Δευτέρα, Οκτωβρίου 02, 2006

ΟΧΙ ΑΛΛΟΣ ΟΦΗ

Δεν ξέρω έναν (1) οπαδό του Παναθηναϊκού που να γουστάρει αυτήν την ιστορία με τον ΟΦΗ. Η ιδιοκτησιακή σχέση που έχουν οι Βαρδινογιάννηδες με τον ΟΦΗ μόνο κακό κάνει στον Παναθηναϊκό. Μόνο κακό.
Χθες χάνουμε δυο βαθμούς, η διαιτησία παίζει καθοριστικό ρόλο και από πάνω βγαίνει ο «ΦΙΛΑΘΛΟΣ» με ξύλινα γράμματα και μιλάει για ματς μαϊμού.
Lose - lose situation: χάσεις - κερδίσεις, χαμένος βγαίνεις.
Εμένα δεν με ενδιαφέρει αν θα φύγει ο Βαρδινογιάννης από τον Παναθηναϊκό, εμένα με ενδιαφέρει να φύγει (με την έννοια της αποκοπής κάθε δεσμού) από τον ΟΦΗ.
Γιατί αν οι γάβροι δεν δίνουν δεκάρα για τις παράγκες, τα «μόνο ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδίζουν», τις ζούγκλες της Ριζούπολης και τις ομορφιές του ποδοσφαίρου των περσινών τελευταίων αγωνιστικων, αν οι γάβροι νοιάζονται μόνο για το αποτέλεσμα ανεξαρτήτως τρόπου, εμένα με ενδιαφέρει ότι -δικαίως ή αδίκως- με την ιστορία με τον ΟΦΗ οι καλοθελητές βρίσκουν πάτημα και λένε.
ΥΓ1 Ο Μπάγιεβιτς σαν τον Γκοντό δεν θα έρθει ποτέ, παρά τη γη και το ύδωρ που του προσεφέρθησαν. Επιτυχία νούμερο 127.193 (ή κάτι τέτοιο) για τους διοικητικούς μας γίγαντες, που διέρρεαν και ότι η απόκτησή του έχει τελειώσει. Δεν πειράζει, μέσα στα επόμενα πενήντα χρόνια θα μάθουν (ενδεχομένως). Μας λένε Κασίδη και το κεφάλι μας τους το έχουμε προσφέρει προ πολλού.
ΥΓ2 Πέτρο Κόκκαλη έχεις δίκιο. Ο Παναθηναϊκός δεν ιδρύθηκε το 1908. Ιδρύθηκε όποτε θέλεις εσύ, ίσως μάλιστα και να μην ιδρύθηκε ποτέ. Επίσης να μας ενημερώσεις ποιές άλλες ιστορικές ημερομηνίες δεν είναι της αρεσκείας σου, να τις αλλάξουμε κι αυτές.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φίλε old boy με το Κύκλωμα άκρη δεν πρόκειται να βρεις, γιατί πολύ απλά είναι στημένο! Για παράδειγμα, είδες σε κανένα ΦΙΛΑΘΛΟ ένα πίνακα με τ' αποτελέσματα του γάβρου και τα δικά μας με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο τα τελευταία π.χ. 20 χρόνια; ΑΠΑΠΑΠΑ! Γιατί τότε θα έβλεπαν όλοι ότι η Γαβριέλα τα έχει καταφέρει καλύτερα από εμείς εκεί! Και θα γκρεμίζονταν διαμιάς τα παραμύθια που ΘΕΛΟΥΝΕ να πουλάνε οι ΣΤΗΜΕΝΟΙ.

Εγώ λοιπόν, αν ζητούσα να φύγει κάποιος, θα ζητούσα ΠΡΩΤΑ ΠΡΩΤΑ να φύγει το Κύκλωμα! Αλλά επειδή δεν πρόκειται να συμβεί αυτό, τουλάχιστον ας τους θυμίζουμε σε κάθε πρόκλησή τους ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ που πουλάνε!

Όχι ότι πρόκειται ν' απαντήσουν. Πχ έστειλα πριν 3 μέρες ένα μέιλ στο ΣΠΟΡΤΑΙΜ επειδή παίζουν κι αυτοί το παιχνίδι θολούρα για τη Σούπερ-Λίγκα και τη διαιτησία (μέχρι και ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΗ "δημοσκόπηση" είχανε στην ιστοσελίδα τους γι' αυτό). Τους είπα το ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ότι δεν έχει σχέση η Σ-Λ με τη διαιτησία. ΜΟΚΟ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΟΠΟΥΛΑ, ούτε φωνή, ούτε ακρόαση... Για να πήξει όμως το ταχυδρομείο και το τηλέφωνό τους με μηνύματα που αποκαθιστούν την αλήθεια, να δούμε τι θα κάνουνε.

Ανώνυμος είπε...

Όσο για τον ΠΕΤΡΑΚΗ τον Κοκακόκαλη, μάλλον δεν θα έχει διαβάσει το βιβλίο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: 80 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΑΤΕΣ - οπότε συγχωρείται :-)

Ανώνυμος είπε...

to 1908 idrythike o podosfairikos omilos athinwn. Exei dikio kata kapoio tropo. outws h allws mexri to 8-2 den eixe ginei kai tpt

Ανώνυμος είπε...

