Τετάρτη, Απριλίου 14, 2010

Παναθηναικός 2010

241 σχόλια:

«Παλαιότερο   ‹Παλαιότερο   201 – 241 από 241
Ανώνυμος είπε...

*ΚΑΝΟΥΛΚΑ ΜΕ ΛΕΦΤΑ = ΚΑΝΟΥΛΑ ΜΕ ΛΕΦΤΑ

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Ότι πεις Τουρτούρα.

Δε μου έχει πει κανείς να φύγω και δεν πρόκειται να φύγω από ένα δημόσιο χώρο διαλόγου όπως είναι ένα blog. Να τελειώνει πια αυτή η κωμωδία. Όσο γουστάρω θα γράφω. Και όσο υπάρχεις εσύ θα έχω ένα ακόμη καλό λόγο. ;-)

Πες μας για τον Γιαννακόπουλο όμως. Πόσο έχει απομονωθεί.

Πες μας ότι χρειαζόμαστε Ενακαρίρε στην άμυνα.

Πες μας πως κινδυνεύει ο ΠΑΟ, Η Ελλάς, η Ευρώπη, ο Κόσμος αν ασκούμε κριτική.

ΦΤΙΑΞΕ ΜΑΣ βλάκα.

Διασκέδασε μας....πρόβατο. ;-)

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Τηλεφωνική επικοινωνία Καραλή - Γιαννακόπουλου (sportfm.gr)

"«Μου προτάθηκε επανειλημμένως να αναλάβω την προεδρία της ομάδας», ήταν η απάντηση. Για να δεχθεί την ερώτηση: «Όταν λέτε σας προτάθηκε από ποιους; Τέσσερις είστε!». «Δεν θέλω να πω όνομα, αλλά ποιος μπορεί να το πρότεινε;», ήταν η απάντηση του μετόχου της ΠΑΕ.

Η απάντηση του Γιάννη Καραλή; «Ο Τζίγγερ»…

«Δεν θέλω να πω όνομα. Χαίρεται», τόνισε ο Παύλος Γιαννακόπουλος, βάζοντας ένα τέλος στη συνομιλία."

Ε ποιός να ήταν?

Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια? Ένας πρώην ραλίστας. :-)

Αν δεν απομακρυνθεί αυτός ο άνθρωπος από τον ΠΑΟ δεν πρόκειται να δούμε πράσινη μέρα. Για το γήπεδο δεν το συζητώ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΥΛΑΡΑ, ΤΥΦΛΕ ΑΠΟ ΠΑΘΟΣ ΑΝΤΑΡΤΗ ΜΑΡΚΕΛΛΕ ΝΥΚΤΑ. ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ. ΞΥΠΝΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΚΑΡΙΡΕ ΗΤΑΝ ΕΙΡΩΝΙΚΟ, ΠΑΝΕΞΥΠΝΕ.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΤΟΡΤΟΥΡΑΣ.

ΚΑΙ ΝΑΙ, ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ, ΣΕ ΕΔΙΩΞΕ Ο SQUARE ΠΕΡΥΣΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΩ ΔΕΧΤΗΚΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΟΥΛΟ, ΕΠΑΝΗΛΘΕΣ ΜΕ ΑΛΛΑ ΝΙΚ. ΠΟΣΟ ΧΕΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΕΛΑΦΟΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ? ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΚΑΚΟ? ΠΟΤΕ ΘΑ ΩΡΙΜΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΝΤΡΑΣ? ΠΑΡΕ ΠΟΥΛΟ ΛΕΜΕ. SQUARE ΘΥΜΗΣΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΟ ΤΟΥΒΛΟ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΧΙΣ ΔΙΩΞΕΙ. Η ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙ ΑΛΛΟ.

Ξανθιώτης είπε...

Τζόνι, μισό λεπτό γιατί με μπέρδεψες...

... δηλαδή ο Νύκτας είναι τελικά οπαδός της Ξάνθης;;;;;;!!!!!!

:-))))))



(Νύκτα, θα τον κάνουμε τον Τουρτούρα να γράψει κεφαλαία και μαζί και bold; Εδώ σε θέλω!!!)

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Έχει πάθει παράκρουση άσε.

Τζόε Ντάλτον τον κατάντησε η οικονομική κρίση.

ΔΥΟ ασκούμε κριτική και οι δύο έχουμε "στοχοποιηθεί".
-----------

Στο ξαναλέω ΕΜΠΑΘΕΣΤΑΤΟ :-)) ΤΟΥΒΛΟ.

ΔΕ ΜΕ ΕΔΙΩΞΕ ΚΑΝΕΙΣ και ΚΑΝΕΙΣ δε μπορεί να με "φιμώσει" επειδή δε του αρέσουν οι απόψεις μου.

Φασιστικές αντιλήψεις τύπου "βουλώνουμε στόματα" όταν δε μας αρέσει η άποψη του άλλου που επικρατούν σε "άλλα" blogs να τα ξεχάσεις.

Όσο αυτό το blog είναι "ανοικτό" θα γράφω.

Γκέγκε?

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΒΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΔΙΑΛΕΞΕ ΕΝΑ ΝΙΚ ΚΑΙ ΓΡΑΨΕ ΜΕ ΑΥΤΟ. ΤΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΞΑΝΘΙΩΤΗΣ, FACT, ΑΣΠΡΗ ΦΕΤΑ............... ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΤΑ ΙΔΙΑ, ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ.......

ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΟΣ ΣΟΥ.
ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ 2 ΕΙΣΤΕ [ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΟΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΝΙΚ, ΒΓΑΖΕΤΕ 10ΑΔΑ, ΠΑΙΞΤΕ ΚΑΝΑ ΔΙΠΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤΑΚΙ] ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΑΤΕ. ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΑΡΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΘΕ ΗΛΙΘΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ. ΔΛΔ ΟΣΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΙΑ Χ, Ω, Ζ ΛΟΓΟΥΣ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΑΟ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΕΦΤΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΕΝΩ ΕΣΥ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΣ ΝΑ ΧΩΣΟΥΝ 60 ΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΑΜΠΑΡΝΤ, ΤΟΝ ΜΕΣΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΟΥΝΕΙ, ΕΙΣΑΙ Ο ΣΩΣΤΟΣ, ΑΝΤΑΡΤΗΣ, ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟΣ ΟΠΑΔΟΣ-ΦΙΛΑΘΛΟΣ.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ.

