Δευτέρα, Φεβρουαρίου 07, 2011

Ενδιαφέροντα πρωτοσέλιδα και ένστικτο Αυτοσυντήρησης


Παρ'οτι φυσικά δεν είμαι φαν της συγκεκριμένης εφημερίδας,συσχετίστε παρακαλώ
το συγκεκριμένο πρωτοσέλιδο με αυτά που σας είχα γράψει εδώ...

"και ο έτερος νεοεισελθών στην ΠΑΕ Ολυμπιακός,ο Λαυρ।Λαυρεντιάδης ενδεχομένως σχετίζεται έμμεσα με την πολιτική οικογένεια(απ την Κρήτη...).Ο ΛΛ. βρέθηκετην τελευταία 8ετία ξαφνικά με απεριόριστη ρευστότητα εξαγοράζοντας ότι έβρισκε μπροστά του,κυρίως στον χώρο του φαρμάκου,αλλά με ισχυρή παρουσία τελευταία και στα ΜΜΕ.Η ρευστότητα αυτή παρουσιάστηκε μετά μια πώληση και επαναγορά της οικογεν.εταιρείας του,της Νεοχημικής, στο τεράστιο αμερικανικό fund,Carlyle Group,που έχει στενές σχέσεις με το βαθύ κατεστημένο των ΗΠΑ."

Προφανώς,όποιος έχει δελεαστεί απ τα υψηλά επιτόκια του "πρωτονίου" κι έχει τοποθετήσει τις οικονομίες του εκεί,καλό είναι να λάβει σιγά-σιγά τα μέτρα του...

Αλλο ενα πολύ ενδιαφέρον άρθρο για την οικονομική τρύπα στον ΠΑΟ βρήκα εδώ...
Διαβάστε το οπωσδήποτε...Και μια πολύ πειστική εξήγηση τόσο για την αποχώρηση
βγενόπουλου όσο και γιατί ο Βαρδινογιάννης αρκείται να μείνει στο 30%!
Σίγουρα εξηγεί κάποια πράγματα για τα οποία αναρωτιόμασταν...
Τώρα γιατί ο Βγενόπουλος προτίμησε να φανεί αυτός αεριτζής παρά να πει τα ανωτέρω,
κάθε εικασία πιθανή...Πολύ καλή δουλειά από τον glorydayz...

Κατά τα λοιπά,γουστάρω που η ομάδα ξαναβρήκε το μεταλλο του νικητή...
Εμπρός στην γενικευμένη απαξίωση ξύπνησε επιτέλους το ένστικτο αυτοσυντήρησης των παικτών.
Πάρτε και τ'αλλα 2 ντέρμπυ ρε μάγκες να δούμε ομορφιές!

18 σχόλια:

4minister είπε...

Ο Διαμαντής Πολέμης ζήτησε στο δείπνο της Δευτέρας στην "Ιθάκη" από τους παίκτες να παίξουν σαν άντρες μέχρι το τέλος της σεζόν. Αυτοί έδειξαν στα επόμενα 2 παιχνίδια το μέταλλο. Θεωρώ λογικό να συσχετίσω τα γεγονότα, ότι δηλαδή το κάνουν για να τον ικανοποιήσουν.

squarelogic είπε...

άλλα πράγματα πιστεύω να συσχέτισες υπουργέ μου,πλην ποδοσφαιρικών...
επίσης τα λινκ,τα διάβασες?

4minister είπε...

Όχι, αυτό που λέω. Προφανώς οι παίκτες είδαν στον Πολέμη κάτι που δεν είδαν σε άλλον φέτος και αντιδρούν διαφορετικά, με τον τρόπο που θέλουμε.

Εννοείται ότι διάβασα τους συνδέσμους και θα προσπαθήσω να γράψω ένα θέμα, σε συνέχεια με το προηγούμενο. Σου έχω απαντήσει και δίπλα.

Καιρό τώρα λέω πως η ομάδα δεν μπαίνει μέσα τόσο όσο γράφεται στα Μέσα. Σιγά -σιγά, και με τη βοήθεια των αριθμών, θα πειστούν πολλοί.

greenheart είπε...

@Square

Διάβασα τα links, προφανώς πολλά απ' αυτά που γράφονται είναι λογικοφανή. Αισθάνομαι όμως ότι, σε όλη αυτή την ιστορία της πολυμετοχικότητας, λείπουν κάποια κομάτια από το παζλ - τουλάχιστον για μας τους "απ΄ έξω".

