Τετάρτη, Απριλίου 14, 2010

Παναθηναικός 2010

241 σχόλια:

1 – 200 από 241   Νεότερο›   Νεότερο»
squarelogic είπε...

Με πολύ μεράκι και αγάπη για τις φετινές χαρές που μας χάρισε η ομάδα...
Ενα μεγάλο ευχαριστώ στην gatti,απ το καταπληκτικό φωτο-αρχείο του blog της οποίας προέρχονται σχεδόν όλες οι φωτογραφίες.Δική μου η επιλογή,η ταξινόμηση,η σύνθεση και η προσθήκη της μουσικής.
Η απόλαυση κοινή....

Ανώνυμος είπε...

Βαρεθήκαμε πια τους μισθοφόρους αλχημιστές, τους παρτάκηδες, τους εγωιστές, τους άμυαλους. Μην κάνουμε το έγκλημα που κάναμε όταν διώξαμε τον Κυράστα. Τι ξέρει παραπάνω από τον Νιόπλια ένας ξένος μισθοφόρος; Ξέρει τι σημαίνει τούμπα και χαριλάου; ξέρει τι σημαίνει να παίζεις με βρωμιάρηδες αντιπάλους όπως η ξάνθη κι η λιβαδειά; όχι άλλοι αλχημιστές τύπου μπάκε, σουμ, 10 κάτε και δεν συμμαζεύεται. Βαρεθήκαμε τα πειράματα στην πλάτη αυτής της ομάδας.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Πολύ ωραία δουλειά square είναι ήδη στα favorites του tube.

Ανώνυμε συμφωνώ μαζί σου όχι άλλους μπάκε, σουμ, κάτε.

Αλλά όχι και Νιόμπλια.

Ας φέρουν ένα μεγάλο όνομα πια.

Ας τον κρατήσουν βοηθό το Νικόλα.

Άτολμος και υπερσυντηρητικός. Ένας Λεμονής είναι ο Νιόμπλιας. Θα φανεί στην πορεία αν - που εύχομαι ΟΧΙ - τον κρατήσουν.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

"{...}Μετά το παιχνίδι με τον Ηρακλή τόσο ο Πατέρας όσο και ο Τζίγγερ εμφανίζονται ενοχλημένοι. Ο μεγαλομέτοχος εξαιτίας ενός πανό που είχαν σηκώσει οι οργανωμένοι και του έριχνε ευθύνες μαζί με την Μπιρμπίλη για το γηπεδικό {...}

Τον Τζίγγερ τον φτύνουνε και νομίζει ότι βρέχει.

Έχει σε τόσο υπόληψη τη νοημοσύνη των πράσινων οπαδών (συνηθισμένος από τους αναγνώστες του DERBY THS ION) που θεωρεί οποιαδήποτε ενέργεια εναντίον του κατευθυνόμενη από τον Πατέρα ή τον Βγενόπουλο.

Συλλαλητήριο ώστε να πουλήσει και να φύγει ο ανίκανος πρέπει να γίνει.

Ας του πάρουν και το θέμα του γηπέδου από τη δικαιοδοσία γιατί δε βλέπω να φτιάχνουμε ποτέ γήπεδο.

Ανώνυμος είπε...

Θέλουμε ΝΤΑΜΠΛ!Τέλος

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

"Την επιθυμία του να δει και πάλι τον Σωτήρη Κυργιάκο να φορά τη φανέλα του Παναθηναϊκού εξέφρασε με δηλώσεις του ο Γιούρκας Σεϊταρίδης. «Έχω πει πολλές φορές πως θεωρώ τον Κυργιάκο έναν από του καλύτερους στόπερ στην Ευρώπη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο διεθνής Έλληνας αμυντικός."

Μακάρι.

Όντως το αλάνι θα ήταν μια σημαντική προσθήκη και θα έθετε και ένα τέρμα στην εποχή "δουλείας" του Βαρδινογιάννη.

Μαζί με ένα στόπερ μεγάλης αξίας θα θωράκιζαν το κέντρο άμυνας της ομάδας.

Φίλε Elvis ο Φερνάντες που θυμάμαι από τον ΠΑΟΚ ήταν ένας μέτριος παίκτης. Ένας ποδοσφαιριστής που έχει δώσει δανεικό η Μπόχουμ στον Ηρακλή δε μπορεί να αποτελεί μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟ.

Η ομάδα χρειάζεται ένα πολύ καλό τερματοφύλακα. Απλά απαιτούνται χρήματα. ΑΣ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ, ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΑ ΛΙΓΑ.

Νισάφι, πια από την τσέπη μας τα δίνουμε? Πως μας ζητούν λεφτά για να δούμε αυτό το τριτοκοσμικό ποδόσφαιρο που παίζεται στην Ελλάδα?

4minister είπε...

Τα σέβη μου για το βίντεο φίλε, respect!

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Ελπίζω αυτό που διάβασα για Μαιστόροβιτς να είναι πρωταπριλιάτικο ανέκδοτο.

Δε θα αντέξω να βλέπω τους hard core Παναθηναικάρες να υπερασπίζονται τα τσαφ του Σουηδού ξυλοκόπου.

ΕΙΠΑΜΕ, να αναβαθμίσουμε το ρόστερ και να απομακρύνουμε τα σαπάκια και όχι να το εμπλουτίσουμε με νέα.

Ποιός κάνει αυτές τις εισηγήσεις - αν τις κάνει και δεν είναι μλκς των εφημερίδων - ο Αντωνίου?

Συμφωνώ με το πρωτοσέλιδο της ΠΡΑΣΙΝΗΣ για τη "δωρεά" του Δημάρχου Πειραιά, που κάνει αναφορά για κόκκινο βατοπέδι. Αναφέρομαι στην περίπτωση του αδέκαστου Φασούλα που δίνει στον Ολυμπιακό δημοτικό χώρο για ανέγερση του κολυμβητηρίου του.

Υ.Γ. Δεν είναι ο παίκτης που θα κάνει τη διαφορά ο Σκόκο. Ο Κάλστρομ της Λυόν είναι σαφώς ανώτερος παίκτης. Αλλά τι λέω τώρα με Βαρδινογιάννη ως οικονομικό ανάχωμα δεν έχουμε ελπίδα. Απομάκρυνση του Τζίγγερ όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Η μόνη ελπίδα.

Ανώνυμος είπε...

ΦΟΒΕΡΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ Squarelogic!

Ποιός θα περίμενε πριν λίγο καιρό, ότι ένα βίντεο θριάμβου θα ξεκινούσε με φωτογραφία του περισσότερο προπηλακισμένου από τους ίδιους μας τους οπαδούς παίκτη, του Λουκά ΒΥΝΤΡΑ!

---

Όσο για την πρόταση του ... μάνατζερ ΓΙΟΥΡΚΑ,

ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΓΙΑΚΟ!

Θα μάς βοηθήσει πάρα πολύ, όπως μας βοήθησε και ο ίδιος ο Γιούρκας!

Αυτός είναι ο κεντρικός αμυντικός ευρωπαϊκής κλάσης που ψάχνει ο Παναθηναϊκός μας!

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ
http://www.sigmalive.com/simerini/sport%20time/256436

Στις 10 χειρότερες φετινές μετεγγραφές στην Αγγλία περιλαμβάνει αυτήν του Σωτήρη Κυργιάκου στη Λίβερπουλ η ιστοσελίδα goal.com!

Στο δημοσίευμα, ο Έλληνας αμυντικός χαρακτηρίζεται ως καλτ ήρωας, ποδοσφαιριστής, δηλαδή, που έχει γίνει (πολύ) αγαπητός στους φίλους των «κόκκινων» όχι για την αγωνιστική του αξία, αλλά για το… παρουσιαστικό του. Βέβαια, η ίδια ιστοσελίδα, πριν από λίγο καιρό, αναφερόταν στον Sotis με τα καλύτερα λόγια, σημειώνοντας πως «είναι η καλύτερη καλοκαιρινή μετεγγραφή της Λίβερπουλ».

Το δημοσίευμα αναφέρει: «Ο Κυργιάκος έγινε ο πρώτος Έλληνας παίκτης που φόρεσε ποτέ τη φανέλα της Λίβερπουλ, όταν ολοκλήρωσε τη μετεγγραφή ύψους 2.000.000 λιρών τον περασμένο Αύγουστο, όμως είναι απίθανο να ξαναστραφούν σύντομα οι "κόκκινοι" στη Νότια Ευρώπη, αν δεν υπάρξει κάποια βελτίωση στις εμφανίσεις του αμυντικού.
Επιρρεπής σε λάθη και θαυμαστής των παραδοσιακών δυνατών μαρκαρισμάτων -αρκεί να ρωτήσετε τον Μαρουάν Φελαϊνί της Έβερτον, που δεν έχει αναρρώσει ακόμα από τη σκαριά που δέχτηκε από τον Κυργιάκο στο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ- ο ποδοσφαιριστής που μοιάζει με τον Τζέιμς Μποντ, έχει γίνει κάτι σαν καλτ ήρωας στο Άνφιλντ».

Καλά, σιγά μην ξέρουν από μπάλα τ' αγγλάκια!

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Τα ίδια υποστηρίζει και ο Γκότζος.

Δε μου προκαλεί εντύπωση.

Έχουμε καλύτερο παίκτη από τον Κυργιάκο στο κέντρο της άμυνας?

Παίζει στη Λίβερπουλ βασικός?

Σιγά μη ξέρουν από μπάλα τα αγγλάκια. :-)

Άγγλοι, οι τιμητές των στόπερ που ξέρουν καντάρια μπάλα (ας καγχάσω).

Τον Σειταρίδη (γιατί και αυτόν τον κυνήγησε ο Γκότζος τρελά) θα τον κρίνεις μόλις είναι υγιής και κάνει προετοιμασία.

Ο Κυργιάκος δεν επιστρέφει όσο ασκεί βέτο ο ανίκανος οπότε ησύχασε.

Πες μας για τον Βαρδινογιάννη. Πόσο μεγάλος πρόεδρος είναι, ότι πρέπει να μείνει και ότι κακώς γκρινιάζαμε όλα αυτά τα χρόνια (μόνο κάτι χιλιάδες μαλάκες που βγήκαν στους δρόμους είχαν αντίθετη άποψη από σένα.)

Γκοτζαλάκια όλου του κόσμου ενωθείτε.

EVIL ELVIS είπε...

πολυ ομορφο video μπραβο square!

οι δικες μου σκεψεις για το καλο της ποδοσφαιρικης ομαδας του ΠΑΝΑΘΗΝΑ'Ι'ΚΟΥ:

1) παραμονη ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΤΕΡΑ στην προεδρια
2) αναληψη του γηπεδικου απο ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ και οχι τον ανικανο τζιγκεροσαρμα [πχ να αναλαβει ο βγενο]
3) αποκτηση 2 στοπερ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΛΑΣΗΣ [αλλα επειδη ακομα δεν γνωριζουμε ποσα λεφτα θα πεσουν για μεταγραφες, πολυ καλη φανταζει η επιλογη 1 στοπερ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΛΑΣΗΣ και διπλα του ο κατσουρ - με ταυτοχρονη επιστροφη ματος για μπακ απ στα χαφ]
4) δεξι φτερο στυλ ΓΚΟΒΟΥ [μακαρι να ερθει ο ιδιος ο γκοβου]
5) τζαβελλας για ΒΑΣΙΚΟΣ στα αριστερα με ΑΛΛΑΓΗ σπυροπουλο [ο τζαβελλας βγαζει ματια και κανει πραγματα που ο σπυρο βλεπει μονο στον υπνο του. κριμα για τον σπυρο που δεν ειχε -μεχρι στιγμης- την εξελιξη που θα θελαμε. ο τζαβελλας παιζει ολη την αριστερη πλευρα α λα μινχ και εχει σουτ και σεντρα που μονο τα καλα 10ρια διαθετουν]
6) τερματοφυλακας: ΕΙΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΤΖΟΡΒΑ [φαση κασιγιας δλδ] για Νο 1, ειτε αν ερθει καποιος ισαξιος με προσοντα [πχ φερναντεζ, πρωην παοκ και νυν δανεικος μεσω μποχουμ σε ηρακλη] να μπει 2ος ο νεος και να μεινει 1ος ο ΤΖΟΡΒΑΣ. εχω δηλωσει επανηλειμενα πως τον στηριζω τον αλεξ και θεωρω οτι ειναι παρα πολυ καλος και φυσικα ακομα εχει πολλα περιθωρια βελτιωσης. οποτε να εκθρονιστει απο βασικος ΜΟΝΟ αν ερθει κανας κασιγιας, αλλιως παραμενει 1ος.

με ερωτηματικο:
1) νιοπλιας: οπως ολα δειχνουν, θα παραμεινει ως προπονητης. εδειξε καλα στοιχεια και κακα επισης. ισως τα κακα [συντηρητισμος] ειναι προιον της πιεσης της κατακτησης του τιτλου. ΑΝ ειναι να ερθει ο μουρινιο, τοτε οκ. αλλιως, στηριζουμε νιοπλια γιατι ξερει τι σημαινει ΠΑΟ και τι σημαινει ψυχολογια. φυσικα θα προτιμουσα να ερθει ο νιοπλιας οταν θα ειναι ΕΤΟΙΜΟΣ, πχ σε 3-4 χρονια, τωρα ακομα ΝΕΟΣ ειναι [σε θεμα εμπειριας προπονητικης]. αλλα και ο τεραστιος κυραστας και ο ροτσα τα ειχαν παει περιφημα, κυριως μεσω της σκληρης δουλειας, καθημερινης ενασχολησης, και γνωσης της ελληνικης και ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗΣ νοοτροπιας. αυτα τα 3 τα διαθετει ο νιοπλιας, συνεπως ας τον στηριξουμε και ας ελπισουμε πως τη νεα σεζον, που θα ξερει καλυτερα τους παικτες και θα εχει κανει ο ιδιος την προετοιμασια, θα ειναι και πιο "τολμηρος"
2) αντωνιου: τον εχω βρισει τρελα κατα καιρους. ομως ο πατερας λεει συνεχεια τα καλυτερα, ειδικα σε μια προσφατη συνεντευξη του. εχασε καλες ευκαιριες παικτων αλλα εφερε και αποτελεσματα με αλλες μεταγραφες. ισως εφταιγε η απειρια. η απειρια διορθωνεται. η μαλακια ομως οχι. συνεπως;

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:
1) γιουρκας σειταριδης: εδειξε τελευταια καλα στοιχεια, μακαρι να γινει ο γιουρκας που λατρεψαμε. να μεινει φυσικα. με μαρινο θα καλυψουν την δεξια πλευρα της αμυνας.
2) βυντρα: η καλυτερη του χρονια εδω και 6 χρονια. ματια εχουμε ολοι και βλεπουμε. να μεινει ως μπαλαντερ στην αμυνα, εκτος κ αν σκασει παλι καμια προταση 1.8 απο χερτα οπως προπερσι.
3) σαριεγκι: αντιο γιοσου. ελπιζω να μην ανανεωθει το συμβολαιο σου. [παρε και 2στιχο αφιερωμενο] φιλοτιμος αλλα μετριοτατος.
4) καντε μενει ως αλλαγη.
5) μπιαρσμιρ παει δανεικος και γυρναει ο david. αν δεν γυρισει ο david, ας μεινει ως αλλαγη ο μπιαρσμιρ.
6) ΑΝ γινει deal με aek για skoko, ΜΗΝ ΔΩΣΕΤΕ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ. δωστε μαντζιο [αν δεν τον αγορασει η ανορθωση] και κλεητονίδη. ο σαλπι φευγει, θα διωξουμε και τον πετροπουλο, ε μονο ο σισε θα ειναι φορ δλδ στο ροστερ μας; εκτος κ αν παρουν και ακομη 1 σισε. τοτε αλλαζει. αλλα επειδη δεν φαινεται να ειναι στα πλανα η αποκτηση καθαρου φορ, ΚΡΑΤΗΣΤΕ τον ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ.


δεν χρειαζεται καθε φορα που καποιος θα εκφερει ΜΕ ΚΟΣΜΙΟ ΤΡΟΠΟ τις αποψεις του, να του επιτιθονται οι υπολοιποι και να του βριζουν μανα, σπιτια κλπ.
οποιος διαφωνει, ας το κανει με κοσμιο τροπο.

φιλικα προς ολους

EVIL ELVIS είπε...

συμπληρωνω

gabriel, galinovic, δαρλας, να λυθουν τα συμβολαια τους ΑΜΕΣΑ. ΔΕν μπορουν τα παλικαρια, τι να κανουμε; ΔΕΝ μπορουν.

squarelogic είπε...

evil elvis
άνοιξες λίγο πρόωρα τα θέματα της επόμενης μέρας,αλλά γενικά συμφωνώ μαζί σου.Θα επακολουθήσει ποστ εν καιρώ...

squarelogic είπε...

Tζόννυ,
σοβαρολογείς περί Κυργιάκουή ειρωνεύεσαι?Δυσδιάκριτο...
Ρε παιδιά θα ηταν καλή επιλογή ως πρόπερσι.Τώρα πια θα ήθελα κάτι νεώτερο και καλύτερο.
Κι επίσης που είδατε την βοήθεια του Γιούρκα?Η δική μου εντύπωση είναι οτι χρησιμοποίησε τον ΠΑΟ,κάθισε στα πιτς σχεδόν όλη τη σεζόν,κι έπαιξε 3 ματς στο τέλος για να πάει Μουντιάλ.
Δεν βλέπω τον λόγο γιατί να στοιχηματίσω και την επόμενη σεζόν στο αν θα βρει καποια στιγμή τον παλιό του εαυτό ο Γιούρκας(κι ας μου άρεσε πολύ πριν φύγει..).
όσο για τα περι Μαιστόροβιτς,Βιερίνια,Σκόκο κλπ δείχνουν μόνο φτώχεια παραστάσεων και διανοητική νωθρότητα εκ μέρους του τεχν.δ/ντή.
Δηλ.κοιτάμε μόνο οτι παίζει στην αυλή μας κι ας μιας πιάσουν και τον κώ...?
Και μετά στα ευρωπαικά ματσάκια ανακαλύπτουμε άγνωστα παικτάκια που φαίνονται υπερηχητικά μπροσ΄τα στους ακριβοπληρωμένους "μονόφθαλμους" της φτωχής εγχώριας αγοράς?
Τι τους έχουμε 15 σκάουτερς τότε?

EVIL ELVIS είπε...

square,

στο θεμα γιουρκα να θυμηθουμε οτι δεν ηταν ετοιμος οταν γυρω στον οκτωβρη αν θυμαμαι καλα ο 10κατε φωναζε στον ρεχαγκελ να μην τον χρησιμοποιησει στην εθνικη αλλα ο οθωνας τον εβαλε για 90 λεπτα και την επομενη μερα βγηκε ανακοινωση οτι ο γιουρκας βγηκε off. δεν θα μαθουμε ποτε αν και κατα ποσον "κοροιδεψε" τον ΠΑΟ και αν οι συνεχεις μικροτραυματισμοι ηταν υπαρκτοι ή όχι, παντως πιστευω πως το καλοκαιρι, που θα εχει συμμετασχει στην προετοιμασια και θα βρει τα πατηματα του, θα ειναι βασικος δεξια. μην ξεχναμε πως ειχε να παιξει κοντα 10 μηνες μπαλα μεχρι που υπεγραψε σ εμας. επισης μην ξεχναμε πως ημουν ακρως επιφυλακτικος για την επικειμενη μεταγραφη του στον ΠΑΟ απο περυσι τον Ιουνιο. τον πηραμε ελευθερο, πληρωνεται βασει συμμετοχων, συνεπως "μικρο το κακο" ενω αμα στρωσει μεσα στο καλοκαιρι, "μεγαλο το καλο" :)

μακαρι να πανε ολα καλα με τον γιουρκα, για τον ΠΑΟ μας. για τα προσωπικα οφελη του κατσουρ, του γιουρκα κλπ χεστηκα κ εγω κ εσυ κ ολοι μας :)

ΠΑΝΑΘΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ
ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣ [παικτης, team manager, παραγοντας, οδοκαθαριστης] ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΠΕΟ.

Ανώνυμος είπε...

Πριν 3 χρόνια περίπου μου έκανε εντύπωση ένα ενθουσιώδη δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας tο οποίο αναφερόταν στα φυντανάκια του Παναθηναϊκού....τα οποία όμως όπως ξέρετε και ξέρουμε δεν πρόσφεραν τα αναμενόμενα...
Επειδή τα λέω μπερδεμένα...θα γίνω πιο σαφής...
Σε κείνο λοιπόν το δημοσίευμα αναγράφονταν οι φράσεις :

''σύγχρονη ποδοσφαιρική αγορά, γρήγορα αντανακλαστικά, σωστές επιλογές και πρόβλεψη'' και αναφέρονταν προφανώς σε μεταγραφικές κινήσεις της τότε Διοίκησης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός (δίνοντάς της τα εύσημα) και συγκεκριμένα συμβόλαια νεαρών παιχτών της ομάδος! Έγραφε λοιπόν…

Ελίνι Δημούτσος : Ρήτρα 5 εκ. ευρώ
Αρκάντιους Μάλαρτζ: Ρήτρα 6 εκ. ευρώ
Νταμ Εντόι: Ρήτρα 15 εκ. ευρώ (ΜΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ)
Σιμάο : Ρήτρα 5 εκ. ευρώ
Νασίφ Μόρις : Ρήτρα 7 εκ. ευρώ!!!
Σωτήρης Λεοντίου: Ρήτρα 5 εκ. ευρώ!!! (Σημείωση: ήταν ήδη τραυματίας)
Και Σωτήρης Νίνης….ρήτρα 15 εκ. ευρώ για εξωτερικό και 17 εκ.για Ελλάδα…

Επειδή ποτέ μου δεν πίστεψα ούτε για αστείο ότι κάποιος από τους παραπάνω αξίζει τα παραπάνω χρήματα στο Πρωτάθλημα του Γκαγκάτση…(το δημοσίευμα είναι 25 Νοε 2007) κράτησα το δημοσίευμα…..
Έρχομαι στο σήμερα….διαβάζω το παραπάνω άρθρο …γελάω…και θέτω το εξής ερώτημα σε όλους τους φίλους του Παναθηναϊκού….
Ήταν τόσο άκυρη και επικίνδυνη η προηγούμενη διοίκηση του Παναθηναϊκού…ή ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ MALAKES

Τρίφυλλος είπε...

