Πέμπτη, Οκτωβρίου 05, 2006

ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΘΑΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ....

Πάνω που αρχίζαμε να συνηθίζουμε στην ιδέα του Άντιτς, ο οποίος αν και φαίνεται σε πτωτική πορεία αν μή τι άλλο έχει ένα πολύ σοβαρό βιογραφικό, μάλλον πάμε σε ναυάγιο. Εν πάσει περιπτώσει προσπαθούμε από χτες να το δούμε θετικά-ΑΡΡΩΣΤΟΙ είμαστε και πονάμε την ομάδα. 3 συναντήσεις έχει κάνει ο ΠΑΝΑΣΧΕΤΟΣ και συμφωνία δεν έκλεισε. Και όχι μόνο αυτό αλλά έχει έτοιμη λέει λύση την οποία η ίδια η ΠΑΕ χαρακτηρίζει ως υποδεέστερη. Κατ'άλλα έχουμε φτάσει αισίως τις 21 μέρες χωρίς προπονητή, το οποίο πρέπει να είναι παγκόσμιο ρεκόρ. Τελικά αυτός ο γ.....ος ο πάτος ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?????

16 σχόλια:

warzycha είπε...

Δυστυχώς δείχνουν να μην έχουν συναίσθηση ότι δεν υπάρχει χρόνος και ότι κάθε λεπτό που περνά χωρίς προπονητή είναι επιζήμιο για την ομάδα...

Ανώνυμος είπε...

Τα λάθη (που μάλιστα έγιναν εν καιρώ ηρεμίας!) δεν διορθώνονται με βιαστικές κινήσεις. Εάν θέλουνε να κουβεντιάσουνε και με άλλους προπονητές, δεν τρέχει τίποτα γιατί μην ξεχνάτε πως αυτή τη στιγμή λείπουν ένα σωρό διεθνείς από την ομάδα (μεταξύ των οποίων και ΟΛΗ η άμυνα).

Έτσι κι αλλιώς το πρόβλημα στην ομάδα είναι χρόνιο και πολύ βαθύτερο από το ποιός κάθεται στον πάγκο της. Ουσιαστικά, σ' αυτό το βαθύτερο πρόβλημα θα έπρεπε να είχε πέσει όλο το βάρος των κινήσεων της διοίκησης.

Και τι εννοώ; Θα απαντήσω με μια ερώτηση: έχετε πάρει χαμπάρι πώς πριν από 3 χρόνια η ομάδα αυτή πήρε ΝΤΑΜΠΛ με προπονητή τον ΣΟΥΜ και τι άλλαξε από την αμέσως επόμενη χρονιά;

Ανώνυμος είπε...

breath in, breath out
wax on, wax off

σιχτίρ έχω χρησιμοποιήσει ότι τεχνικές χαλάρωσης (προς αποφυγή εγκεφαλικού) αλλά δε γίνεται τίποτα γμτ.

ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΑΦΕΝΤΙΚΕΕΕΕΕΕ

Kolka είπε...

Το πιο ωραίο απ' όλα ήταν το πρωτοσέλιδο της "Αθλητικής Ηχούς", που έγραφε για τον ΠΑΟ και την κλήρωση του ΟΥΕΦΑ: "Περνάει και το λιμπίζεται". Το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ εννοούσε, γιατί είχε βάλει και σχετική φωτό δίπλα. Κι ύστερα γκρινιάζουμε εμείς ότι ο Τζίγγερ τα 'χει χαμένα.

squarelogic είπε...

Φιλοι,ο Τζιγγερ διαλεγει προπονητη οπως ενας 45αρης που εχει "καει"απο την πρωτη του γυναικα,φυσαει και το χυλο στις επομενες σχεσεις,και διαλεγει συνηθως τον αντιποδα της προηγουμενης με τα ιδια αποτελεσματα..Εφερε τον Σουμ σαν αφθαρτο,με νοοτροπια νικητη εναντι του Ολυππιακου αλλα ασχετο με την ελληνικη ψυχοσυνθεση.Οταν τον σουταρε,πονταρε στο γνωστη της ελλην.πραγματκοτητας Σκαζνι και οταν λογω αποτελεσματων επρεπε να τον θυσιασει,εφερε τον Μαλεζανι με το ευρωπαικο βιογραφικο.Αφου εξαντλησε την υπομονη του μαζι του
διαλεξε εναν χαμηλου προφιλ σκανδιναβο με φτωχο βιογραφικο αλλα και την ελπιδα της σοβαρης,μεθοδικης δουλειας χωρις πριμαντονισμους.Αφου κι αυτο δε βγηκε,πονταρετε τι-αντιθετο προς το αμεσο παρελθον-θα διαλεξει...το προβλημα βεβαια ειναι βαθυτερο και απτεται του ιδιου του αφεντικου..δεν ειμαι σιγουρος οτι καταλαβα τι εννοει ο τζονυ τουρτ.Ας το κανει πιο λιανα παρακαλω...

