Παρασκευή, Μαΐου 06, 2011

Στη Βαρκελώνη για το 6ο

1996 Παρίσι
2000 Θεσσαλονίκη
2002 Μπολόνια
2007 Αθήνα
2009 Βερολίνο

222 σχόλια:

1 – 200 από 222   Νεότερο›   Νεότερο»
G είπε...

ΕΊΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ!

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ 6ο!!!

Τροφή για σκέψη: ας μην ξεχνάμε πόσο τα τελευταία 2 χρόνια λοιδωρήσαμε, για χάρη τυχάρπαστων και περαστικών απατεώνων, τους ανθρώπους που έστησαν, έθρεψαν και θέριεψαν αυτή την πράσινη υπερομάδα, τους αδελφούς ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥΣ.

Ας είναι σήμερα η μέρα που μαζί με τη χαρά μας για την ομαδάρα αυτή, θα βάλουμε και το μυαλό μας να σκεφτεί αυτό το λάθος μας.

ΠΑΥΛΟ ΚΑΙ ΘΑΝΑΣΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΕ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ, ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΤΑΛΑΝΤΕΥΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ
ΚΑΙ ΣΑΣ ΖΗΤΑΜΕ ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΑΝ ΛΟΙΔΩΡΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΨΩΣΑΜΕ ΤΟΙΧΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥς ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ!

EVIL ELVIS είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στην ομαδάρα που πάντα μας κάνει περήφανους!! Και να χάναμε τον τίτλο, πάλι περήφανοι θα είμασταν. Πειστική εμφάνιση σήμερα, χωρίς καν να αποδώσουμε στο 100%. Δεν πιστεύω πως υπήρξε έστω και 1 που να είχε αμφιβολίες για την σημερινή δικαιότατη και πανάξια επικράτηση.

Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Ζέλικο κλήθηκε να μπολιάσει με νοοτροπία πρωταθλητή τους Καλάθη, Βουγιούκα, Καιμακόγλου κλπ και τα καταφερε περίφημα για μια ακόμα φορά. Παρά τις αντιξοότητες και τραυματισμούς, η ομάδα ρόλαρε απο Γενάρη και μετά και ο Ζέλικο έβγαλε λαγό από καπέλο κυρίως με Καλάθη και Βουγιούκα.

Πόσο τυχεροί είμαστε αυτα τα χρόνια που θαυμάζουμε τον μαέστρο Ζέλικο, τον μοναδικό Διαμαντίδη... Μακάρι οι Παυλος και Θανάσης να ζήσουν άλλα . . . 50 χρόνια, γιατι ο δημητράκης έχει δείξει πως είναι ανίκανος να διαχειριστεί την κληρονομιά τους. Αλλά ας τα αφήσουμε αυτά για σήμερα, σήμερα γιορτάζουμε ΞΑΝΑ!

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!

Ανώνυμος είπε...

bravo panatha mou! paiktarades oloi poli kaloi. poulo tepic kai na erthei o zisis sti thesi tou, kai epistrofi pecovic se 1-2 xronia otan aposirthei o trelo-batiste. kai ontws oriste i omada tis epomenis 10etias.

ΥΓ:fragofonia v-span, pws niwtheis pou oi prwin simpektes sou sikwsan alli mia evrwpaiki koupa? sou aresei o kanapes o kokkinos? ton vlepeis ton kalathi, pou ine 22 kai sindiazei ta kalitera stixia sou kai tou saras? me monadiko 'lathos' ton enthusiasmo tis ilikias ?

ΥΓ: ki egw anisixw sti skepsi oti oi pavlothanasides ine 80 etwn idi...thee mou exe tous kala panta kai kane kati kai gia tin PAE pou kimunte ekei.

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά πολύ καλή εμφάνιση και αξίζουν πολλά μπράβο στην υπερ-ομάδα του Ζοτς. Ότι και να λέμε είναι λίγο. Ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό.

Είναι ιδέα μου ή ο Σοφο ρίχνει γέφυρες για να έρθει στην Πανάθα; Προσωπικά θα τον ήθελα στην ομάδα. Εσείς τι πιστέυετε, ποιοι πρέπει να έρθουν/φύγουν;

Ανώνυμος είπε...

«Ομπράντοβιτς σταμάτα, δεν είναι πια αστείο, μήνυση μας έκανε το αστεροσκοπίο!»

Πανάθας είπε...

Έχω πεθάνει στα γέλια με το σχόλιο για το αστεροσκοπείο....το είδα και στο twitter.....

Αδέλφια ημέρα ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΑΡΑΣ τι να λέμε τώρα.........

Στο Sport-fm κοντεύουν να πεθάνουν. Εδικά ρεπορτάζ για την αποτυχία του ποδοσφαιρικού ΠΑΟ.

Ποιανού? Δεν υπάρχει τέτοια ομάδα.

Μόνο ο ΠΑΟ B.C.

Να'ναι καλά όλοι οι συντελεστές για τη χαρά που μας έδωσαν σε μια πολύ δύσκολη περίοδο. Ανεπανάληπτο ρεκόρ. 6 αστέρια!!!!!!!!!!

squarelogic είπε...

Ακουσα οτι τα αστέρια θα αποσυρθούν και στην πράσινη φανέλα θα φιγουράρει ο...Γαλαξίας!

Απ τη στιγμή που αντεξαν στο ξύλο της Σιένα,δεν θεωρούσα οτι η Μακάμπι μπορούσε να μας στερήσει το 6ο.
Φοβερός ο Πάργκο,αλλά ο Διαμαντίδης πιο ουσιαστικός.Ο Μπατίστ βγάζει νοκ αουτ 2 Σοφο,και αν αντί για Περπέρογλου είχαμε 3αρι τον Εντσον του 1ου ημιχρ. θα είμασταν άπιαστοι.

ΥΓ. Μόνο εγώ κόντεψα να σπάσω την τηλεόραση μην αντέχοντας αυτόν τον πανύβλακα,τον Χατζηγεωργίου,που είχε "λήξει" το ματς απ το 25,και παρλαπίπιζε άσχετα,ενώ η διαφορά ροκανιζόταν ξανά και ξανά,από δικά μας λάθη?
Και να φαντασθείτε,αυτός ο κωλόφαρδος βλαξ,περιγράφει ευρωπαικά ματς για > 20χρόνια!
Αν έχει κι αν έχει δει ματς να γυρίζουν...

squarelogic είπε...

Ο Παναθηναϊκός κάνει επιμήκυνση των τίτλων του...

13-1966 είπε...

ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ 6ο!!!

Τροφή για σκέψη: ας μην ξεχνάμε πόσο τα τελευταία 2 χρόνια λοιδωρήσαμε, για χάρη τυχάρπαστων και περαστικών απατεώνων, τους ανθρώπους που έστησαν, έθρεψαν και θέριεψαν αυτή την πράσινη υπερομάδα, τους αδελφούς ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥΣ.

Ας είναι σήμερα η μέρα που μαζί με τη χαρά μας για την ομαδάρα αυτή, θα βάλουμε και το μυαλό μας να σκεφτεί αυτό το λάθος μας.

ΠΑΥΛΟ ΚΑΙ ΘΑΝΑΣΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΕ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ, ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΤΑΛΑΝΤΕΥΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ
ΚΑΙ ΣΑΣ ΖΗΤΑΜΕ ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΑΝ ΛΟΙΔΩΡΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΨΩΣΑΜΕ ΤΟΙΧΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥς ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ!

(αυτό το αντίγραψα από πάνω γιατί συμφωνώ)

(το αποκάτω είναι δικό μου)

Στα ποδοσφαιρικά πλέι-οφ θα βγούμε σκέτα τελευταίοι.

SniperAthens είπε...

Ότι είναι off-topic διαγράφεται.

Πανάθας είπε...

:-))))

Πανάθας είπε...

Μου αρέσει που ήθελες να συζητήσεις και σοβαρά.

Τρομάρα σου.

:-)))

Πανάθας είπε...

Ζητώ ταπεινά συγνώμη που λοιδόρησα τον Παύλο Γιαννακόπουλο που με τη συμπεριφορά του έκανε μπουρδέλο το ποδοσφαιρικό τμήμα, αναγνωρίζοντας όμως ότι αυτό ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με την προσφορά του στο μπασκετικό Παναθηναικό.

Υ.Γ. Off-topic είναι μόνο το μυαλό σου. ;-)

SniperAthens είπε...

"Πανάθας" και "σοβαρή συζήτηση" έννοιες ασύμβατες. "Πανάθας" και "αγωγή" επίσης.

Πανάθας είπε...

:-))))

Έχεις πλάκα.

Ανώνυμος είπε...

Πριν από λίγο καιρό, πραγματοποιήθηκε οικογενειακό συμβούλιο, στο οποίο συζητήθηκε η διάδοχη κατάσταση στο ιδιοκτησιακό. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, γιος του Παύλου, που θεωρητικά έμοιαζε ως η «επόμενη μέρα», ξεκαθάρισε σε Παύλο και Θανάση ότι δεν θέλει να εμπλακεί με την ομάδα μπάσκετ. Ετσι, αποφασίστηκε ότι θα πρέπει να αναζητηθεί άλλη λύση για το μέλλον του Παναθηναϊκού.

Η πρόθεση της οικογένειας Γιαννακόπουλου για αποχώρηση δείχνει δεδομένη, αν και τόσο ο Παύλος όσο κα ο Θανάσης ξεκαθάρισαν ότι η «επόμενη μέρα θα είναι καλύτερη». Πώς μπορεί αυτή να περιλαμβάνει και τους ίδιους; Αυτή τη στιγμή μόνο η πίεση που μπορεί να υπάρξει προς τα πρόσωπά τους από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, ενδέχεται να αποφέρει καρπούς. Αλλωστε στο παρελθόν έχει φέρει αποτελέσματα, ιδίως προς τον Θανάση Γιαννακόπουλο, που είναι και πιο συναισθηματικός.

Οσο για την ίδια την ομάδα; Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν είναι ακόμα γνώστης αυτών των δεδομένων, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι ο Δημήτρης Ιτούδης, μιλώντας στον «Sentra 103,3» το μεσημέρι της Δευτέρας (9/5) δήλωσε άγνοια και αρνήθηκε να σχολιάσει ο,τιδήποτε, πριν μιλήσει με Παύλο και Θανάση.

Ο Ζοτς έχει άλλον ένα χρόνο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, αλλά ο ίδιος θεωρεί «δεδομένη» την κοινή του παρουσία με τους Γιαννακόπουλους ως αφεντικά της ομάδας.

Πάντως, σε περίπτωση που αποχωρήσουν από τον Παναθηναϊκό η επόμενη μέρα στο «τριφύλλι» φαντάζει δραματική, καθώς όλοι ξέρουν ότι η οικογένεια βάζει πολλά χρήματα στην ομάδα γνωρίζοντας εξαρχής ότι δεν υπάρχει καμία ανταπόδοση, αλλά μόνο μεγάλη χασούρα. Αρα, θα πρέπει να βρεθεί κάποιος που θα κάνει το ίδιο αλλά και θα πρέπει να «αντιμετωπίσει» και τη σύγκριση με τους Παύλο και Θανάση, που έχουν οδηγήσει στην ομάδα σε 6 ευρωπαϊκούς τίτλους.

Ανώνυμος είπε...

Αν για να ραφτeί το έκτο αστέρι στην πράσινη φανέλα χρειάστηκαν δύο πράγματα, η βελόνα ήταν ο Ομπράντοβιτς και η κλωστή ο Δημήτρης Διαμαντίδης…Ο Ζοτς γίνεται να μεινει στον Παο μέχρι την σύνταξη του, όμως ο Μήτσος θα μας κάνει να τρίβουμε τα ματια μας για 4-5 χρόνια max. Η ομάδα όμως συνεχώς ανανεώνεται, σιγα σιγα και σταδιακά με νέο αίμα. Η ανανέωση γίνεται τόσο συχνά και έντονα όσο χρειάζεται ώστε να μην διαταραχθούν οι ισορροππίες. Παράδειγμα φέτος δεν θα γίνει καμία αγορά παίκτη, οι ίδιοι 13 θα σινεχίσουν + τουσ 3 μικρούς.

Πανάθας είπε...

Ανώνυμε είσαι off topic σύμφωνα με τον σνίπερ. Το θέμα μας είναι η κατάκτηση του 6ου ευρωπαικού και όχι ο Γιαννακόπουλος και το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΚΑΕ.

Σωστά δεν τα λέω σνίπερ? Για αυτό δεν έσβησες και το δικό μου σχόλιο που έκανε αναφορά στο ιδιοκτησιακό καθεστώ του παο μπι σι?

Πανάθας είπε...

Ο Παύλος είναι απογοητευμένος από τη μερίδα των οπαδών που βάλλει κατά του γιου του. Εκεί εντοπίζω εγώ το "παράπονο" μετά από μια τέτοια επιτυχία και κυρίως την απουσία του από τη Βαρκελόνη. Είναι σα να λέει "αν συνεχίσετε να βρίζετε το δημητράκη εγώ θα το δώσω το μαγαζί και θα γίνουμε αεκ".

Οπότε το "μπαλάκι" περνάει στις αντιμαχόμενες πλευρές. Και οι οπαδοί πρέπει να προβληματιστούν και ο δημητράκης να ηρεμήσει (το δεύτερο το αποκλείω μια και πρόκειται για ψυχοπαθή).

Καλό είναι ο ΠΑΟ να αρχίσει να δημιουργεί το δικό του, αμιγώς μπασκετικό κοινό και να "απεμπλακεί" από το ποδόσφαιρο. Δεν έχουν καμία σχέση τα δύο τμήματα. Είναι ντροπή για το μπάσκετ να είναι μέρος ενός μορφώματος που περιλαμβάνει και το ποδόσφαιρο. Ας τα ξεχωρίσουν λοιπόν και στην ουσία και στις καρδιές μας για να τελειώνουμε.

Γιάννης είπε...

ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ.

Εφόσον και όταν οι αδελφοί Γιαννακόπουλοι αποφασίσουν να αφήσουν το μπάσκετ, το ιδεώδες (και για μένα διόλου ανέφικτο) είναι να μεταβιβάσουν την ΚΑΕ στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο Ζοτς δεν είναι για τον ΠΑΟ απλώς ένας σούπερ-προπονητής. Πέρα από τους θριάμβους, στους οποίους έχει οδηγήσει την ομάδα με την αμέριστη βοήθεια των Γιαννακόπουλων, ο Ζοτς έχει πλέον ριζώσει σε αυτήν και το κυριότερο έχει φτιάξει μέσα στον μπασκετικό ΠΑΟ μια αληθινή ΣΧΟΛΗ όχι μόνο μπάσκετ αλλά και αθλητικού πνεύματος.

Πώς σας φαίνεται η πρότασή μου;

Ανώνυμος είπε...

Ο αρχιψυχοπαθής Πανάθας λέει ψυχοπαθή το Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Ή ξέχασέ τα ψυχοφάρμακά του ο Πανάθας ή παίρνει ληγμένα. Πάντως αν παρακαλέσει το Δημήτρη, που είναι λάρτζ και φαρμακοβιομήχανος, μπορεί να του χορηγήσει φρέσκα τζάμπα.

Πανάθας είπε...

Γιάννη δε μπορεί ο Ζοτς να αναλάβει την ομάδα μη λέμε τώρα ότι θέλουμε.

Επαγγελματίας προπονητής είναι θα πάει κάπου αλλού.

Δε φεύγει ο Παύλος είπαμε. Δε θέλει να βρίζουν το γιο του. Είναι σαφέστατο το μήνυμα. Λέει στους οπαδούς "ηρεμήστε".

Ε καλό είναι να ηρεμήσουν και αυτοί. Πχ δε χρειαζόταν σε αγώνα της ομάδας μπάσκετ να σηκωθεί πανό για κάτι που έγραψε ο φον δημητράκης για το ποδόσφαιρο.

Τώρα αν αυτός συνεχίσει την καταστροφική του δράση δε ξέρω ποιά θα είναι η αντίδραση. Όσο σκέφτομαι ότι είναι ο μόνος διάδοχος με πιάνει θλίψη ειλικρινά.

Επαναλαμβάνω. Οι επιτυχίες αυτής της ομάδας "καλούν", "προστάζουν", "φωνάζουν", για τη δημιουργία αμιγώς μπασκετικού κοινού που δε θα έχει καμία σχέση με αυτό του ποδοσφαίρου. Ο Παύλος "επένδυσε" στη μπούχλα του ποδοσφαίρου και τώρα θέλει οπαδούς NBA. Αμ δε γίνεται. Έχω φίλο που είναι ΑΕΚ στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ ΠΑΟ
και ξέρω και άλλα τέτοια παραδείγματα. Θεωρώ ότι οι επιτυχίες αυτής της ομάδας ξεπερνούν ακόμη και τον ίδιο το σύλλογο. Όσο περήφανοι και να νιώθουμε δεν είναι επιτυχίες του Παναθηναικού ως σύλλογος που είναι πάρα πολύ μικρός, καλό είναι κάποια στιγμή να τον "αποσυνδέσουμε". Είναι επιτυχίες του Παύλου, του Ζοτς, του Ιτούδη και αυτών των παιδιών.

Εν κατακλείδι, το μπάσκετ θέλει το δικό του κοινό. Η μόνη λύση.

Υ.Γ. Ανώνυμε έχω βρεθεί δια ζώσης σε απίστευτα περιβάλλοντα και έχω "διαχειρισθεί" στη ζωή μου ανθρώπους πραγματικά "επικίνδυνους" χωρίς πρόβλημα. Έχω πολύ γερό στομάχι, για αυτό τσάμπα με προκαλείς. Ένα πράγμα που πραγματικά έχω σιχαθεί είναι η έλλειψη παιδείας στο διαδίκτυο και τους "μάγκες" του πληκτρολογίου. Ο άλλος το παίζει μικρός Θεός και σβήνει ποστς (δώσε εξουσία στον Έλληνα και θα κάνει ότι θέλει), εσύ με βρίζεις όλη μέρα και όλα αυτά επειδή δεν υποστηρίζω αυτό που θέλετε να ακούσετε. Αυτή είναι η μόνη αλήθεια. Να μάθετε να ακούτε και τη διαφορετική άποψη. Νεαρά παιδιά είστε (το πιο πιθανό), οι ορμόνες έχουν χτυπήσει "κόκκινο", ο χώρος είναι καθαρά οπαδικός συνεπώς και το επίπεδο πολύ χαμηλό, σας καταλαβαίνω ειλικρινά, αλλά προσπάθησε να βρεις και καμιά γκόμενα θα σε ηρεμήσει θα δεις. Βγες έξω μην κάθεσαι όλη μέρα στο PC, ο καιρός φτιάχνει, άσε τον Παναθηναικό. Υπάρχουν πιο ωραία πράγματα στη ζωή. Καλή μέρα να έχετε. ;-)

Ανώνυμος είπε...

"..Έχω φίλο που είναι ΑΕΚ στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ ΠΑΟ
και ξέρω και άλλα τέτοια παραδείγματα..."


Δείξε μου τον ψυχοπαθή φίλο σου να σου πω πόσο ψυχοπαθής είσαι.

Όσο για τις διαβεβαιώσεις σου για τα "απίστευτα περιβάλλοντα", σε πιστεύουμε. Τα ψυχιατρεία είναι απίστευτα, μας το έδειξε κι ο Σταύρος Θεοδωράκης προχτές. Κρίμα που είσαι ντροπαλός και δε βγήκες στο γυαλί να γελάσουμε.

Πανάθας είπε...

Όλα τα ρεπορτάζ σήμερα κάνουν αναφορά στο θέμα του φον δημητράκη. Ο Παύλος έχει "πληγωθεί". Ένα λάθος που για μένα έκανε η οικογένεια ήταν ότι "επένδυσε" σε αυτούς τους αλήτες.
Ένα δεύτερο λάθος ήταν ότι δεν άφησε αυτό το παιδάκι εκτός του "χώρου".

Ευτυχώς η δήλωση του ότι δεν πρόκειται να ασχοληθεί με τα διοικητικά είναι σημαντική. Και αυτή, στους οπαδούς του ενιαίου φορέα απευθύνεται. Είναι σα να τους λέει "δε θα ασχοληθεί το παιδί μου με την ομάδα, ηρεμήστε". Είναι τόσο σκληρός ο οπαδικός χώρος που φοβάται ο άνθρωπος.

Καλό είναι να ηρεμήσουν και τα κωλόπαιδα.

Ο καιρός έφτιαξε. Είναι ωραίος για βόλτες και όχι για μπάλα.

Υπάρχουν πιο ωραία και πιο σημαντικά πράγματα παιδιά στη ζωή από τον Παναθηναικό, από ένα πανί όπως είναι η σημαία της κάθε ομάδας και ένα ιπποτικό σήμα όπως είναι το έμβλημα (όπως τα παλιά χρόνοια οι ιππότες είχαν το οικόσημο και μετά το πήραν τα έθνη-κράτη, μετά τα έθνη και στη συνέχεια οι σύλλογοι).

Ανώνυμος είπε...

"..Αυτή είναι η μόνη αλήθεια..."

Του ψυχασθενούς. Για τους λογικούς η αλήθεια είναι ότι είσαι ψυχοπαθής. Kαι ανίατος.

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΙΤΩ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΛΕΙΠΟΥΝ ΕΞΙ ΑΣΤΕΡΙΑ...
ΚΟΙΤΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ ΝΑ ΤΑ ΚΡΑΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ...
ΑΞΙΑ Η ΦΑΝΕΛΑ ΣΟΥ Η ΧΙΛΙΟΤΙΜΙΜΕΝΗ...
Ο ΥΜΝΟΣ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΓΛΥΚΑΙΝΕΙ...

Ανώνυμος είπε...

Ψυχιατρείο, στάση "Πανάθας", θα κατέβει κανείς;

Γιάννης είπε...

Πανάθα

νομίζω πως ο Ζοτς δεν έχει να πάει κάπου καλύτερα από τον ΠΑΟ. (Εκτός από το ΝΒΑ, που το βλέπω χλωμό.) Είναι ο Φέργκιουσον ή ο Βενγκέρ του μπασκετικού Παναθηναϊκού. Μια ζωή μαζί. Και δεν είναι απλώς προπονητής. Στον ΠΑΟ έχει χτίσει όχι μια ομάδα, αλλά ένα ΣΧΟΛΕΙΟ. Επομένως είναι λογικό και εφικτό να αναλάβει αυτός την ΚΑΕ μετά τους Γιαννακόπουλους.