ΚΙ ΕΓΩ ΟΠΟΤΕ ΒΛΕΠΩ ΣΧΟΛΙΟ ΜΕ ΝΙΚ ΞΑΝΘΙΩΤΗΣ, ΦΑΚΤ, ΦΑΚ ΚΛΠ ΘΑ ΑΠΑΝΤΑΩ ΣΤΟΝ 1 ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΝΥΚΤΑ.


ΜΙΛΑ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙΣ Κ ΑΛΛΕΣ ΠΤΥΧΕΣ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

"οι Πατέρας και Τζίγγερ τα βρίσκουν...Θέμα διαφωνίας φαίνεται ότι είναι ο Κώστας Αντωνίου, με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη να επιθυμεί την απομάκρυνση του διευθυντή ποδοσφαίρου από την ομάδα. Αντίθετα ο Νικόλας Πατέρας θεωρεί ότι όλο το τιμ πρέπει να μείνει ως έχει, αν και όπως αναφέραμε από την αρχή αναμένεται να ξεπεραστούν όποιες δυσκολίες (αυτού του επιπέδου) προκύψουν"




ΛΑΘΟΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΑΙΔΙΑ. ΛΑΑΑΑΑΘΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣ. ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΑΣ. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΝΥΚΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΙΟΥ. ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΤΣΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΕΙ??? ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΗΜΙΘΕΟ ΝΥΚΤΑ, ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Α, ΝΥΚΤΑ!

Ο SQUARE ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟΘΕΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ.

ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΜΕ ΤΟ ΜΑΥΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΥΚΤΑ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ



ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΠΙΑΣΕΣ, ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕ?
ΠΟΥ ΛΕΣ "ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΦΥΓΩ"
ΤΟ ΕΙΠΕ Ο SQUARE ΣΤΟΝ "ΑΝΘΡΩΠΟ" -Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ- ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΟΜΩΣ ΜΕ 1000 ΝΙΚΣ. ΕΕΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΜΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ. ΤΟΥΣ ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ Κ ΑΥΤΟΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΝΙΚ.

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ.

ΜΗΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΜΕΤΑ ΓΙΑΤΙ Η ΧΩΡΑ ΠΑΕΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ.

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ.

ΒΓΕΣ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΥΘΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΡΜΟΡΑΝΟΥΣ, ΓΕΛΕΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Γιατί πρέπει να απαντήσω σε έναν μαλάκα?

Χμμ......το σκέφτηκα....δε θα απαντήσω. :-))

Τουρτούρα, ανώνυμε με greeklish ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ανώνυμε με ελληνικά ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ανώνυμε με greeklish μικρά, ανώνυμε με ελληνικά μικρά, παππά (για να μη το ξεχνάμε και αυτό), μιχάλη (επίσης), kostas serres, ένας μαλάκας (δε θυμάμαι nick) από το Βέλγιο, άσπρη φέτα και άλλες πολλές αδελφές που το μόνο που κάνουν είναι να βρίζουν εμένα ή τον Ξανθιώτη......την άλλη φορά με πιο ισχυρά επιχειρήματα. ;-)

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Θα στο ξαναπώ για ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ.

ΚΑΝΕΙΣ δε μπορεί να με διώξει από ένα δημόσιο χώρο συζήτησης όπως είναι ένα blog σαν και αυτό.

Είναι ένα βήμα για να εκφράζουμε τις απόψεις μας οι Παναθηναικοί, μαλάκες και μη.

Μη με εμπλέκεις με τον square. Δε μου είπε ποτέ να φύγω και αν ακόμη και αν το έκανε θα ήταν δική μου απόφαση αν θα το έπραττα ή όχι.

Μη μπερδεύεις "ανοικτά" blogs με "κλειστά". "Αλλού" είναι κλειστά και τα μυαλά τους. Σαν το δικό σου πχ. Που αντί να αντιπαρατεθείς με επιχείρηματα σε όλα όσα λέω προσπαθείς να με φιμώσεις.

Κλανόμαγκα του πληκτρολογίου.......

psuxakias@gmail.com

= στείλε μου mail να κανονίσουμε να μου τα πεις από κοντά. ;-)

Γκέγκε Νο2?

EVIL ELVIS είπε...

-Οι ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΙ έχουν προσφέρει μια περιουσία στον ΠΑΟ τόσα χρόνια, προσωπικό χρόνο, ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΧΑΡΕΣ σε εμάς και ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΛΥΠΕΣ στους γαύρους αλλά και σε τεράστιες ευρωπαικές ομάδες.
-Οι Βαρδινογιάννηδες έχουν προσφέρει αρκετά λεφτά (τα οποία ΕΠΡΕΠΕ να είναι πολλά, μα πολλά περισσότερα) 31 χρόνια, προσωπικό χρόνο, αρκετές χαρές σε εμάς και ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΧΑΡΕΣ στους φιλάθλους του γαύρου, ειδικά τα τελευταία χρόνια που ανέλαβε ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ σοφερ και τα εκανε όλα μαντάρα. Εμπιστευόταν «περίεργους» παράγοντες, όντας άσχετος ο ίδιος, συνενούσε στην ΣΜΙΚΡΥΝΣΗ του ΠΑΟ μας φέρνοντας στην ομάδα παικτάκια και αγγαρειομάχους και αφήνοντας την ομάδα ΕΡΜΑΙΟ του πράκτορα κρόκους, aka θείος aka σωκρατης -σιχαμενος- κοκκαλης.
-Ο Βγενόπουλος έχει προσφέρει στον ΠΑΟ 20 μύρια σε 2 χρόνια και το άνοιγμα της ΠΑΕ (έως ενός σημείου,γιατί αποδεικνύεται ότι ακόμα στον ρυθμό των Βαρδινογιάννηδων χορεύουν όλοι). Μην ξεχνιόμαστε, για να μπούνε και οι άλλοι μέτοχοι στην παε χρειάστηκε -εκτός φυσικά από τους 40.000 ΗΡΩΕΣ στο Πεδίο του Άρεως (που σύμφωνα με την εμετική derby ήταν 8.000)- και μία ΠΕΚ, με ιδρυτή και μπροστάρη τον Βγενό. Θυμηθείτε πόσες φορές οι δηλώσεις του αντιπροσωπευαν τον μέσο φίλαθλο του ΠΑΟ μας. Βέβαια στις πρώτες εμφανίσεις του Βγενό, ο σοφερ είχε απαντήσει με την εταιρεία scouting. Και εκεί που η πολυμετοχικότητα καθιερώθηκε στην συνείδηση του κόσμου ήταν στην κοινή συνέντευξη τύπου του Βγενό με τους Γιαννακόπουλους.
-Ο Πατέρας έχει προσφέρει στον ΠΑΟ 10 μύρια σε 2 χρόνια, τον προσωπικό του χρόνο αυτήν την διετία, ένα πρωτάθλημα και ένα κύπελλο. Βασικότατο επίσης ότι προφανέστατα αυτός ευθύνεται για την διάλυση του παρασκηνίου-παράγκας που τόσα χρόνια ήταν το δεκανίκι-δεξι χέρι του θρήνου. Με λίγα λόγια, μας έκανε ΠΑΛΙ περήφανους και φαίνεται να είναι ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ που αρμόζει στο βεληνεκες του ΠΑΟ μας.

