Τρίτη, Οκτωβρίου 03, 2006

Παρί Σεν Ζερμέν, Ραπίντ Βουκουρεστίου, Χάποελ Τελ Αβίβ και Μλάντα Μπόλεσλαβ

Κανονικά θα έπρεπε να πανηγυρίζουμε. Αλλά χωρίς προπονητή και με άγνωστο το πότε θα έρθει ο νέος-ας είναι καλά το τσακάλι ο ραλίστας- με ομάδα καμμένη και με τραυματία τον Παπ....ΒΟΗΘΑ Παναγιά!!!
Για τους υποψήφιους προπονητές τα γράφω από τώρα για να μην παρεξηγούμαστε:
Άντιτς: άνεργος εδώ και 3 χρόνια με παταγώδεις αποτυχίες από την στιγμή που έφυγε από Ατλέτικο Μαδρίτης
Ντελ Νέρι: Έφυγε νύχτα από Παλέρμο,Πόρτο και Ρόμα, έκτοτε άνεργος(δηλαδή εδώ και 1 χρόνο).
Ντελ Μπόσκε: Επίσης έφυγε νύχτα από την Τουρκία(Μπεσίκτας). Οι μόνες επιτυχίες ήταν με Ζιντάν, Ραούλ, Φίγκο, Ρ. Κάρλος και λοιπούς στην Ρεάλ, όντας όλοι ακμαίοι ποδοσφαιρικά. Με αυτούς τους παίκτες κι εγώ θα ήμουν προπονηταράς.
Σαντινί: Καλή δουλειά στην Λιόν-όχι τίποτα φοβερό πάντως όπως αργότερα ο Λε Γκεν- και ΠΑΤΑΓΩΔΗΣ αποτυχία σε Εθνική Γαλλίας και Τότεναμ.
Χάτζι: Δεν είναι καν προπονητής. Απλά......
Καμάτσο: Λάτρης της πειθαρχίας και καλός προπονητής. Αλλά τέτοιοι τύποι δεν αρέσουν στον ραλίστα.
Ντενουί: Άνεργος εδώ και καμιά εκατοστή χρόνια. Αν είναι τόσο προπονηταράς πως δεν βρέθηκε κανείς να τον εκτιμήσει....
Κούπερ, Αντριάνσε και λοιποί πραγματικά καλοί.....ΤΟΥΣ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ όπως θα φάει και την ομάδα....
Αυτές δεν είναι επιλογές για ομάδα που χαροπαλεύει, είναι εκούσια ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ....

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λύστε μου μια απορία ρε παιδιά: 4 ματς θα δώσουμε ή 8;

(ναι, το ξέρω ότι μοιάζω σαν γκόμενα που ρωτά για το οφ-σάϊντ, αλλά μέχρι να καταντήσει εδώ ο ΠΑΟ δεν είχα ενδιαφερθεί για τους μηχανισμούς των ομίλων του ΟΥΕΦΑ)

Όσο για τους προπονητές, καλή μας τύχη! Αν δεν έρθει άνθρωπος νέος και διψασμένος, δεν πρόκειται να δούμε προκοπή. Και όλοι οι πιθανοί είναι 55-ρηδες... :^(

squarelogic είπε...

πραγματι,απ'αυτους που αναφερεις μονο ο Σαντινι ισως κατι μπορει να δωσει-κι αυτος απ του χρονου.Εν τω μεταξυ βεβαια μπορει να εχει καει κι αυτος στα ματια του κοσμου απ τις ξεφτιλες που μας περιμενουν,οποτε φτου κι απ την αρχη...Καλα,ο Αποστολακης με τοσες προετοιμασιες στην πλατη του δεν εβλεπε τι (δεν)γινοταν στην προετοιμασια,οπως και κανεις αλλος απ τη διοικηση?Υπομονη,δεν εχουμε πιασει πατο ακομη.Κατι μου λεει οτι φετος θα δωσουμε λαβη στους γαυρους να μας κανουν καζουρα για τα επομενα 50 χρονια.Γιγαντα ραλιστα...

kornass είπε...

Ντουμιτρέσκου ΟΕ ΟΕ ΟΕ.....σωθήκαμε τώρα ε;;;

Να το δείς οτι αυτόν τον γελοίο Ρουμάνο θα μας κουβαλήσει ο Τζίγγερ....

ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ

warzycha είπε...

