Τετάρτη, Ιανουαρίου 24, 2007

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΞΥΠΟΛΥΤΟ ΠΡΙΓΚΗΨ...

Τα ζώα στην ΠΑΕ ετοιμάζουν Μπάγεβιτς με βοηθό Γεωργαμλή. Εάν αφήσουν να φύγει ο Μουνιόθ για τον ξεπερασμένο, παρωχημένο, παραγκίτη πρίγκιπα....θα είναι το τέλος. Νέα ταλεντάκια βγάζει ο Μουνιόθ και τα προωθεί άμεσα. Πόσα χρόνια, αν το είδατε και ποτέ που δεν νομίζω, είχατε να δείτε πραγματική προώθηση ταλέντων στην πρώτη ομάδα? Πόσα χρόνια, κατ'επιλογήν και όχι συμπτωματικά, είχατε να δείτε ταλαντούχο 16χρονο στην ενδεκάδα? Ποιός άλλος προπονητής δίνει τόσο βάση στην μακροπρόθεσμη ανάπτυξη της ομάδας? Ποιός ασχολείται με το να αφήσει κληρονομιά πίσω του και όχι πρόσκαιρα αποτελέσματα βασισμένα σε φαλτσοσφυρίγματα? Οι συγκρίσεις είναι ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΕΣ. Ξυπνήστε ζώα και κλείστε με ΟΠΟΙΟ κόστος τον Μουνιόθ.
Παίκτες δεν παίρνεις ραλίστα και όταν το κάνεις γελάνε τα τσιμέντα με την ασχετοσύνη τους. Τίτλους δεν παίρνεις ραλίστα, ο μόνος τίτλος που κερδίζεις κάθε χρόνο είναι του ΠΛΕΟΝ ΑΧΡΗΣΤΟΥ ποδοσφαιρικού παράγοντα.. Πορείες δεν κάνεις ραλίστα, οι πεντάρες έχουν γίνει 2η φύση. Στελέχη δεν έχεις, πιτσαρία είναι η εταιρεία. Δύναμη δεν έχεις ραλίστα, σε παίζουν σαν την Καλαμάτα.

Ε....ΕΝΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΒΡΗΚΕΣ ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ.....ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΣΤΩ ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ?????

36 σχόλια:

@petrosskl είπε...

ΕΛΕΟΣ! ρε φίλε κουτόχορτε, εμπρηστής είσαι όχι blogger!

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά λίγη ψυχραιμία.. Τι βρίζουμε χωρίς να ξέρουμε.. Έγραψε ο πρωταθλητής για Γεωργαμλή και το δέσαμε σχοινί κορδόνι? Ας μην προτρέχουμε.. Εκτός κι αν ξέρετε κάτι παραπάνω. Σε αυτήν την περίπτωση πείτε και σε μας

Ανώνυμος είπε...

Μα πες τα ΟΛΑ αγαπητέ Κουτόχορτε!

Όχι μόνο μας φέρνουν το ... Βάτραχο αλλά την ίδια στιγμή - κι ενώ ο Κρόκους παίρνει άνετα ό,τι πιο διαλεχτό κυκλοφορεί στην ελληνική και διεθνή αγορά, από το Διαπλανητικό Τοροσίδη έως το Υπερηχητικό Κλέμπερσον περνώντας απ' το Θωρηκτό Ζαλιζίνιο - μας ξεγελάνε με ένα σαπάκι από Βουλγαρία που το πασάρουνε σαν Μεσία και φυσικά ακόμα δεν έχουνε φτιάξει το γήπεδο στο Βοτανικό, ταϊζοντάς μας μόνο με μακέτες...

Α, ο Νίνης κατά τύχη βγήκε, σαν το Μουνιόθ δηλαδή, αλλά κι αυτόν θα τον κάψουνε τα ζώα της ΠΑΕ...

Χαχαχαχαχά!

ΕΛΕΟΣ πια με την εμπάθειά σου! Λέει κάτι ένα βουλγάρικο σάιτ, γράφει κάτι ο πρωκταθλητής, και το κάνεις σημαία κατά της ΠΑΕ.

