Πέμπτη, Οκτωβρίου 12, 2006

MOYNIOΘ

Επειδή διαπίστωσα ότι ζητάτε την γνώμη μου για τον νέο προπονητή της ομάδας....
1.Είναι όντως προπονητής.
2.Δεν είναι πρώην προπονητής τύπου Άντιτς και Μαλεζάνι.
3.Προπονούσε ομάδες σε ανώτερη ποδοσφαιρικά χώρα η οποία απέχει δισεκατομμύρια χιλιόμετρα από την Ελλάδα.
4.Δεν είναι φθαρμένος λόγω προϊστορίας σαν τον Μπάεβιτς-που λέει και ο Σπυρόπουλος....
5.Σε όλες τις ομάδες έχει δείξει έργο
6.Είναι μικρός σχετικά σε ηλικία και αν πιάσει μπορεί να λύσει το πρόβλημα της συνεχούς αλλαγής προπονητών
Αυτά είναι τα συν

Στα μείον τα εξής 2
1.Δεν έχει καμία απολύτως εμπειρία πρωταθλητισμού
2.Κανένας-πλυν Μπενίτεθ-Ισπανός προπονητής δεν έχει κάνει ποτέ το κάτι ιδιαίτερο σαν όνομα στην Ευρώπη ή σαν τίτλους.

Αφού τα συν είναι περισσότερα θα είμαι υπομονετικός και αισιόδοξος

Τέλος σε όλα αυτά συνυπολογίστε ότι ακόμα ο Βύντρα παίζει δεξιά και ο Σέριτς αριστερά, ενώ την ΠΑΕ διαχειρίζονται ή επηρεάζουν ως προς αυτό, οι γνωστοί άσχετοι οι οποίοι την έχουν φέρει και σε αυτό το σημείο. Α και γήπεδο ΧΛΩΜΟ το βλέπω. Πρώτον γιατί οι ίδιοι άχρηστοι χειρίζονται και αυτό το θέμα, δεύτερον γιατί ο Γιαννακόπουλος είναι μάγκας και αυτά που είπε έχουν πολύ νόημα και παρασκήνιο και τρίτον η περιοχή έχει αρχαία οπότε δια νόμου μόλις η μπουλντόζα χτυπήσει αρχαία.....ΠΑΥΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΕ.......

22 σχόλια:

SILIO D'APRILE είπε...

paides, as min griniazoume synehos. As ton doume, xero ´go, den iparhei tipote allo na perimenoume fetos...

garfield είπε...

Εγώ έχω μία απλή απορία...αφού όλοι αντικειμενικά παραδεχόμαστε ότι ειναι Καλός προπονητής....τον Μαίο που ψάχναμε για προπονητή γιατί δεν τον τσιμπήσαμε και φέραμε το παλτό τον ξάδελφο της γυναίκας του Τζίγγερ??

Ανώνυμος είπε...

Εγώ αντιθέτως την Παναθηναϊκοφροσύνη που πούλησε ο Θανασάκης δεν την πολυείδα με καλό μάτι... Αν ξέρεις λοιπόν εσύ κάτι κουτόχορτο πες το!...

@petrosskl είπε...

Μομφή στον Θανάση...
θα το έγραφα στο blog μου αλλά καλύτερα εδώ μιας και μάλλον θα γίνει καλύτερα η κουβέντα.
Δεν αντιλέγω ότι οι Γιαννακόπουλοι είναι τεράστιοι αλλά δεν μπορεί να εξαιρούνται και από την κριτική.
Πιστεύω λοιπόν ότι οι Γιαννακόπουλοι κάνουν τα πάντα για να υποσκελίσουν τον ποδοσφαιρικό παναθηναϊκό. Και δυστυχώς σε αυτό μου το πιστεύω έκατσε "γάντι" η δήλωση του Θανάση.
Γιατί δηλαδη ρε παιδιά; Έπρεπε να βγει στη ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ της ομάδας (μιλάμε για την ύπαρξη της στο διεθνές σκηνικό για το επόμενα 50 τουλάχιστον χρόνια) να δώσει τροφή σε όλους όσους (και καταλαβαίνετε πολύ καλά για πιούς λέω) τόσα χρόνια καλλιεργούν την υποβάθμιση του συλλόγου; Και πες ότι έχει δίκιο (που έχει κάpου). Πρέπει να κάνει δηλώσεις αυτή την ημέρα μόνο και μόνο για να σκεπάσει τη χαρά του ποδοσφαίρου;
Έχω πολλά ακόμη για τον Γιαννκόπουλο. Περιμένω όμως αντιδράσεις

