Παρασκευή, Δεκεμβρίου 29, 2006

Νορμάλ ποιότητα, νορμάλ τιμές

Εξηγούμαι απο τώρα ότι ούτε μάνατζερ είμαι, ούτε κάτι σχετικό. Επίσης δεν το παίζω έξυπνος απλά στην προσπάθεια επικοδομητικής συζήτησης για το καλό της ομάδας, συνεισφέρω τις σκέψεις μου. Τέλος, όταν λέω λογικού κόστους δεν εννοώ πανέρια, απαραίτητα ελέυθερους ή πλαφόν 500.00€. Η ποιότητα-έστω και σχετική-κοστίζει. Όπως θα δείτε δεν αναφέρομαι σε εξωπραγματικούς παίκτες αλλά βατούς για μιά ομάδα που έχει στόχους.

Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται σίγουρα παίκτες στις ακόλουθες θέσεις, για προφανείς λόγους:
Δεξί και αριστερό μπακ, κεντρικό αμυντικό, αμυντικό χάφ, αριστερό ή δεξί χαφ και βέβαια σέντερ φορ που να γεμίζει την περιοχή. Κοινό χαρακτηριστικό όλων αυτών θα πρέπει να είναι η ταχύτητα καθώς η ομάδα είναι απελπιστικά αργή. Λοιπόν έχουμε και λέμε...

Δεξί μπάκ: Για αρχή θα πρέπει να έχει τεχνικές αρετές, δηλαδή κοντρόλ και ντρίμπλα με την μπάλα και καλή σέντρα. Επιθετικογενής αλλά όχι και παντελώς ανύπαρκτος αμυντικά. Τα ίδια ισχύουν και για το αριστερό μπάκ. Θα πρότεινα λοιπόν τους: Μανιάτη(Πανιώνιος)-εξελίξιμος και προσιτός, Μπάστα (Ερυθρός Αστέρας), Βαν ντε Μπόρε(Άντρελεχτ), Γκριγκέρα (Άγιαξ), Τσόνσον (Τσέλσι)-δανεικό τον δίνει συνέχεια,

Αριστερό μπάκ: Μποκά, ο παικταράς της Ακτής Ελεφαντοστού ( ήταν υποψήφιος και το καλοκαίρι αλλά κρατήσαμε τον γίγαντα Σέριτς), Σιλβίνιο (Μπαρτσελόνα) έχει ακόμα 2 χρονάκια και από τους υπάρχοντες είναι κλάσεις ανώτερος), Γουόρνοκ (Λίβερπουλ)-τον δίνουν και δανεικό, Σπυρόπουλος (Πανιώνιος)-καλή λύση αν γίνει όπως πριν 2 χρόνια, Λόπεζ (πρώην Μπέτις, ανήκει στην Μπαρτσελόνα), Ρεβεγιέρ (Λυόν)-παίζει και στα δύο άκρα, Πλασέντε (θέλτα-πρώην της Λεβερκούζεν), Έντμαν (έπαιζε Τόττεναμ μέχρι πρότινος), Taiwo (Μαρσέιγ)

Κεντρικός αμυντικός: Τούντορ, Λεγκροτάλι (Γιουβέντους), Λέκι(Θέλτα), Παβόν(Ρεάλ), Παπαδόπουλος (Άρης), Παπαζαχαρίας (Ηρακλής), Άλβεζ(αυτός της ΑΕΚ, δεν θα με χάλαγε καθόλου), Μπουρντίσο (Ίντερ),

Αμυντικό χάφ: Κριτήριο- κινητικός και γρήγορος ώστε να καλύπτει τις τρύπες, κάτι σε στυλ Μίκλαντ. Λίντεροθ(Σουηδός διεθνής), Ηλιάδης (ΠΑΟΚ)-πολύ ενεργητικός, μαχητής και με καλή τεχνική κατάρτιση, Σίβοκ (Σπάρτα Πράγας), Μιλοβάνοβιτς (Ερυθρός Αστέρας), Περέιρα(Ρίβερ)

Δεξί/Αριστερό χαφ: Γκονζάλες, Σολάρι (Ίντερ), Σερισουέλα (Ρίβερ), Ζίκου (ανήκει Ίντερ, Ρουμάνος-απίστευτος παίκτης), Πέροβιτς (Ερυθρός Αστέρας), Φάρνερουντ (Στρασβούργο)

