Κυριακή, Δεκεμβρίου 17, 2006

Οι Χαρές και οι Λύπες

Στις χαρές και στις λύπες μαζί,
στα δύσκολα φαίνεται αυτός που πραγματικά αγαπάει την ομάδα,
τώρα χρειάζεται να βάλουμε πλάτη,
τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη,
έχουμε ένα ολόκληρο γύρο,
προς Θεού, μην γίνουμε Ρέντης με τα επεισόδια στο αεροδρόμιο,
στη διακοπή του πρωταθλήματος πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα

ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΑΥΓΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ
Η ΤΡΙΑ ΑΥΓΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Δεν πάει άλλο;
Φυσικά και πάει.
Κι άλλο,
κι άλλο,
κι άλλο.
Φταίει ο Μαρκαριάν, ο Μπασινάς, ο Σουμ, ο Σκάζνι, ο Μπάκε, ο Ζουτάουτας, ο Τσάλιγκερ, ο Μουνιόθ.
Να φύγει ο Μουνιόθ και όλοι οι παίχτες και να πάρουμε άλλους δέκα τώρα το Γενάρη κι άλλους 15 το καλοκαίρι. Έτσι θα διορθωθούν τα πράγματα.
Μόνο ο Τζίγγερ να μείνει, ο Λιβαθηνός, ο Μήτσου κι ο Αποστολάκης.
Να φύγουν και οι κωλοφίλαθλοι που έχουμε.
Να φύγουμε και εμείς οι αχάριστοι, οι μη ψύχραιμοι, οι υστερικοί, που καίμε με τις αποδοκιμασίες τους παίχτες, που τσιμπάμε στην προπαγάνδα των φυλλάδων.
Να φύγουμε.
Εμείς φταίμε.
Ο κόσμος φταίει.
Ο κόσμος, ο μυρουδιάς ο Μουνιόθ, ο Ίβανσιτς κι ο Βύντρα.
Μόνο ο Τζίγγερ δεν φταίει και οι συμβουλάτορές του.
Όλοι οι άνθρωποι του Προέδρου, αυτοί, οι μόνοι που δεν αλλάζουν, αυτοί, οι μόνοι που δεν έχουν ευθύνες.
Κράτα τους Τζίγγερ και φέρε παιχταράδες και προπονητάρα.

27 σχόλια:

@petrosskl είπε...

δεν θα ασχοληθω με το ποδόσφαιρο γιατί είμαι πολύ απογοητευμένος να το κάνω τώρα...
θα ασχοληθώ με κάτι άλλο πολύ πιο σοβαρό κάνοντας μία ερώτηση...

"Λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο"
Θ.Γιαννακόπουλος στο "Ε"

Κύριε Γιαννακόπουλε δηλαδή αν δεν σας καλέσουν να υπογράψετε ΘΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕΤΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ;;;

βοηθήστε τον Παναθηναϊκό... αν είναι ενιαιος για εσάς... μην συνεχίζετε την τακτική "βουλιάζει το ποδόσφαιρο και του δίνω μία να πάει πιο κάτω..."
αρκετά...

VROXOPOIOS είπε...

Μόνο λύπες τώρα τελευταία. Μόνο λύπες. Και δεν είναι απο τις ήττες μόνο. Είναι κυρίως απο τις εμφανίσεις...

warzycha είπε...

Πραγματικά και εγώ δεν ξέρω τι να πω αυτή τη στιγμή. Το μόνο κακό είναι ότι σίγουρα θα γίνουν μεγάλες φασαρίες με την άφιξη της ομάδας, και μάλλον και στην Παιανία, κάτι που δεν βοηθάει καθόλου τούτες τις ώρες. Φαντάζομαι ότι μέρος του άγχους που είχαν σήμερα οφειλόταν και στο κράξιμο που προηγήθηκε μέσα στην εβδομάδα...

squarelogic είπε...

Ειναι τυχαιο οτι μετά 6 νικηφορα παιχνιδια με το Μουνιοθ,η ομαδα εγινε ανω-κατω μετα την παρεμβαση του πεφωτισμενου ηγετη για τα πριμ?

Ειναι τυχαιο οτι παικτες που ειχε φανει απο περισυ οτι δεν δικαιωσαν τις προσδοκιες που τους συνοδευαν(Νιλσον,Μπισκαν,Σεριτς),συνεχιζουν να απογοητευουν?Μεχρι ποτε θα κανουμε υπομονη?

Ειναι τυχαιο οτι νεοι παικτες που τους δινεται η ευκαιρια να παιξουν ευρωπαικο παιχνιδι σε ενα μεγαλο συλλογο οπως ο ΠΑΟ δεν δειχνουν να συναισθανονται την ΤΙΜΗ που τους γινεται και ως εκ τουτου να καταβαλλουν προσπαθεια εντελως ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΗ προς αυτην?
Να μη μιλησω για ανταποδοση για τα χρηματα που παιρνουν και που οι συνομιληκοι τους ουτε τα ονειρευονται...

Ειναι τυχαιο οτι απ το καλοκαιρι φωναζαμε για τις χτυπητες αδυναμιες της αμυντικης γραμμης(που ειχαν φανει περιτρανα και στις περσινες ευρωπαικες συντριβες),για να φερουν μονο τον ανεργο Αντονσον αντι του σταθερου(αλλα οχι τσαμπα)Χανσον?Ειναι τυχαιο οτι οι επιθετικοι ολων των ομαδων κανουν παρτυ με μας?

Ειναι τυχαιο οτι για τις αμετρητες λαθος επιλογες(προπονητου,παικτων που ηρθαν,παικτων που διωχτηκαν,συμβουλων...)ΔΕΝ εχουμε δει ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΗΣ?
Ειναι τυχαιο οτι δεν εχουμε ΜΙΑ φορα ακουσει τον Τζιγγερ να ομολογει οτι κατι υπηρξε λαθος του?