EVIL ELVIS είπε...

Για να «εκτοξευτουμε», πρεπει οι Βαρδινογιάννηδες να πουλήσουν. Οριστικό και αμετάκλητο ΑΝΤΙΟ. Να κουνήσουν μαντήλι. Όσο συνεχίζουν να σχετίζονται με τα του ΠΑΟ, αποτελούν τροχοπέδη στα όνειρά μας. Φυσικά ο εγωισμός τους δεν πρόκειται να επιτρέψει να συμβεί κάτι τέτοιο, τουλάχιστον για τα επόμενα χρόνια. Είναι στη μέση και το γήπεδο βλεπετε….

Τώρα, για τα προσωπικά οφέλη που ακούμε ότι εχει ο Βγενο, ο Πατέρας, ο σοφερ και οι Γιαννακοπουλοι, λογικό δεν είναι ότι πέρα από το καλό του ΠΑΟ μας, θέλουν να δουν τις επενδύσεις τους [ναι, αγαπάνε τον ΠΑΟ, αλλα είναι και αυτος μια ΠΑΕ, συνεπως είναι επενδυση, οντας επιχειρηματίες ολοι τους] επίσης να ανθίζουν; Και έχουν κοινη αγαπη για τον ΠΑΟ, αλλά διαφορετικες επιχειρησεις και κατ’επεκταση συμφέροντα.

Αυτό που ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ όμως να γίνει, είναι να τα βρουν και μάλιστα ΓΡΗΓΟΡΑ, για το κοινό καλό, που είναι η «εκτόξευση» του ΠΑΟ. Είναι όμως αληθινά τα όσα μας λένε οι εφημερίδες, ότι το μπάτζετ θα είναι ΜΟΝΟ 5 με 10 μύρια; [και έτσι η δυναστεία και η ευρωπαϊκή διάκριση να αναβάλλεται συνεχώς?] Η κατρακύλα του Ολυμπιακού –τα έφαγες τα ψωμιά σου και μας, αλητη κρόκους- σε συνδυασμό με την δική μας ΥΠΕΡΟΧΗ σε όλα τα επίπεδα, συνιστούν μια πρώτης τάξης ευκαιρία για να επανέλθουμε ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ στον ελληνικό θρόνο και να σημειώνουμε φοβερές πορείες σε ευρώπη. 5 μύρια όμως δεν φτάνουν ούτε για φιστίκια, όπως είχε πει ο Βγενό [«με φιστίκια αγοράζεις μαϊμούδες»]. Πόση είναι η τρύπα τελικά στον ισολογισμό; 25 μυρια ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ. 25 ΖΕΣΤΑ ΖΕΣΤΑ !!!Χώρια διαφημίσεις, χορηγίες, τηλεοπτικά, διαρκείας, εισιτήρια, φανέλες, μπουτίκ κλπ κλπ. ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ. Αν δε βγαίνουν, να πάνε να αγοράσουν καμιά πιτσαρία. Κάτι δεν μας λένε, κάτι τρέχει. Μυστήρια πράγματα. Μυστήριο επίσης η στάση του Παυλάρα απέναντι στον Πατέρα. Σε κάθε του δήλωση αποδίδει τα εύσημα στο προπονητικο τιμ και στους παίκτες. Είναι δυνατόν να μην βλέπει την επιτυχία του Πατέρα; Και είναι δυνατόν να είναι απλά θυμωμένος που δεν ενημερώθηκε για την απομάκρυνση 10κατε; Συνεπως; Σύγκρουση συμφερόντων με Πατέρα. ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΙΩΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΟ.

Ανώνυμος είπε...

KATI MΑΣ ΕΙΠΕΣ ELVIS ELVIS.

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ, ΞΕΧΝΑΣ ΠΩΣ ΧΑΡΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΛΕΣ, ΡΩΤΑ ΤΟ ΜΕΝΤΙΟΥΜ, ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΝΥΚΤΑ.

ΕΚΤΟΣ Κ ΑΝ ΕΙΣΑΙ Κ ΕΣΥ ΕΝΑ ΝΙΚ ΤΟΥ ΝΥΚΤΑ, ΠΟΥ ΣΑΝ ΞΑΝΘΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ELVIS ELVIS ΓΡΑΦΕΙ ΠΙΟ 'ΣΥΝΕΤΑ' ΕΝΩ ΣΑΝ ΝΥΚΤΑΣ ΠΙΟ 'ΘΥΕΛΛΩΔΗ'


PSYCHAKIAS ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΗΣΟΥΝ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ MAIL.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Πες τα βρε Elvis.

Ξεκινώ από το "Ο Βαδινογιάννης ΠΡΕΠΕΙ να πουλήσει".

Μετά ΟΛΑ θα δρομολογηθούν.

Επίσης. ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ. No more παικτάκια.

Τώρα ο Τουρτούρας θα βρίζει και εσένα μαζί με τον Ξανθιώτη και μένα.

:-)

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Χαχαχα ΕΙΔΕΣ? Στα έλεγα.

Είδες υπεράσπιση του Βαρδινογιάννη?

Καταλαβαίνεις τώρα εσύ και όλοι οι άλλοι για τι εγκάθετο μιλάμε.

Όλα του τα ποστ είναι εναντίον Παύλου, Βγενό, Πατέρα και φυσικά υπέρ Βαρδινογιάννη.

Είμαστε δυο, είμαστε τρεις είμαστε πολύ περισσότεροι από τα γκοτζαλάκια. ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙ......

EVIL ELVIS είπε...

ανώνυμε No 7.665.655

το nick μου είναι EVIL ELVIS, οχι ELVIS ELVIS.

.....κάποιος ακόμα με αποκαλούσε ELVIS ELVIS, αλλά έχει σταματήσει να γράφει στο blog εδω και καιρό.....


ΠΩΣ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΝΑ ΔΕΙΣ..............

