Κυριακή, Φεβρουαρίου 20, 2011

Σιχαμάρα!!!

Το έργο είχε φανεί απ την αρχή,όταν στις πρώτες "δρεπανιές" των γαύρων οι δικοί μας ζητούσαν τον λόγο κοιτώντας τους στα μάτια ως αθλητής προς αθλητή,και οι παίκτες του Ολυμπιακού κοιτούσαν πέρα απ'αυτούς με το κενό βλέμμα του δολοφόνου που δεν θέλει να σκεφτεί την ανθρώπινη φύση του θύματος του...Οταν ο Καλόπουλος ήταν σαφές οτι είχε κατέβει στο γήπεδο χωρίς το Slipad του...κι ακόμα νωρίτερα,όταν επετράπη να ξεκινήσει το παιχνίδι μέσα σε μια πολεμική ατμόσφαιρα...
Αυτή είναι η Ελλάδα του Μαρινάκη,η Ελλάδα των ψευτομαγκών τραμπούκων,η χωρα της διαφθοράς και της ανομίας...Αλήθεια,σήμερα δεν είδε κανένα "έγκλημα κατά της Ελλάδας και του ελληνικού ποδοσφαίρου" ο και Πρόεδρας της Σουπερ Ληγκ κ.Μαρινάκης?
Είναι γνωστό οτι η διαστροφή των Ολυμπιακών είναι οτι λατρεύουν να κερδίζουν μ'αυτόν ακριβώς τον τρόπο...Το να είναι απλά καλύτεροι στο γήπεδο,οk καλό είναι,αλλά αυτά είναι για άλλους...Για να δικαιωθεί η υπόσταση ενός γάβρου πρέπει ο αντίπαλος να εκφοβιστεί και να βιαστεί,να δαρθεί και να απαξιωθεί.Η Ψυχοπαθολογία σίγουρα κάτι θα έχει να πει γι'αυτά...
Η λύπη και η μελαγχολία κάθε υγιούς ανθρώπου ακούγοντας την προαναγγελία αποχώρησης του κοσμήματος Σισσέ δεν είναι μόνο για την απώλεια ενός τέτοιου σταρ,
αλλά και γιατί δεν είναι εξίσου εύκολο να το κάνει και ο ίδιος...Εκεί μας έχουν καταντήσει,πολιτικοί,συνδικαληστές και "επιχειρηματίες" τύπου Μαρινάκη και Κόκκαλη...

Χάρισμα σου η κούπα χοντροκομπλεξικέ τραμπούκε-το πρώτο πρωτάθλημα Σιχαμάρας που θα έχει το όνομά σου επάνω.
Χάρισμά σου και σένα,κομπλεξικό "τυρί" απ την Ξάνθη,που όλο

τσαμπουκάδες ξέρεις να κάνεις εκ του ασφαλούς,στο άβατο "μπουρδέλο" του Φαλήρου...
Respect στους παίκτες του Παναθηναικού που στάθηκαν όρθιοι και με αξιοπρέπεια σε αυτό το κολαστήριο και που είδαν έναν χεσμένο διαιτητή και δυό σεσημασμένους επόπτες (τυχαίο?δε νομίζω...)να κλέβουν τους κόπους τους!
Μια ρηξικέλευθη πρόταση: σγχωνεύεστε τον Παναθηναικό με μια ομαδούλα κάποιας ευνομούμενης χώρας,να τον βλέπουμε τουλάχιστον εκεί να αγωνίζεται...Γιατί να παίζεις και να ξαναπαίζεις με έναν τραμπούκο Κλέφτη?

23 σχόλια:

5dimrentis είπε...

Να αγιασει το στοματακι σου!!!!

SniperAthens είπε...

Λίγα έγραψες και πολύ απαλά... Πιό χοντρά έπρεπε να τα χώσεις


O Θεός να κόβει χρόνια από όλους τους Πουστολιμανιώτες (copyright Τουρτούρας) και να δίνει μέρες στο Greenheart.

SniperAthens είπε...

Αυτά είναι, η χώρα της σαπίλας

SniperAthens είπε...

Ξανάνοιξαν τα σχόλια, same rules apply.

squarelogic είπε...

