Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 21, 2006

(Δεν) ξέρω τι έκανες πέρσι το καλοκαίρι (Χανς)

Να με συμπαθάτε που διακόπτω τη Μπαγεβιτσολογία, αλλά δεν μπορούσα να αντισταθώ στον πειρασμό και να τοποθετήσω ένα λινκ στο σπαρταριστό αφιέρωμα στα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων σχετικά με το Μπάκε. Ωδή στην παπαρολογία, από τον JiVass. Απολαύστε το.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΟ αλλά από την άλλη μεριά για θυμήσου πώς αντιμετωπίστηκαν - δυστυχώς ΚΑΙ από τη μεριά μας - ΟΛΟΙ οι προπονητές μας;

Ο Όσιμ "μεθύστακας", ο Μπένγκτσον "μυρωδιάς", ο Πάκερτ "μοντελάκι", ο Κυράστας "ηττοπαθής", ο Αναστασιάδης "κομποσκοίνιας", ο Σουμ "ανάπηρος", ο Μαλεζάνι "πιτσαδόρος"...

Ενώ στους απέναντι, ακόμα και τον Αλέφαντο κοντέψανε να τον βγάλουνε "καθηγητή της προπονητικής" κι ακόμα λιβανίζουνε το Σόλιντ που τους έχει κάνει τρεις φορές πιο ρόμπα στην Ευρώπη.

ΒΑΛΕ τώρα όόόόλον αυτό τον πίνακα ζωγραφικής και δες τον προσεχτικά, κι έπειτα κάνε όση πλάκα θέλεις...

ΥΓ Υπόψη ήμουν κατά της επιλογής Μπάκε από την πρώτη στιγμή.

SILIO D'APRILE είπε...

Κατά τη γνώμη μου, την ταπεινή βεβαίως, ο φασισμός του Μπάγεβιτς μπορεί να "στρώσει" την κατάσταση στην Παιανία. Ομως, ανησυχώ για το βεληνεκές του ως προπονητή, αφού είναι "πρώτος στο χωριό, δεύτερος στην πόλη", δηλαδή είναι δύσκολο να στηριχθεί κάποιος στις απτές ικανότητές του για ευρωπαϊκή πορεία. Ξέρω, θα πείτε, ας φτιάξουμε ομαδούλα για εδώ και μετά βλέπουμε για έξω. Ομως, απαντώ προκαταβολικά, ο Παναθηναϊκός μπορεί να έχει βλέψεις που ξεπερνούν τα ελληνικά δεδομένα - ας μην τον ξεχνάμε αυτό, ε;!...

σχολιαστής είπε...

Δεν χρειαζόμαστε ομαδούλα, θέλουμε ομάδα και ο Ντούσαν μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΚΑΡΙ να γίνει όπως το λες ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ, μακάρι... Γιατί έχουμε εξαιρετικό υλικό στην ομάδα κι είναι πολύ κρίμα να πάει στράφι.

Προσωπικά είμαι αντίθετος στην επιλογή Μπάγιεβιτς για λόγους που έχω εξηγήσει (και αφορούν και το ποιόν του σαν προπονητή, εκτός των άλλων που δεν είναι κι ασήμαντα). Και θα το λέω για όσο είναι ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ προπονητής του Παναθηναϊκού. Ωστόσο, άπαξ και κλείσει η συμφωνία και γίνει προπονητής μας, θα είμαι μαζί του όπως είμαι μαζί με ΚΑΘΕ στοιχείο του ζωντανού οργανισμού ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!

Πόλεμο σε προπονητή μας δεν έχω κάνει ποτέ ... αυτά τα καμώματα, στα οποία αναφέρομαι και πιο πάνω, είναι αλλωνών κολπάκια (που βέβαια γίνονται μπουχός στα δύσκολα).

Kolka είπε...

Αυτή ακριβώς τη στιγμή και εκεί που έχουμε φτάσει, καλύτερη λύση απ' τον Μπάγεβιτς δεν υπάρχει. Εκτός κι αν ξέρετε κανέναν τρόπο να αναστηθεί ο Κυράστας ή να αποκτήσει νοοτροπία Παναθηναϊκού και όχι κατσαπλιά ο μεγάλος προπονητής (και μικρός άνθρωπος...) Αγγελος Αναστασιάδης. Οσο για τον Σουμ, θα θυμόμαστε απαντες με αγάπη την κόρη του. Ρωτείστε και τους "γαμπρούς" που μαζεύονταν στα "Vouliagmeni Suites" να σας πουν λεπτομέρειες!

