Κυριακή, Δεκεμβρίου 03, 2006

Πίσω στα γνωστά...

χάλια. Οι τελευταίες εμφανίσεις έστελναν ανησυχητικά σημάδια και η ανάκαμψη με την έλευση Μουνιόθ δείχνει σήμερα περισσότερο σαν παρένθεση. Είμασταν πολύ κακοί σήμερα. Επιεικώς. Ούτε στην άμυνα, ούτε στο κέντρο, ούτε φυσικά στην (απομονωμένη για άλλη μια φορά) επίθεση δείξαμε καλά στοιχεία. Μεγάλες αποστάσεις και η μπάλα δύσκολα έφτανε μπροστά. Από την άλλη, αυτά τα παικτρόνια του Άρη (Χαβίτο, Κόκε κλπ) μας κάνανε γιο-γιο και ο Βύντρα και ο Σέριτς (οι μεγάλοι ΑΔΥΝΑΜΟΙ ΚΡΙΚΟΙ) υπέφεραν. Όχι ότι το κέντρο πήγε καλύτερα. Και η επίθεση, μια δυο ευκαιριούλες δεν μπόρεσε να τις εκμεταλλευτεί. Και παρά τις αλλαγές, θυμίσαμε για μια ακόμη φορά ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΑ στο δεύτερο ημίχρονο (πιο πιθανό ήταν να φάμε παρά να βάλουμε γκολ). Δεν ξέρω αν έφταιγε η κούραση, εγώ δεν το πιστεύω, άλλωστε είχαμε αρκετούς παίκτες φρέσκους. Χύσαμε πάλι την καρδάρα με το γάλα και τώρα θα κυνηγάμε και την ΑΕΚ. Τρίτους μας βλέπω και φέτος και ας μην πέρνουν τα μυαλά μας αέρα γιατί ομάδα (ακόμα) δεν έχουμε. Μακάρι να πάμε τρένο στο Β' γύρο, αλλά δύσκολο...

Και κλείνοντας, ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΔΙΑΤΗΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ. Παίξαμε άθλια και μπορούσαμε να χάσουμε και 2-0. Ας επικεντρωθούμε σήμερα στην οικτρή αγωνιστική εικόνα μας και ας μην αποπροσανατολιζόμαστε με διαμαρτυρίες, τη στιγμή που ΔΕΝ αξίζαμε τίποτα καλύτερο και το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Το τι έγινε στο ματς με τον ΟΣΦΠ είναι άλλη ιστορία, αλλά για να σε πάει η διαιτησία πρέπει να παίξεις και λίγο μπάλα και να μπορείς να κλείσεις τους άλλους στα καρέ, όχι να κινδυνεύεις να δεχτείς και άλλο γκολ. Εμένα προσωπικά δεν υπέπεσε κάτι φοβερό στην αντίλληψή μου, και όσο για το πέναλτι (που άλλωστε ΔΕΝ μπήκε),έχουμε πάρει και μεις τέτοια, νομίζω ότι το πήρε πολύ έξυπνα ο επιθετικος από τον λαμπρό Βύντρα.

16 σχόλια:

squarelogic είπε...

συμφωνουμε απολυτα(αν και ειναι βαρετό) και ισως θυμασαι οτι στα πανω μας εγραφα οτι ακομα δε γιναμε υπερομαδα.Προσθεστε και την ελλειψη ενος παικτη αλλης κλασης τυπου Ριβαλντο που μπορει να καθαριζει τετοια ματς με 1-2 προσωπικες ενεργειες,και καταλαβαινετε οτι εμεις πρεπει να κουραστουμε πολυ περισσοτερο για τα αποτελεσματα.
Για τη διαιτησια ουδεις νοημων μπορει να μιλησει μετα απο τετοια υποτονικη(3η στη σειρα...)ΕΜΦΑΝΙΣΗ,και αν δει κανεις τις φασεις θα δει οτι ο ΑΡΗΣ εχασε 2-3 γκολ,ενω εμεις μονο την ευκαιρια του Παπαδοπουλου.
Με -5β.τα πραγματα δυσκολεψαν πολυ και ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ πλεον η καλυψη των γνωστων κενων στις μεταγραφες του Δεκεμβριου για να μην απαξιωθουν και οι μεταγραφες του καλοκαιριου.Ακουτε Τζιγγερ,Λιβαθηνε?

squarelogic είπε...

