Παρασκευή, Ιουλίου 03, 2009

Νυν αποδεσμεύσεις τον παίκτη σου,Δέσποτα...

(Μεγαλ)Αλέξανδρος Τζιόλης:
Τσολιά μου,σου δόθηκε η ευκαιρία να φορέσεις την πράσινη φανέλα σε πολύ νεαρή ηλικία αλλά δεν δικαίωσες όσους πίστευαν σε σένα.Παρέμεινες βασικός περισσότερο απ'ότι θάπρεπε λόγω περιοριστικής πολιτικής επενδύσεων της ιδιοκτησίας και της συνήθειας να βαφτίζουν το κρέας ψάρι.Σου δόθηκε η δυνατότητα να πας δανεικός στο μέσο της σεζόν και με λίγα σχετικά χρήματα στην ομάδα που ήθελες(και της οποίας είχες κλείσει το σπίτι...)αλλά δεν κατάφερες να πείσεις τον προπονητή της ο οποίος δήλωσε οτι περίμενε περισσότερα από σένα.Αντί η ΠΑΕ να κόψει μαχαίρι τις συζητήσεις με την Βέρντερ που έκανε παζάρια στο ποσό της οψιόν αγοράς που είχε συμφωνήσει,τήρησε διαλλακτική σταση περιμένοντας βελτίωση της γερμανικής προσφοράς,έχοντας παγώσει τις υψηλότερες ιταλικές.
Και τώρα που οι Γερμανοί έχουν πονηρά εξαφανισθεί,μας λες οτι σνομπάρεις το Καμπιονάτο και δεν πας στην Αταλάντα και ζητάς να μείνεις ελεύθερος.
Όπως το βλέπω εγώ,Αλέξανδρε,αγόρι μου,έχεις 3 επιλογές.
1)πας Αταλάντα τυλιγμένος και με ροζ κορδέλα άμα θέλουν
2)βάζεις απ την τσέπη σου την διαφορά της προσφοράς της Βέρντερ απ αυτήν της Αταλάντα και πας όπου θες.
3)κάνεις καθε μερα ατομική προπόνηση στις 6.30 το πρωί και κουβαλάς τις μπάλες της Golden Team για τα επόμενα χρόνια του συμβολαίου σου,προς γνώσιν και συμμόρφωση.
Καλά τα δικαιώματα του εργαζόμενου,αλλά δεν προσελήφθης ως ελεύθερος απ την αγορά εργασίας.Η ομάδα πλήρωσε για να αγοράσει τα διαιώματα σου,σου έδωσε πλουσιοπάροχα την ευκαιρία να εξελιχθείς,ν'αποκτήσεις εμπειρίες που ούτε τις φανταζόασουν στην προηγούμενη απασχόληση σου,να αυξήσεις κατακόρυφα την αξία σου.Το να έχεις την απαίτηση όλα αυτά να αγνοηθούν για να καρπωθείς εσύ μεγαλύτερο συμβόλαιο απ την Βέρντερ,εκτός από τεράστια αχαριστία είναι και παράλογο.Ένας Κυργιάκος μας φτάνει.
Και στην τελική,δείχνεις ακριβώς τη νοοτροπία που σε μετέτρεψε σε κόκκινο πανί για την εξέδρα:'δημόσιος υπάλληλος",αδιάφορος,παρτάκιας....
Γι'αυτό ας ρωτήσει ο Πατέρας τον Θείο(με τον οποίον έχει κι επαφές τελευταία) πως τύλιξε σε συκευασία αμπαλάζ τον αγαπημένο του Νέρι και τον έστειλε εκεί που τον συνέφερε.

ΛΕΟΝΤΙΟΥ. ΟΚ,τραυματίστηκες εν δράσει(πέφτοντας άτσαλα κι όχι απο ηρωισμό).Η ομάδα έφερε απ το εξωτερικό κορυφαίο ειδικό γιατρό για να σε χειρουργήσει,έκανε οτι ήταν δυνατό για την αποκατάστασή σου,και πλήρωσε εξολοκλήρου 2 χρόνια το συμβόλαιο σου κι ας μην έπαιξες ούτε εναν επίσημο αγώνα.Είναι λογικό να θέλει να διατηρήσει το δικαίωμα να σε εντάξει ξανά στην ομάδα,δίνοντας σου την ευκαιρία να πάρεις συμμετοχές κάπου αλλού για ν'άποδείξεις οτι μπορείς να ξαναπαίξεις σε πρωταγωνιστικό επίπεδο(που προσωπικά πολύ αμφιβάλλω μετά από τέτοιο τραυματισμό).Το αίτημα για ελευθέρας μετά απ'όλα αυτά δείχνει αχαριστία.

ΜΑΝΤΖΙΟΣ.
Η κατάρα του να είσαι πρώτη μούρη στην Πλατεία...Δεν μπόρεσε ν'αποβάλλει ποτέ το ζαμανφού και χαλαρό υφάκι που απέκτησε όταν ήταν το χαιδεμένο παιδί της Ν.Σμύρνης.Εξαφανισμένος στους "μικρούς" αγώνες του ελλην.πρωταθλήματος,πενιχρή συγκομιδή τερμάτων, 4 χρόνια στην ομάδα δίχως ορατά σημεία βελτίωσης μέχρι φέτος.Κι αν μετά την πολύ ικανοποιητική φετινή του ευρωπαική χρονιά δεν βρίσκει πρόταση παρά από μικρομεσαία ιταλική ομάδα,δεν έχει παρά να κοιτάξει τον καθρέφτη για να δει τον φταίχτη.Κι επειδή η εναλλακτική του λύση θα είναι μικρότερη ελληνική ομάδα,ας χαμηλώσει την μυτούλα του,κι ας μαθει να τρώει το σπαγγέτι του al dente.

ΙΒΑΝΣΙΤΣ.
Αν και προσωπικά μου αρέσουν οι τεχνίτες παίκτες κι αυτοί που έχουν προσωπικότητα(και εκτός γηπέδου),ο Ιβ θα πρέπει να προβληματιστεί γιατί-παρά τ'αναμφισβήτητα προσόντα του- τόσοι προπονητές του δεν τον θέλουν με τίποτε στις ομάδες τους.Δεν μπορεί να είναι κάθε φορά στραβός ο γιαλός...

ΥΓ.
Με το οικονομικό άνοιγμα του Ολυμπιακού που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας τα πράγμα τα γίνονται πιο ξεκάθαρα για τους πολυμετοχικούς:Έναν στόπερ επιπέδου Μαρτσένα,έναν μεσοκηνυγό τύπου Άλεξ,κι ένα καλό δεξί μπακ(δεν μπορεί Τσεχία-Πολωνία ή Γαλλία να μην έχουν βρει έναν αξιόλογο μπακ με κόστος περί τα 2 εκ),επένδυση δηλ.άλλων 12-15 εκ,προστασία της ομάδας στο πρώτο διαιτητικό χειρουργείο και αφενός το επόμενο πρωτάθλημα που εξασφαλίζει τους Ομίλους του επόμενου Τσ.Ληγκ δεν χάνεται,αφετέρου διεκδικούμε με καλές πιθανότητες είσοδο και στους φετινούς ομίλους ώστε να μην καρπωθεί ο Κόκκαλης όλο το εθνικό pool,με στόχο την οικονομική εξουθένωση του Γαύρου.
Είναι η χρυσή ευκαιρία ν'αναστρέψουμε το άνοιγμα της ψαλίδας που είχε συντελεστεί στα χρόνια Τζίγγερ.

399 σχόλια:

1 – 200 από 399   Νεότερο›   Νεότερο»
pensierix είπε...

Είτε μας αρέσει είτε όχι η τρίτη επιλογή που προτείνεις square στη περίπτωση Τζιόλη δεν υφίσταται. Από τη στιγμή που υπάρχει συμβόλαιο και δεν υπάρχει αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή, η ΠΑΕ δεν μπορεί να απαντάει με καψώνια διότι θα είχαμε να κάνουμε με περίπτωση mobbing, και σε τέτοια θέματα η UEFA δεν αστειεύεται. Η ΠΑΕ είναι υποχρεωμένη να προπονεί τον παίκτη κανονικότατα κι ας μην το χρησιμοποιήσει ποτέ. Ούτε να τον υποχρεώσει να πάει κάπου που δε θέλει μπορεί. Παιχνίδια τακτικής είναι αυτά, με τον μάνατζερ του Τζιόλη να θέλει τον πελάτη του ελεύθερο, ώστε να κονομήσει αυτός και ο ποδοσφαιριστής περισσότερα χρήματα με τη μετακίνηση του παίκτη. Αν του ξεκαθαρίσεις όμως ότι ο πελάτης του θα ζεσταίνει την εξέδρα (αλλά θα προπονείται κανονικότατα όπως όλοι, χωρίς ιδιαίτερη μεταχείριση), τότε και ο μάνατζερ θα καταλάβει ότι το παιχνιδάκι δεν τον συμφερει. Παίκτης που μένει άπραγος, χάνει αξία...

ΥΓ
Αν συμπεριφερόταν έτσι ο Τζίγγερ, θα μιλούσαμε άραγε για το κ...παιδο τον Τζιόλη, ή για την κακιά ΠΑΕ που δε σέβεται τους παίκτες της, που όλοι στάζουν χολή με το που φύγουν από την Παιανία κτλ κτλ;(σημείωση, εγώ διαφωνώ με τέτοιου είδους πρακτικές, ακόμα κι αν έχουμε να κάνουμε με εργαζόμενους που κερδίζουν πολλά χρήματα και που τα συμβόλαια τους τα γράφουν εκεί που δεν πιάνει μελάνι, με την πρώτη ευκαιρία.)

Ανώνυμος είπε...

ΑΤΥΧΟΣ Ο ΤΖΙΩΛΗΣ.Αν ήταν αρχηγός ο Τζίγγερ, τώρα ο Τζιώλης θα ήταν ήρωας και λάβαρο της επανάστασης ενάντια στον καβούρια. Τώρα είναι κωλόπαιδο. Κι ας κοιτάζει απλώς το επαγγελματικό συμφέρον του όπως κάθε άνθρωπος. Κι ας μην κάνει κουφαλιές σαν τον Κυργιάκο, που έγινε ήρωας και λάβαρο του αντικαβουριακού αγώνα.
Α ρε βρεμένη σανίδα που χρειαζόμαστε.

zouk είπε...

Γενικα συμφωνω με το ποστ εκτος απο τα καψωνια στον Τζιολη.
Ειπαν στον πατερα του οτι θα βλεπει τα ματς απο την εξεδρα και αυτο νομιζω οτι αρκει.
Η περιπτωση 2 ειναι το πιο λογικο για εμενα και πολυ σωστα το γραφεις.Αφου σαν ομαδα εχω μια καλυτερη προταση απο αυτη της Βερντερ καλυψε την μου με δικα σου λεφτα.

squarelogic είπε...

pensierix

ΟΚ,υπερέβαλλα λίγο στην 3η επιλογή μου...το βαρδινογιαννικό παρελθόν βλέπεις...
-))
Υπάρχει μια ειδοποιός διαφορά με τις αντίστοιχες περιπτώσεις στα χρόνια Καπετάνιου ή Τζίγγερ:
τότε,παίκτες βρεθηκαν στην εξέδρα επειδή δεν συμφώνησαν με την μία στους όρους των αφεντικών(νικοπολίδης) ή επειδή δεν δέχτηκαν να πάνε ως αντάλλαγμα για την μεταγραφή άλλου παικτη σε ομάδα με μικρότερους στόχους και αμφίβολη διοικητ.σταθερότητα και ενώ οι ίδιοι έκαναν το καθήκον τους(Γκέκας) ή επειδή διαχρονικά θεωρούνταν υπεύθυνοι για όλα τα στραβά(Μπασινάς).
Στην περίπτωση Τζιόλη ο ΠΑΟ δέχτηκε σε μεγάλο βαθμό την επιθυμία του παίκτη αλλά δεν μπορεί να πιαστεί κορόιδο απ την ομάδα που απέρριψε ασυζητητί πρόταση 5εκ.για τον αναπληρωματικό της φορ,και τον ίδιο τον παίκτη.
Εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με υποτιμητική μεταχείριση ή μετακίνηση,ούτε μέχρι τώρα με περιθωριοποίηση του ποδοσφαιριστή.
Η ομάδα περιμένει όμως μια λογικά συμφέρουσα πρόταση για ενα παίκτη που δεν κατάφερε να "κολλήσει" με την εξέδρα(με δική του ευθύνη..),
και του δίνει την ευκαιρία να πάει σ'ενα πρωτάθλημα 10 φορές πιο πάνω απ το ελληνικό.
Το να σνομπάρει ο Τζιολης το Καμπιονάτο και την Αταλάντα ειναι ύβρις.
Δείτε όμως ποιά ηταν η στάση όλων των ξένων παικτών που πλησίασε ο ΠΑΟ:"βρείτε πρώτα με την ομάδα μου,και συζητάμε μετά και μαζί".Κανένας δεν στύλωσε τα πόδια στην ομάδα του απαιτώντας ν'αγνοήσει την μεγαλύτερη προσφορά
για να πάει στην ομάδα της αρεσκείας του.Ακόμα κι ο Σισέ-που προφανώς δεν είχε σε 1η προτεραιότητα την Ελλάδα-μόλις ο ΠΑΟ τα βρήκε με την Μαρσέιγ,δέχτηκε να ακούσει και να συζητήσει την προταση του ΠΑΟ.
Γιατί ξέρουν,οτι απ τη στιγμή που τα συμβόλαιά τους αγοράζονται ,αποτελούν περιουσιακό στοιχείο της ομάδας στην οποία ανήκουν και αντίστοιχα μπορεί να πωληθούν,αφού εξασφαλίσουν οτι οι όροι δεν θα είναι τουλάχιστον χειρότεροι απ'αυτούς που έχουν ήδη κατοχυρώσει.

squarelogic είπε...

Και μην παραβλέπετε το ζουμί της ανάρτησης που βρίσκεται στο ΥΓ!
Εκεί πρέπει να εστιάσουμε,τώρα που ο Κροκους φαίνεται μπλεγμένος στα σχοινιά του ρινγκ...

pensierix είπε...

Οσον αφορά στο υστερόγραφο, συμφωνώ απολύτως. Βέβαια φέτος, όσες καλές μεταγραφές και να κάνεις, χρειάζεται και τύχη στη κλήρωση κακά τα ψέματα...Θα ήταν τεράστιο λάθος να ξεκινήσει η χρονιά με γκρίνια(που όλοι ξέρουμε στο περιβάλλον ΠΑΟ τι συνέπειες έχει) μετά από έναν πιθανό αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ. Πρωταρχικός στόχος είναι το πρωτάθλημα και ύστερα, ό,τι καλό έρθει από Ευρώπη μεριά, καλώς να έρθει...Μακάρι να διαψευστώ αλλά, δεδομένων των προσδοκιών που δημιούργησε η μεταγραφή Σισέ και λοιπών συν το γεγονός ότι όλοι περιμένουν τον Τεν Κάτε στη γωνία, ένας αποκλεισμός θα δημιουργήσει ρήγματα που δεν έχει δείξει η ΠΑΕ ικανή να τα κλείνει...

Πανάθας είπε...