Old Boy είπε...

Έχω την αίσθηση ότι σε τέτοιου είδους θέματα οι Γιαννακόπουλοι κάνουν ό,τι τους πει ο Μπαλτάκος.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ εύστοχα φίλε "κουτόχορτε" τα όσα έγραψες για τον Μουνιόθ. Θα έλεγα μόνο πως τ' ότι δεν έκανε πρωταθλητισμό ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ, δεν αποτελεί πρόβλημα για το τι θα κάνει ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Κι αυτό επειδή είναι τέτοια η διαφορά των δυο πρωταθλημάτων, που και ... πεμπταθλητισμός εκεί είναι σαν πρωταθλητισμός εδώ.

Τώρα γιατί garfield δεν τον πήραμε το Μάιο, έχω μια σκέψη: επειδή, μετά την αποτυχία ενός προπονητή με περγαμηνες (Μαλεζάνι), κρίθηκε (εντελώς λαθεμένα βέβαια!) ότι μπορεί να επαναληφθεί το πείραμα Σουμ, όπου μ' ένα πανάγνωστο προπονητή από ένα ανύπαρκτο πρωτάθλημα πήραμε ΝΤΑΜΠΛ. [Το γιατί και πώς έγινε τότε αυτό, το έχω εξηγήσει σε προηγούμενη συζήτηση εδώ].

Για τη δήλωση του Θανάση, ναι, ήταν φάουλ, διότι έδωσε μια εικόνα διχασμού που δεν θα πρέπει να δίνεται ποτέ και σε καμμιά περίσταση, πόσο μάλλον στη συγκεκριμένη στιγμή και περίσταση.
Κι ακόμα, ναι, οι Γιαννακόπουλοι κάποιες φορές "λαϊκίζουν" άνευ λόγου - κι αν υπάρχει λόγος, αυτός είναι δυστυχώς και ατυχώς ότι θα ήθελαν να υποσκελίσουν την ΠΑΕ.

ΟΜΩΣ ΟΜΩΣ ΟΜΩΣ ας μη βιαζόμαστε κι εδώ, ας μην μπούμε κι εμείς σε διχαστικές λογικές (βούτυρο στο ψωμάκι του Κυκλώματος) κι ας δεχτούμε καλοπροαίρετα ότι ο Θανάσης θέλησε ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ να υπερασπιστεί τον Ερασιτέχνη. Εγώ έτσι θέλω να το βλέπω και θα το βλέπω μέχρις αποδείξεως του εναντίου.

Τώρα, ως προς τ' αρχαία στο Βοτανικό, μου φαίνεται απλά ΤΡΕΛΟ να το ξέρουμε όλοι εμείς και να μην το ξέρουν ούτε στην ΠΑΕ, ούτε στην ΚΑΕ!!! Οπότε υποθέτω ότι έχει προβλεφτεί αυτή η περίπτωση: π.χ. όπως προβλέφτηκε με το Μετρό - και υπάρχει αναλογία, διότι μιλάμε όχι απλά για γήπεδο του ΠΑΟ αλλά για γενική ανάπλαση όλης της περιοχής, δηλαδή για έργο γενικότερου δημόσιου συμφέροντος.

Το πολύ-πολύ λοιπόν, αν έρθουν στην επιφάνεια αρχαία, να καθυστερήσει λίγους μήνες το έργο. ΟΧΙ και να σταματήσει.

Ανώνυμος είπε...