Ανώνυμε απίστευτο...

Πραγματικά απίστευτο!

island είπε...

Πολύ καλό το βίδεον Σκουέαρ...

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Παιδιά το χάσμα ανάμεσα σε Τζίγγερ, Πατέρα - Βγενό μεγαλώνει και οδηγούμαστε σε μετωπική.

Για να δούμε τι θα δούμε.

Βλέπετε τώρα ο Τζιγγεράκος που έχει καμιά 15άρα από το τσάμπιονς σίγουρα το παίζει μάγκας.

Πως θα γίνει να "απαλλαγούμε" από αυτή την οικογένεια βρε παιδιά? (με ειρηνικό τρόπο εννοώ μην παρεξηγηθώ)

Είναι το καρκίνωμα του ΠΑΟ μας. :-(

Ανώνυμος είπε...

Squarelogic,

πλάκα έκανα! Συμφωνώ μαζί σου για τον ΚΥΡΓΙΑΚΟ. ΑΝ είναι να πάρουμε κεντρικό αμυντικό ευρωπαϊκής κλάσης, αυτός δεν μπορεί να είναι ο ΣΩΤΗΣ. Γιατί η ομάδα δεν έχει ανάγκη ένα "χάμερ" (τι ηλιθιότητα!), αλλά ένα κεντρικό αμυντικό δυνατό και ταυτόχρονα έξυπνο, ευκίνητο, με τεχνική κατάρτιση και με ικανότητα να βγάζει τη μπάλα μπροστά.

Εκτός κι αν θέλουμε κι εμείς ένα καλτ ήρωα...

Για τον ΓΙΟΥΡΚΑ, κι εγώ πιστεύω ότι τελικά χρησιμοποίησε την ομάδα μας πατώντας σ' ένα πραγματικά προνομιακό συμβόλαιο που με ελάχιστες συμμετοχές του έδινε πολύ μεγάλα κέρδη.

Αυτό που λέει ο ΕVIL ELVIS, ότι τον "έκαψε" ο Ρεχάγκελ βάζοντάς τον να παίξει ενώ δεν είχε αποθεραπευτεί, είναι η μισή αλήθεια, διότι ο ΓΙΟΥΡΚΑΣ θα μπορούσε τότε να είχε ταχθεί με το μέρος του Παναθηναϊκού και να είχε αρνηθεί τη συμμετοχή του στην Εθνική, χωρίς κανένας να τολμήσει να του πει τίποτα - όμως εκείνος προτίμησε σαφώς την Εθνική σε βάρος του Παναθηναϊκού.

Παρολαυτά εξακολουθώ να υποστηρίζω αυτό που είχα πει από την πρώτη στιγμή που ο ΓΙΟΥΡΚΑΣ υπέγραψε στην ομάδα μας: ΑΝ ΘΕΛΗΣΕΙ να παίζει μπάλα έστω σαν επαγγελματίας, ΤΟΤΕ θα αποτελέσει σημαντικότατο παίχτη του Παναθηναϊκού αφού ήταν (και μπορεί να ξαναγίνει, αν το θελήσει) ένα δεξί μπακ κλάσης.

Μέχρι στιγμής δεν έδειξε πως ΘΕΛΕΙ να παίξει για τον Παναθηναϊκό. Ίσως όμως το δείξει την ερχόμενη σεζόν. Μακάρι...

EVIL ELVIS είπε...

τζονι,

για το "πατώντας σ' ένα πραγματικά προνομιακό συμβόλαιο που με ελάχιστες συμμετοχές του έδινε πολύ μεγάλα κέρδη" :

το συμβολαιο του γιουρκα αναφερει πως θα πληρωνεται αναλογα με τις συμμετοχες του. με βαση λοιπον τις αγωνιστικες του παρουσιες, θα καρπωθει για ΦΕΤΟΣ γυρω στις 350.000 euro.

για το "να είχε αρνηθεί τη συμμετοχή του στην Εθνική" :

ειναι τιμη για καθε ποδοσφαιριστη να συμμετεχει στην εθνικη ομαδα της χωρας του, συνεπως και κουτσος να ηταν, δεν νομιζω οτι θα αρνιοταν να παιξει.



"
Παρολαυτά εξακολουθώ να υποστηρίζω αυτό που είχα πει από την πρώτη στιγμή που ο ΓΙΟΥΡΚΑΣ υπέγραψε στην ομάδα μας: ΑΝ ΘΕΛΗΣΕΙ να παίζει μπάλα έστω σαν επαγγελματίας, ΤΟΤΕ θα αποτελέσει σημαντικότατο παίχτη του Παναθηναϊκού αφού ήταν (και μπορεί να ξαναγίνει, αν το θελήσει) ένα δεξί μπακ κλάσης.

Μέχρι στιγμής δεν έδειξε πως ΘΕΛΕΙ να παίξει για τον Παναθηναϊκό. Ίσως όμως το δείξει την ερχόμενη σεζόν. Μακάρι..."


συμφωνω. ειδικα το καλοκαιρι που θα κανει και καλη προετοιμασια, φαινεται να πληρουνται οι προυποθεσεις για να αποδωσει ΠΟΛΥ καλυτερα τη νεα σεζον.

Ανώνυμος είπε...

Elvis,

ίσως να έχουμε διαφορετική πληροφόρηση για το συμβόλαιο του ΓΙΟΥΡΚΑ, αλλά νομίζω ότι η δική σου είναι ελλιπής.

Συγκεκριμένα ο Γιούρκας υπέγραψε για 4 τέσσερα χρόνια ξεκινώντας από τις μόλις 200.000 ευρώ το χρόνο ...

... αλλά πρόσεξε: με "μπόνους υπογραφής συμβολαίου" 400.000 ευρώ εφόσον θα συμμετείχε έστω και σε μόλις πέντε (5) αγώνες και έστω για μόλις ένα (1) λεπτό στον καθένα από αυτούς (απ' όπου και το μυστήριο των συμμετοχών του ενώ ήταν σαφώς ανέτοιμος)!

Το σύνολο 600.000 ευρώ ...

... στα οποία, βάσει του συμβολαίου του, προστίθενται: 150.000 ευρώ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος + 20.000 ευρώ για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League = 170.000 ευρώ.

Επομένως για φέτος έχει συνολικά ΗΔΗ καθαρίσει 600.000+170.000 ευρώ=770.000 ευρώ!

Καθόλου άσχημο για ένα παίκτη, που έπαιξε σε 6 μόλις αγώνες, έτσι;

Βάλε κι από πάνω άλλα 50.000 ευρώ σε περίπτωση που κατακτήσουμε και το Κύπελο = 820.000 ευρώ!!!

Τα στοιχεία από εδώ:

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10534&subid=2&pubid=6357577

Νομίζω λοιπόν ότι θα συμφωνείς, πως πρόκειται για συμβόλαιο υπερπρονομιακό για ένα παίκτη, που:
1.είχε μείνει ελεύθερος (το συμβόλαιό του με την ΑΤΛΕΤΙΚΟ είχε λυθεί από το Μάιο του 2009!),
2.είχε να παίξει κανά 6μηνο μπάλα,
3. μέχρι την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου δεν τον είχε ζητήσει καμιά ομάδα εδώ ή έξω, και επιπλέον
4. δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες του Europa League στη φάση των ομίλων, που έπαιζε ο Παναθηναϊκός!!!

Αυτά για το συμβόλαιό του. Όσο για την Εθνική, όσο κι αν είναι τιμή για ένα παίκτη να παίζει σε αυτήν, δεν παύει να είναι παράλογο και ανεύθυνο να παίζει όταν είναι δεδομένο ότι είναι ανέτοιμος αγωνιστικά και επομένως επικίνδυνο για την αθλητική του ακεραιότητα - την αποκατάσταση της οποίας δεν πληρώνει βέβαια η Εθνική αλλά η ομάδα του!

Για να παίξει μπάλα πάει κανείς στην Εθνική αδελφέ, όχι για τα ... Δερβενάκια και το Χάνι της Γραβιάς.

Επομένως, all things considered, δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια αμφιβολίας στο ότι ο ΓΙΟΥΡΚΑΣ όντως χρησιμοποίησε τον Παναθηναϊκό, όπως είπε ο Squarelogic.

EVIL ELVIS είπε...

τζονι,

σ ευχαριστω για την εκτενη ενημερωση, οντως η πληροφορηση μου ηταν ελλιπης. θυμομουν μονο το οτι ξεκινουσε απο 200.000 ετησιως και υπολογισα λαθος τα bonus συμμετοχων, για αυτο και εβγαλα λανθασμενα 350.000

φυσικα και δεν διαφωνω οτι ουσιαστικα ο ΠΑΟ του εσωσε την καριερα, αφου ηταν στα αζητητα και ολοι αμφεβαλαν για το αν θα παιξει ξανα μπαλα σε καλο επιπεδο.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑΤΑ. ΜΑΤΟΣ, ΙΒΑΝΣΙΤΣ,ΜΟΥΝ,ΜΕΛΙΣΣΗΣ, ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΚΑΙ ΜΟΡΙΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ.- ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΑΜΑΤΑ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ...

squarelogic είπε...

τον Ντέιβιντ που τον είδες ρε ανώνυμε?
Κι ο προπέρσινος Μάτος σε χάλαγε?
Μην τους τσουβαλιάζουμε όλους μαζί...

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Ενημερωτικά ο Ζιουλί είναι 34 χρονών.

Ελπίζω τα ονόματα που ακούγονται να είναι μαλακίες των δημοσιογράφων.

Ελπίζω επίσης η ομάδα να ενισχυθεί εκεί που πονάει και να φύγουν οι άμπαλοι από την ομάδα.

Ελπίζω, τέλος, να φύγει ο Βαρδινογιάννης από την ομάδα.

Ένα συλλαλητηριάκι έμεινε.

Μετά το κύπελλο θα πέσει πολύ γέλιο.

Ο Βγενό ετοιμάζει μετωπική με Τζίγγερ. Ξεμπρόστιαμα, ξεβράκωμα, πείτε το όπως θέλετε.

Υ.Γ. Συμφωνώ με ανώνυμο ότι τα ονόματα που ακούγονται δεν είναι παίκτες για το νέο ΠΑΟ.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Βρε συ Elvis σε ένα Παναθηναικό που ψάχνεις με το ματοκυάλι να βρεις κανένα καλό ποδοσφαιριστή μας φταίει ο Γιούρκας?

Το παιδί καλά έκανε και έπαιξε στην Εθνική. Ήταν αγύμναστος και τραυματίστηκε.

Μας πειράζει που παίρνει λεφτά?

Ο Τουρτούρας του τα δίνει?

ΗΜΑΡΤΟΝ δηλαδή.

Ίσα ίσα θα είναι και υποχρεωμένος να παίξει μπάλα.

Μακάρι να γυρίσει ο Σώτος. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΙΚΤΗ.

Όχι σε Ντέηβιντ, Ιβανιστς και λοιπούς κουτσούς. Ανανέωση του υλικού.

Lada είπε...

Συμβόλαιο
800 χιλιαρόπουλα
για 5 λεπτά performance,
που θα πει 160 χιλιαρόπουλα το 1 λεπτό, ούτε η Beyonce δεν παίρνει!
Όχι ένας πρώην αρτίστας.
Μπράβο στο μάγκα με τις Ferrari!
Καλά έκανε και τους έγδαρε.

Ανώνυμος είπε...

Ο Stabolzief, Σκοπιανός επιθετικός της Golden Team ενημερώθηκε από τον Κώστα Αντωνίου ότι από τη σεζόν 2010-11 θα αποτελέσει μέλος της πρώτης ομάδας του Τριφυλλιού και θα προπονείται σε μόνιμη βάση μαζί της. Ουσιαστικά, ο "Στάμπο" προορίζεται να αποτελέσει το μπακ-απ του Σεμπάστιαν Λέτο στο αριστερό άκρο της γραμμής κρούσης.


OXI STOUS SKOPIANOUS RE MALAKES

ANTISTASI SE OLA TA EPIPEDA

I MAKEDONIA INE ELLINIKI

ANISTORITA ZWA

EVIL ELVIS είπε...

μαυρη νυχτα,

θα ηθελα να αναφερω την γνωμη μου για το σχολιο σου:

"ψάχνεις με το ματοκυάλι να βρεις κανένα καλό ποδοσφαιριστή"


Παρακατω παραθετω συγκεκριμενους παικτες του ροστερ μας και την γνωμη μου για τον καθενα τους:


ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ: τιτανοτεραστια μορφη, παικτης ουσιας με μεγαλο μυαλο και εμπειρια, ΤΙΜΗ που φοραει την φανελα του ΠΑΟ μας. δεν την φοραει ομως απλα, αλλα ειδικα φετος ειναι απο τους κυριους υπευθυνους της κατακτησης του τιτλου. καταπινει χιλιομετρα και κοβει και ραβει μεσα στο γηπεδο. κορυφαιος παικτης.

ΣΙΣΕ: εχει βαλει 23 goal στο πρωταθλημα και εχει χασει και καμια 10ρια άχαστα. οχι απλα η πιο αξιοπιστη πηγη σκοραρισματος στην ομαδα μας, αλλα ΜΟΝΙΜΗ πηγη κινδυνου για καθε αντιπαλο, αφου προσηλωνονται στο μαρκαρισμα του και αφηνουν ακαλυπτους χωρους τους οποιους εκμεταλευονται άλλοι συμπαικτες του σισε [οπως πχ ο κατσουρ στον 1ο γυρο]. μεγαλος παικτης και σκιζεται μεσα στον αγωνιστικο χωρο και ειναι και αποτελεσματικος. ΑΥΤΟ θες απο σεντερ φορ. δλδ ο ινζαγκι, που μια ζωη ειναι οριακα offside και απλα σπρωχνει τη μπαλα στα δικτυα, θα πουμε οτι ειναι ασχετος, επειδη ΑΠΛΑ σπρωχνει την μπαλα στα διχτυα; απο τον σεντερ φορ θες να βαζει goal. ΟΠΩΣ να 'ναι, αρκει να μπει στο πλεκτο. ο σισε εχει βαλει τακουνακια, πλασε, σουτ, κεφαλιες.

ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ: στον 1ο γυρο εβγαινε 2ος φορ, ως καθαρο 8ρι και οχι απλα εβαλε 8 goal, αλλα μοιραζε και μπαλιες που μετουσιωνονταν σε goal. στο β γυρο ο νιοπλιας τον χρησιμοποιησε ως 6ρι, οπου "βαριοταν" να μαρκαρει και ψιλοπερπατουσε, ενω ως στοπερ επαιξε πολυ καλα και μυαλωμενα. ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ πως ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ παικτης, και παιζει παντου γιατι ειναι και πανεξυπνος. λουκανιδης νο2. δεν παιρνω ποσοστα για να τον υμνησω, αλλα ειναι παικταρας. ΟΛΟΙ κανουν κακα ματς, για τους δικους τους λογους. δεν ξερω αν ειναι κλικαδορος, εγω εδω απλα σου απανταω ποιοι θεωρω οτι εχψουν ποιοτητα στο παιχνιδι τους. πολυ καλη λυση για ΜΟΝΙΜΟΣ στοπερ αν αποκτηθει ΜΟΝΟ 1 στοπερ κλασης.

ΝΙΝΗΣ: πολυ καλη διαχειριση του εκανε φετος ο βοηθος 10κατε και ο νιοπλιας ακομα καλυτερη. ο νινης εχει αρτια τεχνικη καταρτιση και παιζει μυαλωμενα. σιγα σιγα αποκτα και ο ιδιος εμπιστοσυνη στον εαυτο του, συνεπως και αυτοπεποιθηση, που ειναι ΖΩΤΙΚΟ για καθε παικτη [δες πχ βυντρα φετος που η ψυχολογια του ηταν στα υψη, λογω κυριως της ΣΤΗΡΙΞΗΣ στο προσωπο του]. εχει ολο το μελλον μπροστα του ωστε να γινει ΑΚΟΜΑ καλυτερος.

ΛΕΤΟ: τρελη τεχνικη, ξερει πολυ μπαλα, αλλα οπως καθε αργεντινος, ειναι ατομιστης και ιδιομορφος. ΑΝ στρωσει σε αυτα τα 2, θα παρα-μιλαμε. ειναι αδιαμφησβητητες οι ικανοτητες του.

ΚΑΡΑ: παθος, δυναμη, σωστες μπαλιες, ψυχαρα. ΔΕΝ πρεπει να φοβαται ο εκαστοτε προπονητητης να τον κανει αλλαγη, δεν ειναι και ο ζινταν. στα πλην του οτι ταλαιπωρει την μπαλα, δημιουργει εκνευρισμο σε συμπαικτες, και θεωρει οτι "εγω ειμι το φως".

ΣΙΜΑΟ: ακουραστος, σκυλι, δεν εχει "ποιοτητα" (οπως εχει ο μέσι) αλλα με αυτον στην 11αδα δεν περναει τπτ. ή ο παικτης, ή η μπαλα. απιστευτα πολυτιμος, πρεπει ωστοσο να συγκρατει τα νευρα του.

ΤΖΟΡΒΑΣ: δειχνει πως ΣΥΝΕΧΩΣ προοδευει. απιστευτα ρεφλεξ, υστερει μονο σε εμπειρια. ΠΩΣ ομως αποκτα εμπειρια ο τερματοφυλακας; γυαλιζοντας τον παγκο; ο τζορβας δεν ειναι λεβ γιασιν, αλλα ειναι τερματοφυλακας του 7,5-8 και σιγουρα θα γινει ακομα καλυτερος. εχει τα εχεγγυα να ειναι Νο1 στον ΠΑΟ για 10 χρονια.

EVIL ELVIS είπε...

ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ: τοσα χρονια τον χαρακτηριζει το φιλοτιμο και η υπερπροσπαθεια. μεχρι περυσι σκιζοταν περισσοτερο και απο τον καρα. ειναι ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ για 4-4-2 με ενα κοβασεβιτς/σισε διπλα του. ΔΕΝ ειναι εξτρεμ. φετος το μυαλο του ηταν στη σαλονικα, λογικο, εχει μια φημη να αποκαταστησει και μια γυναικα επισης να αποκαταστησει :). δεν βοηθησε τοσο φετος οσο τις αλλες χρονιες, λογικο ομως, επαιζε σε αλλη θεση φετος. ΔΕΔΟΜΕΝΟ πως ΔΕΝ εχει πλασέ. σκοραρει με τακουνακι, κεφαλια-ψαρακι, αναποδο ψαλιδι, σουτ απο 35 μετρα, αλλα τετ-α-τετ ΔΕΝ μπορει. να ειναι καλα το παλικαρι, ας γυρισει στον παοκ, καμια κακία, κανενα πρόβλημα. περα απο τα θετικα του αγωνιστικα στοιχεια, επιπλεον ποτε δεν πουλησε παναθηναικοφροσυνη, κατι που εχει εκτημηθει απο ολους τους φιλαθλους του ΠΑΟ. ΑΝ ΜΕΙΝΕΙ, να παιζει φορ διπλα στον σισε σε 4-4-2. ΑΝ φυγει, να αποκτηθει ενα ΚΛΑΣΙΚΟ δεξι φτερο που να ειναι ΚΛΑΣΗΣ [αυτη η λεξη θα μας στοιχειωνει για πολλα χρονια :)]


καθενας σας φυσικα μπορει να σχολιασει τις αποψεις μου, δεν σημαινει πως τα πραγματα ειναι ετσι οπως τα βλεπω. κόσμια και με επιχειρηματα, ας κανουμε ωραιες συζητησεις για την ομαδα μας.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Φίλε Elvis έχουμε διαφορετική αντίληψη για το ποδόσφαιρο και για τον πολυμετοχικό ΠΑΟ (για το Βαρδινογιαννικό ΠΑΟ είναι τιτανοτεράστια ομάδα).

Δεν είναι κακό αυτό. ;-)

Δε "θέλω" στον ΠΑΟ πρώην αστέρες (βλ. Ζιουλί κλπ) και γενικά ποδοσφαιριστές που ανήκουν σε μια "επαρχιώτικη" ποδοσφαιρικά νοοτροπία. Δε θέλω χάμερ, χάμστερ, φεράρι και λοιπές μαλακίες. Θέλω τον ΠΑΟ να λειτουργήσει σοβαρά και με όραμα. Να έχει στόχο την κορυφή της Ευρώπης και όχι του Ελληνικού πρωταθλήματος.

Όσο ο πήχης μένει στα επίπεδα "πρώτος στο χωριό" ευχαριστώ δε θα πάρω.

Υπάρχει πλέον ποδοσφαιριστής Καραγκούνης?

Ευελπιστείς ότι θα παίξει ποτέ μπάλα ο Λέτο?

Πόσα χρόνια μπάλα έχει ακόμη ο Ζιλμπέρτο?

Για μένα ο Τζόρβας είναι ένας μέτριος τερμαοφύλακας χωρίς περιθώρια ανέλιξης δεδομένου ότι είναι 28 και όχι 18.

Ο Σάλπι δε θα ανήκει στο ρόστερ μας πλέον.

Δε συζητάμε για Γκαλίνοβιτς, Καρνέζη, Μαρίνο, Γκάμπριελ, Δάρλα, Σιαρέγκι, Καντέ, Μπίαρσμιρ, Βύντρα, Ρουκάβινα, Πετρόπουλο, Κλέιτον (12 ποδοσφαιριστές όχι παίξε γέλασε).

Σου θυμίζω ότι πρωταθλητής βγήκες επειδή δεν είχες αντίπαλο.

Έπαιξες χάλια μπάλα.

Αποκλείστηκες από το θηρίο......Σταντάρ στο europa, ενώ στο champions league.....δεν ακούμπησες καν.

Αυτός ο ΠΑΟ για μένα τελείωσε.

Θέλει ΡΙΖΙΚΗ ανανέωση και δεν αναφέρομαι μόνο στο έμψυχο υλικό του.


Υ.Γ. Ο Τουρτούρας Lada Gaga? :-))

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Δευτερολογώ.

Φίλε Elvis για μένα δεν έχει νόημα να μιλάμε για την ενίσχυση της ομάδας αν δε ξεκαθαρίσει το διοικητικό τοπίο.

Εκεί παίζονται χοντρά παιχνίδια και εκεί για μένα πρέπει να εστιάσουμε ΟΛΟΙ οι Παναθηναικοί ώστε να ξέρουμε και τι να κάνουμε.