Σέντερ φορ: Ελμάντερ(είχα ακουστεί ξανά αλλά οι γάτοι στην ΠΑΕ πήραν τον Τόργκελε που δεν τον θέλει ούτε ο ΠΑΟΚ, Ζαλαγιέτα (δεν νομίζω να χαλάει κανέναν), Γιέβοβιτς(Παρτιζάν-18 χρονών, 1,83 απίστευτο ταλέντο), Μπέντ (Τσάρλτον), Ζαράτε(Λατ. Αμερική νομίζω Βελέζ), Κλάσνιτς (Βέρντερ)

Αυτοί είναι καλοί, πολυ καλοί, αλλά όχι τοπ και ούτε σε εξωπταγματική τιμή. Σίγουρα είναι καλύτεροι από τους ανύπαρκτους που έχουμε. Παρατηρήστε τώρα τι φυντάνια θα έρθουν πάλι.

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

παλι θα βαλεις σε εξοδα τον..Κοκκαλη!!!αφου σου εχω πει,σε διαβαζει!!

εχεις κανει το σκαουτινκ σου βλεπω.Δεν τους ξερω ολους,αλλα συμφωνω απολυτα στα χαρακτηριστικα που αναφερεις οτι πρεπει να εχουν.Οσο για το τι θα ερθει,κοιτα και το σχολιο μου στο προπροηγουμ.ποστ.

Ευχες για καλη χρονια,
και κρατα ψηλα τη σημαια της αντιδρασης.Δεν παει αλλο ρε παιδια.
Τα νηπια εχουν καλυτερη επικεντρωση στοχων απ την ανικανη διοικηση που μας ελαχε.

Ανώνυμος είπε...

Περιμένετε... μη βιάζεστε... Να δείτε τι θα προτείνει και ο ΝΕΟΣ προπονητής...

Old Boy είπε...

Πάντως όποιος τυχόν μπαίνει στο μπλογκ και δεν βλέπει ότι δεν γράφει ένας άνθρωπος τα ποστ αλλά περισσότεροι, θα τρελαθεί :) Το ένα ποστ υποστηρίζει ότι πρέπει να σταματήσει το πήγαινε - έλα, το άλλο προτείνει έξι - εφτά μεταγραφές.
Πουτάνα δημοκρατία.

Thrass είπε...

Κοίτα, Κουτόχορτε, γενικά είμαι τής άποψης ότι δεν επιτρέπεται το ρόστερ να αλλάζει πολύ γρήγορα, γιατί η ομάδα δε δένει ποτέ. Όπως γράφαμε και στο ποστ τού Talos.

Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι δεν πρέπει να γίνονται βελτιωτικές κινήσεις. Σιγά-σιγά όμως και με προσοχή.

Πολλούς από τους παίκτες που λες δεν τούς ξέρω, αλλά ας δώσω ένα παράδειγμα κακής μεταγραφικής κίνησης, κατά την άποψή μου πάντα: Σπυρόπουλος.

ΟΚ, ο Σέριτς έχει απογοητεύσει και από το Δάρλα υπάρχουν παράπονα. Αλλά ας μην ξεχνάμε ότι ο Δάρλας, όπως κι ο Σπυρόπουλος, είναι σχετικά νεαρός και εξελίξιμος.

Θα έδινε λοιπόν ο Σπυρόπουλος κάτι παραπάνω στην ομάδα μας από ό,τι ο Δάρλας; Ακόμα κι αν εγκλιματιστεί πλήρως, ίσως ναι, ίσως όχι.

Συνεπώς, την απόκτηση τού Σπυρόπουλου δεν τη βλέπω σαν βελτιωτική κίνηση. Παίρνεις έναν (καινούριο) παίκτη που μπορεί να μην πιάσει, ενώ έχεις ήδη έναν ανάλογα υποσχόμενο (ίσως και περισσότερο) στην ίδια θέση. Ιt makes no sense to me at all.

Αν αποφασίσουμε ότι ο Δάρλας δεν είναι ακόμα έτοιμος, τότε χρειάζεται ένας καταφανώς πιο έτοιμος παίκτης εκεί κι όχι κάποιος άλλος νεαρός, εκτός αν μιλάμε για κάποιον που είναι τουλάχιστο μια κλάση ανώτερος.

Τα ίδια ισχύουν πάνω-κάτω για όλες τις μεταγραφές.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ θα έλεγα αυτή τη στιγμή σίγουρα ναι για ένα σέντερ-φορ περιοχής και για κάποιον στη θέση του Νίλσον. Ίσως ναι για ένα σέντερ-μπακ.