Είμαστε στα μισά του δρόμου ακόμη. Ας αποκτήσει ο ΠΑΟ, τερματοφύλακα, δεξί μπακ, δύο στόπερ, δεξί χαφ και γιατί όχι και κεντρικό χαφ και μετά να μιλάμε. Αλλιώς πολύ μικρή η διαφορά με πέρισυ. Η ομάδα ήταν γυμνή και έχουν πάρει έως τώρα 3 παίκτες. Μη ενθουσιάζεστε. "Πιέστε" τους. Μην αγοράσετε διαρκείας.

Συμφωνώ με Pensierix (εκτός από τη "μανία" υπεράσπισης του Τζίγγερ, "ασθένεια" που έχει και ο Μιχάλης αλλά και ο Τουρτούρας...ο Τζίγγερ ΔΙΚΑΙΑ λοιδωρήθηκε γιατί ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ την ομάδα και με τις ενέργειες του και τον ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ)ότι δεν πρέπει να φέρεσαι σε εργαζόμενους σα φέουδο στους σκλάβους υπηκόους. Οι εργαζόμενοι έχουν δικαιώματα. Πάνω από όλα ο άνθρωπος squarelogic και μετά η ομάδα. Πρώτα οι καλόγεροι και μετά το μοναστήρι. Αλλιώς από τον μεσαίωνα αφαιρούμε τον διαφωτισμό. Υπέπεσες σε φάουλ και οφείλω να στο πω (με το υστερόγραφο συμφωνώ αλλά δε βλέπω τους δικούς μας με διάθεση να "τινάξουν την μπάνκα" στον αέρα).

Πάντα φιλικά.

Πανάθας είπε...

* ο διαφωτισμός είναι μετά τον μεσαίωνα φυσικά απλά ο προτράχαμενος λόγος.

Greg είπε...

Συμφωνώ απόλυτα με τη θέση σου όσον αφορά τους δυό πρώην Πανιώνιους. Δεν ξέρω τι παιχν΄λιδια παίζομται πίσω από τη πλάτη του ΠΑΟ, αλλά οι λύσεις είναι οι προτεινόμενες στην ανάρτησή σου.

Στο κάτω κάτω της γραφής εάν νομίζουν ότι αδικούνται, πηγαίνοντας σε μικρές έστω ομάδες του καμπιονάτο τους δίνεται η δυνατότητα να αποδείξουν ότι αξίζουν και να κάνουν μετα τη μεγάλη μεταγραφή.

Αλλιώς ένα χρόνο στην εξέδρα και μετά ας παρακαλάνε τον Μάκαρο να τους πάρει στη Καβάλα γιά 100.000 το χρόνο, να κάνουν παρέα στο Σιόντη.

Όσο για τον Λεοντίου είναι χαζός, κοιτάει να αρπάξει τώρα κάποια ψίχουλα, αντί να στρωθεί να παίξει μπάλλα, όπου τον δώσσουν, διεκδικώντας την επιστροφή του χρόνου, εάν αποδείξει ότι αξίζει.

Για τον Ιβ, κρίμα που φεύγει, αλλά δεν νομίζω ότι θα δυσκολευθούν να τον δώσουν στα 1,2 που τον πήραν πέρυσι.

Πιστεύω ότι μεταγραφές θα γίνουν και άλλες. Πιστεύω ότι ξαφνικα θα ακούσουμε άλλο όνομα κεντρικού ότι έλεισε και έρχεται (Λούσιο;;) και τον Αύγουστο θα πάρουν έναν ακόμη επιθετικό (Μπαουτίστα;;;;)

Ανώνυμος είπε...

Squarelog,

ωχ, ωχ, ωχ, δεν σε βλέπω καλά. Τι είναι αυτό:

"Υπάρχει μια ειδοποιός διαφορά με τις αντίστοιχες περιπτώσεις στα χρόνια Καπετάνιου ή Τζίγγερ:" ;;;

Δεν έχεις ακόμα πληροφορηθεί από τις αναλύσεις οπαδών της ομάδας μας (και μη), ότι ΤΙΠΟΤΑ δεν άλλαξε κι ότι ακόμα κυβερνάει ο Καβούριας;

:-))

...


Πάντως έχω μια ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΡΙΑ και την απευθύνω προς ΟΛΟΥΣ και ιδιαίτερα προς τους βαθείς αναλυτές των περί τα πολυμετοχικά.

Εντάξει με την ΠΑΕ, αυτή είναι τσιφλίκι της Καβουρογενιάς και γι' αυτό το λόγο ο ΒΓΕΝΟ και οι συν αυτώ πρασινόκαρδοι Αμπράμοβιτς ΔΕΝ επένδυσαν τα τεράστια ποσά που ακούγαμε πέρσι (40 μύρια μόνο για μεταγραφές, έλεγαν).

ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ρε παιδια;

Γιατί το παίζουνε ... κινέζοι ενώ ξέρουν πως έφτασε στο παρά 1 να βρεθεί με διοίκηση διορισμένη απ' το Πρωτοδικείο;

Και μη μου πείτε για "κλειστά κλαμπ" του Θανάση. Γιατί ο Θανάσης, τελοσπάντων παραιτήθηκε και κάλεσε ανοιχτά όλους τους πρασινόκαρδους για τη σωτηρία του συλλόγου.

Λοιπόν;

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΑΘΑ ΣΘΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΕΝΑ Ι ΟΜΑΔΑ ΧΡΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ 11ΑΔΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΝΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΘΟΥΝ ΑΚΟΜΑ 5 ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ( ΤΕΡΜΑ 2 ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ 1 ΔΕΚΣΙ ΧΑΦ 1 ΒΑΚ ΑΠ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΑΚΡΟ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΧΑΦ) ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΕΦΙΚΤΟ ΩΣ ΤΡΑΓΙΚΟ ΚΑΘΩΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΟΥΝ ΛΑΘΗ ΤΘ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ. ΔΗΛΑΔΗ? ΑΛΑΓΗ ΤΗΣ ΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΜΑΔΑΣ. ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ Η ΡΩΜΗ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ... ΕΓΩ ΜΕ 2 ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΑΚΟΜΑ ΣΤΙ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΕΚΣΙΟΥ ΤΗΑ ΕΙΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ...ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΠΑΙΤΩ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΠ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ. ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΄΄ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΄΄

dimitris t. είπε...

για τερμα και δεξι χαφ συμφωνω, αλλα 2 σεντερ μπακ ρε παιδια? εχουμε ηδη καντε, βυντρα, σαριεγκι και απ οτι φαινεται ο σαριεγκι θα ειναι αλλαγη. το να παρουμε ενα μαρτσενα φανταζει λογικο και επιτακτικο, αλλα 2 σεντερ μπακ; συλλογη θα κανουμε;

Μπαφάνας είπε...

ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ Η ΡΩΜΗ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ...

Καλά ο Σόλιντ είσαι;;;;;

Πανάθας είπε...

Για να "χτίσεις" πρέπει να έχεις υλικά. Για να "χτίσεις" καλά πρέπει να έχεις καλά υλικά. Είναι απλά τα πράγματα. Θέλετε να τα "τρώτε αμάσητα, φάτε τα". Δικαίωμα σας. Δικαίωμα μου και μένα να τα "χώνω" μέχρι να δω τον ΠΑΟ που ονειρεύομαι.

Εξάλλου είδατε από το σημερινό φιλικό τις ελλείψεις τόσο στο τέρμα, όσο δεξιά, όσο στα σέντερ μπακ (δεν υπάρχουν ποδοσφαιριστές Βύντρα-Σιαρέγκι) όσο και στα πλάγια.

Τζόνυ δε μπορώ να καταλάβω τι σε δυσκολεύει να δεις αυτό που συμβαίνει. Δύο μαλάκες (Τζίγγερ - Θανάσης) τα κάνανε μαντάρα. Και θα βρεθεί ένας τρίτος να βάλει τα ωραία του λεφτάκια για να αποδείξει σε σένα τι? Εδώ ο άλλος (καβουρογιάννης) έχει ΚΑ-ΤΑ-ΣΤΡΕ-ΨΕΙ τον ΠΑΟ και συνεχίζεις να τον στηρίζεις πραγματικά ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ.

Καλά κάνει και απέχει.

Τα έκαναν σκατά, τώρα να τα καθαρίσουν. Ούτε ο κόσμος πρέπει να συμμετάσχει.

Greg, αυτά που ισχυρίζεσαι τόσο εσύ όσο και ο square, συγνώμη αλλά είναι φασιστικές τακτικές.

Πρώτα οι εργαζόμενοι και μετά ο ΠΑΟ.

Πανάθας είπε...

Δηλώσεις Καντέ μετά το ματς: "Για πρώτη φορά στην καριέρα μου έπαιξα στη θέση αυτή..."

Χαχαχαχα...και που'σαι ακόμα. Welcome to insanity.

Όχι ότι αν έπαιζες στη θέση σου θα έκανες τίποτα καλύτερο δηλαδή......

squarelogic είπε...

Σιγά τον "εργαζόμενο",τον Τζιόλη ρε πανάθα!Έλεος με τις αριστερίστικες ιδεοληψίες!
Τα πράγματα είναι απλά:στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο όπως ξέρεις οι ποδοσφαιριστές αγοράζονται και πωλούνται.Αυτό ζητάς και συ τόσο καιρό απ την διοίκησή σου.Να σου αγοράσει παίκτες καλύτερους απ'αυτούς που είχες.Ενας εξ αυτών που δεν σου κάνει λοιπόν,έχει μια πρόταση απο την Αταλάντα που ικανοποιεί την ομάδα.Η Βέρντερ,που είχε την ευκαιρία να τον δοκιμάσει για 6μήνες,κάνει κόλπα τακτικής και προσφέρει τα μισά απ την Αταλάντα.
Ο παίκτης,που ο ΠΑΟ πλήρωσε για να τον αποκτήσει αλλά και για να τον εξελίξει,αντί-όπως όλοι οι παίκτες που οι ομάδες μας προσεγγίζουν να διαπραγματευτεί τη δική του συμφωνία με το σωματείο με το οποίο συμφώνησε η ομάδα του-έχει την απαιτηση να μείνει ελεύθερος(!)
για να πάει εκεί που γουστάρει!
Δηλ.να διαγράψει ο ΠΑΟ ένα πολύτιμο περιουσιακό του στοιχείο επειδή η ομάδα στην οποία θέλει να πάει,τον θέλει τζάμπα!
Σου φαίνεται λογικό αυτό?
Εμπίπτει στην "παραβίαση δικαιωματων του εργαζομένου"?
Για όνομα του θεού!
Αν ήταν κύριος,εφόσον σνομπάρει την Αταλάντα,θα έλεγε "την διαφορά θα σας την δώσω εγώ από τις αμοιβές μου".
Μου αρέσει που εσύ,αφοριστικά,βάζεις ταμπελίτσες 'φασισμού" κλπ...

Ξανθιώτης είπε...

Τι γίνεται με τις μεταγραφές; Πήραμε τον Σισέ και τελείωσε; Του χρόνου πάλι που θα βγουν τα διαρκείας;

Έτσι θα την αφήσουν πάλι την άμυνα; Και οι 5 πίσω (τέρμα και 4 αμυντικοί) είναι αναξιόπιστοι. Ούτε ένας από τους 5 δεν είναι δεδομένος στην ενδεκάδα. Ίσως δεν γίνεται να τους αλλάξουν όλους, αλλά αν δεν αλλάξουν κανένα, χαθήκαμε. Σε δύο παιχνίδια μπορεί να παίξουν καλά, στο τρίτο θα κάνουν γκάφα. Αν παίζουμε με 3 αμυντικά χαφ για να καλυπτόμαστε (τώρα που έχουμε και πολλά) θα λέμε μετά ότι φταίνε οι επιθετικοί που δεν βάζουμε γκολ, ή οι μέσοι που δεν κατεβάζουν την μπάλα.

Δεν πρόκειται η ομάδα να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο χωρίς αμυντικούς ποιότητας. Δεν ξανοίγεσαι όταν νιώθεις ανασφάλεια πίσω. Και αν το κάνεις, πότε-πότε θα το πληρώνεις, τα έχουμε ξαναπεί. Δεν θα φταίει ο Πανσεραϊκός, ούτε οι αδιάφοροι παίκτες. Θα φταίει ότι με μέτριους παίκτες όλο και θα βρεθεί μια κακή μέρα που οι 2-3 καλοί που έχεις δεν θα αποδώσουν και θα χάσεις. Κι ο Σισέ δεν είναι ο Μαραντόνα να παίρνει τα παιχνίδια μόνος του, χρειάζεται και άλλους ποιοτικούς παίκτες γύρω του.

Greg είπε...

Ποιοί εργαζόμενοι φίλε Πανάθα. Μην χρησιμοποιείς αριστερίστικες νοοτροπίες και ιδεοληψίες σε θέματα σχετικά με το ρόστερ του ΠΑΟ.

Είναι σαν να είσαι στέλεχος μεγάλης εταιρείας με μισθό 250.000 το χρόνο και να ζητάς από τους εργάτες να κινητοποιηθούν επειδή η διοίκηση σε στέλνει στο υποκατάστημα της Ιταλίας. Μη τρελλαθούμε με τα κακομαθημένα κωλόπαιδα.


Εσύ τι λούκι τραβάς καθημερινά για να κερδίσεις τα χρήματά σου; Πόση εφορία πληρώνεις και πόσο υποτάσσεσαι στα κέφια του αφεντικού ή του πελάτη σου για βγάλεις τις δραχμούλες σου;;

Πόσο χρόνο έχεις σπουδάσει για νε κερδίζεις τι 1/10 ή το πολύ το 1/3 από αυτά που κερδίζουν οι "εργαζόμενοι" κακομαθημένοι;;;

Και δεν εννοώ όλους τους ποδοσφαιριστές, υπάχρουν και κάποιοι σαν το Κάρα που είναι άξιοι σεβασμού ας παίορνουν διπλάσια ή και τριπλάσια από τον κάθε Μαντζιοτζιώλη. Είναι θέμα νοοτροπίας και σεβασμού προς τον εργαζόμενο των (10.000 ετησίως) που πληρώνει από το απόλυτο υστέρημά του για να βλέπει την ομάδα και έτσι να πληρώνονται τα κωλόπαιδα αυτά.

Scoda είπε...

Τι γίνεται με τις μεταγραφές; Πήραμε τον Σισέ και τελείωσε; Του χρόνου πάλι που θα βγουν τα διαρκείας;

ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ!

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ (ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ, ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ, ΘΩΝ) ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΙΣ 1.30'!

Pappas10 είπε...

Ρε Δημήτρη...

Γαμώ τον Μενσεβικισμό μου και το Λούμπεν μου ρε Δημήτρη...

Έλεος..

Ούτε ο Τολιάτι δεν τα έλεγε αυτά...

Πάω να αλλάξω τον Μπέμπη.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Υ.Γ. Μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις περί πούστη και χρεών, ίσως κάποιοι θα έπρεπε να αναθεωρήσουν κάποιες απόψεις. Βέβαια, καθένας όπως καταλαβαίνει...ή ΔΕΝ καταλαβαίνει.

pensierix είπε...

Η μόνη λύση για να επανέλθει ο square στο σωστό δρόμο είναι καθημερινή, διπλή προπόνηση παρέα με τον Τζιόλη. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει τρέξιμο, ασκήσεις με ή χωρίς τη μπάλα, οικογενεικό διπλό, "περνά περνά η μέλισσα" και κυνηγητό εντός των ορίων της Παιανίας. Προβλέπεται επίσης υποχρεωτική παρακολούθηση βίντεο όχι του προσεχούς αντιπάλου αλλά με θέμα την Οκτωβριανή επανάσταση. Φυσικά, για να μην ξεχνιόμαστε, από σινεμά επιτρέπεται αποκλειστικά και μόνο το μεξικάνικο...

