Παρασκευή, Οκτωβρίου 06, 2006

Τελικά υπάρχει και πιό κάτω.....ΣΟΥΝΕΣ

Παίδες ως φανατικός οπαδός της Λίβερπουλ σας λέω αυτό μόνο....Ο ΣΟΥΝΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ...ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ.Και για τους μή γνωρίζοντες....Παρέλαβε την υπερ-ομάδα του Dalglish με Barnes, Houghton, Beardsley, McMahon και άλλους και την διέλυσε. Βγήκε στα τρία μαρτυρικά χρόνια 6ος, 6ος και 8ος....καταλαβαίνετε τι λέμε????Μετά Σαουθάμπτον-απολύθηκε.Τορίνο-το ίδιο.Γαλατασαράι-το ίδιο.Μπλάκμπερν-το ίδιο.Και τέλος η δύσμοιρη Νιουκάστλ η οποία με σωρεία μεταγραφών Όουεν, Λούκε κτλ την έφτασε....15η....ΕΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ.....εγώ αποχωρώ...ήδη έχω κάνει ένα πακέτο από την σύγχυσή μου και μόνο στο άκουσμα του ΤΡΑΓΕΛΑΦΟΥ....Και για να καταλάβετε για ΠΟΣΟ άσχετο μιλάμε, ενώ λατρεύτηκε σαν ποδοσφαιριστής στην Λίβερπουλ, στην πόλη του έχει απαγορευτεί η είσοδος. Κανένας δεν θέλει να θυμάται και να μιλάει γι'αυτόν.

Υ.Γ το έγραψα και σαν κύριο άρθρο για να βεβαιωθώ ότι το είδατε ΟΛΟΙ....(υπάρχει σαν σχόλιο στο προηγούμενο άρθρο)

23 σχόλια:

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

και μην τολμήσει και πεί κανένας ότι βιάζομαι, είμαι μηδενιστής κτλ γιατί μιλάμε για τον πλέον αποτυχημένο τεχνικό στον κόσμο....ο άνθρωπος είναι ΑΣΧΕΤΟΣ με δίπλωμα....είναι ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ....τρελό ποδοσφαιρικό μυαλό και γνώσεις ο ραλίστας και οι σύμβουλοί του....δηλαδή θέλει μεγάλη προσπάθεια για να πάρεις αυτό το ΣΟΥΡΓΕΛΟ...δηλαδή ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΜΕ !!!! Είδε το βιογραφικό του και θαμπώθηκε ή τους τίτλους που έχει κερδίσει....?????είναι βέβαιο ότι σβήνω....νιώθω να έρχεται το εγκεφαλικό.

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Ξέχασα άλλα μία επιτυχία του Σκωτσέζου Αλέφαντου....Μπενφίκα-απολύθηκε(τι άλλο φυσικά)μετά βαΐων και κλάδων....ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΛΥΠΑΤΑΙ-όχι εμάς που είναι σίγουρο ότι χέστηκε-αλλά τα λεφτά του....ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ?

Kolka είπε...

Επαναλαμβάνω για τους Σούνες: Παρέλαβε ομάδα μοντέλο (βλέπε Λίβερπουλ) και την έκανε μπουρδέλο. Σκεφτείτε τι έχει να κάνει άμα παραλάβει μπουρδέλο!
Υ.Γ. 1: Ο,τι και να γράψει ο Κουτόχορτος για τον Σούνες έχει δίκιο. Ο,τι και να γράψει!!
Υ.Γ. 2: Ακούστηκε κάτι και για Ιρουρέτα, αλλά μην το δέσετε κόμπο.

squarelogic είπε...

