Παρασκευή, Ιανουαρίου 26, 2007

Μουνιόθ: Θέλει να μείνει;

Θα επιμείνω στο θέμα Μουνιόθ γιατί πιστεύω ότι είναι ίσως το πιο κρίσιμο για την ομάδα μας: Είδα σήμερα δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας (Goal News) βάσει του οποίου με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό της Marca, ο Μουνιόθ λέει ότι θέλει να μείνει στον Παναθηναϊκό και ελπίζει να έχει το χρόνο να καταφέρει πράγματα.

Δεν ξέρω πόσο αξιόπιστο είναι το παραπάνω ρεπορτάζ γιατί δεν το είδα σε κανένα άλλο πρωτοσέλιδο. Περιττό όμως να πω ότι αν ισχύουν τα παραπάνω εγώ προσωπικά θέλω να ακούσω σύντομα την επέκταση του συμβολαίου του Μουνιόθ και δεν με ενδιαφέρει στο ελάχιστο αν θα πάρουν κάποιο επιθετικό, τον οποίο άλλωστε δεν έχουμε ανάγκη. Δεν νομίζω ότι θα ξοδέψουν φράγκο έτσι και αλλιώς και τα υπόλοιπα είναι για λαϊκή κατανάλωση. Δεν έχω πρόβλημα οι μεταγραφές να ενταχθούν στα πλαίσια ενός καλοκαιρινού σχεδιασμού, αλλά θέλω -όπως και εσείς νομίζω- να δω το Μουνιόθ στο τιμόνι. Επίσημα και με τη βούλα, και να αποφασίσει αυτός για το τι θέλει να γίνει στην ομάδα.

Μακάρι να ισχύουν τα παραπάνω και να ακούσουμε ευχάριστες ειδήσεις λίαν συντόμως. Φταίω όμως εγώ που ανησυχώ και δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στο ραλίστα;

Υ.Γ. Update: Βλέπω τώρα ίδιο θέμα και στο sport24 http://www.sport24.gr/html/ent/117/ent.161117.asp οπότε προφανώς η είδηση ισχύει. Τι περιμένεις για να τον κρατήσεις;;;

46 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Μουνιόθ πρέπει να μείνει, δεν νομίζω να υπάρχει παναθηναϊκός που να διαφωνεί με αυτό.

Κάτι ακούω πάντως για πανό στο γήπεδο "Μουνιόθ για πάντα μαζί μας", στα ισπανικά. Καλό θα ήταν να γίνει.

Από την άλλη πάντως θα έλεγα να μην αγχωνόμαστε ΚΑΙ με αυτό το θέμα. Ειδικά τώρα, που έχουμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα και προέχει η ηρεμία στην ομάδα. ΑΣ ΠΑΙΞΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΗΡΕΜΙΑ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ!

Ανώνυμος είπε...

συμφωνουμε για την ηρεμια,αλλα τα πανο για τον Μουνιοθ που προτεινα οχι μονο δεν την διαταρασσουν,αλλα εδραιωνουν στους παικτες την αισθηση οτι ο προπονητης δεν ειναι "μιας χρησης" αλλα ο κοσμος τον θελει για να σχεδιασει απο μηδενικη βαση αυτη την ομαδα τη νεα σεζον.

Απ την αλλη βεβαια,στο παρελθον οσοι εγιναν δημοφιλεστεροι της..προεδρικης κεφαλης,υποσκαφθηκαν συστηματικα..για να κοντυνουν.Παρ'ολα αυτα εμεις ΠΡΕΠΕΙ να δειξουμε ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ στο θεμα αυτο με πανστρατια αντιστοιχη με αυτη που επιδειχθηκε στο θεμα του ΠΑΠ(και φυσικα το θεμα Μουνιοθ ειναι ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ),που νοιζω αποτελεσε και την αφορμη γεννησης του παροντος φορουμ.

Ανώνυμος είπε...

παρα το αντι-ιικο που χρησιμοποιω,κολλησα κι εγω την ιωση που ανεφερε πρωτος ο shogun,μεταδοθηκε μετα στον τζονυ-γκουχ-γκουχ,και τωρα η αφεντια μου.Φυλαχτειτε,και μην κανεντε το λαθος που εκανα να επανερθετε μολις νιωσετε καλυτερα,γιατι σε ξαναριχνει για πλακα...

κυκλοφορει χρονια τωρα κι ενας υπουλος νευροτροπος ιος,ονοματι jigerococcus vazelensis,που σταδιακα προκαλει καταθλιψη,απαθεια,τασεις αποσυρσης και..τασεις ενασχολησης με το κεντημα.Μονη γνωστη βοηθητικη θεραπεια ειναι ο συγχρωτισμος σε φορουμ σαν αυτο για ενισχυση των παναθηναικων αντισωματων IgG και η εκτονωση με αντι-jigerika πανο στο γηπεδο.
-))

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

------------------------------------
Στη ραδιοφωνική συχνότητα της ισπανικής «Marca», μίλησε χθες ο προπονητής του Παναθηναϊκού Βίκτορ Μουνιόθ, ο οποίος και ξεκαθάρισε ότι θα ήθελε το χρόνο ώστε να ολοκληρώσει το έργο του. Παράλληλα, ο Ισπανός τεχνικός του «τριφυλλιού» χαρακτήρισε τους «πράσινους» την πιο σημαντική ομάδα στην Ελλάδα.

Αρχικά ο Μουνιόθ, εξήγησε την επιλογή του να πάει στον Παναθηναϊκό: «Ο ερχομός μου στην Ελλάδα έγινε γιατί αυτή ήταν η πρώτη μου ευκαιρία να προπονήσω μια μεγάλη ομάδα. Ο Παναθηναϊκός είναι αυτή η μεγάλη ομάδα, έχει κόσμο πίσω της, φιλοδοξεί να κατακτήσει τίτλους και γενικά να κάνει καλά πράγματα στο ποδόσφαιρο».

Παράλληλα, ο 49χρονος τεχνικός άφησε να εννοηθεί ότι επιθυμεί να παραμείνει και μετά το καλοκαίρι στην ομάδα: «Ελπίζω να έχουμε εμείς το χρόνο για να πετύχουμε αυτά που θέλουμε...».