Αυτά.

Πανάθας είπε...

Γιάννη είναι πολύ συναισθηματικό σχόλιο σόρυ.

Θες να πεις ότι θα βάζει στον ΠΑΟ τα λεφτά που πήρε τόσα χρόνια από τον Παύλο μέχρι να του τελειώσουν ή ότι θα τα επενδύσει σε επιχειρήσεις θα γίνει μεγάλος και τρανός μια μέρα (επιχειρηματίας, γιατί κατά τα άλλα είναι) και μετέπειτα θα αναλάβει τον ΠΑΟ?

Εκτός και αν εννοείς ότι θα υπάρξει πρόεδρος τύπου Αδαμίδη, Γόντικα, Φειλιπίδη, Μήτσου κλπ με άλλον επενδυτή. Εφιαλτικό σενάριο μια και δε θα σκέφτεται μόνο το μπάσκετ όπως τώρα αλλά και ένα σωρό άλλα πράγματα.

Και ο συναισθηματισμός έχει κάποια όρια. Ο άνθρωπος είναι επαγγελματίας προπονητής δίχως αυτό να σημαίνει ότι δεν αγαπάει την ομάδα, δεν έχει προσφέρει κλπ κλπ.

Παύλος και Ζοτς. Αυτοί δημιούργησαν αυτή τη ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ που ξεπέρασε για μένα τα όρια του συλλόγου που είναι μεν μεγάλος στις καρδιές μας αλλά πολύ μικρός στην πραγματικότητα αν συγκρίνεις τις επιτυχίες της με τις επιτυχίες των άλλων τμημάτων.

Δε φεύγει ο Παυλάρας μη φοβάσε. Απλά προειδοποιεί τα χαπακωμένα κωλόπαιδα να ηρεμήσουν. Είμαι σίγουρος πως θα έχει πει το ίδιο και στον φον δημητράκη.

G είπε...

Τ' αδέρφια θα φύγουν έτσι κι
αλλιώς γιατί είναι 80άρηδες και δεν έχει βρεθεί το ελιξήριο της αιώνιας νιότης. Η ΚΑΕ θα περάσει στο Δημήτρη νομοτελειακά. Και σ' όποιον αρέσει. Το ερώτημα είναι τι θα κάνει ο Δημήτρης. Το πιο πιθανό είναι ότι δεν θέλει την ΚΑΕ. Η λύση που προτείνει ο Γιάννης είναι λογική. Ο Ζοτς είναι λεφτάς.

Ανώνυμος είπε...

Ο διευθυντής ενός τρελοκομείου λέει στον Πανάθα που βρίσκεται στο προαύλιο:
- "Πανάθα... αύριο θα σου φτιάξω πισίνα".
Την επόμενη μέρα έφεραν την πισίνα και ο Πανάθας όλη μέρα έκανε μπάνιο, βουτιές και τα λοιπά.
Την άλλη μέρα ξαναβγαίνει ο διευθυντής και του λέει:
- "Πανάθα αύριο θα σου βάλω και νερό".

Ανώνυμος είπε...

Δύο τρελοί, ο Πανάθας κι ο φίλος του που είναι ΑΕΚ στη μπάλλα και ΠΑΟ στο μπάσκετ, προσπαθούσαν να καρφώσουν ένα καρφί ανάποδα, δηλαδή από το κεφάλι του καρφιού προς τα μέσα.

Τότε λέει ο Πανάθας:
- Αυτός που το έφτιαξε είναι χαζός! Έβαλε τη μύτη σε λάθος άκρη!

Κι απαντάει ο ΑΕκτζής
- Όχι, εσύ είσαι χαζός! αυτό το καρφί είναι για τον απέναντι τοίχο.

Πανάθας είπε...

G κερνάει, Γιάννης πίνει. :-))

Σεβαστή η άποψη σας παιδιά αλλά ανέφικτη για μένα για τους λόγους που εξήγησα.

Ο Ομπράντοβιτς είναι ένας επαγγελματίας προπονητής. Επαγγελματίας σημαίνει ότι τα έσοδα του είναι προιόν του επαγγέλματος του. Αν λάβει χώρα το σενάριο που υποστηρίζετε κάποια στιγμή θα χρεωκοπήσει και ο ίδιος και ο Παναθηναικός.

Το ταμείο στο μπάσκετ είναι "μείον". Δε χρεωκοπούμαι επειδή υπάρχει αυτός ο άγιος άνθρωπος ο Παυλάρας που βάζει λεφτά από την τσέπη του.

Ελιξήριο της νεότητας δεν έχει εφευρεθεί είναι αλήθεια, αλλά εσύ τους έστειλες κιόλας στον άλλο κόσμο.

Δεν υπάρχει διάδοχη κατάσταση δυστυχώς και δε θα υπάρξει και στο μέλλον επειδή δεν είμαστε γαύροι να βρεθούν αγγελόπουλοι να επενδύσουν λεφτά και να είναι νέοι.

Πανάθας είπε...

"Το διοικητικό συμβούλιο του ΤΑΑ Παναθηναϊκός αποφάσισε να μην αγωνιστεί η ομάδα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις την ερχόμενη περίοδο." (Πηγή: sport24.gr)

Η κατηφόρα δεν έχει τέλος.

Το μόνο τμήμα που αξίζει να ασχοληθεί κανείς είναι το μπάσκετ. Και αυτό όσο είναι το δίδυμο Παύλου - Ζοτς. Μετά θα καταντήσει.......Παναθηναικός.

Πανάθας είπε...

"Τζίγγερ ή Χρεωκοπία" γράφει σήμερα η ΓΑΤΑ.

Μα είναι δίλημμα αυτό?

Χρεωκοπία εννοείται. :-)

Ανώνυμος είπε...

Στο πρώτο ραντεβού του Πανάθα με τον ψυχίατρο υπηρεσίας στο Δαφνί:

Ψ - Για να μπορεσω να σε βοηθήσω, πρεπει να μου πεις την
ιστορία σου απο την αρχή.

Π - Εντάξει γιατρέ...πρώτα πρώτα έφτιαξα τον Ουρανό και τη Γη
μετά τη νύχτα και τη μέρα....

Ανώνυμος είπε...

Ο ψυχίατρος βάρδιας στο Δαφνί περιφέρεται στα δωμάτια των ασθενών. Σε ένα δίκλινο, παρατηρεί παράξενη συμπεριφορά.

Ο Πανάθας κάθεται στην καρέκλα με τα χέρια τεντωμένα και βγάζει κραυγές, θορύβους και μουγκρητά.
-Βρρρρρρρρ, βρρρρρ, σκρίιιιιιι, βρρρρρρ!
-Τι κάνεις εκεί Πανάθα; ρωτάει μελιστάλαχτα ο γιατρός.
-Δεν βλέπεις; Είμαι νταλικέρης και πηγαίνω με το φορτηγό μου στο Μόναχο! απαντάει ο Πανάθας.

Ο ψυχίατρος αποφασίζει να τον αφήσει ήσυχο και στρέφει την προσοχή του στον ΑΕΚτζή-Παναθηναϊκό φίλο του Πανάθα. Αυτός είναι σκεπασμένος στο κρεβάτι του και κουνιέται σαν τρελός.
Ο ψυχίατρος τον ξεσκεπάζει και τον βλέπει γυρισμένο μπρούμυτα να κουνάει πάνω-κάτω τη λεκάνη του.
-Κι εσύ παιδί μου τι κάνεις;
-Τι κάνω; Αφού ο Πανάθας πάει στο Μόναχο, βρήκα ευκαιρία και πη**ω τη γυναίκα του!

Ανώνυμος είπε...

Ο παθιασμένος μπαχαλάκιας Πανάθας έχει τεράστια ψύχωση με την κοινωνία που όταν βλέπει τράπεζα σπάει τα τζάμια με μια σφεντόνα.

Τελικά η γυναίκα του τον πάει σε μια κλινική μπας και ξεπεράσει αυτή του την ψύχωση. Μετά από 1 μήνα ιατρικής παρακολούθησης αποφασίζει ο ψυχίατρος να του κάνει ένα τεστ για να δει πως πάει:
- Λοιπόν λέει ο ψυχίατρος για πες μου πόσο χρονών είσαι;
- 35, απαντά εκείνος.
- Ποιό είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνεις μόλις βγεις από εδώ;
- Θα πάρω τη σφεντόνα μου και θα σπάσω όλες τις τράπεζες.

«Πάρτε τον μέσα» λέει ο ψυχίατρος. Μετά από 2 μήνες ο ψυχίατρος αποφασίζει να τον εξετάσει ξανά για να δει πως πάει. Του κάνει διάφορες ερωτήσεις γενικώς για τη ζωή του και στο τέλος αποφασίζει να τον ρωτήσει την κρίσιμη ερώτηση.
- Πανάθα, ποιό είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνεις αν βγεις από εδώ;
- Θα πάω στη γυναικούλα μου γιατρέ μου.
Έκπληκτος ο ψυχίατρος του λέει:
- Μπράβο παιδί μου! και μετά τι θα κάνεις;
- Θα της βγάλω το μπλουζάκι και μετά τη φούστα.
- Ναι; ακούει με έκπληξη ο ψυχίατρος και μετά και μετά;
- Μετά θα της βγάλω το σουτιέν.

Ο ψυχίατρος τα έχει χάσει με την πρόοδο του Πανάθα.
- Τέλος θα της βγάλω το κυλοτάκι.
- Και μετά και μετά; λέει κοκαλωμένος ο ψυχίατρος.
- Μετά θα της σκίσω το κυλοτάκι θα πάρω το λάστιχο θα το βάλω στην σφεντόνα μου και θα σπάσω όλες τις τράπεζες.

tziger είπε...

palikaria, oloi eseis pou lete pws o pao anikei sto lao tou, tote loipon giati exete apaitisi o tziger kai o kathe tziger na valei fraga apo tin tsepi tou? pane esi kai pare diarkeias, pare faneles klp kai me afta ta lefta, tha sou feroun paiktes. diaxeiristes esodwn den tous lete merikoi? e ferte lefta stin omada na mpei refsto kai na agorastun oi paiktes.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΑΟ πρέπει να περάσει στα χέρια των οπαδών του!
Κι επειδή οι πιο γνήσιοι παναθηναϊκοί οπαδοί είναι οι οργανωμένοι, ο ΠΑΟ πρέπει να περάσει στα χέρια των οργανωμένων!!
Κι επειδή από τους οργανωμένους οι πιο γνήσιοι παναθηναϊκοί είναι οι του Φορέα και οι GWF, ο ΠΑΟ πρέπει να περάσει στα δικά τους χέρια!!!
Ο καιρός πλησιάζει!!!!

Ανώνυμος είπε...

...Λοιπό,ν έχουμε και λέμε..
Παιχνίδι τίτλου αύριο...Με δεδομένο ότι
το ματς κρίνει εναν τίτλο, έστω τον πιο «ελαφρύ», ο νικητής έχει πολλά λοιπόν να κερδίσει και ο χαμένος πολλά να χάσει!

Ψυχολογικά το προβάδισμα είναι υπέρ του Παναθηναικού, αφού δεν έχει περάσει μία εβδομάδα από τότε που κατέκτησε το έκτο ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας του. Και το ψυχολογικό αβαντάζ δεν είναι ότι ειναι χαρούμενοι όλοι μέσα στην ομάδα και δεν έχουν άγχος! Είναι ότι όλοι γνωρίζουν πως μπορούν να κερδίσουν οποιονδήποτε αντίπαλο! Βεβαια αυτό ισως οδηγήσει τον Παναθηναϊκό στο να παρουσιαστεί άδειος ψυχολογικά, ενώ ο Ολυμπιακός θα κατέβει με το «μαχαίρι στο στόμα». Βέβαια όταν λέμε ολυμπιακός, πλέον εννοούμε ένα σύνολο που βασίζεται στις ορέξεις και τις δυνατότητες παικτών όπως ο Έρτσεγκ,ο Μαυροκεφαλίδης, ο Χαλπερίν, ο Γλυνιαδάκης και ο... Πρίντεζης!

Άμα μιλήσεις με κάναν Ολυμπιακό σήμερα θα σου πει ότι έχει ευέλικτη ομάδα και ο Χαλπερίν φωτιά και ο Γλυνιαδάκης ταύρος και ο Μαυροκεφαλίδης ανεβασμένος, παιχταράς ο Λούκας και ο Πρίντεζης πολύτιμη προσθήκη... Για Σπανούλη, Τεόντοσιτς, Παπαλουκά, Νεστέροβιτς, Μπουρούση τσιμουδιά!! Όταν όμως στηρίζεσαι εσύ και όλη η ομάδα στους αναπληρωματικούς των αναπληρωματικών και οι ηγέτες σου είναι χαμένοι στα δικά τους προσωπικά προβλήματα σημαίνει ότι απέτυχες, κύριε Ντούντα...

Θα μου πεις πού να ξέρω εγώ ότι θα μου τραυματιστεί ο Τεόντοσιτς, ο Σπανούλης θα έχει ψυχολογικά απέναντι στην πρώην του ομάδα, μετά θα έχει ψυχολογικά ο Τεόντοσιτς που χάνει το ρόλο του στην ομάδα, μετά θα μου τραυματιστεί και ο Σπανούλης και θα μείνω απο γκαρντ παραμονές φάιναλ φορ και τελικών. Ναι, ρε Ντούντα, αλλά δουλειά σου ήταν να προβλέψεις ότι αυτά μπορεί να σου συμβούν, καθώς ο Τεόντοσιτς τα είχε από πέρσι τα προβληματάκια του και για τον Σπανούλη δεν είχες καμιά εγγύηση για γρήγορη προσαρμογή και ισορροπία μέσα στην ομάδα. Πού πας με τον υπέργηρο Παπαλουκά; Αυτός του χρόνου μόνο για το Μαντάμ Τισό θα είναι! Όχι να τον έχεις βασικό τριάρι τη μισή χρονιά και βασικό 1-2 την υπόλοιπη.

Και για τον Νεστεροβιτς, κάνεις μεταγραφή παίκτη 34 ετών, ξεζουμισμένο δέκα χρόνια στο ΝΒΑ και τον θεωρείς και αίτιο της κατάντιας σου επειδή τραυματίστηκε; Το περίεργο θα ήταν να αντέξει... Και έχεις και τον κηφήνα τον Μπουρούσαρο να απολαμβάνει ένα μήνα ρεπό μέσα στο καταχείμωνο φορτώνοντας επιπλέον τον Νεστέροβιτς [και καλά τιμωρία Μπουρούση]! H περίπτωση Πρίντεζη δεν χρειάζεται καν να σχολιαστεί, καθώς ήρθε ουσιαστικά από τα αζήτητα της Μάλαγα για να καλύψει το κενό μιας άλλης μεταγραφάρας: Ματ Νίλσεν! χαχαχα


Θα βασιστεί λοιπόν η ομάδα του Πειραιά σε μια χορεία παικτών που ή δεν έχουν παίξει μπάσκετ σε κρίσιμα παιχνίδια τίτλων ποτέ στη ζωή τους (Γλυνιαδάκης, Έρτσεγκ, Μαυροκεφαλίδης, Λούκας, Κέσελ, Παπανικολάου) ή σε παλαίμαχους που βγήκαν από το χρονοντούλαπο της Ιστορίας (Χαλπερίν, Τεό) ή σε δύο από τους προβληματικότερους χαρακτήρες της αφρόκρεμας του ευρωπαϊκού μπάσκετ (Τεόντοσιτς, Μπουρούσης) και στον... Βασίλη τον Ισκαριώτη!Και μάλιστα οι τρεις τελευταίοι στη χειρότερη σεζόν της καριέρας τους ψυχολογικά αλλά και σωματικά (τραυματισμοί)..

Ανώνυμος είπε...

Οι Α-μέτοχοι εξακολουθούν να είναι άφαντοι,να παίζουν κρυφτό και σκληρό πόκερ μεταξύ τους. Η Γενική συνέλευση των μετόχων στις 17 του μήνα θα δείξει πολλά. Μέχρι αρχές Ιουνίου το πολύ θα χουμε πολλές εξελίξεις και ο καθένας τους θα απλώσει τα χαρτιά του στο τραπέζι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι απέναντι ανασυντάσσονται,σχεδιάζουν και προχωρούν στην επόμενη σεζόν ενώ εμάς μας έφαγε η μιζέρια και η εσωστρέφεια.


Ο Παύλος Γιαννακόπουλος τοποθετείται επί πολλών θεμάτων τελευταία και αρκετοί διαφωνούντες χαρακτηρίζουν τον μεγάλο πρόεδρο πως αντιφάσκει σε σχέση με το παρελθόν, πως συμμάχησε με τον εχθρό και άλλα πολλά τραγελαφικά. Ο άνθρωπος που με την οικογένειά του έχουν δώσει πάνω από 350 εκατομμύρια Euro στην ομάδα χαρακτηρίζεται ως προδότης!

ο Βγεννόπουλος δεν έχει πει την τελευταία του λέξη, μετά τα play off θα τοποθετηθεί και περιμένω να δω αν θα αρχίσουν πάλι οι δημαγωγίες του Μεσσία ή θα μιλήσει με επιχειρήματα και έργα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι κάποιοι είναι καμένα χαρτιά και δεν έχουν θέση στην επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού. Η πολυμετοχικότητα ήταν Δούρειος Ίππος, δημιουργήθηκε ομάδα μιας χρήσης που για να κατακτήσει ένα ντάμπλ δαπανήθηκαν πολλά εκατομμύρια, ομάδα που την περιτριγύριζαν άνθρωποι άσχετοι στις θέσεις που κατείχαν,άνθρωποι επιδειξιομανείς.

Σιγουρα ο Παύλος έκανε λάθος που τράβηξε την κατάσταση στα άκρα με τα εξώφυλλα της πράσινης. αλλά για σκεφτείτε να είσαι τόσα χρόνια στην ομάδα και να μην περιμένεις να βγάλεια φράγκο, απλά να χώνεις αβέρτα, και να έρχεται 1 τυχαίος επιχειρηματίας και να μην ρωτάει κανένα άλλο μετοχο για σημαντικές αποφάσεις.

Ανώνυμος είπε...

Πάλι θα πάρει κύπελλο ο γαυρος, επειδή εμείς ειμαστε αδιάφοροι / κουρασμένοι....

EVIL ELVIS είπε...

Σήμερα χάσαμε το παιχνίδι -και κατ' επέκταση τον τίτλο- επειδή δεν υπήρχε καθαρό μυαλό και συγκέντρωση στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.

H έλλειψη καθαρού μυαλού και συγκέντρωσης συναντάνται κυρίως στα γρήγορα φαουλ Φώτση και Ιαν, στις λαθος επιλογές των Καλάθη και Μπατίστ κυρίως (με τις μπάλες να μένουν στα χέρια μας χωρίς εκδήλωση επίθεσης, βεβιασμένα σουτ, air-ball και χαμένα λει-απ απο Περπερογλου κλπ) και στην κούραση του Μητσάρα [τι να πρωτοκάνει κι αυτός ο υπερ-παικτης, δεν γίνεται εξ ορισμού ένας αθλητής να αποδίδει πάντα στο 110%).

Και πάλι όμως, 2-3 φορές φορτσάραμε και τους κάναμε σερί πχ 12-2. Αλλά είχαμε και μεγάλη αδυναμία στα rebound...

H διαιτησία έκανε φαλτσοσφυρίγματα εις βαρος και των 2 ομάδων, αλλά κυρίως εναντίον μας. Βέβαια αν είχες σε καλή μέρα Μητσάρα και 1 εκ των Καλάθη - Νίκολας, θα το ειχες πάρει περίπατο, και με κοντρα διαιτησία.

Ας είναι. Δεν κέρδισε ο καλύτερος, αλλά ο πιο διψασμένος. Στοιχειωδώς σοβαροί και συγκεντρωμένοι να είμαστε στους τελικούς για το πρωτάθλημα, θα το πάρουμε και πάλι.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά ειχε δίκιο το παιδί που έλεγε πως στα ποδοσφαιρικά πλέι οφ θα πατώσουμε.

G είπε...

ΦΥΣΙΚΑ θα τερματίσουμε τελευταίοι στα play offs!!! Ωστε να μην βγούμε ούτε στο Europa League. Κι έτσι να επιτευχθεί ο ΣΤΟΧΟΣ.

Ποιος στόχος; Μα να καταστραφεί εντελώς ο Παναθηναϊκός! Μόνο οι αφελείς και οι πληρωμένοι δεν το έχουν ακόμη καταλάβει.

Όπως επίσης μόνον αυτοί δεν έχουν ακόμα καταλάβει πως ο ίδιος αυτός στόχος κρύβεται, και για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό, πίσω από τις θρασύδειλες και χυδαίες επιθέσεις εναντίον των αδελφών Γιαννακόπουλων με πρόσχημα, δήθεν, τον υιό Δημήτρη.

Ποιοι θέλουν να καταστρέψουν ΣΥΝΟΛΙΚΑ τον Παναθηναϊκό; Εδώ ισχύει το κλασικό: θα φανεί από το ποιοι θα ΕΠΩΦΕΛΗΘΟΥΝ από την καταστραφή του.

Και θα φανεί ΠΟΛΥ σύντομα. Μόλις λήξουν τα play offs, θα το δούμε.

Υπομονή.

Πανάθας είπε...

Ο Μίμης Δομάζος "χτύπησε" και πάλι μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό για την αγωνιστική και διοικητική κατάσταση που έχει περιέλθει ο Παναθηναϊκός.

"Φταίνε οι άνθρωποι που είναι κοντά στον Παναθηναϊκό, αυτή την στιγμή. Που έβγαλαν όλους τους παίκτες της ομάδας στο «σφυρί». Όταν ο κ. Γόντικας μιλάει με τους μάνατζερ, οι παίκτες το μαθαίνουν. Όταν ένας ποδοσφαιριστής μαθαίνει ότι μπορεί να τον πουλήσεις τότε δεν θα βάλει τα πόδια του στη «φωτιά». Δικαιολογημένα κι όλας. Εκτός αυτού διοίκηση δεν υπάρχει. Οι σημερινοί παίκτες είναι επαγγελματίες. Λένε ‘’γιατί να βάλω τα πόδια μου στη φωτιά αφού θα φύγω.