Περιμένω τεκμηριωμένες τοποθετήσεις από συναδέλφους που αποδεδειγμένα έχουν καλό ρεπορτάζ.

Στα αγωνιστικά, αν και κινδυνεύσαμε χθες, είναι σαφές ότι υπάρχει ζωή, πλέον. Αυτό που βλέπω στο χορτάρι αρχίζει να μ΄ αρέσει. Δεν ξέρω αν οφείλεται στον Πολέμη (μακάρι, γιατί όχι), η ομάδα πάντως δείχνει μεταμορφωμένη. Αν και υπάρχουν συγκεκριμένα μέλη του ρόστερ τα οποία ξεκάθαρα πλέον δείχνουν ότι "δεν κάνουν".

Πιστεύω ότι αν χθες παίζαμε πλήρεις, θα κερδίζαμε πολύ πιο άνετα.

SniperAthens είπε...

@square:
Είναι προφανές πως η απεργία των γιατρών και φαρμακοποιών έχει ως αποτέλεσμα την έλλειψη υπνωτικών. Το κενό κλείνει με την κυκλοφορία στο διαδίκτυο εύπεπτων μύθων που αναπαράγουν loops για όλους όσοι θέλουν να βλέπουν τον ίδιο εφιάλτη και να ξυπνάνε χαρούμενοι που ο εχθρός είναι ο ίδιος διαχρονικά.


Mε στοιχεία Χολλυγουντιανής υπερπαραγωγής τα άρθρα, αλλά πολύ βολικά ξεχνάνε (?) ΓΕΓΟΝΟΤΑ, άρα by default μονομερή και με μικρή σχέση με την πραγματικότητα.


Άσε δε που ο σεναριογράφος της είναι "γνωστός και μη εξαιρετέος".

Ή με άλλα λόγια (δώσε βάση στα bold) "Είχα έναν φίλο πρεζονόμο που μου μαγείρευε τα πιό όμορφα διαστημικά μπισκότα. SPACE COOKIES γαρνιρισμένα με δραμαμίνη για τα ταξίδια μου! Κάθε κατεβασιά, κι ένα μικρό ονειρεμένο Challenger. Μπούκωνα με δαύτα τα καριολίκια και πετσικάρανε τα σαγόνια μου. Φλασσάρω και μπήγω τις φωνές: Τυριά ξυπνήστε! Θα σας φαν' οι βλάχοι!"



@greenheart: You can't teach an old dog new tricks. And square ain't nothing but a hound dog, cryin' all the time

SniperAthens είπε...

@Square: στοιχεία διασταυρούμενα, όχι εικασίες γιατί «την έκανε με ελαφρά».


Ο Βγενόπουλος είναι dealmaker και διαχειριστής. Other People’s Money. Για όσους δεν έχουν επαγγελματική επαφή με τον επιχειρηματικό κόσμο, συστήνω την ομότιτλη ταινία με το Danny De Vito & το Pretty Woman με το Richard Gere και την Julia Roberts για να πάρουν μία ιδέα. Ο Βγενόπουλος είναι εξαιρετικός στο να αγοράζει μέσω Χ.Α. μία επιχείρηση αλλά δεν είναι επιχειρηματίας με την αυστηρή έννοια του όρου. Του ανθρώπου δηλαδή που κάνει μία ιδέα επιχείρηση. Η μέχρι σήμερα πορεία του δείχνει ότι πήρε έτοιμα «μαγαζιά» και τα βούλιαξε. Η μόνη «παραγωγική» επένδυσή του ήταν ότι προσπαθούσε μέσα σε ένα ανοδικό Χ.Α. να βγάζει χρήμα.

Η πορεία της MIG στην κρίση

Από τον Αύγουστο του 2009, όταν άρχισαν να σωρρεύονται στον ορίζοντα πολύ βαριά «σύννεφα» για την ελληνική οικονομία, η μετοχή της MIG είχε εξαφανιστεί από τον Γ.Δ.του ΧΑ, ή τον «στενότερο» δείκτη των βαριών χαρτιών, FTSE ASE-20.

Τον Ιούνιο του 2010, η μετοχή της MIG πέρασε στην κατηγορία των penny stocks του ελληνικού Χρηματιστηρίου, καθώς η τιμή της μειώθηκε για πρώτη φορά κάτω από το 1 ευρώ, στα 99 σεντς. Οι μέτοχοι, που άλλοτε θαύμαζαν τη μετοχή τους στα 7 ευρώ, σήμερα έχουν ελάχιστα χρηματιστηριακά και business στοιχεία που τους παρηγορούν για την απογοητευτική απόδοση του «μεγαλύτερου ελληνικού επιχειρηματικού ομίλου» (sic).