Γιατί κάτι μπορούμε να κάνουμε και εμείς.

Μη ξεχνάς ότι το συλλαλητήριο οδήγησε στην πολυμετοχικότητα. ;-)

Και άσε τους γκάγκα να πανηγυρίζουν και να αποπροσανατολίζουν όταν πριν δύο χρόνια αποθέωναν το καθεστώς Βαρδινογιάννη.

EVIL ELVIS είπε...

φιλε νυχτα

συμφωνω οτι πρωτα πρεπει να ξεκαθαρισει το διοικητικο. δυστυχως ο τζιγκεροσαρμας παει να χωσει παλι την ουρα του και να τα γκρεμισει. εχω πολλακις γραψει πως θεωρω τον τζιγκερ επικινδυνο και ανικανο. δυσκολα θα πουλησει και θα φυγει, αλλα η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια [αυτο ειναι καλο, εκτος και αν ελπιδα λενε την πεθερα σου, οποτε ειναι κακο :)]


για τους παικτες που πρεπει να φυγουν, συμφωνω, με μονη διαφορα οτι ρουκα και λαζαρος πρεπει να μεινουν για να παιζουν αλλαγη + σε κυπελλο. οπως και να το κανουμε, ΔΕΝ γινεται να γινουν 10 μεταγραφες, ποσο δε μαλλον και οι 10 να ειναι ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ. εγω προσωπικα ΔΕΝ βαζω ταβανι στα ονειρα μου. θελω να δω τον τζεραρντ και τον μεσι με την φανελα του ΠΑΟ. αυτο θελω. οσο χαζο ή ρομαντικο κι αν θεωρειται για καποιους. γινεται ομως; ΔΕΝ γινεται.

μπιαρσμιρ ή να μεινει ως 2η αλλαγη ή να παει δανεικος.

για τζορβα διαφωνω καθετα μαζι σου, πραγματικα τον πιστευω πολυ και φετος ήταν απο τους στυλοβατες του τιτλου.

δεν διαφωνουμε για καρα, ειναι χρησιμος σε καποια ματς αλλα σε αλλα ειναι σαν να παιζεις με παικτη λιγοτερο, λογω του εκνευρισμου που δημιουργει σε συμπαικτες, του ατομισμου κλπ.

γραφεις "Ευελπιστείς ότι θα παίξει ποτέ μπάλα ο Λέτο?"

ΕΠΑΙΞΕ μπαλα φετος, εβγαλε πολλες ασιστ και εβαλε και goal. βοηθησε πολυ φετος, και -οπως εγραψα πριν- αν σοβαρευτει και γινει ακομα πιο ομαδικος, θα μιλαμε για παικταρα. ΕΠΑΙΞΕ παντως φετος και μαλιστα κατα περιοδους ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.


ο ζιλμπερτο δειχνει πως ανετα βγαζει αλλη μια χρονια στο ιδιο ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ φετινο επιπεδο.


με σταντάρ τα καμαρια μας δεν μπηκαν ποτε στο γηπεδο. δεν ειναι αχρηστοι! κοτζαμ ρομα την ξε-φτι-λη-σαν μεσα&εξω, και οχι επειδη δεν επαιξε η ρομα, αλλα επειδη η ομαδα -κυριως οι 8-9 παικτες που ανεφερα στο προηγουμενο σχόλιο- εχουν ΠΟΛΛΕΣ δυνατοτητες και κανουν την διαφορά.


Για Καρνέζη, Μαρίνο, Πετροπουλο γιατι δεν συζηταμε; :)

ο μαρινος και ο πετροπουλος ΟΣΟ επειξαν, τα πηγαν πολυ καλα. γιατι να μην ειναι αλλαγες, πισω απο γιουρκα και σισε αντιστοιχα;
τον καρνεζη δεν τον εχουμε δει σε επισημο ματς! απο τι λοιπον τον κρινουμε; απο . . . .το όνομά του; :)

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Δε μπορεί να μιλάμε για ένα μεγάλο ΠΑΟ και να αναμειγνύουμε υλικά που αγοράστηκαν με μια "άλλη" λογική.

Το ξέρω ότι ακυρώνω κάτι που αγαπάς και θες να υποστηρίξεις αλλά συγχώρεσε μου αν το έχω ξεπεράσει και θέλω απλά να πω τα πράγματα με το όνομα τους ή πιο σωστά όπως τα βλέπω εγώ και....τα αποτελέσματα. ;-)

Δεν υπάρχουν ποδοσφαιριστές Μαρίνος, Καρνέζης, Πετρόπουλος, Μπίαρσμιρ, πλάκα με κάνεις? :-)

Δεν υπήρχαν ποτέ.

Θα ακυρώσουμε και αυτό που βλέπουμε?

Θα έπαιζαν οι παίκτες που αναφέρεις στην Άρσεναλ? Στη Λυόν? Στη Μπορντό? Στην Τσσκα? Αλλαγή? Ούτε για να μαζεύουν τις μπάλες δε θα τους είχαν. Ενώ ο Κυργιάκος παίζει στη Λίβερπουλ βασικός και άσε τι λέει ο Gaga και ο Γκότζος.

Επιμένω πως πρέπει να εστιάσουμε στο φαιδρό διοικητικό σκηνικό και όχι να επιδοθούμε σε ένα Παναθηναικό Championship Manager. :-)

Αυτό με το Τζιγγεροσαρμά πρέπει να το ξανασκεφτούμε φίλε Elvis.

Δυστυχώς ένα ολόκληρο σύστημα μας έπεισε ότι ο μιναμιλισμός εφαρμόζεται και στο ποδόσφαιρο.

Ότι οι ομάδες δεν αγοράζονται. Και άλλα πολλά.

Έχουμε πολύυυυυυ δρόμο μπροστά μας μέχρι να ξεβερωμίσουμε.

Ας φύγει πρώτα η οικογένεια Βαρδινογιάννη και τα κολεόπτερα τους και βλέπουμε.

Θα είναι σίγουρα μια καλή αρχή.

;-)

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Ακούω τώρα τα "κατάλοιπα" μιας εποχής που πέρασε και δε θα ξανάρθει στον ΠΑΟ.

Μια εποχή ντροπής για τον ΠΑΟ.

Η εποχή Βαρδινογιαννισμού.

Το ποτάμι δε ξαναγυρνάει πίσω.

Δε ξαναγυρνάμε στους Ζουτάουτας, στους Χαραλαμπίδηδες, στους Μάριτς και στα λοιπά μεγαθήρια που γνωρίσαμε όλα αυτά τα χρόνια.

Είμαστε στερημένοι από τίτλους, καλούς παίκτες, καλή μπαλίτσα, οργάνωση κλπ κλπ όλα όσα αποτελούν επιτομή του σύγχρονου ποδοσφαίρου.

Όχι άλλο τζιγεγροσαρμά που λες και εσύ φίλε Elvis.

EVIL ELVIS είπε...

φιλε νυχτα

θα στο πω και ετσι:

στα δικα μου ονειρα, βασικοι στον ΠΑΟ ειναι οι κασιγιας, πουγιολ, κακα, μεσι, ρουνει

και ΑΛΛΑΓΕΣ τους οι τζορβας, κατσουρανης, λετο, σιμαο, νινης


αλλα αυτο ειναι απλα ονειρο :)

φυσικα θα συμφωνησω πως δεν γινεται να ειμαστε ή του υψους [dream team] ή του βαθους [μαριτς, σαριτς, σεριτς, τριπο-σεριτς :)]

ομως οι 8-9 παικτες που αναφερα και προηγουμενως εχουν μεσο ορο ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ. δεν βαζω ταβανι, αλλα να κοιταμε και την πραγματικοτητα. η οποια λεει πως αν δεν φυγει ο τζιγκερ και οοοοοολοι οι βαρδινογιαννηδες, απο την μιζερια ΔΕΝ θα απαλλαγουμε ποτέ. αλλα και να αναλαβουν πληρως οι βγενο-πατερας, ποσα λεφτα θα βαλουν στον ΠΑΟ για μεταγραφες; παλι με αντιστοιχο νινη θα παιζεις, οχι με μεσι.

o kante για μενα ειναι μετριος και δεν τον θελω ουτε για αλλαγη. το ιδιο και ο σαριεγκι. ο μπιαρσμιρ αποκτηθηκε με 4ετες συμβολαιο, δεν γινεται στο 6μηνο πανω να του λυσουν το συμβολαιο! ουτε εγω θελω 10 "ταλεντα", θελω ετοιμους παικταραδες. για αυτο σου λεω πως με τους 9-10 παικτες που ηδη εχουμε και ειναι πολυ καλοι, παιρνεις 2 στοπερ χενρικσεν-κυργιακο, 1 μινχ αριστερα [ο τζαβελλας γαμαει φετος, μην μ πεις οτι σε χαλαει το ονομα του :)εχω δει ματς του πανιολε φετος και ο τζαβελλας τα κανει ολα. σαν 10ρι παιζει. πιο ποιοτικος και τσαμπουκας απο σπυρο] και 1 δεξι φτερο. δλδ 4 11δατους παικτες. σου φαινεται ως ταβανι, αλλα πρεπει να ειμαστε ρεαλιστες. ΜΑΚΑΡΙ να γινουμε μπαρτσα ή μαντσεστερ. αλλα ακομα και αν αναλαβουν ΠΛΗΡΩΣ οι βγενο-πατερας, δεν πιστευω πως θα επενδυσουν τοσα χρηματα στον ΠΑΟ μας. πχ ο ιδιος ο βγενο λεει "θελουμε 2 σισε, 1 για στοπερ και 1 για χαφ" δεν λεει "θελουμε 1 11αδα" . . . . .

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Φίλε Elvis δε με κατάλαβες σίγουρα.

Για μένα όνειρο δεν είναι να έχει ο ΠΑΟ τους παίκτες που είπες αλλά να τους βρει (και αυτό δεν είναι όνειρο). ;-)

Η Λυόν που απέκλεισε τη Ρεάλ έχει Κακά ή Μέσι? ;-)

Είναι μια λογική των άκρων που ουσιαστικά ακυρώνει όχι την προσπάθεια, αλλά ακόμη και τη διάθεση για προσπάθεια.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Πόσοι από τους ποδοσφαιριστές - που σύμφωνα με τη δική σου λογική είναι αναπληρωματικοί του Μέσι - θα έπαιζαν στη....Λυόν ή στη Λίβερπουλ που παίζει ήδη ο άμπαλος Κυργιάκος (μην τρελαθούμε δεν τον θεωρώ τον υπέρτατο σέντερ μπακ απλά 1000 φορές καλύτερο από αυτούς που έχουμε)?

EVIL ELVIS είπε...

για το θεμα λυον και ρεαλ απλα θα πω πως για αυτο το ποδοσφαιρο ειναι θεσπεσιο, γιατι ειναι απροβλεπτο. δεν παιζουν μπαλα τα εκατομμυρια ουτε οι αμοιβες των παικτων.

για κυργιακο συμφωνω οπως ακριβως το εγραψες. σιγουρα υπαρχουν καλυτεροι, και το θεμα παραμενει πως λογω καπριτσιων του σοφερ, χασαμε την ευκαιρια να τον ενταξουμε στο δυναμικο μας. και ολοι ξερουμε τα πολλαπλα οφελη που θα ειχε αυτη η κινηση . . . .

EVIL ELVIS είπε...

με το αμπαλος φανταζομαι εννοεις πως δεν εχει τεχνικη [οπως ειχε ο χενρικσεν-computer]. αλλα ειναι δεδομενο πως θα ηταν πολυτιμος τοσα χρονια αν ηταν στην ομαδα . . .

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Φίλε Elvis το "άμπαλος" το είπα ειρωνικά (όχι για σένα αλλά για τον γκάγκα).

:-)

Η επιτυχία της Λυόν ήταν μια επιτυχία ανάλογη με αυτήν πχ που κάναμε εμείς με τη Ρόμα? Μια καλή εμφάνιση που έτυχε?

Δε νομίζω.

Η Λυόν αποτελεί για μένα ΠΡΟΤΥΠΟ οργάνωσης μικρομεσαίας ομάδας που προσπαθεί να γίνει μεγάλη αλλά ίσως λόγω DNA δε γίνει ποτέ (σαν την ομάδα μας - ίσως είπα έτσι?). ;-)

Τέλος πάντων για να μην παρεξηγηθώ, δε σημαίνει ότι αυτό που υποστηρίζω εγώ είναι το σωστό ή ο μόνος δρόμος. Μπορεί να υπάρχουν πολλοί δρόμοι για την ευτυχία. Το θέμα είναι σε αυτή τη διαδρομή να υπάρχει ποδοσφαιρική υγεία και για να γίνει αυτό η ομάδα μας πρέπει να ξεκαθαρίσει το διοικητικό της τοπίο. Μετά θα μπορείς να κρίνεις πρόσωπα και καταστάσεις.

Άσε που είμαι σίγουρος πως δε θα καθόμασταν να συζητάγαμε για το αν κάποιοι είναι καλοί παίκτες ή όχι μέσα στην ομάδα γιατί απλά θα είχαμε καλύτερους (δες με πόση περηφάνεια ο Γκότζος λέει δεξιά και αριστερά πως η φετινή ομάδα είναι στην πλειοψηφία της ομάδα του Βαρδινογιάννη. Ε αυτή την ομάδα θέλουμε να κρατήσουμε?) ;-)

Οκ έγιναν λάθη με την πολυμετοχικότητα. Αυτό σημαίνει ότι δε θα τα διορθώσουμε επειδή είναι ταγές της νέας εποχής?.

EVIL ELVIS είπε...

"Το θέμα είναι σε αυτή τη διαδρομή να υπάρχει ποδοσφαιρική υγεία και για να γίνει αυτό η ομάδα μας πρέπει να ξεκαθαρίσει το διοικητικό της τοπίο. Μετά θα μπορείς να κρίνεις πρόσωπα και καταστάσεις.

Άσε που είμαι σίγουρος πως δε θα καθόμασταν να συζητάγαμε για το αν κάποιοι είναι καλοί παίκτες ή όχι μέσα στην ομάδα γιατί απλά θα είχαμε καλύτερους (δες με πόση περηφάνεια ο Γκότζος λέει δεξιά και αριστερά πως η φετινή ομάδα είναι στην πλειοψηφία της ομάδα του Βαρδινογιάννη. Ε αυτή την ομάδα θέλουμε να κρατήσουμε?) ;-)

Οκ έγιναν λάθη με την πολυμετοχικότητα. Αυτό σημαίνει ότι δε θα τα διορθώσουμε επειδή είναι ταγές της νέας εποχής?."




προσυπογράφω φιλε νυχτα.

Ανώνυμος είπε...

Για τον άσχετο πυροβολημένο που τα έβαλε πιο πάνω με τον Σταμπολζίεφ: ο Στάμπο γεννήθηκε στη Μελβούρνη της Αυστραλίας από πατέρα Σκοπιανό και μάνα Ελληνίδα. Έζησε στην Αυστραλία μέχρι τα 14, μετά πήγε Αγγλία όπου έπαιξε με τη νεανική ομάδα της Μπρίστολ, και τέλος ήρθε στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό.

Ανώνυμος είπε...

Γύρνα πίσω πρόεδρε των ονείρων μας...
Αληθινέ μας καπετάνιε...
Πόσο μας έλειψες ρε Τζίγκερ...
Τι ωραία περνούσαμε με σένα στο τιμόνι...
‘Ήμασταν μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα...
Με τον Γιάσμικο, τον Βέλιμιρ, τον Κώστα (game over) και τ’ άλλα παιδιά.
Να χαίρεσαι τους φίλους σου Γιάννη...
Που το βρήκες αυτό το φρούτο τον Πατέρα...
Φίλος από παλιά σου λένε μετά..
Αν ήταν έτσι οι φίλοι!!!!!!!!
Τόλμησε να μαζέψει τόσο κόσμο στο γήπεδο...
Πολύ στρίμωγμα ρε αδερφέ...
Με πατείς σε πατώ...
Που είναι τα ωραία χρόνια στη Λεωφόρο που βλέπαμε τα ματς πριβέ.
Τόλμησε και πήρε πρωτάθλημα....
Τσακώθηκε με τον πατέρα του φίλου σου του Πετραν...
Χάλασε τόσα και τόσα λεφτά για ένα πρωτάθλημα...
Μας χάλασε και τα λογιστικά ισοζύγια...............

kwstas serres

Ανώνυμος είπε...

ti leei edw re paidia??


http://www.transfermarkt.co.uk/en/nacho-scocco/transfers/spieler_51088.html



pirame ton skoko kai den to kseroume????!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Παύλος λέει πως θα υπάρξει καινούργιος πρόεδρος στην παε!

«Περιμένουμε να αποφασίσουν οι διοικούντες την ομάδα. Αυτοί θα αποφασίσουν ποιος θα είναι ο καινούργιος πρόεδρος, γιατί κατά τη γνώμη μου, νομίζω, ότι θα υπάρξει καινούργιος πρόεδρος. Θα γίνουν εκλογές και η πλειοψηφία των μετόχων θα αποφασίσει αν αλλάξει ο πρόεδρος ή όχι. Η πλειοψηφία των μετόχων θα αποφασίσει. Οι πιθανότητες να αλλάξει είναι 50 και 50. Εγώ δεν πρόκειται να πω κουβέντα πριν γίνει το Δ.Σ. και δεν μπορώ να προδικάσω το τι θα αποφασίσουν οι μέτοχοι».

Για το μπάτζετ της νέας χρονιάς:

«Είναι πολύ νωρίς να συζητήσουμε γι αυτό. Δεν εξαρτάται από μένα. Θα το αποφασίσει η διοίκηση. Ο καθένας θα βάλει το μερτικό του. Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να αποφασίσουμε. Πρέπει να δούμε τι χρήματα έχουν περισσέψει, τι χρήματα υπάρχουν και από εκεί και πέρα θα κάνουμε ότι χρειάζεται ο Παναθηναϊκός».

Τζιγκερ είπε...

Δεν εφυγα ποτέ Κώστα απο Σέρες.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Ας μη ξεχνάμε αδέλφια αυτό που είπε ο Γιαννακόπουλος:

«Η οικογένεια Βαρδινογιάννη έχει την πλειοψηφία και αυτοί θα αποφασίσουν για την πορεία της ομάδας. Δεν πρόκειται να πω κουβέντα πριν έρθει η ημέρα εκλογής στο διοικητικό συμβούλιο».

Κοινώς στην ομάδα αποφασίζουν οι Βαρδινογιάννηδες.

Ένα συλλαλητηριάκι έμεινε......

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

By the way "απογοήτευση" και ο ίδιος ο Γιαννακόπουλος. Βλέπετε το καμάρι του προσδοκά τον προεδρικό θώκο.

Αν ήμουν ο Πατέρας δε θα έθετα υποψηφιότητα.

Ας αναλάβει πρόεδρος ο Φιλλιπίδης ή ο Μήτσου ή ο ίδιος ο Τζίγγερ.

:-)

Ανώνυμος είπε...

Να ρωτήσω κάτι αφελές?

Γιατί δεν πάνε στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου να βάλουν περισσότερα οι υπόλοιποι μέτοχοι, ώστε να γίνουν μειοψηφία οι Βαρδινογιάννηδες?

Να του πουν δηλαδή, αφού αγόρι μου αντί να πανηγυρίζεις για τον τίτλο, γκρινιάζεις για τα λεφτά, βάλε εσύ όσα θέλεις και εμείς θα βάλουμε τα διπλά...

Δεν μπορεί να γίνει αυτό?

Ανώνυμος είπε...

Σωστα το πες ανώνυμε, αυτό που ρώτησες ήταν αφελές. Οι Αμπράμοβιτς δεν καλύψαν ούτε τη πρώτη αύξηση του μετοχικού προπερσι! Στα 80 έβαλε το πήχυ ο Βαρδής, με τη βια φτάσανε τα 60 οι χουβαρντάδες. Οι άνθρωπο θέλουν να παρουνε "τζάμπα" το Παναθηναικο. Και καλά τα αδερφια, που έχουν καθε λογο γιατί εχουθν ματώσει με το μπάσκετ. Δικιολογούνται. Ποσα πια να ξοδέψουν για το τριφύλι; Αλλά ο άλλος ο Βγενόπουλος που όλο λόγια ήταν τι δικιολογία εχει; Μάλλον τον καταλάβανε τι φραγκοφονιάς είναι ο Παύλος με το Θανάση και γι' αυτο τον κάνανε πέρα. Και γι αυτό τώρα πέφτει τόση λάσπη εναντίον τους από την Εξέδρα. Μπόχα.

Τρίφυλλος είπε...

Ανώνυμε που ρωτάς και απαντάς στον εαυτό σου, θα έπρεπε να ξέρεις ότι την απόφαση για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου δεν μπορούν να την πάρουν μόνοι τους οι μέτοχοι της μειοψηφίας.

Και αν τα 60 εκ. όπως λες, που έβαλαν οι υπόλοιποι μέτοχοι ήταν λίγα, τότε γιατί η κύρια μομφή Βαρδινογιάννη και λοιπών παπαγαλακίων κατά του Πατέρα ήταν ότι 'για το (τεράστιο) ποσό που διαχειρίστηκε, δεν πέτυχε κάτι ιδιαίτερο'. Δηλαδή αποφασίστε, ήταν μικρό το ποσό που έβαλαν οι μέτοχοι οπότε είναι τσιγκούνηδες, ή ήταν υπερβολικά μεγάλο, οπότε ο Πατέρας είναι αποτυχημένος διαχειριστής;


Βέβαια το ερώτημα στο οποίο κανονικά θα έπρεπε να απαντήσουν τα κατά τόπους γκοντζοειδή (όπου ανήκεις κι εσύ προφανώς) είναι αν είστε στημένοι ή απλά βλάκες (αν κι εγώ πιστεύω ότι έχετε μία γερή δόση και απ' τα δύο).

Καθόλου φιλικά,
Ο Τρίφυλλος

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Πες τα βρε Τρίφυλλε γιατί τα λέω χρόνια εδώ μέσα και δεν με ακούει κανείς. Τους θίξαμε τον καπετάνιο των ονείρων τους βλέπεις.

(ξέρασμα)

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=115&artId=326436&dt=18/04/2010

Ένα ευχάριστο διάλειμμα. :-)

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

"Ενωτική" σήμερα η DERBY ε?

