Τρίτη, Μαΐου 27, 2008

Αντισώματα

13 Απριλίου 2008

26 Μαϊου 2008

Και για μια φορά δεν θα κάνω πλάκα και θα πω ότι όποιος θέλει μπορεί να ανατρέξει στα ποστ της 24 και 25 Ιανουαρίου. Μαλακία μεγάλη να ευλογάς τα γένια σου, αλλά τουλάχιστον αν μείνει ένα συμπέρασμα από την όλη ιστορία (ένα συμπέρασμα γενικότερο, μια και ειδικότερα για κάθε Παναθηναϊκό μένει πάνω απ' όλα η προσδοκία για το μέλλον που αρχίζει): ότι το ποδόσφαιρο έχει τους δικούς του κανόνες, τη δική του δυναμική και ότι όπως ακριβώς όταν η τηλεόραση έχει ποδόσφαιρο δεν βλέπουμε τηλεόραση αλλά ποδόσφαιρο, έτσι και οι ΠΑΕ μπορεί να είναι εταιρίες αλλά ταυτόχρονα δεν είναι μόνο εταιρίες. Οι κανόνες της αγοράς και οι κανόνες της τηλεόρασης μπορεί να επικρατούν άνετα παντού, αλλά το ποδόσφαιρο έχει αντισώματα και το μίγμα που δημιουργείται είναι ιδιότυπο, ξεχωριστό και όποιος το μελετά πρέπει πάντα να έχει κατά νου τις ιδιαιτερότητές του.
Αυτό το παράξενο πράγμα που λέγεται ποδόσφαιρο και μπορεί να κατεβάζει αυθόρμητα 20 - 25 χιλιάδες κόσμο στον δρόμο με αίτημα ιδιοκτησιακές και διοικητικές αλλαγές σε μια εταιρία, θα συνεχίσει να μας εκπλήσσει και να μας ομορφαίνει τη ζωή.

103 σχόλια:

Pappas10 είπε...

ΗΜΟΥΝ ΚΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ....

Πανάθας είπε...

Μα 8.000 δεν ήταν?

:-)))

Μανώλης είπε...

Αναρωτιέμαι από τους 20000 που ήταν τότε εκεί πόσοι περίμεναν (όχι ήθελαν) αυτήν την εξέλιξη και μάλιστα με πρωτοβουλία του ραλίστα;
Και πόσο πρέπει να λυπούνται που τελικά ο Βγενό και οι Γιαννακόπουλοι τα βρήκαν μαζί του και δεν τον ξεφορτωθήκαμε!
Τελοσπάντων.
Αν τελικά μπορούν να τα βρουν όλοι αυτοί μεταξύ τους,σίγουρα μπορούμε να τα βρούμε και όλοι εμείς που τουλάχιστον έχουμε σίγουρα κοινή την ανόθευτη αγάπη μας για την ομάδα...

Pappas10 είπε...

Πανάθα,

Στην αρχή... μετά ήρθαν περισσότεροι γιατί έμαθαν ότι είμαι κι εγώ εκεί. :ρ :ρ :ρ


Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

και εγω εκει ημουν!!

ρε παιδια τι γινεται με προπονητη?

Pappas10 είπε...

Εγώ πάντως μιλάω για τη συνάντηση των 4ων... :ρ :ρ:ρ

Για προπονητή δεν ξέρω... ό,τι και να φέρουν, τα πράγματα θα πάνε καλύτερα. Οι άλλοι πήραν το Βαλβέρδε....

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΙΔΡΩΝΕ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥ ΤΖΙΓΓΕΡ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 8.000 ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΤΕ ΚΑΤΙ ΤΥΠΑΚΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΓΡΑΦΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ Ο ΓΚΟΝΤΖΟΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ.

Κώστας είπε...

Όταν σου έχουν αναθέσει να κάνεις μία δουλειά, δύο τινά μπορούν να συμβούν: την κάνεις καλά ή δεν τα καταφέρνεις. Εάν είσαι καλός, εντάξει. Εάν όχι, πάλι δύο είναι οι περιπτώσεις: να το καταλάβεις ότι δεν τα βγάζεις πέρα με τις υποχρεώσεις σου ή να μην το καταλάβεις. Θεωρώ ότι σε μία τέτοια περίπτωση το 50% των ανθρώπων απλά δεν το καταλαβαίνουν. Όχι οτι δεν θέλουν να το καταλάβουν, πραγματικά δεν το συνειδητοποιούν ότι τα πράγματα δεν πάνε τόσο καλά όσο αυτοί νομίζουν.
Εάν έχεις την -πολύ σημαντική - ικανότητα να αναγνωρίζεις ότι απέτυχες, δύο τινά μπορούν να συμβούν: να αλλάξεις κάτι σε αυτό που κάνεις ή να μην κάνεις τίποτα και να συνεχίσεις με τον ίδιο χαβά. Πάλι πιστεύω ότι το 70% όσων έφτασαν έως εδώ, απλά δεν θα διόρθωναν τίποτα και οι λόγοι είναι πολλοί: φόβος και εγωισμός είναι οι σημαντικότεροι. Από τους υπόλοιπους, πάλι οι περισσότεροι θα προσπαθούσαν να αλλάξουν τα πράγματα μόνοι τους και μόνο ένα πολύ πολύ μικρό ποσοστό θα καλλούσε σε βοήθεια κάποιον άλλο.
Ο Τζίγγερ το έκανε, όσο απίθανο και εάν φαινόταν μέχρι πριν από ένα μόλις μήνα. Γι' αυτό τον λόγο, παρά τα όσα στο μεγαλύτερο μέρος τους σωστά, του έχει καταλογίσει αυτό το μπλόγκ κατά καιρούς, εγώ νοιώθω ότι του χρωστάω ένα 'ευχαριστώ' που μπόρεσε και άλλαξε και που μας ξαναέδωσε την ελπίδα πίσω.
Εύχομαι να πάνε όλα καλά στην νέα σελίδα του Παναθηναϊκού μας.

Ανώνυμος είπε...

Μου έχει μείνει μερικές απορίες και μη με πείτε γκρινιάρη!

Από την ΠΕΚ τελικά μπαίνει μόνο ο Βγενόπουλος με τα 20 εκ.;

Οι υπόλοιποι επιχειρηματίες της (Νίκας, Γ. Πατέρας, κ.α.) δεν θα μπουν στο νέο σχήμα της ΠΑΕ; Ή θα μπουν του χρόνου;

Ο Ν. Πατέρας πόσα έβαλε;

Πότε θα ολοκληρωθεί η αύξηση του μτχ. κεφ. στα 80 εκ.;

Το 10% τίνος ποσού αύξησης του μτχ. κεφ. θα αποδοθεί φέτος στον Ερασιτέχνη;

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά, αυτό το poll με την ερώτηση αν θέλουμε να φύγει ο ραλίστας μήπως ήρθε η ώρα να βγει από τη σελίδα; Νομίζω πως είναι λίγο ξεπερασμένο πλέον...

Ανώνυμος είπε...

παντως η αληθεια ειναι οτι καθυστερει λιγο το θεμα προπονητη.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ!

Τουλάχιστον 10 παίκτες του Παναθηναϊκού θα αγωνιστούν στα τελικά του Euro 2008 γεγονός που συνιστά ρεκόρ.

Οι "πράσινοι" μαζί με την "ισόβια" πρωταθλήτρια Γαλλίας είναι οι δύο σύλλογοι που θα εκπροσωπηθούν από τους περισσότερους ποδοσφαιριστές στη διοργάνωση.

Ακολουθούν Μπάγερν με εννέα διεθνείς, ενώ Μπαρτσελόνα, Γαλατασαράι, Ρεάλ Μαδρίτης και Βέρντερ αριθμούν οχτώ. Συνοπτικά η λίστα:

1. Παναθηναϊκός, Λιόν: 10
2. Μπάγερν Μονάχου: 9
3. Mπαρτσελόνα, Γαλατασαράι, Ρεάλ Μαδρίτης, Βέρντερ Βρέμης: 8
4. Άρσεναλ, Τσέλσι: 7
5. Aμβούργο, Λίβερπουλ, Στεάουα, Στουτγκάρδη, Ζενίτ : 6

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ!

Ανώνυμος είπε...

το μπατζετ της ομαδας πρεπει να ξεπερασει τα 30 εκ ευρω.
Οι gay-ροι λενε θα δωσουν 15 εκ.
Δεν ειναι δυνατον μετα τις διοικητικες αλλαγες που εγιναν ,το μπατζετ μας να κυμαινεται στα ιδια επιπεδα με των ψευτωπρωταθλητων.

Old Boy είπε...

Κώστα, συμφωνώ, έχεις δίκιο.
Ανώνυμε, για το poll έχεις δίκιο, αλλά αυτά ξέρει να τα κάνει ο Shogun. Αν διαβάζει ας το βγάλει.
Τζόνι, εγώ τους μέτρησα 14. Εννοείται συμπεριλαμβανομένων και των πρώην. Νυν είναι 6 (Γκούμας, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Τζιόλης, Καραγκούνης, Σαλπιγγίδης). Όσο για το ποιός θα μπει και τι λεφτά θα βάλει δεν το ξέρω, αλλά δεν βλέπω γιατί πρέπει να μας απασχολεί κιόλας. Όπως αποδείχθηκε η ΠΕΚ αποτέλεσε καταλύτη των εξελίξεων.

Ανώνυμος είπε...

@ Old Boy,

το αντέγραψα από το sportdog. Δεν λέει πόσους διεθνείς έχει μια ομάδα στην Εθνική της χώρας της, αλλά με πόσους παίκτες της "εκπροσωπείται" στο Euro2008 - δηλαδή σε περισσότερες Εθνικές.

Ονομάζει λοιπόν τους εξής 10:
"Γκαλίνοβιτς, Νίλσον, Ίβανσιτς, Γκούμα, Βύντρα, Τζιόλη, Σαλπιγγίδη, Σπυρόπουλο, Καραγκούνης, Πόστιγκα".

Τώρα θα μου πεις, ο Πόστιγκα είναι ακόμα ποδοσφαιριστής μας;

...

Νομίζω, ότι υπάρχουν κάποιοι ισχυροί λόγοι για να μας απασχολεί το πώς εξελίσσεται η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Πρώτον, διότι σχετίζεται άμεσα με τη δυναμική που θέλει να αναπτύξει το νέο σχήμα της ΠΑΕ. Άλλο είναι μια εκτίναξη κατά 80 εκ ευρώ και άλλο κατά 40 εκ.

Δεύτερον, διότι αυτή η δυναμική σχετίζεται και με το πιο κρίσιμο και σημαντικό ιστορικά γεγονός: το νέο γήπεδο. Σίγουρα θα είναι καλύτερο, και από άποψη ταχύτητας κατασκευής και κυρίως ποιότητας (και μεγέθους, και προσφερόμενων υπηρεσιών, κ.τλ), να το "σπρώχνει" μια ισχυρότατη ΠΑΕ.

Το ότι η ΠΕΚ αποτέλεσε πράγματι καταλύτη για την ευνοϊκή εξέλιξη των πραγμάτων δεν σημαίνει, νομίζω, πως - σε συνάρτηση πάντα με τα παραπάνω - δεν δημιουργεί εύλογα ερωτηματικά η μέχρι στιγμής (επαναλαμβάνω: μέχρι στιγμής) ΣΙΩΠΗ ΚΑΙ ΑΠΟΥΣΙΑ από τις εξελίξεις των υπολοίπων στελεχών της!

Εσύ δηλαδή δεν παραξενεύεσαι; Δεν σου μένει κάποια μικρή απορία;

Δίκιο δεν έχει (σε συνάρτηση με όλα αυτά) και ο "Μπορέλι", που επισημαίνει ότι "Δεν ειναι δυνατον μετα τις διοικητικες αλλαγες που εγιναν ,το μπατζετ μας να κυμαινεται στα ιδια επιπεδα με των ψευτωπρωταθλητων";

Old Boy είπε...

A, εννοούσες σε όλες τις εθνικές. Νόμιζα στην δική μας μόνο.
Ασφαλώς και έχω και απορίες για τα όσα έχουν γίνει, όπως και φόβους για το πως θα εξελιχθεί η συνεργασία στο μέλλον.
Αλλά ειλικρινά είτε οι υπόλοιποι της ΠΕΚ ήταν για την μόστρα και δεν έχουν διάθεση να βάλουν λεφτά είτε έβαλε βέτο ο Τζίγγερ λίγο με απασχολεί. Με απασχολούσε να ξεκολλήσουμε από εκεί που είμαστε και να ενωθούμε και τα δείγματα μέχρι τώρα είναι ενθαρρυντικά.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ 15 ΕΚ. ΜΠΑΤΖΕΤ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ , ΩΣ ΠΟΣΟ, ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟ. ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ.

squarelogic είπε...

Μπορελι
όπως πάμε και τα 15 εκ.δεν θα μπορέσουμε να τα "επενδύσουμε" σωστα(πρόσεξε,δεν έγραψα "ξοδέψουμε").
Ξαναλέω,οτι η χρονική συγκυρία είναι ασφυκτική,και απ την στιγμή που δεν ανέλαβε την επομένη του Κυπέλλου ο Βατραχοπρίγκηψ που ηξερε πρόσωπα και πράγματα,οι ΄κινδυνοι να εκτεθεί στους αγωνιστικούς χώρους η Νέα Εποχή είναι μεγάλοι.
Μόνη λύση,είναι να αυτονομηθεί (σε καποιο τουλ.βαθμό)το μεταγραφικό σκέλος απο το σκέλος "Προπονητής",δηλ.να προχωρήσουν οι περιπτώσεις παικτών που ηδη είχαν ξεχωρίσει ο Βελιτς κι ο Ρότσα,συν το να κλείσουν καποια γνωστά μέτωπα:Ματος,Ιβανσιτς.
Στο κάτω κατω όπως ο νεος προπονητης θα βρει τους Καραγκούνη,Σαλπι,Τζιολη,Σπυροπουλο κλπ,ας βρει και 3-4 ακομα(πχ.Κυργιάκος),κι ας υποδείξει σε πρώτη φάση 1-2 προσθήκες.Τα κενά της ομάδας είναι πασίγνωστα και δεν χρειάζονται κανένα ακριβοπληρωμένα φωστήρα για να τα μαθουμε.