Και ο προπονητής βλέπει την κατάσταση και ενεργεί κι εκείνος έτσι. Έχει πάρει την απόφαση να φύγει. Τουλάχιστον αυτό καταλαβαίνω από ό,τι βλέπω στα παιχνίδια. Νομίζω ότι έχει πάρει την απόφασή του. Μαθηματικά υπάρχουν ακόμη ελπίδες."

"Ο Γόντικας δεν μπορεί να εμπνεύσει. Είναι καλό παιδί αλλά άλλο να παίζεις βόλεϊ και άλλο να διοικείς ΠΑΕ. Οι παίκτες θέλουν ζεστασιά, κάτι που δεν έχουν. Έναν άνθρωπο στα αποδυτήρια να νιώθουν σίγουροι, και όχι να διαβάζουν κάθε ημέρα ότι θα πουληθεί ο ένας και ο άλλος.

Είχαμε προτείνει: εγώ, ο Αντωνιάδης, ο προπονητής κι ένας μέτοχος να συστήσουμε μια επιτροπή και να βοηθήσουμε τον Παναθηναϊκό, χωρίς λεφτά. Ο κ. Βαρδινογιάννης όμως δεν το συζήτησε καθόλου, μόλις άκουσε τα ονόματά μας.

Είναι να γελάει κανείς με αυτούς τους ανθρώπους και ό,τι γίνεται σε κάθε ΔΣ. Μιλούν μόνο για τα λεφτά και όχι για ποδόσφαιρο σε κάθε συνεδρίαση."

"Η λύση είναι μια μία. Να πουλήσει ο κύριος μέτοχος και να φύγει. Αν βγει ο μέτοχος και πει ότι πουλάει, τότε θα βρεθούν πολλοί ότι αγοράζουν. Ο Παναθηναϊκός είναι μαγαζί γωνία, αλλά να μην πουλήσει το 25% ή το 30%, αλλά όλες τις μετοχές και να φύγει. Φυσικά σε μια τιμή που θα μπορεί να πουληθεί η ΠΑΕ, και όχι να βγει ένα απλησίαστο νούμερο. Τότε θα βρεθούν πολλοί. Κανείς δεν χάνει από τον Παναθηναϊκό.

Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα. Αυτά λέω και στο Συμβούλιο. Δεν ακούν όμως, κανένας. Πάλι τα ίδια λάθη θα κάνουν και ο Παναθηναϊκό θα βρεθεί σε δύσκολη εποχή. Είναι στο χέρι του, αυτού που είπα. Εμείς έχουμε δώσει τη ζωή μας για τον Παναθηναϊκό. Εμείς θα πηγαίνουμε στο γήπεδο. Αυτοί πάλι όχι".

Πολύ σωστά τα λέει ο Δομάζος και ΜΠΡΑΒΟ του που ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΕΙ τους πραγματικούς υπαίτιους της διάλυσης. Δε μπορεί να έχεις βάλει δημόσιο πωλητήριο σε παίκτες πριν ξεκινήσουν τα play off και να έχεις απαίτηση να παίξουν καλά ενώ ξέρουν ότι θα φύγουν. Οι ευθύνες βαραίνουν, όχι τον Γόντικα φυσικά αλλά τον Βαρδινογιάννη ο οποίος δε θέλει να δώσει τον Παναθηναικό. Απλά δε θέλει και να ξοδεύει για τον Παναθηναικό. Μόλις φύγει ΕΝΤΕΛΩΣ και απαγκιστρωθεί ο ΠΑΟ από αυτό το καρκίνωμα και ότι το συνδέει με αυτό (Γκότζος, πράσινες εμετικές φυλάδες, κατευθυνόμενοι οπαδοί κλπ) θα δει ο ΠΑΟ άσπρη μέρα.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στο Στρατηγό. Αυτό το καλοκαίρι η ομάδα περνάει ολοκληρωτικά και τελεσίδικα στον Ανδρέα Βγενόπουλο.

Ανώνυμος είπε...

Το είπε απ' έξω απ' έξω και ο Περικλής στην εκπομπή του High Tv σήμερα.

00 είπε...

Μα ποιος θ' αγοράσει καταστραμένη επιχείρηση; Τι να τον κάνει διαλυμένο τον Παναθηναικο ο Βγενόπουλος;

Πανάθας είπε...

Ποιός μίλησε για Βγενόπουλο? Όχι πάντως ο Δομάζος. Εκείνο που είπε είναι ότι η ομάδα ΠΡΕΠΕΙ να αποδεσμευτεί από την οικογένεια Βαρδινογιάννη και επειδή είναι "μαγαζί γωνία" κάποιος θα βρεθεί να την πάρει. Ας ξεκίνησουμε από την αρχή και όχι από το τέλος.

13 είπε...

Φιλαράκια
ο Δομάζος μετέχει στο ΔΣ της ΠΑΕ σαν εκπρόσωπος του Ζολώτα:

http://www.newsbomb.gr/sports/story/domazos-mpainw-sto-ds

Ο Ζολώτας ήρθε παρέα με το Βγενό.

Αν ο Στρατηγός όταν λέει "επιχειρηματίες θα αγοράσουν τον ΠΑΟ" εννοεί το Ζολώτα, την κάτσαμε. Μακάρι να εννοεί τον Βγενόπουλο!

Για Βγενόπουλο άλλωστε μίλησε ο Περικλής, που μάλιστα υποστήριξε πως υπάρχουν άνθρωποι που προετοιμάζουν το έδαφος για μια συνάντηση ΒΑΡΔΗ-ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ!!!

Δύσκολο να το πιστέψει κανείς αλλά ποιος ξέρει;

Πάντως εμείς θα τερματίσουμε τελευταίοι, αυτό είναι το πιο σίγουρο, για να μην πω και σχεδιασμένο. Έτσι ο Βαρδής θα αναγκαστεί να "χαρίσει" ΟΛΟ το πακέτο των μετοχών του. Το 100%.

Ποιος θα το πάρει είναι το θέμα. Οι ... παλαίμαχοι;

Ανώνυμος είπε...

Και γιατί δηλαδή να μην αναλάβουν τον ΠΑΟ οι παλαίμαχοι;
Αυτό δεν έγινε και με ΑΕΚ (Ντέμης) και με ΠΑΟΚ (Ζαγόρ);
Βγαίνουν "μπροστά" κάποιοι παλαίμαχοι κι από πίσω βοηθάνε κάποιοι κεφαλαιούχοι.
Νορμάλ πράγματα.

G είπε...

Θα σας πω την 'αποψη μου για όλα όσα συμβαίνουν στην ΠΑΕ και θέλω να μου πείτε κι εσείς τη δική σας. Τουλάχιστον τα σοβαρότερα μέλη της παρέας.

Η άποψή μου είναι οτι έρχονται ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ μέρες στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό. Μετά τα πλέι οφ. Και συγκεκριμένα έρχεται ΑΛΛΑΓΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ. Δηλαδή ΠΛΗΡΗΣ αποχώρηση της οικογένειας Βαρδινογιάννη.

Θα σας πω πού το στηρίζω αυτό. Κατά τη γνώμη μου όλα τα σημάδια δείχνουν από πολύ καιρό ότι έχει υπάρξει άριστα οργανωμένο σχέδιο να πατώσει ο Παναθηναϊκός και να απαξιωθεί εντελώς η ΠΑΕ, ώστε οι Βαρδινογιάννηδες να αναγκαστούν να παραχωρήσουν όχι το 30%, άλλά ολόκληρο το πακέτο των μετοχών τους.

Ποια σημάδια; Για παράδειγμα, ποιος κατάλαβε για ποιο λόγο ΑΛΗΘΕΙΑ παραιτήθηκε ο Πατέρας; Επειδή του έκαναν 3-4 κόντρα εξώφυλλα η ΠΡΑΣΙΝΗ των 3000φ. και το ΝΤΕΡΜΠΙ των 900φ.; Αστεια πράγματα! Τη στιγμή που είχε μαζί του
1. Την ΕΞΕΔΡΑ του ΔΟλ
2. Το GOAL
3. Τη ΣPORTDAY (όπου μέχρι κι ο Νικολογιάννης του πρώην Γκομενικό τού είχε δώσει γην και ύδωρ)
4. Το 100% των οργανωμένων
5. Το 99,999999% των μπλογκς
6. Το 99,999999999999% των οπαδών μας.

Κι άλλα πολλά σημάδια έχω να πω, σε όποιον τα ζητήσει. Με αυτά κι αυτά λοιπόν ο ΠΑΟ πάει - οργανωμένα - να τερματίσει τελευταίος στα πλέι οφ, ώστε να ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΙ η όποια αξία του (π.χ. γι' αυτό "φαγώθηκαν" απο τον Πατέρα και οι Γκοβού, Γκαρσία και Φενάντεζ που υπήρχε φόβος να ανεβάσουν την αξία της ΠΑΕ) κι έτσι να περάσει πλήρως στα χέρια του επόμενου ιδιοκτήτη.

Κάτι που θα γίνει ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

Βαρδινογιάννηδες λοιπόν τέλος. Για πάντα! Κι από κοντά στην έξοδο και οι Γιαννακόπουλοι (τυχαία δέχτηκαν τόσες "αυθόρμητες" επιθέσεις;).

Η ΠΑΕ περνάει στον ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ.

Ανώνυμος είπε...

G
you got a point man!

Πανάθας είπε...

Μακάρι......

ΟΧΙ Δώνης ρε παιδιά ή Αναστασιάδης στον ΠΑΟ.

ΗΜΑΡΤΟΝ.

Ανώνυμος είπε...

Μόνο στην άμπαλη Ελλάδα κρίνουμε έναν προπονητή στο εξάμηνο, έναν τεχνικό διευθυντή στον χρόνο και τους ποδοσφαιριστές αγωνιστική με την αγωνιστική!

Πώς μπορείς να κρίνεις έναν προπονητή σε μια τόσο άρρωστη κατάσταση; Πώς μπορείς να βάλεις τη στάμπα του αποτυχημένου σε έναν άνθρωπο που δεν του έγινε… μισή μεταγραφή, που τον έχουν αφήσει στο έλεος του Θεού και το μόνο που του παρέχουν είναι να του διαβάζουν, όποτε το θυμούνται, τι γράφει ο Τύπος για την ομάδα. Είναι ο μοναδικός προπονητής στην ιστορία του Παναθηναϊκού που δουλεύει χωρίς διοίκηση!

Για να τα λέμε όλα, στο θέμα του Ζεσουάλδο οι… κωλοτούμπες που έχουν γίνει είναι για το βιβλίο Γκίνες! Πριν από δύο μήνες ήταν ο ιδανικός για να συνεχίσει. Ο αναμορφωτής, ο άνθρωπος που μέσα από το μπάχαλο ξεχώρισε για τη δουλειά που προσπαθούσε να κάνει. Σήμερα είναι ο… παππούλης που έχει χάσει την μπάλα και δεν μπορεί να επιβληθεί στα αποδυτήρια.

EVIL ELVIS είπε...

Το “χαμόγελο του Βαρδή”:

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_31.html

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΣΕΛΣΥ, ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΠΗΡΕ 3 ΤΙΤΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΑΞ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ, ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΟΜΑΔΟΥΛΕΣ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΟΝΤΑΣ ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΕΒΓΑΛΕ ΕΥΡΩΠΗ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΠΟΥ ΛΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ..


ΥΓ. ΤΖΙΓΓΕΡ ΦΥΓΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ, ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ...

Ανώνυμος είπε...

Λέει ο Πανάθας στον ψυχίατρο:

Π - Οι φίλοι μου λένε ότι είμαι τρελός, γιατί αγαπώ πολύ τις τηγανητές πατάτες.
Ψ - Μα είναι φυσιολογικό! Κι εγώ τις αγαπώ πολύ!
Π - Είναι αλήθεια; Λοιπόν, γιατρέ, ελάτε μαζί μου, έχω ένα ντουλάπι γεμάτο!

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλη μορφή ο Δομάζος. Όσο του πλήρωνε ο Γιώργος Βαρδινογιάννης τα χρέη του από το τζόγο, όλα μέλι-γάλα. Και το σάλιο αβέρτα. Μόλις κόπηκαν τα κιμπαριλίκια, στα κεραμίδια ο Δομάζος. Τώρα γλείφει μπας και πάρει κανένα ψίχουλο από το βγενόπουλο. Γιατί κι ο Πατέρας του έριξε πόρτα. Τρομερή αξιοπιστία ο Δομάζος. Ρίξτε του κανένα ξεροκόματο να μη γαβγίζει γιατί γκρινιάζει άσχημα.

Ανώνυμος είπε...

@Elvis: ο Τραϊανού είναι πιό ψυχάκιας κι από τον Πανάθα. Κάνε ένα κόπο να διαβάσεις κι άλλες μαλακίες που έχει γράψει. Παπαρολογίες, εικασίες, εικοτολογίες και νοητικά (;) άλματα. Μηνύσιμες αναρτήσεις. Ακούει φωνές το παλληκάρι. Μπορεί να έχει κανένα Πανάθα φίλο.

EVIL ELVIS είπε...

Καλά ο Τραϊανού είναι ''γνωστός'' όπως λες ανώνυμε, εγώ απλά παρέθεσα το άρθρο του γιατί έχει κα κάποιες αλήθειες για την βαρδινοοικογένεια. Δεν διέπεται όλο το άρθρο από αλήθειες, αλλά σημεία του χρίζουν ενδιαφέροντος και σχολιασμού.

Ανώνυμος είπε...

Στο γκολ του Σισέ σας αγκάλιασε. Σημαίνει αυτό κάτι για εσάς την ώρα που γράφονται και πολλά για το ενδεχόμενο να φύγετε από τον Παναθηναϊκό;

«Ξέρετε πόσα χρόνια είμαι ήδη προπονητής; Έφτασα στα 37... καταρχήν πιστεύετε ότι θα προβληματιστώ με όσα γράφονται. Αυτό που με προβληματίζει είναι να δουλεύω καλά, να φτιάχνω καλές ομάδες και επίσης αυτό που θέλω είναι να βλέπετε τι έχει γίνει όλο αυτό το καιρό από τότε που ανέλαβα. Τι έχει συμβεί. Άρα μην χάνετε το χρόνο σας γράφοντας πράγματα που δεν έχουν σχέση. Ξέρω ότι όλοι όσοι αγαπάνε το ποδόσφαιρο γράφουν για αυτό, δημιουργούν σενάρια. Είναι ένας πόλεμος. Επιτελώ το έργο μου 24ώρες το 24ώρο, πάντα δουλεύω με σκοπό τη νίκη και όλα τα υπόλοιπα δεν έχουν σχέση. Δεν αναρωτιέμαι αν θα μείνω ή αν θα φύγω αυτό δεν έχει να κάνει. Τελειώνοντας να πω ότι μου αρέσει πολύ που είμαι στην Ελλάδα, μου άρεσε και μου αρέσει που μένω στον Παναθηναϊκό και όσον αφορά το μέλλον είναι ανάμεσα στην διοίκηση και σε μένα. Ο Παναθηναϊκός έχει μια πολύ πλούσια ιστορία και είχε και πολλούς προπονητές οι οποίοι κέρδισαν πολλά πράγματα οι οποίοι ήρθαν, δούλεψαν και κέρδισαν πολλά πράγματα.

Γνωρίζετε όμως ότι οι προπονητές στην Ελλάδα έχουν ένα χρόνο, έξι μήνες. Ουσιαστικά εγώ έχω στόχο να χτίζω ομάδες. Μην συνεχίζεται άσκοπα να γράφετε αν θα μείνω ή αν θα φύγω. Δεν χάνω την συγκέντρωση μου και συνεχίζω να δουλεύω».



Ο Φερέιρα με το που ανέλαβε, ήταν λογικό να κάνει πειράματα για να μάθει τους παίκτες του, από κάποιο σημείο και μετά βλέποντας ότι δεν μπορούσε να στηρίξει το 4-3-3 που γουστάρει, άρχισε τις αλχημείες. Βλέποντας πόσο υπέφεραν Κατσουράνης, Καραγκούνης, Ζιλμπέρτο, Σιμάο, Πλεσί από ομάδες που πίεσαν ψηλά, αποφάσισε να τραβήξει πιο πίσω τον Νίνη, ώστε να έχει αξιοπρεπή πάσα και καλύτερη κυκλοφορία.

Μέχρι τον Ιωαννίδη είδαμε προωθημένο χαφ σ' ένα σύνολο με διαρκώς μεταβαλλόμενη αγωνιστική φυσιογνωμία, αφού ο κόουτς προσπαθούσε να τακτοποιήσει όσο το δυνατόν καλύτερα τους παίκτες στο τερέν. Η ομάδα βελτιώθηκε επί των ημερών του, αλλά γνώριζες πως μελλοντικά αποκλείεται να βασιζόταν στους ίδιους παίκτες για να παρουσιάσει αυτό που έχει στο μυαλό του. Ο Σιμάο π.χ δεν είναι παίκτης που ταιριάζει στα θέλω του, ο Σπυρόπουλος των τελευταίων χρόνων δεν μπορεί με τίποτα ν' αγωνιστεί ως φουλ μπακ στο 4-3-3, ο Νίνης δεν είναι αμυντικός μέσος, ο Κατσουράνης δεν έχει την σπιρτάδα του 2004, ώστε να ταλαιπωρείται στον άξονα.


Βλέποντας τον ΠΑΟ ως το ντέρμπι του Καραϊσκάκη (όπου στο μυαλό των "πρασίνων" η σεζόν ολοκληρώθηκε) ο κόουτς ανά αγωνιστική παρουσίαζε και κάτι άλλο: "σήμερα θα σας δείξω πως παίζω ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας, δείτε το 3-1 με την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα", ή "απόψε παίζω με σκοπιμότητα για να διαφυλάξω το υπέρ μου σκορ, με παίκτη λιγότερο για μία ώρα, στην πιο καυτή έδρα της χώρας, φέρτε στο νου σας το 0-1 στη Τούμπα!" Ακόμα "πάω κόντρα στα πιστεύω μου, παίζω 4-4-2, βάζω τον "Πετρό" δίπλα στον Σισέ και αποδίδω όμορφο ποδόσφαιρο στο "Καυτατζόγλειο". Ή "απόψε σκηνοθετώ την ΑΠΟΛΥΤΗ απόδραση ενώ το ματς μου έχει ξεκινήσει στραβά, κάνοντας τους αντίπαλους οπαδούς να σιωπήσουν, δείτε τι συνέβη μετά το 1-0 υπέρ της ΑΕΚ στο κύπελλο και το γκολ του Μιραλάς στο Φάληρο"!

Μακάρι να βγω ψεύτης, αλλά ο Πορτογάλος βλέπω να κουνά μαντίλι σε λίγο καιρό, θύμα (συν τις άλλοις) του οικονομικού μαζέματος. Θα έχει περάσει σην ιστορία ως ο προπονητής που έβγαλε εγωϊσμό, τσαμπουκά και μαχητικό πνεύμα σε μια "πεθαμένη" ομάδα (μέχρι τα συνεχόμενα ντέρμπι), που έδειξε την αξία του κι έφυγε χωρίς να του δοθεί η ευκαιρία να αφήσει ΣΠΟΥΔΑΙΟ έργο πίσω του. Ακριβώς όπως ο Γιάννης Κυράστας, το 2000. Ή ο Σέρχιο Μαρκαριάν, δις μάλιστα, σε περιόδους που το πρωτάθλημα έδειχνε χαμένο από χέρι, με την παράγκα στα ντουζένια της!

Ανώνυμος είπε...

Μία νοσοκόμα στο Δαφνί βλέπει τον Πανάθα να ψεκάζει με ένα σπρέι:
Ν - Τι ψεκάζεις ρε τρελέ;
Π - Ψεκάζω για να φύγουν τα λιοντάρια!
Ν - Μα εδώ δεν έχουμε λιοντάρια!,
Π - Είδες τι αποτελεσματικό που είναι;

Ανώνυμος είπε...

Evil Elvis ο Τραιανού λέει άσχετα πράματα στο κομμάτι για το Βαρδινογιάννη και το Παναθηναικό. Μάλλον δεν ξέρει το θέμα και σολάρει.

Λέει πχ πως ο Β. πήρε τον ΠΑΟ γιατί

"Μέσω μιας τέτοιας ομάδας θα μπορούσε ν' αποκτήσει έναν προσωπικό "στρατό" φανατικών οπαδών, στους οποίους θα τους προσέφερε δόξες, αλλά θα είχε και το ηθικό "δικαίωμα" να τους ζητάει ανταλλάγματα. Θα παρείχε σ' αυτούς δόξες και πρωταθλήματα, αλλά και θα τους "διοχέτευε" βουβά στις αυλές των κομμάτων …Έναν ιδιωτικό "στρατό", που, όταν θα αμφισβητούσες τη νομιμότητα των δραστηριοτήτων του "Προέδρου", θα αμφισβητούσες αυτόματα το "μεγαλείο" της ομάδας."

Αυτό βέβαια συνέβη στον ΚΟΚΚΑΛΗ και το ΜΑΡΙΝΑΚΗ με τον ΟΣΦΠ. Αλλά με τίποτα ΔΕΝ συνέβη στο Β. και τον ΠΑΟ!

Όχι μόνο δεν έφτιαξε "στρατό" ο Β. αλλά αφού διάλυσε τους οργανωμένους και τους έστρεψε εναντίον του, γρήγορα έστρεψε εναντίον του και τη πλειοψηφία των οπαδών του ΠΑΟ.

Και μόνο που ... κατόρθωσε να πάρει μόνο ΕΦΤΑ (7) πρωταθλήματα στα 29 χρόνια που είχε μόνος του τον ΠΑΟ, αποδείχνει πως το σχήμα του Τραϊανού δεν κολλάει. Κολλάει 100% στον ΟΣΦΠ, όχι στον ΠΑΟ. Ο άνθρωπος είναι άσχετος με το θέμα.

G. είπε...

Για μένα ο Κατσουράνης απλά αυτοσχεδιασε. Οι Βαρδινογιανηδες δεν πρόκειται να στηρίξουν τον ΠΑΟ. Η ιστορία έληξε.
Κι αν δεν βγει μπροστά ο Βγενόπουλος, ο Παναθηναικός πάει για πτώχευση.
Ό μόνος που έβαλε λεφτά στην αμκ ήτανε ο Πολέμης. 200.000 ευρώ. Ούτε για σάλιο δηλαδή.
Θα βγει όμως μπροστά ο ΒΓενό;
Γιατί λέγεται πως έχει πολλά και πολύ σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

EVIL ELVIS είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
EVIL ELVIS είπε...

