Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 29, 2006

Το ρεσιτάλ ανικανότητας συνεχίζεται....

Επιπρόσθετα στα όσα λέω στο άρθρο του warzycha έχουμε και φρέσκα κουλούρια για την διοικητική ανικανότητα που μαστίζει εδώ και χρόνια την ΠΑΕ. Ο προπονητής για τον οποίον χάθηκαν 2 ολόκληρες εβδομάδες με διαπραγματεύσεις, προμοτάρισμα, σπέκουλες και συναφή γεγονότα θα μείνει στην ομάδα του. Άντε τώρα φτου κι απ'την αρχή. Χωρίς χρονικά περιθώρια. Τρέμει το φυλοκάρδι μου ποιόν τυχάρπαστο θα επιλέξει πάλι ο φωστήρας, ο Τζίγγερ. Με τον Μπάγεβιτς υπήρχε ένα κατώτατο υπόβαθρο στο οποίο μπορούσες να ποντάρεις, ξέραμε δηλαδή πάνω-κάτω τι παίρναμε. Τώρα πάλι ΒΟΗΘΑ ΠΑΝΑΓΙΑ. Μιλάμε για τρελή οργάνωση, για τεχνοκρατική αντίληψη. 2 ολόκληρες εβδομάδες πεταμένες στα σκουπίδια. Δηλαδή που βάσιζαν την βεβαιότητα και με ποιόν διαπραγματεύονταν? Αδυνατώ να καταλάβω την απύθμενη βλακεία, ανικανότητα και προχειρότητα με την οποία διοικούν αυτοί οι άνθρωποι....ε ρε και να μείνει κανας Βέλιτς, γλέντια που θα κάνουμε. Δευτέρα-Τρίτη είπε....μέχρι εκεί φτάνει η υπομονή μου και πολλών άλλων ακόμα. Η φαρσοκωμωδία έχει τραβήξει πολύ, δεν νομίζετε?

13 σχόλια:

Kolka είπε...

Κάλμα κουτόχορτε και μην πιστεύεις τον γάτουλα Σέρβο. Απλώς θέλει να πάρει πιο πολλά και θέλει να τα πάρει ο ίδιος και όχι ο Ερυθρός Αστήρ.

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Το γνωστό....ΜΑΚΑΡΙ !!!!

Ανώνυμος είπε...

Συμπαθή και πονεμένε πατριώτη γιατί ασχολείσαι ακόμη με μιαν ομάδα που βγαίνει τρίτη έχοντας έναν - μόνο - αντίπαλο; Δεν εχεις συνειδητοποιήσει ότι στο περασμενο πρωτάθλημα έπαιζε μόνο ο Ολυμπιακός και εμείς βγήκαμε τρίτοι; ΤΡΙΤΟι! Δεύτερος ητανε ο Ντεμης με τα τρεις κι εξηντα και αυτα δανεικά.
Αλλά και ο Σάλπιγγας όσο είχε στα πόδια του τις προπονήσεις του Ρουμανου, του Ντουμιτρέσκου, έτρεχε σαν το σκυλο και μας ξελασπωσε την πρώτη αγωνιστικη στο Αιγαλεω. Δες τον ένα μηνα (και σκάρτο) αργοτερα. Τρέχει μέχρι το πρωτο τεταρτακι και μετα πάει σαν παπί πενηνταρι με δυο ατομα σε ανηφορα. Τον καψαμε στην Παιανια. Δεν προπονείται. Χειραντλείται, ο Σαλπιγγίδης.
Τη Βαπορίζια όμως την αποκλεισαμε. Γελια ή κλάμματα;!

Ρε, για Ιντερτότο!!!
Αυτος ειναι θεσμος για τον Παναθηναϊκό.

Με συμπάθεια και κατανόηση: Ο Μπαγεβιτς ειναι μάλλον ΑΕΚ ή ισως και Ολυμπιακός.
Αν ερθει θαρθει για καμια αρπαχτή. Μονο στο Φυλακούρη να ελπίζουμε. Κι αν δεν μας βγάλει δεύτερους, θα μας κανει να γελασουμε με τις μυτομαχιες με τον Παπαδοπουλο. Σκεψου τους να κουτουλανε τις μυτες τους απο αποσταση. Ο ενας στην κουζινα και ο αλλος στο σαλονι και να τις ακονιζουνε. Του Παπαδοπουλου η μυτη αν ητανε στο σχεδιο πολεως θα ητανε οικοδομησιμη. Μισο στρέμα. Αμ ο άλλος; Ζακέτα, Μπουφαν, Παλτό, Μπίσκαν. Το βραζιλιάνο τον ξεχασα. Κονσεϊσάο. Γουνα με επενδυση απο δερμα καμήλας και με αντιανεμικη κουκουλα. Φλαβιο.