"κουτοχορτε"ελπιζω καποιος να σφυριξει στον Τζιγγερ να διαβαζει το blog...θα γλυτωσει πολλα...αναρωτιεμαι ποιοι απιθανοι ριχνουν στο τραπεζι τα ονοματα..Η ομαδα πληρωνει το λαθος οτι δεν επενδυει στους δικους της ανθρωπους.Οταν εχεις τον Νιοπλια,που εχει το σαρακι,εχεις το Χενρικσεν που λογω ποδοσφ.ευφυιας πιστευω θα γινει σπουδαιος προπονητης,γιατι να μην τους στειλεις στις πιο αξιολογες ποδοσφ.σχολες της Ευρωπης,στον Αγιαξ πχ το Δανο,στην Ιταλια,Ισπανια τον κοντο,να γεμισουν παραστασεις,να δουν απο κοντα πως στηνονται οι ομαδες,να θητευσουν διπλα στους καλυτερους τεχνικους του σημερα και να τους φερις 2-3 χρονια μετα,ειτε αρχικα σε καποια μικροτερη ομαδα που θα λειτουργει ομως με αναλογο πλανο,ειτε στον ιδιο τον ΠΑΟ σταδιακα.Οι μεγαλες επιχειρησεις αυτο ακριβως κανουν,προετοιμαζουν τα μελλοντικα ανωτατα στελεχη τους,τους εκθετουν σε διαφορετικες,συμπληρωματικες εμπειριες και καταστασεις ωστε οταν ερθει η ωρα να μπορουν να κρατησουν το τιμονι.Κανουν grooming,δεν εμπιστευονται την αυτοματη,τυχαια διαδικασια αναδειξης. Και εν τω μεταξυ ψαχνεις βεβαια για νεους,φιλοδοξους ανθρωπους στις 2 πιο παραγωγικες σχολες προπονητων,Ολλανδια και Γαλλια δηλ.ψαχνεις μεχρι να βγουν οι δικοι σου τον επομενο Γκεραρντ πχ αντι γα τους οποιους ΜΠΑΚΕ και ΣΟΥΜ .Συμφωνειτε?

Ανώνυμος είπε...

Σωστά φίλε squarelogic.
Έτσι κα΄νουν οι σωστές (όχι μόνο οι μεγάλες εταιρείες)
Ξέρεις σε τι εταιρείες μεγάλωσε ο ραλλίστας;
εκεί που κουμάντο κάνει το σόι του, που δεν προσλαμβάνεσαι αν το επώνυμό σου δεν τελειώνει σε -ακης και που αν ο πατέρας σου ήταν υπάλληλος εκεί, έχεις τις πιο πολλές πιθανότητες να γίνεις και εσύ.
Ποιός manager ρε παιδιά; Ο ραλλίστας;

Γιατί ο καπετάνιος ήταν manager; Απλά σπρώχνοντας πιο πολλά σε εποχές που όλη η Ευρώπη είχε 2 μόνο ξένους στην 11αδα έκανε ομάδα.

Ανώνυμος είπε...

Με λίγο ψάξιμο βρήκα αυτό, από το 2002

Παρελθόν αποτελεί εδώ και λίγες ώρες από τις «καρακάξες» ο Γκρέιαμ Σούνες. Η χθεσινή ήττα στο Μάντσεστερ ήταν η... σταγόνα που ξεχείλησε το ποτήρι .Έτσι σε έκτακτο πρωινό Δ.Σ η διοίκηση της Νιουκάστλ αποφάσισε να απολύσει τον 52χρονό προπονητή ύστερα και από τις αφόρητες πιέσεις των οπαδών της ομάδας.


Αγανακτισμένοι σε κάθε παιχνίδι της ομάδας τους αναρτούσαν πανό με τα οποία ζητούσαν από τον Σούνες να παραιτηθεί. « Εγώ δεν παρατάω το έργο μου στην μέση. Δεν παραιτούμαι.» δήλωνε με νόημα ο – μέχρι χθες- προπονητής της Νιουκάστλ. Μέχρι που πήρε η διοίκηση την κατάσταση στα χέρια της και τον απέλυσε σήμερα το πρωί. « Η συνεργασία μας με τον Σούνες ολοκληρώθηκε ύστερα από κοινή απόφαση» ανακοινώθηκε λακωνικά στο επίσημο site του συλλόγου λίγες ώρες πριν.

Ο απολογισμός του μόλις έναν βαθμό στα τελευταία έξι ματς που είχε σαν αποτέλεσμα να βρεθεί η ομάδα κοντά στην ζώνη του υποβιβασμού )-6β.) δυσχέραινε ακόμη περισσότερο την θέση του 52χρονού προπονητή. Σε 16 μήνες στον πάγκο της ομάδας κατέκτησε 36 νίκες σε 83 ματς αλλά είχε ως άλλοθι για τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα τις πολλές απουσίες λόγω τραυματισμών με βασικότερο παράδειγμα αυτό του Μάικλ Όουεν. Επί θητείας του η διοίκηση ξόδεψε πάνω από 40 εκ λίρες ( ο Όουεν μόνο στοίχησε 17 εκ λίρες) για μεταγραφές παικτών.