Ενώ κατέληξε αναφερόμενος στο «βάρος» του Παναθηναϊκού, αλλά και την έλλειψη της οικογένειας του : «Στην ελληνική κοινωνία ο Παναθηναϊκός είναι η πιο σημαντική ομάδα. Όταν ήρθα, αντιμετώπιζε η ομάδα δυσκολίες, δεν πήγαινε καλά σε πρωτάθλημα και UEFA και εμείς προσπαθούμε όλοι μαζί να μπούμε στο σωστό δρόμο. Μου λείπει βεβαίως η οικογένεια μου, θα ήθελα να τους είχα εδώ μαζί μου, αλλά όταν ασχολείσαι με το ποδόσφαιρο τόσες πολλές ώρες, ξεπερνάς εν μέρει αυτήν την έλλειψη».
----------------------------------------
NOMIZΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΑΦΗΣ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΕΡΓΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. Πλέον υπεύθυνη είναι η ΠΑΕ. Και αυτή τη φορά δεν θα ανεχθούμε λάθη και ολιγωρίες. Ήδη προσπαθούμε με κόπο να καταπιούμε την ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ αδράνεια για την ενίσχυση της ομάδας...

Ανώνυμος είπε...

Τιιιιι; Είπε τέτοια πράμματα ο Μουνιόθ;;; Είπε ότι ο Παναθηναϊκός "γενικά κάνει καλά πράγματα στο ποδόσφαιρο";;; ΑΧΑΧΟΥΧΑ!

Εδώ κάνουμε ό,τι μπορούμε για να αποδείξουμε ότι εδώ και 10 (ή 5, πάντως 3 σίγουρα κι όχι κάτω από 2 εν πάση περιπτώσει) χρόνια ο ΠΑΟ τα έχει σκατώσει και πως τα μηδαμινά καλά του βγαίνουν κατά τύχη (βλ. Νίνης, απόκτηση Μουνιόθ), κι έρχεται ο μυρωδιάς Ισπανός να μας τα παρουσιάσει ρόδινα;;; ΑΧΑΧΟΥΧΑ!

Κι άλλος ... Ρουσσόπουλος του Τζίγγερ;;; ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ!

ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΡΘΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΑ!!!

Μ' αρέσει που θέλαμε και να του γίνει επέκταση συμβολαίου...

Κουτόχορτε, γιατί ΑΠΟΣΙΩΠΑΣ αυτό το φριχτό σκάνδαλο και δεν κατακεραυνώνεις τον Ισπανό ΓΛΥΦΤΗ;;; Λύγισες κι εσύ;

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

Υ.Γ. Square περαστικά!

Ανώνυμος είπε...

ΥΓ 2. Αλλά και πέρα από το γεγονός ότι ο βρωμο-Ισπανός γλύφει, είναι άκρως ΥΠΟΠΤΟ το ότι δηλώνει πως ΘΕΛΕΙ να μείνει στον Παναθηναϊκό!

Μα είναι δυνατόν σοβαρός Ευρωπαίος προπονητής να ΘΕΛΕΙ να μείνει σε μια ομάδα ΧΩΡΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, με αφεντικό ΜΠΑΓΛΑΜΑ περιστοιχισμένο από ΖΩΑ;;;

Να έμενε ... δεμένος χεροπόδαρα, το καταλαβαίνω. Αλλά να ΘΕΛΕΙ να μείνει σ' ένα τέτοιο ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ; Ναι, είναι ύποπτο και μόνο 2 πράγματα μπορεί να σημαίνει:

1. Είτε ότι ο Μουνιόθ δεν είναι σοβαρός, αλλά πεινάλας-μυρωδιάς.
2. Είτε ότι είναι Ρουφιάνος και Ρουσόπουλος του μπαγλαμά Τζίγγερ!

ΟΠΟΤΕ: ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ!!!

Κουτόχορτε, απορώ, εξακολουθείς ν' αποσιωπείς το σκάνδαλο και να επιμένεις στην παραμονή του γλύφτη;

Λύγισες κι εσύ;;; Μάσησες κι εσύ στην τεράστια Evil Force της ΠΑΕ-ΑΡΑΧΝΗ, που μπορεί με μια κίνηση να κάνει π.χ. την Sportgay πρώτη σε κυκλοφορία;

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Τζόνυ άσχετα από την πλάκα, ξέρεις πολύ καλά οτι για τον Μουνιόθ τοποθετήθηκα εξ'αρχής και μη σαφήνεια. Τον θεωρώ ιδανικό προπονητή για τον Παναθαναϊκό, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων και επιθυμώ διακαώς την παραμονή του. Οι δηλώσεις που έκανε είναι άλλη μια απόδειξη της επιθυμίας του να παραμείνει αλλά και της ποιότητάς του. ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΙΤΑΛΟ ΑΛΕΦΑΝΤΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ "Ε ΤΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ"...τα θυμάσαι?

Και για να τελειώνουμε, αναφέρθηκε στο μέγεθος Παναθηναϊκός και στο τι αντιπροσωπεύει...ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΡΟΔΙΝΑ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΧΩ...όπως, επίσης θυμίζω, έλεγε καθημερινά ο Ιταλός Αλέφαντος με τις γνωστές επιτυχίες-ΕΚΤΟΣ ΣΤΟΧΩΝ ΑΠΟ ΔΕΚΕΜΒΡΗ.

hopkins είπε...

Με τον Τζίγκερ όλα είναι πιθανά. Εως και τεχνικό δίδυμο, Μαλεζάνι-Μπάκε τον έχω ικανό να φέρει.

Ανώνυμος είπε...

Βρε συ Κουτόχορτε σε πειράζω. Αλλά το ερώτημα παραμένει σοβαρό: γιατί ο Μουνιόθ να ΘΕΛΕΙ να μείνει σε μια ομάδα-μπουρδέλο, όπως την ανεβοκατεβάζεις ασταμάτημα και με κάθε ευκαιρία;

ΥΓ Πάντως τον αδικείς τον Μαλεζάνι ρε γαμμώτο. Έχεις φάει με το κουτάλι όλη την παραπληροφόρηση. Π.χ. περί Ευρώπης ΔΕΝ ΕΙΧΕ πει αυτά που λες καραμελάτε μου! Είχε πει απλώς και μόνον ότι, με δεδομένες τις ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ διαφορές σε δυναμικό μεταξύ ΠΑΟ και της πρώτης δεκάδας των ευρωπαϊκών ομάδων, είναι απίθανο (όχι όμως αδύνατον) να επαναληφθεί ΤΟ ΓΟΥΕΜΠΛΕι, δηλαδή μια συμμετοχή ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ του Ch.L. Τελοσπάντων, ο άνθρωπος είναι παρελθόν για εμάς και παρόν για την Ουντινέζε. RIP.

