Δευτέρα, Νοεμβρίου 30, 2009

Αιρετικά αλλά ψύχραιμα...

Να ξεκινήσω λέγοντας οτι αντίθετα με τους περισσότερους θεωρώ ότι η ηττοπαθής και άνευρη εμφάνιση δεν είναι καθόλου άσχετη με την τρομοκρατία που προηγήθηκε:
2 ώρες εγκλωβισμού μέσα στο πούλμαν αναμφίβολα έφεραν εκνευρισμό και ίσως,φόβο,ως προς τι θα συναντούσαν παρακάτω.Τα 40 καπνογόνα που υποδέχθηκαν τον Τζόρβα χωρίς ο διαιτητής να αποσύρει τις ομάδες απ τον αγωνιστικό χώρο εμπέδωσαν την πεποίθηση της ζούγκλας,ενώ τα πανίσχυρα λέιζερ δεν σχολιάστηκαν ούτε μια φορά απ τον σχολιαστή της Κρατικής τηλεόρασης που πληρώνεται-ας μην το ξεχνά-απ'όλους μας,ποσο μάλλον δεν έγιναν θέμα απ τον Κάκο.'Οταν δε κι ο Τζόρβας του έδειξε τα σημαδια απ το αεροβόλο και οι Πατέρας-Αντωνίου δεν απέσυραν την ομάδα απ το γήπεδο,ουσιαστικά ο κύβος είχε ριφθεί...
Νομίζει κανείς οτι ο Μήτρογλου θα βρισκόταν σε τέτοιο οίστρο αν δεν φορούσε τα κόκκινα στο συγκεκριμένο γήπεδο ή οτι ο Γκαλίτσιος θα έπαιζε σαν Ρομπ.Κάρλος σ'ενα γήπεδο-εκκλησία?
Να απο τι θρέφεται η "καρδιά του πρωταθλητή"...

Αδυνατώ να αντιληφθώ σε τι εξυπηρετούσαν οι κορώνες ολόκληρης της βδομάδας εφόσον δεν ήταν ψυχολογικά και νομικά έτοιμος να προασπίσει την ομάδα,εν ανάγκη αρνούμενος να παίξει τον ρόλο του σάκου του μποξ που του είχαν προδιαγράψει.Η σθεναρή στάση του Καζάζη με τις "πλάτες" του Θανάση στον περσινό τελικό κυπέλου βόλευ στην Πάτρα έπρεπε να είναι οδηγός!
Περιμένω να δω την εκθεση του παρατηρητή καθώς και την τοποθέτηση των 3 Εισαγγελέων που παρίσταντο στο γήπεδο.Άσχετα με τα του Οίκου μας,δε βλέπω κανέναν λόγο να μην καταγγελθεί ο αγώνας στην Ουέφα,εφόσον γνωρίζουμε την λογική των εγχώριων οργάνων,όχι για να πάρουμε πίσω αυτά που χάσαμε στον αγωνιστικό χώρο,αλλά για να τελειώνουμε επιτέλους με την σιωπηρή αποδοχή της ερυθρής τρομοκρατίας ως κάτι απολύτως φυσικό κι αναμενόμενο που κατευνάζεται μόνο με την άνευ όρων παραχώρηση της επιζητούμενης νίκης.
Μπορεί κανείς να φανταστεί τον Χόχο και τον Σάββα να ρουφάνε το δάχτυλό τους αν τέτοια είχαν συμβεί στο ΟΑΚΑ ή την Λεωφόρο?Προς τι η σιγή και τα πυρά μόνο προς τα έσω?

Which brings us στα δικά μας βέβαια,τα έχουμε πει απ την εποχή που φοράγαμε καθημερινά μαγιώ:
η τραγική ανασφάλεια στην άμυνα,ανασφάλεια που,υπνωτιστικά δρώντας,μασκαρεύεται στα "εύκολα" παιχνίδια με την υποχρεωτική παρουσία 2 αμυντικών χαφ(στερώντας βέβαια εναν πιο δημιουργικό παίκτη),για να γίνει εμφατικά μοιραία κάθε φορά που αντιμετωπίζουμε έναν ποιοτικό ή έστω ψυχωμένο(όπως χτες) αντίπαλο,
σε συνδυασμό
με την έλλειψη πλάνου οργανωμένης ανάπτυξης με τις παραλλαγές του,που κι αυτό κρυβόταν ως τώρα απ τις ατομικές εμπνεύσεις και στιγμές,μαζί με τις χτυπητές ελλείψεις που παρουσιάζουν βασικά στελέχη της ομάδας(οι τεχνικές αδυναμιες Σάλπι-Σισέ και ο σταδιακός εφησυχασμός του Λέτο σε ανούσιες τρίπλες μακριά απ την αντίπαλη περιοχή)ναρκοθετούν ότι καλό χτίζει η ομάδα όσο δεν πιέζεται ιδιαίτερα.
Χτες,στο παιχνίδι crash test τόσο για τον ίδιον,όσο και για την ομάδα, προστέθηκε
κι ένας Τεν Κάτε βγαλμένος απ τους χειρότερους περσινούς εφιάλτες μας:μ'ενα προβλέψιμο "Ρεχαγκελικό" σενάριο στο μυαλό(το 0-0 ως το 50-60') και καμία πρόβλεψη για Plan B εάν αυτό στράβωνε,και μια ανορθόδοξη 11άδα-σύνηθες φαινόμενο όσων πασχίζουν να αποδείξουν είτε την μοναδική προπονητική τους ευφυία είτε οτι η προπονητική είναι ανώτερα Μαθηματικά-στέρησε απ την ομάδα του την ευκαιρία να παγώσει το κολασμένο γήπεδο με μια εμφατική κυριαρχία εντός αγωνιστικού χώρου.
Οτι ήταν εφικτό αυτό φάνηκε περίτρανα απ το 15΄ ως το 45΄έστω και δίχως πραγματικά πλάγια χαφ και δημιουργικό παικτη στο κέντρο.
Κι είναι πραγματικά κρίμα ένας προπονητής με τέτοιες παραστάσεις και περγαμηνές,που έχει τύχει πρωτόγνωρης στήριξης,να αδικεί έτσι τον εαυτό του και την ομάδα...
Εύχομαι όμως αντί της εσωστρέφειας,η χθεσινή άνευ όρων παράδοση να πεισμώσει τόσο τους παίκτες όσο και τους μετόχους,και οι μεν πρώτοι να μην ξαναφήσουν βαθμό να πάει χαμένος,οι δε δεύτεροι να σταματήσουν να κρύβονται πίσω απ το δάχτυλό τους (και τον... προπονητή)και να φέρουν επιτέλους 1-2 αληθινά Hummer για την άμυνα,άσχετα από "μαύρες τρύπες" και ελλειματα στα..κοινόχρηστα.Στο κάτω-κάτω μιλάμε για 4 απ τα μεγαλύτερα οικονομικά μεγέθη στην Ελλάδα που δεν έχουν πρόβλημα να διαθέσουν από 1,5 μύριο έκαστος για να μην συνδέουν τ΄'ονομά τους με ξεφτίλες σαν την χθεσινή.Τους αφήνουν οι διαφορετικές ατζένες τους?ή θα αφήσουν κι αυτό το πρωτάθλημα στον Κόκκαλη των Γκαλίτσιου,Μήτρογλου,Ζαιρί,Φεταφτζίδη κλπ..