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΕΠΟΙ, ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ. ΟΛΟΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟ, ΑΛΛΑ ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΥΠΝΙΟΙ.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

"ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΥΠΝΙΟΙ"

Αυτό θέλουν και αυτοί.

Να είμαστε "ξύπνιοι".

Ψάχνουν για "ξύπνιους" που θα αγοράσουν διαρκείας, που θα γεμίσουν το γήπεδο, τις μπουτίκ, θα αγοράσουν το "Τριφύλλι", το DERBY και την ΠΡΑΣΙΝΗ.

"Ξύπνιους" που θα τους δώσουν χρήματα και εις αντάλλαγμα θα τους πουλήσουν οπαδικό εθνικισμό, σημαιάκια, σήματα, ΒΙΑ, χάλια γήπεδα, μπάλα που δε βλέπεται και γενικά θα τους αντιμετωπίσουν ως ιθαγενείς.

Αν αυτοί οι "ξύπνιοι" πολλαπλασιαστούν Τουρτούρα τόσο το καλύτερο για αυτούς.

Έχεις αναρρωτηθεί τι θα γίνει αν δεν κάνεις όλα αυτά που θεωρείς "ξύπνια"?

Μήπως θα τους αναγκάσεις να επενδύσουν? Λέω μήπως? Μη μου αναφέρεις την οικονομική κρίση γιατί δεν επένδυαν (ιδίως ο Βαρδινογιάννης σου) και ενώ δεν υπήρχε τέτοια.

Μήπως η "εξυπνάδα" μας εξαντλείται στις ταγές του οπαδισμού μας και της τυφλαμάρας μας?

Αυτό υποστηρίζω ΟΛΑ αυτά τα χρόνια και μπόρεσα να ξαναυποστηρίξω μετά την υπέροχη "πάσα" που μου έδωσες.

Ένας χαζός.

Υ.Γ. Evil εδώ είναι γκοτζαλοφωλιά. Είναι πολύ σημαντικό να σε έχουμε "κοντά" μας. Το καλό είναι ότι το blog έχει ιδιοκτήτες με "ανοικτά" μυαλά. Και έτσι ακούγονται όλες οι φωνές. Ακόμη και του Τουρτούρα. ;-)

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ BLOG ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΑ ΜΥΑΛΑ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΕΝΩ ΣΕ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΛΕΣ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΛΕΩ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΓΛΕΙΦΕΙΣ ΤΑ ΑΛΛΑ ΝΙΚ ΣΟΥ. ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΧΝΑ - ΠΥΚΝΑ ΣΤΗΝΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Τη φετινή επιτυχία της κατάκτησης του νταμπλ από τον Παναθηναϊκό την πιστώσαμε σε όλους.

Στην πολυμετοχική διοίκηση και στον Πατέρα. Στον Τεν Κάτε και (κυρίως) στον Νιόπλια. Στον γυμναστή του Τεν Κάτε. Στους παίκτες. Στον κόσμο. Στον… Ολυμπιακό που ήταν κατώτερος των περιστάσεων.

Έναν ξεχάσαμε μόνο. Τον τεχνικό διευθυντή που σχεδίασε αυτή την ομάδα με αποκλειστική προτεραιότητα να κατακτήσει το νταμπλ, όπως και έγινε, αλλά δεν του έγινε ουδεμία αναφορά, ως άξιζε, βάσει αποτελέσματος.

Αντιθέτως, ο Κώστας Αντωνίου ήταν ο άνθρωπος που άκουσε τα εξ αμάξης για την μη απόκτηση του πολυπόθητου «killer». Ωστόσο, αποδείχθηκε περίτρανα ότι για να κερδίσεις το πρωτάθλημα στην Ελλάδα δεν χρειάζεται κανένα... hummer.

Η έλλειψη ενός αμυντικού-ηγέτη που θα κάνει τη διαφορά με την ποιότητά του στοίχισε ενδεχομένως στην Ευρώπη, αλλά αυτό δεν ήταν το ζητούμενο. Τη νέα χρονιά ο Παναθηναϊκός μπορεί με την απόκτηση ενός τέτοιου αμυντικού να κρατήσει πιο εύκολα τα σκήπτρα στην Ελλάδα απ’ ότι τα απέκτησε και να διακριθεί περισσότερο εκτός συνόρων. Απεναντίας, πέρυσι στόχος ήταν μόνο η επιστροφή στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Αντωνίου είχε να διαχειριστεί έναν πακτωλό από χρήματα και έκρινε ότι πρέπει να τον ξοδέψει για την απόκτηση ενός επιθετικού-killer που θα βάλει 30 γκολ (Σισέ), ενός εξτρέμ που με μια ενέργεια θα πάρει ένα Κύπελλο μόνος του (Λέτο) κι ενός έμπειρου χαφ που θα μπορεί να σκοράρει ασταμάτητα ως κρυφός επιθετικός μέχρι τα μισά της σεζόν και στο τέλος να δώσει λύση ακόμη κι ως στόπερ (Κατσουράνης).

Αυτή η τριάδα έδωσε κατά κύριο λόγο το νταμπλ στον Παναθηναϊκό και ο Κώστας Αντωνίου, αρέσει δεν αρέσει στον κόσμο, δικαιώθηκε αφού πέτυχε τον στόχο με τον δικό του τρόπο.

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού πέτυχε το μεγάλο στοίχημα της σεζόν που μας πέρασε και δεν αξίζει τη χλεύη κανενός. Παρόλα αυτά, εκτιμώ ότι δεν θα του δοθεί η ευκαιρία (για άλλους λόγους) να χτίσει την ομάδα, σε συνεργασία με τον Νιόπλια, για τη νέα χρόνια με στόχο να δημιουργήσει ένα ελκυστικότερο σύνολο το οποίο στην Ελλάδα θα «καθαρίζει» πιο εύκολα και πιο πειστικά τους «μικρούς» και στην Ευρώπη δεν θα φοβάται να παίξει κι εκτός έδρας ποιοτικό ποδόσφαιρο.

Είναι πιο μεγάλη η πρόκληση αυτή για τον (κάθε) Αντωνίου, είναι ένα βήμα παραπάνω, αλλά έχω την αίσθηση ότι θα ασκηθεί βέτο στην επικείμενη σύσκεψη Βαρδινογιάννη-Πατέρα του τύπου «εσύ μένεις, αλλά αυτός φεύγει».