Δε ξέρω τις ακριβείς δηλώσεις των Γιαννακοπουλέων αλλά γι αυτά ότι και καλά λαικίζουν και θέλουν να υποσκελίσουν τη ΠΑΕ, έλεος...
Ποια ΠΑΕ ρε παιδιά. Τους άχρηστους. Αυτούς που έχουν κάνει τους πιτσιρικάδες στη πλειοψηφία τους να δηλώνουν Ολυμπιακοί. Αυτούς που μας αγνοούν χρόνια τώρα, και καταρακώνουν την ιστορία του συλλόγου. Αυτούς που θέλαν γήπεδο στο Ελληνικό.
Οι Γιαννακόπουλοι δε τη βλέπουν αυτή τη κατάντια; Δεν γίνονται αποδέκτες της πίκρας για το ποδοσφαιρικό χάλι; Δε συμπάσχουν με μας;
Tέλος πάντων... Ας ευχηθούμε κάτι να αλλάξει με το Μουνιόθ, τουλάχιστον δείχνει σοβαρός...

Thrass είπε...

Για το Μουνιόθ (ή "Βίκτορ", όπως τον ξέραμε σαν παίκτη):
Τα αθλητικά σάιτ γράφουν ότι παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. Αν είναι έτσι, που δεν έχω λόγο να πιστεύω ότι δεν είναι, δε μου κάνει. Αυτές τις ηρωικές ψευτομαγκιές τις κάνει ο γαύρος και για αυτό είναι ευρωπαϊκός πελάτης τόσα χρόνια! Εγώ θέλω λίμπερο. Θέλω άμυνα γρανίτη. Γιατί θεωρώ ότι μια ελληνική ομάδα δεν μπορεί να σταθεί με συνέπεια σε ευρωπαϊκό επίπεδο με άλλο τρόπο.

Οπότε...

garfield είπε...

Σχετικά με την δήλωση Γιαννακόπουλου να ξέρουμε για ποίο λόγο έγινε.
Ο Παναθηναικός θα δώσει σαν αντάλλαγμα την Λεωφόρο για να γίνουν τα έργα στον Βοτανικό αυτή είναι η συμφωνία. Βέβαια στον Βοτανικό θα είμαστε σαν επινοικιαστές (ΠΑΕ ΠΑΟ) στο γήπεδο το οποίο θα ανήκει στον Δήμο Αθηναίων. Στον ερασιτέχνη θα παραχωρηθούν καποιες εκτάσεις για να κάνει τις δικές του εγκαταστάσεις..Είναι σαν να λέμε ότι ο ερασιτέχνης δίνει αντιπαροχή ένα οικόπεδο για να πάρει ένα μέρος απο το κτίσμα που θα γίνει εκεί...Και αντί να γίνει μία σύμβαση Δήμου+ερασιτέχνη, υπογράφει πρώτα η ΠΑΕ(ενοικιαστής) και στον ερασιτέχνη δίνεται ένα μνημόνιο και καλά και η σύμβαση τέλη Νοεμβριου...Είδατε τι έγινε με την αεκ και τον Γρανίτσα

Την πἀτησε μ αυτόν τον τρόπο ακριβώς και τώρα τρέχει...οπότε μην βιαζόμαστε να κατηγορήσουμε τον Γιαννακόπουλο που μάλλον πάει να προστατέψει τα συμφέροντα του ερασιτέχνη

squarelogic είπε...

