Τρίτη, Δεκεμβρίου 19, 2006

Το χρονικό της διάλυσης

Τα γεγονότα λένε την αλήθεια...

ΚΑΠΟΤΕ

Πρόεδρος: Ρίγκο ή Καπετάνιος ή...Γιώργος Βαρδινογιάννης.
Πρόεδρος οπαδός που δεν καταλάβαινε τίποτα. Μέχρι και κουμπούρια έβγαζε για να προστατέψει την ομάδα. Ο άνθρωπος που εκπόνησε και πραγματοποίησε το όνειρο των ακαδημιών με πολλαπλά οφέλη. Στις μέρες του η ομάδα ήταν γκλαμουράτη και ισχυρή. Όταν εμείς είχαμε Παιανία, οι άλλοι έκανα προπόνηση σε βοσκοτόπια. Τίτλοι στο εσωτερικό και ομάδες όνειρο καθώς και ευρωπαϊκές πορείες. Παίκτες παγκόσμιου βεληνεκούς τίμησαν την φανέλα. Είχε κι εκείνος τα στραβά του, του καταλογίσαμε διάφορα αλλά ΤΩΡΑ ΜΕΤΑΝΙΩΝΟΥΜΕ ΠΙΚΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΗ.

Αντιπρόεδρος: Μαυροκουκουλάκης. Άψογες ευρωπαϊκές δημόσιες σχέσεις, πειθαρχία στην ομάδα και προστασία από εξωγενείς παράγοντες. Στιβαρός και αποτελεσματικός.

ΤΩΡΑ

Πρόεδρος: Μήτσου. Πείτε και σε μένα τι ακριβώς κάνει για να το γράψω.

Ιδιοκτήτης:Τζίγγερ. Υπόσχεται πολλά αλλά κατά βάση διαλύει την ομάδα και την έχει φέρει σε απόλυτη ανυπολυψία. Στα θετικά οι ευφυέστατες δηλώσεις στις συνεδριάσεις της Λίγκας που έχουν ρόλο ανεκδότων-να γελάσει λίγο και το χειλάκι μας.

Αντιπρόεδρος: Στράτος. Γνωστός για την ίδρυση συνδέσμων της ΑΕΚ. Επιτυχία αντίστοιχη των ανωτέρων του, δηλαδή μηδενική.

ΚΑΠΟΤΕ

Προπονητές: Γκμόχ, Ίβιτς, Μπένγκστον, Δανιήλ, Όσιμ, Ρότσα και Κυράστας. Κοινός παρανομαστής για όλους η προσωπικότητα και οι γνώσεις. Δεν είχαν όλοι τους επιτυχία αλλά υπήρχε μια στοιχειώδης λογική πίσω από κάθε πρόσληψη. Σε κάθε περίπτωση είτε προσέδιδαν στον σύλλογο με το κύρος τους, είτε αγαπούσαν παθολογικά την ομάδα και είχαν επιτυχίες. Τίτλοι και ωραίο ποδόσφαιρο (Γκμόχ, Ρότσα, Κυράστας-αν δεν ήταν η Παράγκα θα είχε πάρει ΠΑΝΑΞΙΟ ΤΙΤΛΟ), έστω περήφανες νίκες (Μπένγκστον επί Κοσκωτά στον τελικό Κυπέλλου) ή θεμέλια για μελλοντική πορεία (Όσιμ, Ίβιτς).

ΤΩΡΑ

Προπονητές: Σουμ, Σκάζνι, Μαλεζάνι, Μπάκε και πρόσφατα μάλλον σε απίστευτη στιγμή επιφώτησης....Μουνιόθ. Με εξαίρεση τον τελευταίο, αποτυχημένοι και τραγέλαφοι, επιλογές της πλάκας. Ακόμα και ο Σουμ που πήρε τίτλο, ακόμα μετράμε 5άρες στην Ευρώπη.