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Δεν το κάνω σημαία τζόνυ, απλά επισημαίνω και η πορεία θα δείξει την αλήθεια. Το θέμα είναι οτι προς το παρόν ο προπονητής είναι υπηρεσιακός/προσωρινός. Όταν υπογράψει νεό πολυετές συμβόλαιο θα ησυχάσω. Μέχρι τώρα πλήρης αδράνεια και στο θέμα παραμονής του προπονητή-που θα έπρεπε να ευγνωμονούμε τον θεό που βρέθηκε στον δρόμο μας- αλλά και στα μεταγραφικά. Είναι κακό που θέλω να δέσουμε αυτόν τον άξιο προπονητή? Είναι κακό που δεν μου εμπνέουν καμία εμπιστοσύνη οι κύριοι που μας έχουν κάνει ομαδούλα για UEFA? Μήπως έχω δείγματα γραφής τέτοια ώστε να μένω ήσυχος, ή καλώς με ζώνουν τα φίδια? Μήπως διαφωνείτε κύριοι οτι ο Μουνιόθ μπορεί πραγματικά να λύσει το πρόβλημα του προπονητή που μας βασανίζει χρόνια τώρα? Διαφωνείτε οτι ο άνθρωπος έχει την σωστή-ΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ-νοοτροπία? Διαφωνείτε οτι και στην Ισπανία έβγαλε ταλέντα? Αν δεν διαφωνείτε με όλα αυτά, θεωρώντας τα αυταπόδεικτα, γιατί δεν έχει ήδη κλείσει και ξεκινήσει τον σχεδιασμό για του χρόνου? Πάλι 30 Αυγούστου θα γίνουν οι κινήσεις ή δεν θα γίνει καμία όπως στην τωρινή μεταγραφική περίοδο?

warzycha είπε...

Έχουμε όλοι πει κατ' επανάληψη ότι θέλουμε και ΠΡΕΠΕΙ να μείνει ο Μουνιόθ. Και γω ξενέρωσα πάρα πολύ με αυτό που γράφει ο Πρωταθλητής. Μην το αναπαράγουμε όμως ως γεγονός ρε κουτόχορτε, ίσως εξυπηρετούμε έτσι τους ιδιοτελείς σκοπούς και τους ευσεβείς πόθους τους.

ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΜΟΥΝΙΟΘ!!

Ανώνυμος είπε...

Κουτόχορτε, είσαι η ψυχή του πάρτυ τελικά!!! Μία σου πρόταση/παράγραφος είναι ικανή να ξεσηκώσει τα πλήθη.

Δηλώνοντας ότι κι εγώ θέλω Μουνιόθ, θα σε ρωτήσω το εξής (ξανά): Αποκλείεται ο ίδιος να μην έχει εκφράσει άποψη για το τι θέλει και να επιθυμεί να το συζητήσει τον Απρίλιο? Γιατί για να υπογραφεί σύμβαση πρέπει να υπάρχουν 2 αντισυμβαλλόμενοι.

Όπως έχω ξαναγράψει, τον θεωρώ αξιωματικά σοβαρό άνθρωπο και καλό επαγγελματία. Και έχει κάθε δικαίωμα να έχει το χρόνο του να σκεφτεί, να καταλάβει πλήρως ΟΛΟ το περιβάλλον μέσα στο οποίο καλείται να αποδώσει, τις εσωτερικές και εξωτερικές συνθήκες κλπ. Αυτό δεν το ερμηνεύω ως ολιγωρία, αλλά το θεωρώ δείγμα ευφυίας και επαγγελματισμού.

Nα (σου) δώσω και μία άλλη διάσταση στο θέμα: Είναι δεδομένο οι ποδοσφαιριστές όταν γνωρίζουν/υποψιάζονται ότι ο coach είναι προσωρινός να είναι λίγο (έως πολύ) στ' @@ τους και να μην τον λαμβάνουν σοβαρά υπ' όψιν ακριβώς εξ' αιτίας της προσωρινότητας αυτής. Βλέπεις εσύ τέτοια δείγματα από παίκτες μας? Κατ' αντιδιαστολή, κοίτα τι γίνεται στο κόκκινο μπουρδέλο. Οι δικές τους φυλλάδες έγραψαν ότι παρά το συμβόλαιο στο Sir Τakis οι παίκτες τους τον βλέπουν και τα ξύνουν.