Ας αποσύρουν την ομάδα απ το ιμιτασιόν πρωτάθλημα εν αναμονή τοποθέτησης της Ουέφα.Όποιος έχει τα κότσια ας υποβιβάσει τον ΠΑΟ!
Ας απονείμουν από τώρα το πρωτάθλημα της Σιχαμάρας στην σκατοσακούλα με τα μούσια,τον "αναμορφωτή του ελλην.ποδοσφαίορυ".
Αλλά ας ρίξει κι αυτός και η οικογένεια που κρύβεται πίσω του,μια ματιά στο τι γίνεται στην Β.Αφρική και τη Μέση Ανατολή κι ας ετοιμάζονται για μια απ τα ίδια.
Άντε γιατί μαζεύτηκαν πια πάρα πολλά!!!
"Αδέκαστε Παπανδρέου',Υπ.Δικαιοσύνης, θα πάρετε θέση ή σας βολέυει να είναι ευχαριστημένος ο κάφρικος λαός του Θρήνου?

squarelogic είπε...

NY Times BLOG:

http://goal.blogs.nytimes.com/2011/02/20/a-night-of-greek-drama/?scp=2&sq=panathinaikos&st=cse

ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΌΛΙΟ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑ,έτσι για να μαθαινουν και περα απ τον Ατλαντικό
για τον "αιώνιο πρωταθλητή"...

"Mr Das,
Olympiakos is not your average team.After years of forfeiting championships in every possible way(having won 13 of the last 15 titles,record matched only by the likes of CSKA or communist dictators) a mutation has occured in the minds of its lowbrow followers:
they don't enjoy winning because they are the best team on the field as much as winning by a referee's absurd decision in the closing moments of the match
in the context of an atomosphere of generalized terror.Winning does not suffice for them: they have to frighten,humiliate,literally beat the opponents,steal them of their rightful results.Only then do they feel elated...
And yesterday took place one of the biggest thefts in european football.
No wonder that PAO'S French superstar Djibril Sisse announced his intention of leaving the rigged Greek Chamionship.
Olympiakos is more than a team: it is a symbol of the coulture that led to the downfall of the Greek Economy and State."

EVIL ELVIS είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
EVIL ELVIS είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
EVIL ELVIS είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ξανθιώτης είπε...

Πολύ καλά τα λες square και συμφωνώ απόλυτα σε όλα.

Πρέπει επιτέλους να τολμήσουν να αποσύρουν την ομάδα από το γελοίο αυτό πρωτάθλημα και ας γίνει ότι γίνει. Επί χρόνια ανεχόμαστε αυτή τη κοροϊδία. Δεν πάει άλλο.


=============

Τέλος, σημειώνω ότι για τον Τοροσίδη μου έχουν πει ότι από τα 15 που πήγαινε "επαγγελματικό" λύκειο ήταν άτομο προβληματικό που προξενούσε πολλές φασαρίες. Ο τύπος είχε ταλέντο και αν πήγαινε στο εξωτερικό θα μπορούσε να γίνει μεγάλος παίκτης και να διορθώσει και τον χαρακτήρα του κάπως. Αντί γι αυτό πήγε στον γαύρο και έγινε ακόμη χειρότερος! Ακόμη και με την οικογένειά του έχει μαλώσει. Κρίμα, δεν έχει καθόλου αξιοπρέπεια...

EVIL ELVIS είπε...

Πέρα από κίτρινες που δεν δόθηκαν σε γαυρους, τον τραμπουκισμό και τα δολοφονικά μαρκαρίσματα εναντίον των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟ, 3 ‘μεγάλες’ φάσεις έκριναν το αποτέλεσμα ενός ντέρμπι στο οποίο ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΤΑΝ να χάσει η ομάδα του βαγγέλα:

1)Ενα πεντακάθαρο χέρι του tοροσίδη στο 43' μέσα στην περιοχή και ενώ το σκορ ήταν 1-0 για τους gay, αγνοήθηκε και υποδείχτηκε . . .επιθετικό φαουλ του Νίνη.