Η ανικανότητα της δίοικησης Βαρδινογιάννη πραγματικά είναι απίστευτη. Πέντε προπονητές μέσα σε τρία χρόνια, διάλυση της ομάδας που πήρε πριν τρία χρόνια το πρωτάθλημα το 2003-04, (Γιούρκας, Κυργιάκος, Μπασινάς, Κάρα, Μίνχ), πλήρης ανομοιγένεια, παίχτες ανέτοιμοι κ.ο.κ.
Οσο για τη δήλωση του Κόκαλλη, τη βλέπω και λίγο σαν έμεση στήριξη στο Τζίγγερ, δεδομένου ότι μας συσπειρώνει όλους και μας αποπροσανατολίζει απ τη ζοφερή πραγματικότητα που προκαλεί η ανεπάρκεια του Τζίγγερ και των συν αυτώ.

squarelogic είπε...

δικιο εχεις γα την lose/lose κατασταση με ΟΦΗ,ομως η ρετσινια θα φυγει μονο αν περασει στα χερια του...Πετρακη.Γι αυτο ας αφησουμε τα γεγονοτα να μιλουν.Ξεχνατε ποια ομαδα μας αφησε εκτος ΟΥΕΦΑ στην εδρα μας τη χρονια με τον προπονηταρα Ζαετς?Για την διαιτησια δεν μ'αρεσει να μιλω-προτιμω να μιλα οταν πρεπει μια ισχυρη διοικηση που να την σεβονται.Κι αν δεν σε σεβονται ακομα θεσμικα(ποιον ομως?τη μαριονετα Μητσου?),υπαρχουν τροποι να πειστουν- εν ευθετω χρονω- οι ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΙ οτι τετοια παιχνιδακια κανουν κακο στην υγεια τους.Τροποι που σιγουρα η ιδιοκτησια μετερχεται με οσους υποσκαπτουν τα συμφεροντα της σε αλλους επιχειρηματικους τομεις.Σκληρο,αλλα αφου αυτο καποτε χρειαζεται...κατι ηξερε και ο κιτρινος "τιγρης".

JiVass είπε...

Πάμε εδώ που φτάσαμε θα μας πούνε ότι πρέπει να γίνει επανίδρυση και να κάνουμε και rebranding.

Ανώνυμος είπε...

@ squarelogic σωστός! Προκύπτουν δε δυο ακόμα ερωτήματα:

1. Πόσοι οπαδοί του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ, από εκείνους που δε γουστάρουν (όπως είπε ο "κουτόχορτο") τα με τον ΟΦΗ, γουστάρουν το ΦΙΛΑΘΛΟ και την SPORTDAY ώστε να τις αγοράζουν και να ενημερώνονται από αυτές;

2. Πόσες ομάδες μπορεί να "έχει" εκείνος που έχει το ΣΤΟΙΧΗΜΑ;

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τον ΜΙΝΧ για τους παίχτες που έφυγαν.
Μετά το 3-3 άκουγα στην Αθλητική Κυριακή το βράδυ για το τι έκαναν στα αντίστοιχα πρωτάθλήματα την ίδια μέρα οι Έλληνες που παίζουν έξω και σκεφτόμουν αν χωρούσαν ή όχι στην ομάδα αυτοί που έφυγαν.

Όμως το θέμα δεν είναι πως έφυγαν αλλά πως κόπηκαν όλοι οι δεσμοί.

Παράδειγμα ο Γιαννακόπουλος, από τα μεγαλύτερα τσογλάνια των γηπέδων.
Όταν είναι Ελλάδα με άδεια, πάει στου Ρέντη και κάνει προπονήσεις με τον γαύρο.
Εμείς τους κάναμε να μην θέλουν ούτε με ταξί να περάσουν έξω από την Παιανία.

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Καλέ μου φίλε που με ξέρεις αρκετά χρόνια...ο σοφός λαός λέει:όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα των τρώνε οι κότες. Όπως δεν θα έπαιζες χαρτιά με σεσημασμένο χαρτοκλέφτη, έτσι κι ακόμα χειρότερα δεν είναι δυνατόν να συνεταιρίζεσαι με αυτούς που σε κλέβουν ΑΝΟΙΚΤΑ και ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΑ 10 ολόκληρα χρόνια. Απλά πράγματα...Αυτό εξηγεί τον Μαυρόπουλο, τον Τσαχειλίδη, τον Αμπάρη-που μετά το προ διετίας πρωτάθλημα στην τελευταία αγωνιστική-τους έδωσε και το ντέρμπι, και όλα τα υπόλοιπα....

Kolka είπε...

Οπως πάντα ο "Φίλαθλος" αναλαμβάνει τις δύσκολες αποστολές, που δεν χωράνε στον "Πρωταθλητή" και δεν τις καταδέχεται το "Φως". Υπάρχει λόγος και όλοι οι καλοί αθλητικοί συντάκτες τον ξέρουν.

Old Boy είπε...

Πάντως παιδιά, εγώ επιμένω ότι πρέπει να τελειώνει αυτή η ιστορία με τον ΟΦΗ γιατί μόνο κακό μας κάνει.