Δευτέρα, Νοεμβρίου 30, 2009

Αιρετικά αλλά ψύχραιμα...

Να ξεκινήσω λέγοντας οτι αντίθετα με τους περισσότερους θεωρώ ότι η ηττοπαθής και άνευρη εμφάνιση δεν είναι καθόλου άσχετη με την τρομοκρατία που προηγήθηκε:
2 ώρες εγκλωβισμού μέσα στο πούλμαν αναμφίβολα έφεραν εκνευρισμό και ίσως,φόβο,ως προς τι θα συναντούσαν παρακάτω.Τα 40 καπνογόνα που υποδέχθηκαν τον Τζόρβα χωρίς ο διαιτητής να αποσύρει τις ομάδες απ τον αγωνιστικό χώρο εμπέδωσαν την πεποίθηση της ζούγκλας,ενώ τα πανίσχυρα λέιζερ δεν σχολιάστηκαν ούτε μια φορά απ τον σχολιαστή της Κρατικής τηλεόρασης που πληρώνεται-ας μην το ξεχνά-απ'όλους μας,ποσο μάλλον δεν έγιναν θέμα απ τον Κάκο.'Οταν δε κι ο Τζόρβας του έδειξε τα σημαδια απ το αεροβόλο και οι Πατέρας-Αντωνίου δεν απέσυραν την ομάδα απ το γήπεδο,ουσιαστικά ο κύβος είχε ριφθεί...
Νομίζει κανείς οτι ο Μήτρογλου θα βρισκόταν σε τέτοιο οίστρο αν δεν φορούσε τα κόκκινα στο συγκεκριμένο γήπεδο ή οτι ο Γκαλίτσιος θα έπαιζε σαν Ρομπ.Κάρλος σ'ενα γήπεδο-εκκλησία?
Να απο τι θρέφεται η "καρδιά του πρωταθλητή"...

Αδυνατώ να αντιληφθώ σε τι εξυπηρετούσαν οι κορώνες ολόκληρης της βδομάδας εφόσον δεν ήταν ψυχολογικά και νομικά έτοιμος να προασπίσει την ομάδα,εν ανάγκη αρνούμενος να παίξει τον ρόλο του σάκου του μποξ που του είχαν προδιαγράψει.Η σθεναρή στάση του Καζάζη με τις "πλάτες" του Θανάση στον περσινό τελικό κυπέλου βόλευ στην Πάτρα έπρεπε να είναι οδηγός!
Περιμένω να δω την εκθεση του παρατηρητή καθώς και την τοποθέτηση των 3 Εισαγγελέων που παρίσταντο στο γήπεδο.Άσχετα με τα του Οίκου μας,δε βλέπω κανέναν λόγο να μην καταγγελθεί ο αγώνας στην Ουέφα,εφόσον γνωρίζουμε την λογική των εγχώριων οργάνων,όχι για να πάρουμε πίσω αυτά που χάσαμε στον αγωνιστικό χώρο,αλλά για να τελειώνουμε επιτέλους με την σιωπηρή αποδοχή της ερυθρής τρομοκρατίας ως κάτι απολύτως φυσικό κι αναμενόμενο που κατευνάζεται μόνο με την άνευ όρων παραχώρηση της επιζητούμενης νίκης.
Μπορεί κανείς να φανταστεί τον Χόχο και τον Σάββα να ρουφάνε το δάχτυλό τους αν τέτοια είχαν συμβεί στο ΟΑΚΑ ή την Λεωφόρο?Προς τι η σιγή και τα πυρά μόνο προς τα έσω?

Which brings us στα δικά μας βέβαια,τα έχουμε πει απ την εποχή που φοράγαμε καθημερινά μαγιώ:
η τραγική ανασφάλεια στην άμυνα,ανασφάλεια που,υπνωτιστικά δρώντας,μασκαρεύεται στα "εύκολα" παιχνίδια με την υποχρεωτική παρουσία 2 αμυντικών χαφ(στερώντας βέβαια εναν πιο δημιουργικό παίκτη),για να γίνει εμφατικά μοιραία κάθε φορά που αντιμετωπίζουμε έναν ποιοτικό ή έστω ψυχωμένο(όπως χτες) αντίπαλο,
σε συνδυασμό
με την έλλειψη πλάνου οργανωμένης ανάπτυξης με τις παραλλαγές του,που κι αυτό κρυβόταν ως τώρα απ τις ατομικές εμπνεύσεις και στιγμές,μαζί με τις χτυπητές ελλείψεις που παρουσιάζουν βασικά στελέχη της ομάδας(οι τεχνικές αδυναμιες Σάλπι-Σισέ και ο σταδιακός εφησυχασμός του Λέτο σε ανούσιες τρίπλες μακριά απ την αντίπαλη περιοχή)ναρκοθετούν ότι καλό χτίζει η ομάδα όσο δεν πιέζεται ιδιαίτερα.
Χτες,στο παιχνίδι crash test τόσο για τον ίδιον,όσο και για την ομάδα, προστέθηκε
κι ένας Τεν Κάτε βγαλμένος απ τους χειρότερους περσινούς εφιάλτες μας:μ'ενα προβλέψιμο "Ρεχαγκελικό" σενάριο στο μυαλό(το 0-0 ως το 50-60') και καμία πρόβλεψη για Plan B εάν αυτό στράβωνε,και μια ανορθόδοξη 11άδα-σύνηθες φαινόμενο όσων πασχίζουν να αποδείξουν είτε την μοναδική προπονητική τους ευφυία είτε οτι η προπονητική είναι ανώτερα Μαθηματικά-στέρησε απ την ομάδα του την ευκαιρία να παγώσει το κολασμένο γήπεδο με μια εμφατική κυριαρχία εντός αγωνιστικού χώρου.
Οτι ήταν εφικτό αυτό φάνηκε περίτρανα απ το 15΄ ως το 45΄έστω και δίχως πραγματικά πλάγια χαφ και δημιουργικό παικτη στο κέντρο.
Κι είναι πραγματικά κρίμα ένας προπονητής με τέτοιες παραστάσεις και περγαμηνές,που έχει τύχει πρωτόγνωρης στήριξης,να αδικεί έτσι τον εαυτό του και την ομάδα...
Εύχομαι όμως αντί της εσωστρέφειας,η χθεσινή άνευ όρων παράδοση να πεισμώσει τόσο τους παίκτες όσο και τους μετόχους,και οι μεν πρώτοι να μην ξαναφήσουν βαθμό να πάει χαμένος,οι δε δεύτεροι να σταματήσουν να κρύβονται πίσω απ το δάχτυλό τους (και τον... προπονητή)και να φέρουν επιτέλους 1-2 αληθινά Hummer για την άμυνα,άσχετα από "μαύρες τρύπες" και ελλειματα στα..κοινόχρηστα.Στο κάτω-κάτω μιλάμε για 4 απ τα μεγαλύτερα οικονομικά μεγέθη στην Ελλάδα που δεν έχουν πρόβλημα να διαθέσουν από 1,5 μύριο έκαστος για να μην συνδέουν τ΄'ονομά τους με ξεφτίλες σαν την χθεσινή.Τους αφήνουν οι διαφορετικές ατζένες τους?ή θα αφήσουν κι αυτό το πρωτάθλημα στον Κόκκαλη των Γκαλίτσιου,Μήτρογλου,Ζαιρί,Φεταφτζίδη κλπ..

240 σχόλια:

1 – 200 από 240   Νεότερο›   Νεότερο»
Ξανθιώτης είπε...

Χαίρομαι που κρατάς την ψυχραιμία σου ενώ κάθε χρονιά έχουμε τα ίδια και τα ίδια.

Με εντυπωσιάζει πως πιστεύεις ότι η διοίκηση θα κινηθεί εναντίον του Ολυμπιακού. Αυτό θα πει αισιοδοξία!

Μα η διοίκηση ήταν ευχαριστημένη από την φιλοξενία. Για όλα φταίνε οι παίκτες μας! Τους τα έψαλε ο αρχηγός:

Πατέρας: "Όποιος δεν έχει τσαμπουκά νικητή να φύγει"

http://www.sport24.gr/html/ent/618/ent.330618.asp

Δεν ξέρω αν τους έβαλε και πρόστιμο και τους αποκάλεσε και "κότες". Δεν αποκλείεται...


Άλλωστε γιατί νομίζεις ότι ο Κόκκαλης δεν έκανε μεταγραφές; Γιατί ήξερε ότι απέναντι έχει καραγκιόζηδες. Και με τον Τιμούρη θα το έπαιρνε το πρωτάθλημα, αλλά φοβήθηκε τη θύρα 7. Δυστυχώς έτσι είναι. Τους δικούς του οπαδούς τους φοβάται περισσότερο απ' ότι τα δικά μας τα αφεντικά! Οι δικοί μας είναι ανίκανοι και ανύπαρκτοι.

Ανώνυμος είπε...

Τι να λέμε τώρα, αγαπητέ μου Square, όταν ο κατά τεκμήριο ακριβότερος, ποιοτικότερος και πιο γερά στηριγμένος Παναθηναϊκός των τελευταίων χρόνων χάνει ΜΕ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ - κι αυτό το με κατεβασμένα τα χέρια πονάει πιο πολύ - από το φτηνότερο και χειρότερο Γαύρο της τελευταίας 15ετίας;

Ειλικρινά δυσκολεύομαι να θυμηθώ άλλη χρονιά, που να παρουσιαστήκαμε τόσο άψυχοι μέσα στο Καραϊσκάκη! Ακόμα και στα πρόσφατα χρόνια της φτήνιας και της γκρίνιας, η Γαβριέλα στηριζόταν σε χοντρές βοήθειες από τη διαιτησία για να μας λυγίσει ή, το συνηθέστερο, να αποσπάσει πέτσινη ισοπαλία...

Δυσκολεύομαι επίσης να δεχτώ, ότι επηρεάστηκαν από τις (συνηθισμένες και διόλου πρωτοφανείς εξάλλου) γαύρικες καφρίλες κάποιοι παίκτες όπως λ.χ. ο ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ, που πέρα από τη στόφα του έχει και πείρα από το Καραϊσκάκη. Και λέω για τον Κατσουράνη γιατί πραγματικά η παρουσία του - δλδ η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ! - ήταν η μέγιστη απογοήτευση, για μένα, σε ό,τι αφορά τους παίκτες μας...

... και πραγματικά μού κάνει εντύπωση που, όταν σε μια στιγμή κριτικάρεις τους παίκτες, αναφέρεις ονομαστικά τους ΣΙΣΕ και ΣΑΛΠΙ, που στο κάτω-κάτω ΤΟ ΠΑΛΕΨΑΝ, και καθόλου την τραγική ανυπαρξία ενός παίκτη-κλειδί, για τον οποίο μάλιστα ο ... ρήτορας ΤενΚάτε έχει δηλώσει ότι τον θεωρεί "προπονητή μέσα στο γήπεδο".

Αλλά σίγουρα δεν τα έχω με τους παίκτες!

Ανώνυμος είπε...

(συνέχεια από το προηγούμενο)

Αλλά σίγουρα δεν τα έχω με τους παίκτες! Η ευθύνη του ΤενΚάτε είναι σαφώς μεγαλύτερη και την εντοπίζεις ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΆ.

Και βέβαια συμφωνώ απόλυτα μαζί σου για την ύψιστη, σε τελική ανάλυση, ευθύνη της ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ. Θα έλεγα μάλιστα, ότι έπρεπε, όχι μόνο να πάρει την ομάδα και να φύγει αλλά ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΤΕΡΑ να είχε διατάξει τον οδηγό του λεωφορείου ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ!

ΚΙ ΑΣ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΜΕΤΑ Ο ΠΙΛΑΒΙΟΣ ΚΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΛΑΒΙΟΣ ΝΑ ΜΗΔΕΝΙΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!

Όπως, τέλος, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ότι πρέπει να καταγγείλει το παιχνίδι στην ΟΥΕΦΑ και να μην κάνει σαν τον ανίκανο Ραλίστα που (τα έχουμε πει αυτά) άφησε τη Ριζούπολη να περάσει έτσι αντί να στείλει το θέμα κατευθείαν στην Ουέφα.

ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ή έχουν ... ζηλέψει τα καλά του κυρίου Τσίκερ;

Διαβάζω λ.χ. ότι έχουν έτοιμη (και με φωτογραφικά ντοκουμέντα) καταγγελία στην ΕΠΟ για τα χτυπήματα που δέχτηκε ο ΤΖΟΡΒΑΣ (με την ευκαιρία: παλικάρι ο Άλεξ, δεν μάσησε στιγμή!).

Καλά κάνουν αλλά προέχει να πάνε το φάκελο στην ΟΥΕΦΑ, που έχει ήδη ένα ογκώδες ντοσιέ σε βάρος της Γαβριέλας και σίγουρα δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια.

Για να δούμε...

... αν και δυστυχώς δεν το βλέπω να γίνεται.

leon είπε...

...εχω την αισθηση πως για πρωτη φορα μετα απο πολλα χρονια,υπαρχει διοικηση,διοικηση απειρη μεν,με διαθεση δε,που δηλωνει παρων με αρκετες πραξεις...εχω την αισθηση πως οι ποδοσφαιριστες δηλωνουν παρων,αλλοι περισσοτερο,αλλοι λιγοτερο,συμφωνα με τις δυνατοτητες που εχει ο καθενας...εχω επισης την αισθηση,πως μετα απο πολλα χρονια ο παναθηναικος ειναι ενα βημα πριν ξαναβρει την ταυτοτητά του...για το μόνο που δεν εχω αισθηση,αλλα ειμαι 100% σιγουρος,ειναι οτι με τον συγκεκριμενο προπονητη,αυτο το βημα ειναι μετεωρο,και δεν εχει καμια πιθανότητα να την ξαναβρει...

squarelogic είπε...

Ξανθιώτη ίσως να έχεις δίκιο και να είμαι αισιόδοξος μέχρι αφελείας...
Απ την άλλη ο Πατέρας δεν είναι Τζίγγερ.Στη θέση του θα είχα δίπλα μου το Νομικό Σύμβουλο της ομάδας,θα είχα ήδη μελετήσει πως θα αντιδρούσα σε κάθε περίπτωση καφρίλας και-όπως λέει ο Τζόνυ,αλλά κι εγώ στο ποστ-θα είχα γυρίσει εξαρχής το λεωφορείο πίσω ή θα είχα αποσύρει την ομάδα μέχρι εκκενώσεως του Καφρισκάκη μόλις ο Τζόρβας δέχτηκε τα καπνογόνα της... Βαγδάτης.

greektrick είπε...

Συμφωνώ με τον τουρτούρα. Ο κύβος είχε ριφθεί από τη στιγμή που ο ερασιτέχνης (ακόμα για πόσο?) πρόεδρος N. Father δεν έδωσε επιτόπου μεταβολή στο πούλμαν. Έπρεπε να σηκωθεί να φύγει και να αφήσει 30.000 γαύρους να ζητάνε τα εισιτήρια τους πίσω. Η αναμονή δεν φταίει για το χάλι μας στο γήπεδο. Απλά, μένοντας αδρανής ο Father έκανε χαρτοπόλεμο τη δικιά του μηνυτήρια αναφορά και εμφανίστηκε σαν σκύλος που μόνο γαβγίζει άρα δεν δαγκώνει. Ευχαριστώ για τη φιλοξενία bgt

squarelogic είπε...

ΤΤ,
η ονομαστική μου αναφορά σε Σισέ και Σάλπι δεν αποτελούσε κριτική για την χθεσινή τους εμφάνιση.Άλλωστε ο Σισέ ήταν για μένα πολύ καλός και παλληκάρι.Αφορούσε στις διαπιστωμένες αδυναμίες τους να κοντρολάρουν και να ντριπλάρουν με κλειστά μάτια τον αντίπαλο.
Ο Γάλλος βασίζεται στην ταχύτητά του και το άμεσο-σαν κόμπρα- τελείωμα του,ο Σάλπι στην ταχύτητα,το πείσμα και το φιλότιμό του.
Με τον τρόπο που (δεν) αναπτυσσόμαστε κανείς εκ των 2 δεν πορεί ν'αξιοποιήσει τα πλεονεκτήματά του απέναντι σε μια σοβαρή άμυνα.
Ο Κατσουράνης ήταν όντως η πιο κραυγαλέα απογοήτευση.Το πράγμα όμως δείχνει εδώ και καιρό,οτι στη θέση του παίκτη-πασπαρτού του 2004 έχεις τώρα έναν έμπειρο και ποιοτικό μεν χαφ,που την έχει όμως δει "κάπως" και περισσότερο δίνει οδηγίες στους άλλους που να τρέξουν παρά τρέχει ο ίδιος.
Να επισημάνω όμως οτι πρέπει να πλησιάζει τα 27-28 παιχνίδια με ΠΑΟ και Εθνική και είναι ακόμα τέλος Νοέμβρη...Άλλο ένα λάθος του τραγικού χτες Τεν Κάτε.

Και παρ'οτι δεν είμαι από αυτούς που κρίνουν έναν προπονητή από ενα απότέλεσμα,το ότι παρουσιάστηκε τόσο ανέτοιμος,και διάβασε τόσο λάθος έναν τόσο κρίσιμο αγώνα,σε συνδυασμό με την πασιφανή πλεον έλλειψη πλάνου ανάπτυξης και αξιοποίησης των ατού του 15 μήνες μετά την έλευσή του στην ομάδα,αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά...

coachp είπε...

Καμμένη γή. Σταχτη. Δεν θεωρώ πως μπορεί να αφήσει κάτι άλλο μετα τη φυγή του που αργεί χαρακτηριστικά ο αποκλειστικός υπευθυνος της ήττας. Χεντ Τεν Κάτε.

greektrick είπε...

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία square (και όχι bgt)... Από τη ταραχή δεν ξέρω τι λέω

Ξανθιώτης είπε...

Φυσικά συμφωνώ κι εγώ ότι έπρεπε να γυρίσουν το λεωφορείο και να απαιτήσουν να γίνει ο επαναληπτικός κεκλεισμένων των θυρών. Αφού τα πράγματα έφτασαν εκεί...

Όμως το σφάλμα έγινε πολύ πιο νωρίς. Έπρεπε από πριν να πουν ότι αν γίνει τίποτα εμείς σηκωνόμαστε και φεύγουμε και καταγγελία στην Ουέφα και θα κάνουμε το πρωτάθλημα άνω κάτω. Δεν πάει άλλο το καφριλίκι των γαύρων.

Και αυτή τη φορά να ξέρουν όλοι ότι το εννοούν. Ότι δεν είναι μόνο λόγια του αέρα.

Όμως αυτή η διοίκηση είναι συνέχεια των προηγούμενων. Τέτοιες σημαντικές τομές δεν μπορεί να τις κάνει χωρίς το ΝΑΙ του μεγαλομετόχου.

Γι αυτό όλα γίνονται μισά. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ. Μισές δουλειές συνεχώς! Βαρέθηκα πια!

Μισές μεταγραφές. Μισές τομές. Μισός προπονητής. Μισός πρόεδρος. Όλα μισά.

Και σίγουρα και σε αυτό σκέφτηκαν κουτοπόνηρα. Όπως πάντα! Σκέφτηκαν ότι με τόση πόλωση, αν κερδίσουν τον τραυματία γαύρο μέσα στο τηγάνι θα γίνουν ήρωες. Αν χάσουν, πάλι θα έχουν ελπίδες να πάρουν το πρωτάθλημα. Ενώ αν δεν παίξουν καθόλου, με αφαίρεση βαθμών μπορεί να χάσουν πολλά και θα έχουν σίγουρα τρεξίματα.

Και με αυτή τη κουτοπονηριά τα έχασαν πάλι όλα και διασύρθηκαν.

Και στο τέλος τα έχωσαν στους παίκτες, ως συνήθως.

Old Boy είπε...

Aν υποθέσουμε ότι είχε γυρίσει το πούλμαν πίσω, δύο μόνο πιθανές εκδοχές υπήρχαν: να κατακυρωθεί το παιχνίδι στο γάβρο ή να γίνει μια άλλη στιγμή.
Το να γίνει άλλη στιγμή όμως λογικά θα σήμαινε ότι ο γάβρος θα έπαιζε με λιγότερες απώλειες.
Και πιστεύω ότι σύσσωμος ο Τύπος (πλην του οπαδικού) θα μας κατακεραύνωνε, όπως και η μεγάλη πλειοψηφία των οπαδών μας θα έλεγαν μαλακία που δεν κατεβήκαμε να γαμήσουμε «αυτόν τον Ολυμπιακό» στο γήπεδο.
Τώρα τα όσα έγιναν εντός γηπέδου συμφωνώ ότι είναι κάτι διαφορετικό. Εκεί πιθανώς θα μπορούσε να είναι διαφορετική η αντίδραση ΜΟΝΟ όμως αν ο Τζόρβας έκανε τον πεθαμένο. Και θα μπορούσε να τον κάνει πειστικότατα δεδομένων των σημαδιών στο κορμί του. Αλλά ο Τζόρβας είναι παλικάρι και το έδειξε τόσο στο γήπεδο, όσο και με τις δηλώσεις μετά.
Στα των παικτών συμφωνώ ότι ο Κατσουράνης ήταν μακράν η μεγαλύτερη απογοήτευση.
Στα του Τεν Κάτε συμφωνώ ότι κατέβασε εντελώς λάθος εντεκάδα. Από εκεί και πέρα κάθε φορά που λέω τι μαλακίες έκανε, διαβάζω την αντίδραση των δημοσιογράφων και μεγάλης μερίδας οπαδών μας, και πεισμώνω από την ανάποδη, πεισμώνω υπέρ του.
Κοντός ψαλμός αλληλούια βέβαια, καθώς διόλου δεν αποκλείεται το κακό να τριτώσει την Πέμπτη και επιτέλους να απαλλαγούμε από τον «βοηθό», ώστε απερίσπαστοι να βαδίσουμε προς τους θριάμβους που ΜΟΝΟ εκείνος μας στερεί.

Ξανθιώτης είπε...

Για να εμπνεύσεις φόβο και σεβασμό σε εχθρούς, φίλους και ουδέτερους χρειάζεται σοβαρότητα και σταθερότητα. Να ξέρουν ότι αυτό που λες το εννοείς.

Με τις "κότες", τα "χάμερ" και τις άλλες μπούρδες τόσα χρόνια ... μόνο γέλιο βγάζουν. Ποιος θα φοβηθεί τους καραγκιόζηδες;

Εκεί είναι το πρόβλημα...

greektrick είπε...

Επιμένω, old boy ...Μεταβολή το πούλμαν, πίσω στην Παιανία, οι παίκτες ελεύθεροι και καπάκι ανακοίνωση για την ανικανότητα της Αστυνομίας να εξασφαλίσει ασφαλή πρόσβαση στο Καραϊσκάκη. Έτσι κι αλλιώς και ο επίσημος Ολυμπιακός δεν φέρει καμία ευθύνη για ότι γίνεται εκτός γηπέδου (λέμε τώρα..!!). Όσο για τη δικαιολογία ότι ήταν ευκαιρία να σαρώσουμε "αυτόν" τον Ολυμπιακό μόνο δειλία και ηττοπάθεια δείχνει. Thx again

Ανώνυμος είπε...

Για το θέμα της αποχώρησης, οι δηλώσεις του κ. Στέφανου Ησαϊα στο NOVASPORT FM είναι σαφείς:

"Όσα έγιναν πριν από τον αγώνα, είναι καταδικαστέα και δεν πρέπει να συμβαίνουν. Όμως αυτό δεν ήταν λόγος για να φύγουμε από το παιχνίδι. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ. Από την άλλη, για να τα λέμε όλα, δεν είναι δυνατόν σε μια ευνομούμενη κοινωνία να μην μπορούμε να πάμε στην ώρα μας στο γήπεδο. Αν φεύγαμε πριν από το ματς ή στο ημίχρονο, ξέρετε τι θα ακούγαμε τώρα; Θα γινόταν πανικός σε ένα ματς που δεν ήταν ανάγκη να συμβεί".

Λόγια, που απλώς ενισχύουν στη νιοστή αυτό που έγραψε ο Squarelogic: "Αδυνατώ να αντιληφθώ σε τι εξυπηρετούσαν οι κορώνες ολόκληρης της βδομάδας εφόσον δεν ήταν ψυχολογικά και νομικά έτοιμος να προασπίσει την ομάδα,εν ανάγκη αρνούμενος να παίξει τον ρόλο του σάκου του μποξ που του είχαν προδιαγράψει".

squarelogic είπε...

Old Boy,
Να συμφωνήσω ότι το να γυρίσει το πούλμαν πίσω επειδή το καθυστερούσε για λόγους ασφαλείας η Αστυνομία ενέχει τον κίνδυνο του δικού μας μηδενισμού.Ποιός όμως μπορεί να σε μηδενίσει αν αποσύρεις την ομάδα στα αποδυτήρια μόλις έπεσαν δεκάδες καπνογόνα στον Τζιόρβα ή όταν έσκασε η κροτίδα δίπλα του κουφαίνοντάς τον?
Εκεί δεν λες "αποχωρώ",λες "εκκενώστε το γήπεδο αλλιώς δεν ξαναβγαίνω σε συνθήκες ζούγκλας" και το εννοείς.Άσε τους "οικοδεσπότες" και τον παρατηρητή να βρουν το "πως".Καμιά ΕΠΟ δεν μπορεί να σε μηδενίσει γι'αυτό.Σαν νομικός νομίζω μπορείς να μας διαφωτίσεις καλύτερα.
Και επιμένω,οτι δεν υπάρχει κανένας λόγος ο ΠΑΟ να νομιμοποιήσει τέτοιες συμπεριφορές με το να μην κυνηγήσει την υπόθεση όσο παιρνει(και στην Ουέφα φυσικά).
Άλλωστε τα καπνογόνα,οι σουγιάδες και τα αεροβόλα με ευθύνη της Θ.7 και των υπευθύνων ασφαλείας του ΟΣΦΠ μπήκαν έτσι άνετα στο γήπεδο.
Σκοπός δεν είναι η επιστροφή των βαθμών στα χαρτιά,αλλά η διασφάλιση από δω και πέρα νορμάλ συνθηκών ανταγωνισμού.Αν οι κανονισμοί το επιτρέπουν ας επαναληφθεί απλώς το ματς κεκλεισμένων των θυρών ή σε ουδέτερο γήπεδο.

Ανώνυμος είπε...

Και κάτι ακόμα, επειδή οι τσάτσοι του Πράκτορα κυκλοφόρησαν ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΗ φωτογραφία του Τζόρβα, που τον δείχνει να έχει δήθεν ίδιο σημάδι στο χέρι και στον αγώνα με τον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΊΠΟΛΗΣ ...

... δείτε εδώ και στείλτε το σε όλους όσους χάφτουν τις γαυροπουστιές:

http://troktiko.blogspot.com/2009/12/blog-post_6830.html

leon είπε...

Σε καμια περιπτωση δεν επρεπε η ομαδα να φυγει απο το γηπεδο.αυτο αν συνεβαινε θα μας ακολουθουσε για παντα.ειναι δικαιολογια για μενα να λεμε οτι χασαμε εξ αιτιας της ατμοσφαιρας που δημιουργηθηκε.θελω να πιστευω οτι στον καινουριο παναθηναικο που δημιουργειτε,ολα εξαρτωνται απο την δικη του αποδοση και συμπεριφορα.εδω και 18-20 μηνες,και παντα στο κρισιμο παιχνιδι η ομαδα κανει γκελα.Οταν θα κανουμε ενα σερι καλων αποτελεσματων(για αποδοση δεν μιλαμε,ειναι παντα κατω του μετριου)ολοι περιμενουμε τη στιγμη που ο τεν κατε θα αποφασισει να κανει κατι μαγικο για να δειξει οτι συμετεχει σ αυτην την ομαδα και να τα γκρεμισει ολα.αυτη η στηριξη που εχει ειναι πρωτοφανη και απο τη στιγμη που αυτη συνεχιστει,την ευθυνη την εχει πλεον ο αμεσα προισταμενος του,δηλαδη ο Αντωνιου.

pensierix είπε...