Συμφωνώ, μετά τις εφιαλτικές στιγμές με Μέταλουργκ πώς να πανηγυρίσεις επειδή κληρώθηκες με κάποια Μλάντα Μπόλεσλαβ; Από την Τσεχία είναι, φαντάζομαι με παίκτες-μηχανάκια, έκανε την έκπληξη πέρσι όπως διαβάζω. Στην κατάστασή μας μοιάζουμε με ασθενή στην εντατική που του προσφέρουν μια ωραία Τσέχα "έτοιμη για όλα." Ακόμη και αν το πνεύμα είναι πρόθυμο (που κομματάκι δύσκολο άμα χαροπαλεύεις), η σαρξ είναι σίγουρα ασθενής... Περασμένα μεγαλεία, και ας λένε τα σάιτ εύκολη κλήρωση για ΠΑΟ. Ας έρθει πρώτα ένας καλός προπονητής να μαζέψει ό,τι μαζεύεται και από του χρόνου βλέπουμε. Εκτός αν κάνουμε καλή προσφορά στον Κόπερφιλντ τώρα που θα έρθει Ελλάδα και με τα μαγικά του πάρουμε και την κούπα.

Αλλά για να μιλήσω σοβαρά, συμφωνώ με τον κουτόχορτο. Δεν εμπιστεύομαι με τίποτα αυτή τη διοίκηση, είμαι σίγουρος ότι θα πάρει τον χειρότερο και φαντάζομαι θα ψαρώσει με κανένα όνομα καλού πρώην ποδοσφαιριστή που ψάχνεται να γίνει και προπονητής. Και υπάρχουν κάμποσοι από δαύτους στη λίστα... Και σημειώνω, θέλω να διαψευστώ όσο ποτέ άλλοτε, δεν πάει άλλο αυτή η κατάντια.

Kolka είπε...

Πρώτον: 4 ματσάκια θα δώσουμε, έτσι είναι το σύστημα στο ΟΥΕΦΑ. Δεύτερον: Ο ντε Μπόσκε έκανε σπουδαία δουλειά στην Ρεάλ και όταν έφυγε μπατάρησε το πλοίο. Για την ιστορία...

Ανώνυμος είπε...

Ο Ντε Μπόσκε έπαιξε χθες το βράδυ πολύ αν είναι αλήθεια αυτό που είδε φίλος στην πρωινή πτήση για Γενεύη.

Πάντως αν δεν είναι αυτός, ο δικός μας είπε το όνομά του στο τηλέφωνο πριν μπει στο αεροπλάνο και τον άκουσε ο φίλος μου.
Δεν ξέρω αν θα είχε ανταπόκριση η πτήση για αλλού ή η συνάντηση θα γινόταν Γενεύη.

Μιλάμε για την πτήση σήμερα τα ξημερώματα και το έμαθα 10 το πρωί που προσγειώθηκαν Γενεύη.

Εκτός και του άνοιξαν εκεί λογαριασμό για τίποτε μαύρα, αλλα΄αυτά γίνονται και από απόσταση...

Ανώνυμος είπε...

Παίδες, θέμα πρώτον: αυτό το ... κάποια ΜΠΟΛΕΣΛΑΒ έφτασε εδώ αποκλείοντας το ... κάποια ΜΑΡΣΕΙΓ. Τι λέτε, την κόβετε για καφενείο λοιπόν;

Θέμα δεύτερον: με τους προπονητές, για να δούμε μια περιπτωσούλα. Ο ΛΕ ΓΚΕΝ (καμμιά σχέση με την ΟΥΡΣΟΥΛΑ) έκανε φανταστικά πράγματα στη ΛΥΩΝ. Έφυγε, κάθησε να ξεκουραστεί λιγάκι και μετά πήγε ΣΚΩΤΙΑ όπου κάνει κάτι τρύπες στο νερό. ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ: Εάν παίρναμε εμείς τον ΛΕ ΓΚΕΝ πέρσι αντί των Σκωτσέζων, θα υπήρχε κανείς που θα έλεγε τι βιζόν πήρε ο ραλίστας; Δε νομίζω. Όλοι θα ήμασταν ενθουσιασμένοι με τον προπονηταρά ... κι αν μάλιστα οι εφημερίδες (λέγε ΦΙΛΑΘΛΟ κ.ο.κ) έβγαζαν τότε στη φόρα ότι ο Λε Γκεν έρχεται Παναθηναϊκό και δεν ερχόταν, ποιόν θα βρίζαμε; Μα ναι, το ραλίστα καβούρια! Πάμε κι ένα βήμα παρακάτω: μόλις όμως ο ΛΕ ΓΚΕΝ μας έβγαινε όπως έχει βγει στους Σκωτσέζους, τι θα λέγαμε; Το γνωστό: φταίει ο ραλίστας!

ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ: Όποιος από μας ξέρει από πριν ότι ο Χ προπονητής θα μας κάτσει ωραία ενώ ο Ψ θα βγει πατάτα, ας μου το πει να το μάθω κι εγώ.

Ανώνυμος είπε...

και μην ξεχνάμε πως ο πρώτος αγώνα ςμε την Χάποελ στις 19/10 είναι χωρίς φιλάθλους λόγω Πάτρας!!!

Kolka είπε...

Οπως διάβασα σήμερα, η Χαποέλ έχει προπονητή τον Γιτζάκ Σουμ!!! Ούτε κατάσκοπο δεν θα χρειαστεί να στείλει. Μια απλή εντολή μόνο ("Σημαδέψτε τον Μόρις, παλικάρια μου") και το καθάρισε το ματσάκι.
Υ.Γ.: Αν έρθει πάντων η κόρη Σουμ, θα σπάσει ο αστυνομικός κλειός έξω από το γήπεδο.

Old Boy είπε...

Συμφωνώ με τον Τζόνυ Τουρτούρα. Όποιον προπονητή και να πάρουμε τώρα θα είναι λαχείο που μπορεί να κάτσει μπορεί και όχι. Ο Μπάγιεβιτς αν μη τι άλλο θα εξασφάλιζε και μια δημοσιογραφική ασυλία. Τώρα, στο δεύτερο στραβό αποτέλεσμα θα αρχίσουν οι περισπούδαστες αναλύσεις των columnists (εδώ γελάνε για τους περισσότερους εξ αυτών) ότι κακώς έγινε η αλλαγή του Μπόβιο στο 73, ότι αφού βγήκε έπρεπε να παίξει στη θέση του ο Λεοντίου και το κλίμα θα έχει ήδη φτιαχτεί. Με ποιό δικαίωμα χάνει ο Παναθηναϊκός από την Μλάντα και την Πράντα (κι ας έριξε 4 στην Μαρσέιγ)κλπ. κλπ.
Θα έρθει τώρα προπονητής με ομάδα που δεν ξέρει, με ομάδα αδούλευτη από φυσική κατάσταση, με 5 βαθμούς πίσω, με ντέρμπι με ΑΕΚ και γάβρο αμέσως, με απαγορεύεται να αποκλειστείς από Ισραηλινούς, Ρουμάνους και Μλάντες.
Με άλλα λόγια, ας κάνουμε τον σταυρό μας μπας και το λαχείο μας κάτσει.

squarelogic είπε...

να πω ενα προαισθημα που εχω?(δεν βασιζεται σε καποια πληροφορηση αλλα σε ψυχολογικη εκτιμηση που εχω κανει για τον ραλιστα).Αν δεν κατσει καποιο απ αυτα τα τεως μεγαλα ονοματα,φοβαμαι οτι ο εκλεκτος θαναι υποδειξουλα του Ζαετς απο τη Κροατια...και ολοι γνωριζετε τι μεγαλη προσφορα ειχαν ολοι αυτοι οι Κροατες τα τελευταια χρονια,ε..Οσο για τον Ντουμι δεν τον εχω τον Τζ.για τοσο μα..κα!Οποιος και ναναι οπως γραφει κι ο old boy θα χρειαστει μαγικο ραβδι για να τα καταφερει.Και λειπουν αυτα τα ατιμα τελευταια...

Ανώνυμος είπε...

@ old boy και λοιπά αδέρφια, η "επιχείρηση ξεπάτωμα" του νέου προπονητή μας ΑΡΧΙΣΕ ΚΙΟΛΑΣ, πριν ακόμα έρθει, αν δεν το πήρατε χαμπάρι! Εντελώς ... τυχαία βέβαια, μόλις δεν έκατσα ο εκλεκτός του Κυκλώματος έκπτωτος Πρίγκηψ!

Τι εννοώ; Ενώ μέχρι χτες τα σχετικά πρωτοσέλιδα λέγανε ότι θα έρθει ο Μπάγιεβιτς και θα καθαρίσει την κόπρο του Αυγεία, ... από σήμερα κιόλας άρχισαν τα κλαρίνα περί "καυτής πατάτας" κ.α. (λες και δεν θα ίσχυε για τον αγαπούλη τους απ' το Νερέτβα) και δε συμμαζεύεται - που σημαίνει στη μαφιόζικη διάλεκτο: "ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ 'ΣΑΙ ΜΑΓΚΑ, ΕΜΕΙΣ Σ' ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΠΟΥΚΑ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΣΕ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΑ 6 ΜΕΤΡΑ"!
Ω ναι, εννοείται μιζάροντας στην "πίκρα των αγνών παναθηναϊκών" πάντοτε.