@petrosskl είπε...

θα μείνει, θα μείνει...

ps. περαστικά τσ'άρρωστους!

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ
ΠΟΡΟ ΠΟΡΟΜ ΠΟΜ ΠΕΡΟ ΠΕΡΟ

Άτιμο νιάτο!!!

P.S. Βρέ petross μη τους κοροϊδεύεις... Η αντι-jigger-ίαση ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ με τίποτε!!!

Ανώνυμος είπε...

Σε μεγάλη φόρμα είστε σήμερα! Μάλλον φτιαχνόμαστε όλοι με την προοπτική παραμονής του Μουνιόθ.

Θα επαναλάβω αυτό που έγραψα χθες: Το σημαντικότερο εμπόδιο της επέκτασης της συνεργασίας με τον Μουνιόθ είναι η παγιωμένη, φεουδαρχική νοοτροπία των Βαρδινογιάννηδων, σύμφωνα με την οποία "εμείς δεν έχουμε ανάγκη κανέναν, όλοι έχουν ανάγκη εμάς". Ο έξυπνος Ισπανός έκανε το πρώτο βήμα, οπότε έχουμε λόγους να αισιοδοξούμε.

Τώρα, στο εύλογο ερώτημα γιατί να θέλει να μείνει, νομίζω η απάντηση είναι η εξής: O Μουνιόθ είναι προφανώς άνθρωπος υψηλού επιπέδου και με λυμένο οικονομικό πρόβλημα. Ως προπονητής, ενδιαφέρεται κυρίως για το κίνητρο και την πρόκληση. Δηλαδή, για κατάκτηση τίτλων και για συμμετοχές στο Champions League. Προφανώς, αυτή τη στιγμή εκτιμά ότι η Ισπανία, αυτά δεν μπορεί να του τα προσφέρει. Μπάρτσα και Ρεάλ έχουν καπαρωμένους πάγκους, ή, αν αλλάξουν, η δε Ρεάλ θα προσλάβει σταρ επιπέδου Μουρίνιο, η δε Μπάρτσα θα επιμείνει παραδοσιακά ολλανδικά (Κούμαν κ.λπ.). Σεβίλλη και Βαλένθια επίσης δεν φαίνεται να σχεδιάζουν αλλαγές. Οπότε, γιατί όχι Παναθηναϊκός? Ο Μουνιόθ μπορεί να αντιλαμβάνεται ότι η διοίκηση είναι "χύμα στο κύμα", βλέπει όμως την οικονομική σταθερότητα, την επαρκή υποδομή και, κυρίως, κατανοεί τη ΔΥΝΑΜΙΚΗ του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ, ανεξαρτήτως των τελευταίων πέτρινων χρόνων.

Ειδικά σε σχέση με τη δυναμική και την εμβέλεια του ΠΑΟ, ο Μουνιόθ μάλλον αντιλαμβάνεται περισσότερα κι από τους ίδιους τους ιδιοκτήτες! Δεν είναι τυχαίο ότι λέει πως "...ο Παναθηανϊκός στην ελληνική κοινωνία είναι η πιο σημαντική ομάδα". Επειδή λοιπόν είναι φιλόδοξος και έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του, το "βάζει το στοίχημα", ποντάροντας προφανώς στη δεύτερη θέση...

Υ.Γ. Δεν συμφωνώ με τα περί Ιταλού Αλέφαντου, και πιστεύω ότι η πορεία του Αλμπέρτο στην Ουντινέζε - η οποία διεκδικεί τέταρτη θέση- θα δικαιώσει εμένα και όσους πιστεύουν ότι ο Μαλεζάνι αδικήθηκε κατάφορά και από τον τύπο και από τους οπαδούς και, πάνω απ΄ όλα, από τη συγκυρία.

Ανώνυμος είπε...

Ο,τι και να λέτε για τον Μαλεζάνι, εγώ βρήκα ότι υπάρχει φαν κλαμπ του. MalesaniFanClub.blogspot.com
!!!

Ανώνυμος είπε...

Χαίρομαι γιατί με επιβεβαιώνετε σε αυτά που έγραψα 2 φορές παλαιότερα.

Ότι δηλαδή ο Μουνιόθ μου φαίνεται αξιωματικά σοβαρός άνθρωπος και καλός επαγγελματίας. Και ότι θα αποφασίσει αφού "οσμιστεί" ΟΛΟ το περιβάλλον, τόσο το εσωτερικό όσο και το εξωτερικό και αφού καταλάβει τι απατείται από αυτόν.

Κουτόχορτε, αν το ξαναδιαβάσεις θα δείς ότι τελικά συμφωνείς με αυτά που έλεγα εγώ. Ελπίζω, προϊόντος του χρόνου να συμφωνήσεις και για το πόσο αδίκησες το Μαλεζάνι, παρασυρόμενος από τους απέναντι.

Τέλος, μου οφείλεις ένα ευχαριστώ για τη συγγνώμη που σου ζήτησα.

ΥΓ Τζόνυ, είναι παρεξηγιάρης. Μην τον πειράζεις. Νιάτο είναι και βράζει το αίμα του.

Ανώνυμος είπε...

greenheart σχεδον παντα σκεφτομαστε...με το ιδιο μυαλο.Εντυπωσιακο!

χαιρομαι πολυ που ο Μουνιοθ εριξε το γαντι-ελπιζω μονο ο ανικανος να το σηκωσει εγκαιρα και να μην το ξαναπαιξουν "απομακροι φεουδαρχες που δεν αποφασιζουν υπο πιεση"(βασικα δεν αποφασιζουν με οποιεσδηποτε συνθηκες...)
Μια απορια...ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ προβει σε μεταγραφη(οπως επισταμενως εχει ζητησει ο Μουνιοθ συμφωνα με το ρεπορταζ) ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ παλι την ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ των μεταγραφων?Στο 2μηνο αυτο μετα τις γιορτες παιζοταν ολη η πορεια της ομαδας και ο ενας μηνας χαθηκε χωρις καμια ενισχυση,ενω και να γινει μεταγραφη αλλος 1 μηνας θα παρελθει μεχρι ο νεος να γνωριστει στοιχειωδως με το περιβαλλον,τους συμπαικτες και προπονητη...Μετα ο οποιος νεοφερμενος θα χρεωθει αδικα κι αυτος το βαρος της αποτυχιας,ενω αυτη μπορει να χρησιμοποιηθει σαν προσχημα για να μη γινει σωστη προταση ανανεωσης στον Ισπανο.Δεν βαλανε μυαλο απ τα προβληματα που δημιουργησε η καλοκαιρινη καθυστερηση των μεταγραφων?
...αλλα βεβαια την τελευταια μερα των μεταγραφων ελπιζουν να βρουν κανενα απελπισμενο να υπογραψει για ψιχια,ενω κερδιζουν...και τις εντυπωσεις με την"κινηση της τελευταιας στιγμης".Ειναι εγκλημα η ολιγωρια του ΤΖΙΓΓΕΡ αυτη τη χρονικη στιγμη!