συγκρινετε και τις συστημενες σεντρες του Τουτα στο κεφαλι του Βαιτσχαμερ με αυτες που (δεν)κανουν Βυντρα-Σεριτς/Δαρλας,θυμηθειτε τη διαφορα που εκανε στο παιχνιδι του ΠΑΟ ο ΜΙΝΧ οταν τελικα πηρε την ευκαιρια(γιατι στην αρχη για 3-4 μηνες ανεξηγητα τον ειχαν για ταβερνιαρη..),και φαντασθειτε ποσο καλυτερο θα ηταν το παιχνιδι μας με 2-3 σωστες προσθηκες...

Thrass είπε...

Το πέναλτι ήταν σαν αυτό που έπαιρνε ο γαύρος παλιότερα. Για κίτρινη κάρτα στον επιθετικό, δηλαδή.

Στα υπόλοιπα έχεις δίκιο. Ήταν σαν να παίζουν οι Αριανοί στο fast forward.

Πέρα από όλα τ' άλλα, το λάθος τού Νίλσσον (στο γκολ) ήταν ακριβώς το ίδιο με αυτό που είχε κάνει στο 0-3 με την Ουντινέζε. Αλλά τουλάχιστον τότε ήταν απέναντι στον Ιακουίντα.

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα! Εκείνο που εγώ είδα χτες, ήταν η ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ της ομάδας μας: πολύ απλά, γι' άλλη μια φορά ΔΕΝ ΓΥΑΛΙΖΕ ΤΟ ΜΑΤΙ των παιχτών μας. Ή όπως το είπε ωραία ο ΜΟΥΝΙΟΘ: "Δεν δείξαμε αφοσίωση και ψυχή".

Εμ πώς να δείξουνε αφοσίωση και ψυχή όταν π.χ. ο 22χρονος κ. ΤΖΙΟΛΗΣ, επειδή έρριξε 2 γκολάκια στον Ατρόμητο, καβάλισε το καλάμι και πριν από την ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ δήλωνε ότι "ο Απόλλωνας δεν είναι αξιόλογος αντίπαλος";

Πώς να δείξουνε ψυχή όταν όλη την προηγούμενη βδομάδα, και με ευθύνη του αρχηγού ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, συζητούσανε περί των πριμ;

Πώς με τέτοια μυαλά να δείξουνε στο γήπεδο από το πρώτο λεπτό ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Τ' ΑΦΕΝΤΙΚΟ;

Κατά τα άλλα, κύρια ευθύνη φέρνει το ΚΕΝΤΡΟ και ειδικά οι ΤΖΙΟΛΗΣ-ΙΒΑΝΣΙΤΣ που ήταν χτες σε άλλο γήπεδο, ανύπαρκτοι αμυντικά κι επιθετικά. Το κέντρο είναι αυτό που δείχνει κατά πρώτο λόγο ποιός είναι το αφεντικό, γιατί ρόλος του είναι να σπάζει τη ραχοκοκαλιά του αντιπάλου, να τον αποσυντονίζει, και να δένει τη δική μας.

Φυσικά, μηδενικά ήταν και ΟΛΟΙ οι άλλοι (μόνο ο ΒΙΚΤΟΡ κάτι έκανε). Ακόμα και ο ΣΑΛΠΙ, ανύπαρκτος, έπεφτε με το παραμικρό και δεν συνδυάστηκε καθόλου με το ΡΟΜΕΡΟ.

Για το γκολ, πρώτιστη ευθύνη φέρνει ο ΕΜΠΕΝΤΕ με την άστοχη-άσκεφτη-άτολμη έξοδό του (αν καθόταν πίσω, θα την έπιανε εύκολα την κεφαλιά γιατί θα είχε οπτικό πεδίο), και κατά δεύτερο λόγο ο ΝΙΛΣΟΝ που πήδηξε εντελώς άκαιρα (αν και πολύ ψηλότερα απ' τον αρειανό).