Συμφωνώ απόλυτα ανώνυμε. Έτσι όπως το λες είναι στο συγκεκριμένο κομμάτι. Εγώ βέβαια παρέθεσα το λινκ για το κείμενο του Τραινού κυρίως επειδή αναφέρει σε σημεία αλήθειες για τις επιχειρήσεις της οικογένειας και τις 'βιτρίνες' τους.

Πανάθας είπε...

Η χλεύη και η "λάσπη" σε πρόσωπα που απλά δε μας αρέσει η γνώμη τους (αναφέρομαι στην περίπτωση Δομάζου για να μην παρεξηγηθώ) πρέπει να μείνει εκτός του χώρου του Παναθηναικού αν θέλουμε να αποδείξουμε ότι είμαστε σκεπτόμενοι οπαδοί. Όταν χλευάζουμε ή κατηγορούμε τη γνώμη κάποιου και εστιάζουμε στις συνήθειες αυτού του ανθρώπου και όχι στο τι είπε και αν πρόσφερε έργο στην ομάδα, είναι τουλάχιστον κακοήθεια και δείχνει μικρότητα ψυχής. Ο Δομάζος είναι ο μεγαλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής, ένας παίκτης που τίμησε τη φανέλα με το τριφύλλι. Δεν υποστηρίζω να συμφωνήσετε μαζί του αλλά τουλάχιστον να τη σεβαστείτε. Είναι σύνηθες σε "σκοτεινούς" καιρούς να επιστρατεύεται μια μερίδα ανθρώπων με συγκεκριμένο σκοπό. Να προβοκάρουν με σκοπό την αντίδραση. Φασιστικές πρακτικές που δεν έχουν σχέση με το υγιές κομμάτι της πράσινης εξέδρας. Ναι υπάρχει και τέτοιο.

Τεν Κάτε τώρα. Για μένα ο χειροτερότερος προπονητής που πέρασε από τον Παναθηναικό. Τα έργα του μιλάνε (μόνο τις περιπτώσεις Ντόι και Μάτος να αναφέρω φτάνει). Μετά ήρθε ο Νιόμπλιας, που τον είχα για σοβαρό άνθρωπο και τον άκουσα σε μια συνέντευξη του μετά την αποπομπή του από το τριφύλλι και νόμιζα ότι άκουγα τον Αλέφαντο. Ούτε ο Φερέιρα κάνει για τον ΠΑΟ. Ο έλεγχος των αποδυτηρίων, η ενέπνευση των παικτών σου, η ικανότητα να ετοιμάσεις μια ομάδα για την κατάλληλη στιγμή, ανήκει στην ίδια κατηγορία με την καθημερινή προπόνηση, το 4-3-3 κλπ κλπ. Ούτε ο Δώνης που ψάχνουν τα τσιράκια του Βαρδινογιάννη επειδή είναι πάμφθηνος και θα δεχθεί να είναι σε μια ομάδα με ΟΤΙ υλικό και να του πασάρουν κάνει.

Κακά τα ψέμματα, πέρα από το διοικητικό πρόβλημα ο ΠΑΟ έχει και προπονητικό. Εδώ και πάρα πολλά χρόνια αναζητεί τον ποδοσφαιρικό Ομπράντοβιτς που θα τον οδηγήσει στη γη της επαγγελίας.

Ανώνυμος είπε...

Προτείνω άσχετα με το αν φυγει ο σοφέρ -που δεν παίζει να φύγει το χαϊβάνι- να μεινουν κάποιοι παίκτες πχ λουις γκαρσία, γκοβού με μειωμένες αποδοχές. με 300 χηνες το χρόνο. γουστάρουν παραλιακές και ποτάκια; ποια ομάδα θα τους πάρει; καμία. είναι ικανοί όμως για το καλύτερο. μενουν με 300 λοιπόν. φέρτε μάτος πίσω, γυρίστε κατσούρ στην άμυνα, διώξτε/πουλήστε μαρίνο, ιωαννλίδη, πλεσί σιμάο και σαριέγκι και παρτε κανα αμπντούν πχ. ο πήχης έχει κατέβει ρε πούστη. που πας με ημίμετρα; μακάρι να ήμουν μεγιστάνας και να έλεγα ''ελα εδω ζαγορακη, παρε 10 μυρια ευρώ και φέρε πακέτο βιερίνια-κοντρέρας-βιτόλο. ελα εδώ μάλη ψωμιάδη, πάρε 2 μύρια και δώσε μου αμπντούν και ντουγκλάο. έτσι πάρτε λεφτά για παικταράδες όμως.

ματος - βιτολο αμ. χαφ, πνευμόνια και μυαλό.

ντουγκλαο - κοντρερας στοπερ, γιατι μπουμσονγκ φευ΄γει.

βιερινια δεξια να κάνει παρτυ.

ε ρε ομαδαρα, με ντόπια -τροπος του λεγειν- προοιντα. αλλα που ρε, αφου ο σοφερ ειναι φραγκοφονιάς και οι μέτοχοι λάκισαν.

Πανάθας είπε...

Οι Γκαρσία, Γκοβού, είναι εν ενεργεία ποδοσφαιριστές? :-)

Πανάθας είπε...

Τα αστέρια ανέβηκαν στην κορυφή του κλειστού του ΟΑΚΑ. Τα αληθινά αστέρια, εκεί που οι αξίες αναγνωρίζονται και δεν αμφισβητούνται επειδή υπάρχει συνέχεια και συνέπεια. Εκεί όπου δε "χωράνε" δημητράκηδες και ανώνυμοι.

13 είπε...

Η χλεύη και η "λάσπη" σε πρόσωπα που απλά δε μας αρέσει η γνώμη τους (αναφέρομαι στην περίπτωση Δομάζου για να μην παρεξηγηθώ) πρέπει να μείνει εκτός του χώρου του Παναθηναικού αν θέλουμε να αποδείξουμε ότι είμαστε σκεπτόμενοι οπαδοί.

ΣΟΦΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ!

Δυστυχώς όμως πάνε ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ που στον Παναθηναϊκό πάει σύννεφο η "λάσπη" σε πρόσωπα που απλά δε μας αρέσει η γνώμη τους.

Ουσιαστικά ο καθένας ρίχνει λάσπη σε όποιον είναι αντίθετης άποψης ("γκοτζαλάκι", "βγενοπατερόπουλο", "παυλικός", κοκ) και "θυμάται" την ευγένεια και πόσο κακό είναι αυτό μόνο όταν κάποιοι πετάνε λάσπη σε πρόσωπα και γνώμες της αρεσκείας του.

ΣΚΕΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ δηλαδή. Που είναι χειρότερη κι από τη λάσπη στη τελική.

Πανάθας είπε...

Μου συγκρίνεις το Δομάζο με τα "ερπετά"?

Με ανθρώπους που ζουν από το γκεμπελισμό (δεν αναφέρομαι στους πολίτες με φίλαθλη ιδιότητα, το διευκρινίζω και πάλι για να μην παρεξηγηθώ, εκείνοι έπεσαν θύματα μιας αχρείας προπαγάνδας)?

Μήπως τελικά αυτό είναι κάτι χειρότερο από υποκρισία, που με τη σειρά της είναι χειρότερη της λάσπης, κατά τη γνώμη σου?

Πανάθας είπε...

Και μια και αναφέρεις το επίθετο "χειρότερο", μου δίνεις την ευκαιρία να σου πω, ότι χειρότερο από τη λάσπη, είναι ο ποντιοπιλατισμός. ;-)

Γιατί και το "νίπτω τας χείρας μου και λαμβάνεις ότι αξίζεις" υποκρισία είναι στο κάτω κάτω της γραφής όταν εμφανίζεσαι "υπερασπιστής" του δίκαιου και της αλήθειας.

Όχι εσύ προσωπικά. ΟΠΟΙΟΣ εμφανίζεται, από τη στιγμή που αποδέχεται την αδικία επειδή έτσι τον "βολεύει".

Ωραίο θέμα, "άνοιξες" 13, μπράβο σου. ;-)

13 είπε...

Δεν σύγκρινα το Δομάζο με κανένα "ερπετό". Εσύ με αφορμή το Δομάζο έκανες μια γενικότερη παρατήρηση και προτροπή (όχι λάσπη σε πρόσωπα που διαφωνούν μαζί μας) κι εγώ πάνω σ' αυτό είπα ότι είναι σοφή κουβέντα, και παρατήρησα ότι δυστυχώς εδώ και 10ετίες στον ΠΑΟ η λάσπη σε διαφωνούντες - απλά και μόνο επειδή έχουν άλλη άποψη από εμάς, όχι επειδή είναι "ερπετά" - πάει σύννεφο. Μήπως δεν είναι έτσι; Μόνο "ερπετά" έχουν φάει λάσπη με τη σέσουλα τόσες δεκαετίες; Εδώ ίσαμε κι οι αδελφοί Γιαννακόπουλοι έφαγαν λάσπες και λάσπες από κάτι ανύπαρκτους φαντομάδες του internet μόνο και μόνο επειδή δεν προσκύνησαν τον Βγενόπουλο!

Πανάθας είπε...

Προσωπικά λέω ΟΧΙ στη λάσπη, αλλά ΝΑΙ στην κριτική. Οι Γιαννακοπουλαίοι ΚΑΚΩΣ χλευάστηκαν αλλά ΟΡΘΩΣ δέχθηκαν κριτική για τη συμμετοχή τους στα ποδοσφαιρικά τεκταινόμενα από τη στιγμή που σαμπόταραν με τη στάση τους την προηγούμενη διοίκηση επειδή είχαν έννομο συμφέρον, ήταν από τους βασικούς υπαίτιους της διάλυσης της πολυμετοχικότητας, άσχετα αν τώρα εμφανίζονται ενωτικοί επειδή έχει αγριέψει ο κόσμος του ΠΑΟ.

Κατά τα άλλα συμφωνώ.

Ο πράσινος διχασμός μόνο δεινά επέφερε. Δες τι γίνεται. Μας "βιάζει" κανονικά ο Μαρινάκης και εμείς βγάζουμε τα μάτια μας επειδή δε λέμε να ξεκολλήσουμε από μικροαστικές αντιλήψεις.

Και ποιός έριξε πρώτος το λίθο? Ο Βαρδινογιάννης, βάζοντας στην εμπροσφυλακή της πράσινης προπαγάνδας βδέλες που ρούφηξαν το αίμα του πράσινου οπαδού και που έκαναν το άσπρο, μαύρο, ώστε να σταματήσουμε να ασκούμε κριτική.

Και οι Γιαννακοπουλαίοι, ενώ αρχικά ήταν αντίθετοι με αυτή τη λογική, στη συνέχεια την ευλόγησαν με τη συμπεριφορά τους.

Δικαίως λοιπόν δέχθηκαν κριτική, κακώς όμως ενεπλάκη το μπάσκετ σε αυτή την ιστορία, το μοναδικό υγιές κομμάτι του ΠΑΟ που ΧΩΡΙΣ τους Γιαννακοπουλαίους απλά ΔΕ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ.

Απλά και ξεκάθαρα.

Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.

Ανώνυμος είπε...

“”Γύρω στα 1.200 με 1.700 άτομα μεταβαίνουν καθημερινά από την Ελλάδα στη γειτονική ΠΓΔΜ, μέσω του μεθοριακού σταθμού των Ευζώνων, ενώ τα Σαββατοκύριακα ο αριθμός τους είναι διπλάσιος σε σχέση με τις καθημερινές.

Είναι χαρακτηριστικό πως στην ΠΓΔΜ μεταβαίνουν Έλληνες για την παροχή διαφόρων ειδών υπηρεσιών - για παράδειγμα επίσκεψη σε ορθοδοντικό ή οφθαλμίατρο - αλλά και για αγορές τροφίμων, ποτών, ρουχισμού και υποδημάτων. Επιπλέον, διασχίζουν τη μεθόριο για διασκέδαση, στα καζίνο, τα μπαρ και τα κλαμπ της περιοχής.

Σήμερα, ο δήμος Παιονίας διοργάνωσε στο μεθοριακό σταθμό μια ενημερωτική εκδήλωση, με στόχο να περιοριστεί το συγκεκριμένο φαινόμενο, που - όπως εκτιμάται - έχει επιφέρει στα καταστήματα της περιοχής πτώση τζίρου γύρω στο 30%. Είδε έναν φίλο του να πλησιάζει και αρχικά υπέθεσε ότι ήρθε ώστε να συνεισφέρει στην καμπάνια ενημέρωσης. Απογοητεύτηκε, όμως, όταν εκείνος πέρασε τα σύνορα, λέγοντας του "Με 10 ευρώ θα κουρευτώ, θα φάω κάτι και θα πιω και τον καφέ μου, ενώ θα γεμίσω και το ρεζερβουάρ μου με μισά λεφτά"”



Δεν καταλαβαίνω γιατί οι ελληνικές αρχές θέλουν να περιορίσουν το φαινόμενο φθήνειας στα Σκόπια και δεν κάνουν κάτι να φέρουν φθήνεια στη πτωχευμένη Ελλάδα. Ακολουθούμε λάθος πολιτική στο Σκοπιανό. Οι Σκοπιανοί είναι Σλαβόφωνοι Ρωμιοί, που δεν αισθάνονται Σλάβοι αλλά απόγονοι Ελλήνων.

Το "πρόβλημα" ξεκίνησε πριν 100 χρόνια, την εποχή των "εθνογεννέσεων" στα Βαλκάνια. Οι άνθρωποι αυτοί επειδή ήταν Σλαβόφωνοι φοβόντουσαν να δηλώσουν Έλληνες (ύστερα από ότι είχε γίνει με τους Σλάβους θα τους
απορρίπταμε), όμως δεν θέλαν σε καμία περίπτωση να δηλώσουν Σλάβοι-Σέρβοι-Βούλγαροι κτλ, γι'αυτό δηλώναν "Όρτοντοξ Ματσεντόνσκι"(Που φυσικά μετά λόγω Αθείας του κομμουνισμού έμεινε σκέτο "Ματσεντόνσκι").

Ένα άλλο παράδειγμα Σλαβόφωνων που δεν αισθάνονται Σλάβοι, είναι οι Πομάκοι. Οι Πομάκοι, που είναι εκσλαβισμένοι και εξισλαμισμένοι Θράκες, μιλούν ίδια γλώσσα με τους Βούλγαρους, όμως δεν αισθάνονται ούτε Σλάβοι ούτε Τούρκοι.


Η Ελλάδα δεν πρέπει να χαρίσει τα Σκόπια και τους Σκοπιανούς στους Σλάβους, ούτε στον Αλβανικό και Βουλγαρικό εθνικισμό. Η Ελλάδα πρέπει να επανελληνοποιήσει τους Σκοπιανούς, χορηγώντας υπηκοότητα σε όποιον Ορθόδοξο κάτοικο των Σκοπίων θέλει να ξαναγίνει Έλληνας. Έτσι, σε 10 χρόνια τα Σκόπια θα γίνουν τμήμα της Ελλάδας.

Επίσης οι Βλαχόφωνοι των Σκοπίων και όλων των Βαλκανίων είναι Λατινόφωνοι Ρωμιοί, που επίσης πρέπει να επανελληνοποιήσουμε. Και οι αλβανοί των Σκοπίων και όλων των Βαλκανίων είναι εξισλαμισμένοι Αρβανιτόφωνοι Ρωμιοί, που τώρα ξαναγίνονται Ορθόδοξοι και Έλληνες, και επίσης πρέπει να επανελληνοποιήσουμε. Ομοίως και οι Τσιγγάνοι-ΡΟΜ(=Ρωμιοί).

Πανάθας είπε...

Καλά το είχα καταλάβει ότι κάτι δεν πάει "καλά". :-))

Ανώνυμος είπε...

We love to love Gilberto!

Την ημέρα που ο Αρσέν Βενγκέρ αποφάσισε, με πόνο ψυχής, να μην αποδεχτεί τη λατρεία του για την Εθνική Βραζιλίας, το ελληνικό ποδόσφαιρο γνώρισε μία από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες που πέρασαν ποτέ από τη φτωχή (σε ποδοσφαιρικό πνεύμα και γνώση) κοινωνία μας.

Επί τρία χρόνια κι από τα 32 μέχρι τα 35, ο Ζιλμπέρτο Σίλβα τίμησε με την παρουσία του τον Παναθηναϊκό και την Ελλάδα, διδάσκοντας σε κάθε βήμα, όχι μόνο ποδοσφαιρική, γνώση, αλλά και κουλτούρα.

Παρά το γεγονός ότι στην Ψαροκώσταινα των εκατομμυρίων προπονητών και των «τυφλών» άμπαλων, ο Ζιλμπέρτο κατηγορήθηκε ως περιπατητής, ουδείς άσχετος και μίζερος θα του στερήσει την υστεροφημία του.

Κι όταν ο Βραζιλιάνος θα ρεμβάζει από το μπαλκόνι του σπιτιού τις παραλίες του Ρίο, ανατρέχοντας στις ασύλληπτες ποδοσφαιρικές στιγμές που έζησε, το παγκόσμιο πρωτάθλημα που κατέκτησε, το Κόπα Αμέρικα που ύψωσε ως αρχηγός το 2007, τους θρυλικούς συμπαίκτες που είχε, εμείς σαν μαμελούκοι θα συνεχίζουμε να πλακωνόμαστε μεταξύ μας, να ασχολούμαστε με τους πουθενάδες μπαλαδόρους που βάζουν ένα γκολ και γίνονται Θεοί και θα είμαστε αιχμάλωτοι των Μπέων και των λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων.

Ποιος θα είναι πιο ευτυχισμένος άραγε; Και ανάμεσα στις ιστορίες που θα λέει, μόνο από ευγένεια (ίδιον του χαρακτήρα του) δε θα καθυβρίζει μία χώρα, όπου κάποιο τον χαρακτήρισαν βαδιστή. Και μόνο από τύχη δε θα γελάει όλη η Βραζιλία με τους άμπαλους Ελληνες.

Ωστόσο, δεν είναι όλοι έτσι. Υπάρχουν κι αυτοί που κόβει το μυαλό τους και ξεπροβοδίσουν τον Ζιλμπέρτο, όπως ακριβώς τον υποδέχτηκαν. Αποδίδοντας τις δέουσες τιμές.

Ο Ζιλμπέρτο δε θα είναι ποτέ ακόμα ένας παίκτης που πέρασε από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Και στο ΟΑΚΑ, άπαντες οφείλουν να του προσφέρουν ένα ανεπανάληπτο «αντίο».

Μπορεί να μην κατέκτησε πολλούς τίτλους, να μην έκανε τον Παναθηναϊκό υπερδύναμη, αλλά ποτέ δε θα ξεχάσουμε την ποδοσφαιρική κουλτούρα του, το μειλίχιο ύφος του, που έκρυβε μία ασυγκράτητη ορμή και τις βελούδινες κινήσεις του.

We love to love Ζιλμπέρτο, επειδή:

1) Ανάγκασε τους μυρωδιάδες να τον πουν τουρίστα επειδή έγινε αρχηγός κι αναπόσπαστο μέλος της Εθνικής Βραζιλίας παίζοντας σε μία θέση που οι Ελληνες γουστάρουν τους ...Γκατούζους

2) Δίδαξε ότι για να παίξεις αμυντικό χαφ δε χρειάζεται να είσαι μουσάτος, με μούσκουλα, άγριο ύφος, τετρακέφαλους ελέφαντα και κυρίως να μη βγάζεις κραυγές ούτε να κάνεις 1324 φάουλ για να δει ο κόσμος ότι πολεμάς.

3) Ο Ζιλμπέρτο έτρεχε όταν χρειαζόταν κι όταν έπρεπε χωρίς να ξοδεύει ενέργεια, επειδή ακριβώς ήξερε ανά πάσα στιγμή που θα έπρεπε να βρίσκεται.

4) Αποκάλυψε τη γύμνια που υπήρχε, καθώς ο άνθρωπος που στήριξε το passing game της καλύτερης Αρσεναλ όλων των εποχών, δε γίνεται να ξεχνάει τη μπάλα μέσα σε ένα βράδυ. Ωστόσο, στη Σούπερ Λιγκ, όπου η ομάδα που αλλάζει περισσότερες από τέσσερις πάσες χωρίς να την ματσουκιάσει κάποιος στην εξέδρα, ναι, ακόμα ο Ζιλμπέρτο μπορεί να μοιάζει άμπαλος.


Για όλους αυτούς τους λόγους we love to love Ζιλμπέρτο. Και τον ευχαριστούμε που έπαιξε στην Ελλάδα ποδόσφαιρο για τρία ολόκληρα χρόνια. Και τον χειροκροτάμε για όσα μας δίδαξε.

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα λέει ο άλλος ανώνυμος. Οι Τούρκοι προσβλέπουν στο Αγαθονήσι / Φαρμακονήσι και σιγα σιγα θα πάρουν όλο το Αιγαίο, με τις πλάτες των Αμερικάνων. Οι Σκοπιανοί θα προσαρτήσουν την ΔΙΚΗ ΜΑΣ Μακεδονία στα εδάφη τους, οι Αλβανοί την Ήπειρο και ως "Ελλάδα" θα μείνει η Κεντρική-Νότια. Μας κάνουν ότι θέλουν , ειμαστε μόνοι και απροστάτευτοι. Όταν είχαμε πολλάκις την ευκαιρία της Μάνας Ρωσίας, οι πολιτικοί προτίμησαν το ευκαιριακό "κέρδος" μεσω μίζας των Αμερικάνων, αντί να κοιτάξουν να διασφαλίσουν μια για πάντα το μέλλον της χώρας.

Ζιλμπέρτο είπε...

Κατά την προσωπική μου άποψη ο Ζιλμπέρτο Σίλβα είναι ο σπουδαιότερος ξένος παίκτης που έχει φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Και δεν αναφέρομαι σε συνολική προσφορά στον σύλλογο, διότι σε αυτόν τον τομέα υπάρχει ο αξεπέραστος Κριστόφ Βαζέχα, αλλά στο γεγονός ότι ήταν παγκόσμιος πρωταθλητής με τη Βραζιλία, προερχόταν από το κορυφαίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ και στο διάστημα που αγωνίστηκε με το Τριφύλλι ήταν βασικός και αναντικατάστατος με τη Σελεσάο. Επίσης, θεωρώ πολύ σημαντικό το γεγονός ότι ήρθε μάχιμος και φεύγει μάχιμος.