240 σχόλια:

«Παλαιότερο   ‹Παλαιότερο   201 – 240 από 240
Ξανθιώτης είπε...

Τουρτούρα, αν σε ενδιαφέρει τόσο πολύ η Ξάνθη, πήγαινε να βρεις το μπλογκ ή το φόρουμ της Ξάνθης! Δεν ξέρω τι κόμπλεξ έχεις αποκτήσει με αυτή την ομάδα. Προφανώς σε πονάει που σου τα/τη χώνω συνεχώς ένας Ξάνθιώτης, ε;



Εδώ πάντως συζητάμε για τον ΠΑΟ. Και σου έκανα τις εξής σχετικές ερωτήσεις:

===============

Τουρτούρα, αν πούμε στη διοίκηση ότι χρειαζόμαστε αμυντικούς, είναι εποικοδομητική κριτική ή όχι;

Αν πούμε ότι ο σοφέρ είναι παντελώς ανίκανος και πρέπει να φύγει τελείως από την ομάδα για το καλό της ομάδας και να μην έχει ούτε μια μετοχή, είναι εποικοδομητική κριτική ή όχι;

Αν πούμε ότι είναι παντελώς βλάκες όσοι τρώνε επί δύο χρόνια το δούλεμα της διοίκησης ότι θα πάρει χάμερ και κίλλερ στην άμυνα, είναι εποικοδομητική κριτική ή όχι;

Γενικά, αν πούμε την αλήθεια, είναι εποικοδομητική κριτική ή όχι;

Ανώνυμος είπε...

Οπαδέ της Σκ.-Ξ.,

αυτές τις ερωτήσεις δεν θα έπρεπε να τις κάνεις εσύ, που όσες φορές σου έχει ειπωθεί (και από τον αγαπούλη σου το Νύχτα) ότι η αγαπημένη σου ομάδα είναι σκατοπαράρτημα του Κόκκαλη, εσύ έκανες τον Κινέζο, και όταν ρωτήθηκες για την υποταγή του Πανόπουλου στον Πράκτορα, απάντησες ότι δεν ξέρεις τίποτα.

Τράβα λοιπόν και κάνε πρώτα επικοδομητική κριτική στην ομάδα σου κι άσε μας εμάς.

Ή τουλάχιστον, για να σε διευκολύνω, κάνε μας τη χάρη ν' απαντήσεις μια φορά στις ερωτήσεις μας:

1. Είναι η Σκ.-Ξ. παράρτημα της Γαβριέλας;
2. Είναι ο Πανόπουλος χανουμάκι του Πράκτορα;
3. Αντιμετωπίζει η Σκ.-Ξ. τον Παναθηναϊκό με τον ίδιο "χαλαρό" τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τη Γαβριέλα;
4. Είναι αίσχος η αγαπημένη σου ομάδα να είναι δουλάκι του διορισμένου ψευτοπρωταθλητή;
5. Ντρέπεσαι γι' αυτό;

Ξανθιώτης είπε...

Όλα αυτά που γράφεις είναι προσωπικές επιθέσεις και τα έχω απαντήσει επανειλημμένα. Είναι πια βαρετά και παντελώς άσχετα με το θέμα!

Προφανώς για να το επαναλαμβάνεις σημαίνει ότι δεν καταλαβαίνεις. Αλλά τι να γίνει; Ξέρουμε ότι δεν πιάνεις πουλιά στον αέρα. Γι αυτό δείχνουμε κατανόηση.

Όμως εξήγησέ μας γιατί γίνεσαι έξω φρενών όποτε αναφέρω τον σωφέρ. Αγαπητικός του είσαι; Πες το μας ώστε να μην τον αναφέρουμε και σε πληγώνουμε.

Τέλος πάντων. Αντί να χάνεις το χρόνο σου με τέτοιες προσωπικές επιθέσεις που σε γελοιοποιούν, καλύτερα κάνε μας καμιά ανάλυση να γελάσουμε!

:-)))

Ανώνυμος είπε...

an pigene isopalia, tha paizame paratasi i epanaliptiko mats mes sto pieriko?

mitsaras

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Μητσάρα,
αν δεν κάνω λάθος, θα πηγαίναμε για δεύτερο ματς στην Κατερίνη. Ευτυχώς που περάσαμε λοιπόν, γιατί αλλιώς υπήρχε ίσως κίνδυνος αποκλεισμού και σίγουρα παραπάνω φόρτωμα των παικτών.

Πάντως αυτό που είδαμε χτες, ήταν κυρίως το αποτέλεσμα της καταστροφικής πολιτικής του ΤενΚάτε - και όσων του την επέτρεψαν (βλ. Αντωνίου ως football manager) ή και διευκόλυναν - σε ό,τι αφορά τη διαχείριση του υλικού της ομάδας.