2)Ενα πεντακάθαρο γκολ του Κατσουράνη ακυρώθηκε σκανδαλωδώς από τον καλόπουλο με υπόδειξη του βοηθού τρύφωνα. Το σκορ θα γινόταν 2-1 υπέρ μας.

3)Ενα πεντακάθαρο οffside στο γκολ του τζιμπούρι (επηρεάζει σαφώς τη φάση ο πάντελιτς) που όμως δεν υπέδειξε ο βοηθός σαϊραδάρης.


AYTOI EINAI OI GELAKTIKOS ΤΟΥ ΘΡΗΝΟΥ. ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΚΑΛΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ. ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΤΡΩΓΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ, ΟΤΑΝ Ο ΣΟΦΕΡ ΓΥΡΙΖΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΙΣΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΙΘΑΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ [ΑΥΤΟΣ ΝΤΕ, ΠΟΥ ΧΩΝΕΙ ΦΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ], Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΕΧΤΙΖΕ ΟΧΙ ΠΑΡΑΓΚΑ, ΑΛΛΑ ΠΑΛΑΤΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ.

Aηδιασμένος ο Zilberto έγραφε στο TWITTER: 'One more year,the same history, mamamia', ενώ ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ, ξενερωμένος όσο δεν πάει, δηλώνει στις κάμερες πως δεν έχει διάθεση να συμετάσχει σε κάτι στημένο και προκαθορισμένο. Ποιός να τον ψέξει; Άλλο να είσαι γεννημένος νικητής και να παλεύεις με αξίες και ιδανικά και άλλο να προσπαθείς μάταια να ανατρέψεις μια χούντα. Γιατί για χούντα μιλάμε, για κατοχή. Ο πόλντο περηφανεύεται για την πλαστική νίκη του λιμανιού. Bρίζει / απωθεί τους παίκτες του ΠΑΟ ο ίδιος. Δηλώνει στις κάμερες πως ο γαυρος έπρεπε να κερδίσει 5-1 και στο ημιχρονο 3-0, και δεν καταλαβαίνει -λέει- για ποια αλλοίωση αποτελέσματος μιλάμε. Επιπλέον, θεωρεί πως ο γαυρος αδικήθηκε από τον καλόπουλο. Μάλλον εννοεί πως ο καλοπουλος έπρεπε να ακυρώσει και το 1ο γκολ του ΠΑΟ. Όταν όλη η Ελλάδα και Ευρώπη κατακρίνουν τα αίσχη των 'οπαδών' που εισέβαλαν στο γήπεδο και χτυπούσαν τους παίκτες μας, ο πόλντο αρκέστηκε στο "δεν είδαμε τπτ ακόμα από την TV, αν ισχύει, τότε το καταδικάζουμε". Το καλύτερο όμως, το φυλάει για το τέλος: «σήμερα διδάξαμε ήθος και αρχές». Τα είπε όλα μέσα σε πέντε λέξεις. Αυτό το ήθος κι αυτές τις αρχές που δεκαετίες τώρα χαρακτηρίζουν τον οσφπ, τις απολαύσαμε ξανά εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Ο τύπος είναι άσχετος και κυρίως ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ.

Πριν κάτι μήνες ο Νικ Father δήλωνε: "Είναι τυχερό το ελληνικό ποδόσφαιρο που έχει τον μαρινάκη". Ε, να τον χαιρόμαστε.


PS1: Έχουμε ήδη αναφερθεί πλειστάκις στην Ναζιστική Ερυθρόλευκη Τηλεόραση και τις μεταδόσεις της. Οι τύποι αντιμετωπίζουν κάθε ομάδα -πλην των λατρεμένων τους γαυρων- ως μη ελληνική, και εμας ως . . . τούρκους. Για τέτοιο μίσος εναντίον του ΠΑΟ μιλάμε.

PS2: Respect όχι μόνο στους παίκτες μας που ξεβράκωσαν τους γελάκτικος του θρήνου, αλλά και στα παλικάρια που υποδέχτηκαν στην Παιανία την επιστροφή της αποστολής.

PS3: square, επέτρεψε μου να σε συγχαρώ για το comment στο ΝΥ blog.

Ανώνυμος είπε...