Είμαι της άποψης ότι ο Βραζιλιάνος έχει θέση στην ομάδα ακόμη έναν χρόνο (κάτι που δεν τέθηκε καν υπό συζήτηση από τη διοίκηση ακόμη και για αναπροσαρμογή των οικονομικών απολαβών του). Το μέγεθος της απώλειάς του άλλωστε φαίνεται κάθε φορά που δεν αγωνίζεται στην ενδεκάδα.

Ανώνυμος είπε...

Με βάση τις απόψεις των συναδέλφων προτείνω:

1. Να πάρουμε την Πόλη.

και

2. Να κάνουμε μονοετές συμβόλαιο στον Χουάν Ραμόν Ρότσα. Τρέχει περισσότερο από τον Ζιλμπέρτο σίγουρα.

Ένας άμπαλος ανώνυμος.

13 είπε...

ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ


-Για το αν ο Παναθηναϊκός μπορεί να βρει λύση στο οικονομικό θέμα:

«Ακόμα δεν έχουν έρθει τα δύσκολα. Είμαι απαισιόδοξος επειδή ξέρω κάποια πράγματα τα οποία δεν τα ξέρει ο οποιοσδήποτε. Το οικονομικό άνοιγμα είναι αυτό που έχει κάνει ορισμένους ανθρώπους να τραβηχτούν. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να βρεθεί λύση. Θα βρεθεί όμως γιατί ο Παναθηναϊκός με την εκατόχρονη παρουσία του δεν έχει παρά να βαδίσει μπροστά».

-Για τον κόσμο και για το αν είναι εφικτή η ιδέα της λαϊκής βάσης:

«Εγώ πάντα λέω ότι είμαι ένας απλός φίλαθλος και έχω αγάπη για την ομάδα και τον κόσμο. Καθένας που ακολουθεί την παναθηναϊκή ιδέα είναι αρεστός. Δεν μπορεί να υπάρχει ομάδα που να μην έχει κοντά το λαό της, αλλά η διοίκηση με λαϊκή βάση είναι όνειρα θερινής νυκτός. Δεν μπορεί κανείς να φτάσει την Μπαρτσελόνα. Αυτό που έχω να πω είναι πως όσοι είναι καλοί παναθηναϊκοί, πρέπει να ενωθούν για να βοηθήσουν το σύλλογο».

Ανώνυμος είπε...

Κοινώς λαλακίες.

Γιατί δεν μπορεί μια ομάδα σαν τον παναθηναικό να έχει ένα μοντέλο διοίκησης αλά μπαρτσελόνα?

Αφού λένε αυτοί ότι δε μπορούμε, εμείς να το πράξουμε.

Κόντρα στις μαλακίες που έχουμε ακούσει και πρόκειται να ακούσουμε από εδώ και πέρα.

Ένας άμπαλος ανώνυμος.

Ανώνυμος είπε...

Σωστά. Πες οτι το πράξαμε κιόλας!

Ανώνυμος είπε...

Μου αρέσει όταν γίνεσαι υπάκουο αγόρι.

Ένας άμπαλος ανώνυμος

Ανώνυμος είπε...

Σε ψυχάκια δεν φέρνουμε αντιρρήσεις.

Πανάθας είπε...

http://en.wikipedia.org/wiki/Troll_%28Internet%29

Μια φορά είχα κάνει το λάθος και είχα ανακατευτεί με τα πίτουρα. Δεν το ξανακάνω.

Για την Πανάθα ότι θέλετε και με όποιον θέλετε. ;-)

Ανώνυμος είπε...

Κάτι λίγες χιλιάδες οπαδοί του Παναθηναϊκού (δυστυχώς πολλοί λιγότεροι από τους ολυμπιακούς στην αντίστοιχη προσπάθεια) έστειλαν τα SMS υποστήριξης στον Ερασιτέχνη.

Πολύ λιγότεροι, μόλις 3.500, πήγαν στη συναυλία υποστήριξης του Ερασιτέχνη.

Εταιρία λαϊκής βάσης με 5-10 χιλ. μικρομέτοχους δεν γίνεται.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος μίλησε σωστά.

Όποιος είπε ότι ο Θανάσης είπε λαλακίες, προφανώς έχει το ακαταλόγιστο.

Πανάθας είπε...

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος θα στηρίξει τον ΠΑΟ όπως τον "στήριξε" τη διετία με τις "τρικλοποδιές" που έβαζε στον Πατέρα? :-))

Ο κόσμος του ΠΑΟ θα βρει μόνος του τη λύση. Δε χρειάζεται υποδείξεις από ανθρώπους που έβλαψαν την ΠΑΕ.

Ανώνυμος είπε...

Ποιες τρικλοποδιές έβαλε ο Θανάσης στον Πατέρα;

Στοιχεία, παρακαλώ. Γιατί εδώ δεν κατηγορείς κάποιον τυχαίο, ούτε κάποιο περαστικό.

Πανάθας είπε...

Δεν παραδέχεσαι δηλαδή ότι η οικογένεια Γιαννακόπουλου ήταν συνυπεύθυνη για τη διάλυση της πολυμετοχικότητας plus έθεσε σοβαρά εμπόδια στη διοίκηση Πατέρα?

Δε συμμάχησαν τελικά με τον ακατανόμαστο? Με τον εχθρό του ΠΑΟ? ΠΟΤΕ δε θα το συγχωρέσει αυτό ένας υγιώς σκεπτόμενο κομμάτι του κόσμου του Παναθηναικού.

Αν δεν το παραδέχεσαι, τότε εθελοτυφλείς σόρυ.

Πανάθας είπε...

Άσχετο, αλλά αυτός ο Προκοπίου που φέρνει ο Τζίγγερ, έπαιζε στο STAR TREK?

Ανώνυμος είπε...

Επαναλαμβάνω:

Στοιχεία, παρακαλώ. Γιατί εδώ δεν κατηγορείς κάποιον τυχαίο, ούτε κάποιο περαστικό.

Θα ξέρεις άλλωστε ότι απαγγελία κατηγοριών χωρίς στοιχεία λέγεται "λάσπη".

Πανάθας είπε...

Θες ονόματα και διευθύνσεις?

Παύλος Γιαννακόπουλος
Θανάσης Γιαννακόπουλος
Δημήτρης Γιαννακόπουλος
Ιωάννης Βαρδινογιάννης
Κώστας Γκότζος
Εφημερίδα DERBY
Εφημερίδα ΠΡΑΣΙΝΗ.

Αυτοί ΔΕΝ ΉΘΕΛΑΝ την πολυμετοχικότητα και έκαναν ότι ήταν δυνατόν για να τη διαλύσουν.

Αυτό δε σημαίνει ότι υποστηρίζω Πατέρα και Βγενόπουλο. ΟΧΙ.

Απλά μου απέδειξαν όλοι ότι έβαλαν το συμφέρον τους πάνω από την ομάδα.

Δε με ενδιαφέρει κανείς τους (για τον ποδοσφαιρικό παναθηναικό μιλάμε, το μπάσκετ είπαμε είναι διαφορετικό μόρφωμα και καλό είναι να το ξεχωρίσουμε, δεν έχει σχέση εξάλλου με τον παναθηναικό μια και θεωρώ ότι το συγκεκριμένο τμήμα έχει ξεπεράσει το σύλλογο και καλό είναι και το ποδόσφαιρο να ακολουθήσει το ίδιο μοντέλο).

Εκτός και αν γίνει το θαύμα.

Ανώνυμος είπε...

dimitris kritis:

Το κακό για τον Παναθηναϊκό τα περασμένα έτη δεν ήταν τόσο η αποτυχία να πάρει τίτλους ή η αδυναμία να προστατευτεί από τον παραγοντικό πόλεμο που μαινόταν εις βάρος του, αλλά ότι οι αδυναμίες της διοίκησης χρεωνόταν στους ταλαντούχους, "άγουρους" ποδοσφαιριστές. Πόσες φορές δεν πέρασε στην κερκίδα η εντύπωση ότι "δεν πάμε πουθενά με τους Γκουμομπασινάδες", μολονότι εκείνη η φουρνιά άγγιξε ένα τελικό ΟΥΕΦΑ κι αποτέλεσε την βάση της εθνικής στην Πορτογαλία;

Εσχάτως ακούγεται πολύ ότι φέτος το κλαμπ δεν πρωταγωνίστησε "γιατί ο Νίνης το ριξε στη ντόλτσε βίτα, ο Λάζαρος την ...είδε μετά το αμάξι που του έκανε δώρο ο Πατέρας το φθινόπωρο, ο Τζόρβας σταμάτησε να δουλεύει με το που πήρε το πρώτο του πρωτάθλημα, ο Σιμάο το ριξε στη μάσα".

Θαρρώ πως δεν υπάρχει μεγαλύτερη παγίδα απ' το να ρίξουμε το ανάθεμα στους πιτσιρικάδες, οι οποίοι ακόμα δεν ξέρουμε καν σε τι επίπεδο μπορούν να φτάσουν. Το περασμένο καλοκαίρι έλειψε ένας άνθρωπος που θα μπορούσε να προβληματιστεί για την εξέλιξη τους, ο Φρέιτας με το που ήρθε πρώτο του μέλημα ήταν να βρει ομάδα στους "κομμένους" και...αυτά! Πέρσι ο Νίνης προκάλεσε τα ζεστά εγκώμια κοτζάμ Σισέ κι απέκλεισε μόνος του τη Ρόμα, ο Τζόρβας έφτασε να γίνει ο βασικός πορτιέρο μας στο Μουντιάλ, ο Λάζαρος πέτυχε γκολάρα με τη Ρόμα στην Αθήνα, ο Σιμάο έκανε ματσάρες στο Γιουρόπα, ο Μαρίνος έδειξε μέρος των προσόντων του, παίζοντας δεξί φουλ-μπακ.

Η ανάδειξη των ταλέντων σου δεν έχει καμιά σχέση με τα χρήματα, επαφίεται αποκλειστικά και μόνο στους χειρισμούς που θα κάνεις ώστε να προστατεύσεις τις επενδύσεις σου. Επικοινωνιακά ο Παναθηναϊκός ποτέ του δεν έδειξε σπουδή να απλώσει ομπρέλα προστασίας στους παικταράδες ή τα αστεράκια του, φτάσαμε το χειμώνα να διαβάζουμε κατεβατά ολόκληρα για τα ξενύχτια του Γκοβού, μολονότι ο Σιντ ήταν αμετανόητος μπον βιβέρ στη Γαλλία, χωρίς αυτό να τον εμποδίσει να κοτσάρει στο μπράτσο το περιβραχιόνιο του αρχηγού της Λιόν και να παραμένει καιρό το βασικό δεξί χαφ της εθνικής.

Το πρόβλημα φέτος ήταν ότι κάθε παιχνίδι έγινε για τους βασικούς αληθινή κατάθεση ψυχής: Από τη στιγμή που ούτε σχέδιο υπήρχε, ούτε σωστή προετοιμασία έγινε, ούτε η φυσική κατάσταση ήταν η πρέπουσα, οι μικροί κλήθηκαν ξαφνικά να τραβήξουν κουπί από το πουθενά: Ο Νίνης το καλοκαίρι δοκιμαζόταν σε θέση επιτελικού, με το που έγινε η αλλαγή προπονητή έπαιξε δεξί εξτρέμ και εσωτερικός μέσος. Ο Λάζαρος έχασε όλη την προετοιμασια, επανήλθε από το "παράθυρο" μετά τους τραυματισμούς Γκοβού, Λέτο, ως ένα σημείο τα πήγε περίφημα, αλλά στη συνέχεια έπεσε μιας και δεν είχε ανάσες.

Το τρελό είναι ότι πολλοί οπαδοί κατηγορούν ως "λίγους" τους φερέλπιδες ποδοσφαιριστές, μολονότι φέτος στον σχεδιασμό ο Λάζαρος, ο Πετρόπουλος κι ο Σιμάο π.χ είχαν καθαρά βοηθητικούς ρόλους. Ο "Χριστοδουλό" έκανε ρεκόρ επίτευξης γκολ στην "πράσινη" καριέρα του (5) παίζοντας ανά εβδομάδα σ' άλλη θέση, ο Πετρόπουλος σκόραρε τέσσερις φορές σε 485' συμμετοχής στο πρωτάθλημα κι όμως αυτούς τους παίκτες πολλοί έχουν μπει στην παγίδα να τους χαρακτηρίζουν "μηδαμινούς". Λες και τους είδαμε σε σειρά αγώνων, δουλεμένους από κανονικό προπονητή κι όχι διαχειριστή προσωπικοτήτων, ώστε να βγάλουμε ασφαλέστερα συμπεράσματα για το τι μπορούν να δώσουν και κατά πόσο μπορούν να εξελιχθούν. Οι μικροί πλήρωσαν τις λάθος εκτιμήσεις του προπονητικού τιμ για τις αντοχές και τις δυνάμεις των σταρ που θα κρατούσαν το φετινό οικοδόμημα στις πλάτες τους.

Ο Σισέ κι ο Κατσουράνης δεν έπιασαν τα περσινά τους στάνταρ. Ο ταλαιπωρημένος Ζιλμπέρτο δεν έβγαινε από την 11άδα ούτε με αίτηση ακόμα και σε ματσάκια της σειράς. Ο Καραγκούνης δεν είναι πια για τρία ματς την εβδομάδα, ο Γκαρσία άργησε να ενταχθεί στην προετοιμασία, ο Μπουμσόνγκ χρειάστηκε 2-3 μήνες να προσαρμοστεί. Ντόμινο αρνητικών γεγονότων με τη μπάλα να παίρνει από κάτω τους πιτσιρικάδες. Ε, δεν είναι έτσι...

Πανάθας είπε...

Σου αρέσει να σου "χαιδεύουν" τα αυτιά έτσι? :-)

Διαφωνώ με το άρθρο. Θεωρώ πως το υλικό του ΠΑΟ είναι πολύ "λίγο".

Χωρίς αυτό να σημαίνει πως με μια ισχυρή διοίκηση και με έναν καλό προπονητή (όχι αυτόν τον ανήμπορο γεράκο, αλλά προς Τσε όχι και τον Νιόμπλια) η ομάδα θα μπορούσε να κατακτήσει το ελληνοαλβανικό πρωτάθλημα.

Αν πιστέψεις ότι είσαι "καλά", ενώ χάνεις πχ από το Βόλο, τότε δε θα φτιάξεις ΠΟΤΕ ομάδα.

Εσύ τοποθετείς τον πήχη. Έχεις την ομάδα που αξίζεις να έχεις. ;-)

Πανάθας είπε...

Ελπίζω να φύγει ο Φουρέιρα, αλλά μη μας έρθει κανένας εκ των Δώνη - Αναστασιάδη που ακούγονται. Σε λίγο ο Τζίγγερ θα μας φέρει προπονητή τον Ζάετς ή τον Ρότσα.

Ανώνυμος είπε...

Το να μιλάει ο ψυχάκιας Πανάθας για φασισμό, που προσπαθεί να επιβάλλει δια ροπάλου τη γνώμη του, κάνοντας το μπλογκ μπουρδέλο (σα το σπίτι του δηλαδή) όταν δεν το επιτυγχάνει, θα ήταν αστείο αν δεν ήταν τραγικό.

Ανώνυμος είπε...

Τρι Μαϊ 24, 08:36:00 μμ

αν περιμένεις να πάρεις εμπεριστατωμένη απάντηση από τον ψυχάκια, θα περιμένεις μέχρι να βγάλει ο ήλιος κέρατα.

Ανώνυμος είπε...

Πανάθα μην κάνεις τον κινέζο.
Ξέρεις πολύ καλά για ποιον μιλάμε, δηλαδή ποιον κατηγόρησες και του ζήτησα στοιχεία.

Ξαναεπαναλαμβάνω λοιπόν:

Στοιχεία, παρακαλώ. Για τον ΘΑΝΑΣΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ. Γιατί εδώ δεν κατηγορείς κάποιον τυχαίο, ούτε κάποιο περαστικό.

Θα ξέρεις άλλωστε ότι απαγγελία κατηγοριών χωρίς στοιχεία λέγεται "λάσπη".

Ανώνυμος είπε...

(διόρθωση) και σου ζήτησα στοιχεία.

Πανάθας είπε...

Διαβάζω:

"Μόνο σε top ομάδα ο Σισέ"

Εντάξει μας κοροιδεύουν. Δύσκολα θα πάει ο Σισέ σε μεγάλη ομάδα με τον τρόπο που ζει. Η Ελλαδίτσα και τα παναθηναικάκι είναι μια χαρά για τον παικταρά παύλα μοντέλο μας.

Ας προσπαθήσουν να πουλήσουν ΕΝΑΝ ποδοσφαιριστή από τα σαπάκια που έχουν και θα δούμε την πραγματική τους αξία.

Ένα μάτς έμεινε και γλιτώνουμε από τον Φουρέιρα. Αλλά όχι Δώνης ή Αναστασιάδης, ΗΜΑΡΤΟΝ.

Πανάθας είπε...

http://www.gazzetta.gr/article/item/196702-pio-arga-ki-apo-arga = ένα "εύστοχο" άρθρο από τον Αντώναρο (παρόλο που δε συμπαθώ την πολιτική του καριέρα + επιλογές αλλά δεν έχει σημασία).

"Απαντάει" ουσιαστικά στο σχόλιο του για τον Σίλβα, γιατί δε θα φύγει ο Σισέ από την Πανάθα.

Που θα βρει χειρότερα? :-)))

Ανώνυμος είπε...

Πανάθα μην κάνεις τον κινέζο.

Ξαναεπαναλαμβάνω λοιπόν:

Στοιχεία, παρακαλώ. Για αυτά που είπες σε βάρος του ΘΑΝΑΣΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ. Γιατί εδώ δεν κατηγορείς κάποιον τυχαίο, ούτε κάποιο περαστικό.

Θα ξέρεις άλλωστε ότι απαγγελία κατηγοριών χωρίς στοιχεία λέγεται "λάσπη".

Πανάθας είπε...

Αποχαιρέτισε λέει τους παίκτες ο Φουρέιρα. Πάλι καλά.....γλιτώσαμε από τον γερομουρίνιο.....κανονίστε να πάρετε τώρα τον Δώνη....δεν προλαβαίνουμε μιλάμε.......

Ανώνυμος είπε...

Πανάθα μην κάνεις τον κινέζο.

Ξαναεπαναλαμβάνω λοιπόν:

Στοιχεία, παρακαλώ. Για αυτά που είπες σε βάρος του ΘΑΝΑΣΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ. Γιατί εδώ δεν κατηγορείς κάποιον τυχαίο, ούτε κάποιο περαστικό.

Θα ξέρεις άλλωστε ότι απαγγελία κατηγοριών χωρίς στοιχεία λέγεται "λάσπη".

Ανώνυμος είπε...

anwnime, o panathas den s apantaei giati ine filologos, kai den exei enoia to ksanaepanalambanw san leksi. ine eite ksanalew, i epanalambanw. kai iremiste me tis vrisies kai ta spitia. nai o typos exei dwsei ta diapisteftiria oti ine troben, esi omws min ton vrizeis giati den ine swsto+xaneis etsi to dikio sou

Ανώνυμος είπε...

anwnime mh vrizeis tous filologous.

Ανώνυμος είπε...

Ε δεν είναι και βρισία ότι το σπίτι του Πανάθα είναι μπουρδέλο. Αλήθεια είναι, αλλιώς δε θα ήταν attention whore. Δεν τον ενοχλεί η αλήθεια αλλά το ότι μάλλον την έκφραση μπουρδέλο τη χρησιμοποίησε ο Δώνης τον οποίο δε συμπαθεί. Ποιός να ξέρει; Άβυσσος η ψυχή του ψυχάκια.

Ανώνυμος είπε...

Kάτι που περίμεναν, αλλά δεν ήθελαν να πιστέψουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού επιβεβαίωσε ο Τζιμπρίλ Σισέ μετά τη νίκη του «τριφυλλιού» επί της ΑΕΚ για τα πλέι-οφ! «Είναι προτιμότερο να φύγω το καλοκαίρι...» τόνισε ο Γάλλος επιθετικός, προανναγγέλοντας την αποχώρησή του.

«Έπειτα από δύο χρόνια παρουσίας μου στην ομάδα και την κατάκτηση του νταμπλ το 2010, είναι προτιμότερο να φύγω. Όλα τα ενδεχόμενα πλέον είναι ανοιχτά. Για να είμαι ειλικρινής όμως, τα δύο γκολ που πέτυχα κόντρα στην ΑΕΚ και η νίκη, σε συνδυασμό με την ανάγκη που είχε ο Παναθηναϊκός για την εξασφάλιση της θέσης για το Τσάμπιονς Λιγκ, είναι ο κατάλληλος συνδυασμός αποχώρησής μου» υποστήριξε ο πρώτος σκόρερ του φετινού πρωταθλήματος, σε μια δήλωση αποχαιρετισμού και συνέχισε:

«Το σίγουρο είναι ότι υπάρχουν προτάσεις. Kαι τα δύο χρόνια που βρέθηκα στον Παναθηναϊκό και φόρεσα τη φανέλα της ομάδας, ήταν τα καλύτερα της ποδοσφαιρικής μου καριέρας».

Πανάθας είπε...

Ήταν απίστευτο αυτό που έγινε σήμερα. Αναφέρομαι στον κόσμο και στο έμμεσο αίτημα για άμεση δημοκρατία και πραγματική λαική κυριαρχία. Το τέλος της αστικής φιλελεύθερης ψευδοδημοκρατίας είναι κοντά.

Δεν είδα το ματς, αλλά διάβασα πριν από λίγο μόνο το αποτέλεσμα. Well done. Μια μικρή ομάδα κέρδισε μια ακόμη πιο μικρή. Δεν είναι καιρός για πανηγύρια ούτε για κλάψες, αλλά για έργα.

Ελπίζω το κλίμα των ημερών να επηρρεάσει και την ποδοσφαιρική ομάδα και να αποφασίσει να οδηγηθεί σε λαικό μοντέλο διοίκησης από παναθηναικούς οπαδούς.

Καλό βράδυ αδέλφια και αδελφές.

Ανώνυμος είπε...

Πανάθα μην κάνεις τον κινέζο.