Από τους τομείς δραστηριοτήτων του ομίλου το έτος 2009-2010, μόνο ένας (οι υπηρεσίες υγείας) εμφάνισε μικρά κέρδη (και παράλληλα ο Βγενόπουλος ψάχνει να ξεφορτωθεί και το «Υγεία» και το «Μητέρα» και το άλλο μαιευτήριο που μου διαφεύγει το όνομά του τώρα – ίσως «Λητώ»? για να αποκτήσει ρευστότητα και να ρεφάρει), ενώ όλοι οι άλλοι «έγραψαν» σημαντικές ζημιές, με μεγαλύτερες τις ζημιές του τομέα τροφίμων και γαλακτοκομικών (Vivartia). «Έσπρωξε» τις πιο κερδοφόρες δραστηριότητές της Vivartia (την νέα Chipita), ώστε να ελαφρύνει τις υποχρεώσεις της MIG. Παρόλα αυτά αγόρασε το Σεπτέμβριο του 2010τη ΜΕΒΓΑΛ κι έκανε καρτέλ στο γάλα. Ότι πήγε να κάνει και με τη συγχώνευση Ο.Α.- Aegean. Έτσι εξηγείται και η επιμονή Βγενόπουλου να ξεφορτωθεί, συγχωνεύοντάς την, την Ο.Α. με την Aegean, με το επιχείρημα ότι οι παραπάνω ζημιές θα ανακτηθούν πλήρως μετά τη συγχώνευση. Εν τω μεταξύ η Ο.Α. μπαίνει μέσα κάθε μήνα 5 εκ. Ευρώ. Και η συγχώνευση πήγε περίπατο.

Σήμερα, σε δωδεκάμηνη βάση, η μετοχή της MIG «γράφει» αρνητική απόδοση που ξεπερνά το 55%, ενώ ο Γενικός Δείκτης του Χ.Α. σημειώνει απώλειες αρκετά χαμηλότερες από 40%. Ένας μέτοχος της MIG θα προστάτευε καλύτερα την περιουσία του σε συνθήκες κρίσης με ένα απλό αμοιβαίο κεφάλαιο Γ.Δ. παρά επενδύοντας στο management Βγενόπουλου. Χαρακτηριστικά στοιχεία τελευταίων 12 μηνών, Low 0.56 Ευρώ, High 1.80 Ευρώ, Δ (μείον) -56.97%.

Ποιών είναι τα λεφτά?

Επιπροσθέτως, για να καταλάβει κανείς τι ανάγκασε το Βγενόπουλο σε άτακτη φυγή χωρίς εξήγηση αρκεί να ψάξει να βρεί ποιών χρήματα διαχειρίζεται. Εκτός αν του αρκεί σαν εξήγηση το απλοϊκό, γενικό και αναληθές «οι Άραβες». Οι Άραβες αντιπροσωπεύουν περίπου το 10% των κεφαλαίων της MIG. Και τα υπόλοιπα χρήματα που διαχειρίζεται είναι Ελλήνων εφοπλιστών του Λονδίνου. Των γνωστών ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ οικογενειών που δεν ακούγονται και δεν αναφέρονται πουθενά επειδή ακριβώς δεν έχουν μανία προβολής και είναι χαμηλών τόνων. Εξαίρεση, ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Βέβαια σε μία χώρα που "ψήνεται" με το μύθο των Αράβων, ο μύθος αυτός βόλευε να καλλιεργηθεί.

Εκτός της οικονομικής κρίσης που έπληξε και τη MIG, πολλοί από τις ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ οικογένειες απέσυραν την εμπιστοσύνη τους και τον έφεραν σε πολύ δύσκολη, οικονομική και διαπραγματευτική, θέση. Γιατί? Γιατί τους «χάλασε» η αλλαζονία του, το ότι τα έβαλε με όλους και το ότι είχε μανία προβολής και δεν ήταν χαμηλών τόνων. Για τους ίδιους δηλαδή λόγους που τίναξε και την ΠΕΚ στον αέρα, αλλά αυτό είναι άλλο κεφάλαιο για αργότερα.

squarelogic είπε...