Ανώνυμος είπε...

"Εκεί που έχουμε φτάσει αυτή τη στιγμή" αγαπητέ kolka είναι 3 βαθμοί πίσω από τον κατ' απονομή πρωταθλητή - μάλλον καλύτερα από άλλες χρονιές που ήμασταν στους -7 και -9 βαθμούς, και που και πάλι καταφέραμε να καλύψουμε τη διαφορά (με τους "ανάπηρους" και τους "πιτσαδόρους") και να χάσουμε το πρωτάθλημα με τους γνωστούς τρόπους!

ΣΥΝ ότι έχουμε φέτος καλύτερο έμψυχο υλικό από εκείνες τις χρονιές, που δείχνει ότι αρχίζει να λύνεται και να πατάει πιο καλά στο γήπεδο.

ΑΡΑ δεν είμαστε και σε τόόόόόσο μαύρα χάλια, ώστε να περιμένουμε τον άνεργο Μεσία, σχεδόν άνευ διαπραγματεύσεων μάλιστα έτσι όπως πάει να στηθεί το πράγμα (="η μοναδική λύση σωτηρίας","ο μόνος άξιος μετά τον Κούπερ", κ.α.)!

ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ, αν μπορείς να μου την απαντήσεις: τι πάει να πει ακριβώς η έκφραση "γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας", που ακούω να παίζει χοντρά αυτό τον καιρό;

JiVass είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
JiVass είπε...

Kάτι μου λέει μέσα μου ότι θα πάρουμε πρωτάθλημα φέτος, γιατί χώρις προπονητή και χωρίς προετοιμασία να είσαι μόνο -3,κάτι λέει. Τι να πει και το ΑΕΚ που είναι zuper;

Kolka είπε...

Αγαπητέ τζόνυ
Εκεί που έχουμε φτάσει είναι ότι οι παίκτες της ομάδας μας δεν μπορούν ν' αλλάξουν δυο πάσσες. Εκεί που έχουμε φτάσει είναι ότι η ομάδα είναι κομένη στη μέση, παρότι όντως έχουμε καλό υλικό. Εκεί που έχουμε φτάσει είναι ότι ενώ χρειαζόμασταν ενίσχυση στην άμυνα (οι γαύροι πήραν δύο σέντερ μπακ, έστω και πολύ μέτριους, χώρια οι ακραίοι) πήγαμε και ψωνίσαμε το ντουβάρι τον Αντονσον. Εκεί που έχουμε φτάσει είναι ότι εγώ ως Παναθηναϊκός που έχω δει τον Πάουλο Σόουζα να αδειάζει μια ολόκληρη άμυνα (αλά Φαλκάο) με μια κίνηση της μεσούλας του κι έχω δει τον καλύτερο Ελληνα παίκτη της τελευταίας δεκαετίας (με λένε Νίκο Λυμπερόπουλο)να μη σηκώνει κούπα, θα κάνω τα στραβά μάτια και θα δεχτώ τον ψυχρό έως αχώνευτο Μπάγεβιτς. Και δεν με πειράζει καθόλου που γάμησε το γαύρο 4-2 με τον ΠΑΟΚ στον τελικό του κυπέλου, μέσα στο λεκανοπέδιο. Ας το κάνουμε κι εμείς αυτό κι ας κάνει δεκαετές συμβόλαιο στον Μπάγεβιτς. Και μη μου πεις για το δικό μας 3-1 στον τελικό, γιατί εκεί ήταν ειδικές οι συνθήκες.
οσο για τη γνώση της ελληνικής πραγματικότητας, καλό είναι να ξέρεις πως παίζει ο κάθε διατητής από πριν. Βλέπε και Καρπετόπουλος που γράφει για τις διατησίες κάθε εβδομάδα στο "SportDay" ΠΡΙΝ γίνουν οι αγώνες και 9 στις 10 φορές πέφτει μέσα.