Ανώνυμος είπε...

Τρέμω και ανατριχιάζω στην ιδέα ότι greenheart & squarelogic σκέφτονται με το ίδιο... μυαλό. Φράξιες κύριοι μέσα στο blog?

ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ:
(Gallup poll περίπου, όχι πληροφορία το τονίζω)
ΠΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΙΝΟΤΑΝ Ο ΚΑΨΗΣ?

Ανώνυμος είπε...

Βρε τι μεταγραφές και τέτοια σκεφτόσαστε; Το πράγμα κάνει μπαμ από χιλιόμετρα.

Αντί για μεταγραφές τύπου Ριβάλντο, που τόόόόόσο έχει ανάγκη η ομάδα μας, ο τσάτσος ΜΟΥΝΙΟΘ προωθεί ΝΕΑΡΑ ΠΑΙΧΤΑΚΙΑ μόνο και μόνο ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΟΔΕΥΤΕΙ ΤΟ
ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ Ο ΚΑΒΟΥΡΙΑΣ!

Να απελαθεί αμέσως ο Ισπανός Ρουσόπουλος - δεν μας έφτανε ο Αργεντίνος ρουφιάνος, γεμίσαμε πια αλλοεθνή τσατσόνια!

ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΙΚΡΑΜΈΝΟΙ!!!

Χαχαχαχαχαχαχά!

σχολιαστής είπε...

Ο Καψής, θα ήταν μια χαρά στην ομάδα. Γιος του Ανθιμου είναι.

Καλός παίχτης και καλό παιδί. Στον Παναθηναικό πιστεύω ότι θα έβρισκε τον εαυτό του.

Ανώνυμος είπε...

Α πα πα πα πα πα πα....

Το πολιτικοποιήσατε το blog τελείως. Είχαμε αρχικά τον εμπρηστή με τη μολώτωφ Κουτόχορτο (από αριστερά μάλλον έρχεται, όλο βάλει κατά του κεφαλαίου), αποκτήσαμε τη φράξια Square & Green (το θαύμα της βιοτεχνολογίας-2 σώματα ένα μυαλό που όμως δεν έχουν αποφασίσει κατεύθυνση που θα κινηθούν), και εσχάτως μας προέκυψε και ο (εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ???) ρατσιστής αντι-ίβηρας τζόνυ!!!

Μιχάλη pappas10 (που είσαι εξαφανισμένος?) έλα να φτιάξουμε το μεσαίο χώρο!!!

ΚΑΨΗΣ: Νομίζω πως το κλίμα της Παιανίας ταιριάζει περισσότερο στην νοοτροπία του. Είναι θέμα ψυχολογίας να βρεί τον εαυτό του.

Ανώνυμος είπε...

ο Καψης μια χαρα θα ηταν για 1,5 χρονο αρκει να τον βγαλει ιατρικως ενταξει καποιος σοβαρος ορθοπεδικος κι οχι ο πολυπραγμων...κ.Προεδρος( με τις τρανταχτες τελευταιες επιτυχιες Ολιζαντεμπε,Αντερσον,Σανμαρτεαν,το ΟΚ για τον παικταρα Σοουζα παλιοτερα,την απορριψη Αλοιζι κ.οκ).
sniper ειμαστε το "θαυμα της τηλεπαθητικης σκεψης"κι οχι της βιοτεχνολογιας -).
Ο Μιχαλης δεν ειναι παντως για"μεσαιο χωρο".Ειναι ανθρωπος των ακρων!Ο counter-sniper παλι τι ειναι?τσακωνεσαι με τον εαυτο σου?

warzycha είπε...

Δεν θα συμφωνούσα για τον Καψή για τους εξής λόγους:
α) Του λείπουν πάρα πολλά παιχνίδια και είναι ανέτοιμος.
β) Δεν ξέρω πόσο σοβαρά είναι τα προβλήματα τραυματισμών του.
γ) Δεν είναι και στο άνθος της ποδοσφαιρικής του ηλικίας για να αγνοηθούν οι δύο παραπάνω λόγοι. Αντίθετα είναι μεγάλος. Και ο Παναθηναϊκός ψάχνει (ή πρέπει να ψάχνει) για νέους παίκτες με προοπτική

Ανώνυμος είπε...

Ε, όχι και Καψή ρε αδέρφια! Έχουμε ένα Γκούμα, θέλουμε και δεύτερο και μάλιστα τρισχειρότερο και πιθανότατα ερείπιο;

Ανώνυμος είπε...

Για τους τραυματισμούς δε το έγραψα - το θεώρησα αυτονόητο ότι προκειμένου να αποκτηθεί οπωσδήποτε θα πρέπει να μην έχει προβλήματα. Νομίζω μάλιστα πως δεν έχει και πως ο ίδιος "φώναζε" στον Sollied ότι μπορεί να παίξει.

Το "φώναζε" εντός "" γιατί δεν είναι φωνακλάς - το αντίθετο μάλιστα, είναι πολύ ήπιων τόνων και δεν θυμάμαι ποτέ σε όλη του την καρριέρα να έχει ποτέ δώσει δικαίωμα. Το γεγονός αυτό νομίζω ότι είναι βασικό ειδικά σε μία περίοδο όπου χρειάζεται ηρεμία και σε μία θέση όπου η ψυχραιμία είναι απαραίτητο συστατικό επιτυχίας.

Η εμπειρία του δεν νομίζω ότι αμφισβητείται. Και ειδικά σε μία θέση που πονάμε.

Φυσικά και θα πρέπει να τον εξετάσει κάποιος άλλος εκτός του Μήτσου.