sniper,

όλα αυτά για τον ΒΓΕΝΌ μου είναι γνωστά μετά την ενασχόληση μου μαζί του τον τελευταίο καιρό.
Δεν λες όμως τίποτε για το σύστημα-μπάμπουσκες της Οικογένειας Β.,όπου εταιρείες που της ανήκουν αποκλειστικά(χωρίς φυσικά να ..διαφημίζεται) απομυζούν την ΠΑΕ υπερτιμολογώντας τις "υπηρεσίες" τους,όπως λέέι το λινκ.
Κλασική μέθοδος απομύζησης των πολυμετοχικών εταιρειών...
Εξηγεί επίσης γιατί τόσα χρόνια η Οικογένεια αρκείτο να κρατά τον ΠΑΟ βολικά δεύτερο ώστε και πολλά χρήματα να μη βάζει και έσοδα για διανομή στις κρυφές της εταιρείες να έχει.Αν είχε όραμα και διάθεση θα μπορούσε να έχει εκτοξεύσει ενα τέτοιο σύλλογο,κάνοντας τον,έστω μια Πόρτο ή μια μικρή Λυών.
Και μην μου πεις οτι και το ποδόσφαιρο είναι μπίζνες ας γιούσουαλ,γιατί ξ΄ρεις καλά οτι άλλοι είναι οι λόγοι που μπήκαν και οι Β/γιάννηδες στο ποδοσφαιρο...

SniperAthens είπε...

όλα αυτά για τον ΒΓΕΝΌ μου είναι γνωστά μετά την ενασχόληση μου μαζί του τον τελευταίο καιρό.

Αργά το κατάλαβες. Εγώ τα ήξερα νωρίτερα. Ελπίζω να μην παίρνεις τη σύνταξη στη Marfin.


Επί της ουσίας τώρα:
Μας παραθέτεις ένα άρθρο στο οποίο λες «εδώ η αλήθεια γιατί ο Βγενόπουλος την έκανε». ΠΟΥΘΕΝΑ στο άρθρο δε λέει γιατί ο Βγενόπουλος έφυγε. Μιλάει αποκλειστικά για το Τζίγγερ και απλά μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο Βγενόπουλος την έκανε λόγω μπαμπούσκας.


Αν πράγματι ο Βγενόπουλος την έκανε λόγω μπαμπούσκας, τότε τι να πουν και οι πρώην μέτοχοι του «Μητέρα»? Θέμα ηθικό.


Αν πράγματι ο Βγενόπουλος την έκανε λόγω μπαμπούσκας, τότε είναι κακός επιχειρηματίας. Θα όφειλε ΠΡΙΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ να αγοράσει, να το μάθει. Θέμα business sense.


Άρα το περί μπαμπούσκας είναι έολο επιχείρημα.


Άντε όμως να δεχτώ ότι έφυγε λόγω μπαμπούσκας. Τότε οφείλω να δεχτώ ότι κι ο Πατέρας έφυγε λόγω πολέμου από τις εφημερίδες. Δε γίνεται να δέχομαι τη μία αστεία δικαιολογία και να μη δέχομαι την άλλη, εξίσου αστεία, δικαιολογία. Θες να ανοίξουμε το θέμα γιατί ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ έφυγε ο Πατέρας?


Αντίθετα, εγώ, με δεδομένα της αγοράς κι όχι με το φάντασμα του Τζίγγερ, αποδεικνύω τον πραγματικό λόγο της φυγής Βγενόπουλου. Την κακή διαχείρισή του στα της MIG που τον έφεραν σε δυσχερέστατη οικονομική θέση.


Γενικά περί μπαμπούσκας: Όλες οι ΠΑΕ έτσι κάνουν διότι απαγορεύεται από τον νόμο να εμπορεύονται οι ίδιες το σήμα τους. Άρα δεν είναι παράνομο.


Επειδή υπονοείς ότι όποιος έχει ΠΑΕ είναι διαπλεκόμενος, θύμισέ μου σε παρακαλώ μία δουλειά που έκαναν οι Β. με το κράτος. Πολλά μπορεί κανείς να τους προσάψει αλλά όχι ότι είναι κρατικοδίατοι.


Mου κάνει εντύπωση που μου θέτεις θέμα περί Πόρτο και εταιριών. Παραβιάζεις ανοιχτές θύρες γιατί τη θέση μου σου την έχω εξηγήσει πολλαπλές φορές. Αν θες όμως να την γράψω κιόλας λεπτομερώς.