Πανάθας είπε...

Φεύγουν, διάβασα, από το Βόλλευ του ΠΑΟ οι Ντάντε-Αγκάμεζ. Σίγουρα μια δυσάρεστη εξέλιξη που "βαραίνει" πλέον τον Θ. Γιαννακόπουλο που είχε υποσχεθεί πως θα κρατήσει το ΤΑΠ του ΠΑΟ σε ανταγωνιστικό επίπεδο.

Η αλήθεια είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι παίζουν σε 4 ταμπλό:

Ποδόσφαιρο-Μπάσκετ-Βόλλευ-Ερασιτέχνη.

Κάποιος επιχερηματίας πρέπει να αναλάβει το Βόλλευ αλλιώς θα γυρίσουμε στα πέτρινα χρόνια.
-----------------------------

Για το ποδόσφαιρο και εγώ ανησυχώ για την κωλυσυεργία αλλά ρε παιδιά δεν μπορεί ο άλλος να βάλει τα λεφτά του αν δεν γίνει η συνέλευση της 6 Ιουνίου και αν δεν έχει και λόγο στις αποφάσεις.

Το μόνο που εξασφαλίζει το νέο σχήμα είναι η ενότητα όπως είπε και ο old boy. Γιατί κατά τα άλλα την ομάδα "την τρέχει" και πάλι ο Τζίγγερ (βλέπω τις ίδιες παιδικές ασθένειες), οι άλλοι διατηρούν έναν ενωτικό ρόλο και εμείς είμαστε μέσα στην οπαδική ανασφάλεια. Το νέο σχήμα θεωρητικά είναι ευέλικτο. Στην πράξη είναι δυσκοίλιο και όλα εξαρτώνται από τις διαθέσεις της οικογένειας Βαρδινογιάννη (χέσε μέσα Πολυχρόνη δηλαδή).

---------------------------
Στο μπάσκετ έμειναν δύο Match ball.
-----------------------------
Έχασε η Μακάμπι στο μπάσκετ, το 2ο της πρωτάθλημα σε 39 χρόνια. Χαχαχαχα αυτές είναι δυναστείες. Οι τελικοί - που γίνονται σε στυλ Final Four - έγιναν φυσικά στο Nokia Arena (έδρα της Μακάμπι). ΤΟ Πρωτάθλημα κατέκτησε μία από τις 345642 Hapoel που έχουνε (δεν θυμάμαι ποιά ακριβώς, σόρυ).
----------------------------
ΑΥΤΑ (για τώρα).

:-))

Πανάθας είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ SQUARELOGIC.

Πλέον μου ακούγεται ως δικαιολογία ή προσπάθεια να κερδιθεί χρόνος.

Δεν χρειάζεται προπονητής για να προχωρήσει ο ΠΑΟ στην απόκτηση πχ των Χριστοδουλόπουλο-Τζιμπούρ-Μάκο-Κλέιτον, ή να φέρει πίσω τους Κυργιάκο-Σειταρίδη (σε θέσεις που πονάμε έτσι και αλλιώς).

Ας φέρει ο νέος προπονητής δύο παικταράδες από τα πλάγια (στα χαφ), έναν ακόμα κεντρικό χαφ δίπλα στον Μάτος, έναν ψηλό σέντερ φορ και έναν ακόμα σέντερ μπακ (εκτός των παικτών που προείπα ε?).

Όχι τίποτα άλλο αλλά θα φύγει και ο Βύντρα για Γερμανία και δεν θα το αντέξω.

Υ.Γ.Τον Ίβανσιτς τι μου τον ήθελες? Ας πάρει τον Dino-Gino, πιο φτηνός θα μας έρθει (ένας είναι ή δύο? Πάντα με μπέρδευε).

:-))

shogun είπε...

οριστε παιδιά, εφυγε το poll

Ανώνυμος είπε...

παιδια ασχετο με το θεμα..αλλα δειτε τις 15 εικονες που ανεβασε στο μπλογκ του ο μαρκακης.πραγματικα αξιζουν.

P.S. δυστυχως για την παναθα μας απ'οτι φαινεται αλλαξε ο "τζιγγεριακος" και εβαλε τα ρουχα του αλλιως.

Πανάθας είπε...

Ανώνυμε φοβερές οι φωτό όντως......

----------------

Εγώ πάλι, από όλους αυτούς τους προπονητές γιατί ψηφίζω Περέν που έκανε νταμπλ φέτος με τη Λυόν (για πρώτη φορά στην ιστορία της)? Είναι ο μοναδικός ρε παιδιά που έχει κάνει πρωταθλητισμό και μάλιστα πετυχημένο. Θα μου πεις δικαίως, Λυόν = ισόβια πρωταθλήτρια στη Γαλλία. Είναι να σαν να κλέβεις εκκλησία. Έχω διαβάσει όμως ότι έχει αρκετές επαναστατκές ιδέες γύρω από το ποδόσφαιρο.

Πρώτη επιλογή κατά τα φαινόμενα είναι ο Λάουντρουπ.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ.
------------------

ΘΑΝΑΣΗ ΚΡΑΤΑ ΑΓΚΑΜΕΖ/ΝΤΑΝΤΕ μην ξαναχτίζουμε ομάδα από την αρχή.

:-(
------------------------
Διπλό μέσα στο ΣΕΦ αύριο.

Ανώνυμος είπε...

@ Ανώνυμε,

εξαιρετικές οι φωτογραφίες πράγματι! Εμπνευσμένες!

ΥΓ "Τζιγγεριακός" δεν υπάρχει. Ξεκόλλα και συντονίσου στην καινούργια εποχή της ομάδας.

Pappas10 είπε...

Που είναι ρε παιδιά οι φωτό του Μαρκάκη;

Ποιός είναι ο Μαρκάκης;

Βοηθάτε κι εμένα τον άσχετο...

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Πανάθας είπε...

Μιχάλη? ΕΔΩ:

http://markakis.yooblog.gr

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΛΑΟΥΝΤΡΟΥΠ!!!


Ο Μίχαελ Λάουντρουπ είναι ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, όπως δήλωσε ο μάνατζέρ του, Μπαϊράμ Τουτουμλού, στον SuperΣΠΟΡ FM 94,6χωρίς να πει περισσότερες λεπτομέρειες.

«Συμφωνήσαμε με τον Παναθηναϊκό. Είναι μία πολύ καλή προοπτική. Οι επαφές έγιναν σε πολύ καλό κλίμα. Δεν μπορώ να πω περισσότερα, είναι ιδιωτικές οι συζητήσεις. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε αργότερα», τόνισε ο Τούρκος ατζέντης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Marca», ο Δανός προπονητής είπε το «ναι» σε πρόταση για διετές συμβόλαιο συνεργασίας έναντι 2,5 εκατ. ευρώ ετησίως, ενώ οι «πράσινοι» θα καταβάλουν 960.000 ευρώ στη Χετάφε, αφού αυτό το ποσό προβλέπει η ρήτρα αποδέσμευσης του Λάουντρουπ, ο οποίος είχε συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο.

Το δημοσίευμα περιλαμβάνει αρκετές λεπτομέρειες, όπως το γεγονός ότι ο Λάουντρουπ θα έρθει στην Αθήνα την προσεχή εβδομάδα για να βρει σπίτι, ενώ θα τον ακολουθήσουν ο συνεργάτης του Τζον "Φάξε" Γένσεν και ο σκάουτερ Έρικ Λάρσεν. Αντίθετα ο Λουίς Μίγια, που επίσης ήταν μέλος του τεχνικού τιμ της Χετάφε, θα παραμείνει στο σύλλογο της Μαδρίτης.

!!!

Πανάθας είπε...

Καλορίζικος. Θετικό βήμα σίγουρα. Έρχεται από ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, είναι νέος με φιλοδοξίες κλπ κλπ (τα υπόλοιπα στο γήπεδο).

Σειρά να παίρνουν οι παίκτες τώρα.

Κάτι καλό θα γίνει φέτος (ή πιο σωστά από εδώ και πέρα).

ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

ΚΑΤΩ Ο ΤΖΙΓΓΕΡ (σόρυ από συνήθεια).

:-))

Ανώνυμος είπε...

Να δούμε αν ισχύει αυτό το ΚΑΛΟ νέο για τον Λάουντρουπ.

Η ΠΑΕ δεν το έχει επιβεβαιώσει ακόμα.

Μακάρι όμως να ισχύει, γιατί οι "συστατικές επιστολές" του είναι καλές ...

... και ναι, τα υπόλοιπα στο γήπεδο!

zouk είπε...

Απ οτι ακουσα δεν εχει κλεισει με Λαουντρουπ,απλα ο Μανατζερ του ειναι σαν τον Σελουκ που ειχε τον Γιαγια Τουρε και ελεγε οτι του γουσταρει.Παντως ειναι θετικος στο να ερθει ο Λαου.Μεχρι την Πεμπτη-Παρασκευη θα εχει κλεισει συμφωνια με καποιον απο τους υποψηφιους.
Αντε,να παρουμε και κανα νεο παιχτη,να αρχισουμε να γουσταρουμε.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Ε, ΟΧΙ ΡΕ ΣΕΙΣ! ΦΕΥΓΕΙ Ο ΜΑΤΟΣ;;;

από sport24.gr:

"Ο Βραζιλιάνος μέσος του Παναθηναϊκού πολύ δύσκολα θα παραμείνει στην Παιανία γιατί η πρόταση που έχει ο Παναθηναϊκός στα χέρια του για να τον παραχωρήσει είναι αρκετά υψηλή.

Συγκεκριμένα η αγγλική ομάδα και ο εκπρόσωπός του, Πίνι Ζάχαβι, έφεραν πρόταση ύψους 7,5 εκατ. ευρώ στο "τριφύλλι" για να εντάξει τον Βραζιλιάνο στο δυναμικό της, κάτι που θα συμβεί εκτός απρόοπτου. Ο Παναθηναϊκός κατέχει μόλις το 25% των δικαιωμάτων του παίκτη, επομένως δεν μπορεί να αρνηθεί τη μετακίνησή του στο Νησί, εφόσον καλύπτεται η ρήτρα των 4 εκατομμυρίων ευρώ.

Μοναδική περίπτωση να χαλάσει η μεταγραφή είναι η επιθυμία του παίκτη (του προσφέρουν 1 εκατ. ευρώ το χρόνο) να παραμείνει στους "πράσινους", αλλά και η καταβολή περίπου 3,5 εκατομμυρίων ευρώ από την πλευρά του Παναθηναϊκού."

Ο ΜΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΘΑ!

ΤΕΤΟΙΟ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ!

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΦΥΓΕΙ!

ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΟΙ, ΓΙΑΝΝΑΚΗ, ΑΝΤΡΙΚΟ, ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΚΑΙ ΠΑΥΛΙΤΟ,

ΣΚΙΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΜΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΗΚΩΣΕΙ!

Πανάθας είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ.

ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΡΑΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ (ο όρος στο συμβόλαιο ήταν μαλακία της παλιάς, αλλά είπαμε στο όνομα της νέας εποχής να μην γκρινιάζουμε).

ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΕΣ. ΑΣΧΕΤΟΙ.

:-(

Πανάθας είπε...

....εκτός και αν.....

είναι κανένα κόλπο του Ζάχαβι.....

ΕΙΔΟΜΕΝ......

Δεν πρέπει να χαθεί αυτός ο παίκτης με ΤΙΠΟΤΑ.

Ίβανσιτς (καμία ομάδα δεν τον θέλει, ούτε η Σάλτζμπουργκ, να δείτε στο τέλος που θα μας τον χαρίζουν)-Ποστίγκα στο καλό, αλλά ο Μάτος με ΤΙΠΟΤΑ.

Εντωμεταξύ ο Πεσέιρο "έκλεισε" στο ανταγωνιστικότατο πρωτάθλημα της Ρουμανίας και συγκεκριμένα στη Ραπίντ Βουκουρεστίου. Αν έχεις φιλοδοξίες.......

Ανώνυμος είπε...

αν χαθει αυτος ο παικτης σημαινει οτι τιποτα δεν εχει αλλαξει στην ουσια.
παιδια δεν γινεται να φτιαχτει σοβαρη ομαδα με το να φευγουν καθε χρονο οι καλυτεροι παικτες που διαθετεις.
απλα δεν γινεται.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΑΟ είχε το 25% του ΜΑΤΟΣ (ας πούμε ... ένα πόδι και ολίγον από σκεμπέ).

Το συμβόλαιό του είχε ρήτρα 4 εκ. ευρώ. Δηλαδή: όποιος έδινε πάνω από αυτά τα 4 εκ., μπορούσε να τον αποκτήσει.

Ε ΛΟΙΠΟΝ, ΑΣ ΔΩΣΕΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΥΤΑ ΤΑ 7 εκ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Η ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ!

