Δευτέρα, Μαΐου 19, 2008

Η ανάφτρα κι ο καψουράκος

Η ιστορία με το αποτυχημένο φλερτ Παναθηναϊκού - Μπάγιεβιτς φαίνεται να επαναλαμβάνεται και φέτος ως φάρσα.
Αλλά ας μην πτοούμαστε.
Σαν κατεστραμμένοι καψούρηδες να ξαναπέσουμε σε λίγους μήνες ή του χρόνου στα πόδια της ευθυτενούς ανάφτρας.
Να της γράψουμε παθιασμένα σκυλάδικα για το πόσο πολύ την θέλουμε, πόσο δεν μπορούμε χωρίς αυτήν, πόσο η ζωή μας δεν θα έχει νόημα αν δεν έρθει να μας λυτρώσει από την μιζέρια, εκείνη να μας στέλνει sms γεμάτα υποσχέσεις, να αναστενάζει με νόημα στα τηλέφωνα, να μας λέει συνεχή διφορούμενα «ίσως» τα οποία εμείς θα ερμηνεύουμε ελέω της καψούρας ως «ναι» και εκείνη να βγαίνει μετά έξαλλη και να μας λέει «πώς τόλμησες;», «για ποιά με πέρασες;», να μας λέει ότι την πετύχαμε σε μια παράξενη φάση της ζωής της και ότι αυτή τη στιγμή μας βλέπει μόνο ως φίλους, αλλά στο μέλλον ποιός ξέρει;
Εν τω μεταξύ εμείς να έχουμε πει σε όλους τους φίλους μας ότι, ναι, επιτέλους θα γίνει δικιά μας, ότι, ναι, επιτέλους το όνειρο της ζωής μας θα γίνει πραγματικότητα, ότι, ναι, επιτέλους θα δώσουμε τα χέρια και θα χαθούμε ο ένας στα μάτια του άλλου.
Αχ βρε Ντούσαν, πώς καψουρεύεις έτσι τον Γιάννη μας;

56 σχόλια:

Pappas10 είπε...

Τώρα δεν το παίζω σκληρός άντρας... δεν με παίρνει άλλωστε γιατί η αγάπη μου διαβάζει τι γράφω και αν το κάνω θα πέσει παντόφλα αλλά...

... ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ Η ΝΤΟΥΣΚΑ....

Και άντε να φέρουμε κάναν εξωπαράγκα προπονητή...

ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑααααα

Φιλικά,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

@ Old Boy,

και να τον είχε καψουρευτεί τον Πρίγκηπα μόνο ο Γιαννάκης, πάει καλά. Όμως εδώ έχει δαγκώσει τη λαμαρίνα μαζί του κόσμος και ντουνιάς! Με πρώτους τους αντικειμενικούς δημοσιογράφους-προξενήτρες ... αλλά και τον Βγενόπουλο κι άλλους ακόμα.

Ξέρεις πώς νομίζω, ότι πάει η δουλειά; Στο ψηστήρι!

Να, άμα τριγύρω σου ακούς διάφορους "ειδήμονες" να σου λένε απ' το πρωί ώς το βράδυ πόσο "γκομενάρα είναι η Λενιώ" ...

... ε, μια, δυο, τρεις, άμα είσαι και αδύναμος χαρακτήρας κι άμα σου έχουνε κάτσει σερί αποτυχίες, δεν θέλει και πολύ: την καψουρεύεσαι!

Ο άνθρωπος είναι μιμητικό και φιλοπερίεργο πλάσμα, για να το φιλοσοφήσουμε. Κάτσε π.χ. σε μια πλατεία και δείξε με το δάχτυλό σου κάπου, στο πουθενά. Να δεις πόσοι θα γυρίσουν να κοιτάξουνε! Στους 100 οι ... 110!

Στο μεταξύ δεν βλέπω πολύ καλά τον Γιάχιτς:

"Αιχμές για την τακτική που ακολούθησε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, άφησε ο Σάνελ Γιάχιτς. Ο Βόσνιος μέσος του Άρη εξέφρασε μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού «ExtraSport» την αντίθεσή του για την τακτική που επέλεξε να ακολουθήσει ο Σερβοέλληνας τεχνικός στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, που κατά τον ίδιο δεν ήταν καλύτερος από την ομάδα του".

Ρε Σάνελ, είσαι απαράδεκτος! Τα χώνεις στον Πρίγκηπα αντί να παραδεχτείς αντρίκια ότι μπήκες ... ανυπόμονα κι έπαιξες ... απείθαρχα παρ' όλο που Εκείνος σου είχε δώσει ... σαφείς εντολές!!!

---

Τελοσπάντων.

Του τα χώνω τώρα, πριν έρθει (αν έρθει). Γιατί άπαξ και έρθει, θα το καταπιώ.

Ανώνυμος είπε...

απ'οτι φαινεται δεν θα ερθει.

Εναλλακτικη λυση δεν εχουμε ακουσει ομως. μονο για τον Μπαγεβιτς ακουγαμε μεχρι σημερα.

TNT είπε...

Από το contra.gr:

Ενδείξεις παραμονής από Μπάγεβιτς

Την τελευταία τους προπόνηση για τη φετινή σεζόν πραγματοποίησαν τη Δευτέρα οι ποδοσφαιριστές του Αρη με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς να ανανεώνει το ραντεβού μαζί τους για τον Ιούνιο.

Συγκεκριμένα, την ώρα που άπαντες ασχολούνται με το θέμα της παραμονής ή όχι του Σερβοέλληνα προπονητή στον πάγκο των "κίτρινων", ο ίδιος ο Μπάγεβιτς άφησε να εννοηθεί πως θα είναι τεχνικός της ομάδας και τη νέα περίοδο.

"Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία σας τη φετινή χρονιά. Τώρα ξεκουραστείτε και τα ξαναλέμε στις 25 Ιουνίου", είπε μεταξύ άλλων ο Μπάγεβιτς, ο οποίος πάνω-κάτω επανέλαβε τα ίδια πράγματα στο γεύμα που ακολούθησε της προπόνησης και στο οποίο έδωσε το παρών ο Λάμπρος Σκόρδας. Παρόμοιες δηλώσεις και από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Αρης, ο οποίος μιλώντας στους παίκτες δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για τη νέα χρονιά.

Τόσο στην προπόνηση όσο και στο γεύμα που παρέθεσε η διοίκηση μετά, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έδειξε ιδιαίτερα ευδιάθετος. Ο 60χρονος τεχνικός αστειεύτηκε με τους περισσότερους παίκτες, ενώ έδειξε πως άφησε πίσω του την πίκρα από τον χαμένο τελικό του Σαββάτου κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ανώνυμος είπε...

"Μαϊμού" οι δηλώσεις του Μπάγιεβιτς περί παραμονής του στον ΑΡΗ;

Σύμφωνα με όσα γράφει σήμερα ο Γκόντζος, φαίνεται πως ο Ντούσαν δεν έκανε καμμιά απολύτως δήλωση προς τους παίκτες του ΑΡΗ για "ραντεβού στην προετοιμασία της νέας σεζόν!