Ματαξαναπαναλαμβάνω λοιπόν:

Στοιχεία, παρακαλώ. Για τις χοντράδες που είπες σε βάρος του ΘΑΝΑΣΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ. Γιατί εδώ δεν κατηγορείς κάποιον τυχαίο, ούτε κάποιο περαστικό.

Θα ξέρεις άλλωστε ότι απαγγελία κατηγοριών χωρίς στοιχεία λέγεται "λάσπη".

Πανάθας είπε...

Το "ΞΥΠΝΗΣΤΕ" που μας είπαν οι Ισπανοί αποτέλεσε το εφαλτήριο για την κοινωνική μας ενεργοποίηση και για ακτιβισμούς σαν τους χθεσινούς και σαν αυτούς που - ελπίζω - θα ακολουθήσουν. Ακτιβισμοί που θα οδηγήσουν στην αποκαθήλωση της αυθεντίας των ηγετών ως αρμόδιους να μας σώσουν. Κάθε είδους ηγετών. ;-)

Είτε είναι πολιτική, είτε είναι αθλητισμός, όλες οι εκφάνσεις της ζωής επικοινωνούν, χρησιμοποιούν το ίδιο "λογισμικό".

Ας πούμε ένα ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΤΕ και στους "σωτήρες" του αθλητισμού και δη της ομάδας που έτυχε να αγαπάμε από μικροί.

Θανάση!!!! Παύλο, Γιάννη, Ανδρέα, Νικόλα, ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΤΕ. ΔΕ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ.

Υ.Γ. Ο άλλος ο λαλάκας πάει να αυτοκτονήσει για τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Αν είναι δυναμόν. Να αυτοκτονήσεις για ένα ξεσκονόπανο, για ένα έμβλημα της πλάκας, για μια φαντασίωση του συλλογικού όπως είναι οι ομάδες. Μακριά από εμάς.

Ανώνυμος είπε...

Πανάθας πριν 9 μέρες:

"Μακάρι να περάσει η ΠΑΕ στα χέρια του Βγενόπουλου".

Πανάθας είπε...

Αδέλφια και Αδελφές, ΟΛΟΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑ και απόψε.

Ας κάνουμε αισθητή την παρουσία μας και ότι το αντίθετο.

Μετά, ας πάρει σειρά και η ομάδα μας.

Πανάθας είπε...

*όχι το αντίθετο

Πανάθας είπε...

Μεγάλη νίκη σε μια δύσκολη έδρα.

Πλήρωσαν την αλαζονεία τους και τα "3-0".

Γαύρικη νοοτροπία, οπαδική που πέρασε και στους παίκτες.

Επαγγελματική νίκη από την αρμάδα του Ζοτς.

Well done....πάμε για τη συνέχεια....τίποτε δεν τελείωσε (έτσι για το γούρι το λέω).

EVIL ELVIS είπε...

Η ομάδα του NOTHING μόνο να κλαψουρίζει και να διαμαρτύρεται ξέρει. Παίξτε μπάσκετ βρε μίζεροι, που σας πήραμε φαλάγγι μεσα στο μπ**λο σας! Να είναι καλά το παλικάρι που έχει το http://panathinaikosstreamblog.blogspot.com/ και καμαρώνουμε την υπερομάδα μας και εμείς από το εξωτερικό.


YΓ: Ξυπνάει και ο Τέπιτς σιγά - σιγά? Με μέντορα τον Ζοτς, μέχρι και ο . . . Παπαμακάριος [«Θα ήθελα να πάω στον Παναθηναϊκό για να δω πως λειτουργεί η ομάδα, να δω πως δουλεύει ο Ομπράντοβιτς»] θα μεταμορφωνόταν!

Ανώνυμος είπε...

Ο/Η G είπε...

ΦΥΣΙΚΑ θα τερματίσουμε τελευταίοι στα play offs!!! Ωστε να μην βγούμε ούτε στο Europa League. Κι έτσι να επιτευχθεί ο ΣΤΟΧΟΣ.

Ποιος στόχος; Μα να καταστραφεί εντελώς ο Παναθηναϊκός! Μόνο οι αφελείς και οι πληρωμένοι δεν το έχουν ακόμη καταλάβει.

Όπως επίσης μόνον αυτοί δεν έχουν ακόμα καταλάβει πως ο ίδιος αυτός στόχος κρύβεται, και για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό, πίσω από τις θρασύδειλες και χυδαίες επιθέσεις εναντίον των αδελφών Γιαννακόπουλων με πρόσχημα, δήθεν, τον υιό Δημήτρη.

Ποιοι θέλουν να καταστρέψουν ΣΥΝΟΛΙΚΑ τον Παναθηναϊκό; Εδώ ισχύει το κλασικό: θα φανεί από το ποιοι θα ΕΠΩΦΕΛΗΘΟΥΝ από την καταστραφή του.

Και θα φανεί ΠΟΛΥ σύντομα. Μόλις λήξουν τα play offs, θα το δούμε.

Υπομονή.

Δευ Μαϊ 16, 01:57:00 μμ


Μεγάλε, μέσα έπεσες. Το πλάνο των φευγάτων και των πληρωμένων υπαλλήλων τους βούλιαξε. Και στο μπάσκετ.


Πανάθας πριν 9 μέρες:

"Μακάρι να περάσει η ΠΑΕ στα χέρια του Βγενόπουλου".

Πεμ Μαϊ 26, 01:00:00 μμ

Γνωστός κωλοτούμπας ο Πανάθας. Χρυσό μετάλλιο.

Ανώνυμος είπε...

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα έστειλε το δικό του μήνυμα στους μετόχους ζητώντας να βρεθεί λύση για το καλό του Παναθηναϊκού. Σε μια από τις τελευταίες του συνεντεύξεις λοιπόν το «αόρατο τείχος» μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και εκτός από τα… τετριμμένα είπε και μια μεγάλη αλήθεια. Στην πραγματικότητα άγγιξε την ουσία του προβλήματος, η οποία δεν είναι η «χρεοκοπία» και η καταστροφολογία που με το ζόρι θέλουν να φέρουν κάποιοι τον Παναθηναϊκό.

Το θέμα είναι οι ΣΧΕΣΕΙΣ μεταξύ των μετόχων, καθώς ουδείς εξ αυτών αντιμετωπίζει ή θα αντιμετωπίσει ποτέ οικονομικό πρόβλημα. Απλά ο ένας δεν θέλει ούτε να βλέπει τον άλλον. Αποτέλεσμα οι τσακωμοί, οι λυκοφιλίες και γενικότερα οι αλλόκοτες συμπεριφορές που αρχικά έβαζαν δυναμίτη στα θεμέλια της πολυμετοχικότητας και του Παναθηναϊκού γενικότερα, μέχρι τελικά που ακούστηκε και το… μπαμ.

Θα ξαναπώ για πολλοστή φορά πως οι μέτοχοι του Παναθηναϊκού οφείλουν να ανοίξουν τα αυτιά τους και να ακούσουν τις φωνές που γίνονται ολοένα και περισσότερες και σε λίγο θα γίνουν κραυγές. Να ακούσουν τον Ζιλμπέρτο, να ακούσουν γιατί θέλει να φύγει ο Σισέ παρότι οι οπαδοί τον έχουν βασιλιά, πού ετοιμάζεται να πάει ο Λέτο και οι άλλοι, μα να ακούσουν και να αφουγκραστούν πάνω απ’ όλα τον κόσμο της ομάδας. Όπως ακριβώς έκαναν και πριν από τρία χρόνια βάζοντας (και τότε) στην άκρη όλα όσα τους χώριζαν.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι από τη Δευτέρα κάτι θα αρχίσει να κινείται και σταδιακά το τοπίο θα ξεκαθαρίζει καθώς είναι σαφές πως δεν πάει άλλο. Είτε για να το πάρουμε οριστικά απόφαση πως «αυτό ήταν και επιστρέφουμε οριστικά στη μιζέρια», είτε για να ξημερώσει μια νέα αισιόδοξη μέρα.Σύντομα θα ξέρουμε πού βρίσκεται η αλήθεια και πού το ψέμα...

ΥΓ¨ΠΟΥΤΑ ΜΠΑΡΤΣΑ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΦΟΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟΥΣ ΤΗΣ UEFA, ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΕΟΝΤΟΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΥΠΕΡ ΣΟΥ, ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΡΑΙΑΝ ΚΑΙ Ο ΛΟΧΑΓΟΣ ΡΟΥΝΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΣΚΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ, ΚΩΛΟΟΜΑΔΑ. ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΟΥΕΦΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΑ ΓΑΜΩ.

Πανάθας είπε...

"Την απόφαση του να αποχωρήσει οριστικά και αμετάκλητα από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει λάβει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης ο οποίος θα συμμετέχει με ποσοστό 30% στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου μέχρι να βρει αγοραστή."

ΠΟΙΟΝ αγοραστή βρε Γιαννάκη?

Να αγοράσει τι?

Άδειασε μας τη γωνία σε παρακαλώ και μη βάλεις ούτε το ποστοστό που φυσικά δεν αναλογεί στο ποσοστό των μετοχών που έχεις στην κατοχή σου.

Άντε στο καλό χουβαρντά μου.

Πανάθας είπε...

Είμαι πια πεπεισμένος ότι το πρόβλημα στο να αποκτήσει ο ΠΑΟ αναπτυξιακή δυναμική είναι οι δύο οικογένειες που και καλά ενδιαφέρονται για το καλό του. Του Γιαννακόπουλου και του Βαρδινογιάννη, του Βαρδινογιάννη και του Γιαννακόπουλου αν θέλετε.

Ανώνυμος είπε...

Αν εισαι γαβρος ξερεις.....ξερεις οτι πριν απο λιγο καιρο λεξεις οπως το πικ εν ρολ, το ντραιβ ιν και το αλει χουπ ηταν για σενα κινεζικες ορολογιες του καρατε.....ξερεις οτι στο μπασκετ δινεις τσαμπα τα λεφτα σου και παρακαλεις τον αγγελοπουλο να σου βαλει το εισιτηριο....ξερεις οτι οση γλωσσα και να βγαλεις στο τελος το σημαδι απο την σφαλιαρα θα φαινεται για μερες....ξερεις οτι η μοναδικη πιθανοτητα για να παρεις ενα ματς ειναι ή να κοιμηθει ο Θεος ή να κοιμηθει ο Ζοτς......1 φορα στα 1000 χρονια δηλαδη.....ξερεις οτι μονο με τα καφριλικια στο γηπεδο και τα ψεμματα των εφημεριδων σου προσπαθεις να επιρεασεις τους διαιτητες αλλα επειδη το μπασκετ ειναι το πιο δικαιο αθλημα του κοσμου ( γιατι παντα κερδιζει ο καλυτερος ) στο τελος κλαις με μαυρο δακρυ.....ξερεις οτι οταν το παιδακι σου σε ρωταει μπαμπα τι σημαινει ριμπαουντ εσυ του αρχιζεις το παραμυθι για τα μεγαλα ματς του γαυρου στην μπαλα....ξερεις οτι το αγαπημενο σου φρουτο ειναι η μπανανα....ανειναι και αγουρη (πρασινη ) ακομη καλυτερα.....ΓΙΑ ΟΟΟΟΟΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ......αν εισαι γαυρος ξερεις......

Ανώνυμος είπε...

Είμαι πια πεπεισμένος ότι το πρόβλημα στο να αποκτήσει ο ΠΑΟ αναπτυξιακή δυναμική είναι οι οπαδοί υπάλληλοι των δύο επιχειρηματιών που και καλά ενδιαφέρονται για το καλό του. Του Βγενόπουλου και του Πατέρα, του Πατέρα και του Βγενόπουλου αν θέλετε.

Πανάθας είπε...

Διαβάζω και αλλού "ΠΟΥΛΑΕΙ Ο ΤΖΙΓΓΕΡ".

Ναι το έχουμε καταλάβει ότι πουλάει, αυτό κάνει μια ζωή εξάλλου με την ομάδα της καρδιάς μας.

Απλά ας του πει κάποιος ότι δε μπορεί να πουλήσει κάτι που δεν του ανήκει. Δεν αναφέρομαι στην ΠΑΙΑΝΙΑ. Αυτήν ας την κρατήσει.

Στο καλό και να μας γράφει.

Όσο το δυνατόν γρηγότερα για το καλό του Παναθηναικού.

Πανάθας είπε...

"Ζιλμπέρτο: "Μόνο ενωμένος θα γίνει πάλι δυνατός ο ΠΑΟ"

Στου Ιωάννη, του Παύλου και του Θανάση την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.

greengwie είπε...

Μου αρέσει που ενδιαφερόμαστε λέει για τεχνικό διευθυντή.

Αν είναι να γυρίσουμε στην προ ΠΕΚ εποχή που παίρναμε δέκα παλτά με 150.000 ευρώ τον καθένα χρειάζεται ο Πίτερ Κένιον δηλαδή? Κανα παλαίμαχο θα βάλει να πηγαίνει κανα ταξιδάκι και στο τέλος θα παίρνουμε πάλι παίχτες απο DVD έτσι για να περνάει η ώρα.
Δεν πειράζει όμως θα πάρουμε το πρωτάθλημα ισολογισμού.

Αλήθεια.. το 60 τμ γραφείο που νοικιάζει η ΓΗΠΕΛ στη Βαρνίμα έναντι 4200 ευρώ μηνιαίως (!!!) δε ζημιώνει την ομάδα? Γειά σου ρε Τζίγκερ εγγυητή.. φάε κι άλλα απ την ΠΑΕ, μπορείς!

Πανάθας είπε...

Greenwie, σωστός mate. ;-)

Ανώνυμος είπε...

Πανάθα μην κάνεις τον κινέζο.
Eπαναλαμβάνω λοιπόν:

Στοιχεία, παρακαλώ. Για τις χοντράδες που είπες σε βάρος του ΘΑΝΑΣΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ. Γιατί εδώ δεν κατηγορείς κάποιον τυχαίο, ούτε κάποιο περαστικό.

Θα ξέρεις άλλωστε ότι απαγγελία κατηγοριών χωρίς στοιχεία λέγεται "λάσπη".

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΖΕΛΙΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ? ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΙΧΑΘΗΚΑΜΕ, ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ!!ΤΟ ΑΠAΙΤΟΥΜΕ ΔΕΝ PARAKALOYME...ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΣΕΦ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ....ΒΓΑΛΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ...ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑ....ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ.....ΣΤΟ 1ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΕΠΑΙΖΕΙ Η ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΙ ΑΛΛΗ ΒΑΡΑΓΕ....ΒΟΛΕΣ!!!22/38 ΒΟΛΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Ο ΕΞΑΣΦΥΡΙΧΤΡΟΣ...ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 7/9 (ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ Η ΣΚΛΗΡΗ ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΟΥ ΗΤΑΝΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΦΑΟΥΛ)
Υ.Γ:Ο ΜΠΑΤΙΣΤ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΦΑΟΥΛ...ΜΟΝΟ Ο ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΣΕ ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ
Υ.Γ:ΑΡΑΓΕ ΤΟ ΑΝΤΙΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΤΟΝ ΣΠΑΝΟΥΛΗ ΥΠΑΡΧΕΙ?
Υ.Γ:Ο ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΑΛΛΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ...Η ΑΥΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ???
Υ.Γ:ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ...ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ....ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ
Υ.Γ:ΑΡΑΓΕ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΖΑΒΛΑΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ???ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ....

Πανάθας είπε...

"Αγανακτισμένε" ανώνυμε μπορείς να μου πεις που ευνοήθηκε ο Παναθηναικός?

Πόσο μας έσπρωξαν οι γκρι? Όσο και ο Καλόπουλος τον Ολυμπιακό στο Καραισκάκη, όπως ο Ευθυμιάδης στη Λεωφόρο ή ο Παπουτσέλης στο παλιό Καραισκάκη?

Ποιά ομάδα να βγάλουν από το πρωτάθλημα? Την εξάκις πρωταθλήτρια Ευρώπης? Την καλύτερη ομάδα του Ελληνικού αθλητισμού?

Τουλάχιστον την όποια εγχώρια "αμφισβητήση", "έσβησαν" οι ευρωπαικές επιτυχίες κάτι που δεν κατάφερε να κάνει ΠΟΤΕ ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός. ΠΟΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

Μπάσκετ έβλεπες Πανάθα;
Δεν ήσουνα στο Σύνταγμα;

Ανώνυμος είπε...

ΣΠΑΝΟΥΛΗ ΡΟΥΦΙΑΝΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΕΣΥ ΤΟ ΔΙΑΛΕΞΕΣ ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΑΝΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ. ΣΠΑΝΟΥΛΗ ΣΠΑΝΟΥΛΗ ΒΕΝΤΟΥΖΑ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ ΘΑ ΤΗ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΑΡΤΟΥΖΑ. ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΣ ΤΑ ΕΞΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΞΕΣ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΧΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥΤΣΑ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ, ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΣΠΑΝΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΡΗΝΟ

Ανώνυμος είπε...

Ρε Μπουρούση θα καρφώσεις έλεγες
Ρε Μπουρούση θα καρφώσεις έλεγες
Τάπα και στο Βερολίνο...
Τάπα στο εξοχικό
Τάπα έφαγες και από το ταμπλό

Πανάθας είπε...

Να ξεράσω τώρα ή μετά?

Πως καταντήσαμε έτσι σαν οπαδοί βρε αδέλφια?

Οχετός.

Καφριλίκι.

50 οπαδοί με μηχανάκια περίμεναν στη Συγγρού το πούλμαν του ΠΑΟ.

Γίναμε γαύροι.

Το όνειρο του Γκότζου πραγματοποιήθηκε.

Ξεφτίλα και αυτά που διαβάζω και κυρίως αυτά που γίνονται.

Πανάθας είπε...

http://www.sport24.gr/football/omades/Panathinaikos/maxairwthhke_opados_se_symplokes_aiwniwn_xouligkan.1091807.html = έχουμε πόλεμο?

ΓΙΑΤΙ?

Για ξεσκονόπανα όπως είναι οι σημαίες των δύο ομάδων?

Για σύμβολα της πλάκας?

Η αποθέωση της αρνητικής συλλογικότητας.

Μίσος....... ΓΙΑΤΙ?

greenwie είπε...

http://www.gazzetta.gr/article/item/198000-ptose-70-e-vianex = ήρθε το τέλος?

Ανώνυμος είπε...

Έτσι μας κατάντησαν όσοι έγλυφαν τον "αγνό πράσινο λαό".

Πως είπατε; είπε...

Παίχτηκαν πολλά από αυτούς που έγλυφαν τον "αγνό παναθηναϊκό λαό" για την "απελευθέρωση" του ΠΑΟ:

"Το ύποπτο για στημένο παιχνίδι ήταν το Ξάνθη-Παναθηναϊκός 3-2. Παίχτηκαν 1.600.000 ευρώ και με απόδοση 8,5 κερδήθηκαν περίπου 13.000.000 ευρώ. Δεν ξέρω αν αυτός που τα έπαιξε ήταν παράγοντας. Ήταν η περίοδος της υπόθεσης Βάλνερ. Μετά από εκείνο το παιχνίδι ο Παναθηναϊκός βρέθηκε στην τρίτη θέση και δεν είχε ένομο συμφέρον να κυνηγήσει την υπόθεση Βάλνερ. Αν είχε νικήσει την Ξάνθη, ή θα έπαιρνε πρωτάθλημα ή θα έμενε δεύτερος και θα είχε συμφέρον να κυνηγήσει την υπόθεση Βάλνερ και να το πάρει στα χαρτιά. Και νομίζω ότι θα την κέρδιζε την υπόθεση".

Κάποιοι διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους ότι υπήρχε διπλό έννομο συμφέρον εκείνη την εποχή, καθώς πέραν των οικονομικών ανταλλαγμάτων, το "τέλος" του Παναθηναϊκού υπό εκείνες τις διοικητικές συνθήκες θα συνιστούσε μια νέα εποχή με την είσοδο άλλων παραγόντων.

Ο Παναθηναϊκός μετά την καταδικαστική ήττα στην Ξάνθη απώλεσε τις περισσότερες πιθανότητες που είχε για τίτλο και ο τρόπος που υπέστη την ήττα είχε προκαλέσει τεράστια ερωτηματικά.

Κι επειδή κανένας δεν παίζει με τέτοια ευκολία 1,6 εκατ. ευρώ χωρίς να έχει… κάλυψη, οι Αρχές άρχισαν να σκαλίζουν την υπόθεση.

Οι πληροφορίες που κυκλοφόρησαν από εκείνη την εποχή στα δημοσιογραφικά γραφεία, αναφέρουν ότι ο γιος του παράγοντα του Παναθηναϊκού είχε λάβει τα χρήματα το πρωί της Δευτέρας, αμέσως δηλαδή μετά τον αγώνα!

Το κουβάρι πλέον έχει αρχίσει να ξετυλίγεται. Το ζήτημα φυσικά δεν είναι μόνο οικονομικό αλλά και ηθικό και ποδοσφαιρικό. Διότι αφενός παράγοντας του Παναθηναϊκού να ποντάρει σε ήττα της ομάδας του δεν έχει ξαναγίνει και αφετέρου ο Παναθηναϊκός βρέθηκε να χάνει το παιχνίδι και εν τέλει το πρωτάθλημα με τρόπο που αν μη τι άλλο χρήζει επιπλέον έρευναs.

Ανώνυμος είπε...

Ο Ολυμπιακός γκρινιάζει, κλαίει, δημιουργεί κλίμα, διαμαρτύρεται, πετάει μπουκάλια, κάνει ηλίθια αντιαθλητικά φάουλ, λέει ασυναρτησίες στη συνέντευξη Τύπου και κάνει τα πάντα δηλαδή, εκτός από το να παίξει μπάσκετ.

Το φοβερό όμως με όσα συμβαίνουν στον Πειραιά είναι ότι έχουν καταφέρει να πείσουν τους εαυτούς τους -αυτό είναι το χειρότερο- ότι χάνουν από τη διαιτησία. Έτσι παιδιά, το βρήκατε! Δεν χάνετε επειδή ο Τεόντοσιτς δεν βλέπεται, δεν χάνετε επειδή ο Παπαλουκάς δεν έχει ρόλο, δεν χάνετε επειδή ο Μπουρούσης βρίσκει σίδερο σε κάρφωμα, δεν χάνετε επειδή δεν μπορείτε να πάρετε ριμπάουντ, δεν χάνετε επειδή ο Σπανούλης δεν μπορεί να βάλει καλάθι στο τέλος. Όχι, όλα αυτά είναι προπαγάνδα των. «κοντών και του Βασιλακόπουλου».