Δεν είναι δυνατόν να μην μπορεί η Νέα ΠΑΕ να τα δώσει!

Μη μας τρελάνουν κιόλας...

Όταν πρωτοβγήκε ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ, έλεγε ότι η ΠΕΚ είναι έτοιμη να δώσει 40 εκ ευρώ για μεταγραφές. Όπως και να έχει, αυτή τη στιγμή μπαίνουν στην ΠΑΕ κάπου τόσα εκ. τουλάχιστον: 20 ο Βγενό, 10 οι Γιαννακό και κάπου 10 ο Πατήρ.

ΝΑ ΣΚΙΣΤΟΥΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΤΟΣ!

Τέτοιοι παίκτες, επαναλαμβάνω, δεν βρίσκονται εύκολα. Καθόλου εύκολα. Μα κα-θό-λου εύκολα!

Συν ότι ο Μαρσέλο είναι πλέον δεμένος με την ομάδα και γνώστης του ελληνικού πρωταθλήματος.

ΓΙΑΝΝΑΚΗ,
ΑΝΤΡΙΚΟ,
ΝΙΚΟΛΑΚΗ,
ΠΑΥΛΙΤΟ,

ΣΚΙΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΑΤΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?
ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΝ ΦΥΓΕΙ Ο ΜΑΤΟΣ. ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΒΑΝΣΙΤΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ...

Πανάθας είπε...

Η "νέα εποχή" θα ξεκινήσει με γκρίνεια και αρνητικά.

ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Κάποιοι Γκόντζοι και κάποιοι άλλοι εδώ μέσα έσκιζαν τα ρούχα τους ότι δώσαμε 3 εκατομμύρια για τον Μάττος το καλοκαίρι, και τώρα από την ρήτρα ο ΠΑΟ δικαιούται μόλις 1,7 εκατομμύριο. Τα υπόλοιπα είναι του Ζαχαβι.

Αμαρτίες γονέων...

Κρίμα φέτος που θα ξεκουραζόταν θα έπαιζε πολύ καλύτερα.

Ανώνυμος είπε...

Ελεος!!!

Φετος που εχουμε και το ατου του c/l δεν μπορουμε να κρατησουμε τους καλους μας παικτες?

Ριχτε λεφτα ρε να φτιαξουμε ομαδα!!

squarelogic είπε...

Άμα φύγει ο Μάτος και χαθεί κι ο Ιβανσιτς ψάνουν για 6-7 παίκτες ενδεκάδας!Που θα τους βρουν μέσα σε 20 μέρες?
Οσο το σκέφτομαι,τοσο μου φαίνεται οτι ο Τζίγγερ αποχώρησε απ τον προεδρικό θώκο για να τους εκθέσει.
Και βέβαια Πρόεδρος άτυπα έχει αναλάβει ο δικός του "επενδυτής" Ν.Πατέρας,αλλά με τα "βάζω λεφτά και δεν θέλω αξιώματα" των Βγενογιαννακοπουλαίων κινδυνεύουμε και τα λεφτά να πάνε στράφι και να απογοητευτούν οι άνθρωποι κι ο κόσμος του Παναθηναικου.Παυλος/Θανασης θα είχαν ήδη καθαρίσει με Ιβανσιτς,Μάτος.Τώρα,τρεχάτε ποδαράκια μου...

Συμφωνώ με ΤΤ/Πανάθα!
Ο μάτος πρέπει να μείνει πάση θυσία!Και βεβαια ο Χενρικσεν εχει δίκιο οτι μας ειχαν ζαλισει περσι το καλοκαιρι για τα 3εκ.που δωσαμε για τον Ματος,οτι ήταν "βαλτοί"αυτοι που έλεγαν οτι δεν μας ανήκει.Ξέρετε εσεις κανέναν να εχει αγοράσει καποιο περιουσ.στοιχείο 3 εκ.και να το πουλά την επομένη 1,5 εκ(κι ταν δεδομένα έχει ανέβει η αξία του)?
Γειά σου ρε Τζίγγερ κουβαρντά,με τα καταπληκτικά σου συμβόλαια!
Κανονικά αυτός που πρέπει να ματώσει οικονομικά είναι αυτος που έκανε τη μ@λ@κία,δηλ.ο μεγαλόψυχος Γιαννάκης.
Φυσικά παίζει νάναι και τρυκ του Ζαχαβι που μυρίστηκε ρευστό και την ανάγκη να μη χαθούν οι εντυπωσεις απ το νεο σχήμα,όπερ ισούται με μια πολύ γενναία "μπάζα."

Ανώνυμος είπε...

Το in.gr γράφει μεταξύ άλλων:

"Στον Παναθηναϊκό ανήκει μόλις το 25% των δικαιωμάτων του Μάτος και σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη μεταγραφή, οι «πράσινοι» θα βάλουν στα ταμεία τους λιγότερα από 2 εκατομμύρια ευρώ. Αρκετά λιγότερα, δηλαδή, από τα 3 εκατομμύρια ευρώ που δαπάνησαν το προηγούμενο καλοκαίρι για να τον αποκτήσουν από την Κορίνθιανς. Ο Παναθηναϊκός του έκανε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας, αλλά η πρόταση της Πόρτσμουθ, είναι ικανή να «σπάσει» την συμφωνία και ο παίκτης να μετακομίσει σε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου, την Premiership".

- Επομένως:

1. Για τον Μάτος η ΠΑΕ ξόδεψε 3 εκ ευρώ το περασμένο καλοκαίρι ... και
2. Τώρα, αν τον δώσει, θα πάρει λιγότερα από 2 εκ!

ΔΗΛΑΔΗ,

όχι μόνο θα χάσει ένα παιχταρά αλλά θα χάσει και πάνω από 1 εκ ευρώ!!! ΑΧΑΧΟΥΧΑ!

- Από την άλλη, λένε πως η ΠΑΕ μπορεί να κρατήσει τον Μάτος ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ κάπου 3.5 εκ ευρώ.

Τι shit σημαίνει αυτό; Ότι με 6.5 εκ (3 του καλοκαιρού + 3.5 τώρα) τον κρατάει έναντι των 7εκ των Άγγλων;

Άμα είναι έτσι, τότε ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ μπορούμε να τον κρατήσουμε! Τι είναι 3.5 εκ ευρώ δηλαδή για τον συγκεκριμένο παιχταρά;

....

Βλακείες διάβασα να λέει ο ΜΙΜΗΣ ΔΟΜΑΖΟΣ στον sportdog για τον Μάτος. Ότι δεν τρέχει και τίποτα να φύγει ο παιχταράς.

Άσε μας βρε Στρατηγέ.

....

Λοιπόν μπήκα σε πολλά εγγλέζικα sites και μου έκανε εντύπωση, ότι το κείμενο του ρεπορτάζ για την πρόταση της Πόρτσμουθ στον Μάτος είναι σε όλα πανομοιότυπο! Λέξη προς λέξη! Γραμμένο δηλαδή από τον ίδιο άνθρωπο. Όνομα του ρεπόρτερ αναφερόταν μόνο στο sportinlife, το "Fotis Voinikas". Ποιός είναι τούτος;

Πλάκα είχε το σχόλιο σ' ένα site της Πόρτσμουθ, όπου έλεγε ότι ο Μάτος έρχεται από ελληνική ομάδα "αλλά μη φοβάστε, ευτυχώς δεν είναι ένας ακόμα Σκοπελίτης ή Χαλκιάς, είναι Βραζιλιάνος"!

:-) :-))

Pappas10 είπε...

1. Δεν έφυγε ακόμα.
2. Αμυντικά Χαφ υπάρχουν. Είναι παικταράς ο Μάτος αλλά η θέση του Καλύπτεται.
3. Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ πέρισυ αγόρασε τον παίκτη ή έστω ένα ποσοστό του. Ζάχαβι γαρ.
4. Συμφωνώ με τον Δομάζο ότι ο Έκι είναι μεγαλύτερη απώλεια.
5. Πιστός στην εξαποανέκαθεν συμπεριφορά μου δεν θα γκρινιάξω...

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Υ.Γ. Πανάθα... ευχαριστώ για το λίνκ του Μαρκάκη μα μεν...

zouk είπε...

Θα συμφωνησω με τον pappas10.
Ο Εκι και για μενα ειναι μεγαλυτερη απωλεια αλλα καταλαβαινω οτι δεν γινοταν να μεινει.Το παραεκανε.

Απο εκει και περα οταν τελειωσουν στο συνολο τους οι μεταγραφες ισως γκρινιαξω και εγω.
Ακομα δεν εχω δει τιποτα και περιμενω αρκετα.Αλλα μεχρι την πρωτη της ομαδας,εχουμε λιγο καιρο ακομα.Και μεχρι το τελος των μεταγραφων παρα πολυ καιρο,απλα ειναι αυτο το πρωτο ματς του Τσου Λου που μας πιεζει.

zouk είπε...

Να προσθεσω ακομα κατι βασικο,και αυτο ειναι τι ακριβως θελει ο παιχτης.Αμα θελει ο ιδιος να παει στην Αγγλια ,ακομα και να καλυψουν το ποσο οι δικοι μας,παλι δεν θα καταφερουν τιποτα.
Αυτος ειναι ο λογος που δεν θα μεινει εδω και το καταλαβαινω.Γιατι να κατσει εδω να ακουει την γκρινια σε ενα στραβο ματς η μια λαθος μπαλια,και να μην παει στην Αγγλια,σε ενα ανταγωνιστικο πρωταθλημα που θα ειναι και ηρεμος?

σχολιαστής είπε...

Φαίνεται τα λεφτά θα τα έχουν βάλει ...κλειστά, που αποδίδουν περισσότερο.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΠΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΑ

ΔΕΔΟΜΕΝΑ.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ Ο ΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΠΡΕΣΤΙΖ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Η ΕΥΧΗ.

squarelogic είπε...

TT:
". Για τον Μάτος η ΠΑΕ ξόδεψε 3 εκ ευρώ το περασμένο καλοκαίρι ... και
2. Τώρα, αν τον δώσει, θα πάρει λιγότερα από 2 εκ!

ΔΗΛΑΔΗ,

όχι μόνο θα χάσει ένα παιχταρά αλλά θα χάσει και πάνω από 1 εκ ευρώ!!! ΑΧΑΧΟΥΧΑ!"

ΠΡΟΦΑΝώΣ αν ίσχυαν τα παραπάνω αυτός που υπέγραψε τέτοια σύμβαση είναι α)βλαξ με περικεφαλαία
β)διέπραξε απιστία προς τα συμφεροντα της ΠΑΕ
ΕΚΤΟς (όπερ και απείρως πιθανότερο)
ουδέποτε δόθηκαν 3εκ,αλλά ένα πολύ μικρότερο ποσό.
έτσι προκύπτει και μια αδρή εκτίμηση του περσινού θερινού μεταγραφ.μπάτζετ:
200 χιλ Ν'Ντοι
100 χιλΔημούτσος
400 χιλ Μάλαρτζ
600-800 (το αριστερο ποδι του..)Ματος
800χιλ Σαριέγκι
900 το συμβολαιο του Καρα
? δανεισμος Ενκαριρε
(με βαση οσα γραφηκαν περσι στις εφημερίδες)
Ήγουν: περί τα 3 μύρια.
Περίπου οσα εδωσε ο Γαυρος για την ΑΓΟΡΑ μονο του Γκαλετι ή του Μπράβο
(χώρια η δικη τους αμοιβη!).

Λοιπόν επειδη 7 παικτες τύπου Ματος δεν τους βρίσκουν σε μια μεταγραφικη περίοδο και μεγαλες ομάδες με οργανωμένο σκάουτινκ ετών,ας σκιστούν παλαιοί τε και νέοι παράγοντες να κλείσουν αυτή την πληγή,δελεάζοντας τον Ματος με την προοπτικη της αναγέννησης της ομάδας και ανάλογη με την προσφερθεισα χρηματ.αμοιβη,και τον Ζάχαβι,με την διασύνδεση της υπόθεσης με τις επομενες μεταγραφ.κινησεις της ομάδας.

Ανώνυμος είπε...

@ Pappas10,

διαφωνώ απόλυτα φίλε Μιχάλη, ότι υπάρχουν αμυντικά χαφ και παίχτης σαν τον ΜΑΤΟΣ βρίσκεται. Έχουμε φάει μεγάλη ταλαιπωρία σε αυτό τον τομέα φίλε! Εδώ και χρόνια.

Άρα δεν είναι εύκολο να βρεθεί ένας Μάτος. Κι αν βρεθεί, θα χρειαστεί φράγκα. Γιατί λοιπόν να μη δοθούν αυτά στον ΕΤΟΙΜΟ Μαρσέλο;

Μην ξεχνάς κιόλας, ότι φέτος παίζουμε Champions League και εκειπέρα ο ΣΙΜΑΟ δεν αρκεί, όσο καλός κι αν είναι (που είναι). Θέλουμε ψημένο και παιχταρά αμυντικό χαφ φέτος!

@ Squarelogic,

ότι ο ΠΑΟ έχει ΑΓΟΡΑΣΕΙ το 25% του Μάτος (όπως λέει το in.gr, που ανέφερα, και όχι μόνο) είναι γεγονός. Γι' αυτό ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ και ο ΠΑΟ ένα ποσόν από την πώλησή του - και γι' αυτό άλλωστε έχει ειπωθεί σωστά, ότι ο Μάτος ΔΕΝ ήταν δανεικός, όπως λ.χ. οι Πόστιγκα και Μανούτσο: αν ήταν απλά δανεικός, ο ΠΑΟ δεν θα έπαιρνε δεκάρα από την Πόρτσμουθ.