Αν δεν υπαρξει μια γενναια και ειλικρινης απαντηση σε αυτα τα ερωτηματα,και οι συνεπακολουθες διορθωτικες κινησεις-ανεξαρτητα απ το κοστος-ΔΕΝ προκειται να υπαρξει σταθερη και διαρκης ανακαμψη της ομαδας.

Αντιθετα απο πολλους θερμοαιμους ΠΙΣΤΕΥΩ οτι ΔΕΝ θα προσφερουν τιποτε αποδοκιμασιες και χειροδικιες εναντιον των ποδοσφαιριστων.Εμεις δεν ειμαστε οπαδοι των ΚΟΡΝΕΔΩΝ.
Εκεινο που χρειαζεται ειναι μια ΣΤΑΘΕΡΗ κι ΕΠΙΜΟΝΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΕΥΘΥΝΩΝ απ τον μοναδικο υπευθυνο,που χρονια τωρα κρυβεται πισω απ τις καρατομησεις συνεργατων που ο ιδιος επελεξε.Εαν βρει το κουραγιο να παραδεχτει οτι ΔΕΝ εχει το αλαθητο,αλλα αντιθετα οι πλειστες των επιλογων του εκ των πραγματων δεν δικαιωθηκαν,θα βρει και τη ΣΟΦΙΑ να εμπιστευτει τις περισσοτερες αποφασεις για την ομαδα σε ανθρωπους που ξερουν απο μπαλλα αλλα και απο το επιχειρηματικο περιβαλλον μεσα στο οποιο διεξαγεται το σπορ και να περιοριστει μονο σε αποφασεις που αφορουν το ανωτατο(και αδροτερο)επιπεδο λειτουργιας της ομαδας.

Μεχρι τοτε στηριξτε τη μοναδικη αχτιδα ελπιδας της ομαδας(και προς θεου μην τον κανετε να θελει να γυρισει στην πατριδα του),τον αληθινο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΒΙΚΤΟΡ ΜΟΥΝΙΟΘ!

Ανώνυμος είπε...

Ό,τι φταίει ο Τζίγγερ old boy, φταίει. Πρωταρχικά επειδή δεν έχτισε πάνω στην ομάδα (όχι βέβαια της Ριζούπολης) αλλά του ΝΤΑΜΠΛ κι άλλαξε παίχτες και προπονητές σαν πουκάμισα. Κι επειδή έχει σε βασικά πόστα (π.χ. πρόεδρος) ανθρώπους προφανώς ανίκανους γι' αυτά. Τα έχω ξαναπεί αυτά. Δεν διώχνεις Σουμ για Σκάζνι. Δεν αφήνεις να φύγει ο Ζάετς. Δεν διώχνεις Μαλεζάνι για Μπάκε. Δεν αφήνεις να σου φύγει ο Φυλακούρης. κ.α.

Έτσι η ομάδα πορεύεται χωρίς σταθερό κορμό και χωρίς στιβαρή ηγεσία στα αποδυτήρια. Και γίνεται σκορποχώρι, χωρίς ηθικό και τσαγανό. Κι εσύ ο ίδιος κύρ-Τζίγγερ χάνεις τα όποια λεφτά βάζεις.

Αλλά τι προτείνεις εσύ φίλε old boy; Αποχή από το γήπεδο; Γιούργια στην Παιανία; Πόλεμο στην Παε; Παύλο θεέ πάρε την Παε;

Ανώνυμος είπε...

Μια μόνο ελπίδα υπάρχει για να φύγει ο σύλλογος από την μόνιμη παρακμή στην οποία την οδήγησαν οι ιδιοκτήτες της. Συστηματική και μόνιμη αποχή των φιλάθλων από κάθε δραστηριότητα της ομάδας. Όποιος αγαπά τον Παναθηναικό δεν μπορεί να επιβραβεύει ημίμετρα, μπαλώματα και μικροαγωνιστικές εξάρσεις...Φυσικά ούτε λόγος για χουλιγκανισμούς και ακρότητες γάβρων. Η εύγλωττη σιωπή των άδειων κερκίδων ως το τέλος του πρωταθλήματος ίσως εξαναγκάσει την παρακμιακή αλλοπρόσαλλη και ανέμπνευστη ιδιοκτησία, να αλλάξει μυαλά ή χέρια..

Ανώνυμος είπε...

@ squarelogic ΕΑΝ για την αγωνιστική πτώση της ομάδας φταίει, όπως λες, η ιστορία με τα πριμ ... τότε ένα μόνον έχω να πω: ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΝΕ ΔΙΟΛΟΥ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!!!

Έλεος πια! Πέρσι στην ΑΕΚ παίζανε κυριολεκτικά ΠΕΙΝΩΝΤΑΣ, το ίδιο φέτος και στον ΠΑΟΚ, παίκτες απλήρωτοι - κι όμως αυτό δεν επηρέαζε ΚΑΘΟΛΟΥ την απόδοσή τους ούτε έφερε καμμιά αγωνιστική κάμψη και χάσιμο βαθμών!

ΑΝ λοιπόν ισχύει αυτό που λες, τότε το πρόβλημα ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ, δηλαδή η ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΗ ΒΟΛΕΨΙΑΡΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥΣ. - Πρόσεξε: ΑΝ είναι όπως το λες.

ΜΑΚΑΡΙ, λέω, να ΜΗΝ ισχύει αυτό. Γιατί τότε δεν υπάρχει γιατρειά άλλη από το ΝΑ ΦΥΓΟΥΝΕ ΚΑΜΜΙΑ 10ριά!

Συ είπας...

Old Boy είπε...