Απλώς - λέει ο Game Over - τους ευχήθηκε να κατακτήσει ο ΑΡΗΣ ένα τίτλο την ερχόμενη σεζόν.

Εάν είναι έτσι, και σε συνδυασμό με το (σύμφωνα με πολλές αθλητικές φυλλάδες) ταξίδι των Μπάγιεβιτς-Μπουρουτζίκου στην Αθήνα, τότε το ενδεχόμενο να έρθει ο Ντούσαν στην Πανάθα δεν πρέπει να το αποκλείουμε καθόλου.

Για μένα ... δυστυχώς, όπως ξέρετε.

scarface είπε...

θα είναι απίστευτη ανατροπή αν δεν έρθει. 99,9% θα είναι ο προπονητής μας του χρόνου.

Pappas10 είπε...

ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΩ...

ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙΣ... ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ...

- Θα πω τραγούδι ε;
- Ναι ρε!!!

ΝΤΟΥΣΑΝ ΝΤΟΥΣΑΝ ΒΑΖΕΛΕΣ ΣΕ ΓΑΜΟΥΣΑΝ...

Τώρα που μας παίρνει γιατί άμα έρθει ο Παράγκεβιτς θα το καταπιούμε...

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

παιδια οπως παει το πραγμα οποιος προπονητης και να ερθει, καλους παικτες απο ελλαδα δεν θα προλαβουμε να παρουμε. ελπιζω να διαψευστω αλλα δυστυχως νομιζω πως χανεται πολυτιμος χρονος, την ωρα που οι ανταγωνιστες μας κλεινουν ηδη παικτες.

Ανώνυμος είπε...

Ο Σκόρδας δηλώνει ότι και 20 μύρια να πάρει δεν τον δίνει. Τελικά η όλη ιστορία αρχίζει να θυμίζει πολύ την αντίστοιχη περσινή όταν ο Πριγκιψ ήταν στον Ερυθρό Αστέρα.
Τελικά έτσι είναι. Σαν τη γκομενίτσα που σου κάνει κόλπα και όσο σε φτύνει τόσο κολλάς. Μήπως να κοιτάγαμε κι αλλού; Τι διάολο τελείωσαν οι καλοί προπονητές ;;

Ανώνυμος είπε...

προσωπικα και ο Λινεν δεν με χαλαει...

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με μπορέλι περι Λίνεν. Δείχνει σοβαρός, γνωρίζει το αντικείμενο και κυρίως φαίνεται ότι ξέρει πως να κρατάει τις ισορροπίες στ' αποδυτήρια. Δεν είναι και λίγο να έχεις Τσιμπούρι και Πόρσε στην ίδια ομάδα και να μην ανοίγει ρουθούνι. Αν ήταν στην θέση του ο συμπαθέστατος κατα τ' άλλα Πεσέιρος νομίζω ότι τα αποδυτήρια θα θύμιζαν περισσότερο σκηνικό φαρ ουέστ.

Μανώλης είπε...

Τα πράγματα είναι δύσκολα! Αν όντως έρθει ο βάτραχος δεν πρέπει να τον αφήσουμε να δείξει έργο. Πρέπει από την πρώτη στιγμή να επικρατήσει η γκρίνια,η διχόνοια, η φαγωμάρα και η αναστάτωση που τόσο βοήθησε την ομάδα και φέτος. Και μην απογοητευτούμε αδέρφια παναθηναϊκάρες! Και καλά να πηγαίνει στην αρχή, και νίκες να κάνει και ωραιό ποδόσφαιρό να παίζει η ομάδα να μην απογοητευτούμε!
Κάποια στιγμή θα χάσει! Και τότε τον κρεμάμε...
Φυσικά υπάρχει ακόμα η ελπίδα να μην έρθει. Ίσως έρθει ο Μουρίνιο, ή ο Λίπι. Αλλά όποιος και να έρθει είμαι σίγουρος ότι θα εκτιμήσει αμέσως το ταλέντο του Νίνη, θα ξέρει πως να καλύψει τις αδυναμίες του Βύντρα και πως να περάσει από την Λιβαδειά και την Ξάνθη. Μόνο του βλάκα του Πεσέιρο του πήρε ένα χρόνο να καταλάβει πως πρέπει να παίζει η ομάδα!
Και τι πάει να πει συμφωνεί και ο Βγενο και οι Γιαννακόπουλοι; Θα βρούμε κάποιον άλλον επιχειρηματία και θα οργανώνουμε φιέστες στο ΟΑΚΑ λέγοντας Αμπραμοβιτς Θεε πάρε την ΠΑΕ!

Ανώνυμος είπε...

Αν το να εκφράζεις τις απόψεις σου σημαίνει ότι θέλεις να σπείρεις τη διχόνοια τότε πάσο. Αλλά και έτσι να είναι φίλε μανώλη, νομίζω ότι η αυτή τη γκρίνια και η φαγωμάρα ήταν η αιτία να ξεκολλήσει η ομάδα απο τη μιζέρια και μετά από πολλά χρόνια να κοιτάμε πάλι το μέλλον με αισιοδοξία.
Ασε λοιπόν αυτούς που θέλουν να γκρινιάζουν να το κάνουν και συ κάτσε και τρώγε αμάσητα όσα σου προσφέρουν.

Μανώλης είπε...

φίλε ανώνυμε, ρίξε μια ματία στο μπλογκ μου και ίσως τότε δικαιολογήσεις κάποιες από τις απόψεις μου!
Και θα δεις ποιος τρώει αμάσητα και τί.
Υ.Γ. Καλή χώνεψη της Πράσινης και των επιστημόνων ΠανουτσοκαρπετόπουλοΧελάκοΜαρκάκηδων, σε όποιους έχουν πέσει βαρείες οι κωλοτόυμπες τους!

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ ότι μερικοί γκρινιάζουν απλά για γκρινιάζουν και είμαι σίγουρος ότι και ο Μουρίνιο να ερχόταν στον Παναθηναϊκό πάλι κάτι θα έβρισκαν για να πουν. Στην ουσία όμως του πράγματος δεν καταλαβαίνω τι σε ενόχλησε απο την κουβέντα που γίνεται περι Ντούσαν. Είναι τόσο κακό για την ομάδα όσοι την αγαπούν να έχουν άποψη και να την εκφράζουν; Πρέπει πάντα να συμφωνούμε με τις κινήσεις της διοίκησης για να μην χαλάμε το 'καλό' κλίμα; Αυτά νομίζω ότι γίνονται σε άλλες ομάδες φίλε μου και όχι εδώ. Τα χειροκροτήματα οι κωλοτούμπες και οι ζητωκραυγές κάθε φορά που κάνει δηλώσεις ο πρόεδρος (χοχοχο) ανήκουν αλλού.

Louie είπε...