Τώρα, αν το 25% του Μάτος ήταν ή όχι 3 εκ. ευρώ - ή καλύτερα αν τα 3εκ ήταν το 25% + οι αποδοχές του -αυτό δεν μπορούμε να το ξέρουμε ... αλλά ΔΕΝ αποκλείεται καθόλου! Ίσα-ίσα αυτό είναι το πιθανότερο.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ, δηλαδή η ΠΑΤΑΤΙΑ! Το θέμα είναι ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΤΗΣ ΡΗΤΡΑΣ, που ορίστηκε για ένα τέτοιο παίκτη. 4 εκ ευρώ ήταν πολύ μικρό ποσόν και επομένως εύκολο να υπερκαλυφθεί από μια ξένη ομάδα. Σίγουρα ο ΖΑΧΑΒΙ είχε τον πρώτο λόγο σε όλα αυτά, όμως θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερη συμφωνία ώστε να "κλειδωθεί" καλύτερα ο Μάτος έστω για ένα ακόμα χρόνο.

ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, Η ΠΑΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ! Πώς; Καταβάλλοντας τα δέοντα, που στο κάτω-κάτω δεν είναι και κανένα αστρονομικό ποσόν!

Είναι ΚΑΙ δυνατόν ΚΑΙ εφικτό να γίνει! Και ΠΡΕΠΕΙ να γίνει για το λόγο που ανέφερα και εδώ παραπάνω στον Μιχάλη.

Ανώνυμος είπε...

Και κάτι ακόμα, για να μην ξεχνάμε:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ε.Κ.
10 Φλεβάρη 2008

"Δεν είναι δυνατόν ένας παίκτης μας να πωλείται επειδή πάει καλά και ανεβαίνει η αξία του, πρέπει να μπορούμε εμείς να του πληρώνουμε τα χρήματα που δικαιούται ώστε να μένει για πάντα κοντά μας. [...] Όποιος δεν καταλαβαίνει αυτά τα απλά πράγματα δεν έχει καταλάβει ποιος είναι ο Παναθηναϊκός και δεν μπορεί να διαχειρίζεται τα όνειρα της Παναθηναϊκής Οικογένειας."

ΣΥ ΕΙΠΑΣ ΚΥΡΙΕ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΕ!

ΚΑΙ ΕΙΧΕΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΙΚΙΟ!

ΚΑΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ!

Ανώνυμος είπε...

ΤΤ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ.

Ο ΜΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ.

Πανάθας είπε...

Ποιός Βγενόπουλος ρε παιδιά?

Την ομάδα την "τρέχει" ο Τζίγγερ.

Για συμφωνία Παναθηναικού-Πόρτσμουθ κάνει λόγο ο sportfm παρόλο που ο παίκτης εξέφρασε την επιθυμία του να μείνει στον ΠΑΟ. Παιδιά ήταν προκαθορισμένο αυτό. Αν ακούγατε φέτος στο ράδιο Γκότζο όλο μπηχτές πέταγε για τον Μάτος "θα βρούμε τέτοιο παίκτη", "δεν θα είναι απώλεια για την ομάδα" κλπ κλπ. "Κάτι" ήξερε.

ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ.....ΚΡΙΜΑ.......

ΑΡΧΙΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΤΡΙΓΜΟΙ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ...

ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ. ΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΠΡΟΚΟΠΗ ΣΟΡΥ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ.

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ.

:-(

Ανώνυμος είπε...

Αυτά αναφέρει η ιστοσελίδα του BBC
σήμερα το πρωί, 12.00 ώρα Αγγλίας.

http://news.bbc.co.uk/sport1/hi/football/teams/p/portsmouth/7435383.stm

Meanwhile, Pompey have dismissed a report that they have signed Brazilian midfielder Marcelo Mattos from Greek club Panathinaikos.

Pompey insist the 24-year-old is not one of the five stars they want to sign this summer.

The club's communications director Gary Double said: "There is no truth in this report at all."

Μπορεί να εξηγήσει κανείς τη στάση της Sporday που έχει κάνει σημαία της τη συγκεκριμένη είδηση;

Ανώνυμος είπε...

http://news.bbc.co.uk/sport1/hi/football/teams/p/portsmouth/7435383.stm

Ορθή επανάληψη

Ανώνυμος είπε...

Είστε ΟΛΟΙ ΣΑΣ απίστευτοι και για τα μπάζα!!!!! Δεν μπορείτε μια φορά να μην γκρινιάξετε; Πρέπει πάντα κάτι αρνητικό να απασχολεί το μυαλουδάκι σας; Εσείς είστε που τρέχετε στα γήπεδα για να υποστηρίξετε την ομάδα;
Πάρτε το χαμπάρι: η αγάπη προς μια ομάδα δεν μπαίνει στο "ζύγι" με προυποθέσεις κ.α.
Έχετε συνηθήσει να γκρινιάζετε και ότι και να αλλάξει στην ομάδα -που φέτος φαίνεται πως άλλαξε διοικητικά- δεν πρόκειται ούτε να το διακρίνετε, ούτε να το χαρείτε!
Χαλαρώστε....

Ανώνυμος είπε...

@karma

φιλαράκι δεν είμαστε εμείς για τα μπάζα αλλά μάλλον εσύ.

Γιατι εμείς γκρινιαζουμε γιατι θελουμε να δούμε την Παναθα μας ψηλα και αυτο δεν γινεται με Βυντρα - Τζιολη αλλά με παικτες τύπου Ματος και καλύτερους.

Και επί την ευκαιρία,το συλλαλητηρίο και όλες οι διαμαρτυρίες δεν έγιναν για να φυγει ο Τζιγκερ αλλα για να αλλάξει κάτι προς το καλυτερο στην ομάδα μας.

Σ.

Ανώνυμος είπε...

@ karma

χαλαροι ειμαστε φιλαρακι. αλλα οχι να λες οτι ειμαστε ολοι για τα μπαζα.
καλο θα ηταν να μην προκαλεις τους λοιπους ομοθρησκους με τετοιους χαρακτηρισμους...

Ανώνυμος είπε...

γκρινια μουρμουρα και εμπαθεια!!!

η νεα δοιήκηση δεν εχει πανω απο μια βδομαδα που συσταθηκε, πριν καν προλαβει να κανει μια μεταγραφη, βγηκαν ολοι και κραζουν παλι.

"ο πατερας του τζιγερ" "ο αντωνιου του τζιγερ", "παλι τα ιδια θα εχουμε" κτλ.

δηλαδη προτεινε καποιον αλλο ο παυλοσ η ο ανδρεας και περασε του τζιγερ και οχι των αλλων?
ολοι μαζι δεν συμφωνησαν?

δεν ειναι μο0νο να αγαπαμε την ομαδα, αλλα να την αγαπαμε και με τον σωστο τροπο. ολοι νομιζετε οτι ειναι το δικο σας βιλαετι. οτι ακριβως κατηγορειται τον τζιγκερ. αγαπαω αληθινα την ομαδα σημαινει την στηριζατε no matter what.
ειδικα τωρα που κανει για πρωτη φορα μια σωστη αρχή. και οχι να αναμασαμε συνεχει τα λαθη του παρελθοντος που μασ πανε πισω.

εχετε γινει ιδιοι με τους γαυρους. κολημενοι, με τετοια εμπαθεια που δεν μπορειται να δειτε την πραγματικοτητα.

και βεβαια ειστε όλοι καλυτεροι προπονητες και καλυτεροι manager απο τον καθενα!

οκ όλοι εχουμε αποψη για όλα. εκατομυρια διαφορετικες αποψεις για το τι ειναι σωστο! ποιον απο ολους μας να ακουσει η δοιηκηση?

μολισ σας πεταξει ενα ονομα μια εφημεριδα, τρεχεται στο youtube βλεπετε κανα βιντεο και όλοι φωναζεται, αυτον να παρουμε αυτον τον παιχταρα, τετοιυς παιχτες θελουμε, αλλα δεν φτιαχνεται ετσι μια ομαδα.

και γω γουσταρω να μεινει ο ματος. ο σιμαο ειναι καλυτερος αλλα δεν ειναι ετοιμοσ για τσαμπιονσ λιγκ. και να φερουμε καποιον αλλο δεν ειναι σιγουρο αν θα δεσει. τα αμυντικα χαφ, ειναι η ποιο νευραλγικη θεση σε μια ομαδα.

αλλα απο αυτο στο να περασω να βριζω την δοιηκηση γιατι δεν δινει 7 μυρια για να κρατησει τον ματος, ή γιατι δεν ειχε αγορασει το 50 η το 100 % περσυ ,υπαρχει μεγαλη αποσταση.

αν ο παικτης θελει και ισχυει οτι μπορουμε να τον κρατησουμε με τριαμιση, μια χαρα. αλλα απο εκει και περα σκετη υπερβολη.
ηδη δωσαμε 1, για το 25% χωρις μισθο και μπονους. δηλαδη ποσα τον κοστολογειται ? και να υπολογιζεται και τους μισθους μαζι.

και σκεφτειται περισυ το μεταγραφικο μπατζετ ήταν σκαρτα 5 μυρια, τωρα μιλανε για 20 χωρισ τους μισθους των παικτων.

εγω προτεινω να ξεκολησουμε απο τη μουρμουρα που μας εγινε συνηθεια και να στηριξουμε την ομαδα.

zouk είπε...

Συμφωνω ammos.Aπιστευτο το ποσο ανυπομονοι ειναι οι περισσοτεροι.
Οταν θα τελειωσουν οι μεταγραφες ας κανουμε κριτικη αλλα μεχρι τοτε ηρεμια.
Εχω αρχισει και νιωθω με τοση μουρμουρα σαν να μην εχει αλλαξει τιποτα.

Ανώνυμος είπε...

ΑΙΩΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ!!

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΝΑΘΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΛΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ!!

Πανάθας είπε...

Μπράβο στο μπάσκετ.

Για μια ακόμα φορά υπερήφανοι.

---------------------------

Παιδιά οι επισημάνσεις του στυλ "μην γκρινιάζετε" ανήκουν στην ίδια κατηγορία με το "γκρινιάζουμε".

Η υπερβολική αγάπη καμιά φορά γίνεται και ασφυκτική.

Όσοι από εσάς έχουν παιδιά θα το ξέρετε.

Σταματήστε τις νουθεσίες λοιπόν.

ΝΑΙ στην ελευθερία έκφρασης.

Πανάθας είπε...

Και ναι αν χαθεί ο Μάτος θα γκρινιάζω. Όπως γκρίνιαζα (και δυστυχώς δικαιώθηκα) όταν χάθηκε ο Σισκάουσκας.

:-((

SAVE MATOS NOW......

zouk είπε...

Παιδιά οι επισημάνσεις του στυλ "μην γκρινιάζετε" ανήκουν στην ίδια κατηγορία με το "γκρινιάζουμε".

Συγνωμη παναθα αλλα νομιζω οτι αυτο που εγραψες ειναι λιγο ακυρο.
Ειναι σαν να λες οτι το "Μην Καπνιζετε" ανηκει στην ιδια κατηγορια με το "καπνιστε".Απλα δεν γινεται αυτο.

Πες μου αν κερδισες κατι με το οτι γκρινιαζες για τον Σισκαουσκας.Δεν κερδισες κατι.

Πανάθας είπε...

Φίλε Zouk είμαι υπερ της ενεργής συμμετοχής. Και ΝΑΙ κατά τη γνώμη μου οι "φωνές" οφείλουν να εισακούονται από τους επαΪοντες.
Και αν δεν ακούγονται είναι χρέος μας να ακουστούν. Με αυτή την λογική οδηγηθήκαμε στο πολυσυμετοχικό σχήμα. Αν είχαμε μείνει στα ευχολόγια τώρα ακόμα Τζίγγερ (μόνο του) θα είχαμε. Άρα μην υποτιμείς καμία γνώμη και μην την εντάσσεις αναγκαστικά στη...κακομοιριά.

Με την λογική την δική σου, αν τα βρίσκω όλα ωραία και δεν γκρινιάζω το ίδιο αποτέλεσμα δεν θα φέρω?

:-))

Γιατί να μην εκφέρω την γνώμη μου. Γιατί να μην προβάλλω τις αντιρρήσεις μου για τα κακώς γινόμενα στην ομάδα?

Δεν εγκρίνω (προσωπική εκτίμηση έτσι?) την εικόνα του άβουλου οπαδού, που ο ρόλος του είναι απλώς να χειροκροτάει.

Επανλαμβάνω λοιπόν (παρόλο που είμαι πολύ χαρούμενος από το νταμπλ στο μπάσκετ):

SAVE MATOS MHN SAS PAROYME ME TIS NTOMATOS!!!!

:-))

Ανώνυμος είπε...

Εγώ προτείνω όλοι μαζί να συνεχίσουμε να βρίζουμε τον Τζίγκερ...
Έκανε βέβαια αυτό που ζητούσαμε αλλά το πιο σημαντικό είναι να μπορούμε να ξεδίνουμε και να βγάζουμε τα κόμπλεξ μας...
Και βέβαια πάνω απ' όλα μην τυχόν και αφήσουμε την ομάδα ήσυχη να προσπαθήσει για κάτι, έτσι;;;

Ανώνυμος είπε...

@ ammos sta malia και Karma,

πολύ αφοριστικός ο λόγος σας εναντίον "όλων" (ποιών;) "μας"...

