Δευτέρα, Οκτωβρίου 23, 2006

To μηνιαίο περιοδικό του Παναθηναϊκού σε κάποιο περασμένο τεύχος του έδινε δώρο DVD με στιγμιότυπα από την καλοκαιρινή προετοιμασία. Αν τυχόν το έχει κανείς πληρώνω καλά λεφτά για να το πάρω.
Παίρνεις έναν γυμναστή ονόματι Τσάλιγκερ. Κι αντί να μαζέψεις μερικά δεύτερα ημίχρονα (λ.χ. με Ιωνικό, Ζαπορίζια μέσα κι έξω κι ΑΕΚ) και να του κάνεις αγωγή για διαφυγόντα κέρδη (δεν στέκει νομικά, αλλά ειδικά σε αυτήν την περίπτωση θα μπορούσε να δημιουργηθεί νομολογία), ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΩΧΝΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και όχι, δεν είναι ήσσονος σημασίας το θέμα αυτό. Είναι απόλυτα ενδεικτικό της αλλοπροσαλλοσύνης και της ασχετοσύνης που οδηγούν στην κακοδιαχείριση της ομάδας.
Όσο για τον Ιγκόρ Μπίσκαν, δεν τον έχω κάνει παρέα για να ξέρω αν είναι ρεμάλι.
Τον βλέπω δυο χρόνια τώρα όμως και ξέρω ότι με την φανέλα του Παναθηναϊκού αγωνίζεται ως ρεμάλι της κοινωνίας.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο Μπίσκαν μήπως τελικά πληρώνει για να παίζει αντι να πληρώνεται;

warzycha είπε...

Πέραν αυτών που σωστά λέτε, εγώ θα ρωτήσω το εξής: Γιατί να παίζει ο μονίμως αρνητικός Μπίσκαν και όχι, ας πούμε, ο Άντριτς, ο οποίος μια χαρά τα πήγε με τη Χάποελ και έχει και καλό σουτ; Λυπάμαι, αλλά δεν με τρέλαναν σήμερα οι επιλογές του Μουνιόθ. Πιστεύω ότι και ο Σαλπιγγίδης έπρεπε να έχει βγει πολύ νωρίτερα και όχι να περιμένει μέχρι το 85 για να βάλει το Μάντζιο. Πέραν τούτου, δεν ξέρω τι άλλο θα μπορούσε να κάνει; Αφού οι παίκτες είναι νεκροί. Στο δεύτερο ημίχρονο μας γύρισαν σε εποχή Ζαπορίζια, η μπάλα δεν νομίζω να μπήκε στην περιοχή της ΑΕΚ το τελευταίο εικοσάλεπτο ούτε καν με γιόμα... Ακόμα και το ΑΕΚακι μας έχει κάνει πελάτες. Βαρέθηκα τέτοια ξεφτίλα, έλεος, μόνο αυτό έχω να πω. Ας δεχτούμε τουλάχιστο ότι η χρονιά χάθηκε και ας στηρίξουμε τον προπονητή. Να μας δείξει όμως ότι δεν κοιτά ονόματα. Πρέπει να βάζει τους καλύτερους και αν ο Μπίσκαν δεν συνέλθει, να ζεστάνει τον πάγκο, επιτέλους!

Ανώνυμος είπε...

Σκατά! Πέρ' από όλα τ' άλλα, η ομάδα δεν έχει φυσική κατάσταση. Είναι ολοφάνερο, άρα είχαν δίκιο όσοι λέγανε ότι το καλοκαίρι με τον Μπάκε παίζανε με τα κουβαδάκια.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Όλοι οι παρατρεχάμενοι της ΠΑΕ δεν ήταν στην προετοιμασία να δούνε τι σκατά γινότανε; ΗΤΑΝΕ, ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙΓΟΤΑΝΕ ΚΑΡΦΙ!

Όλοι αυτοί οι παρατρεχάμενοι - που σημειωτέον ΠΟΤΕ δεν έχουν βγει στα δύσκολα να τα βάλουν με θεούς και δαίμονες, με κοράκια, παπαγαλάκια και λοιπά όρνια για να ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ την ομάδα - έπρεπε να ΞΗΛΩΘΟΥΝ αμέσως, μαζί με τον Μπάκε. Από τον πρώτο έως τον τελευταίο!

ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΞΗΛΩΜΑ, Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΜΨΕΙ!

Και το χειρότερο: ΘΑ ΚΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΟΥΝΙΟΘ ΚΙ ΟΙ ΌΠΟΙΟΙ ΚΑΛΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΈΧΟΥΜΕ!

warzycha είπε...

Στην προετοιμασία όμως, αγαπητέ Τουρτούρα, ένας ήταν -και λογικά- ο απόλυτος άρχων. Ο Μπάκε. Αυτός ήταν που είχε το γενικό πρόσταγμα και αυτός φταίει περισσότερο και από τον Τσάλινγκερ, καθώς θεωρώ ότι α) αυτός δίνει το στίγμα και β) αυτός πρέπει να δει ότι κάτι δεν πάει καλά. Αλλά πώς; Αυτός που προπονεί ημιεπαγγελματίες και ερασιτέχνες στην Κοπεγχάγη; Για μένα λοιπόν αυτός είναι ο κύριος υπεύθυνος και ΟΚ, τον διώξαμε. Τώρα τι; Γίνεται προετοιμασία μέσα στην αγωνιστική σεζόν; Την κάτσαμε τη βάρκα....

Thrass είπε...

"ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΩΧΝΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟ!!!!!!!!!!!!!..."

Φαντάζομαι ότι αυτό έγινε είτε επειδή δεν μπορούσαν να του σπάσουν το συμβόλαιο (οπότε τον έκαναν κατάσκοπο τυπικά) είτε επειδή έχουν στο μυαλό να ψάξουν για παιχτρόνια στη χώρα του (οπότε χρειάζονταν σύνδεσμο).

Άλλωστε οι κατάσκοποι είναι part time job.

Old Boy είπε...

«Φαντάζομαι ότι αυτό έγινε είτε επειδή δεν μπορούσαν να του σπάσουν το συμβόλαιο (οπότε τον έκαναν κατάσκοπο τυπικά) είτε επειδή έχουν στο μυαλό να ψάξουν για παιχτρόνια στη χώρα του (οπότε χρειάζονταν σύνδεσμο)».
Thrass, κι οι δυο εκδοχές βλάπτουν τη Συρία το ίδιο.