Manolo να αγιάσει το στόμα σου!! Προσοχή μάγκες να μη βγούν οι παρωπίδες!!Ποιος νοιάζεται τώρα να παίξουμε μπάλα και να έρθει ο Ντούσαν ή ο κάθε Ντούσαν.Αυτό που έχει σημασία είναι να μείνουμε πιστοί στον αγώνα της μιζέριας μας.Καημένοι, τόσο μυαλό έχετε και τόσο Παναθηναϊκοί είστε που βαυκαλίζεστε λέγοντας (και όχι μόνο λέγοντας αλλα το πιστεύετε) ότι άλλαξε το σχήμα διοίκησης επειδή γκρινιάζατε.. Ξυπνάτε ρεεεεε..Έρθει δεν έρθει ο Ντούσαν ,πάρουμε δεν πάρουμε παίχτες όλοι το ξέρουν ότι εσείς θα συνεχίσετε να βρίζετε και να μιζεριάζετε.Σιγά που σας πήρε ο πόνος για την ομάδα.Σας είδαμε όλοι τη χρονιά πόσο βοηθήσατε την ομάδα και πόσο τα δικά σας ή των οδηγητών σας τα συμφέροντα.

Γ.Π. είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Μανώλης είπε...

Χαίρομαι όταν εκφράζει ο καθένας ελεύθερα την αποψή του. Αλλά πιστεύεις ότι το Ντούσαν, Ντούσαν βαζέλια σε γαμούσαν μπορεί να με προϊδεάσει για το καλό κλίμα που θέλω για την ομάδα;
Φυσικά και διαφωνώ και με αποφάσεις και κυρίως με το χειρισμό καταστάσεων από τη διοίκηση αλλά ακόμα και όταν είναι στραβό το κλίμα αρκούμαι στο να γκρινιάξω, να διαμαρτυρηθώ και να απαιτήσω κάτι καλύτερο. Δεν θα γίνω ποτέ ο γάιδαρος που θα το φάει!

Ανώνυμος είπε...

Ρε μάγγες που τα πουλάνε αυτά τα θερμόμετρα Παναθηναϊκοφροσύνης να πάρω και γω ένα; Τώρα τελευταία είναι πολυ της μόδας. Επίσης κάποιος να μου πει ποιοί είμαστε εμείς και ποιοί είσαστε εσείς γιατί έχω μια δυσκολία στην κατανόηση. Απ' τα λίγα πάντως που καταλαβαίνω Περικλής και Μανώλης είναι οι 'καλοί' οι προασπιστές της Παναθηναϊκής ιδέας και οι άλλοι είναι οι κακοί βαλτοί απο την Πράσινη και τους ΠανουτσοΚαρπετόπουλους να διαλύσουν υπογείως την Πανάθα. Ρε τι γίνεται...Και που να σφίξουν και οι ζέστες

Louie είπε...

Απλά πράγματα ανώνυμε..Όπως έχεις αποφασίσει να φοράς αυτό το ταμπελάκι "ανώνυμος" για να παίζεις το παιχνίδι σου και να μπορείς άφοβα να συνεχίσεις τις κωλοτούμπες, υπάρχουν μερικοί που τα λένε έξω απο τα δόντια χωρίς να κρύβονται. Θέλω πολύ να δω όταν θα στραβώσει η ιστορία με τον Ντούσαν πόσοι ανώνυμοι θα βγούν να κράξουν για την ανίκανη διοίκηση που έχασε τέτοιον προπονηταρά. Καημένε.. Σε πειράζει που υπάρχουμε κι εμείς που θέλουμε το καλό της ομάδας αδιαφορώντας για τα πρόσωπα?

Ανώνυμος είπε...

Αυτή τη καραμέλα με το ανώνυμος ποτέ δεν την κατάλαβα. Ωραία λοιπόν με λένε Βρασίδα και σένα σε λένε Περικλή. Και τώρα τι έγινε γίναμε επώνυμοι; Και στο κάτω κάτω εκφράζω την άποψη μου χωρίς να βρίζω κανέναν. Τι πρέπει να δίνω και πιστοποιητικό γέννησης για κάθε ποστ;
Έμενα δεν με πειράζει καμμία άποψη επώνυμε Περικλή. Ίσα ίσα που την πολυφωνία πάντα τη θεωρούσα υγεία. Τη επίθεση τους χαρακτηρισμούς και της θεωρίες συνομωσίας νομίζω ότι εσείς τις φέρατε στην κουβέντα, η μήπως κάνω λάθος;

Pappas10 είπε...

Δεν θέλω να εμπλακώ στην "Διαμάχη" σας. Άλλωστε οι θέσεις μου είναι γνωστές αλλά υποκύπτω στον πειρασμό να κάνω κάποια σχόλια.

1. Περί "ανωνυμίας". Το να διατηρεί κάποιος μία σταθερή διαδικτυακή ταυτότητα βοηθάει τον συνομιλιτή του να ακολουθήσει τις θέσεις του σε βάθος χρόνου.

Γιατί αν ο χ "ανώνυμος" σήμερα λέει "μέσα ο Ντούσκο" και με το που τον πάρει ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ βγει και πει "τι τον πήραμε τον μαλάκα" δεν δεν θα καταλάβει κανείς ότι είναι λαμόγιο και στημένος μιας και δεν θα μπορεί να τον συνδέσει με το προηγούμενο του θέμα.

2. Άλλο στήριξη άλλο υποστήριξη. Είμαι συλλήβδην αντιμπαγεβιτσικός αλλά αν έρθει θα τον στηρίξω γιατί θα φοράει την φόρμα με το τριφύλλι. Αρκεί αυτό νομίζω σαν απάντηση.

Φιλικά προς όλους.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

παπά-Μιχάλη μας,

σόρι που θα αντιγράψω αυτούσιο το παραπάνω σχόλιό σου, αλλά συμφωνώ απόλυτα!

Αντιγράφω λοιπόν:

Δεν θέλω να εμπλακώ στην "Διαμάχη" σας. Άλλωστε οι θέσεις μου είναι γνωστές αλλά υποκύπτω στον πειρασμό να κάνω κάποια σχόλια.

1. Περί "ανωνυμίας". Το να διατηρεί κάποιος μία σταθερή διαδικτυακή ταυτότητα βοηθάει τον συνομιλιτή του να ακολουθήσει τις θέσεις του σε βάθος χρόνου.

Γιατί αν ο χ "ανώνυμος" σήμερα λέει "μέσα ο Ντούσκο" και με το που τον πάρει ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ βγει και πει "τι τον πήραμε τον μαλάκα" δεν δεν θα καταλάβει κανείς ότι είναι λαμόγιο και στημένος μιας και δεν θα μπορεί να τον συνδέσει με το προηγούμενο του θέμα.

2. Άλλο στήριξη άλλο υποστήριξη. Είμαι συλλήβδην αντιμπαγεβιτσικός αλλά αν έρθει θα τον στηρίξω γιατί θα φοράει την φόρμα με το τριφύλλι. Αρκεί αυτό νομίζω σαν απάντηση.

Φιλικά προς όλους.