... αλλά - πέρα από το ότι δεν λέμε "όλοι μας" εδωμέσα τα ίδια ακριβώς πράγματα (και μάλιστα μερικοί "μας", σε κάποια συμφωνούμε και σε άλλα έχουμε σφαχτεί) - δεν λέτε κουβέντα για το θέμα ΜΑΤΟΣ.

- Θεωρείτε τρελό που θέλω (α' ενικό) να μείνει;
- Μήπως δεν είναι (και με μεγάάάλη απόσταση από τους Μάριτς, Μπίσκαν, Κονσεϊσάο, Ζουτάουτας, Μπόβιο) ένα αμυντικό χαφ κλάσης που έλειψε για χρόνια από την ομάδα, που επιτέλους ήρθε και έδεσε μαζί της και που πρόσφερε πάρα πολλά ακόμα κι όταν έπαιζε "σκοτωμένος" έπειτα από τόσους μήνες συνεχούς μπάλας σε Βραζιλία-Ελλάδα;
- Πρέπει να φαντάζεται κανείς, πως είναι "ο καλύτερος προπονητής" κι ο "καλύτερος manager" για να τα βλέπει αυτά;
- Είναι γκρίνια (με την κακή έννοια που θέλετε να αποδώσετε: κακιά μουρμούρα δηλαδή και όχι φωνή από ενδιαφέρον) να λες, ότι η Νέα ΠΑΕ οφείλει να κάνει ό,τι μπορεί για να τον κρατήσει;

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ: στη χτεσινή συνδιάσκεψη του Νέου Σχήματος της ΠΑΕ, το θέμα Μάτος ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ και μάλιστα (όπως δήλωσε ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ μετά) η επιθυμία είναι ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ο Μάτος!

- "Γκρινιάρηδες" και "άμπαλοι" είναι λοιπόν και αυτοί;

Αυτά περί ΜΑΤΟΣ και για τα υπόλοιπα που λες ammos, ότι δλδ ... μόλις ακούσουμε κάποιο όνομα τρέχουμε στα youtube και σκούζουμε να τον αγοράσουμε ... σου απαντώ απλά: ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ BLOG ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑ ΝΟΥ!

----

ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ!

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑϊΚΟΣ ΔΙΔΑΞΕ ΠΑΛΙ ΧΤΕΣ

ΜΠΑΣΚΕΤΑΡΑ

ΚΑΙ

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ!

Ανώνυμος είπε...

... και για των λόγων μου το αληθές, από sportdog.gr :

Παράλληλα,[o KΩΣΤΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ] έκανε ένα μικρό σχόλιο για την περίπτωση Μάτος που απασχολεί έντονα τις τελευταίες μέρες τους φίλους της ομάδας και δεν φάνηκε αισιόδοξος για ευτυχή κατάληξη στο θέμα. «Πρόθεση του Παναθηναϊκού είναι να κάνει ό,τι μπορεί για να κρατήσει τον Μαρσέλο Μάτος, αλλά δεν είναι εύκολο. Αυτό όμως έχει ένα όριο, αλλά θα γίνει ότι είναι να γίνει. Ο παίκτης έχει ένα όρο στο συμβόλαιό του, σύμφωνα με τον οποίο μπορεί να φύγει», ανέφερε σχετικά ο διευθυντής ποδοσφαίρου των «πράσινων»...

- Επαναλαμβάνω: "ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΜΑΡΣΕΛΟ ΜΑΤΟΣ."

Είπαμε κάτι διαφορετικό "εμείς";

ΚΑΝΕΤΕ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ!

Pappas10 είπε...

Η ομάδα του Μπάσκετ με εκνευρίζει... Τους κάνει συνέχεια πλάκα.

Παίζει 30 δευτερόλεπτα μπάσκετ στο 1ο, 2ο και 4ο δεκάλεπτο και 5 λεπτά στο 3ο και τους κερδίζει με 14 πόντους. ΕΓΩ ΘΕΛΩ 45 ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΛΥΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ. ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΣΤΟΧΟ.

Εγώ το έχω πει. ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ.

ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Πανάθας είπε...

Μερικά ενδεικτικά αποσπάσματα από το sports.e-go:

"Υπέρμαχοι του Ολλανδού, που ήταν βοηθός του Αβράμ Γκραντ στην Τσέλσι, την προηγούμενη περίοδο, στάθηκαν ο Κώστας Αντωνίου (κατέθεσε την άποψή του και για τους τέσσερις υποψηφίους καθώς και την προτίμησή του στον Τεν Κάτε), ο Τζίγγερ και ο Βέλιτς! Με τη λύση-Λάουντρουπ τάχθηκαν οι κ. Βγενόπουλος, Γιαννακόπουλος, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι «διαθέτει το ειδικό βάρος λόγω της μακράς και λαμπρής ποδοσφαιρικής του πορείας στα γήπεδα, να γίνει αποδεκτός αμέσως και στους παίχτες και στον κόσμο της ομάδας»...

Ο Α. Βγενόπουλος τόνισε ότι «πρέπει να εξαντληθούν τα περιθώρια για να παραμείνει ο Μάτος στην ομάδα»! «Αν θέλει ο παίχτης, πρέπει να δώσουμε τα χρήματα για να τον αγοράσουμε», είπε χαρακτηριστικά. Αργότερα ο Κ. Αντωνίου υπογράμμισε ότι «θα γίνει προσπάθεια για να μη φύγει ο Μάτος, αλλά κάτι τέτοιο δεν εξαρτάται μόνον από μας»... Ο ΠΑΟ χρειάζεται πρώτα από όλα να συμφωνήσει με τον μάνατζερ του Πίνι Ζάχαβι και να καταβάλει περίπου 5,5 εκατ. ευρώ για να πάρει το 100% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή.

Οι νέοι μεγαλομέτοχοι ζήτησαν ακόμα να γίνει προσέγγιση στους Κυργιάκο, Μπασινά, Σεϊταρίδη, με σκοπό την επιστροφή τους, ενώ όλοι συμφωνήσαν με τις κινήσεις για την απόκτηση των Κλέιτον, Χριστοδουλόπουλου."

Αν "μελετήσει" κάποιος το εν λόγω άρθρο φαίνονται οι "ασθένειες" της πολυμετοχικότητας καθώς και η "διαφωνία" των εκτός Τζίγγερ μετόχων(από εδώ και εμπρός "μέτοχοι" καθώς Τζίγγερ είναι μόνο ένας) καθώς και το γεγονός ότι οι αποφάσεις θεωρητικά ΜΟΝΟ λαμβάνονται από ΟΛΟΥΣ.

Στην πρώτη παράγραφο, είναι ξεκάθαρο ότι οι μέτοχοι θέλουν Λάουντρουπ (εξηγούνται οι λόγοι στην πρόταση του Παύλου) ενώ μάλον θα καταλήξουμε στον Τεν Κάτε επειδή είνα πιο φτηνός.

Στην δεύτερη παράγραφο επίσης υπάρχει επιθυμία και η διάθεση από τον Βγενόπουλο προσωπικά και τους μετόχους να κρατήσουν τον Μάτος αλλά ο εκπρόσωπος του Τζίγγερ (Αντωνίου) δείνει διστακτικός (αυτός κάνει τις επαφές). Άρα...ξεχάστε τον Μάτος.

Στην τρίτη παράγραφο φαίνεται επίσης η επιθυμία από τους μετόχους για την επιστροφή των "ασώτων" (δεν υπάρχει περίπτωση να συμφωνήσει ο Τζίγγερ) καθώς και για την αγορά Κλέιτον/Χριστοδουλόπουλο από την ελληνική αγορά. Εδώ η πλευρά Τζίγγερ αντιτείνει ότι χωρίς προπονητή μεταγραφές δεν γίνονται.

Έτσι για να "γκρινιάζουμε" με επιχειρήματα.

:-)

Ολόκληρο το άρθρο εδώ:
http://sports.e-go.gr/article.asp?catid=8256&subid=2&pubid=1098101&tag=7950

Pappas10 είπε...

Έλα ρε ΠΑΝΑΘΑ που είναι επιχείρημα το κάθε κωλό σάιτ.

Μην τρελαθούμε τελείως... διχώνεια πάει να σπείρει και ακολουθει την πεπατημένη. Ο "κακός" Τζίγγερ και οι "καλοί" υπόλοιποι.

Εγώ δεν πιστεύω τίποτα απ' ό,τι διαβάζω αυτή τη στιγμή. Απλά περιμένω να δω κινήσει και αγώνες της ομάδας και μετά θα κρίνω.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Πανάθας είπε...

Μιχάλη θα συμφωνούσα ΑΠΟΛΥΤΑ με όσα λες αν για όλα όσα φερόμαστε και αγόμαστε εδώ δεν ήταν προιόν αυτής της "παραπληροφόρησης".

Δεν πιστεύω να περιμένεις να κάνω ρεπορτάζ μόνος μου ε?

:-))

-------------------------

Δεν συμφωνώ επίσης με τη δήλωση Πατέρα ότι δεν θα πιαστούν κορόιδα επειδή θα "πέσουν" χρήματα.

Αν θες να ριξεις τη δυναστεία του Ολυμπιακού και να δημιουργήσεις μια αντίστοιχη (και ακόμα καλύτερη) δική σου θα πρέπει να ματώσεις οικονομικά ακόμα και αν χρειαστεί να υπερπληρώσεις το "προιόν" σου.

Το μπάτζετ για μένα είναι μικρό.

Αν ο Μάτος και ο προπονητής κοστίσουν γύρω στα 7 μύρια τότε μένουν άλλα 13 γιανα καλύψουν 7-8 θέσεις. Άρα πας για μεταγραφλές του 1,5 μύριου. Και δεν μένει και μία για τις εκλογές της ΕΠΟ τον Οκτώμβρη. :-)

ΑΥΞΗΣΤΕ ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΜΑΛΑΚΕΣ.

Πάρτε Χριστοδουλόπολο, Τζιμπούρ, Κλέιτον, Κατσουράνη φέρτε πίσω Κυργιάκο, Μπασινά, Σειταρίδη, αγοράστε τον Φερναντές της Ρίβερ, πάρτε αριστερόι χαφ..........

ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!

zouk είπε...

Φιλε Παναθα.

Το πολυμετοχικο σχημα το καταφεραν ο Βγενοπουλος και οι Γιαννακοπουλοι με την πιεση τους.Με πατημα αυτους βγηκε ο κοσμος εξω.Ο κοσμος ομως πιο πολυ ηθελε να φυγει ο Τζιγγερ παρα πολυμετοχικοτητα.Ημουν απ τους πρωτους που γραφτηκε στην ΠΕΚ αν και δεν νομιζω οτι εχει σημασια.

Οπως εχω πει και καπου πιο πανω δεν ειμαι αντιθετος στο να πει καποιος τις αντιρησεις του,το μονο που ζηταω ειναι υπομονη μεχρι να δουμε το συνολο των μεταγραφων.Αμα στην 1 της προετοιμασιας εχεις παρει ενα παιχτη και δεν εχεις καλυψει τα κενα που εχουν δημιουργηθει φωναξε οσο θες και εγω θα ειμαι μαζι σου.

Το θεωρω αδικο σε κατι καινουργιο που ξεκιναει.Πολυ θεωρειτε οτι δεν εχει αλλαξει τιποτα.

Μετα που γραφεις για τον προπονητη,θα σου πω την δικια μου γνωμη.Θα ηθελα τον Λαουντρουπ μονο και μονο για να την μπω σε Γαυρους που λενε οτι δεν μπορουμε να τον παρουμε.Απο εκει και περα νομιζω οτι δεν αξιζει τοσα λεφτα για το βιογραφικο που εχει,παει να μας πιασει κοροιδα.Απο εκει και περα προτιμω τον Τεν Κατε για τις παραστασεις που εχει(Τσελσι,Μπαρτσελονα κ.α)και για την φιλοσοφια που εχω ακουσει οτι εχει για το ποδοσφαιρο.

Ανώνυμος είπε...

@ Πανάθα,

είχανε μικρόφωνο μέσα στη συνδιάσκεψη τα παλικάρια του sports-e.go και ξέρουν ακριβώς τι υποστήριξε ο καθένας;

Ε, δεν νομίζω!

Κι ακόμα: σε αυτά που παράθεσες, πού είναι το τι είπε ο Πατέρας; Κι αυτός στη συνδιάσκεψη δεν ήτανε;

Οπότε: το τι γράφει ο κάθε (ευφάνταστος ή όχι) δημοσιογράφος για πράγματα που ειπώθηκαν "κεκλεισμένων των θυρών" ... δεν αποτελεί σοβαρό υλικό, ούτε κι επιχείρημα για να συζητηθεί!

Το sportdog λ.χ. λέει μεν, ότι ο Βγενόπουλος είπε για Λάουντρουπ αλλά δεν αναφέρει τίποτα για το τι είπε (ή δεν είπε) ο Παύλος.

Άλλοι πάλι λέγανε, ότι είπανε για επιστροφή των Μπασινά, Σώτη και Γιούρκα ... και άλλοι ότι κάτι τέτοιο αποκλείστηκε.

Μην καθόμαστε τώρα λοιπόν και συζητάμε σε τέτοια σαθρή βάση.

Άλλο το τι είπε λ.χ. ο Αντωνίου on-camera βγαίνοντας από τη διάσκεψη, που το είδαμε και το ακούσαμε άπαντες.

Ας βγουν ο Βγενό και ο Παύλος να επιβεβαιώσουν αυτά, που τους έβαλε στο στόμα ο δημοσιογράφος του sports-e.go ... και τότε, ναι, να το συζητήσουμε.