Μένει να δούμε, λοιπόν, πώς θα πορευθεί ο Παναθηναϊκός στο καίριο αυτό πόστο τη νέα χρονιά. Γιατί κατά τη γνώμη μου είναι λάθος κι εμπεριέχει μεγάλο ρίσκο να διαλυθεί μια ομάδα ανθρώπων που «δέθηκε» και πέτυχε.

squarelogic είπε...

Παιδιά,
ξαναμπαινω στο μπλογκ μετά από πολύ καιρό κιαπότι βλέπω με μια ματιά οι σκιαμαχίες αναντίον του Τουρτούρα απόντος αυτού,καλά κρατούν...
-)
Είδα απλά ένα απόσμασμα του Καρπετ που κρίνω οτι έχει σημασία.Θαυμάστε:

"έναν ΠΑΟ πιο φθηνό, πιο νοικοκυρεμένο, πιο έτοιμο να πουλήσει ποδοσφαιριστές παρά να αγοράσει σταρ. Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης π.χ. έναν τέτοιο αξιοπρεπή ΠΑΟ διοικούσε κι έναν τέτοιο ΠΑΟ μπορεί εύκολα να ξαναφτιάξει: με τον Βέλιτς, τον Ν'Ντόι, τον Ενακαρίρε, τον Σιμάο, τον Δημούτσο κ.ά.(αχ,ναι πως λαχταρούμε να ξαναδούμε εναν τέτοιο ΠΑΟ...) Ως μοντέλο οικονομικής λειτουργίας εκείνος ο ΠΑΟ έπαιρνε άριστα, αλλά ας μην ξεχνάμε μια λεπτομέρεια: δεν τον γούσταρε ο κόσμος"
Ληγμένα παίρνει ο Αντωνάκης ή μας προετοιμάζει για πίσω ολοταχώς?

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Square ποιός είπες ότι είναι απών? :-)

Κατά τα άλλα συμφωνώ.

Οδεύουμε προς ολοταχώς για ένα ΠΑΟ του παρελθόντος και μάλιστα με τις ευλογίες μας.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Χαίρομαι επίσης square που μετά από τόσο καιρό που έχεις να μπεις παραμένεις μονόφθαλμος και βλέπεις σκιαμαχίες μόνο "εναντίον" του αγνώστου Τουρτουρα με greeklish ΚΕΦΑΛΑΙΑ, με ελληνικά ΚΕΦΑΛΑΙΑ, με greeklish μικρά και άλλες πολλές αδελφές που το μόνο που κάνουν είναι να βρίζουν εμένα, τον Ξανθιώτη και εσχάτως τον Elvis......

Αλλά σόρυ ξέχασα.

Όλοι αυτοί σύμφωνα με την ντετεκτιβική του (και σύμφωνα με τη σιωπή σου και δική σου) αίσθηση, είμαι εγώ.

Να χαρώ εγώ αδέκαστο διαχειριστή.

Δε μπορούμε να ξεφύγουμε από τις μικροαστικές μας συνήθειες αγαπητέ square όσο αν προσπαθούμε.

Στην επόμενη ζωή σου ίσως. ;-)

Ανώνυμος είπε...

adelfes olou tou kosmou enwthiteeeee

tha mas pidiksei o fantasiopliktos me ta 1000 psevdonima.

i thea kali !!! :)))))))

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΤΕΡΑ, ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ, ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ.

Ο - Λ - Ο - Υ -Σ .

ΞΕΚΟΛΛHSTE ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΡΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ.

ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ.

ΑΝ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΟΜΩΣ ΚΑΘΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙΤΕ ΨΥΧΡΑΙΜΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΛΩΝ.
ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ ΜΑΣ.

ΟΤΙ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ..ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΥΓΚΡΟΤΟΥΝ ΜΙΑ ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ.

Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΕΡΙΔΕΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΘΑ ΜΑΣ.

squarelogic είπε...

Μαύρη Νύχτα,
παρότι you slept on it συνεχίζεις να έχεις μεσάνυχτα,βλέπω...
Η αλήθεια είναι οτι όλο αυτόν τον καιρό είχα(και έχω..) σοβαρότερες αγωνίες απ τον ΠΑΟ,οπότε-είτε το πιστεύεις είτε όχι-δεν έμπαινα καν στο μπλογκ.
Και χτες που μπήκα απλά διέτρεξα βιαστικά τα τελευταία σχόλια,οπότε απεκόμισα την ίδια αίσθηση σα να έβλεπα την "Τόλμη και αγωνία"μετά 20 χρόνια: σα να μην πέρασε μια μέρα...
Πάντως είσαι ελεύθερος να την κάνεις για λιγότερο "μικροαστικά μπλογκ".Δε σε κρατάμε με το ζόρι κιόλας...

Ανώνυμος είπε...

Κηδεία με τον ΠΑΟΚ, μνημόσυνο με τον Άρη και την Τετάρτη με την ΑΕΚ, ενδεχόμενα, καλά σαράντα. Ενδεικτικά για τον Ολυμπιακό κάποια από τα πρωτοσέλιδα: “Εφιάλτης και ξεφτίλα”. “Πιάνει πάτο”. Να το πάρουμε, όμως, και λίγο αλλιώς. Προς τι ο θρήνος και ο οδυρμός; Λέει κανένας νόμος ότι ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω, που έπεσε για δεύτερη φορά στη Γ’ Εθνική, πρέπει να κερδάνε κι όλοι οι άλλοι να πάνε να γαμηθούνε;

Πρέπει να παίρνει συνέχεια το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός; Αν δεν το παίρνει, πρέπει να έρχεται δεύτερος; Αν χάσει την Τετάρτη από την ΑΕΚ, θα έρθει η συντέλεια του κόσμου; Απαγορεύεται ο Ολυμπιακός να τερματίσει πέμπτος; Χάνοντας ένα πρωτάθλημα ο Κόκκαλης, πρέπει σώνει και καλά να πάρει το επόμενο, όπως το 2005; Απαγορεύεται ο Ολυμπιακός να το ξαναχάσει για δεύτερη συνεχόμενη φορά; Και γιατί να μην το χάσει πέντε φορές σερί, όπως ο Παναθηναϊκός; Και γιατί να μη μείνει 16 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα, όπως η ΑΕΚ; Γιατί πρέπει σώνει και καλά να βρει αντικαταστάτη του Νικοπολίδη και να μην πέσει σε καμιά περίπτωση Γκαλίνοβιτς ή και Έμπεντε;

