Τετάρτη, Δεκεμβρίου 06, 2006

Το ένα τ' άλογο θα είναι άσπρο

Έλα καβάλα στο άσπρο άλογο, Σωκράτη Κόκκαλη, έλα και πάρε επιτέλους τα ηνία της ομάδας. Διώξε τους άχρηστους που διοικούν τα τελευταία 15 χρόνια και οδήγησαν το Θρύλο σε αυτή την ντροπιαστική ευρωπαϊκη δεκαετία. Δεν τους αντέχουμε άλλο, Σωκράτη Κόκκαλη, δεν πάει άλλο με αυτούς. Δοκίμασαν και ξαναδοκίμασαν και απέτυχαν και ξανααπέτυχαν. Το ψάρι βρωμάει απ' το κεφάλι, η ομάδα χρειάζεται τον λυτρωτή της και μόνο Εσύ, You, Σωκράτη Κόκκαλη, έχεις τον τρόπο να τη λυτρώσεις. Βασιζόμαστε στο όραμα Σου, στις ιδέες Σου, στην διάθεση Σου να ρίξεις ατέλειωτα λεφτά και να φτιάξεις τον Ολυμπιακό που όλοι ονειρευόμαστε. Νισάφι πια με τους κακομοίρηδες της διοίκησης. Είναι λαϊκή απαίτηση κι επιταγή να αναλάβεις την ομάδα Εσύ. Τώρα. Κι αν δεν φύγουν οι άλλοι θα τους διώξουμε εμείς.
Πάρε προπονηταρά και παικταράδες, Σωκράτη Κόκκαλη, γιατί προεδράρα και επενδυτάρα η ομάδα έχει, έχει Εσένα, Σωκράταρε Κοκκάλαρε.

32 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΔΕΡΦΙΑ ΑΠΟΡΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ! Εγώ από χτες το βράδυ πάω να σκάάάάάσω από τη στεναχώρια μου!

ΤΕΡΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟΥΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΤΟΥΡΝΕ ΤΟΥ; Ααααα, αυτό δεν αντέχεται :-)

ΕΥΤΥΧΩΣ όμως πληροφορούμαι από έγκυρες πηγές ότι η UEFA, έπειτα από τις διαμαρτυρίες εκατομμυρίων μπαλαφίλ, σκέφτεται να ιδρύσει έναν ΕΙΔΙΚΟ θεσμό για το Τσίρκουλο, με το κωδικό όνομα ΤΑΝΤΑΛΟΣ!

Θα του δίνεται δηλαδή του ΘΡΗΝΟΥ το το δικαίωμα να παίζει όλη τη χρονιά στην Ευρώπη (προς τέρψιν όλου του ντουνιά) πιστεύοντας ότι όπου να'ναι θα πιεί νερό ... για να μένει στο τέλος όπως πάντα διψασμένος!

ΥΓ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΕΓΚΑΘΕΤΑ ΓΑΒΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ: Εννοείται ότι το Τσίρκουλό σας θα συμμετάσχει στον τελικό του Champions League - σαν ΤΣΙΡΛΙΝΤΕΡΣ-ΜΑΖΟΡΕΤΕΣ, όπως έχω αποκαλύψει υποκλέπτοντας τα μυστικά πλάνα του Προέδρου σας, που ως γνωστόν ποτέ δεν πουλάει φούμαρα και πάντα πραγματοποιεί τις υποσχέσεις του.

Old Boy είπε...

Πάντως Τζόνυ, εγώ θέλω να πω ένα respect για το Αεκάκι, respect για την ψυχή που κατέθεσε σήμερα και που την έφερε ένα βήμα μακριά από την υπέρβαση. Και τώρα κατ' εξαίρεση θα μιλήσω χωρίς εμπάθεια και θα αναρωτηθώ αν έχουμε δει μία (1) φορά τον Ολυμπιακό την τελευταία δεκαετία εκτός έδρας να έχει παρόμοια αγωνιστικότητα.

Ανώνυμος είπε...

@ old boy φυσικά ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΑΕΚ για τη σημερινή της εμφάνιση! Θα μπορούσε και να το πάρει το ματσάκι.

