Δευτέρα, Οκτωβρίου 02, 2006

Βγάλε πάλι DVD,CD-ROM και VHS....

Τα έλεγα.....Συνεταιράκια τους απατεώνες δεν ήθελε? Αυτούς που έχουν κάνει την νύχτα μέρα εδώ και 10 χρόνια? Πάρε ένα super-σφαγείο να έχεις να πορεύεσαι....Πέναλτι εφεύρεση, δεύτερο γκολ οφσάιντ καθώς παίκτης μπροστά σχεδόν στην γραμμή του τέρματος εμποδίζει τον τερματοφύλακα να δεί αλλά και να αντιδράσει(ούτε στο μπάσκετ τέτοιο σκριν), κόβεται ο Παπαδόπουλος σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ ενώ έχει φύγει πίσω από την σέντρα και δεν κατακυκυρώνεται οφθαλμοφανές γκολ στο 93'(του Στολτίδη στην Λεωφόρο όμως το είδε ο αετομάτης παραγκίτης). Και όλα αυτά από τον κ. Μαυρόπουλο...τον διεθνή επόπτη....αυτόν που κόπηκε από την FIFA στο Μουντιάλ γιατί ήταν αγύμναστος....ναι τον ίδιο που πέρσι σήκωσε τη σημαία στο γκολ του Γκέκα με την ΑΕΚ αφού η μπάλα πέρασε την γραμμή. Σου λέει αν βγει έξω σωθήκαμε αλλά μόλις την είδε μέσα θυμήθηκε οφσάιντ για τρεις φάσεις πίσω. Μπράβο στον ραλίστα....Super-κορόϊδο....Μα καλά είναι τόσο αφελής, για να μην πώ τίποτα χειρότερο, που πίστευε τι? ότι ο Πετράκης ως Πρόεδρος της Super-Μπόχα θα κάνει απονομή τίτλου στον Παναθηναϊκό????? Και αν ναι, με ποιούς? με τα εργαλεία που δίνουν νταβατζιλίκι κάθε χρόνο το πρωτάθλημα στον θείο? ή μήπως με την αδέκαστη αθλητική δικαιοσύνη που θα έπρεπε να έχει κλείσει διά βίου το κολαστήριο του Καραϊσκάκη, αλλά πάντα χαϊδεύει τον λαό του Θρήνου....Και πάλι ΜΠΡΑΒΟ....

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή αν ο επόπτης ήταν σωστός θα πανηγυρίζαμε;
Είμαι από αυτούς που είπαν ευτυχώς για το αποτέλεσμα της Πάτρας, με το σκεπτικό πως κάποιοι θα ξυπνήσουν.
Ρε παιδιά η άμυνα χθες ήταν καρναβάλι.
Ξαναλέω για άλλη μια φορά. Το Ελληνικό πρωτάθλημα είναι η Γ΄Εθνική της Ευρώπης πιά. Αφού ακόμη και με αυτή την ομάδα είμαστε δεύτεροι και ο γαύρος που είναι ο γελωτοποιός της Ευρώπης κάθε χρόνο κάνει περίπατο εδώ.
Είμαστε στον πάτο και κουβεντιάζουμε για επόπτες;
Εγώ ξαναθέλω την ομάδα που πέταγε στην Ευρώπη. Την ομάδα που έκανε ντέρμπυ όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια με οποιοδήποτε αντίπαλο.
Με ένοιαξε ποτέ τότε ο μαλάκας Έλληνας διαιτητής που ξεφτυλίστηκε όταν κόπηκε λόγω φυσικής κατάστασης από το μουντιάλ; Με ενδιέφερε το πέτσινο πρωτάθλημα;
Μου έφτανε που πήγαινα στο γήπεδο και έβλεπα μπαλλάρα. Τώρα γιατί να πάω; Μόνο οπαδικά; Οκ. Θα πάω. Πόσες φορές;
Τσακονόμαστε να βρούμε εισητήριο παλιά. Το θυμάστε;
Που είναι αυτά; Μας φταίει ο επόπτης;
Απλα΄ή αποφασίζεςι να κάνεις την υπέρβαση ή γίνεσαι γαύρος και φτιάχνεις ομαδούλα και δημόσιος σχέσεις για να παίρνεις τα πρωταθλήματα στην Ελλάδα.
ΥΓ. Το τούρκικο πρωτάθλημα δεν ξέρω, αλλά μάλλον πιο μπουρδέλο από το δικό μας είναι. Όμως η Φενερμπαξέ υπήρξε εποχή που ήταν στους ισχυρούς της Ευρώπης. Το μπάτζετ της δεν ήταν ποτέ για το Τούρκικο πρωτάθλημα.
Αυτό πιστεύω πως πρέπει να γίνει και στον ΠΑΟ.
Όλα τα άλλα είναι για εσωτερική κατανάλωση.