:))))

Καβαλιώτης είπε...

ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΓΛΥΤΩΣΑΝΕ ΜΕ 3 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ;

ΞΕΦΤΙΛΑ.

ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ (ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ, ΘΩΝ) ΣΤΙΣ 1.30

Ανώνυμος είπε...

Θελουμε άλλες 5 μεταγραφες για να πούμε κατικάναμε.

Τερματοφύλακα
δεξιό μπακ
κεντρικό αμυντικό
δεκάρι
φορ για μπακάπ του Σισέ.

Αλλά είναι κουβάρια όλοι τους.

Όχι μονο ο ραλίστας όλοι τους. Κι ο ψευτοαμπράμοβιτς με τη παρέα του τους πεκαδόρους.

Όλοι αυτοί αφήσαν τους Γιανακόπουλους μόνους τους να ξοδεύονται σε μπάσκετ κ ερασιτλεχνη για να μη μπορούν να ρίξουν χρήμα και στη ΠΑΕ.

Στημένα κόλπα.

αγαναχτισμένος από θησείο είπε...

Επειδής τις παρασκευες 1.30 είμαι ακομα δουλια γίνετε η συγκέντρωση διαμαρτυρίας να τη κάνετε πιο αργα ας πούμε τρισήμισι;

Ευχαριστώ

Πανάθας είπε...

Pensierix ΛΑ.Ο.Σ. και εσύ? Δεν το περίμενα. :-)))

Square, αυτό:

".............κάνεις καθε μερα ατομική προπόνηση στις 6.30 το πρωί και κουβαλάς τις μπάλες της Golden Team για τα επόμενα χρόνια του συμβολαίου σου,προς γνώσιν και συμμόρφωση."

Είνα φασισμός ρε συ φίλε πως να το κάνουμε. Δεν είναι σκλάβοι οι ποδοσφαιριστές. Όσο και ακριβοπληρωμένοι και αν είναι.

Greg, οι ομάδες ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΤΡΕΛΑ ΛΕΦΤΑ και καλά κάνουν και ένα ποσό από τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΣΟΔΑ τα διαθέτουν σε αυτούς που ουσιαστικά τα κερδίζουν.

Μιχάλη εσύ απαλάσσεσαι λόγω χαζομπαμπακίασης (σε μένα είναι μόνιμο). Είναι αυτό που λένε ότι η ζωή μυρίζει σκατά και ο θάνατος άρωμα (βλ. και λουλούδια).

;-))

Υ.Γ.1 Ξανθιώτη, στου Παναθηναικού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα. Ποιός Σισέ? Και κανέναν να μην τους έφερναν μυαλά δε θα άλλαζαν. Όπως έχουμε τις κυβερνήσεις που μας αρμόζουν (και θα συνεχίσουμε να έχουμε όσο ο διπολισμός πάει σύννεφο - καλά που έχουμε pensierix που ψηφίζει κανένα μικρό κόμμα δηλαδή), έτσι έχουμε και τις διοικήσεις που μας αρμόζουν.

Υ.Γ.2. Για όσους μπαίνουν για πρώτη φορά στο blog να ξέρουν ότι ένας μαλάκας που αλλάζει απλώς nick αλλά γράφει τις ίδιες μαλακίες, είναι το ένα και το αυτό πρόσωπο. Μότο του είναι: "τον Τζίγγερ πολλοί εμίσησαν, τη μαλακία ουδείς" (με πιο απλές εκφράσεις βέβαια). :-))

Ξανθιώτης είπε...

Έχεις δίκιο ρε Πανάθα. Εδώ ο άλλοι τα έκαναν μαντάρα σε όλα, έφαγαν με τις χούφτες, και σε άσχετες εκλογές, πάλι πήραν 32%! Και μόνο 32% βλάκες θεωρείται ψήφος διαμαρτυρίας! Τι να λέμε τώρα... Από γλύφτες και χαζούς είναι γεμάτη η χώρα, γι αυτό πάμε τόσο καλά...

Πανάθας είπε...

Μα τι νομίζεις Ξανθιώτη και στα κόμματα τυφλός οπαδισμός επικρατεί. Για τον άλφα ή βήτα λόγο "τάσσονται" κάπου από μικροί και μετά "μία είναι η "ομάδα". Δεν τους το ξεκολάς από το σκατοκέφαλο τους με τίποτα. Και εντάξει να μην αλλάζεις ιδεολογία (παντός τύπου - πως λέμε παντός καιρού?) αλλά να μη δέχεσαι να κριτικάρεις? Μα για τόση μαλακία μιλάμε πια?

Επίσης νομίζεις η "συντήρηση" που "παίζει" πολύ εδώ μέσα είναι άσχετη με τις πολιτικές ιδεολογίες τους? Αμ πουώς? :-))

Πανάθας είπε...

"Derby News
Με 6.610 φύλλα έγινε το νέο ξεκίνημα της αθλητικής εφημερίδας Derby στις 17 Ιουνίου. Με 6.290 έκλεισε τον πρώτο κύκλο της ζωής της στις 6 Ιουνίου. Σαν να μην άλλαξε τίποτα λοιπόν. Πουλά καθημερινά 5 με 7,5 χιλ. φύλλα όπως και πριν. Το κοινό της το έχει, δεν το έχασε."

Αυτό μου θυμίζει το: "Μαλάκας γεννήθηκες, μαλάκας θα πεθάνεις".

Εντωμεταξύ τους έχει φύγει η μάσκαρα που δεν τους δίνουν διαρκείας (που τους δίνουν δηλαδή αλλά δεν τους δίνουν με τους δικούς τους όρους).

Pappas10 είπε...

Τώρα τα θέλετε να τ' ακούσετε... σιγά ρε επαναστάτες του καναπέ... θα σκίσετε κάνα καλσόν.

Έχουμε πήξει στην κριτική και τους κριτικούς. Πρόταση έχει κανείς;

Ιστορικά η αριστερά είναι ανίκανη να προτείνει πολιτικές λύσεις σε περιόδους κρίσεως. Γι' αυτό και τα φασιστάκια μας πηδάνε. Από την Δημοκρατία της Βαϊμάρης και την Εξέγερση των Σπαρτακιστών μέχρι και τα γεγονότα του Σεπτεμβρίου, τα ίδια σκατά.

Είπα σκατά και θυμήθηκα... πάω ν' αλλάξω τον Μπέμπη.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Υ.Γ. Το γεγονός ότι το Ντέρμπυ πουλάει αποδυκνείει ότι μία μερίδα ανθρώπων εξακολουθεί να σκέφτεται με κάποιον συγκεκριμένο τρόπο. Το ότι είναι μειοψηφία δεν την κάνει και λάθος εξ' ορισμού. Αν είναι έτσι, τότε και οι πασοκονουδίτες σωστά σκέφτονται και όλοι οι άλλοι είναι μαλάκες.

Πανάθας είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Πανάθας είπε...

Μιχάλη μου όταν μου σκίζεται φοράω της γυναίκας μου. ;-)

Η αριστερά ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ δεν έχει να προτείνει κάτι Μιχάλη? Αν έχει αλλάξει κάτι προς όφελος του λαού, στην αριστερά και στους αγώνες της (συγνώμη pensierix) το οφείλουμε.

Για το DERBY και τους αναγνώστες του μπορεί να είναι και έτσι. Σκέφτεσαι όμως να ισχύει το αντίθετο? :-))

Λύσεις έχουμε προτείνει πολλάκις.

Πέρισυ πχ είπαμε να "κατέβουμε" στους δρόμους. Και κατεβήκαμε. Παρόλο που κάποιοι θυμίζω τα έβρισκαν ΟΛΑ ΩΡΑΙΑ και μας αποκαλούσαν ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΔΕΣ. Και αλλάξαμε (κατά 50%) τα πράγματα. Δείχνει να μην είναι αρκετό. Αυτό λέμε. Θα ξανακατέβουμε. Να μειώσουμε ή να εξαφανίσουμε εντελώς το ποσοστό. ;-))

Να μου φιλήσεις το μπέιμπυ. ;-)

pensierix είπε...

Ποιός ΛΑ.ΟΣ βρε Πανάθα; Δεν το περίμενα να πέσεις τόσο έξω ρε γαμώτο...Με ποδοσφαιρικούς όρους παίζω δεξιότερα κι από το Γιούρκα...Κι επειδή ο Γιούρκας είναι εδώ και κάτι χρόνια εκτός γηπέδων, κατάλαβες τώρα τι ψηφίζω...
:pppppppp

Αλλά για πες εσύ, μεγάλε επαναστάτη ακόμα και στα ποδοσφαιρικά, τί πρωτοπορειακό έχεις προτείνει μέχρι τώρα και μου έχει διαφύγει; Εγώ κριτική για τη κριτική βλέπω(σε φαντάζομαι πχ να προσεύχεσαι να βγει παλτό ο Καντέ για να λες οτι δικαιώθηκες), κράξιμο για μεταγραφές(σιγά την υπέρβαση που χρειάζεται για να ζητήσει κανείς παικταράδες) και μια ταμπέλα για τον καθένα, παίκτη ή...σχολιαστή μπλογκ...Φυσικά πρώτη φορά βλέπω αριστερό και δημοκράτη κατά τα άλλα, να χαίρεται που κλείνει μια εφημερίδα. Και η πλάκα είναι ότι με το Γκόντζο που απεχθάνεσαι, έχεις σε πάρα πολλά την ίδια άποψη, σε αντίθεση με μένα που έχω τη ταμπέλα του γκοντζικού (έλεος..) που εδώ κι ενάμιση χρόνο στηρίζω Τεν Κάτε και δίνω περίοδο χάριτος στο νέο σχήμα...Δε νομίζω λοιπόν ότι αντιπροσωπεύεις κάτι το τόσο επαναστατικό.Η πλειονότητα των βάζελων στοχοποιεί παίκτες, αποκαλεί τον προπονητή "βοηθό", θέλει παικταράδες και βγάζει συμπεράσματα από το πρώτο φιλικό προετοιμασίας...

Ανώνυμος είπε...

Μια καλή δόση ΑΝΤΙΜΟΥΡΜΟΥΡΙΚΟΥ:

Να συμβάλλουν στη σωτηρία του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού θα προσπαθήσουν οι φίλοι της ομάδας, οι οποίοι στις 6 Ιουλίου θα διαδηλώσουν την ώρα που θα διεξάγεται η συνέλευση του ΔΣ. Οι φίλαθλοι του "τριφυλλιού" διαδίδουν την είδηση του συλλαλητηρίου με μηνύματα σε κινητά και ηλεκτρονικούς υπολογιστές και ετοιμάζονται να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

Ένα τέτοιο μήνυμα έφτασε και στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του SPORT 24 και αναφέρει χαρακτηριστικά:

"Τη Δευτέρα στις 17.00 όλοι στο st George Lycabettus που γίνεται η πιο κρίσιμη συνέλευση του Ερασιτέχνη ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ στα 100 χρόνια ιστορίας μας.

Αν δεν εκλεγεί διοίκηση, θα πάμε σε λύση Πρωτοδικείου και διάλυση τμημάτων όπως το βόλεϊ ανδρών, το μπάσκετ γυναικών, το πόλο κλπ, ενώ και τα υπόλοιπα οδεύουν προς μαρασμό και διάλυση.

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ μας χρειάζεται όλους".

---

Και μετά, όποιος θέλει πάει και προς Θων μεριά, που διαβάζω τελευταία ότι κάποιοι προτείνουν, λέει, για τις Παρασκευές (;).

---

ΥΓ

Πανάθα,

ε, όχι και μαλακίες ο Θανάσης ρε συ! Πάρε λίγο αντιμουρμουρικό γιατί με τις ζέστες άρχισες να ξεφεύγεις.

Μαλακίες ο Θανάσης, που ξεπαραδιάστηκε όλα αυτά τα χρόνια με τον Ερασιτέχνη; Έλεος φίλε!

Τότε τι να πει κανείς για τους ... Αμπράμοβιτς (Βγενό και σία) που πρόσφεραν μόνο παχιά λόγια;

Και μην ακούσω για "κλειστό κλαμπ" γιατί επιτέλους, τώρα που άνοιξε το "κλαμπ" και ήρθε η ώρα να βάλουν και άλλοι ΧΡΗΜΑ εκτός από παχιά λόγια κι αχνιστές ιδέες, άρχισαν να φαίνονται οι μαλάκες.

Pappas10 είπε...

Έλα ρε Δημήτρη τώρα... ποιές προτάσεις της αριστεράς ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ μου τσαμπουνάς...

Οι προτάσεις της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ αριστεράς ξεκινάνε από την αυτονόμηση των ζαπατίστας, συνεχίζονται με την κατάληψη παραγωγικών μονάδων από τους εργαζόμενους στην Αργεντινή και καταλήγουν στην επίθεση κατά του γηπέδου με πρόσχημα την οικολογία από τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στην Ελλάδα.

Και σε επίπεδο συστήματος να το δεις, έχεις από "Σουηδικό Μοντέλο" έως "Αλβανικό Μοντέλο".

Και αυτό είναι το πρόβλημα... ότι δεν έχεις ως αριστερά μία ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ. Ό,τι μαλακία του κατέβει του καθένα την ονομάζει "αριστερά" και "προοδευτισμό" με αποτέλεσμα να μην ξέρει η αριστερά μας... τι ποιεί η αριστερά τους.

Μη μου τα θυμίζεις τώρα... και τι αλλάξανε δηλαδή; Ποδηγέτες των κινημάτων ήταν οι επίσημοι αριστεροί μία ζωή. Ιδίως στην Ελλάδα από τον εμφύλιο μέχρι το πολυτεχνείο η επίσημη αριστερά σαμποτάριζε τις αριστερές εξεγέρσεις. Πλάκα κάνουμε τώρα...

... Τέλος πάντων.

Θα στον φιλίσω τον Μπέμπη και ελπίζω να μη μου βγει Γιαννακοπουλικός.

Κι εγώ τις γυναίκας μου τα καλτσόν φοράω. Ιδίως όταν κάνει κρύο ένα καλτσονάκι είναι ό,τι πρέπει.

squarelogic είπε...

Καλά Πανάθα,θα συμφωνήσω μαζί σου οτι ο κωλοπαιδισμός του Τζιόλη απαιτεί φασισμό τύπου Καπετάνιου!
Happy now?
Μπορείς να φανταστείς παίκτη που αποκτήθηκε ως ταλεντάκι απ τον Ολυμπιακό να τα στηλώνει στον Θείο και να μην δέχεται να πάει εκεί που έχει συμφωνήσει ο Κόκκαλης?
Σε παραπέμπω και στη δήλωση του Προέδρου της Σταντάρ Λιέγης που δεν δίνει τον Γιοβάνοβιτς στη Στουτγάρδη που έκανε μικρότερη προσφορά απ τον ΠΑΟ,και φυσικά ούτε σαν αστείο δεν ακούστηκε απάιτηση απ τον Σέρβο να μείνει ελεύθερος για να πάει όπου γουστάρει...Διότι ξέρει και δέχεται οτι όσο ισχύει το συμβόλαιό του αποτελεί περιουσιακό στοιχείο της ομάδας!

Ξανθιώτης είπε...