Ανώνυμος είπε...

@old boy
Οι μεταγραφες που προτεινε ο κουτοχορτος ειναι στη θεση παικτων που συμφωνουμε ολοι οτι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ.Απο κει και περα συμφωνουμε οτι οι υπολοιποι πρεπει να παραμεινουν ωστε να δημιουργηθει ενας κορμος-αλλα σ'αυτον δεν εχει νοημα να περιλαμβανονται παικτες με μηδενικη προσφορα και μεγαλα συμβολαια.Αρα δεν αντιφασκουμε..

Τωρα, η πολυφωνια ειναι το ατου αυτου του μπλογκ και επειδη η "ισχυς εν τη ενωσει"(δηλαδη εχουμε περισσοτερες πιθανοτητες να εισακουστουμε)προτιμαμε να συνεισφερουμε τη σκεψη μας εδω,παρα να γραφει ο καθενας στο δικο του.

Αυτα,και καλη χρονια σε ολους.

Ανώνυμος είπε...

@ Squarelogic κακά τα ψέμματα όμως, η αλήθεια είναι ότι έχουμε βγάλει σκάρτους ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΥΣ τους παίκτες μας!!!

Από ποιόν ν' αρχίσω και σε ποιόν να τελειώσω; Γκαλίνοβιτς= Γκαφίνοβιτς. Μόρις: γκελαδόρος (και λόγω νηστειών). Μπίσκα= αχαχούχα. Γκούμας=γεροφρίκουλας ξυλοκόπος. Βύντρα=το απόλυτο μηδέν. Δάρλας=το σκέτο μηδέν. Κώτσιος=το μηδέν του μηδενός. Σέριτς= το μηδέν εις το άπειρον. Γκονζάλες=πολυλογάς ρουφιάνος του Τζίγγερ. Ρομέρο=μισοτίποτας. Μάντζιος=λίγος, αργός. Λεοντίου, Τζιόλης=κορδελάκηδες.

Μένουν οι Θεοδωρίδης (προς το παρόν την έχει βγάλει καθαρή από το θάψιμο), Βίκτορ (ναι, αλλά δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα, ίσως και να μην μπορεί), Ίβανσιτς (ψιλοαπογοήτευση αλλά τελοσπάντων καλούτσικος), Σάλπι+Παπ (καλοί αλλά όχι και να τρελαινόμαστε), Έμπέντε (καλούλης).

Υπερβάλλω; Δεν νομίζω. Οπότε, έτσι κι αναλαμβάναμε εμείς οι οπαδοί την ομάδα, όχι "κορμό", ούτε "κλαράκι" δεν θ' αφήναμε όρθιο που να μη βασκαθούμε! :-)

ΜΗΠΩΣ λοιπόν ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ότι ξέρουμε πολλά περισσότερα απ' όσα πράγματι ξέρουμε από μπάλα και στήσιμο ομάδας;

Και το κυριότερο, μήπως το πρόβλημα της ομάδας μας δεν είναι η ποιότητα των παικτών αλλά η διαχείρισή τους έως τώρα; Εγώ αυτό πιστεύω.

Γιατί δεν μπορεί λ.χ. ο Νίλσον, δεξί μπακ της Εθνικής Σουηδίας, να ξέχασε τη μπάλα με το που έπιασε Παιανία! Ούτε ο Μπίσκαν, αναπληρωματικός μεν αλλά της Λίβερπουλ δε (τη χρονιά που σήκωσε την ευρωαπαϊκή κούπα και με συμμετοχές σ' αυτά τα ματς), να έπαθε το ίδιο.

Και κάτι ακόμα που μου έχει κάνει φριχτή εντύπωση, για να καταλάβεις τι εννοώ. Όταν πρωτόρθε ο Ίβανσιτς έδειξε ότι πράγματι διαθέτει πολύ μεγάλη μαεστρία στο χτύπημα φάουλ έξω από την περιοχή, όπως φημολογούνταν. Μετά από 3 παιχνίδια, το παλικάρι ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ή για την ακρίβεια ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ να χτυπάει τέτοια φάουλ!!! ΓΙΑΤΙ;;;