Tζόνι, αδιαφορώ για το αν ήταν φωτομοντάζ ή όχι...Η δημοσιογραφική καφρίλα και η αλητεία σε αυτό το τόπο δεν έχει προηγούμενο. Προσπαθούν να βγάλουν ψεύτη έναν αθλητή που από το βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχει ενημερώσει τον Κάκκο για τις βολές που δέχεται...Αλλά έπρεπε να έχει τρύπα η φανέλα, να έχει ματώσει όχι για να πειστούμε, αλλά για να μπούμε στη διαδικασία να σκεφτούμε ότι ίσως ο Τζόρβας δεν ψεύδεται. Το να καταδικάσουμε τέτοιες ενέργειες, ούτε συζήτηση. Ακόμα και μετά από έκθεση ιατροδικαστή που να επιβεβαιώνει το γεγονός, θα πούμε ότι ήταν προβοκάτσια...

http://www.youtube.com/watch?v=yjMkhOr5WtA

Ηθικό δίδαγμα: Ο Τζόρβας έπρεπε να κάνει τον καραγκιόζη πέφτοντας κάτω, αναγκάζοντας τον διαιτητή να διακόψει τον αγώνα για να είναι "μάγκας". Τώρα είναι θεατρίνος...

Ανώνυμος είπε...

Pensierix,

δεν διαφωνώ. Έτσι είναι, όπως τα λες. Και πραγματικά στο "ηθικό δίδαγμα", που γράφεις, θέλουν να μας οδηγήσουν οι αλήτες...

Old Boy είπε...

Έτσι είναι δυστυχώς. Η παλικαριά στο ελληνικό ποδόσφαιρο εξισώνεται με την μαλακία.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς OldB αυτό δεν αφορά μόνο το ποδόσφαιρο αλλά όλες τις πλευρές της ελληνικής κοινωνίας. "Ωραίος" θεωρείται πια - για να το πω ωμά - ο ΠΟΥΣΤΗΣ, με την έννοια εκείνου που διαπράττει πουστιές.

Και μια ακόμα ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια, που θα πρέπει να θέσει υπόψη της ΟΥΕΦΑ η ΠΑΕ:

- Γιατί η ΠΑΕ Λιμενόπουστας αφαίρεσε το προστατευτικό δίχτυ από τη θ.7 στο ματς με τον Παναθηναϊκό;

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Ωραία όλα αυτά που λέτε αλλά δε βλέπω κανέναν να λέει ότι δεν έχουμε ομάδα.

Εγώ λέω πως δεν έχουμε και προπονητή και αν πιστέψω τον Ξανθιώτη, δεν έχουμε και διοίκηση (που από εκεί ξεκινάνε όλα), άρα μας μένει να ασχολούμαστε με τα......δίχτυα του Ολυμπιακού μήπως και κρύψουμε τις αδυναμίες μας. Απόλυτα λογικό μόνο αν είσαι βαμένος ή πληρωμένος.

Και μια απορία. Η διοίκηση μας έλεγε ότι είμαστε πλήρεις και δε χρειαζόμαστε μεταγραφές. Τώρα χρειαζόμαστε? Γιατί?

Αρχίζουν και κάνουν απόσβεση οι μεταγραφές Σισέ και Σίλβα.

Τρομεροί παίκτες.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Και κάτι εξωαγωνιστικό.

Ο Πατέρας ψηφίστηκε σήμερα (χθες για την ακρίβεια) Πρόεδρος της Λίγκας.

Τον Πατέρα στήριξαν οι εξής ΠΑΕ:

ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Αρης, Καβάλα, Ατρόμητος, Ηρακλής, Λάρισα, Πανθρακικός και ΠΑΣ Γιάννινα.

Τον Παπουτσάκη στήριξαν οι εξής ΠΑΕ:

Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Εργοτέλης, Ξάνθη, Λεβαδειακός και ΕΠΟ.

Να σημειώσουμε επίσης, πως τα δύο λευκά προέρχονται από τον Αστέρα Τρίπολης και τον Πανιώνιο.

Η θητεία του νέου προέδρου θα έχει διάρκεια έξι μηνών (μέχρι τον Ιούνιο).

Ο ψήφοι δείχνουν τις συμμαχίες (καλά του Ολυμπιακού είναι γνωστοί εδώ και ΧΡΟΝΙΑ....να λέμε την αλήθεια, έτσι Ξανθιώτη? Η ομάδα της πόλης σου είναι "δορυφόρος" του Ολυμπιακού).

Αλλά....το απαράδεκτο είναι η ψήφος του εκπροσώπου της ΕΠΟ. Αυτό σημαίνει πολλά αν σκεφτεί κανείς ότι τη διαιτησία την ελέγχει η ΕΠΟ.

Συνεχίστε να χύνετε μελάνι για το Καραισκάκη εσείς. Καλά πάτε.

Ξανθιώτης είπε...

Κι ο δήμαρχος της πόλης μου μπορεί να είναι κουμπάρος του Μητσοτάκη.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έχω εγώ κουμπαριά με τη Ντόρα!!!

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά.... είπε...

Καλό.....

Προσωπικά δε σε "κατηγορώ" για φιλοολυμπιακό, απλώς αναφέρω το ρόλο που έχει διαδραματίσει η Ξάνθη από την αρχή της παρουσίας της στην Α' Εθνική. Είναι ένα αδιαμφισβήτητο γεγονός που δυστυχώς επιβεβαιώνεται συνεχώς με ντροπιαστικό τρόπο για την ίδια την ομάδα. Όπως και του Λεβαδειακού, της Παναχαικής κλπ. Η ιστορία μας έχει δείξει ότι ο προορισμός των ομάδων δορυφόρων είναι το σημείο στο οποίο ξεκίνησαν (Κόρινθος, Αθηναικός, Εθνικός, ΟΦΗ κλπ κλπ). Σημείο μηδέν νομίζω ονομάζεται.

Τα εξωαγωνιστικά και τα αμιγώς αγωνιστικά θέματα, δυστυχώς έχει αποδειχθεί ότι είναι συγκοινωνούντα δοχεία.

Προσπαθεί ο φουκαράς ο Πατέρας αλλά νομίζω πως απλά λειτουργεί όπως ο προκάτοχος του στην προεδρία της Λίγκας. Υπαλληλικά.

Ο ΠΑΟ πρέπει να περάσει σε στιβαρά χέρια για να ορθοποδήσει. Μια πραγματικά ισχυρή διοίκηση που δε θα εμποδίζεται από τα βέτο του Τζίγγερ ή τα προβλήματα της πολυφωνίας, μια διοίκηση που θα επενδύσει στον ΠΑΟ και δε θα είναι απλώς διαχειριστής των εσόδων του, είναι Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ.

Αλλιώς ως τότε θα μας φταίνε τα βρώμικα που πουλάει απ' έξω το Καραισκάκη.

Ανώνυμος είπε...

oles autes oi ikasies einai mataies.efoson autos pou mas dixazei kai mas ekneurizei tosa xronia me tin adiaforia tou den prokite pote na poulisei oles tis metoxes tu.an den alaksi to kefali ta podia kai ta xeria den tha leitourgoun.otan akusa polimetoxikotita skeftika kateuthian oti tha kratage metoxes tis takseis tu 10-20%. auto den einai polimetoxikotita pou iparxi tora einai o misos kai parapanw dikos mu kai o ipolipos gia ta matia tu kosmou....zitw i polimetoxikotita.antwniou-bardinogiannis. buntra-sariegi...

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Δεν έχουμε:

- Τερματοφύλακα
- Κεντρικό αμυντικό ΔΙΔΥΜΟ
- ΔΥΟ ακραία χαφ
- Ένα κεντρικό χαφ που να οργανώνει το παιχνίδι αλλά να αμύνεται κιόλας
- Σέντερ φορ με δολοφονικό ένστικτο
(σύνολο 7 παίκτες)
- Προπονητή
- Πρόεδρο
- Γήπεδο
- Τίτλους (γιατί άρραγε?)

Η Ξάνθη έκανε για άλλη μια φορά το "καθήκον" της. Ελπίζω κάποτε να επιστρέψει εκεί που ανήκει. Στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με "Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά"

Ο Δημήτρης Σαραβάκος σε άρθρο του στην εφημερίδα SPORTDAY έγραψε για την κατάσταση του Παναθηναικού:

«Υπάρχουν προβλήματα που δεν διορθώνονται και αυτό είναι κάτι που προκαλεί απορίες. Καταλαβαίνω ότι όλα κουκουλώνονται κάτω από τις νίκες που παίρνει εύκολα ή δύσκολα η ομάδα, αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνεται επ άπειρον. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν υπάρχει βελτίωση. Ο Τεν Κάτε όταν είχε έρθει στον Παναθηναϊκό είχε πει ότι η ομάδα θα παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο. Εχει περάσει ενάμισης χρόνος και ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα όμορφο. Σίγουρα το πρωτάθλημα είναι ο μεγάλος στόχος και αποτελεί κίνητρο. Για να το καταφέρει, όμως, ο ΠΑΟ θα πρέπει ν αλλάξει πρόσωπο», τόνισε ο παλαίμαχος άσος του «τριφυλλιού»


«Στην άμυνα, τα ίδια προβλήματα σε κάθε παιχνίδι. Γιατί δεν γίνεται κάτι γι αυτό; Εδώ δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν: είτε να μην κάνουν αυτοί οι αμυντικοί είτε η τακτική να είναι λάθος και στο τέλος πάντα μένει ακάλυπτη η άμυνα με τον τερματοφύλακα. Αν ο προπονητής βλέπει τι γίνεται, γιατί δεν αλλάζει κάτι; Και οι παίκτες καλοί, και το σύστημα καλό, και οι τρύπες να παραμένουν ανοικτές δεν γίνεται. Κάτι φταίει. Νομίζω ότι χρειάζονται μεταγραφές τον Γενάρη και ειδικά στην άμυνα. Με κάποιον τρόπο πρέπει να βρεθεί λύση».

Δημοσίευση από το Sportime.gr 7/12/2009 12:51 μμ

Ανώνυμος είπε...

Ένα άρθρο που θα δυσαρεστήσει σίγουρα τον Γκότζο και κάποιους εδώ μέσα που θεωρούν πράσινες αξίες...περιπατητές και πρώην αστέρες του ποδοσφαίρου που το μόνο που τους έχει μείνει είναι η....κόμη τους, τα τατού τους και ο αυτοθαυμασμός τους:


"Σίγουρα ο Κώστας Κατσουράνης αποτελεί την πιο πετυχημένη εφετινή μεταγραφή, όχι μόνο για το Παναθηναϊκό αλλά γενικότερα στη Superleague. Η μεταγραφή του από τη Μπενφίκα πρόσφερε στους "πράσινους", κάτι που δεν είχαν τόσα χρόνια, έναν σύγχρονο αμυντικό μέσο που ξέρει να μοιράζει παιχνίδι, αλλά και να βάζει γκολ (8). Η συμβολή του είναι αναμφισβήτητα πολύ σημαντική, στην έως τώρα πορεία του Παναθηναϊκού, εντός και εκτός συνόρων.

Μετά από παύση τεσσάρων αγωνιστικών ο Κώστας Κατσουράνης επανήλθε στο προσκήνιο και κόντρα στον Ατρόμητο αποτέλεσε τον μεγάλο πρωταγωνιστή της αναμέτρησης πετυχαίνοντας δύο καθοριστικά γκολ (3-1). Η παρουσία του διεθνή μέσου είναι εντυπωσιακή στο πρωτάθλημα καθώς παράλληλα είναι δεύτερος σκόρερ με 8 τέρματα πίσω από τον Τζιμπρίλ Σισέ (9). Ωστόσο, αξίζει να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή και να αναφέρουμε τα σημαντικά τέρματα που έχει ο Κατσουράνης και κατά πόσο έχουν συμβάλει στην εικόνα του Παναθηναϊκού, λίγο πριν ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος της Σούπερ Λίγκα.

Αρχή με Ξάνθη
Ο μέσος του Παναθηναϊκού Έλληνας ξεκίνησε την επαφή του με τα δίχτυα στην δεύτερη αγωνιστική όταν ο Παναθηναϊκός υποδέχθηκε την Σκόντα Ξάνθη στο ΟΑΚΑ. Ο Κατσουράνης "καθάρισε" για λογαριασμό του "τριφυλλιού", καθώς μετά από εκτέλεση κόρνερ του Χριστοδουλόπουλου με κεφαλία παραβίασε τα καρέ του Γκσπούρνιγκ, δίνοντας στον Παναθηναϊκό τρεις πολύτιμους βαθμούς (1-0).

Μίλησε τελευταίος
Την τέταρτη αγωνιστική ο Παναθηναϊκός υποδέχτηκε τον Αρη και σε ένα από τα ομορφότερα παιχνίδια της σεζόν. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έπιασε στο ύπνο την άμυνα του "τριφυλλιού", πήραν το προβάδισμα αλλά πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε με αυτογκόλ μετά από εκτέλεση φάουλ του Λέτο. Ο επίλογος, όμως, γράφτηκε στο 83ο λεπτό από τον Κώστα Κατσουράνη. Μετά από γύρισμα στην περιοχή του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, ο "Κατσούρ" πετάχτηκε στην καρδιά της περιοχής και με κοντινό πλασέ έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Απλά γκολάρα
Την έκτη αγωνιστική ο Παναθηναϊκός φιλοξένησε την ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ όπου και στο ευρύ 4-0 ο Κώστας Κατσουράνης με την εκπληκτική κεφαλιά-λόμπα από τα 25 μέτρα "κλείδωσε" τη νίκη των "πράσινων".

Εβαλε τις βάσεις...
Στο "Ανθή Καραγιάννη" ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε το πρώτο φετινό "στραβοπάτημα" αλλά ο Κατσουράνης ήταν και πάλι παρόν προκειμένου να αποφευχθεί το ναυάγιο. Ο Έλληνας μέσος με την έναρξη του δεύτερου μέρους και ενώ η ομάδα του βρίσκεται πίσω στο σκορ με 2-0, βάζει ξανά στο παιχνίδι το "τριφύλλι" με έξοχο γκολ πλασέ από δύσκολη πλάγια θέση μετά από εξαιρετική σέντρα του Νίνη. Η παρτίδα σώθηκε στις καθυστερήσεις όταν ο Κατσουράνης με ζυγισμένη σέντρα βρήκε τον Σισέ και ο Γάλλος με έξοχη κεφαλιά και υπό την βοήθεια του εδάφος παραβίασε τα δίχτυα της Καβάλας δίνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας στον Παναθηναϊκό.

Πήρε το ντέρμπι
Στην 8η αγωνιστική, ο Παναθηναϊκός υποδέχτηκε τον ΠΑΟΚ και για μια ακόμη φορά ο Κατσουράνης πήρε από το χέρι τους "πράσινους". Ο διεθνής μέσος έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του ομάδα του με έξοχη κεφαλιά μετά από ασίστ του Σωτήρη Νίνη. Στο δεύτερο μέρος και ενώ οι "πράσινοι" πίεζαν για να ισοφαρίσουν, ο Κώστας Κατσουράνης μετά από υπέροχη ασίστ του Σισέ, οποίος συνδυάστηκε πρώτα με τον Γκάμπριελ, με δεξί σουτ έδωσε τους τρεις βαθμούς στον Παναθηναϊκό.

Κοντολογίς, οι... μισοί βαθμοί του Παναθηναϊκού στην Σούπερ Λίγκ φέρουν την... υπογραφή του Κατσουράνη και πιο συγκεκριμένα τους 16 από των 32 συνολικά που έχει αυτή τη στιγμή το "τριφύλλι".

Υπογραφή και στην Ευρώπη
Ενδιάμεσα και σε ένα ματς-κλειδί για την επικείμενη πρόκριση στους "32" του Γιουρόπα Λιγκ ο Κώστας Κατσουράνης σημείωσε ένα εξαίσιο γκολ στο Γκρατς επί της Στουρμ χαρίζοντας ταυτόχρονα στην ομάδα του τρεις πολύτιμους βαθμούς για τη συνέχεια στον θεσμό."

από mpalla.gr

Ανώνυμος είπε...

* Και για να μην πω για το φαινόμενο Κατσουράνης.
* Μια ζωή η ίδια ιστορία με τα "εκλεκτά Ελληνόπουλα" και τους προστάτες τους.
* Όταν είναι εξαφανισμένοι μέσα στο γήπεδο στα παιχνίδια που τους θέλεις σαν ηγέτες και ακριβοπληρωμένους άσους, απλά είναι ... ντεφορμέ και κουρασμένοι.
* Κι εκεί που είναι ντεφορμέ και κυρίως ... κουρασμένοι με τον ΟΣΦΠ και τη Γαλατά, σαν από ... θαύμα σε μια μέρα ξεντεφορμάρονται και είναι και ... ξεκούραστοι στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.
* Φονιάς, ο Κατσουράνης είναι εδώ, σίριαλ κίλερ, έδωσε τις απαντήσεις του, ήταν μερικά απ' αυτά που διάβασα χτες.
* Μια χαρά και πάμε παρακάτω.
* Φονιάς.
* Δηλαδή ποιον "σκότωσε";
* Τον Μιχαηλίδη μέσα στο ΟΑΚΑ;
* Κι εκεί που τον ήθελα να "σκοτώσει", πού ήταν;
* Κι απαντήσεις κι αυτός.
* Αλίμονο, σ' αυτή την ομάδα όλοι ... απαντάνε συνέχεια.
* Σε ποιον απαντάνε όμως, δεν μας είπανε.
* Στον ... Γκαλίτσιο και τον Αντωνάκη κάναμε ... μόνο κι ελαφρύ τροχαδάκι.
* Αλλά κόντρα στον Νάστο και τον Μιχαηλίδη ντυθήκαμε πάλι ... σίριαλ κίλερ και ... απαντήσαμε;
* Κι η πλάκα είναι ότι δεν φταίει γι' αυτό ο Κατσουράνης.
* Ίσα-ίσα που απ' ό,τι διάβασα, ήταν ο μοναδικός που στις δηλώσεις του κράτησε χαμηλούς τόνους και είπε ότι "πρέπει να προβληματιζόμαστε από τις νίκες, γιατί αυτό μετράει, καθώς από τις ήττες είναι πάντα εύκολο να προβληματιζόμαστε κι εκείνο που μετράει από το παιχνίδι με τον Ατρόμητη είναι μόνο η νίκη και οι τρεις βαθμοί".
* Μια χαρά δηλαδή τα είπε πραγματικά ο άνθρωπος.
* Όλοι οι άλλοι είναι που ... τρέμουν μην τυχόν και βρεθούν μπόσικοι για όσα έλεγαν γι' αυτόν και τον εκθέτουν τραβώντας από τα μαλλιά το προφανές και το απλό, και κάνοντάς το δύσκολο και τεράστιο.

Κώστας Γκόντζος, Derbynews 8/12

Ανώνυμος είπε...

το σημερνο πρωτοσελιδο της πρασινης εινε ολα τα λεφτα. γιουχα στο βγενο κι ο κομωτης εγινε χρυσος χορηγος και φιγουραρει μαζι με παυλο θαναση.

Ανώνυμος είπε...

ten kate mpoulo. kairos itan.

leon είπε...

...αργησαν αλλα το καταλαβαν...

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Η ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ......

Ξανθιώτης είπε...

Τώρα βέβαια πρέπει πάλι να δώσουμε πίστωση χρόνου γιατί είναι νέα τα παιδιά... είναι και δικά μας παιδιά ...

... μια από ίδια δηλαδή!

Το ερώτημα είναι ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ;;;

Την πετάξαμε από τώρα τη φετινή χρονιά, σωστά;

Πιθανότατα πετάξαμε και την επόμενη, γιατί θα μας πάρει μέχρι του χρόνου το Δεκέμβριο να καταλάβουμε ότι ο Νιόπλιας είναι άπειρος. Εσείς όμως δεν χρειάζεται να περιμένετε 1.5 χρόνο, σας το λέω από τώρα ότι ο Νιόπλιας είναι άπειρος! Κι αυτός στου κασίδη το κεφάλι θα μάθει.

ΤΣΑΜΠΑ ΝΑ'ΝΑΙ ΚΙ ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ!!!

Τελικά το πενταετές πλάνο της διοίκησης είναι το εξής: να πάρει σύνταξη ο Κόκκαλης ... μήπως και δούμε άσπρη μέρα. Μέχρι τότε δεύτεροι και να λέμε και "ευχαριστώ".

Ανώνυμος είπε...

Νικόλας Βασιλαράς, gazzeta/πράσινη

Καταρχήν να ξεκαθαρίσω ορισμένα πράγματα. Αν ένας άνθρωπος στήριζε με χίλια μέσα από τον Παναθηναϊκό τον Τεν Κάτε αυτός ήταν ο Νικόλας Πατέρας (και μετά ο Βγενόπουλος).

Εκείνος δηλαδή που πήρε και την - δύσκολη είναι αλήθεια – απόφαση να τελειώσει τη συνεργασία μαζί του. Αναγκάστηκε να φτάσει εκεί προφανώς για να γλιτώσει αυτά που φοβόταν, μην βλέποντας όλα όσα περίμενε επί 18 μήνες. Ακόμη κι αν χρειάστηκε να πάει σε μια «αντιποδοσφαιρική» για κάποιους απόφαση ή ακόμη και «Κοκκαλική» όπως την βάφτισαν. Το τι ακριβώς είναι θα κριθεί πάντως κυρίως από το αποτέλεσμα.

Για πρώτη φορά η σκέψη του διαζυγίου μπήκε στο μυαλό του προέδρου του τριφυλλιού μετά την ήττα στο Καραϊσκάκη. Ακολούθησε το παιχνίδι στην Τουρκία στο οποίο η εμφάνιση «παλευόταν». Μετά και το... ντέρμπι με τον Ατρόμητο ο Πατέρας άρχισε πλέον να το σκέφτεται πιο έντονα.

Το βράδυ της Κυριακής ο Τεν Κάτε τον πήρε τηλέφωνο για τα «χρόνια πολλά», έγινε μια ποδοσφαιρική κουβέντα αλλά πέραν τούτου ουδέν. Μια μέρα μετά ο Πατέρας, μην αντέχοντας να βλέπει την ομάδα να μην αποδίδει σύμφωνα με τις δυνατότητες της είχε σχεδόν αποφασίσει αλλά την απόφαση την κράτησε για τον εαυτό του. Δεν την «μοιράστηκε» στην εκδήλωση του Ερασιτέχνη καθώς πιστεύει ότι τέτοιες συζητήσεις δεν γίνονται σε τέτοια μέρη. Ήθελε επίσης να μιλήσει πρώτα και με τον κόουτς.

Το μεσημέρι της Τρίτης πήρε τηλέφωνο τον Ολλανδό και έκλεισαν ραντεβού στο Κολωνάκι. Πριν τη συνάντηση υπήρχε 1% να μην πάμε σε διαζύγιο, κάτι που «εξαφανίστηκε» έπειτα από κουβέντα 1,5 ώρας. Θεωρείται δεδομένο ότι οι δυο τους θα συνεχίσουν να έχουν εξαιρετική σχέση, από την άλλη όμως είχε γίνει σαφές ότι η ιστορία με την ομάδα δεν περπάταγε άλλο. Από τη στιγμή που οι δυνατότητες του ρόστερ δεν έβγαιναν μέσα στο γήπεδο ήταν αναγκαίο να γίνει ένα ηλεκτροσόκ. Και επιλέχτηκε η αλλαγή προπονητή.

Προσωπικά διαφωνώ ως προς την αντικατάσταση του Τεν Κάτε τη δεδομένη στιγμή και δεν έχω κρύψει ότι τον θαυμάζω και σαν προπονητή και σαν άνθρωπο. Δεν είμαι όμως και βέβαιος ότι θα παίρναμε και το πρωτάθλημα μαζί του, οπότε... πάσο.

Επειδή είναι Δεκέμβρης και όχι καλοκαίρι δεν βλέπω με κακό μάτι το δίδυμο Νιόπλια-Βαζέχα. Τον Ιούνιο δεν θα το συζήταγα καν και θα ήμουν φουλ αντίθετος, όπως και στο ενδεχόμενο του Ρότσα, που συχνά έπαιζε τον τελευταίο καιρό. Τώρα και τον... Λίπι να έπαιρνες μέχρι να καταλάβαινε που ήρθε θα ήθελε δύο μήνες. Και στο δίμηνο αυτό πιθανότατα θα πέταγε το πουλάκι.

Με την απομάκρυνση πάντως του Ολλανδού θα πρέπει να καταλάβουν κάποιοι ότι τέλειωσαν και τα άλλοθι. Ακόμη και για την αλλαγή του καιρού μπορεί να χρέωναν τον Τεν Κάτε και ήταν το ΤΕΛΕΙΟ εξιλαστήριο θύμα. Λες και πριν έρθει αυτός ο τύπος στην ομάδα τα πάντα κυλούσαν ρολόι και είχαμε πάρει... υπερκόπωση. Δικαιολογίες τέλος λοιπόν. Κι αυτό το λέω κυρίως για τους παίκτες οι οποίοι πλέον είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ να πάρουν το πρωτάθλημα. Ειδάλλως, βλέπω τον Πατέρα να μπαίνει μέσα στο γήπεδο και να τους παίρνει με τις κλοτσιές.

Ξανθιώτης είπε...

Και για να το πω και αλλιώς: κανένα πρόβλημα δεν λύνεται όταν διώχνουμε κάποιον. Δεν χρειάζονται χαρές και πανηγύρια. Σε τίποτα δεν βοηθάει την ομάδα φεύγοντας.

Αυτό που πρέπει να μας απασχολεί σαν οπαδούς είναι ΠΟΙΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ.

Αυτός που έρχεται θα κάνει τη διαφορά; Θα γεμίσει τα κενά; Θα προσθέσει ποιότητα; Θα είναι ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ από τους προηγούμενους;

Ενώ αυτή η διοίκηση το μόνο που σκέφτεται είναι: θα κοστίζει λιγότερο;

Γι αυτό κατά τη γνώμη μου το σημερινό είναι άλλη μια αποτυχία της ανίκανης διοίκησης που έχουμε. Άσε που τον έδιωξαν παραμονή των γενεθλίων του. Μόνο άξεστοι χωριάτες τα κάνουν αυτά. Μετα, αντί να πάρουν κανένα μεγάλο όνομα παίρνουν νεαρούς που δεν δούλεψαν ποτέ σε άλλη ομάδα. Από το βοηθό στους μαθητευόμενους.

Βέβαια, θα μου πείτε ότι σοβαρός προπονητής θα ήθελε και καλό μισθό αλλά και μεταγραφές αμυντικών ... διπλά τα έξοδα... Σιγά να μην δώσουν λεφτά...

squarelogic είπε...