Φυσικά και πρέπει να ψάχνουμε και να αποκτούμε παίκτες με προοπτική, αλλά για 1-1,5 χρόνια, εφόσον δεν έχει τραυματισμούς, νομίζω ότι θα ήταν μια καλή προσθήκη. Άλλωστε, εφόσον συντρέχουν όλα τα παραπάνω, "αγοράζεις" και χρόνο έτσι.

Έτσι κι αλλιώς η συζήτηση είναι απολύτως θεωρητική, γιατί δε νομίζω ότι υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο.

@1/2 του "θαύματος της τηλεπαθητικης σκεψης"(square) :-) Δεν έχω ιδέα περί του nick-οκλόπου. Μάλλον (στα πλαίσια της πολιτικοποίησης) βαλτός (infiltrator) πρέπει να είναι (ασφαλίτης? ΚΥπατζής?) :-)

Ανώνυμος είπε...

Σκέψεις για επιστροφή στη Λεωφόρο!Δημοσίευση : 27/01/2007 09:14 - Τελ. ανανέωση : 27/01/2007 13:07
Από το contra.gr
Νίκος Γιαννόπουλος

Tη σκέψη να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας φέρεται να επεξεργάζεται η πράσινη ΠΑΕ.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα αθλητικών εφημερίδων, η επιστροφή της ομάδας στο "κλουβί" για τα παιχνίδια του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου κρίνεται σχεδόν απαραίτητη από τους διοικούντες που έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι το Ολυμπιακό Στάδιο δεν αποτελεί δυνατή έδρα ενώ αντίθετα το Απόστολος Νικολαϊδης πιέζει περισσότερο τον αντίπαλο, γεγονός ευεργετικό για την προσπάθεια των παικτών.

Αν τελικά το σχέδιο μπει σε λειτουργία, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα διαθέσει ένα αρκετά μεγάλο ποσό προκειμένου να γίνουν κάποιες βελτιώσεις στο γήπεδο (εξέδρες, αποδυτήρια, αίθουσα τύπου κα). Φυσικά στο «Απόστολος Νικολαϊδης» θα γιορταστούν και τα 100 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου που συμπληρώνονται το 2008.

Η επικείμενη επιστροφή του Παναθηναϊκού στην ιστορική του έδρα δεν πρόκειται να αλλάξει σε τίποτα το σχέδιο για την κατασκευή γηπέδου στο Βοτανικό. Απλά η ομάδα θα μετακομίσει στο νέο της, πολυτελές, σπίτι ερχόμενη από το «Απόστολος Νικολαϊδης» και όχι από το «ξένο» Ολυμπιακό Στάδιο.

Σχόλια-Μπινελίκια-Απόψεις-Βόμβες?

Εμένα μ' αρέσει πάντως!!!

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλή ιδέα η επιστροφή στη Λεωφόρο! ΕΔΡΑ πραγματική! Ο,τι πρέπει για το πέρασμα στην καινούργια γηπεδάρα μας.

Όχι ότι το ΟΑΚΑ μου κακόπεφτε, ωραίο είναι, αλλά στάδιο, δεν είναι γήπεδο.

Vazelos13 είπε...

Καλησπέρα σε όλους!
Είχα κάποια προβλήματα με το λογαριασμό μου τελευταία αλλά ελπίζω ότι ξεπεράστηκαν επιτυχώς!
Στα θέματά μας τώρα: Πιστεύω κι εγώ ότι ο Μουνιόθ πρέπει να μείνει, δε νοείται Παναθηναϊκός που να μην τον έχει στο τιμόνι! Κι όσο για τη στήριξη που πρέπει να έχει εκτός από πανό, συνθήματα κλπ. πιστεύω ότι υπάρχει ένα ακόμα: Ακούμε όλοι ραδιόφωνο και τηλεόραση και θα πρέπει σε κάθε απόπειρα σπίλωσης του ονόματος του να παίρνουμε τηλ. να βγαίνουμε στον αέρα και να διατυμπανίζουμε ότι τον πιστεύουμε. Το να γράφουμε σε ένα βλόγο μεταξύ μας δεν κάνει και μεγάλη εντύπωση. Όπως έχει ειπωθεί και παλιότερα μόνο ο Κρόκους μας διαβάζει!!!
Μήπως να στέλναμε και τον Κουτόχορτο συντάκτη στο Derby;
@antikoala: φίλε νομίζω ότι δεν είμαι ο μόνος που πιστεύει ό,τι πιστεύει για τον Βύντρα. Έχω διαβάσει τα άπειρα εδω μέσα για το συγκεκριμένο παίκτη κι επειδή έχει τύχει να έχω κι ένα γνωστό μέσα στην ΠΑΕ έχω την άποψη που έχω. Στην τελική ας του πάρουν ένα ψυχολόγο να δούν τι θκατά έχει και δεν αποδίδει όπως πρέπει μέσα στο γήπεδο. Τόσα χρόνια τώρα έχει μείνει ταλέντο.
@thrass: ο Στέλιος Μαρκάκης έχει δικό του βλόγο στο kaskanter.blogspot.com και σας έχει αναφέρει με πολύ καλά σχόλια (από εκεί σας βρήκα κι εγώ) και μάλιστα αν έχω καταλάβει καλά τα έχει σπάσει με την ΠΑΕ και ειδικότερα με το Media Watcher-για ποιό λόγο ακριβώς δεν ξέρω, μάλλον έγραφε πράματα που ενοχλούσαν. Παλιότερα έγραφε στο Sportime και είναι αρκετά σωστός στις απόψεις του και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ από κούνια. Check him out!
Πάμε γερά παίδες!!! Η αντεπίθεση άρχισε!

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΝΙΝΗΣ!

Ακους εκεί πράγματα, να δηλώνει ότι αγαπάει την ομάδα του τον ΠΑΟ πάνω απ' όλα! Αντί να πει ότι κατά τύχη κι από συγκυρία βρέθηκε να παίζει σ' αυτό το μπορντέλο, δήλωσε και περήφανος τρομάρα του!

Σε λίγο θα μας πει ο μπέμπης ότι οι Ακαδημίες του ΠΑΟ κάνουνε καλή δουλειά, δηλαδή τα γνωστά ψεύδη της γκοντζικής φιλοτζιγγερικής προπαγάντας, αντί να πει την ΑΛΗΘΕΙΑ: πως όλα γίνονται κατά τύχη, κατά ζωώδη τύχη μάλιστα!