Square, το θέμα παικτών-διοίκησης είναι πραγματικά πολύπλοκο. Τα είδαμε και σε διεθνές επίπεδο με τον Ρονάλντο που ήθελε να πάει σώνει και καλά στην Ρεάλ πέρσι και με το ζόρι τον κράτησαν ακόμη ένα χρόνο, αλλά τελικά φέτος δεν μπορούσαν να τον κρατήσουν άλλο και τον έδωσαν.

Οι γνώμη μου είναι ότι εμείς οι τρίτοι δύσκολα μπορεί να βγάλουμε άκρη γιατί δεν ξέρουμε όλες τις λεπτομέρειες. Ας πούμε, τι υποσχέθηκε η μία πλευρά στην άλλη, έστω και σε προφορικό επίπεδο.

Για μένα το σίγουρο είναι ότι διαχρονικά η διοίκηση του ΠΑΟ είναι τελείως ερασιτεχνική και ανίκανη στα θέματα αυτά. Το έχει αποδείξει πολλές φορές, και έχασε και παίκτες και λεφτά με παιδαριώδεις συμπεριφορές και πείσματα.

Οπότε, μόνο και μόνο από αυτό, δίνω και εγώ ένα δίκιο παραπάνω στον παίκτη. Από και και πέρα και οι παίκτες δεν είναι και οι καλύτεροι χαρακτήρες και για τον συγκεκριμένο παίκτη που λες μπορεί να έχεις απόλυτο δίκιο.

Πανάθας είπε...

Παιδιά με έχετε υπερτιμήσει. Δε μπορώ να τα "βάλω" με 10 ταυτόχρονα. Ποιός είμαι, ο Bud Spencer*? Το βράδυ αργά που θα ξελασκάρω θα προσπαθήσω να απαντήσω αν και θεωρώ ότι από ένα σημείο και μετά γίνεται κουβέντα για να γίνεται μια και οι "θέσεις" μας είναι λίγο πολύ γνωστές.

Για να δούμε τι θα έχουμε και με τον ερασιτέχνη.

Καλό απόγευμα.

http://www.youtube.com/watch?v=iN-zf7f3wxA (εγώ είμαι ο χοντρός, ο Ξανθιώτης είναι ο Τέρενς, αυτός με το πράσινο σώβρακο στο ταβάνι είναι ο pensierix) :-))))

Greg είπε...

Ναι Πανάθα, συμφωνώ ότι οι ομάδες πρέπει να πληρώνουν καλά τους ποδοσφαιριστές τους. Δεν είναι καθόλου παράλογο, ούτε είναι βλάκας ο Πέρεθ πουέδωσε αυτά τα χρήματα στον κριστιάνο και τον Κακά.

Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί πρέπει να δικαιολογώ τους Μαντιοτζιώληδες, που αρνούνται να πάνε όπου τους θέλουν (γιαυτό πληρώνουν και αυτά τα ποσα γι'αυτούς), και να μου στερούν τη δυνατότητα να δω καλύτερους παίκτες στην ομάδα μου; Πάικτες από τις μεταγραφές που θα είναι συνέπεια των εισροών από τις μετακινήσεις τους.

Νομίζει κανείς ότι ο Σισσέ εάν είχε άποψη θα ήθελε να έλθει στην Ελλάδα;; Του είπαν ότι εκεί μας δίνουν τα χρήματα που θέλουμε και έτσι εκεί πας.

Προσωπικά πιστεύω οτι το 1,9 για Τζιώλη είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΝΟΥΜΕΡΟ. Ανάλογη θα είναι και η αμοιβή του, λοιπόν τι πρέπει να κάνουμε, να υποκύψουμε στα καπρίτσια του;;

Και εγώ θέλω να΄πάω στο Λος Άντελες, αλλά κανείς δε με πληρώνει όσα θέλω για να πάω εκεί, λοιπόν τι πρέπει να κάνω να διαμαρτυρηθώ και να αφήσω τα πάντα εδώ μέχρι να μου τα δώσουν;;

Ωραία θα ήταν. Εσύ, σε ξαναρωτώ κάνεις στη δουλειά σου ό,τι γουστάρεις, ή ό,τι εξυπηρετεί το εργασιακό σου περιβάλλον;

Προτιμώ λοιπόν χιλιάδες φορές να αυξηθούν οι αμοιβές των παιδιών της Golden team, από το να κάνουν οι Μαντζιοτζιώληδες τα κέφια τους.

Λυπάμαι αλλά εάν δεν πάνε όπου τους ζητούν η θέση τους είναι στην εξέδρα και με διαρκείας πληρωμένο από τη τσέπη τους.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί όταν πάμε να πάρουμε εμείς παίκτη λέει πρώτα να τα βρείτε ομάδα μου ενώ οι δικοί μας θέλουν να ρίξουν την ομάδα που τους έβγαλε στον αφρό !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zouk είπε...

Αν θελετε μπορειτε να συνεχισετε να γκρινιαζετε για τα πολιτικα,ηρεμισαμε λιγο απο την γκρινια της ομαδας,χαχαχα.

Εγω τι ψηφιζω αραγε?
Μεχρι τωρα εχω ψηφισει 3 διαφορετικα κομματα και παω για τεταρτο.
Με το καλο,να με χαιρομαι.

Ομαδα.
Να ενημερωσω τους φιλους της ομαδας οτι τα φιλικα οχι απλα δεν ειναι για συμπερασματα αλλα αντιθετως ειναι για δοκιμες.Ακομα και το σημερινο δεν θα λεει τιποτα που ειναι το δευτερο.Δεν υπαρχει καν βασικη εντεκαδα.

Μεταγραφες.
Εχουμε παρει τον Σουηδο που δεν ειδα να αναφερει κανεις ως μεταγραφη.Ασχετως αν θα γινει αυτο τωρα η τον Ιανουαριο.Να υπενθυμησω
σε καποιους οτι εχουμε 2 ολοκληρους μηνες,το ξαναεπαναλαμβανω ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΜΗΝΕΣ για καποια,καποιες αλλη-ες μεταγραφη-ες,δεν ειπε κανεις οτι θα κλεισει καποιος αυριο.Αλλα ξεχασα αμα πιεσουμε θα παρουν παιχτη αμεσως.

Πανάθας είπε...

Τη δεκαετία του '80, οι ΑΡΔ, είχαν "κολήσει" το περίφημο "Boring, boring Arsenal" για το βαρετό και προβλέψιμο παιχνίδι της ομάδας του Χάιμπουρυ. Χρόνια είχε να με πάρει ο ύπνος σε ποδοσφαιρικό παιχνίδι.

Boring, Boring Panathinaikos.....

Αυτός ο Καντέ, πληρώθηκε ή μας πλήρωσε για να έρθει στην ομάδα μας?

Εδώ λέμε αμάν να γλυτώσουμε από τα σαπάκια (Βύντρα, Σιαρέγκι, Μελίσση και σία) και μας "φορτώνουν" και άλλα?

Τζιόρβας και Γκαλίνοβιτς εμπνέουν μια ασφάλεια άλλο πράμα.

Δεξί μπακ ο Μελίσσης? χαχαχαχαχα.......

Καλά το κέντρο της άμυνας ήταν ΣΟΥΠΕΡ. Είμαστε πλήρεις κύριοι....μην αγοράσετε παίκτες.....

Που΄ναι ο Νίνης του Μουνιόθ? Το παιδάκι έχει "τελειώσει" δυστυχώς. Που΄ναι τα σουτ του, οι διεισδύσεις του, οι ντρίμπλες του, τα γκολάκια του, οι σέντρες ακριβείας κλπ κλπ....αγκυροβολεί στα δεξιά και απλά σεντράρει.....

Τον βλέπω να "σκάει" τον Σπυρόπουλο. Άμα είναι να τον αντικαθιστεί ο Καντέ..."τα πιάσαμε τα λεφτά μας".

Οι ελλείψεις είναι εμφανείς και στους αναγνώστες του DERBY.

Και για να προλάβω τους συνήθεις "ύποπτους", τα φιλικά ΕΙΝΑΙ για να βγάλεις συμπεράσματα.

Πρώτο δείγμα γραφής αρνητικό, όχι επειδή έχασε αλλά επειδή μείναμε στον Σισέ και δεν αγοράζουμε τους παίκτες που λείπουν από τον Παναθηναικό για να τον μεταμορφώσουν από βάτραχο σε κύκνο.

Μα καλά, αυτοί οι μαλάκες της ΡΕΑΛ πήγαν 80.000 για να αποθεώσουν τον Ρονάλντο?

Που ζείτε ρε σεις?

Βαρδινογιάννης που σας χρειάζεται γκρινιάρηδες.

Οι ομάδες χτίζονται ΜΑΛΑΚΕΣ, ρεαλινοί (κατά το ελεεινοί).

Τι είναι αυτοί ρε γμτ?

Τους πήρες Κακά....ε έφτανε.....τους πήρες Ρονάλντο....ε παρά πάει.....τι? Θέλουν και Ριμπερί....και Μπενζεμά....και.....και.......και.......

ΦΩΝΑΞΤΕ ΤΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ....ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΠΑΝΙΚΟ DERBY.

ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ? ΠΗΡΑΜΕ ΤΟΝ ΣΙΣΕ.

Περιμέντε να αρχίσουν οι σφαλιάρες για να βγάλετε συμπεράσματα. Απλά τότε θα είναι αργά. ΠΟΛΥ.

:-(

Υ.Γ. Τζόνυ έχω αναφερθεί στο μοντέλο του ερασιτέχνη και έχω εξηγήσει για ποιό λόγο διοκήθηκε όπως διοικήθηκε και έχω αποκαλέσει τους Γιαννακοπουλαίους θεματοφύλακες της ιστορίας του ΠΑΟ, ενώ το mail μου είναι pavlotheeparetinpae@gmail.com. Ελπίζω να σε κάλυψα. ;-)

Ανώνυμος είπε...

Το μεγάλο λάθος είναι ότι δείχνουν τα ματς προετοιμασίας και μάλιστα χωρίς να έχει περάσει ούτε μια εβδομάδα προπονήσεων.

Ίσα ισα για να δίνουν τροφή στους παν-επιστήμονες της εξέδρας....ήμαρτον!

pensierix είπε...

Με πρόλαβε ο ανώνυμος...Αντί να προβληματιστούμε για το ότι κανάλι και μάλιστα κρατικό μεταδίδει φιλικό προετοιμασίας (αν μου βρείτε που άλλου γίνεται αυτό, θα σας είμαι ευγνώμων), καθόμαστε να βγάλουμε και...συμπεράσματα(θετικά ή αρνητικά) για την ομάδα. Ας στείλουμε και το μπλοκάκι με τις σημειώσεις μας στον Τεν Κάτε για τις αδυναμίες που διαγνώσαμε(όλο και κάτι θα του έχει ξεφύγει του Ολλανδού) καθώς και τις προτάσεις μας με παραλλαγές του 4-2-3-1...

Και καλά οι οπαδοί, αλλά μετά από 10 μέρες προπονήσεων χωρίς όλους τους παίκτες να βγαίνουν οι δημοσιογράφοι και να αναλύουν τον ΠΑΟ, μόνο στο Ελλαδιστάν θα μπορούσαμε να το δούμε...

ΥΓ
"Η πλειονότητα των βάζελων στοχοποιεί παίκτες, αποκαλεί τον προπονητή "βοηθό", θέλει παικταράδες και βγάζει συμπεράσματα από το πρώτο φιλικό προετοιμασίας..." έγραφε ο pensierix χτες...Προσθέτω κι ένα δεύτερο φιλικό για να είμαι ακόμα επίκαιρος...

ΥΓ1
Η μεταγραφική περίοδος τελειώνει σε 2 μήνες. Ο ΠΑΟ αποτελεί εξαίρεση διότι είναι η μοναδική ομάδα που παίζει προκριματικά και η εν λόγω περίοδος έληξε στις 30 Ιουνίου γι'αυτόν...Ο,τι πήρε, πήρε κι αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και αποκτήσει κάποιον παίκτη πλέον, αυτό δεν θα είναι μεταγραφή, αλλά απόδειξη ότι δεν υπήρξε σχεδιασμός...Μα να μην έχει κλείσει το ρόστερ ακόμα; Ντροπή!!

Doc είπε...

Η τηλεόραση δείχνει τα φιλικά γιατί ξέρει ότι υπάρχει κόσμος (αρκετός) που θα τα δει. Εκμεταλλέυεται την αρρώστια... Δεν υπάρχει κάποιο άλλο προιόν αυτή τη στιγμή που να ελκύει τον Έλληνα (ούτε καν το Γουίμπλετον!). Δεν έχει νόημα να την κατηγορούμε λοιπόν. Δε ζούμε σε (εντελώς) ολοκληρωτικό καθεστώς...
Στα δικά μας τώρα: Όλη η αμυντική γραμμή, μαζί με τον τερματοφύλακα, είναι μέτρια για το επίπεδο του Παναθηναικού. Πάντως στο γκολ δε φταίει αποκλειστικά ο Καντέ. Είχε μείνει από δυνάμεις όλη η ομάδα, και η μπάλα πήγε για δεύτερη φορά σ’αυτόν. Δεν υπήρχε ελεύθερος παίκτης να τη δώσει. Όταν το πολυπαιδεύεις στην άμυνα θα την κάνεις τη γκέλα…
Το θέμα είναι ότι όταν κάνεις μια μεταγραφή πρέπει να είσαι σίγουρος ότι αυτός που παίρνεις είναι σαφώς καλύτερος απο αυτούς που έχεις στη θέση του. Αν είναι να πάρεις μια από (περίπου) τα ίδια, τότε καλύτερα άφησέ το και μάζεψε λεφτά για κάτι καλό.
Ουκ εν τω πολλώ το ευ…

squarelogic είπε...

Ελπίζω κι εγώ να μη θεωρούν οτι έκαναν το καθήκον τους με τον Σισέ και πάπαλα.Καταρχήν γιατί η ίδια τους η επένδυση είναι γυμνή,και το καράβι θα βυθιστεί στην πρώτη τρικυμία.Σέντερ μπακ κλάσης,ικανό να γίνει ο ηγέτης της άμυνας ψάχνουν από το περσινό καλοκαίρι..,ε,μετά από τόσα χιλιάδες airmiles θα πρέπει να έχει καταλήξει σε 2-3,α΄κομα κι ο Αντωνίου.Ας δείξουν επιτέλους την ίδια αποφασιστικότητα που έδειξαν με τον Γάλλο κι ας πάρουν σύντομα κάποιον.
Η μεταγραφ.περίοδος πράγματι κλείνει τελος Αυγούστου,αλλά αν περιμένεις την τελευταία στιγμή Πενσιερίξ,ο πάίκτης δεν θάχει κάνει προετοιμασία με την ομάδα,θα αγνοεί τους συμπάικτες του,και μέχρι να εγκλιματιστεί οι στόχοι σου θα έχουν -και πάλι-κάνει φτερά.
Και είπαμε,φέτος είναι κομβική χρονιά-έχεις την δυνατότητα να δώσεις το χαριστικό χτύπημα στον Κόκκαλη,αφενός περνώντας στους ομίλους,αφετέρου παίρνοντας το φετινό πρωτάθλημα.
Και για να τα κάνεις αυτά,θέλεις άμυνα γρανίτη!
Κατά τ'αλλα συμφωνώ οτι κακώς δείχνουν τα πρώτα φιλικά,και είναι απλώς ανόητος όποιος ήδη βγάζει συμπεράσματα.