Ξανθιώτη,
δε νομίζω ότι έπαιξε τόσο αυτό που λες περί τζάμπα.Ο Πατέρας συνειδητοποίησε οτι ο 10Κ δεν έχει διδάξει ένα πλάνο(και τα εναλλακτικά του...)μετά 1,5 χρόνο στην ομάδα και οτι ο φετινός αυτοσκοπός(Πρωτάθλημα)κιδυνεύει πολύ σοβαρά συνεχιζοντας τον ίδιο χαβά,οπότε έπαιξε τα ρέστα του.
Αναζήτηση ονόματος θα έπαιρνε χρόνο και ακόμα κι όταν ερχόταν μέχρι να καταλάβει τι εστί ελλην.πρωτάθλημα,αυτό θα είχε τελειώσει(με μας δεύτερους).
Οπότε?
Οπότε,αυτός που είχα γράψει οτι έπρεπε να προετοιμαζεται στο πλευρό του 10Κ για την επόμενη χρονιά,ο μόνος Ελληνας παλιός,καλός ποδοσφαιριστής με ψώνιο και πολλές γνώσεις για το αντικείμενο,με τον Βαζέχα δίπλα του για να ελαχιστοποιηθούν οι όποιες αντιδράσεις...
Το αν θα πετύχει η επιλογή,θα φανεί σε λίγους μήνες...Μερικές φορές όμως δουλειά του ηγέτη είναι να παίρνει ρίσκα,και τουλάχιστον ο Πατέρας έκανε αυτό που νόμιζε σωστό και δεν άφησε την ομάδα στον αυτόματο πιλότο.
Θα μας λείψει η άριστη εκγύμναση των Ολλανδών,αλλά πιστεύω οτι θα δούμε πιο ορθολογικές επιλογές σε σύστημα και πρόσωπα και μερικά ενδιαφέροντα τρυκ στην διαχείρηση των αγώνων που δεν μας πάνε όπως θέλουν.Αυτό δεν πρέπει να σημάνει αναγκαστικά όμως οτι θα ξαναγυρίσουμε στην εποχή των Μάντζιου και Τζιόλη ως βασικούς...
Απ η στιγμή που κρίθηκε τι ο φετινός σκοπός εξυπηρετείται καλύτερα απ την αλλαγή προπονητή,νομίζω οτι έγινε η ενδεδειγμένη κίνηση.Για του χρόνου,όλα θα κριθούν απ την έκβαση του πρωταθλήματος.

Ξανθιώτης είπε...

Square, ίσως και να έχεις δίκιο. Άλλωστε το έχω δηλώσει ότι είμαι προκατειλημμένος εναντίον της διοίκησης!

Από την άλλη όμως, λες ότι θα έπαιρνε καιρό να βρουν καλό προπονητή. Και λοιπόν; Προς τι η βιασύνη; Τι τους εμποδίζει από το να ψάξουν 1-2 μήνες για να βρουν ένα σπουδαίο προπονητή; Έχουμε κάτι επείγον; Μήπως τώρα θα απαιτήσουν από το Νόπλια να πάρει το πρωτάθλημα και το ευρωπαϊκό; Θα είναι αποτυχημένος αν δεν τα πάρει;

Αλλά και αλλιώς να το δεις, είτε η διοίκηση δεν είναι ευχαριστημένη από τον προπονητή και ψάχνει σιγά σιγά για άλλον. Οπότε δεν χρειαζονται μήνες γιατί έχει γίνει προεργασία. Είτε είναι απόφαση του ποδαριού και διαλέγουν την πιο εύκολη και φτηνή λύση. Και από όσα ακούστηκαν τέτοια μου φαίνεται. Βασικός σκοπός είναι να πάψει η γκρίνια των οπαδών. Τώρα περνάμε πάλι στη φάση "κάντε υπομονή και θα τους κρίνουμε σε 2 χρόνια".

====

Εσύ λοιπόν το βλέπεις "δουλειά ηγέτη". Εγώ το βλέπω "δουλειά του ποδαριού". Μακάρι να έχεις δίκιο, αλλά λόγω παρελθόντος μάλλον έχω δίκιο εγώ. Δυστυχώς...

squarelogic είπε...

"Προς τι η βιασύνη; Τι τους εμποδίζει από το να ψάξουν 1-2 μήνες για να βρουν ένα σπουδαίο προπονητή; Έχουμε κάτι επείγον;"

Προφανώς!Το κομβικό φετινό πρωτάθλημα Ξανθιώτη μου.Ή το παίρνεις και έχεις καβάτζα 30μύρια απ τους Ομίλους του 2010,αφήνοντας τον Κόκκαλη στα σχοινιά ή σου παίρνει αυτός το 13ο στα 14,ξελασπώνει,και βάζει ταυτόχρονα τους δικούς μας στα χαρακώματα για το ποιός πρέπει να δώσει τι,για να καλυφθεί η χασούρα και ν'αναταποκριθεί η ομάδα έστω στα υπάρχοντα συμβόλαια.Κι αν δεν τα βρούνε,ψάχνε και συ για κανά Θείο Μπομπ απ το Σικάγο...

Δεν λέω οτι αυτή η απόφαση αναδεικνύει υποχρεωτικά τον Πατέρα σε ηγέτη.Λέω όμως ότι δεν κρύφθηκε απ την ευθύνη,εφόσον πίστευε οτι μια αλλαγή ήταν επιβεβλημένη.Πιθανότατα στο άμεσο μέλλον θα μάθουμε περισσότερα που να εξηγούν την απόφασή του.
Γαύροι φίλοι μου όμως δυσαρεστήθηκαν απ την εξέλιξη αυτή.
Φαίνεται να τους χάλασε την σιγουριά...

Ξανθιώτης είπε...

Για να πάρουν το πρωτάθλημα χρειάζονται τουλάχιστον έναν άριστο αμυντικό. Με οποιοδήποτε προπονητή. Αφού δεν τον παίρνουν, δεν το θέλουν το πρωτάθλημα. Όλα τα άλλα είναι μάλλον στάχτη στα μάτια του κόσμου.

Τώρα το να καταφέρουν δύο άπειροι προπονητές να φτιάξουν ομάδα και να κερδίσουν το πρωτάθλημα μέσα σε τέσσερις μήνες, θα το θεωρούσα άθλο. Μακάρι να το δούμε και αυτό από το Βαζέχα, αλλά φοβάμαι ότι θα τον κάψουν κι αυτόν.

Άσε που το "δύο προπονητές" μου φαίνεται πολύ μεγάλο λάθος. Γιατί δύο;;; Δεν γνωρίζω ομάδα που να κατάφερε ποτέ τίποτα και να είχε "δύο" προπονητές! Φαντάζεσαι την Άρσεναλ με δύο προπονητές να σηκώνονται και οι δύο και να ζητάνε πέναλτι;;; Αστεία πράγματα! :-)))


Εμένα πολύ ερασιτεχνικά μου φαίνονται όλα αυτά. Κάτι σαν τον Εθνικό ένα πράμα...

Ξανθιώτης είπε...

Τώρα διάβασα ότι ο Βαζέχα θα είναι βοηθός. Αρχικά την είδηση την άκουσα ότι θα είναι "και οι δύο στη θέση του Τεν Κατε" και νόμισα ότι θα είναι ισότιμοι. Λάθος μου!...

Προπονητής λοιπόν είναι ο Νιόπλιας.

Α.Φ. είπε...

Στο 4-2-3-1 υπέφεραν ο Σισέ, ο Νίνης, ο Κάρα και κυρίως ο Σάλπι κι οι δυο μπακ.

"Πατέρας" του 4-2-3-1 είναι ο Ντελ Μπόσκε την εποχή που κουουτάριζε τη Ρεάλ. Στο συγκεκριμένο σύστημα τα δυο ακραία μπακ θα πρέπει να κάνουν τουλάχιστον 13 κούρσες σε κάθε ημίχρονο, σύνολο 26 ανά ματς. Κάθε κούρσα είναι περίπου 140 μέτρα, άρα το κάθε μπακ πρέπει μόνο για τις κούρσες να κάνει γύρω στα 5,7 χλμ το παιχνίδι. Συν τα χιλιόμετρα για τις υπόλοιπες κινήσεις του, ίσον κάπου 12 χλμ. Που σημαίνει: εξόντωση των 2 ακραίων μπακ. Γι' αυτό ο Όγιος, όταν ήταν στον Άρη κι έπαιζε αυτό το σύστημα, χρησιμοποιούσε εναλλάξ και τα 4 ακραία μπακ που διέθετε. Ο Τεν Κάτε δεν το έκανε αυτό.

Στη μεσαία γραμμή, το ένα από τα 2 αμυντικά χαφ του συστήματος πρέπει να μπαίνει στην αντίπαλη περιοχή όταν η ομάδα επιτίθεται. Ο Κατσουράης αυτό έκανε, πολύ πετυχημένα, και γι' αυτό έβγαλε τόσα γκολ. Όμως ξεκινούσε την επίθεση τουλάχιστον 15μ πίσω από τη σέντρα, κάτι που σημαίνει ότι για ν' ανταποκριθεί στο ρόλο του, έπρεπε να καταπίνει πολλά χιλιόμετρα σε κάθε ματς. Όταν ήταν φρέσκος, το κατάφερνε άριστα. Όταν όμως κουραζόταν, τότε ο Σισέ έμενε μόνος του μπροστά ανάμεσα σε 4 αντίπαλους μπακ. Ο Κατσουράνης είχε λοιπόν τον πιο δύσκολο ρόλο στην ομάδα και για να μην καεί, έπρεπε ο Τεν Κάτε να έχει έτοιμο ακόμα ένα παίκτη γι' αυτό το ρόλο. Δεν είχε ετοιμάσει κανέναν.

Στο 4-2-3-1 οι δυο πλαγιοι χαφ πρέπει να έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά. Έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά Λέτο και Σάλπι; Όχι βέβαια! Το πλάγιο χαφ που ταιριάζει άριστα με το Λέτο, γιατί και οι δυο είναι εξαιρετικοί παίκτες γραμμής, είναι ο Νίνης. Άλλωστε στη γραμμή ξέρει να παίζει τέλεια. Όμως με τον Τεν Κάτε κινδύνεψε να χάσει την αγωνιστική του ταυτότητα.

Σε ποια θέση είναι πιο επικίνδυνος ο Σάλπι; Έγινε δεινός σκόρερ παίζοντας 2ος σέντερ φορ ή πρώτος αλλά πάντα με παρτενέρ. Ο Τεν Κάτε τον έβαζε πλάγιο χαφ!

Ο Σισέ διαθέτει τη μοναδική ικανότητα να αλλάζει κατεύθυνση (έως και 40 μοίρες!) ενώ τρέχει. Θα έδενε επομένως τέλεια παίζοντας χιαστί με τον Σάλπι, αν τον είχε δίπλα του. Το είδατε ποτέ αυτό με τον Τεν Κάτε;

Τέλος, σε ότι αφορά τα κεντρικά μπακ, δεν μάθαμε ποτέ ποιος είναι ο στόπερ. Ποιος πηγαίνει για την πρώτη κεφαλιά; Πώς λοιπόν να μην έχει η ομάδα πρόβλημα στα στημένα; Και πότε επιτέλους θα μάθαινε ο Τεν Κάτε στα κεντρικά μπακ πως όταν ο ένας πάει 5 μ μπροστά για μονομαχία με τον αντίπαλο φορ, ο άλλος δεν κάθεται πίσω του αλλά κάνει μέτρα προς τα πίσω στον άξονα και ανάλογα με ποιο σημείο είναι η μπάλα.

leon είπε...

...παιδια ο τεν κατε εφυγε και στο καλο να παει,δικαιωνει ολους οσους δεν τον ηθελαν,και με τη συμπεριφορα του και τις δηλωσεις του(αλλες εδω,αλλες στους πατριωτες του)αποδεικνυει τα κομπλεξ και τις ανασφαλειες που τον διακατειχαν και στη διαχειρηση του υλικου της ομαδας μας.ο πατερας πηρε μια σοβαρη αποφαση να τον διωξει,και αλλη μια αποφαση με ρισκο να παρει για προπονητη το νιομπλια.με αυτες τις ενεργειες δηλωνει παρων !!!!στην παρουσα στιγμη ηταν η καλυτερη λυση,γιατι γνωριζει το ελληνικο πρωταθλημα και τις αλλες ομαδες,γνωριζει και τον παναθηναικο.θεωρω τον νιομπλια εξυπνο και λογικο προπονητη,και πιστευω οτι ζητησε τις εγγυησεις που επρεπε απο την ομαδα(σεντερ μπακ π.χ.)για να μην καψει το μελλον του.ειναι ο πιο ανερχομενος ελληνας προπονητης,και μενει να το αποδειξει!

Ανώνυμος είπε...

Σταύρος Γεωργακόπουλος, gazzetta

Μπορεί ο Ολυμπιακός να δίνει αύριο ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στην Άρσεναλ από το αποτέλεσμα του οποίου θα κριθεί η πρόκριση της ομάδας στους «16» του Champions League, όμως, εδώ και δύο ώρες κυρίαρχο θέμα συζήτησης και στην ΠΑΕ και στο Ρέντη είναι η απομάκρυνση του Τεν Κάτε από τον πάγκο του Παναθηναϊκού!

Είναι αλήθεια ότι στον Ολυμπιακό εύχονταν να μη συμβεί κάτι τέτοιο, αφού με τον Ολλανδό στον πάγκο του μεγάλου τους αντιπάλου, το είχαν… σίγουρο και το φετινό πρωτάθλημα. Αυτό δεν σημαίνει ότι υποτιμούν τον «αιώνιο» αντίπαλό τους, αλλά από τη γενικότερη συμπεριφορά του κ. Χενκ στον «πράσινο» πάγκο είχαν πεισθεί, όπως και πολλοί άλλοι, ότι τα «εγκλήματα» θα συνεχιστούν!

Αν θέλουμε να το πάμε και λίγο πιο κάτω το θέμα, εντύπωση μου προκάλεσε το γεγονός ότι επιλέχθηκε ο Νιόπλιας για τον πάγκο. Δεν αμφισβητώ ότι πρόκειται για έναν πολύ σοβαρό άνθρωπο και προπονητή, αλλά μου κάνει εντύπωση η επιλογή του και αναρωτιέμαι αν μέσα σε αυτούς που τον επέλεξαν είναι και ο Γιάννης Βαρδινογιάννης.

Έχω αυτή την απορία επειδή ο Νιόπλιας ως παίκτης, είχε φύγει με τις… κλωτσιές από την Παιανία, έπειτα από προσωπική απόφαση του τότε προέδρου Γιώργου Βαρδινογιάννη. Αιτία; Ο Νιόπλιας έλεγε ότι έχει πρόβλημα με τους κοιλιακούς του, είχε κάνει μάλιστα και επέμβαση αποκατάστασης, αλλά ο «καπετάνιος» νόμιζε ότι… κορόιδευε και τον είχε «σφουγγαρίσει» με συνοπτικές διαδικασίες. Μια ματιά στα ρεπορτάζ της εποχής θα πείσει και όσους αμφισβητούν…

Δεν ξέρω αν από τότε αποκαταστάθηκαν οι σχέσεις του πρώην μεγάλου άσου του ΟΦΗ και του ΠΑΟ με την οικογένεια Βαρδινογιάννη, αλλά ως αντίπαλος έχω την άποψη ότι πρόκειται για ορθή κίνηση. Το μέλλον θα δείξει…

Ανώνυμος είπε...

Green Web Fans.

Τέλος εποχής

Με μια αιφνιδιαστική απόφαση, που όπως ανακοινώθηκε επίσημα, είναι προσωπική απόφαση του Νικόλα Πατέρα, έληξε η συνεργασία του Παναθηναϊκού με τον Χενκ Τεν Κάτε. Νέο τεχνικό δίδυμο οι Νίκος Νιόπλιας και Κριστόφ Βαζέχα!

Συγκίνηση και πολλά ερωτήματα είναι αυτά που κυριαρχούν αυτές τις πρώτες στιγμές στο μυαλό μας - και πιστεύουμε ότι είναι νωρίς για μια τελική κρίση. Το μόνο που μπορούμε να πούμε αυτή την ώρα, είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Χενκ Τεν Κάτε για τα ΠΟΛΛΑ που πρόσφερε στην ομάδα και να ευχηθούμε καλή επιτυχία στους νέους προπονητές μας. Εννοείται ότι πάντα ισχύει ότι ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ. Τίποτα λιγότερο.

Ανώνυμος είπε...

Ο Χενκ Τεν Κάτε δεν έκρυψε την πικρία του και μιλώντας στην ολλανδική «Voetbal International» έκανε λόγο για «γελοία απόφαση». Ο πρώην πια προπονητής του Παναθηναϊκού τόνισε πως έχει καλές σχέσεις με όλους τους παίκτες και άφησε αιχμές κατά της διοίκησης.

«Από τον σύλλογο μου είπαν ότι οι μέτοχοι δεν είναι ευχαριστημένοι. Ωραία τι μπορώ να κάνω; Τίποτα. Το αποδέχομαι. Αν είχαμε παίξει ποδόσφαιρο με δραματικό τόνο τότε θα είχα μείνει. Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Αν δείτε τα αποτελέσματα της ομάδας είναι γελοία απόφαση."

ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΠΑΛΙΟΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ? ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΒΟΗΘΕ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα μίλησε, σε αθλητικό site, με τα καλύτερα λόγια για το νέο τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού, Νιόπλια και Βαζέχα, ευχόμενος να μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα να πάει ακόμα καλύτερα.

Παράλληλα εξέφρασε και την πικρία του για την στάση του Τεν Κάτε, απέναντι στην δεύτερη ομάδα, ενώ δήλωσε πως δεν γνώριζε τίποτα για το θέμα της αλλαγής.


Χουάν, ποιο είναι το σχόλιό σου για το νέο τεχνικό τιμ τού Παναθηναϊκού;

«Ο Νίκος και ο Κριστόφ είναι δύο φοβερά παιδιά, τρομεροί χαρακτήρες και έχουν μία σημαντική πορεία στον Παναθηναϊκό. Έρχονται στην ομάδα σε μία δύσκολη στιγμή και, επειδή ξέρουν καλά τον τρόπο λειτουργίας της, μπορούν να την βοηθήσουν να πάει ακόμα καλύτερα. Εγώ, τουλάχιστον, τους το εύχομαι ολόψυχα».

Πιστεύεις ότι θα υπάρξει καλή συνεργασία ανάμεσά σας, δεδομένου ότι έχεις καλή σχέση με το νέο τεχνικό τιμ;

«Εμείς, η δεύτερη ομάδα του Παναθηναϊκού, είμαστε στη διάθεσή τους για να συνεργαστούμε ανά πάσα στιγμή. Το λέω αυτό γιατί με το προηγούμενο τεχνικό τιμ δεν είχαμε καμία μα καμία σχέση. Κι ήταν κρίμα, γιατί ο Παναθηναϊκός ποντάρει πολλά στην ομάδα του αύριο, που προσπαθούμε να δημιουργήσουμε».

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά κεραυνός η απόλυση του ΤενΚάτε ... αλλά όχι και εν αιθρία, όπως γράφτηκε, έτσι δεν είναι;

Δεν έγινε δλδ με ασυννέφιαστο τον ουρανό αλλά σε στιγμή που τα σύννεφα είχαν μαζευτεί - ξανά! - πολλά πάνω μας.

Νομίζω ότι η απομάκρυνσή του έπρεπε να είχε γίνει με το τέλος της εντελώς - χοντρά! - αποτυχημένης περσινής χρονιάς και να είχε συνοδευτεί με την πρόσληψη ενός πραγματικά καλού προπονητή.

Πάντως και τώρα που έγινε, δεν με χαλάει. Τουλάχιστον θα πάψουν τα τρελά!

Btw βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα και σωστή την ανάλυση του "Α.Φ." [Αντώνης Φουντής; Λέτε;]!

Γουστάρω και Νιόπλια και Βαζέχα!

Ειδικά για τον Κριστόφ, θυμάμαι πως όποτε τον κάλεσε η ΝΕΤ να σχολιάσει παιχνίδια του Παναθηναϊκού (και σε ντέρμπι με τη Γαβριέλα), έλεγε πάντα πολύ ζεστά για τον ΠΑΟ "η ομάδα μας", "θα παίξουμε έτσι...", κ.λπ. - θέλω να πω έδειχνε πολύ γνήσια δεμένος και τον Παναθηναϊκό.

Εύχομαι ολόψυχα να πετύχουν! Γιατί όχι;

Ανώνυμος είπε...

Α, και μόλις διάβασα άρθρο του ΜΑΡΚΑΚΗ για την απόλυση Τεν Κάτε - είναι κατά:

http://markakis.yooblog.gr/

Το κείμενο αυτό αποτελεί, για μένα, μνημείο έντεχνης διαστρέβλωσης των πραγμάτων! Ξεκινώντας με μια αλήθεια (πότε μια ομάδα απολύει τον προπονητή της στα μέσα της σεζόν), κατεβάζει στη συνέχεια το ένα ψέμμα μετά το άλλο μόνο και μόνο για να δικαιώσει την άποψή του!

Τι να πρωτοδιαλέξω; Επειδή βαριέμαι, ας πω ότι κατά τον Μαρκάκη με τον ΤενΚάτε ήρθε για τoν ΠΑΟ "η εποχή της υιοθέτησης εκ μέρους της ομάδας ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ πρακτικών, ταιριαστών με το ύφος, το ήθος και την ιστορία του ως ομάδας"! Τι λε ρε Μαρκ; Τον ΤενΚάτε περίμενε ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ρε κακομοίρη για να γίνει ευρωπαϊκή ομάδα;

Χάιλαϊτ των γκεμπελισμών του άρθρου πάντως, είναι το αμίμητο που λέει για να υποστηρίξει ότι κακώς διώχτηκε ο Ολλανδός: "έως την προπερασμένη Κυριακή είχε να χάσει στο πρωτάθλημα από τον Γενάρη"! Αλήθεια ρε Μαρκ; Πώς δεν το είχαμε πάρει χαμπάρι γαμμώτο! Μήπως επειδή σού ... διέφυγε ότι από το Γενάρη έως τώρα μεσολάβησε ένα ακόμα χαμένο πρωτάθλημα και μάλιστα με διψήφια διαφορά βαθμών από τον πρώτο;

Αλητείες.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Ότι θα συμφωνούσα τόπο πολύ με τον Τουρτούρα δεν το περίμενα.

Νιόμπλιας - Βαζέχα είναι οι ενδεδειγμένες λύσεις αυτή τη στιγμή.

Πάντως στο θέμα προπονητή ο ΠΑΟ έχει ένα συνδυασμό bad timing και ανικανότητας. Δε μπορεί να έχει αγοράσει Κούπερ ο ΑΡΗΣ και στην ίδια ομάδα να έχει δουλέψει και ο Μπάγεβιτς και εμείς να την έχουμε βγάλει με ψυχάκηδες βοηθούς προπονητή που "κάποιοι" προσπαθούν να μας παρουσιάσουν ως ιδιοφυίες.

Και κλάμαααααα η κυρία. ;-)

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά.... είπε...

Δευτερολογώ.

Είναι εμφανές πλέον ότι στον ΠΑΟ έχουμε πλέον δύο διοικητικά γκρουπ.

Από τη μια Πατέρας - Βγενό και από την άλλη Τζίγγερ - Γιαννακό.

Πολύ μυστήριες συμμαχίες και ακόμη πιο μυστήριο - για μένα - τι σημαίνει να είσαι πρόεδρος του ΠΑΟ σε ένα σχήμα που τον έλεγχο τον έχει ο Βαρδινογιάννης.

Φυσικά με αντιπολιτευόμενη διοίκηση δε μπορείς να προσδοκάς σε μεγάλα πράγματα.

Καλό είναι το καλοκαίρι κάποιος να αναλάβει ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ τον Παναθηναικό αγοράζοντας το πλειοψηφικό πακέτο, αλλιώς οι τρικοπλοδιές εκ των "έσω" θα είναι μεγαλύτερες από τις "έξω".

Αυτό ήταν εξάλου και το μεγαλύτερο πρόβλημα του ΠΑΟ τα χρόνια της δικτατορίας του Κόκκαλη.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Πλεονασμός στα "πλέον" αλλά you got the point.

Ξανθιώτης είπε...

Πάντως άλλο είναι να τα λέω εγώ που δεν είμαι τίποτα. Και άλλο να τα λέει κάποιος που μετέχει στη διοίκηση.

Είναι απαράδεκτο που ο Γιαννακόπουλος είπε δημόσια ότι ο Νιόπλιας είναι ακατάλληλος! Απαράδεκτο! Πάρε τηλέφωνο τον Πατέρα και βρίσε τον. Οχι δημόσια όμως. Δεν αδειάζουν έτσι νέο προπονητή.

Τελικά απογοήτευση είναι και οι Γιαννακόπουλοι. Και από αυτούς δεν περιμένω πια τίποτα. Τελείως ακατάλληλος και ανίκανος ο Τζίγγερ. Μόνο για την Δ' Εθνική κάνει ο Πατέρας. Ο Βγενό έφυγε πριν καλά-καλά τον δούμε ...

... Άστα να πάνε. Πάρε τον ένα και φτύσε τον άλλο είναι όλη η διοίκηση... Απελπισία! ...

squarelogic είπε...

Ο Παύλος ευτύχησε-αφού πρώτα χρυσοπλήρωσε διάφορους -ιτς που δεν είχαν το "πακέτο"-να προσλάβει τον μεγαλύτερο προπονητή εκτός Ν.Β.Α. και ταυτόχρονα έναν βαθιά φιλοσοφημένο τύπο που δεν κάνει συνεχώς τερτίπια για να βγάλει παραπάνω φράγκα και ησύχασε.Απο κει και πέρα η σοφία του έγκειται στην απόλυτη εμπιστοσύνη στις επιθυμίες του,ακόμα κι όταν αυτές σημαίνουν να μένουν εκτός ομάδας τα 2 μεγαλύτερα συμβόλαια(περίπτ.Γεβτόκας-Ντελκ),εμπιστοσύνη που εντελώς απίθανα για τον επαγγελματ.αθλητικό χώρο,ο Ζέλικο δεν πρόδωσε ποτέ!
Έκατσε δηλ.πάνω στο μεγαλύτερο τζακποτ και γι'αυτό έγινε ο Παύλος των 5 ευρωπαικών.
Λόγω του ότι έχει το κεφάλι του ήσυχο 9 χρόνια τώρα,αλλά και λόγω ηλικίας έχει ξεχάσει ότι αυτό είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας.
Οποιοδήποτε ξένο όνομα και να έφερνε τώρα ο Πατέρας η υπόθεση τίτλος θα απομακρυνόταν κι άλλο,αφήστε που το καλοκαίρι μπορεί να είχαμε καινούριες προγραφές αλλά Μάτος-Ίβ.
Άρα,δεδομένου οτι ο ορίζοντας του Πατέρα σταματά στον φετινό τίτλο το δίδυμο που επελέγη ήταν το καλύτερο δυνατό.Εννοείται οτι το πρόβλημα απλά μετατίθεται για το καλοκαίρι,οπότε αν είναι πρωταθλητές θα είναι δύσκολο να απομακρυνθούν προς χάριν κάποιου άλλου "ονόματος" με αβέβαιη πορεία,ενώ αν δεν είναι, πιθανότατα εκτός του Πατέρα θα έχουν καεί και 2 απ τις μεγαλύτερες ελπίδες μας για το μέλλον,ενώ θα βρεθούμε περίπου και πάλι στο σημείο που είμασταν στην αρχή της πολυμετοχικότητας μείον τα 65 εκ,και συν κάποιους ακριβούς παίκτες.
Εννοείται οτι η δημόσια αμφισβήτηση του είναι αποδοκιμαστέα ακόμα κι αν πρόκειται για τον Γιαννακόπουλο,και συμφωνώ οτι ο ασκών χρέη Προέδρου και έχων το day to day operation της ομάδας έχει το δικαίωμα να παίρνει αποφάσεις δίχως να κάνει κάθε φορά γκάλοπ μετόχων.

Ξανθιώτης είπε...

Όχι square, κάνεις μεγάλο λάθος. Ξέχασες πάρα πολλά.

1. Ο Παύλος πήρε Ευρωπαϊκό και πριν τον Ομπράντοβιτς.

2. Και πριν τον Ομπράντοβιτς έπαιρνε πολύ καλούς προπονητές, δεν ήταν βοηθοί και μαθητευόμενοι. Ο Μάλκοβιτς έχει πάρει 4 ευρωπαϊκά.

3. Σταθερά έπαιρνε παίκτες-κορυφές. Να θυμίσω μόνο τους Γουϊλκινς, Σκοτ, Ράτζα, Μποντίρονγκα κλπ.