Πολύ καλούς παίκτες όπως οι Μάτος, Ν'Ντόι, Ίβανσιτς, τους ξαπέστειλε. Τον Κλέιτον σχεδόν τον αχρήστευσε.

Τελοσπάντων τέλος καλό όλα καλά.

Ανώνυμος είπε...

Και μετά τα σοβαρά,

ΜΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ... όπως μου ζήτησε ο οπαδός της Σκόντα Ξάνθης:

Την ώρα που η ομάδα μας προχωράει με αξιώσεις το δρόμο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, πιθανά και του νταμπλ - έχοντας ακόμα ανοιχτό το δρόμο και στην Europa League -, ορισμένοι δεν έχουν άλλη δουλειά να κάνουν από το να την απαξιώνουν με την παραμικρότερη ευκαιρία και να βρίζουν όσους τους βάζουν στη θέση τους με απλά και λογικά επιχειρήματα.

Του ενός λ.χ. το γραμμόφωνο έχει κολλήσει στην "ανίκανη διοίκηση", που το επαναλαμβάνει μονότονα, ασταμάτητα και με ακραία εμπάθεια με το παραμικρότερο στραβοπάτημα της ομάδας, με οποιοδήποτε λάθος, με αφορμή την όποια έλλειψη, ή με την παραμικρότερη καθυστέρηση ή αναβολή σε κάποιο σχεδιασμό της.

Το άτομο αυτό είναι τόσο ένθερμος οπαδός του Παναθηναϊκού και κυρίως τόσο αξιόπιστο κι αντρίκειο άτομο, που, αφού μας συστήθηκε σαν οπαδός της Σκόντα Ξάνθης κοροϊδεύοντας κι εμάς και την ομάδα μας έπειτα από μια ήττα της στα Πηγάδια, στη συνέχεια άρχισε να το παίζει "παναθηναϊκός" μόνο και μόνο για να επαναλαμβάνει απαράλλαχτα τα περί "ανίκανης διοίκησης" ακόμα και μετά την προπέρσινη αλλαγή, χωρίς ποτέ να μιλήσει ποδοσφαιρικά και ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΧΑΡΑ ΟΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ή ΤΗΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΛΟ ΧΑΡΤΙ - όλα αυτά τα ... ωραία δηλώνοντας, όποτε στριμωχνόταν, ότι θα προτιμούσε να πάρει το πρωτάθλημα η Σκόντα Ξάνθη και όχι ο Παναθηναϊκός (!) και σιωπώντας ή κάνοντας τον κινέζο όποτε του επισημάνθηκε ότι η αγαπημένη του Ξάνθη είναι χανουμάκι της Γαβριέλας.

Το (αναμενόμενο) κερασάκι σε όλη αυτή την τούρτα: το άτομο αυτό έκανε και κάνει την εμφάνισή του εδώ ΠΑΝΤΟΤΕ όταν η ομάδα μας στραβοπατάει, ή όταν παρουσιάζει το οποιοδήποτε πρόβλημα - δηλαδή όποτε μπορεί πιο εύκολα να χύσει ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ -, και ΠΟΤΕ όταν η ομάδα μας νικάει ή όταν πάει κάπου καλά.

Εννοείται, έπειτα απ' όλα αυτά, ότι το παραπάνω άτομο βρήκε ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ένθερμο υποστηρικτή εδώ: ποιόν άλλον; το γραφικό εκείνο παλικάρι, που σνομπάρει το πρωτάθλημα σαν "πρωταθληματάκι", που μεταξύ πολλών άλλων φαιδρών υποστηρίζει, χειμώνα καλοκαίρι, πως η ομάδα μας θέλει από 9 και πάνω μεταγραφές ... και που βλέπει όλους όσους διαφωνούν μαζί του σαν εγκάθετους του γέρο-Τουρτούρα.

Τσίου!

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Μπράβο στο Γιώργο Καραγκούνη που δεν υποτίμησε τον αντίπαλο του και ουσιαστικά με την απόδοση του άλλαξε τη ροή του αγώνα.

Ο Κάρα είναι αναντικατάστατος στο σημερινό Παναθηναικό, μαζί με τον Κατσούρ και τον Σάλπι.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΥΡΓΙΑΚΟΥ.....ΧΘΕΣ.

Ο Γκαλίνοβιτς τι άλλο πρέπει να κάνει για να αποδείξει ότι δεν κάνει για τον ΠΑΟ?

Η Ανόρθωση δεν παίρνει πακέτο και τους Βύντρα - Τζιόλη?

Θέλουν να ανανεώσουν το συμβόλαιο του Σιαρέγκι?

Δάρλας, Μπίαρσμιρ, Σιαρέγκι, Γκάμπριελ, Βύντρα, Τζιόλης, Μαρίνος, Πετρόπουλος, Γκαλίνοβιτς, πρέπει να μας αποχαιρετήσουν το καλοκαίρι και στη θέση τους να έρθουν ΠΟΛΥ καλοί παίκτες.

ΑΡΚΕΤΑ με τους Μελίσσηδες του ΠΑΟ. ΑΡΚΕΤΑ.......

Υ.Γ.1 Κρουλιάρα κελαηδάς τώρα ή τρία πουλάκια κάθονται....είσαι αστείος φίλε.....βαφτίζεις όποιους δε σου αρέσει η γνώμη τους οπαδούς άλλης ομάδας και μετά μιλάς για επικοδομητική κριτική......κότα του πληκτρολογίου.....άκου τσίου χαχαχα....α ρε φλώρε.....χαχαχα...

Υ.Γ.2 Ακόμα για τον Τεν Κάτε γράφει ο κλώνος της Εύα Μπράουν? Ρε τι έχουμε πάθει......ας πάει Ολλανδία....εκεί πολλά είναι....νόμιμα. ;-)

Υ.Γ.3 Αλήθεια σε ποιά ομάδα θα είναι βοηθός προπονητή ο άσχετος? ή θα πάρει σύνταξη? Τι προπονητές έχουν περάσει από αυτή την ομάδα δε λέγεται. Καταστρόφα. Αλλά είχαμε ποτέ σοβαρή διοίκηση ώστε να έχουμε και καλό προπονητή?