Ανώνυμος είπε...

Sorry αδελφέ, αλλά το πρόβλημά μας ΔΕΝ είναι η διαιτησία αυτή τη στιγμή.
Δε φταίει η διαιτησία αν ο Μόρις έκανε την πατάτα που έκανε ή το ότι δεν μπορούν να πάρουν τα πόδια τους μετά το 30, ούτε για το ότι δεν έχουμε προπονητή της προκοπής εδώ και 5 χρόνια!

Ανώνυμος είπε...

όσο χαϊδεύουμε αυτιά, τα ίδια χάλια θα έχουμε.
Αν ψάχνουμε άλλοθι, θα βρούμε.
Προπονητή πότε θα βρούμε;

warzycha είπε...

Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες. Πράγματι ισχύουν τα λάθη που ανέφερες. Ας μην ψάξουμε όμως άλλοθι για (άλλη μία) τραγική εμφάνιση. Μιλάμε ότι σε κάθε ματς νομίζω ότι φτάσαμε στο ναδίρ αλλά στο επόμενο αποδεικνύεται ότι δεν υπάρχει πάτος. Και ξέρετε κάτι; Φοβάμαι ότι βαυκαλιζόμαστε όταν μιλάμε ότι έχουμε 'έμψυχο υλικό'. Είναι προφανές, δεν υπάρχει άμυνα και αρκετοί παίκτες είναι για τα μπάζα. Με μόνη επιφυλαξη την κακή φυσική κατάσταση και την ψυχολογία, τείνω να πιστέψω ότι και οι Μπόβιο, Ρομέρο, Άντονσον ΔΕΝ είναι οι παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, παρότι ασφαλώς έχουν περιθώρια βελτίωσης. Μόνο ο Ίβανσιτς δείχνει ότι μπορεί. Προσθέστε σε αυτούς και τους Νίλσον, Μπίσκαν, Σέριτς, Βύντρα και τον Έκι (ναι, τον Εκι της περσινής χρονιάς), τον αλλοπρόσαλλο Μόρις, και μένει ο Παπαδόπουλος και ο Σαλπιγγίδης να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά. Όχι ότι ο Τζιώλης και οι Δάρλας - Λεοντίου εξαιρούνται, απλά είναι νέοι και ευελπιστώ ότι μπορεί να βελτιωθούν αν πέσουν σε καλά χέρια. Ίσως βιάζομαι στις κρίσεις μου. Ελπίζω ειλικρινά να διαψευστώ και να μπορεί ο νέος προπονητής να τους μεταλλάξει προς το καλύτερο. Για την ώρα αμφιβάλλω. Δυστυχώς. Μόνο ο χρόνος θα δείξει. Ο χρόνος, που είναι πια εχθρός μας και όχι σύμμαχος, και θα δυσκολέψει το έργο οποιουδήποτε έρθει στην ηλεκτρική καρέκλα.