Και γιατί όλα αυτά μπορούν να συμβαίνουν σε όλους τους άλλους και να απαγορεύεται να συμβαίνουν στον Ολυμπιακό; Και γιατί σώνει και καλά να μπαίνει το δίλημμα: “ή κάνει μεταγραφές ο Κόκκαλης και φτιάχνει τον Ολυμπιακό ή τα βροντάει”; Γιατί να μη μείνει από δω και πέρα ο ΠΑΟΚ 12 χρόνια αήττητος στο “Καραϊσκάκης”, όπως είχε μείνει από το 1998 μέχρι το 2009 ο Ολυμπιακός στην Τούμπα; Γιατί να μη φωνάζουν για τη διαιτησία οι Ολυμπιακοί, όπως φώναζαν 13 χρόνια οι άλλοι; Και γιατί να μην είναι άδειο το “Καραϊσκάκης”, όπως ήταν άδεια η Λεωφόρος και το ΟΑΚΑ; Γιατί το “Καραϊσκάκης” να είναι το μοναδικό γήπεδο στην Ελλάδα που δεν έχουν προκληθεί επεισόδια; Και γιατί να μην έρθει (ύστερα από όλους τους άλλους) και η σειρά του Κόκκαλη να αποδοκιμαστεί;

Για ποδόσφαιρο μιλάμε. Δεν μιλάμε για εκλογές στη Σοβιετική Ένωση, που από την επανάσταση του Λένιν το 1917 μέχρι την Περεστρόικα του Γκορμπατσόφ το 1985 τις έπαιρνε το ίδιο κόμμα. Το παράδοξο και το αφύσικο ήταν το δώδεκα στα δεκατρία του Ολυμπιακού. Η δικτατορία. Το δημοκρατικό και το φυσιολογικό είναι η εναλλαγή στην εξουσία και στην πρώτη θέση. Το νορμάλ είναι να περάσει κι ο Ολυμπιακός κρίση. Όχι μόνο οι άλλοι.

Αν μείνει ο Ολυμπιακός πέντε χρόνια χωρίς πρωτάθλημα, όπως ο Παναθηναϊκός; Αν μείνει 16 όπως η ΑΕΚ; Αν μείνει 25 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα, όπως ο ΠΑΟΚ; Τι θα γίνει; Θα σταματήσει η γη να γυρίζει; Αν κάνει ένα δεύτερο σερί πέτρινων χρόνων, όπως το 1988-96, θα βγει ο ήλιος ανάποδα; Για ποδόσφαιρο μιλάμε.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Αγαπητέ square μόνο ο Τουρτούρας δεν έχει σοβαρότερα θέματα από τον ΠΑΟ. ;-)

Όταν μετά από μακρύ χρονικό διάστημα συμμετέχεις ξανά στο blog - αφού πρώτα κάνεις ένα διαγώνιο διάβασμα όπως υποστηρίζεις - και δεν κάνεις ΟΥΤΕ ΜΙΑ νύξη για τις βρισιές του ανώνυμου και το μόνο που λες είναι ότι τα βάζουμε με τον Τουρτούρα δείχνεις τουλάχιστον εμπάθεια, μην αναφέρω στρουθοκαμηλισμό κλπ κλπ. Δικαίωμα σου βέβαια, όπως υποχρέωση μου είναι να στο θυμήζω. ;-)

Σε ευχαριστώ για την παραίνεση/προτροπή/ευχή, κουλουπού κουλουπού αλλά θα σε/σας απογοητεύσω ΟΛΟΥΣ/ΕΣ (να μην αφήσουμε και τον ανώνυμο στην "απέξω").

Μπορείς αν θες να κάνεις το blog "κλειστό". Αλλιώς θα με "ανεχθείς". Δυστυχώς για κάποιους και ευτυχώς για την ελευθερία της έκφρασης. Μη σε κρατάμε κιόλας. :-))

Καλό βράδυ σε όλους/ες. ;-)

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Ανώνυμε όταν παραθέτουμε ένα κείμενο το οποίο ΔΕ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ (εν προκειμένω του Καίσαρη) καλό είναι να το αναφέρουμε (καθώς και την πηγή του). Είναι αντιδεοντολογικό πως να το κάνουμε. Τα περισσότερα μακρόσυρτα κείμενα είναι δημοσιογράφων τα οποία φαντασιακά ιδιοποιείς. Έχεις την αίσθηση ότι τα συντάσσεις εσύ ε? Είναι ένας τρόπος να βγεις από τη μιζέρια σου. :-))

Αλλά τι σου λέω τώρα.

Υ.Γ. "Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ...." = Πρώτο, πρώτο ε? Οι μεγάλες αγάπες δύσκολα κρύβονται. :-))

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Αν όλα όσα διαβάζουμε σήμερα στις εφημερίδες για τη συνάντηση Πατέρα - Μαλάκα αληθεύουν, τότε σαφέστατα μιλάμε για επιστροφή ΠΑΟ σε εποχές Βαρδινογιαννισμού.

Δεν άντεξε ο μεγαλομέτοχος. Έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη και συνάντησε το αγαπημένο του θαλασσινό.

Επειδή δεν είναι καιροί να ξαναβγεί ο κόσμος του ΠΑΟ στους δρόμους για να διαμαρτυρηθεί, ΠΡΟΤΕΙΝΩ πλήρη απαξίωση της ομάδας μέχρι να βρεθεί φόρμουλα να απομακρυνθεί ο ανίκανος από την ΠΑΕ.

Αν δεν απαξιώσουμε την ομάδα με απλές κινήσεις (ΚΑΝΕΝΑ διαρκείας, ΑΠΟΧΗ από το γήπεδο, ΜΗ αγορά από τις μπουτίκ κλπ) θα λάβουν το μήνυμα ότι δεν είναι στραβός ο γυαλός και θα αναγκαστούν να ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΝ.

Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα στηρίξουμε μια άρρωστη κατάσταση με βέβαιη αρνητική κατάληξη.

Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ αδλελφια και αδελφές (μη ξεχνάμε και τον ανώνυμο).

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

"Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΕΡΙΔΕΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΘΑ ΜΑΣ."

Φαντάζομαι ότι απευθύνεσαι στους μετόχους της ομάδας και στα "όργανα" που διαθέτουν.

Αλλά τι σου λέω τώρα.

Καλό ύπνο.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ.

Μη μονιμοποιείτε την αυθαιρεσία τους.

Οι διοικήσεις είναι για να σας "υπηρετούν" και όχι το αντίθετο.

Όσο λέτε "ΝΑΙ", τόσο θα κοιτάνε το συμφέρον τους και το πορτοφόλι τους.

Δεν τους ενδιαφέρουν τα "ΘΕΛΩ" μας αλλά τα δικά τους.