Θυμίζω τα κατορθώματα του κυκλώματος:
Κυράστας-λίγος, Αναστασιάδης-κομποσκοίνης, Μαρκαριάν-πιγκουίνος, Σάντος-καρπουζάς, Σουμ-ανάπηρος, Μαλεζάνι-πιτσαδόρος.

Για δείτε κι αυτό. Πού είναι το Αεκάκι φέτος; Κάπου στο βάάάθος της βαθμολογίας, μόλις μια νίκη σταύρωσε, -9 βαθμούς από την παστρικιά, με μια ήττα και μια ισοπαλία (=1 βαθμός) στο Τσου-Λου, ΚΙ ΟΜΩΣ άπαντες έχουνε να λένε πόσο "σοβαρός και ώριμος και φίνος και σοφός" προπονηταράς είναι ο κυρ-ΦΕΡΕΡ.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ: Πού ήτανε πέρσι τέτοιο καιρό (6 αγωνιστική) ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ; Είχε περάσει τη Βίσλα, -4 β. από την παστρικιά, και στο Τσου-Λου 0-0 με ΜΠΑΡΤΣΑ και νίκη επί της ΒΕΡΝΤΕΡ. Κι όμως, ο ΜΑΛΕΖΑΝΙ ήτανε ήδη τότε (για να μην πω απ' τον Αύγουστο) "απατεώνας", "μάγειρας", "πιτσαδόρος", "γελοίος", "παράφρων"και δε συμμαζεύεται!

ΣΤΩΜΕΝ ΚΑΛΏΣ λοιπόν ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΝΗΜΗ!

@petrosskl είπε...

ρε παιδια... χαλαρα που λένε και οι απάνω... τώρα λέμε για τουν Μπάγιεβιτς που χάσαμε και τον Μαλεζάνι που έιχαμε...(και τι δεν είχε ακούσει ο έρμος!)
Πάρε μωρέ τον Ντουμιτρέσκου (σε χαλάει; τουλάχιστον αυτός είναι προπονητής) και περίμενε στη γωνία για τον Μπάγιεβιτς και όποτε απολυθεί (γιατί μεγάλη πουτάνα είναι ο Σέρβος, απολύεται μόλις πέσει ο Ντόρος...) του λες "έλα μεγάλε, εδώ είμαστε!"
Αλλά τι περιμένεις; Καλά που έχει και Εθνική καμμιά φορά να βλέπουμε ποιος είναι τραυματίας (όχι πως ήταν και ιδιαιτερα χρήσιμος ο Παπ φέτος).
Ωραίο ερασιτεχνικό σωματείο είμαστε!
ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ!!!

Ανώνυμος είπε...

@ petross ε όχι και δε με χαλάει ο Ντούμης - που αποκλείω να έρθει κιόλας και ευτυχώς. Έπειτα η λογική σου ("πάρε Ντούμι και περίμενε πότε θ' απολυθεί ο Ντούσαν") είναι το ίδιο ερασιτεχνική μ' αυτή που καταγγέλλεις.

Για τον ΠΑΠ δεν τα λες καλά, ότι χρειαζόταν να πάει στην Εθνική για να μάθουμε πως είναι τραυματίες. Οι πληροφορίες (από ΕΡΑ ΣΠΟΡ) λένε ότι δεν είχε καμμιά ενόχληση πριν από το ματσάκι με τον ΟΦΗ, στο οποίο πραγματικά (αν το είδες) έφαγε σε μια στιγμή ένα κλώτσο και βγήκε για λίγη ώρα έξω πονώντας στο γόνατο. Δε χρειάζεται ένας ποδοσφαιριστής να είναι καιρό τραυματισμένος π.χ. στο γόνατο ώστε να πάθει μερική (ή και ολική) κάκωση μηνίσκου σ' ένα και μόνο ματς! Σωστά;

Ανώνυμος είπε...

