Τετάρτη, Οκτωβρίου 04, 2006

ANTITΣ....

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ: 1996

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 3 ΔΟΥΛΕΙΕΣ: ΙΣΑΡΙΘΜΟΙ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΙ

ΑΝΕΡΓΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ

ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ......

6 σχόλια:

penguin_witch είπε...

(*Λα ελάσσονα*)
Κατάλαβα. Τα πιάσαμε τα λεφτά μας...

Τζόνυ Τουρτούρας είπε...

Τουλάχιστον, όπως άκουσα, οι Σπανιόλοι δεν του χρεώνουν τον υποβιβασμό της Θέλτα γιατί ήταν εκεί μόνο 3 μήνες στη μέση της σεζόν (κάτι σαν ... Σκάζνι).

Ζάρια. Όμως δεν έκλεισε ακόμα (Τετάρτη, 4/10, ώρα 13.45'). Μάλιστα λένε πως παίζει κι ένα μεγαλύτερο όνομα.

Πάντως όποιος και να έρθει, δεν περιμένω η ομάδα να πετάει και να τρώει σίδερα αμέσως ή γρήγορα. Συν όλα τ' άλλα, δεν έκανε σωστή προετοιμασία κι αυτό είναι πολύ κακό...

kornass είπε...

Ρε μην είστε αρνητικοί σε όλα. Καλύτερα αυτός παρά Μπάγεβιτς-Ντουμιτρέσκου-Αναστασιάδης κτλ κτλ...

Ακόμα δεν τον είδαμε και αρχίσατε το θάψιμο. Δηλαδή εσείς ποιος περιμένατε να έρθει προπονητής; Χαλαρώστε λίγο

warzycha είπε...

Συμφωνώ, ας μην πάρουμε το φτυάρι κιόλας, ακόμα δεν ανακοινώθηκε... Άλλωστε, όποιος και αν έρθει, ΔΕΝ πρόκειται να δούμε θεαματικά αποτελέσματα, αλλά που να βρούμε την υπομονή... Ο άνθρωπος αυτός καλείται να διαχειριστεί μια ομάδα που ΔΕΝ προετοίμασε, και το κυριότερο, ΔΕΝ επέλεξε αυτός το έμψυχο υλικό της. Και δυστυχώς, θα επιμείνω ότι υπάρχουν προβλήματα ΚΑΙ στο έμψυχο υλικό, ας μην παραμυθιαζόμαστε.

greenheart είπε...

Ο warzycha έχει απόλυτο δίκιο. Ο προπονητής είναι κορυφαία παράμετρος, αλλά ας μην παραμυθιαζόμαστε: Όσο κι αν προστέθηκαν στο roster μας κάποιοι πιο ποιοτικοί ποοδοσφαιριστές σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν, η συνολική εικόνα είναι επιεικώς θολή. Ο Παναθηναϊκός έχει σε γενικές γραμμές μέτριους παίκτες για την ιστορία του. Ο –όποιος- Άντιτς μπορεί ασφαλώς να βελτιώσει την κατάσταση και να πετύχει σε επίπεδο αποτελεσμάτων – ακόμα και να πάρει την Superliga (τρομάρα μας…). Η ομάδα μας όμως, αν δεν αλλάξει τακτική η διοίκηση, θα εξακολουθήσει να είναι μετρίως μέτρια για τα ευρωπαϊκά δεδομένα. Αυτό θέλουμε;

Old Boy είπε...

Δεν ξέρω αν είναι τσεκαρισμένο αυτό με τις τρεις τελευταίες δουλειές του, αλλά ακόμα κι αν είναι μην φοβάσαι, πιστεύω ότι με μας το σερί του θα σπάσει και η ομάδα θα σωθεί περίπατο.