θα συμφωνησω με το thrass για τις(μη)δυνατοτητες ελληνικης ομαδας να παιζει φουλ επιθετικα στην Ευρωπη...η αποσταση με τα μεγαλα κλαμπ,αλλα και τα ανερχομενα μεσαια(ΛΥΩΝ,ΒΕΡΝΤΕΡ κλπ) αυξανει δραματικα,παιζουν ποδοσφαιρο σε αλλες ταχυτητες,οποτε η ανοιχτη κοντρα οδηγει δε ισοπεδωση..Ο καλος στρατηγος διαλεγει τον ΤΟΠΟ και τον ΤΡΟΠΟ που τον βολευει να δωσει τη μαχη.
Παρα τα θετικα αισθηματα που μου δημιουργησε και μενα το βιογραφικο του και η ηλικια του,προβληματιζομαι απο τις στερεοτυπες δηλωσεις περι "σκληρης δουλειας και μονο δουλειας".Οι ποδοσφαιριστες δεν ειναι εργατες εργοστασιου,ουτε γραμματεις που χτυπανε τοσες λεξεις/λεπτο.Χρειαζονται ποιοτικη και ποσοτκη προπονηση αλλα και τεχνικη βελτιωση,καθως και καθοδηγηση να κατανοησουν τη στρατηγικη του προπονητη και του παιχνιδιου.Οι Καρα και Μπασινας,με τις πλουσιες εμπειριες τους ηξεραν απο νεοι πως να ελεγχουν τον ΡΥΘΜΟ του αγωνα,ποτε να παγωνουν και ποτε να ανοιγουν το παιχνιδι και γι αυτο καμια ευρ.ομαδα δεν μπορουσε να μας κανει σακο του μποξ.Ας ευχηθουμε οι στερεοτυπες δηλωσεις να υποδηλουν μονο ελλειψη φαντασιας σε τετοιες,λιγο αμηχανες εκδηλωσεις και οχι αδυναμια να βλεπει τα πραγματκα προβληματα,οπως επεσημανε κι ο "κουτοχορτος".Σιγουρα παντως σαν ζωντανια παρουσιας και μενταλιτε μας παει πολυ περισσοτερο απ οτι Μπακε ,Σουμ,Σκαζνι κλπ..

Ανώνυμος είπε...

garfield επειδή μάλλον δε ξέρεις τι συμβαίνει, μη μιλάς καλύτερα. Καμία λεωφόρος δε μας ανήκει και καμία αντιπαροχή δεν ισχύει. Η λεωφόρος μας έχει παραχωρηθεί και όχι χαρισθεί για να τη δίνει ο Θανασάκης αντιπαροχή...

talos είπε...

OK, παιδιά θα τον δούμε... Εγώ θα περιμένω υπομονετικά να δω να βελτιώνεται ουσιαστικά η ομάδα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Αυτό μόνο μου αρκεί. Ότι άλλο έρθει θα είναι ανέλπιστο δώρο... Ας μην έχουμε παλαβές φιλοδοξίες για φέτος.

Για το επιθετικό ποδόσφαιρο, έχω την αίσθηση ότι κάθε σοβαρός προπονητής (που ο Μούνιοθ μου δίνει την εντύπωση πως είναι) φτιάχνει πλάνα σύμφωνα με το υλικό που διαθέτει. Το πρόβλημα είναι Thrass, ότι την εποχή που βαδίζαμε καλά στην Ευρώπη, είχαμε υλικό στην άμυνα εφάμιλλο των καλύτερων Ευρωπαϊκών. Σήμερα δεν είναι ακριβώς αυτή η κατάσταση - εκτός αν βγάλει από τους υπάρχοντες το κάτι παραπάνω ο Μούνιοθ, που πολύ αμφιβάλλω. Άρα η έμφαση στην "ισχυρή" γραμμή της ομάδας είναι προδιαγεγραμμένη (μέχρι να καλύψουμε τα κενά κάποτε)...

Όσο για τον Γιαννακόπουλο, με βάση το έργο και τον πρότερο βίο, έχω δραματικά περισσότερους λόγους να εμπιστεύομαι την "Παναθηναϊκοφροσύνη" του σε σχέση με την ΠΑΕ.

Ανώνυμος είπε...