:-)

Έχασαν τα αυγά και τα πασχάλια οι γκοτζίλες και τα γκοτζαλάκια.

(ξέρασμα Νο2)

Ανώνυμος είπε...

http://mypanathinaikos.wordpress.com/

Εκβιάζουν τον Παυλο οι e-hooligans των Pc’s..

Διαβαστε να φρικάρετε :

"Παύλο, ο χρόνος αφήνει σημάδια και κυρίως δημιουργεί κενά στο μυαλό, επιφέροντας μαζί με το γήρας και απώλεια μνήμης… Ξέχασες το περυσινό άδειασμα που σου έκανε ο μπούλης της οικογένειας από την Επισκοπή και νάσαι πάλι στα ίδια λανθασμένα περυσινά πατήματα. Αυτήν την φορά Πάυλο, πάτησες σκατά και δυστυχώς μυρίζουν πολύ. Μόνον εσύ δεν τα μυρίζεις, ίσως λόγω ηλικίας. Μετην τακτική σου, θα καταφέρεις να συσπειρώσεις απέναντί σου, σύσσωμο τον Παναθηναίό κόσμο, τον οποίο δείχνεις να περιφρονείς βαθύτατα με τις δηλώσεις που έκανες, κατά το παράδειγμα που έδωσε ο ραλλίστας, που αποδεδειγμένα σιχαίνεται τον κόσμο του Παναθηναίκού και βαθύτατα θα επιθυμούσε να μην πηγαίνει κανένας στο γήπεδο, γιατί θεωρεί την ομάδα ιδιοκτησία του, που δίνει παραστάσεις μόνον για τα ευγενή μέλη της οικογενείας του και των φίλων της, των επονομαζόμενων και Δομαζολιβαθηνών. Ελπίζω να μην έχεις κατά νου να προωθήσεις στην προεδρία τον Δημητράκη μας, γιατί τότε κάποιοι θα αναγκαστούμε να πούμε πολλά, αποκαλύπτοντας τα έργα και τις ημέρες του Δημητράκη μας και τότε να είσαι βέβαιος, ότι θα στενοχωρηθείς πολύ, πολύ περισσότερο από το να δεις τον Πατέρα ξανά πρόεδρο της ΠΑΕ..."
αντιγραφή απο: http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?article_id=130121&page=1

καταλαβατε τι εννοω τοσο καιρο?
καποιος εφτιαξε στρατο για να πηγαινει στα σαιτς κ φορουμς για να βριζει οποιον πηγαινει κοντρα στις ορεξεις του Πατερα και του Βγενοπουλου(ναι αυτος που εβγαζε απο κοινου ανακοινωσεις με τον τζιγκερ,δηλωνε οτι ο γαυρος ειναι μεγαλη ομαδα και οτι οι γαυροι ειναι φιλοι του)..


Κ αυτο το σχολιο ειναι μονο ενα απο τα χιλιαδες παρομοια που υπαρχουν απο χθες σε διαφορα επιδοτουμενα σαιτς που ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥΣ (αλλα και παλαιοτερα οποιον διαφωνουσε με Πατερα-Βγενοπουλο).

Τωρα τι σχεση εχουν αυτα με τον ΠΑΟ,αυτο ειναι ενα καλο ερωτημα…

Ποσο ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΤΟΜΑΡΙ πρεπει να ειναι καποιος που μεχρι περσι αποθεωνε Αφους(πιο παλια Τζιγκερ,Μητσου,Φιλλιπιδη) και τωρα τους βριζει και αποθεωνει τον Πατερα κ τον Βγενοπουλο επειδη αλλαξε ο….χορηγος? ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ,ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝΕ!

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Έργα και ημέρες (ελπίζω τελευταίες) των γκοτζαλαίων στο blog.

Νούμερα.....τελειώσατε.

:-)

Τρίφυλλος είπε...

Φίλε ανώνυμε, θα με αφήσεις να στο αντιστρέψω λίγο;

"Ποσο ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΤΟΜΑΡΙ πρεπει να ειναι καποιος που μεχρι περσι έβριζε και συκοφαντούσε τους Αφους (βάζοντας μέχρι και τον κουμπάρο των Βαρδινογιανναίων, έγκριτο δημοσιογράφο κο Ζούγκλα να κάνει εκπομπή για τους κακούς φαρμακοβιομήχανους που πουλάνε τα φάρμακα ακριβά στον κοσμάκη) και τωρα τους αποθεωνει προκειμένου να χολώσει τον Πατερα κ τον Βγενοπουλο επειδη αλλαξε ο….χορηγος? ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ,ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝΕ!

Πώς το βλέπεις τώρα ανώνυμε, ήρθε καθόλου;

Παντελώς εχθρικά,
Ο Τρίφυλλος

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Φίλε Τρίφυλλε καλό. ;-)

Είναι το ίδιο γνωστό άγνωστο γκοτζαλάκι που επιτίθεται σε όποιον πει κάτι εναντίον του "καπετάνιου των ονείρων του".

Ρώτα τον Ξανθιώτη και άλλους χρήστες και θα σου πουν.

Δεν υποστηρίζουν τον ΠΑΟ, τον Τζιγγεριακό υποστηρίζουν.

Δεν έχουμε ξεβρωμίσει ακόμη.

Για αυτό συχνά πυκνά λέω "ο αγώνας συνεχίζεται". ;-)

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Σας αρέσει ο Κουμορτζί?

http://www.sportnet.gr/report.php?id=221305

!!!!!!!!!!!!

Ξανθιώτης είπε...

Τρίφυλλε σωστά τα λες, όμως αυτοί είναι βαλτοί, δεν καταλαβαίνουν από λόγια, ούτε θέλουν να κάνουν συζήτηση.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

http://www.protothema.gr/sports/article/?aid=66134

Αρχίζουμε και (παρα)γινόμαστε νούμερα.

Πάντα απορούσα πως αυτοί οι άνθρωποι έκαναν τεράστιες περιουσίες.

Μάλλον θα τα βρήκαν έτοιμα. Δεν εξηγείται αλλιώς.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Η ΑΕΚ ΠΑΙΚΤΗ ΣΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΟ CAS.ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΚΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΦΙΛΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΟ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΠΑΙΚΤΗ ΤΗ ΜΙΑ ΣΤΟ 90 ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΤΟ ΔΕΚΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΕΞΩ ΠΟΥ ΣΕ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΕΠΙΠΕΔΟ.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Ομάδα με σοβαρά διοικητικά προβλήματα, με Νιόμπλια προπονητή, Αντωνίου μάνατζερ, με παικτάκια της σειράς στο ρόστερ της και με μεταγραφές του κώλου δεν πάει πουθενά. Απλά άντε να εκμετελλαυτούμε την ανυπαρξία των άλλων και πάρουμε και κανα δεύτερο πρωταθληματάκι.

Και μετά Ομόνοια. ;-)

Θελέστα και παθέστα όμως.

Αφού κανείς δεν αντιδρά.

squarelogic είπε...

παρ'οτι ουδεμία σχέση έχει με ΠΑΟ ή ποδόσφαιρο ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να ρίξετε μια ματιά εδώ
http://squarelogic.blogspot.com/2010/04/blog-post_15.html

Παράκληση,τα σχόλια να είναι κόσμια...

Ανώνυμος είπε...

Επειδή διαβάζω διάφορα κουφά...

... νομίζω πως δεν υπάρχει παναθηναϊκός που να διαφωνεί με τα 3 μίνιμουμ σημεία, που έχω καταθέσει:

1. Πρόεδρος να παραμείνει ο Νίκος Πατέρας.
2. Να απομακρυνθεί από τη θέση του foot ball manager ο Κώστας Αντωνίου.
3. Να γίνουν 3 μεταγραφές ευρωπαϊκής κλάσης.


Από αυτά και πέρα, μπορεί όποιος θέλει να προσθέσει κάτι - αλλά όχι να αφαιρέσει.

Συμφωνούμε;

Υ.Γ. Squarelogic, για την ανάρτησή σου όπου μας παρέπεμψες: ενδιαφέροντα αυτά αλλά μακάρι να έφταιγε (ή να ήταν συνένοχο) μόνο το Πασόκ για την κατάντια της Ελλάδας...

Ανώνυμος είπε...

Ο Βασιλαράς της "Πράσινης" καταγγέλει τη φιλοβγενοπουλική "Εξέδρα" για ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ!

Η ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ... ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ.

Τη μέρα που έχεις πάρει και τυπικά το πρωτάθλημα, που ο αντίπαλος μαθαίνει τη σειρά των αγώνων του στα πλέι οφ ξεκινώντας βέβαια ως «καβαλάρης», λίγα μόλις 24ώρα πριν βάλεις το κερασάκι στη φετινή τούρτα παίρνοντας το νταμπλ, βγαίνει στη φόρα η ρουφιανιά του... αιώνα. Και γράφω τη λέξη «αιώνας» διότι ποτέ ξανά στην ιστορία αυτής της ομάδας δεν είχε υπάρξει τέτοιο στήσιμο και τόσο μεγάλη αλητεία.

Καταρχήν για να μην πάει αλλού η συζήτηση να ξεκαθαρίσω ότι το θέμα δεν έχει να κάνει με την χ ή ψ εφημερίδα που το δημοσίευσε, εν προκειμένω την ΕΞΕΔΡΑ καθώς και εμπορικά και δημοσιογραφικά συνιστά επιτυχία.

η συνέχεια εδώ:
http://www.gazzetta.gr/bloggers/vasilaras/

squarelogic είπε...

TT

Σαφώς και η αναδημοσίευση στην ανάρτηση μου δεν σημαίνει οτι η γνώμη μου είναι πως ευθύνεται αποκλειστικά το ΠΑΣΟΚ για την τωρινή μας κατάσταση,παρ'οτι θεωρώ δεδομένο οτι οι σπόροι της καταστροφής φυτεύτηκαν και ανδρώθηκαν επί του πατρός του Γεωργίου του Γ,μεγενθύνθηκαν υπέρμετρα με το μεγαλοιδιεατικό fiction της ισχυρής Σημιτικής Ελλάδος και δεν έγινε καμιά προσπάθεια να ξεριζωθούν επί Κωστάκη του Κεμπαμποφάγου,αντίθετα δε αντέγραψαν όπως μπορούσαν το πράσινο knowhow της αρπαχτής,της συναλλαγής με τους συνδικάλες κλπ.
Η ανάρτηση περιγράφει όμως έναν απ τους "τεχνικούς" τρόπους με τους οποίους το ίδιο πρόβλημα, που 6 μήνες πριν μας επέτρεπε να δανειζόμαστε απρόσκοπτα και με λογικότατα επιτόκια,αναδείχθηκε σε παγκόσμιο θέμα και μεις σε παγκόσμια..θύματα εξαιτίας τραγικά λανθασμένων (?) χειρισμών.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Ανώνυμε Τουρτούρα ο Βασιλαράς γράφει στην ΠΡΑΣΙΝΗ σωστά?

Και αντιγράφω από ένα παιδί που υπογράφει ως US NAVY:

"ΕΙΝΑΙ 'Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΕΔΡΑ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΕΣΤΗ?

ΠΑΝΤΡΕΨΕ Ή ΔΕΝ ΠΑΝΤΡΕΨΕ Ο ΣΥΧΩΡΕΜΕΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΤΟΝ ΒΑΡΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑΝΝΑ?

ΒΑΦΤΙΣΕ Ή ΟΧΙ ΤΟΝ ΤΖΙΓΓΕΡ?

ΕΙΝΑΙ Ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΕΣΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ ΤΩΝ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΕΚ?

ΤΑ ΕΙΧΕ Ή ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΕ ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΠΡΑΚΤΙΚΑ Ο ΓΚΟΤΖΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ?"

Εξάλλου τη "ρουφιανιά" όχι μόνο ως λέξη αλλά και ως πρακτική μας την έμαθε ο Βαρδινογιάννης πρώτα με το βαλτό του περίγυρο.

Τέλος θα συμφωνούσα με τα 1,2,3, είχες στο Νο1 την απομάκρυνση του Βαρδινογιάννη. Από εκεί ξεκινάνε όλα.

Ανώνυμος είπε...

Squarelogic,

συμφωνώ για το όλο ιστορικό ... μόνο που ο τρόπος με τον οποίον την "κοπάνησε" από την εξουσία ο Κεμπαποφάγος (ή Μακαρονάς; οι γνώμες διϊστανται!) και η κυβέρνησή του δείχνει, νομίζω, ότι ήξεραν πολύ καλά πως τα είχαν σκατώσει χοντρά και πως παρέδιδαν μια ωρολογιακή βόμβα - δεν πιστεύω δηλαδή πως υπήρξε απότομη αλλαγή προς τα χειρότερα από τη στιγμή που παρέλαβε την εξουσία το Πασόκ: απλά στα χέρια του έσκασε η μπόμπα.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Ένα μπουρδέλο είμαστε οεο οε οεο.

Αφήστε τα μανατζιριλίκια και πιάστε τα προεδριλίκια. :-)

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Επειδή έχουν πέσει στο τραπέζι πολύ υψηλά IQ, να το παίξω λοιπόν κι εγώ ... αστυνόμος Σαϊνης.

Στηριζόμενος στο αξίωμα, ότι "πίσω από κάθε έγκλημα αναζητάμε πρώτα πρώτα εκείνον που είχε συμφέρον να εξουδετερωθεί το θύμα", και στηριζόμενος στη λογική, λέω:

1. Τα αποσπάσματα από τα πρακτικά του ΔΣ της ΠΑΕ, που δημοσίευσε χτες η ΕΞΕΔΡΑ, αποτελούν σαφέστατα ένα χτύπημα κάτω από τη ζώνη εναντίον του Παύλου Γιαννακόπουλου.
2. Το ΔΣ εκεί είχε γίνει την 1η Μαρτίου.
3. Τα αποσπάσματα αυτά η καλή φυλλάς τα δημοσίευσε χτες, 19 Απριλίου - δηλαδή 50 μέρες αργότερα!
4. Πώς εξηγείται αυτή η χρονοκαθυστέρηση; Προέκυψε μήπως κάτι ... "έκτακτο", που επέβαλε αυτή τη δημοσίευση με 50 μέρες καθυστέρηση;
5. Το μόνο που μπορεί να πει κανείς ότι προέκυψε, είναι οι δηλώσεις του Παύλου πριν από 4 μέρες: σαν "απάντηση" σε αυτές ήρθε η δημοσίευση της ΕΞΕΔΡΑΣ.
6. Επομένως το "μυστικό" αυτού του χτυπήματος κάτω από τη ζώνη κατά του Παύλου πρέπει να αναζητηθεί στο περιεχόμενο αυτών των δηλώσεών του.
7. Στις δηλώσεις του αυτές, ο Παύλος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αντικατάστασης του Νίκου Πατέρα στην προεδρία της ΠΑΕ.
8. Άρα γι' αυτό το λόγο δέχτηκε το χτύπημα από την ΕΞΕΔΡΑ!!!
9. Επομένως εκείνος που διέπραξε το χτύπημα κάτω από τη ζώνη εναντίου του Παύλου, ήταν κάποιος που δεν θέλει να υπάρξει ούτε κατά διάνοια ενδεχόμενο αντικατάστασης του Νίκου Πατέρα στην προεδρία της ΠΑΕ.

ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΟΣ;

Ε, δεν θέλει και πολύ ερώτημα! Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια...

Ακόμα να το βρείτε;

Άντε λοιπόν, να το πάρει το ποτάμι:

Ο ένοχος ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ, που:

1. Έχω από καιρό δηλώσει ότι ο Νίκος Πατέρας πρέπει οπωσδήποτε να παραμείνει στην προεδρία της ΠΑΕ, και που ως γνωστόν
2. είμαι ρουφιάνος και πληρώνομαι!

Ξανθιώτης είπε...

Πω, πω, πω!!! Τους Γιαννακόπουλους τους είχαν απομονωμένους για τόσο καιρό!!! Και τώρα μαθαίνουμε ότι δέχονται και χτυπήματα!!! Και μάλιστα κάτω από τη μέση!!!

Φοβερό!!!

(Να μη ξεχάσω να βάλω και κανένα italic...)

island είπε...

@τζόνι τουρτούρας

Δεν νομίζω πως ο Παύλος θίγεται. Μάλλον πιστεύω πως αυτός θίγει... εμμέσως αυτός.

Μέσα στα λεγόμενα αναφέρεται πως ο Πατέρας μπήκε στην λίγκα ως πρόεδρος μόνο για τον Παναθηναϊκό. Και μόνο που αναφέρεται αυτό θίγεται ο Πατέρας. Και ο Παύλος δεν τον θέλει τον πατέρα για δικούς του λόγους.

Και ο Τζίγγερ δεν τον θέλει τον Πατέρα αλλά δεν είναι οι διαρροές το στύλ του Τζίγγερ. Ούτε του Παύλου είναι βέβαια. Είναι όμως το Δημήτρη. Δεν ξέρω. Υποθέσεις κάνω.

HollowSky είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

@ φίλε Island,

πραγματικά δεν μ' ενδιαφέρει το θέμα, ποιος πολυμέτοχος βάρεσε ποιον, ποιος θέλει να φάει ποιον, κ.ο.κ. Έκανα απλώς πλάκα, παίζοντας με τη "λογική" των φυλλάδων. Και πάλι, ο ένοχος είμαι εγώ!

:-)

Το μόνο που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή στα σοβαρά, είναι τα 3 σημεία που έχω προαναφέρει και ΚΑΛΟ ΝΤΑΜΠΛ στην ομάδα μας!

Ανώνυμος είπε...

Α, και κάτι ακόμα: νομίζω ότι η σημερινή βραδιά κάνει ακόμα πιο επίκαιρο το ...
avatar μου!

:-) :-)) :-)))

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Πάντως έχει και την πλάκα της η ιστορία με τα πρακτικά.

Που να τολμήσει πχ στο μέλλον ο Τζίγγερ να πει "δε βάζω λεφτά" και να συμπλεύσει μαζί του ο Παυλάρας.

ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ. ;-)

Υ.Γ. Έχει "αμολύσει" στα ερτζιανά ο Τζίγγερ τα γκοτζαλάκια ώστε να ανατρέψουν το εις βάρος του κλίμα. Μάταια όμως.

island είπε...

ΚΑΛΟ ΝΤΑΜΠΛ στην ομάδα μας!

Μόνο αυτό πρέπει να μείνει. :)

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Νταμπλ και μετά βαράμε διάλυση φίλε Island?

Κάτι πρέπει να μείνει και μετά σωστά?

:-)

island είπε...

Άλλοι έχουν τα χτένια και τα γένια αγαπητέ. Εγώ απλός πελατάκος είμαι που πληρώνω δεν πληρώνω το εισιτήριό μου. Τώρα αν μου γαμήσουν την χαρά και την καύλα θα αντιδράσω αλλιώς. Είδομεν. Πάντως δεν τους παίρνει για ακόμα ένα πισωγύρισμα όπως το 04 όταν ειδικά φέτος ο θείος φαίνεται να κουνάει μαντήλι.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Με κάλυψες. ;-)

Πρέπει να έχουν το "φόβο" μας.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

http://www.sport24.gr/html/ent/803/ent.356803.asp

Συγκινητική ιστορία. :-(

Ανώνυμος είπε...

einai eukeria gia ton matos na anevei 2-3 epipeda an agonistei fetos dipla ston zilberto. einai molis 24 xronwn kai exei olo to mellon mprosta tou na ginei o vasikos mas amintikos xaf gia ta epomena 5 xronia. min kanete tin vlakia na ton poulisete dedomenou oti o zilberto ftanei ta 34 kai tou xronou feugei dedomenou oti o katsouranis einai peripatitis kai dedomenou oti o simao mporei na poulithei fetos i tou xronou. ependiste se auton ton paixtara pou tha exei dipla tou ton megalo daskalo tis thesis gia na ekselixtei se mia politimi monada mas. den ginete na xtizoume omades mias xronias. prepei vima vima na dimiourgoume kai ena kormo gia to mellon.

Ανώνυμος είπε...

episis o cleyton prepi na mini....ama epeze pio sichna o cleyton posa goal parapano lete na iche vali o cisse....ti pasa tou cleyton de tin echi kanis stin omada mas...me sosti proetimasia to kalokeri tha petai to paidi...kai gia ton skoko...as mas piasoun koroida i aek...to simvoleo tou ligo se ena chrono...de prepi na dosoume 2-3 paiktes sin kapia chrimata gia na paroume afton to paikti....

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Δεν κάνει ο Κλέιτον για τον ΠΑΟ. Δύο σεζόν ήταν αρκετές για να αποδειχθεί η ανεπάρκεια του εν λόγου ποδοσφαιριστή. Όπως και πολλών άλλων. Ούτε ο Σκόκο είναι ο παίκτης που θέλει η ομάδα.

Ο ΠΑΟ χρειάζεται ΜΕΓΑΛΟΥΣ παίκτες και όχι παικτάκια της σειράς ή του ενός εικοσαλέπτου.

Γκαλίνοβιτς, Καρνέζης, Βύντρα, Γκάμπριελ, Μαρίνος, Δάρλας, Καντέ, Μπίαρσμιρ, Σιαρέγκι, Κλέιτον, Καραγκούνης, Ρουκάβινα, Πετρόπουλος, πρέπει να αποτελέσουν παρελθόν και να αντικατασταθούν από ΠΟΛΥ καλύτερους τους. Μόρις, Ίβανσιτς, Μελίσης και λοιποί δανεικοί....οριστική ΠΩΛΗΣΗ ή ανταλλαγή. Ας τους δώσει ο Βαρδινογιάννης στον ΟΦΗ.

Ο Μάτος πρέπει να επιστρέψει ΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΗΣ.

Άρα:

1. Εξαγορά του ποσοστού του Βαρδινογιάννη.
2. Ανάληψη του γηπέδου από Βγενόπουλο.
3.Πρόεδρος Πατέρας.
4.Αύξηση του Μ.Κ.
5.Αντικατάσταση Αντωνίου από έμπειρο μάνατζερ
6.Μεγάλος Προπονητής
7.Μεταγραφές τερματοφύλακα, δεξιού μπακ, αριστερού μπακ, 2 σέντερ μπακ, αμυντικού χαφ, κεντρικού χαφ, ΔΥΟ ακραίων και ενός αναπληρωματικού σέντερ φορ είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ για να χτιστεί μία μεγάλη ομάδα.