Την θέση του αναλαμβάνει ο Γκλέν Ρίντερ με βοηθό τον Άλαν Σίρερ. Είναι κοινό μυστικό πως ο 36χρονός επιθετικός ( με 201 γκολ στον σύλλογο) με το που σταματήσει το καλοκαίρι την ενεργό δράση θα αναλάβει ως πρώτος προπονητής την ομάδα.
Ημερομηνία καταχώρησης Πέμπτη, Φεβρουάριος 02 @ 15:47:22 EET από johnny


Νικηταρας Δ

Kolka είπε...

Ξέχασες τους ναυάρχους στις εταιρείες όπου μεγάλωσε ο ραλλίστας...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΑΥΤΟ...ΦΕΤΙΝΟ ΨΑΡΑΚΙ!


Βρετανία, 23.01.2006
ΜΕΤΡΑΕΙ ΜΕΡΕΣ Ο ΣΟΥΝΕΣ ΣΤΗΝ ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ


Η αντίστροφη μέτρηση για την αποχώρηση του Γκρέιαμ Σούνες από τον πάγκο της Νιούκαστλ φαίνεται πως έχει ξεκινήσει, μετά μάλιστα και από την εντός έδρας ήττα με 1-0 από την Μπλάκμπερν.

Σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας "Γκάρντιαν" κορυφαίος διοικητικός παράγοντας των "Ανθρακωρύχων" προανήγγειλε με δηλώσεις του εξελίξεις στο θέμα του προπονητή τονίζοντας:

"Αυτό πιστεύω ότι είναι και το "κύκνειο άσμα" του Γκρέιαμ. Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο.

Δεν μπορώ να κάνω τίποτα πια για να βοηθήσω τον Γκρέιαμ Σούνες".

Ακόμα και σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι πιθανό να ανκοινωθεί η λύση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Νικηταρας Δ

σχολιαστής είπε...

Αφού λέει ο "δεν τρώμε κουτόχορτο" "Ξέχασα άλλα μία επιτυχία του Σκωτσέζου Αλέφαντου", να κάνω μια επαναστατική πρόταση: Σούνες προπονητής, Αλεφαντος βοηθός.

Το μόνο που πονάει τον Τζίγκερ, είναι το κράξιμο στον ίδιο. Με τα γιούχα στην Πάτρα έπαθε μεγάλο ταράκουλο. Με μερικές επαναλήψεις μπορεί να στρώσει.

Old Boy είπε...

Όχι τίποτα άλλο, αλλά έχει πεθάνει κι ο Φούνες.

Old Boy είπε...

Το μόνο συμπέρασμα πάντως των τελευταίων μηνών είναι ότι ο Τζίγγερ έχει τον Κουτόχορτο ως Ευαγγέλιο.
1) Με το που άρχισε τα περί «Γιαγιάς Ντακ», τον έδιωξε εν ριπή οφθαλμού.
2) Είπε ένα ρωμαλέο «Όχι στον Παραγκίτη» και χάλασε τπυ Μπάγιεβιτς.
3) Έθεσε μπροστά τα στήθια του για να εναντιωθεί στην απόκτηση του προπονητή των τριών υποβιβασμών Άντιτς και τα κατάφερε.
4) Τώρα καίει και τον Σούνες.
Κουτόχορτε, ζούμε για να σ΄ ακούμε :))

squarelogic είπε...

Παντως για να λεμε και του στραβου το δικιο,αν μας διαβαζε ο Τζιγγερ θαχε δικαιωμα να ρωτησει"και ποιον δηλαδη θα κρινατε εσεις ρε παιδια ως καταλληλο?"Ολους σκαρτους τους βγαζουμε.Με την αδεια ελπιζω του οικοδεσποτη,προσκαλω υποβολη σοβαρων προτασεων."Ζητειται σοβαρος προπονητης για προβληματικη ομαδα,προβληματικης χωρας με ανισο εμψυχο υλικο και αψυχολογητη διοικηση.Μαγικες ικανοτητες επιθυμητες.Υπομονη υπο του μηδενος"Αναμενω καταιγισμο προτασεων.Do your homework!