Doc είπε...

Μ'αρέσει που κάνετε και πολιτικές συζητήσεις...

Πανάθας είπε...

"Πες τα" βρε Doc.

Βαρέθηκα την άμβλυνση των γωνιών πια.

Εδώ τους πειράζει που δείχνει η τηλεόραση τα φιλικά και βλέπουμε τις αδυναμίες της ομάδας.

Πρέπει να έχω δίπλωμα προπονητή για να δω αυτό που λέει ο Doc? Ότι η ομάδα συνεχίζει να έχει ΣΟΒΑΡΕΣ ελλείψεις στα μετόπισθεν ή ότι καλύτερα να μην αγοράζεις ποδοσφαιριστές αν δεν είναι καλύτεροι από αυτούς που έχεις.......ή αυτό που υποστηρίζω εγώ, ότι δεν υπάρχει ανάπτυξη από τα πλάγια επειδή δεν υπάρχουν οι αντίστοιχοι ποδοσφαιριστές ή ότι το υλικό είναι μέτριο κουλουπού κουλουπού.

Τέλος πάντων....ο στόχος λέει ο βοηθός είναι το πρωτάθλημα. Για εκεί είμαστε. Άντε να το πάρουμε να ηρεμήσετε.......

Χαμηλά ο πήχης αδέλφια....πολύ χαμηλά.......με όλο το σεβασμό στο DERRBY NEWS.

:-)))

Πανάθας είπε...

Ανόητος είναι αυτός που σε μια ενδεκάδα που είναι κατά 10/11 ΙΔΙΑ με την περισυνή βγάζει συμπεράσματα ή αυτός που περιμένει να μάθει μπάλα ο Βύντρα, ο Σιαρέγκι κλπ κλπ?

Δε βλέπω κάτι καινούργιο.

Boring boring Panathinaikos.

Μας πήρε ο ύπνος.

Και θα μπει ο Σισέ και κάτι τρέχει στα γύφτικα.

Άκουσα ένα "καλό" στο ράδιο σήμερα:

"Μην ανησυχείτε για τον Καντέ, θα βελτιωθεί δίπλα στον Σιαρέγκι"

:-)))

pensierix είπε...

Square, ασφαλώς και δεν θέλω να κλείσει το ρόστερ στις 30 Αυγούστου και φυσικά έχουμε ακόμα αδυναμίες(ποιά ομάδα δεν έχει άλλωστε;). Αυτό δε σημαίνει όμως ότι αν αργήσει κάπως να έρθει μια καλή περίπτωση, ήρθε το τέλος του κόσμου...Ο ΠΑΟ δεν παίζει μόνος του στο μεταγραφικό παζάρι, το οποίο, όπως κάθε αγορά, δεν είναι στατικό. Παίκτες μετακινούνται, εμφανίζονται ευκαιρίες, αλλάζουν οι τιμές κτλ κτλ. Και στο κάτω κάτω, αφού πρωταρχικός μας στόχος είναι το πρωτάθλημα, δεν καταλαβαίνω αυτή τη βιασύνη. Καλύτερα να έρθει ένας παικταράς έστω και καθυστερημένα, παρά ένας μέτριος έγκαιρα...Διότι αν πιστεύουμε ότι επειδή ήρθε ο Σισέ, κάθε μεγάλο όνομα καίγεται να υπογράψει στον ΠΑΟ, είμαστε βαθειά νυχτωμένοι...

Πανάθας είπε...

Ο Δάρλας λέει πάει στη Στεάουα. Θα ήταν άσχημα ως backup του Σπυρόπουλου? Μετά τον Νίκο το χάος πίσω αριστερά.

Και κάτι για τον Γιώργο.

Αναμφισβήτητη η προσφορά του, η αγωνιστικότητα του, η παναθηναικοφροσύνη του, πολλές φορές προσωπικά τον έχω εκθειάσει κλπ κλπ αλλά αυτό που είδα χθες ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ.

Αναφέρομαι στον τσαμπουκά στον Σιμάο αλλά και το γεγονός ότι πέταξε την μπάλα σε ένα σημείο που ήταν και μικρά παιδιά. Το γεγονός ότι εκτελεί όλα τα "στημένα", κάνει αψυχολόγητα σουτ, "βουτάει" καραγκιόζικα με το παραμικρό και κρατάει τη μπάλα παραπάνω από το κανονικό είναι καθαρά ευθύνη του βοηθού.

Μήπως να κοιτάξουμε και κανένα κενρικό χαφ? Γιατί με Κάρα μόνο δε τη βγάζουμε αν συνεχίζει τον αυτιστικό αυτό τρόπο παιχνιδιού εκτός και αν μου "καθαρίσει" τα κρίσιμα ματς όπως έκανε πέρισυ τόσο στο Champions League όσο και στα playoff, οπότε και θα το "βουλώσω".

Μια απορία στους γνώστες του αθλήματος. Όταν δε θα παίζει ο Σισέ θα αγωνίζεται ο.....Πετρόπουλος?

;-)

pensierix είπε...

Και ναι,συνεχίζω να πιστεύω ότι όποιος βλέπει φιλικά και βγάζει συμπεράσματα με 10 μέρες προπόνηση, όταν δεν έχει κλείσει το ρόστερ ακόμα, είναι ανόητος, μίζερος και αλαζόνας ακόμα κι αν η ομάδα επιβεβαιώσει τις προβλέψεις του. Παίζει ρουλέτα "κόκκινο μαύρο" και αν του κάτσει ζει με την ψευδαίσθηση ότι "τα 'λεγε αυτός"...

ΥΓ
Στο μπλοκάκι παρακαλείστε να γράψετε και το πρόγραμμα εκγύμνασης των ποδοσφαιριστών, διότι όπως θα έχετε διαπιστώσει, η φυσική κατάσταση των παικτών είναι τραγική. Μα καλά, ούτε γυμναστές της προκοπής δεν έχει βρει αυτή η ομάδα;

Πανάθας είπε...

Επαναλαμβάνω για τους πνευματικά καθυστερημένους του blog ότι δε χρειάζομαι ειδικές γνώσεις ποδοσφαίρου για να κρίνω τον Βύντρα. Την ίδια ομάδα είδα.

ΗΜΑΡΤΟΝ.

Και επειδή το έχεις ξανααναφέρει, δικαιώνομαι ΣΥΝΕΧΕΙΑ. Ε και? Ποιό το όφελος? "Πονάω" όσο και εσύ απλά εσένα σου αρέσει.

;-)

pensierix είπε...

Καλά, Πανάθα, κάτι που να σου αρέσει σε αυτή την ομάδα υπάρχει; Μόνο μεταγραφή...φανέλας δεν έχεις ζητήσει ακόμα. Φιλική συμβουλή: Κράτα και λίγη κριτική για το Φθινόπωρο γιατί όπως το πας θα στερέψεις και μετά θα επαναλαμβάνεις τα ίδια και τα ίδια, αφού το πόρισμα το έχεις ήδη καταθέσει...

Doc είπε...

Ηρέμησε Pensierix. Δεν είπα ότι η ομάδα δεν έχει φυσική κατάσταση. Λογικό είναι να μη μπορούν να βγάλουν έναν ολόκληρο αγώνα σε τόσο πρώιμο στάδιο της προετοιμασίας, εν μέσω συνεχών προπονήσεων.
Εξάλλου πέρυσι έδειξε ότι δεν είχε τέτοιο πρόβλημα.
Απλώς ανέφερα την κούραση σαν την αιτία της γκέλας στο γκολ.
Σε ότι αφορά την εκτίμησή μου για την άμυνα, έχω την εικόνα της πρηγούμενης χρονιάς για να καταλάβω. Δεν περίμενα τα φιλικά στην έναρξη της προετοιμασίας...
Μακάρι να βγω ψεύτης και να είναι τελικά παικτάρας ο Καντέ, και δυο κλάσεις ανώτερος των προηγούμενων...
Θα σε παρακαλούσα λοιπόν να μη βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα για ότι λέω.
Εκτός εαν πιστεύεις ότι είμαστε τρελοί όσοι ασκούμε κριτική για τα χρόνια (επαναλαμβάνω: ΧΡΟΝΙΑ) προβλήματα της ομάδας, και ψάχνεις εναγωνίως "αφορμές" για να το αποδείξεις...

pensierix είπε...

Doc, τα περί φυσικής κατάστασης δεν είχαν να κάνουν με το σχόλιό σου οπότε προσπερνάω το "ηρέμησε". Απλά, εννοούσα ότι μετά από 10 μέρες προπονήσεων, μόνο κριτική στον τρόπο εκγύμνασης των ποδοσφαιριστών μας μένει για να τα έχουμε δει όλα...

pensierix είπε...

Και κλείνω(ήδη το παράκανα με τα σχόλια) λέγοντας ότι κι εγώ θέλω καλό κεντρικό αμυντικό, δεν χρειάζεται άλλωστε ιδιαίτερο μάτι για να δει κανείς ότι εκεί πονάμε. Αλλο αυτό όμως, κι άλλο αυτό το κλίμα μηδενισμού και ισοπέδωσης του ρόστερ...

Πανάθας είπε...

Pensierix τον αμυντικό τον θες σε έκδοση Καντέ (γιατί θα σου φέρουν έναν παγκοσμίως άγνωστο Σουηδό και θα στον παρουσιάσουν για.....Καντέ) ή σε version Φέρντιναντ?

Και κάντε σου φέρανε τον Φέρντιναντ τον φαντάζεσαι δίδυμο με....Βύντρα.....ή....Σιαρέγκι?

:-))

And what about right back? Melissis?

Right Wing? Ninis?

Spiropoulos back up?

Sisse's back up?

Goalkeeper?

Leto's back up?

Kara's backup?

Άσε άσε κατάλαβα.......

(like) Last Year!!!!!! (and not only).

:-(

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τον Doc.

Καλά κάνει η τιβί και δείχνει αυτά τα ματς, όπως καλά έκανα κι εγώ που σιγά-σιγά πήγα για νανάκια.

Ναι, το πρώτο γκολ (στο άλλο κοιμόμουνα ήδη) δεν ήταν ευθύνη μόνο του Καντέ. Γενικώς τον εγάμησε ο Τζόρβας να του δίνει τη απανωτά μπάλα, αν και σαν γκολκήπερ έπρεπε να βλέπει πως ο Γάλλος ήταν ξεκομμένος από δικούς μας και περικυκλωμένος από αντιπάλους.

Κοντολογίς, από το γκολ αυτό (αλλά και το 2ο που είδα σήμερα στην τιβί) περισσότερα συμπεράσματα μπορούμε να βγάλουμε για εκείνους που του έδιναν τη μπάλα ενώ τον έβλεπαν κλεισμένο, παρά για τον ίδιο τον Καντέ.

Μου κάνει όμως εντύπωση που διάφοροι - "αντικειμενικοί", "υποκειμενικοί" αλλά και εδωμέσα - σπεύδουν να μιλήσουν για "τρύπες της άμυνας", ενώ ήταν ξεκάθαρο πως η αμυντική λειτουργία της ομάδας έμπαζε από ΤΑ ΑΚΡΑ ΤΗΣ ΜΕΣΑΙΑΣ ΓΡΑΜΜΗΣ (Νίνης και Λάζαρος) που δεν έκοβαν καθόλου κι εμοιαζαν να ... ονειροβατούν!

Για το ΜΕΓΑ ζήτημα, εάν αυτά τα ματς προσφέρονται για συμπεράσματα (Πανάθας) ή όχι (Pensierix), εγώ θα πω ότι, ΝΑΙ, προσφέρονται για συμπεράσματα αλλά ΟΧΙ για τέτοια συμπεράσματα σαν αυτά που θέλει να βγάλει ο Πανάθας.

Τα ματς αυτά είναι κυρίως για ΞΕΜΟΥΔΙΑΣΜΑ και για "to know us better" - τσάι γνωριμίας μεταξύ των παικτών με ένα ψιλοαντίπαλο για πρέσα. ΚΑΝΕΝΟΣ παίκτη την αγωνιστική παρουσία στην επερχόμενη σεζόν δεν μπορούμε να συμπεράνουμε από αυτά. Ούτε κι εκείνων που ξέρουμε από πέρσι ή και παλιότερα.

Ηρεμία - ψυχραιμία λοιπόν. Και για τις μεταγραφές.

Ξεχάσατε τον πανικό και τις τσιρίδες (ακόμα και ... ειρηνική συγκέντρωση στα γραφεία της ΠΑΕ οραματίστηκαν κάποιοι!) λίγες μέρες πριν ...

... και μετά καμπούμ καμπούμ Λέτο-Κατσουράνης-Σισέ;

Άλλωστε το έχουν δηλώσει: τώρα θα καθαρίσουν με τις αποχωρήσεις και έπειτα θα χτυπήσουν ακόμα 1 ή 2 μεταγραφές.

---

ΥΓ
Πανάθα, καλά πέρσι όλο στο "Παύλο θεέ ήσουνα", αλλά φέτος σε βλέπω σε άλλη ρότα να ... βγενοπουλίζεις επικίνδυνα.

Αλήθεια τι λες; Θα σπρώξει κανά φράγκο ο αγαπημένος σου Mr Mig εις τον Ερασιτέχνην, ή αυτόν δεν τον έχει ούτε για ... χόμπι;

Pappas10 είπε...

Εγώ προσπάθησα να σας προστατέψω από τις μαλακίες μιλώντας για το παγκόσμιο ιδεολογικό πρόβλημα αυτοπροσδιορισμού της αριστεράς αλλά με γράψατε στα @@ σας.

Καθήστε λοιπόν να μιλάτε για φιλικά και να βγάζετε συμπεράσματα ή να λέτε πως δεν βγαίνουν συμπεράσματα.

Εχθές βλέποντας τον αγώνα, το μόνο συμπέρασμα που έβγαλα ήταν πως όταν κλαίει ή πειναέι ή θέλει άλλαγμα.

Φιλικά,

Παππάς10 ή χαζομπαμπάς Μιχάλης

Doc είπε...

Διαφωνώ κι εγώ με το μηδενισμό.Γι'αυτό λέω ότι η άμυνα ήταν (πέρυσι) μέτρια. Όχι ανύπαρκτη.
Δεν ήταν το περσινό ρόστερ για υποβιβασμό κιόλας. Μόνο για δεύτερη-τρίτη θέση. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, δεν πρέπει να κατηγορούμε τους παίκτες (εγώ πάντως ποτέ δεν κατηγορώ παίκτες-προπονητές). Αυτό μπορούσαν, αυτό έκαναν. Η διοίκηση φταίει που τους επέλεξε. Με 4-5 επιλογές σαφώς καλύτερων παικτών (σαφώς όμως, έτσι?) σε θέσεις που πονάνε, το ρόστερ βελτιώνεται αισθητά (+ την ωρίμανση του προπονητή). Εξάλλου τον Ολυμπιακό έχεις αντίπαλο. Όχι την Μπαρτσελόνα. Ήμαρτον δηλαδή...
Εκτός κι αν κάνω λάθος και φταίει η παράγκα, οπότε το ρόστερ ήταν μια χαρά, και την ευθύνη την έχει η διοίκηση (πάλι), που περίμενε (στο Γιουνανιστάν) να φτιάξουν τα πράγματα από μόνα τους.
Βέβαια, όπως και ο Χότζας, οφείλω να πω ότι ούτε η διοίκηση φταίει. Αφού είναι καινούργια. Ωσάν αρτιγέννητο μωρό...
Εκτός κι αν φταίει η τύχη.
Μπορεί βέβαια να είναι και συνδυασμός κάποιων (ή όλων) των παραπάνω. Μέσα στο σύμπαν των απειράριθμων πιθανοτήτων και εκλογικεύσεων, ποιός μπορεί να ξέρει?
Εξάλλου, όπως έλεγε και ο Dirty Harry, οι γνώμες είναι σαν τις κ...τρυπίδες. Ο καθένας έχει κι από μία. Εγώ λέω ότι είναι περισσότερες κι από αυτές, μιας και κάποιος μπορεί να έχει και περισσότερες της μίας (άποψεις προφανώς...).
Γι'αυτό υπάρχουν και τα καφενεία, γι'αυτό υπάρχουν και τα blogs, γι'αυτό υπάρχει και η ωραία μας παρέα...
Υπομονή (!) λοιπόν. Κάποια καλή ζαριά θα έρθει και για μας. (Όπως το 2004).

