Τρίτη, Δεκεμβρίου 26, 2006

Έλα συ - φύγε συ!

Το in.gr κάθισε και τους μέτρησε: είναι πιθανόν ο ΠΑΟ να διεκδικεί ως σύλλογος το ρεκόρ συχνότητας μετακινήσεων παικτών:

"Εξετάζοντας τα ψυχρά δεδομένα, μέσα σε μόλις 3,5 σεζόν, ο Παναθηναϊκός έχει αποκτήσει ούτε λίγο ούτε πολύ 31 παίκτες, ενώ έχουν φύγει 41!

Ενδεικτικό της συχνότητας με την οποία μεταβάλλεται το έμψυχο δυναμικό των "πρασίνων" είναι το γεγονός ότι μόνο ο Γιάννης Γκούμας έχει παραμείνει στην ομάδα σε σχέση με τη σεζόν 2002-03, την περίοδο δηλαδή που σημάδεψε το "τριφύλλι" λόγω του διαβόητου ματς της Ριζούπουλης."


Δηλάδή βγαίνει περί τους 9 παίκτες την χρονιά στα εισερχόμενα και κοντά 12 εξερχόμενοι. Επαναλαμβάνω: την χρονιά. Αν αυτό αποτελεί σχεδιασμό σοβαρής ομάδας πείτε το μου κι εμένα. Αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποιο παρόμοιο προηγούμενο σε σοβαρή Ευρωπαϊκή ομάδα. Να πηγαινοέρχεται μια ενδεκάδα περίπου κάθε χρονιά επί 4 σχεδόν χρόνια...

Καλή χρονιά και καλό κουράγιο συμπαναθηναϊκοί...!

9 σχόλια:

Old Boy είπε...

Κι όπως όλα δείχνουν το πήγαινε - έλα θα συνεχισθεί με αμείωτους ρυθμούς.
Να κινείται και το χρήμα, να κονομάνε κι οι μεσάζοντες.

Ανώνυμος είπε...

ναι,αλλα το "αφεντικο"που ξοδευει δεν ζηταει λογαριασμο απο αυτους που κανουν τις υποδειξεις ή μηπως βαζει κι αυτος το χερακι του,αλλαζοντας τις αρχικες υποδειξεις,οπότε δεν μπορει να τους πει τιποτε?

Και βεβαια οι περισσοτεροι φευγουν εχθρικα διακειμενοι προς την ομαδα-γεφυρες κομμενες,αντιθετα με τα χρονια του Καπτεν που συνηθως παρακαλουσαν να ξαναγυρισουν σαν φιλοξενουμενοι/μανατζερ ή οτιδηποτε αλλο.

Kolka είπε...

Πόσους παίκτες αλλάζει κάθε χρόνο ο κυρ-Παύλος;

Ανώνυμος είπε...

Και πόσοι ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ αλλάχτηκαν αυτό το διάστημα; Σουμ, Σκάζνι, [Τότης υπηρεσιακός 1 ματς], Μαλεζάνι, Μπάκε, Μουνιόθ = 5.

Σχεδιασμός μηδέν, είναι γεγονός.

Πάντως έχει δίκιο ο Pappas10, εχθρικά έφυγαν και διάκεινται ουσιαστικά μόνο 3 (Σώτος, Γιούρκας, Αντωνάκης).

Ανώνυμος είπε...

Κάτσε ρε δεν πήγε ο Σειταρίδης σε καλύτερη ομάδα (έστω καλή)? Η Πόρτο και η Ατλέτικο τι είναι? Που να μην έπαιρνε και διηπειρωτικό τι θα έλεγες? ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ είναι και αν θυμάσαι το καλοκαίρι που έφυγε τι απόδοση είχε στο Euro. Εξωπραγματική έσβησε Ανρί Φίγκο Ρονάλντο. Και ο Κυργιάκος σε καλή πήγε (ρέιντζερς).
Τουλάχιστον από αυτούς πήραμε λεφτά, αλλά κατά την γνώμη μου ο Κυργιάκος δεν έπρεπε να φύγει μεσούσης της χρονιάς. Πιστεύω θα είχαμε πάρει το πρωτάθλημα αν έμενε.

Και ο Φύσσας πήγε σε καλή, στην Μπενφίκα και πήρε και νταμπλ. Και ο Καραγκούνης Ίντερ, ο Κόλκα πρέμιερ Λιγκ και Φέγενορντ, ο Γκέκας θα κάνει το άλμα από ότι φαίνεται, Μικαέλσεν-Μινχ-Χένρικσεν ήταν πολύ μεγάλοι και αποσύρθηκαν. Ο Μπασινάς πήγε στην μικρή Μαγιόρκα αλλά παίζει βασικός στο ισπανικό πρωτάθλημα. Ο Μανώλης σακατεύτηκε σωματικά και ψυχολογικά και τους άλλους 2 τους χαρίσαμε στον γκει. Όλοι βολευτήκανε πάντως. Και ο Σκάτσελ στην τελική. Ακόμα και ο Κωνσταντινίδης πήγε στον ΠΑΟΚ, ό,τι πρέπει για την αξία του. Ακόμα και ο Σάριτς πήγε στην καλύτερη ομάδα της πατρίδας του στα 30+, όπως και ο Μάριτς. Μόνο ο Χαλκιάς δεν βολεύτηκε

Και κανείς δεν κράτησε κακία, απλά υπήρχε ψυχρότητα και κάποιες αιχμηρές δηλώσεις από αρκετούς(και όχι μόνο 2 πάντως)

Πάντως μαλακία κάνω που το αναλύω καθώς αρκετά πλέον με αυτή την ιστορία, το πρόβλημα είναι στο παρόν και είναι μεγάλο

Ανώνυμος είπε...

a said εχεις δικιο για τον Κυργιακο-ακομα ψαχνουμε(και θα ψαχνουμε...)αξιο αντικαταστατη,και στην περιπτωσή του,μονος του εβγαλε τα ματια του ο Τζιγγερ-τον πιασανε Κωτσο οι Σκωτσεζοι.Και μη μου πει κανεις οτι δικαιωθηκαμε απ το δικαστηριο,γιατι ζητημα ειναι αν θα παρει 300χιλ,και αυτα ποτε?
Για να τον αναπληρωσει στοιχειωδως θα χρειαστει πολλαπλασια.