Κι ακόμα θυμήσου τον Σάλπι στα πρώτα ματς, τι φωτιές πετούσε. Τι ΓΚΟΛΑΡΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ έρριξε στο Αιγάλεω π.χ. Μετά από 3-4 ματς, η λάμψη του εκείνη άρχισε να παίρνει την κάτω βόλτα. ΓΙΑΤΙ;;;

Λέω λοιπόν, μην το πολυψάχνουμε με την ποιότητα των παικτών μας. Για μένα 2-3 παίκτες ακόμα χρειάζονται ΤΟ ΠΟΛΥ. Αλλά κι αυτοί θα πάθουν το γνωστό μπλακ-άουτ ΑΝ ΔΕΝ ΛΥΘΕΙ το πρόβλημα που το προκαλεί ακόμα και σε παιχταράδες εγνωσμένης αξίας.

Κι η πρώτη κίνηση λύσης εδώ, είναι ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ (ο ΜΟΥΝΙΟΘ) ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3-4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΡΜΟΣ που μας λείπει. Όχι οι παίκτες.

Ανώνυμος είπε...

Η αφεντια μου τζονυ εχει επανειλημμενα τοποθετηθει κατα της επιμονης σε Μπισκαν,Νιλσον,Σεριτς με την εικονα που παρουσιαζουν και σε σχεση με τα συμβολαια που εχουν.Επισης νομιζω οτι ολοι της αμυνας ειναι το πολυ για αναπληρωματικοι,τουλαχιστον στην παρουσα φαση.
Για τους υπολοιπους δεν εχω γραψει αρνητικη κουβεντα,ακριβως γιατι λαμβανω υποψιν αυτο που λες και συ,οτι δηλ.κατι παει στραβα με το "χωραφι"της Παιανιας και δεν πιανουν οι"σποροι".Το τι ειναι στραβο το εχω αναλυσει,αρα ερχεσαι επιτελους στα λογια μου.Σιγουρα δεν ειναι μονο θεμα μπατζετ ή ποιοτητας παικτων,και η απτη αποδειξη αυτου ειναι η φετινη ΑΕΚ.
Αν ειχε πχ τον αδικα διωγμενο Γκεκα,θαταν πιθανοτατα μπροστα απ το Γαυρο...
Τωρα βεβαια οπως και τα μακροχρονα παντρεμενα ζςυγαρια γνωριζουν και τα παραμικρα ελαττωματα του αλλου,ετσι και καθε οπαδος βλεπει μεγεθυμενες τις χρονιες αδυναμιες των δικων του παικτων,ειδικα οταν τα πραγματα δεν πανε καλα.Εγω σαφως δεν υποστηριζω μαζικες αλλαγες παικτων και παλι.Υπαρχουν ομως 3-4 θεσεις που οι μεταγραφες δεν βγηκαν,και δεν βλεπω και διαθεση βελτιωσης(που ειναι η ευθιξια του Νιλσον,ο οποιος μας εχει στοιχισει 6-7 γκολακια/που ειναι το φλοτιμο του Μπισκαν?).Στη θεση αυτων,χρειαζονται ετοιμοι,ποιοτικοι παικτες,που θα αλλαξουν και το βαρυ κλιμα στην ομαδα.Χρειαζεται ομως ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ και αλλαγη της περιρεουσας ατμοσφαιρας στην Παιανια,χρειαζεται ενας θρυλος του ΠΑΟ στα αποδυτηρια να εμπνεει,χρειαζεται να παψουν οι διερευνητικες διαρροες απο το Ντερμπυ,ωστε οι παικτες να μην ψαχνουν αν βρισκονται στο στοχαστρο,χρειαζεται ανθρωπους με ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗς ΓΝΩΜΗΣ ΤΟΥΣ κι οχι δουλικους υποτακτικους..Ταχουμε πει αυτα,το αφεντικο μπορει να τα καταλαβει?

Ανώνυμος είπε...

Α,και συμφωνουμε απολυτα για το Μουνιοθ-σαν απολυτος κυριος ομως-να του δοθει και ο χειρισμος του μπατζετ,να κανει αυτος τις μεταγραφες και να κριθει ετσι σε 2-3 χρονια.

Καλη χρονια!

Ανώνυμος είπε...

Squarelogic νομίζω ότι επί της ουσίας εξαρχής συμφωνούσαμε.