Τι προτείνω Τζόνυ; Προτείνω να καταλάβουμε όλοι ότι αν σου βάζει 3 γκολ η Κέρκυρα και σχεδόν άλλα 3 η Καλαμαριά, δεν γίνεται επειδή ο Πελαγίας και ο Ορφανός είναι καλύτεροι παίκτες από τον Σαλπιγγίδη και τον Γκονζάλες, ούτε επειδή ο Τενές και ο Κατσαβάκης είναι καλύτεροι προπονητές από τον Μουνιόθ. Προτείνω να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν υπάρχει ΥΓΕΙΑ στον περίγυρο, στα αποδυτήρια, στο κλίμα της ομάδας. Προτείνω να δούμε τον φανατισμό του Μπρούνο Άλβες και του Τσιρίλο, παικτών χθεσινών που πορώνονται με την ΑΕΚ, επειδή προφανώς κάτι λειτουργεί σωστά εκεί.
Προτείνω ο Τζίγγερ να διώξει ως παντελώς αποτυχημένους όλους τους σφυγγοκωλάριούς τους, τον πρόεδρο Αργύρη Μήτσου, τον σκάουτερ Σπύρο Λιβαθηνό, τον γενικό αρχηγό Στράτο Αποστολάκη, να πάψει να έχει ως ημιεπίσημο φερέφωνό του τον Κώστα Γκόντζο, προτείνω να αναδιαρθρώσει διοικητικά την ομάδα από την αρχή και αν ο ίδιος δεν μπορεί ή δεν γουστάρει να ξαναδώσει τα ηνία της σε κάποιον άλλο. Προτείνω όταν λέει ο Ντέμης να φύγει η διαιτησία από την ΕΠΟ να τον υποστηρίζει και να πρωτοστατεί σε αυτό το αίτημα. Προτείνω να κλειστεί στα αποδυτήρια με τον Μουνιόθ και τους 25 παίκτες μόνοι τους και να προσπαθήσει να τους μιλήσει όχι σαν ιδιοκτήτης αλλά σαν άντρας με άντρες. Τι φταίει βρε παλικάρια και δεν μπορείτε να αλλάξετε μια πάσα; Τόση μπάλα ξέρετε; Δεν γουστάρετε; Τι στο διάολο φταίει;

squarelogic είπε...

τζονυ δεν λεω οτι φταινε τα πριμ,ουτε οι δικοι μας ειναι πιο παραδοπιστοι απ τους αλλους!Ομως στις ομαδες που αναφερεις οι παικτες ξερανε οτι λεφτα ΔΕΝ υπηρχαν και παιζανε ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ χρηματα μεσα απ τις επιτυχιες,αλλα ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ,για τον εαυτο τους.

Σε μας ξερουν οτι παιζουν σε μια ομαδα χωρις οικονομικα προβληματα και το να βλεπουν τον ιδιοκτητη να κανει ΚΟΛΠΑΚΙΑ για να τους κλεψει αυτο που τους αναλογει,λογικο ειναι να δημιουργει ασχημο κλιμα.
Εχεις εσυ καμια αλλη εξηγηση για τη χρονικη ΣΥΜΠΤΩΣΗ της πτωσης με την ανακατωσουρα που δημιουργησε ο τζιγγερ?

Οσο για το αν πρεπει να φυγουν 10 παικτες,θυμιζω οτι ηδη εχουμε αλλαξει το ροστερ 1,5 φορα και αρα δεν φταινε οι χαρακτηρες των παικτων,αλλα η ΠΕΡΙΡΕΟΥΣΑ ατμοσφαιρα που τους διαμορφωνει αρνητικη νοοτροπια..Θα συμφωνησω με τον ολντ μπου και τον cloverheart,στο οτι ο Τζ. ΑΦΟΥ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ,πρεπει να μιλησειΑΝΤΡΙΚΙΑ και ΣΑΝ ΙΣΟΣ ΠΡΟΣ ΙΣΟΝ με τους παικτες του,και να λαβει τις αναγκαιες(οσο και ναναι επωδυνες)αποφασεις.

Ανώνυμος είπε...

Ότι και να πώ είναι λίγο, δυστυχώς ο εμπαθής επιβεβαιώθηκα πλήρως. Δεν είναι θέμα παικτών, συστημάτων κτλ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΙΚΑΝΟΙ. Ελπίζω στην επιχειρηματική σύμπλευση με τον Κρόκους και την από κοινού εκμετάλλευση του στοιχήματος, να μην ήταν μέσα στα ανταλλάγματα η εκ των έσω διάλυση του Παναθηναϊκού.
ΑΠΟΧΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΠΛΗΡΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ. 3-1 από την Κέρκυρα του πρώην παραρτήματος Καλογιάννη (όταν ήταν στον Αθηναϊκό). Και δεν λέω να επιστρέψουν εκείνες οι εποχές αλλά οι Βαρδινογιάννηδες είναι ανίκανοι και μάλλον απρόθυμοι να εμποδίσουν την κόκκινη λαίλαπα στημένων ομάδων, διατητών και παικτών ενώ διαλύουν μέρα με την μέρα την ομάδα. ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΙΟ ΑΝΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΑΛΙΣΤΑ. ΑΡΧΙΚΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ. ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.....ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ.

@petrosskl είπε...

πιο ψύχραιμος τώρα θέλω να μπω στην κουβέντα με κάποια παρατήρηση...