Γενικά ο Παύλος έψαχνε σκληρά την επιτυχία. Δεν τον βρήκε κατά τύχη τον Ομπράντοβιτς. Τον πήρε επειδή ήταν ήδη κορυφή. Κι αν δεν ήταν ο Ομπράντοβιτς θα ήταν κάποιος άλλος αυτού του επιπέδου. Για παράδειγμα ο Μεσίνα. Με τους παίκτες του μπασκετικού ΠΑΟ εγώ νομίζω ότι και ο Μεσίνα θα ήταν το ίδιο επιτυχημένος. Όμως αφού ο Ομπράντοβιτς είναι κορυφή και τα πάει μια χαρά, γιατί να τον αλλάξουν; Απλή λογική.


Δυστυχώς στον ποδοσφαιρικό ΠΑΟ ούτε απλή λογική υπάρχει, ούτε λογική γενικώς. Καμία σχέση και καμία σύγκριση. Ποτέ δεν κυνήγησαν σκληρά την επιτυχία. Μιά-δύο μεταγραφές για τα μάτια, για να μην φωνάζει πολύ ο κόσμος, και αυτό ήταν. Ποτέ δεν είχαν μεγάλους στόχους. Ποτέ δεν είχαν συνέχεια. Ποτέ δεν είχαν λογική στις κινήσεις τους. Ποτέ δεν μάθαιναν από τα λάθη τους. Ποτέ δεν είχαν καλή διοίκηση. Ποτέ δεν είχαν μεγάλο ενδιαφέρον. Και φυσικά μιλάω για την οικογένεια.

Αυτοί ποτέ δεν θα πλησίαζαν κάποιον κορυφαίο σαν τον Ομπράντοβιτς. Αλλά και να το έκαναν (κατά λάθος) θα τον άφηναν χωρίς παίκτες, χωρίς στήριξη, και στο τέλος θα τον έδιωχναν σαν αποτυχημένο που φταίει για όλα!

Όμως βασικά ποτέ δεν θα τον έπαιρναν. Γιατί ο κορυφαίος προπονητής έχει πολλές επιλογές και θα διαλέξει μια σοβαρή ομάδα με καλές προϋποθέσεις. Ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟ δεν είναι τέτοια περίπτωση, είναι ομάδα της πλάκας. Ναι, έτσι τον έχουν καταντήσει...

Ξανθιώτης είπε...

Δυστυχώς έχει σταματήσει και ο παλιόγαυρος να είναι ο κλόουν της ευρώπης και δεν έχουμε κάτι να γελάσουμε. Στραβή χρονιά...

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Ξανθιώτη ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΔΙΚΙΟ....ΠΟΛΥ ΔΙΚΙΟ......δυστυχώς.......

Απαράδεκτος ο Γιαννακό για το δημόσιο άδειασμα του προπονητικού διδύμου.

Σωστή η απομάκρυνση του Τεν Κάτε, κάτι που έπρεπε να γίνει το καλοκαίρι, με την ευθύνη να ανήκει αποκλειστικά στον Πατέρα.

Έπρεπε να απομακρυνθεί και ο Αντωνίου.

Ένα μπουρδέλο είμασταν απλά τώρα το επιβεβαίωσαν και οι ίδιοι οι μέτοχοι. Αυτό το λέω για κάτι οπαδούς τύπου Τουρτούρα που τα βλέπουν ΟΛΑ ωραία και την "πέφτουν" σε οποιονδήποτε ασκεί κριτική στην ομάδα.

Το παραμύθι τελείωσε και οι μάσκες έπεσαν.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Επιμένω.

Τι σημαίνει να είσαι ΠΡΟΕΔΡΟΣ σε ένα πολυμετοχικό σχήμα που την πλειοψηφία έχει μόνο ένας άνθρωπος με ότι αυτό συνεπάγεται?

Γιατί σκοτώνονται?

Τι παίζεται στην "πλάτη" του ΠΑΟ?

Οι ερωτήσεις δεν είναι ρητορικές.

Ελπίζω από το διάλογο να αντληθούν συμπεράσματα.

Ξανθιώτης είπε...

Εγώ δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Κάθε ένας προσπαθεί για την πάρτη του και μόνο, και αναλόγως γίνονται ή διαλύονται συμμαχίες.

Ο Πατέρας του Εθνικού Πειραιώς έγινε πρόεδρος της Σουπερλίγκα και μεγάλος μάγκας. Προσπαθεί να γίνει Κόκκαλης, αλλά στο πιο τσαχπίνικο.

Ο Γιαννακόπουλος προσπαθεί να χωθεί όσο μπορεί, και να φθείρει τους άλλους όσο γίνεται. Μικρό ποσοστό, δεν μπορεί να κάνει περισσότερα.

Ο Τζίγγερ γλυτώνει το σταθερό βρίσιμο από την κερκίδα. Και τα έξοδα λίγα, οπότε δεν τον βρίζει και ο Βαρδής. Και όποτε θέλει βάζει και βγάζει όποιον θέλει χωρίς να φαίνεται. Και φαίνονται άλλοι πιο ανίκανοι από αυτόν. Όλα καλά.

Ο Βγενόπουλος έχει και άλλες δουλειές πιο επείγουσες.

Μεταξύ τους δεν πολυσυμπαθιόνται. Πήγε στράφι και το γήπεδο, οπότε ούτε κέρδη περιμένουν.



... Κλάφτα Χαράλαμπε δηλαδή...

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Τι σημαίνει βρε συ Ξανθιώτη ουσιαστικά να είσαι πρόεδρος του ΠΑΟ σε ένα πολυμετοχικό σχήμα, ενώ είσαι απλά διορισμένος και με τα χέρια δεμένα?

Και που΄ναι μάγκας ο Πατέρας ή γλυτώνει τη γκρίνια ο Τζίγγερ, so what?

Για αυτό "σκοτώνονται"?

Για τη "μούρη"?

Γιατί "εκεί" για μένα κρύβεται και το ουσιαστικό πρόβλημα του ΠΑΟ.

Μήπως πηγαίνουν σε μια οριστική ρήξη ώστε να αναγκάσουν τον κόσμο να βγει στους δρόμους και να ζητήσει ξεκαθάρισμα, όπερ ο "νικητής" έχει και το λαικό έρεισμα αλλά όχι το πλειοψηφικό πακέτο (εκτός και αν είναι ο Τζίγγερ)?

Μαγαζί γωνία είναι ο ΠΑΟ δε λέω αλλά στην πράξη τι σημαίνει αυτό?

Συνεχίζω να αναρρωτιέμαι.

ΑΕΚ γίναμε. :-(

Υ.Γ. Τι "φάρδος" ο γαύρος σήμερα.

Ξανθιώτης είπε...

Κοίτα, υπάρχουν διάφορα περίεργα.

Για παράδειγμα, όλοι είπαν την γνώμη τους αυτές τις μέρες για τον Τεν Κάτε και το Νιόπλια, εκτός ... από τον ιδιοκτήτη της ομάδας!!!

Πίσω από το δάκτυλό μας κρυβόμαστε;


Ο Πατέρας, από άγνωστος στον Εθνικό έγινε γνωστός σε όλους. Αφού έχει τέτοιες φιλοδοξίες, είναι ευχαριστημένος. Τώρα αν κάνει άλλος κουμάντο από πίσω, τι να κάνουμε; Από τον Εθνικό, πάλι καλύτερα είναι!

Και το έχω πει πολλές φορές ότι το σχήμα του ΠΑΟ δεν είναι πολυμετοχικό! ΕΝΑΣ έχει την απόλυτη πλειοψηφία και τον απόλυτο έλεγχο. Ότι θέλει κάνει. Υπάρχουν και κάποιοι μικρομέτοχοι οι οποίοι προσπαθούν και αυτοί να αποκομίσουν κάποιο όφελος για τον εαυτό τους. Όμως ο ιδιοκτήτης είναι ΕΝΑΣ. Αν αποφασίσει αυτός δεν χρειάζεται να ρωτήσει κανένα άλλο, ούτε να ενημερώσει κανένα άλλο.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Άρα λοιπόν ο Γιαννακό "γλύφει" τον Τζίγγερ για να αναλάβει αυτός την προεδρία (και να την πασάρει κάποια στιγμή στο γιο του) και......να τον κάνει ο Τζίγγερ ότι θέλει. Να τον ξεφτιλίσει αν το επιθυμεί.

Σε ένα τέτοιο πιθανό σχήμα οι Πατέρας - Βγενό δε θα επενδύσουν (όπως δεν επένδυσαν οι άλλοι δύο) έτσι ώστε να βγει άχρηστος και ο Γιαννακό. Τώρα εξηγούνται και οι επενδυτικές αρνήσεις των Βαρδή - Γιαννακό το καλοκαίρι. Δε θέλανε να κάνουν μάγκα τον Πατέρα με τα δικά τους χρήματα. Με τον ίδιο τρόπο εξηγείτε και η επενδυτική διάθεση του Βγενό.

Σου φαίνεται λογικό εσένα?

Εκτός και αν ο πρόεδρος έχει αναλάβει και το μάνατζμεντ της ομάδας, όπερ δε χρειάζεται να δίνει εξηγήσεις που πηγαίνουν τα λεφτά και μένει πρόεδρος όσο η ομάδα κατακτά τίτλους. Αναφέρομαι σε μια πιθανή συμφωνία που δεν έχει γνωστή στον κόσμο.

Μπερδεway αναμφισβήτητα.

Κάτι δε μου βγαίνει στο μέτρημα.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά..... είπε...

* εξηγείται

Υ.Γ. Αληθεύει ότι συμπλογκίτισα μεταναστεύει στην....Ολλανδία? :-)

Ανώνυμος είπε...

Επειδή τα βλέπω ... όλα ωραία,

πραγματικά είναι πολύ ωραία να ξεκινάνε την προσπάθειά τους ο ΝΙΟΠΛΙΑΣ με τον ΒΑΖΕΧΑ μέσα σ' ένα ανοιχτά εμφυλιοπολεμικό κλίμα με πηχιαίους βομβαρδισμούς τα πράσινα εξώφυλλα και μικροπολιτικά παρασκήνια στα εσώφυλλα!

Και αυτά σε τελική ανάλυση γιατί; Επειδή διώχτηκε ο Τεν Κάτε!

Ποιος θα το πίστευε, πως η απομάκρυνση του ασυνάρτητου Ολλανδού θα ξεσήκωνε τέτοια πάθη κι ότι θα έβρισκε ... μετά θάνατον τόσο φλογερούς υποστηρικτές ακόμα κι ανάμεσα σ' εκείνους που τον έβριζαν όσο ... ζούσε!

Τελοσπάντων,

εγώ τη γνώμη μου για την απόλυση Τεν Κάτε και την πρόσληψη Νιόπλια-Βαζέχα την είπα και δεν έχω τίποτα να προσθέσω, ούτε ν' αφαιρέσω.

Ούτε και πρόκειται να μπω σε συζητήσεις, που αποτελούν μέρους το προβλήματος, δηλαδή της αρρώστιας που μαστίζει την ομάδα.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Τουρτούρα δεν είναι αρρώστεια να συζητάς τα προβλήματα της ομάδας σου - μάλιστα ΠΡΟΤΟΥ ΚΑΝ δημοσιοποιηθούν.

Το αντίθετο ονομάζεται στρουθοκαμηλισμός.

Δικαιώνονται ουσιαστικά ο Ξανθιώτης, παλιότερα ο Πανάθας και γενικά όσο τόνιζαν τα κακώς κείμενα την ίδια ώρα που εσύ και η "παρέα" σου πανηγυρίζατε τη νίκη με τον Πανθρακικό.

Αν θεωρούμε ότι η ομάδα μας έχει υποπέσει σε δίνη, πρέπει να δούμε το πρόβλημα με κριτική ματιά και να αναζητήσουμε λύσεις. Αλλιώς θα τα περιμένουμε όλα από τους "πατερούληδες".

Αλλά πρωτίστως πρέπει να είμαστε ικανοί να εντοπίσουμε το πρόβλημα και όχι να κρυβόμαστε ευθυνόφοβα πίσω από το δάκτυλο μας.

Υ.Γ. Τι ώρα φεύγει η "φίλη" μου για Άμστερνταμ? :-))

Ανώνυμος είπε...

Τι τα θες βρε Νύχτα*

η μόνη λύση είναι γνωστή: εταιρεία λαϊκής βάσης.

Αλλά ποιος ν' ακούσει τέτοια πράγματα;

Υ.Γ. Πανάθας; Ποιος Πανάθας; Το χνουδωτό λιονταράκι-μασκοτίτσα; Γιατί άλλο Πανάθα δεν θυμάμαι εγώ.

:-))


* από το ... Μάρκελο Νύχτα;

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ε.Φ.Σ. ΘΥΡΑΣ 13

Πέμπτη, 10 Δεκέμβριος 2009 09:26

Όλοι ξαφνιαστήκαμε από τις χθεσινές εξελίξεις, καθώς κανένας μας δεν περίμενε μια τέτοια αλλαγή την δεδομένη χρονική στιγμή. Η διοίκηση αποφάσισε να πάρει ένα ρίσκο και όπως σε όλα τα ρίσκα, οι απόψεις και οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες. Εμείς επαναλαμβάνουμε πως δεν είμαστε προσωπολάτρες, αλλά θεματοφύλακες του καλού του Παναθηναϊκού. Από τη στιγμή λοιπόν που ο - ομόφωνα εκλεγμένος από το Δ.Σ.- πρόεδρος της Π.Α.Ε. έκρινε και έπραξε έτσι, αποδεδειγμένα για το καλό της ομάδας, εμείς λαμβάνοντας υπόψη τα επιχειρήματα και τις εξηγήσεις που μας παρέθεσε χτες στη συνάντηση μας, δηλώνουμε πως σεβόμαστε την απόφασή του. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον νέο προπονητή, ο οποίος όμως οφείλει να γνωρίζει πως στη δεδομένη στιγμή που αποδέχθηκε την πρόταση, δεν υπάρχει καμία πίστωση χρόνου, παρά μόνο απαίτηση για άμεσα αποτελέσματα με τελικό στόχο την κατάκτηση του νταμπλ. Ας καταλάβουν και οι παίκτες την κρισιμότητα της στιγμής κι ας αναλάβουν κι αυτοί τις ευθύνες τους.

Υ.Γ. Επιλέξαμε η ανακοίνωση μας να είναι ήπιας μορφής, ώστε να είναι η αρχή του τέλους των εσωτερικών διενέξεων. Να είστε σίγουροι όμως ότι αν χρειαστεί θα επανέλθουμε όπως πρέπει και θα αναλάβουμε πάλι δράση και, πιστέψτε μας, θα φέρουμε αποτελέσματα.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Όταν σε κολάνε στον τοίχο αρχίζεις τους αποπροσανατολισμούς και τις χαριτωμενιές.

Δεν πρόκειται να παίξω το παιχνίδι σου.

Το θέμα μας είναι ο ΠΑΟ και όχι αν σου έπεφτε στην κατασκήνωση όταν ήσουν μικρός συχνά το σαπούνι. ;-)

Επιμένω.

Τι σημαίνει να είσαι ουσιαστικά πρόεδρος του ΠΑΟ χωρίς καμία ουσιαστικά εξουσία (εξαιρείται ο καρκίνος).

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Πολύ light η ανακοίνωση. Ο Τουρτούρας την έγραψε? :-PPPP

Σαν να την έγραψε υβρίδιο Τουρτούρα - Κωστέτσου. Θα σκιστεί κανένα καλσόν παιδιά.

Εδώ έχουμε γίνει κώλος και εσείς είστε θεματοφύλακες, τι ακριβώς?

Τόσα χρόνια που ασελγούσε ο Τσίκερ και η βρωμοπαρέα του πάνω στο πτώμα του ΠΑΟ που είσασταν?

Ανώνυμος είπε...

..κραζαν τον βαρδη και απαιτουσαν αλλαγη διοικησης απο το 1-4 στη λεωφορο το 2000, προπηλακιζαν τον τζιγγερ μετα την εμφανιση-κωμωδια απεναντι σε καποια μεταλιστ, καναν πολεμο στους αυλικους του ραλιστα οταν τερματιζαμε 3οι και τρωγαμε 5αρες στην ευρωπη με αποτελεσμα να τους απαγορευθει η εισοδος στο γηπεδο..και φυσικα οργανωναν το συλλαλητηριο της 13ης απριλιου..

εκει ηταν..

καταλαβες ασχετε καναπεδατε ?
που θα πιασεις στο στομα σου τους οργανωμενους και θα τους κραξεις κιολας..

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Εδώ ο κόσμος καίγεται και τα καλσόν σκίζονται.

Θυμίζω απλά πως το συλλαλητήριο δεν οργανώθηκε από την 13. Και πως μετά τη Ριζούπολη ένα μάτσο μαλάκες αντί να την πέσουν στην ανίκανη διοίκηση πήγαν να κάνουν μαγκιές στους παίκτες.

ΣΤΟΥΣ ΜΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΑΝ!!!!!

Τέλος πάντων δεν αμφισβητώ τους συνολικούς αγώνες της 13, απλά έκρινα το συγκεκριμένο κείμενο πολύ μαλθακό για την κατάσταση που βρισκόμαστε.

Αλλά που να τα βάλουμε με τους χορηγούς τώρα δε λέει. ;-)

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΥΛΕ ΘΕΕ ΜΑΥΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΥΧΤΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ…

* Πήρα λοιπόν μια καθωσπρέπει πολιτική εφημερίδα, την «Ελευθεροτυπία». Κι άνοιξα να δω τι λέει ο φίλος μου ο Νίκος Ασημακόπουλος για τις εξελίξεις.
* Τον θυμάστε φυσικά το φίλο μας το Νίκο. Τον αχώριστο φίλο του Βασιλάκη Βεργή. Νέα κατραπακιά στο κεφάλι!
* «Ο Παύλος κινδυνεύει να χάσει την αποδοχή από τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Γιατί αν ο Παύλος έγινε Θεός, ήταν επειδή πήγαινε κόντρα στον Βαρδινογιάννη, κι αυτό το ξεχνάει…», γράφει ο Νίκος.
*Δηλαδή τον Παύλο δεν τον είπαμε θεό επειδή έφτιαξε τη μεγαλύτερη ομάδα που πέρασε ποτέ από τον ελληνικό αθλητισμό! Δεν τον είπαμε γιατί είναι ισόβιος πρωταθλητής! Δεν τον είπαμε επειδή σήκωσε 5 ευρωπαϊκά! Αλλά τον είπαμε επειδή πήγαινε κόντρα στον Βαρδινογιάννη!
* Μιλάμε για φοβερή αποκάλυψη, ε φίλε Νίκο;
* Ποιος ασχολείται δηλαδή με τα ευρωπαϊκά, τα πρωταθλήματα, τις κούπες, τον Ομπράντοβιτς, τον Αλβέρτη, το Διαμαντίδη, έτσι Νίκο; Αυτά είναι, λες, για τους … αφελείς, για να τους βγάζουμε στο δρόμο.
* Εδώ το θέμα είναι αν είσαι κόντρα ή όχι στο Βαρδινογιάννη. Εδώ το θέμα είναι αν θα υπάρχει μιζέρια, γκρίνια και εμφύλιος στον Παναθηναϊκό.
* Κι αν ο Παύλος δεν μας τα κάνει αυτά τα … χατίρια, τότε στα παλιά μας τα παπούτσια και οι κούπες και τα ευρωπαϊκά και όλα. Τον απειλούμε κιόλας!
* Τον στήνουμε στον τοίχο, ξεχνάμε σε μια στιγμή τι πρόσφερε κι όλα τα μεγάλα και παχιά λόγια που λέγαμε γι’ αυτόν, τον απειλούμε στα ίσα και του στέλνουμε και τα … μηνύματα: αν δεν συμμορφωθείς, θα γυρίσουμε τον κόσμο εναντίον σου!
* Αν έχετε ακούσει ή διαβάσει τίποτα πιο προσβλητικό για τον Παύλο και το Θανάση Γιαννακόπουλο, ελάτε να μου το δείξετε.
* Αλλά δυστυχώς αποδεικνύεται για μια ακόμα φορά αυτό που χρόνια σας λέμε.
* Όλοι αυτοί που χρόνια τώρα πόνταραν και καλλιεργούσαν τη διχόνοια στον Παναθηναϊκό, απλώς χρησιμοποιούσαν με τον πιο ξεδιάντροπο και ανέντιμο τρόπο το όνομα, την ιστορία στον Παναθηναϊκό και την προσφορά των Γιαννακόπουλων.

Derbynews, Κώστας Γκόντζος

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Να και ένα καλό νέο:

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_11/12/2009_312930

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Ο Δεκέμβρης πλησιάζει. Ας μην επαναληφθούν τα λάθη του καλοκαριού καθώς και προηγούμενων ετών (Νικοπολίδης, Αβραάμ, Μέλμπεργκ).

Άμεσες διορθωτικές κινήσεις:

1.ΔΥΟ Σέντερ Μπακ εγνωσμένης αξίας

2.Γιοβάνοβιτς (πρώτα για καθαρά αγωνιστικούς λόγους καθώς ο ατομιστής Λέτο δεν πρόκειται να παίξει μπάλα στον ΠΑΟ και μετά για επικοινωνιακούς)

3. Σέντερ φορ που να βλέπει δίχτυα.

Και το καλοκαίρι:

1. Τερματοφύλακα

2. Δεξί χαφ

και

3. Επιτελικό σύγχρονο μέσο

Σύνολο 7 παίκτες.....

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ......

Ανώνυμος είπε...

γιατί άραγε το τελευταίο σχόλιο της "Νύχτας" θυμίζει πολύ-μα πολύ-τον παλιόφιλο "ξέχασα τα χάπια μου" Πανάθα?

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Εδώ η ομάδα καίγεται και εσείς.....ασχολείτστε με χνουδωτές μασκοτίτσες. ;-)

Ο ΠΑΟ είναι το θέμα μας και όχι εγώ.

Με την ευχή σήμερα όλα να πάνε καλά και να έχουμε ένα νέο ελπιδοφόρο ξεκίνημα.

Ανώνυμος είπε...

Νιόμπλιας: ΘΕΛΩ ΑΜΥΝΤΙΚΟ KILLER!

μετάφραση: ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΣΩΤΗΣ ΜΑΓΚΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

γιατί άραγε το τελευταίο σχόλιο της "Νύχτας" θυμίζει πολύ-μα πολύ-τον παλιόφιλο "ξέχασα τα χάπια μου" Πανάθα?

τωρα το προσεξες ανωνευμε;

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Τουρτούρας κερνάει, Τουρτούρας πίνει.

;-)

Μάγκες η άμυνα μας απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Ο Σισέ είναι καλός για σταρ του σινεμά.

Ο Λέτο αν παίξει μπάλα να μου τρυπήσετε τη μύτη.

Ο Σίλβα περπατάει.

Παικτάκια τύπου Γκάμπριελ, Καντέ, Μπίαρσμιρ, Βύντρα, Τζόρβας και λοιποί κουλοί δεν κάνουν για τον ΠΑΟ.

Η ομάδα χρειάζεται reconstruction.

Ο Τεν Κάτε την κατέστρεψε εδώ και δύο χρόνια.

Έχουμε πολύυυυυυυ δουλειά. ΠΟΛΥ.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Βρε τον αλήτη τον Νόμπλια. Άκου να ζητάει αμυντικό κίλερ.

Δεν ακούει τον Τουρτούρα, τον Πένσιεριξ και άλλους χαιδεοαυτάκηδες που θεωρούν ότι η ομάδα είναι πλήρης....ημερών?

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΑΛΑΚΕΣ.......

Ανώνυμος είπε...

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ

ΜΑΥΡΗ ΝΥΧΤΑ.

Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Πανάθα θα διεξαχθεί σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου και ώρα 13:00 (είσοδος από τις θύρες 3 και 5).

Η ΠΑΕ ανακοίνωσε:

Σας περιμένουμε, να φωτογραφηθείτε με τον Πανάθα, να δείτε από κοντά τους παίκτες της ομαδάρας μας, να σας μοιράσει δωράκια ο πράσινος Αϊ- Βασίλης, να χορέψετε σε Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς και φυσικά να παίξετε!

Ανώνυμος είπε...

Εγώ δεν πάω να παίτσω με τον Πανάθα!
Οι "παλιοί" λένε ότι είναι-να δεις πως το είπανε-πσυχάκιας!Δεν παίρνει τα χαπια του και βρίζει ξαφνικά τα άλλα παιδάκια!Και μετά πλακώνει η "μαύρη νύχτα"...

squarelogic είπε...

@ανωνυμο 10.27

κίλλερ αμυντικό είπαμε,όχι τον καλύτερο πελάτη του φυσιοθεραπευτή.
Ο Σώτης είναι θηρίο λαβωμένο.Ακόμα περιμένουμε τον Σειταρίδη να θυμίσει κάτι απ τον παλιό Γιούρκα,θα πάρουμε κι άλλον πρώην για τα πιτς?
Άντε,και στην επιστροφή του Μπασινά,για να ξεκουράζει τον..Κατσουράνη!

Λίγη φαντασία ρε παιδιά!
(είναι σα να σκέφτεσαι να αμαρτήσεις και η φαντασία σου να περιορίζεται στις προ 10ετίας γκόμενές σου)

Ξανθιώτης είπε...

Ρε σεις, ο μπος μπέρδεψε τις ορολογίες. Κίλερ είναι οι επιθετικοί. Οι αμυντικοί είναι χάμερ! Εκτός αν πάρουμε πάλι επιθετικό και παρκάρουμε τον Σισέ πίσω!

Εδώ που τα λέμε, τι κίλερ και χάμερ ... το πιο πιθανό είναι να πάρουμε καμιά χαμούρα! Χωρίς φράγκα ακόμη και τα ντατσουνάκια ακριβά φαίνονται...

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Χαχαχαχαχα, Ξανθιώτη πολύ καλό....

:-))

Σωκράτης Κ. είπε...

χο χο χο!

μ' αρέσει κι εμένα.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Ξανθιώτη, είδες τι ωραία μιμείται ο Τουρτούρας τον Κόκκαλη?

;-)

ΠΑΡΤΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΛΑΚΕΣ.

Ξανθιώτης είπε...

Φτυστός!!!

Φτού. Φτού. Φτού ρε!!!


:-)))

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Μου άρεσε πολύ η τελευταία ενέργεια της διοίκησης μας να ζητήσει από τον κηπουρό πρόεδρο του ΠΣΑΠ να πάρει θέση για τον συνάδελφο και εργαζόμενο Τζόρβα.

Για να δούμε; ;-)

Υ.Γ.1 Τα καλά θα τα αναγνωρίζω (για τους κακεντρεχείς αυτό).

Υ.Γ.2 Μετά τη σύγκρουση, ήρθε η (προσωρινή) συναίνεση; Υγιής αντίδραση. Μέχρι να ξαναγίνουμε κώλος. Υπάρχουν και ωραίοι κώλοι όμως πρέπει να το παραδεχθούμε. ;-)

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τον ΠΑΥΛΟ ΘΕΕ/ΠΑΝΑΘΑ/ΜΑΥΡΗ ΝΥΧΤΑ/ΣΩΚΡΑΤΗ Κ./ΑΝΩΝΥΜΟ/ΑΝΩΝΥΜΟ/ΑΝΩΝΥΜΟ/κλπ ...

... ότι ήταν καλή η ενέργεια της ΠΑΕ να ζητήσει από τον κηπουρό πρόεδρο του ΠΣΑΠ να πάρει θέση για τον συνάδελφο και εργαζόμενο Τζόρβα.

Διαφωνώ μαζί του στο θέμα πρωτάθλημα: αντίθετα από αυτόν, εγώ είμαι από εκείνους του παναθηναϊκούς που θέλουν να πάρουμε το πρωτάθλημα.

Ευχαριστώ. Καλημέρα.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Δεν έγραψα ΠΟΤΕ ότι δε θέλω να πάρουμε το πρωτάθλημα.

Τα βάζεις με πολύ κόσμο και μπερδεύεσαι.