ΚΑΠΟΤΕ

Παίκτες: Σαραβάκος, Ζάετς, Ρότσα, Κυράστας, Καρούλιας, Καψής, Αντωνίου, Σαργκάνης, Μήνου, Μαυρίδης, Βλάχος, Γεωργαμλής, Καλιτζάκης, Δημόπουλος, Χατζηαθανασίου, Αποστολάκης, Γαλάκος, Σόουζα, Βαζέχα, Βάντσικ, Κύπριος, Χένρικσεν, Μπασινάς, Σειταρίδης, Καραγκούνης, Μικάελσεν, Κόλκα-σταματώ γιατί μελαγχόλησα.

ΤΩΡΑ

Παίκτες: Απολαύστε....Μίτου, Ζουτάουτας, Μάριτς, Επαλέ, Ρουμπάκης, Ραγκουέλ, Άντριτς, Γκαλίνοβιτς, Έμπεντε, Βύντρα, Σέριτς, Μόρις, Κώτσιος, Νίλσον, Άντονσον και λοιπά ΠΑΝΕΡΙΑ.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ

Για εσωτερικό δεν χρειάζεται να μιλήσω...ΟΥΤΕ ΚΟΥΠΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΤΑ ΦΥΝΤΑΝΙΑ-σιγά μην θεοποιήσω 1 ντάμπλ σε 7 χρόνια που κάνουν κουμμάντο με εκάστοτε μπροστινούς.

Ευρώπη ΚΑΠΟΤΕ: Ημιτελικό ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ με Λίβερπουλ, Προ-ημιτελικό με Μπριζ ΟΥΕΦΑ, Ημιτελικό ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ με Άγιαξ, Προ-ημιτελικό ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ με Μπαρτσελόνα, Προημιτελικό ΟΥΕΦΑ με Πόρτο (που το πήρε κιόλας) και σειρά νικών με Γιουβέντους, Φέγενορντ, Σάλκε, Μαγιόρκα, Άντερλεχτ, Γκέτεμποργκ, Άρσεναλ κτλ.

Ευρώπη ΤΩΡΑ:
5άρες,4άρες,3άρες...Μάντσεστερ, Βέρντερ, Μπαρτσελόνα,Παρί,Ουντινέζε, Βίσλα, Στουτγκάρδη και ντέρμπι με υπερ-ομάδες τύπου Ζαπορίζια.

ΕΥΓΕ ΠΑΙΔΙΑ.....ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ, ΑΥΤΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ.

21 σχόλια:

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Για κάποια από αυτά που έγραψα credit δίνεται και στον Φιλιππίδη. Μετά ήρθαν τα ΦΥΝΤΑΝΙΑ....

kornass είπε...

Άπό τα πιο εύστοχα και ολοκληρωμένα πράγματα που έχω διαβάσει στο Blog σου φίλε....

Αναπολείς, συγκρίνεις, και μετά............."αυτοκτονείς" από απελπισία....

warzycha είπε...

Αμάν ρε κουτόχορτε με τη γκρίνια σου. Τα γεγονότα πράγματι λένε την αλήθεια. Ορίστε: Κράζεις την επιλογή Μπάκε, ενός παγκοσμίως αναγνωρισμένου τεχνικού. Ο άσχετος ραλίστας τον έδιωξε, όμως νομίζατε ότι θα έμενε καιρό χωρίς δουλειά; Όχι βέβαια, άλλωστε τα μεγαλύτερα σωματεία του κόσμου έδωσαν μάχη. Και ιδού τι διαβάζω σήμερα στο contra.gr:

"Τρεις μήνες μετά το διαζύγιό του με τον Παναθηναϊκό ο Χανς Μπάκε βρήκε και πάλι δουλειά. Ο Σουηδός τεχνικός ανέλαβε το πόστο του τεχνικού διευθυντή της Εστερ η οποία στο πρωτάθλημα Σουηδίας που τελείωσε πρόσφατα κατετάγη 13η και υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία της χώρας.

Το όνομα του Μπάκε είχε ακουστεί και για την Γκέτεμποργκ αλλά τελικά η περίπτωση αυτή δεν προχώρησε. Στην Εστερ ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού θα έχει τον τελευταίο λόγο για όλα τα τμήματα της ομάδας και θα χαράσσει τη στρατηγική του συλλόγου στο θέμα της ανάπτυξης των ακαδημιών του."