Η ομάδα είναι μπουρδέλο γιατί δεν αναπνέει... και εξηγούμαι:
όταν ο gay δεν παίζει...κερδίζει.
όταν εμείς δεν παίζουμε... ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ! σχεδόν ποτέ!
αν ο Τζίγγερ (και οι παντελώς ΑΧΡΗΣΤΟΙ τεχνοκράτες της κόκας) είχε προστατέψει την ομάδα πριν 3-4 χρόνια τώρα δεν θα γινόταν αυτό. Για φέτος δεν μιλάω γιατί η διαιτησία...σε παιζει! (και εσένα- ξεχάστε το φάουλ του Έκι που το έδωσε πένελτυ ο "βάζελος" Βασσάρας)
επίσης, ο Άρης, η Κέρκυρα, το Αιγάλεω (βεβαίως βεβαίως), η Ξάνθη, ο Εργοτέλης (να μην βάλω και την Προοδευτική παλιότερα)ΕΙΝΑΙ ομάδες του Σωκράτη και ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΕΙΡΑΞΕΙ!
φυσικά οι παλαιότεροι γνωρίζουν πως εξαφανίστηκαν με συνοπτικές διαδικασίες από τον ποδοσφαιρικό χάρτη η Κόρινθος, η Καλαμάτα, τα Τρίκαλα, η Βέροια, τα Γιάννενα (και έμεινε επίτηδες ο ΟΦΗ για...άλλοθι) ... (και άλλοι που ξεχνάω;)
Το παρασκήνιο της "Επένδυσης Κόκκαλη" μπορεί εύκολα ερμηνευτεί στην Ευρωπαϊκή πορεία τους τα τελευταία 10 χρόνια (0-7-24)
Από 'δω και πέρα...
αν υποθέσουμε ότι με "χαλί" όλους αυτούς ο gay ξεπερνάει τις κρίσεις του, τι πρέπει να κάνεις εσύ; δυστυχώς ΤΟ ΙΔΙΟ! να παρατήσει το "Σταυρό" και να πιάσει το "Μαχαίρι"
πάνε χρόνια που ο Καπετάνιος έβγαινε με το κουμπούρι και τον "σέβονταν" όλοι... (δεν ξεφτυλιζόταν στην Ευρώπη όμως...)
Η μόνο λύση (συμφωνόντας με τους προλαλήσαντες είναι ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ... αρκετούς παίχτες και προπονητές έχει διώξει... το αλάθητο έχουν;
Και τέλος, (αφού φύγουν οι τεχνοκράτες) πρέπει να καλέσει Σαραβάκο, Δομάζο, Βαζέχα, Ρότσα, και (ναι) Ζάετες και μόνο αυτούς και να τους ρωτήσει ποιοι δεν κάνουν για την ομάδα (ούτε για αλλαγή- γιατί ο Μόρρις ας παίζει αλλαγή- όπως ήταν άλλωστε).
Μετά να πάει στα αποδυτήρια, να τους κόψει επιταγές και να βγει να πει στον κόσμο ότι "φέτος παιδιά δεν έχει ούτε ουέφα... κ. Μουνιόθ έχετε 15 μέρες να μου πρτείνετε παίχτες..."
Και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ας έχει μία φορά 500 άτομα το γήπεδο με τους Πόντιους... πότε θα τιμωρηθεί αυτή η διοικηση (χωρίς ακρότητες και γαυροκορνέδες); ή να βάλει μυαλό ή να φύγει...
ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ!

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι σε σχέση με το έγκλημα που διαπράττεται τα τελευταία 10 χρόνια από τους Βαρδινογιάννηδες οι αντιδράσεις του κόσμου είναι από ήπιες εώς ανύπαρκτες. Το αίτημα έπρεπε να είναι μόνιμο και σαφές. Η ΠΑΕ ΣΤΟ ΠΑΥΛΟ.
Δε ξέρω αν πρέπει να γίνουμε σα τους γαύρους εκείνο που ξέρω είναι ότι ζούμε στην Ελλάδα στη χώρα που αν δε φωνάξεις και δε διαμαρτυρηθείς κανείς δε σε λαμβάνει υπ όψη.
Εχετε συνειδητοποιήσει ότι επι τρία χρόνια η ομάδα παίζει τρισάθλιο ποδόσφαιρο;
Οτι μένουμε για δεύτερη σερί χρονιά εκτός Champions League;
Οτι η ΑΕΚ δημιουργεί σιγά σιγα μια ομάδα σταθερή και υγιή που είναι αμφίβολο αν θα τη ξεπεράσουμε του χρόνου για να μη πω σε δυο χρόνια κα βάλε;

warzycha είπε...

Αντιγράφω από το contra gr:
"Η ήττα από την Κέρκυρα προκαλεί αλυσιδωτές αντιδράσεις στον Παναθηναϊκό. Τα 300 περίπου άτομα, οπαδοί της ομάδας, που έχουν συγκεντρωθεί στο «Ελ. Βενιζέλος» αποδοκίμασαν έντονα τον πρόεδρο της ΠΑΕ Αργύρη Μήτσου (επέστρεψε μόνος του) και μάλιστα μερικοί εξ’ αυτών του εκσφενδόνισαν γιαούρτια!

Ο κύριος Μήτσου δεν έδωσε συνέχεια στο επεισόδιο και τελικώς κατάφερε να φύγει από το αεροδρόμιο χωρίς άλλα παρατράγουδα. Οι 300 περίπου οπαδοί του Παναθηναϊκού περιμένουν την αποστολή της ομάδας και εμφανίζονται αγανακτισμένοι."

Ανώνυμος είπε...

Μάλιστα. Μόνο οι κορνέδες μας λείπουν για να γίνουμε ίδιοι. Αλλά τι λέω τους αντικαταστήσαμε με γιαούρτια.
Τι άλλο θα δούμε άραγε;

Ανώνυμος είπε...

Μάλιστα. Μόνο οι κορνέδες μας λείπουν για να γίνουμε ίδιοι. Αλλά τι λέω τους αντικαταστήσαμε με γιαούρτια.
Τι άλλο θα δούμε άραγε;

@petrosskl είπε...

@warzycha: πότε επιτέλους θα καταλάβουν οι Παναθηναϊκοί πως οι δημοσιογράφοι είναι υποκινητές των επεισοδίων και των "αυθόρμητων" αντιδράσεων; οι στρατιά του Κόκκαλη είναι εδώ και δεν φεύγει... ας αρχίσουμε να κρίνουμε και να σκεφτόμαστε χωρίς "βοήθειες"...
ας ξεφύγουμε από τον Έλληνα του 21ου αιώνα...
είναι και αυτό μέσα στην ανάγκη αλλαγής νοοτροπίας του Παναθηναϊκού...

ps. οι δημοσιογράφοι δεν "ξεσήκωσαν" τον κόσμο να μείνει ο Παπ; πάρ'τον τώρα να' χεις!

squarelogic είπε...