Χαιρετε και υγειαινετε.
Εγινα κακος, ενταξει, αλλα με συγχωρησατε. Ε; Ουτως ή αλλως Ολυμπιακοι δεν θα μας διαβασουνε.

Kolka είπε...

Συγγνώμη που παριστάνω τον Δήμο Σταρένιο, αλλά γιατί αυτός ο anonymous μου βρωμάει γαβρίλα;

Ανώνυμος είπε...

Γαβρίλα ή όχι πάντως έτσι ειναι τα πραγματα.
Λίγο ακόμη και θα φτάσουμε στο σημείο να κατεβαίνουμε Ομόνοια επειδή αποκλείσαμε την Καμία.
Ε ρε κατάντια...

@petrosskl είπε...

είδες kolka κι εμένα...
γι'αυτό αυτοι δε θελουν λυπηση...
ενα κουβα σκατό κάθε μέρα να τους δίνουμε να πλένονται... και πάλι καθαροί θα δείχνουν.
για τέτοια βρώμα μιλαμε ε?

ps. υπομονή κουτόχορτο...

Ανώνυμος είπε...

@ kolka καλά το μυρίστηκες για τον ΜΠΟΧΑ που υπογράφει εδώ anonymous - γαβρίλα της "επιτροπής προπαγάνδας", ξέρετε, αυτοί που το παίζουνε "πονεμένοι παναθηναϊκοί" και σε πιάνουν δήθεν "στο φιλότιμο" με τις "πικρές αλήθειες" τους ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΠΛΑΓΙΩΣ τη μπόχα της γαβροπροπαγάνδας.

ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ "Το Ιντερτότο είναι ο θεσμός του Παναθηναϊκού" ΖΕΧΝΕΙ ΠΑΡΦΟΥΜΑΡΙΣΜΕΝΗ (με πατσουλί) ΓΑΒΡΙΕΛΛΑ ΑΠΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ!

Κάνε την ένα delete-ban ξεγυρισμένο, που θα μάς πει και ποιός είναι θεσμός της ομαδάρας μας ο σελέμης!!!

Ανώνυμος είπε...

Και ψιτ, gordon, άμα έχεις δει στη γειτονιά σου κανά ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ να βγαίνει να πανηγυρίζει, όχι για το χτεσινό (σε κάτι τέτοια βγαίνουνε μόνον οι γαβριέλες με τα πατσουλιά για την ομάδα τους), αλλά και για κάποιες επιτυχίες ... γράψε μου! ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΙΑΝΟΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΘΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, που οι γαβριέλες ΤΑ ΠΟΘΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΦΤΑΝΟΥΝΕ (Μόλντε, Χέρειφεν, Μακάμπι Χάιφα και ων ουκ έστι ο αριθμός οι ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ομαδούλες από τις οποίες έφαγαν ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ οι παστρικές του λιμανιού).

Άντε, μην τα πάρω και με σένα που βλέπεις να τα λέει ωραία η παστρικιά anonymous!

Ανώνυμος είπε...

Σχήμα λόγου ήταν αυτό για τους πανηγυρισμούς αφερφέ, αν δεν το κατάλαβες ξαναδιάβασε τι γράφω.
Οσο για τα υπόλοιπα διαφωνείς οτι οτι ήταν πλήρως αποτυχημένη ΚΑΙ η περσινή χρονιά?
Διαφωνείς οτι οι επιλογές της διοίκησης σε παίκτες και προπονητή ήταν ΚΑΙ πάλι λάθος?
Και δεν είπα "ωραία", ξαναδιάβασε.
Το τι κάνει ο γάβρος δεν με ενδιαφέρει,ούτε το ότι δεν συγκρίνονται οι πορείες των δύο ομάδων σε ευρωπαικό επίπεδο, δεν μου φτάνει.
Παρηγοριά στον άρρωστο είναι αυτό, για να τη λέμε στους γαύρους και ωραία και καλά.
Μακάρι να υπήρχε ομάδα φέτος που να έπαιζε μπάλα κι ας μην έφερνε αποτελέσματα, έτσι το βλέπω εγώ.

Ανώνυμος είπε...

@ gordon σε πήρε λίγο η μπάλα μα μου την έδωσε το κουτοπόνηρο ανώνυμο γαβράκι - κι όταν είναι τόσο φανερό ότι έχεις ένα κουτοπόνηρο γαβράκι που πάει να σου το παίξει αγνός και πονεμένος Παναθηναϊκός, του κόβεις το βήχα με τη μία.