ΑΥΤΑ να βλέπουν τα Τσίρκουλα μπας και καταλάβουνε τι κουτόχορτο τα ταϊζουνε τόσα χρόνια!

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι,

ασχολείστε με τα τετριμμένα, προβλεπόμενα και συνήθη, και χάσατε την πραγματική είδηση:

Mέλος ο Λιτόφτσενκο
Το μεσημέρι της Τρίτης (5/12, 12:30), ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Γκενάντι Λιτόφτσενκο, επισκέφθηκε στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" το Μουσείο της πειραϊκής ομάδας, όπου και πραγματοποίησε την εγγραφή του ως μέλος στον πειραϊκό σύλλογο.

Άντε και εις ανώτερα!!!

Sniper

squarelogic είπε...

μην τον ειρωνευεσαι ετσι ρε old boy,
γιατι θα ξυπνησει ο Σωκρατες και θα κανει μεταγραφες: Παπουτσελη,Παπαδακο,Ευθυμιαδη,Κασναφερη κλπ!
Αντε,παει και η μοναδικη ομαδα που στανταρ χαριζει ενα σημειο στους παικτες του στοιχηματος.Παντως ο Σολιντ την ξερει τη λυση και θα την πει στο αυτι του προεδρου χο-χο-χο.Ο προεδρος θα ειναι εκει να την ακουσει?

ΥΓ.Μπραβο στην ΑΕΚ-εδειξε οτι δεν φταιει μονο το μπατζετ.Τωρα θελω να συναντησει τη Σαχταρ και να την αποκλεισει..ε,ρε γελια...

Ανώνυμος είπε...

Δηλώσεις Αχμέτωφ, Προέδρου της Σαχτάρ.

"Ο Ολυμπιακός είναι μια δυνατή ομάδα με σπουδαίους παίκτες. Κάποιοι μας άρεσαν και δεν αποκλείεται να κάνουμε πρόταση..."

Λέτε να χόρτασε ο Ουκρανός από Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και είπε κάνοντας τις μετεγγραφές από τους απόγονους, να ξεκουραστεί???

Όμως, να μην είμαι αφοριστικός. Άλλωστε, έτσι καταδυκνύεται και το μεγαλείο της ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΠΟΡΝΗΣ. Να σε πηδάνε όλοι, διαταξιακά. Από τους υπαρκτούς (δήλωση Φέργκιουσον) έως αυτούς τους (σήμερα) ανύπαρκτους Ουκρανούς.

ΥΓ Έχει κανείς κανά εισιτηριάκι για τον Τελικό????

Sniper

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Ο Κρόκους τους δουλεύει μεν κανονικά αλλά δεν είναι άχρηστος σαν τον ραλίστα. Φράγκα βγάζει, έχει τα πρόβατα σαν μοχλό πίεσης για πολιτικά παιχνίδια, έχει προβολή και μια ωραία βιτρίνα για πλυντήριο. Τόσο απλά. Εδώ πέρα κυκλοφόρησε νέα γαυρο-εφημερίδα, η Ντάμπλ. Ό άνθρωπος ξέρει απο προπαγάνδα και όχλο, τον δίδαξαν οι απόγονοι του Γκέμπελς. Όμως ακόμα και αυτό το σύστημα διαφθοράς και προπαγάνδας που έχει φτιάξει, θέλει μυαλό και ικανότητα. Ιδιαίτερα όταν το διατηρείς για 10 χρόνια. Ο άλλος δεν μπορεί να χωρίσει δυο γαιδουριών άχυρα....Για να μην πώ για το γήπεδο. Θα κάνει λέει δηλώσεις. Ε καλά όσο αυτός θα κάνει δηλώσεις-δηλαδή αέρα στα αχαμνά της κυβέρνησης-ο Κρόκους έχει ιδιόκτητο σταδιάκι και ψάχνεται για βελτιώσεις.
Και να σας πώ και κάτι? Θα τους πάρει και έναν καλό νέο κράχτη και σχόλασε το πανηγύρι. Ούτως ή άλλως ελέγχει τα πάντα. Πάλι πρωταθλητής θα είναι με 2η την ΑΕΚ, και ο Τζίγγερ ο μοναδικός Πρόεδρος στην ιστορία που θα έχει βγάλει την ομάδα 2 συνεχόμενες χρονιές 3η και καταιδρωμένη.