φιλοι,ολοι καταλαβαινουμε οτι η σαπιλα εχει φτασει στη κοκκαλο και χωρις "εγχειρηση" ο"ασθενης"θα πεθανει...

Μετα απο ωριμη σκεψη και με γνωση της πορειας του συλλογου τα τελευταια 25 χρονια,εχω να προτεινω τα εξης

Η ιδια η αυταρεσκη και υπερανω παρουσια του Τζιγγερ ειναι ΜΕΡΟΣ του προβληματος.Ξερω οτι δικο του ειναι το μαγαζι και αρα αν δεν θελει,δεν φευγει,ομως σαν στοργικος πατερας που καταλαβαινει οτι η παρουσια του προκαλει περισσοτερα προβληματα απ οτι λυνει,πρεπει να αποτραβηχτει απο την καθημερινοτητα της ομαδας.

Αφου την απαλλαξει απ'ολους τους φθαρμενους(ισως με εξαιρεση το Λιβαθηνο..),ΠΡΕΠΕΙ να παραδωσει το μανατζμεντ σε μια ομαδα ανθρωπων με γνωση τοσο του αθληματος,οσο και του επιχειρημ/κου περιβαλλοντος στο οποιο αυτο παιζεται ΔΙΕΘΝΩΣ(αρα οχι σε μια ομαδα αμιγως παλιων ποδοσφαιριστων)η οποια θα κριθει σε οριζοντα3-4 ετων.Εαν εχει αυξησει την αξια της ομαδας πανω απο ενα ικανοποιητικο ποσοστο(κι αυτο μπορει ναμετρηθει σχετικα ανικειμενικα)θα λαβουν και ποσοστο μετοχων και θα συνεχισουν να εχουν το μανατζμεντ μαζι με οποια κοινα αποδεκτη προσθηκη πιστευουν οτι θα δωσει ωθηση στην ομαδα.
Η εκουσια απομακρυνση του Τζιγγερ ειναι αναγκαια,γιατι η παντοδυναμη και αφ'υψηλου παρουσια του μετατρεπει τους υποτιθεμενους συμβουλους σε ατελεσφορους ΚΟΛΑΚΕΣ.
Ειναι συχνα η μοιρα των πολυ ισχυρων ανθρωπων που δεν κατεχουν την τεχνη του να κανεις τον συνομιλητη σου να νιωθει ανετα μαζι σου και να μπορει να επισημανει τα λαθη σου.
Επιπλεον χρειαζοντα ανθρωποι ΑΦΘΑΡΤΟΙ που ο λογος τους θα ειναι ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ για τους παικτες,ωστε να δημιουργησουν ενα σχεδιασμενο και υλοποιησιμο ΟΡΑΜΑ για την ομαδα με τους παικτες στο ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ.Μονο ετσι μπορεις να παρεις το παραπανω απ τους παικτες-δειτε το παραδειγμα της ΑΕΚ-γιατι δεν πιστευει κανεις σοβαρα οτι Κερκυρα,Καλαμαρια και Λαρισα εχουν καλυτερους παικτες.

Μονο ετσι θα βγουμε απ το τελμα!!!
Αλλιως ηδη φετος εχετε την αποδειξη οτι οποιους και να φερει απ τη στιγμη που η ομαδα ΝΟΣΕΙ τα συμπτωματα της παθογενειας ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ.
Ας κανει λοιπον στην ακρη και για δικο του οφελος,μεχρι να ΜΑΘΕΙ(αν ποτε γινει αυτο...)

Κι αυτα μετα απο ΠΟΛΥ ΩΡΙΜΗ ΣΚΕΨΗ...

dimitri είπε...

Μινχ said "...η ΑΕΚ δημιουργεί σιγά σιγα μια ομάδα σταθερή και υγιή που είναι αμφίβολο αν θα τη ξεπεράσουμε του χρόνου για να μη πω σε δυο χρόνια κα βάλε.."

Με το υλικό, την οικονομική αφετηρία της Αεκ και κυρίως την υπομονή των οπαδών της που είδαν την ομάδα να χτυπάει πάτο και να γίνεται έρμαιο στους τροχανοψωμιάδηδες πριν την αναλάβει ο κοντός, είναι επόμενο να αγωνίζονται τα χανούμια χωρίς την πίεση του φαβορί. Όταν η Αεκ έχανε παρόμοια παιχνίδια με Κέρκυρες οι Αεκτζήδες απλώς προσδοκούσαν όχι το πρωτάθλημα , αλλά την εξυγίανση. Ακόμα κι αν δεν το πάρουν φέτος, κανείς δε θα τρέξει στα αεροδρόμια με γιαούρτια, γιατί όταν ξεκινάς με χαμηλές προσδοκίες και είσαι δεύτερος στην Ελλάδα και τρίτος σε όμιλο του Τσου-Λου, δεν μπορείς παρά να είσαι ευχαριστημένος. Συνεπώς αν δε βγάλεις σαν οπαδός την πίεση του πρωταθλητισμού από πάνω τους ή/και δε χτυπήσουν πάτο, είναι αμφίβολο το αν θα δεις αλλαγές.Τελικά το ερώτημα είναι διπλό. Φοβάσαι την καζούρα ή θέλεις εξυγίανση;

Old Boy είπε...