για την αντιγραφή,
ΤΤ

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ, ΑΣ ΕΡΘΕΙ, ΑΛΛΙΩΣ ΑΣ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙ.

ΕΜΕΙΣ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ.ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ.

Η ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ...

ΥΓ: ΑΝΩΝΥΜΕ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ

Ανώνυμος είπε...

@ Μπορέλι,

αντιγράφω και το δικό σου, γιατί συμφωνώ (εννοείται) και με αυτό απόλυτα!

ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ, ΑΣ ΕΡΘΕΙ, ΑΛΛΙΩΣ ΑΣ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙ.

ΕΜΕΙΣ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ.ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ.

Η ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ...

για την ατιγραφή,
ΤΤ

shogun είπε...

Τουρτούρα είσαι χειρότερος απο το spam. Σε παρακαλώ να διαφωνήσεις μαζί μου.

Louie είπε...

χαιρομαι που για αρκετους προτεραιοτητα ειναι η ομαδα και οχι αλλα πραγματα. ας ερθει οποιος να ναι και αναλογως τη δουλεια του θα κριθει.αν αρχισουμε απο τωρα τη μουρμουρα θα την καψουμε και την επομενη χρονια.pao united,για αυτο γραφουμε..

Πανάθας είπε...

Ρε παιδιά, άσχετο (προς τους ιδιοκτήτες του blog):

δεν "γυρνάτε" καλύτερα στο παλιό σύστημα΄χωρίς το pop up παράθυρο?

Μου έχει σπάσει τα αρχίδια. Ανοίγει ένα μικρό μικρό παράθυρο, που ίσα ίσα μπορώ να διαβάσω τα posts.

Οι άλλοι τι λένε, πέρα του ότι δεν θέλουν τον Μπάγεβιτς.

:-)

Υ.Γ. ΜανολοΠερικλή = Αναφερόμαστε στον Μπάγεβιτς μια και είναι το θέμα του blog. Ο καθένας λέει την άποψη του. Εμένα πχ μου αρέσει ως προπονητής, σε άλλον όμως όχι. Σεβαστό. Δεν σημαίνει ότι θέλουμε το κακό της πανάθας όμως.

Ανώνυμος είπε...

@ Shogun,

με πέθανες!

Να 'σαι καλά!

:-) :-)) :-)))


Απολογία ΤΤ.

Την ξέρεις την ιστορία με τον Πέρση βασιλιά;

Μια φορά κι ένα καιρό λοιπόν, ο εν λόγω θέλησε, λέει, να ζωγραφίσει τους τοίχους στην αίθουσα του θρόνου και κάλεσε τα δυο διασημότερα συνεργεία ζωγράφων της εποχής εκείνης: τους Έλληνες και τους Κινέζους. Χώρισε την αίθουσα στα δυο μ' ένα μεγάάάάλο παραπέτασμα και τους είπε: "Οι έλληνες θα ζωγραφίσουν τους τοίχους στη μια μεριά και οι κινέζοι στην άλλη. Θα ζωγραφίσετε ό,τι θέλετε, ό,τι θεωρείτε τελειότερη έκφραση της τέχνης σας. Σε 4 βδομάδες θα κατέβω εδώ, θα δω τι φτιάξατε και θα αποφασίσω ποιό από τα δυο συνεργεία θα προσλάβω για να ολοκληρώσει τις ζωγραφιές".

Ανασκουμπώνονται οι μαστόροι κι αρχίζουν. Οι κινέζοι, αφού έτριψαν καλά τους τοίχους, έπιασαν να ζωγραφίζουν με καταπληκτικά χρώματα κάθε λογής υπέροχα λουλούδια, δράκοντες και τα γνωστά δικά τους κόλπα. Οι έλληνες έτριβαν τους τοίχους.

Περνάει μια βδομάδα κι ο βασιλιάς, που τον έτρωγε η περιέργεια, ρώτησε τους υπηρέτες του τι περίπου ζωγραφίζουν οι μεν και οι δε. "Οι κινέζοι", του είπαν, "φτιάχνουν εκπληκτικά πολύχρωμα σχέδια. Οι έλληνες ... τρίβουν τους τοίχους!". Απόρησε ο βασιλιάς αλλά η φήμη των ελλήνων ζωγράφων ήταν τόσο μεγάλη, που δεν είπε τίποτα.

Τη δεύτερη βδομάδα τα ίδια. Οι κινέζοι ζωγράφιζαν και οι έλληνες απλώς έτριβαν τους τοίχους! Τα ίδια και την τρίτη!

Όταν έληξε η προθεσμία, ο βασιλιάς κατέβηκε στην αίθουσα. Πήγε πρώτα στους κινέζους. Η δουλειά τους ήταν ανυπέρβλητα όμορφη! Σε σχέδια, σε χρώματα, σε ζωντάνια, όλα τέλεια. "Απίθανο να τους ξεπεράσουν οι έλληνες", σκέφτηκε ο αυτοκράτορας και πέρασε από τη δική τους μεριά.

Τι να δει; Δεν είχαν ζωγραφίσει τίποτα απολύτως! Απλώς οι τοίχοι ήταν τέλεια τριμένοι και γυαλισμένοι! Τα πήρε στο κρανίο με τους απατεώνες ο βασιλιάς ... αλλά πάνω που ήταν έτοιμος να τους σφάξει, οι έλληνες κατεβάζουν το παραπέτασμα που χώριζε στα δυο την αίθουσα του θρόνου και ...

... ο βασιλιάς έπεσε ξερός: οι καλογυαλισμένοι σαν καθρέφτης τοίχοι των ελλήνων αντανάκλασαν αποθεωτικά τις απείρου κάλλους τοιχογραφίες των κινέζων!

Η αίθουσα του θρόνου ήταν έτοιμη!

... και με αυτή την ιστοριούλα για την περί "μιμήσεως" σοφία των αρχίων ημών προγόνων, κλείνω την απολογία μου σεβαστέ μας Shogun!

ΤΤ
ο χαμερπής

σχολιαστής είπε...

Ελπίζω ο νέος μας προπονητής να είναι ικανός, με χιούμορ και μορφωμένος. Αμαν πια μ' αυτές οι θλιμένες μουτσούνες, κερδίσουν χάσουν.