ΠΑΡΤΕ ΠΑΙΚΤΕΣ, ΜΑΛΑΚΕΣ (προσέξτε το σημείο στίξης γιατί μαλάκες παίκτες έχουμε ΗΔΗ).

θέλουν να πουλήσουν Μάντζιο, Τζιόλη, Βύντρα;

Τρελά λεφτά θα πάρουν. :-))

Υπάρχει Ποντιακό Πρωτάθλημα;

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Απόσπασμα από συνέντευξη Μπάκε:

"...Γνωρίζω αρκετά καλά τον ιδιοκτήτη και ακόμη διατηρούμε σποραδικά επικοινωνία. Το πρόβλημα που έχουν είναι ότι ο ιδιοκτήτης της ομάδας δεν ασχολείται πολύ με το ποδόσφαιρο και υπάρχουν πολλοί σύμβουλοι γύρω του. Είναι λυπηρό που ακούει αυτούς τους τύπους".

Τα έλεγαν εδώ μέσα "κάποιοι" αλλά ο Τουρτούρας, ο Παππάς, ο Πένσιεριξ κ.α. τους κατηγορούσαν για "γκρινιάρηδες", "εμμονικούς μαλάκες", ενώ άλλοι αποχωρούσαν επειδή κάποια παιδιά έλεγαν (και συνεχίζουν να υποστηρίζουν) το αυτονόητο κλπ. Τα "έλεγαν" επίσης και για το πολυμετοχικό σχήμα, πάλι την ίδια αντιμετώπιση είχαν, μέχρι που βγήκαν οι μέτοχοι και άρχισαν να βρίζουν ο ένας τον άλλον. Οι εξελίξεις τους δικαίωσαν και τώρα οι εν λόγω κύριοι κάνουν κο-κο-κο. Αν ήταν άντρες θα ζήταγαν μια μεγάλη ΣΥΓΝΩΜΗ.

Όταν ο πρώην προπονητής του ΠΑΟ μιλάει ότι για την "αυλή" και για το γεγονός ότι ο μεγαλομέτοχος (και τότε ο μόνος μέτοχος και ιδιοκτήτης) της ΠΑΕ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, καταλαβαίνει κανείς γιατί ο βασικός του αντίπαλος του πήρε τα σώβρακα τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Μόνο αν φύγει αυτός ο άνθρωπος εντελώς από τον ΠΑΟ, θα δει η ομάδα μας άσπρη μέρα.

ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ.

Υ.Γ. Αναμένω "απάντηση" από τον ανώνυμο Τουρτούρα (μη φοβάσαι να απαντήσεις ως Τουρτούρας, πάλι ανώνυμος είσαι). Έτσι και αλλιώς οι "άλλοι" θα συνοδέψουν την Κα Χίτλερ στο ταξίδι της στην Ολλανδία. ;-)

Ανώνυμος είπε...

"...Πλοίο που είχε ως όνομα "Ολυμπιακός" πιάστηκε από την ακτοφυλακή στην Καραϊβική με 2,7 τόνους κοκαΐνης στις τρεις Δεκεμβρίου.

Η ακτοφυλακή του Μαϊάμι σταμάτησε στις 3 Δεκεμβρίου ύποπτο πλοίο στο οποίο μετά από έλεγχο που έγινε, διαπιστώθηκε πως είχε πάνω του 2,7 τόνους κοκαΐνης.

Το παράξενο στην όλη υπόθεση είναι πως το όνομα του πλοίο είναι Ολυμπιακός! Το ενδεκαμελές πλήρωμα της φρεγάτας συνελήφθη και αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες.

Η αξία των ναρκωτικών ουσιών που βρέθηκε πάνω στο πλοίο, σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα, αγγίζει τα 85 εκ. δολάρια!

Ακόμα είναι άγνωστο αν το πλήρωμα είναι ελληνική προέλευσης, κάτι το ποίο αναμένεται να γίνει γνωστό στο επόμενο διάστημα."

ΣΙΓΟΥΡΑ είναι γαύροι. :-))

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

"...Πλοίο που είχε ως όνομα "Ολυμπιακός" πιάστηκε από την ακτοφυλακή στην Καραϊβική με 2,7 τόνους κοκαΐνης στις τρεις Δεκεμβρίου.

Η ακτοφυλακή του Μαϊάμι σταμάτησε στις 3 Δεκεμβρίου ύποπτο πλοίο στο οποίο μετά από έλεγχο που έγινε, διαπιστώθηκε πως είχε πάνω του 2,7 τόνους κοκαΐνης.

Το παράξενο στην όλη υπόθεση είναι πως το όνομα του πλοίο είναι Ολυμπιακός! Το ενδεκαμελές πλήρωμα της φρεγάτας συνελήφθη και αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες.

Η αξία των ναρκωτικών ουσιών που βρέθηκε πάνω στο πλοίο, σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα, αγγίζει τα 85 εκ. δολάρια!

Ακόμα είναι άγνωστο αν το πλήρωμα είναι ελληνική προέλευσης, κάτι το ποίο αναμένεται να γίνει γνωστό στο επόμενο διάστημα. Επιμέλεια: Γιώργος Χριστοφόρου - sport24.gr"

Σίγουρα είναι γαύροι. :-))

Ώρα να πιαστεί και το άλλο πλοίο που εδρεύει σε λιμάνι.

Που θα είχε πιαστεί τότε με τις κασσέτες του Τριανταφυλλόπουλου και θα είχε πέσει Β' Εθνική αν πρόεδρος δεν ήταν ο άχρηστος.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

* Κατά λάθος πάτησα το κομβίον πριν προλάβω να ολοκληρώσω το κείμενο για αυτό και η διπλή δημοσίευση και μάλιστα η πρώτη ανυπόγραφη.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Δεν είπαμε τίποτε για τη μεγάλη νίκη της Πανάθας στο Βόλλευ μέσα στην Ιταλία απέναντι στη Πιασιέντζα με 3-1. Μιλάμε για μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Τους παίξαμε Πασιέντζα. Κρίμα και άδικο για τα παιδιά του Καζάζη.

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ.

Υ.Γ. Προσωπικά με έχει κερδίσει ο Νόμπλιας. Θα του έδινα πίστωση χρόνου (δεδομένου ότι δεν είναι δική του ομάδα αυτό το έκτρωμα του Ολλανδού) ακόμη και στην απευκταία περίπτωση (ακούς Τουρτούρα?) μη κατάκτησης του φετινού τίτλου (αν και αν συμβεί αυτό αναλαμβάνει την ομάδα ο Παύλος και θα γίνουν μεγάλες αλλαγές τόσο εντός όσο και εκτός δεδομένου του χαρακτήρα του).

pensierix είπε...

H Κα Χίτλερ που αναφέρει o "κλέφτης ξεσπαθώνει, ξεσπαθώωωωνει" ποιά είναι, ρε παιδιά;

Βρε το Ευάκι, κι εγώ που νόμιζα ότι μας είχε αφήσει χρόνους! Τη σκαπούλαρε τελικά, το ατιμούτσικο!

:pppppp

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

"Αιχμηρός κατά του πρώην προπονητή του, Χενκ Τεν Κάτε, παρουσιάστηκε ο Κώστας Κατσουράνης μετά τη νίκη επί της Ντιναμό Βουκουρεστίου. «Κουβαλάμε κουσούρια από την προετοιμασία. Δεν χρειάζεται να πω ποια είναι. Ο κόσμος που βλέπει μπάλα τα καταλαβαίνει», δήλωσε ο διεθνής μέσος."

Τι θέλει να πει ο ποιητής;

Βλέπω το Ευάκι να "λυσσάει" κατά Κατσουράνη. Πάω να διαβάσω. :-))

Αστερίξ, δεν έχει τόσο σημασία να καταλάβεις. Πίστεψε με. ;-)

pensierix είπε...

Kατοστάρα, με κλέψιμο μπάλας και "κάρφωμα" στο αιφνιδιασμό! Και ο νοών, νοείτω!

Αν κι εδώ που τα λέμε, μερικοί "καρφώνονται" χωρίς να τους πιέσεις ιδιαίτερα. Το γιατί καταπιέζονται χωρίς λόγο, θέλοντας να κρατήσουν κρυφή την εκ των πραγμάτων ανωνυμία τους, είναι απορίας άξιον.

Φιλική συμβουλή: Οσο κι αν το προσπαθείτε, η google περσόνα σας θα βγει στην επιφάνεια οπότε τσάμπα ο κόπος και η καταπίεση...

;pppppp

Ανώνυμος είπε...

Από την καλή 3άρα επί της ΝΤΙΝΑΜΟ έχω να πω το εξής:

ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ και ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ μια ομάδα που θέλει να πάρει το πρωτάθλημα - και να προχωρήσει στην Ευρώπη - , να έχει έδρα αυτό το ΠΑΛΙΟΧΩΡΑΦΟ στο οποίο υποχρεώνονται να παίζουνε οι παίκτες μας με κίνδυνο σοβαρότατους τραυματισμούς!

Για να πάρεις πρωτάθλημα, πρέπει να αξιοποιήσειςστο 100% την έδρα σου και για να το κάνεις αυτό, θα πρέπει στην έδρα σου να μπορείς να επιβάλλεις το δικό σου παιχνίδι και να καταπίνεις τον αντίπαλο.

Πέρα λοιπόν από τ' ότι το ΟΑΚΑ δεν είναι ποδοσφαιρική έδρα αλλά στάδιο με τεράστια απόσταση μεταξύ κερκίδας και αγωνιστικού χώρου...

... έχεις και το επιπλέον, βαρύ κουσούρι αυτό το παλιοχώραφο να ευνοεί την ομάδα που αμύνεται (=τον φιλοξενούμενο) και να δυσκολεύει στο μέγιστο βαθμό την επιτιθέμενη (=εμάς).

Πάλι καλά λοιπόν που ξύπνησαν στην ΠΑΕ κι αποφάσισαν να φτιάξουν το τερέν.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ!!!!!

Δεν είναι γήπεδο αυτό. ΝΤΡΟΠΗ.

Διάβασα ότι θα δωθούν 60.000 ευρώ από την ΠΑΕ για νέο χλοοτάπητα που θα τοποθετηθεί στη διακοπή των Χριστουγέννων με συμφωνία τα λεφτά αυτά να αφαιρεθούν από το νοίκι του γηπέδου. Fair enough.

Δεν έχουμε γήπεδο όμως αδέλφια (όπως και πολλά άλλα).

Αν σκεφτείτε ότι ο γαύρος είναι στο λυόμενο από το 2004 (μιλάμε για 5 χρόνια δεν είναι λίγα), καταλαβαίνει κανείς......τον Μπάκε αλλά και τους.......8000 που βγήκαν στους δρόμους (κατά τo DERBY του ακατανόμαστου).

Σκέφτομαι καμιά φορά ότι ακόμη και να φτιάξει γήπεδο ο ΠΑΟ αυτό το χάντικαπ δύσκολα θα καλυφθεί.

Υ.Γ.1 "Είμαι ο Αστερίξ και συνεχίζω να βλέπω φαντάσματα" σου άφησα μπρε την κατοστάρα για να χαρείς λίγο. ;-) Ελπίζω σε νίκη σήμερα επί της ΡΕΑΛ έστω και χωρίς τον Μητσάρα που είναι στα πιτς.

Υ.Γ.2 Μήπως ο Μιχάλης δε ξαναπροσλήφθηκε στο DERBY μετά τις ανακατατάξεις, για αυτό "εξαφανίσθηκε"; :-)) Πέρα από την πλάκα ελπίζω να είναι πρώτα από όλα καλά το παιδί.

Ξανθιώτης είπε...

Μην στεναχωριέσαι!!! Το έχει αναλάβει ο πανμέγιστος Τζίγγερ που έχει υποσχεθεί ότι η ομάδα θα γιορτάσει τα 100 χρόνια στο δικό της γήπεδο!

100 χρόνια από τον άθλο του Γουέμπλει... Έχουμε ακόμη!...

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΑ Η ΤΕΣΣΑΡΑ!

ΤΖΙΜΠΡΙΛ ΣΙΣΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ!

Νίκες με ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΟ σκορ απέναντι σε πιο αδύναμες ομάδες είναι απαραίτητες και πρέπει να συνεχιστούν, γιατί

1. τονώνουν την αυτοπεποίθηση των παικτών μας (μην υποτιμάτε τη διεκπεραίωση του αυτονόητου, είναι πολύτιμη στην αθλητική ψυχολογία)
2. στέλνουν μήνυμα προς τον βασικό αντίπαλο και τον κάνουν να αισθάνεται άβολα αυξάνοντάς του την πίεση (ειδικά όταν έχει να παίξει μετά από εμάς και σε δύσκολο εκτός έδρας ματς)
3. δημιουργούν την απαραίτητη ευφορία μεταξύ των οπαδών μας, κατευνάζοντας διχαστικές μουρμούρες (δεν μιλάμε για τους ξεροκέφαλους) και ανεβάζοντας τη διάθεση ενθουσιώδους υποστήριξης.

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ λοιπόν ...

... την οποία θεωρώ σχεδόν σίγουρη εφόσον, στο β' γύρο, θα έχουμε επιτέλους αξιοπρεπές αγωνιστικό τέρεν στο ΟΑΚΑ, ώστε να μπορεί η ομάδα μας να κάνει το παιχνίδι της,

Ανώνυμος είπε...

Μόνο μια κουβέντα: ας κοιτάξουν τα ελληνόπουλα κι οι αγαπητικοί τους - αυτοί κι αν βάζουν την ομάδα πάνω από την ... πάρτη τους (γελάσαμε) - να μην "ροκανίσουν" τον ΛΕΤΟ για χάρη του οποιουδήποτε Λάζαρου.

Καλός ο Λάζαρος αλλά παιχταράς σαν τον Αργεντίνο ζογκλέρ δεν βρίσκεται κάθε μέρα.

Ειδικά τώρα που θα υπάρχει - επιτέλους!!! - χλοοτάπητας στο ΟΑΚΑ, ο Λέτο θα κάνει πάρτι στην αριστερή πλευρά μας και μαζί με τον ΣΙΣΕ θα στοιχειώσουν τους χειρότερους εφιάλτες των αντιπάλων μας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζω ότι ο ΝΙΟΠΛΙΑΣ θέλει να δουλέψει με 25 παίκτες, ενώ αυτή τη στιγμή το ρόστερ της ομάδας είναι 27.
Επομένως - εάν μάλιστα πρόκειται να προστεθεί ένας αμυντικός - πρέπει να φύγουν 3 παίκτες: ΤΖΙΟΛΗΣ, ΜΑΝΤΖΙΟΣ και ΚΛΕΪΤΟΝ.

ΟΚ, αλλά δεν γίνεται να μην παρατηρήσει κανείς ότι αυτούς τους 3 παίκτες τους έχει φέτος, όχι απλά υποτιμήσει αλλά ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΕΙ σαν χρηματικές αξίες Η ΙΔΙΑ Η ΠΑΕ, μέσω του Τεν Κάτε και των φιλικών της εντύπων και δημοσιογράφων!

Πώς, διάολε, να πουλήσεις παίκτες που ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ έχεις βγάλει άμπαλους, παλτά, μηδενικά, σκάρτους και ανύπαρκτους;;;

Υπάρχει σοβαρός επιχειρηματίας - ή ο οποιοσδήποτε θα ήθελε να πουλήσει κάτι που του ανήκει -, που να μειώνει και να ξεφτιλίζει Ο ΙΔΙΟΣ στοιχεία της περιουσίας του που θέλει να πουλήσει;;;

Ανήκουστα πράγματα, που μόνο στον Παναθηναϊκό συμβαίνουν!

Υ.Γ. Το όνομα του αμυντικού-killer που θέλουμε, αρχίζει από ΣΩ και το επίθετο από ΚΥ ;

apo gazetta είπε...

Τώρα που έλειπαν στο Χαριλάου ο Μαρέσκα κι ο Μέλμπεργκ από τους αστέρες σου δεν περιμένεις να πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους; Από τον Γκαλέτι και τον Ντουντού.

ΚΑΙ τι είδες; Τον Ναφτί να παίρνει τα σώβρακα του Ντουντού και τον Γκαλέτι να αλλάζει θέση! Καλά δεν την είδατε τη νέα θέση του Λουτσιάνο; Ποιος έξω δεξιά και ποιος μέσα δεξιά. Ο Λούτσι στο Χαριλάου έπαιζε μέσα πίσω! Όπως το διαβάζετε. Μέσα πίσω. Ούτε στην γραμμή δεν πήγαινε, ούτε μπροστά. Ήταν στο μισό γήπεδο προς την εστία του Νικοπολίδη και λίγο προς τα μέσα. Ούτε μονομαχίες, ούτε να πατήσουμε την αντίπαλη περιοχή, ούτε τίποτα.

ΑΥΤΟ το πράγμα με τον Γκαλέτι στο Χαριλάου, δεν έχει προηγούμενο. Ο άνθρωπος βγήκε δύο φορές αράουτ με την μπάλα στα πόδια!!! Δεν τον ακούμπησε αντίπαλος. Με το που τον πλησίασε απλά ο αντίπαλος, βγήκε με την μπάλα στα πόδια του αράουτ. Η δε πρώτη φορά που έγινε αυτό, ήταν στο 30ο δευτερόλεπτο!!!

ΘΥΜΑΣΤΕ την ευκαιρία που έχασε ο Άρης στο 59 με τον Κάλβο, που βγήκε σε θέση μέσα αριστερά μόνος με τον Νικοπολίδη και ο Αντώνης έδιωξε το σουτ με τα πόδια; Ε, η φάση πως έγινε; Παίρνει την μπάλα ο Γκαλέτι, σε θέση…μέσα πίσω και πάει υποτίθεται να φύγει στην αντεπίθεση. Εννοείται ότι την χάνει μέσα σε τρία δευτερόλεπτα κι ο Ναφτί την έδωσε στον Κάλβο. Στον πάγκο του Ολυμπιακού κόντεψαν να τρελαθούν.

ΠΕΝΤΕ λεπτά αργότερα ο Ζίκο εδέησε να σηκώσει για αλλαγή τον Ζαϊρί. Ο Γκαλέτι το βλέπει και πάει στη σέντρα, προς τον πάγκο. Λυγίζει τα γόνατά του και τα πιάνει με τα χέρια του, κοιτάζοντας προς τον πάγκο. Με την γλώσσα του σώματος «εκλιπαρεί» για αλλαγή. Ο Ζίκο βγάζει τον Λεονάρντο. Εκείνη την ώρα κανονικά πρέπει να κλείσεις την τηλεόραση…

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

και καλές γιορτές!

ΥΓ Δεν θα έπρεπε να ευχηθούμε κάτι και στο νέο προπονητή μας;

Ξανθιώτης είπε...

Καλές γιορτές σε όλους!

Ξανθιώτης είπε...

Πίσω στα δικά μας. Δεν αλλάζει τίποτα!

Ο Αντωνίου τόνισε για το θέμα αμυντικού: "Θέλουμε τόσο πολύ το πρωτάθλημα που δεν μας ενδιαφέρει το οικονομικό κομμάτι. Αν βρούμε τον παίκτη που θέλουμε, θα τον πάρουμε".


Καλά, ... μας δουλεύουν; Για βλάκες μας περνάνε; Δεν νοιάζονται για τα λεφτά αλλά δεν βρίσκουν αυτά που θέλουν σε αμυντικό; Επί δύο χρόνια; Τι δηλαδή θέλουν; Να είναι ο Μπεκενμπάουερ, αλλά να σκοράρει και σαν τον Νιστελρόι και να τριπλάρει σαν τον Μαραντόνα και άμα λάχει να παίζει και τέρμα, και να έχει ύψος 2:10;

Ένα στοιχειωδώς καλό αμυντικό θέλουμε, να είναι σταθερός και να μην κάνει γκάφες. Τόσο δύσκολο είναι; Με πέντε εκατομμύρια υπάρχουν ένα σωρό τέτοιοι!

Αν είναι να πουν σαχλαμάρες, γιατί ανοίγουν το στόμα τους;;;

Ανώνυμος είπε...

Μη μπερδευσστε θέλουν απλα να ξαναφερον το Κυργιάκο γι αυτο δηθεν δε βρισκουν μπακ της προκοπής οι πολυμετοχικοί. οπωβς το εστησαν και με το γιουρκα που κονόμησε 800 χιλιάρικα μόλις με 5 ψιλοσυμμετοχες που ήταν κιόλας αρνητικος για την ομάδα και πηγη κινδύνων ια το τζόρβα.
ειναι βλεπετε κατι παλια συμβολαια που ξεπληρώνουν.

Ανώνυμος είπε...

Νομπλιας "ετοιμο μπακ να ρθει Πέμπτη και να παίξε Κυριακή" = Κυργιάκος και σ όποιο δεν αρέσει να σκισει το διαρκιας και να παη σπίτη του.

παλαίμαχος είπε...

Δυστυχώς απ το τζίγγερ πέσαμε στη ΠΕΚ των βγενοπουλοπατερονικοξυλάδων με τους ντεμοτεχνίτες τους κι οπως έφεραν τόν αχρηστο σειταρίδη που τραυματιστηκ στις διακοπές έτσι θα φερου και το κυργιακο να τάκονομίσει η κοροϊδία παει σύννερο

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΟΔΟΣ ΜΗΔΕΝ. ΗΡΘΕ ΕΝΑΣ ΚΗΦΗΝΑΣ (ΓΙΟΥΡΚΑΣ), ΕΦΥΓΕ ΕΝΑΣ ΚΗΦΗΝΑΣ (ΜΑΝΤΖΙΟΣ). ΜΗΔΕΝ ΣΤΟ ΠΗΛΙΚΟ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΙΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ... ΚΑΛΑ ΠΑΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

ματεράτσι; πλακα κανουνε δόσαμε σύναξη σε γιουρκα φτασνει! ποιον κοροιδεύν;

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Τουρτούρα μην τρως πολλά μελομακάρονα, νιώθεις παραισθήσεις και ξεχνάς να βάλεις την υπογραφή σου. :-))

Θα τα πούμε μετά τις γιορτές.

Υ.Γ. Γιατί βρε χολοσκάς? Έχεις διοίκηση? Διαχειριστές εσόδων είναι. Όταν το καταλάβεις θα πάψεις να "σκας". Φάε κουραμπιέδες. Είναι πιο αποτελεσματικοί.

ΣΑΘΑΝΑΠ είπε...

ΖΗΤΩ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΩΤΗΡΗ ΚΥΡΓΙΑΚΟΥ! ΖΗΤΩ Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΘΩΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΙΣΜΟΥ! ΖΗΤΩ!

Ανώνυμος είπε...

Makari na erthei o Kyrgiakos sthn omada.

Alla eisai toso malakas poy apalassesai.

Ανώνυμος είπε...

"Επιστροφή Σταθοκωστόπουλου με δώρο έναν παίκτη" leei to reportaz.

Ayto einai poly kaloooo gia thn omada volley. Poly kala nea.

ΣΑΘΑΝΑΠ είπε...

Ο ΚΥΡΓΙΑΚΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΙ ΑΣ ΣΚΟΥΖΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ! ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ, ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ, ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ 0 ΧΡΟΝΟ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ = ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ "ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΙΖΕΙ ΚΥΡΙΑΚΗ" ΠΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕ Ο ΝΙΟΜΠΛΙΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

O KYrgiakos sou ftaiei ;h oti den exeis dioikhsh?

Kopse ton aynanismo.

Tyflwnei.

Ανώνυμος είπε...

Αν δε βαστάξουν ετο Σαλπλι εγω θα πα να κάψω το διάρκιας μου. Πολυμετοχικός και μπουρδες, του σοφέρ εινσαι το μαγαζι.

ΣΑΘΑΝΑΠ είπε...

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΚΥΡΓΙΑΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΙ ΓΗΠΕΔΟ! ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ. Ο ΣΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ. ΑΜΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΗ ΒΡΙΣΚΟΥΝΕ ΜΕ ΒΙΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΣΑΡΙΕΓΚΙΔΕΣ, ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΠΗΧΥ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΟΚΟΥΚΙ ΚΥΡΓΙΑΚΟ!
ΠΕΡΙΠΟΥ 6 ΣΤΟΥΣ 10 ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΟ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ «ΠΡΑΣΙΝΟ» ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ «KILLER». ΤΟ ΓΚΑΛΟΠ ΤΟΥ SPORTDOG.-

Την ώρα που η αγωνία κορυφώνεται για τον στόπερ στον Παναθηναϊκό, ο sportdog ανέβασε σχετικό γκάλοπ από το απόγευμα της Δευτέρας δίνοντας τη δυνατότητα στους φιλάθλους να επιλέξουν αυτοί τον «killer» για την «πράσινη» άμυνα.

Οι υποψήφιοι; Αυτοί που παίζουν πιο δυνατά στο ρεπορτάζ του «τριφυλλιού». Ο Μάρκο Ματεράτσι της Ίντερ (η δημοσκόπηση δημοσιεύτηκε πριν την αρνητική εξέλιξη που διαπιστώθηκε μετά τις δηλώσεις του μάνατζέρ του), ο Πόγκατετζ της Μίντλεσμπρο, που φαίνεται ότι τώρα ανεβαίνει στη λίστα, ο Στάθης Ταυλαρίδης, που παίζει δυνατά και φυσικά ο Σωτήρης Κυργιάκος, που πάντα βρίσκεται στην επικαιρότητα του Παναθηναϊκού με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο.

Ε-Ε-ΕΡΧΕΤΑΙ!

Ανώνυμος είπε...

mono tyflwmenoi den to eblepan oti o kosmos 8elei Soti. alla den exeis dioikhsh na tous kleish to stoma. ama eixes dioikhsh o Kyrgiakos 8a htan edw apo to kalokairi!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ο Μπιασμίρ τι εγινε;

Ανώνυμος είπε...

Για τη χολη:

Zur Unterstützung bei der Behandlung von nicht entzündlichen Gallenblasenbeschwerden und Störungen im Bereich des Gallenabflusses; Beschwerden im Bereich von Magen und Darm wie Völlegefühl, Blähungen und Verdauungsbeschwerden.

Zu Risiken und Nebenwirkungen lesen Sie die Packungsbeilage und fragen Sie Ihren Arzt oder Apotheker.

ΣΑΡΥΟΤΡΥΟΤ είπε...

Ο Βαρδινογιάννης ως μεγαλομέτοχος θέτει βέτο μη ενίσχυσης της ομάδας για να μη δώσει χρήματα. Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα.

Ο Γιαννακόπουλος θέλει αποκλειστικά την ΠΑΕ για να "χρίσει" το γιο του πρόεδρο της (κατά τα φαινόμενα), και συμμαχεί με τον μέχρι τώρα άσπονδο εχθρό του (τον Βαρδινογιάννη) ώστε να αναγκάσει σε άτακτη υποχώρηση τον - σύμφωνα με τον ίδιο - μεγάλο του αντίπαλο τον Βγενόπουλο.

Ο τελευταίος σου λέει "δεν είμαι μαλάκας να βάζουμε οι υπόλοιποι λεφτά και τα κέρδη να πηγαίνουν στην τσέπη του αμέτοχου μεγαλομέτοχου" και αποχωρεί αφού βλέπει ότι η συμμαχία Τζίγγερ - Γιαννακό τον θέτει ουσιαστικά εκτός μάχης και αφού πρώτα χρήζει τον Πατέρα εκπρόσωπο του.

Ο Πατέρας, ένας εφοπλιστής χωρίς το "εκτόπισμα" που απαιτεί η θέση του προέδρου του ΠΑΟ, διαδραματίζει ένα ρόλο κυανόκρανου προσπαθώντας ουσιαστικά να ισορροπήσει τις δύο πλευρές με σκοπό την επιτυχία του έργου του που θα σημαίνει για τον ίδιο την παράταση της θητείας του στον προεδρικό θώκο.