PetrosS. said...
«@warzycha: πότε επιτέλους θα καταλάβουν οι Παναθηναϊκοί πως οι δημοσιογράφοι είναι υποκινητές των επεισοδίων και των "αυθόρμητων" αντιδράσεων; οι στρατιά του Κόκκαλη είναι εδώ και δεν φεύγει... ας αρχίσουμε να κρίνουμε και να σκεφτόμαστε χωρίς "βοήθειες"...
ας ξεφύγουμε από τον Έλληνα του 21ου αιώνα...
είναι και αυτό μέσα στην ανάγκη αλλαγής νοοτροπίας του Παναθηναϊκού...
ps. οι δημοσιογράφοι δεν "ξεσήκωσαν" τον κόσμο να μείνει ο Παπ; πάρ'τον τώρα να' χεις!»
Δηλαδή βρε PetrosS, πιστεύεις ότι όσοι έβρισαν και προπηλάκισαν τον Μήτσου υποκινήθηκαν από δημοσιογράφους; Ή πιστεύεις ότι έπρεπε να διωχθεί το καλοκαίρι ο Παπαδόπουλος;

Ανώνυμος είπε...

@ old boy προφανώς συμφωνούμε! Η ομάδα είναι άρρωστη από την κορφή ώς τα νύχια. ΑΡΡΩΣΤΗ ΣΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΗΣ απλά και μόνο και τίποτε άλλο, όπως λέω εξαρχής σε όσους θεωρούν ότι το πρόβλημα είναι ο ... Βύντρα (που στην τελική είναι από τους λίγους μαζί με τον ΕΚΙ που δείχνει ΠΑΘΟΣ στα ματς) ή ο ... Σέριτς.

@ squarelogic αυτά που λες για το πριμ, δηλαδή για να το πούμε χύμα: οι παίχτες ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ την ομάδα επειδή ο Τζίγγερ τους έκοψε "αυτό που δικαιούνταν", δείχνει το μέγεθος της ΑΡΡΩΣΤΕΙΑΣ. Γιατί δεν έχω καταλάβει και σε παρακαλώ να μου το εξηγήσεις: ΤΙ ΣΚΑΤΑ ... ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΝ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΣΙ ΣΕ ΕΦΕΡΑΝ 3ο ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ; Και που ΟΣΑ ΦΡΑΓΚΑ ΖΗΤΗΣΑΝ ΣΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΑ ΠΗΡΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ;

Λοιπόν όχι φίλε, μην παίρνεις διόλου το μέρος τους σ' αυτό το θέμα. Ειδικά εάν ΑΥΤΟΣ είναι ο λόγος που εδώ κι 1 μήνα η ομάδα σέρνεται. Γιατί το επιχείρημά σου, ότι έχουν έρθει σε οικονομικά ανθηρή ομάδα και ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ν' ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ, αποτελεί ακριβώς επιχείρημα ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ και όχι υπέρ τους, όπως νομίζεις. Αποτελεί απόδειξη ΒΟΛΕΜΕΝΟΥ
ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΙΟΥ και τίποτε άλλο!

Σε ποιά οικονομικώς ανθηρή επιχείρηση οι εργαζόμενοι δεν νιώθουν ότι πρέπει να ΣΚΙΣΤΟΥΝ για να κερδίσουν τα όσα "δικαιούνται"; ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ με τα γνωστά του χάλια! Και στον ΠΑΟ, δυστυχώς, αν είναι όπως τα λες.

Ποιά οικονομικώς ανθηρή επιείρηση ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ θα επέτρεπε στους υπαλλήλους τους να νιώθουν ότι μπορούν να ζητάνε και ... πριμ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΣΚΙΖΟΝΤΑΙ αλλά απλά και μόνον επειδή έκαναν ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ (να κερδίσουν υποδεέστερους αντιπάλους) για ... 1 μήνα όλο κι όλο; Μόνο στον ΠΑΟ, δυστυχώς, αν είναι όπως τα λες.

Λοιπόν, όπως έχω ξαναπεί εδώ και το ξαναματαλέω, ούτε οι Βύντρες κι οι Σέριτς φταίνε, ούτε ακόμα κι ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ που ... ξέχασε να κοντρολάρει τη μπάλα! Φταίει Ο ΤΖΙΓΓΕΡ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΟΨΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ - που π.χ. δεν τους έρριξε ΒΑΡΥ ΠΡΟΣΤΙΜΟ μετά τον ΑΡΗ, τη ΛΑΡΙΣΑ και την ΠΑΡΙ, μπας και καταλάβουνε ότι πρέπει να σκιστούν για να φάνε ΟΠΩΣ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ!

Και φυσικά, ο Τζίγγερ φταίει που έχει σε ψηλά πόστα ανθρώπους με δημοσιοϋπαλλληλική νοοτροπία, ανίκανους γι' αυτά και προφανώς μαλθακούς και χωρίς προσωπικότητα και πυγμή, ικανούς να περάσουν το σωστό μήνυμα στους παίχτες (=ΣΚΙΣΤΕΙΤΕ ή ΦΥΓΕΤΕ!). Γι' αυτό κι αναγκάζεται να περάσει αυτό το μήνυμα Ο ΚΟΣΜΟΣ, με γιούχα και γιαούρτια.

Αλλά αυτό το χοντρό λάθος του Τζίγγερ δεν έχει καμμιά σχέση με τα καβούρια, ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ!

Π.χ. δίνεις (μέσα σε γενικότερες συνθήκες ανάθεμα, ουρλιαχτών κι εκβιασμού) στον ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ τα 700 χιλ. που ζητάει ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ, στην οποία μάλιστα δεν πρόσφερε ο ίδιος ΤΙΠΟΤΑ; Μπράβο σου! Αλλά τότε κατάλαβε γιατί ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (κι ο κάθε ΠΑΠ μέσα στην ομάδα) δεν λυσσάει όταν ο Βασάρας σφυρίζει ανύπαρκτο πέναλτι σε βάρος σου στην Κέρκυρα και γιατί δεν παίρνει παραμάζωμα τον κάθε Βασάρα ... δίνοντας το δικαίωμα στους "αντικειμενικούς" να λένε ότι "κανένας παίχτης του ΠΑΟ δεν διαμαρτυρήθηκε" (=ήταν πέναλτι!).