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Παιδιά συμφωνώ σε όλα αυτά και γνωρίζετε ότι έχω πεί πρό πολλού ότι το υλικό-ειδικά στην άμυνα-είναι ΑΘΛΙΟ. Έχω εκφράσει με σαφήνεια την άποψή μου για το θέμα προπονητή, αλλά ο σκοπός του post δεν ήταν να δικαιολογήσει τα κακώς κείμενα. Απλά να αναδείξει την πληθώρα των λανθασμένων επιλογών της διοίκησης. Και η δημιουργία της Super-Μπόχα είναι μια στρατηγική επιλογή της διοίκησης, και κατά συνέπεια η σύμπραξη με τους παραγκίτες, αφού είναι εκ των ιδρυτών. Συνεπώς δεν προσπαθώ να δικαιολγήσω αλλά αντιθέτως να καταδείξω την ανικανότητα, την βλακεία, την προχειρότητα και την ανεπάρκεια της διοίκησης της ΠΑΕ. Ο άνθρωπος δεν έχει κάνει ούτε ΕΝΑ σωστό πράγμα. Είτε για το πώς αντιμετωπίζεται η ομάδα, είτε για την στελέχωση της ΠΑΕ, είτε για το ποδοσφαιρικό δυναμικό και επιτελείο, είτε για το γήπεδο που ακόμα για υπογραφές μιλάνε ενώ ήδη έπρεπε να κατασκευάζεται κτλ. Και μην πεί κανένας τι να κάνει η ΠΑΕ? Αν δεν μπορεί ένας επιχειρηματίας με την δύναμη του Βαρδινογιάννη να επιβληθεί, να απαιτήσει και να πάρει, ποιός θα το κάνει??? Γι'αυτό σας λέω οι άνθρωποι είναι ΑΝΕΚΔΟΤΟ. Και ακόμα δεν έχει έρθει η κατραπακιά με την ανακοίνωση του νέου προπονητή. Εκεί να δείτε κλάμα....

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Και κάτι έτσι για να μην σας έρθει απότομο και πέσετε στα σκληρά ηρεμιστικά....Ο προπονητής, λένε κάποια πουλάκια-ευθύνη δεν παίρνω-δεν θα είναι όνομα. Ξένος μεν αλλά όχι πρωτοκλασάτος. Για μία ακόμη φορά και ενώ η ομάδα είναι ΤΟΣΟ χάλια, ενώ είμαστε στα πρόθυρα της διάλυσης δεν θα έρθει προπονητής με περγαμηνές, όνομα και επιτυχίες. Και ρωτώ αν όχι τώρα που διαλυόμαστε, ΠΟΤΕ κ. ραλίστα??????? Εγώ παιδιά τελείωσα. Κουράστηκα. Βλάπτω ανεπανόρθωτα την υγεία μου.

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

και για να μην μπερδευτούμε....όταν λέω όχι πρωτοκλασάτος και θεωρώντας ως κορυφαίους προπονητές και αδύνατον να έρθουν στυλ Λίπι, Χίτζφελντ....εννοώ τις ποιοτικές εφικτές περιπτώσεις όπως Κούπερ, Καμάτσο, Αντριάνσε....Κανένας από αυτούς έως και άγνωστος λένε κάποιοι και ελπίζω τα πουλάκια για πρώτη φορά να κάνουν λάθος-ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ. Άν το ξέρει η μάνα του θα είναι ζήτημα....

warzycha είπε...

Καλά αυτό το θεωρώ σίγουρο. Ένα ρίσκο ακόμα θα είναι ο προπονητής. Άλλωστε, κακά τα ψέματα, ποιος πρωτοκλασάτος προπονητής θα δεχόταν να έρθει στην Γ' Εθνική της Ευρώπης, στη χώρα που χάνει στην κατάταξη της ΟΥΕΦΑ και από την Ελβετία; Και για να προπονήσει ποια ομάδα; Με ποιους παίκτες; Φαντάζομαι παιδιά ότι ο κάθε Κούπερ αν έβλεπε ντι-βι-ντι με τις εμφανίσεις τις Πανάθας θα έτρεχε μακριά, ή στην καλύτερη των περιπτώσεων θα ζητούσε τουλάχιστο τα τριπλά για να μας αναλάβει. Και δυστυχώς εδώ δεν είναι Κατάρ. Καλώς ή κακώς, τόοοοσα λεφτά αποκλείεται να τα σκάσει ο Τζίγκερ.