σχολιαστής είπε...

Nα μου επιτρέψετε να συγχαρώ την ΑΕΚ που παραδίδει μαθήματα αγωνιστικότητας. Τελικά ο Ντέμης με το Φερέρ έχουν κάνει ομάδα παρά το μικρό μπάτζετ. (Αλήθεια πόσο στοιχίζει ο Τσιρίλο;) Οσο για τη Μίλαν μιλάμε για μεγάλη παράγκα. Ξεφτιλισμένοι όπως και ο ιδιοκτήτης τους.

Αν προχωρούσε η ΑΕΚ στους 16 θα γινόταν ακόμα πιο μπάχαλο οι γαύροι. Eρμε Κόκαλη.

Ας μην υπερβάλουμε στα σχόλια. Φαντάζεστε το Γεωργάτο με στολή μαζορέτας.

warzycha είπε...

Ένα μπράβο στην ΑΕΚ και από μένα. Αγωνιστικότητα, μεγάλη προσπάθεια, και υπέρβαση. Μεγάλο κρίμα που δεν πέρασε με το σπαθί της, παρά την κολοτούμπα της παράγκας - Μίλαν...

Ανώνυμος είπε...

symfwnw apolyta me koutoxorto. A re tzigger telika tha meineis sthn istoria tou PAO. Pantws ola ta lefta pleon einai na kanoume 2 dipla sta derby. Mono etsi pairnoume prwtahlima

p.s To tromaktiko einai oti h double einai tou tragka(ston idio omilo anhkei h derby kai h score live). Pantws tha paei apath, idies pwlhseis me thn derby tha kanei. Ek prwths opsews fainetai emetikh.

ps.2 Kai ntaksei xeste me me to aekaki, bravo tous alla anyparktoi einai. Me thn anderlecht epaize pou exei na kerdisei 10(!) agwnes sto ghpedo ths. (H saxtar apo th mesh kai mprosta exei paiktarades). Milame o omilos ths htan o pio eukolos apo katavolhs champions league

Ανώνυμος είπε...

@oldboy:

1 fora stis 31: me galatasaray

hopkins είπε...

Ας προσκυνήσουμε όλοι μαζί το ιερό τοτέμ του ελληνικού ποδοσφαίρου "Σωκράτης Κόκκαλης". ΟΟΟΟΜΜΜΜΜΜ, ΟΟΟΟΟΟΜΜΜΜΜΜ, ΟΟΟΟΟΟΜΜΜΜΜ...

Ανώνυμος είπε...

Ο Κουτόχορτος είναι πολύ σωστός - ο Σωκράτης, όπως έχουμε ξαναπει, είναι πολύ μπροστά στα της προπαγάνδας και γενικότερα στα της πολιτικής, επιχειρηματικής και επικοινωνιακής "μανιπουλάτσιας".

Το πιθανότερο είναι ότι με μια-δυο θεαματικές κινήσεις (πρωτάθλημα, απόλυση του Σόλιντ, απόκτηση διαδόχου του μπαρμπα-Ρίμπο κ.λπ.)και με την υποστήριξη των φερέφωνων, θα τη βγάλει μέχρι τον ερχόμενο Δεκέμβριο, όταν, θα ξαναμείνει εκτός Ευρώπης.

Το θέμα όμως είναι ότι, στατιστικά, κάποια στιγμή, θα του κάτσει! Ακόμα και τυχαία, θα κάνει κάποια πραγματικά σωστή κίνηση και θα διαγράψει, έστω και προσωρινά, την εικόνα της "ευρωπαίας πουτάνας". Και τότε δεν θα μας έχει μείνει πραγματικά τίποτα, αν οι δικοί μας "ηγέτες" δεν ασχοληθούν σοβαρά με τα του οίκου μας.

