Τρίτη, Μαΐου 06, 2008

Η καρδιά του δικομανή

Εν εξελίξει των κοσμοϊστορικών ιδιοκτησιακών εξελίξεων κι ενώ ο συντελεστής του μπλογκ Thrass κατετάχθη για να υπηρετήσει την μητέρα πατρίδα (μητέρα που φέρεται ως σύζυγος του Νίκου Πατέρα), δυο σύντομες ειδησούλες:
- σηκώνοντας το ενδέκατο, ο Τζόλε δήλωσε ότι η ομάδα του απέδειξε φέτος πως το πρωτάθλημα παίρνει αυτός που έχει την καρδιά του δικομανή.
- σε πάνω από 22.500 εκτιμώνται οι έως τώρα νεκροί από τον κυκλώνα στην Μιανμάρ (υπάρχουν πάντως και οι λιγότερο δυσοίωνες εκτιμήσεις, αφού το «Derby» αναφέρει ότι οι νεκροί δεν ξεπερνούν τις 8.000).

15 σχόλια:

scarface είπε...

Δίπλα στον Τζόλε ο Γιαννακόπουλος δήλωσε ότι με την επικείμενη επιστροφή του στον Ολυμπιακό επιφυλάσεται για ακόμα πιο εντυπωσιακές βουτιές και περισσότερα κερδισμένα πέναλτυ.

Στο Derby θα γράφει εκτός των άλλων ότι ο τυφώνας μπορεί και να προκλήθηκε από την ανανέωση συμβολαίου του Ομπράντοβιτς και οι Γιαννακοπουλαίοι είναι οι υπεύθυνοι.

Ανώνυμος είπε...

@ Old Boy,

για το χάρτινο πρωτάθλημα της Ροζούλας ισχύει αυτό που λένε:

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΝΙΚΕΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΤΙΜΩΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΗΤΤΕΣ!

Ευελπιστώ ότι με τούτη την κούπα της ντροπής, που συγκεφαλαιώνει ιδανικά τη 12ετία του Κρόκους, θα κλείσει οριστικά αυτό το μαύρο κεφάλαιο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Είναι στο χέρι ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑϊΚΟΥ αυτό!

Γιατί είναι ένας τεράστιος σύλλογος, που έχει κατορθώσει να μείνει εντελώς αυτόνομος από τις διαπλοκές των άρθρων 44 και τα παρεμφερή ...

... διατηρώντας παράλληλα το αθλητικό ΗΘΟΣ, για το οποίο πάντα διακρινόταν και αναγνωριζόταν από όλους.

Γι' αυτό και ο Παναθηναϊκός ΜΠΟΡΕΙ και ΠΡΕΠΕΙ να γίνει ο επικεφαλής της ζητούμενης ηθικής ανάστασης του ελληνικού πρωταθλήματος.

Αυτό πίστευα πάντα και αυτό αισθάνομαι, ότι επιτέλους μπορεί να γίνει πραγματικότητα!

Pappas10 είπε...

Το σκατό των γαβριέλων έχει φτάσει στην κάλτσα... η ανακοίνωση της ΠΕΚ μετά τη συνάντηση του Βγενό με τον Βαρδινογιάννη...

Φίλες, Φίλοι,



Όπως υποσχεθήκαμε, σας ενημερώνουμε ότι σήμερα έγινε συνάντηση μεταξύ του κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη και του εκ των ιδρυτών της ΠΕΚ κ. Ανδρέα Βγενόπουλου. Η συνάντηση ήταν θετική και εποικοδομητική και διαπιστώθηκε σε επίπεδο αρχών ταυτότητα θέσεων και αντιλήψεων σε μια σειρά από σοβαρά θέματα:



1. Για την ισότιμη μεταχείριση και συνεργασία με όλους τους οργανωμένους φιλάθλους του Παναθηναϊκού μέσα από μια διαφανή διαδικασία που θα προβλέπει μεταξύ άλλων τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους.



2. Για την αξιοποίηση στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού αλλά και για την θέσπιση ειδικών προνομίων για τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές και τους παλαίμαχους αθλητές του συλλόγου γενικότερα.



3. Για την ανάγκη μιας καινούργιας συμφωνίας και σχέσης με τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο (¨ΠΑΟ¨) που θα προβλέπει παράλληλα και την ευρύτερη εκπροσώπησή του στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός υπό την προϋπόθεση της συσπειρώσεως στον ΠΑΟ πολλών χιλιάδων μελών.



4. Για την ανάγκη μιας μεγάλης και κοινής γιορτής για τα 100 χρόνια του συλλόγου.