Δεν κόβεις ΧΟΝΤΡΑ πρόστιμα σε όλους μετά τον ΑΡΗ, τη Λάρισα και την Παρί; Μπράβο σου! Ε, τότε κατάλαβε γιατί τρως γκολ με το καλημέρα του β' ημίχρονου χωρίς να βρεθεί ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ παίχτης σου να κόψει τον αντίπαλο που επελαύνει ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΝΤΡΑ ΩΣ ΤΑ ΚΑΡΕ ΣΟΥ!

Ε, λοιπόν, αν είναι κάτι τέτοια θέμα ... τεχνοκρατών μάνατζερ να τα λύσουνε, συγγνώμη αλλά δεν το πιστεύω.

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Ας μας πεί ο κύριος πόσα θέλει στην τσέπη τον χρόνο, γιατί βγάζει ούτως ή αλλιώς, για να παραδώσει εν λευκώ το μάνατζμεντ. Να του εγγυηθούμε δηλαδή τα 3-4 εκατομμύρια κέρδος που θα θέλει, με σχετικές ρήτρες κτλ, να μας πεί το προσφερόμενο μπάτζετ (εκεί να δείτε μάσκες που θα πέσουν) και να αποχωρήσει με όλη την κουστωδία που έχει διαλύσει την ομάδα. Πάλι ιδιοκτήτης θα είναι, πάλι φράγκα θα βγάζει αλλά θα σταματήσει αυτή η προχειρότητα και ο εξευτελισμός. Και έξτρα πόροι υπάρχουν, και συσπείρωση θα υπάρξει αν απομακρυνθεί λίγο το καρκίνωμα, και παίκτες ικανοί υπάρχουν-όχι τα σαπάκια που παίρνει-και ταλέντα υπάρχουν, και παναθηναϊκό φρόνημα υπάρχει (κάτι που οι κύριοι αυτοί δεν διαθέτουν)και διάθεση προσφοράς υπάρχει. ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ...

Ανώνυμος είπε...

Και κάτι ακόμα γιατί κάποιοι είπαν για παίκτες που νοιάζονται μόνο για το χρήμα κτλ. Ο κύριος αυτός έχει μία συμπεριφορά αυτοκράτορα προς δούλους, όταν λοιπόν συμπεριφέρεσαι λες και οι ποδοσφαιριστές σου είναι όχι συνεργάτες σου αλλά κατώτεροί σου, τότε μοιραία και εκείνοι αφαιρούν το συναίσθημα και φέρονται ψυχρά-υπολογιστικά. Σύμπτωση ή όχι, μετά την συζήτηση για τα πριμ η ομάδα πάει κατά διαόλου. Άρα για μία ακόμη φορά φταίει η διοίκηση. Είτε γιατί διαπραγματεύθηκε λανθασμένα και άκαιρα, είτε γιατί ακόμα και αν δεχτούμε ότι οι παίκτες είναι αληταράδες, η ίδια τους επέλεξε. Η έλλειψη έμπνευσης και σύμπνοιας στο ποδοσφαιρικό τμήμα είναι εμφανής. Αν δεν με εμπνέει ο εργοδότης μου μπορεί να φταίω κι εγώ. Αν όμως δεν εμπνέει κανέναν από το σύνολο των υπαλλήλων, μάλλον φταίει εκείνος και ο περίγυρός του. ΚΥΡΙΟΙ ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ, ΑΔΕΙΑΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ. Τέρμα οι δικαιολογίες, είστε ανεπαρκείς και επικίνδυνοι για το μέγεθος και την ιστορία του Παναθηναϊκού.

@petrosskl είπε...

@old boy: φίλε οι 300 ΔΕΝ υποκινήθηκαν αλλά οπωσδήποτε οι εφημερίδες υποκινούν (άμεσα ή σε βάθος χρόνου) αντιδράσεις. Όταν ο warzycha αντιγράφει "Οι 300 περίπου οπαδοί του Παναθηναϊκού περιμένουν την αποστολή της ομάδας και εμφανίζονται αγανακτισμένοι.", τι είναι δηλαδή... μήπως δεν ξέρουμε ότι είμαστε ΟΛΟΙ αγανακτισμένοι... δεν σκέφτονται όλοι όπως εσύ και δυστυχώς οι περισσότεροι σκέφτονται και επιχειρηματολογούν με "βοήθεια".
Όσο για τον Παπ, ΝΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΙΑΖΕ ΑΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙ... και δυστυχώς δικαιώθηκαν και τα λόγια μου και τα γραπτά μου...
για σκεψου... ο πιο ακριβός Έλληνας παίχτης σου ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΚΟΝΤΡΟΛ... τόσο πολύ έχει κατέβει το επίπεδο της ομάδας...

Ανώνυμος είπε...

Ο Τζίγγερ πρέπει επιτέλους να πάρει σοβαρές και άμεσες αποφάσεις.

Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα νοοτροπίας και αρρώστιας-ενδεικτικό είναι ότι φάγαμε γκολ με τη σέντρα, γεγονός που δείχνει ότι τα παλικάρια ήταν εκτός τόπου και χρόνου. Τέτοιο γκολ δεν γίνεται να τρώει μεγάλη ομάδα.

Ο αντωνάκης είχε πει πριν από χρόνια ότι από την πρώτη προπόνηση ήμασταν με το πιστόλι στον κρόταφο και υπό αφόρητη πίεση. Ε ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ! Αυτή είναι η πίεση του πρωταθλητισμού.

Οι 2 φάσεις που με συγκλόνισαν χθες:

1.Στην φάση της κόκκινης μας κρύβουν την μπάλα με τακουνάκια ο Γκουέλα και ο άλλος, και κατόπιν ο Γκουέλα τρώει στο σπριντ Μόρις-Βύντρα τρυπώντας ανάμεσά τους. Δηλαδή ούτε τζατζάρισμα δεν μπορούσαν να κάνουν?