Έχουμε δηλαδή διαμορφωμένα δύο μέτωπα. Του Βαρδινογιάννη - Γιαννακόπουλου και του Πατέρα - Βγενόπουλου. Είναι ευνόητο ότι η αποτυχία του φετινού ΠΑΟ θα χρεωθεί αποκλειστικά στην ομάδα "Πατέρα" και θα σημάνει το τέλος της προεδρίας του και την ανάληψη της ομάδας από τον Γιαννακόπουλο με τις ευλογίες Τζίγγερ με ότι αυτό σημαίνει. Φαντάζομαι ότι και σε ένα τέτοιο σενάριο θα είναι σειρά των Πατέρα, Βγενόπουλου, να θέτουν οικονομικά βέτο.

Μόνη ελπίδα τους - και δική μας - είναι να πάρει η ομάδα το πρωτάθλημα και να γίνουν μεταγραφικές κινήσεις με τα λεφτά του Champions League (ο Κόκκαλης είναι ο πρώτος διδάξας).

Και αφού μας αποδεικνύουν ότι κοιτάνε ΜΟΝΟ την πάρτη τους και ουσιαστικά αποτελούν οικονομικοί διαχειριστές των όποιων εσόδων, εμείς περιμένουμε να μας αγοράσουν παίκτες.

Υπάρχει μαλακία σε αυτόν τον κόσμο αλλά νομίζω πως οι Παναθηναικοί πρωτοστατούμε.

Ανώνυμος είπε...

mpravo sto noplia poy phre apostolh to tziolh! seira ehei o dhmoutsos.

ΑΤΧΥΝ ΗΡΑΥΜ είπε...

δε ξερω για μέτπωα αλλά πρωταθλημα θα πάρουμε μνο αν αγορασουν Κυριακο που θα κνει τη διαφωρα. η σοφερατζα δε τονε θέλει αλλα οι σοστοι παναθηνικοί τονε θέλουμε ολοι!!! οπως φέρανε Γιούρκα ετσι να φέρτουν κυριάκο ναμας τρελάνουνε!!!!! πως φέρνανε γιπυρκα; αυτο πά να πει πως δε κανε ι κουμαντο η σοφερατζα που δεν ήθελε Γιουκρα ούτε ζωγραφισμτό. η σοφερατζα μπηκε γωωνια. το Κυριακο θα τονε φέρουν οι σωστοι, Πατέας Ξυλας Νίκας Πλυτάς Βγενό.

ΣΑΡΥΟΤΡΥΟΤ ΙΝΟΖΤ είπε...

«Απορώ με αυτή τη συνεχιζόμενη φημολογία γύρω από το όνομα του Σωτήρη Κυργιάκου. Δεν έχει αλλάξει τίποτα μετά από όσα συνέβησαν στην τελευταία μας επαφή και δεν πρόκειται να αλλάξει ό,τι κι αν δηλώνει ο παίκτης. Ξεκαθαρίζω, λοιπόν, πως δεν υπάρχει περίπτωση να πάρουμε τον Κυργιάκο», ήταν τα λόγια του ισχυρού άνδρα του Παναθηναϊκού για το θέμα.

o Pateras ekane pisw! den exoume dioikhsh! o ralistas tous kanei oti 8elei!

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Τορτούρα μπορείς να ηρεμήσεις.

Από ότι φαίνεται δε θα έρθει στην ομάδα ο Κυργιάκος.

Για τις μαλακίες της διοίκησης δεν γράφετε τίποτα?

Είστε απασχολημένοι μερικοί να σκίζεται τα διαρκείας ε?

Καλά κάνετε.

Να ζητήσετε και τα λεφτά σας πίσω.

Ξανθιώτης είπε...

"Τι να τον κάνεις τον Κυριάκο; Τι να τον κάνεις τον αμυντικό; Αφού ο γαύρος και το ΑΕΚακι είναι ψόφιοι, γιατί να πετάμε λεφτά;"


... είπε ο σωφέρ ...

Ανώνυμος είπε...

Ntroph s ekeinous pou ediwksan afto to termatofylaka:

http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/63798-%CE%BF%CE%B9-%CE%B3%CE%BA%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CF%8E%CE%BD%CE%B7

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Τουρτούρα ξεκίνα δίαιτα φίλε.

ΝΤΡΟΠΗ ήταν το γεγονός ότι έφυγε μια γενιά παικτών που μπορούσε η ομάδα αν είχε διοίκηση - και όχι τον ανύπαρκτο σωφέρ ΣΟΥ - να έκανε μεγάλα πράγματα (που μπόρεσε να κάνει έως ένα βαθμό μόνο στην Ευρώπη - και εκεί χρειάζοταν 1-2 μεταγραφές, ιδίως ενός δεκαριού αλλά που να επενδύσει ο κάβουρας, για να κάνει την υπέρβαση - γιατί στην Ελλάδα η ανικανότητα του σωφέρ ΣΟΥ ήταν εμφανής).

Όσο προπαγάνδα και να κάνεις δεν αλλάζεις τα δεδομένα.

Απλά συνεχίζεις να εκτίθεσαι και να αποδεικνύεις τον "ύποπτο" ρόλο σου.

Ή είσαι πραγματικά μαλάκας ή κάνεις το μαλάκα. Ελπίζω να είναι το πρώτο. :-))

Υ.Γ. Ντροπή είναι και το φετινό διοικητικό σχήμα που περιμένουν να πουλήσουν παίκτες για να επενδύσουν. Και ξέρουμε ΠΟΙΟΣ θέτει βέτο. Ο σωφέρ ΣΟΥ.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Η ομάδα μας είναι πρώτη με 5 βαθμούς διαφορά από το δεύτερο.

Σε αυτό έπαιξε ρόλο η απομάκρυνση του ανίκανου Τεν Κάτε (και κλάμαααααα η κυρία) και η έλευση του Νικόλα που φαίνεται να έχει βάλει μία τάξη παρόλο που του λείπουν παίκτες.

Τώρα πρέπει να δώσει το παρών η διοίκηση και να πάρει στον ΠΑΟ παίκτες που λείπουν από την ομάδα.

Μακάρι να μείνει ο Σαλπιγγίδης. Πολύ μεγάλος παίκτης.

Μεγάλη μαλακία η απομάκρυνση του Μάτος (κινδυνεύουμε να μείνουμε από αμυντικά χαφ στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος). Το ανέφερε έμεσσα ο Νιόμπλας στη συνέντευξη τύπου "καρφώνοντας" ουσιαστικά τον προκάτοχο του.

Ανώνυμος είπε...

Αν συνεχιστη αυτ'η η καταστση θα π'αρουμε το πρωτ'αθλημα κι υτ'ο είναι πολ'υ κακο γιατι τ'οτε δε θα βγουνε στο φως οι αδυνα'ιες της ομάδας και η αν'ικανη διοικηση θα π'αρει παρ'αταση.

ΑΠΡΣΗ ΜΕΡΑ είπε...

Θεοπαλαβά σενρια για ενδιαφέρον Μαλζάνι για Σεταρίδη (που τον είδε να πα΄ιζει ο Αλμπέρτο;) και 2.5 εκ από Σιένα για να τον αγορ'ασουν. Ακόμη και να ισχύον ο Γιο'ρκς πρέπε να μεινε'ι. Θα φορμαριστ'ει και θα κλα'ιμε καιπαλι θα ψάχνουμ για δεξιο μπακ το καλοκα'ιρι αν φύγει!

Ανώνυμος είπε...

Μιλανε για το άμπαλο παλτο που δεν ξέρει να ντριμπλάρει:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥ ΣΙΣΕ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΖΗΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. «ΜΕ ΕΨΑΞΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ».-

Τέσσερις αμυντικοί ομάδων της Σούπερ Λίγκα μίλησαν στον sportdog για τον πρώτο σκόρερ του Πρωταθλήματος, τον Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος οδηγεί τον Παναθηναϊκό προς την κατάκτηση του τίτλου: για το πώς παίζει, ποια στοιχεία τον κάνουν να ξεχωρίζει και γιατί τους… δυσκολεύει τόσο πολύ.

Παράλληλα, αναφέρονται και στον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρεται την ώρα του αγώνα, για τα… νεύρα, τις φωνές προς τους συμπαίκτες του αλλά τις ευγενικές του χειρονομίες.

Ο Νίκος Λαζαρίδης του Αστέρα Τρίπολης, ο Νίκος Μπαχαρίδης του Πανθρακικού, ο Παναγιώτης Κορδονούρης από τον Εργοτέλη και ο Αχιλλέας Σαρακατσάνος του Ηρακλή, σκιαγραφούν το προφίλ του Γάλλου σταρ του Παναθηναϊκού, με βάση τις εμπειρίες τους εντός αγωνιστικών χώρων.

Ανώνυμος είπε...

ti na ton kaneis to Cisse kai to prwta8lhma ama den exeis dioikhsh...

Ανώνυμος είπε...

έτσι ετσι ανώνυμε. δεν εχομε διοικηση. αμα είχαμε διοίκηση τώρα θαμασταν 15 βαθμος μπροστα όχι μλονο 5. μονο κάτι τουρτούρες τυφλο΄ποντικες δεν το βλεπουν αυτό.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Τουρτούρα είσαι δυσλεκτικός?

Δεν υπάρχει διοίκηση στον ΠΑΟ.

Ένα μάτσο μαλάκες είναι.

Θα ξυπνήσει ο κόσμος του ΠΑΟ κάποτε.

Άντε να το πάρουμε το πρωταθληματάκι να χαρούν κάτι πανηγυρτζήδες και κάτι αρρωστάκια σαν τον Τουρτούρα και να πάρουμε και κανένα παίκτη.

Μην παίρνετε γραμμή από τον Γκότζο. Μια χαρά παίκτης είναι ο Γιούρκας. Αγοράστηκε αποπροπόνητος. Δεν πρόκειται να παίξει μπάλα αν δεν κάνει προετοιμασία. Το ίδιο και ο Κυργιάκος που ΠΡΕΠΕΙ να επιστρέψει. Σταματήστε να επηρεάζεστε από από τον βαλτό Γκότζο και το συνάφι του.

Αν δε φύγει ο Βαρδινογιάννης και δεν αναλάβει την ομάδα ΕΝΑΣ μόνο δεν πρόκειται να φτιάξουμε μεγάλη ομάδα.....

Ξανθιώτης είπε...

Δυστυχώς τραυματίστηκε ο Ματεράτσι και δεν θα έχουν οι εφημερίδες να ασχοληθούν και είναι ακόμη μόνο 8 του μηνός... δράμα!

Μήπως να κάνουμε πρόταση στον Φραντς Μπεκενμπάουερ; Μπορεί να του έχει λείψει το ποδόσφαιρο και να θέλει να επιστρέψει. Άλλωστε, τόσα χρόνια έχει βγάλει λεφτά οπότε δεν θα θέλει και μισθό, μπορεί να πληρώσει και από τη τσέπη του για να παίξει... εδώ τόσος κόσμος πληρώνει για να παίζει 5χ5! Μήπως να το σκεφτόταν ο κύριος Πατέρας;

green fan brussels είπε...

Άντε να το πάρουμε το πρωταθληματάκι να χαρούν κάτι πανηγυρτζήδες και κάτι αρρωστάκια σαν τον Τουρτούρα

Megalh alh8eia aderfe Mavri Nyxta! Mono kati tsatsoi mporoun na xaroun ama laxei kai paroume prwta8lhma. Oi swstoi pana8inaikoi exoune ksypnhsei kai den 8eloume prwta8lhmatakia pou 8a dwsoun fili thhs zwhs sto ralista kai thn anyparkth dioikhsh!

Alexander G7 είπε...

Κύριοι sportdogteam δεν μας τα λέτε όλα...Σημερινό ολοσέλιδο δημοσίευμα στις αθλητικές σελίδες της εφημερίδας «ΝΕΑ» με κύριο τίτλο «θα πέσει πολύ ξύλο» αναφέρει:30 οπαδοί συγκεντρώθηκαν έξω από του Ρέντη χτες και ο Νικοπολίδης βγήκε να συζητήσει μαζί τους. Αυτοί του ανακοίνωσαν πως «θα πέσει πολύ ξύλο» σε κάποιους. Ο Νικοπολίδης επέστρεψε πίσω στους κάποιους (συμπαίκτες) του και τους είπε, πως του είπαν, πως «θα πέσει πολύ ξύλο» σε κάποιους.Τώρα το σχόλιο...Νικοπολίδη ποιος σε εξουσιοδοτεί να αφήνεις την εργασία σου και να πιάνεις συζήτηση με τον κάθε περαστικό απ’ έξω; Άραγε ο μισθός σου προβλέπει καθηκοντολόγιο ταχυδρόμου στον Ολυμπιακό, να πηγαίνεις το γράμμα στους «συμπαίκτες» σου; Εσύ που εκλέχτηκες μόλις πρόσφατα σε συνδικαλιστικές αρχαιρεσίες πρόεδρος για την υπεράσπιση των συναδέλφων σου ποδοσφαιριστών που δεν έχουν το προνόμιο να παίζουν σε μεγάλες ομάδες; Αυτό θα τους μεταφέρεις στην επόμενη συνέλευση; «Θα πέσει πολύ ξύλο»;Εάν συναντηθούμε τυχαία και σε πλησιάσω να σου πω «θα πέσει πολύ ξύλο» τι θα κάνεις άραγε; Σημειωτέον είμαι οπαδός, όχι επαγγελματίας, συνεπώς δεν έχω αλλάξει ομάδα... όπως εσύ.Όχι δεν θα συμβεί, ακόμη και να σε συναντήσω. Όμως κατέρρευσε το είδωλό σου που τόσα χρόνια επιμελώς χτίζεις, δεν θα ’λεγα «κλαδεύτηκε» πια, αλλά «ξεριζώθηκε». Το ’πιασες το υπονοούμενο.Εσείς νταβατζήδες του Ολυμπιακού αγανακτισμένοι, μάθετε πως πλέον αγανακτισμένοι είναι άλλοι. Τακούλη7 και συμμορία, μάθετε πως το 1981 κανένα παιδί του Ολυμπιακού δεν πήγε να πολεμήσει. Πήγε να δει μπάλα και όχι να θυσιαστεί. Οι ανεύθυνοι υπεύθυνοι του γηπέδου και οι επίγονοί τους φρόντισαν να τους ηρωοποιήσουν για να κρύψουν το δικό τους έγκλημα στο διηνεκές. Τα θύματα λοιπόν θα παραμένουν αδικαίωτα όσο εσείς ασκείτε τυμβωρυχία με παράτες και άθλια συνθήματα για τους «νεκρούς» του Θρύλου, προκαλώντας εξίσου εμετικές αντιδράσεις από τους αντιπάλους οπαδούς.Όσο εσείς βρωμόσκυλα, άθλιοι, λούμπεν, φασίστες, ύαινες επικαλείστε το ΕΓΚΛΗΜΑ και τα ΘΥΜΑΤΑ για το καλό του Ολυμπιακού, τόσο η Αντιγόνη κλαίει τον άταφο αδελφό της. Για όσους δεν κατάλαβαν επικοινωνήστε με τον her proffeseur Μπαρμπή, για τον ρόλο των συγγενών-συμπαικτών και τις αναμνηστικές πλακέτες άλλη φορά.Κι εσύ αρχιερέα μάθε, πως οι κανίβαλοι που τάϊσες θα σε κατασπαράξουν, όχι εμείς. Στο ’χουν γράψει εδώ και χρόνια άλλοι, πολύ εγκυρότεροι. Έβαλαν σε κίνδυνο την σωματική τους ακεραιότητα... Κρίμας το όνομα του πατέρα σου...Ποδοσφαιρικά

Γιάννης Θ13 είπε...

Το παραπάνω από τον Sportdog για να δείτε πως υπάρχουν σκεπτόμενοι οπαδοί κι από την απέναντι μεριά.

Πιο σκεπτόμενοι από κάτι ανεγκέφαλα μανάρια δικά μας σαν τους πιο πάνω Νύχτες κι ανώνυμους, που σνομπάρουν το πρωτάθλημα, που το λένε πρωταθληματάκι, που δεν το θέλουν λέει, ή που το θέλουν ξυνίζοντας λες κι έχει χορτάσει πρωταθλήματα ο Παναθηναϊκός.

Τι λέτε ρε χαϊβάνια; Σας πέφτει άνοστο το πρωτάθλημα επειδή δεν έχουμε λέει διοίκηση; Ρε δεν πάτε να κοιταχτείτε λέω γω.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Δεν έγραψα ότι δε θέλω το πρωτάθλημα ή μου πέφτει λίγο ή δε θα το πανηγυρίσω (ορίστε τι με βάζεις να λέω) αλλά ότι δε θα αλλάξει κάτι, όπως δεν άλλαξε και το 2004 όσο στο διοικητικό σχημα παραμένει ο καρκίνος και όσο οι πολυμέτοχοι τσακώνονται για τον προεδρικό θώκο.

Έχει διαφορά αδελφέ.

Το κείμενο που παρέθεσες είναι πραγματικά πολύ όμορφο αλλά δεν έχει καμία σχέση με όσα υποστηρίζω εδώ και καιρό.

Θέλουμε έναν ΠΑΟ μεγάλο?

Πρέπει πρωτίστως να τον αποδεσμεύσουμε από την οικογένεια Βαρδινογιάννη (συμφωνείς?).

Και μετά, ΕΝΑΣ από τους μετόχους (πέρα από Παύλο δε βλέπω "φως") να αναλάβει εν λευκώ την ομάδα χωρίς συνεδριάσεις, βέτο και οικονομικές δυσπραγίες (4 λεφτάδες και περιμένουν να πουλήσουν τους παικταράδες Κλέιτον και Τζιόλη για να αγοράσουν παίκτες ή να επενδύσουν τα χρήματα του Τσάμπιονς Ληγκ....είναι κατάντια βρε αδελφέ όσο και πορωμένος και αν είσαι....συμφωνείς χ2?).

Ο ΠΑΟ μας χρειάζεται ΠΑΙΚΤΕΣ. Πολλούς παίκτες σε καίριες θέσεις. Και δεν αγοράζουν ΚΑΝΕΝΑΝ.

Αυτά γράφω τόσο καιρό.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Δευτερολογώ.

Ο ΟΣΦΠ είναι ετοιμοθάνατος και με ένα Κόκκαλη χωρίς να διάθεση να επενδύσει.

Αν ο ΠΑΟ αγοράσει 3-4 έτοιμους παικταράδες για την ενδεκάδα του, πέρα από την προφανή ενίσχυση του, θα δώσει και το τελικό χτύπημα στον μεγάλο αντίπαλο του. Θα τον αποτελειώσει πως να το κάνουμε. Μόνο η γκρίνια και η μανούρα θα είναι αρκετή για να τους αποπροσανατολίσει.

Και αντί λοιπόν να πράξουν το αυτονόητο μας αποδεικνύουν ότι δεν είναι τίποτε άλλο παρά από διαχειριστές εσόδων.

Δεν τους χρειαζόμαστε λοιπόν.

Μας απογοήτευσαν.

Δεν είμαστε Ολυμπιακοί να μας κλείσουν το στόμα με ένα πρωτάθλημα.

Εσύ απλά γαυροποιείσαι.

Αυτή είναι η αλήθεια όσο πικρή (για σένα και τους "ομοίους" σου) και αν είναι.

Ξανθιώτης είπε...

Εγώ δεν θέλω απλώς να το πάρουμε φέτος το πρωτάθλημα. Αλλά να το πάρουμε και του χρόνου και τον μεθεπόμενο! Για να γίνει αυτό πρέπει να φτιαχτεί ένας γερός κορμός με διάρκεια. Και γι αυτό χρειάζονται άμεσα σοβαροί αμυντικοί.

Τώρα που ο γαύρος είναι πεσμένος πρέπει να μπουν οι βάσεις για μια δυναστεία. Στην αρχή χρειάζονται λεφτά, αλλά μετά θα έρθουν εισπράξεις από την Ευρώπη.

Βέβαια, από τον σοφέρ δεν περιμένω τέτοια μεγαλόπνοα σχέδια. Γι αυτόν αρκεί κανένα κυπελλάκι να ηρεμήσουμε τους ιθαγενείς και μετά πάλι στη δίαιτα, αυτό είναι το σχέδιό του. Άλλωστε για παραπάνω είναι ανίκανος...

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Άμυνα για γέλια σήμερα στα πηγάδια.

Φάνηκε για μια ακόμη φορά η αμυντική μας ανυπαρξία.

Δεν έχω δει πιο αστείο αμυντικό από τον ξυλοκόπο Μπίαρσμιρ. Στη φάση του γκολ μαζί με τον Βύντρα μου θύμησαν Άμποτ και Κοστέλο.

Και να έρθει ένας καλός κεντρικός αμυντικός τι θα γίνει? Θα μάθουν μπάλα οι άμπαλοι δίπλα του? Δύο και μάλιστα με αλλαγές χρειάζονται.

Έδιωξε και ο μαλάκας ο Τεν Κάτε τον Μάτος και τώρα ευχόμαστε μην τραυματιστεί ένας εκ των Κατσουράνη - Σίλβα, οι οποίοι θα πρέπει να σκάσουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος (αλήθεια ο Σιμάο πότε επιστρέφει από το Κόπα Άφρικα?).

Χρειαζόμαστε και αμυντικό χαφ αν θέλουν να αντέξουν, αλλιώς θα πάθουμε ότι και τη χρονιά της Ριζούπολος που η ομάδα είχε έναν αμυντικό χαφ και "έπεσε" μόλις τραμαυτίστηκε ο Μπασινάς.

ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Ομάδα με ψυχή χτες ο Παναθηναϊκός στα Πηγάδια!

Παίζοντας για 90' με 9 παίκτες λόγω απουσίας των Καραγκούνη και Κατσουράνη, νικήσαμε το σκληροτράχηλο παράρτημα του Κόκκαλη στη Θράκη.

Είναι κρίμα να έχουν ξοδευτεί τόσα λεφτά για χαφ και το κέντρο μας να μπάζει τόσο χοντρά - πάλι καλά που έπαιζε ο Ζιλμπέρτο γιατί αλλιώς ...

Όπως και να έχει, η ομάδα πέρασε ένα σημαντικό εμπόδιο στο δρόμο για τον τίτλο και μετέφερε το άγχος στον παραλιακό αχταρμά.

Μακάρι να δείξει χαρακτήρα και στην συνέχεια και κυρίως μακάρι να επιστρέψουν γρήγορα στην ομάδα οι πολύ σημαντικοί απόντες Καραγκούνης και Κατσουράνης.

Το βασικότερο: ο Νιόμπλιας αποπνέει εμπιστοσύνη. Γλυτώσαμε από τις τρέλες του Ολλανδού.

Μακάρι να γίνει αυτό που ευχόταν τόσο καιρό ο Squarelogic: να έχουμε βρει ένα πολύ καλό Έλληνα προπονητή βγαλμένο από τον ίδιο τον Παναθηναϊκό!

Πιστεύω ότι αυτός μπορεί να είναι ο Νιόπλιας.

ΥΓ Ρωτήσανε χτες το Νιόπλια για Παπασταθόπουλο και φάνηκε ότι του αρέσει πολύ η ιδέα να έρθει στην ομάδα μας. Θα είναι μια πολύ καλή μεταγραφή! Με εμπειρία πια από το ιταλικό πρωτάθλημα και πολύ νέος, ο Παπασταθόπουλος αποτελεί εξαιρετική περίπτωση για το παρόν και το μέλλον.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά.... είπε...

Είχαμε ψυχή και κωλοφαρδία (θα προσθέσω).

ΟΜΑΔΑ δεν είχαμε. :-)

Αλλά ποιός άρρωστος οπαδός ασχολείται με λεπτομέρειες.

Καλά που είχαμε και τον Ζιλμπέρτο να περπατάει για ΟΛΟΥΣ.

Έχεις πάρει "γραμμή" από Γκότζο για τα Ελληνόπουλα ε?

Αν δεν είχες Κατσουράνη φέτος θα ήσουν λίγο πιο πάνω από την Τρίπολη.

Πάλι έκανες το μαύρο, πράσινο.

Ειδικότης σου.

Μόνο με το ΥΓ και για τον Νιόμπλια συμφωνώ.

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ο Παπασταθόπουλος. Μακάρι να τον πάρει πακέτο με τον Σώτο και ας αφήσουν τις μαλακίες με τον Σειταρίδη. Το παιδί δεν έχει κάνει προετοιμασία, τον πιέσανε να επιστρέψει και τραυματίστηκε. Είναι χαμένη η φετινή χρονιά. Μη χέσω που προτιμείτε γκαφαβύντρα δεξιά.

Καντέ, Μπίαρσμιρ, Βύντρα, Τζιόλης, Σιαρέγκι, Πετρόπουλος, Μαρίνος και σία ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ για τον ΠΑΟ.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΛΑΚΕΣ. Μόνο ένας άρρωστος δεν βλέπει ότι η ομάδα χρήζει ενίσχυσης.

Υ.Γ. Μου έλλειψες βρε μπαγάσα. Ένας μαλάκας την ημέρα το γιατρό τον κάνει πέρα. Επιτέλους "μιλάω" με το κανονικό σου nick. Βαρέθηκα τους κλώνους σου. Δεν είχε πλάκα. Εξάλλου δε μου αρέσουν τα....ραπανάκια Βρυξελλών. ;-)

Ανώνυμος είπε...

Νυχτωμένε,

άμα συμφωνείς με το ΥΓ για Νιόπλια και Παπασταθόπουλο, τότε κι εσύ από το Γκοντζίλα πήρες γραμμή!

:-ppp

Είσαι πάντως φοβερός στρεψοδίκης: για την απουσία των Κάρα-Κατσούρ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΑΤΣ έγραψα, χωρίς άλλες "προεκτάσεις" πέραν της ευχής μου να επιστρέψουν ξανά γιατί ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ - πού λοιπόν διαφωνείς;

Υ.Γ. Κατανοώ τη βαρεμάρα σου στο διάστημα που έλειπα: να ΠΑΡΑΜΙΛΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ πρέπει να είναι πραγματικά βαρετό!

:-)))

Ανώνυμος είπε...

re paidia ti 3-4 paiktes pate kala?? ena stoper theloume mono. stoper me partener mpiarsmir. kai epistrofi matos. telos.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Ναι έναν στόπερ θέλουμε. Να πιάνει το δικό του παίκτη και να τρώει τα γκολ ο Μπίαρσμιρ από τον κάθε Σουάνη.

Εσύ θα τα πληρώσεις και τα τσιγκουνεύεσαι ή σου πληγώσαμε κάποιους άμπαλους που έχουμε στην ομάδα και μάλιστα σε καίριες θέσεις, που δεν κάνουν ούτε για ομάδα Β' Εθνικής;

Τερματοφύλακα έχεις;

Κεντρικό αμυντικό δίδυμο;

Δεξί μπακ;

Αναπληρωματικό αριστερό μπακ;

Δεξί χαφ;

Αριστερό χαφ - αξιόπιστο και όχι του ύψους και του βάθους - έχεις;

Επιτελικό μέσο;

Δεύτερο σέντερ φορ πίσω από τον Σισέ;

Μην αναφέρω και κεντρικό σύγχρονο αμυντικό χαφ μια και ο Σίλβα είναι στα τελευταία του όσο και αν τον εκθειάζουν τον παππού (ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι επιστρέφει ο Μάτος και δεν πωλείται ο Σιμάο που είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ σε αυτή την ομάδα).

ΟΕΟ :-)

Υ.Γ. Στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σχοινί. Μέχρι......Βρυξέλλες πήγε η χάρη σου. :-))

Ανώνυμος είπε...

Νυχτωμένε,

βλέπω ότι ΜΟΝΟ 9 τις έβγαλες τις μεταγραφές! Γιατί τόσο λίγους; Εσύ πληρώνεις και τσιγγουνεύεσαι;

Πώς και σου γλύτωσε ο άμπαλος και άγκολος Σισέ;

Πολύ χαλαρό σε βλέπω.

:-))))


YΓ "Στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σχοινί"

Από τον Πατέρα το ξεσήκωσες αυτό;
Κι εγώ που νόμιζα ότι δεν τον πολυγουστάρεις τον πρόεδρο.