Ένα έχω να πω: Θυμηθείτε αυτό το όνομα: Έστερ. Πολύ σύντομα θα παραμιλάει όλος ο πλανήτης, τώρα που ο Μπάκε θα φροντίσει για το μέλλον της.

Ανώνυμος είπε...

Εύγε Κουτόχορτε.

Αυτό το "πριν" και "μετά" θα έπρεπε να αναρτηθεί στα γραφεία της ΠΑΕ και στην Παιανία, να το βλέπουν πρωί και βράδυ όλοι αυτοί οι περίεργοι στους οποίους αναφερθήκαμε στα προηγούμενα ποστ.

Με μια λέξη, αυτό που περιγράφεις ονομάζεται ΑΠΑΞΙΩΣΗ.

Κάποιοι, παρέλαβαν ένα καταπληκτικό "brand", με ιστορία, μοναδικά ποιοτικά χαρακτηριστικά, σούπερ κοινό και φοβερή δυναμική και το κατάντησαν αναξιόπιστο, παρακμιακό και ανυπόληπτο.

Η μόνη ελπίδα είναι να ξεκινήσουν να διαβάζουν αυτό το μπλογκ. Υπάρχει μια -πολύ μικρή...- πιθανότητα να ξυπνήσουν!

Υ.Γ. Ο Μπάκε τώρα δικαιώνεται! Ο Αλμπέρτο πίνει εσπρέσσους στη Βερόνα, παρέα με τη σύζυγο. Ο Σκάζνι παλεύει να σώσει μια ομάδα στην Τσεχία. Ο Γιτζάκ σκίζει! Ο μπαρμπα-Σέρχιο, μήπως ξέρει κανείς που βρίσκεται?

Ανώνυμος είπε...

Φίλε εγώ θυμάμαι πάντως στα χρόνια της ακμής και κάτι 6άρες από Δυναμό Βουκουρεστίου, κάτι 2-5 από Χόνβεντ, κάτι 1-4 από Λεβερκούζεν που ζητάγατε εν χορώ τον Πάυλο να πάρει την ΠΑΕ, κάτι έκτες θέσεις με Κόβη και Καψή, κάτι Πόλακ και Φίτος και κάτι ζόρια με Πανσερραϊκούς, Γιάννενα, Εδεσσαϊκούς...
Ας φύγει λοιπόν ο ραλίστας κι αν λυθούν τα προβλήματά μας τότε μονομιάς εγώ πάω πάσο. Αλλά πιστεύεις ότι θα λυθούν??? Αν υπήρχε κάποιος καλύτερος να πάρει την ΠΑΕ ΟΚ! Ποιός όμως έχει εκφράσει επιθυμία??? Ουδείς!Φαντάζομαι θα μου πεις ο Παύλος ο βάζελος - που δεν υπογράφει για το γήπεδο κιόλας... Ε ας το κάνει! Ας βγει να το πει! Τι κάθεται? Δε βλέπει τι περνάμε? Που είναι κι αυτός???

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω -συμφωνώντας με προηγούμενο σχόλιό σας- πως η καθολική αποχή των οπαδών μας από το καθιερωμένο "Sundaying Hard Sex"...μπορεί να βάλει μυαλό στον καφενέ που μας διοικεί:)
Νικητα Ρας Δ

σχολιαστής είπε...

Χρειάζεται εκτόξευση κορνέδων, άντε και μελομακάρουνων λόγω των ημερών.

Ανώνυμος είπε...

"Ρίνγκο θεέ, (ξανα)πάρε την ΠΑΕ!"
:-)

Α, θα με αποτρελάνεις φίλε Κουτόχορτε!

Ανώνυμος είπε...