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Φυσικά το DERBY kαι ο φλώρος δεν κάνουν κουβέντα για την απόδοση του Καραγκούνη.

Έτσι για να βλέπουμε "ποιοί" ακολουθούν γραμμές και θέλουν το κακό του ΠΑΟ.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΥΡΓΙΑΚΟΥ ΑΜΕΣΑ ΜΑΛΑΚΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

κλώνε του Μάρκελου ΝΥΧΤΑ,

εκνευριστήκαμε, εκνευριστήκαμε;

:-pppp
:-ppppppp

Ανώνυμος είπε...

Και για να σοβαρευτούμε, αφήνοντας το Μάρκελο ουίτ ΝΥΧΤΑ να διορθώνει το καλσόν του:

ΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ και φυσικά

"Ο Τάσος Κάκος του συνδέσμου Κέρκυρας θα διευθύνει την αναμέτρηση Καβάλα-Ολυμπιακός, για τη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος."

Θυμίζω: ο Κάκος είναι ο υποτιθέμενος "παναθηναϊκός" (κάτι σαν τον οπαδό της Σκ.-Ξ. ας πούμε), που ο Τζίμης Γραμμένος, πρόεδρος της Θ7 Κέρκυρας είχε "νουθετήσει" πριν από ένα συγκεκριμένο ματς σε πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΦΩΣ με τα εξής ωραία, ολυμπιακά λόγια:

"Να φροντίσει να σφυρίξει σωστά, όπως πρέπει, αν θέλει να πίνει ήσυχος τον καφέ του εδώ στην Κέρκυρα".

Εισαγγελέας δεν παρενέβη. Φυσικά.

Τι δηλαδή, νομίζατε πως ο Πράκτορας θα το άφηνε έτσι το πρωτάθλημα;

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Φλώρε άλλα λόγια να αγαπιόμαστε όπως πάντα.

Τόσο πολύ σε πονάει να μιλήσεις για τα προβλήματα της ομάδας μας?

Πάντα φταίνε οι άλλοι, η ομάδα μας ποτέ.

Υπάρχουν άτομα εδώ μέσα που θέλουν να κριτικάρουν τα κακώς κείμενα και όχι μόνο να σκύβουν (καλά εσένα σου έμεινε η συνήθεια ;-) ) στις ταγές της εκάστοτε διοίκησης.

Δεν είμαστε όλοι yes sir, fuck me sir i like it.......

Όλα καλώς καμωμένα είναι για σένα.

Σαν τον εγκέφαλο σου ένα πράμα.

Στάχτη και μπούρμπερυ. ;-)

Έλα ας μιλήσουμε πόσο μεγάλος πρόεδρος ήταν ο Βαρδινογιάννης. Θα ξεκινήσεις εσύ ή να προλογίσω?

:-))

Α ρε νούμερο.......κότα του πληκτρολογίου.....

Υ.Γ. Όχι κοριτσάρα μου δε με εκνευρίζουν φλώροι. Μόνο με διασκεδάζουν. Μήπως είσαι ο Μαρίνος? :-)

Ξανθιώτης είπε...

Τουρτούρα, αν επαναλαμβάνεις ένα ψέμα συνεχώς, δεν γίνεται αληθινό. Απλώς δείχνεις σε όλους ότι είσαι ηλίθιος!

Εσύ βέβαια δεν χρειάζεται να το αποδείξεις τώρα. Από την "απομόνωση των Γιαννακόπουλων" φάνηκε καθαρά ότι κολλάς σε διάφορα και τέλειωσε, ότι και να σου πουν δεν ξεκολλάς με τίποτα!

Και όπως είπε και κάποιος σοφός: "ο έξυπνος δέχεται το λάθος του, ο πονηρός βρίσκει δικαιολογίες, ο βλάκας απλώς επιμένει".

Ξανθιώτης είπε...

Ρε Τουρτούρα! Ακόμη δεν έχει βγει ο Ανώνυμος να με βρίσει!!! Τι έγινε; Δηλαδή και ο Ανώνυμος σε κατάλαβε και σε έφτυσε;;; Χωρίσατε; Δεν σε αγαπάει πια;;;

:-))))))

Ανώνυμος είπε...

Μαρκέλα και Ξανθούλα,

κορίτσια, έχετε αρχίσει τις υστερίες και θα γεράσετε πρόωρα!

:-)))

Α, κι εσύ Ξανθούλα,

θα τολμήσεις να παραθέσεις ΑΚΡΙΒΩΣ, ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ (όπως έκανα εγώ για τα δικά σου τα χαϊρια) όσα έλεγα περί "απομόνωσης των Γιαννακόπουλων" τότε που για ένα φεγγάρι τα είχανε φτιάξει ο Ραλίστας με το Βγενό ...

... ή δεν σε παίρνει, γιατί θα φανεί για άλλη μια φορά το σκισμένο σου καλσόν;

:-0
:-pppp

Ανώνυμος είπε...

Κι αφήνοντας τα "κορίτσια" στις υστερίες τους, επιστρέφω στα σοβαρά θέματα, που απασχολούν την ομάδα μας.

Δεν ξέρω αν και πόσοι είχατε πάρει είδηση εκείνο το πρωτοσέλιδο του ΦΩΤΟΣ με τη (και καλά) "συνέντευξη" - στην ουσία "απειλητικό σημείωμα" προς τον Κάκο - του Κερκυραίου Τζίμη της Θ7 παραμονές αγώνα.

Ήταν πραγματικά από αυτά τα πρωτοσέλιδα, που σε ευνομούμενες χώρες θα οδηγούσαν σε αυτεπάγγελτη δίωξη.

Εδώ, φυσικά, κανενός δεν ίδρωσε το αυτί.

Ούτε - εννοείται! - της άμεσα θιγόμενης ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Που θα έπρεπε να κινήσει τις διαδικασίες δίωξης άμεσα ή έμμεσα.