Kolka είπε...

Σωστή η αποψη ότι εμείς οι Παναθηναϊκοί δεν πρέπει να πανηγυρίζουμε νίκες "πέτσινες" ή "ψεύτικες" αν η απόδοση της ομάδας δεν είναι καλή. Από εκεί και πέρα όμως, πρέπει η ομάδα να είναι ισχυρή και εκτός γηπέδου. Οταν πέταγε το σύνολο του Κυράστα και του Αναστασιάδη και τα πρωταθλήματα τα έπαιρνε η Παράγκα, δεν έφταιγαν ούτε οι παίκτες ούτε ο προπονητής. Οσο για το χθεσινό, έχω να προσθέσω ότι ο διαιτητής Τσαχειλίδης είχε παίξει 70-30 εναντίον τον ΠΑΟ στον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής με τον Πανηλειακό, όταν είχαμε πάρει το νταμπλ. Οσοι είχαν πάει γήπεδο αλλά και όσοι είχαν δει το ματς από την TV σίγουρα τον θυμούνται.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω ορισμένους. Γιατί δηλαδή δεν μπορούμε ΚΑΙ να λέμε ότι η ομάδα σέρνεται ΚΑΙ ότι την έσφαξε το δίδυμο Τσαχειλίδης-Μαυρόπουλος; Από πού κι ώς πού είναι ... άλλοθι να λέμε το δεύτερο (που το είδανε ΟΛΟΙ, ακόμα κι ο Βαρούχας!) ΟΤΑΝ λέμε ΚΑΙ το πρώτο; ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ όταν συμβαίνουν!!!

Για τη Σούπερ-Λίγκα. ΠΡΩΤΟΝ να μη μασάμε στο μελάνι που πετάνε διάφορες "σουπιές" της ενημέρωσης, ότι δήθεν τα διαιτητικά σφαγεία αποδεικνύουν ότι η Σούπερ-Λίγκα δεν άλλαξε τίποτα. ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΨΕΜΜΑ, διότι η διαιτησία δεν υπάγεται στη Σ-Λ αλλά στην ΚΕΔ του Γερμανάκου και την ΕΠΟ του Γκαγκάτση.

ΔΕΥΤΕΡΟΝ, εάν υπάρχει μια μικρούλα πιθανότητα ν' αλλάξει σιγά σιγά κάτι στην Α' εθνική, αυτή η πιθανότητα συνδέεται με την ΔΙΑΛΥΣΗ του μέχρι σήμερα φορέα της Α' εθνικής και στην δημιουργία ενός ΝΕΟΥ ΦΟΡΕΑ. Αυτό θέλει να κάνει η Σ-Λ, χωρίς να σημαίνει ότι θα το καταφέρει κι ακόμα λιγότερο σε λίγους μήνες.

Εκ των πραγμάτων στηρίζεται σε συμμαχίες και συμβιβασμούς - ειδεμή παίδες ας κάναμε ένα ... παναθηναϊκό πρωτάθλημα να παίζαμε με τον εαυτό μας και να γλυτώναμε! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΗ ΑΥΤΉ, έτσι;

ΥΓ Το πρωτάθλημα δεν έχει ακόμα χαθεί!

Kolka είπε...

Σωστός ο Τζόνυ, 100 %

@petrosskl είπε...