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Δεδομένα ο καθένας εκφράζει ελεύθερα την γνώμη του. Άλλωστε με τι θα γελούσαμε? Γιατί μόνο για γέλια είναι η ξαφνική αγάπη στον Μορφέα των πάγκων, στον διαχρονικά αποδεδειγμένα μίζο-μάνατζερ, στον άνθρωπο που για να παίρνει πρωταθλήματα έγινε η νύχτα-μέρα. Σε αυτόν που πρόδωσε αναερυθρίαστα χιλιάδες κόσμου που τον αγάπησαν, λέγοντας ψέμματα ενώ είχε συμφωνήσει με τους λιμανίσιους. Σε αυτόν που αν δεν υπήρχε η διαιτητική εύνοια που λειτουργούσε ως ασπίδα προστασίας- θα είχε φύγει νύχτα από ομάδες που καίγονταν για άμεσα αποτελέσματα. Γιατί χωρίς τα κοράκια ΔΕΝ θα τα είχε.
Σε αυτόν τον παραδοσιακό εχρό του Παναθηναϊκού, τον δις προπονητή ΑΕΚακιου και λιμανίσιων. Είδαμε και στον τελικό πως μας θάμπωσε με την ομάδα του. Ο χειρότερος Ολυμπιακός από καταβολής Α' Εθνικής, απροπόνητος, με προπονητή ανύπαρκτο και έχασε για πλάκα ο πρίγκηψ. Πόσο ξεφτίλες είστε κάποιοι για να πέφτετε στα πόδια αυτού του ανθρώπου? Τελείωσαν οι προπονηταράδες και δεν το μάθαμε? Έσπασε το καλούπι και δεν το ξέρουμε? Και στην τελική το νέο αυξημένο μπάτζετ, θα το διαχειριστεί ο κομπλεξικός, εγωπαθής Σέρβος που σιχαίνεται τα ονόματα? ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ?
Φέρτε προπονητή καταξιωμένο και άφθαρτο. Πέντε πρωτοκλασάτους παίκτες των 2-3 εκατομμυρίων έκαστος και θα δείτε αμέσως διαφορά. Πλάκα μας κάνετε? Θα κάνουμε και τσάμπα μάγκα τον παραγκίτη.

Ανώνυμος είπε...

Aγαπητέ κουτόχορτε,
χωρίς να είμαι τόσο απόλυτος όσο εσύ, συμφωνώ επί της αρχής με τα γραφόμενά σου.
Όμως δε θα πρέπει να παραγνωρίσωμε τα χρόνια που o συγκεκριμένος ήταν στα ταγάρια του Βορρά. Με τον έναν (ΠΑΟΚ) πήρε κύπελλο και έριξε τέσσερα στο Θρήνο και με τον άλλον (ΑΡΗ) ξέχωρα ότι φέτος έκανε μια καλή χρονιά, από την άλλη τους έφτασε στο τελικό.
Ο προπονητής σε μια ομάδα για να θεωρείται επιτυχημένος πρέπει να ταυτιστεί με τη φιλοσοφία της. Πάρε παράδειγμα το Ζέλικο. Αν οι Γιαννακοπουλαίοι δε κάνανε τις επενδύσεις που έχουν κάνει, τότε ο Ζ.Ο. θάταν μακρυά και θα βολόδερνες με τους Ζε Πα (Ζέλικο Παυλίσεβιτς ) και Μαλικ-ούρτοβιτς.
Αν γίνουν έτσι όπως τα λένε οι Τζιγκερσαρμάδες και γίνει η αύξηση των ογδόντα μυρίων, προταθεί και το επενδυτικό μοντέλλο που θα ακολουθηθεί, πιστεύω ότι τότε θα μιλήσομε με περισσότερη ακρίβεια. Τώρα είναι πολύ νωρίς για να κρίνομε. Πάντως μέχρι τώρα πιστεύω ότι με ογδόντα εκατομμύρια δε πας να πάρεις τον "πουθένιαν" Ντούσκο, αλλά ένα μεγάλο Ευρωπαίο προπονητή που θα σου κάνει πορεία στην Ευρώπη και θάχει τα κότσια να συνδιαλλέγεται με τους παικταράδες βεντέτες που μπορείς να πάρεις με αυτά τα λεφτά.

Ανώνυμος είπε...

προσωπικα τον μπαγεβιτς τον ηθελα
γιατι εχουμε μια καλη φουρνια νεων παικτων οι οποιοι θα μπορουσαν να δουλευτουν καλα απο τον συγκεκριμενο
προπονητη για 2 χρονακια. οποιος και να ερθει ομως θα τον στηριξω.

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια γιατι τοσο μικρο κουτι?
περισσοτερο μ'αρεσε το παλιο.

Ανώνυμος είπε...

@ Κουτχ,

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Κι έλεγα τι έγινες, πότε θα ξεσπάσεις και θα τα πεις έξω από τα δόντια!

Φυσικά συμφωνούμε για τον Μπάγιεβιτς.

Μα είναι δυνατόν να εκτιναχτεί, όπως λένε, το μπάτζετ της ομάδας σε δυσθεώρητα για τις προηγούμενες χρονιές ύψη, να γίνονται τέτοιες αλλαγές στο διοικητικό καθεστώς της ... και να φέρουν τον Μπάγιεβιτς; Και μάλιστα σαν Μεσία;!

---

Προτείνω βραδυνή ακρόαση:

http://www.youtube.com/watch?v=S9vn-Na4_eU

squarelogic είπε...

Επειδή κάποιοι έγραψαν περί Λίπι-Μουρίνιο(προφανως σχηματικά...)να ξεκαθαρίσουμε οτι τα 2 αυτά ονόματα παίζουν μόνο για 5-6 ομάδες:Ρεάλ,Μπάρτσα,Μίλαν,ΊΝτερ,Γιούβε,
Τσέλση ή για απεγνωσμένες,τέως ισχυρές Εθνικες Ομάδες(πχ.Αγγλία).

Για την Ελλάδα,η οροφή είναι οι προπονητές κάποιας μικρομεσαίας Ισπανικης ή Πορτογαλικής ομάδας και αν κάτσει η συγκυρία οι "μεγαλύτεροι" πάγκοι να είναι καλυμμένοι,δηλ.περίπου τα ονόματα που φέρεται να κυνηγά ο Ολυμπιακός.
Ακόμα και με τα 80 εκ.της αυξησης Μ.Κ.,το προτζεκτ ΠΑΟ πολύ δύσκολα θα συγκινήσει κάποιον καλύτερον.
Καταρχήν,και σωστά,τα 80εκ.δεν θα διατεθούν προφανώς μονοκοπανιά.
Η φετινή οροφή ειναι 20εκ για καλοκαίρι κι άλλα 5-10 για το χειμώνα.Και προσωπικά αμφιβάλλω αν ο ΠΑΟ έχει την υποδομή να αξιοποιήσει ιδανικά ακόμα κι αυτό το ποσό.Πληρώνει την έλλειψη καλλιέργειας στελεχών,που θα σκανάρουν συστηματικά,και σε βάθος χρόνου κάποιες αγορές όπως κάνει τώρα ο Ρότσα στην Αργεντινή.
Ως έχουν τωρα τα πράγματα,κάποιος Ζάχαβι θα εκμεταλλευτεί την ανάγκη των νεων μετόχων της ΠΑΕ να φέρουν κάποιο ακριβό "όνομα",και θα μας πασάρει πανάκριβα καποιον Μπελουτσοειδή,κρατώντας παράλληλα το 50%.
Θα συμφωνήσω οτι ο Μπαγεβιτς ουδέποτε έχει χειρισθεί τετοιο μπάτζετ,οτι παραδοσιακά δεν τα πάει καλά με τις ακριβές μεταγραφές και τους παίκτες που στέκονται αυθύπαρκτοι,οτι δεν εχει και το καλυτερο μάτι την ώρα του αγώνα ,και οτι και μενα μου τη σπάνε οι μουντρούκοι και μονίμως κατηφείς προπονητές.
Απ την άλλη,φτιάχνει ομάδες που παραδοσιακά παίζουν όμορφη μπάλλα,βοηθά τους νεαρούς να εξελιχθούν,δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής και φαντάζει σαν η καλύτερη για τώρα ασφαλιστική δικλείδα για να μη χαθούν οι εντυπώσεις για το Νέο Σχήμα απο καμιά ευρωπαική καρπαζιά.
Το θέμα είναι,έχουμε συλλογικά σαν οπαδοί την υπομονή να υποστηρίξουμε τυχόν νεο φιλόδοξο προπονητή βεληνεκούς(αναγκαστικα) περίπου Μουνιόθ ή Πεσέιρο, παρά τα αναπόφευκτα λάθη που θα γίνουν στην αρχή και απ το νεο διοικητ.σχήμα?
Ή,υπό τις εύκολες λοιδωρίες και του υπερτοφικού αθλητ.Τύπου θ'αρχίσουμε πάλι να φωνάζουμε?
Απ'αυτη την οπτ.γωνια,η δημοσιογραφικη ασυλία του Μπάγεβιτς εξασφαλίζει κάποια ηρεμία και αγοράζει χρόνο,χρόνο πολύτιμο για να βρει το βηματισμό του το νεο διοικητ.μοντέλλο.

