Παρασκευή, Μαΐου 06, 2011

Στη Βαρκελώνη για το 6ο

1996 Παρίσι
2000 Θεσσαλονίκη
2002 Μπολόνια
2007 Αθήνα
2009 Βερολίνο

222 σχόλια:

«Παλαιότερο   ‹Παλαιότερο   201 – 222 από 222
Πανάθας είπε...

Evil συμφωνώ. Και μια δήλωση (ανάμεσα στα άλλα) του Μάικ για τα "χαπακωμένα":

"Θα πρέπει όμως εδώ να πω και το αρνητικό της ιστορίας για μένα… Ο τρόπος που τελείωσε ο αγώνας μου προκάλεσε ντροπή για τον κόσμο που μπήκε μέσα στο παρκέ και φέρθηκε αντιαθλητικά. Για μένα το μόνο που έδειξαν είναι ότι δεν εκτιμούν τη δική τους ομάδα. Νικούσαμε. Ας γιορτάσουμε, χωρίς να ανησυχούμε για επιθέσεις εναντίον παικτών ή για να δώσουμε μια μάχη την οποία είχαμε ήδη κερδίσει γ’ αυτούς, για εμάς.

Το να κλείνει με βία μια νίκη, ένας εορτασμός ήταν ντροπή. Πρέπει να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα, πριν να είναι πολύ αργά, πριν έχουμε κάποιο σοβαρό τραυματισμό, πριν δούμε κάποιον θάνατο στο παρκέ. Κι αυτό ισχύει για όλα τα γήπεδα και όχι μόνο για το ΟΑΚΑ. Ότι συνέβη «έκλεψε» κάτι από τη χαρά μας και την προσπάθειά μας."

Άλλο πράγμα να αντιδράς, να μη δέχεσαι αμάσητα ότι σου πασάρουν, να λες "ΦΤΑΝΕΙ ΩΣ ΕΔΩ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ" και άλλο πράγμα το αίσχος που έγινε την κυριακή το βράδυ και θα ξαναγίνει και θα ξαναγίνει, επειδή δεν είδα να ενοχλεί και κανένα μας, μεταξύ μας τώρα. ;-)

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή
άμα νικάμε, να είμαστε κύριοι
αλλά
άμα χάνουμε, να τα σπάμε;

(γιατί ξέρεις πως το ευκολότερο πράγμα άμα χάσεις, είναι να πεις πως σε αδίκησαν)

Πανάθας είπε...

http://www.sport24.gr/Paraxena/pano_kata_tzigger_sto_mats_ths_ethnikhs.1099611.html

Πανό κατά Τζίγγερ στο ματς της Εθνικής στο Αμέρικα. :-)))

Πανάθας είπε...

http://www.sport24.gr/football/omades/Panathinaikos/dioikitika/live_to_ds_toy_panathhnaikou.1100072.html =

Παναθηναικέ πως κατάντησες.......όλα αυτά προκαλούν ένα συνδυασμό θλίψης και θυμηδίας.

Υ.Γ. Αρχίσανε οι φάπες πριν ξεκινήσει καν η χρονιά. Την αρχή έκανε ο Βρύζας. Μετά ακολούθησε το Δ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

Ψυχάκια, τι λέει σήμερα ο Αντώναρος που μας μόστραρες προχτές σαν ταγό, για τον καραγκιόζη το Δομάζο; Τώρα μούγκα θολοκουλτουριάρη;

Γιώργαρος είπε...

Από την μία έχουμε τον ΣΤΡΑΤΗΓΟ των 12 πρωταθλημάτων και του Γουέμπλει, και από την άλλη τον ερυθρόλευκων φρονημάτων υπάλληλο-ΧΑΣΑΠΗ ΤΗΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ που έκοψε την μπάλα σε Γκονζάλες Άντερσον και Ολισαντέμπε.

Όντως πρόκειται περί "οργανωμένου σχεδίου". Σχεδίου αποδόμησης και υποβάθμησης της ομάδας, το οποίο λαμβάνει χώρα εδώ και 30 χρόνια από υπαλλήλους σαν του λόγου του. Αλλά που θα πάει...θα γυρίσει ο τροχός.

Ανώνυμος είπε...

Δώστε ένα χαρτζηλίκι του Μίμη να κόψει την κλάψα γιατί τον κυνηγάνε οι λεσχειάρχες.

Πανάθας είπε...

Μεγάλη η προσφορά του Μήτσου στον Παναθηναικό πάντως αδέλφια και αδελφές. Ποιό γουέμπλευ και ο μεγαλύτερος έλληνας ποδοσφαιριστής που φόρεσε τη φανέλα με το τριφύλλι και λαλακίες.....

Μήτσου κύριοι........

ΗΜΑΡΤΟΝ

Υ.Γ. Χωρίς βέβαια αυτό να "νομιμοποιεί" ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ να κάνει -δέλο μια συνέλευση ακόμη ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ και απευθύνεται σε αντιπαναθηναικούς.

Ανώνυμος είπε...

Δεν βαρεθήκατε;

Ανώνυμος είπε...

Ο ψυχάκιας γουστάρει Μίμη κλάψα γιατί είναι κι αυτός κλάψας. Μικροί άνθρωποι.

Μίμη γερά κλάψε για τα λεφτά.

Πανάθας είπε...

Βαρεθήκαμε την "παπαγαλία" των εφημερίδων DERBY και ΠΡΑΣΙΝΗ και την έλλειψη κάθε παραγωγικής αυτόνομης σκέψης, παρά τη στείρα αναπαραγωγή των ίδιων και των ίδιων, από μια μικρή μερίδα (είναι αλήθεια) ανεγκέφαλων οπαδών "στρατιωτών" χωρίς εγκέφαλο και με μίσος που δε ξέρει που να διοχετευθεί.