Σ΄ αυτό το πλαίσιο, η χθεσινή εικόνα της ΑΕΚ είναι ένα πραγματικό χαστούκι για τον Παναθηναϊκό. Είναι η απόδειξη πως ένα στοιχειωδώς σοβαρό μάνατζμεντ, μπορεί να δημιουργήσει όραμα, αγωνιστική δυναμική, ποιότητα και -σε τελική ανάλυση- ένα ελκυστικό ποδοσφαιρικό προϊόν. Θα μου πείτε για τις "αβάντες", για την "ΑΕΚ 44" και θα συμφωνήσω. Όμως, η τρέχουσα πραγματικότητα, είναι αυτή που είδαμε χθες το βράδυ.

Μια ομάδα γεμάτη ζωντάνια και σφρίγος, που μπαίνει για να κερδίσει ΚΑΙ να παίξει μπάλα! Με τον Γεωργέα (συγκρίνετέ τον με τον Βύντρα) πολυτιμότερο παίκτη, τον 18χρονο Παπασταθόπουλο σέντερ μπακ, τον τεράστιο Ζήκο και τους διαφόρους Τόζερ, Μαντούκα, Χετεμάι, Παουτάσο κ.λπ. να γελοιοποιούν το υποτιθέμενο δικό μας "σκάουτινγκ"....

@petrosskl είπε...

Τώρα γύρισα από Φινλανδία που είχα πάει για δουλειά και ρε παιδιά... έβλεπα τον Μπάκε! ουστ τομάρι! σχολιάζει στη σουηδική τηλεόραση το πρωτάθλημα Ιταλίας... και μετά παίξαμε με τον Άρη και χάσαμε... εγώ φταίω ε;
Σοβαρά τώρα, έχω μία πολύ πρωτοποριακή πρόταση που δεν θα την κάνω από το blog μου αλλά από εδώ γιατί διαβάζουν και γάβροι και μπορεί να φτάσει στα αυτιά του μέγα Socrates...
Να μην ασχοληθείς πρόεδρε με την ομάδα! πάρε τον Ζε Ρομπέρτο, κράτα τους παππούδες, μείωσε το μπάτζετ και τα έσοδα από τα διαρκείας...απλά...
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙΚΕΣ ΣΟΥ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ και κινήσου ταχύτατα να αλλάξουν υπηκοότητα οι εξής... Ζωγράφος, Μπριάκος, Τσίκινης, Καλόπουλος, Τεροβίτσας... κάνε τους αντίστοιχα Γάλλο, Γερμανό, Ιταλό, Ελβετό και Άγγλο...
Θα παίζουν τον θρύλο ch.l.!!!
Του χρόνου θα πας τελικό!
Μαλάκα!

Ανώνυμος είπε...

Spyropoulos (Arxi-Gavros Dhmosiografos) alla...

http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=67685

"Έχω γράψει κι άλλη φορά ότι τον Ολυμπιακό τον «τρέχει», και στις στρατηγικές επιλογές και στην καθημερινότητα, η τριανδρία «κι οι τρεις μαζί άνω των 200 ετών» (Σωκράτης, κυρ Γιώργος, Σάββας). Εάν προσθέσει κανείς τον Λεωνίδα, σχηματίζεται κουαρτέτο που πλησιάζει τα 300. Έτη πολλά!

Το 2007, λυπάμαι, δεν νοείται το modus του κλαμπ να ταυτίζεται με τον χαρακτήρα του Γκιωνάκη στον «Αχόρταγο»: πρωταθλήματα, φέρτε μου πρωταθλήματα, κι άλλα πρωταθλήματα, πολλά πρωταθλήματα, εκατομμύρια πρωταθλήματα. Το 2007 δεν νοείται η αγριάδα «πάρτε μου το αποτέλεσμα για να μη σας πάρει ο διάολος». Το 2007 δεν νοείται (πριν ανέβει ο Ολυμπιακός στην Κέρκυρα) να δίνουμε στις εφημερίδες μας ότι η... συμπαιγνία Τεννέ και Λιβαθηνού θα τσακίσει τα ποδάρια των παικτών μας κι ύστερα, όταν τα ποδάρια έχουν μείνει άθικτα, να σφυρίζουμε σαν τους τουρίστες και να φεύγουμε απ' τον αγωνιστικό χώρο αγκαλιά με τον Τεννέ!