Όλα τα άλλα είναι ημίμετρα και παρηγοριά στον άρρωστο.

Τώρα είναι ευκαιρία για εξυγίανση και εκτόξευση.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

* του εν λόγω

island είπε...

@Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά

Θεωρώ πως όλα αυτά που λες είναι για μια ομάδα ΚΑΙ με τα απαραίτητα έσοδα. Και όχι για μια ομάδα που κόβει μέσο όρο 25.000 εισητήρια. Κανείς δεν θα βάλει τα χρήματα που χρειάζονται όλα αυτά που λες για μια ελληνική ομάδα και ειδικά εν μέω οικονομικής κρίσης. Μου μοιάζουν λίγο ουτοπικά χωρίς παρεξήγηση.

Άσε που τον Βύντρα τον θεωρώ απαραίτητο για κάθε ομάδα καθώς είναι ο παίχτης που μπορεί να παίξει σε όλη την άμυνα και τον Καραγκούνη για ορισμένα κρίσιμα παιχνίδια. Όπως και τον Καρνέζη για μπακ απ.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

25.ooo εισιτήρια φίλε Island για τη μπάλα που βλέπουμε είναι ΠΑΡΑΑΑΑΑ ΠΟΛΛΑ. Ας φτιάξουν ομάδα, ας φέρουν παικταράδες και μετά βλέπουμε αν θα μας χωράει το ΟΑΚΑ.

Αυτή είναι και η έννοια της επένδυσης.

Συντηρητικός είναι ο φίλαθλος? Συντηρητική θα είναι και η ομάδα του.

Βάζεις τον πήχη ψηλά? Θα αναγκάσεις και τους διοικούντες να τρέξουν.

Στο χέρι μας είναι λοιπόν.

Όσο αποθεώνουμε καταστάσεις και παικτάκια και όσο μπαίνουμε σε μία λογική αντίστοιχη με τη διοίκηση του ΠΑΟ, τόσο τους κάνουμε το χατήρι.

Όταν πχ ο Βαρδινογιάννης διάβαζε τον Τουρτούρα που ήταν ΠΑΝΤΑ ευχαριστημένος ή όλους αυτούς που έτρεχαν να πάρουν διαρκείας χωρίς επενδύνσεις ή αυτούς που πήγαιναν στο αεροδρόμιο να υποδεχθούν το κροατικό παλτό σάριτς, έτριβε σίγουρα τα χέρια του που οι οπαδοί του ΠΑΟ ήταν τόσο μαλάκες. ;-)

Θέλουμε να παραμείνουμε μαλάκες, πρόβατα κλπ?

ή θέλουμε μια πραγματικά μεγάλη ομάδα?

Και μέχρι που είμαστε διατεθειμένοι να φτάσουμε?

Ας είμαστε ρεαλιστές, να επιζητούμε το αδύνατο είχε πει ο μεγάλος Che. ;-)

Ανώνυμος είπε...

EOS EXTES ETROGAN TA XRHMATA TOU ELLHNA, KAI TIS ENOSEIS PIOS; H KYBERNISI, KAI O KOKALIS ,TORA; TORA DEN EXEI ALO FRANGA, TORA DEN EXEI METAGRAFES, TORA DEN EXEI FIESTES, TORA DEN EXEI KOUPES, TORA FALIRHSAN, ZHTIANEBOUN GIA DANHKA, XERETE POU THA KATALIXI TORA O GAVROS; H OMADA TOU DHMOSIOU; STON PATO, TERMA TELIOSAN, O PATERAS TOUS APOTELIOSE, O PAO DEN EXEI ANANGI , EXEI METOXOUS EXEI XRHMA ,POTE DEN BASHSTHKE STO DHMOSIO, TORA TO DHMOSIO THA GLIFI TON PAO!!!

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

"EΞΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Η σεζόν του τρομερού μάγου Πητ
ΖΗΣΗΣ Ι. ΚΑΡΑΒΑΣ | Κυριακή 18 Απριλίου 2010

Με την κατάκτηση του τίτλου της Σούπερ Λίγκας από τον Παναθηναϊκόκαι μαθηματικά την περασμένη Κυριακή, μία αγωνιστική πριν από το φινάλε της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Α' Εθνικής- δεν ήρθε να καταδειχθεί μόνο η παραδοξολογία για την οποία έγραφα στα μέσα Ιανουαρίου («Το Βήμα» 17/1) σχολιάζοντας την καραμέλα παικτών, τεχνικής ηγεσίας και παραγόντων του Ολυμπιακού οι οποίοι επανελάμβαναν το «από εμάς εξαρτάται» τη στιγμή που η διαφορά υπέρ των Πρασίνων είχε διευρυνθεί στο +5 από τους Ερυθρόλευκους.

Φευ, διαψεύστηκε οικτρά και ο μέγας και τρανός οιωνοσκόπος Πητ Παπαδάκος , ο οποίος στις καθιερωμένες προβλέψεις που κάνει στην αρχή κάθε χρόνου στην αθλητική εφημερίδα «Το Φως των Σπορ» είχε... βγάλει πρωταθλητή φυσικά τον Ολυμπιακό (του). «Ο Παναθηναϊκός θα ξεφουσκώσει τον Φλεβάρη και θα του το πάρει πάλι ο Ολυμπιακός» διατυμπάνιζε η παραδοσιακή ερυθρόλευκη εφημερίδα προβάλλοντας σε μεγάλο πρωτοσέλιδο θέμα (Τρίτη 5/1) τις αστρολογικές... ενοράσεις του μέντιουμ Πητ.

Πέρασε περίπου ενάμισης μήνας και στο φύλλο της Τετάρτης 17 Φεβρουαρίου- με τη βαθμολογία σε 22 αγώνες να είναι Παναθηναϊκός 52, Ολυμπιακός 49 και ΠΑΟΚ 47- η καλή εφημερίδα επανήλθε ρωτώντας τον δεινό μέντιουμ: «Τι βλέπεις τώρα;». Απτόητος ο Πητ επέμεινε: «Ο Παναθηναϊκός θα κάνει και άλλη κοιλιά!Κατ΄ αρχήν τώρα τρέμουνε...Μεγάλο πράγμα η ψυχολογία. Τώρα παραμιλάνε. Ενώ ο Ολυμπιακός ξαναβρίσκει τον εαυτό του, ο Παναθηναϊκός πέφτει... Στο πρωτάθλημα είναι και ο ΠΑΟΚ μέσα, γίνεται και αυτός διεκδικητής, μην τον ξεγράφετε. Βέβαια, εγώ το ξαναλέω,πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός θα το ξαναπάρει!».

Πώς ξαναβρήκε ο Ολυμπιακός τον εαυτό του; Την επόμενη (23η αγωνιστική) ήρθε 1-1 με τον Εργοτέλη αφήνοντας άλλους δύο βαθμούς στο Ηράκλειο, ενώ εν συνεχεία έχασε 1-0 από τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο και παραχώρησε ακόμη δύο ισοπαλίες στο «Γ. Καραϊσκάκης» (2-2 με τον ΠΑΣ Γιάννινα και 0-0 με την Ξάνθη). Οσο για τον ΠΑΟΚ, λες και τον... μάτιασε ο πολύς Πητ, έκανε τρεις διαδοχικές ήττες (2-0 από τον Αρη στο «Κλ. Βικελίδης», 0-1 από την ΑΕΚ στην Τούμπα και 2-1 από τη Λάρισα στο Αλκαζάρ) και ξεγράφτηκε από διεκδικητής του τίτλου.


to be continued......

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

...Σε εκείνες τις πρώτες προβλέψεις («Το Φως» 5/1) ο παγκοσμίου φήμης αστρολόγος είχε ερωτηθεί και για την επερχόμενη διπλή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη γαλλική Μπορντό στη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Τι είχε αποφανθεί- ως άλλη Πυθία- ο «μάγος είσαι» Πητ; Οτι «αστρολογικά ο Ολυμπιακός έχει ούριο άνεμο για να προκριθεί»! Διάνα έπεσε πάλι στον χρησμό του ο μεγάλος, αφού ο άνεμος όντως φύσηξε ούριος, αλλά για την Μπορντό, η οποία νικώντας και στα δύο ματς τον Ολυμπιακό τον εκτόπισε από τη φάση των «8» της κορυφαίας ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής διοργάνωσης.

Σιγά, θα πείτε, μην κάτσει να σκάσει τώρα ο γίγας της αστρολογίας Πητ - όσο κι αν ο αγαπημένος του Ολυμπιακός «πρόδωσε» τις προβλέψεις του και όπως λένε οι κακόγλωσσοι του κάνει επαγγελματική χαλάστρα στραπατσάροντας την παγκόσμια φήμη του. Αν τυχόν τον ξαναρωτήσουν (του χρόνου υποπτεύομαι) από «Το Φως», δεν μπορεί, όλο και κάποια σοβαρή και επιστημονικά τεκμηριωμένη αιτία θα έχει να επικαλεστεί. Οπως, καλή ώρα, σε εκείνες τις μνημειώδεις απαντήσεις του που καταγράφτηκαν στο «Φως» της Τρίτης 5 Ιανουαρίου, όπου ο «μάγος είσαι» Πητ απέδωσε σε μάγια, βουντού του Ολιζαντέμπε και λοιπές πολύ ισχυρές δυνάμεις την κατάκτηση του νταμπλ από τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό το 2004, ενώ αυτός έδινε το νταμπλ φυσικά στον Ολυμπιακό.

Και το ανεπανάληπτο: «Πέρυσι ο Ολυμπιακός στο μπάσκετ σε έριξε σε γκέλα» του είχε ρίξει το μπαλάκι ο συντάκτης της εφημερίδας υπενθυμίζοντάς του ότι είχε στέψει πρωταθλητές τους Ερυθρόλευκους και στο παρκέ αλλά τα πήρε όλα (Ευρωλίγκα, Πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας) ο Παναθηναϊκός! Ποια ήταν η απάντηση-δικαιολογία του τρομερού Πητ; «Αυτά τα...παλιοπλέι οφ στο μπάσκετ μπερδεύουν... τη γυάλα»!

Για να μη νομίσει όμως κανείς ότι υπάρχει κάποια προκατάληψη ή αρνητική προδιάθεση σε βάρος του δεινού αστρολόγου, παραθέτω την κατακλείδα από τις βαρύγδουπες δεύτερες προβλέψεις του στο «Φως» (17/2), όπου τάδε έφη Πητ Παπαδάκος, ο παμμέγιστος και μοναδικός: «Είχα πει ότι φέτος θα είναι η σεζόν των παραδοσιακών παραγόντων!Του Κόκκαλη, του Ψωμιάδη, του Μπέου, του Κούγια! Είδες και η Παναχαϊκή πρώτη είναι. Και ο Ολυμπιακός Βόλου ανέκαμψε και θα ανέβει στη Σούπερ Λίγκα»... Πού θα πάει, δεν μπορεί, όλο και σε κάποια περίπτωση θα πέσει μέσαο μεγάλος!

http://www.tovima.gr"


Καλό. :-)

Ανώνυμος είπε...

Η σημερινή ιστορική μέρα ήταν μέρα απόλυτης Παναθηναϊκής ενότητας, ομοψυχίας και απόλυτου σεβασμού προς την Παναθηναϊκή λαϊκή εντολή για να γεφυρωθούν οι οποιεσδήποτε μικροπαρεξηγήσεις τυχών να προέκυψαν ανάμεσα στους κύριους μετόχους και με μπροστάρη τον καθ’ όλα άξιο και πετυχημένο πρόεδρο μας κύριο Νικόλα Πατέρα να συνεχίσουμε σύσσωμοι όλοι μαζί -- κύριοι μέτοχοι, Δ.Σ., ποδοσφαιριστές και οπαδοί – την δημιουργία μιας νέας ποδοσφαιρικής υπερδύναμης τόσο εντός όσο και εκτός Ελληνικών συνόρων. Σήμερα απέδειξαν περίτρανα ότι αυτά που τους ενώνουν είναι πολύ περισσότερα από αυτά που τους χωρίζουν. Σήμερα έχουν θέσει τον Παναθηναϊκό υπεράνω όλων και γι’ αυτό τους αξίζουν πολλά μπράβο και συγχαρητήρια. Σήμερα έχουν κάνει άλλη μια μεγάλη υπέρβαση που μόνο ευεργετικά αποτελέσματα μπορεί να έχει και για τους ίδιους ξεχωριστά αλλά και για ολόκληρη την Παναθηναϊκή οικογένεια. Σήμερα το όραμα της πολυμετοχικότητας φωταγωγεί όλες τις Παναθηναϊκές ψυχές με άπλετη αυτοπεποίθηση για το σήμερα και το αύριο αυτού του μοντέλου, αυτής της ομάδος. Μοναδικοί υπαίτιοι γι’ αυτή την ευχάριστη εξέλιξη είναι και οι 4 τους. Μαζί και οι 4 να κρατούν σ’ αυτό τον ποδοσφαιρικό μαραθώνιο που έχουμε να διανύσουμε για να δούμε τον Παναθηναϊκό να δημιουργεί την δική του αυτοκρατορία τόσο εντός όσο και εκτός Ελληνικών συνόρων, την δάδα με την άσβεστη ιερή Παναθηναϊκή ψυχή!

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Χαχαχαχα....συγνώμη....


Βρε μπαγάσα γιατί δε γράφεις με το νικάκι σου? :-)))

Ανώνυμος είπε...

«Κέρδισα πάρα πολλά από τον Λέτο από την ημέρα που ήρθαμε σε ρήξη. Και πλέον παίζει όχι όπως θέλω εγώ αλλά παραπάνω από όσα θέλω…».

Ανώνυμος είπε...

Αν γίνουν όσα πρέπει τώρα, που φαίνεται ότι θα γίνουν τελικά, η ομάδα μας θα γιγαντωθεί.
Μπράβο 10Κ (που ξεκουμπίστικες), μπράβο Νιόπλια (ο τρόπος που αντιμετωπίζει το ποδόσφαιρο είναι άλλου επιπέδου), μπράβο τρισμέγιστε Ζιλμπέρτο παιχτούρα που σε βγάλανε και εσένα στην Ελλάδα παλτό, μπράβο Καντέ, μπράβο Λέτο. Αυτά τα μπράβο για σήμερα. Μπράβο σε όλους για το νταμπλ και μπράβο μεγάλε Πατέρα, μακάρι να κάτσεις στην πανάθα άλλα 10 χρόνια. Κρίμα για τον αρούλη άλλα τι να κάνουμε, οι μεγάλες ομάδες δε χαρίζουν παιχνίδια.


ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΛΕΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Μπράβο Κατσουράνη (ήταν τέλειος σήμερα) και μπράβο ανύπαρκτο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Μη τα ξεχνάμε πάνω στη χαρά μας αυτά. ;-)

Ας πανηγυρίσουμε, ας χαρούμε (δικαίως), αλλά ας μη ξεχάσουμε ότι χρειαζόμαστε ΣΟΒΑΡΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Ο μαλάκας ο μεγαλομέτοχος που ήταν?????

Έβλεπε ράλυ ο ποδοσφαιρόφιλος?

Τζιγκερ είπε...

Ήμουνα στη σουίτα και διασκέδαζα με νταμπλ σουηδέζες. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.

squarelogic είπε...

κι αλλα όχι ευχάριστα νέα:
enet.gr:
"Οι Σισέ, Ζιλμπέρτο Σίλβα και Λέτο συνέβαλαν τα μέγιστα για την κατάκτηση του νταμπλ. Στην ΠΑΕ κοστίζουν ετησίως (με την εφορία) περισσότερα από 10 εκατ. ευρώ και με τέτοια νούμερα σε συνάρτηση με τα έσοδα που έχει μια ελληνική ομάδα, δεν μπορεί να εκπληρώσει τις οικονομικές υποχρεώσεις της, αν δεν βάλουν χρήματα οι μέτοχοί της. Σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρεία που διενεργεί έλεγχο για να αποτιμήσει την αξία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, καθώς και για να υπολογίσει τις ανάγκες της για την επόμενη τριετία, καταλήγει στο συμπέρασμα ότι, για να καλυφθούν οι υποχρεώσεις της, πρέπει να καταβληθούν τον χρόνο περισσότερα από 25 εκατ. ευρώ. Μάλιστα, οι σχετικοί υπολογισμοί γίνονται με μετεγγραφικό μπάτζετ 5 εκατ. ευρώ. Τα ποσά αυτά μπορεί να διαφοροποιηθούν αν μειωθούν σημαντικά τα λειτουργικά έξοδα της ΠΑΕ ή αν πουληθούν ποδοσφαιριστές (Βύντρα, Σιμάο, Νίνης). Η ουσία, πάντως, είναι ότι ο Νίκος Νιόπλιας, που θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό και την επόμενη περίοδο, θα έχει περιορισμένο μπάτζετ για μετεγγραφές και γι' αυτό θα κινηθεί κυρίως για ελεύθερους ποδοσφαιριστές.

Πλέον ούτε στα συλλογικά μας όνειρα δεν θα μπορούμε να αισθανόμαστε λεφτάδες!
Για όλους όσους αγάπησαν ή μίσησαν τους νεόπλουτους,να δούμε πως θα μας φανεί τώρα ο νέος μας ρόλος των νεόπτωχων...

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Αγαπητέ square με τη μόνη διαφορά πως δεν υπάρχει νεόπτωχο κεφάλαιο. ΑΥΤΟΙ είναι εξασφαλισμένοι. ΕΜΕΙΣ όχι. Τους έκατσε κουτί εδώ που τα λέμε η κρίση. Όχι ότι προσωπικά περίμενα τίποτε το τρομερό. Δεν πειράζει. Εξάλλου υπάρχουν πολλά κορόιδα που θα αποθεώσουν ΟΤΙ και αν τους φέρουν. Ακόμη και εκείνον τον Σέζαρ της Μπόχουμ. ;-)

Στην υγειά των κορόιδων λοιπόν.

squarelogic είπε...

Το λογικό ερώτημα είναι αν τα 25 εκ.είναι οι ετήσιες υποχρεώσεις της ομάδας συνολικά ή αφού προυπολογίστηκαν και 20-25 εκ.απ το επόμενο Τσ.Ληγκ?
Διότι αν δεν έχουν προσμετρήσει αυτά,τότε του χρόνου πχ.οι υποχρεώσεις θα έχουν καλυφθεί σχεδόν απ τη συμμετοχή και μόνο στους ομίλους,οπότε αν βάλουν 35-40εκ, οι μέτοχοι θα υπάρχουν γύρω στα 15 για μεταγραφές κάθε χρόνο.
ΥΓ.Φυσικά το "νεόπτωχοι" δεν αναφέρεται σε εφοπλιστές...Σε μας,τη μαριδα αναφέρεται...

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Κάπου διάβασα ότι το μπάτζετ για τη νέα χρονιά θα είναι 5.000.000 ευρώ. Δε ξέρω αλλά όλα αυτά ενδέχεται να είναι και μια προσπαθεια να μην προκαλέσουν σε μια δύσκολη εποχή. Μπορεί να είναι και θέμα εφορίας. Γιατί αν είναι να επενδύσουν τα κερδισμένα τα κουκιά δε βγαίνουν. Μπορεί όμως να είναι και αλήθεια. Για αυτό αν επαληθευτούν τα δυσοίωνα σενάρια και πάμε σε μεταγραφούλες αντί για εκτόξευση πρέπει να "τιμωρηθούν". Και μεγαλύτερη τιμωρία από την απαξίωση δεν υπάρχει. Δε μπορεί να μας αντιμετωπίζουν ΠΑΝΤΑ ως ιθαγενείς. Δε θα τη βγάζουμε πάντοτε με χάντρες.

Είδωμεν.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

ΜΑΚΑΡΙ να αποκτήσει ο γαύρος τον Ιβανιτσς. Ένα κλικ (είμαι επιεικής) πιο αργός με τον Τσιαρτάκο των 80'ς.

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει πιθανότητα ο Αντρέας Ιβανσιτς να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό, αφού η Μάιντς έχει δώσει εγγυητική επιστολή 200.000 ευρώ, την οποία θα εισπράξουν οι «πράσινοι» τον επόμενο μήνα. Όπως γίνεται αντιληπτό, ο Αυστριακός μεσοεπιθετικός ανήκει στη γερμανική ομάδα.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Δόξα σοι ο Θεός τότε Ανώνυμε. ;-)

Ανώνυμος είπε...

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, το μπάτζετ του Παναθηναϊκού δεν θα είναι μεγαλύτερο των 5 εκατ. ευρώ καθώς το κόστος των συμβολαίων σε συνδυασμό με την επικείμενη αύξηση της φορολόγησης στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών, δημιουργούν ένα σημαντικό άνοιγμα στη «σούμα» εσόδων-εξόδων. Το οποίο άνοιγμα επηρεάζει σαφέστατα και τις μεταγραφές.

Με δεδομένες τις ανάγκες του Παναθηναϊκού, ωστόσο, δεν είναι μικρό το ποσό, καθώς οι Αντωνίου και Νιόπλιας έχουν συμφωνήσει ότι χρειάζονται τρεις βασικές προσθήκες στο ήδη υπάρχον έμψυχο δυναμικό της ομάδας.


k ase tous allous na lene gia 13 metagrafes styl gilberto kai na apaitoun. geiaaaaaaa maaaaas

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

5.000.000 ευρώ για καλούς παίκτες είναι ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ.

Σήμερα και χθες αποδείχθηκε ότι στο δίλημμα "ομάδα προπονητή" και "ομάδα παικτών" κερδίζει ανεπιφύλακτα το πρώτο (Μουρίνιο - Βαν Γκάαλ).

Υ.Γ. Ωραία είναι να βλέπεις τα play off χωρίς άγχος και μάλιστα να χάνει ο γαύρος με 2-0. ;-)

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο Μέλμπεργκ που βλέπουμε τους 3 τελευταίους μήνες αποτελεί τεράστια δικαίωση του Τεν Κάτε και του Αντωνίου και δεν κάνει ούτε για το Βραδυποριακός - Ταλαιπωριακός. Πιθανότατα βεβαίως να μην είναι αυτό που φαίνεται, αλλά απλώς να βρίσκει και να τα κάνει μέσα στη γενικότερη ανυπαρξία τους, αλλά και πάλι το αποτέλεσμα μετράει..