Για τη διοίκηση και τα λάθη της δε διαφωνώ, όμως η ίδια διοίκηση ήταν όταν τα δείχναμε στις ευρωπαϊκές ομαδάρες κι όταν πήραμε νταμπλ πριν λίγα χρόνια. Θεωρώ πως έχει αρχίσει να ξυπνάει και να προσπαθεί ν' αλλάξει το όλο σκηνικό. Έχει τη διάθεση κι ας κινείται τσαπατσούλικα. Π.χ. πήραμε την αφρόκρεμα από την εθνική νέων και να 'ναι καλά ο Μαλεζάνι (ναι!), που έδωσε ευκαιρίες και σε δύσκολα ματς σε Λεοντίου, Τζιόλη, Δάρλα να παίξουνε - είναι παίκτες-κεφάλαιο. Κάναμε φέτος μια σειρά από καλές έως πολύ καλές μεταγραφές ... αλλά τα σκάτωσε ΧΟΝΤΡΑ με τον προπονητή. Ίσως πίστευε ότι θα της ξαναβγεί ένας Σουμ από το πουθενά, αλλά ο Σουμ είχε δίπλα του ένα Ζάετς (αλήθεια, θυμάσαι τι ΛΑΣΠΗ έτρωγαν κι οι δυο ακόμα κι από παναθηναϊκούς;). Δε νομίζω δηλαδή πως είμαστε στο απόλυτο μηδέν.

Α, και ναι, εμένα ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ τι κάνει ο ακατανόμαστος, όχι βέβαια ΜΕΣΑ στο γήπεδο, αλλά ΕΞΩ ΚΑΙ ΤΡΙΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. Ή μήπως αμφιβάλλεις ότι στις 9 κούπες του οι 5 ήτανε πέτσινες; Χρειάζεται να απαριθμήσω ποιές;

Ανώνυμος είπε...

Ο άλλος το παίζει πρίγκιπας (μια ζωή εγωιστής) εμείς παραλίγο τα αυγάκαι τα πασχάλια, τελικά χάσαμε μόνο τα αυγά...

Ρε παιδιά δεν ξέρω... Δηλαδή τι μπορεί να κάνει ι οποιοσδήποτε Μπάγεβιτς φέτος.
Θα ξανακάνει προαιτημασία;
Αφού θα τον πάρει ο Τζίγγερ σαν γνώστη της Ελληνικής πραγματικότητας για να μην χαθεί η φετινή χρονιά.
Δηλαδή αν έλεγε πως δεν με νοιάζει ρ επαιδί μου το φέτος, θα έφερνε καλύτερο; Αν ναι, μήπως πρέπει να φωνάξουμε όλοι προς αυτή τη λύση;
Στο φινάλε τι θα κάνει ο Μπάγεβιτς; ότι έκανε και στους άλλους. Το πολύ πολύ να είμαστε πρώτοι στην Ελλάδα.
Αυτό θέλουμε;
Ή πιστεύει κανείς πως μπορεί να κάνει κάτι πιο πολύ.
άρα; Μήπως είναι μονόδρομος να τα χώσει σε έναν καλό ξένο και να φέρει το Δεκέμβρη και 2-3 πιτσιρικάδες να κάνουν νέο κορμό;

Ανώνυμος είπε...

Το προηγούμενο σχόλιο γράφτηκε μετά το 3-3 με τον ΟΦΗ!!!! (που είστε ρε γαυράκια που αν νικούσαμε θα μιλούσατε για υποκατάστημα;)
και μετά τις δηλώσεις Μπάγεβιτς σήμερα πως ρωτήστε με μόνο για την ομάδα του Ερυθρού Αστέρα στην οποία είμαι προπονητής.

Απλά νόμιζα πως κάτι θα είχατε ποστάρει και θα σχολίαζα αλλα΄αφού δεν βρήκα κάτι νέο έγραψα στο παλιό...

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑ ΑΤΟΠΗΜΑ του Τζίγγερ που δεν πήρε στις μεταγραφές τον παιχταρά ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟ με το σημαιάκι! Στα πολλά ριπλέι της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ο Βαρούχας είπε: 1. Πέτσινο το πέναλτι του ΟΦΗ. 2. Ανύπαρκτο το οφσάιντ στον ΠΑΠ ενώ έφευγε μόνος. 3. Στο τέλος, ο παίχτης του ΟΦΗ διώχνει τη μπάλα ΜΕΣΑ από το τέρμα, άρα ήταν ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΟ γκολ υπέρ μας.

Και οι τρεις αυτές φάσεις ήταν στη ζώνη υπευθυνότητας του επόπτη ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ, ο οποίος μάλιστα παρέσυρε τον Τσαχειλίδη να δώσει το πέτσινο πέναλτι ενώ εκείνος δεν είχε σφυρίξει τίποτα!

ΑΚΟΥ ΤΑ ΤΖΙΓΓΕΡ! Ο παιχταρας ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ μετέτρεψε με δυο κινήσεις μόνο ένα 4-2 υπέρ του ΠΑΟ σε 3-3! Κι εσύ κακομοίρη ψάχνεις για προπονητές και ποδοσφαιριστές, κακομοίρη, ε κακομοίρη!