Κάτι τέτοια τα 'καναν το '60, όταν («έχει εξυφανθεί σχέδιον εξοντώσεως» και) πήγαιναν να παίξουν στα Τρίκαλα με τον Μπιστικέα. Ή το '70 στη Βέροια, όταν ο Θεοδωρακάκης παρακαλούσε τους απεσταλμένους να περάσουν να πουν ένα «γεια» στον Ζλατάνο πριν από το ματς, με στόχο να δει ο διαιτητής ότι τον αγώνα την άλλη μέρα στις εφημερίδες θα τον γράψουν οι «δικοί μας» δημοσιογράφοι, όχι οι ντόπιοι ανταποκριτές, και αναλόγως να κανονίσει τα σφυρίγματά του. Ωραία κόλπα, παλαιοκομματικά, κάνουν τέλειες διηγήσεις στο τζάκι με κρασί και μεζέ, βγάζουν γέλιο και νοσταλγία, αλλά... τι να κάνουμε τώρα, που το ημερολόγιο, σε λίγες μέρες, θα γράφει 2007;"

Gia provlhmatismo... kai elpizw syzhthsh...

Sniper

Ανώνυμος είπε...

A, kai kati gia ta ka8' hmas: Opoios eide to paixnidi ex8es, mporei na mou pei pou kryvotan to tagari Lymbe??? Pali, se enan yper pandwn agwna (ths shmerinhs omadas tou) htan exafanismenos... htan apwn... Sas 8ymizei kati afth h symberifora tou?

Sniper

Thrass είπε...

Όλη η άμυνα των Βέλγων ήταν προσαρμοσμένη στο Λυμπερόπουλο (και το Σέζαρ, που μετά έγινε αλλαγή), για αυτό δεν πολυ-ακούμπησε.

Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Ο Ντέμης έκανε ρεζίλι και τον Τζίγγερ και το Σόκρατες.

ΥΓ. Αυτός ο Τόζερ θα γίνει μεγάλος παίκτης.

Old Boy είπε...

Αφού επαναλάβω ότι η ΑΕΚ έβγαζε πολύ υγεία χθες, να πω ότι πιστεύω ότι θα προχωρήσουμε περισσότερο από αυτήν στο ουέφα. Για τον Λυμπερόπουλο δεν μπορώ να βρω δικαιολογίες. Θα έπρεπε να ήταν ο καλύτερος και ήταν ο χειρότερος.
a, για την Άντερλεχτ δεν έχεις κι άδικο, αλλά το να το λέει αυτό οπαδός μιας ομάδας επί της οποίας έχουν κάνει την μοναδική τους νίκη στο Champions League οι Μακάμπι, οι Μόλντε και οι Χέρενφεν, δεν πολυλέει. Τις παγωμένες νύχτες του 2050 παππούδες θα λένε συγκινημένοι στα εγγόνια τους, σε Ισραήλ, Νορβηγία και Ολλανδία για το βράδυ που έπεσε στο δρόμο τους ο θρύλος.
Ανώνυμε, αυτό με την Γαλατά δεν το κατάλαβα.

Kolka είπε...