Εκμεταλλεύονται την ανιδιοτελή σας αγάπη για την ομάδα ενώ οι ίδιοι λετουργούν καθαρά ωεφλιμιστικά και τεχνοκρατικά.

Πράξτε το ίδιο και θα δείτε τη διαφορά.

Μη δώσετε το δικαίωμα να σας αντιμετωπίσουν ως ιθαγενείς που σας εξαγοράζουν με χάντρες.

"Πληρώστε" τους με το ίδιο "νόμισμα".

Ο μόνος δρόμος.

EVIL ELVIS είπε...

ειδατε το -ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΜΕΤΙΚΟ- πρωτοσελιδο της ΠΡΑΣΙΝΗΣ; διαβαστε και το ΑΘΛΙΟ κειμενο του πρασινοφρουρου:


«Ο Πατέρας -δυστυχώς για τον Παναθηναϊκό αλλά και για τον ίδιο- είναι αιχμάλωτος του χειρότερου μειονεκτήματος ενός ανθρώπου. Της ματαιοδοξίας. Ο Πατέρας έχει κόψει από την αφίσα Παναθηναϊκός νταμπλούχος Ελλάδος 2009/10 της δύο τελευταίες λέξεις και τη σεζόν και τις έχει βάλει κάτω από τη φωτογραφία του. Γι’ αυτό ακριβώς τον λόγο, για τη λεζάντα, χθες έκανε στον Τζίγγερ όσες υποχωρήσεις δεν έχει κάνε κανείς… διορισμένος πρόεδρος στην ιστορία της ΠΑΕ, ώστε να συνεχίζει να… προεδρεύει. Είπαμε το θέμα είναι να λέγεται πρόεδρος της ΠΑΕ. Ακόμη και αυτός ο τίτλος πλέον είναι μικρότερος και από τον πιο κοντό νάνο από αυτούς που έκαναν παρέα στη Χιονάτη στο παραμύθι. Όπως αυτό που ζει ο Πατέρας τον τελευταίο χρόνο. Και από εκεί που δεν τον ήξερε ούτε ο θυρωρός του, τον έμαθε ο κόσμος του Παναθηναϊκού. Ή νομίζει πώς τον ξέρει. Γιατί αυτόν, τον πρώην «κολλητό» του Τζίγγερ, εν συνεχεία "αδερφό" του Βγενόπουλου και πλέον ξανά κολλητάρι του μεγαλομετόχου, καλό είναι να μην τον μάθουμε ποτέ. Από δαύτους έχει γεμίσει η πιάτσα. Και ειδικά ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός τον έφαγε στη μάπα πολλά χρόνια. Τα πιο πέτρινα στην ιστορία ρου μεγαλύτερου συλλόγου του πλανήτη…».



παρτε και την απαντηση του Πατερα:

«Σχετικά με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «η Πράσινη» που υποτίθεται ότι «αποκαλύπτει» τους όρους που μου «επέβαλε» ο Γιάννης Βαρδινογιάννης και τους οποίους μάλιστα εγώ (σύμφωνα με το δημοσίευμα) δέχθηκα, προκειμένου να παραμείνω πρόεδρος, επιθυμώ να επισημάνω τα ακόλουθα:

•Καμιά συζήτηση δεν έγινε με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη για περιορισμό των αρμοδιοτήτων μου ως προέδρου.

•Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δεν ζήτησε την απομάκρυνση του Κώστα Αντωνίου.

•Ποτέ δεν συζητήσαμε με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη για μειωμένο μεταγραφικό budget.

•Δεν έγινε συνάντηση με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη για να συζητήσουμε τα παραπάνω.

•Κανείς από την εφημερίδα δεν επικοινώνησε ποτέ μαζί μου προκειμένου να διασταυρώσει αν ισχύουν οι ψευδείς αυτές πληροφορίες πριν τις δημοσιεύσουν

Η εφημερίδα, στη στήλη του «Πρασινοφρουρού» αναφέρει ότι «ο Πατέρας θα κάνει υποχωρήσεις ως διορισμένος πρόεδρος για να παραμείνει στη θέση του προκειμένου να ικανοποιήσει τη ματαιοδοξία του».

Είναι προφανές ότι το όλο δημοσίευμα ανήκει στη σφαίρα της κακοήθειας και της φαντασίας του συντάκτη του και δεν μπορεί παρά να ενταχθεί σε μια συστηματική προσπάθεια καλλιέργειας κλίματος διχασμού και δυσπιστίας στις τάξεις των μετόχων, αλλά και των φιλάθλων του Παναθηναϊκού, την οποία και έχω κατ’ επανάληψη καταγγείλει.

Προς ενημέρωση των φιλάθλων της ομάδας μας δεν είμαι διατεθειμένος να κάνω καμιά υποχώρηση για κανέναν και για τίποτα σε ό, τι αφορά τον Παναθηναϊκό.

Ακόμα και ο πιο εμπαθής αντιπαναθηναϊκός αναγνωρίζει την προσφορά του «διορισμένου», «ματαιόδοξου», «Προέδρου – γλάστρα», «που δεν τον ήξερε ούτε ο θυρωρός του», στην επίτευξη των στόχων μας: Είτε πρόκειται για την κατάκτηση τίτλων, είτε για την ενότητα του Παναθηναϊκού μας, είτε για την επιστροφή του κόσμου και την τεράστια στήριξή του στην προσπάθειά μας τα τελευταία δύο χρόνια.

Μόνο ο αυτοδημιούργητος και επιτυχημένος ιδιοκτήτης της εφημερίδας «η Πράσινη», Δημήτρης Γιαννακόπουλος και το alter ego του, ιδιοκτήτης και διευθυντής της εφημερίδας Derbynews, Κώστας Γκόντζος, δεν αναγνωρίζουν τα παραπάνω, με αποτέλεσμα να γεννιούνται για μια ακόμα φορά σοβαρά ερωτηματικά για τη σκοπιμότητα τέτοιων κατάπτυστων δημοσιευμάτων από οπαδικές εφημερίδες, η μία μάλιστα εκ των οποίων ανήκει σε οικογένεια μεγαλομετόχου και δήθεν κόπτεται για το καλό του Παναθηναϊκού.

Ευχαριστώ τους φιλάθλους μας για τη στήριξη και την αγάπη τους και ελπίζω αυτοί τουλάχιστον να πιστεύουν ότι δικαίωσα τις προσδοκίες τους».


EIΣΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΑΣ!!!

EVIL ELVIS είπε...