Βαρεθήκαμε, σιχαθήκαμε, αηδιάσαμε.

Αλλά θα συνεχίζουμε να σχολιάζουμε. ;-)

Ανώνυμος είπε...

Δε λέει να το πολυκουράζουμε. Άλλο να σέβεσαι και να τιμάς ανθρώπους που έχουν ματώσει και δοξάσει τη φανέλα κι άλλο να στηρίζεις στην πλάτη τους τον σχεδιασμό μιας ομάδας με υψηλές απαιτήσεις όπως ο Παναθηναϊκός. Ούτε καν για το τυπικό δεν χρειάζεται να μπλέκουν οι παλαίμαχοι στα πόδια των τεχνοκρατών που παίρνουν τις αποφάσεις. Φανταστείτε σε κάθε μεταγραφή από τις δέκα που κάνει μια ομάδα, να έπρεπε να ρωτήσει πρώτα τον Δομάζο, τον Αντωνιάδη ή τον Τότη.

Tο ποδόσφαιρο εξελίσσεται με ταχύτητα που δύσκολα μπορεί να το παρακολουθήσει κάποιος αν δεν είναι 100% επαγγελματίας. Δεν είναι όπως πριν από τριάντα χρόνια που πήγαινε ο Δομάζος, έβλεπε σε δυο-τρία παιχνίδια τον Κάβουρα και τον Καραβίδα και αν του άρεσαν, αυτό να είναι αρκετό για να τους πάρει η Πανάθα. Έχει ανοίξει τόσο πολύ η αγορά τα τελευταία χρόνια, που πρέπει να είσαι πολύ ψαγμένος για να έχεις ανά πάσα στιγμή μια πρώτη λύση στο μυαλό σου για παίκτες όλων των θέσεων και όλων των κατηγοριών (οικονομικών και αγωνιστικών), ώστε να εξυπηρετήσεις τις ανάγκες του σχεδιασμού μιας ομάδας.

Ανώνυμος είπε...

4:36 κύριε τεχνοκράτη μη γράφεις τέτοια θα σου την πέσει ο θολοκουλτούρας ψυχάκιας που θέλει λαϊκή κυριαρχία και συναπόφαση

Πανάθας είπε...

Συμφωνώ....αλλά να τους σεβόμαστε όμως κ' όχι να τους βρίζουμε προς "τιμή" κάποιου Μήτσου, μόνο κ' μόνο επειδή αυτό γράφουν κάποιες οπαδικές εφημερίδες που ακολουθούν πιστά κάποια πρόβατα.

Γιατί αυτό συζητάμε κ' όχι το αν πρέπει να δοθεί στο Δομάζο ο σχεδιασμός του νέου ΠΑΟ.

Αλλά ως συνήθως είμαστε εκτός θέματος.

Ανώνυμος είπε...

Εντός θέματος, τα ζωάδια που μαζεύονται στην πλατεία. 4,5 ευρώ το σουβλάκι χωρίς απόδειξη, μαύροι λάθρο που πουλάνε τσάντες μαϊμού χωρίς απόδειξη, ξεπουλάνε τα περίπτερα. Και λόγω τριημέρου τα ζωάδια στις παραλίες. Επαναστάτες του ορθού γι' αυτό και η κυβέρνηση αερίζει τα παπάρια της με το φαινόμενο των ζωαδίων που αποτελούν ένα ετερόκλητο συνονθύλευμα με διαφορετικά αιτήματα. Επανάσταση λαέ. Και σουβλάκι με τζατζίκι.

Πανάθας είπε...

"In Internet slang, a troll is someone who posts inflammatory, extraneous, or off-topic messages in an online community, such as an online discussion forum, chat room, or blog, with the primary intent of provoking readers into an emotional response or of otherwise disrupting normal on-topic discussion."

;-)

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν πιο ωραία και πιο σημαντικά πράγματα παιδιά στη ζωή από τον Παναθηναικό, από ένα πανί όπως είναι η σημαία της κάθε ομάδας και ένα ιπποτικό σήμα όπως είναι το έμβλημα (όπως τα παλιά χρόνοια οι ιππότες είχαν το οικόσημο και μετά το πήραν τα έθνη-κράτη, μετά τα έθνη και στη συνέχεια οι σύλλογοι).

Ανώνυμος είπε...

Αυτοκριτική από τον ψυχάκια στις 4.47, το αποδεικνύει το μήνυμά του που κόπιαρε ο 8.19.

Ανώνυμος είπε...

Ρε Πανάθα, δε βαριέσαι να γίνεσαι ρόμπα; Πετάς λάσπη για όλους όσους δε γουστάρεις, σε κολλάνε στον τοίχο με επιχειρήματα κι εσύ αρχίζεις την κλασσική θολούρα και θεωρία.

Ανώνυμος είπε...

Και τον Galileo τον κυνήγησαν οι σκοταδιστές.

Ανώνυμος είπε...

Ναι, και μετά έκλασε ο Galileo και βγήκε ο θολούρας ψυχάκιας Πανάθας.

Ανώνυμος είπε...

Βγείτε έξω μην κάθεστε όλη μέρα στο PC, ο καιρός φτιάχνει, άστε τον Παναθηναικό. Υπάρχουν πιο ωραία πράγματα στη ζωή :-)

Βαρεθήκαμε, σιχαθήκαμε, αηδιάσαμε.
Αλλά θα συνεχίζουμε να σχολιάζουμε. ;-)

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   201 – 222 από 222   Νεότερο› Νεότερο»