Μερικές παρατηρήσεις:
1) Ακόμη και οι φανατικοί γάβροι συμφωνούν πλέον ότι στην Ριζούπολη δεν δολοφονήθηκε μόνο ο Παναθηναϊκός, δολοφονήθηκε και ο Ολυμπιακός. Ή έστω δολοφονήθηκε δια παντός η ελπίδα ότι θα φτιάξουν ποτέ ευρωπαϊκή ομάδα της προκοπής.
2) Οι σκεπτόμενοι γάβροι (σπάνιο είδος αλλά υπαρκτό)δεν θέλουν ν' ακούνε για πρωτάθλημα, αλλά μόνο για Ευρώπη. Οι μη σκεπτόμενοι γάβροι (συντριπτική πλειοψηφία) λένε τα ίδια αλλά άμα πάρουν το πρωτάθλημα θα τα ξεχάσουν όλα.
3) Το πρωτάθλημα θα το πάρει ο γάβρος, γιατί θα το στήσει ο γάβρος. Αν δεν το στήσει πώς θα ανανεώσουν τα τριετή συμβόλαια τα μέλη το καλοκαίρι; Για να μην το πάρει, πρέπει να το "ξεστήσει" η δική μας διοίκηση. Χο-χο-χο!
4) Ας το πάρει ο γάβρος κι ας το βάλει εκεί που ξέρει. Αν παίξει μπάλα η ομάδα μου στο Ουέφα και στο Τσάμπιονς Ληγκ, δεν με νοιάζει να πάρουν τα επόμενα 150 πρωταθλήματα.
5) Ο Μουνιόθ είπε μια μεγάλη αλήθεια όταν έκανε λόγο περί καρδιάς και αγωνιστικότητας μετά απ' το ματς με τον Αρη. Σε κάθε μπαλιά, μα σε κάθε μπαλιά, έφθανε πρώτος παίκτης του Αρεως. Κι επειδή όλο και κάποια μπαλίτσα ξέρουνε, μας ξεβράκωσαν. Αν το θέμα είναι τα πριμ, συγγνώμη αλλά ούτε η διοίκηση είναι σοβαρή ούτε οι παίκτες. Καλά ο ραλίστας να τους κάνει νούμερα, δουλειά του είναι. Αλλά κι αυτοί πολύ σοβαροί επαγγελματίες είναι αν έχουν μειωμένη απόδοση για μερικές χιλιάδες ευρώπουλα.

squarelogic είπε...

kolka συμφωνω για τα επομενα 150 σουπερλιγκοπρωταθλ/τα..για τα πριμ δικιο εχεις,αλλα σε μας νοιαζονται μονο για τα ΦΡΑΓΚΑ γιατι εχουν δει οτι ολοι ειναι αναλωσιμοι και δεν προκειται καθολου να τους βοηθησει η αυτοθυσια για την ομαδα.Με αλλα λογια η διοικηση ΔΕΝ εχει καταφερει να τους κανει να νιωθουν αληθινα μελη ενος κλαμπ με σπουδαια ιστορια αλλα και ΟΡΑΜΑ για το μελλον.Ο Ντεμης σε 2 χρονια εχει δημιουργησει ΟΡΑΜΑ και πολυπειροι επαγγελματιες(Ζηκος,Λυμπε κλπ)παιζουν περισσοτερο για το κεφι τους και για να μετεχουν σε αυτο το οραμα και λιγοτερο για τα λεφτα.Οσοι ειδαν τη συμπεριφορα που επεφυλαξε η διοικηση σε Νικοπολιδη,Μπασινα,Φυσσα,Λυμπε κοιτανε να παρουν οτι μπορουν κι οχι να ΔΩΣΟΥΝ.Γι'αυτο εχει παρει φωτια το πληκτρολογιο μου να λεω οτι χρειαζεται ΚΑΙ ενα διαφορετικο ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ηγεσιας και δεοντολογιας,εκτος απο καλους παικτες,για να φτιαξουμε ομαδα που να την χαιρομαστε σε καθε παιχνιδι.Γιατι εμας ποτε δεν μας ενοιαζε μονο η νικη,με οποιοδηποτε τροπο οπως τους καφρους του λιμανιου-εμεις θελουμε ναμαστε περηφανοι για τις νικες μας,θελουμε υπεροχη περαν αμφιβολιας,τυπου 4αρας '85 ή προπερσινου 3-1.

Ανώνυμος είπε...

re pate kala kai o old-boy kai o johnny?!! Mhpws eiste eseis gauroi?
Epeidh postara oti o Eki plakwthike pali shmainei oti eimai gauros? Ante me sygxhsate prwiniatika

Ανώνυμος είπε...

@oldboy

"Και τώρα κατ' εξαίρεση θα μιλήσω χωρίς εμπάθεια και θα αναρωτηθώ αν έχουμε δει μία (1) φορά τον Ολυμπιακό την τελευταία δεκαετία εκτός έδρας να έχει παρόμοια αγωνιστικότητα."

kai apanthsa, nai pragmati mono mia.