Έγραψες σε προηγούμενο post ότι δε διαβάζεις Derby. Άριστα. Μη διαβάζεις και Πρωταθλητή.

Ψυχραιμία.

Ανώνυμος είπε...

Μα Κουτόχορτέ μου, ποιός διαφωνεί ότι ο Μουνιόθ πρέπει να μείνει, ΑΝ βεβαίως το θέλει ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ (γιατί η δουλεία κι η δουλοπαροικία έχουνε καταργηθεί, απ' όσο ξέρω);

Άλλο όμως αυτό κι άλλο να πιάνεσαι από το ΚΑΘΕΤΙ και να ξεσπαθώνεις. Χάνεις και το δίκιο σου έτσι αδερφέ!

Και γενικότερα: δεν γίνεται οτιδήποτε γράφει ο οποιοσδήποτε, και μάλιστα του Κυκλώματος κι ακόμα περισσότερο των Απέναντι, να το κάνουμε πρόβλημά μας και θέμα μας!

Ανώνυμος είπε...

Τουρτούρα μιλάς για το "κύκλωμα" που έχει μπροστάρηδες τους μπαμποχελάκηδες που και η ΠΑΕ πλεον τρέφει.

Ενώ είμαι σίγουρος ότι και εσύ τους απεχθάνεσαι, ποια είναι η γνώμη σου για αυτή την κίνηση και γιατι ξαφνικά εκεί που το πειρατικό ήταν κόκκινο πανί ξαφνικά κάποιοι το είδαν με άλλο μάτι;

Πιστεύω ότι τώρα το εν λόγω συγκρότημα είναι πιο επικίνδυνο από ποτέ έχοντας ενισχύσει το μανδύα της αντικειμενικότητας.

Ανώνυμος είπε...

ειναι ευλογο οι απεναντι να θελουν να υποσκαψουν το μοναδικο υγιες στοιχειο της ομαδας μας,τον Μουνιοθ.Εμεις δεν εχουμε κανενα λογο να τσιμπαμε το δολωμα,και αν θελουμε να προσφερουμε μια υπηρεσια στην ομαδα μας πρεπει να γεμισουμε το ΟΑΚΑ με πανο υπερ του Μουνιοθ,να του δειξουμε με ολους τους τροπους οτι αναγνωριζουμε το εργο του και να τον κανουμε να μετρησει ΚΑΙ την αγαπη του κοσμου,οταν ερθει η ωρα να παρει την αποφαση του.Λαβετε τα πολυ σοβαρα υποψιν...

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Συμφωνώ με τον squarelogic...H ιαχή Μουνιόθ-Μουνιόθ πρέπει να ακουστεί στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι. Nα καταλάβει ο ίδιος την εκτίμηση που τρέφουμε γι'αυτόν, και οι ανίκανοι της ΠΑΕ το ξύλο που θα φάνε αν φύγει...

Ανώνυμος είπε...

Κουτόχορτε και squarelogic, ορθότατα μιλήσατε. "Μεγαλόφωνη" στήριξη στον Μουνιόθ!!!

Ανώνυμος είπε...

@ "counter-sniper" πρώτον, ένα μικρό θέμα προσωπικής μου αρχής: δε γουστάρω το παρατσούκλι που έβαλες, γιατί υπάρχει εδώ, πριν από σένα, ένας που υπογράφει "sniper" οπότε το να εμφανίζεσαι σαν "αντι-sniper" μάλλον πολεμική πράξη το βλέπω παρά διάθεσης για συζήτηση.

Είναι, αν δεν με καταλαβαίνεις, σαν να έμπαινα εγώ με ψευδώνυμο π.χ. "Counter-Old Boy" ή "Counter-Kolka" ή "Αντι-Κουτόχορτος". Απαράδεκτο!

Άλλαξε nick-name λοιπόν και μετά ρώτησέ με ό,τι θέλεις.

Old Boy είπε...