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: πρέπει να μπει τέλος σ' αυτή την αρρώστια και γι' αυτό η διοίκηση πρέπει να δείξει ΠΥΓΜΗ!
Να τρίξει τα δόντια και φυσικά να ρίξει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΟΣΤΙΜΑ.

Γιατί όταν ΣΤΗΝΕΤΑΙ μια ομάδα (και σ' αυτή τη φάση είμαστε ακόμα, κι από πέρσι), χρειάζεται πυγμή κι ελάχιστη "δημοκρατικότητα" (η οποία με τη σειρά της είναι απαραίτητη ΑΦΟΥ έχει στηθεί μια ομάδα).

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ η σεζόν με τον ΖΑΕΤΣ, που πήραμε ΝΤΑΜΠΛ, δεν το έχει διδάξει αυτό;

Ανώνυμος είπε...

A, κι ένα συμπλήρωμα στα όσα έγραψα παραπάνω, σχετικό με τη ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ.

1. Το πέναλτι αυστηρότατο αλλά από εκείνα που, αν θέλει ο ρέφερι, τα σφυρίζει και δεν μπορείς να του πεις τίποτα.
2. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΦΣΑΙΝΤ η φάση που βγήκε ο ΣΑΛΠΙ μόνος του τετ-α-τετ με τον Χαλκιά. Εδώ το κορακι με το σημαιάκι έπαιξε το ρόλο του, γιατί θα πηγαίναμε στο 0-1 κι ίσως ξύπναγε η ομάδα.
3. Μετά το γκολ του ΑΡΗ ο ΤΕΡΟΒΙΤΣΑΣ έκανε ακόμα και ... καθυστερήσεις υπέρ των θεσσαλονικιών!

ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΧΑΣΑΜΕ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

o terovitsas htan o diaithths sto nterby me to gauro kai mas eixe paiksei poly kala tote. Xthes htan kalos, o,ti lathos ekane den htan me dolo.

Nilsson deja vu apo udine

Xreiazetai xaf

Sto b'gyro kai ta 3 derby ektos edras....

squarelogic είπε...

αναρωτιεμαι και εγω τζονυ αν οι αδιαφορες 3 τελευταιες εμφανισεις δεν εχουν να κανουν και με 'μεγαλειωδη"παρεμβαση Τζιγγερ με το θεμα των πριμ...ημουν σιγουρος οταν η ομαδα εδειχνε να ρολαρει οτι θα εβγαινε και θα εκανε το μαγικο του για να την ανακατεψει,οπερ και εγενετο.
Ο.Κ., το πριμ ειναι εξτρα κινητρο και σαν τετοιο η διοικηση εχει καθε δικαιωμα να καθορισει το στοχο που πρεπει να πιασεις για να στο δωσει.Ειναι συμφερον και της επιχειρησης να θεσπιζει σωστα κινητρα,ωστε και η επιχειρηση να μεγαλωνει και το εμψυχο δυναμικο της να μη χανει απο καλυτερες προσφορες-business 101.Στα πλαισια αυτα κατανοω να δωσει πριμ μονο για την 1η θεση-τι σχεση εχει ομως το πριμ των ευρωπαικων επιτυχιων με το πρωταθλημα?γιατι σου λεει ο καθε παικτης,εγω βαζω τα ποδια μου στη φωτια για να προκριθουμε και ναχεις εσυ εξτρα εσοδα και διακρισεις-γιατι μου στερεις αυτο που μου αναλογει?
Ετσι οι φοβοι μου οτι η θετικη πορεια της ομαδας θα διαταραχθει εκ των εσω δικαιωθηκαν.Εχει ενα ταλεντο ο ανθρωπος,πως να το κανουμε?

warzycha είπε...