Ανώνυμος είπε...

Γειά σας αγαπητοί φίλοι! Ήμουν τυχερός και έλειπα εκτός Ελλάδος τις τελευταίες δύο εδβομάδες. Σε συνέχεια προηγούμενών μου παρατηρήσεων, οι οποίες παρεξηγήθηκαν (ίσως φταίω και εγώ) και επειδή πιστεύω ότι τώρα είναι περισότερο επίκαιρες από ποτέ, παρακαλώ ανεχτείτε με:
Όταν αναφερόμουνα σε "γαυροποίηση" εννοούσα την έλειψη υπομονής, τις κορώνες, και τις παρωπίδες με τις οποίες αντιλαμβάνεστε ορισμένοι την πραγματικότητα (αναρωτιέμαι εαν ένας από τους λόγους της άθλιας εμφάνισης στην Ουκρανία ήταν οι "Παναθηναϊκάρες" που περιφέρονται τον τελευταίο καιρό σε εφημερίδες, ερτζιανά και internet?). Στις γενικότερες παρατηρήσεις περί "τεχνοκρατών", "ραλίστα" κλπ, παραλείπετε να αναφερθείτε στο μεγαλύτερο προσόν του Γιάννη Βαρδινογιάννη (παρά τις γκάφες που έχει κάνει) το οποίο εγώ λατρεύω: ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ!!! Άμα παρακολουθείτε τα επιχειρηματικά νέα την τελευταία δυετία, θα έχετε αντιληφθεί ότι οι Κρητίκαροι αγοράσανε (με μία κίνηση πραγματικά εμπνευσμένη) το 40% της MOTOR OIL από την ARAMCO το 2005, και εν μέσω χρηματιστηριακής ανόδου, αφού αποπληρώσανε τα τραπεζικά δάνεια, το πουλήσαν στην LUCOIL, καβατζώνοντας έτσι 3-4 κατοστάρικα στην τσέπη, και από επιχειρηματικά ¨τελειωμένοι", έχουν γίνει πρώτοι μάνγκες και με κυβέρνηση μάλιστα που έχουν σπονσοράρει! Από την άλλη πλευρά ο Σ.Κ. (η ποιό σκοτεινή φιγούρα του Δημόσιου Βίου της χώρας μετά την μεταπολίτευση, ξεπερνώντας ακόμη και τον επίσης πρόεδρο του ... Κοσκωτά), όντας ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ, αποφάσισε να μην κοντραριστεί με το νέο κατεστημένο, και έτσι αυτοσυρρικνώθηκε. Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι οι μεταγραφές των "αιωνίων" κατά την τελευταία δυετία.
Περεταίρω, όσοι έχουν γνωρίσει τον Γιάννη, θα σας πουν ότι είναι ένα κωλόπαιδο με απίστευτο εγωισμό, σε μόνιμο power trip, ο οποίος σιχένεται να χάνει!. Τι καλύτερο από να έχεις ιδιοκτήτη ένα άτομο με τέτοια χαρακτηριστικά και με ένα ΜΑΤΣΟ ΛΕΦΤΑ!!! Απόδειξη των όσων ισχυρίζομαι δίνει μία ματιά στην συμπεριφορά τους κατά τις δύο τελευταίες μεταγραφικές περίοδους.
Αφήστε λοιπόν καλοί φίλοι τον "ραλίστα" να κάνει μαλακίες και να τις πληρώνει, διότι σύντομα θα είναι σε θέση να μας παρουσιάσει μία ομάδα που θα μας κάνει να τρίβουμε τα μάτια μας, ξεπερνώντας έτσι ακόμα και τα κατορθώματα του Θείου του(ίδια περίπτωση σε άλλες εποχές)!
Γιατρέ μου παινεύω τον Τζίγγερ, από τι πάσχω?

squarelogic είπε...