Χαιρετίζω με συγκίνηση την παρέα του ιστορικού blog - special χαιρετισμούς στους Squarelogic και Sniper -, αυτού του μοναδικού οπαδικού μπλογκ στον κόσμο που θα μπορούσε να φέρει σαν υπότιτλο
"ένα μπλογκ για το μεξικάνικο σινεμά και τον λικβινταρισμό"!

Είχα (κι εξακολουθώ να έχω) από καιρό ξενερώσει απόλυτα με την κατάσταση στον αγαπημένο μας Σύλλογο και δεν είχα (ούτε έχω) όρεξη και κουράγια να σχολιάσω τίποτα. Ακόμα κι η συγκινητική προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες μας τον τελευταίο καιρό, λίγο κατόρθωσε να με βγάλει από την αυτή μαυρίλα.

Το ντέρμπι δεν το είδα καν. Όμως από χτες με παίρνουν στο τηλέφωνο φίλοι μου ολυμπιακοί και μου λένε ότι ντρέπονται γι' αυτό που έγινε, ότι πρέπει να παρέμβη η Πολιτεία και να κατακυρωθεί ο αγώνας υπέρ του Παναθηναϊκού, ότι ο ΟΣΦΠ πρέπει να τιμωρηθεί με πολλές αγωνιστικές κεκλεισμένω των θυρών ... και βέβαια συμφωνώ.

Αλλά στο καπάκι μού έρχεται η σκέψη ότι δεν πρόκειται να γίνει απολύτως τίποτα, ότι σε λίγο καιρό (και) αυτό το απόλυτο αίσχος θα έχει ξεχαστεί. Και λέω:

- Άλλη μια "Ριζούπολη" θα περάσει χωρίς Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ να γκρεμίσει το σύμπαν;

- Άλλη μια σιχασιά των αποθρασυμένων από την ατιμωρησία λιμανόπουστων (that's the correct word Sniper!) θα περάσει χωρίς Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ να καταφύγει στην ΟΥΕΦΑ με όλα τα ντοκουμέντα για να κάψει κυριολεκτικά τους αλήτες;

- Άλλη μια φρικαλέα αθλιότητα από τη μαφία του επίνειου θα περάσει χωρίς Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ να βάλει ένα στοπ σ' αυτό το σάπιο πρωτάθλημα;

- Είναι δυνατόν τα ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ των οπαδών του μεγαλύτερου ελληνικού Συλλόγου να υφίστανται διαρκώς αυτή την πούστικη αλητεία σε βάρος τους χωρίς να παίρνουν μήνυμα από τον ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΑΟ ότι ήρθε η ώρα να δικαιωθούν;

Στο κάτω κάτω, ναι, ας γίνει αυτό που λέει ο Squarelogic: αν δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο, να πάρουν την ομάδα μας ΜΑΚΡΙΑ από αυτό το πουστοπρωτάθλημα!

Σας χαιρετίζω και πάλι.

ο πρώην "Τζόνι Τουρτούρας"

SniperAthens είπε...

Στις καρδιές μας θα είσαι πάντα ο Τουρτούρας.


Όποιος αντέχει σήμερα 11, ώρα έναρξης της Αθλητικής Κυριακής, έξω από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στη Μεσογείων.


(για όποιον δεν αντέχει δεσμέυομαι να του κουβαλήσω τα οξυγόνα του και να σπρώξω το αμαξίδιό του)

squarelogic είπε...

και το νέο μου σχόλιο κάτω από αυτό ενός ελληνοαμερικανού με Μαρινάκειο διαταραχή της όρασης...

"Panathinaikos has been moribund until late December but has picked up pace since then,winning 2 derbies in the row and losing yesterday by referee decree.
Olympiakos overall has been playing better this year although having a number of "friendly" teams in the championship means that they have been playing friendly preparation games where their main competitors had to go through hell.
The bottom line is that for Olympiakos owner and fans,it is simply FORBIDDEN to lose a home game,especially against PAO...They strive to make explicitly clear both to the opponents'players and to the referees,that they won't come out alive if the result is not to their satisfaction.
This sick mentality has been cultivated through years of Greek authorities playing dumb on its mob's excesses due to close ties between the political elite
and the state fed piranha of an enterprenaur that owned Olympiakos before selling this summer to the present fat,bearded thug that also poses as head of the Teams Association.
As I wrote before,greek soccer is a revealing mirror of the pathologies of the greek Society."