Πανάθας είπε...

Ρε παιδιά είναι δυσανάγνωστο το παραθυράκι. Μόνο εμένα και τον Μπορέλι ενοχλεί?

squarelogic είπε...

Φαίνεται,έχετε την περισσοτερη πρεσβυωπία!



δικιο εχετε,σπαστικο είναι...
δεν ξέρω ποιος απ τους διαχειριστες το άλλαξε.Εγω,απλος υπάλληλος είμαι!
:ppppp

Πανάθας είπε...

Είμαι πρεσβύωπας το παραδέχομαι.

Μπορείτε τώρα να γυρίσετε στο παλιό STATUS Απριλίου φοβεροί και τρομεροί κύριοι διαχειριστές?

Έξω οι τσάτσοι του old boy.

:-))

Πανάθας είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Πόσο τσόλια μπορεί να είναι οι της διοίκησης του Άρη και τα παπαγαλάκια τους για να κατασκευάζουν και να διοχετεύουν στον Τύπο ακόμη και ψεύτικες δηλώσεις του Μπάγιεβιτς; Κι αυτός ο Σκορδάς γιατί σκούζει έτσι; Ένας σοβαρός επιχειρηματίας δεν στηλώνει τα πόδια από πείσμα, σαν κακομαθημένο παιδί, ούτε πολύ περισσότερο διοχετεύει ψέμματα για τον ίδιο τον προπονητή του (αν τον θεωρεί ακόμη δικό του προπονητή βεβαίως!) Και δεν κρατάει πείσμα για το πείσμα, βλάπτοντας την ίδια την ομάδα του, μόνο και μόνο για να βλάψει και τον Παναθηναϊκό. «Θα κρατήσω την αναπνοή μου μέχρι να σκάσω, για να μάθετε», μας λέει ο Σκορδάς. Εκτός εάν γυρεύει μπαξίσι ή έχει πάρει ήδη μπαξίσι από τον Κόκκαλη για να δυσκολέψει τον Παναθηναϊκό. Άλλη εξήγηση δεν βρίσκω. Πάντως, ό,τι και να συμβαίνει, αυτοί οι τσαμπουκάδες είναι συμπεριφορά επαρχιωτών νταήδων, όχι σοβαρών επαγγελματιών και επιχειρηματιών.

Ας μας εξηγήσει κανείς Αρειανός δηλαδή. Υπηρεσία στην ομάδα σου είναι να έχεις προπονητή με το ζόρι, που δεν σε θέλει, μόνο και μόνο για να ικανοποιήσεις το πείσμα σου και να την σπάσεις στον Παναθηναϊκό; Την δική σου ομάδα δεν βλάπτεις πρώτα έτσι; Αν δεν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός, με το ζόρι συνοικέσιο;

Όσο για τους αντι-βαρδινογιαννικούς, τόσα χρόνια έβριζαν τον Τζίγγερ επειδή δεν έφερνε τον Μπάγιεβιτς, και τώρα που τόν φέρνει... δυσανασχετούν;! Έλεος, τι άλλο θα δούμε πια! Αν ο Τζίγγερ πει «2+2=4», η «Πράσινη» και οι κουτοχορτοφάγοι της θα βγουν με πρωτοσέλιδο «2+2=5».

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Όσοι είναι σε αυτό το blog αρκετό καιρό γνωρίζουν καλά πως ποτέ-ΜΑ ΠΟΤΕ-δεν υποστήριξα την έλευση του βάτραχου. Άρα κάποιοι είτε εσκεμμένα παραπληροφορούν βασισμένοι στην βραχεία μνήμη του Έλληνα, είτε το τριφύλλι το καπνίζουν. Επιπρόσθετα τριφυλλοστρίφτη φίλε μου, πλέον δεν μιλάμε μόνο για Τζίγγερ αλλά για πολυμετοχικότητα. Όπερ σημαίνει συνυπευθυνότητα στο τεράστιο ατόπημα έλευσης του τρισκατάρατου. Εν ολίγοις βρες άλλη μαλακία να πείς...

Pappas10 είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ αδέλφια,

1. Αλλάξτε το κουτάκι, είναι πολύ σπαστικό.
2. Συμφωνώ με τον Κουτόχορτο για τον Μπάγεβιτς. 100% Συμφωνώ.
3. Γουστάρω που μπήκαν Γιαννακόπουλοι. Ας τολμήσει τώρα κόρακας να σφυρίξει ό,τι γουστάρει. Θα μπουκάρει ο Θανάσαρος με τον γκασμά...

ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

@ Squarelgc,

λογικά αυτά που λες, όμως θα επαναλάβω κάτι επίσης λογικό: η δυναμική που αναπτύσσεται στην ομάδα από τις κοσμογονικές αλλαγές στο διοικητικό επίπεδο - μαζί με την εκτίναξη του προϋπολογισμού (έστω και ... μόνο κατά 20εκ ευρώ σε πρώτη φάση) και την ενότητα κι αισιοδοξία που επικρατεί πλέον στον κόσμο - είναι τέτοια ώστε θεωρώ, πως ΔΕΔΟΜΕΝΗ πλέον την κατάκτηση του πρωταθλήματος κατά την ερχόμενη σεζόν.

Και τη θεωρώ δεδομένη, είτε κάθεται στον πάγκο ο Μπάγιεβιτς, είτε καθόταν ο Πεσέιρο, είτε ένας από τους προπονητές που ανέφερε π.χ. ο Μιχάλης - δηλαδή ένας προπονητής καλός έως καλός συν ψιλοκάτι.