Για μένα Λάουντρουπ και Τεν Κάτε έχουν ο καθένας τα καλά του και τα στραβά του, αλλά είναι ισότιμες λύσεις για τη θέση του προπονητή.

Pappas10 είπε...

ΠΑΝΑΘΑ,

Ναι όλοι θύματα της ίδιας (παρα)πληροφόρησης είμαστε και γι' αυτό εγώ έχω επιλέξει τον δρόμο της σιωπής απέναντι σε δημοσιεύματα και την κρίση μόνο επί των πεπραγμένων.

Θα μου πεις ότι άμα χυθεί το γάλα τι να το κάνεις; Το προτιμώ όμως από το να γινόμαστε απο 18 χωριά χωρίς λόγο.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης

Υ.Γ. Η επιδρομή στον "Σκλαβενίτη" στα εξάρχεια ήταν μόνο η αρχή... η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ πλησιάζει...

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ ΤΤ, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Ο δημοσιογράφος το όνειρο το είδε με γεμάτο από όσπρια στομάχι. Ή πρέπει να είναι ανηψιός της Αγ. Αθανασίας του Αιγάλεω και βλέπει οράματα.
Πάντως είναι γενικώς παραδεκτό ότι οι "κοκαλλένιοι" δημοσιογράφοι έχουν επιδοθεί σε μία άνευ προηγουμένου εκστρατεία για να πνίξουν στα ρηχά όλη αυτή τη "ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ" που υπάρχει και όλο αυτό το κλίμα ευφορίας και αισιοδοξίας που αποπνέουν όλες οι παναθηναικές φίλαθλες μάζες.
Είναι η πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια που έχουν συσπειρωθεί γύρω από τη Διοίκηση και περιμένουν τις εξελίξεις.
Δεν ακούω κανένα και τίποτα. Είναι όλοι τους πουλητάρια. Από ΕΠΟ μέχρι το Τύπο.
Βλέπουν ότι ο ανοιχτός χώρος που παίζανε μόνοι τους τόσα χρόνια αρχίζει και γεμίζει με άλλους φιλοσόφους εκτός του "Σωκράτη" και τους πιάνει τρέμουλο.
Εχω την αίσθηση ότι οι εξελίξεις στην ομάδα τρέχουν με ραγδαία ταχύτητα.
Περιμένω και γω όπως όλοι να γίνει κοσμογονία. Ήδη οι ενέργειες που γίνονται για την απόκτηση προπονητή με βρίσκουν απολύτως σύμφωνο. ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ.
Το καινούργιο να ξέρετε έχει πάντα εχθρούς γιατί είναι άγνωστο αλλά πιστεύω ότι χειρότερα από ότι πήγαμε τα τελευταία 12 χρόνια δε πρόκειται να πάμε. Δίνω λοιπόν πίστωση χρόνου και αγοράζω διαρκείας.

Ανώνυμος είπε...

αφου ολοι λεμε το μακρυ και το κοντο μας να δηλωσω και εγω τα εξής :

1. δεν θελω τον τζιμπουρ, με τιποτα ομως. καλο παιχτακι, αλλα πολυ τσογλανι. και απο τη στιγμη που εχω παπ σαλπι που μοιαζουν αρκετα σε στυλ, θελω κατι καλυτερο. ο τζιμπουρ εχει ταβανι, και στον παο δεν θα ειναι τιποτα περισσοτερο απο οτι ο σαλπι. προτιμω να ριξουμε χοντρα λεφτα για ενα ψηλο, δυνατο και τεχνιτη που να παιζει στην περιοχη του πεναλτι. και πλζ να ξερει να ντριπλαρει

2. δεν θελω κλειτον. τι να τον κανω. να τον εχω παγκο? η θα ειναι βασικος? στη θεση ποιου στο κεντρο σαν ο οργανωτης μας? δηλαδη ετσι φανταζεστε την μεσαια γραμμη?
και να τον βαλεις να παιξει ακραιος, θα ειναι μετριος. μονο οταν εχει ελευθερο ρολο αναδυκνειει το ταλεντο του. αλλα ειναι πολυ λιγος κατα τη γνωμη μου για να παιζει ετσι στον παο.
μονο για back up, αλλα 2,5 μυρια για μπακ απ?

3. μπασινας, γουσταρω να κλεισει την καριερα του εδω. αλλα βασικο αμυντικο μας χαφ ο μπασινασ στα 32? η και αυτος για παγκο?

4. για σειταριδη λυσαω. μαζι με νινη και παπασταθοπουλο ειναι οι μονοι ελληνες παικτες παγκοσμιας κλασης.
αλλα σιγα μην ερθει στην γκρινια και αφησει τα λουσα. ειδικα αυτος.

αν μεινει ο ματος (θεου θελοντος) ο τεν κατε θα τον λατρεψει.

θελω να φυγει για παντα ο κρυφογαυρος σπυριαρης μαντζιος. ξερναω με τοσα σπυρια που εχει. τι διαολο? δεν εχει γαμησει ακομα? 27 εγινε.

λατρευω λεοντιου. ελπιζω να παρει πολλα παιχνιδια φετος.

ελπιζω τουλαχιστον φετος να παρει ποδι ο κωλορομερο.

ειναι αστειο που μιλαμε ακομα για τα χιλιαρικα διαφορας για τον ιβ.

στο 4-3-3 του τεν κατε ο λαζαρος θα βρει επιτελους τη θεση του σαν winger απο αριστερα , και με τον νινη απο δεξια δεν με χαλαει να τους δω σε καποια παιχνιδια.

το ξερω ειμαι ανωμαλοσ, αλλα θα μου λειψει ο βυντρα.

θεοσ ο παυλος, ριχνει λεφτα εκανε την βαζελα ομαδαρα, αλλα αυτη η μπαναλιτε κοκαλιτιδα που κουβαλαει, με διαλυει. καλα για το θαναση, τι να πω, ουτε οι υπουργοι στη χουντα τετοια φατσα

τα 20 εκατ για μπατζετ, ειναι μια χαρα λεφτα. περισυ για τις μετακινησεις δεν δωσαμε πανω απο τρια. δεν μιλαω για ελευθερους και συμβολαια.
ο γαυρος περισυ εδωσε 10. και φετος δεν θα σπρωξει πανω απο 5-6.
τα 20 ειναι μια χαρα για αρχη. βαλε καμια 5αρα για το χειμωνα.

διαρκειας φετος πιστευω θα γινει χαμος. ήδη εψησα 3 φιλαρακια μου που μ ετρανε και τις φακες.

Ανώνυμος είπε...

@ ammos,

1. Συμφωνώ, με τη διευκρίνση ότι δεν θέλω ΠΑΠ με τίποτα! Βαρέθηκα να παίζει μπαλίτσα μόνο αφότου έχει χαθεί κάθε ελπίδα για πρωτάθλημα!

2. Συμφωνώ και επαυξάνω.

3. Μπασινάς: από τη στιγμή που στην ερώτηση "Τι σου έρχεται στο μυαλό όταν ακούς Παναθηναϊκός", απαντάει "Τίποτα, παλιότερα πίκρα, τώρα τίποτα" ... να πάει να γμθεί!

4. Νίνης: μη μας τον ξανακάψουνε με τόση λατρεία. Είναι ταλεντάρα αλλά δεν γίνεται να παίζει σε όλες (!) τις Εθνικές.

5. Ελπίζω κι εγώ να πάει κάπου αλλού ο Ρομέρο.

6. Τα 20 εκ δεν είναι κι άσχημα ... εκτός κι αν ξαναγκρεμίσουνε όλη την ομάδα και πρέπει να την ξαναχτίσουνε. Φτάνουν ίσα-ίσα για 3 Μάτος, ένα ΤενΚάτε και κάτι ψιλά. Ό,τι έχουμε ανάγκη δηλαδή.

Ανώνυμος είπε...

ammos,

συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ σε όσα έγραψες και να προσθέσω ότι δεν "καίγομαι" για Κατσουράνη

Ανώνυμος είπε...

@τζονι

αληθεια είπε έτσι ο μπασινας? που σε συνεντευξη? ή ραδιο αρβύλα?

@καρμα
ουτε εγω ψήνομαι για κατσουρ.

η μπλακπερν έχει κινηθει και αυτη για τεν κατε, εμεις δεν τον εχουμε ανακοινώσει ακομα. ελπιζω να μην μας φτυσει γιατι τώρα με εχει καψουρέψει

ο ματος μου φαίνεται θα μεινει, αν ο τεν κατε πει το οκ.

θελω να μεινει και ο δαρλας για μπακ απ του σπυροπουλου.

ελπίζω να καταλάβουν οτι αν μια θεση ταιριάζει στον δημούτσο, αυτή είναι σαν αμυντικο χαφ

μου αρεσει ο σαργιεκι.

ο γκούμας γέρασε αλλά διπλα στον γκούφη μόρις δεν καταλαβαινεις οτι δεν ειναι για πολλά πολλά.

οχι οτι θα με χάλαγε ο κυριάκος με τη μαλούρα, είναι και ελευθερος λούζεται και με Head and Soldiers , ένα κομάντο πάντα χρειάζεται, αλλά χρειαζόμαστε και ένα μπακ ταχύ με καλή και γρήγορη πάσα.

αλλά δεν βλέπω να φεύγει ο μόρις, αρέσει της μαριάννας βαρδινογιάννη,
που πάντα την συγκινει η δυστηχία της αφρικής.

ελπίζω να δούμε και τους πιτσιρικάδες σε κανα παιχνίδι, μπουτζίκο(δεν ειναι ιδιος ο φύσσασ στα νιάτα του?), παντίδο κατράνα κτλ

τον πετροπουλο δεν τον εχω δει ούτε μια φορά. το χει? η κανα ψυχικό κάναμε πάλι απο το "κάνε μια ευχή"


ξέρει κανεις πότε θα αρχίσουν να διαθετουν τα διαρκείας?

zouk είπε...

Ο Sport-fm γραφει:

Στην Αθήνα βρίσκεται από το μεσημέρι της Παρασκευής ο Χενκ Τεν Κάτε. Ο Ολλανδός τεχνικός έχει συμφωνήσει σε όλα με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού και το μόνο που απομένει είναι η υπογραφή του συμβολαίου, που θα είναι διάρκειας δύο ετών, έναντι 1,5 εκατ. ευρώ το χρόνο.

Αρα πολυ χλωμη την βλεπω την Μπλακμπερντ αν οντως ισχυει κατι τετοιο.

Ανώνυμος είπε...

το μαθα, δεν νομιζω να χαλάσει.

αντε να αρχίσουμε με καμια μετγραφή να ζεσταθούμε λιγο.

και να ακουσουμε τιποτα καλό. βαρέθηκα πια με τα χιλιαρικα του ιβ.

μακάρι να φέρουν τον pablo piatti της εστουνδιανδες, ποιος τον χέζει μετα τον ιβ.

Ανώνυμος είπε...

@ ammos,

σε συνέντευξη στο περιοδικό της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ, Κυριακή, 1 Ιουνίου.

Για την ακρίβεια είπε: "Ουδέτερα. Παλιότερα μου έβγαινε πίκρα. Τώρα είμαι ουδέτερος".

Πανάθας είπε...

Παιδιά εγώ σόρυ αλλά θα απέχω από την άτυπη δίκη "Μπασινά". Δεν μπαίνω σε αυτό το τριπάκι, πρώτον γιατί οι δηλώσεις σε εφημερίδες είναι αναξιόπιστες (συ είπας - είμασταν παρόντες?) :-) κα δεύτερον γιατί τα παιδιά αυτά (Γεωργακόπουλος, Σαραβάκος, η γενιά του 2000 κλπ κλπ) υπήρξαν θύματα ενός κομπλεξικού ποδοσφαιρκού καθεστώτος αμιγώς απολυταρχικού.

SAVE MATOS NOW!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

@ Πανάθα,

δεν είναι άτυπη, είναι ... έντυπη!

Τα είπε σε ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ, ON THE RECORD - δηλαδή καμμιά απολύτως σχέση με την άλλη περίπτωση, όπου έγινε μια συζήτηση κεκλεισμένων των θυρών και κάποιοι, που δεν ήταν εκεί παρόντες, "αποκαλύπτουν" δήθεν τι ειπώθηκε!

Μη συγκρίνεις λοιπόν ανόμοια πράγματα.

Από την άλλη, δεν είχαν όλοι οι αδικημένοι την ίδια στάση. Π.χ. ο Γεωργακόπουλος δεν έχει βγει να διαλαλεί αντιπαναθηναϊκή πραμμάτεια ποτέ. Ο Λύμπε δεν είπε ποτέ κάτι εναντίον του Παναθηναϊκου. Ο Αντωνάκης πάλι, έγινε "μέλος". Ο Γκέκας βγάζει τόνους χολής και δημητήριου, όχι εναντίον του Ραλιστα αλλά κατά του Παναθηναϊκού γενικώς. κ.α., κ.α., κ.λπ., κ.τ.λ.

Ο ΜΠΑΣΙΝΑΣ λοιπόν έχει κάθε δικαίωμα να βγάλει όση χολή θέλει εναντίον του Ραλίστα! Άλλο όμως αυτό, και άλλο "ακούω ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και δεν νιώθω τίποτα"! Έχει μια διαφορά, δεν νομίζεις;

Φυσικά, έχει ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να νιώθει έτσι, να σκέφτεται έτσι και να το λέει. ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ!

Αλλά εξίσου έχω κι εγώ δικαίωμα να πω "στα @@@ μου να ξανάρθει"!

Πανάθας είπε...

Τουρτούρα δεν κρίνω το "δικαίωμα" σου όπως αναφέρεις. Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται.