SniperAthens είπε...

Μόλις γύισα από τη διαμαρτυρία στην ΕΡΤ. Περίπου 2,000-2,500 κόσμος, παλμός, συνθήματα, καπνογόνα. Εκπρόσωπος του Ενιαίου Φορέα (Θόδωρος Μαραγκουδάκης, δικηγόρος) έκανε δηλώσεις που μαγνητοσκοπήθηκαν. ΜΑΤ παρατεταγμένα στην είσοδο και πολλοί μοτοσυκλέτιστές αλλά δεν έγιναν επεισόδια.

greenheart είπε...

Συντάσσομαι απολύτως με τον square.

Και πρέπει να πω ότι, πέρα από την αγανάκτηση και τη αηδία για την πρωτοφανή κλοπή και την αλητεία που ακολούθησε, αισθάνθηκα και φόβο. Φόβο για θέματα ευρύτερα του ποδοσφαίρου. Φόβο, γιατί πέρα από την αλλοίωση του αποτελέσματος, βιώσαμε μια εξωφρενική αλλοίωση, μια κυνική παραχάραξη της πραγματικότητας, γκεμπελικού (κυριολεκτικώς) τύπου, η οποία σιγά-σιγά κερδίζει "share of voice" ίσο ή μεγαλύτερο με αυτό των πραγματικών γεγονότων.

Ο ευτραφής πρωταγωνιστής, βγαλμένος λες από καρτούν παρωδία του Όργουελ, λέει ανερυθρίαστα ότι το ματς έπρεπε να τελειώσει 5-1, ότι ο διαιτητής αδίκησε την ομάδα του, ότι κανένας δεν προπηλάκισε παίκτες του Παναθηναϊκού και άλλα πολλά και εξοργιστικά. Εκμεταλλεύεται αδίστακτα την ουσιαστική ανομία που επικρατεί στη χώρα και την προϊούσα κατάρρευση της ελληνικής κοινωνίας και κάνει μια επί της ουσίας φασιστική τοποθέτηση - επίδειξη δύναμης.

Όλοι εμείς απ΄την άλλη, εδώ και μήνες διαβάζουμε δεξιά κι αριστερά ότι το συγκεκριμένο καρτούν αποτελεί πρόσωπο αιχμής μιας νέας ελίτ (!), που φιλοδοξεί να εισάγει μια νέα πολιτική και επιχειρηματική agenda (ξανά-!!).

Είναι να μη φοβάσαι;

Κατά τ΄άλλα, νομίζω ότι το "γαμιέται ο θρύλος κι ο Πειραιάς" δεν ήταν ποτέ πιο επίκαιρο...

Υ.Γ.1 Ευτυχής που ξανασυναντώ τον Τζόνυ.
Υ.Γ.2 Ευχαριστώ για τις ευχές τον νεαρό sniper.

squarelogic είπε...

green,

επειδή το συγκεκριμένο καρτούν δεν μπορεί να είναι ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟ ώστε να μην καταλαβαίνει οτι υπερβαίνει κάθε όριο πρόκλησης,οδηγούμαι στο λογικό συμπέρασμα ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙ και τον βολεύει,είτε η εκτόνωση της κοινων.οργής στα γήπεδααντί για τους δρόμους (που δεν πιστεύω οτι είναι τόσο αυτό),
είτε
σπεκουλάρει σε μια ανεξέλεγκτη έκρηξη απ την οποία θα προκύψουν ΡΟΛΟΙ γιάυτόν ή για τους πάτρωνες του(όπως σας έχω εγκαίρως γράψει..)

Ξανθιώτης είπε...

Δυστυχώς το αποτέλεσμα της σύσκεψης των μετόχων ήταν μια από τα ίδια:

Θα γίνει μομφή κατά του Μαρινάκη.

Θα σταλεί CD στην ΟΥΕΦΑ.

Θα ζητηθεί από την πολιτεία να τηρηθούν οι νόμοι (ναι, καλά, εδώ το κάπνισμα δεν μπορούν ... )

Και όλοι μαζί, συσπειρωμένοι δυνατοί, θα κλαιγόμαστε σε Ραδιόφωνα και εφημερίδες.