Ναι είναι πολύ πιθανόν να λειτούργησε αρνητικά αυτό με τα πριμ... Υποθέσεις βέβαια είναι αυτά, όμως τελευταία οι εμφανίσεις χειροτέρεψαν ύποπτα τη στιγμή που η ομάδα έδειχνε ανοδικές τάσεις. Σημειώστε δε ότι χθες οι παίκτες ΔΕΝ έπαιζαν με πάθος, όπως επισήμανε και ο προπονητής. Αυτό κάτι λέει νομίζω...

Ανώνυμος είπε...

Είναι πιθανό η ιστορία με τα πριμ να έπαιξε τον ρόλο της. Παρ΄ όλα αυτά, δεν πρέπει να μας αποπροσανατολίσει σε σχέση με το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ μας πρόβλημα, που είναι η έλλειψη συνολικής ποιότητας στο έμψυχο υλικό.

Σαφώς, πέρυσι τα πράγματα ήταν ακόμα χειρότερα. Όμως, οι βελτιωτικές κινήσεις του καλοκαιριού αποδείχτηκε ότι δεν είναι αρκετές.

Ο Squarelogic ήταν πολύ παραστατικός. Κάποιος βραζιλιάνος δεξιός μπακ του Άρη - σαν κι αυτόν πρέπει να παίζουν άλλοι 100 στην Ευρώπη - μας έπαιζε μόνος του σε όλη την αριστερή μας πλευρά! Αυτό είναι το αντιπροσωπευτικό "χαϊλάιτ" του χθεσινού παιχνιδιού.

Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Είναι δυνατόν ο Δ. Παπαδόπουλος να μην μπορεί να κάνει ΕΝΑ κοντρόλ της προκοπής σε ολόκληρο παιχνίδι? Ο "σταρ" επιθετικός, ο αρχηγός, ο "γαμάω και δέρνω" με τη συμβολαιάρα?

Είναι δυνατόν ο Δ. Σαλπιγγίδης να μην περάσει μια φορά στο "ένας με έναν" τον αντίπαλό του? Ο Σέριτς να μην κάνει ΟΥΤΕ ΜΙΑ σωστή επίθεση που να καταλήξει σε σέντρα υποφερτή?

Δεν μιλάω για την ποιότητα του Βύντρα, του Γκούμα κ.λπ. Περιττό.

Θέλετε τη γνώμη μου? "Δεν μπορούν τα παλικάρια...", που έλεγε και ο αξέχαστος ιεροφάντης της Μονής Εσφιγμένου!

Φίλοι μου καλοί, η ομάδα μας εξακολουθεί και έχει σοβαρό πρόβλημα έμψυχου υλικού. Χρειάζονται επειγόντως καλές και μελετημένες μετεγγραφές. Κάνει "κρα" ότι χρειαζόμαστε ΜΕΓΑΛΟ κεντρικό αμυντικό, αξιόπιστο δεξί μπακ και πληθωρικό σέντερ φορ.

Και προς Θεού, ο αυτοκαταστροφικός "ραλλίστας" - πολύ σωστά τον σκιαγραφήσατε - να αφήσει ήσυχο τον Μουνιόθ. Γιατί, όπως έχουμε προβλέψει, δεν αργεί η μέρα που τα λαμόγια, όχι μόνο της δημοσιογραφίας αλλά και αυτά που περιτρυγυρίζουν τη "διοίκηση", θα αρχίσουν το γνωστό έργο τους.

Υ.Γ. Και εγώ, νοσταλγώ απίστευτα τον τεράστιο Μάρκους Μινχ...

Ανώνυμος είπε...