Προσωπικά είμαι πάντα υπέρ των εργαζόμενων. Και δεν θα μπορούσα να εξαιρέσω από αυτή την κοσμοθεωρία τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναικού που "μάτωσαν" και αγάπησαν αυτή την φανέλλα. Τα τελευταία χρόνια γίναμε ΟΛΟΙ μάρτυρες σπίλωσης αυτών των παιδιών από συγκεκριμένο άνθρωπο κατευθυνόμενο από τη διοίκηση.

Απλά μου προκαλεί θυμηδία η όλη κατάσταση. Έχω το δικαίωμα φανάζομαι έτσι?

Θέλω τα παιδιά αυτά πίσω στην ομάδα - όχι μόνο για την αναμφισβήτητη αγωνιστική τους αξία - για να μου αποδείξουν οι διοικούντες ότι ΟΝΤΩΣ ενώθηκαν και ότι δεν αποφασίζει απλά η πλειοψηφία.

Α και δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τον Μπασινά (γέννημα θρέμμα της ομάδας) με τον βαφομαλλιά που έπαιξε στην ομάδα 1,5 χρόνο.

Τώρα για το τι ειπώθηκε, ΑΝ ειπώθηκε και τι ακριβώς σημαίνουν αυτά τα λόγια και άλλα που πιθανόν να ακούσουμε είναι μεγάληηη ιστορία.

Πανάθας είπε...

ΔΙΟΡΘΩΣΗ:

"Θέλω τα παιδιά αυτά πίσω στην ομάδα, όχι μόνο για την αναμφισβήτητη αγωνιστική τους αξία, αλλά και για να μου αποδείξουν οι διοικούντες ότι αποφασίζει η πλειοψηφία και όχι το 50%."

Ανώνυμος είπε...

@ Πανάθα,

1. Γενικά: το ν' ανήκει κανείς στη μεγάλη γενική κοινωνική κατηγορία των εργαζόμενων, δεν τον δικαιώνει αυτόματα και σαν πρόσωπο. Άλλο η κοινωνική κατηγορία (ή τάξη αν θέλεις) και άλλο τα πρόσωπα.

Με απλά λόγια, μπορεί ένας εργαζόμενος να είναι παλιοχαμούρα και ρουφιάνος του κερατά!

Η διαφορά εργαζόμενου με καπιτάλα είναι απλά η εξής: "Είναι ευκολότερο να περάσει καμήλα από την τρύπα βελόνας, παρά να βρεις καπιτάλα με ανθρωπιά"!

2. Ο Μπασινάς δεν είπε ότι νιώθει "ουδέτερα" ούτε γι' αυτόν που τον σπίλωσε, ούτε γι' αυτόν που τον έβαλε να τον σπιλώσουν. Για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑϊΚΟ το είπε!

Εγώ δεν θα είχα να πω ΤΙΠΟΤΑ αν έλεγε ότι νιώθει, όχι απλά "ουδέτερα" αλλά και οργή, εναντίον του Τζίγγερ. Το να νιώθει ουδέτερα ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ επειδή του την έσπασε ο Ραλίστας, αυτό ΔΕΝ το καταλαβαίνω ούτε το δέχομαι!

Ας τον αφήσουμε λοιπόν τον Άγγελο στην ησυχία του, μακριά από την ομάδα, όπως ΘΕΛΕΙ και ο ίδιος άλλωστε.

3. Οπότε έχουμε και λέμε:

Ο ΜΠΑΣΙΝΑΣ δεν γουστάρει πανάθα και δεν θέλει να γυρίσει.

Ο ΓΙΟΥΡΚΑΣ κι ο ΣΩΤΟΣ πώς σπιλώθηκαν δηλαδή; Ο μεν πρώτος έγινε ... εργαζόμενος-δισεκατομμυριούχος σε χρόνο dt, ο δε δεύτερος, που ανελήφθη στους ουρανούς με ιδιωτικά τζετ για να πάει Σκωτία, πήγε να κάνει λουμπινιά και την έχασε από την
Ουέφα.

Άσ' τους λοιπόν στην άπονη την ξενιτειά να θησαυρίζουν.

Ο ΚΑΡΑ και ο ΦΥΣΣΑΣ επέστρεψαν!

Ποιοί απομένουν λοιπόν που θέλεις να γυρίσουν;

Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ υποθέτω πως όχι. Ούτε πιστεύω να εννοείς τον ΜΙΧΑΛΗ.

Άρα μένει ένας: ο ΛΥΜΠΕ. Σωστά; Σωστά!

ΟΜΩΣ φίλε ...

... ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΛΥΜΠΕ!

Ούτε κι εσύ τον αναφέρεις.

ΓΙΑΤΙ; ΣΤΟ ΠΗΓΑΔΙ ΚΑΤΟΥΡΗΣΕ ΑΥΤΟΣ;

Εδώ σε θέλω μάστορα...

Πανάθας είπε...

Έχουμε διαφορετική θεώρηση των πραγμάτων τι να κάνουμε.

Pas mal που λένε και οι μοδίστρες.

Για τους εργαζόμενους έκανα μια γενίκευση. Το ποσοστό καλού εργαζόμενου/ κακού εργοδότη αγγίζει το 99% και δεν με ενδιαφέρουν οι εξαιρέσεις (εν προκειμένω δεν επιβεβαιώνουν τον κανόνα).

Στα δικά μας τώρα.

Τα παιδιά αυτά (ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ) για μένα σπιλώθηκαν και εκδιώχτηκαν ουσιαστικά από τον Παναθηναικό. Είμαι σίγουρος ότι ο Κωνσταντίνου, ο Νικοπολίδης, ο Κυργιάκος, ο Σειταρίδης, ο Καραγκούνης, ο Φύσσας, ο Λυμπερόπουλος, (7 παίκτες, φευ) ο κορμός δηλαδή της ομάδας που έχτισε ο Κυράστας εκδιώχτηκε από ένα σαθρό διοικητκό καθεστώς γεμάτο από εσωστρεφή συμπλέγματα.

Αν με ρωτάς ποιοί θα ήθελα να γυρίσω πίσω ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ δεν θα ανέφερα τον Λύμπε αλλά τους Σειταρίδη, Κυργιάκο, Μπασινά (σε θέσεις που "πονάμε" κιόλας).

Η "επαναφορά" τους - πέρα από το αγωνιστικό καλό - θα βοηθούσε και στον ψυχολογικό τομέα, καθώς θα φανέρωνε πραγματικά το ξημέρωμα μιας νέας εποχής παρά τη Δύση της παλιάς.

Ψηφίζω λοιπόν ΝΑΙ στα νέα πρόσωπα αλλά ΟΧΙ στην λήθη.

Θέλω να γυρίσουν τα δικά μας τα παιδιά στην ομάδα, να κλείσει το DERBY, να μείνει άνεργος ο Γκότζος και ο Αθανασόπουλος (θα ήθελα να έφευγε και ο Βαρδινογιάννης αλλά δεν γίνεται από ότι φαίνεται) γιατί έκαναν το μεγαλύτερο κακό που θα μπορούσε να πάθει ο Παναθηναικός. Και δεν αναφέρομαι στην απώλεια των τίτλων.

Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.

Στο όνομα της νέας εποχής (έστω και κουτσής και ας διαμαρτύρεστε ότι γκρινάζω πριν ο αλέκτωρ λαλήσει τρεις) σταματάω εδώ το
"πισωγύρισμα" και περιμένω από εδώ και εμπρός έργα.

:-)

Υ.Γ. Επειδή αναφέρθηκε, θέλω Κλέιτον, Τζιμπούρ, Χριστοδουλόπουλο, Καρντόσο, Νάτσο Γκαρσία από Ελλάδα.

Ανώνυμος είπε...

@ Πανάθα
Να τους τυλίξουμε ή θα τους φάτε εδώ?

Πανάθας είπε...

Ανώνυμε?

Γκοτζαλικός και εσύ ε?

Καταλαβαίνω.......ειλικρινά.....και
συμπάσχω ως ένα βαθμό......θα συνηθίσεις όμως δεν είναι τίποτα.........εδώ συνηθίσαμε εμείς 30 χρόνια.........

Περαστικά.

Pappas10 είπε...

Εγώ πάλι ως επώνυμος "Γκοντζικός" δεν τρελαίνομαι με κανέναν από τους "αδικημένους". Μια χαρά καριέρα κάνανε όλοι τους στηριόμενοι στην Αναγνώριση που τους προσέφερε ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. Για να μην πούμε και την εξέλιξη που είχαν ως παίκτες του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ. Γιατί ο Κυριάκος (π.χ.) ήταν ένα "τελάρο" από τον Άγιο Νικόλαο που του δόθηκε η ευκαιρία να παίξει Τσου-λου από την ΠΑΝΑΘΑ και να δουλέψει σε άλλο επίπεδο. Ναι, σίγουρα εκμεταλεύτηκε την ευκαιρία αλλά του δώθηκε. Ενώ στον Μενδρινό (πάλι για παράδειγμα) της γαβριέλας ποτέ δεν δώθηκε τέτοια ευκαιρία.

Ή μήπως το ίδιο δεν ισχύει και για τον Γιούρκα; Από το "who is Giourkas" του σερ Άλεξ και την γκολάρα του πέρασε ενάμισης χρόνος μέχρι να ξαναπαίξει σοβαρή μπάλα και ακόμα και τότε, ή σέντρα του ήταν σαν του Βύντρα... μη πω χειρότερη.

Από την περιβόητη ομάδα της Ριζούπολης μου λείπουν, πραγματικά, μόνο 2 παίκτες. Ο Κόλκα και ο Νικοπολίδης. Και αυτοί οι 2 δεν "παίζουν" επί της ουσίας για την ΠΑΝΑΘΑ για διαφορετικούς λόγους ο καθένας (τον Αντωνάκη θα ήθελα να τον κρεμάσουν αλλά είναι ο Τελευταίος ΣΤΑΘΕΡΟΣ τερματοφύλακας που είχαμε... δυστυχώς).

Τέλος πάντων. Δεν μπορώ να διανοηθώ πάντως τον νέο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ με παίκτες του παλαιού. Με την ίδια νοοτροπία και τις ίδιες αγκυλώσεις δηλαδή. Τιμώ και σέβομαι την προσφορά τους αλλά μέχρι εκεί. Τους προσέφερε και ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ πολλά και νομίζω ότι τους έχουμε ξεπληρώσει και δεν χρωστάμε σε κανέναν Μπασινά, Κυριάκο ή Σεϊταρίδη. Χωρίς τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ κανείς τους δεν θα είχε κάνει καριέρα.

Αυτό πιστεύω...

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

@ Πανάθα,

απέναντι στην ίδια φαυλότητα, οι άνθρωποι αντιδρούν διαφορετικά (γι' αυτό και είναι, όπως πιστεύω εγώ, ελεύθερα όντα!). Για μένα, όταν έρχεται να μιλήσουμε για άτομα, αυτό έχει σημασία.

Ο Αντωνάκης λ.χ. πήγε τρεχάτος στους απέναντι και μάλιστα έδωσε γην και ύδωρ (βέβαια εκεί, στην Τρούμπα, δεν επιβιώνεις αν δεν δώσεις γην και ύδρω). Ο Γεωργακόπουλος δεν το έκανε! Ο Μινχ σίγουρα αδικήθηκε αλλά δεν έχει βγει ποτέ να πει κακή (ή έστω αδιάφορη, "ουδέτερη") κουβέντα για τον Παναθηναϊκό.

Φαίνεται δηλαδή, ότι κάποιοι δέθηκαν με ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, με το ΤΡΙΦΥΛΛΙ που λέμε ... ενώ κάποιοι δέθηκαν μάλλον μόνο με την ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, δηλαδή με το συμβόλαιό τους στην ΠΑΕ.

Εκείνοι που δέθηκαν με την ομάδα, ακόμα κι αν η Ανώνυμη Εταιρεία τούς έρριξε και τους αδίκησε, δεν στράφηκαν ποτέ κατά του Τριφυλλιού, δεν είπαν κακόψυχα πράγματα εναντίον του Συλλόγου.

Εκείνοι που δέθηκαν μόνο με την Ανώνυμη Εταιρεία και το Συμβόλαιό τους (=φράγκα + φήμη για την πάρτη τους!), μόλις η ΠΑΕ τούς φέρθηκε στραβά ΞΕΧΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ, και μάλιστα είτε στράφηκαν εναντίον του ΠΑΟ, είτε μιλήσανε με δηλητήριο ή με "ουδετερότητα" για το Σύλλογο.

Ο καθένας μας ξέρει ποιός από τα παιδιά που συζητάμε (και όχι μόνο) ακολούθησε τη μια ή την άλλη στάση.

Τελοσπάντων...

Η ομάδα ανοίγει τα φτερά της σε ένα νέο μέλλον και πραγματικά δεν βλέπω τι δουλειά έχουν σε αυτό κάποια ΞΥΝΙΣΜΕΝΑ πρόσωπα του παρελθόντος ...

... που, στο κάτω-κάτω, μια χαρά περνάνε εκεί που είναι και ούτε έχουν ποτέ δηλώσει ή υπονοήσει πως θα ήθελαν να επιστρέψουν.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχως ολοι αυτοι οι παικτες εφυγαν απο την ομαδα διοτι ζητησαν απο τον τζιγγερ αυτα που αξιζαν. Αλλα δεν τους τα δωσε.

Αυτη ειναι η μονη αληθεια. οπως επισης οτι οι εποχες αλλαξαν και οτι οι εγωισμοι του τζιγγερ με παικτες μονο κακο εκαναν στον Παναθηναικο.