5. Για την χωρίς αποκλεισμούς διαδικασία ώστε να καταστεί η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πολυμετοχική.



6. Για την ανάγκη αυξημένων δικαιωμάτων της μειοψηφίας ούτως ώστε ο κ. Γιάννης Βαρδινογιάννης που θα διατηρήσει το 50% των μετοχών να χρειάζεται μια ευρύτερη συναίνεση για τη λήψη των σημαντικών αποφάσεων που θα αφορούν την ΠΑΕ.



Είναι γεγονός ότι υπάρχουν ακόμη σημαντικά θέματα προς διευκρίνηση κάτι που αναμένεται να γίνει από τον κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη εντός του επόμενου χρονικού διαστήματος σε συνεννόηση με τους ενδιαφερόμενους μεγάλους μετόχους της μειοψηφίας. Σε αυτή τη φάση όμως είμαστε ως ΠΕΚ υποχρεωμένοι να εκφράσουμε την πλήρη ικανοποίησή μας τόσο για την πρόοδο των συζητήσεων όσο και για τις τοποθετήσεις του κ. Βαρδινογιάννη, ο οποίος φαίνεται αποφασισμένος να γυρίσει οριστικά την σελίδα τόσο για τον Παναθηναϊκό μας όσο και για το ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο γενικότερα.



Υ.Γ. Σήμερα το απόγευμα η ΠΕΚ θα συναντηθεί με τον κ. Παύλο Γιαννακόπουλο και τον κ. Θανάση Γιαννακόπουλο για ενημέρωση, ανταλλαγή απόψεων και περαιτέρω συντονισμό για την επίτευξη του οράματος του ενιαίου, αδιαίρετου και πολυμετοχικού Παναθηναϊκού.


Ρε ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

Ρε μάγγες μήπως ήρθε η ώρα να σηκωθούμε από τους καναπέδες μας και να γεμίσουμε σήμερα επιτέλους αυτό το γήπεδο;

Ο Τζίγγερ έκανε το πρώτο βήμα. Ας κάνουμε και μεις το δικό μας.

ΕΛΛΑΣ - ΕΥΡΩΠΗ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝΥΣΗ Ο ΔΟΥΡΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ;

Εντάξει, αυτά δεν γίνονται στο Ελλαδιστάν, αλλά κάπου αλλού όπως ο Θείος έκανε μήνυση στο Νικολαϊδη επειδή αμφισβήτησε τα πρωταθλήματά του ...

... έτσι και ο Δούρος θα έκανε πάραυτα μήνυση στο Θείο, για τις δημόσιες (ούτε καν σε αποδυτήρια!)δηλώσεις του (και φέτος) ότι το πρωτάθλημα του 2003-2004 τού το στέρησε ο εν λόγω διαιτητής!

Θα ζητούσε από το Θείο 5-10 εκ ευρώ για συκοφαντία και ηθική βλάβη ...

... και φυσικά θα είχε ολόψυχα στο πλευρό του (ο μηνυτής Δούρος) την ΕΠΟ του Γκαγκάτση - αφού και αυτή θίγεται από την αμφισβήτηση της καθαρότητας των τίτλων που επικυρώνει.

Σωστά;

squarelogic είπε...

Πολυ σωστο και έξυπνο αυτο που γράφεις Τζονυ.
Επειδη ομως εδω δεν υπάρχει Κρατος που να το φοβηθεί το Παρακράτος ο καθε Δούρος δεν θα διακινδυνέψει να βρεθεί μαχαιρωμένος απο καποιους "επιστήμονες"...
Οι δολοφόνοι του Φιλόπουλου είναι ακόμα έξω...

Απ την άλλη θέλω να δω το γκελ που θα κάνει στον διεθνη τυπο η είδηση οτι ο Ολυμπιακος ζητά την κατασχεση της κινητης και ακίνητης περιουσίας του Ριβάλντο!Πήρε φόρα το αφεντικό απ τις δικαστικες του "επιτυχίες" και δεν έχει σταματημό...Κάπως έτσι θα έρθει η πτώση του:απ την αλαζονεία του.

Pappas10 είπε...

Και οι παρ' ολίγον δολοφόνοι του Συρίγου είναι έξω...

... λέμε τώρα.

Όσο για τον Κρόκους... μωραίνει ο Κύριος...

Για να θυμηθούμε και το επάγγελμα.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

Αφου μπορει και παιρνει στα χαρτια το πρωταθλημα, τι να τον κανει τον Ιβιτς?

Τσαμπα να τον πληρωνει?