Αλλά τι λέω; Εδώ έφαγε κοτζάμ Ριζούπολη κι αντί να φέρει το θέμα στην ΟΥΕΦΑ, έκανε χοντρό τουμπεκί...

Φέτος έδειξε κάπως καλύτερα αντανακλαστικά. Πρέπει όμως να είναι έτοιμη για χοντρό παιχνίδι από τη μεριά του Θείου. Αργά ή γρήγορα.

Ξανθιώτης είπε...

Σιγά να μην ψάχνω να βρω τις μπούρδες που αράδιαζες επί ένα μήνα, κακομοίρη! Μήπως είναι το πρώτο ή το τελευταίο θέμα που κόλλησες; Απλά ήταν από τα πιο γελοία και οφθαλμοφανή.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Εκνευρίστηκε το φλωράκι? ;-)

Δε θα σε αφήσω σε φλωρό κλαρί. :-)

Κρυουλιάρα, που είναι ρε συ οι "ανώνυμοι" υποστηρικτές σου?

Έχω δει φλωριά αλλά σαν και σένα......

Τρούμπα έτσι? ;-)

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

ΕΠΕΣΕ, ΒΛΕΠΩ, ΠΑΝΙΚΟΣ!

Ξαναπάμε για να γελάσουμε κι άλλο:

Την ώρα που η ομάδα μας προχωράει με αξιώσεις το δρόμο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, πιθανά και του νταμπλ - έχοντας ακόμα ανοιχτό το δρόμο και στην Europa League -, ορισμένοι δεν έχουν άλλη δουλειά να κάνουν από το να την απαξιώνουν με την παραμικρότερη ευκαιρία και να βρίζουν όσους τους βάζουν στη θέση τους με απλά και λογικά επιχειρήματα.

Του ενός λ.χ. το γραμμόφωνο έχει κολλήσει στην "ανίκανη διοίκηση", που το επαναλαμβάνει μονότονα, ασταμάτητα και με ακραία εμπάθεια με το παραμικρότερο στραβοπάτημα της ομάδας, με οποιοδήποτε λάθος, με αφορμή την όποια έλλειψη, ή με την παραμικρότερη καθυστέρηση ή αναβολή σε κάποιο σχεδιασμό της.

Το άτομο αυτό είναι τόσο ένθερμος οπαδός του Παναθηναϊκού και κυρίως τόσο αξιόπιστο κι αντρίκειο άτομο, που, αφού μας συστήθηκε σαν οπαδός της Σκόντα Ξάνθης κοροϊδεύοντας κι εμάς και την ομάδα μας έπειτα από μια ήττα της στα Πηγάδια, στη συνέχεια άρχισε να το παίζει "παναθηναϊκός" μόνο και μόνο για να επαναλαμβάνει απαράλλαχτα τα περί "ανίκανης διοίκησης" ακόμα και μετά την προπέρσινη αλλαγή, χωρίς ποτέ να μιλήσει ποδοσφαιρικά και ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΧΑΡΑ ΟΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ή ΤΗΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΛΟ ΧΑΡΤΙ - όλα αυτά τα ... ωραία δηλώνοντας, όποτε στριμωχνόταν, ότι θα προτιμούσε να πάρει το πρωτάθλημα η Σκόντα Ξάνθη και όχι ο Παναθηναϊκός (!) και σιωπώντας ή κάνοντας τον κινέζο όποτε του επισημάνθηκε ότι η αγαπημένη του Ξάνθη είναι χανουμάκι της Γαβριέλας.

Το (αναμενόμενο) κερασάκι σε όλη αυτή την τούρτα: το άτομο αυτό έκανε και κάνει την εμφάνισή του εδώ ΠΑΝΤΟΤΕ όταν η ομάδα μας στραβοπατάει, ή όταν παρουσιάζει το οποιοδήποτε πρόβλημα - δηλαδή όποτε μπορεί πιο εύκολα να χύσει ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ -, και ΠΟΤΕ όταν η ομάδα μας νικάει ή όταν πάει κάπου καλά.

Εννοείται, έπειτα απ' όλα αυτά, ότι το παραπάνω άτομο βρήκε ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ένθερμο υποστηρικτή εδώ: ποιόν άλλον; το γραφικό εκείνο παλικάρι, που σνομπάρει το πρωτάθλημα σαν "πρωταθληματάκι", που μεταξύ πολλών άλλων φαιδρών υποστηρίζει, χειμώνα καλοκαίρι, πως η ομάδα μας θέλει από 9 και πάνω μεταγραφές ... και που βλέπει όλους όσους διαφωνούν μαζί του σαν εγκάθετους του γέρο-Τουρτούρα.

Τσίου!

Ξανθιώτης είπε...

Κανείς δεν απαξιώνει την ομάδα. Τους ανίκανους, τους ηλίθιους και τους κολλημένους απαξιώνουμε!

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Squarelogic γράψε ένα νέο θέμα γιατί έχω χάσει τα αυγά και τα πασχάλια με τις δημοσιεύσεις, τις νέες και τις νεότερες και τις παλιές και τις παλιότερες.

Ακόμη παραμιλάει αυτός?

Βρε συ κανείς δε διαβάζει τις μπούρδες που λες, το έχεις καταλάβει?

Οι 3 μας απομείναμε σε αυτό το blog μόνο και μόνο από τον εγωισμό σου.

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΟΥ.

Εσύ δεν κάνεις κριτική γιατί είσαι και τυφλωμένος και εγκάθετος.

Γκοτζαλάκι είσαι.

ΖΗΤΩ Ο ΒΑΡΔΙΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΡΤΟΥΡΑ.

:-)

Ανώνυμος είπε...

eftixws pou afto to katefthinomeno sixama o pappas pire poulo kai den grafei pleon

mitsaras

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Μητσάρα το σίχαμα είναι ο Τουρτούρας. Ο Παππάς είχε ήθος σε πληροφορώ. Απλά κάτι έγινε με το DERBY και πρέπει να τον απέλυσαν. :-))

Τον Τουρτούρα τον κρατάνε ακόμη (ποιός ξέρεις τι τους δίνει για αντάλλαγμα :-)) ) για να βαστάει τη Βαρδινογιαννική σημαία ψηλά.

