Κυριακή, Δεκεμβρίου 31, 2006

Καλη χρονια!

Καθότι φέτος είχα την ατυχία να ζήσω από πρώτο χέρι το domino effect που δημιιουργείται όταν αρρωσταίνει κάποιος σε μια οικογένεια με μικρά παιδιά, είχα πολύ χρόνο για εμπύρετο browsing. Ανακάλυψα λοιπόν κάποια forums συμπασχόντων παναθηναικών με εμφανέστατα αγριότερες διαθέσεις απο εμάς και σίγουρα λιγότερο ανεπτυγμένη ευχέρια του λόγου. Διάβασα λίγο και παρόλο που δεν βοηθάει κανέναν να πέφτουμε στο επίπεδο των λιμενεργάτων, γέλασα πολύ με αξιόλογη δουλειά στο photoshop αναφερόμενη σε ιστορικά γνωστή 7αρα του Θρήνου. Η διεύθυνση για όποιον ενδιαφέρεται είναι: http://paomesogeia13.forumup.gr/ και η εν λόγω φωτογραφία:



Καλή χρονιά!

Υ.Γ. :Τα στατιστικά μας όλο και βελτιώνονται, μόλις είχαμε τον καλύτερο μήνα ever: 3061 unique visitors, Dec 2006

4 σχόλια:

squarelogic είπε...

Μια και ειμαστε ομως blog σκεπτομενων και αρκετά υψηλου επιπεδου ανθρωπων(με κοινο...κουσουρι τον Παναθηναικο),και υπαρχει στασιμοτητα ποδοσφαιρικων νεων,οφειλουμε ενα ΦΟΡΟ ΤΙΜΗΣ σε ενα ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ,αληθινο γιγαντα του πνευματος που εφυγε λιγο πριν το 2007,τον Κυριο Μαριο Πλωριτη.

(Υ.Γ.Δεν ξερω αν τον ενδιεφερε το ποδοσφαιρο,ειμαι σιγουρος ομως,οτι αν τον ενδιεφερε,θα ηταν φιλος του ΑΓΙΑΞ του 70,της ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ του 78-85,και στα καθ ημας του ΠΑΟ του 85 και του 96)

Ανώνυμος είπε...

Εύγε squarelogic.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο με τεράστια προσφορά στον πολιτισμό, την κοινωνία - στον ελληνικό λαό γενικότερα.

Στις μέρες της πνευματικής ένδειας που διάγουμε, είναι απαραίτητο να θυμόμαστε, να τιμούμε και πάνω απ΄ όλα να ανατρέχουμε στο έργο των ανθρώπων εκείνων που σημάδεψαν την μεταπολεμική Ελλάδα.

Είναι ο μόνος τρόπος να συντηρήσουμε τη λάμψη του πνεύματός τους, που τείνει να ισοπεδωθεί κάτω από τους τόνους των διανοητικών σκουπιδιών που μας σερβίρονται καθημερινώς.

left-handed είπε...

καλη χρονια και ηπατιτιδα στα μουνια του πειραια

Ανώνυμος είπε...

αριστεροχειρα,αν διαβασεις για αρκετο καιρο αυτο το μπλογκ θα δεις οτι σχολια σαν αυτο δεν ταιριαζουν...υπαρχουν αλλα παναθηναικα φορουμ με πιο οπαδικο-low brow προφιλ που μπορεις να ποσταρεις τετοια...
καλοδεχουμενα παντως τα σκεπτομενα σχολια σου(και εκ προοιμιου συγγνωμη απο τους ιδρυτες του μπλογκ,αλλα μερες που ειναι ενδεχεται να λειπετε..)