Πώς γίνεται ο Παναθηναϊκός να κέρδισε απολύτως δίκαια, όπως και οι ίδιοι παραδέχεστε, το πρωτάθλημα Ευρώπης το 2007, το 2009 και το 2011 απέναντι σε κάτι ομαδούλες όπως η Τάου (Σκόλα, Σπλίτερ, Πριγκιόνι, Τελέτοβιτς, Ρακόσεβιτς, Πριγκιόνι), η ΤΣΣΚΑ (Παπαλουκάς, Σμόντις, Χόλντεν, Λανγκντον, Άντερσεν + Μόρις, Σίσκα και Κριάπα το 2009), η Μπαρτσελόνα (Ναβάρο, Ρούμπιο, Λόρμπεκ, Βάσκεθ, Άντερσον, Μόρις), η Σιένα (ναι, η ίδια Σιένα που σας έκανε πλάκα στους προημιτελικούς) και η Μακάμπι (Σόφο, Πάργκο, Μπλου, Έιντσον), αλλά να χρειάζεται τη βοήθεια των διαιτητών για να λυγίσει τον Χαλπερίν, τον Ερτσέγκ, τον Μαυροκεφαλίδη και την παρέα τους;;;

Πανάθας είπε...

greenwie δυστυχώς έτσι "δείχνουν" τα γεγονότα. Παλιά η οικογένεια μιλούσε με τα έργα της, τώρα βλέπεις έστησε ένα ολόκληρο μηχανισμό προπαγάνδας και "θυμίζει" πολύ βαρδινογιάννη.

Για τους κακεντρεχείς αναφέρομαι στη μπαλίτσα και ΜΟΝΟ.

Ανώνυμος είπε...

Με βάση δημοσίευμα του Λιθουανικού Τύπου, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από την "Φενέρ".

Το καλοκαίρι αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα, αφού εδώ είναι και η σύζυγος του αλά και η κόρη του. SARAS ΓΥΡΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΘΑ!

Ανώνυμος είπε...

Άλλο δημοσίευμα θέλει τον Ντομινίκ Γουίλκινς να έρχεται για να μείνει στην Αθήνα.

Ντομικίν γύρνα στην Πανάθα.

Ανώνυμος είπε...

Παλαίμαχος είναι ο Σάρας ρε είρωνα ?

Πανάθας είπε...

http://www.gazzetta.gr/article/item/198379-pali-sto-autophoro-o-giannakopoulos = για να "στηρίξω" αυτό που έλεγα πριν.

Κάτι συμβαίνει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας.

Δε θέλω να πιστεύω πως παιδιά που ποστάρουν εδώ με εμετικές χυδαιολογίες εναντίον άλλων χρηστών είναι έμμισθοι υπάλληλοι του Δημητράκη.

Προσωπικά δεν το πιστεύω.

Ανώνυμος είπε...

Κάτι είπες τώρα!
Είναι πασίγνωστη η κόντρα του Gazzetta.gr με το Δημητρό.
Απο τότε που ο υιός έστειλε εξώδικο στο site.
Εξώδικο ο ένας, εξώδικο ο άλλος, μήνυση ο ένας, μήνυση ο άλλος, "ωραία" πολυσυνηθισμένα ελληνικά πράγματα.
Η πλάκα είναι πως πιάστηκες από αυτό το τίποτα για να φτιάξεις ιστορίες για δήθεν έμμισθους που σε κυνηγάνε.

13 είπε...

Ανώνυμε η "φάση" ξεκίνησε από το ντου του υιού στο gazzetta έπειτα από την ανάρτηση του εμετικού πανό των "αγνών" στο γνωστό κρίσιμο τότε αγώνα της ομάδας μπάσκετ.

Πανάθας είπε...

Η πλάκα είναι παιδιά ότι όταν πρωτομπήκα εδώ "μέσα", ήταν τζιγγεροφωλιά. Τον Παύλο τον έβριζε η πλειοψηφία επειδή αυτή τη γραμμή είχαν πάρει τα πρόβατα από τον Γκότζο. :-)))

Πολύ γέλιο.

Ανώνυμος είπε...

Στον Α.Μ.Π.* το να αποκαλεί κανείς "τζιγγεροφωλιά" αυτό εδώ το blog, που ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΕ στη μάχη κατά του ραλίστα και της Οικογένειάς του, παίρνει 110 βαθμούς στην κλίμακα από 1-100.

*Αυτόματος Μετρητής Παράνοιας

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΣΠΑΣΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΚΟΝΤΕΡ!

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΟΧΑ; ΒΡΩΜΑ; ΔΥΣΩΔΙΑ;

Ο γιος παράγοντα του Παναθηναϊκού που τόλμησε να στοιχηματίσει κατά της ίδιας του της ομάδας, σύμφωνα με την εκπομπή «Δίκη στο Blue Sky» θα πρέπει ήδη να έχει αρχίσει να αισθάνεται... άβολα. Ο Παναγιώτης Μπιτσαξής ζήτησε από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου να προβεί στις απαραίτητες νόμιμες ενέργειες, προκειμένου να κληθεί να καταθέσει για το τι γνωρίζει σχετικά με το συγκεκριμένο ματς.

Αναλυτικά, η επιστολή του γγΑ Παναγιώτη Μπιτσαξή: «Αξιότιμη κα Εισαγγελέα, Σε συνέχεια της από 15-5-2010 αναφοράς, προς την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου (την οποία επισυνάπτω), που αναφέρεται σε πληροφορίες φερομένου παράνομου στοιχηματισμού σε τράπεζα της Μαλαισίας, σας γνωστοποιώ ότι στην εκπομπή "ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ", τη Δευτέρα 30-5-2011, του τηλεοπτικού σταθμού BLUE SKY, του δημοσιογράφου Κυριάκου Θωμαΐδη, ο δημοσιογράφος κος Χαράλαμπος Κατσούλης και ο τέως διαιτητής κος Σ. Βοργιάς, δήλωσαν ότι δύο αγώνες των ελληνικών πρωταθλημάτων πρέπει να θεωρούνται ως ύποπτοι προσυνεννόησης, με σκοπό τον παράνομο στοιχηματισμό, σε εταιρεία της Μαλαισίας.

Περαιτέρω ενεφανίσθη ο κος Αλέξης Κούγιας, ο οποίος αναφέρθηκε σε έναν εκ των ως άνω δύο αγώνων. Ειδικότερα, ο κος Σ. Βοργιάς, δήλωσε ότι γιος παράγοντα, το όνομα του οποίου «δεν θέλει να το πει», στοιχημάτισε εις βάρος της ομάδας του 1.500.000 ευρώ και κέρδισε 13.500.000 ευρώ. Επισυνάπτω σχετικά διαδικτυακά δημοσιεύματα και παρακαλώ για τις κατά νόμο ενέργειές σας, προκειμένου οι ανωτέρω να κληθούν να καταθέσουν ότι γνωρίζουν σχετικώς. Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Παναγιώτης Μπιτσαξής».

Άλλωστε δεν του ήρθε έτσι στην... τρέλα του να ποντάρει 1,5 εκατ. κόντρα στο φαβορί, το οποίο μάλιστα στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ο Παναθηναϊκός... Πώς ήταν τόσο σίγουρος πως θα χάσουν οι «πράσινοι»;

Το ποιος είναι ο συγκεκριμένος και πώς ήταν τόσο σίγουρος, είναι ερωτήματα που οι φίλοι του Παναθηναϊκού δεν ζητούν απλά απάντηση. Την απαιτούν...

Ανώνυμος είπε...

Την 4άρα από τον ΟΦΗ τότε, την έψαξαν;

Θα ψάξουν ποιοι στοιχημάτισαν και πόσα πήραν;

Ανώνυμος είπε...

Ο Πατέρας και ο Βγενόπουλος στοιχημάτισαν και τα κέρδη τα έριξαν στον πολυμετοχικό ΠΑΟ είναι φως φανάρι.

Γκότζο ζεις εσύ μας οδηγείς.

Ανώνυμος είπε...

Κι αν στοιχημάτισε ο ραλίστας ;

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ! ΚΩΛΟΖΩΑ ΓΑΥΡΟΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ. ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΣΕΡΙ 11-0 ΝΑ ΧΑΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ. ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΟΛΥΜΠΙΛΑΓΟΙ. ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΤΕ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ, ΓΙΑ ΠΟΥΤΣΑ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΘΕΙΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΤΕΟΝΤΟΣΙΤΣ, ΤΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ. ΤΕΟΝΤΟΣΙΤΕ ΚΟΥΡΕΨΕ ΤΗΝ ΧΑΙΤΗ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΑΣ ΦΑΠΑ ΠΟΥΤΑΝΟΣΠΕΡΜΑ. ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ. ΠΕΤΑΕΙ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΙ ΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 6 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ. ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Πήγαινε καλύτερα ΣΥΝΤΑΓΜΑ να ξεσπάσεις. Γιατί τους γαύρους θα τους πατήσουμε αλλά με τους δουνουτούδες δεν είναι τόσο εύκολα τα πράματα.

Ανώνυμος είπε...

ΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΛΑΚΑ. ΣΑΣ ΓΑΜΩ ΟΛΟΥΣ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΘΑ ΓΑΜΩ.

Ανώνυμος είπε...

Άμα συνεχίσεις να ΣΠΑΤΑΛΑΣ έτσι το νεύρο και το θυμό σου, σε βλέπω στα 40 σου με παντόφλες στο καναπέ να τρως γιαουρτάκι βλέποντας greek idol για να παίρνεις και κανένα μπουτάκι μάτι...

Ποιος ειναι ο Οντόνι βρε παιδιά; είπε...

Αυτοφωρίαση...

Μετά από το παραλήρημα του gazzeta με την ανάρτηση με τίτλο «Πάλι στο αυτόφωρο ο Γιαννακόπουλος» η απάντηση θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες, τις οποίες γνωρίζουν προφανώς άριστα οι ένοικοι της Κατεχάκη.

Το newsbοmb.gr αισθάνεται ωστόσο την υποχρέωση να τονίσει για μία ακόμη φορά πως για κάποιους η σιωπή είναι χρυσός και η τιμή του χρυσού, όπως γνωρίζετε ανεβαίνει. Αντίθετα το gazzeta συκοφαντεί και επιχειρεί να διασύρει πρόσωπα, στελέχη, εργαζόμενους, δημοσιογράφους και τελικά την ίδια την αλήθεια παριστάνοντας τον Κήνσορα του δημόσιου βίου της χώρας.

Η ελευθεροτυπία στηρίζεται στην ελευθεροφροσύνη και αυτήν θα την υπερασπίσουμε με κάθε μέσον και μεγαλύτερο όπλο μας σε αυτόν τον αγώνα είναι η τηρητέα δημοσιογραφική δεοντολογία. Όταν δε στις δημοσιογραφικές αποκαλύψεις μας, αντί για απαντήσεις στα ερωτήματα που προκύπτουν, δεχόμαστε συκοφαντίες, χαρακτηρισμούς που μειώνουν προσωπικότητες και επαγγελματικές συνειδήσεις, τότε καταλαβαίνει κανείς ότι δεν υπάρχουν απαντήσεις και το κενό τους προσπαθούν να το καλύψουν με ύβρεις και εμπάθεια.

Για αυτό τον λόγο τόσο κάποιοι από τους δημοσιογράφους της DPG News όσο και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προέβησαν σε μηνύσεις εναντίον του Ροδόλφου Οντόνι και των στελεχών του gazzeta Βασίλη Παπαθεοδώρου, Μιχάλη Τσαμπά και Δήμου Μπουλούκου, τόσο για συκοφαντική δυσφήμιση όσο και για ψευδή καταμήνυση.

Και οι τρεις αναζητούνται από την Αστυνομία, καθώς «τρέχει» ήδη η διαδικασία του αυτοφώρου.

Αυτός ειναι ο Οντόνι είπε...

Ο γνωστός … Ροδόλφος Οντόνι, ο άνθρωπος που κατηγορήθηκε επανειλημμένως ότι έπαιξε με τις τύχες δεκάδων δημοσιογράφων που απασχολήθηκαν σε μέσα μαζικής επικοινωνίας της ιδιοκτησίας του, τολμά και μιλά για σενάρια επιστημονικής φαντασίας, τα οποία όμως δεν μπορεί να αντικρούσει με σοβαρά επιχειρήματα.

Τις τελευταίες ημέρες δημοσιεύθηκαν νέες αποκαλύψεις για την φημολογούμενη προσπάθεια διασκέδασης των εντυπώσεων στη διαφημιστική αγορά από το «Gazzetta.gr», το οποίο βρίσκεται υπό τον έλεγχο της εταιρείας Nielsen όσον αφορά τα στοιχεία επισκεψιμότητας για την πρώτη εβδομάδα του Μαΐου. Δεν είναι τυχαίο ότι η Nielsen δεν εμφανίζει αυτά τα στοιχεία, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα

Ένα ακόμα στοιχείο που δεν επιδέχεται αμφισβητήσεως αφορά σε άλλο δημοσίευμα, το οποίο αναφέρεται σε ελέγχους του ΣΔΟΕ , στις εγκαταστάσεις του «Gazzetta.gr». Μετά τη δημοσίευση των πληροφοριών για τα όσα διαπίστωσαν τα όργανα της υπηρεσίας ειδικών ελέγχων,σοβαρή απάντηση δεν υπήρξε. Τελικά κάποιος πρέπει να μας πει τι έχει γίνει. Έγιναν ή δεν έγιναν έλεγχοι από την Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων; Ποιος λέει ψέματα και ποιος όχι ; Ποιες είναι οι απαντήσεις για τις κατηγορίες σχετικά με τους εργαζόμενους σε καθεστώς μαύρης εργασίας ; Ποιος είναι αυτός που παίζει με τις τύχες των εργαζομένων; Και ποιους μπορεί να κρύβει ; Μήπως κάποιος που φέρεται να έπαιξε με το κύρος και τη δύναμη ενός ιστορικού τίτλου του αθλητικού τύπου και κεφαλαιοποίησε την υπεραξία της φιλότιμης εργασίας δημοσιογράφων , τεχνικών και διοικητικών υπαλλήλων του Τύπου;

Με τις αιτιάσεις για συκοφαντική δυσφήμιση , ο γνωστός…. «άγνωστος» του αθλητικού τύπου, θέλει να διαψεύσει ή να αποκρύψει το γεγονός ότι κλιμάκιο της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων επέδραμε στις εγκαταστάσεις της αθλητικής ιστοσελίδας Gazzetta στην Κατεχάκη 7 , όπου και διαπιστώθηκε σωρεία παραβάσεων.

Όλα αυτά τα ερωτήματα ζητούν υπεύθυνες απαντήσεις . Οι απαντήσεις δεν έρχονται με μηνύσεις και κατηγορίες περί συκοφαντικής δυσφήμισης. Στοιχεία υπάρχουν; Όσοι θέλουν να ποινικοποιήσουν τη δημοσιογραφία πρέπει να μάθουν πρώτα να ξεχωρίζουν το αίτιο και το αιτιατό . Να μάθουν τι σημαίνει ελευθεροτυπία, να καταλάβουν τι σημαίνει αξιοπρέπεια στην πληροφόρηση της κοινής γνώμης και μετά να χύσουν κροκοδείλια δάκρυα, δήθεν ως θιγόμενοι, οι οποίοι όμως έχουν θίξει δεκάδες οικογένειες που ζημιώθηκαν από λανθασμένες επιλογές.

Ανώνυμος είπε...

Ο Ροδόλφο Βαλεντίνο είπες?

Ανώνυμος είπε...

Καλά οι άλλοι.
Εγώ ποιος ειμαι;

Ανώνυμος είπε...

Εγώ είμαι εγώ και εσύ εσύ. Γιατί μπερδεύσαι?

Ανώνυμος είπε...

Νόμιζα πως εγώ ειμαι εσυ κι εσύ εγώ.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά Βασιλάκη δεν έχουν άδικο αυτοί που λένε πως το χρήμα αλλάζει τον άνθρωπο. Η δική σου η μετάλλαξη δεν έχει προηγούμενο. Σεβασμός. Που να την μάθεις αυτή τη λέξη εσύ. Στον δεύτερο τελικό έκανες χειρονομίες στην κερκίδα που μέχρι να την «προδώσεις» για τριάκοντα αργύρια σε στήριζε στα δύσκολα. Τα έβαλες με τον φίλο σου τον Τσαρτσαρή και μετά το τέλος του ματς ξέχασες το παρελθόν σου (πάλι καλά για εμάς) και άρχισες να δείχνεις τον πραγματικό σου εαυτό.



Το αποκορύφωμα, όμως, ήρθε στο εξοχικό. Από το πρώτο κιόλας λεπτό άρχισες το κλάμα. Εσύ που μέχρι πέρυσι βόμβες να έσκαγαν δίπλα σου ήσουν συγκεντρωμένος σε έναν μόνο στόχο. Πως θα φύγεις νικητής από το γήπεδο. Ούτε διαμαρτυρίες, ούτε να τρέξεις να πιάσεις τα αντικείμενα που πέφτουν στον αγωνιστικό χώρο, ούτε τίποτα.



Πλέον ο Σπανούλης έχει φτάσει σε σημείο να παίζει πρώτα για να αποδείξει στον Παναθηναϊκό ότι μπορεί να τον κερδίσει μόνος του και δεύτερον για να γίνει αρεστός στην εξέδρα. Και για να το καταφέρει αυτό, κάνει και πράγματα αδικαιολόγητα, που σε καμία περίπτωση δε μπορούν να χρεωθούν στην ένταση του αγώνα. Στο δεύτερο ματς τα έβαλε με τον Τσαρτσαρή, ενώ χθες στο ΣΕΦ, έχοντας και την ασφάλεια της έδρας, είχε απαράδεκτη συμπεριφορά απέναντι στον Καλάθη κι εν συνεχεία στον Βουγιούκα. Ειδικά στο περιστατικό με τον Nik, η αντίδραση του ήταν παιδική και ανώριμη, όταν μετά από ένα φάουλ για το οποίο διαμαρτυρήθηκε προς το τέλος του αγώνα, ο Σπανούλης δεν έβαλε γλώσσα μέσα του όση ώρα ο Καλάθης κατέβαζε τη μπάλα προς την άμυνα του Ολυμπιακού. Κουνώντας επιδεικτικά το χέρι του, για να τον βλέπει όλος ο κόσμος, σαν να έλεγε. «Αυτό που έκανες, να μην το ξανακάνεις» και λοιπά παρόμοια.



Dεν ντράπηκες να τα βάλεις ακόμα και με τον Ιτούδη. Ναι, τον άνθρωπο που μαζί με τον Ζοτς σε έχουν βοηθήσει όσο κανείς άλλος στην καριέρα σου να γίνεις παίκτης πρώτης γραμμής. Τυφλωμένος από τον εγωισμό σου και από το γεγονός πως πάντα θα βλέπεις την πλάτη του Μητσάρα, νομίζεις πως το κίνητρο σου είναι να κερδίσεις τον Παναθηναϊκό. Αμ δε. Το κίνητρό σου Βασιλάκη, τελικά, είναι να ξεπεράσεις τον Αντώνη τον κηπουρό και θα το κάνεις πολύ γρήγορα. Οπως αυτός ξέχασε τα τσιμέντα που «έτρωγε» στο τηγάνι, την Ριζούπολη, τα τόσα κλεμμένα πρωταθλήματα και προσκύνησε τους «επιστήμονες» κι αυτούς που του έκλεβαν το ψωμί, έτσι και εσύ ξεχνάς ποιοι ήταν αυτοί που μέχρι πέρυσι σου έβριζαν ακόμα και ανθρώπους δικούς σου που έχουν φύγει από την ζωή και κρεμούσαν εμετικά πανό για τον φίλο σου τον Διαμαντίδη. Σε αυτούς Βασιλάκη έδωσες συγχαρητήρια χθες που μετέτρεψαν το εξοχικό σε ζούγκλα.



Καλά κάνεις και πουλάς οπαδιλίκι. Μόνο έτσι θα γλιτώσεις από τα πρόβατα που σε βλέπουν σε όλα τα κρίσιμα να τα «σπας». Εχεις πιάσει το νόημα. Εξήγησε μας, όμως, χθες τελικά μπορούσαν παίξουν άμυνα οι περιφερειακοί του Ολυμπιακού; Και όταν λες «Νικήσαμε όπως κέρδισε ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο παιχνίδι» τι εννοείς; Γιατί αν θυμόμαστε καλά στο ΟΑΚΑ έκλαιγες για την διαιτησία. Υπονοείς κάτι;



Αλλά αφού έτσι θες, έτσι θα γίνει. Ελα, λοιπόν, στο ΟΑΚΑ, βάλε το κραγιονάκι σου, βάλε το «7» στην πλάτη και κάτσε να απολαύσεις την πρώτη σου φιέστα ως αντίπαλος. Και ξέρεις πως θα είναι μια από τις χειρότερες στιγμές της ζωής σου. Δύο φορές έχεις φύγει από τον Παναθηναϊκό και στις δύο στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης. Επαιξες με την Σιένα, ΑΠΟΤΥΧΙΑ με εσένα ανύπαρκτο. Παίζεις στους τελικούς και το πρωτάθλημα βάφεται ΠΡΑΣΙΝΟ. Το μοναδικό τρόπαιο που πήρε φέτος η ομάδα σου ήταν με εσένα "κολλημένο" στον πάγκο. Και αυτό πονάει...



‘’Ο Λαρισαίος έχει χάσει τον εαυτό του. Εκτός κι αν αυτός είναι ο εαυτός του και δεν τον είχε βγάλει ποτέ όσο φορούσε τη φανέλα των απέναντι’’. Στα 29 τοu τον θυμήθηκε??? Δύσκολο!

Ανώνυμος είπε...

Έχει δίκιο ο φίλος Πεμ Ιουν 02, 11:53:00 πμ. Και λίγα σας λέει. Εδώ είναι οπαδικό μπλογκ, όχι πολιτικό. Όποιος δε γουστάρει να πάει να γαμηθεί. Και την Κυριακή ΟΑΚΑ, όχι Σύνταγμα.

Ανώνυμος είπε...