Old Boy είπε...

a, αν δεν είσαι γαύρος απολογούμαι. Ξέρω ότι είναι η χειρότερη βρισιά που μπορεί να πει κανείς σε άνθρωπο ;)
Ανώνυμε, όντως με την Γαλατά έπαιξε καλά ο Ολυμπιακός. Αλλά δεν νομίζω ότι η αγωνιστικότητά του μπορεί να συγκριθεί με αυτήν της ΑΕΚ προχθές.
Squarelogic, έχεις δίκιο για το όραμα. Το πάθος που είχε π.χ. ο Άλβες πρόπερσι και ο Τσιρίλο τα δύο τελευταία χρόνια δεν μπορεί να είναι τυχαίο.

Ανώνυμος είπε...

h galata ekeinh th xronia eixe to rolo pou exei tosa xronia o gavros sto ch.l :o rolos ths poutanas tou omilou. k omws o gavros oute apo ekei mporese na perasei

Ανώνυμος είπε...

k oso gia ton gonsalez to kalutero tha htan na evaze suntoma mualo giati tetoioi paiktes yparxoun enas swros sthn argentinikh agora (k se opoiadhpote agora).ama thn exei dei maradona k souper hgeths xwris na prosferei na paei apo kei pou hrthe.les kai den eixame alla provlhmata na lysoume prepei na antimetwpizoume k thn kserokefalia tou kathenos.....

Ανώνυμος είπε...

Ο Σώκρατες πληρώνει την ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ του,και ο ραλίστας την κακομοιριά του.Όλοι ,όμως, όπως διαβάζω παίζετε το παιχνίδι του σώκρατες αφού ασχολείστε με τον γάβρο.
Εγώ ως ΟΛΥΜΠΙΑΚΌΣ δεν στεναχωρέθηκα που χάσαμε απο μιά πραγματικά ανώτερη ομάδα όπως η Βαλένθια .
Μπράβο στην ΑΕΚ και στον ΝΤΈΜΗ.
μαραδο

Ανώνυμος είπε...

@ a, άμα ΔΕΝ είναι γαβρούλης, όπως λες, και μια και αναμασάς τη μούφα ότι "πάλι" πλακώθηκε ο ΕΚΙ, τότε θα πρέπει να θυμάσαι πότε ξαναπλακώθηκε με συμπαίκτη του, με ποιόν και τι έγινε τότε.

ΘΥΜΑΣΑΙ;

Ε, να σου φρεσκάρω λοιπόν τη μνήμη: ξαναπλακώθηκε "πάλι" με συμπαίκτη του ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ! Τόσο πολύ ... "πάλι" δηλαδή!

Με ποιόν; Με τον ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ.

Τι ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ το θυμάσαι; Να σου το φρεσκάρω κι αυτό: ο ΠΑΠ βγήκε τότε ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ και ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ πήρε το ΝΤΑΜΠΛ φιλαράκο!

Σε ... πόνεσα; Ε, δεν φταίω εγώ, φταίει η ... ασθενής σου μνήμη γαβρούλη! Γιατί αν ήσουνα ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, δεν θα τόλμαγες να κατηγορήσεις τον ΕΚΙ όπως έκανες και μάλιστα τη συγκεκριμένη μέρα που ΑΛΛΟΣ είχε πρόβλημα με τη ... Μαριορή!

ΥΓ Μετά από 4 μήνες εκτός, ο ΕΚΙ μπήκε στο ματς κόντρα στα ΚΛΑΔΕΥΤΗΡΙΑ του κάμπου (ο ΜΑΝΤΖΙΟΣ εκτός με σπασμένα πλευρά!) και ΧΑΡΗ ΣΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ φανταστική ενέργεια ΣΚΟΡΑΡΕ Ο ΣΑΛΠΙ!!!

Αφιερωμένο έξτρα σε σένα a και σε όλους όσους έχουνε ... πρόβλημα με τον ΕΚΙ.

Ανώνυμος είπε...

@ johnnhy -"lagwniko" - tourouras:

agoraki mou den kserw ti kombleks kai manies katadiwkshs kouvalas, alla egw edw den mpainw gia na vristw oute na asxolhthw me malakes, pou profanws den katalavainoun apo logia, oute gia n apodeiksw se kanenan poso panathinaikos eimai. An de me pisteueis sta @@ mou eilikrina. Egw tha grafw o,ti goustarw grafe kai esy oti thewria synomwsias sou katevainei

Kai epeidh mallon esy exeis asthenh mnhmh o Eki prin 2.5 xronia plakwthike me pap, alla akolouthise o Thwdoridhs,o Darlas,o Gekas to kalokairi kai o Mantzios twra. APla me kapoious vristhke kai den plakwthike. Saini mou esy pou me "poneses kiolas". Kavlwsa xthes me thn assist alla den tha trelathw kiolas me ton roufiano tou tzigger mexri na ksanapaiksei opws to prwto xrono
Kai vres kati kalytero na asxolhtheis "anixneyth gaurwn"

Ανώνυμος είπε...

