Πέμπτη, Μαΐου 22, 2008

Έρχεται

Φίλε Παναθηναϊκέ, Φίλη Παναθηναϊκιά και Τυχόν Εχθρέ Αλλόπιστε Αναγνώστη,
Ετούτο εδώ δεν είναι μπλογκ, ετούτο εδώ είναι κάτι άλλο, ετούτη εδώ η άδολη κι αδέσμευτη φωνή είναι η αποτελεσματικότερη παρέμβαση στο παναθηναϊκό γίγνεσθαι.
Τα γεγονότα βοούν και σύμπτωση επαναλαμβανόμενη δεν (επαναλαμβάνουμε δεν) μπορεί να είναι σύμπτωση.
Φίλε Παναθηναϊκέ, Φίλη Παναθηναϊκιά και Τυχόν Εχθρέ Αλλόπιστε Αναγνώστη,
ό,τι διαβάζεις εδώ σήμερα, το βλέπεις να πραγματοποιείται αύριο.
Εμείς, ναι εμείς, η βαζελοκατάσταση είμαστε οι ρυθμιστές των πραγμάτων και ο λόγος μας είναι διαταγή.
1) Όλα ξεκίνησαν με το εναρκτήριο ποστ του μπλογκ. Απαιτήσαμε να κρατηθεί ο ΠΑΠ και ο ΠΑΠ κρατήθηκε, ενώ όλα έδειχναν ότι όδευε για έξοδο και πιθανώς για γάβρο. Φυσικά η ιστορία έδειξε ότι ο Παπαδόπουλος έκανε έκτοτε δύο επιεικώς άθλιες χρονιές, αλλά αυτό είναι μπισάιντ δε πόιντ της επιδραστικότητός μας.
2) Στη συνέχεια δεν χορτάσαμε ορίζοντας τους παίκτες που πρέπει να μείνουν και επιδιώξαμε κάτι φιλοδοξότερον. Απαιτήσαμε να φύγει ο Τζίγγερ και ως δια μαγείας διοργανώθηκε στο πιτς φυτίλι συλλαλητήριο, ο κόσμος κατέβηκε στον δρόμο και το βουνό συνάντησε στου δρόμου τα μισά τον Μωάμεθ, με αποτέλεσμα η πολυπόθητη νέα διοικητική ημέρα του Παναθηναϊκού να καταφτάσει πέραν πάσης προσδοκίας.
3) Και όποιος κακόβουλος τολμήσει να πει ότι αυτά τα λέγαν κι άλλοι, όχι ποιός άλλος τόλμησε να εισηγηθεί την ρηξικέλευθη πρόταση που εκστόμισε χθες ο Βγενόπουλος, όχι ποιός άλλος απαίτησε να ιδρυθεί το «Πράσινο Derby»;
Γιατί αυτή ακριβώς είναι η διαφορά, Φίλε Παναθηναϊκέ, Φίλη Παναθηναϊκιά και Τυχόν Εχθρέ Αλλόπιστε Αναγνώστη, ετούτου εδώ του μπλογκ απ΄όλα τα έντυπα:
εμείς δεν είμαστε παπαγαλάκια κανενός, δικά μας παπαγαλάκια και μαριονέτες ήταν ο Τζίγγερ χθες, ο Βγενόπουλος σήμερα.
To παιχνίδι το ορίζουμε ΕΜΕΙΣ και οι μεγαλομέτοχοι ΕΜΑΣ διαβάζουν για να ενημερωθούν για το ποιές θα είναι οι επόμενες κινήσεις τους.
Γιάννη Βαρδινογιάννη, Ανδρέα Βγενόπουλε, Παύλε Γιαννακόπουλε και Νίκο Φάδερ,
ο Κριστιάνο Ρονάλντο κλείνει εντός των προσεχών ημερών στην Πανάθα.
Ντούσαν, ανάφτρα, τώρα μας καψούρεψες ακόμη περισσότερο. Για την πάρτη σου, ματάρες μου, θα ξαναλιώσουμε. Θα στην ξαναπέσουμε για να μας ξανασώσεις. Δεν θα χαθούμε. Είμαστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλο. Τέλος.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ Ο ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ.

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΟΥΡΙΝΙΟ :-)

Ανώνυμος είπε...

Old Boy, my boy,
όταν έχεις έμπνευση είσαι πραγματικά απολαυστικός. Λίγο πολύ έτσι είναι τα πράγματα με το λιγδοτάγαρο του Νερέτβα. Υπόγειες πληροφορίες που έχω είναι ότι Λάουντρουπ, Κούμαν και Ράικαρντ είναι οι πολύφερνοι προπονηταράδες που αντιστοιχούν στο μεγαλείο και τη Δόξα των εκατό χρόνων του Συλλόγου μας.
Αντιληφθείτε το, ότι αναγέννηση του ΠΑΟ δεν είναι να νικήσει τη Καλαμαριά στα χαρτιά, ούτε το Θρασύβουλο στο Κύπελλο και να πανηγυρίζουν οι οπαδοί του στους δρόμους. Πιστεύω ότι όλοι θέλουν να πάρομε το ΟΥΕΦΑ και να μην είναι ευχαριστημένοι που δε πήραμε το CL.
Μακάρι νάναι αλήθεια όλα αυτά.
Γιατί αυτή τη δύναμη έχει η ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ μου. Έστω και νοερά να με ταξιδεύει και να με κάνει να ονειρεύομαι λίγο πριν τα εξήντα μου.

Ανώνυμος είπε...

@ Old Boy,

α-πο-λαυ-στι-κός!

:-) :-))

"Αόρατοι καπετάνιοι μέσα στις πράσινες λαϊκές θύελλες" έπρεπε να είναι ο β' υπότιτλος του blog, παραφράζοντας ελαφρώς τον άλλο Πρίγκηπα, Μιχαήλ Βακουνίνο!

Ανώνυμος είπε...

Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς συνεχίζει το πρέσινγκ για το σπίτι στη Μύκονο και προσφέρει στον Αλέξη Κούγια 150.000.000 ευρώ και δώρο τρεις παίκτες της Τσέλσι για τον τιμημένο ΠΑΣ. Ο πρόεδρος ύστερα από πολλές πιέσεις δέχεται, με αποτέλεσμα ο ΠΑΣ να κατακτήσει το επόμενο πρωτάθλημα με περίπατο, έχοντας επιθετική τριπλέτα τους Σαϊτιώτη - Σολάκη - Ντρογκμπά, στα χαφ Κιάσσο - Καζναφέρη - Λάμπαρντ και στην άμυνα Παγώνη - Ντάσιο - Ζαπρόπουλο - Καρβάλιο.