Πάντως Κουτόχορτε, δεν το λέω μόνο για σένα, σημαντικό ποσοστό του κόσμου του Παναθηναϊκού την βρίσκει περισσότερο να βρίζει τον εκάστοτε δικό μας πρόεδρο παρά τον Κόκκαλη.

σχολιαστής είπε...

Τρελός είναι να κατσει ο Μουνιόθ. Αρκεί να βρεί κάτι καλύτερο και θα φύγει σφαιράτος.

Ανώνυμος είπε...

@τουρτούρας.
αμα δε θες να μου απαντήσεις no prob.
δε θα μου πεις όμως και πως θα γράφω εδώ, ούτε τι "σημαίνει" ή από που μπορεί να "βγαίνει" το ψευδώνυμό μου.

Ανώνυμος είπε...

@τουρτούρα.
αμα δε θες να μου απαντήσεις no prob.
δε θα μου πεις όμως και πως θα γράφω εδώ, ούτε τι "σημαίνει" ή από που μπορεί να βγαίνει το ψευδώνυμό μου.

warzycha είπε...

Breaking news: Μαλεζάνι (λέει) ζητεί Σέριτς για Ουντινέζε.

Αν αληθεύει ελπίζω να μην το ξανασκεφτούν όπως το Καλοκαίρι: Πούλα, ραλίστα, πούλα!!

Ανώνυμος είπε...

@ counter-sniper ΟΚ, ηρεμώ προς το παρόν. Δέχομαι ότι δεν είχες κακές προθέσεις με το nick-name σου.

Λοιπόν, να σου απαντήσω - αλλά πρώτα να καταλάβω: για ποιά "κίνηση" ακριβώς μιλάς και με ρωτάς τη γνώμη μου ("ποιά είναι η γνώμη σου για αυτή την κίνηση");

Ανώνυμος είπε...

μιλάω για την "κίνηση" να τραφεί το κύκλωμα και οι μπαμποχελάκηδες. Δες τα 2 προηγούμενα comments. Σε ρωτάω γιατί αναφέρθηκες σε αυτό. Αν θες κιόλας πες και τι εννοείς λέγοντας κύκλωμα μήπως έχω καταλάβει λάθος.

οι προθέσεις φαίνονται από αυτά που γράφει ο καθένας ;-)

Zaphod είπε...

Μπορεί να μου πει κάποιος με ποια λογική μπορεί να θεωρηθεί η υποτιθέμενη αλλαγή του Μουνιόθ από αυτόν τον άχρηστο;

Ελπίζω φίλε κουτόχορτε να μην παίξει το σενάριο αυτό....

Αν και εδώ που τα λέμε ο Μουνιόθ δεν είναι μαλάκας. Και δεν είναι και Σουμ να του λένε κάτσε και να κάθεται. Πολύ λογικά αν δεν γίνουν οι κινήσεις που θεωρεί απαραίτητες θα την κοπανήσει....

Ανώνυμος είπε...

@ counter-sniper εξήγησέ μου πώς και πού φαίνεται ότι η ΠΑΕ "πλέον τρέφει τους μπαμποχελάκηδες", που λες με τόση σιγουριά.

Εγώ δεν το βλέπω. Αντίθετα, είδα πολύ χώσιμο/χέσιμο εκ μέρους της ΠΑΕ προς διάφορα φυντάνια του Κυκλώματος, με αφετηρία τον Ερπετόπουλο, στο Media Watch.

Μου διαφεύγει κάτι που εσύ γνωρίζεις;

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά ο Σάλβα τελικά πήγε στη Λεβάντε... 2η χυλόπιτα από επιθετικό σε 3 βδομάδες...

Ανώνυμος είπε...