Τα συχαρητήρια μου και από εμένα στη Super League!
Έτσι νόμιζες κε. Τζίγγερ και Mr.Demis ότι θα σε χαϊδευε ο Χοχοχο; Και μην ακούω αηδίες ότι σέρνεται η ομάδα γιατί αν ήταν έτσι το gay δαφνοστεφανωμένος δεν θα είχε πάρει τόσα πρωταθλήματα σερι!
Άλλα έτσι είναι οι Γαύροι... ΤΟΥΡΚΟΙ! Γιατί πάμε να μπούμε στη Ευρώπη, το παίζουμε καλοί και από πίσω... δεν ανοίγουμε τα λιμάνια, δεν αναγνωρίζουμε τη Κύπρο, και τη Χάλκη δε ανοίγουμε, και βόλτες μέσα από τη Κάρπαθο κάνουμε -αφού δεν έχουμε και διεκδικήσεις από την Ελλάδα- αλλά τα χωρικά μας ύδατα μπαίνουν ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!
Ε, να προοδεύσει το ποδόσφαιρο λέει ο Κοκκαλάκος, να βάλουμε εταιρεία να προσέχει τη διαιτησία, να κάνουμε ονομαστικά τα εισιτήρια (πού'ντα;), να βγάζουμε φωτο με τον Τζίγγερ και τα άλλα παιδιά αλλά... για βάλε μείον 3 από το ντέρμπυ με την ΑΕΚ, και συν 3 εμείς (που σερνόμαστε- ωραίο παραμύθι κε. Χελάκη- πουλημένε υποψήφιε ΓΑΥΡΟΠΑΣΟΚΕ!) να δεις τι λογαριασμός βγαίνει! Και πόσο ήρεμοι θα ήταν εκεί κάτω στο λιμάνι αν ήταν τα πράγματα όπως έπρεπε να είναι! Αλλά τα έγραψα και στο blog μου... ΤΣΑΡΟΣ ο Θρύλος!

@petrosskl είπε...

Ο επόπτης Μαυρόπουλος δεν ήταν αυτός που ακύρωσε το οφ σαϊντ του Γκέκα με την ΑΕΚ;
Καληνύχτα!

ps. Τιμή και δόξα στον Κανελλάκη που πλάκωσε τον διαιτητή στο αεροδρόμιο... αν γινόταν αυτό από τότε που οι ρέφερι και οι επόπτες κάνουν αυτά που -ΜΕ ΔΟΛΟ- κάνουν, θα τα κάναν ακόμη;!

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

έτσι ειναι παιδιά όπως τα λέει ο petross. Δεν είναι μόνο τι κάνεις εσύ σε ένα πρωτάθλημα αλλά τι κάνουν και οι άλλοι που μπορούν να είναι καλύτεροι, χειρότεροι ή τα ίδια με σένα. Η εύνοια του γαύρου δεν αλλάζει το τι χρειάζεται να γίνει όμωε δεν καταλαβαίνω γιατί να έχει 6x6 όταν με την Ξάνθη έπαιξε άθλια και πήρε το ματς με το γνωστό φάουλ έξω από την περιοχή. Με τον ΟΦΗ πάλι χάλια και ενώ χάνει γίνεται ορισμός επιθετικού φάουλ του ριβάλντο, δεν δίνεται 1-1 και μετά.....ΣΗΦΑΚΗΣ. Με την ΑΕΚ δεν έπρεπε να κερδίσει αλλά και πάλι.....ίδιο έργο. Δηλαδή δεν κατάλαβα γιατί απογερεύεται να χάνει βαθμούς ο Θρήνος? Και από πότε το ότι εμείς είμαστε χάλια, σημαίνει ότι δεν τρέχει τίποτα να σπρώχνονται οι άλλοι που είναι λιγότερο χάλια....ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ !!!! Δέκα χρόνια εδώ ζούμε, δεν τα ξέρουμε?????

@petrosskl είπε...