:-ppp

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Κρυουλιάρη, ο ΠΑΟ χρειάζεται παίκτες όχι για να πάρει το πρωτάθλημα, αλλά για να φτιάξει μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια τόσο στους εγχώριους, όσο και στους Ευρωπαικούς στίβους.

Σόρυ αλλά δε φταίω εγώ αν γεννήθηκες συντηρητικός (εκτός των άλλων). ;-)

Ανώνυμος είπε...

Μαξιμαλίστα της μαύρης κι άραχλης νυχτιάς,

αντίληψες σαν και τις δικές σου, εμείς οι Μπολσεβίκοι τις καθαρίσαμε σε μια νύχτα!

:-)

Γιατί όσο κι αν είναι καλές οι πρόθεσές σου, απάνω στον αριστερίστικο οίστρο σου ξεχνάς, όπως ούλοι οι μαξιμαλίστες συντρόφοι σου, πως οι ομάδες χτίζονται μέσα σ' ένα προτσέσο χρόνου όπου με στρατηγική μαεστρία και γνήσια επαναστατική περίσκεψη στήνεται ένας βασικός σκελετός κι ακολουθάνε προσθαφαίρεσες, όλα αυτά πάντα με μπούσουλα τη φυσιογνωμία της.

Που πα να πει, πως 9 νιόφερτοι παίχτες στα κουτουρού, δε πα να' ναι κι η Εθνική Μπραζίλιας, όχι μόνο δε γρυκάνε να φέρουνε την άνοιξη, μα τ' αντίθετο κουβαλάνε τη μαύρη βαρυχειμωνιά! Σάμπως δε το 'δαμε πχ στη Γιούβε των Ζιντανάδωνε που διαλύσαμε πριν κάτι χρόνια και σε μύρια τόσα παραδείγματα;

Ο σωστός ο νοικοκύρης το λοιπό, γρυκάει πρώτα να 'χει το σπαθάτο προπονηταρά που ταιριάζει στο σπιτικό του και τούτος 'δω, ο σπαθάτος, γρυκάει να δει τι υλικό του παραδόθηκε ώστε απάνω του να χτίσει, γκρεμίζοντας τα παλιότουβλα μα δίχως να σωριαστεί καταγής ολάκερος ο τοίχος!

Κοντολογίς αμετανόητε Μαξιμαλίστα στην ομάδα που 'χεις τώρα ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ κοιτάς ΚΙ ΟΧΙ Σ' ΑΥΤΗΝΕ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΑΣΤΙΚΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ, κι απάνω σ' αυτήνα που 'χεις τώρα λογαριάζεις τα προτσέσα - βάνοντας στο τεφτέρι κιόλας πως είμαστε στο Γενάρη ακόμα, που δύσκολα θα φέρεις παίχτη γκαγκάν, κι ο ... Πράσινος Οχτώβρης αργεί.

Τι θες τώρα για μεταγραφή λοιπόν; Ένα σεντερμπάκ.

Τι θες ακόμη πιότερο κι απ' αυτούνο; Θες να ξεντεφορμάρεις το δυναμικό ντουέτο Κάρα-Κατσούρ για να μην έχεις το κέντρο σου κέντρο διερχομένων.

Σε ασπάζομαι από τα μπουντρούμια της Οχράνα!

Βλάντιμιρ

Los Amigos de Tourtoura είπε...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ!

ΔΟΚΟΥΜΕΝΤΟΝ: Εις την ομιλίαν του προς τους παίκτας μετά την Ξάνθην,

Ο ΝΙΟΠΛΙΑΣ ΔΙΝΕΙ ΔΙΚΑΙΟΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΤΖΟΝΗΝ ΤΟΥΡΤΟΥΡΑΝ:

"Είχαμε πρόβλημα στην αμυντική μας λειτουργία, το οποίο ξεκινούσε από το κέντρο. Παρά το γεγονός ότι είχαμε 3 παίκτες εκεί και ο αντίπαλος 2, χάναμε τις μονομαχίες. Έπρεπε να το εκμεταλλευτούμε, αλλά δεν το κάναμε και γι' αυτό δεν είχαμε την κατοχή. Χάναμε εύκολα τις θέσεις μας και η Ξάνθη κυκλοφορούσε ανενόχλητη την μπάλα".

ΕΥΓΕ ΝΙΚΟ ΝΙΟΠΛΙΑ ότι γαρ και συ είδες πως το δυναμικόν δίδυμον Κάρα-Κατσούρ απουσίαζε εκ του αγώνος!

ΟΥΑΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΝΥΚΤΩΜΕΝΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΗΝ, όστις φαντασιούται διώξεις των Ελληνοπούλων υπό του αιμοσταγούς αλλ' αγαθού γίγαντος Τουρτούρα!

ΕΥΟΙ ΕΥΑΝ!

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά.... είπε...

Κρυουλιάρη, αν δεν ήξερε κανείς το ποιόν σου και ενημερωνόταν μόνο από σένα, θα πίστευε ότι το πρόβλημα του ΠΑΟ είναι ΜΟΝΟ οι Κατσουράνης - Καραγκούνης και κατά καιρούς η "απομόνωση" του Γιαννακόπουλου.

Ούτε η διοικητική ανυπαρξία, ούτε η έλλειψη παικτών, ούτε τίποτα.

Έχεις μεγάλη πλάκα.

Συνέχισε το θεάρεστο έργο σου.

Καλά να είμαστε να σου τη λέμε γιατί δε θα σε αφήσω σε χλωρό κλαρί. ;-)

Να σου πω? Απέκτησες και φίλους τώρα? Χαχαχαα......α ρε νούμερο......

Companieros de Nyxtas είπε...

ΧΙΠ ΧΙΠ ΧΟΥΡΑΑΑ!!!

ΑΠΟΣΤΟΜΩΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΠΗ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΝΥΧΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΟΥΡΤΟΥΡΑ!

Τα ύπουλα αντιπαναθηναϊκά σχέδια του γνωστού για την ποιότητά του υπερσυντηρητικού Κρυουλιάρη λίγο έλειψε να πετύχουν. Χιδιάδες πλανεμένοι παναθηναϊκοί κόντευαν να φάνε το αισχρό παραμύθι του. Όλα έμοιαζαν παραδεισένια γι' αυτό το παλιοκουμάσι!

Αλλά όχι! Λογάριαζε ο Κρυουλιάρης δίχως τον ξενοδόχο! Και πήρε την απάντηση που του 'πρεπε από τον ΗΡΩΙΚΟ σύντροφο Νύχτα!

Τα κρυουλιάρικα παραμύθια δεν περάσανε!

Τώρα πια ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ξέρει πως ο Παναθηναϊκός χρειάζεται επειγόντως ΕΝΝΕΑ (9) παίχτες!

ΤΟΥΡΤΟΥΡΑ ΠΑΡ' ΤΟ ΤΖΙΓΓΕΡ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ, ΔΕ ΣΕ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ!

Ο ΝΥΧΤΑΣ ΦΩΤΙΖΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΑΣ!

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά.... είπε...

Νούμερο, ο ΠΑΟ έχει την καλύτερη ομάδα του κόσμου, την καλύτερη διοίκηση, τους καλύτερους παίκτες και δε χρειάζεται τίποτα.

Μόνο οπαδούς σαν και σένα.

Χουρα και τα μυαλά στα κάγκελα.

Εγκεφαλική λειτουργία (λέμε και καμιά μαλακία να περάσει η ώρα) επιπέδου αμοιβάδας.

Χουρε......λάκη. :-))

Υ.Γ. Χαίρομαι που κατάλαβαν ΟΛΟΙ (πλέον) ΠΟΙΟΣ είναι...όλοι αυτοί οι ανώνυμοι που επιτίθονται και χυδαιολογούν σε όποιον τολμάει να πει το αυτονόητο. Έχουμε και συνέχεια.........stay tuned. ;-)

Ανώνυμος είπε...

Ένα πράγμα μισώ όσο τίποτα: τη μιζέρια και την γκρίνια. Και, δυστυχώς, διαπιστώνω ότι έχουμε καταντήσει (λόγω στέρησης να πω;...) χειρότεροι κι απ' τους γαύρους...

ΥΓ. Όλα καλά, ρε φίλε, μα την "κωλοφαρδία" στην Ξάνθη πού διάολο την είδες; Για να 'χει κάποιος "κωλοφαρδία", θα πρέπει οι αντίπαλοι να κάνουν του κόσμου τις ευκαιρίες. Πες μου, λοιπόν, εσύ ΜΙΑ ευκαιρία της (έχουσας απλώς μία εντελώς φλύαρη κατοχή) Ξάνθης, πέρα απ' ένα εξωτερικό δοκάρι προς το τέλος (κι αυτό από καραμπόλα). Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός, πέρα από τα δύο γκολ, είχε έξι (6) κλασικές ευκαιρίες -δύο με Σισέ, δύο με Σάλπι, μια με Κατσούρ και μία με Καντέ- ανάμεσα στις οποίες και 2 δοκάρια. Αν όλ' αυτά συνιστούν "κωλοφαρδία", τότε μάλλον δεν γνωρίζω καλά την ελληνική αργκό...

Chris F.

Ανώνυμος είπε...

Καλέ μου Νυχτωμένε,

πολύ σφιγμένο σε βλέπω. Πολύ δυσκοίλιο, αν μου επιτρέπεις.

:-))

Χαλάρωσε ντε και ... απόλαυσέ το!

:-pppp

Ανώνυμος είπε...

Και μη μου πεις τώρα (κι εμένα) το πολύ πολύ εύκολο: ότι είμαι "ραλικός" ή "Γκοντζικός" ή κάποια παρόμοια τέτοια παπαριά. Είναι πολύ εύκολο να το ρίχνει κανείς στις αόριστες κατηγόριες όταν στερείται ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ -το γνωστό παλιό κνίτικο, δηλαδή: όποιος δεν είναι μαζί μας, είναι εναντίον μας...
Και για να διευκρινίσω, αν επιμένεις: μόνο ένα "-ικός" μου ταιριάζει: ΠANAΤΗΙΝΑΪΚΟΣ. Κι όλες τις άλλες ταμπέλες τις ΧΕΖΩ πατόκορφα. ΠΟΤΕ δεν έχω υποστηρίξει πρόσωπα, κι ούτε πρόκειται. Παρά μόνο ΟΜΑΔΑ...
(Αυτά τα παραπάνω μόνο και μόνο για προληπτικούς λόγους. Καθότι ξέρω πώς σκέφτονται και λειτουργούν οι ανά τον κόσμο δογματιστές και επαγγελματίες γκρινιάρηδες...)

Chris F.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Chris αν θεωρείς ότι όλα είναι καλώς καμωμένα τότε δε μένει παρά να χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε τη.....Μπαρτσελόνα.

Είναι όμως έτσι τα πράγματα?

Όταν υποστηρίζαμε ότι δεν πάει καλά ο Βαρδινογιάννης, κάποιοι εδώ μέσα μας θεωρούσατε - και πάλι - γκρινιάρηδες, μέχρι που βγήκε στους δρόμους 20.000 κόσμος.

Όταν λέγαμε ότι δεν έγιναν σωστές μεταγραφές πέρισυ, μας βρίζατε μέχρι που....πήρε το πρωτάθλημα ο ΟΣΦΠ και παραδέχθηκαν οι ίδιοι οι άνθρωποι της ομάδας τις λάθος μεταγραφικές κινήσεις.

Όταν λέγαμε ότι δεν κάνει ο Τεν Κάτε, ΠΑΛΙ είμασταν γραφικοί.

Όταν λέγαμε ότι το πολυμετοχικό σχήμα δε λειτουργεί, μία από τα ίδια μέχρι που ξεκατινιάστηκαν οι ίδιοι οι μέτοχοι δημόσια.

Όταν λέγαμε στην αρχή της χρονιάς ότι δεν έχουμε άμυνα, μας "τη λέγατε" ΚΑΙ πάλι, μέχρι που φάγαμε 5 γκολ από την Ατλέτικο και ασέλγησε στην άμυνα μας ο κάθε πικραμένος, ενώ σήμερα ακόμη ψάχνουν για "killer".

Υποστηρίζεις ακόμη ότι δεν έχω επιχειρήματα και απλώς "γκρινιάζω"? ή ΕΣΥ είσαι εφησυχασμένος μέχρι βαθμού παρεξηγήσεως?

Δεν είναι πανάκεια η κατάκτηση του πρωταθλήματος φίλε Chris.

ΑΥΤΟ είναι γαυροποίηση.

;-)

Ανώνυμος είπε...

ΦΥΣΙΚΑ και δεν είναι πανάκεια ο τίτλος.
ΦΥΣΙΚΑ και δεν τα βλέπω όλα ρόδινα.
ΦΥΣΙΚΑ και η ομάδα χρειάζεται μεταγραφές.
ΦΥΣΙΚΑ και έχουν γίνει (και εξακολουθούν να γίνονται) λάθη και μάλιστα μεγάλα.
Προφανώς, ωστόσο, δεν κατάλαβες το πνεύμα μου.
Αλλά δεν θα προσπαθήσω να γίνω πιο επεξηγηματικός, γιατί νομίζω ότι ήμουν ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ στην πρώτη μου φράση. Απλώς ένα πράγμα θα πω κι αν δεν καταλάβεις και τώρα, τι να πω...
Ε, λοιπόν, όχι! Γαυροποίηση δεν είναι αυτό που λες. Γαυροποίηση είναι η συνεχής γκρίνια. Που παραπέμπει στη μιζέρια...

Chris F.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Φίλε Chris τα "φυσικά" αυτό και "φυσικά" εκείνο, πως τα αντιμετωπίζεις?

Καλή τη πίστη?

Κάθεσαι και περιμένεις δηλαδή ότι όλα θα διορθωθούν ενώ έχεις ενδείξεις ότι δε θα αλλάξει κάτι

ή

προσπαθείς να κάνεις τους παροικούντες την Ιερουσαλήμ να "νιώσουν" τη δυσαρέσκεια σου και ότι δεν πρόκειται να τους κλείσεις το στόμα με ένα πρωτάθλημα όπως συμβαίνει καλή ώρα κάθε χρόνο με τους γαύρους?

Γιατί και εκεί υπάρχουν υγιή άτομα που λένε ότι η ομάδα εδώ και χρόνια δεν αποπνέει υγεία και βρίσκονται καλοθελητές σαν και σένα και τον κρυουλιάρη και λένε συνέχεια "σματατήστε να γκρινιάζετε, ο άνθρωπος μας πήρε τόσα πρωταθλήματα, μας έφτιαξε γήπεδο, μας έβγαλε από την αφάνεια δέκα ετών, μπλα μπλα μπλα"......

Και εκεί "γκρινιάρηδες" ονομάζουν αυτούς που σκέφτονται παραπάνω από σύμβολα, σημαίες και αμπαλαέο φανατισμό.

Ανώνυμος είπε...

Eξακολουθείς να μην καταλαβαίνεις -ή να κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις.
Οπότε, άσ'το καλύτερα, διότι άκρη δε θα βγάλουμε ποτέ. Μα ποτέ...

Chris F.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Κάποτε οι Παναθηναικοί ξεχωρίζαμε γιατί σκεφτόμασταν......πριν τη λαίλαπα Γκότζου. Πριν "βαφτιστεί" η υγιής αντίδραση στα προφανή....γκρίνια.

Όποτε βρεις επιχειρήματα ξαναέλα...

Εγώ εδώ θα είμαι.

;-)

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν, για να βάλω τελεία (και παύλα):
Είπα ότι κακώς μπλέχτηκα εξαρχής στη συζήτηση ακριβώς επειδή ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ να κάνεις ΣΥΖΗΤΗΣΗ με κάποιον που χαρακτηρίζει τόσο εύκολα κι απλά όποιον δε συμφωνεί μαζί του ως "τσάτσο" του Γκόντζου ή του Βαρδινογιάννη ή του οποιουδήποτε παπάρα. Αν κάποιος κάνει το... έγκλημα και έχει διαφορετική άποψη από τη δική σου δεν πάει να πει ότι είναι σώνει και καλά "αυλικός" ή "πουλημένος". Αυτή είναι η κνίτικη άποψη που σου έλεγα. Αλλά το άλλο είναι ακόμα χειρότερο. Το να αποκαλείς δηλαδή τον συνομιλητή του "ύποπτο" (όπως χαρακτήρισες τον Τουρτούρα)ή "καλοθελητή" (όπως αποκάλεσες εμένα). Αυτό, φίλε μου, δεν είναι απλώς κνίτικο. Ούτε λέγεται επιχείρημα, όπως βατυακαλίζεσαι. Λέγεται ΦΑΣΙΣΜΟΣ... Ειδικά αν δεν ξέρεις ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ για τον συνομιλητή σου...
(Α, παρεμπιπτόντως, μία ομάδα υποστηρίζουμε, ρε μεγάλε, δεν πάμε να λύσουμε το ενεργειακό πρόβλημα του πλανήτη για να έχουμε "ύποπτους ρόλους" και να εξυπηρετούμε θελήματα... Για όνομα!)

Chris F.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Σου θυμίζω ότι όταν πρωτομπήκες εδώ ΕΣΥ με χαρακτήρισες.

Μπλα μπλα, επί της ουσίας έχεις να δηλώσεις κάτι

ή

ποδοσφαιράκι είναι να χαλαρώνουμε, δεν είναι και το ενεργειακό πρόβλημα του πλανήτη και "καθαρίσαμε"?

Υ.Γ. Άσε τη κάνω εγώ με τον κρυουλιάρη....είναι προσωπικό το θέμα.....

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

* τι κάνω

Τρίφυλλος είπε...

Φίλε 'Μαύρη είναι η νύχτα...' (παρεμπιπτόντως καλό θα ήταν να βρεις κάποιο πιο σύντομο nick για να σε προσφωνεί κανείς πιο εύκολα, χωρίς παρεξήγηση έτσι;),

Καταλαβαίνω τον τρόπο που λες ότι θέλουμε 9 παίχτες. Εγώ μάλιστα θα σου έλεγα ότι στον Παναθηναϊκό των ονείρων μου, είναι πολλοί περισσότεροι από εννέα αυτοί που δε χωράνε...

Πλην όμως, πρέπει να καταλάβεις δύο πράγματα, και θα προσπαθήσω να στο εξηγήσω με όσο πιο απλά λόγια μπορώ:

1)Όταν ο Γιαννακόπουλος έχτισε το μεγάλο μπασκετικό οικοδόμημα, ξεκίνησε να 'χτίζει' το 1991 με τη μεταγραφή Γκάλη. Μέχρι όμως και το 1994 έπαιζαν στην ομάδα παίχτες όπως Παπαπέτρου, Πετσάρσκι και δεν ξέρω πόσοι άλλοι περίεργοι. Μιλάμε δηλαδή για μία αλλόκοτη κατάσταση, όπου συνυπήρχαν ιερά τέρατα όπως Γκάλης, Βράνκοβιτς, Βολκόφ, Σοκ κλπ με κάτι απίθανους . Γιατί έγινε αυτό; Γιατί απλούστατα δεν μπορείς να αλλάξεις όλη την ομάδα σε μία περίοδο. Και δεν μπορείς γιατί ούτε τα λεφτά υπάρχουν για να πάρεις 9 Σισε ή 9 Ζιλμπέρτο (προφανώς αν πας γι' αυτό θα πας για 9 Εντόυ ή 9 Μάριτς - δηλ. σύστημα Βέλιτς/Ζάετς κλπ), ούτε όμως την απαραίτητη προσοχή μπορείς να δώσεις σε κάθε μεταγραφή ώστε να σου δώσει τις απαιτούμενες πιθανότητες επιτυχίας. Πέραν αυτού, και στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, θα χρειαστεί να χτίσεις μία ομάδα από την αρχή, οπότε θα χάσεις τίτλους και θα 'κάψεις' και τις 9 αυτές καινούργιες μεταγραφές, όσο καλές κι αν είναι. Συνεπώς, είναι ουτοπικό αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός να πάρει 9 παίχτες. Θα ήταν καταστροφή ! Οπότε τί μπορεί να κάνει; Να κοιτάει ποια είναι η θέση στην οποία έχει αυτή τη στιγμή τη χειρότερη επιλογή και να παίρνει εκεί έναν άριστο παίχτη. Αν λ.χ. πέρσι το μ.ο αξίας των ενδεκαδάτων παιχτών μας ήταν το 6 και πάσχαμε στις θέσεις σέντερ φορ (Μάντζιος που είναι για 4 ξέρω γω) και αριστερό χαφ (Ίβανσιτς που είναι για 5, επίσης ξέρω γω) πήραμε το Σισέ που είναι για 9 (για τα ελληνικά δεδομένα) και το Λέτο που είναι για 7. Οπότε έτσι, σταδιακά ανεβάζεις το μ.ο. αξίας της ομάδας σου. Πιστεύω ότι σε μία περίοδο 5 μεταγραφικών περιόδων θα έχει ανανεωθεί πλήρως το ρόστερ με ποιοτικότερες λύσεις, εφόσον όλα πάνε καλά με το παρακάτω υπ' αριθμ. (2) που είναι και το σημαντικότερο.

Τρίφυλλος είπε...

... (συνέχεια προηγούμενου μηνύματος)

2) Το δεύτερο λάθος που κάνεις (και πέφτεις σε μία τεράστια παγίδα) αφορά το διοικητικό status του Παναθηναϊκού. Αυτή τη στιγμή, ο μεν Βαρδινογιάννης έχει το καρπούζι (μετοχές), όχι όμως και το μαχαίρι (shareholders agreement). Εάν το είχε, δεν θα είχε αποκτηθεί ούτε ο Σισέ, ούτε ο Λέτο και πάνω απ' όλα δεν θα είχε προσεγγίσει ο Παναθηναϊκός τον κόσμο του, αυτούς δηλαδή που αμφισβήτησαν την 'εξουσία' του Βαρδινογιαννέϊκου. Αυτή τη στιγμή, ελλείψει απόλυτης εξουσίας, αναμετρώνται δυνάμεις και συμμαχίες που θα καθορίσουν το μέλλον του Παναθηναϊκού (όχι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μόνο, αλλά και της Παναθηναϊκής ιδέας γενικότερα) ίσως και για τα επόμενα 30 χρόνια. Η πλευρά Βαρδινογιάννη, που προσπαθεί (κατ' άλλους το έχει καταφέρει) να προσελκύσει ως σύμμαχους τους Γιαννακόπουλους (εγώ δεν θέλω να πιστέψω ότι μπορεί να γίνει αυτό), κινείται παρασκηνιακά για να ξαναπάρει τα ηνία, επανακερδίζοντας ό,τι αναγκάστηκε να παραδώσει όταν βγήκαμε 40.000 (και όχι 20.000 όπως έγραψες) στους δρόμους εκείνη την Κυριακή του Απρίλη. Ποντάρει στην αποτυχία του διοικητικού σχήματος που αυτή τη στιγμή εκφράζεται από τον Πατέρα αλλά στην πραγματικότητα 'πατρονάρεται' από το Βγενόπουλο. Ο μόνος τρόπος να επανασυγκολληθεί το μέτωπο Γιαννακόπουλου - Πατέρα - Βγενόπουλου είναι να παρουσιάσει επιτυχία το έργο των δύο πρώτων και αυτό θα επιτευχθεί με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και τα συνακόλουθα οφέλη. Ο Βαρδής ουσιαστικά τηρεί στάση αναμονής, κατατρώγοντας όμως το έργο των πρώτων (με προπαγάνδα Γκόντζου, MEGA CHANNEL, Λιβαθηνού, διαδικτυακών 'νοσταλγών' και λοιπών φίλα προσκείμενων εντύπων) και επιχειρήματα που δεν απέχουν πολύ απ' αυτά που προβάλλεις εσύ σε αυτήν εδώ τη συζήτηση. Στην πραγματικότητα, λέγοντας αυτά που λες (και ο Ξανθιώτης επίσης), παίζεις την κασσέτα τους, που περιέχει το σουξέ 'και τι άλλαξε, τι με Μάριτς, τι με Σισέ δεύτεροι θα είμαστε'. Πρέπει να καταλάβεις ότι πέφτοντας σε αυτή την παγίδα κάνεις κακό στον Παναθηναϊκό και μόνο. Εάν πείσεις δε και άλλους (καθότι αυτό είναι ουσιαστικά ένα δημόσιο forum), τόσο το κακό που κάνεις είναι διπλό... (συνεχίζεται)

Τρίφυλλος είπε...

(συνέχεια προηγούμενων μηνυμάτων)

...Σε περίπτωση αποτυχίας φέτος, και μέσω ενός έργου που θα ολοκληρωθεί σε δύο πράξεις (η μία θα είναι η ανάθεση της προεδρίας στο Γιαννακόπουλο και η δεύτερη η 'αρπαγή' της ΠΑΕ μαζί με τον ερασιτέχνη), είναι μαθηματικά βέβαιο ότι σε μία περίοδο 15 μηνών από σήμερα ο Παναθηναϊκός θα έχει ξαναγυρίσει αμετάκλητα στα χέρια που του ρούφηξαν το αίμα επί 30 χρόνια.

Έτσι λοιπόν, θα σου πρότεινα, όχι βέβαια να αποχωριστείς τη διάθεση για κριτική (που όντως είναι ζωτική και μάλιστα αυτή είναι που μας διαχωρίζει από τους υπολοίπους φιλάθλους / οπαδούς), αλλά να σκεφτείς και να καταλάβεις τις συνέπειες και τις παραμέτρους των όσων με τόση επιμονή υποστηρίζεις σε έναν δημόσιο διάλογο.

Ζητώ συγγνώμη απ' όλους για το σεντόνι. Ελπίζω να μην κούρασα.

Φιλικά,
Ο Τρίφυλλος

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Φίλε Τρίφυλλε διάβασα με πολύ προσοχή όσα πολύ παραστατικά και γλαφυρά έγραψες.

Έχουμε διαφορετική οπτική σίγουρα και αυτή επικεντρώνεται στο γεγονός ότι εσύ πρεσβεύεις ότι κάτι έχει αλλάξει και πάμε σε κοσμοιστορικές αλλαγές που θα επιδράσουν ευεγερτικά στην ομάδα, ενώ εγώ αντίθετα υποστηρίζω ότι ΟΝΤΩΣ κάτι άλλαξε σε σχέση με το προηγούμενο διοικητικό παρελθόν (και αυτό οφείλεται στη δυναμική παρουσία των πράσινων φιλάθλων και όχι στον εφησυχασμό όπως πρεσβεύουν κάποιοι εδώ μέσα), αλλά αυτή η "δυναμική" εξανεμίστηκε στην πορεία από τους ίδιους τους μετόχους και όχι από τον κόσμο του Παναθηναικού.

Οι συμμαχίες που ανέφερες, η αποχώρηση του Βγενόπουλου, το πολυμετοχικό ξεκατίνιασμα του προηγούμενου μήνα, η οικονομική δυσπραγία με αποτέλεσμα τη μη ουσιαστική ενίσχυση της ομάδας και άλλα πολλά, μου αποδεικνύουν ότι ΟΝΤΩΣ διάγουμε μεταβατικό στάδιο, αλλά όχι απαραίτητα προς ένα καλύτερο μέλλον.

Αυτό δε σημαίνει - όπως αβίαστα υποστηρίζεις - επιστροφή στο παρελθόν. Με βάζεις εντέχνως να διαλέξω ανάμεσα στο Βαρδινογιάννη και στο τωρινό σχήμα. Είμαι αναντίρρητα υπέρ της σημερινής διοίκησης αν πρόκειται να διαλέξω, αλλά νισάφι πια με το μη χείρον βέλτιστο. Ως....εδώ. Ως το σημείο που η τωρινή διοίκηση θα φανεί αντάξια των προσδοκιών χιλιάδων φιλάθλων. Ως το σημείο που θα επενδύσει ΠΟΛΛΑ χρήματα στην ομάδα και δε θα διαχειρίζεται απλά τα όποια έσοδα της από διάφορες πηγές όπως γίνεται τώρα.