@τουρτούρα.
Η sportday εγινε η πρώτη σε κυκλοφορία εφημερίδα όταν ξεκίνησαν να την αγοράζουν πάρα πολλοί παναθηναϊκοί.
Αυτό έγινε γιατί η εν λόγω φυλλάδα έγινε "έγκυρη" στα παναθηναϊκά θέματα και τα είχε και πρώτη. Μη μου πεις ότι αυτό ήταν τυχαίο. Εκείνη την περίοδο έγινε και η μεταγραφή του κυβερνητικού εκπροσώπου στο σπορ εφεμ.
Όταν λοιπόν ο κεντρικός παρουσιαστής του ΠΑΟ NEWS και ο "πρώτος βοηθός του" είναι στο συγκρότημα της καλλιθέας, εγώ αυτό το λέω δυνάμωμα του "κυκλώματος" και ενίσχυση του "αντικειμενικου μανδύα του". Έπειδη λοιπόν αυτοί βγάζουν και τις ειδήσεις (τα μαθαίνουν όλα πρώτοι) για αυτό λέω ότι και η ΠΑΕ τρέφει το κύκλωμα. Αυτά φέρνουν πάρα πολύ "πελατεία" και χρήμα.

Τα παραπάνω δε νομίζω ότι μπορούν να συγκριθούν με το 1 αρθράκι στο media watch για τον καρπετόπουλο. (Το άλλο, αυτό που δημοσιεύτηκε πρώτο χρονικά αφορούσε κείμενα και λεγόμενα του καρπετόπουλου που δεν είχαν καμια σχέση με το εν λόγω συγκρότημα της καλλιθέας).
Αν θες τα λέμε και για το media watch πιο μετά.

Ανώνυμος είπε...

@old boy: Ξέρεις γιατί συμβαίνει αυτό? Επειδή η οικογένεια είναι εύκολος και ορατός στόχος. Ορατός διότι δεν έχει στήσει κύκλωμα & παραμάγαζο που να ταϊζει μουτζαχεντίν. Κατ' αντιδιαστολή ο Κρόκους έχει σύστημα - στρατό λιβανιστών και αυτό τον περιβάλλει με άτρωτο μανδύα και ταυτόχρονα τον βάζει στο απυρόβλητο δίότι όλοι (εχθροί & φίλοι) αναγνωρίζουν ότι την επένδυσή του την προστατεύει με τον καλύτερο τρόπο.

@counter sniper: επειδή προφανώς αναφέρεσαι στο Νικολογιάννη, εμένα μου αρκεί ότι έχει πλείστες όσες φορές διαφοροποιηθεί/τσακωθεί με τη Διοίκηση (ειδικά κατά την εποχή που έγραφε στο Φίλαθλο-ρώτα και κανένα δημοσιογράφο εκεί μέσα) και στέκει άψογα απέναντι στους... ΕρπετοΠανούσηδες όταν προσπαθούν να λοιδωρήσουν την ομάδα.

Ανώνυμος είπε...

Όχι sniper, ο counter-sniper εννοεί τον πιο μισητό μετά τον Τζίγγερ άνθρωπο: τον (άντε πάλι)Γκόντζο, που πέρσι πήγε στο sport-fm.

Εξ αυτού συμπεραίνει ο counter-sn πως η ΠΑΕ "τρέφει πλέον τους μπαμποχελάκηδες"! Επειδή πήγε ο Γκόντζος στον sport fm! ΚΙΚΙΡΙΚΟΥ! Στο μεταξύ, ποιά "εγκυρότητα" επί θεμάτων ΠΑΟ απόκτησε η Sportgay εγώ δεν το έχω δει.

Αλλά το πιο ΚΙΚΙΡΙΚΟΥ αγαπητέ counter-sn είναι εκεί που λες ότι η Sportgay έγινε πρώτη σε κυκλοφορία από τη στιγμή που άρχισε να την "τρέφει", αβαντάρει, προμοτάρει η ΠΑΕ μας!!! Τότε, λες, άρχισαν να την αγοράζουν μαζικά οι Παναθηναϊκοί οπαδοί, επειδή έτσι έγινε "εγκυρότερη" στα θέμα της ομαδάρας μας. Άμα είναι έτσι, τότε το DERBY - που το αβαντάρει η ΠΑΕ κι είναι ό,τι πιο έγκυρο για τα θέματα της ομάδας λόγω πληροφοριών από τα μέσα - έπρεπε να πουλάει 50.000 φύλλα τουλάχιστον!

Αχ!