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΛΟΙ (ΠΑΟ) ΔΙΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ , ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ(ΟΣΦΠ)
ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΙΑΤΗΤΩΝ. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΝΑΘΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΑΣ ΑΥΤΗ

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Από τη συνέντευξη Σειταρίδη ξεχωρίζω δύο παραγράφους με τους οποίους συμφωνώ 100%:

"Για το αν ο Σισέ έκανε τη διαφορά: ''Τι να πω; Δεν βοήθησαν τα 25 του γκολ; Μιλάνε από μόνα τους τα γκολ που έβαλε. Θα μπορούσε να βοηθήσει περισσότερο και θα το κάνει του χρόνου. Εκτός από τα γκολ μπορεί να βοηθήσει και στον τρόπο παιχνιδιού από την ομάδα''."

Για τον Νικόλα Πατέρα: ''Ο Παναθηναϊκός βρήκε τον πρόεδρο που έψαχνε τα επόμενα χρόνια. Είναι πρόεδρος με κεφαλαία γράμματα. Ξέρεις ότι μπορείς να βασίζεσαι πάνω του γιατί είναι κοντά στην ομάδα. Δεν είναι σαν άλλους που βλέπεις ότι είναι ξένοι μαζί σου και ντρέπεσαι να τους μιλήσεις.

:-)))

Για το αν θέλει να δει και τον Κυργιάκο να γυρίζει: ''Είναι πάρα πολύ καλός παίχτης και με αυτόν θα δυναμώσει η άμυνα. Μακάρι να γυρίσει στον Παναθηναϊκό. Βέβαια θεωρώ δύσκολο να σκέφτεται να αφήσει τη Λίβερπουλ''.

Για τα γεγονότα της Ριζούπολης το 2003: ''Ο,τι έγινε, έγινε και δεν τιμούσε κανέναν. Ούτε τον Ολυμπιακό σαν ομάδα, ούτε τον Παναθηναϊκό να τύχει τέτοιας υποδοχής, ούτε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν υπήρχε καμιά ελπίδα να κερδίσουμε το πρωτάθλημα''.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟΣ Ο ΓΙΟΥΡΚΑΣ. ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΣΤΟΝ ΠΑΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΠΕ.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Ξέρεις ανώνυμε οι ποδοσφαιριστές δεν είναι ερασιτέχνες.

Φαντάζομαι το καρφί για το Βαρδινογιάννη θα πείραξε πολύ έτσι δεν είναι?

Άκουγα προχθές τον ακατανόμαστο στο ράδιο και γελούσα.

Τις ίδιες μαλακίες αυτός και τα τσιράκια του.

Οι νοσταλγοί της οπισθόδρομησης.

Ονειρεύονται έναν ΠΑΟ που πάει με την όπισθεν.

By the way ας του πάρουν του ανίκανου το έργο του γηπέδου γιατί δε βλέπω γήπεδο.

Ξανθιώτης είπε...

Πάντως είναι ενδιαφέρον που υπάρχουν τόσοι ανώνυμοι που θίγονται όταν πούμε τίποτα κακό για τον Τζίγγερ!

Κάποιοι μάλιστα γράφουν με κεφαλαία, άλλοι πάλι με bold. Μεγάλη ποικιλία από ανώνυμους!!!

:-)))))

Ανώνυμος είπε...

Το βράδυ της Τετάρτης ήταν η βραδιά του «εκλεκτού». Δικαιολογημένα οι κάμερες ήταν πάνω του, για να τον δούμε να πανηγυρίζει έξαλλα, να στήνει ολόκληρο σόου, να προκαλεί θεατές και αντίπαλους ποδοσφαιριστές, αυτούς που είχαν πέσει στη λούμπα να ασχοληθούν μαζί του τις προηγούμενες μέρες με υποτιμητικά σχόλια. Που πρώτα έκλεισε το σπίτι της Μπαρτσελόνα στο Μιλάνο, βάζοντας τρία γκολ στην καλύτερη ομάδα του κόσμου, παρ' όλο που είχε βρεθεί πίσω στο σκορ, χωρίς κλοτσιές στην καρωτίδα, χωρίς δυο και τρεις παίκτες να στήνουν καραούλι στον Μέσι, χωρίς να χαραμίσει παίκτη για να βραχυκυκλώσει τον Τσάβι. Ακόμα και η μαζική οπισθοχώρηση των παικτών του στο τελευταίο 20λεπτο στο ματς του Μιλάνου μάλλον με δική τους πρωτοβουλία έμοιαζε και εσωτερική ανάγκη να διαφυλάξουν το προβάδισμα και λιγότερο με εντολή από τον πάγκο. Λίγες μέρες μετά, πήγε στη Βαρκελώνη για να τους κλείσει στο σπίτι -κυριολεκτικά αυτή τη φορά. Και τα κατάφερε με τρόπο όχι ελκυστικό, όχι θελκτικό στο μάτι, αλλά πέρα για πέρα αποτελεσματικό.

Οι «μοδάτοι» και οι νεόκοποι του ποδοσφαίρου, που δεν ξέρουν ακόμα αν το γήπεδο λέγεται «Καμπ Νόου» ή «Νόου Καμπ», που έμαθαν τον Μέσι από το PlayStation και τον Πουγιόλ από το ιδιαίτερο μαλλί του, που νομίζουν ότι το ποδόσφαιρο είναι σόου των «Harlem Globetroters», εξανέστησαν το βράδυ της Τετάρτης. «Ποιος είδε αυτό το παιχνίδι και θα γίνει φίλος αυτής της σιχαμένης Ιντερ;». «Ο Μουρίνιο πήγε το ποδόσφαιρο 20 χρόνια πίσω». «Η μεγαλύτερη αδικία που έχει γίνει».

«Να καθίσει να δει τον τελικό ο Μουρίνιο με τους φίλους του». Μην τον δείτε, αγαπητοί, τον τελικό, ούτως ή άλλως δεν σκαμπάζετε ούτε από τακτική ούτε από διατάξεις και πλάνα, μόνο από τακουνάκια και τριγωνάκια (νομίζετε ότι) ξέρετε. Αφήστε εμάς τους υπόλοιπους να απολαύσουμε μία παρτίδα σκάκι 90 ή 120 λεπτών, ανάμεσα στους δύο μεγαλύτερους τακτικιστές του ποδοσφαίρου της εποχής μας, τον Μουρίνιο και τον Φαν Χάαλ.

Οσο για τις άναρθρες κορόνες σας για την κακοποίηση του ποδοσφαίρου, εσείς δεν ήσασταν που πανηγυρίζατε πριν από 6 χρόνια για την επιτυχία της Εθνικής μας στο Euro; Ή μήπως η Ελλάδα με την Τσεχία έπαιξε ποδόσφαιρο κατοχής, με τη Γαλλία ποδόσφαιρο κυριαρχίας και στους Πορτογάλους στον τελικό παρέδωσε σεμινάρια ολοκληρωτικού ποδοσφαίρου; Ή μήπως αρνηθήκατε να πανηγυρίσετε διότι τα ταμπούρια και τα παιχνίδια τακτικής και υπομονής δεν σας συγκινούν; Εσείς που φωνάζετε σήμερα, ξεχάσατε τη σφαγή του Δράμαλη πέρυσι στο «Stamford Bridge», στον ημιτελικό με την Τσέλσι και τα τρία καραμπινάτα πέναλτι που αρνήθηκε ο Οβερμπρο στους γηπεδούχους;

Ή στέκεστε απλώς στο γκολ του Ινιέστα που έδωσε την πρόκριση στον τελικό και την καθαρή επικράτηση επί της Μάντσεστερ; Μήπως έχετε καλομάθει να βλέπετε την Μπάρτσα να επικρατεί με παίκτη παραπάνω, όπως στον τελικό με την Αρσεναλ και την αποβολή του Λέμαν;

Ανώνυμος είπε...

lemonis

Αν ζούσε ο πατέρας μου και του έλεγα ότι θα δουλέψω σε ομάδα που φοράει πράσινα και έχει το τριφύλλι στο στήθος, δεν θα μου το συγχωρούσε ποτέ. Αν του διευκρίνιζα όμως ότι είναι 'αριστερή', θα με συγχωρούσε»!

Ο τεχνικός της Ομόνοιας δεν έχει κρύψει ποτέ άλλωστε ότι είναι οπαδός του Ολυμπιακού, ενώ στο σπίτι του σε έναν από τους εξωτερικούς τοίχους υπάρχει σκαλισμένο σε μάρμαρο το σήμα του δαφνοστεφανωμένου έφηβου

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Οι μαλάκες που φώναζαν υπέρ του Τεν Κάτε έχουν υπόψη ότι με το βοηθό δε θα παίρναμε πρωτάθλημα ακόμη και ανς αυτοκτονούσαν οι αντίπαλοι μας?

Νίκος Πατέρας - Αντρέας Βγενόπουλος είπε...

NAI, TO EXOYME YΠΟΨΗ ΜΑΣ!

Τζιγκερ είπε...

Όταν σας ταλεγα εγώ όμως Νικόλα και Αντρέα με λέγατε κωμμωτή

Ανώνυμος είπε...

Kείμενο συναδέλφου των 3 νεκρών υπαλλήλων του Βγενοπουλου

Νιώθω υποχρέωση απέναντι στους αδικοχαμένους συναδέρφους μου να πω αυτές τις αντικειμενικές αλήθειες. Στέλνω αυτό το μύνημα σε όλα τα μέσα ενημέρωσης και όλα τα ενημερωτικά sites. Όποιος έχει ακόμα συνείδηση, ας το δημοσιεύσει. Οι υπόλοιποι ας συνεχίσουν να παίζουν το παιχνίδι της κυβέρνησης.

● Η πυροσβεστική υπηρεσία δεν έχει δώσει έγγραφη άδεια για το συγκεκριμένο κτίριο, η συμφωνία ήταν κάτω από το τραπέζι, όπως άλλωστε γίνεται πρακτικά με όλες τις επιχειρήσεις και τις εταιρείες στην Ελλάδα.

● Το συγκεκριμένο κτίριο δε διαθέτει πυρασφάλεια και πυροπροστασία, ούτε μελέτη ούτε εγκατάσταση, δηλαδή ψεκαστήρες οροφής, εξόδους διαφυγής, πυροσβεστικές φωλιές. Μόνο φορητούς πυροσβεστήρες, οι οποίοι φυσικά δε μπορούν να αντιμετωπίσουν μια εκτεταμένη πυρκαγιά σε ένα κτίριο φτιαγμένο με προ πολλού ξεπερασμένες προδιαγραφές ασφαλείας.

● Κανένα κατάστημα της τράπεζας δε διαθέτει προσωπικό εκπαιδευμένο στην αντιμετώπιση πυρκαγιών. Ούτε καν στη χρήση των λιγοστών πυροσβεστήρων. Η διοίκηση προφασίζεται πάντα το κόστος και δεν κάνει ούτε στοιχειώδεις κινήσεις για να προφυλάξει το προσωπικό.

● Ποτέ δεν έχει γίνει άσκηση εκκένωσης οποιουδήποτε κτιρίου από τους εργαζόμενους της τράπεζας ούτε έχει γίνει σεμινάριο από πυροσβέστες, ώστε να δοθούν οδηγίες για τέτοιες καταστάσεις. Οι μόνες ασκήσεις που έχουν γίνει στη Mafrin Bank είναι για σενάρια τρομοκρατικών ενεργειών και διαφυγή των μεγάλων κεφαλιών της τράπεζας από τα γραφεία τους.

● Το συγκεκριμένο κτίριο δεν είχε ειδική πρόβλεψη για φωτιά, παρόλο που λόγω η κατασκευή του είναι πολύ ευαίσθητη κάτω από τέτοιες συνθήκες και παρόλο που ήταν γεμάτο με υλικά από πάνω μέχρι κάτω. Υλικά που παίρνουν φωτιά πολύ εύκολα, όπως χαρτί, πλαστικά, καλώδια, έπιπλα. Το κτίριο αυτό αντικειμενικά είναι ακατάλληλο για χρήση σαν τράπεζα λόγω της κατασκευής του.

● Καμία ομάδα προσωπικού ασφαλείας δεν έχει γνώση πρώτων βοηθειών και πυρόσβεσης, παρόλο που πρακτικά του ανατίθεται με προφορική εντολή κάθε φορά να προστατέψει το κατάστημα. Οι τραπεζικοί υπάλληλοι καλούνται να γίνουν πυροσβέστες και σεκιούριτι ανάλογα με τις επιθυμίες του κάθε κ.Βγενόπουλου.

● Τα στελέχη της τράπεζας απαγόρεψαν κάθετα και κατηγορηματικά στους εργαζόμενους να φύγουν, παρόλο που οι ίδιοι το ζητούσαν επίμονα από νωρίς το πρωί, ενώ επέβαλλαν στους εργαζόμενους να κλειδώσουν τις πόρτες και επιβεβαίωναν συνέχεια τηλεφωνικά το κλείδωμα του κτιρίου. Όποιος φύγει να μην έρθει αύριο για δουλειά, ήταν η μόνιμη απειλή. Τους έκλεισαν ακόμα και την πρόσβαση στο διαδίκτυο για να μην επικοινωνούν με τον έξω κόσμο.

● Εδώ και μέρες επικρατεί πλήρης τρομοκρατία στην τράπεζα σχετικά με τις κινητοποιήσεις, με την προφορική προσφορά "ή δουλεύεις ή απολύεσαι".

● Οι δύο αστυνομικοί της ασφάλειας που δουλεύουν στο συγκεκριμένο κατάστημα για τις ληστείες δεν εμφανίστηκαν σήμερα, παρόλο που τα στελέχη είχαν υποσχεθεί προφορικά ότι θα τους φέρουν εκεί.

Επιτέλους κύριοι, κάντε την αυτοκριτική σας και σταματήστε να περιφέρεστε παριστάνοντας τους σοκαρισμένους. Είστε οι υπεύθυνοι για αυτό που έγινε σήμερα και σε κάποιο ευνομούμενο κράτος (σαν κι αυτά που κατά καιρούς χρησιμοποιείτε σαν παράδειγμα από τηλεοράσεως) θα ήσασταν ήδη κρατούμενοι για τις παραπάνω πράξεις. Με δόλο έχασαν τη ζωή τους οι συνάδερφοί μου σήμερα. Δόλο της τράπεζας και του κ.Βγενόπουλου προσωπικά, που έδωσε εντολή, όποιος δε δουλέψει να μην έρθει αύριο στο γραφείο.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΧΡΙ ΕΣΧΑΤΩΝ
ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ
ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΣΚΥΛΙΑ

Ανώνυμος είπε...

salpiggidis bye bye


Φίλαθλος: «Μήτσο, θα μου εξηγήσεις ένα πράγμα; Στον Παναθηναικό έχεις τα πάντα, σε έχουνε σαν βασιλιά, είναι δυνατόν να φύγεις και να πας πάλι στον ΠΑΟΚ και την αβεβαιότητα; Δεν βλέπεις ότι είναι λάθος και στο λέω πάνω από όλα για σένα αυτό».

Σαλπιγγίδης: «Ναι, καθαρά επαγγελματικά μπορεί να είναι και λάθος από τη στιγμή που φεύγεις από την νταμπλούχο ομάδα της Ελλάδας».

Φίλαθλος: «Όχι, λάθος, έγκλημα να το λες».

Σαλπιγγίδης: «Πες το κι έτσι αν θες, δεν έχει σημασία. Είναι όμως κάποιοι προσωπικοί λόγοι που πρέπει να τους καταλάβουν όλοι. Δεν έχουν να κάνουν με την μπάλα».

Φίλαθλος: «Τι να σου πω; Αν είναι έτσι, καλή σου τύχη».

Σαλπιγγίδης: «Σ` ευχαριστώ, όμως θέλω να ξέρεις και κάτι ακόμα. Και να το ξέρετε όλοι σας. Ανεξάρτητα από το τι θα κάνω εγώ εσάς θα πρέπει να ενδιαφέρει πάνω απ όλα η ομάδα. Και αυτό λοιπόν για το οποίο βάζω το χέρι μου στη φωτιά είναι ό,τι ο Παναθηναικός έχει αλλάξει επίπεδο και απέχει πολύ από τους ανταγωνιστές τους. Είναι ήδη πανίσχυρος και θα γίνει ακόμη πιο δυνατός στη συνέχεια. Έχει φοβερό ρόστερ το οποίο θα φτιάξει κι άλλο και έναν πρόεδρο που ασχολείται με την ομάδα από το πρωί μέχρι το βράδι. Μην φοβάστε λοιπόν τα καλύτερα έρχονται…».

Ανώνυμος είπε...

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται μπροστά σε μια μεγάλη ευκαιρία να σβήσει από το χάρτη τον αιώνιο αντίπαλό του και να κυριαρχήσει. Χρειάζεται συγκεκριμένα πράγματα για να εκτοξευτεί και οι μέτοχοί ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να μην τα προσφέρουν. Όποιος θέλει να βοηθήσει ας το κάνει. Όποιος δεν θέλει ας κουνήσει μαντίλι και να το πει στα ίσια και χωρίς περιστροφές. Ας μονιάσουν λοιπόν (όσοι το επιθυμούν), οι υπόλοιποι ας αδειάσουν τη γωνιά και... ψάξτε για τον δεύτερο. Τόσο απλά!

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Εδώ ο κόσμος καίγεται και το νινί του ανώνυμου χτενίζεται.

Ανώνυμος είπε...

re vlaka nikta markele, ti thes? edw ine blog tou pao. min mas spas ta arxidia. esi na ta deis, pou den exoume na fame kai esi thes 15 paiktes san ton k.ronaldo. ase na poume. an thes, anikse diko s komma i kanali kai pes ta ekei.

min valw pali anwnimos, tha pw NOMIMOS

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Όπου γουστάρω θα τα λέω ηλίθιε οπαδέ.

Με κάνεις και γελάω που ακόμη και τώρα προσπαθείς να υπερασπιστείς τη διοίκηση σου.

Σκύλος και υπηρέτης των αφεντικών σου είσαι μαλάκα.

R.I.P. στο μυαλό σου. ;-)

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Βάλε HLITHIOS.

Να σε αναγνωρίζουμε πιο εύκολα Τουρτούρα. ;-)

Ανώνυμος είπε...

rip sto sapio mialo sou pou alla les ti mia kai alla tin alli

ilithios

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Εντάξει Τουρτούρα ότι πεις.

Πες μας για το μεγαλείο του ΠΑΟ.

Για αυτό ζούμε και αναπνέουμε.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Τουρτούρα τι λέει ο Λέτο ρε συ?

"Πρέπει να ξανά κερδίσουμε τίτλους. Θα παίξουμε και στο Τσάμπιονς Λιγκ και δεν πρέπει να το χαραμίσουμε. Θα μας δείξει και η τηλεόραση (γέλια). Δεν είμαι τεχνικός ή πρόεδρος, είμαι απλά ένας παίκτης, αλλά νομίζω ότι ίσως θέλουμε κάποιους παίκτες στην άμυνα."

ΠΑΙΚΤΕΣ?

Πες του ότι χρειαζόμαστε ένα στόπερ μόνο.

Νούμερο ε νούμερο. :-)

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Πάντως με 5.000.000 μύρια που λέγεται ότι θα βάλουν δεν παίρνεις παίκτες αλλά παικτάκια (τύπου Ιωανίδη που λένε ότι θα πάρει).

Καμία ελπίδα για εκτόξευση αν κινηθούμε σε "ρηχά νερά".

Τζίγγερ ζεις εσύ μας οδηγείς.

(αφού θέλετε να μιλήσουμε για μπαλίτσα, μιλάμε για μπαλίτσα, χατίρια του Τουτρτούρα εγώ δε χαλάω)

Ανώνυμος είπε...

nikta eisai pio grafikos kai apo ton vasili leventi. ime sigouros pws apo mikros aisthanosoun pws diafereis apo ton poli kosmo kai akoma kai simera thewreis pws ise imitheos kai oi alloi zwa pou den katalavenoun ton iperoxo tropo skepsis sou.

monos sou milas. MONOS SOU. se agnooun oloi. o tourtouras prepei na sou kanei minisi. alla kalitera etsi, se agnoei kai aftos. kai esena kai ton ksanthioti, ena apo ta polla nicks sou.

vasili leventi. e vasili leventi.


ILITHIOS

shogun είπε...

καλημέρα σε ολους,

με ειδοποίησε ένας φίλος που δουλεύει σε εταιρία πληροφορικής πως έχει στα χέρια του ελάχιστα κομμάτια απο το παρακάτω:

Dell mini netbook ΠΑΟ special edition / 10.1 /n270 intel/hd 160gb/win xp/card reader/web camera/wirless lan/sound/ μεγάλη μπαταρία (8 ωρες αυτονομίας) + 3 xronia eggyhsh onsite στην τιμή 239+ΦΠΑ

μπορείτε να το δείτε εδώ:
http://lh4.ggpht.com/_6psCPgDxvc4/S-PqehYuLjI/AAAAAAAAAE0/XFK060Y3tSo/dell_mini_10_pao_th%5B1%5D.jpg

Οποιος ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει μαζί του:

Γιώργος Λίνας, 2107213742-3 (112 esoteriko) 6956209501 glinas@grammi.com.gr

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Πες μας για τον Βαρδινογιάννη έλα. Πες μας πόσο μεγάλος πρόεδρος είναι και ότι τα 5 μύρια είναι ΠΟΛΛΑ λεφτά μια και ο ΠΑΟ δε χρειάζεται μεταγραφές.

Πες μας, για αυτά ζούμε και αναπνέουμε γραφικέ.

Ανώνυμος είπε...

ennoeitai pws ine liga ta lefta re vasili leventi. ennoeite. alla oi kairoi ine xalepoi. ante girna kimisou kai oneirepsou ena kalitero avrio. GRAFIKE. ASTEIE.

Ανώνυμος είπε...

an to batzet tou panathinaikou den einai ypsilo opos lene tote einai protimotero o panathinaikos na parei ioanidi k to 1.500.000 pou kostizei o tzavelas na dothoun se alli metagrafi eksalou toso o tzavelas toso o ioanidis gia back up tou spiropoulou k se orismenes periptosis k tou leto einai...

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Ο Ιωαννίδης είναι κράμα Λέτο - Σισέ.

Τζίγγερ ΖΕΙΣ εσύ μας ΟΔΗΓΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

ti se niazei ti krama ine, afou o leto opws les ine axristos kai o sise skorarei mono apo ta 2 metra

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Με τάπωσες.