Δυστυχώς φαίνεται πως έπιασε τόπο η πλύση εγκεφάλου που τους κάνει ο τσάτσος-Ρουσόπουλος-ρουφιάνος του Τζίγγερ ΜΟΥΝΙΟΘ!

ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΙΚΡΑΜΈΝΟΙ!

Χαχαχαχαχαχά!

Υ.Γ. Γκαντεμιά που νικήσαμε το Πανιωνιάκι. Έπρεπε να χάσουμε, για να μην κρύβονται οι χτυπητές αδυναμίες της ομαδούλας μας. Άντε, μακάρι να αποκλειστούμε από τον μΠΑΟΚ στο Κύπελο, για να έχουμε κάτι να λέμε. :-) :-))

Ανώνυμος είπε...

ελα ρε τζονυ δε βαρεθηκες να γραφεις σ'αυτο το τρα-λα-λα στιλακι?δεν εχει πλακα ετσι!-)

Ανώνυμος είπε...

Square, προφανώς ΟΧΙ, δεν βαρέθηκα. Γιατί άλλωστε να βαρεθώ; Ένα απλό ποτ-πουρί/copy-paste κάνω
:-)

Ανώνυμος είπε...

@ Vazelos13 ο Μαρκάκης είναι "παναθηναϊκός από κούνια"; Μπορεί, γιατί όχι; Ή μήπως, για να το πω με δικά του λόγια, "αυτά είναι για τον κόσμο που “τσιμπάει” και πλακώνεται στα στενά"; Ποιός ξέρει; Θα δούμε.

Ανώνυμος είπε...

τζόνυ what the fuck are you smoking and where do I get some?

Btw κάνε λίγο υπομονή και μπορείς μόλις έρθει η 25η Μαρτίου να πας στο σχολείο του Νίνη να διαδηλώσεις κατά του να είναι σημαιοφόρος ο μικρός ;-ppppppp

square τι γνώμη έχεις για επιστροφή Λεωφόρο και Καψή?

Ανώνυμος είπε...

Είναι όντως Παναθηναϊκός ο Μαρκάκης. Αν θυμάμαι καλά έχει χρηματίσει και στο γραφείο τύπου της Α.Ε. κάποια εποχή. Αυτό ίσως εξηγεί γιατί τώρα τα έχει "σπάσει" με την Α.Ε.

Ανώνυμος είπε...

Sniper μια απλή overdose από ... Antijiggerozin Trifilopikramenol έπαθα, don't worry, I shall overcome :-)

Υ.Γ. Ο Μαρκάκης από Pikramenol πάσχει δηλαδή;

Ανώνυμος είπε...

sniper
για Καψη,παρα το οτι σαν χαρακτηρας μας ταιριαζει,παρα το οτι δε στιγματιστηκε σαν γαυρος οπως αλλοι,και παρα το οτι μεγαλωσα με τον πατερα του σαν εμβλημα, δε νομιζω πως στην ηλικια του και με το ιστορικο τραυματισμων που εχει, μπορει να τον δει κανεις ως κατι αλλο απο απλη παραδοχη οτι η διοικηση δεν εψαξε καθολου για τη συγκεκριμενη θεση...οπερ σημαινει λυση ευκολιας,αμφισβητησιμης αποτελεσματικοτητας.
Για Λεωφορο.Και παλι,παροτι εχω περασει τα εφηβικα μου χρονια εκει,παροτι οι πρωτες μου κοπανες ηταν για να δω τον Ντουρονικολαε(αντε,σας φανερωνω και ηλικιες...)εχω συνδεσει τις μεγαλες στιγμες με το ΟΑΚΑ.Η μεγαλη ομαδα του 84,η εποχη Ζαετς,ο θριαμβος επι της Χονβεντ στο εξεχαστο 5-1,Γκετεμποργκ,Γουβε,η πορεια του 95-96 τι να πρωτοθυμηθει κανεις!Επιπλεον πρεπει να δαπανηθουν πολλα χρηματα για χρηση ενος χρονου,οποτε απο πλευρας ενισχυσης προβλεπω παλι διαιτα!Ισως ομως να αποτελει ελιγμο/πιεση της διοικησης για επισπευση των εργων στο Βοτανικο,γιατι σιγουρα καποιοι βολευονται με τον ΠΑΟ να πληρωνει ενοικιο στο ΟΑΚΑ.
Αισθητικα παντως με χαλαει,το νιωθω σαν πισωγυρισμα και ειδικα αφου ειχαν προηγηθει και οι τελετες αποχαιρετισμου.Ειναι λιγακι σα να επανασυνδεεσαι με ημερομηνια ληξης με μια παλια αγαπη την οποια ειχες κανει πολλη προσπαθεια να ξεχασεις...Τι λες κι εσυ?
Ο Μαρκακης βγηκε στη σεντρα απ την ΠΑΕ γιατι (ανα)δημοσιευε στο μπλογκ του τα σαχλα αστειακια γυρω απ το ονομα του Μουνιοθ-τουλαχιστον αυτο ηταν η αφορμη.Προσωπικα του ειχα αφησει σχολιο με τις αισθητικες μου αντιρρησεις το οποιο μαλιστα δεχθηκε ως πολυ σωστο..επισης του ειχα επισημανε το μπλογκ μας σε περιπτωση που δεν το ειχε ανακαλυψει...Γραφει πολυ αραια τωρα μια και ετοιμαζεται για καινουρια εφημεριδα,πιανει πραγματα σωστα,αλλα εχει την ταση να γραφει μεγαλα "σεντονια".
Αυτα,και υπομονη ως την ληξη των μεταγραφων την Τεταρτη οποτε αναμενω limit up στη γκρινια...-)

Ανώνυμος είπε...

Squarelogic την ΤΕΤΑΡΤΗ το βράδυ δυο τινά μπορεί να συμβούν:

1. Να έχουμε πατήσει το μΠΑΟΚ, οπότε ουδεμία σοβαρή γκρίνια περί μεταγραφών θα εκδηλωθεί.
2. Να έχουμε αποκλειστεί, οπότε θα γίνει ψιλοχαμός.

Λέω "ψιλοχαμός" γιατί η ομάδα έχει ξεκινήσει πάρα πολύ καλά το 2007 κι ο κόσμος είναι στο πλευρό της χάρη σ' αυτά που βλέπει στο γήπεδο - οπότε δεν προβλέπονται "μεγαλεία" τύπου Πάτρας ακόμα κι αν αποκλειστούμε (εκτός κι αν δεν παίξουμε τίποτα).