@petrosskl είπε...

εγώ confused εχω αρχίσει πιλάτες!
ναι λιμπίζομαι και μια τυρόπιτα από το Αιγαίον πες στην Ηχώ...
Μου στέλνει μία please;

Α ρε πούστη... θα'μουν Ρεάλ αν ήμουν Ισπανός...

Ανώνυμος είπε...

@ kolka η ΗΧΩ τα έχει γενικώς χαμένα από καιρό, δυστυχώς...

@ suqrelogic να τι εννοούσα, όταν ρωτούσα πώς πήραμε ΝΤΑΜΠΛ πριν τρία χρόνια μ' έναν πανάγνωστο προπονητή, χωρίς καμμιά περγαμηνή, ούτε καν προερχόμενο από κάποιο ελάχιστα σοβαρό (πανάγνωστο κι αυτό) πρωτάθλημα. ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!Και γι' αυτό βάζω σε δεύτερη μοίρα την προπονητολογία. Ιδού:

Λοιπόν πιστεύω πως το κλειδί για εκείν το ΝΤΑΜΠΛ είχε το όνομα ΖΑΕΤΣ. Όχι με την πούστικη έννοια των "αντικειμενικών" ότι δήθεν αυτός κατάρτιζε ενδεκάδες-συστήματα κι ο Σουμ δεν ήταν παρά αχυράνθρωπος. Δεν γίνονταν άλλωστε έτσι τα πράγματα. Απλά ο ΖΑΕΤΣ είχε ΚΑΙ πυγμή ΚΑΙ σεβασμό ΚΑΙ πάθος στα αποδυτήρια, αλλά ΚΑΙ γνώση των παράπλευρων όψεων κάθε παίχτη. Ο ΖΑΕΤΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΣΥΝΟΛΟ με μια έννοια διαφορετική από αυτή του προπονητή. ΤΟΥΣ ΕΜΨΥΧΩΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΒΟΥΣΕ ΤΟ ΑΦΤΙ όποτε χρειαζόταν, ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΕΓΩΠΑΘΗ ΚΑΙ ΔΙΑΒΡΩΤΙΚΉ ΤΑΣΗ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ. Ήταν ακριβώς ο "τεχνικός διευθυντής" πλάι στον προπονητή, κι έτσι και ο Σουμ ήταν απαλλαγμένος από ένα μεγάλο φόρτο παράπλευρης δουλειάς αλλά και οι παίχτες μάθαιναν από κάποιον που είχε τιμήσει τη φανέλα ΤΙ ΕΣΤΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑΡΑ.

Γι' αυτό πήραμε το ΝΤΑΜΠΛ παρ' όλο που δεν είχαμε τον προπονηταρά και παρ' όλες τις επιθέσεις εναντίον και των δυο κι όλης της ομάδας από την πρώτη στιγμή και όλη τη χρονιά!

Θεωρώ λοιπόν ΕΓΚΛΗΜΑ ότι άφησαν να φύγει ο ΖΕΚΟ! Όπως θεωρώ έγκλημα που δεν πλαισίωσαν από την πρώτη στιγμή τον ΜΑΛΕΖΑΝΙ με ένα τέτοιο πρόσωπο (αντίθετα, τον είχανε πρακτικά χωρίς κανένα άνθρωπο στ' αποδυτήρια, με μια μεταφράστρια πανάσχετη μόνο).

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: όποιος μα όποιος προπονητής και να έρθει, εάν δεν υπάρξει δίπλα του ένα πρόσωπο σαν τον ΖΕΚΟ από την πρώτη στιγμή (εγώ θα έλεγα ο ίδιος ο ΖΑΕΤΣ), θα καεί κι αυτός και οι όποιες περγαμηνές του - κι εμείς μαζί.

squarelogic είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
squarelogic είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
squarelogic είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
squarelogic είπε...