Πρώτος ο Ξανθιώτης και μετά εγώ αποκαλύψαμε τον ύποπτο ρόλο του (φαίνεται και από τα δημοσιεύματα του ότι είναι εγκάθετος) και από τότε τον "τρέχουμε".

Εξαφάνιση των σκουλικών....όσο φασιστικό και να ακούγεται.....μόνο τότε ο ΠΑΟ μας θα ορθοποδήσει. Μόλις φύγει ο Βαρδινογιάννης, ο Γκότζος και τα σκουλίκια που έσπειραν.

Ο αγώνας συνεχίζεται.

Ανώνυμος είπε...

Μητσάρα,

το τσέκαρα κι είχα κάνει λάθος: αν το ματς με ΠΙΕΡΙΚΟ πήγαινε ισοπαλία, θα είχαμε παράταση και όχι ρεβάνς στην Κατερίνη. Ευτυχώς περάσαμε ... από τη χαραμάδα.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Μια ακόμα ενδιαφέρουσα πληροφορία, για όποιον τον ενδιαφέρει η ομάδα:

ο ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ, που λένε ότι συζητάνε να έρθει, έχει ύψος ... 1,65μ!

Καλά, για το ύψος της άμυνας δεν παραπονιούντουσαν, για ψηλό αμυντικό να καθαρίζει τις κεφαλιές δεν έλεγαν ότι έψαχναν ...

... σε "νάνο" επιθετικό κατέληξαν;

!!!!!!!!!!!!

'Η απλά ψάχνονται να διώξουνε τον ΣΑΛΠΙ;

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Απόσπασμα που έχει ενδιαφέρον από συνέντευξη του Τούρκου ποδοσφαιριστή της Λάρισας στο contra.gr:

"Ολυμπιακός ή Παναθηναϊκός; Σε τι χρώμα θα βαφτεί ο τίτλος αυτή τη σεζόν;

Εμένα μου αρέσει το χρώμα του Παναθηναϊκού, το πράσινο, και η ομάδα η ίδια. Δεν μπορώ να καταλάβω, όμως, γιατί κάθε χρόνο το πρωτάθλημα το παίρνει ο Ολυμπιακός...

Τι ακριβώς δεν μπορείς να καταλάβεις;

Εντάξει, είναι ένα μεγάλο κλαμπ με πολλούς φιλάθλους, καλό γήπεδο και όλοι, μα όλοι, τον στηρίζουν. Όμως και ο Παναθηναϊκός είναι ένα μεγάλο κλαμπ, με ιστορία. Προσωπικά θα ήθελα να δω και κάτι διαφορετικό. Μια άλλη ομάδα να παίρνει το πρωτάθλημα, ακόμα κι η Λάρισα, η Ξάνθη, κάποια άλλη επαρχιακή. Δεν έχετε βαρεθεί ένα πρωτάθλημα τόσο προβλέψιμο; Ξεκινά το πρωτάθλημα και ξέρουμε ήδη ποιος θα το πάρει. Κάποιος πρέπει να το σταματήσει αυτό. Δυστυχώς δεν θα είμαστε εμείς αυτή τη χρονιά..."

Πάει ο Μετίν. Όλο το κύκλωμα θα πέσει να τον φάει το φουκαρά...

Ξανθιώτης είπε...

Μαύρη νύχτα, μη λες τέτοια. Θα του μπει του κολλημένου ότι είσαι ΑΕΛ!!! Θα θυμηθεί κι ότι ο ΠΑΟ έχασε κύπελλο από την Λάρισα, οπότε άστα να πάνε! Είναι που είναι παρανοϊκός, να μην τον τρελάνουμε τελείως! Θα χάσουμε και τις μπουρδο-αναλύσεις! Μετά με ποιον θα σπάμε πλάκα; :-)

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Ξανθιώτη μια και μου θύμησες το γκοτζαλάκι τον Τουρτούρα, ποιά είναι η αγαπημένη του ταινία ξέρεις?

Αυτή:

http://www.passionshop.com/Gonzo-My-Arse-VOD117642.html

;-)

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ...

Μετά τις πρωτοσέλιδες απειλές του Τζίμη Θ7 προς τον διαιτητή Κάκο, κι επειδή παίζει η επιστροφή του Πουστίγιο στον ΟΣΦΠ, ας θυμηθούμε:

Σε συνέντευξη, που παραχώρησε ο Καστίγιο στον «Real FM» στις 24 Φεβρουαρίου του 2008, ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού είπε:

«Ο Τάκης (Λεμονής) είναι μέσα σε αυτούς. Ότι θα του πουν θα το κάνει. Είναι τυχαίο που όταν ήταν στον Λεβαδειακό φάγαμε τρία γκολ και δεν πέσανε στην δεύτερη κατηγορία; Και τώρα ξαναγυρνάει. Αυτά είναι όλα τυχαία;»

Μήπως θα πρέπει, τώρα που ξαναγυρνάει στα ... πάτρια εδάφη, να τον επισκεφτεί ο Εισαγγελέας και να του ξεσκονίσει τη μνήμη;

Τι δηλαδή; Μόνο μια δήλωση του Γιούρκα (για τα γκάζια του) θυμούνται ετεροχρονισμένα και πάνε να ξεσκονίσουν;

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Ίδιες περίπου δηλώσεις με τον Μετίν (απλά δεν είχε αναφέρει τον ΠΑΟ) είχε κάνει πρόσφατα και ο Φιλομένο.