Συμφωνω οτι η υπερμετρη αλαζονεια πολυ συντομα θα τον ριξει.

Ανώνυμος είπε...

επιτέλους, Τσάμπιονς Λιγκ και πάλι

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ANAMENONENO KAI ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΣΩΣΤΟ [Μαρκάκη έχεις πέσει πολύ έξω τελικά;]

* Θανάσης Γιαννακόπουλος: «Πρόθεσή μας είναι να μπούμε. Σαν καλοί Παναθηναϊκού πρέπει να μπούμε και θα το κάνουμε. Ξημερώνει μια νέα μέρα για τον Παναθηναϊκό. Αν και εφόσον όλες οι δυνάμεις ενωθούν θα κάνουμε έναν πανίσχυρο Παναθηναϊκό που θα πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη. Σίγουρα θα μετέχουμε στο νέο πολυμετοχικό Παναθηναϊκό, απλώς περιμένουμε κάποιες ακόμα λεπτομέρειες οι οποίες είναι δύο: Αφορούν τη διοίκηση και τη διαχείριση των χρημάτων. Δεν θα ζητήσουμε ραντεβού από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, δεν είμαστε εχθροί. Ίσα-ίσα είμαστε μαζί».

* Άκρως ενδιαφέρουσα ήταν και η συνέντευξη του Παύλου Γιαννακόπουλου στον «Alpha 98.9».

* Η σωκρατική αλογόμυγά μου ωστόσο, με βάζει στον πειρασμό να κάνω ένα σχολιάκι στην τελευταία απάντηση του Παύλου:

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Βλέπετε κάποια αλλαγή στη συμπεριφορά του κ. Βαρδινογιάννη;

ΠΑΥΛΟΣ: «Προσωπικά πιστεύω ότι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δεν ήθελε ποτέ να ανοίξει πόλεμο μέσα στον Παναθηναϊκό. Ενδιαφέρεται για τον Παναθηναϊκό όπως ενδιαφερόμαστε και εμείς, όπως ενδιαφέρονται εκατομμύρια φίλοι του συλλόγου. Δεν πιστεύω ποτέ ότι ο κ. Βαρδινογιάννης μπορούσε να δημιουργήσει πρόβλημα στον Παναθηναϊκό. Θέλει και ίσως σήμερα να κατάλαβε πλέον ότι το συμφέρον του Παναθηναϊκού και όλων μας είναι η ομάδα να μπει στο δρόμο που του ανήκει».

* ΣΧΟΛΙΟ ΑΛΟΓΟΜΥΓΑΣ: Μήπως λοιπόν Παβλίτο πρέπει να τραβήξεις γερά το αφτάκι του Δημητράκη για τα όσα ΕΜΕΤΙΚΑ έχει αφήσει να γραφτούν στη φυλλάδα του για τον (μεταξύ άλλων και "ολυμπιακό" κατά την ΠΡΑΣΙΝΗ) Ραλίστα;

Μήπως;

Ανώνυμος είπε...

Eκτός από τον Παύλο στον Δημητράκη (συμφωνώ απόλυτα με αυτό που έγραψες), πρέπει ο Γιαννάκης να τραβήξει το αυτάκι του Κωστάκη του Γκόντζου γιατί (όπως γράφει και η Πράσινη σήμερα) επί μήνες έγραφε εμετικά πράγματα για την ΠΕΚ και τώρα το παίζει ενωτικός.

Είπαμε και οι 2 οι εφημερίδες είανι γτπ.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω με τον henriksen, ειναι και οι 2 γτπ.

Ομως προσωπικα, για τον κωστακη δεν θα ξεχασω ποτε, οτι επαιξε με την νοημοσυνη ολων των Παναθηναικων.

Ειναι απλα ξεγραμμενος.

Pappas10 είπε...

Από την στιγμή που η ομάδα ήταν - ή καλύτερα ΦΕΡΟΤΑΝ - γτπ.... τι περιμένατε από τις εφημερίδες της;;;

Από εκεί και πέρα εγώ εξακολουθώ να παίρνω και τις 2.

Φιλικά,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

@ Χένρικσεν και Μπορέλι,

ασφαλώς!

@ Μιχάλη,

κι εγώ το ίδιο - με μια ελαφριά προτίμηση προς το Derby, γιατί (με την κατάλληλη ... αποκωδικοποίηση βέβαια!) μέχρι στιγμής και λόγω πιο άμεσης σχέσης με την ΠΑΕ έχει καλύτερη πληροφόρηση για τα του ποδοσφαιρικού τμήματος του Συλλόγου.