Ή ο Μαυρόπουλος ήταν ρε παιδιά αυτός που έφυγε σφαίρα στο γκολ του gay με τον Morris στη Λεωφόρο? Αυτό ντε που είναι σαν το γκολ της Αγγλίας του '66. Που όσο και να το βλέπεις δεν ξέρεις... Αυτός ήξερε!
και έφυγε σφαίρα... Πείτε μου κε Χελάκη που πάτε και για δήμαρχος; εσείς μπορείτε να μας πείτε τι ήταν;
Γι'αυτό σου λέω κουτόχορτο... αν οι 50 τύποι (αλήτες δε λέω - γιατί μεγάλωσα και δεν θέλω βία χωρίς λόγο) που κυνηγάνε Γαύρους με τα μηχανάκια, ρίχναν δύο μολότοφ σε αυτόν το κύριο τότε -εκτός του ότι το υπέροχο δημοκρατικό μας κράτος που λέει τραμπούκους αυτούς και όχι τους δικούς του που κάθε δράδυ πλακωνόντουσαν στις αφισοκολλήσεις για τους ψήφους και τις μίζες-, αυτός ο κύριος θα έλεγε πέναλτι στον διαιτητή; θα άφηνε τον Παπ να βγει μόνος τετ-α-τετ; ή θα έφευγε σφαίρα προς τη σέντρα στο 94;
ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ! ΑΝΤΕ! ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ!!! ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΛΑΙΤΕ ΣΑΝ ΚΟΚΟΤΕΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΗ Η ΑΔΕΡΦΑΡΑ Ο ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ!!!
μαλάκες ανεξάρτητοι! αλλού έπρεπε να τη πέφτετε και όχι να κάνετε ντου να μπείτε στη Ν.Σμύρνη...
sorry αλλα δεν παει άλλο ρε παιδια!

@petrosskl είπε...

και για να μη μου πει κανένας έξυπνος ότι υποκινώ επεισόδια...
κάντε κάτι... κκ. Ορφανέ, Τζίγγερ, Γκαγκάτση, Γερμανάκο, Κόκκαλη (αν και εσύ είσαι έξω με βούλευμα), Πολύδωρα, Παυλόπουλε. Και εσείς κ.Ρουσόπουλε (αν τελειώσατε το μεταπτυχιακό σας) δεν μαζεύετε λίγο τους αλήτες που βαφτίζουν εαυτόν δημοσιογράφοι και λένε ότι θέλουν; και υποκινούν; και μετά μόλις φάνε καμμιά σφαλιάρα κλαίνε στα κανάλια και βρίζουν ΑΥΤΟΥΣ τους αλήτες που σε αυτούς -κυρίως- απευθύνονται;

Ανώνυμος είπε...

o mauropoulos sthn fash kyrgiakou giovanni den apevalle ton kyrgiako. evale kai autos to litharaki tou sto double tou pao.



ael+thrylos

squarelogic είπε...

συμφωνω απολυτα με τον "κουτοχορτο".Αν ο Τζιγγερ ηταν μανατζερ,χωρις οικογ.σχεση με την ιδιοκτησια σε καποια σοβαρη επιχειρηση,τωρα δεν θα τον αφηναν ουτε απεξω να περναει..Τετοιον αποτυχημενο δεν εχω ξαναδει!μα κατα τυχη και μονο καποιες απ τις αποφασεις που χει παρει αυτα τα χρονια θαπρεπε να εχουν βγει.Αμ δε!ξεχαστε και τη φετινη χρονια με τον οποιο...λαγο θα βγαλει παλι απ το καπελο.Καλα,τι φιασκο παλι αυτο με τον ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ,ενω κι αυτος πετουσε τη σκουφια του να ερθει...δεν βρεθηκε ενας ανθρωπος να του πει δυο σωστες κουβεντες να τον βοηθησει να ξεπερασει το ψυχολογικο του ψευτοδιλημμα(δειτε και το post μου).Και προσωπικα συμφωνω με τον gianni.ποσως με απασχολει το παραγκο-πρωταθλημα,αρκει να απολαμβανω την ομαδα μου ολο το χειμωνα στην Ευρωπη,να μη δινει δικαιωμα σε κανενα να την πατησει,ενω οι γαυροι να εχουν κατσει απο νωρις ...στον καναπε.Περασμενα μεγαλεια...