Για τα περί επιθετικού ποδόσφαιρου και Μουνιόθ, διότι ίσως συζητάμε κάτι ανύπαρκτο επί της ουσίας. Να λοιπόν τι είπε στη ΧΤΕΣΙΝΗ συνέντευξή του:

"Το ισπανικό ποδόσφαιρο κατεξοχήν είναι θεαματικό, και προσαρμόζεται κάθε φορά κατάλληλα. Στην Ελλάδα είναι βασικά θέμα των παικτών. Τι παίκτες έχεις, τι μπορείς να κάνεις με αυτούς. Και παράλληλα υπάρχουν και οι οπαδοί της ομάδας, που θέλουν πάντα νίκη. Πρώτα-πρώτα τη νίκη και μετά ίσως το θέαμα. Αλλά σε αυτή την περίπτωση, το αποτέλεσμα είναι που μετράει, αυτό έχει τη μεγαλύτερη σημασία. Το ισπανικό πρωτάθλημα έχει τη δική του ταυτότητα, και το ελληνικό έχει τη δική του. Όλα κρίνονται από τους παίκτες. Τι μπορείς να κάνεις και τι μπορούν αυτοί ν' αποδώσουν μέσα στο γήπεδο [...] Η ιδέα μου θα ήταν ν' αυξήσουμε το ρυθμό και εννοώ να κάνουμε γρήγορο παιχνίδι. Να έχουμε ταχύτητα στην επίθεση και στην άμυνα".

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ο Μουνιόθ ΔΕΝ μίλησε για επιθετικό ποδόσφαιρο και πολύ λιγότερο για πάση θυσία (σε βάρος και του αποτελέσματος δηλαδή) επιθετικό ποδόσφαιρο. Ούτε καν είπε να κάνει ισπανική ομάδα τον ΠΑΟ. Για γρήγορο ποδόσφαιρο μίλησε, κι αυτό είναι σίγουρα το μεγάλο ζητούμενο της ομαδάρας μας - κάτι που φέτος μπορεί κι έχει ανάγκη να το πετύχει.

Εμένα μου φαίνεται πολύ προσγειωμένος, χωρίς να του λείπει όμως η όρεξη, το όραμα κι ο τσαμπουκάς.

Ανώνυμος είπε...

@ Μινχ φίλε μου, μην ξεχνάς ότι και στο μπάσκετ για μια δεκαετία, ώς το 1996, ήμασταν της φάπας. Δε θυμάμαι όμως κανένα να διανοήθηκε να φωνάζει "Καπετάνιο θεέ πάρε την ΚΑΕ".

Σίγουρα το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟ περνάει τη δική του άσχημη δεκαετία, αν και δεν πρέπει να ξεχνάμε τι έχει συμβεί στο χώρο του ποδοσφαίρου με την εμφάνιση του Κρόκους κι ακόμα ότι μέσα σ' αυτή τη δεκαετία η ποδοσφαιρική ομάδα μας έκανε ουκ ολίγες εξαιρετικές πορείες στην Ευρώπη, με αποτέλεσμα να γράψει στη συνείδηση ΟΛΩΝ των ... μπαλαφίλ σαν η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ελληνική ομάδα που στέκεται γερά έξω από τα σύνορα - πράγμα που επιπλέον ενίσχυσε τις υποψίες ότι το ντόπιο πρωτάθλημα είναι στημένο.

Για μένα είναι ΕΥΤΥΧΗΜΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ που ο σύλλογός μας πίνει νεράκι από ΔΥΟ πηγές (Βαρδιν+Γιαννακ) και δεν πρέπει με τίποτα στον κόσμο να τσιμπήσουμε σε διχαστικές λογικές, που μόνο ΔΙΑΛΥΣΗ μπορούν να φέρουν στο ΣΥΛΛΟΓΟ.

Πιστεύω άλλωστε ότι ο Τζίγγερ προσπαθεί ειλικρινά και φιλότιμα να διορθώσει την κατάσταση.

kornass είπε...