Καταληκτικά, ΑΝ έψεγα, που δεν ψέγω, δε θα έψεγα αυτόν από τον οποίον ξέρω τι να περιμένω, αλλά από αυτόν που καλλιέργησε όνειρα και τελικά... τζίφος. Ούτε περιμένω εξήγηση από κάποιον που φεύγει και έρχεται. Εμένα με ενδιαφέρει the story behind the story, όχι τι γράφουν οι φυλλάδες και τα οπαδικά φόρα ή τι υπαγορεύουν οι εμμονές του καθενός, μετόχου ή οπαδού.

EVIL ELVIS είπε...

ΣΚΑΝΔΑΛΟ! Ο ΜΙΡΑΛΑΣ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΑΡΗ, ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΝΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟ 2 ΣΕ 1 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ [ρεπορτάζ από το leoforos.gr]


“Την Παρασκευή μετά τη δίκαιη απόφαση της ΕΠΟ για τιμωρία δύο αγωνιστικών στον Μιραλάς [βίαιη απώθηση], μπούκαρε ο μαριδάκης με τους μπράβους του στα γραφεία της ΕΠΟ, ψάχνοντας τον Πιλάβιο.
Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας δεν ήταν στο γραφείο του και ο βαγγέλας βρήκε τον δηλωμένο Ολυμπιακό, γενικό γραμματέα της ΕΠΟ Βαγγέλη Οικονομίδη, ο οποίος βλέποντας τον Μαρινάκη σε έξαλλη κατάσταση λύγισε. Ο Οικονομίδης φώναξε από τα απέναντι γραφεία τον αντιπρόεδρο Άρη Σταθόπουλο, τον νομικό σύμβουλο Θ. Κουρίδη -και οι δύο ήταν στο πλευρό του Γκαγκάτση στα χρόνια της «δικτατορίας»- και το υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΠΟ, Παυσανία Παπανικολάου.

Κατά την διάρκεια ακροαματικής διαδικασίας οι δικηγόροι του Ολυμπιακού Βόυλτσης και Γιαννίκος υποστήριξαν πως η βίαιη απώθηση συνιστά ανάρμοστη συμπεριφορά και όχι βιαιοπραγία και πρέπει να τιμωρηθεί με 1 και όχι με 2 αγωνιστικές. Εφεραν, μάλιστα, ως παραδείγματα τα μπουκέτα του Καρεμπέ στον Καφέ το 2005 (ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της γκαγκατσοπαρέας), μια περίπτωση του Ισά στον αγώνα Βέροιας – ΟΦΗ και την περίπτωση του Βιερίνια σε περσινό αγώνα του ΠΑΟΚ με την Τρίπολη.

Τα σκάνδαλα δεν τελειώνουν εδώ. Τα μέλη της επιτροπής είδαν στο βίντεο την φάση της αποβολής του Μιραλάς παρότι η χρήση βίντεο δεν επιτρέπεται διότι οι αποφάσεις του διαιτητή δεν κρίνονται από κανέναν παρά μόνο εάν έχει τιμωρηθεί λάθος παίκτης ή υπάρχει περιστατικό που διέλαθε της προσοχής του.

Και επειδή οι δικηγόροι του Ολυμπιακού αναφέρθηκαν σε δεδικασμένο, πάρτε ξεμπρόστιασμα: ο Βραζιλιάνος μπακ του Άρη Μίτσελ για τον ίδιο λόγο (βίαιη απώθηση) αποβλήθηκε στον αγώνα του Άρη με τα Τρίκαλα για το κύπελλο στις 27/10 και δεν αγωνίστηκε στα ματς με Ατρόμητο και Λάρισα. Και εκείνου η ποινή βγήκε -όπως και του Μιραλάς- αργοπορημένα (4/11) αλλά guess what: κανείς δεν ανέδρασε και η ποινή παρέμεινε (όπως έπρεπε)

Η τρομοκρατία του Ολυμπιακού, λοιπόν, είχε αποτέλεσμα και ο Μιραλάς απέκτησε δικαίωμα συμμετοχής αφού η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΣΑΒΒΑΤΟ και αποφάσισε να ρίξει την ποινή σε 1 αγωνιστική...! Ότι γουστάρει κάνει ο μαριδάκης…

EVIL ELVIS είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
EVIL ELVIS είπε...