Τζώννυ συμφωνώ με το παραπάνω, αλλά οι γιατροί της Εθνικ΄ς (δεν ξέρω το τιμ ποιό είναι) μίλησαν για άμεση εγχείρηση ενώ οι δικοί μας είπαν για αρθοσκόπηση τα Χριστούγεννα με τη διακοπή του πρωταθλήματος.
Βέβαια αν μπλέξεις με γιατρούς έτσι είναι και ειδικότερα όταν οι διαγνώσεις τους ξέρουν πως θα δημοσιευτούν...

@petrosskl είπε...

καλά τζόννυ... αφού η λογική μου είναι ερασιτεχνική τράβα πάλι το λαχειάκι σου και εδώ θα είμαστε να τα λέμε... (που μακάρι να μας βγει και να γίνουμε "πλούσιοι")
Όσο για τον Παπ και τους γιατρούς μας για να έχω κάποιες απαντήσεις...
Ποιός έδωσε το οκ να έρθει ο Ολιζαντέμπε? ο Σανμαρτεάν? ο Άντερσον? και να μην παω πιο πίσω...
Και για πειτε μου, θυμάστε πόσες φορές τραυματίζεται ο Παπ κάθε χρόνο? και ποιός έδωσε το οκ να φύγει και ο Γκέκας και ο Τσίγκας και η ομάδα να μείνει με 3 μόνον καθαρά φορ? Εγώ? ή μήπως είπαν "ε κάθε χρόνο ο Παπ μένει έξω 2-3 μήνες από τραυματισμούς φέτος στατιστικά δεν θα τραυματιστεί καθόλου"...και ρίξανε τα ζάρια!
Και φαντάσου ότι εγώ είμαι με τον Τζίγγερ (γιατί πιστεύω ότι δίνει σταθερότητα στην ομάδα- βλέπε ΑΕΚ ΠΑΟΚ κλπ), απλά οι υπόλοιποι είναι ηλίθιοι. ΟΛΟΙ!

Ανώνυμος είπε...

@ petross ερασιτεχνική είπα τη λογική πάρε τώρα όποιον να 'ναι (ακόμα και το Ντούμι) και όταν έρθει η ώρα παίρνεις τον καλό. Και είπα πως είναι ΕΞΙΣΟΥ ερασιτεχνική με τη λογική που μας έφερε τον Μπάκε. Κατά βάθος συμφωνούμε λοιπόν, νομίζω.

Οι τραυματισμοί παιχτών είναι πολύ σπουδαίο πράγμα ... κάτι σαν τη σωτηρία της ψυχής :-) Γεγονός είναι ότι ειδικά φέτος δεν έκαναν καλή προετοιμασία, άρα είναι επιρρεπείς σε τραυματισμούς. Κάθε ομάδα είναι και λιγάκι νοσοκομείο, πάντως -ειδικά οι ελληνικές και ειδικά όσες ελληνικές έχουν και διεθνείς παίκτες και διεθνείς υποχρεώσεις, κι εμείς σ' αυτά τα δύο είμαστε μακράν οι πρώτοι. ΑΛΛΟ είναι ένας παίχτης να παίζει Τετάρτη-Κυριακή σερί μέχρι και την Άνοιξη, κι ΑΛΛΟ να παίζει 1 φορά τη βδομάδα.

Π.χ. τώρα θα έχουμε μπροστά μας τα εξής ματς: Χάποελ, ΑΕΚ, Ηρακλή, Ραπίντ, Γαβριέλα ... όλα μέσα σε διάστημα 15 ΗΜΕΡΩΝ!!! Δηλαδή ο θεός να βάλει το χέρι του και σε ό,τι αφορά τους τραυματισμούς.

Αλλά ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ για τους τραυματίες που έχουμε κατά καιρούς αγοράσει ΚΑΙ για το ότι ο ραλλίστας πλαισιώνεται από πολλούς άσχετους...

@petrosskl είπε...

και ξέρεις τζόννυ για τα κλεισουμε?
Με τον Μαρκαριάν παίζανε Τετάρτη-Κυριακή μέχρι τον Απρίλιο... αυτό ξέρω εγω! τώρα πως γίνεται να είναι ταύλα το Οκτώβριο δεν ξέρω...
καπνίζουν στις προπονήσεις ρε γαμωτο! (καλά ο Παπ καπνίζει, γνωστό αυτό)
Επίσης...τραυματίζεσαι και αν κάνεις πολλή προπόνηση... δεν τραυματίζεσαι όταν κάνεις ΣΩΣΤΗ προπόνηση! ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ! ΠΟΛΛΑ ΖΗΤΑΜΕ? αντε ρε ραλλίστα! αφού θέλεις... κάντο σωστά!