Ο Τζίγγερ φίλε μου είναι ένας άχρηστος επιχειρηματίας που το έδωσε ο μπαμπάς του ένα μαγαζί-γωνία (βλ. Παναθηναικός) και το έκανε σαν τα μούτρα του. Λάθη επι λαθών, άπειρες χάλια επιλογές και αποφάσεις, απομόνωση οπαδών, αποτυχημένο μάρκετινγκ, καμία εξέλιξη και στην ουσία μια δεκαετία στην φάπα. Χαμένος και στο προσκήνιο και στο παρασκήνιο. Μην μου λες καλός ο Τζίγγερ και φιλότιμος. Και γω καλό παιδί είμαι και ίσως πιο φιλότιμος από τον Τζίγγερ ας βάλουν εμένα πρόεδρο στην ΠΑΕ. Για να διοικήσεις μια επιχείρηση χρειάζεται ικανότητα και οχι καλοσύνη. Ο Τζίγγερ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ δεν την διαθέτει.

Και όσο αφορά γιατί δεν έφερνε τον Μουνιόθ από το καλοκαίρι και μας κουβάλησε τον κοιμόμενο Σουηδό παραπέμπω στην προηγούμενη παράγραφο. Έλλειψη οράματος-σχεδιασμού-προγραμματισμού-ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

@ Kornass χείμαρρος είσαι αλλά για δες κι αυτό:

1. Κάπου 10 χρόνια έκαναν οι Γιαννακόπουλοι για να σηκώσουμε κεφάλι στο μπάσκετ, αφού μέχρι το 1996 τρώγαμε φατούρο. Ήταν άχρηστοι;

2. Το 1978 πήρε ο Γιώργος Βαρδ. το ποδόσφαιρο και για μια 5ετία έτρωγε φάπες. Ήταν άχρηστος;

3. Πόσα χρόνια έχει στα δικά του χέρια την ΠΑΕ ο Τζίγγερ;

kornass είπε...

Το να συγκρίνουμε τους αδερφούς Γιαννακόπουλους και την προσφορά τους στον Παναθηναικό με τους Βαρδινογιάννηδες είναι τουλάχιστον ιεροσυλία.

Και ο κάπταιν δεν ήταν αυτός που τον φωνάζαμε καβούρια και που διέλυσε την μοναδική αξιόλογη ομάδα μας τα τελευταία χρόνια, αυτήν του 1996; Οι Βαρδινογιάννηδες δεν έχουν προσφέρει τίποτα σε σχέση με τους Γιαννακόπουλους και είναι υπεύθυνοι για τον μαρασμό μας.

Ανώνυμος είπε...

@ kornass εγώ δεν σύγκρινα κανέναν με κανέναν! Εσύ το έκανες αυτό! Κι επαναλαμβάνω: για μένα είναι ευτύχημα που ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ μας πίνει νερό από δυο πηγές. Μην το ξεχνάμε αυτό!

Επαναλαμβάνω επίσης ότι μέχρι το 1996 στο μπάσκετ τρώγαμε φάπες. Θα ήταν τότε σωστό να ζητάμε από τους Γιαννακ. να φύγουνε και να πάρει το μπάσκετ ο Βαρδιν.; Για μένα ΟΧΙ!
Εσύ, απ' όσο σε πιάνω, μάλλον θα φώναζες "Καπετάνιο θεέ πάρε την ΚΑΕ"! Ή μήπως κάνω λάθος;

Σου επαναλαμβάνω επίσης τον απολογισμό της άσχημης 10ετίας 1996-2006 για το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου μας απέναντι στην "Ντιναμό" Πειραιώς. Αμφισβητείς ότι, ακόμα κι έτσι, χάσαμε μια σειρά από ντόπιες κούπες στον πόντο σ' ένα εντελώς στημένο πρωτάθλημα; Ή ότι αποδείξαμε στο πανελλήνιο (αλλά και στην Ευρώπη) ουκ ολίγες φορές, εκτός συνόρων (δηλαδή εκτός Παράγκας), ποιός έχει ομάδα και ποιός είναι τζάμπα μάγκας κι απατεώνας; Ή μήπως θεωρείς ότι δεν υπήρξε Παράγκα;

kornass είπε...