Ήδη του την "πέσανε" (από sport24.gr):

""Δεν είναι καλό να παίρνει 13 χρόνια η ίδια ομάδα του πρωτάθλημα"

Πρόσφατα δήλωσες σε συνέντευξη σου ότι είναι καλό να μην πάρει ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα;

"Δεν θέλω να παρεξηγηθώ. Εκτιμώ τον Ολυμπιακό και τους φιλάθλους του. Γνωρίζεις καλά ότι πέρυσι έφτασα μια ανάσα από τον Ολυμπιακό, αλλά δεν πήγα γιατί ο Αστέρας δε συμφώνησε στα χρήματα. Όμως άλλο αυτό και άλλο μια ομάδα σε μια χώρα να παίρνει το πρωτάθλημα 13 χρόνια. Δεν είναι καλό για την εικόνα της ποδοσφαιρικής χώρας. Δεν σε αντιμετωπίζουν σοβαρά ως πρωτάθλημα.

Είναι καλό να αλλάζουν οι ομάδες που πρωταγωνιστούν, διότι έτσι υπάρχει μεγαλύτερη ισορροπία σε όλους τους τομείς. Και κυρίως οικονομικά. Όταν μια ομάδα, όχι από τις μεγάλες, καταφέρει να βγει στην Ευρώπη τότε θα αποκτήσει εμπειρία και οικονομικά θα είναι πιο ισχυρή. Με αυτό τον τρόπο θα μπορεί να επενδύσει και να γίνει ανταγωνιστική. Και πιστεύω ότι ο ανταγωνισμός σημαίνει πρόοδο. Αυτό ήταν που ήθελα να πω και τίποτα παραπάνω"."

Ρε το φουκαρά το Μετίν τι τον περιμένει. Απολογία στα κόκκινα μήντια.........

Ξανθιώτης είπε...

Η Μάντσεστερ Γιουνάϊντετ έχει πάρει 3 πρωταθλήματα σερί. Φέτος είναι δεύτερη μετά την Τσέλσι και έχει ελπίδες να πάρει και το τέταρτο. Τέσσερα πρωταθλήματα σερί δεν έχει πάρει ΠΟΤΕ κανείς στην Αγγλία! Δηλαδή έχει τα τελευταία χρόνια τρομερή επιτυχία!

Σήμερα νίκησε άνετα 3-0, εντός έδρας. Και οι φανατικοί της οπαδοί φώναζαν να φύγουν οι ιδιοκτήτες!!!!!!

Ο λόγος είναι τα οικονομικά αλλά δεν έχει σημασία. Φανταστείτε όμως τι θα έψελνε στους οπαδούς ο Τουρτούρας!

Άραγε οι ιδιοκτήτες στην Αγγλία αγοράζουν κι αυτοί κάποιους κακομοίρηδες για να το παίζουν οπαδοί σε φόρουμ και τύπο;


http://soccernet.espn.go.com/report?id=269802


Chants of "We want the Glazers out" from the Stretford End emphasised the debt mountain being carried by the Red Devils.

Ξανθιώτης είπε...

Το παραπάνω βέβαια απευθύνεται και σε όσους πιστεύουν ότι με ένα πρωτάθλημα ανά δεκαετία, ξεχνάμε όλα τα στραβά, και όλη την ανικανότητα των ιδιοκτητών τόσα χρόνια τώρα.

Όταν μάλιστα:

1. Η ομάδα δεν παίζει καλά. Συνήθως δεν βλέπεται. Απλώς έχει κάποιες καλές μονάδες που την ξελασπώνουν.

2. Οι βασικοί αντίπαλοι φέτος τυχαίνει να είναι ανύπαρκτοι.

3. Η διοίκηση μας δουλεύει κατάμουτρα λέγοντας ότι θα πάρουμε χάμερ ή κίλερ, και ότι δεν υπάρχει θέμα χρημάτων και θα ξοδευτούν όσα πρέπει για τον κατάλληλο, κλπ. Ξεκάθαρη κοροϊδία. Απευθύνονται σε βλάκες. Πιστεύουν ότι είμαστε βλάκες. (Ίσως και να είμαστε αφού τόσα χρόνια δεν τους έχουμε φτύσει...)


Από κει και πέρα, χαιρόμαστε κι εμείς που κερδίσαμε εντός έδρας με 2-1 τον Πιερικό, με γκολ στα τελευταία λεπτά. Όμως δεν θα τρέξουμε και στο συντριβάνι από τη χαρά μας! Μόνο οι απολύτως ανεγκέφαλοι και οι πληρωμένοι ξετρελαίνονται με κάτι τέτοια ντέρμπι με τον Πιερικό.

Doken είπε...

Η ομάδα κινείται σε ρηχά νερά. Οι πέντε βαθμοί είναι σημαντικό προβάδισμα, αλλά και τίποτε παράλληλα. Αν δεν πουλήσουμε σύντομα τίποτα μούσμουλα και μας κάνουν τη μέτρια άμυνα χωνί κανάς Άρης, κάνας ΠΑΟΚ, κάνας Αστέρας και πολλοί άλλοι. Γιατί φέτος το πρωτάθλημα μπορεί να μην έχει κάνα σούπερ θέαμα αλλά οι ομάδες είναι όλες σφιχτές. Η ψαλίδα που λέμε, έχει κλείσει και όλοι παλεύουν να σωθούν. Πιο πολύ από όλους φοβάμαι τον Άρη, παίζει μπάλα, έχει έδρα, έχει κίνητρο και τον έχουμε επόμενη Κυριακή εκτός. Καλός ο Κούπερ. Για πέρνα καμιά βόλτα και από Παιανία ρε μάγκα, μήπως σου αρέσει το κλίμα.

Μεταγραφή δε γίνεται, στόπερ δεν παίρνουμε, η άμυνα μπάζει, το κέντρο κομπάζει και ο Πιερικός πήγε να μας σκαρώσει το παιχνιδάκι. Η ομάδα μας ήταν για γέλια με τον Πιερικό.

Αυτό που μετράει τώρα είναι νίκη με τον Πανθρακικό σήμερα Κυριακή. Τι μας λες μωρέ; Ρε καθίστε που σας λέω. Εδώ με τον Πιερικό ματώσαμε ποιος θα βάλει γκολ. Ο Σισέ δεν παίζει, ο Κωστής δεν παίζει, ο Λέτο δεν παίζει. Αυτοί οι τρεις μαζί έχουν βάλει φέτος 27 γκολ. Για να δούμε.