Για τον Μουνιοθ της Σαραγοσα,τι εχετε να πειτε?49 χρονων,με προυπηρεσια σε καλες,αλλα οχι τις κορυφαιες ομαδες της ΙΣΠΑΝΙΑΣ(καλο κατα τη γνωμη μου,αφου θα βλεπει τον Παν/κο σαν βημα εμπρος στην καριερα του ή τουλαχιστον οχι σαν οπισθοχωρηση οπως θα το εβλεπε ο ΚΟΥΠΕΡ πχ).Σαν καλη περιπτωση μου φαινεται...Λετε να φωτισε ο θεος τον Τζιγγερ?παντως και οτι τοχει παρει επανω του,ειναι καλο,δειχνει επιτελους ενδιαφερον.

@petrosskl είπε...

εγω νομίζω ότι θα γίνει η έκπληξη...
θα φέρει τον Ομπράντοβιτς! (γαμώ θα ήταν ε; καλύτερα θα τα πήγαινε από όλους αυτούς που ακούγονται!)
δεν είστε σίγουροι;

σχολιαστής είπε...

Tι λέτε παιδιά για τον Μουνιόθ;

warzycha είπε...

Δεν με χαλάει καθόλου, το αντίθετο, έχω πολύ καλό προαίσθημα, καλύτερο από Άντιτς. Έχει καλό βιογραφικό σε ένα από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα, και ναι, έχει απολυθεί, αλλά ποιός προπονητής δεν απολύθηκε ποτέ;

Νομίζω ότι είναι πολύ καλή λύση. Δεν θα ερχόταν άλλωστε ποτέ κανείς Κούπερ, οπότε πρέπει να δώσουμε στον άνθρωπο χρόνο να δουλέψει και να γνωρίσει την ομάδα. Εγώ αποχαιρετώ τη φετινή σεζόν, και ό,τι καλύτερο έρθει, ας έρθει.

Old Boy είπε...

Aφού δεν έχει βγει να τον θάψει ο Κουτόχορτος, καλός θα είναι ;)

warzycha είπε...

:-)))LOL! Πες το ψέμματα! Αυτό σκεφτόμουν νωρίτερα. Λέω αφού δεν έγραψε κανείς μάλλον είναι ο Θεός της προπονητικής!

Αλήθεια, τι έγινε ρε παιδιά; Πήραμε προπονητή και κανείς δεν λέει λέξη; Πέσανε τα δίκτυα;

squarelogic είπε...

κουβεντα δε λετε,οτι σας τογραψα πρωτος σαββατο πρωι-πρωι...τσεκαρα μηπως δω καινουριο ποστ απο "κουτοχορτο"κ σια,αλλα ειχαμε σιγη ασυρματου..συμφωνω με warzycha,στο καλο αισθημα και στην αναγκη να του δοθει χρονος,να γνωρισει την ομαδα.Τη φετινη χρονια καλυτερα να τη ξεχασουμε,οτι καλο ερθει δειτε το σαν μπονους κι οχι σαν απαιτηση.Δυσκολο,αλλα οι λαθος αποφασεις σε καιρια ζητηματα εχουν κοστος.Δε μ'αρεσει μονο το 6μηνο συμβολαιο-κανεις μια νεα αρχη και τον εμπιστευεσαι(αλλο να διαπραγματευτεις μικρη ρητρα σε περιπτωση απολυσης...).Θελω τον καλο προπονητη να αισθανεται σιγουρος και να πει σον Τζιγγερ τα αληθινα προβληματα της ομαδας,εστω κι αν τον αναγκασει ν'αλλαξει το 1/3 των παικτων,και οχι να χαιδευει αυτια για να διαφυλαξει τη θεσουλα του μεχρι το νεο ξεγυμνωμα.
αντε γραψτε και τιποτε...

Ανώνυμος είπε...

@ "κουτόχορτ": "και μην τολμήσει και πεί κανένας ότι βιάζομαι".

Ε, ΜΑΛΛΟΝ ΒΙΑΣΤΗΚΕΣ ΑΔΕΡΦΕ :-)

Kolka είπε...

Αστυνομικό δαιμόνιο: Μήπως ο Κουτόχορτος είναι ο Τζίγγερ αυτοπροσώπως; Και τόσο καιρό μήπως μας πέρναγε "γραμμή" για να πέσει στα μαλακά με την επιλογή Μουνιόθ;

Ανώνυμος είπε...

www.athensout.gr

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ SITE ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