Είσαι μεγάλος τάπας. :-)

Ανώνυμος είπε...

gia afto kanw parea me fellous, opws esi vasili leventi :)


me agapi

to alter ego sou

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Πες μας Τουρτούρα για τον Τζίγγερ σε παρακαλώ. Πες μας πόσο καλό έκαναν στον ΠΑΟ οι Βαρδινογιάννηδες.

Πες μας πόσες μεταγραφές ΔΕ χρειαζόμαστε. Τι παικταράς είναι ο Πετρόπουλος και ο Μαρίνος.

Πες μας για τη ΜΕΤΑΓΡΑΦΑΡΑ τον Ιωαννίδη γραφικέ.

Άσε τους αποπροσανατολισμούς και ασχολήσου με το αγαπημένο σου θέμα.

Την παπαρολογία. :-))

Ανώνυμος είπε...

ksekola re koimisi me ton tortoura. eisai emmonikos kai grafikos. min to xrisimopoieis enantion mou, esi ise o grafikos. ise klooun. arakse sta kivika sou. sas kseroume esas tous apaititikous, pou nomizete oti ETSI dixnete oti iste agwnistes klp. KLOOUN. ISE KLOOUN. KLO-OUN. kl;ooyn

den exoume na fame k esi asxolise me tis metagrafes. kai thes me to etsi thelw kai enw i omada exei provlima isologismou, na ependisoun 30 miria gia na kavlwneis esi apo tin TV sou pou den pas kai pote gipedo, kai kalitera pou den pas giati tha evrizes tin omada. katse sto pc sou kai vrise kai krakse. ARRWSTE KLOOUN. psofa epitelous fige apo to blog. KLOOUN

Ανώνυμος είπε...

oxi oxi agwnisti , min figeis apo to blog. oloi sou eixan zitisei na pareis poulo alla esi epestrepses me allo nick [s] kai krazeis opoion den skeftetai opws esi. sevasou tin diaforetikotita, eidallws deksou afton ton tropo simperiforas. 1 xrono prin, sou zitisame na figeis k esi den katalaveneis. kai milas monos sou. ante ftanei.

Ανώνυμος είπε...

o karmiris persi pou o panathinaikos eixe parei to europaiko , ekane proti erotisi ston obradovic ti ithele na pei o zots me ti frasi "strange things" pou eixe episimanei gia ti diaitisia.kai o zots ton ekane romba legontas tou oti prin liga lepta pirame to europaiko , kai esu me rotas proti erotisi auto to pragma?next time i'll give you the opportunity to talk ,tin epomeni fora tha sou dwsw ti dunatotita na milisoume.kai sikothike kai efuge kai o karmiris elege ston aera..why? why?why mister obradovic? fetos me to pou teliwse o imitelikos ekane san trelos,eixe valei asprokokkino poukamiso kiolas nomizw.den einai kako na eisai olumpiakos.alla sto why i apantisi dothike simera:epeidi eisai karagauros kai den eisai antikeimenikos dimosiografos.epeidi kaneis ti douleia sou forontas ta kokkina gualia sou.giauto o obradovic eniwse ahdia. tespa , na ta vlepoume auta ta pragmata , giati kai oi dimosiografoi prepei oxi mono na krinoun alla kai na krinontai gia to an einai antikeimenikoi ,ws athlitikoi sxoliastes kai genika sostoi sti genikoteri parousia tous. vevea kai o skountis simera sto astoxo 3ponto tou ketsman eipe OXI anti estw na pei EKSW I MPALA. min eimaste gayroi, min eimaste niktes kai vasilis leventis/

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Χαχαχαχα ο ανώνυμος μαλάκας με τα greeklish.

Ο οπαδός που νοιάζεται εν καιρώ οικονομικής κρίσης για τις τσέπες των κεφαλαιούχων.

Α ρε γραφικές ανύπαρκτε.

Μπες στο φέρετρο σου και άδειασε μας τη γωνιά.

Πες μας για τη διαφορετικότητα πρόβατο. Που είσαι τόσο διαφορετικός όσο ενα προιόν μαζικής κατανάλωσης μαλάκα. :-))

Τελευταία φορά που συζητώ μαζί σου.

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ.

Θα μιλάς μόνος σου από εδώ και εμπρός.

Πες μας για το μεγαλείο του Βαρδινογιάννη. :-))

Ανώνυμος είπε...

Τελευταία φορά που συζητώ μαζί σου.

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ.

Θα μιλάς μόνος σου από εδώ και εμπρός.




STON KATHREPTI TA LES???


MONO EGW MILAW MAZI S, GIA NA SE TARAKOUNISW. OI ALLOI S EXOUN GRAMMENO. ZWO DIPODO, NA KAEI O VARDINOGIANNIS K ESI MAZI. VLIMA.

Ανώνυμος είπε...

Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ: ΒΑΛΤΕ ΟΣΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΝΙΟΜΠΛΙΑ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ!

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Από Ταντέι....Ιωαννίδης.

Από παικταράδες (έστω και τρεις) παικτάκια.

ΑΠΟΘΕΩΣΤΕ ΤΟΥΣ.

Φταίει η οικονομική κρίση βέβαια. Εκεί θα το "ρίξουν" για να αμβλύνουν την οργή μας και τη δυσαρέσκεια μας. Ήδη οι πράσινες φυλλάδες και οι στρατευμένοι δημοσιογράφοι σε "ουδέτερα" φύλλα έχουν ξεκινήσει το θεάρεστο έργο τους. Για να "τσιμπήσουν" κάτι μαλάκες. Και θα πάμε ΟΑΚΑ να αποθεώσουμε....Ιωαννίδη ως το νέο κράμα Ρότσα - Ζάετς, όπως κάναμε παλιά με τον Πόλακ.

Βλέπετε πρέπει να μαζέψουν περισσότερο χρήμα.

Γιατί είναι διαχειριστές δεν είναι επενδυτές.

Έτσι γίνεται και ο Τουρτούρας πρόεδρος. ;-)

Υ.Γ. "Φαγώθηκε" ο μαλάκας μην πούμε καμιά κακή κουβέντα και χάσουμε το πρωτάθλημα. Τώρα έχει ξεκινήσει αντάρτικο του blog γράφοντας ανώνυμα (με greeklish ή χωρίς, λες και δεν καταλαβαίνουμε το γραφικό του χαρακτήρα ή το φοβερό του πνεύμα, για να υπερασπιστεί την υπέρτατη ιδέα της.....διοίκησης). Ε ρε νούμερο. Αν έχουμε και άλλους σαν αυτόν καήκαμε. Θα πάμε Champions League με παικτάκια και όταν μαζεύουμε πεντάρες θα μας λέει "πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα".

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4573589&ct=1

Ένα θαυμάσιο πολιτικό άρθρο του Καθηγητή Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ, Γιώργου Μαργαρίτη.

Ανώνυμος είπε...

Πριν μια 4ετία έλεγα ότι όσο έχουμε στηρίξει τον Παναθηναϊκό μας πάνω σε αυτόν τον απερίγραπτο και απαράδεκτο ''ποδοσφαιριστή'' ΜΑΝΤΖΙΟ που νομίζει ότι παίζει στην πλατεία διπλό ''Φίλοι Τάκη'' εναντίον ''Φίλοι Μήτσου'' με έπαθλο δύο κάσες μπύρες και καμιά δεκαριά σουβλάκια...δεν πρόκειται ποτέ μα ποτέ να δούμε προκοπή.....Στην χαμένη ευκαιρία του Βόλου στον τελικό με την Λάρισα στις καθυστερήσεις...γύρισαν 5 άτομα και με κοίταξαν....αλλά αδυνατούσαν να πιστέψουν ότι είχα αρχίσει να βγαίνω αληθινός.....Δεν ξέρω τι άκρες είχε αλλά κατάφερε με τα ψέματα και από το τίποτα να φτιάξει όνομα στην Ελλάδα χωρίς να προσφέρει στον Παναθηναϊκό τίποτα...Ούτε τίτλο ούτε τίποτα...μόνο νεύρα και σπανίως κανένα γκολ....σπανίως....Κι όμως κατάφερε να φτιάξει όνομα και να παίξει Εθνική Ελλάδος την στιγμή που υπάρχουν Έλληνες επιθετικοί που παίζουν τόσα χρόνια σε μικρομεσαίες ομάδες με αξιοπρόσεχτη παρουσία χωρίς να πάρουν ποτέ τέτοια ευκαιρία για Εθνική Ελλάδος….(Σαϊτιώτης, Καμπάς)…..Σιγονταρίστηκε και υποστηρίχτηκε όσο λίγοι…..Τώρα δεν τον θέλει ούτε η Ανόρθωση!!

Ειλικρινά πιστεύω ότι ο συγκεκριμένος ''ποδοσφαιριστής'' δεν πρέπει να παίζει όχι στον Παναθηναϊκό αλλά σε καμία σοβαρή ομάδα Α' Εθνικής....

Στο καλό και ας ξεχάσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται ότι φόρεσε την φανέλα με το τριφύλλι την οποία τίμησαν στο παρελθόν ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ επιθετικοί και συνεχίζουν να την τιμούν......

Fact είπε...

Η «τέχνη» θέλει θυσίες

Η Deloitte μελέτησε, ερεύνησε, έβαλε κάτω τα στοιχεία κι έκανε οικονομικές προβλέψεις για την ερχόμενη τριετία του Παναθηναϊκού, απόλυτα εναρμονισμένες με την παγκόσμια κρίση: μαύρες, άραχλες και ζοφερές.

Του Κώστα Βαϊμάκη

Ανοιγμα που φτάνει (μαζί με τα 15 εκατομμύρια που «λείπουν» για φέτος) στα 90 ή στα 95 εκατομμύρια ευρώ –και βλέπουμε. Χωρίς βέβαια να υπολογίσει ούτε πόντο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ φέτος, τη στιγμή που η συμμετοχή είναι εξασφαλισμένη, ούτε μπήκε σε υποθετικές συζητήσεις του τύπου «πόσα θα τσεπώσει ο Παναθηναϊκός αν τελικά είναι η μοναδική ελληνική ομάδα στους ομίλους». Χωρίς να βάλει έσοδα από εισιτήρια –διότι δεν είναι η δουλειά της με μετράει κεφάλια στο ΟΑΚΑ, χωρίς να έχει «μαντέψει» αν ο Παναθηναϊκός θα είναι τα επόμενα χρόνια στους ομίλους, μια και είναι εταιρεία που λειτουργεί με facts and figures κι όχι η Λίτσα Πατέρα. Και φυσικά χωρίς να υπολογίσει πιθανά έσοδα από πωλήσεις παικτών, από αποδεσμεύσεις άλλων (από τα συμβόλαια των οποίων θα απαλλαγεί ενδεχομένως η ομάδα) ή από κάποια εμπορική συμφωνία που ίσως έρθει στο άμεσο μέλλον.

Η Deloitte, όπως και η κάθε αντίστοιχη σοβαρή εταιρεία, κάνει αυτό για το οποίο πληρώνεται: επεξεργάζεται δεδομένα κι όχι όνειρα. Βασίζεται σε στοιχεία κι όχι σε προσδοκίες, βάζει στη ζυγαριά έσοδα και έξοδα κι όχι συναισθήματα ή υποσχέσεις για «δυναστείες» –όλα αυτά τα κάνουν οι ΠΑΕ, τονώνοντας το φρόνημα των οπαδών τους. Κι όσο κι αν είμαστε μέσα σε βαθιά οικονομική κρίση, ο οπαδός νοιάζεται μόνο για τα χρήματα που χάνει ο ίδιος, για τα έξοδα που μπορεί να κόψει και το πώς μπορεί να κάνει τη ζωή του ελαφρώς καλύτερη ή όσο λιγότερο χειρότερη γίνεται κι όχι για τα οικονομικά της ομάδας του. Εκεί δεν υπάρχει κατανόηση: υπάρχει μόνο αναμονή για ενίσχυση. Λαχτάρα για μεταγραφές.

Fact είπε...

Το να έχει και φέτος ο Παναθηναϊκός 26.000 διαρκείας και 27.000 μέσο όρο θεατών σε κάθε αγώνα στο ΟΑΚΑ το βλέπω δύσκολο. Το ποδόσφαιρο μπορεί να είναι μεράκι, εκτόνωση, διασκέδαση, διαφυγή, ξεχαρμάνιασμα, αλλά δεν παύει να είναι πολυτέλεια. Και στο δίλημμα «να στείλω το παιδί φροντιστήριο ή με τα λεφτά αυτά να πάρω διαρκείας στην "Πανάθα"», φαντάζομαι ότι νικήτρια βγαίνει η ιδιωτική εκπαίδευση. Οσοι, πάντως, αντέχουν οικονομικά το γήπεδο και φέτος ή όσοι αποφασίσουν να κάνουν την υπέρβαση και να επενδύσουν μέρος των οικονομιών τους στον Παναθηναϊκό, θα το κάνουν αν δουν τους μετόχους της ομάδας να κάνουν κι αυτοί τη δική τους υπέρβαση. Και να φέρουν τουλάχιστον τους δύο καλούς παίκτες που πραγματικά χρειάζεται η ομάδα στη θέση του στόπερ και του δεξιού μεσοεπιθετικού. Με χρήματα; Με έμψυχα ανταλλάγματα; Και με τα δύο; Αυτή είναι δουλειά των διοικούντων, όχι των οπαδών. Ειδικά αυτών που πρώτοι πρέπει να σύρουν τον χορό και να σπάσουν τον κουμπαρά-γουρουνάκι στο δωμάτιό τους, διότι πρώτοι μίλησαν για «δύο Σισέ ακόμα».

Κάποτε ο Ανδρέας Βγενόπουλος έκανε λόγο για μετόχους στον Παναθηναϊκό, οι οποίοι ενωμένοι μπορούν να κοιτάξουν στα μάτια τον Αμπράμοβιτς. Τελικά δεν μπήκαν όλοι στην πολυμετοχικότητα, οπότε τον σύντροφο Ρομάν δεν μπορούμε να τον κοιτάμε στα μάτια, αλλά μέχρι το ύψος του αφαλού. Εστω κι έτσι, όμως, τα 5 εκατομμύρια ευρώ που ακούστηκαν ως ταβάνι στον μεταγραφικό προϋπολογισμό (εκτός αν αυξηθεί το ποσό από πωλήσεις παικτών και δώσει π.χ. η Αρσεναλ 2 εκατομμύρια για τον Μάντζιο, η Ιντερ 5 για τον Μάτος και η Λάρισα τα 2 που της είχαμε δώσει παλιά για τον Κλέιτον για να πάρει τον Μελίσση) ακούγονται λίγα για «δύο Σισέ», όταν ο ένας Σισέ στοίχισε 8 εκατομμύρια –για τη Μαρσέιγ μόνο, χώρια τα δικά του. Για όλους υπάρχει κρίση, ακόμα κι ο Αμπράμοβιτς μαζεύτηκε τα τελευταία χρόνια, αλλά φέτος, που μάλλον παίρνει η ομάδα του το πρωτάθλημα (καλή ώρα όπως κι ο Παναθηναϊκός), ετοιμάζεται να κάνει 2-3 κινήσεις ουσίας δίνοντας πολλά χρήματα. Είτε για τον Τόρες, είτε για τον Ιγκουαΐν, είτε για πακέτο Πάτο – Τιάγκο Σίλβα. Πάντως, κάποιους θα πάρει και θα πρέπει να δώσει «λεφτά μαλλιαρά». Αν πάει στη Μίλαν και πει «η Deloitte προέβλεψε δύσκολες μέρες, βολεύεστε με 15 εκατομμυριάκια για τον Πάτο και δώρο τη στέκα του Ντρογκμπά;», ο Μπερλουσκόνι θα κάνει καινούργια νεφρά από τα γέλια. Το ίδιο θα κάνουν και οι οπαδοί των «μπλε» αν τους πει ο Αμπράμοβιτς «παιδιά, λόγω σφιξιμάτων θα σας φέρω έναν παικταρά επιθετικό από το Εκουαδόρ, για τον οποίο ένας σοφός του ποδοσφαίρου είπε κάποτε ότι "απαυτώνει τα αντίπαλα σέντερ μπακ"».

Η τέχνη θέλει θυσίες. Και το ποδόσφαιρο είναι τέχνη –ακόμα μεγαλύτερη τέχνη είναι να κουμαντάρεις μια ομάδα και να κρατάς ζεστούς τους οπαδούς-πελάτες, ώστε να συνεχίσουν να είναι πελάτες και να μη μείνουν απλώς οπαδοί από τον καναπέ του σπιτιού τους.

Fact είπε...

Το… πολυτελές «πουλέν» του Νιόπλια =
http://www.sport-fm.gr/article/228771

Γιώργος Ιωαννίδης λοιπόν. Αυτός φαίνεται ότι είναι ο «εκλεκτός» του Νίκου Νιόπλια για μια ακόμη θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας. Μια θέση για την οποία ο Παναθηναϊκός διαθέτει τον Νίκο Σπυρόπουλου, αλλά από εκεί και μετά το χάος…


Ο 22χρονος άσος του Ηρακλή, απογοητευμένος και προβληματισμένος με τα όσα βιώνει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης τον τελευταίο καιρό, έκανε προσφυγή, διεκδικώντας το ποσό των 128.000 ευρώ και όλα δείχνουν ότι από τη νέα σεζόν θα φοράει τα πράσινα, είτε μείνει ελεύθερος, είτε χρειαστεί οι το «τριφύλλι» να δώσει κάποια χρήματα στον «γηραιό». Πρόκειται για προσωπική επιλογή του Νίκου Νιόπλια. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού γνωρίζει πολύ καλά τον παίκτη από τις μικρές Εθνικές ομάδες, τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση και θεωρεί ότι μόνο κερδισμένη μπορεί να βγει η ομάδα του από μια τέτοια μεταγραφή. «Είναι ένας… Μαρίνος για τα αριστερά. Μπορεί να βοηθήσει, να εξελιχθεί μέσα στην ομάδα και να επενδύσουμε σ’ αυτόν», έλεγε ο τεχνικός των «πράσινων» για τον Ιωαννίδη, που αποκαλείται από αρκετούς… ταλέντο πολυτελείας.

Ο ίδιος δεν θέλει να πει λέξη τις τελευταίες μέρες, αλλά δεν κρύβει ότι επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό για πολλούς λόγους… Κι’ όπως λέει η παροιμία, αν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός…

Με την έλευση του «πουλέν» του Νιόπλια στην Παιανία, αυτός που… κουνάει μαντήλι είναι ο Φίλιππος Δάρλας. Οι άνθρωποι της ομάδας ψάχνουν ήδη τη φόρμουλα για να αποχωρήσει ο αριστεροπόδαρος αμυντικός, που δεν έχει ικανοποιήσει καθόλου με την απόδοσή του, επομένως, σύμφωνα και με τα όσα κρίνουν στο τεχνικό επιτελείο, δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσει να είναι μέλος του πράσινου ρόστερ.
--------------------------

Ιωαννίδης αριστερά backup του Σπυρόπουλου και του Λέτο.

Βρήκαμε τον αριστεροπόδαρο Μαρίνο.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!

Terry Gold είπε...

Όταν έλεγε Αμπράμοβιτς εννοούσε τη Μαρίνα Αμπράμοβιτς, τη σέρβα καλλιτέχνιδα που χαρακώνεται μπροστά στο κοινό.

Ανώνυμος είπε...

re zwo nikta-panatha-pavlo thee, ti tha ginei me ta apeira niks sou? twra se lene fact? stamata na grafeis sto blog, sou to zitise o square persi re kakomoire

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΣΑMΕ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΒΟΛΕΥ!!
ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΕΔΡΑΣ 4Η ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!
ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ:
ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΣΤΗΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ(?) ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΥ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΠΑΤΩΝΕΙ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ!!
ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΛΕΜΕ:
1.ΛΑΠΑΣ: ΤΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ?
ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΤΙΣ ΥΠΟΔΟΧΕΣ? (ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΣΗΜΑΔΕΥΟΥΝ) , ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ, ΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΣΟ, ΕΧΕΙ ΑΛΤΙΚΟΤΗΤΑ? ΕΧΕΙ ΜΠΟΪ? ΜΠΛΟΚ? ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΨΙΧΟΥΛΑ! Ο ΣΑΡΙΕΓΚΙ ΤΟΥ ΒΟΛΕΥ!
2. ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ: Ο ΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ
3. ΠΑΝΤΑΛΕΩΝ : Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ
4. ΨΑΡΑΣ : ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ
5. ΝΤΟΝΑΣ : ΕΧΕΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΛΟ ΣΕΡΒΙΣ! ΟΜΩΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ
6.ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΕΛΗΣ: ΑΕΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΓΑΒΡΕ ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΕΝΕ! 7.ΜΗΝΟΥΔΗΣ!!!! ΑΛΛΟ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ.
8. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ : ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ.
9. ΣΜΑΡΑΓΔΗΣ: ΣΤΑΣΙΜΟΣ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ , ΑΨΥΧΟΣ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΣΙΣΤΕΙΣ Σ ΑΥΤΟΝ.
ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ 9 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΜΑΤΣ.
ΟΛΟΙ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΚΑΜΕΖ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 2 ΚΑΛΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ (ΖΑΓΚΟΥΜΝΙ, ΣΑΜΙΚΑ) !
ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ.
4 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΕΣΑΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΕΔΡΑΣ ΔΕΝ ΤΡΩΓΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ!!!!

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Μαλάκα Τουρτούρα από που με διώχνεις ψυχάκια?

Κόψε τις μαλακίες που μόλις δεις κείμενο κατά της ΠΑΕ παθαίνεις ταράκουλο ΠΑΠΑΡΑ.

Εδώ θα είμαστε να λέμε τα καλά και τα στραβά της ομάδας μας.

Στο βόλευ δείχνεις την εμπάθεια σου. Η ομάδα έχει δύο ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΕΣ απουσίες. Προσωπικά το περίμενα. Από φαβορί έγινε αουτσάιντερ.

Αλλά τι σου λέω τώρα.

Βγες να πανηγυρίσεις ΜΑΛΑΚΑ με τον Ιωαννίδη....

Κλανόμαγκα.......