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Doc,

μια ερώτηση: από πού συμπεραίνεις ότι το περσινό ρόστερ ήταν για 2η με 3η θέση;

Λογικά, μιας και καμιά άλλη αντικειμενική ένδειξη δεν υπάρχει, πρέπει να το συμπεραίνεις από την τελική κατάταξη τής ομάδας στο πρωτάθλημα: 3η στην κανονική λήξη, 2η μετά τα play-offs.

Όμως, με αυτό το σκεπτικό - δηλαδή: η θέση της ομάδας στην τελική κατάταξη δείχνει για ποια θέση ήταν το ρόστερ της (το οποίο σκεπτικό συνεπάγεται επίσης, ότι ο βαθμολογικός δεν λέει ψέμματα) - πρέπει να συμπεράνουμε ότι, αντίστοιχα, το ρόστερ του πρωταθλητή ήταν για την 1η θέση.

Τότε όμως μέγα μυστήριο (ή "μυστήριο") παραμένει, το πώς το ρόστερ που, όπως λες, ήταν για 2η-3η θέση, τα πήγε ΚΑΙ ΠΑΛΙ απείρως καλύτερα στην Ευρώπη από το ρόστερ της πουτάνας του λιμανιού!

Πώς διάολε η ομάδα που (σύμφωνα με τη λογική σου) διαθέτει ρόστερ για την 1η θέση, τον πίνει χαλαρά από μια Σεντ Ετιέν και την ίδια στιγμή η ομάδα που διαθέτει ρόστερ για 2η με 3η θέση ξεσκίζει εκτός έδρας μια Βέρντερ και μια Ίντερ;

Θα μου πεις το γνωστό, ότι "άλλο το πρωτάθλημα που έχει 30 αγώνες και άλλο το Champions League ή το Uefa που έχουν 8 με 10 αγώνες". ΟΚ - αλλά ΤΟΟΟΟΟΣΟ άλλο;

Τόσο άλλο ώστε ο 1ος να είναι ΣΟΥΡΓΕΛΟ στην Ευρώπη κι ο 2ο-3ος μια ομάδα διαχρονικά σεβαστή και αναγνωρισμένη εκεί;

Ε, όχι λοιπόν. Δεν είναι τόόόόσο άλλο το πρωτάθλημα από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

[Παρένθεση: γενικά οι σκέψεις του είδους "Αυτό το ρόστερ είναι για έως εδώ", μού θυμίζουν κάτι περσινά, μετά την ήττα από Ανόρθωση και Ίντερ, όταν φαινόταν πως η ομάδα πάει για 3η με 4η στον όμιλο: "Τι τα θέλετε;", έλεγαν διάφοροι δημοσιογράφοι, "με αυτό το ρόστερ αυτό μπορεί ο ΠΑΟ". Η συνέχεια βέβαια, τους ξέσκισε!]

Όσο για την Παράγκα, εδώ φίλε νομίζω πως θα πρέπει να ξανασκεφτούμε το ΟΛΟ θέμα υπό το φως των πρόσφατων αποκαλύψεων για την ΤΡΥΠΑ στα οικονομικά του Θρήνου.

Δεν ξέρω τι θα έλεγε ο Dirty Harry για τη συγκεκριμένη τρύπα, ωστόσο όταν μιλάμε για ΜΕΙΟΝ 67 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ, μιλάμε για ΙΛΙΓΓΟ.

pensierix είπε...

Τζόνι, εδώ ο Πανάθας ζητάει ακόμα καμιά 10ρια μεταγραφές (ανακαλύψαμε και τα μπακ απ τώρα) για να παρουσιάσει ο ΠΑΟ μια αξιόμαχη ομάδα που θα μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, κι εσύ κάνεις συγκρίσεις με την υπερομάδα του γαύρου; Η οποία υπερομάδα διέθετε ένα υπερπλήρες ρόστερ(χαώδης η διαφορά με το δικό μας), δεν ήξερε ο Ερνέστο ποιον να πρωτοβάλει. Σε κάθε θέση κι από 3 ισάξιους παίκτες. Πάντος, Μενδρινός, Μήτρογλου, Νταρμπισιρ και Παπαδόπουλοι οι αλλαγές...Θα τους συγκρίνεις με τα παλτά τα δικά μας; Επειγόντως μπακ απ για το καμ μπακ...

Doc είπε...

Tζόνι Τουρτούρα, επί της ουσίας δε διαφωνώ μαζί σου...
Σίγουρα η παράγκα έπαιξε μεγάλο ρόλο και στο περσινό πρωτάθλημα.
Κάποια στιγμή θα προσπαθήσω να εξηγήσω πιο αναλυτικά την άποψή μου...

Greg είπε...

Δεν ήταν ανάγκη να δούμε τα φιλικά για να καταλήξουμε στο ασφελές συμπέρασμα ότι χωρίς σέντερ μπακ και δεξιό μπακ υψηκλών προδιαγραφών, δεν κάνουμε ΤΙΠΟΤΕ.

Και επιμένω για Κυργιάκο και Γιούρκα, γιατί με Βύντρα, Σαριέγκι, Μουν και τον απερίγραπτα γραφικό Καντέ (πως της ξέφυγε της ΡΕΑΛ το παλληκάρι) θα είμαστε για γέλια.

Η γαβριέλλα πήρε τον Μέλμπεργκ, παρά την οικονομική τρύπα (βλέπω τον Κοσκωτά παρέα με τον Σαλιαρέλλη να επιστρέφουν σαν σωτήρες του Κρόκους).

Καλό τα παραμύθι για λήξη των μεταγραφών στις 30/8, αλλά σε 19 μέρες πάιζουμε τσάμπιονς λίγκ και υποτίθεται ότι ο μεταγραφικός σχεδιασμίς - εντοπισμός στόχων είχε ξεκινήσει από τον Μάρτιο.

Μας βλέπω με χειρότερη άμυνα από πέρυσι - άκου βασικό δεξιό μπακ ο Μουν με αλλαγή τον Μελίσση! τουλάχιστον πέρυσι υπήρχε ο Σουηδός, φέτο θα έχουμε τον Μουν που πέρυσι τον Δεκέμβριο ήταν σίγουρος για διωγμό.

Πανάθας είπε...

Συμφωνώ σε γενικές γραμμές με Doc και Greg οπότε δεν τοποθετούμαι παρά διευκρινίζω:

Pensierix, σε παρακαλώ μη διαστρεβλώνεις τα λόγια μου ("ελάττωμα" που έχει και ο Τουρτούρας) γιατί με αναγκάζεις να γράφω τα ίδια και τα ίδια και ξέρεις που καταλήγει αυτό. ;-)

Το λεπόν. Το ρόστερ, ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ, είναι καλό για κανα πρωταθληματάκι (τα ίδια έλεγα και πέρισυ). Απλά δεν είναι καλό για τον Παναθηναικό που ονειρεύομαι. Μια πλήρης ομάδα σε όλες της τις γραμμές. Ελπίζω να σε κάλυψα.

Τζόνυ είμαι πάντοτε με αυτούς που υποστηρίζουν διαχρονικά τον ΠΑΟ ή με αυτούς που μου προσφέρουν ένα όραμα. Για αυτό ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ/ΕΙΜΑΙ με τους Βαρδινογιανναίους. Για αυτό ήμουν/είμαι με τους Γιαννακοπουλαίους και με τον Βγενόπουλο. Θεωρώ τους Γιαννακοπουλαίους θεματοφύλακες της ιστορίας του ΠΑΟ, τους χρωστάμε ΠΑΡΑΑΑΑΑΑ ΠΟΛΛΑ που μας κράτησαν οπαδικά ζωντανούς αλλά και που μας χάρισαν/χαρίζουν πολλές χαρές τα τελευταία...........13 χρόνια στο μπάσκετ, εύχομαι να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό, αλλά δεν τους συγχωρώ τη στρατηγική σύμπλευση με τον Τζίγγερ που έγινε μόνο και μόνο για να βγάλουν από τη μέση τον Βγενόπουλο και που τελικά κατέληξε στη γνωστή ιστορία με τη μη εκτόξευση του μπάτζετ (όπως ήθελε ο Βγενό) μια δυσάρεστη εξέλιξη σίγουρα για την ομάδα μας (σου υπενθυμίζω ότι τα λεφτά που "κυκλοφορούν" είναι απλά τα λεφτά του περυσινού Champions League).

Για τον ερασιτέχνη με τη "λαδιά" που του έκαναν οι δύο καλά έκανε και δεν ασχολήθηκε. Το έχω ξαναπεί κα εξηγήσει. Σου αρέσει δε σου αρέσει είναι η θέση μου.

Μιχάλη? ;-)))))

Πανάθας είπε...

Και μια και με ρώτησες έχω και εγώ την απορία Τζόνυ πως από φανατικός τζιγγερικός και αντιγιαννακοπουλικός κατέληξες να λες "παύλο θεέ"?

:-))

Πανάθας είπε...

Και κάτι για τον Τεν Κάτε. Σεβαστές και απόλυτα φυσιολογικές οι "ανακατωσούρες" στα φιλικά, αλλά αν αρχίσει τις ίδιες μαλακίες και στα επίσημα θα τον πάρει και θα τον σηκώσει. Ελπίζω φέτος να δούμε ένα σταθερό σχήμα. Αλλιώς στο τέλος της χρονιάς, πέρα από τη μη επίτευξη των στόχων μας, δε θα ξέρουμε τι κενά έχουμε αλλά και σε ποιές θέσεις είμαστε οκ.

Ο μικρός ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Πανάθα,

μην είσαι τόσο σίγουρος ότι ξέρεις τον πραγματικό λόγο της (απρόσμενης σίγουρα) σύμπλευσης των Γιαννακόπουλων με τους Βαρδινογιάννηδες. Μπορεί πράγματι να είναι, όπως λες, το να βάλουν τον Βγενό στη γωνία ...

... αλλά επίσης μπορεί να έπαιξε ρόλο αυτό που μού έλεγε ο φίλος μου ο ΠΕΚίτης για την τελείως απορριπτική στάση του Βγενό στο ενδεχόμενο συνεργασίας του με τον υιό Δημήτρη ...

... ή πάλι μπορεί σε αυτό το διάστημα να είδαν κάτι οι άνθρωποι, όπως π.χ. ότι ο Βγενό δεν είχε καμιά πρόθεση να ρίξει το χρήμα που έταζε κι ότι βασική του έγνοια ήταν να πλασαριστεί σε σχέση με το γήπεδο, όπου και όντως εξασφάλισε το όνομα για την εταιρεία του - και δυστυχώς η μέχρι στιγμής ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ από τα τεκταινόμενα στον Ερασιτέχνη φαίνεται να συνηγορεί σε αυτό.

Μακάρι βέβαια ν' αλλάξει στάση ο Βγενό και στο εγγύς μέλλον να πάρει κάποιο τμήμα (π.χ. αντρικό βόλεϊ που βγάζει κάποια φράγκα), γιατί φυσικά και ΔΕΝ κάνει καθόλου καλά που δεν ασχολείται!

Όσο για την "εκτόξευση του μπάτζετ", σου θυμίζω πως το ταβάνι των 20εκ ευρώ το έθεσαν στο ΔΣ οι ΠΕΚίτες φίλοι του Βγενό, τη στιγμή που ο Θανάσης κι ο Παύλος έλεγαν πως δεν πρέπει να υπάρξει όριο φέτος (κι ο Ραλλίστας συμφώνησε μαζί τους).

Υ.Γ. Την απορία σου δεν θα την είχες αν δεν διάβαζες τις απόψεις μου κάτω από το ασπρόμαυρο πρίσμα σου, που λέει ότι "όποιος δεν βρίζει πρωί-βράδι το Ραλλίστα είναι φανατικός βαρδινογιαννικός και γκοτζαλάκι".

Ξανθιώτης είπε...

Ποιες απόψεις ρε Τζόνι; Εσύ δεν ήσουν που μας είχες πρήξει με το "απομονώθηκε ο Γιαννακόπουλος", και "απομονώθηκε ο Γιαννακόπουλος", και "απομονώθηκε ο Γιαννακόπουλος", και "απομονώθηκε ο Γιαννακόπουλος";;;

Ενώ σου λέγαμε ότι δεν ισχύει αυτό, αλλά εσύ τίποτα, εκεί, κολλημένος...

Σε λίγο θα μας πεις ότι εσύ πάντα υπέρ του Γιαννακόπουλου ήσουν και εναντίον του Τζίγγερ! Σαχλαμάρες...

Greg είπε...

Αυτά που διαβάζω σήμερα περί Γριγκέρα και Μαρτσένα (Γάτα) είναι πολυ ενθαρρυντικά. Αυτή τη στιγμή δε χρειαζόμαστε τίποτε άλλο. Από τη στιγμή που αποκλείουν Γιούρκα και Κυργιάκο.

Εάν πάρουμε αυτούς τους δύο, δίνουμε χρόνο στο Νίνη και τον Γκάμπριελ έως τον Δεκέμβρη για δεξιά και εάν δεν αποδειχθούν άξιοι της εμπιστοσύνης και της ευκαιρίας, τότε ας πάρουμε κάποιον για αυτή τη θέση.

Κεντρικό χαφ δε νομίζω ότι χρειαζόμαστε στη παρούσα φάση και με το σύστημα που παίζει ο Ολλανδός, γιατί απλά δε χωράει. Το πρόβλημα θα υπάρχει μόνον στη κάθετη πάσα προς τον Σισέ, εάν δεν έχουν μεγαλύτερη διάρκεια Μάτος καιΚατσουράνης (αυτός την έχει περισσότερο). Χρεοιάζονται 6 με 7 κάθετες πάσες σε κάθε παιχνίδι.

Πανάθας είπε...

Τζόνυ (για το κυρίως κείμενο) δεν είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ για τίποτα. Έχω ενδείξεις και μένω σε αυτές. Δε μπορώ να αποδείξω τίποτα όπως και εσύ εξάλλου. Για το ΥΓ σου απάντησε πολύ ορθά ο Ξανθιώτης.

;-)

Πιστεύω πάντως πως αυτές οι συζητήσεις είναι αποπροσανατολιστικές. Γενικά υπάρχει μια διάθεση να "απεμπλακεί" η συζήτηση από την ομάδα. Μια, μας φταίει η ελληνική τηλεόραση που δείχνει τα χάλια μας (που δε βελτιώνονται γιατί είναι η περισυνή ομάδα), μια η "γκρίνια" κάποιων από εμάς που απλά δεν έχουμε βάλει "ταβάνι" στα όνειρα μας (τον δικό σας ρεαλισμό το βαφτίζουμε συντήρηση), μια ο Μιχάλης ανοίγει πολιτική συζήτηση (αντί να αλλάζει πάνες) για να μη συζητήσουμε για τα τεκταινόμενα στο σύλλογο, κοκ.