παρτε και "στηριξη" απο τον σοφερ:

«Διαβάζοντας σήμερα συγκεκριμένη «πράσινη» αποκάλυψη στον Τύπο για δήθεν συζήτηση περί των διοικητικών εξελίξεων στον Παναθηναϊκό μεταξύ του Νίκου Πατέρα και εμού, έχω να επισημάνω τα ακόλουθα:

Το περιεχόμενο του εν λόγω άρθρου προφανώς αποτελεί αποκύημα της φαντασίας του συντάκτη και μύθευμα.

Ανακριβείς και αυθαίρετες πληροφορίες στα ΜΜΕ κάθε άλλο παρά προσφέρουν στον σύλλογο.

Οι μέτοχοι γνωρίζουν πολύ καλά τι πρέπει να πράξουν για να διαφυλαχτεί η ενότητα του Παναθηναϊκού. Στην προσπάθεια αυτή δεν περισσεύει κανείς. Ιδιαίτερα ο Νίκος Πατέρας του οποίου το έργο όλοι αναγνωρίζουμε και εγώ προσωπικά ευχαριστώ για την προσφορά του και συμβολή του στην επίτευξη των στόχων της ομάδας με επιστέγασμα την κατάκτηση του ντάμπλ.

Άκομψα και ψευδή δημοσιεύματα δεν θα έχουν το αποτέλεσμα που επιθυμούν οι υποκινητές τους, αντιθέτως ενισχύουν την βούλησή μας να παραμείνει ο Παναθηναϊκός εκεί που ανήκει. Στην κορυφή!».

ΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΑΣ!! οτι και να λες!!!



YΓ: Ο ΠΑΤΕΡΑΣ είχε πει στον Σισέ ότι ειναι σιγουρος πως θα παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο και του εδειχνε συνεχεια την εμπιστοσυνη του. Μολις εμαθε οτι ο σισε κληθηκε στους 23, τηλεφώνησε στον Σισέ να τον συνχαρεί. ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΤΣΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; οχι μονο στον ΠΑΟ, παντου. ΠΟΙΟΣ; Θυμηθειτε και την απειρη στηριξη στον σαλπι. και τις ντοπες που του εδινε οταν ο σαλπι δεν σκοραρε.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΑΣ!!

Ανώνυμος είπε...

re paidia, gia na doume ligo ta pragmata me to onoma tous.
an den sas elegan oti to budget tha ine girw sta 5 miria, kai apla sas to elegan alliws [tha pw se ligo PWS] , tha antidrousate?

to pws ine to eksis:
poulas kana gabriel rukavina mantzio klp k exeis girw sta 2 miria apo pwlisis. 1 to kratoumeno.

perneis ena stoper kai ena deksi epithetiko pagkosmias klasis. posa thes gia aftous? girw sta 6-7 miria. ARA? kante aferesi, k vgenei 5 miria budget. giati aftous tous 2 theloume gia na enisxithume+na min diataraxthei i isoropia stin omadara mas. k perneis k kana elefthero paikti px iwannidi apo irakli gia back up spiropoulou. kai eklise to roster.


Να τελειώνει πια αυτή η κωμωδία :))))




kwstas serres

Ξανθιώτης είπε...

Αφού έτσι θέλει ο ιδιοκτήτης μας ο Τζίγγερ, και πάλι ΔΕΝ θα κάνουμε ούτε μια μεταγραφή!

Θα περιμένουμε μέχρι τον Αύγουστο να δούμε τι θα κάνει ο Κόκκαλης. Και αν ο Κόκκαλης έχει πάρει 4-5 παίκτες, θα πάρουμε και μεις 1-2. Από τα αζήτητα και υπερτιμημένους. Ως συνήθως...

Και θα έχουμε και τους ηλίθιους "ανώνυμους" και τους "έξυπνους" Τουρτούρες να γράφουν για να θολώσουν τα νερά για να καλύψουν το αφεντικό.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

"Ο ένας μετά τον άλλον στόχοι του Παναθηναϊκού χάνονται, λόγω της κωλυσιεργίας που παρατηρείται στα διοικητικά, με συνέπεια οι πράσινοι να μην μπορούν να κάνουν κινήσεις για την απόκτηση ποδοσφαιριστών. Ετσι, μετά τον Περ Κρόλντρουπ που ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Φιορεντίνα και ο Αρούνα Ντιντάν, που ενδιέφερε το Τριφύλλι, φαίνεται να καταλήγει σε άλλη ομάδα και όχι στους νταμπλούχους Ελλάδας!

http://www.sport.gr"

Βήματα προς τα πίσω.

Λιτότητα εσείς?

Λιτότητα και εμείς.

Διαχειριστές και όχι επενδυτές εσείς.

"Τεχνοκράτες" οπαδοί και εμείς.

ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗ (ΔΙΚΗ ΣΑΣ) ΚΡΙΣΗ.

ΠΟΥΛΑ ΚΑΡΚΙΝΕ.

Για να τελειώνει πια η κωμωδία που λέει και ο Τουρτούρας ως Κώστας από τις Σέρρες. ;-)

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Ο Εμφύλιος πόλεμος εντωμεταξύ μαίνεται για τα καλά ανάμεσα στους πλουτοκράτες της ΠΑΕ.

http://www.sport-fm.gr/article/230245

Για να τελειώνει ΚΑΙ αυτή η κωμωδία της ομάδας μπουρδέλο.

Άσπρη είναι η φέτα στα μαντριά είπε...

Για σοβαρές μεταγραφλες θέλουμε :

11 εκ. για κεντρικό οπισθοφυλακο
8 εκ. για αμυντικό μεσο
8 εκ για ακροδεξιό
8 εκ για ακροαριστερό

Βγαίνει δηλαδη 11 8 8 8

Τυχαίο;

Δε νομίζω.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Καλά αυτή η Μπαρτσελόνα παίρνει και Βίγιας ΚΑΙ Φάμπρεγκας?

Γιατί δε ρωτάει τον Βαρδινογιάννη ποιά είναι η σωστή μεταγραφική πολιτική?

Άσπρη φέτα, δεν πρόκειται να με "φιμώσεις".

Καλά να είμαστε να ασκούμε την κριτική μας.

Γιατί μόνο έτσι η ομάδα θα βγει από το σκοτεινό τούνελ που βρίσκεται.

Και η "μανία" σου με ωθεί να "επεκταθώ" και σε άλλα πράσινα blogs, fora κλπ κλπ γιατί βλέπω ότι αυτό σε ενοχλεί. ;-))

Θα το επαναλάβω.

Μπορείτε να έχετε την ομάδα που ονειρεύεστε. Στο χέρι σας είναι...

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   201 – 241 από 241   Νεότερο› Νεότερο»