ΥΓ Τα Κρητικόπουλα έχουνε γίνει κανονικό παράρτημα του Γαύρου! Ομάδα που υποτίθεται ότι χτυπάει Ουέφα ο ΟΦΗ, κι ήτανε χτες ένα σκορποχώρι ΧΩΡΙΣ ΑΚΡΑΙΟΥΣ ΜΠΑΚ!!! Εμ πώς να μην ... λάμψει ο γερο-Πετρής; Άσε πια αυτός ο αηδιαστικός Σηφάκης με τη μπάλα να του φεύγει διαρκώς από τα χέρια! Μέχρι κι ο Μίχος απορούσε μαζί του.

Ανώνυμος είπε...

Τζόνυ προσπαθώ να κόψω την συζήτηση περί Γκόντζου αλλά λες τα ίδια πράγματα που γράφει σήμερα (διάβασα απόσπασμα στο διαδίκτυο, δεν τον αγόρασ φυσικά): Ο ΟΦΗ είναι παράρτημα του ΟΣΦΠ!!! ΕΛΕΟΣ! Τώρα που πάει καλά η ομάδα,μας αρχίζει πάλι στις μαλακίες, δημιουργεί επιπρόσθετη κόντρα με τους κρητικούς. Έλεος ο ΟΦΗ είναι δικό μας παράρτημα και πολύ το γουστάρω κιόλας. Πώς βοηθάει η λογική ότι ο ΟΣΦΠ έχει αγορασμένες όλες τις ομάδες, ακόμα κ τον ΟΦΗ και όλους τους τερματοφύλακες? Τα ακούει κι ο καθένας λέει εντάξει τότε μην κάνουμε καμιά μετεγγραφή αφού όλα είναι τέλεια μόνο το σάπιο κατεστημένο φταίει

Ανώνυμος είπε...

Πέρα από την παπαρολογία του Γκόντζου να πω και κάτι άλλο: τι ΠΑΙΚΤΟΥΡΑ είναι αυτός ο Ντρούλιτς!!

warzycha είπε...

Δύο πράγματα:
1. Χωρίς να είμαι υπερενθουσιώδης, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα προκριθούμε (εύκολα) με τον ΠΑΟΚ. Δεν ξέρεις βέβαια ποτέ, αλλά αυτή την αίσθηση έχω
2. Αυτόν τον Ντρούλιτς δεν μπορούσαμε να πάρουμε; Φοβόμαστε μη μας βγει το όνομα με τον ΟΦΗ; Λες και δεν μας έχει βγει ήδη. Υποθέτω δεν θέλουμε να τον αποδυναμώσουμε έτσι στεγνά, όμως κάτι μου λέει ότι το καλοκαίρι μπορεί να ανηφορίσει...

Ανώνυμος είπε...

square γεροντάρα μου, ίδια κλάση είμαστε!!!

Ναι, η Λεωφόρος είναι σαν την παλιά αγάπη. Με δύο όμως διαφορές, βασικές.

Πρώτον είναι ιδιοτελής αγάπη. Δεν περιμένεις ανταπόδωση.
Δεύτερον, σε ό,τι αφορά σε παίκτες μας που δεν έχουν παίξει εκεί ποτέ (ελπίζω) θα λειτουργήσει ψυχανατασικά.

Πρακτικά επίσης θα παρατηρήσω τα εξής: πρώτον, γιατί να πληρώνουμε το ΟΑΚΑ (συμφωνώ μαζί σου) και δεύτερον (και ίσως πιό σημαντικό) η μεταφορά (transition) από γήπεδο (την ΚΑΝΟΝΙΚΗ παλιά έδρα) σε γήπεδο (την ΚΑΝΟΝΙΚΗ νέα έδρα) σε αντιδιαστολή με το στάδιο θα λειτουργήσει επίσης θετικά για το έμψυχο υλικό και τον κόσμο.

Καψής: για τους τραυματισμούς τα έχω πεί. Η άποψή μου βασίστηκε κυρίως στο χαρακτήρα του ανθρώπου και στο πόσο θα έκλεινε την τρύπα ΑΜΕΣΑ και θα αγοράζαμε χρόνο.

squarelogic είπε...

πω πω αυτο το "γερονταρα'πρωτη φορα το ακουω!-μικροδειχνω βλεπεις!!!μην το ξαναπεις γιατι βαζουμε κατω πολλους πιτσιρικαδες που σπαταλουν τη μερα τους απο καφε σε καφε...απλα εχουμε "εμπειριες"!

Ανώνυμος είπε...

@ a,

1. Το ότι σε κάτι μπορεί να λέω "τα ίδια" με τον Γκόντζο, δεν σημαίνει αυτομάτως πως τα λέω λάθος! Έλεος.

2. Αυτό που λες, ότι ο ΟΦΗ είναι "παράρτημά μας", είναι α-πί-στευ-το να λέγεται από ένα παναθηναϊκό! Απίστευτο, στα όρια του προκλητικού! Όχι για τίποτε άλλο, αλλά επειδή αν δεις τους βαθμούς που έχουμε πάρει εμείς από τον ΟΦΗ αυτή τη 10ετία και τους βαθμούς που του έχει πάρει ο Γαύρος, μόνον αυτό το συμπέρασμα ΔΕΝ βγαίνει! Εκτός κι αν είναι όλα αγγελικά όταν κερδίζει τον ΟΦΗ ο Γαύρος κι είναι ύποπτα μόνον όταν τον κερδίζουμε εμείς. Έτσι λες;

3. Ο ΠΑΟ δεν έχει ΚΑ-ΝΕ-ΝΑ παράρτημα! Τελεία και παύλα! Ακόμα και παίχτες που έχουμε δώσει δανεικούς σε άλλες ομάδες, όχι μόνο δεν έχουμε βάλει όρο να μην παίζουνε στα μεταξύ μαςς ματς (όπως έκανε η γαβρούλα με Παππά, Ντακόλ και Τοροσίδη), αλλά μας έχουνε ρίξει και γκολάρες.

Ανώνυμος είπε...