Νομίζω πως - παρά τις όποιες διαφορές μας - ΠΡΕΠΕΙ να δούμε το πρόβλημα και να το αντιμετωπίσουμε ΤΩΡΑ. Γιατί υπάρχει πρόβλημα. Και βαφτίζω στρουθοκαμηλισμό το μη εντοπισμό του από μια "ομάδα" παιδιών.

Γιατί ΠΡΕΠΕΙ και μάλιστα ΤΩΡΑ?

Γιατί μετά απλά θα είναι αργά.

Αυτοί οι 12.000 μαλάκες που πήγαν και αγόρασαν διαρκείας έχουν κάνει ΗΔΗ πολύ μεγάλο κακό.

Περιμένω διορθωτικές κινήσεις στους κρατήρες που έχουμε.

Με τους πρώην οκ το λάβαμε το μήνυμα. Υπάρχει βέτο. Αυτό ξέρεις δεν είνα καλό. Γιατί ξέρουμε ποιός το έχει θέσει και αποδυκνείει ότι ζει και βασιλεύει. Ποιός? Ο "οι ομάδες χτίζονται με πενταροδεκάρες και δεν αγοράζονται", ο "καρκινογεννήτορας", "ο άνθρωπος που χάρισε 12 πρωταθλήματα στον ΟΣΦΠ", "το τέλος των ονείρων μας", "ο ανύπαρκτος", "ο δημιουργός της εσωστρέφειας (Αθανασόπουλος, Γκότζος κλπ κλπ) και άλλα πολλά που βαριέμαι να γράψω. Τελείωσα με ΑΥΤΟΝ ενώ έπρεπε να ξεκινήσω.

Πανάθας είπε...

Greg o ΠΑΟ πέρα από 4 ΒΑΣΙΚΟΥΣ παίκτες στην άμυνα (τερματοφύλακα, δεξί μπακ και 2 σέντερ μπακ) χρειάζεται και 2 χαφ ΒΑΣΙΚΟΥΣ(ένα δεξί και ένα κεντρικό). Γιατί? Γιατί απλά δεν έχει παίκτες ΙΚΑΝΟΥΣ σε αυτές τις θέσεις.

Αλλά όχι επιλογές τύπου Καντέ, αλλά Σισέ.

Είναι τόσο απλό και τόσο οφθαλμοφανές. Δε ξέρω γιατί σας δυσκολεύει.

EVIL ELVIS είπε...

...ο μελισσης σκοραρει συνεχως στις προπονησεις! να τη η εσωτερικη μεταγραφη, χωρις σκαουτινκ και καταβολη χρηματων, ο νεος περιφερειακος επιθετικος του ΠΑΟ, χρηστος μελισσαρος! -_-

ΥΓ: μαγκες, δεν τιθεται θεμα συγκρισης μαρτσενα-κυργιακου και γκριγκέρα-γιουρκα.

Πανάθας είπε...

Evil, να τους πάρουμε όμως ε? Γιατί βλέπω να μας φέρνουν το Σουηδό μόνο. Και δε λέει.

Με Γιούρκα - Κυργιάκο είχες "καθαρίσει" φίλε, τώρα τι να λέμε.

Διεθνείς και Έλληνες.

Αλλά μην αρχίσουμε αυτή τη συζήτηση, βαριέμαι ειλικρινά.

Τα έχω πολλές φορές.....τόσες που με βαριέμαι και εγώ.....σαν να βλέπω το φετινό ΠΑΟ στα φιλικά.....τόση βαρεμάρα.......

Ανώνυμος είπε...

Οπαδέ της Skoda Ξάνθη και φαν του Πανόπουλου,

καλή η προσπάθεια αλλά όπως ξέρεις κάτι προβοκατοράκια σαν κι εσένα τα έχω για μπρέκφαστ. Μη με αναγκάσεις να ξαναβγάλω τα άπλυτά σου στη φόρα. Τρέχα στου ... θων παρέα με τη σκιά σου και κράτα και καμιά ομπρέλα κακομοίρη.

Πανάθα,

για το υ.γ.: τελικά μασάς σε όποιον σού χαϊδέψει τ' αφτιά λέγοντας τα ίδια με σένα ρε συ; Έλα τώρα, θα πλαδαρέψεις άμα το πας έτσι. Το ξέρεις άλλωστε καλά, γιατί μ' εσένα το κουβέντιαζα, πως έλεγα για σπάσιμο συμμαχίας και απομόνωση των Γιαννακόπουλων τις μέρες που ο Βγενό έκανε αγαπούλες με το Ραλίστα. Όπως ξέρεις πως έλεγα, ότι κατά πληροφορίες ΠΕΚίτη φίλου μου πέτρα του σκανδάλου ήταν ο υιός. Κι ακόμα τόνιζα πως δεν θα έπρεπε να σπάσει αυτή η συμμαχία.

Έχεις καμιά αντίρρηση ότι, όπως έδειξε η συνέχεια, σε όλα αυτά (με μόνο ερωτηματικό αν η συμμαχία έσπασε λόγω του υιού) είχα δίκιο;

Πάμε λοιπόν τώρα στα της ομάδας. Δεν υπάρχει από την πλευρά μου καμιά διάθεση στρουθοκαμηλισμού.

Η βασική διαφορά μας εδώ είναι ότι εσύ θεωρείς απόλυτα απαραίτητους 7-8 παίκτες ενδεκαδάτους, ενώ εγώ βρίσκω πως υπερβάλλεις και πως η ομάδα είχε ανάγκη 3-4 πολύ καλούς παίχτες.

Δεδομένο εξαρχής έχω δηλώσει ότι η ομάδα ήθελε φορ περιοχής γκολτζή, ντριμπλαδόρο στα χαφ και κεντρικό αμυντικό. Τον πρώτο καιρό φοβόμουνα κι εγώ πως θα κάνουν μαλακίες όπως π.χ. η περσινή με το υπερβολικό γέμισμα της δεξιάς πλευράς και την αναπηρία της αριστερής. Στη συνέχεια όμως, με την απόκτηση των Σισέ-Κάτσο-Λέτο, αποφάσισα πως οι όποιοι υπεύθυνοι κινούνται σωστά. Με λίγα λόγια τους εμπιστεύομαι και θεωρώ ότι θα κάνουν και τη σωστή κίνηση στο κέντρο της άμυνας - γιατί ελπίζω να ΜΗΝ προορίζουν για εκεί τον Κατσουράνη.

Θέλω λοιπόν αυτή τη στιγμή: 1 Μαρτσένα και 1 10άρι ντριμπλαδόρο να μοιράζει παιχνίδι.

Τέλος, για το "12000 μαλάκες" όπως αποκαλείς όσους πήραν μέχρι στιγμής διαρκείας, πολύ φοβάμαι φίλε ότι θα καταλήξεις παρέα με τον οπαδό της Scoda Ξάνθη οι δυο σας στο Θων.

:-))

Πάλι καλά που έχει και Friday's δηλαδή, να μην σας φάει η πείνα.

:-)))

Ξανθιώτης είπε...

Τζόνι, αν είσαι κάτω από 12 ετών πες το μας να δείξουμε κατανόηση.

Αν είσαι παραπάνω, πρέπει να ωριμάσεις γιατί αλλιώς γελοιοποιείς τον εαυτό σου με αυτά που λες. Εδώ δεν είναι νηπιαγωγείο.

Ανώνυμος είπε...

Οπαδέ της Skoda Ξάνθη,

τα συμπτώματά σου δείχνουν ξεκάθαρα ηλίαση.

Σού έλεγα να πάρεις ομπρέλα στου Θων αλλά δεν με άκουσες.

Ήσουνα και μόνος σου, ποιος να σου κάνει σκιά, έτσι;

Περαστικά και να μας ξανάρθεις.

Πανάθας είπε...

Παιδιά δε βοηθάτε τη συζήτηση αν "βγάλετε τα μάτια σας". Το έχω κάνει/πάθει και ξέρω τι λέω.

Ξανθιώτη θερμή παράκληση προσπάθησε να ρίξεις τους τόνους Ok we got the message). Είμαι σίγουρος ότι ο Τζόνυ σε πειράζει που σε αποκαλεί οπαδό της Ξάθης. Προσωπικά δε με ενδιαφέρει ποιά ομάδα υποστηρίζεις. Ο λόγος σου έχει επιχειρήματα και σε "χρειαζόμαστε" εδώ γιατί η "ανάπτυξη" μας είναι σαν τη δεξιά πλευρά του ΠΑΟ. Μονόπλευρη. Και ας μιλάει ο Τουρτούρας περί χαιδεμάτων. ;-)

Ας επικεντρώσουμε το ενδιαφέρον μας στην ομάδα και στα γύρω από αυτήν νέα. Δεκτές οι παρεμβάσεις του Μιχάλη μόνο με νέα από τον Μπέμπη. ;-)

Τζόνυ μια κοιλίτσα την έχω κάνει το ομολογώ. ;-)

Βρε μπαγάσα αφού με έχεις καταλάβει πια τόσο καιρό πως δε μου αρέσουν κάθε είδους "χαιδέματα". Είδα και έπαθα να γλυτώσω από τον Zouk. :-))

Μωρέ αυτά τα "έχω νέα μέσα από την ΠΕΚ" μου ακούγονται λίγο κάπως. Σε τίποτα δεν έχεις δικαιωθεί. Δεν έχει καμία σημασία όμως, πίστεψε με να πάμε τη κουβέντα στο "εδώ έχω δίκιο εγώ ή εσύ" κοκ. Πέρα από εγωιστικό είναι και χάσιμο χρόνου.

Να συμφωνήσουμε ότι θέλουμε 6 ενδεκαδάτους παίκτες?

1 τερματοφύλακα (ή υπολογίζεις να γίνει Βαν Ντερ Σαρ ο Γκαφίνοβιτς?), 1 δεξί μπακ, 2 σέντερ μπακ (ο Μαρτσένα με ποιόν θα παίξει παρτενέρ? Μην το πεις απότομα μόνο επειδή έχω και μια ηλικία), 1 κεντρικό χαφ και 1 δεξί χαφ?

Θα απαντήσω μόνο σε καθαρά αγωνιστικά θέματα επειδή αυτά με ενδιαφέρουν σε αυτή τη φάση.

zouk είπε...

Κατ αρχην "μαλακας" συνεχιζεις να εισαι Παναθα.
Πηρα διαρκειας και εχω κανει καλο στην ομαδα μου αντιθετως με εσενα που εισαι προβληματικος να καταλαβεις το οτι ειναι δικαιωμα μου να παρω διαρκειας για τους λογους που εχω γραψει παλαιοτερα.

Ο Παναθηναικος που ονειρευομαι εχει δεξι μπακ καλυτερο απο τον Γιουρκα(αντε να παει στην ΑΕΚ να γλιτωσουμε) και καλυτερο απο τον Κυργιακο(ειναι στην ΑΕΚ και εχουμε γλιτωσει).Ο πηχης που βαζεις με αυτους τους παιχτες ειναι χαμηλος για εμενα και περιμενω καλυτερους παιχτες σε αυτες τις θεσεις.Χρονος υπαρχει και θα περιμενω χωρις γκρινια.

Παντως κανεις κακο που βλεπεις τα φιλικα και επισημα παιχνιδια του Παναθηναικου.Δημιουργεις ακροαματικοτητα και ετσι αγοραζουν τα καναλια τα δικαιωματα και εχει κι αλλα εσοδα η ομαδα και δεν βλεπω μεταγραφες,χαχαχαχα.Περιμενω να το ακουσω και αυτο απο εσενα.
Μην βλεπετε τους αγωνες στην ΤιΒι.

Ουτε εμενα μου αρεσει να χαιδευω κανεναν και γι αυτο δεν προκαλω κανενα αντιθετα με εσενα.

Πωπω,και βαριομουν να γραψω γιατι δεν εχει νοημα αλλα με συγχισες παλι με το μαλακες,μαλακα.
Καλο απογευμα.

Πανάθας είπε...

Υπό μια ευρεία έννοια, ΟΛΟΙ μαλάκες είμαστε Zouk.

;-))

zouk είπε...

Σε αυτο θα συμφωνισω,απλα δεν χρειαζεται να το φωναζουμε.

Οπως το γραφεις επειδη ειμαστε ολοι,μπορεις να μην το γραφεις αφου το ξερουμε ολοι.χαχαχα.

Ανώνυμος είπε...

Πανάθα,

μια σεζόν ολόκληρη θα έχουμε να συζητάμε τα αγωνιστικά, ρε συ. Τώρα, με 2 φιλικά της πλάκας τι να συζητήσουμε;

Άσε που ακούγεται και γελοίο να συζητάμε, με βάση το ματσάκι με τη Βασιλεία, ότι θέλουμε δεξί μπακ τη στιγμή που σε αυτό τα γκολ τα φάγαμε από την αριστερή πλευρά! Χαζά πράμματα και κάνει και ζέστη.
Άσε λοιπόν να πάρουνε μερικά ακόμα παιχνίδια στα πόδια τους και τότε συζητάμε τα αγωνιστικά.

Οσο για τις μεταγραφές, στην τελική ας πάρουνε και 2 παπόρια παίχτες από το πάνω ράφι να μας βλέπει η ΡΕΑΛ και να χέζεται πάνω της!

:-)

ΑΛΛΟΥ είναι το πρόβλημα ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ κι εκεί κάνεις τον κουφό.
Στον Ερασιτέχνη φίλε!

Αυτό αξίζει τον κόπο να το κουβεντιάσουμε - κι αν μάλιστα οι υπεύθυνοι το έψαχναν κι έφτιαχναν κάποιο post για το θέμα, θα ήταν καλά νομίζω.

Γλυτώσαμε τη ντροπή του Πρωτοδικείου αλλά δεν αρκεί, πρέπει να γίνουν πολλές κινήσεις σωττηρίας όλων των τμημάτων. Γιατί Παναθηναϊκός χωρίς το "Α.Ο." δεν υπάρχει - 500 και βάλε τίτλοι μέχρι τώρα είναι σε πολύ πολύ μεγάλο βαθμό κατάκτηση του Α.Ο.

Όπως το έχω πει, την ιδέα των Νίκα και Ξυλά - να δίνεται στον Ερασιτέχνη ένα ποσό από κάθε εισιτήριο διαρκείας της ΠΑΕ (και της ΚΑΕ) - τη βρίσκω ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ και θεωρώ πως πρέπει να γίνει πράξη.

Τι άλλο θα έπρεπε να γίνει;

Υ.Γ. Απ' ότι άκουσα πριν λίγο, οι ... μαλάκες έφτασαν τους 15.000! Επειδή λοιπόν σε βλέπω για ... Θων, πάρε μαζί σου και δεύτερο μπουκάλι νερό. Για να το βρέχεις πού και πού το ένα παλικαράκι, που θα βρεις εκεί. Μην ξαναπάθει ηλίαση, δεν κάνει, είναι επιτέλους απάνθρωπο!

:-)))

Ανώνυμος είπε...

Το Γιούρκα ξεχάστε τον βαζελάκια.

Υπόγραψε στον ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ.

Πανάθας είπε...