Ο Σειταριδης ειναι ο Ελληνας παικτης με τις πιο ελπιδοφορες προδιαγραφες και το μεγαλυτερο ταλεντο της τελευταιας 10ετιας και βαλε.Πηγε πισω με τη μεταγραφη του στη Ρωσια αλλα βρισκει το δρομο του.Ανεξηγητο γιατι τον πουλησε ΠΡΙΝ αρχισει το EURO-παγκοσμια πρωτοτυπια.Προφανως με την..εμπειρια του και τις...μαντικες του ικανοτητες για τις οποιες καυχιοταν προσφατα προεβλεπε ολεθρο της Εθνικης.Ναι,αυτης που το σηκωσε στο τελος..

Τελος διαβαζω οτι εκτος των γνωστων αχρηστων,στο στοχαστρο τιθενται και οι Ιβανσιτς,Μποβιο.Αναμενομενον,αφου φτασαμε στον Δεκεμβρη και πρεπει να παρθουν αποφασεις προσεχως για το αν θα πει το χερι στην τσεπη για να τους αγορασει.Ενταξει,μεσα στο γενικο χαος δεν εχουν ενθουσιασει και αυτοι,αλλα νομιζω θα συμφωνησουμε οτι ειναι παικτες με δυνατοτητες επιπεδου ΠΑΟ και μεσα σ'ένα καλυτερο συνολο θα δειξουν κι αυτοι περισσοτερα.Επιπλεον,καποτε πρεπει να βρει ενα ΝΕΟ ΚΟΡΜΟ η ομαδα κι αυτο δε γινεται με το 'φυγε συ,ελα συ".

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΜΠΑΤΕΣΚΥΛΑΛΕΣΤΙΑΚΟΣ ΟΛΕ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά αν υπάρχει ένας ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗΣ σχεδιασμός πρέπει να ζητηθεί η γνώμη του προπονητή και να αποφασιστεί αν θα παραμείνει ο Μπόβιο αρχικά και κατόπιν ο Ίβανσιτς (μιας και είναι δανεικός για 2 χρόνια). Αφού η χρονιά είναι σχεδόν χαμένη δεν πρέπει να αρχίσει σχεδιασμός? Τι πιο σημαντικό από το βασικό αμυντικό χαφ?
Και απαντάω στον εαυτό μου: ο προπονητής! Τελειώνει το συμβόλαιό του, δεν πρέπει να παρθούν αποφάσεις? Ποιος θα κάνει τις μετεγγραφές? Οι ίδιοι (Λιβαθηνός, Κλωνόπουλος κτλ) με τα γνωδτά αποτελέσματα? Ιούλιο θα ψάχνουμε για προπονητή?

Ανώνυμος είπε...

φιλε ο σχεδιασμος ειναι επιπεδου νηπιαγωγειου και ισως αδικω τα νηπια με τη συγκριση.
Διαβαζαμε οτι ο Μπισκαν φευγει σιγουρα,οτι ο Νιλσον δεν υπολογιζεται απο το Μουνιοθ,και οτι και ο Σεριτς ειναι υπο πωληση αν υπαρχει προσφορα.Μετα οτι ο Μπισκαν θα ειναι μερος ανταλλαγης με τον Κλεμπερσον,ο Νιλσον δηλωσε οτι "εμενα δου μου ειπαν τιποτε-αρα δεν με αφορα" και η διοικηση ειπε να μην του χαλασει την καρδια κοκ.Τελικα φαινεται οτι ολοι οι αχρηστοι μενουν,προφανως γιατι δεν δεχονται να φυγουν χωρις να παρουν τα υπολοιπα του συμβολαιου τους.Η διοικηση που θαπρεπε ναχε μεριμνησει για να εντοπισει τους αντικαταστατες τους,ναχε κανει ενεργειες που θα οδηγουσαν σε πιθανη πωληση τους(για μειωση της χασουρας-μια και ολοι ειναι παικτες με καποια μεταπωλητ.αξια) ΚΟΙΜΑΤΑΙ και αυτοσχεδιαζει.
Χαρακτηιστικη η περιπτωση Σαλβα.Ο Μουνιοθ τον θελει,δεν κοστιζει πολλα,ειναι λιγο μεγαλος βεβαια,αλλα τον εχουν στο περιμενε αναμενοντας αγνωστο λαυρακι που προφανως θα προτεινει καποιος απ τους συνηθεις μανατζερ.Ειναι βεβαιο οτι στο τελος θα στραβωσει,και θαρθει καποιος που δεν θαχει σχεση με αυτο που θελει ο Μουνιοθ,ο οποιος βλεποντας την
ελλειψη εμπιστοσυνης θα παρει των ομματιων του το καλοκαιρι..και φτου ξανα απ το(υπο το)μηδεν.

Αυτα για τον "σχεδιασμο"