίνησαν, αυτός έβγαλε την επίθεση πιο μπροστά).

Για να δούμε με τον ΠΑΟΚ μεθαύριο.

warzycha είπε...

Δεν είδα όλο το ματς παρά μόνο τις φάσεις, αλλά το τέταρτο γκολ ήταν όλα τα λεφτά. Συγνώμη για την 'προβοκατόρικη' παρατήρηση, αλλά δεν μπόρεσα παρά να θυμηθώ το κράξιμο που έχει φάει εδώ μέσα ο Ρομέρο τελευταία. Άχρηστος και με τη βούλα. Εγώ δεν λέω ότι είναι Μαραντόνα, αλλά ας μη βιαζόμαστε τόσο ρε παιδιά να κρίνουμε (εκτός αν μιλάμε για Σέριτς, Μπίσκαν) γιατί υπάρχει ο κίνδυνος μαζί με τα ξερά να κάψουμε και τα χλωρά...

σχολιαστής είπε...

Tρείς βαθμούς έχει ο Ιωνικός, αυτούς που πήρε απο τον Παναθηναικό στον πρώτο γύρο. Τι συμπεράσματα να βγάλουμε, απ' το χθεσινό αγώνα; Και γω αν έπαιζα μπορεί να σκόραρα.

Μόνο ο αληθινός Μεσσίας μπορεί να σώσει την ομάδα, αν και αυτοί δεν έχουν το θεό τους.

σχολιαστής είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ αδελφέ Μιχάλη, αν και δεν είμαι θρησκευόμενος, αναφερόμουνα στο Μεσσία της βίβλου. Λογοπαίγνιο ήταν, λέγοντας ότι οι παίχτες δεν έχουν το θεό τους.

Αυτό που χρειάζεται είναι ευρύτατες αρμοδιότητες στο Μουνιόθ και πίστωση χρόνου, ώστε να στρώσει την ομάδα.
Το ότι έχουμε μεγαλύτερες απαιτήσεις απ' το να νικάει τον Ιωνικό και να προκρύνεται στο τσάκ με την Καλαμαριά, νομίζω ότι είναι λογικό.

Ανώνυμος είπε...

@κουτόχορτο: Μαλεζάνι: από που προκύπτει ότι είναι ο Ιταλός Αλέφαντος? Μιλάς για έναν άνθρωπο που έχει κατακτήσει κύπελλο UEFA. Όσο λοιπόν κακός (θεωρητικά) και να είναι, δε μπορεί, εκτός των super παικτών που είχε στη διάθεσή του τότε, κάτι θα έκανε κι αυτός, κάποια συμβολή θα είχε. Θυμήσου όμως πόσο τον λοιδόρησαν με το που κατέβηκε από το αεροπλάνο για το ντύσιμο, το μαλλί και το όλο στυλ του. Τον βάφτισαν τρελλό με το καλημέρα. Έβλεπα προχθές ξανά το video με το ξέσπασμα του στην press conference μετά τον αγώνα με τον Ηρακλή (το περίφημο cazzo). Θυμήσου πόσο φορτισμένος ήταν. Τον είχαν γκαστρώσει με τις λοιδωρίες τους. Θυμάσαι το πρωτοσέλιδο της sportday με το αεροπλάνο? Και λίγα τους είπε.

Να σου θυμίσω το Σάντος? Που έβαζε μουσική και τους έβαζε να τρέχουν κάνοντας πηδηματάκια και παλαμάκια ταυτόχρονα προκειμένου να αποκτήσουν συγχρονισμό? Και οι ειδήμονες αντικειμενικοί έγραφαν "παιδική χαρά η Παιανία"? Κορόϊδευαν οι άσχετοι μία από τις βασικότερες ασκήσεις συγχρονισμού που τις κάνουν οι ποδοσφαιριστές από παιδάκια...

Φλάβιο-Μπίστσαν: Τεράστια συμβόλαια και δεν βγήκαν. Τα χρήματα όμως δόθηκαν. Και άντε να συζητήσουμε για το Φλάβιο κατά πόσον ήταν πατατιά που όφειλε η ΑΕ να τη μυριστεί/γνωρίζει. Ο Μπίτσταν? Όταν αγοράζεις παίκτη, ο καλύτερος του κόσμου να είναι μέχρι εκείνη τη στιγμή, λαχείο είναι. Δε ξέρεις αν θα σου κάτσει. Απλά ελπίζεις.

Ότι καλό έχει κάνει ή προσπαθήσει να κάνει η ΑΕ, έχει απαξιωθεί από τους απέναντι με διάφορους τρόπους. Ας μην έχει την ίδια αντιμετώπιση από εμάς.

@shogun: Είναι προϊόν και είσαι (είμαι, είναι, είμαστε) πελάτης/ες. Σε διαβεβαιώ όμως πως ως οικονομικό μέγεθος είναι εντελώς αδιάφορο για τις ΑΕ. Στο στρεβλό Ελληνικό Πρωτάθλημα, τα έσοδα από τα εισιτήρια ανέρχονται στο 7-8% ετησίως. Κατ' αντιδιαστολή στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα είναι τουλάχιστον 5πλάσια, άρα όχι απλώς ενδιαφέρουν, αλλά ΚΑΙΝΕ τις ΑΕ.

Συγχωρέστε μου την αργοπορία στην απάντηση. Ασθενούσα. Από σήμερα το βράδυ όμως, μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ, αισθάνομαι παραδόξως λίγο καλύτερα.