Ενταξει και με το Ριγκο δεν πηγαινε αλλο-μας ειχε πηξει στους Πολακ,Μαουρο κλπ,και την πιο μεγαλη του χρονια,το 96,μετα το επος του Αμστερνταμ εκανε την κορυφαια πατατα του:για λιγα εκατομμυρια αφησε τους κορυφαιους ακραιους της επομενης 10ετιας να πανε στο Γαυρο.Ναι,τοτε που αυταρεσκα δηλωνε"θε φυλακισω για παντα το πρωταθλημα στην Παιανια".Μια (μη)κινηση που αλλαξε για παντα τις ισορροπιες,ορμωμενη απο την ιδια δυναστικη νοοτροπια που επιδεικνυει σημερα ο ανηψιος του.Τουλαχιστον αυτος ασχολειτο καθημερινα ο ιδιος,και ειχε ενα κωδικα τιμης και συμβολαιο ζωης με τους παικτες του(γι'αυτο και ολοι θελανε να ερθουν στον ΠΑΟ).
Οσο για τον ΓΙΓΑΝΤΑ ΠΑΥΛΟ, ο ανθρωπος κινηθηκε πριν 2-3 χρονια,του ζητησαν 100εκ.ευρω ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ,και επειδη ειναι μεν αρρωστος Παναθηναικος αλλα ΟΧΙ ΛΑΜΑΚΑΣ,εκανε στην ακρη,χωρις μαλιστα να το διαλαλει και προσφεροντας ΚΑΛΥΨΗ στους Βαρδινογιαννηδες στις δημοσιες συζητησεις του.ΤΕΤΟΙΟΙ ανθρωποι ΔΕΝ βγαινουν πια και ειναι κριμα που μαλλον δεν θα αναλαβει ποτε το ποδοσφαιρ.τμημα.
ΠΟΣΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ μπορει να ηταν τα πραγματα,αν το 79 η νεοσυστατη τοτε ΠΑΕ ειχε παει στα δικα του χερια(οπως εθεωρειτο τοτε σχεδον σιγουρο..)

Ανώνυμος είπε...

@ squarelogic: "ΠΟΣΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ μπορει να ηταν τα πραγματα,αν το 79 η νεοσυστατη τοτε ΠΑΕ ειχε παει στα δικα του χερια(οπως εθεωρειτο τοτε σχεδον σιγουρο..)".

Κι αν όμως, ελέω της 10ετούς κρατικοδιαπλοκής, η μόνη αλλαγή ΣΗΜΕΡΑ θα ήταν να βρίζουμε τον Παύλο και να φωνάζουμε "Ρίνγκο θεέ πάρε την ΠΑΕ";

Εγώ δεν το αποκλείω καθόλου. Γιατί δεν νομίζω πως η αλλαγή σκηνικού μετά το 1996 συνέβη απλά και μόνον από τη λαμακία του Γιώργου Β. Άλλαξε ένα πολύ ευρύτερο σκηνικό (σχετικό με την αποτυχία του πρώτου "πειράματος" ονόματι Κοσκωτάς) και δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι δεν θα έπαιρνε μπάλα ΟΠΟΙΟΝ είχε την ΠΑΕ.

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Άλλο η διαπλοκή, και άλλο η ανικανότητα. Ο Καπετάνιος και οι συνεργάτες του ήξεραν από ποδόσφαιρο και ασχολούνταν σε καθημερινή βάση με την ομάδα. Τα λεφτά που έδινε δεν μπορούσαν να τα δόσουν οι άλλοι και μάζευε την αφρόκρεμα. Ο Παναθηναϊκός ήταν η ομάδα της κοινωνικής ελίτ, έβγαζε μία αριστοκρατία και ανωτερότητα. Η ενδεκάδα ήταν μια μικρή dream team για την εποχή. Οι εγκαταστάσεις πολύ μπροστά από την εποχή τους. Στην ΠΑΕ υπήρχαν άνθρωποι με κύρος και μεράκι. Σαφέστατα και έγιναν λάθη. Σαφέστατα και μειώθηκε κάποια στιγμή το μπάτζετ. Όλα τα πράγμτα στη ζωή κάνου κύκλο. Αλλά το τελικό πρόσημο είναι θετικό. Η ομάδα ήταν σεβαστή από εχθρούς και φίλους. Τώρα...ΠΑΡΑΚΜΗ, ΑΝΥΠΟΛΗΨΙΑ, ΚΑΤΑΝΤΙΑ.