Είναι πλέον βαρετό με αυτούς που μπλέξαμε...

Pappas10 είπε...

Μου φαίνεται ότι κάτι αλλάζει. Η διοίκηση μας μετά το ΔΣ φάνηκε ασυνήθιστα επιθετική.

Η αποστολή του CD στην UEFA μπορεί να έχει σοβαρές επιπτώσεις στην πουστομάδα ιδίως από τη στιγμή που ακούγονται ξεκάθαρα οι κραυγές πιθήκων όταν παίρνει ο Σισέ την Μπάλα.

Επίσης θέλω να συνεχιστεί ο "Πόλεμος" εξωθεσμικά. Όταν οι θεσμοί και το κράτος αδυνατούν να δημιουργήσουν το πλαίσιο ένομης και δίκαιης λειτουργίας, ο κόσμος έχει το ΗΘΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ αλλά ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να πάρει το νόμο στα χέρια του.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ, ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ, ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ.

ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΛΑΓΟ.

Ανώνυμος είπε...

Μόλις μού είπαν ότι επενέβη ο Εισαγγελέας του ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ και ζήτησε έρευνα σε βάθος για τις αθλιότητες στο Τηγάνι.

Λέτε να γίνει τίποτα για να καθαρίσει η κόπρος;

Pappas10 είπε...

Μακάρι αλλά δεν το βλέπω ρε Τζόνυ... ποτέ δεν γίνεται κάτι θεσμικά στην Ελλάδα...

Ξανθιώτης είπε...

Θα γίνει ότι έγινε και τόσες άλλες φορές.

Θα γίνουν επιτροπές, θα φτιάξει φάκελο ο εισαγγελέας, θα κάνει δηλώσεις ο υπουργός. Μέχρι που μπορεί να φτιάξουν και νέο νόμο για την πάταξη της βίας.

Δηλαδή μια από τα ίδια. Στο τέλος ΤΙΠΟΤΑ.


Γι αυτό η μόνη λύση είναι να αποχωρήσει η ομάδα από το πρωτάθλημα. Να γίνουν όλα μπάχαλο. Να δούμε τότε τι θα κάνουν.

EVIL ELVIS είπε...

Η ΕΡΤ έβγαλε μια ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΗ ανακοίνωση:

«Σήμερα το πρωί, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ Α.Ε. ζήτησε την διεξαγωγή ένορκης διοικητικής εξέτασης αναφορικά με την μετάδοση του αγώνα ΟΣΦΠ-ΠΑΟ το απόγευμα του Σαββάτου, το πόρισμα της οποίας θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί εντός 48ωρών.
Με την ευκαιρία αυτή διεμήνυσε προς κάθε κατεύθυνση, πως η ΕΡΤ δεν μπορεί και δεν θα πρέπει να είναι ο «σάκος του μποξ» που πάνω της εκτονώνεται ένα σύστημα, που χρόνια τώρα λειτουργεί με λάθος τρόπο.
Ο ρόλος της ΕΡΤ δεν είναι να ρίχνει λάδι στη φωτιά, ο ρόλος της ΕΡΤ δεν είναι να αναδεικνύει ασχήμιες και ύβρεις, ο ρόλος της ΕΡΤ είναι να συμβάλλει στην εκτόνωση του επικίνδυνου κλίματος το οποίο προφανώς δε δημιούργησε η ίδια».


To θράσος και η ξεφτίλα κάποιων ανθρώπων/παραγόντων δεν έχει όρια! Δλδ η ΕΡΤ απαρνείται την ενημέρωση, προς χάριν της «εκτόνωσης του κλίματος»!
Η ΕΡΤ, η οποία συντηρείται από το υστέρημα του ελληνικού λαού, υπάρχει για να ενημερώνει, και όχι για να καρατομεί εικόνες που δεν αρέσουν σε κάποιους. Το ξεχάσατε αυτό, 'κύριοι'; Ανάθεμα στην [Ν]αζιστική [Ε]ρυθρόλευκη [Τ]ηλεόρασή σας.