καλημέρες.
Εγώ είδα και κάτι άλλο (όχι πως δεν συμφωνώ με τα παραπάνω)
Η ομάδα δεν μπορεί να παίζει Πέμπτη (όχι πως πέταγε την Πέμπτη) και Κυριακή.
Οι δύο περασμένες εμφανίσεις ήταν τα καμπανάκια. Η χθεσινή είναι η μεγάλη καμπάνα.
Φυσική κατάσταση; Τι είναι αυτό;
Παιχταράδες; Ποιός ΠΑΠ και ποιός ΣΑΛΠΙ όταν δεν μπορούν να γυρίσουν τον Άρη;
Μόλις ο Άρης έχασε το πέναλτι έλεγα σε φίλο στο τηλέφωνο πως πάει ο Άρης. Θα φάει για πλάκα 2 αμέσως.
Έτσι γίνεται ρε μάγκες. Όταν χάνεις πέναλτι απέναντι σε μεγαλύτερη ομάδα, η δική σου ψυχολογία πέφτει και της άλλης (δηλαδή η δική μας χθες) ανεβαίνει.
Τι είδαμε χθες μετά το χαμένο πέναλτι το ξέρουμε...
Το θέμα είναι σοβαρό. -5 βαθμοί δεν είναι λίγοι.
Στο γαύρο παίζουν κάθε αγώνα από εδώ και πέρα με το άγχος πως τόσο οι παίχτες όσο και ο προπονητής θα απολογηθούν σε περίπτωση 'ήττας.
Οι δικοί μας; Πότε έδειξαν άγχος;;

Ανώνυμος είπε...

Είστε ένα μάτσο μουνιόθ...
Οπαδοί, παίκτες, διοίκηση,προπονητικό τιμ...
Όσο πιο γρήγορα το παραδεχτείτε, τόσο πιο γρήγορα θα διορθωθείτε

shogun είπε...

Ανώνυμη κοτούλα, κοίτα τα δικά σου χάλια και άσε μας να κάνουμε την αυτοκριτική μας.

Ανώνυμος είπε...

Για την ιστορία με τα πριμ, εγώ ρε παιδιά έχω ένα απλό πράγμα να πω: ξέρει κανένας εδωμέσα ή εκτός τι γίνεται με τα πριμ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ και ειδικά στους ΣΥΝΔΙΕΚΔΙΚΗΤΕΣ των τίτλων;

ΟΧΙ! Γιατί ρε παιδιά; Διότι εκεί έχει πέσει μαχαίρι στ' αποδυτήρια και τα εν οίκω δεν κυκλοφορούν εν δήμω για να γίνονται όλα ευκαιρίες γι' ανακατωσούρα κι αποσταθεροποίηση της ομάδας.

ΛΟΙΠΟΝ, ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΥΓΜΗ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΑΙΧΤΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝΕ ΔΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΑΡΧΗΓΟΙ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΟΚΑΒΑΛΑΡΗΔΕΣ ΜΕ ΣΤΕΚΕΣ!!!

ΞΥΠΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΣΚΟΡΠΙΣΕ ΔΕΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!

ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟ ΤΟΝ ΜΟΥΝΙΟΘ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΨΟΥΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟΝ!!!

ΥΓ Σε τελική ανάλυση, όπως έχω ακούσει, τα πριμ και στις άλλες ομάδες ρυθμίστηκαν ακριβώς έτσι όπως και σ' εμάς - μόνο που μόνο σ' εμάς έγινε ΘΕΜΑ! Κι αυτό τα λέει ΟΛΑ για την αρρώστεια της ομάδας.

warzycha είπε...

"Το θέμα είναι σοβαρό. -5 βαθμοί δεν είναι λίγοι."
Φοβάμαι παίδες ότι δεν θα ανακάμψουμε από αυτή τη διαφορά. Ούτε ομαδάρα έχουμε, ακόμα και η ΑΕΚ έχει καλύτερο σύνολο για την ώρα, και παίζουμε και όλα τα ντέρμπι εκτός στο Β' γύρο. Εκτός αν κερδίσουμε την ΑΕΚ εκτός (που τρελά το θέλω) και σταματήσουμε να είμαστε πελάτες. Γίνεται; Δεν ξέρω τι να περιμένω...

Thrass είπε...

Δεν πολυ-έφταιγε ο Έμπεντε, Τζόνυ. Η κίνηση που έκανε είναι κλασική, όταν η μπάλα έρχεται με δύναμη και φάλτσο: βγαίνεις λίγο για να κερδίσεις χρόνο και μετά το ξανασκέφτεσαι αν βγεις ή όχι.
Ο Νίλσσον, ναι.

squarelogic είπε...