Σε ποιο γηπεδο θα μπορείς να πηγαίνεις μωρέ απολιτίκ άμα ο μισθός σου γίνει 500 ευρώ;;;
Μόνο στην αλάνα της γειτονιάς σου (αν υπάρχει ακόμα) θα μπορείς να πας, για να δεις τον Κλωτσοσκουφιακό κόντρα στον Αστέρα Τρύπιας Παντόφλας!
Εκτός κι αν είσαι "έμμισθος" και πας γήπεδο τζάμπα...

Ανώνυμος είπε...

Άμα δε πηγαίνω γήπεδο, θα πηγαίνω σπίτι σου να δω τη μάνα σου.

Ανώνυμος είπε...

Η μάνα μου έχει πεθάνει από χρόνια πρεζόνι.

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ που μου το είπες για να πάρω και το φτυάρι μου μαζί.

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μη σκοντάψεις στη σκιά σου καμμένε.

Ανώνυμος είπε...

Σ' ευχαριστώ που με νοιάζεσαι. Θα φορέσω μαλακά παπούτσια. Δε πειράζει να φέρω και φίλους μου;

Πανάθας είπε...

Καλή η προπαγάνδα αλλά δεν "πιάνει".

;-)

Την κυριακή (μια και τέθηκε θέμα από τον ανώνυμο που υποδύεται διπλό ρόλο) μπορείτε να πάτε νωρίς Σύνταγμα και το βράδυ ΟΑΚΑ. ;-)

Πανάθας είπε...

Καλά κάνουν και ψάχνουν για αμυντικούς στον ΠΑΟ.

Από εκεί "χτίζεται" μια ομάδα.

Ας πάρουν ένα τερματοφύλακα, ένα δεξί και ένα αριστερό μπακ και δύο σέντερ μπακ και είμαστε οκ.

Χρειαζόμαστε δύο καλούς ακραίους χαφ, έναν κόφτη και ένα δεκαράκι στο κέντρο και έναν επιθετικό ακόμη αν μείνει ο Σισέ.

Με 10 παίκτες ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ εννοείται από τα σαπάκια που έχουμε μπορεί και να φτιάξουμε ομάδα.

Ανώνυμος είπε...

Κόφτε το ρε μαλάκες με τα πολιτικά σας. Πήξαμε στην αριστεροθολοκουλτούρα. Άντε μαλακισμένα να φωνάξετε ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ όπως φώναζαν προχτές αντί για ΟΑΚΑ και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε έχω βρεθεί δια ζώσης σε απίστευτα περιβάλλοντα και έχω "διαχειρισθεί" στη ζωή μου ανθρώπου πραγματικά "επικίνδυνους" χωρίς πρόβλημα. Έχω πολύ γερό στομάχι, για αυτό τσάμπα με προκαλείς. Ένα πράγμα που πραγματικά έχω σιχαθεί είναι η έλλειψη παιδείας στο διαδίκτυο και τους "μάγκες" του πληκτρολογίου.

Ο καιρός έφτιαξε. Είναι ωραίος για βόλτες και όχι για μπάλα.

Υπάρχουν πιο ωραία και πιο σημαντικά πράγματα παιδιά στη ζωή από τον Παναθηναικό, από ένα πανί όπως είναι η σημαία της κάθε ομάδας και ένα ιπποτικό σήμα όπως είναι το έμβλημα (όπως τα παλιά χρόνοια οι ιππότες είχαν το οικόσημο και μετά το πήραν τα έθνη-κράτη, μετά τα έθνη και στη συνέχεια οι σύλλογοι).

Ήταν απίστευτο αυτό που έγινε σήμερα. Αναφέρομαι στον κόσμο και στο έμμεσο αίτημα για άμεση δημοκρατία και πραγματική λαική κυριαρχία. Το τέλος της αστικής φιλελεύθερης ψευδοδημοκρατίας είναι κοντά.

Ελπίζω το κλίμα των ημερών να επηρρεάσει και την ποδοσφαιρική ομάδα και να αποφασίσει να οδηγηθεί σε λαικό μοντέλο διοίκησης από παναθηναικούς οπαδούς.

Ανώνυμος είπε...

Για το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ γιατί δεν απαντάς; Αυτή είναι η λαοκρατία που θέλετε θολούρες;

Γερό στομάχι μπορεί να έχεις, αλλά έχεις και σάπιο μυαλό.

Και σταμάτα να μας λες για την "επικίνδυνη" ζωή σου, μας έχεις ζαλίσει τα αρχίδια με την αυτοπροβολή σου. Αφού σου αρέσεις τόσο, τράβα μαλακία μπροστά στον καθρέφτη σου όχι επάνω μας.

Ανώνυμος είπε...

Είμαι άρρωστος πρέπει να πάρω τα χάπια μου συγνώμη. Έχουν λήξει από το σωτήριο έτος 1979 όταν και την ομάδα ανέλαβε ο Καπετάνιος.

. _ .

Έχω δε πολύ καιρό να γαμήσω για αυτό και έχω γεμίσει σπυράκια. Τα σπυράκια φεύγουν με την αφίσα του Σισέ?

. _ .

Αν πάω Σύνταγμα θα βρω άρραγε καμία φουκαριάρα ή θα πρέπει να με πηδήξει πάλι ο επιβήτορας μου, που τυχαίνει να είναι Μπόχουμ;

. _ .

Κανονικά είμαι για την Ανίτα Πάνια και τον Χαρδαβδέλλα (όσο καιρός έκανε εκπομή για UFO).

. _ .

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ BLOG ΣΑΝ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΑΣ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΘΑ ΜΟΥ ΓΑΜΩ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΑΣ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΕΣ? ΣΑΣ ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ.

SINTAS είπε...

POLI KALI KINISI I TRIADA FEREIRA - VRIZAS - VELITS.

O FEREIRA EDIKSE POLI KALA STIXIA, EXEI GNWSEIS KAI PEIRA NA XTISEI OMADES ME MIKROUS, GRIGOROUS KAI EKSELIKSIMOUS PAIKTES. TOUS OPOIOUS THA FEROUN VRIZAS - VELITS, POU KSERUN APO MPALA KAI KOVEI TO MATI TOUS. VEVEA DIOIKITIKA INE TO THEMA POU KAIEI, ALLA TOULAXISTON AGWNISTIKA FENETE NA IPARXEI PLANO. SISE MENEI STADAR, KAMIA OMADA DEN THA DWSEI PANW APO 4-5 MIRIA, POSO ASIMFORO FISIKA GIA TIN PAE. O LETO MENEI OPWS ANAKOINWTHIKE KAI ZITISE O FEREIRA, THA PAROUME KAI 2 11ADTOUS PAIKTARADES OPWS LENE IDI KLISSMENOI [ABDUN - DUGLAO] PERNUME KAI 3 XAF + 1 EPITHETIKO K IMASTE ARXIGOI!

Πανάθας είπε...

Αμπτούν who? Ελπίζω να κάνουν πλάκα και να μην πάρουν το νέο Ζαιρί.

Ο ΠΑΟ χρειάζεται παικτάρες και κακά τα ψέματα έχουμε ελλείψεις σε ΟΛΕΣ τις θέσεις.

Ελπίζω να φύγει ο Λέτο.

Δεν "κάνει".

13 είπε...

Χρειαζόμαστε 10 μεταγραφές ΑΑΑ κλάσης και 5 για αναπληρωματικούς.
Αλλά με τι λεφτά;
Με τα 280 χιλιάρικα του Πολέμη;
ΚΑΝΕΝΑΣ άλλος δεν έβαλε χρήμα στην ΑΜΚ.
:-(

Πανάθας είπε...

Σωστό αυτό που λες 13 αλλά....από το να πάρουν 10 σαπάκια ας πάρουν 1 παίκτη....μετά άλλον κοκ...... είναι ευνόητο ότι δε μπορεί να κάνει 10 μεταγραφές σε μια σεζόν αλλά ας ξεκινήσουν σιγά σιγά να βελτιώνουν το ρόστερ με παίκτες ταλαντούχους και ελπιδοφόρους.

ΟΧΙ πχ σε Αμπτούν, ΝΑΙ σε Γεωργιάδη.

ΟΧΙ σε Ντουγκλάο, ΝΑΙ σε Παπασταθόπουλο.

Κουλουπού, κουλουπού, τα ονόματα δεν έχουν μεγάλη σημασία όσο η γνώση, η διάθεση και φυσικά το χρήμα ώστε να γίνουν σωστές κινήσεις.

Δε θέλω τον ΠΑΟ να γεμίσει με αγνώστους ταυτότητας παικτάκια.

Έχει την οικονομική δυνατότητα να πάρει 1 παίκτη, να πάρει 1.

Εκτός και αν βρεθούν φτηνοί παίκτες και καλοί.

Θεωρώ πως η εποχή του αθλητή "λαβράκι" έχει περάσει ανεπιστρεπτί..πλέον το σκάουτινγκ έχει γίνει επιστήμη και ο φτηνός στην τιμή είναι και φτηνός στην απόδοση.

13 είπε...

Αν είναι να πάρει μόνο 1 παίκτη ΑΑΑ τότε πρέπει να πάρει ένα τερματοφύλακα-ηγέτη της άμυνας, ένα "Σισέ" των γκολπόστ.
Τα ανέκδοτα Τζόρβας και Κοτσόλης ας μείνουν για 2ος και 3ος.

Ανώνυμος είπε...

ΘΡΗΝΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ,ΣΕ ΠΡΟΩΘΕΙ Η ΝΕΤ,
ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΒΕΛΑΖΟΥΝ,ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΕΕΕ,
ΣΕ ΧΟΥΝΕ ΣΤΗ ΣΤΑΝΗ,............ΟΛΥΜΠΙΛΑΓΕΕΕ
ΤΣΟΠΑΝΟ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ,ΠΑΛΙΟ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕΕΕ
ΣΤΗΜΕΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ,ΚΑΙ ΟΛΟ ΦΙΛΙΚΑΑΑΑΑ
ΜΑΣ ΠΡΗΞΑΤΕ ΤΑ AΡ@@ΔΙΑ,ΜΕ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑAA!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν πιο ωραία και πιο σημαντικά πράγματα παιδιά στη ζωή από τον Παναθηναικό, από ένα πανί όπως είναι η σημαία της κάθε ομάδας και ένα ιπποτικό σήμα όπως είναι το έμβλημα (όπως τα παλιά χρόνοια οι ιππότες είχαν το οικόσημο και μετά το πήραν τα έθνη-κράτη, μετά τα έθνη και στη συνέχεια οι σύλλογοι).

Πανάθας είπε...

Συγχαρητήρια στην ομάδα μας για το πρωτάθλημα αλλά θεωρώ πως γίναμε γαύροι. Δεν ήταν έτσι οι οπαδοί του Παναθηναικού εκτός και αν κάνω λάθος και είχαμε και στο παρελθόν χαμηλό πνευματικό επίπεδο.

Θέλουν στρατό με τα οπαδικά έντυπα και τους παράγοντες να έχουν επιδοθεί σε ένα αγώνα προβατοποίησης.

"Μπράβο" και σε αυτούς. Τα κατάφεραν.

Υ.Γ. Ο Ομπράντοβιτς δεν ήταν στην απονομή και αυτό "κάτι" πρέπει να λέει στα ζωντανά που θέλουν να αποκαλούνται οπαδοί του Παναθηναικού.

Ανώνυμος είπε...

Αφού τα παιδιά διδάχτηκαν Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ και πως γι' αυτό το λόγο είναι απόδειξη "αγνής και γνήσιας παναθηναικοφροσύνης" το να πετάνε φωτοβολίδες στον τερματοφύλακα ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ (βλ. Μάλαρτζ στη Λεωφόρο), επόμενο είναι να γίνουν αυτό που σε στεναχωρεί. Τώρα το ανακάλυψες;

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στον Πατέρα που γαυροποίησε τα οργανωμένα πρόβατα.

Ανώνυμος είπε...

Όχι, αυτό δεν το έκανε ο Πατέρας!

Πανάθας είπε...

"Καταγγέλω" Πατέρα - Βγενόπουλο που ως πρόεδροι του μπασκετικού ΠΑΟ και ως άνθρωποι που ελέγχουν μέσα όπως το DERBY και την ΠΡΑΣΙΝΗ δημιούργησαν αυτές τις στρατιές των ηλιθίων.

Καταγγέλω τον Γκότζο που ως έμμισθος υπάλληλος του Πατέρα έχει επιδοθεί σε ένα αγώνα να μας αποδείξει ότι είναι ΑΣΧΕΤΟΣ ο Ιωάννης Βαρδινογιάννης με το αντικείμενο. Με όποιο αντικείμενο πέρασε από τα χέρια του.

Ευτυχώς που απομακρύνθηκαν από τον Παναθηναικό και έτσι μπορούμε να απολαύσουμε το πραγματικό μεγαλείο του πράσινου οπαδού.

Του οπαδού που μπουκάρει στο γήπεδο να χτυπήσει πισώπλατα ένα αθλητή αντίπαλης ομάδας χωρίς να μας ενοχλεί, ενεργοποιώντας για μια ακόμη φορά αυτό που οι επιστήμονες ονομάζουν επιλλεκτική μνήνη.

Ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα έχουμε και "εδώ" στο blog.

Να τους χαιρόμαστε τους κλανόμαγκες.

Πανάθας είπε...

"Ο Μάνος Αντώναρος αναρωτιέται γιατί ένας άρρωστος οπαδός του Παναθηναϊκού, τη στιγμή που νικά τον Ολυμπιακό και κερδίζει το πρωτάθλημα, βρίζει απίστευτα τις γυναίκες των παικτών του… Παναθηναϊκού.

Ο serial killer έχει έναν λόγο:

Είναι ψυχαρο-ψυχάκιας.

Όταν συλληφθεί πάει (ανάλογα με τι ισχύει σε κάθε κράτος) είτε ισόβια είτε στην ηλεκτρική καρέκλα.

Ένας άρρωστος οπαδός του Παναθηναϊκού, τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός μέσα στην έδρα του νικά τον Ολυμπιακό και κερδίζει το πρωτάθλημα, στολίζει με απίστευτες βρισιές τις γυναίκες των παικτών του… Παναθηναϊκού (κι άλλα χίλια μύρια όσα απαράδεκτα), γιατί το κάνει;

Ο serial killer σκοτώνει π.χ. 46 πόρνες, γιατί έχει τραυματισθεί ψυχικά από παιδί επειδή ο πατέρας του έσπρωξε τη μάνα του στην πορνεία και αυτή τον έδωσε σε ορφανοτροφείο στη Ρουάντα, όπου τον βίαζε ο θηριώδης επιστάτης.

ΟΚ!

Το καταλαβαίνω…

Προφανώς και δεν το επικροτώ, αλλά το καταλαβαίνω.

Αυτός ο βάζελος που βρίζει τις γυναίκες των παικτών της μεγαλύτερης βαζελο-ομάδας, που μόλις έχει στεφθεί πρωταθλήτρια, γιατί το κάνει;

Να ήταν οι γυναίκες των παικτών του Ολυμπιακού, άντε να το καταλάβω… Δεν το βρίσκω κομψό βέβαια, αλλά δεν είμαστε δα και η χώρα του τακτ!

Τις συζύγους όμως των αγαπημένων σου πρωταθλητών γιατί;

Ειλικρινά δεν έχω ιδέα.

Θα μου πείτε ήταν λιώμα!

Συμφωνώ. Μόνο που θα διαφωνήσω για τον χρόνο του ρήματος:

Δεν «ΗΤΑΝ» λιώμα… «ΕΙΝΑΙ» λιώμα… ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΛΙΩΜΑ!

Δεν γεννήθηκα χθες για να πιστεύω ότι κάποιος γίνεται λιώμα κάθε Σάββατο στις 5 το απόγευμα και τις υπόλοιπες μέρες είναι νηφάλιος. Μη λέμε ό,τι θέλουμε!

Είναι μονίμως λιώμα σε κάθε φάση της ζωής του, το γήπεδο είναι απλώς μια σπουδαία ευκαιρία… Και δεν είναι ένας ούτε δύο ούτε τρεις ούτε χίλιοι δεκατρείς… Είναι απίστευτα πολύ περισσότεροι από όσους μπορεί να πιστέψει ο οποιοσδήποτε ψυλλιασμένος.

Νομίζουμε μόνο ή ευχόμαστε ότι τέτοιοι τύποι υπάρχουν μόνο μέσα στα γήπεδα. Η μελαγχολία, ο πανικός, η ανασφάλεια, η έλλειψη γέλιου, το ασέξουαλ, η φτώχεια, ο τρόμος για το αύριο, η τρέλα για την ομάδα και για τον εχθρό –βασικά για τον εχθρό...– φυσικά φέρνει βία.

Πανάθας είπε...

Μια βία που δεν έχει λογική.

Μου προξενεί τρομερή εντύπωση που όσοι μας κυβερνούν αμέσως ή εμμέσως έχουν αρχίσει να ανησυχούν ΜΟΝΟ από τους φιλήσυχους Αγανακτισμένους.

Βαδίζουμε ολοταχώς σε μια κοινωνία όπου η βία (του καθημερινού ανθρώπου) θα ’ναι αυτονόητη. Το γράφουν όλοι οι σοβαροί συγγραφείς επιστημονικής φαντασίας… που (οι σοβαροί εννοώ) είναι οι προφήτες της εποχής μας.

Oι πιο επικίνδυνοι serial killers είναι αυτοί που σκοτώνουν κατά συρροή χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Ρωτήστε όποιον εγκληματολόγο θέλετε.

Όταν ένα παράνομο πράγμα το νομιμοποιήσεις και το αφήσεις ελεύθερο, τότε χάνει την ίδια στιγμή τουλάχιστοοοοοοοοον το 50% της δύναμής του. Αυτό είναι κανόνας.

Έχω ανοιξει στο Facebook ένα Page (www.facebook.com/provlima) όπου εκεί οι friends μου μπορούν να θέσουν ένα πρόβλημα που τους απασχολεί και να το κουβεντιάσουμε (comments). Και ξαφνικά άρχισαν να μου έρχονται πολλά mails, βασικά από γυναίκες που μου ζητάνε να μη δημοσιοποιήσω το πρόβλημά τους γιατί το πρόβλημά τους είναι ότι οι άνδρες τους –γκόμενοι– δεν τις πηδάνε.

Τι άνδρες;

Τριανταπεντάρηδες, 30άρηδες-25άρηδες-20άρηδες…

Ναι! Ναι!

Τι ήταν η εξέλιξη του σεξ μετά τη νομιμοποιήσή του και μάλιστα τέσσερις γενιές μετά;

Η βία βέβαια!

Δεν σας προκαλεί εντύπωση ότι στα πολιτικά talk shows δεν προσκαλούν γυναίκες; Δεν είναι αυτό βία στο σεξ; Η εικόνα δεν παίζει κανέναν ρόλο ή ερχόμαστε στα ίσα μας επειδή το μεσημέρι δεν μπορείς να κάνεις καριέρα αν δεν έχει το πανελλήνιο σχεδόν ολοκληρωμένη εικόνα των βυζιών σου;

Άντε να (τη λέμε άραγε εδώ τη λέξη «καυλώσουν»; Δεν έχω ιδέα… ΟΚ. Προς το παρόν την υποννοώ μέχρι να ρωτήσω τον Παπαθεοδώρου), άντε λοιπόν και να γουστάρουν τίποτε 50+άρηδες. Οι πιτσιρικάδες στα παπάρια τους…

Βυζιά στη τηλεόραση και πίπες στα περίπτερα βλέπουν από τα οκτώ τους… Σιγά που θα μασήσουν.

Καλώς τους!

Ποια είναι η μεγαλύτερη βία στο σεξ;

Η απουσία του ίδιου του σεξ.

Δεν σας κάνει εντύπωση που σε ένα γήπεδο τίγκα στους άνδρες οι τύποι την έπεσαν σε γυναίκες;

Δεν υπάρχουν serial killers που το πρόβλημά τους να μην είναι σεξουαλικό.

Η λεκτική βία είναι από τα αποτελεσματικότερα βάλσαμα. Συχνά πυκνά (δυστυχώς όχι πάντα) βοηθάει και στη στύση!"

Άρθρο του Αντώναρου που προσυπογράφω.

Ανώνυμος είπε...

Ψυχάκια Πανάθα ευχαριστούμε που, εμμέσως και συγκεκαλλυμένα, μας είπες για τη ζωή σου.

EVIL ELVIS είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Έχει πλάκα να το παίζει κήρυκας της "μη βίας" ο ίδιος τύπος που καλεί σε αναποδογυρίσματα αυτοκινήτων έξω από γήπεδα!!!

EVIL ELVIS είπε...

Συγχαρητήρια στην ομαδάρα για την κατάκτηση του τίτλου, παρά τις αντιξοότητες κατα την διαρκεια όχι μόνο της σειράς τωνν τελικών αλλά κυρίως κατα την διάρκεια της χρονιάς. Δεν αναφέρομαι μόνο σε τραυματισμούς, αλλά κυρίως στην αμφισβήτηση για την αρμάδα του Ζέλικο. Ο οποίος -ορθά κατ' εμέ- δήλωσε πως αυτή η χρονιά ήταν η πιο μάγκικη. Και ουσιαστικά, πάλι TRIPLE CROWN κάναμε, αφού το κύπελλο το χαρίσαμε στο τελευταίο 1,5 λεπτό του αγώνα. Δεν μου αρέσει να επαναλαμβάνομαι, αλλά πραγματικά κανένα τίτλο να μην κατακτούσε η υπερ-ομάδα μας, πάλι περήφανοι θα είμασταν.


ΥΓ: η μαλάκυνση εγκεφάλου, η βία και η στενομυαλιά, δεν γνωρίζουν από χρώματα, φανέλες, οικογένειες, έθνη. Ντροπή στους υπανάπτυκτους που επιχείρησαν να κάνουν ροντέο το ματς και δεν επέτρεψαν στους 12 μάγκες να χαρούν με την καρδιά τους 100% τον τίτλο του πρωταθλητή.

ΥΓ2: Όπως εμμέσως πλην σαφώς δήλωσε ο Ζέλικο στο φινάλε στην συνέντευξη τύπου, ΑΥΤΟΣ γνωρίζει ποιοι πρέπει και ποιοι δεν πρέπει να φοράνε την φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος. ΑΥΤΟΣ, όχι οι φυλλάδες και οι δημοσιογραφίσκοι.

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   1 – 200 από 222   Νεότερο› Νεότερο»