...Και η κλάψα τους έπιασε τόπο χτες, φυσικά. καμα-ριέρα, μοδεστός και μπαγάσας δεν έλαβαν κίτρινες από έναν διαιτητή που δεν έπαιξε ούτε τις μισές καθυστερήσεις. Όργια φέτος του γαύρου, δεν μιλάμε για παράγκα, αλλά για . . . παλάτι. Πέρυσι που είμασταν συσπειρωμένοι και είχαμε διοίκηση με αρχίδια που είχε ενδιαφέρον για την ομάδα, οι λιμανίσιοι δεν υπήρχαν στο χάρτη. Φέτος που φαγωθήκαμε μεταξύ μας, βρήκε χρόνο ο βαγγέλας να στήσει παραρτήματα και 'παλάτια'. Το φετινό σπρώξιμο του gay δεν έχει προηγούμενο.

greenheart είπε...

Παίδες, αυτό που βλέπουμε στο γήπεδο πλέον θυμίζει Παναθηναϊκό. Σε μας τους "μαλάκες" που ήμασταν σήμερα στο ΟΑΚΑ, η ομάδα άρεσε.

Οι ελλείψεις, για τα δεδομένα του φετεινού ρόστερ, ήταν πολύ σημαντικές. Παρ΄όλα αυτά είδαμε πολύ καλή μπάλα κατά διαστήματα κι αν δεν υπήρχει το παροιμοιώδες φάρδος της Κούλας (και Παμπορίδη βοηθούντος) θα είχαμε πολύ ωραιότερο σκορ.

Θα συμφωνήσω, είχαμε ένα διάστημα "θάλασσας", όπου πήγαμε να αναστήσουμε τη νεκρή, αλλά αναλογιζόμενοι τί βλέπαμε πριν από 2 μήνες...

Είμαι αισιόδοξος για το άλλο Σάββατο, κυρίως γιατί βλέπω να υπάρχει ομάδα. Περιμένω βέβαια σημεία και τέρατα - φαντάζομαι όμως ότι τα περιμένουν και στον Παναθηναϊκό.

squarelogic είπε...

Οι εμφανίσεις της ομάδας τον τελευταίο μήνα καταδεικνύουν την διαφορά μιας ομάδας που έχει ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ από την ίδια με έναν τηλεσχολιαστή at heart να κάνει τον προπονητή...
Δυστυχώς,Νίκο Ν.,όταν τα ίδια "κουρασμένα παλληκάρια" άρχισαν να θυμίζουν ομάδα,με συνδυασμούς,1-2,σύμπνοια,ακόμη και καλύτερη αμυντική συμπεριφορά,δεν μπορεί κανείς να φτάσει σε άλλο συμπέρασμα...
Και φαντασθείτε,οτι σήμερα ο φερέιρα ΔΕΝ είχε πάγκο...μετά το 60' που ήταν σαφές οτι χρειαζόταν έναν φρέσκο μέσο αν κοιτούσε τον πάγκο του,θα έπρεπε να βρίζει από μέσα του αυτούς που τον άφησαν τον Γενάρη δίχως μια εναλλακτ.λύση...

SniperAthens είπε...

"Οι ελλείψεις, για τα δεδομένα του φετεινού ρόστερ, ήταν πολύ σημαντικές." ΚΑΙ "Θα συμφωνήσω, είχαμε ένα διάστημα "θάλασσας", όπου πήγαμε να αναστήσουμε τη νεκρή"

Το πρώτο σε συνδυασμό με τραυματισμούς, τιμωρίες κλπ εξηγεί το δεύτερο.


"(και Παμπορίδη βοηθούντος)"

Διαφωνώ. Εκτός της μη-αποβολής Ντιόπ καλά τα πήγε considering.


"Περιμένω βέβαια σημεία και τέρατα - φαντάζομαι όμως ότι τα περιμένουν και στον Παναθηναϊκό."

.......

Pappas10 είπε...

1. Το πρώτο δημοσίευμα είναι της γνωστής "Άποψης" του Βίκτωρα Μητρόπουλου.

2. Οι Εταιρίες Greenteam, Ticket Club κλπ ανήκουν στην οικογένεια Β. πριν την πολυμετοχικότητα.

3. Η παιανία έχει παραωρηθεί δωρεάν στην ομάδα από την πρώτη ημέρα.

Το ποιόν του Βγενόπουλου φάνηκε.

Κατά τη γνώμη μου, είναι το λιγοότερο αστείο και δείχνει τεράστια αγνωμοσύνη το να βρίζουμε ανθρώπους που εδώ και 30 χρόνια χώνουν φράγκα στην ομάδα.

EVIL ELVIS είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
EVIL ELVIS είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
bhoy είπε...

Γιατί συνεχίζετε να έχετε στην δεξιά στήλη,το site της...ΠΕΚ; Αν υπήρξε ποτέ τέτοιο πράγμα.