Ανώνυμος είπε...

zwo klooun min ksanagrapseis. den tha afisw sxolio sou asxoliasto. pare poulo. den ime o tourtouras. grafike ampale. o tzavellas kostizei kai den tha empene vasikos. vasikos menei o spiro. opote allazeis ton darla me ton iwannidi. ksipna. zwo. min ksanagrapsis vlamene.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ... ΓΙΑΤΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΓΙΝΕ ΤΟΣΟ ΚΑΡΜΟΙΡΗΣ Ο ΠΑΥΛΑΡΑΣ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ? ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ? ΟΥΤΕ ΦΙΕΣΤΑ ΠΑΕΙ, ΓΗΠΕΔΟ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΚΑΝΑ 3ΜΗΝΟ, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΕΔΩΣΕ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΒΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ, Κ ΟΛΟ ΑΠ ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΒΓΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ Κ ΟΤΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΡΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ! Ο ΠΑΥΛΑΡΑΣ ΡΕ?? ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΕΔΩ... ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ! ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ, ΕΙΔΙΚΑ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΤΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΤΟΥ!

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Μετά από την "εμφάνιση" του ανώνυμου με τα greeklish, κάνει κούκου το alter ego του, ο ανώνυμος με τα ελληνικά.

Φυσικά ο "στόχος" είναι πάντα ο ίδιος.

"ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ" MY ASS.

Α ρε παπάρα Τουρτούρα. :-))

Ανώνυμος είπε...

esi re geleie exeis grapsei me 12 diaforetika nicks kai eksakoloutheis kai to kaneis gia na deiksis oti eiste polloi. klooun.

PS: i stratigiki sou mpazei nera. exeis kairo na grapsis ws ksanthiotis. min ksexniesai. KLOOUN

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Ότι πεις Τουρτούρα. :-))

Ανώνυμος είπε...

klooun

ΚΛΟΟΥΝ

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Το έγραψες βλέπω και με τις δύο ιδιότητες σου.

Άντε να εμφανιστείς και ως Τουρτούρας και να μας πεις πόσο απομονωμένοι είναι οι Γιαννακόπουλοι, πόσο μαλάκας είναι ο Βγενόπουλος, πόσο μεγάλος πρόεδρος είναι ο Βαρδινογιάννης και να μας μιλήσεις για το μεγαλείο του ποδοσφαιρικού ΠΑΟ καθώς και πως πρέπει να μιλάμε για να μην κάνουμε κακό στην ομάδα.

Καραγκιόζη ε καραγκιόζη.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

"Θα χαμηλώσει ο μεταγραφικός πήχυς στον Παναθηναϊκό τη νέα αγωνιστική περίοδο, όπως όλα δείχνουν, με τα χρήματα που θα δαπανηθούν για την αγορά ποδοσφαιριστών να κυμαίνονται μεταξύ 3-4 εκατ. ευρώ!"

Με αυτά τα λεφτά μόνο τον Ιωαννίδη και ίσως και τον Πατακό μπορούμε να αγοράσουμε.

Τζίφος ρε συ Τουρτούρα και η συμμετοχή στο Champions League και τα όνειρα σου για απογείωση.

Έλα εκθείασε μας τον Ιωαννίδη.

Πες μας ποιανού backup είναι.

Ανώνυμος είπε...

egw thelw metagrafes mono me 1.8 miria. den thelw ton pao megalo kai trano. den ime panathinaikos. mono esi eisai panathinaikaras. MONO ESI. ena ine sigouro: ise poli megalos.

klooun e klooun. pane sta paratragouda tis anitas pania.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

"Πάνε"? :-))

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Νιόμπλιας: "Φρένο στη μεταγραφολογία".

Λογικό. Μην επηρρεαστούν οι παίκτες και δεν κάνουν καλές διακοπές.

Ο Παναθηναικός έχει τελειώσει το πρωτάθλημα εδώ και 15 μέρες και αντί να έχει ξεκινήσει ΗΔΗ να ενισχύει την ομάδα του ώστε στο ξεκίνημα της προετοιμασίας να τους έχει ΟΛΟΥΣ (αλλά και για να "κομπλάρει" τους βασικούς του αντίπαλους) και όχι να έρχονται παίκτες μέχρι και πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, περιμένει εκθέσεις, συμβούλια και λοιπές μαλακίες. Κινείται δηλαδή σε ρυθμούς Τζίγγερ.

Καλά κρασιά.

Ξανθιώτης είπε...

Εγώ περιμένω να δηλώσουν ότι αγόρασαν τα τρία ξαδέρφια του Μελίση με 25 εκατομμύρια ευρώ έκαστο και δεν υπάρχουν άλλα λεφτά!

Και μετά θα έχουμε ολόκληρη την χρονιά τον Τουρτούρα και τις ανώνυμες μπεκάτσες να μας αναλύουν ότι τα αφεντικά (με πρώτο τον Τσίγγερ που τα φυσάει!) έδωσαν τρελά λεφτά για μεταγραφές, και να περιμένουμε 28 μήνες πριν κρίνουμε τα ξαδέρφια του Μελίση, και ότι όταν θα προσαρμοστούν θα παίξουν μπαλάρα (στον ΟΦΗ)...

Ξανθιώτης είπε...

Ο Κατσουράνης έδωσε μια καταπληκτική συνέντευξη στο contra.gr.

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Panathinaikos/272920.html

Βέβαια λέει πράγματα που οι ανεγκέφαλοι αδυνατούν να καταλάβουν, όπως το εξής:

=========

- Υπάρχει τέλος πάντων κάποιο συστατικό από τη συνταγή υπεροχής του Ολυμπιακού τα προηγούμενα χρόνια που θα χρησιμοποιούσες στον Παναθηναϊκό;

Κανένα συστατικό δεν θα χρησιμοποιούσα. Κάθε ομάδα πρέπει με την αξία της να παίρνει τα πρωταθλήματα! Επιπλέον, δεν κάνει σε κανένα πρωτάθλημα καλό μια ομάδα να βγαίνει πρωταθλήτρια τόσα πολλά χρόνια συνεχόμενα, είναι θέμα αξιοπιστίας. Να πάρει πρωτάθλημα και ο ΠΑΟΚ, ο Άρης, η ΑΕΚ. Όσο παίρνει η ίδια ομάδα το πρωτάθλημα, ο κόσμος θα είναι ο ίδιος, το ίδιο και τα φαινόμενα βίας. Διότι αγανακτούν οι φίλαθλοι των άλλων ομάδων.

Νομίζω πρέπει να γίνει ακόμα πιο δίκαιο το πρωτάθλημα. Και οι διαιτητές να καταλάβουν ότι οι μικρές ομάδες είναι που πρέπει να ευνοούνται, όχι οι μεγάλες. Ένα μοντέλο σαν της Γερμανίας θα ήταν το ιδανικό για μας. Εκεί έχει συμβεί να πάρει το πρωτάθλημα η Στουτγάρδη ερχόμενη από πολύ χαμηλή βαθμολογική θέση.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Ξανθιώτη μόνο ΕΝΑΣ psycho υπάρχει εδώ μέσα. Όλα τα άλλα παιδιά είναι μια χαρά.

Καλά κάνεις και τα λες αλλά στου Τουρτούρα την πόρτα όσο θέλεις βρόντα.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Τι έκαναν πάλι οι γαύροι σήμερα? :-))

Οι επιστήμονες (που τόσο ζηλεύει και μνημονεύει με κάθε ευκαιρία ο μαλάκας ο Γκότζος) έδρασαν για τα καλά.

Μεγάλη πλάκα μην πω απόλαυση.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Ο κορνές γαρ εγγύς. :-)

Εντωμεταξύ αναβλήθηκε το ματς στο βόλευ λόγω υπεράριθμων επιστημόνων.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΖΙΓΓΕΡ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ:

Παύλο γίνε πρόεδρος
(περισσότερα εδώ):

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=5&artid=4574301

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ. ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ

"Ανοιξε παράθυρο φυγής και ο ΠΑΟ δεν το κλείνει.

Την επιστροφή του στη Βραζιλία και την Ατλέτικο Μινέιρο σκέφτεται ο Ζιλμπέρτο Σίλβα και αυτό το σενάριο είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιηθεί με τις ευλογίες του Παναθηναϊκού! Ο αρχηγός της Εθνικής Βραζιλίας έχει το δεύτερο υψηλότερο συμβόλαιο (περίπου 2,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο χωρίς Εφορία) μετά τον Σισέ και με δεδομένες τις οικονομικές συνθήκες και την πληθώρα αμυντικών χαφ, η περίπτωση αυτή θα εξεταστεί σοβαρά."

Φερτε και άλλους παίκτες σαν τον Ιωαννίδη να καλύψουμε το κενό.

ΤΩΡΑ.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Χάνονται ένας ένας οι εκλεκτοί αμυντικοί

ΕΘΝΟΣΠΟΡ 12/5/2010


"Σε ομάδα που, κατά παράφραση του γνωστού μυθιστορήματος..., βλέπει τους παίχτες να περνούν από μπροστά της, έχει μετατραπεί ο Παναθηναϊκός, με άγνωστη, προς το παρόν, την ημέρα λήξης της μεταγραφικής κωλυσιεργίας.

Ανήμποροι να εγγυηθούν στους εκλεκτούς και δη σε όσους μένουν ελεύθεροι οτιδήποτε μπροστά στα διάφορα σενάρια που εγκυμονεί το «αύριο» της πολυμετοχικότητας, οι «πράσινοι» περιορίζονται να... διαγράφουν επιλογές και να περιμένουν.

Μετά τον Κριστόφ Μέτσελντερ που είχε επαφή με τον ΠΑΟ και δεχόταν να έρθει στην Παιανία αντί 1,2 εκατ. ευρώ τον χρόνο πριν πει το «ναι» στη Σάλκε, αλλά και τον Βραζιλιάνο Κακάου που, επίσης, κρατούσε «ανοιχτή γραμμή» με το «τριφύλλι», μέχρι που υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τη Στουτγάρδη, ήρθε και η σειρά του Αργεντινού Γκάμπριελ Παλέτα (εκ των εκλεκτών για τη θέση του στόπερ) να γυρίσει την πλάτη στους «πράσινους» και να δώσει τα χέρια με την Πάρμα!"

Τον Ιωαννίδη ΤΩΡΑ ΜΑΛΑΚΕΣ.

Μπορεί να παίξει ΚΑΙ στόπερ πέρα από το να καλύψει τις θέσεις αριστερού μπακ, αριστερού χαφ και του μέσα αριστερά. Αριστερός Σέντερ Μπακ ΑΝΕΤΑ ο Ιωαννίδης.

Άσπρη είναι η φέτα στα μαντριά είπε...

Οι ποδοσφαιριστές της α' ομάδας είναι 11.

Θέλουμε 8 καλες μεταγραφές.

11Χ8=88.

Άρα έχουμε 11 8 88.

Τυχαίο;

Δεν νομίζω.

Άσπρη είναι η φέτα στα μαντριά είπε...

Οι ποδοσφαιριστές της α' ομάδας είναι 11.

Θέλουμε 8 καλες μεταγραφές.

11Χ8=88.

Άρα έχουμε 11 8 88.

Τυχαίο;

Δεν νομίζω.

Ξανθιώτης είπε...

Άσπρη φέτα, καλά έκανες που τα είπες δύο φορές! Βάλε όμως και κανένα bold!!! Και κανένα κεφαλαίο! Έτσι, για να είναι πιο ... στολισμένα ... ξέρεις εσύ!

:-))))))))

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Ξανθιώτη, o Τουρτούρας γράφει ανώνυμα αυτή την περίοδο. Αντάρτικο my ass.

Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και δε μπορεί κατάλαβες? :-))

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Μετά τον υπερπαίκτη Ιωαννίδη έρχεται και ο Χριστοφής.

ΟΜΑΔΑΡΑ για Τσάμπιονς Λιγκ φτιάχνει ο ΠΑΟ.

Άσπρη είναι η φέτα στα μαντριά είπε...

Οι ποδοσφαιριστές της α' ομάδας είναι 11.

Θέλουμε 8 καλες μεταγραφές.

11Χ8=88.

Άρα έχουμε 11 8 88.

Τυχαίο;

Δεν νομίζω.

Άσπρη είναι η φέτα στα μαντριά είπε...

Οι ποδοσφαιριστές της α' ομάδας είναι 11.

Θέλουμε 8 καλες μεταγραφές.

11Χ8=88.

Άρα έχουμε 11 8 88.

Τυχαίο;

Δεν νομίζω.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Το'χεις γαμήσει το blog Τουρτούρα με τη ψύχωση σου.

Ασχολήσου με τους παικταράδες που σου φέρνουν πρόβατο και άσε με εμένα.

Ιωαννίδης ο νέος ελβετικός σουγιάς.

ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΟ.

Χριστοφής = Ο νέος Χαραλαμπίδης.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

"Το «μπαλάκι» ήταν και παραμένει στον Ι. Βαρδινογιάννη που αναμένεται, ίσως και σήμερα, να ενημερώσει τον Ν. Πατέρα για όλα τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν προκειμένου να μειωθεί δραστικά το μπάτζετ λειτουργίας της ΠΑΕ την επόμενη τριετία..."

από ethnos.gr

ΤΖΙΓΓΕΡ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ!!!!!

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Όπως καταλαβαίνουμε όλοι το διοικητικό σχήμα δεν είναι βιώσιμο. Οι φυλλάδες παίζουν με τα νεύρα μας ανακοινώνοντας από τη μια δραστική μείωση του μπάτζετ και από την άλλη υπερπαίκτες τύπου Ιωαννίδη (το παιδί ήταν αναπληρωματικό στον Ηρακλή) και από την άλλη "θηρία" που θα δούμε στα χαρτάκια της Panini μόνο (την ίδια στιγμή που οι "μαχαιριές" είναι στην ημερήσια διάταξη).

ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ (ΠΙΑ) ΑΥΤΗ Η ΜΑΛΑΚΙΑ.

Ας δώσει ο Τζίγγερ την ΠΑΕ και ας την αγοράσει κάποιος με διάθεση να επενδύσει. Δε μπορεί να προχωρήσει η ομάδα με αυτό το διοικητικό σχήμα.

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

Οι "ατζέντες" τους όχι μόνο είναι διαφορετικές αλλά και αλλησυγκρουόμενες. Και αν το πρώτο δικαιολογείται, το δεύτερο πέρα από απαράδεκτο είναι και επικίνδυνο για την ομαλή λειτουργία (ξεχνώ τις επενδύσεις) της ομάδας.

Άσπρη είναι η φέτα στα μαντριά είπε...

Βγενόπουλος = 11 γράμματα

Ραλίστας = 8 γράμματα

Τα ονόματα του ΔΣ = 88 γράμματα

Άρα έχουμε 11 8 88

Τυχαίο;

Δεν νομίζω.

Άσπρη είναι η φέτα στα μαντριά είπε...

Βγενόπουλος = 11 γράμματα

Ραλίστας = 8 γράμματα

Τα ονόματα του ΔΣ = 88 γράμματα

Άρα έχουμε 11 8 88

Τυχαίο;

Δεν νομίζω.

Ανώνυμος είπε...

ξανθιώτης = 9 γράμματα

μάρκελλος = 9 γράμματα

[h alliws pavlo thee, panathas, mavri nikta, ksanthiotis]

ksanthiotis = ksanthi pare to protathlima

markellos = [klooun] = sparta gamise mas



ΤΥΧΑΙΟ???????

ftanei re markelle mavri nixta. ftanei. dikse aksioprepia. den s milaei kanenas. monos s milas ws fact, ksanthiotis, klp klp

klooun, eleeine

Ανώνυμος είπε...

zwo markelle nikta, to eides to goal toy mpaok me ton gayro?

sto 0:52

http://www.youtube.com/watch?v=3Ex61ivkVjU&feature=player_embedded


des ipofeigmatiki antepithesi

o sorlen kai o ivic kanoun poutana tin -ouws i allws- tragiki amina tou osfp.

O SORLEN KAI O IVIC.

san na leme, o xaralampidis kai o zoutaoutas.

fisika esi pali tha peis oti nai, ellada tha pernoume double afou oi alloi ine psofimia, alla stin evrwpi den tha pame makria, i fanela tou pao ine evrwpaiki klp.

grafike

o alefantos kai o vasilis leventis mprosta sou ine midenika.

Ξανθιώτης είπε...

Τουρτούρα, μην εξάπτεσαι, θα μας πάθεις τίποτα!

Αν μετρήσεις πόσα γράμματα έχουν τα ποστ μου και βάλεις τους αριθμούς δίπλα-δίπλα, σε περιμένει ΠΟΛΥ μεγάλη έκπληξη!...

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Δε με πειράζει αν δε μου μιλούν τα φιλαράκια σου Τουρτούρα.

Εξάλλου ΟΛΟΙ βλέπουν τι psycho είσαι.

Εγώ απλά τρώω παγωτό και περιμένω τους τρεις Σισέδες.

Αν θες Σορλέν και Σιροπέν γιατί δε γίνεσαι ΜΠΑΟΚ?

Είναι απλό my friend.

Ξανθιώτη? :-)))

Ανώνυμος είπε...

o ksanthiotis toso kairo eixe eksafanistei apo to blog. vlepete, i iperentasi tou nikta ton ekane na ksexasei na grapsi kai me afto to nick. twra omws epanilthe, wste na isxiropoihthoun t epixirimata tou + idees tou, kai OLWS TIXAIWS otan t leme oti ine monos tou.

TIXAIO?

den exeis ixnos takt agori mou, mexri kai tin idia wra postarete oi 2 sas [esi k o allos s xristis-eaftos-nick], me diafora 10 leptwn.

TIXAIO?>????

oeo???

esi exeis nootropia mpaok , alefante nikta. PIGENE -se kalipsa twra?- se kana giatro.

apantise KAI me ta 2 nicks sou [ta episima] dld ksanthiotis kai markellos niktas.

Ανώνυμος είπε...

mexri kai ta idia emoticons xrisimoieis

:-)))


apokaliftikes mesa stin fouria sou, KLOOUN

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Που΄ναι οι 3 ΣΙΣΕΔΕΣ, ΟΕΟ?

Αλλιώς θα έρθουν οι κορνέδες.

Αν πάρετε Ιωαννίδηδες και Χριστοφήδες μην περιμένετε διαρκείας. Με 3000 - αλά εποχή Τζίγγερ - θα τη βγάλετε.

Ανώνυμος είπε...

den ine oloi oi filoi tou PAO mas san k sena, eftixws. den ine DITHEN k kala SKEPTOMENOI - mi xesw. ine realistes. 2-3 metagrafes gia tin 11ada xriazese. antikatastasi tou salpi kai 2 stoper hummer- ferrari - lamborghini.


k esi lege oti theloume 9 stoper san ton kirgiako, 4 for san ton van basten kai 3 termatofilakes san ton gordon banks. ZWO.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ, Ο ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΦΥΤΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ...ΤΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥ ΑΣΚΗΣΟΥΜΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΜΠΟΛΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.... MΕ ΛΥΠΗ ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕ ΠΑΥΛΟ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΕ, ΟΤΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΣΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΣΤΗΝ ΠΑΕ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙΣ ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΚ, ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΧΑΡΑΚΩΘΕΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ, ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ. ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΤΑ ΙΣΑ. ΠΡΟΣΕΞΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΤΑΣΗ, ΠΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΙΣΩΣ ΚΙΝΗΤΡΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΑΖΑ ΟΠΑΔΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ, ΝΑ ΣΕ ΤΑΥΤΙΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΡΑΤΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟ... Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ Ν΄ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ SOIHIRO HONDA, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΕ, ΑΠΟ ΠΙΘΑΝΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΤΕΚΝΟΥ, ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ, ΘΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ, ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ. ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΞΑΝΑΣΚΕΨΟΥ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΟΥ. Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΟ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΜΑΣ...


ΥΓ: ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΘΑΝΑΣΗ "ΑΔΕΡΦΟΣ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ" . . . . .

Ανώνυμος είπε...

"Ξανθιώτη, o Τουρτούρας γράφει ανώνυμα αυτή την περίοδο. Αντάρτικο my ass."



ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΟΥ [OH YEAH] ΓΡΑΦΩΝΤΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΙΚΣ, ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΠΟΣΟ 0 ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΟΥΛΟ. ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΤΑΡΤΗ ΜΟΥ, ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΠΟΣΟ ΑΓΕΡΩΧΟΣ ΕΙΣΑΙ. ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΠΟΣΟ ΑΜΠΑΛΟΣ ΕΙΣΑΙ. ΜΟΝΟ Η ΡΕΑΛ ΚΑΙ Η ΜΠΑΡΤΣΑ ΧΩΝΟΥΝ ΦΡΑΓΚΑ, Κ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΙΣΤΑΝΕΣ, ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ "ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΚΙΑ". ΚΑΙ ΕΙΔΕΣ Η ΡΕΑΛ ΦΕΤΟΣ ΠΑΛΙ ΠΗΡΕ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΟΥ ΕΝΑΚΑΡΙΡΕ [ΤΟΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΡΕ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΑΡΑ??? :)))))))))



ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΟΥΛΚΑ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΒΛΑΚΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΡΙΝΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ. ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑ, ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ ΓΙΟΥΡΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟ. ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΕΙΣ ΣΕ ΤΑΛΕΝΤΟ, ΚΑΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ ΦΛΟΓΑ. ΑΛΛΑ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΩ, ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΤΟ ΜΥΘΙΚΟ ΣΠΑΡΤΑ ΓΑΜΗΣΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΓΡΑΦΙΚΑ. ΕΙΠΑΜΕ, ΕΙΣΑΙ Ο ΑΛΕΦΑΣ ΜΑΣ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙΣ. ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ; ΚΑΝΑ 2 ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΔΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΕΙΔΑΝ , ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΙΣΑΙ Ο ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ. Ο ΑΛΕΦΑΣ. Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ. Ο ΜΑΡΚΕΛΛΟΣ ΝΥΚΤΑΣ. Ο ΞΑΝΘΙΩΤΗΣ. Ο ΠΑΥΛΟ ΘΕΕ. Ο ΠΑΝΑΘΑΣ. Η ΜΑΥΡΗ ΝΥΚΤΑ. Η ΜΑΥΡΗ ΚΑΠΟΤΑ. Η ΜΑΥΡΗ ΚΥΛΟΤΑ. ΖΩΟ.

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   1 – 200 από 241   Νεότερο› Νεότερο»