Επομένως, ενώ δεν βρίσκω πολύ βάσιμο το φόβο σου, μήπως χωρίς τον Μπάγιεβιτς αδικηθεί το Νέο Σχήμα ...

... θεωρώ πιο βάσιμο το δικό μου φόβο, μήπως το Νέο Σχήμα αδικηθεί πολύ περισσότερο κάνοντας "τζάμπα μάγκα τον παραγκίτη", όπως είπε ο Κουτόχορτος.

Άσε που τα πήρα χοντρά στο κρανίο, όταν διάβασα σε πρωτοσέλιδο σημερινής αθλητικής, ότι ο Μπάγιεβιτς, προκειμένου να έρθει, ζητάει ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ - άκουσον άκουσον - να τον δικαιώσει ηθικά απέναντι στον ΑΡΗ!!!

Δηλαδή τι να κάνει ΕΠ' ΑΥΤΟΥ ρε Ντούσαν Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ; Να πει στον Σκόρδα, ότι σε πιάσαμε αιχμάλωτο μόλις πάτησες πόδι στην Αθήνα και σε κρατάμε με την απειλή πολυβόλων, γι' αυτό την κοπανάς από τον ΑΡΗ; Λόγω ... ανωτέρας ή μάλλον χαμουτζίδικης βίας;

Τελοσπάντων.

ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΘΑ ΜΑΣ!

Οι Γιαννακόπουλοι, αντίθετα από όσα προέβλεπαν διάφορες Κασσάνδρες, μπαίνουν δυναμικά στο Νέο Σχήμα ... όπως ώφειλαν άλλωστε...

... ενώ θα έχουμε και τις ανακοινώσεις από κύριο Τσίκερ και ΠΕΚ!

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

ΟΚ το παράθυρο boys?

Πανάθας είπε...

Κουτόχορτε ναι, όλα οκ τώρα, θενκς μαν.

Παιδιά, εγώ είμαι πολύ αισιόδοξος και χαρούμενος ταυτόχρονα.

Συντελείτε μια κοσμογονική αλλαγή.

Συγνώμη σας αφήνω τώρα γιατί μιλάει η προεδράρα μου.

:-)))

shogun είπε...

ρε παιδια σε ποιο κανάλι είναι η συνεντευξη;

Pappas10 είπε...

Κουτόχορτε,

Να' σαι καλά μα μεν γιατί με το παραθυράκι είχα λαλήσει (είμαι και λίγο αργός με τις νέες τεχνολογίες).

Η Τοποθέτηση είναι ήδη αναρτημένη στο σάιτ του σπορτ-εφέμ.

Μερικές πρώτες παρατηρήσεις.

1. Το ότι "βγήκε" τόσο γρήγορα η συνέντευξη σημαίνει ότι η τοποθέτηση του Τζίγγερ είχε ήδη διανεμηθεί στα ΜΜΕ. Αυτό - κατά τη γνώμη μου - σηματοδοτεί μία "Νέα Εποχή" στη σχέση της ΠΑΕ με τα ΜΜΕ.

2. Το "πλαφόν" των 10.090 ευρώ (ή κάτι τέτοιο) που έβαλε ο Τζίγγερ για την συμμετοχή στο πολυμετοχικό σχήμα, δείχνει - κατά τη γνώμη μου πάντα - ότι ο Τζίγγερ δεν προσπαθεί να "μαζέψει χαρτί". Καμία σχέση με "λαϊκές βάσεις" και λοιπές τέτοιες γαβρομαλακίες.

3. Το ότι η συνεδρίαση για την αύξηση του Μετοχικού κεφαλαίου θα γίνει στις 6 Ιουνίου, πιστεύω πως, περιορίζει τόσο το μέγεθος όσο και την ταχύτητα επένδυσης του προϋπολογισμού. Επίσης, ουσιαστικά, υποχρεώνει τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ να ακολουθήσει τον υπάρχοντα προγραμματισμό.

4. Η Παιανία δεν ανήκει στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ αλλά στους Βαρδινογιανναίους οι οποίοι θα την παραχωρήσουν δωρεάν στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ "για ένα διάστημα". Αυτό σημαίνει ότι η Παιανία μπορεί να γίνει το κανάλι "επιστροφής" κάποιων χρημάτων στο Βαρδινογιαννέικο από τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. Ίσως και κάτι περισσότερο από αυτό...

Αυτά για την ώρα. Δεν άκουσα τη συνέντευξη και αυτά είναι απ' ό,τι πρόλαβα να διαβάσω.

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΑΣ μπαίνει σε μία νέα περίοδο... όλοι ενωμένοι... έτοιμοι να κάνουμε τον ύμνο μας πραγματικότητα....

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΕ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΕ... ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ Σ' ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ ΠΑΝΤΟΤΙΝΕ

ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΛΑΓΟ...

Φιλικά,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

Σύντροφοι χαιρετώ!!!

Πάνω που ετοιμαζόμουνα να τα χώσω για το pop up, το φτιάξανε!Με τι θα γκρινιάξω τώρα;

Λοιπόν, ούτε γω γουστάρω τον Μπάγιεβιτς, αλλά ίσως κάνω και λάθος.
Είναι δεδομένο ότι δεν με έχουν εντυπωσιάσει τα προπονητικά του "επιτεύγματα", εκτός από την πρώτη περίοδο του στην ΑΕΚ. Γεγονός όμως είναι ότι ένα κάποιο έργο -όχι τίποτα να σε τρελλαίνει βέβαια- το έχει δείξει όπου πήγε. Έργο που τα τελευταία χρόνια δεν έχουμε δει απο κανένα προπονητή στην ομάδα μας, εκτός ίσως από μερικές εκλάμψεις που είχε η ομάδα φέτος με τον Πεσέιρο, και που αν δεν φερόταν έτσι στον Νίνη, δεν θα με χαλούσε να συνεχίσει...
Αν λοιπόν δεν βρεθεί τίποτα συγκλονιστικό από το εξωτερικό, ας πορευθούμε με τον Σέρβο για 3 χρόνια, μέχρι να είναι έτοιμος να αναλάβει την ομάδα ο ερχόμενος από τις Εθνικές ομάδες Νιόμπλιας!!!
Σύντροφοι Πανάθες, σοβαρά πιστεύω ότι από τώρα η ομάδα πρέπει να προετοιμάζει αυτήν την προοπτική, γιατί πιστεύω ότι ο Νιόμπλιας με την όλη λειτουργία που προαναγγέλεται, είναι λύση για 10+ χρόνια! Ειλικρινά το πιστεύω!!!

Υπάρχει όμως και η ελάχιστη ελπίδα, να εμπνεύσει το Σέρβο η cool ατμόσφαιρα της Παιανίας και του Παναθηναικού, όπου Πρόεδρος και λοιποί παρατρεχάμενοι δεν θα μπλέκουν στα πόδια του, και να μεγαλουργήσει!!! Θα δούμε...