Να ξεκινήσω τώρα από αυτό που λες για τον "άδικα διωγμένο Γκέκα", ότι αν τον κρατούσαμε τώρα θα ημασταν μπροστά. Δεν το πιστεύω με τίποτα. Όχι επειδή αμφισβητώ τον Γκέκα, αλλά επειδή το πρόβλημά μας δεν έχει να κάνει με το έμψυχο υλικό και σίγουρα ένας παίκτης δεν θα έφερνε την άνοιξη. Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό σπορ και στην πραγματικότητα ελάχιστα ισχύει αυτό που πιπιλίζεται (από τους μυθοπλάστες της "Επένδυσης") περί "2-3 ποιοτικών παικτών που κάνουνε τη διαφορά". Ειδικά εμείς σαν ΠΑΟ έπρεπε να το ξέρουμε από τις νίκες μας στην Ευρώπη, απέναντι σε ομάδες με σαφώς ποιοτικότερες μονάδες από μας.

Αγωνιστικά πάσχουμε από έλλειψη ανάπτυξης του παιχνιδιού, δηλαδή βαθύτερα από έλλειψη αγωνιστικής ταυτότητας, πράγμα που έχει να κάνει με τις αλλαγές προπονητών κατά πρώτο λόγο. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΑΔΑ δηλαδή!

Έτσι οι ατομικές αδυναμίες παικτών μας υπερμεγεθύνονται στο παιχνίδι, ενώ οι δυνατότητές τους χάνονται.

Π.χ. πόσες φορές η άμυνά μας δεν έχει εκτεθεί από το κέντρο μας; ΑΠΕΙΡΕΣ! Κι εμείς τα ρίχνουμε στην άμυνα. Ή πάλι, άμα τα χαφ αναγκάζονται να γυρνάνε πολύ πίσω για να πάρουν μπάλα, επειδή αυτή δεν βγαίνει σωστά και γρήγορα μπροστά από την άμυνα, επόμενο είναι να χάνουμε το κέντρο και η επίθεσή μας να μένει αποκομμένη. ΑΠΕΙΡΕΣ φορές συμβαίνει κι αυτό.

Αλλά είναι πρόβλημα ανάπτυξης, αλληλοκάλυψης, ομαδικότητας και όχι τόσο ατομικών προσόντων.

Σίγουρα θέλουμε 2 μεταγραφές αλλά και πάλι δεν θα κάνουν αυτές την επιζητούμενη διαφορά αν δεν διορθώσουμε το παραπάνω πρόβλημα.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

Τζονυ ισως δεν το εγραψα καθαρα.Εννοουσα οτι η ΑΕΚ αν ειχε τον ΓΚΕΚΑ θα ηταν μπροστα,γιατι δημιουργει πολλες ευκαιριες και της λειπει ο παικτης που θα τις μεταφρασει σε γκολ.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Ανώνυμος είπε...

squarelogic δικό μου λάθος, εγώ δεν το διάβασα σωστά αυτό που έγραψες για τον Γκέκα.

ΥΓ. Έπηξα αυτές τις μέρες κι ελπίζω να φύγω για ένα 3ήμερο έστω.

Ανώνυμος είπε...

Καλα να περασεις-θα χρειαστουμε την αλλαγη περιβαλλοντος καθως το 2007 ειναι ιδιαιτερα φτωχο σε αργιες.
Κι εγω την κανω αυριο για ενα 3μερο.Τρεμω στην ιδεα οτι θα αφησουμε τον
Τζιγγερ..μονο του :)

Ανώνυμος είπε...

Ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο της Αργεντινής και επειδή αναφέρθηκαν κάποια ονόματα, θα 'θελα να πω τη γνώμη μου:
Σερισουέλα: Δεν υπάρχει τέτοιος στη Ρίβερ, αν εννοείς αυτόν της Μπελγράνο, παίζει δεξί μπακ και δεξί χαφ, αλλά ο τύπος την τελευταία φορά που τον είδα φέτος, εκτός του ότι βαράει καλά φάουλ, ήταν γύρω στα 90 κιλά!
Περέιρα: Αν εννοείς τον Περέιρα που κάποτε έπαιζε στη Ρίβερ, αυτός παίζει εδώ και 2,5 χρόνια στη μεξικάνικη Κρουζ Αζούλ. Και τα λεφτά που δίνουν στο Μεξικό, είναι πολύ καλά...
Σαράτε: Υπάρχουν πολλοί Σαράτε. Οι δύο που ξέρω, είναι αδέρφια. Ο μεγάλος, ο Αριέλ, έφυγε το καλοκαίρι για το Μεξικό, καλό σέντερ φορ, αλλά εκεί είπαμε, έχουν λεφτά. Ο μικρός ο Μάουρο είναι παιχταράς, αλλά υποψιάζομαι πανάκριβος. Μιλάμε για παιχτούρα, όμως.