Νιόπλιας, Μάουρο, Κολιτσιδάκης, Καρβάλιο, Κουτσουρές, Μπόατεγκ, Μπικόφσκι, Κώτσιος, Κυργιάκος Ρουμπάκης, Πίτσος, Αρβανίτης, Νουαφόρ, Χρυσάφης, Κιάσσος, Σιλά (τόσους σκέφτηκα σε μόνο 2'), βέτο σε Γκόμεζ, Θόδωρος, συνθήματα ΟΦΗτζίδων, το γεγονός ότι ο πρόεδρος του ΟΦΗ έχει μοναδικό εισόδημα ένα κατάστημα με κουρτίνες + στην αίτηση του ΟΦΗ για υπαγωγή στο 44 εμφανίζεται ο ΠΑΟ να του χαρίζει χρέος 800.000 ευρώ.

Παρ'όλ'αυτά επαναλαμβάνω ότι γουστάρω που έχουμε τον ΟΦΗ ως feeder club

Ανώνυμος είπε...

@a: Επειδή είμαι γεροντάρα (δεν έχω πρόβλημα να το παραδεχτώ σε αντίθεση με άλλους :-ppp), να μου επιτρέψεις να ξέρω καλύτερα και να σου θυμίσω περί παραρτημάτων. Γιατί τα έζησα, στην υποτιθέμενη παντοκρατορία του Καπετάνιου (6 Πρωταθλήματα στα 23 χρόνια - κι επειδή δεν είναι μαλάκας ο άνθρωπος, μάλλον κάτι άλλο ίσχυε-και ισχύει).

Να κάνουμε ένα διαχωρισμό όμως πρώτα. Άλλο παράρτημα κι άλλο φίλα προσκείμενο σωματείο. Η διαφορά έγκειται στη μορφή της σχέσης και στη διαπλοκή.

Η διαφορά έγινε εμφανέστατη από την εποχή που το άθλημα άρχισε να έχει λεφτά. Επί παραδείγματι, ο Απόλλων Σμύρνης (Αθηνών) έγινε φίλα προσκείμενο σωματείο λόγω μεταγραφής Αριστείδη Καμάρα. Σε καμμία περίπτωση όμως δεν άνοιξε τα πόδια να περάσουμε μπάι ΠΟΤΕ. Γιατί κάτι τέτοιο θα ήταν αδιανόητο για το ήθος μας και το ήθος τους. Γιατί ο Απόλλων ΔΕΝ έγινε φίλα κείμενος στη Γαβριέλλα παρά τη μεταγραφή του Πουπάκη? Γιατί τα χνώτα τους δεν ταίριαξαν ποτέ. Kαι γιατί η πάγια τακτική της Γαβριέλλας είναι "με τον παρά μου" κλπ.

Όμοια περίπτωση η Δόξα Δράμας από την εποχή της μεταγγραφής Λουκανίδη και μετέπειτα Χαραλαμπίδη. Όμως, επειδή ο Τσιτσόπουλος (πρόεδρος τη δεκαετία του 80-90) προσκύνησε τον Κοσκωτά (easy money), οι καλές σχέσεις πήγαν κατά διαβόλου.

Σε αντίθεση, κοίτα τα παραρτήματα (τεράστιο σπαγγάτ) της Γαβριέλλας. Ιστορικά: Παναχαϊκή και Παναιγιάλειος και μετέπειτα όποια ομάδα από την Πελοπόννησο έπαιζε Α' Εθνική (Πανηλειακός, Καλαμάτα). Βόρεια: Σέρρες, Βέροια, Ξάνθη (ο αφανής κατά 50% ιδιοκτήτης της Πολυχρόνης Συγγελίδης είναι ΑΡΡΩΣΤΟΣ γαύρος-άλλωστε όλο εκεί πουλάει). Δυτικά: Κέρκυρα, ΠΑΣ. Στερεά: Λεβαδειακός, Καλλιθέα. Αν μου ξεφεύγει κάτι, ας προσθέσει κάποιος παλιός.

Σε ό,τι αφορά στην Κόρινθο, επειδή πολλά έχουν ακουστεί παλαιότερα, σε ποιά κατηγορία παίζει σήμερα? Αν ήταν παράρτημα μας, δε θα το προστατεύαμε όπως κάνει η Γαβριέλλα με τα δικά της, π.χ. που έχοντας πάρει το Πρωτάθλημα έκατσε κι έχασε από το Λεβαδειακό για να τον σώσει? Ενώ εμείς τον Εθνικό Αστέρα (με προπονητή τότε το Λιβαθηνό!!!) και ενώ δε πηγαίναμε για τίποτε τον κερδίσαμε εκτός έδρας και τον ρίξαμε στη Β'. Περί ΟΦΗ με κάλυψε ο τζόνυ.

Κοίτα σε ποιές (και πόσες) ομάδες (υπήρξαν και) υπάρχουν σήμερα προπονητές παλαίμαχοι της Γαβριέλλας. Και που πάνε οι αποτυχημένοι παίκτες της Γαβριέλλας (πρόσφατα ΑΡΗΣ, ΗΡΑΚΛΗΣ). Εδώ σχεδόν έχει γίνει παράρτημα της Γαβριέλλας η Γαβριέλλα του Βορρά. Και φυσικά πως προβάλλονται/προστατεύονται αυτοί από τα αντικειμενικά media μήπως και "σπάσει" η αλυσίδα της εξάρτησης. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα ο άχρηστος Αναστό.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά χαίρω πολύ είπα εγώ ότι δεν έχει ο ΟΣΦΠ παραρτήματα? Για τον ΟΦΗ μίλησα μόνο. Μου αρκεί που τον χαρακτηρίζετε φίλα προσκείμενο σωματείο. Για τους "Ολυμπιακού" ανά την Ελλάδα (Ιωνικός,Πανελευσινιακός, Πανηλειακός, Κέρκυρα κτλ) είναι γνωστά. Δεν υπερασπίστηκα τον ακατονόμαστο

Ανώνυμος είπε...

@a: αααααααααααααααααααααααααααα...

δε διαβάζεις προσεκτικά μου φαίνεται. Εξήγησα τη διαφορά. Είναι ήθους και διαπλοκής. Like it or not. Άλλο φίλος, άλλο υπάλληλος (πληρωμένος, βιασμένος, κατακλεμμένος, γενικά υποτελής).

Ανώνυμος είπε...

Μην εξάπτεσαι συμφωνώ μαζί σου. Είναι ΠΟΛΥ καλοί φίλοι και όχι υπάλληλοι αν και υπάρχει οικονομική σχέση. Και πιστεύω ότι αν είσαι φίλος με τον ΠΑΟ δεν μπορείς να είσαι παράρτημα του ΟΣΦΠ