@ a ώστε ο ΕΚΙ είναι και ... "ρουφιάνος του Τζίγγερ"; Κι εσύ, που το λες αυτό, είσαι ... Παναθηναϊκός; Τι λες μεγάλε!

Αφού λοιπόν είσαι και παναθηναϊκάρας και τόσο πολύ μέσα στα πράγματα ώστε να ξέρεις και τους ... ρουφιάνους του ραλλίστα, δεν μας λες ΠΟΙΟΝ και ΠΟΤΕ ρουφιάνεψε ο ΕΚΙ; Και δεν μας λες ακόμα ΠΟΙΟΣ έβγαλε έξω τη φοβερή είδηση για το πλάκωμα με το ΒΑΓΓΕΛΗ, αφού ως γνωστόν οι προπονήσεις στην Παιανία γίνονται αυστηρώς κεκλεισμένων των θυρών;

Περιμένω! Και αν δεν μας πεις αυτά που ξέρεις περί ρουφιάνων της ομάδας, τότε διάλεξε: είτε ΔΕΝ είσαι παναθηναϊκός, είτε - τρισχειρότερα - είσαι ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ παικτών της ομάδας!

Ανώνυμος είπε...

"Περιμένω! Και αν δεν μας πεις αυτά που ξέρεις περί ρουφιάνων της ομάδας, τότε διάλεξε: είτε ΔΕΝ είσαι παναθηναϊκός, είτε - τρισχειρότερα - είσαι ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ παικτών της ομάδας!"

re file eilikrina stamata na asxoleisai me thn parth mou giati den yparxei logikh se auta pou les kai den ginetai na syzhtsoume san anthrwpoi. Ti telesigrafa einai auta? Poios se ekane ntavatzh tou blog? Loipon exoume kourasei tous ypoloipous gi auto stamataw auth thn syzhthsh. Elpizw na antallaksoume apopseis se alla topic pou na aforoun thn omada. Den me endiaferei as me les gauro, kanoume san 13xrona, stamataw apo sevasmo stous ypoloipous

Ανώνυμος είπε...

a όταν αποκαλείς τον ΕΚΙ "ρουφιάνο του Τζίγγερ", τι περιμένεις από ένα Παναθηναϊκό; Να σου πει και ... μπράβο;

Σε παίκτες της ομαδάρας μας έχουμε κάνει όλοι, κι εγώ, εδωμέσα ΚΡΙΤΙΚΗ. Μα κανένας δεν ΕΒΡΙΣΕ, ούτε ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΕ παίκτη του ΠΑΟ όπως εσύ! Τι σόι ήθη κι εμπάθειες κουβαλάς, δικό σου πρόβλημα.

"Νταβατζής του φόρουμ", που λες, λοιπόν δεν είμαι, εσύ είσαι ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ.

Να συζητήσουμε λοιπόν εμείς οι δυο δεν το βλέπω, αν δεν αλλάξεις τροπάρι - κι εννοώ το "ρουφιάνος του Τζίγγερ".

Ανώνυμος είπε...

Κοίτα όλοι εδώ μέσα έχουν κάνει κριτική (και με χυδαίο τρόπο) σε παίκτες του ΠΑΟ. Αλλά εντάξει ανακαλώ για το ρουφιάνος, ήταν βαρύ και όχι τεκμηριωμένο.

Ήταν συνέχεια των περσινών που οι δηλώσεις του τον έκαναν να φαίνεται φερέφωνο του Τζίγγερ, εν μέσω περιόδου διάλυσης της ομάδας. Ήταν στο ίδιο πνεύμα με το πανό "Eki, sorry" που είχε αναρτηθεί

Λοιπόν ανακαλώ και τέρμα