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Ας μπεί και λίγο εδώ ο ραλίστας για να δεί τι εκφράζει τον κόσμο και αν οι διαφωνούντες είναι 100-150 ή κάποια εκατομμύρια κόσμου. Γιατί προσωπικά με όποιον Παναθηναϊκό μιλάω, τα ίδια λέει. Ανίκανο τον ανεβάζουν, επικίνδυνο τον κατεβάζουν-για να μην πώ άλλα χειρότερα επίθετα. Τι μας λέει λοιπόν ο κύριος? Ότι ζούμε σε παράλληλο σύμπαν? Ότι όλα είναι τέλεια και εμείς είμαστε αχάριστοι και γκρινιάρηδες? Θέλει και τα λέει ή οι υπεύθυνοι της επικοινωνιακής του πολιτικής είναι-ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ-ηλίθιοι? Ο κόσμος βράζει, η ομάδα διαλύεται και αυτός πουλάει τρέλα....

Ανώνυμος είπε...

30 εκατομμύρια ευρώ είχε ζητήσει, χωρίς την Παιανία. Και πάλι υπερβολικά πολλά χρήματα, δε θα γινόταν απόσβεση για πολλά χρόνια και όσο να ναι χωρίς Παιανία και να πρέπει να τα σκάσει και για γήπεδο μετά, ήταν πολλά. Δεν είναι μαλάκας κανένας τους. Προφανώς δεν ήθελαν, δεν θέλουν και δεν θα θελήσουν να πουλήσουν

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ μου Κουτόχορτε, συμφωνώ για το θετικό πρόσημο αλλά θέλω να σε ρωτήσω δυο-τρία πράγματα: Πότε πήρε την ΠΑΕ ο Γιώργος; Μετά από πόσα χρόνια πήρε το πρώτο του πρωτάθλημα; Πόσα πρωταθλήματα πήρε συνολικά στα πόσα χρόνια που είχε την ΠΑΕ;

Επίσης, συμπληρωματικά: Πότε πήραν το μπάσκετ οι Γιαννακόπουλοι; Μετά από πόσα χρόνια πήραν τον πρώτο τους πρωτάθλημα; Πόσα πρωταθλήματα πήρανε στα πόσα χρόνια που έχουν το μπάσκετ;

Μπορείς να μου τα θυμίσεις όλα αυτά; Απλοί αριθμοί είναι.

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

To 79 την πήρε ο Γιώργος και πρωτάθλημα είδε μετά από 5-6 χρόνια. Για τους Γιαννακοπουλαίους ισχύεο το πέφτοντας πάνω στον μεγάλο Άρη και την προκαταρκτική χούντα του Κόκκαλη.....έκαναν αρκετά χρόνια να δούν τίτλο. Και μην ξεχνάς έχουν πάρει 3 ευρωπαϊκά. Αλλά και στις 2 περιπτώσεις, εκτίμησε τις κινήσεις, τις επενδύσεις και μετά τα αποτελέσματα. Επίσης δες το νέο ποστ και πες μου ειλικρινά την γνώμη σου...είναι σοβαρά πράγματα αυτά που είπε?

Ανώνυμος είπε...

Σ' ευχαριστώ για την απάντησή σου,από την οποία βλέπω ότι δίνεις σημασία σε ΕΞΩΓΕΝΕΙΣ παράγοντες για ΣΕΙΡΕΣ αποτυχημένων χρόνων - όπως π.χ. στο μπάσκετ τον τότε μεγάλο ΑΡΗ και την "προκαταρκτική χούντα του Κόκκαλη".

Λοιπόν θυμίζω τους αριθμούς.

Α. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. Ο Γ. Βαρδινογιάννης μπαίνει στο παιχνίδι το 1979. Πρώτο πρωτάθλημά του ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ (1983-84)!!! Δεύτερο τη μεθεπόμενη (1985-86). Τρίτο, μετά από 4 σεζόν (1989-90)!!! Τέταρτο την επόμενη (1990-91). Πέμπτο, μετά από 4 σεζόν (1994-95)!!!. Έκτο την επόμενη (1995-96). ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΕΡΜΑ! Δηλαδή συνολικά 6 πρωταθλήματα μέσα σε 22 ΧΡΟΝΙΑ (νομίζω πως έφυγε το 2000)!!! Με ενδιάμεσα να έχουνε τερματίσει ακόμα και 5οι ή 6οι!