Ελπιζω να γυρισουν οι περισσοτεροι πισω στην ομαδα και οχι να καταληξουν σε gay-ρο και αρθρο44.

Ειδικα ο κυργιακος χρειαζεται στην ομαδα.

Περιμενω εναγωνιως να δω στην πραξη την αλλαγες που εφερε η πολυμετοχικοτητα.

Ανώνυμος είπε...

@πανάθα

"Τα παιδιά αυτά (ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ) για μένα σπιλώθηκαν και εκδιώχτηκαν ουσιαστικά από τον Παναθηναικό.... ο κορμός δηλαδή της ομάδας που έχτισε ο Κυράστας εκδιώχτηκε από ένα σαθρό διοικητκό καθεστώς γεμάτο από εσωστρεφή συμπλέγματα."

σε άλλο γήπεδο πήγαινες εσυ? γιατι σε αυτο που πήγαινα εγώ, οι ιδιοι που βριζουν τώρα για το τζιγγερ το βύντρα κτλ, τότε γκρινιαζαν για όλους αυτούς και τους φώναζαν κότες παπαγαλίζοντας τις ιδιες μαλακίες που έλεγαν οι γαύροι.
στο γήπεδο που πήγαινα εγώ τον μπασινά τον έλεγαν εκτος απο κοτα αργοκούνητο καράβι, που βαριόταν να δωσει μια πάσα. τον φύσα οτι δινει πάσες μόνο με το καλάμι, ο μιχαλάκης που ηταν τρελα ήταν χασογκόλης.
το ιδιο φαντάζομαι θα μας λές σε λιγα χρόνια και για τον βύντρα. που ακουει μεσα στο γήπεδο τα μυρια οσα. αλλα αν το μπακ που πάρουμε να τον αντικαταστήσει βγει μαλακία, τοτε θα γινει και αυτος παικταράς.

"θα ήθελα να έφευγε και ο Βαρδινογιάννης αλλά δεν γίνεται από ότι φαίνεται) γιατί έκαναν το μεγαλύτερο κακό που θα μπορούσε να πάθει ο Παναθηναικός. Και δεν αναφέρομαι στην απώλεια των τίτλων."

και ΕΓΩ θα ήθελα να φύγεις εσύ και να πάρεις μεταγραφή στους γαύρους, έχεις όλα τα προσοντα, και θα κάνεις σπουδαια καριέρα στη θύρα 7.
γιατί ΟΠΑΔΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΚΆΝΟΥΝ ΤΟ μεγαλύτερο κακό που θα μπορούσε να πάθει ο Παναθηναικός. Και αναφέρομαι ΚΑΙ στην απώλεια των τίτλων."

Ανώνυμος είπε...

Ρε Πανάθα,πολύ μυγιάγγιχτος είσαι αδελφάκι μου...
Μόνο γκοτζαλικός δεν είμαι...
Αλλά όταν λες "θέλω..."και βαζεις 5 ονόματα με συνολικό κόστος 10-12 εκ.,τι περιμένεις να σου πούμε?
Γιατί αφησες και τον Αντωνίου να πάθει jet lag απ'τα συνεχή ταξίδια και δεν προσφέρθηκες ν'αναλάβεις εσύ προπονητής?

Ανώνυμος είπε...

Μπορέλι said: "Δυστυχως ολοι αυτοι οι παικτες εφυγαν απο την ομαδα διοτι ζητησαν απο τον τζιγγερ αυτα που αξιζαν. Αλλα δεν τους τα δωσε. Αυτη ειναι η μονη αληθεια."

- Δεν είναι αυτή η μόνη αλήθεια φίλε. Θα μείνω μόνο στους 3, για τους οποίους γίνεται βασικά ο λόγος.

1. Ο Μπασινάς λ.χ. είχε το ακριβότερο συμβόλαιο έλληνα παίκτη. Ό,τι είχε ζητήσει, το είχε λάβει με το παραπάνω. Και πήρε όλα τα λεφτά του έως τελευταίας δεκάρας, ακόμα και για το διάστημα που δεν έπαιζε (από το καλοκαίρι έως το Δεκέμβρη που έφυγε). Αυτό βέβαια ήταν και το σωστό ... αλλά πάντως μόνο ριγμένος δεν μπορεί να θεωρηθεί!

2. Ο Γιούρκας έφυγε ΜΕ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΧΑΡΟΣ για να πάει στην πρωταθλήτρια Ευρώπης τότε, την Πόρτο! Και έβγαλε και ο ίδιος πάάάρα πολλά λεφτά από τη μεταγραφή. Λεφτά που τα άξιζε ασφαλώς ... αλλά και αυτός μόνο ριγμένος δεν μπορεί να θεωρηθεί!

3. Ο Σώτης, όπως είπα, ανελήφθη ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΧΑΡΟΣ εις τους Ουρανούς με ένα ιδιωτικό τζετ, που ήρθε ειδικά για Αυτόν από το σκωτσέζικο Υπερπέραν. Ούτε σε λεφτά έχασε (εκτός ίσως από εκείνα που πήγε να φάει από την ΠΑΕ αλλά τού τα πήρε η Ουέφα), ούτε σε σταδιοδρομία ως γνωστόν!

Αν κάποιος έχασε που έφυγαν λοιπόν, αυτός ΔΕΝ ήταν ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ (οικονομική, καριέρας, κ.λπ.) οι ίδιοι!

Αν κάποιος έχασε που έφυγαν, αυτός ήταν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ο Παναθηναϊκός!

Πάει πολύ λοιπόν να κλαίγονται οι συγκεκριμένοι 3 σαν δήθεν ριγμένοι και αδικημένοι!

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ:

Για μένα, το ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΑΤΟΣ θα σηματοδοτήσει με τον καλύτερο τρόπο την αλλαγή στην πράξη, που έφερε η πολυμετοχικότητα στην ομάδα.

Πιστεύω μάλιστα, ότι αυτό θα συμβεί!

- --

@ ammos,

στον Πανάθα τα είχα χώσει πολύ άσκημα όταν πρωτοέγραψε σ' αυτό εδώ το blog. Υπερβολικός και προκλητικός αυτός στις εκφράσεις του, ναι, αλλά κι εγώ ήμουν υπερβολικός μαζί του. Το αποτέλεσμα ήταν λίγο πιλάφι. Ευτυχώς το ... ξεπεράσαμε!

Αυτό το λέω για τη β' παράγραφο της απάντησής σου στον Πανάθα, που σίγουρα είναι υπερβολική.

Διότι για την α' παράγραφό σου, σε γενικές γραμμές συμφωνώ μαζί σου, ότι αργήσαμε πολύ να εκτιμήσουμε την αξία ποδοσφαιριστών μας, που όταν ήταν στην ομάδα τους απαξιώναμε.

Ανώνυμος είπε...

@ ammos sta mallia mou

"και ΕΓΩ θα ήθελα να φύγεις εσύ και να πάρεις μεταγραφή στους γαύρους, έχεις όλα τα προσοντα, και θα κάνεις σπουδαια καριέρα στη θύρα 7.
γιατί ΟΠΑΔΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΚΆΝΟΥΝ ΤΟ μεγαλύτερο κακό που θα μπορούσε να πάθει ο Παναθηναικός. Και αναφέρομαι ΚΑΙ στην απώλεια των τίτλων."

μηπως θες να στειλεις και αλλους απο εδω μεσα στην θυρα 7?

καλο θα ειναι να σεβεσαι τις αποψεις ολων οσοι συμμετεχουν στο blog αυτο και να μην δημιουργεις θεμα με σχολια οπως το παραπανω που σιγουρα δεν σε κανουν περισσοτερο Παναθηναικο απο ολους τους υπολοιπους. Εδω ο καθενας εκφραζει την αποψη του ελευθερα και ολοι ειμαστε Παναθηναικοι

Διαφωνιες παντα θα υπαρχουν.

Ανώνυμος είπε...

@ττ

αλοιμονο αν δεν μπορεσουν να κρατησουν τον ματος. ο παικτης θελει να μεινει και τετοιας ποιοτητας παικτες πρπει να ερθουν στην ομαδα πολλοι ακομα.

παντως εκτος απο τον γκιουρκα που ηθελε να φυγει, νομιζω πως τους υπολοιπους μπορουσε να τους κρατησει στην Παναθα. Ακομα και τωρα ειδικα ο Κυργιακος θα ηταν πολυ χρησιμος. Εγωισμοι δεν χωρανε στον νεο καθεστως. Ο παναθηναικος πρεπει να εχει τους καλυτερους ελληνες παικτες στο ροστερ του.

Ανώνυμος είπε...

@mporeli

το παιχνιδάκι πολύ παναθηναικός, λίγο παναθηναικός, αγαπώ την ομάδα, δεν αγαπώ την ομάδα

δεν το ξεκίνησα εγώ.

οπως ζυγίζεται εσεις την παναθηναικοφροσύνη των άλλων, όπως την ξεχωρίζεται σε αγνούς παναθηναικούς, που θελουν το καλό της ομάδας, και στους τζιγγερικούς ή τους γκοτζικούς που δεν το θέλουν,
έπαιξα και εγώ με τον ίδο τρόπο.

δεν νομίζω ο παναθας να αγαπάει τον παναθηναικό περισσότερο απο οτι ο τίγκερ η ο γκότζος ή όποιος άλλος.
Είναι ευκολία να πεις οτι ο γκόντζος είχε εντεταλμένη υπηρεσία, και οτι αυτα που έγραφε δεν ήταν οι απόψεις του. στην τελική δεν με νοιάζει. γιατι εγώ δεν ψάχνω για εχθρούς.

μου τη σπάει αυτή η κολημένη εμπάθεια, όπως μου τη σπάει και η προσωπολατρεία.

Ανώνυμος είπε...

@τζόνι

εννοείται οτι ήταν υπερβολικό και άκυρο,
μπας και πάρουμε γραμμή οτι κανείς δεν έχει το αλάθητο, και κανεις δεν θέλει το κακο της ομάδας, όχι μόνοπ ανάμεσα μας, αλλά και ανάμεσα στους ιδιοκτήτες, τους προπονητες, τους πάικτες κτλ, κτλ.
όλοι κάνουμε και λέμε αυτο που νομίζουμε σωστό.
αλλά αυτό το φύγε εσύ , έλα εσύ είναι κάπως.

Pappas10 είπε...

Για να συμμετάσχω και εγώ λίγο ακόμα...

1. "ΠΑΝΑΘΗΒΑΪΚΟφροσύνη"

Προσωπικά το έχω πει πολλές φορές ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ. Όλοι είμαστε ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ. Τελεία.

2. Η Νέα Διοίκηση.

Θεωρώ ότι η φετινή χρονιά θα είναι Μεταβατική. Το έχω πει πολλές φορές. Είναι αδύνατο με το "καλημέρα" η διοίκηση της πολυμετοχικότητας να λειτουργεί με την αποτελεσματικότητα διοικήσεων που έχουν "χρόνια στο κουρμπέτι".

Γι' αυτό κρατάω μικρό καλάθι. Για εμένα το πιο σημαντικό "τεστ" δεν είναι ούτε τα "ονόματα" των μεταγραφών ούτε τα γκαφρά που θα χώσουν αλλά οι εκλογές της ΕΠΟ. Αν καταφέρουν να σκίσουν τον Γκαγκάτση θα είναι πολύ μεγαλύτερη πρόοδος από τον οποιοδήποτε "παικταρά" κατά τη γνώμη μου.

3. Πέρι παικτών, κατά τη γνώμη μου και ο Μάτος και ο Ιβανσιτς θα μείνουν. Στην περίπτωση Μάτος είναι καθαρά παιχνίδι του Ζάχαβι. Τα "δημοσιεύματα" περί Πόρτσμουθ ήταν από Ελληνικά ΜΜΕ και τα αναπαρήγαγαν τα Βρεταννικά. Είναι στάνταρντ τεχνική.

Αυτά,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

συμφωνώ περι παναθηναικοφροσύνης

όσον αφορά τον μάτος, έτσι δείχνει τελικά, μάλλον ήταν παιχνίδι ζάχαβι για να ανεβλασει τις αποδοχές του πάικτη, έπαιρνε 550.000, τώρα σίγουρα θα πιάσει τα 800, ίσως και παραπάνω.

squarelogic είπε...

Βλέποντας σήμερα την Ολλανδία,αισθάνομαι ευτυχής που πήραμε Ολλανδό τεχνικό,απ'αυτούς που δουλεύουν με νεους παίκτες.
Δεν τρέφω βέβαια αυταπάτες οτι θα μαθει ο Τεν Κάτε σε άμπαλους τα βασικά στα 25 και στα 27,αλλά ελπίζω οι πιτσιρικάδες της ομάδας ν'ανοίξουν μάτια και αυτιά,να κλείσουν το στόμα και να δουλέψουν μαζί του σα να εξαρτάται η ζωή τους απάυτό.

Τι πολυεργαλεία ήταν αυτά!πασάρουν και με τα δύο,ίσια ή ανάποδα,στρίβουν και απ τις 2 πλευρές,αλλάζουν 100 πάσες χωρίς να χάσουν το κοντρόλ,τρέχουν και μαρκάρουν 90+ λεπτά,και βγάζουν αντεπιθέσεις για σεμινάριο,και μάλιστα στην Ιταλική άμυνα!

Αυτοί και οι Ρώσοι θα διδάξουν μοντέρνο ποδόσφαιρο.Για να δούμε,έχει ο Τεν Κάτε 2-3 δυνητικά παρόμοιυς και για μας?