Μη συγκρίνεις την εποχή αναγέννησης του μπασκετικού ΠΑΟ με τη σημερινή εποχή. Γιατί? Γιατί απλούστατα δεν έχουν καμία σχέση. Τότε το έβλεπες να "έρχεται". Δεν ήταν ο Γκάλης, ο Βράνκοβιτς, ούτε ο Γουίλκινς, ο Μποντιρόγκα, ο Ομπράντοβιτς κλπ (το μπακάλικο όπως κάποτε αποκάλεσε τη μπασκετική ομάδα σε σχέση με το ποδοσφαιρικό σούπερ μάρκετ "ένας" εδώ μέσα). Ήταν η δυναμική και η προοπτική που απέπνεαν οι επενδύσεις του Παύλου. Ήξερες ότι αργά ή γρήγορα θα γινόταν η αλλαγή όπως και έγινε με συνέπεια να κάνεις υπομονή. Μια υπομονή που την κέρδισαν οι Γιαννακοπουλαίοι με αίμα, ιδρώτα και κυρίως ΠΟΛΥ χρήμα (την ίδια στιγμή που το αντίθετο "δόγμα" ήταν "ομάδες χτίζονται δεν αγοράζονται"). Η υπομονή κερδίζεται, δεν απαιτείται. Όπως και η εμπιστοσύνη και άλλα πράγματα που απαιτούν συναίνεση.

Σόρυ αλλά - επειδή ακριβώς είναι και τα μεγέθη μεγαλύτερα - είναι άστοχη η παρομοίωση. Σαφέστατα είμαστε καλύτερα από την εποχή Βαρδινογιάννη, το ξαναλέω ΔΕ ΘΕΛΩ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ στη μιζέρια (την πραγματική), αλλά το τοπίο είναι θολό και θα παραμείνει έτσι όσο ο κόσμος του ΠΑΟ παραμένει αμέτοχος.

Δε θα κλείσω το στόμα μου περιμένοντας να τελειώσουν τα παιχνίδια εξουσίας στην πλάτη του ΠΑΟ. Αυτά υπονομεύουν την ομάδα και όχι ο κόσμος του ΠΑΟ.

Για τις μεταγραφές ΣΥΜΦΩΝΩ. Δεν υποστηρίζω να αγοραστούν 9 παίκτες τώρα, απλά επισημαίνω τις εξόφθαλμες αγωνιστικές αδυναμίες της ομάδας και ευελπιστώ σε αλλαγές που όχι μόνο θα βελτιώσουν την αγωνιστική παρουσία της, αλλά θα την καταστήσουν πανίσχυρη. Αλλά για να γίνει κάτι τέτοιο, πρέπει να.....αλλάξουμε διοίκηση. ;-)

Πολύ φιλικά.

pensierix είπε...

"Ρε παιδιά για πιο λόγο ακριβοπληρώθηκε αυτός ο Σισέ το καλοκαίρι ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω. Ας μου λύσει κάποιος αυτή την απορία."

Βρείτε ποιός ανοιχτομάτης επαναστάτης που δεν τρώει κουτόχορτο σαν εμάς "τους προσκυνημένους χωρίς απαιτήσεις" έγραψε τα παραπάνω πριν από ένα μήνα και κερδίστε ένα κουλούρι.

Ενας άλλος ανοιχτομάτης, με το ίδιο επαναστατικό στυλάκι, είχε χαρακτηρίσει "τελειωμένο" το Νίνη, με την ίδια ευκολία. Κι ένας τρίτος, θεωρούσε τον Ζιλμπέρτο παλτό.

Για να σας βοηθήσω, είναι αυτός που τώρα θα σας πει ότι ο Σισέ σερνόταν και του ασκούσε απλά καλόπιστη κριτική γιατί κανείς δεν είναι στο απυρόβλητο. Αυτός και η κριτική του βοήθησαν τον Γάλλο να ξεμπουκώσει. Μην περιμένετε να παραδεχτεί ότι μιζέριαζε και απαξίωνε ένα παίχτη επειδή δεν είχε βάλει 20 γκολ από τον Οκτώβρη, θέλοντας να κάνει τον έξυπνο που δεν χαμπαριάζει από ονόματα.

Ας μην σκοράρει,φυσικά, ο Γάλλος για 2-3 αγωνιστικές, και θα ξαναγίνει το παλτό και ο κουτσός που χαιρομάσταν να διαβάζουμε από κάτι ανοιχτομάτηδες εδω μέσα.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Pensierix μη με κατηγορήσεις και εσύ όπως ο Chris για φασίστα μια και διάλεξες μόνος πλευρά. ;-)

Δεν αρνούμαι ότι το έγραψα όταν ο Σισέ δε μπορούσε να σκοράρει σε κενή εστία, ούτε ότι δε θεωρώ τον Σίλβα κατάλληλο παίκτη για την ομάδα μου.

Τον Φάμπρεγκας και τον Ντρογκμπά θέλω στη θέση τους, σε "χαλάει"?

Αλλά ξεχνάω ότι μιλάω με ένα άτομο που του άρεσε ο......Ζουτάουτας. :-))

Άλλος?

Ξανθιώτης είπε...

Σιγά ρε Τρίφυλλε! Έγραψες τρεις σελίδες για να πεις αυτό που λέει κι ο Τουρτούρας:

"Όσοι διαμαρτύρονται για τις βλακείες που κάνει η διοίκηση, κάνουν κακό στον ΠΑΟ. Πρέπει να χειροκροτείτε τους βλάκες, ή να μείνετε σιωπηλοί, για το μελλοντικό καλό που θα έρθει κάποτε αν κάνετε υπομονή".

Ε, όχι ρε φίλε. Όποιοι ανέχονται τους ανίκανους και τους χειροκροτούν είναι αυτοί που κάνουν κακό. Κάθε δύο χρόνια αλλάζει βρακί ο Μανωλιός και πρέπει να κάνουμε πάλι υπομονή. Από το 1996 με τη "νέα ομάδα". Μετά με το θρασύδειλο τον Φιλιππίδη. Μετά με τον Μαλεζάνι και το πενταετές σχέδιο. Τώρα με τον λαρτζ τον Πατέρα και τα χάμερ και τους κίλλερ που δύο χρόνια τους ψάχνουμε και έχουν κρυφτεί... Αύριο ποιος ξέρει με ποιον άλλο καραγκιόζη.

Ακόμη τρως κουτόχορτο;

Ξανθιώτης είπε...

Και για να μην μπερδευόμαστε εγώ είμαι και με τον Τεν Κατε και με τον Σισσέ και τον Σίλβα και με όλους τους άλλους.

Είμαι εναντίον της διοίκησης που κάνει συνεχώς ανοησίες και μισές δουλειές. Είναι απαράδεκτο να "ψάχνουν" δύο χρόνια για αμυντικό. Τρίχες ψάχνουν - μας κοροϊδεύουν κατάμουτρα. Μας κοροϊδεύουν συνέχεια. Χρόνια τώρα.

Είμαι και εναντίον όλων των ηλίθιων οπαδών που τρώνε αμάσητες όλες αυτές τις ανοησίες.


Η ομάδα μπάλα συνήθως δεν βλέπεται. Παίζει άθλιο ποδόσφαιρο. Έχει πίσω κενά που βγάζουν μάτι. Όλα αυτά όχι μόνον φέτος, πολλά χρόνια τώρα.

Αλλάξαμε 20 προπονητές και 100 παίκτες (συνήθως φθηνούς ή τζάμπα). Δεν φταίνε αυτοί. Ποιός φταίει;

pensierix είπε...

@ Nύχτα

Το θέμα δεν είναι η κριτική, ούτε μια λάθος εκτίμηση. Για μπάλα μιλάμε και όλοι πέφτουμε έξω στις εκτιμήσεις μας. Σιγά τα ωα. Το θέμα είναι ότι αν όλοι απαξίωναν στο γήπεδο τον εμφανώς αγχωμένο στην αρχή Σισέ με την βιασύνη και την ευκολία που το έκανες εσύ εδω μέσα, δεν υπήρχε καμία πιθανότητα να δούμε τον Γάλλο να βγάζει μάτια και να κάνει πλάκα στους αμυντικούς.

ΥΓ
Μα καλά, νομίζεις ότι ζητώντας 8-9 παιχταράδες νομίζεις ότι κάνεις τίποτε το δύσκολο; Κι εγώ μπορώ να θέλω την μικτή κόσμου και να το παίξω ψαγμένος και απαιτητικός...

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Pensierix το θέμα ειλικρινά δεν είναι ο Σίλβα που τον θεωρώ ένα καλό και απαραίτητο παίκτη για το ΣΗΜΕΡΙΝΟ Παναθηναικό, αλλά η διοίκηση του ΠΑΟ και οι φίλαθλοι εκείνοι που δεν πιέζουν για αλλαγή της σαθρής αυτής κατάστασης.

Κάποιοι παίκτες αυτό ξέρουν και αυτό παίζουν, ενώ κάποιοι άλλοι μπορεί να με διαψεύσουν (θετικά). Δε μπορώ να τους κατηγορήσω ή μπορεί να κάνω λάθος εκτίμηση όπως πολύ σωστά επισημαίνεις. Αλλά τη διοίκηση της ομάδας μου που εξετάζεται σε βραχύ χρονικό διάστημα, μπορώ και επιβάλλεται να την κρίνω.

Το ξαναλέω. Το τοπίο παραμένει θολό.

Αν βλέπεις φως είναι επειδή.....άναψαν οι προβολείς. :-))


Υ.Γ. Όσον αφορά τις.....μικτές κόσμου, δεν είμαι υπέρ των μεγάλων ονομάτων, των Hummer και των Killer. Δεν είμαι υπέρ των παππούδων πρώην άσσων του ποδοσφαίρου που έρχονται στο Αλβανικό μας πρωτάθλημα για τα τελευταία τους ένσημα. Είμαι υπέρ των ταλαντούχων και ελπιδοφόρων νεαρών παικτών που θα επιλεχθούν από ένα ΑΡΙΣΤΑ οργανωμένο τμήμα σκάουτινγκ και που φυσικά θα κοστίσουν πολλά - ίσως και περισσότερα από ένα "παππού". Είμαι υπέρ της γραμμής Άρσεναλ, Λυόν, τώρα Μπορντό κλπ. Αυτά απαιτούν όμως ισχυρή διοίκηση και φιλάθλους "ανήσυχους".

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει μια κρίσιμη διαφορά ανάμεσα στην εποικοδομητική κριτική και τη μίζερη αυτοδικαιούμενη γκρίνια, που φοράει το μανδύα της "κριτικής".

Η εποικοδομητική κριτική εξετάζει με σεβασμό το αντικείμενο που την ενδιαφέρει και εντοπίζει τις ελλείψεις του πάντοτε σε αναφορά με ένα ρεαλιστικό μοντέλο, που είναι άμεσα σχετικό με τις δυνατότητες αλλά και το χαρακτήρα και τη φυσιογνωμία αυτού του αντικειμένου.

Η μίζερη αυτοδικαιούμενη γκρίνια, που ντύνεται το μανδύα της "κριτικής", εξετάζει βιαστικά, αφ' υψηλού και με ψιλοπεριφρόνηση το αντικείμενο που την απασχολεί και εντοπίζει ένα σωρό ελλείψεις με βάση ουσιαστικά τις προσωπικές ματαιοδοξίες ή φαντασιώσεις της (μην ξεχνάμε ότι ο μίζερος αυτοδικαιούμενος γκρινιάρης αγαπάει πάνω απ' όλα τον εαυτό του και τη γνώμη του τη θεωρεί θέσφατο, με όποιον διαφωνεί να είναι "τσάτσος", "ρουφιάνος" και πάει λέγοντας) - δηλαδή χωρίς κανένα ρεαλιστικό μοντέλο, άσχετα από τις πραγματικές δυνατότητες, το χαρακτήρα και τη φυσιογνωμία του αντικειμένου αυτού.

Έτσι για τη μίζερη αυτοδικαιούμενη γκρίνια το πρωτάθλημα γίνεται "πρωταθληματάκι", η χαρά για την απόκτησή του ταιριάζει μόνο σε "πανηγυρτζήδες και τσάτσους", η υπόδειξη ότι π.χ. η ομάδα θέλει ένα ή δυο παίκτες θεωρείται "χαμήλωμα του πήχυ" γιατί κάτω από ... 9 με 10 παίκτες "δεν γίνεται τίποτα", κ.ο.κ.

Ακόμα και το Τσου Λου να παίρναμε, η μίζερη αυτοδικαιούμενη γκρίνια δεν θα συμφωνούσε καθόλου με τη χαρά μας, γιατί π.χ. "δεν έχουμε πάρει ακόμα 12 πρωταθλήματα στη σειρά όπως οι απέναντι", ή γιατί μόνο αν φτάσουμε και ξεπεράσουμε τη Ρεάλ θα μας επιτρέπει να χαρούμε.

Προτιμώ λοιπόν να είμαι "νούμερο"!

Τρίφυλλος είπε...

Φίλε Ξανθιώτη,

Αν απ' όσα έγραψα εσύ κατάλαβες αυτά που παραθέτεις, τότε προφανώς έχω κάποιο σοβαρό πρόβλημα σύνταξης ή επικοινωνίας.

Φιλικά,
Ο Τρίφυλλος

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Κάνει πλάκα ο Κόκκαλης στους πολυμετοχικούς.

Σκόκο θέλετε? Εγώ θα τον πάρω.

Κεντρικό αμυντικό θέλετε? Παίρνω Αβραάμ (θυμίζω κοινός στόχος), παίρνω και Μέλμπεργκ (επίσης κοινός στόχος).

Συνεχίστε μαλάκες, είσαστε σε καλό δρόμο.

Αφού υπάρχουν ακόμη μαλάκες που σας υποστηρίζουν και δε σας έχουν πάρει με τις ντομάτες, δε φταίτε εσείς.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

"...Η εποικοδομητική κριτική εξετάζει με σεβασμό το αντικείμενο που την ενδιαφέρει..μπλα μπλα μπλα"

Χαχαχαχα...άσε μας ρε κρυουλιάρη....εδώ εσύ δεν εξετάζεις με σεβασμό τις απόψεις των άλλων, πλλλλάκα με κάνεις?

Που επιτίθεσαι με χυδαίο τρόπο σε όποιον διαφωνεί μαζί σου.

Νούμερο ε νούμερο......τιμητή της.....μαλακίας.

Συνέχιζε να εκτίθεσαι με διασκεδάζεις. ;-)

Υ.Γ. Παρακαλώ να μην επέμβουν άλλοι, είναι προσωπικό το θέμα.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Φίλε Τρίφυλλε και εγώ αυτό που κατάλαβε ο Ξανθιώτης κατάλαβα. 3 σελίδες ώστε να το βουλώσω επειδή κάνω κακό στον ΠΑΟ.

Μην το κάνεις θέμα όμως επειδή φαίνεσαι ευγενικό παιδί. ;-)

Ανώνυμος είπε...

"Υ.Γ. Παρακαλώ να μην επέμβουν άλλοι, είναι προσωπικό το θέμα."

Γειά σου ρε νταή του πληκτρολόγιου! Για τρέχα στη γωνία να δεις αν έρχομαι!

:-ppp

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Είσαι πεταχτούλης έτσι?

;-)

mitsaras είπε...

magkes panathinaikos eimaste oxi real i barca. ksipniste. ti thelete gia aristero back dld? spiro me allagi darla mia xara. rolarei o seitaridis deksia kai marinos me gabriel episis. mia xara. FISIKA K OXI TELEIA alla as eimaste realistes. ellada eimaste. 1 stoper stil henriksen kai ena kirgiako theloume k fisika epistrofi matos. kai ivansits an kai den to vlepw. afta. tzorvas einai megalos termatofilakas kai tha ginei sargkanis k akoma kaliteros. gia na sinelthoume ligo

Ξανθιώτης είπε...

Τουρτούρα, αν πούμε στη διοίκηση ότι χρειαζόμαστε αμυντικούς, είναι εποικοδομητική κριτική ή όχι;

Αν πούμε ότι ο σοφέρ είναι παντελώς ανίκανος και πρέπει να φύγει τελείως από την ομάδα για το καλό της ομάδας και να μην έχει ούτε μια μετοχή, είναι εποικοδομητική κριτική ή όχι;

Αν πούμε ότι είναι παντελώς βλάκες όσοι τρώνε επί δύο χρόνια το δούλεμα της διοίκησης ότι θα πάρει χάμερ και κίλλερ στην άμυνα, είναι εποικοδομητική κριτική ή όχι;

Γενικά, αν πούμε την αλήθεια, είναι εποικοδομητική κριτική ή όχι;

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Ξανθιώτη τι είναι αυτά που λες?

Εδώ έχει πέσει λοβοτομή δεν το έχεις καταλάβει?

Μπορντό και Λυόν του λες του άλλου (άσε την Άρσεναλ μην πάθει τίποτα βραδιάτικα) και σου λέει "δεν είμαστε η Μπαρτσελόνα".

Άμα Μητσάρα έχεις βάλει ταβάνι (όχι μόνο στη μπάλα) τελείωσες φίλε.

Άνοιξε το λάκο και περίμενε.

Κάποια στιγμή θα δικαιωθείς.

Που'ναι ο κρυουλιάρης? ;-)

Ανώνυμος είπε...

Οπαδέ της Σκ.-Ξ.,

αυτές τις ερωτήσεις δεν θα έπρεπε να τις κάνεις εσύ, που όσες φορές σου έχει ειπωθεί (και από τον αγαπούλη σου το Νύχτα) ότι η αγαπημένη σου ομάδα είναι σκατοπαράρτημα του Κόκκαλη, εσύ έκανες τον Κινέζο, και όταν ρωτήθηκες για την υποταγή του Πανόπουλου στον Πράκτορα, απάντησες ότι δεν ξέρεις τίποτα.

Τράβα λοιπόν και κάνε πρώτα επικοδομητική κριτική στην ομάδα σου κι άσε μας εμάς.

Ή τουλάχιστον, για να σε διευκολύνω, κάνε μας τη χάρη ν' απαντήσεις μια φορά στις ερωτήσεις μας:

1. Είναι η Σκ.-Ξ. παράρτημα της Γαβριέλας;
2. Είναι ο Πανόπουλος χανουμάκι του Πράκτορα;
3. Αντιμετωπίζει η Σκ.-Ξ. τον Παναθηναϊκό με τον ίδιο "χαλαρό" τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τη Γαβριέλα;
4. Είναι αίσχος η αγαπημένη σου ομάδα να είναι δουλάκι του διορισμένου ψευτοπρωταθλητή;
5. Ντρέπεσαι γι' αυτό;

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

"Η εποικοδομητική κριτική εξετάζει με σεβασμό το αντικείμενο που την ενδιαφέρει και εντοπίζει τις ελλείψεις του πάντοτε σε αναφορά με ένα ρεαλιστικό μοντέλο, που είναι άμεσα σχετικό με τις δυνατότητες αλλά και το χαρακτήρα και τη φυσιογνωμία αυτού του αντικειμένου."

Δάσκαλε που δίδασκες.

Νούμερο κρυουλιάρη.

Κότα του πληκτρολογίου.

Συ είπας. ;-)

Ανώνυμος είπε...

Νυχτωμένε,

το ευκολότερο θα ήταν να μου κάνεις τις ίδιες ερωτήσεις (copy-paste) με τον οπαδό της Σκ.-Ξ.

Αλλά, ως γνωστόν, δεν σου κόβει!

Προτιμάς τη γαργάρα.

ΑΜΠΑΛΟΣ είπε...

Ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ ΠΑΟ!

Ο Παναθηναϊκός στην Ξάνθη πέτυχε μια νίκη ουσίας αλλά δεν ικανοποίησε ενώ εμφανή ήταν τα λάθη στην συνολική αμυντική λειτουργία της ομάδας. Το Sport24.gr αναλύει αυτά τα λάθη μέσω του... Ζοσέ Μουρίνιο

Ετό ο πρώτος αμυντικός

"Ο καλύτερος μου αμυντικός είναι ο Ετό και μετά ο Μιλίτο…". Αυτά τα λόγια ανήκουν στον «πολύ» Ζοσέ Μουρίνιο λίγες μέρες πριν από την έναρξη του φετινού καμπιονάτο. Ο ίδιος είχε βρεθεί στον κυκλώνα των ερωτήσεων των ιταλών δημοσιογράφων για τον μεταγραφικό σχεδιασμό και για τα αμυντικά κενά που υπήρχαν στο ρόστερ.

Αφοπλιστικά ο Πορτογάλος αλενατόρε είχε πει ότι δεν ανησυχεί καθόλου για την άμυνα καθώς στο ρόστερ του έχει παίκτες όπως ο Ετό κι ο Μιλίτο! Συνέχισε αναλύοντας το πώς πρέπει να λειτουργεί στο σύνολο της μια ομάδα αμυντικά.

Η μπάλα δεν περνάει από το κέντρο

"Ο Ετό και ο Μιλίτο είναι οι πρώτοι που πρέπει να μαρκάρουν ώστε να μη δίνουν τη δυνατότητα να περνάει η μπάλα εύκολα στο χώρο του κέντρου. Αν περάσει από τους «πρώτους αμυντικούς», οι χαφ πρέπει με απόλυτη συγκέντρωση να κλείνουν όλους τους χώρους προκειμένου να κόβεται κάθε πιθανότητα δημιουργίας από τον αντίπαλο.

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει οι χαφ να μένουν χωρίς να μαρκάρουν παίκτη και σε καμία περίπτωση ο Μουρίνιο δε θέλει να βλέπει τη μπάλα να φτάνει στην περιοχή της ομάδας του χωρίς κόπο".

Ένας killer δεν φέρνει την άνοιξη

Κι εδώ έρχεται η σύνδεση των «θέλω» του Ζοσέ Μουρίνιο με τον Παναθηναϊκό. Είναι αλήθεια ότι ο Παναθηναϊκός χρειάζεται έναν παίκτη στο κέντρο της άμυνας, που να προσφέρει σιγουριά και να καθοδηγεί με την προσωπικότητα του όλη την ομάδα. Όμως ακόμα κι αυτός δε θα μπορεί να βγάζει μονίμως τα κάστανα από τη φωτιά, από τη στιγμή που η μπάλα θα φτάνει στην περιοχή δέκα φορές με αξιώσεις από την αντίπαλη ομάδα.

Το πρόβλημα στα μαρκαρίσματα στο κέντρο

Το πρόβλημα του Παναθηναϊκού δεν έγκειται μόνο στην έλλειψη του hummer, killer, matrix ή όπως αλλιώς θέλετε πείτε τον. Με καθαρά ποδοσφαιρικούς όρους, το πρόβλημα της αμυντικής λειτουργίας του Παναθηναϊκού ξεκινάει από το κέντρο του. Πέραν του Ζιλμπέρτο Σίλβα που προσπαθεί να μαζέψει ό,τι περνάει, ουσιαστικά κανείς άλλος δε βοηθάει ανασταλτικά.

Είναι χαρακτηριστικό το στιγμιότυπο από τον αγώνα με τον Εργοτέλη, όταν ο Σισέ γύρισε πολύ πίσω για να μαρκάρει την ώρα που οι συμπαίκτες του απλά τον παρακολουθούσαν, με αποτέλεσμα να τους βάλει τις φωνές προσπαθώντας να τους αφυπνίσει.

Στο παιχνίδι με την Ξάνθη, σε κάποια διαστήματα έμοιαζαν οι ακρίτες να έχουν περισσότερους παίκτες στον αγωνιστικό χώρο. Ο Καραγκούνης ήταν εκτός αγώνα στη μεγαλύτερη διάρκεια του, ο συνήθως πεισματάρης Σαλπιγγίδης χάθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, ο πολύτιμος δημιουργικά Κατσουράνης σπάνια έκλεψε τη μπάλα ενώ ο Λέτο έμοιαζε μπερδεμένος στα μαρκαρίσματα με τον Σπυρόπουλο και σε κάποιες φάσεις έμοιαζε να τρέχει σε λάθος χώρους.

Όλα αυτά δε στοίχισαν στον Παναθηναϊκό ελέω Σισέ. Το πρωτάθλημα όμως έχει πολύ δρόμο ακόμα και το πρόγραμμα στο εξής είναι αρκετά δύσκολο, πράγμα που σημαίνει ότι πιθανά παρόμοια λάθη να μην συχωρεθούν στο άμεσο μέλλον. Συνεπώς, εκτός από τον μανία για απόκτηση ενός ακόμη στόπερ, (του τρίτου μέσα σε πέντε μήνες μετά τους Μπιάρσμιρ και Καντέ), ίσως θα πρέπει να βελτιωθεί η αμυντική λειτουργία στο χώρο του κέντρου που θα ελαχιστοποιήσει τις φάσεις που γίνονται στα καρέ του Τζόρβα.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Άμπαλε κρουλιάρη μας αποστόμωσες τώρα.

Η ουσία του κειμένου είναι ότι δε χρειαζόμαστε μεταγραφές και ότι για όλα φταίει το κέντρο μας, δηλαδή ο ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ που σύμφωνα με το Γκότζο δεν κάνει για τον ΠΑΟ.

Συνέχισε να μας διασκεδάζεις κοτούλα.

Μίλησε μας για την εποικοδομητική κριτική........

:-)

ΑΜΠΑΛΟΣ είπε...

Φίλε Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά νομίζω ότι είσαι προκατειλημμένος και δεν προσέχεις τι διαβάζεις.

Λες: "Η ουσία του κειμένου είναι ότι δε χρειαζόμαστε μεταγραφές",

ενώ ο Sport24 έχει πει: "Είναι αλήθεια ότι ο Παναθηναϊκός χρειάζεται έναν παίκτη στο κέντρο της άμυνας, που να προσφέρει σιγουριά και να καθοδηγεί με την προσωπικότητα του όλη την ομάδα".

Λες: "και ότι για όλα φταίει το κέντρο μας",

ενώ ο Sport24 έχει πει: "Το πρόβλημα του Παναθηναϊκού δεν έγκειται μόνο στην έλλειψη του hummer", δηλαδή έγκειται και στην έλλειψη καλού κεντρικού αμυντικού (λογικό αφού παραπάνω λέει ο χρειάζεται τέτοια μεταγραφή!), δηλαδή ότι δε φταίει για όλα το κέντρο μας, όπως "διάβασες".

Λες: "δηλαδή ο ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ",

ενώ ο Sport24 έχει πει: "Ο Καραγκούνης ήταν εκτός αγώνα στη μεγαλύτερη διάρκεια του, ο συνήθως πεισματάρης Σαλπιγγίδης χάθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, ο πολύτιμος δημιουργικά Κατσουράνης σπάνια έκλεψε τη μπάλα ενώ ο Λέτο έμοιαζε μπερδεμένος στα μαρκαρίσματα με τον Σπυρόπουλο", δηλαδή τα ρίχνει και σε Καραγκούνη, και σε Σαλπιγγίδη, και σε Λέτο για την κακή αμυντική λειτουργία στη Ξάνθη.

Τι να σου πω λοιπόν; Ξεκόλλα.

Ανώνυμος είπε...

simasia den exei ti leei o kathe praktoras-tsatsos, alla i pragmatikotita: leto, salpi, katsour, sise, ziberto, einai paiktoures kai politeleia gia omada elliniki. telos. kata ta alla, o kara exei valtwsei stin eikona tou arxigou-igeti k pera apo kapoia entipwsiaka goal den prosferei tpt apolitws. simera, eimaste sto 60 kai 1-1 scor. deite allages p kanei o nioplias. poli kales k ousias ,giati omws den tous ksekinas apo tin arxi na eisai 3-0 sto 60 kai meta tous vgazeis gia ksekourasi???

perimenw sxoliasmo

mitsaras

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   1 – 200 από 240   Νεότερο› Νεότερο»