Ο Κακόφημος
DERBY

(Αυτή είναι η "γραμμή" των τσάτσων.)

Doken είπε...

Η διοίκηση μας δουλεύει κατάμουτρα λέγοντας ότι θα πάρουμε χάμερ ή κίλερ, και ότι δεν υπάρχει θέμα χρημάτων και θα ξοδευτούν όσα πρέπει για τον κατάλληλο, κλπ.

Καθώς αν ξέραμε τι ακριβώς θέλαμε, και υποτίθεται δηλαδή ένα στόπερ, αυτό το ξέραμε από ... πέρυσι. Οπότε λογικά θα έπρεπε ήδη να είχαμε κάνει τις χαρτογραφήσεις μας, τα πλάνα μας, τις λίστες μας, τις επαφές μας και η μεταγραφή να είχε ολοκληρωθεί.

Επομένως συμβαίνουν δυο τινά. Ή ποτέ δεν ασχοληθήκανε με αυτή την ιστορία όλο το προηγούμενο διάστημα, ή δεν πιστεούν ότι υπάρχει λογος να αποκτήσουμε ένα στόπερ και απλά συντηρούν μια κατάσταση για να περνάνε οι μέρες.

Κώστας Γκότζος
DERBY

(Αυτή είναι η "γραμμή" των τσάτσων)

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Ξανθιώτη έχεις δίκιο.

Doken - by the way is DoNken αν δεν απατώμαι - τι αποδεικνύεις με την παράθεση σου?

Ότι εγώ και ο Ξανθιώτης - καθώς και κάθε οπαδός που φωνάζει εδώ ΧΡΟΝΙΑ - είμαστε τσάτσοι ή την απόλυτη ξεφτίλα του Γκότζου και της παρέας του που αποθέωναν μεταγραφές επιπέδου Ζουτάουτας, Μάριτς, Άλντριτς, Επαλέ, Μίτου και πάει λέγοντας, μόνο και μόνο επειδή τις είχε κάνει ο Βαρδινογιάννης, ενώ τώρα ως καλοί έμμισθοι κάνουν σκληρή κριτική στην τωρινή διοίκηση με σκοπό την επιστροφή του ραλίστα πάνω σε άσπρο άλογο?

Η κριτική στην τωρινή διοίκηση δε σημαίνει επιστροφή του ραλίστα (που θυμίζω είναι ο μεγαλομέτοχος και η κριτική αφορά κυρίως ΑΥΤΟΝ). Μην τα μπερδεύουμε τα πράγματα γιατί θα μας τρελάνεται. Εμείς λέμε να σηκωθούν και να φύγουν ΟΛΟΙ όσοι παίζουν παιχνίδια στην πλάτη του ΠΑΟ (με το ραλίστα πρώτο και καλύτερο) και να έρθει ένας άνθρωπος με λεφτά και όραμα ώστε να επενδύσει στον ΠΑΟ όπως έκανε ο Γιαννακόπουλος με το μπασκετικό ΠΑΟ.

ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ ΦΙΛΕ.

Ο κόσμος του ΠΑΟ - οι υγιώς σκεπτόμενοι - καταλαβαίνουν τη διαφορά μην ανησυχείς.

Αμφισβητείς ότι μας δουλεύουν ψιλό γαζί?

Το πρωτάθλημα είναι η επωδός (αυτό δε σημαίνει ότι δε θέλω να το κατακτήσουμε και ότι δε θα το πανηγυρίσω).

Για την ομάδα δε λέει κανείς κουβέντα όμως.

Doken είπε...

Ακόμα να καταλάβεις;

Στην πραγματικότητα, λέγοντας αυτά που λες (και ο Ξανθιώτης επίσης), παίζεις την κασσέτα τους, που περιέχει το σουξέ 'και τι άλλαξε, τι με Μάριτς, τι με Σισέ δεύτεροι θα είμαστε'. Πρέπει να καταλάβεις ότι πέφτοντας σε αυτή την παγίδα κάνεις κακό στον Παναθηναϊκό και μόνο. Εάν πείσεις δε και άλλους (καθότι αυτό είναι ουσιαστικά ένα δημόσιο forum), τόσο το κακό που κάνεις είναι διπλό... (Τρίφυλλος)

Ξανθιώτης είπε...

1) Κανένας, μα κανένας, δεν λέει συνεχώς ψέματα. Τότε δεν θα τον άκουγε κανείς. Ακόμη κι ο πιο πουλημένος ηλίθιος, θα πει και κάποιες αλήθειες.

2) Αν μια αλήθεια την λέει κάποιος πουλημένος, δεν σημαίνει ότι γίνεται ψέμα. Παραμένει αλήθεια. Και ο πουλημένος, παραμένει πουλημένος. Γι αυτό δεν με ενδιαφέρει τι λέει το Ντέμπι.

3) Τις ομάδες τις φτιάχνουν και τις χαλάνε οι ιδιοκτήτες, όχι οι οπαδοί. Η Λίβερπουλ έχει να πάρει πρωτάθλημα 20 χρόνια; Φταίνε οι οπαδοί; Όχι βέβαια! Φταίνε οι ανίκανοι ιδιοκτήτες της που μαλώνουν μεταξύ τους, δεν αγοράζουν τους παίκτες που χρειάζεται, δεν ξέρουν από ποδόσφαιρο, και μοναδικός τους σκοπός είναι να φτιάξουν νέο γήπεδο και να τα κονομήσουν! (Χμ ... κάτι μου θυμίζει...)

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Donken είναι η άποψη σου με την οποία βέβαια δε συντάσσομαι.

Έχουμε διαφορετική οπτική πως να το κάνουμε.

Και εγώ θεωρώ απόψεις σαν τη δική σου επικίνδυνες ακριβώς επειδή είναι ένας δημόσιος χώρος και φοβάμαι μην την ασπαστούν και άλλοι......

Οι απόψεις δεν είναι επικίνδυνες.

Οι πράξεις ανίκανων ανθρώπων είναι. ;-)

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   201 – 240 από 240   Νεότερο› Νεότερο»