Και μετά μου λέει ο Squarelogic ότι πίνω ακόμα ληγμένα :-)

Ανώνυμος είπε...

@sn + @johnny

Και τους 2 δημοσιογράφους εννοω και το γράφω ξεκάθαρα.

ο νικολογιάννης είχε τσακωθεί τότε με τον καπετάνιο. Τα τελευταία χρόνια δεν τον έχω ακούσει ποτέ να τσακωθεί με την ΠΑΕ. Αντίθετα τον έχω ακούσει άπειρες φορές να προσπαθεί να συμμαζέψει τα ασυμάζευτα με μη λογικά επιχειρήματα.

"και στέκει άψογα απέναντι στους... ΕρπετοΠανούσηδες όταν προσπαθούν να λοιδωρήσουν την ομάδα"
Τόσο πολύ, που τη μέρα που ο media watch έγραψε για τον καρπετόπουλο ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ο νικολογιάννης για αυτό το θέμα στην εκπομπή τους.
Αντίθετα από το σπορ εφεμ μάθαμε για την πρόσληψη του Μουνιόθ και από την sportgay μάθαμε για τη μεταγραφή κονσεϊσάο (ήταν και το ντερμπυ και η ηχώ που είχαν το θέμα) "πρώτοι" από ολούς τους άλλους.
Ήταν η μόνη "αντικειμενική" που το είχε και είναι η μόνη "αντικειμενική" που στις μεταγραφές δε γράφει άκυρα ονόματα που παίζουν αλλού. Για αυτά και για άλλα η γαυροεφημερίδα άρχισε να αγοράζεται και από παναθηναϊκούς και έτσι πήγε στην πρώτη θέση.
Το derby (και ο διευθυντής της), που λες τζόνυ, επειδή έιναι πασίγνωστο "τι καπνό φουμάρει" προφανώς αποφάσισαν να περάσουν τη γράμμη τους και άπο ένα άλλο πιο "αντικειμενικό μέσο ενημέρωσης" με μεγαλύτερη απήχηση αφού αλλιώς δε γινόταν. Τη sportgay και το σπορεφεμ.
Κάπως έτσι κάνουν ΚΙΚΙΡΙΚΟΥ στην καλλιθέα. Έχοντας τις πρώτες και πιο έγκυρες ειδήσεις και έχοντας στο πρόγραμμα τους το διευθυντή της ντερμπυ με οτι αυτό συνεπάγεται. Έτσι τους δίνεται το άλλοθι της αντικειμενικότητας και το εκμεταλεύονται.

Ανώνυμος είπε...

Βρε καλέ μου counter-sniper, σκέψου λιγάκι τι λες.

Λες ότι η Sportgay έγινε 1η σε πωλήσεις επειδή την αβαντάρει η ΠΑΕ ΠΑΟ, δίνοντάς της κατ' αποκλειστικότητα έγκυρες πληροφορίες για την ομάδα μας και βάζοντας εκεί και στον Sport fm 2 δικούς της ("τσάτσους") δημοσιογράφους για την προπαγάνδα της.

Δεν σου κάνει λίγο τρελό το σχήμα; Δεν είναι τσίου η ιδέα ότι δεκάδες χιλιάδες διψασμένοι για έγκυρη περί τον ΠΑΟ πληροφόρηση οπαδοί μας δεν μπορούσαν ν' αγοράζουν ΗΧΩ και DERBY για να ικανοποιηθούν, κι έπρεπε να πάρουνε Sportgay;;;!!!

Κι έπειτα να πέσουνε στην φοβερή και τρομερή παμπόνηρη παγίδα της ΠΑΕ-Αράχνης, που αφενός μεν τους έστειλε (αυτούς τους δεκάδες χιλιάδες) στην Sportgay/Sportfm κι αφετέρου, μέσω των Νικολογιάννη-Γκόντζου, τους κάνει και πλύση εγκεφάλου;;;

Για μυθιστόρημα καλό. Αλλά μάλλον πρέπει να θεωρείς ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΕΣ τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, για να τα σκέφτεσαι έτσι τα πράγματα.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά δεν κατάλαβα που μπερδεύτηκες.
Τα πράγματα είναι πολύ απλά.