ακριβως αυτο που φοβομουν τζονυ εννοουσες!Ημουν φανατικος θαυμαστης του ΠΑΙΚΤΗ Ζαετς και νομιζω σ'αυτόν αξιζει πολυ περισσοτερο το θαυμασιο κειμενο που εγραψε ο old boy στο blog του για τον Σανμαρτεαν.Ομως σαν προπονητης δεν σκοτωσε ποτε μεσα του τον παικταρα,εβλεπε ολους τους παικτες σαν μυγες μπροστα του και μοιραια δεν πηρε αυτο που μπορουσε απ'αυτους.Σαν τεχν.διευθυντης σωστο οτι εδινε στους παικτες να καταλαβουν που επαιζαν,ηταν η ζωντανη συνδεση με την προσφατη ιστορια της ομαδας,αλλα διαφωνω καθετα με πολλες απο τις επιλογες του κα κυριως με τις τραγικες μεταγραφες μετα το νταμπλ.Θυμιζω Αντριτς,Μαριτς,Μιτου,Ραγκουελ,Γκαλινοβιτς..τι να πει κανεις,ειδικα που μας ελεγαν οτι εμποδιο για μεγαλες επενδυσεις ηταν η αβεβαιοτητα της συμμετοχης στους ομιλους για τον αιωνιο 2ο ΠΑΟ.Τη χρονια λοιπον που μετειχαμε απευθειας ψωνισαμε απ το πανερι με τα ελαττωματικα.Και μην μου πει κανεις οτι εφταιγε(μονο)το μπατζετ γιατι αν εισαι ο Ζαετς λες στον Τζιγγερ οτι αυτα(δηλ.τα 600 χιλ που εδωσαν συνολικα)δεν φτανουν ουτε για την Κατω Ραχουλα και αν επιμενει παραιτεισαι κι αστον να κανει μονος του τα ψωνια της πυρκαγιας.Ειμαι σιγουρος οτι εβγαλε μεγαλες μιζες τοτε,και με ενοχλει κι αυτη η μακιαβελικη αποσταθεροποιηση του προπονητη.Το κακο ειναι οτι ποτε δεν επαψε να επηρεαζει τον Τζ.(ορα Μπισκαν...)κι αυτο συνεχιζει να κοστιζει.Ιδανικος για τεχνικος διευθυντης θαταν ο Μπαγεβιτς σε 2 χρονια,αφου θαχε αναστησει τους παικτες του ΠΑΝΑΘ/ΚΟΥ.Για την αναγκη πλαισιωσης και του νεου προπονητη συμφωνω,οχι ομως με το συγκεκριμενο προσωπο.

kornass είπε...

Ξεχνάτε τι γινόταν όταν ήταν ο Ζάετς τεχνικός διευθυντής στην ομάδα έτσι; Ξεχνάτε τι κράξιμο έτρωγε για τα παλτά που κουβαλούσε από Κροατίες και Πολωνίες;

Το κακό με τους Έλληνες (δεν βγάζω την ουρά μου απ'έξω) γενικά, είναι η αμνησία. Μόλις περνάει λίγο ο καιρός τα ξεχνάμε όλα. Σε λίγο θα πείτε οτι πρέπει να έρθει και ο Σούμ για προπονητής. Δηλαδή αν είναι δυνατόν!

Kolka είπε...

Σκατά με τον Μπάγεβιτς, σκατά με τον Αντιτς, απόσκατα με τον Σούνες. Βοήθεια Βάζελοι, πάνε να φέρουν τον χειρότερο προπονητή που διηύθυνε ποτέ ομάδα στο μεγάλο νησί. Δεν υπάρχει τίποτε πιο κάτω απ' τον Σούνες, είναι ο πάτος των σπορ! Αν το φέρει ο Τζίγγερ, ορκίζομαι να μην ξαναπώ κακή κουβέντα για τον Κουτόχορτο.

@petrosskl είπε...

@ kolka, κι εγώ μαζί σου είμαι για τον Σούνες! θα στείλω λουλούδια στον ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ!!! χαχα

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Παίδες ως φανατικός οπαδός της Λίβερπουλ σας λέω αυτό μόνο....Ο ΣΟΥΝΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ...ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ.Και για τους μή γνωρίζοντες....Παρέλαβε την υπερ-ομάδα του Νταγκλίς με Barnes, Houghton, Beardsley, McMahon και άλλους και την διέλυσε. Βγήκε στα τρία μαρτυρικά χρόνια 6ος, 6ος και 8ος....καταλαβείνετε τι λέμε????Μετά Σαουθάμπτον-απολύθηκε.Τορίνο-το ίδιο.Γαλατασαράι-το ίδιο.Μπλάκμπερν-το ίδιο.Και τέλος η δύσμοιρη Νιουκάστλ η οποία με σωρεία μεταγραφών Όουεν, Λούκε κτλ την έφτασε....15η....ΕΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ.....εγώ αποχωρώ...ήδη έχω κάνει ένα πακέτο από την σύγχυσή μου και μόνο στο άκουσμα του ΤΡΑΓΕΛΑΦΟΥ....Και για να καταλάβετε για ΠΟΣΟ άσχετο μιλάμε, ενώ λατρεύτηκε σαν ποδοσφαιριστής στην Λίβερπουλ, στην πόλη του έχει απαγορευτεί η είσοδος. Κανένας δεν θέλει να θυμάται και να μιλάει γι'αυτόν.

Ανώνυμος είπε...

@ kornass σωστά λες περί αμνησίας! Εκείνη η ομάδα πήρε ΝΤΑΜΠΛ κι εσύ θυμάσαι μόνο το ... κράξιμο που έτρωγε!

@ squarelogic αν έχεις καλύτερη εξήγηση για εκείνο το ΝΤΑΜΠΛ, περιμένω.