Φυσικά θεωρώ πως υπήρχε παράγκα. Και ακόμα υπαρχει. Πιο καλυμμένη αλλά υπαρχει. Φυσικά και ο γαύρος πήρε πολλά πρωταθλήματα ετσιθελικά. Φυσικά και παίζαμε κατα διαστήματα τα τελευταία χρόνια καλή μπάλλα και αυτό φαινότανε στην Ευρώπη.

Σε αυτά που λες δεν διαφωνώ. Αλλά όχι και να βάζουμε τόσο ψηλά τους Βαρδινογιάννηδες. Τόσα χρόνια οι άνθρωποι έχουνε γονατίσει την ομάδα. ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. Πότε θα έρθει αυτή η ρημάδα η αναγέννηση όπως πολύ σωστά λες έγινε στο μπάσκετ. ΚΑΙ ΡΩΤΩ: Μήπως δεν έρθει ποτέ επειδή στην ουσία η διοίκηση ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ πολύ απλα;

Και μην τρελλαίνεσαι κουβεντούλα κάνουμε...
(πέρνα και μια βόλτα από το http:\\northernshamrocks.blogspot.com) αλλά εκεί να ξέρεις δεν τα πάω καλά με τους Βαρδινογιάννηδες ;)

Ανώνυμος είπε...

@ kornass ούτε τρελαίνομαι, ούτε βάζω τόσο (πόσο;) ψηλά τους Βαρδινογ. Απλά δεν μου αρέσει να μιλάμε ίσοπεδωτικά για μαύρη 10ετία στο ποδόσφαιρο, ξεχνώντας τελείως όλα αυτά που ανέφερα (στημένο πρωτάθλημα, ένα νταμπλ, καλές έως πολύ καλές ευρωπαϊκές πορείες). Τίποτε άλλο, μόνο αυτό.

Θεωρώ λοιπόν σωστό κι αναγκαίο το ξύπνημα της ΠΑΕ ... αλλά θεωρώ λάθος μια σειρά από κινήσεις όπως τα "Παύλο θεέ πάρε την ΠΑΕ", "Βγάλτο έξω" (το πέναλτι του Έκι με τον Ηρακλή),"Όχι στο dvd της βλακείας" (από παιδιά που ακόμα δεν το είχανε καν δει, μιας και δεν είχε κυκλοφορήσει!)και γενικά κάθε ισοπεδωτική κριτική.

Marina είπε...

Δεν ξέρω αν θα βγεί καλός ή κακός ο προπονητής, το επίθετό του όμως θα βγάλει πολύ γέλιο

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Τζόννυ Τουρτούρα μακάρι να βγω ψεύτης αλλά δε σμερίζομαι την αισιοδοξία σου. Κατ΄ αρχάς τα χρόνια που πέρασαν από τότε που οι Γιανακοπουλέοι μπήκαν δυναμικά στο μπάσκετ μέχρι να πάρουμε το πρώτο μας πρωτάθλημα είναι 5 και όχι 10.
Εκείνο που με κάνει απαισιόδοξο και με εξοργίζει είναι η τακτική της διοίκησης να διαλύει όποια πετυχημένη ομάδα κατάφερε κάτι αξιόλογο.
Δε διαλύθηκε μέσα σε ενα χρόνο η ομάδα του Ρότσα το 96, ( Μπορέλι, Ουζουνίδης, Δώνης, γεωργιάδηδες κτλ.
Δε διαλύθηκε η αξιόλογη ομάδα του 2002,2003; Μπασινάς, Καραγκούνης, Νικοπολίδης, Κυργιάκος, Σειταρίδης, Φύσσας έφυγαν.Και είχαν το θράσσος κάποιοι να μιλάνε για loosers της Ριζούπολης, την ώρα που η ίδια ομάδα, οι ίδιοι αυτοί πάιχτες την επόμενη χρονιά πήραν νταμπλ. Και μάλιστα όλοι όσοι αξιόλογοι παίχτες φεύγουν μιλάνε με τα χειρότερα λόγια για τους Βαρδινογιάννηδες. Δε νομίζω να ναι τυχαίο.