1. Οι ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό σε στο ραδιόφωνο βγαίνουν από το σπορεφεμ είτε με το γκόντζο είτε με το νικολογιάννη. Δεν μπορώ να θυμήθω τα τελευταία 2 χρόνια είδηση να βγαίνει από την έρασπορτ π.χ. Ένα παράδειγμα σου έδωσα παραπάνω. Έχει καθιερωθεί αυτό. Έτσι φαίνεται η αβάντα. Άσε που δεν πάνε έτσι στο σπορεφεμ οι 2 από τους 3 παρουσιαστές του ΠΑΟ news, δηλαδή υπάλληλοι της ΠΑΕ.

2. Σε επίπεδο εφημερίδων σου είπα ότι όλοι ξέρουν τι καπνό φουμάρει το ντέρμπυ και για αυτό και το αγοράζουν ελάχιστοι ενώ η ηχώ ήταν απλά απαράδεκτη. Οπότε το επιχείρημα σου είναι λάθος!!! Στα 2 προηγούμενα comments μου έχω εξηγήσει τι εννοώ.

3. Το συμπέρασμα ότι θεωρώ "ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΕΣ τους οπαδούς του Παναθηναϊκού" είναι τελείως αυθαίρετο και δεν βγαίνει από πουθενά.... ή μάλλον βγαίνει από τη λογική του αχταρμά που έχω γράψει σε πιο παλιά comments. Επί της ουσίας δεν απαντάς σε τίποτα. Πιάνεσαι από κάτι το τραβάς και καταλήγεις σε ένα δικό σου συμπέρασμα.

τι είχες γιάννη;
τι είχα πάντα..

Ανώνυμος είπε...

Counter-sn αχταρμάς είναι αυτά που λες καλό μου παλικάρι: ότι δλδ χάρη στην ΠΑΕ ΠΑΟ η Sportgay έγινε η πρώτη σε κυκλοφορία αθλητική! Μην το πεις και παραέξω, εκτός κι αν συμμετέχεις σε βραδιές κωμωδίας.

Ανώνυμος είπε...

Έχω γράψει ακριβώς αυτό που θέλω να πω και το έχω αιτιολογήσει. Πάνω σε αυτά που έχω γράψει δεν έχεις απαντήσει ΤΙΠΟΤΑ. Έχεις απαντήσει σε πράγματα που νομίζεις ότι έγραψα.

Και συνεχίζεις να γράφεις ότι θες.
Πουθενά δεν έγραψα
χάρη στην ΠΑΕ ΠΑΟ η Sportgay έγινε η πρώτη σε κυκλοφορία αθλητική!

Αντίθετα έγραψα
Η sportday εγινε η πρώτη σε κυκλοφορία εφημερίδα όταν ξεκίνησαν να την αγοράζουν πάρα πολλοί παναθηναϊκοί
και από εκεί εξήγησα γιατι κατά τη γνώμη μου η ΠΑΕ τροφοδότησε το κύκλωμα (λέξη που εσύ ανέφερες με κάππα κεφαλαίο κιόλας).

τι είχες γιάννη;
τι έιχα πάντα.

Ανώνυμος είπε...

@ Counter-sn,

είπες επακριβώς: "Η sportday εγινε η πρώτη σε κυκλοφορία εφημερίδα όταν ξεκίνησαν να την αγοράζουν πάρα πολλοί παναθηναϊκοί.
Αυτό έγινε γιατί η εν λόγω φυλλάδα έγινε "έγκυρη" στα παναθηναϊκά θέματα και τα είχε και πρώτη. Μη μου πεις ότι αυτό ήταν τυχαίο. Εκείνη την περίοδο έγινε και η μεταγραφή του κυβερνητικού εκπροσώπου στο σπορ εφεμ.
Όταν λοιπόν ο κεντρικός παρουσιαστής του ΠΑΟ NEWS και ο "πρώτος βοηθός του" είναι στο συγκρότημα της καλλιθέας, εγώ αυτό το λέω δυνάμωμα του "κυκλώματος" και ενίσχυση του "αντικειμενικου μανδύα του". Έπειδη λοιπόν αυτοί βγάζουν και τις ειδήσεις (τα μαθαίνουν όλα πρώτοι) για αυτό λέω ότι και η ΠΑΕ τρέφει το κύκλωμα".