Β. ΜΠΑΣΚΕΤ. Ο Παύλος αναλαμβάνει το 1987. Πρώτο πρωτάθλημα ΜΕΤΑ ΑΠΟ 11 ΧΡΟΝΙΑ (1998)!!! Φυσικά στη συνέχεια έσκισε και με το παραπάνω (1999, 2000, 2001, 2003, 2004, 2005 και το φετινό σίγουρα). Πρώτο κύπελο, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΧΡΟΝΙΑ (1993)!!! Αλλά βέβαια και με Διηπειρωτικό το 1996!

Λένε κάτι αυτοί οι αριθμοί φίλε;

Πότε ανέλαβε την ΠΑΕ ο Τζίγγερ; Νομίζω το 2001. Πρώτο πρωτάθλημα (με νταμπλ) μετά από 3 χρόνια (2003-4). Την επόμενη χρονιά 2οι, τη μεθεπόμενη 3οι και φέτος ποιός ξέρει;

ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΑΠΟΛΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ;

Αυτός δηλαδή δεν έπεσε στην παντοκρατορία του Θρήνου και στη "χούντα του Κόκκαλη";

Ανώνυμος είπε...

@ pappas10 γειά σου φίλε! Ρε συ μπας κι είσαι ο ... Κοντός; Γιατί εγώ μου φαίνεται πως είμαι ο ... Γκόντζος. :-)

Ε, να γελάσουμε και λιγάκι γαμμώτο!

Ανώνυμος είπε...

τζονυ εγω μιλησα για το καθοριστικο μεταγραφικο λαθος το 96-δεν αγγιξα το ευρυτερο περιβαλλον-και πιθανον να εχεις δικιο αν σκεφθουμε τη γενικευμενη διοαπλοκη του Κροκους με την τοτε κυβερνηση.Αλλωστε ο Ολυμπιακος παραδοθηκε στον Κοκκαλη δηθεν ως προεδρο διοικουσας επιτροπης σωτηριας,και στη συνεχεια ηρθαν οι υποσχεθεισες ρυθμισεις για να μην πληρωσει η ομαδα του Δημοσιου αυτα που καρπωθηκε απο την κλοπη Κοσκωτα.
Ο Παυλος ομως εδειξε οτι υπηρξε αριστος μαθητης,και διατεθειμενος να σπρωξει χρηματα και προς ΜΗ αγωνιστικες πλευρες,για να εκθρονισει το καθεστως Κοκκαλη.Επιπλεον δεν πασχει απο επιδειξιομανια και ματαιοδοξια,δεν τον βλεπεις στις κοσμικες στηλες και τα γκαλα,δεν ασχοληθηκε με τον ΠΑΟ για να γινει γνωστος(ηξερε κανεις σας τους Βαρδινογιαννηδες πριν το 79?),και ειχε τη ΣΟΦΙΑ να διαλεγει ενα τοπ τεχνικο και να τον εμπιστευεται τυφλα.Καποιες φορες το πληρωσε ακριβα(Παβλισεβιτς,Μαλκοβιτς).Παραιτηθηκε?οχι,πηγε ακομα ψηλοτερα και αφου προσπαθησε να παρει την εγχωρια συνταγη επιτυχιας(Ιωαννιδη),πηγε και πηρε τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ και τον εμπιστευτηκε ΤΥΦΛΑ-ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ.
Πιθανως να μην εχει την επιφανεια των Β/ηδων,αλλα εχοντας την αντιπροσωπεια της MERCK για τη νοτιοανατ.ευρωπη και τη διαθεση να στερηθει ο ιδιος για να προσφερει στην αγαπημενη του ομαδα,θεωρω οτι θαχε προσφερει πολλα περισσοτερα.Προσωπικη εκτιμηση αυτο,οκ.
Παντως,they don't make them like that any more!