Στην Αργεντινή υπάρχουν λαβράκια. Ενδεικτικά αναφέρω κάποια ονόματα όχι ευρέως γνωστά, που στην Ελλάδα θα έβγαζαν μάτια:
Δεξί μπακ: Λόρχιο Αλβαρες (28 χρ., Ιντεπεντιέντε, η οποία δεν ανανέωσε το δανεισμό του από μία βολιβιανή ομάδα - επιθετικά πολύ καλός)
Αριστερό μπακ: Βλαντιμίρ Μαρίν (27 χρ., Ιντεπεντιέντε)
Κεντρικός αμυντικός: Λεάντρο Χιόδα (22 χρ., Ιντεπεντιέντε, αμυντικάρα - υποψιάζομαι πανάκριβος)
Αμυντικό χαφ: Χουάν Τόρες (21 χρ. Ράσινγκ, λήγει σε 6 μήνες το συμβόλαιό του και θέλει να φύγει, μεγάλη ευκαιρία για μένα)
Αριστερό χαφ: Χεσούς Ντάτολο (22 χρ., Μπόκα, ντρίμπλα αλά Σανμαρτεάν), Κλαούντιο Φιλέπι (22 χρ., Ράσινγκ, εξαιρετική ντρίμπλα και ταχύτατος), Ανχελ Ντι Μαρία (18 χρ., Ροζάριο, ίδια στοιχεία με Φιλέπι), Ροντρίγκο Αρτσούμπι (21 χρ., Λανούς, όχι ιδιαίτερα γρήγορος, αλλά πολλά καντάρια μπάλα)
Δεξί χαφ: Μάουρο Σέχας (21 χρ., Νιούελς, παιχταράς)
10άρι: Σεμπαστιάν Λέτο (20 χρ., Λανούς, μεγάλη μπάλα)
Σέντερ φορ: Οσκαρ Καρντόσο (23 χρ., Νιούελς, τον θέλει η Ρίβερ, άρα ακριβός), Φεντερίκο Ιγουαΐν (22 χρ., Νουέβα Σικάγο, αδερφός του Ιγουαΐν που πήρε η Ρεάλ, πολύ πιο ουσιαστικός παίχτης, μαμούνι), Τάνκε Σίλβα (26 χρ., Χιμνάσια Λα Πλάτα, τανκ), Εζέκιελ Λαβέτσι (21 χρ., Σαν Λορέντζο, περισσότερο περιφερειακός, με φοβερή ντρίμπλα και ταχύς), Μάουρο Σάρατε (19 χρ., Βελέζ, είπα και πιο πριν, λογικά πανάκριβος)

Εναν από αυτούς, δεν μπορούσε να δει ο Λιβαθηνός; Ο Ρομέρο του γυάλισε το μάτι από την Αργεντινή;

squarelogic είπε...

λατιν με εντυπωσιασες!θα σε εχουμε υποψιν οταν παρουμε το μανατζμεντ της ΠΑΕ!:))

Ανώνυμος είπε...

Ρε ποιο σκάουτινγκ, κάντε ησυχία μην τους ξυπνήσετε. Ρε εδώ τους μισούς παίκτες που είπε ο κουτόχορτος τους ξέρουν όσοι παρακολουθούν στοιχειωδώς ευρωπαικό ποδόσφαιρο αλλά και όσοι παίζουν Football Manager! Χθες είχε αφιέρωμα το sport24.gr σε ανερχόμενα αστέρια παγκοσμίου ποδοσφαίρου και τους ξέραμε όλους από το μάνατζερ εδώ και 3 χρόνια! Vanden Borre, Kerlon, Sivok, Aguero, Akinfeev, Taiwo, Dos Santos, Zarate, Gioda, Karl Svensson, Millan, Higuain, Marcelo, Gago κτλ

Τουλάχιστον κάποιος να αγοράσει το παιχνίδι στον Λιβαθηνό μπας και δούμε άσπρη μέρα

Φίλε λάτιν κρύβε λόγια γιατί μας διαβάζει ο Σωκράτης όπως έχει αποδειχθεί. Πάντως ισχύει ότι στο Μεξικό παίζει χρήμα. Και ακόμα πιο πολύ στη Ρωσία