Με απλά λόγια, είπες δηλαδή ότι η SPORTGAY ΕΓΙΝΕ ΠΡΩΤΗ ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ αυξάνοντας κατακόρυφα το παναθηναϊκό κοινό της ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΟ (που την τρέφει, δυναμώνει, ενισχύει με δικούς της δημοσιογράφους και ειδήσεις από πρώτο χέρι).

Αρνείσαι ότι αυτό είπες; Πρόβλημά σου! Να σκέφτεσαι καλύτερα τι γράφεις ώστε να μην παλεύεις έπειτα ματαίως ν' ΑΥΤΟαναιρείσαι.

Αχταρμέισιον;

Ανώνυμος είπε...

Δεν έγραψα αξιωματικά ότι
χάρη στην ΠΑΕ ΠΑΟ η Sportgay έγινε η πρώτη σε κυκλοφορία αθλητική

Αντίθετα έγραψα αξιωματικά ότι
Η sportday εγινε η πρώτη σε κυκλοφορία εφημερίδα όταν ξεκίνησαν να την αγοράζουν πάρα πολλοί παναθηναϊκοί

το κομμάτι περί ΠΑΕ και κυκλώματος ήταν αυτό που θα συζητούσαμε και που στο τέλος ήλπιζα να βγάλουμε κάποιο συμπέρασμα.
Ενώ έγραψα 5 πράγματα, πάνω σε αυτά δεν έγινε καμία κουβέντα. Το μόνο που απάντησες είναι το "μυθιστόρημα" και το "κικιρικου".
Νομίζω ότι δεν έχει νόημα πλέον.

Ανώνυμος είπε...

Καλά, καλά, αξιωματικέ μου. Δεν έγραψες "Γιάννης",έγραψες ... "Γιαννάκης". Δικολαβίες. Κοινώς: κικιρίκου.

Ανώνυμος είπε...

Αυτός που δεν έγραψε ΤΙΠΟΤΑ επί της ουσίας είσαι εσύ πάντως.
Δε γίνεται να εξηγώ πως γίνεται κάποιος διάλογος (ότι δηλαδή από κάπου ξεκινάει και κάπου καταλήγει). Αυτό ισχύει μόνο άμα θέλουν και οι δύο να μιλήσουν. Αλλιώς καταφεύγουν (και) στα κικιρικου.
Απλά πράγματα.

Ανώνυμος είπε...

Επί της "ουσίας" ακριβώς απάντησα - και "ουσία" αυτού που είπες ήταν: 1. πως χάρη στην ΠΑΕ η Sportgay απέκτησε μαζικό παναθηναϊκό κοινό κι έγινε πρώτη σε κυκλοφορία, και
2. πως γενικότερα η ΠΑΕ τα έχει κάνει πλακάκια με το Κύκλωμα.

Απλά, αυτό που είπες ήταν ανούσιο ή για την ακρίβεια ένα τίποτα στηριγμένο στο τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

Το να δίνει ειδήσεις και να παίζει με όλους είναι κάτι που γενικά γίνεται και όπως λέει ο μιχάλης.. ας το κάνουμε και εμείς μέσα σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο (π.χ. δημιουργώντας πρόβλημα στους άλλους.)

Αυτό που έγραψα αναφέροντας και παραδείγματα είναι ότι μέχρι πάρα πολύ πρόσφατα οι ειδήσεις διοχετεύονταν μέσα από συγκεκριμένα "κανάλια".

Τουρτούρα άσ' το. Για το (1) που γράφεις στο εξήγησα αλλά δε θες να καταλάβεις. No prob.
Το (2) το έβγαλες από το μυαλό σου.
Πολύ συχνά πάντως συμβαίνει αυτό. Τεσπα.

Τελίκα τι είναι αυτό το "κύκλωμα". μπορεί κάποιος να μου το εξηγήσει με ονόματα και παραδείγματα;