Ανώνυμος είπε...

@ squarelogic εγώ πάντως ούτε τους Γιαννακόπουλους ήξερα πριν πάρουνε το μπάσκετ - ίσως επειδή αποφεύγω τα φάρμακα;

Ο Παύλος μπορεί να υπήρξε άριστος μαθητής, που λες, αλλά έκανε και μια 10ετία μέχρι να πάρει μπροστά - και πρόσεχε: εγώ δεν του χρεώνω ΤΙΠΟΤΑ όταν το παραθέτω σαν γεγονός, απλώς ζητώ να είμαστε λίγο δίκαιοι στα χρεώματα.

Αλλά αν ισχύει αυτό που ΕΣΥ λες, ότι δλδ ο Παύλος υπήρξε άριστος μαθητής ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ "ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ", εγώ προσωπικά ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΑ!!! Δεν θέλω Παναθηναϊκό τύπου Ντιναμό Πειραιώς, σε κανένα άθλημα.

Ούτε και θα χειροκροτούσα οπωσδήποτε ότι, όπως ΕΣΥ λες, έρριξε χρήμα και σε "ΜΗ αγωνιστικά"(;) πεδία ... Εκτός κι αν με αυτά εννοείς απλά ότι έβαλε κάποιους δημοσιογράφους σε pay roll και ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. Αλλά κι εδώ έχω να παρατηρήσω ότι, εάν το επικροτείς αυτό, δεν θα έπρεπε να έχεις πρόβλημα με το DERBY και τον Γκόντζο, σωστά;

Εγώ, από τη μεριά μου, ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΩ τον Παύλο απλά και ουσιαστικά επειδή, πέρα από τη δεδομένη αγάπη του για την ομάδα και τα όποια φράγκα έχει βάλει και βάζει, βρήκε τη ΣΩΣΤΗ ΦΟΡΜΟΥΛΑ και τα ΣΩΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ διοίκησης ... έστω κι αν του πήρε 10 χρόνια.

Και λέω: εκείνα τα 10 χρόνια που περιμέναμε να ... μάθει τρώγοντας φάπες ακόμα και από τον ποταπό "καθηγητή της αλητείας", έπρεπε μήπως να του φωνάζουμε "Πούλα" και "Ρίνγκο θεέ πάρε την ΚΑΕ";

Ανώνυμος είπε...

τζονυ με το "αριστος μαθητης"δεν εννοω οτι αντεγραψε κοκκαλικες μεθοδους-εννοω οτι εμαθε πως δουλευει το συστημα,εξασφαλισε-πιθανοτατα με τον τροπο που λες επικοινωνιακη προστασια(αλλα αυτο δεν αγοραζεται απλως-πρεπει ο αλλος να βλεπει οτι οντως προσπαθεις για το καλυτερο,κανεις υπερβαση),εμαθε τους μανατζαραιους και τα τερτιπια τους,και στελεχωσε καλα την ΚΑΕ.Τα 7-8 χρονια περασαν γιατι ειχε μπροστα του τους παντοδυναμους τοτε ΑΡΗ,ΠΑΟΚ που κινουνταν με δανεικα κι αγυριστα,και μετα τον Ολυμπιακο του Ιωαννιδη και του "καβλωμενου"- ακομα-κοκκαλη.Για τη διαιτησια σιγουρα εκανε καλο PR,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΕΡΑ,και οπως και συ προτιμω να μη μαθω.
Η συγκριση ομως των 2 οικογενειων για μενα δεν υφισταται,παροτι δεν παραγνωριζω οτι και οι Κρητικοι εχουν προσφερει.Με την επιφανεια και τη δυναμη τους ομως θα μπορουσαν πολλα περισσοτερα,ενω εχουν παρει και πολυ περισσοτερα απο την ενασχοληση τους.

Ανώνυμος είπε...

@ squarelogic ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ.

ΥΓ Τρέχω φεύγοντας ... ουπς, φεύγω τρέχοντας τώρα, τα λέμε αργότερα.