2.Στο 0-1 γίνεται αλλαγή παιχνιδιού προς τον ΟΛΟΜΟΝΑΧΟ Σέριτς και αφού η μπάλα σκάει ΤΡΕΙΣ (3) φορές μπροστά του, την βγάζει τελικά άουτ. Ε γι'αυτό δεν φταίει η ψυχολογία ούτε οι δημοσιογράφοι.

Ρε petross αφού την βλέπεις την ΣΑΠΙΛΑ που μας έχει κυριεύσει, ειλικρινά σου φταίει ο Κόκκαλης και η διαιτησία τώρα? Έλεος δεν είμαστε στο 2000-2003, τα πράγματα έχουν πιάσει τέρμα πάτο. Η λύση είναι να φτιάξουμε ομάδα, όχι να ελέγξουμε την διαιτησία, που στην τελική μια χαρά μας πάει φέτος. Για το γήπεδο και για το ξήλωμα των Μήτσου, Λιβαθηνού, Αποστολάκη κτλ έχεις δίκιο.

Αν και ο Λιβαθηνός δεν φεύγει με τίποτα, η γυναίκα του είναι ιδιαιτέρα του Τζίγγερ. Πάντως θα ήθελα να ξέρω, τα τελευταία χρόνια που έχει πάει στην Αργεντινή γύρω στις 12 φορές, μόνο τον Ρομέρο βρήκε? (Τον Έκι του τον προτείναν και ορθώς επέμεινε να τον πάρουν-το αναγωρίζω αυτό αλλά ήταν αυτονόητο)

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Παιδιά χωρίς να ψάχνω για δικαιολογίες καθώς δεν αλλάζει η ΑΘΛΙΑ εικόνα της ομάδας, η διαιτησία πάλι μας έπαιξε σαν μικρή ομάδα. Δεν υπάρχει πέναλτι, στην καλύτερη περίπτωση φάουλ ΕΚΤΟΣ περιοχής, και βέβαια προφανέστατα ο Βύντρα δεν ήταν τελευταίος αφού δίπλα ήταν ο Μόρρις, συν ότι δεν τον βρίσκει ΚΑΝ στο τάκλιν. ΞΑΝΑΛΕΩ....ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ. Πέρα από την ξεφτίλα της ομάδας, σε αρκετά ματς η διαιτησία είναι ΕΧΘΡΙΚΗ προς την ομάδα. Δείτε ματς με ΑΕΚ, ΟΦΗ, ΑΡΗ και το χθεσινό. Δεν είμαι υπέρ της αβάντας-σε καμία περίπτωση-αλλά τουλάχιστον (ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ) να μην μας αδικούν κιόλας. Το είχα πεί....ποιός έκανε συνεταιράκια αυτούς που τον σφάζουν ανηλεώς 10 χρόνια?

ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ-ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ Η ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ-ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ. ΟΥΤΕ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΕΧΩ, ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΟΝΟ ΠΙΚΡΑ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ...

warzycha είπε...

Κουτόχορτε δεν θα συμφωνήσω για τα χθεσινά διαιτητικά σφάλματα. Πρώτον γιατί δεν νομίζω (αν και είναι δύσκολο να ξέρει κανείς σίγουρα από το πλάνο) ότι έγινε πέναλτι στον Παπαδόπουλο, άρα πάτσι τα λάθη στα πέναλτι, και δεύτερον γιατί προσωπικά είδα ότι ο Βύντρα του βρήκε το πόδι, τώρα αν ήταν τελευταίος δεν ξέρω πώς ερμηνεύεται, πάντως δεν μου φάνηκε καραμπινάτη αδικία.

Ανώνυμος είπε...

Tzony ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ εγραψα οτι επρεπε να παιρνουν πριμ μονο επειδη παιζουν σε ευρωστη ομαδα-τοσο καιρο θαχεις καταλαβει οτι δεν ειμαι χανος.Εγραψα μονο οτι αν εχεις ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΠΡΙΜ για την ευρωπη,και ερχεσαι ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ και συνδεεις τη χορηγηση τους με το πρωταθλημα,δινεις την ΑΙΣΘΗΣΗ του ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΟΥ,καποιου που δεν μπορεις να εμπιστευτεις κι αυτο βγαινει στη διαθεση των παικτων στο γηπεδο.Προσθεσε οτι δεν υπαρχει στα αποδυτηρια μια προσωπικοτητα που οι παικτες να ΣΕΒΟΝΤΑΙ και που να μπορει να τους εμφυσησει το σεβασμο και το ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΙΜΗΣ για τηνομαδα που παιζουν,κι εχεις την εξηγηση για την τραγικη απαθεια των χρυσοκανθαρων.Και,ΟΧΙ,δεν πιστευω οτι συνειδητα σαμποταρουν την ομαδα-απλα παιζουν με το συναισθημα "επιπεδωμενο".

Τωρα για τα "πεσιματα"στο διαιτητη που ζητατε ορισμενοι,τι να πω?θα αλλαξει αποφαση ο "αρχων" ή ο διαμαρτυρομενος αρχηγος θα φαει κοκκινη και 6 αγ/κες και θα δημιουργησει τις συνθηκες για να τελειωσουμε το ματς με 8 παικτες,οπως στα αληστου μνημης ντερμπυ της παραγκας?ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ.Ειναι να σκιζεται πρωτα ο ιδιος και στην αναπαυλα να ΒΑΛΕΙ ΤΙς ΦΩΝΕΣ σε οσους περπατανε και να τους ξυπνησει με το καλο ή με το αγριο.Μονο που για να το κανεις αυτο χωρις να φαινεσαι γραφικος,τα γαλονια πρεπει να τα εχεις κερδισει στα γηπεδα..Και τετοιο παικτη-αρχηγο ΔΕΝ εχουμε,καταζιωμενο στη συνειδηση συμπαικτων και φιλαθλων.