τζονυ πυγμη εχει δειξει ο Τζιγγερ,οταν διελυσε ολοκληρη ομαδα(Ριζουπολης),οταν στελνει αδιαβαστο τον 1ο σκορερ του επειδη "κουνηθηκε",οταν στελνει στην εξεδρα αυτους που αρνουνται να ανανεωσουν τα συμβολαια με την πρωτη του(και τελευταια..)προσφορα.
Φοβαμαι οτι ΔΕΝ ειναι αυτο το προβλημα-αλλωστε κανεις δεν αποδιδει το μεγιστο υπο συνθηκες ΦΟΒΟΥ και ΡΟΥΦΙΑΝΙΑΣ.Τα οποια οφελη ειναι εντελως προσκαιρα και με ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ τεραστιο κοστος.
Το προβλημα ειναι βαθυτερο.Οταν αδυνατει να εμπνευσει ενα οραμα στους παικτες,να τους παραμυθιασει εστω οτι ειναι ΜΕΛΗ ενος μεγαλου συλλογου,οτι αυτοι εναι οι ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ,οτι η ομαδα εχει εφικτους αλλα σταδιακα πιο δυσκολους στοχους στην Ευρωπη κα ενα πλανο για το πως θα τους πετυχει-οταν οι παικτες μαθαινουν ταχυτατα οτι ειναι ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ και οτι η μακροημερευση τους στην ομαδα εξαρταται απο το γλειψιμο προς τη διοικηση,απο τις "σωστες"δηλωσεις και οχι απο την αγωνιστικη τους παρουσια,ΤΟΤΕ το ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ για τους παικτες ειναι τα ΦΡΑΓΚΑ!Εξ ου και η ιδιαζουσα παθογενεια που δεν τη βλεπεις στους αλλους.
Στο Λιμανι ξερουν οτι περα απ το τελευταιο τιμητικο συμβολαιο(οταν θαπρεπε ναχουν παρει ποδι)θα ειναι παντα μελη της Ολυμπιακης οικογενειας,θα βρουν δουλεια στο συλλογο ή θα γινουν ανεπισημοι spokesmen τυπου Αμανατιδη,και ο κοσμος θα τους λατρευει παντα.
Στην ΑΕΚ σημερα υπαρχει οραμα-αισθανονται ολοι ΜΕΛΗ μιας προσπαθειας ρομαντικης που ξεπερνα τα συνηθισμενα-δειτε τον Λυμπε πως αντιμετωπισε την ΑΕΚ και συγκρινετε τον με τον ιδιο ανθρωπο που δεν ηθελε να χασει ουτε ευρω απ το τεραστιο συμβολαιο του(εστω κιαν τα οικονομ.δεδομενα γυρω του εχαν αλλαξει).
Νομιζω πως με αυτο το κειμενο προσεγγισα την ουσια του προβληματος(και μενα στην πορεια μου βγηκε).Απορω γιατι το κανουμε τσαμπα αυτο και ο "ερπετοπουλοι"καλοπληρωνονται για να γραφουν τις κωλοτουμπες τους!
Ειμαι σιγουρος οτι περισσοτερη δικτακτορια δεν θα ωφελησει-και θυμηθειτε οτι με Ζαετς,Σουμ ναι μεν πηραμε την κουπα ,αλλα οι παικτες σιχαινονταν και τους 2,και οι επομενες χρονιες χαθηκαν..Χρειαζεται ΓΕΝΝΑΙΑ ΕΠΑΝΕΚΤΙΜΗΣΗ των δυνατοτητων του εμψυχου υλικου και απαλλαγη απ τα ΠΕΡΙΤΤΑ ΒΑΡΗ.ΟΧΙ κριση με βαση το (μακρινο)βιογραφικο ή το απωτερο μελλον,αλλα ψυχραιμη σταθμιση της καθημερινης προσφορας τους.Και τοτε μετριοτητες τυπου Σεριτς,Νιλσον,Μπισκαν κλπ,δεν θαχουν θεση.