Υ.Γ. Σύντροφοι, ο Νίνης είναι 2 και βάλε Γκονζάλες μαζί. Ας πάει στο καλό ο Εκι, τον Νίνη και τα μάτια μας!!! Το βλέπεις το παιδάκι και ευχαριστιέσαι!!! Ο γερο Όττο όπως φάνηκε, αν δεν τον είχε θάψει φέτος ο Πεσέιρο, απ' αυτόν θα ξεκινούσε την ενδεκάδα στο Euro !!!
Τώρα παίζεται αν θα τον πάρει!!!!

Υ.Γ.2. Ρε παιδιά, γιατί εμένα ο Χριστοδουλόπουλος μου φέρνει κάτι σε Αρδίζογλου; Καλό είναι αυτό ή κακό; Αξίζει ν' ασχοληθούμε μαζί του;

Ανώνυμος είπε...

Την "τελική λύση" με τον Λεμονή προπονητή και εμένα Τεχνικό Διευθυντή, δεν την προτείνω ακόμα γιατί είναι πολύ προχωρημένη για την ώρα.
Όταν ωριμάσουν οι συνθήκες θα το εξετάσουμε το θέμα......

Ανώνυμος είπε...

Δυο πρώτες απορίες από τη συνέντευξη Βγενόπουλου.

1. Τι θα πει "η ΠΕΚ σαν ΠΕΚ αναστέλλει τις δραστηριότητές της"; Τα 30.000 μέλη τι κάνουν; Ττ γίνεται το υπόλοιπο μισό (το πρώτο μισό δόθηκε από την ΠΕΚ) της οικονομικής ενίσχυσης προς τον Ερασιτέχνη;

2. Τι είναι αυτό το "Κύπελο χειμώνα" που ευχήθηκε να κατακτήσουμε;

Ανώνυμος είπε...

... και μια παράπλευρη απώλεια - σόρι: απορία ήθελα να πω:

3. Ο δημοσιογράφος Μαρκάκης γλύφει απεριόριστα τον Βγενόπουλο ή κάνω λάθος;

Στο προηγούμενο γραπτό του στο blog του υπερασπιζόταν με απίστευτα αστεία επιχειρήματα τις ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ αγωγές του Βγενό σε βάρος Τσίπρα και Παπανδέρου ...

... και στο τωρινό τον εκθειάζει εμετικά, ειρωνευόμενος μάλιστα (χωρίς αυτό να κολλάει πουθενά, εκτός από το να δείξει στον Μεγάλο πόόόόσο πολύ είναι μαζί του) τον Τσίπρα.

Χαρτοσακούλες πλιζ!

Old Boy είπε...

Τζόνυ, συμφωνώ ότι οι αγωγές του Βγενόπουλου δεν είναι κάτι που μπορούμε να πάρουμε αψήφιστα και ότι έχουν σε κάθε περίπτωση επιπτώσεις. Άλλο αυτό κι άλλο ότι τα επιχειρήματά του Μαρκάκη είναι αστεία. Προσωπικά με έχει κερδίσει ο Μαρκάκης και θα τον θεωρώ αξιόπιστο και μη γλείφτη μέχρι αποδείξεως του εναντίου. Και το σίγουρο είναι ότι αν κάποιος είναι όντως γλείφτης φαίνεται στην πορεία του χρόνου και δεν μπορεί να κρυφτεί. Οπότε θα έλεγα ότι μάλλον βιάζεσαι.

Ανώνυμος είπε...

και εγω θεωρω τον μαρκακη πολυ αξιολογο δημοσιογραφο

Ανώνυμος είπε...

@ Old Boy,

μπορεί και να βιάστηκα εγώ ...

... ή πάλι μπορεί και να βιάστηκε ο Μαρκάκης να υπερασπιστεί μια πραγματικά απαράδεκτη πολιτική πράξη - μια σειρά πράξεων τελικά, μιας και έγιναν μέχρι στιγμής 3 αγωγές! -, έκφραση σίγουρα μιας νοοτροπίας εντελώς ξένης προς τή δημοκρατία.

Σε κάθε περίπτωση πάντως θεωρώ αστεία (για να μην πω βαρύτερη κουβέντα, υποθέτω απλώς ότι έχει ιδιαζόντως ελλιποβαρή πολιτική σκέψη ο άνθρωπος) τα επιχείρηματά του, ότι οι βγενοπούλειες (εν προκειμένω) αγωγές αποτελούν δικαίωμα απέναντι στους "συνταγματικά ισχυρούς" πολιτικούς και ότι επιπλέον ελέγχουν (οι αγωγές) την όποια αμετροέπεια των πολιτικών!!!

Για να μην αναφερθώ στη γνωστή διαφορά μεταξύ αιρετών (όπως λ.χ. ο Τσίπρας) και μη-αιρετών (όπως ο Βγενό) ισχυρών, διαφορά που σχετίζεται με τους κοινωνικούς μηχανισμούς ελέγχου ή όχι της αμετροέπειας των μεν και των δε ...

.... ή ακόμα και στο επίσης γνωστό θλιβερό γεγονός ότι πραγματικά ισχυρό σήμερα είναι το χρηματιστηριακό κεφάλαιο, το οποίο τείνει να ποδηγετήσει την πολιτική με αδιαφανείς οδούς ...

... ας πω μόνον, ότι με αγωγές δεν λύνεται η αμετροέπεια των πολιτικών και γενικότερα το όποιο πρόβλημα της δημοκρατίας.

Ίσα-ίσα, έτσι μπαίνουμε σ' ένα δρόμο πολύ σκοτεινό, σίγουρα σκοτεινότερο από την όποια πολιτική μπουρδολογία.

Ανώνυμος είπε...

Να προσθέσω και κάτι ακόμα στο παραπάνω.

Στον Βγενόπουλο θα έπρεπε και θα πρέπει να δοθεί το σαφές μήνυμα, ότι:

1. Εδώ είναι Παναθηναϊκός και
2. Εμείς δεν χρειαζόμαστε ούτε και γουστάρουμε έναν "πράσινο" Κόκκαλη!

Δηλαδή, φίλε Βγενό σε χιλιοευχαριστούμε που ήρθες να προσφέρεις στην Πανάθα, σε γουστάρουμε με τα χίλια γι' αυτό ...

... αλλά δεν πρόκειται να κάνουμε σαν παναθηναϊκοί πλάτες στις υπόλοιπες δραστηριότητές σου, ούτε και να σε χαϊδεύουμε ή υπερασπιζόμαστε για αυτές!

Η υπεράσπιση λοιπόν των εξω-παναθηναϊκών και μάλιστα απαράδεκτων νομικών πράξεων του Βγενό από έναν αθλητικογράφο φίλα προσκείμενο στην Πανάθα μας, αποτελεί χειρονομία αλλά και ένα "μήνυμα" εντελώς αντίθετα των παραπάνω.

Όσο καλός κι αν είναι ο συγκεκριμένος αθλητικογράφος...

... ή ακόμα χειρότερα μιας και είναι όντως καλός.