Τζόνυ συνεχίζεις να αποπροσανατολίζεις τη συζήτηση. Δεν έβγαλα συμπεράσματα από το ματς με τη Βασιλεία φίλε. Μου έφτανε μια ολόκληρη σεζόν για να το διαπιστώσω. Κα τα "κενά" παραμένουν κενά, θες να τα δεις ή δε θες. Μέσα "στην ολόκληρη χρονιά" θα είναι ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.

Δεν κάνω τον κουφό, φυσικά και με ενδιαφέρει ο ερασιτέχνης, φυσικά και συμφωνώ ότι χωρίς το Α.Ο. δεν υπάρχει το Π. και έχω πει πως η μόνη λύση είναι να "ανοίξει" στον κόσμο τόσο ο ερασιτέχνης όσο και η ΠΑΕ. Ένα μοντέλο αλά Μπάρτσα. Να εκλέγουμαι τον πρόεδρο και να μπορούμε να πιέσουμε καταστάσεις. Αλλά δεν το κάνουν. Μονά, ζυγά δικά τους οι κύριοι. Ο ερασιτέχνης "πονάει" χρόνια. Αυτό που το σώζει είναι ότι είναι ερασιτέχνης. Το μόνο τμήμα που θα αντιμετωπίσει πρόβλημα είναι του Βόλλευ και ίσως και το Πόλο.

Για το ΥΓ και πέρισυ στα έλεγα KAI τελικά εσύ και κάποιοι άλλοι ήπιατε νερό από το ίδιο μπουκάλι. Στο ενδιάμεσο κάποιοι από εσάς είχατε σκίσει τα διαρκείας και τελικά καταλήξαμε να είναι στο γήπεδο οι αναγνώστες του DERBY. Μη τα ξεχνάμε αυτά. Και ξαναγυρνώ στο ποδόσφαιρο γιατί αυτό μας "πονάει" κακά τα ψέμματα και λέω ότι με το υπάρχων υλικό και λίγο σπρώξιμο αλά γαύρος ένα πρωταθληματάκι το παίρνεις. Ε και? Το πήρες και το 2004, το πήρε και η ΑΕΚ στο μπάσκετ το 2002. Βλέπεις καμιά προοπτική όταν σου λένε ότι περιμένουν να πουλήσουν τον Σιμάο για να αγοράσουν και όταν ξέρεις ότι τα χρήματα που επενδύονται είναι τα περυσινά έσοδα από το Τσου Λου? Φυσικά και το ξέρεις απλά "αγοράζεις χρόνο" ελπίζοντας να νικήσουμε τον....Πανθρακικό και να βγεις να πανηγυρίσεις.

Είπαμε, υπάρχει ταβάνι στα όνειρα σας. Αυτό κατακρίνω τόσο καιρό εδώ μέσα. Δεν "πιέζετε" για να εκτοξευθεί ο ΠΑΟ και εξήγησα γιατί το κάνετε. Γιατί σας έχει φύγει ο τσαμπουκάς και ανήκετε στη συντήρηση. Έχετε πεθάνει αλλά δεν το ξέρετε. Μια μεγαλοπρεπή κηδεία αλά Μίκαελ σας λείπει και είμαστε οκ.

Αυτά. ;-)

Πανάθας είπε...

Ανώνυμε βγάζεις "κακία" και "χολή" τόσο με το "βαζελάκια", όσο και με το "ΑΟ Μυκόνου" και αυτό για μένα είναι καλό σημάδι αλλά και επιβεβαίωση.

:-)

zouk είπε...

Σκεψου τι ταβανι υπαρχει σε καποιον που θελει στα δεξια τον Σειταριδη.
Περπατας σκυμενος μην βρει το κεφαλι σου φιλε Παναθα :-p

Πανάθας είπε...

Zouk σε έχω στην "τσίτα" ε?

Έτσι μου αρέσει το κωλαράκι σου. Σφιγμένο. :-)))

Πες μου ένα παίκτη που έχεις που είναι καλύτερος του Γιούρκα. Ακούω για Νέτο, για Μαρίνο (τη showwoman?) κλπ κλπ. ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ. Μιλάμε για το βασικό δεξί μπακ της Εθνικής Ελλάδας με παραστάσεις από το Ισπανικό Πρωτάθλημα και γενικά ανώτερα πρωταθλήματα του Ελληνικού.

Και πες αν δε σε ενοχλεί η ύπαρξη βέτο από πλευράς Βαρδινογιάννη.

Πανάθας είπε...

Δευτερολογώ.....φυσικά και υπάρχουν καλύτροι παίκτες του Γιούρκα στον κόσμο (για να προλάβω τους γνωστούς μαλάκες). Αλλά ΠΟΥ'ΝΑΙ? Φέρτε μας έναν παικταρά από δεξιά να τελειώνει η ιστορία αλλιώς Γιούρκα και ξερό ψωμί για 4 λόγους:

1.Δεν έχεις καλύτερο στο ρόστερ σου.

2.Οι επιλογές που ακούγονται δεν είναι καλύτερες με εξαίρεση ίσως του Γκριγκέρα που δεν τον ξέρω αλλά για να έπαιζε στη Γιούβε καλό παίκτης θα είναι.

3.Είναι Έλληνας και θα φτιάξεις ένα ελληνικό κορμό με παίκτες ηγέτες στις θέσεις τους. Με παίκτες που θα αναγνωρίζουν το ειδικό βάρος κάποιων παιχνιδιών.

4. Θα μου αποδείξουν ότι δεν ισχύει το βέτο Βαρδινογιάννη.

EVIL ELVIS είπε...

φιλε παναθα, τα σχολια που κανω δεν εχουν σκοπο να θιξουν τον τροπο που σκεφτεσαι, απλα θα [ξανα] διατυπωσω κι εγω την αποψη μου για το θεμα γιουρκα: παραμενει βασικο δεξι μπακ στην εθνικη γιατι πολυ απλα δεν διαθετουμε αλλο. οχι καλυτερο, άλλο, δευτερο. και μην ακουσω απο καποιους για τον τοροσιδακο... οι παραστασεις που απεκτησε ο γιουρκας και οι εμπειριες που αποκομισε ειναι πολυτιμες αλλα δεν δειχνει να τις εχει αφομοιωσει στον τροπο παιχνιδιου του. εδω και 2,5 - 3 χρονια δεν ειναι αυτος που μπορει να ειναι. συνεπως, γιατι να προχωρησουμε σε μια αμφιλεγομενη μεταγραφη; εννοειται πως ολοι μας θελουμε το καλυτερο για τον ΠΑΟ. ΑΠΟ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΑ Η ΠΑΕ [γιατι εγω, εσυ κλπ μπορει να θελουμε -και- αλλους] πρεπει να αποκτησουμε ΧΤΕΣ μαρτσενα και γκριγκέρα. προσωπικα τους εχω παρακολουθησει αμφοτερους και μιλαμε για 2 ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ παικτες. πολυ μυαλο, διαβαζουν τις φασεις και ειναι ηγετες. πραγματικα ΔΕΝ γινεται να βγαλουμε τη σεζον -ποια σεζον/ουτε ΚΑΝ 1 επισημο ματς- με σαριεγκι-καντε στοπερ και δεξια μουν [ειδικα με την περιπετεια που περασε, η οποια θα εχει -προφανως- αντικτυπο στην αποδοση του για τουλαχιστον ενα ευλογο διαστημα]. δεν θα υπαρχει ισορροπια μεταξυ αμυνας & μεσαιας γραμμης-επιθεσης. γιατι οταν πχ. ο κατσουρ και ο ματος ξερουν οτι πισω ο σαριεγκι ειναι ασταθης [και το ιδιο και ο γκαλινοβιτς-αν και φετος ειχε πολυ καλη χρονια αλλα δεν πας πουθενα με τα "αν" "ισως" κλπ] θα το σκεφτουν 2 φορες να βγαλουν την ομαδα μπροστα, γιατι σε περιπτωση αντεπιθεσης των αντιπαλων θα σταυρωνουνε-με τα χερια για να μην δεχτουμε γκολ.
εγω θα ηθελα αριστερα εναν μινχ και αλλαγη του τον σπυροπουλο [πολυ καλος ο νικος και δυνατο παλικαρι, δεν χαλιεμαι που παιζει βασικος αλλα εχει κανει πολλα μετρια παιχνιδια], δεξια εναν γκριγκέρα με αλλαγη μουν [αν παραμεινει] και στοπερ μαρτσενα - μπιερσμιρ [δεν τον ηξερα τον μικρο αλλα για να εχoυν εισηγηθει βαζεχα & χενρικσεν για την παρτη του, πρεπει πραγματι να ειναι πολυ καλος] με αλλαγες . . . αυτους που περισσευουν :)
και ποιος δεν θα ηθελε εναν κασιγιας κατω απο τα δοκαρια; αλλα επειδη καποια πραγματα δεν γινονται, μενουμε με τον -συμπαθη αλλα επιρρεπη στο λαθος- γκαλινοβιτς και τους -συμπαθεις και φιλοτιμους αλλα λιγους- σαριεγκι, βυντρα. τον καντέ ας μην τον κρινουμε απο 1 μαλακια σε φιλικο, αλλα μπροστα σε μαρτσενα...

EVIL ELVIS είπε...

οπως βλεπεις φιλε παναθα, συμφωνω μαζι σου ως επι τω πλειστων για τις προσθηκες, απλα διαφωνω στο θεμα γιουρκα :)

Πανάθας είπε...

Evil και να διαφωνείς μαζί μου δεν "τρέχει" και τίποτα. Μην κοιτάς που "ψαρώνω" τον Zouk. :-)))

Μάλιστα. Οκ. Σωστή η ανάλυση σου. Δεξί χαφ θεωρείς ότι δε χρειαζόμαστε? Τερματοφύλακα θα μείνουμε συμβιβαστικά με τον Γκαφίνοβιτς επειδή δε μπορούμε να αποκτήσουμε τον Κασίγιας? Κεντρικό χαφ να περνάει τη μπάλα στον Σισέ δε θα χρειαστείς? Να μη σε πάω στα back up. Ας αποκτήσουμε πρώτα αυτούς που πρέπει.

Τι λες?

Ανώνυμος είπε...

Πανάθα,

για το ΔΣ του Ερασιτέχνη ψήφισαν την περασμένη Δευτέρα 94 μέλη - τόσοι ήταν οι "ταμειακώς εντάξει". Ούτε 100 άνθρωποι! Οπότε φυσικά και συμφωνούμε πως πρέπει να ανοίξει ο Ερασιτέχνης στον κόσμο ... μόνο που φοβάμαι πως λίγος κόσμος θα ανταποκριθεί. Εδώ κόντεψε ο Ερασιτέχνης να ΠΕΘΑΝΕΙ (κι ακόμα δεν είναι σίγουρο ότι τη σκαπούλαρε οριστικά) και στην παρατρίχα κηδεία του πήγανε βία 1000 άνθρωποι! Να μην πω και για τη μηδενική κάλυψη του θέματος από τον τύπο.

Μήπως τελικά θα έπρεπε να τον πάρει ο ... Τζίγγερ για να δούμε πύρινα εξώφυλλα και να γίνει κανένα συλλαλητήριο 30.000 ανθρώπων για τη διάσωσή του;

:-))

Στα σοβαρά τώρα, 2 λύσεις έχουν κατατεθεί εδώ:
1. Ένα ποσό από τα διαρκείας να πάει στον Ερασιτέχνη.
2. Να ανοίξει στον κόσμο.

Και οι δυο, καλές και άγιες, αλλά χωρίς να ρίξουν ΖΕΣΤΟ ΧΡΗΜΑ κάποιοι φραγκάτοι επιχειρηματίες, στα ίδια θα έρθουμε.

Δεν πρεσάρεις λίγο τον Βγενό εσύ, να πρεσάρω κι εγώ το Ραλίστα, μπας και γίνει τίποτα;

:-)))

Όσο για το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ,

αν η ΠΑΕ δεν κάνει τις κινήσεις που πρέπει στον τομέα της ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ και της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,

ούτε ο Σισέ, ούτε ο Μαρτσένα, ούτε κι ο ... Μαραντόνα δεν θα καταφέρουν να μας δώσουνε το πρωτάθλημα.

Κακά τα ψέμματα και τα περί "χαμηλού ταβανιού" είναι φρου φρου κι αρώματα μπροστά στην πικρή πραγματικότητα των ΘΕΣΜΩΝ του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ή μήπως το έχεις απίθανο να πάρει η Πανάθα μας ακόμα και το Champions League αλλά να έρθει πάλι 3η εδώ;

Σιγά το δύσκολο!

Doc είπε...

Περιέργως συμφωνώ και με Πανάθα, και με Τουρτούρα (μερικώς).

Όντως, αν είναι να φέρουν απλά καλούτσικο παικτάκι, τότε καλύτερα Γιούρκας. Αν είναι να φέρουν παικτάρα, τότε όχι Γιούρκας. Πόσο πιο απλά να το πω? Μη μας μεταμφιέσουν μόνο πιθανή μη τελεσφόρηση κάποιας εκ των δύο παραπάνω πιθανοτήτων ως "ατυχία της τελευταίας στιγμής", ή ως "δεν πουλήσαμε" ή ως "έχουμε λύσεις".
Πρέπει να έχουμε τους κορυφαίους στην Ελλάδα σε όσο το δυνατόν περισσότερες θέσεις, αλλιώς βαρβάτους ξένους-κοινοτικούς. Μάλλον όμως έχει πέσει βέτο. Θα δούμε.

Επίσης και τερματοφύλακα θέλουμε. Ελπίζω την επόμενη φορά που θα μας κάτσει ο καλύτερος στην Ελλάδα να μην τον ξαναδιώξουμε, γιατί σε αυτή τη θέση δεν είναι εύκολο να βρεις αξιόπιστες λύσεις, και θα παιδευόμαστε για καμια πενταετία και βάλε πάλι. Από κάτι τέτοια θα φανεί σε μένα αν όντως γυρίσαμε σελίδα. Διώχνεις παίκτη? Χώνεις φράγκα και παίρνεις άλλον δυο κλάσεις ανώτερο. Αλλιώς κάνεις μόκο, τον ικανοποιείς και τον κρατάς. ΟΧΙ ΑΛΛΟ Καβουρογιαννισμό (αυτό πλέον έχει λεξικογραφηθεί ως όρος να ξέρετε, ανεξάρτητα του ποιος είναι ο συγκεκριμένος κάθε φορά φορέας του-όπως λέμε Γκαιμπελισμός, Θατσερισμός, Σταχανοβισμός κ.λπ.)

Επίσης, προφανώς, πρέπει να ελέγχουμε την ΕΠΟ. Από εκεί ξεκινούν και η διαιτησία και όλα. Η Σούπερ Λίγκα είναι μια απλή βιτρίνα.

Επιτέλους, σταμάτα Τζόνυ να μας λες για τη Βασιλεία συνέχεια. Μας τα 'πρηξες. Κανεις δεν κρίνει από το ματς με τη Βασιλεία. Δεν έχουμε IQ ραδικιού.

Τέλος, να πω ότι ο Τζίγκερ με τα μυαλά που κουβαλάει, όντως κάνει για το πόλο και για κανένα γυναικείο βόλει. Αυτά ας του τα δώσουμε, και να πάμε να πάρουμε όλοι διαρκείας (!). Μέχρι εκεί τον παίρνει.

EVIL ELVIS είπε...

@ tzony,

"Κακά τα ψέμματα και τα περί "χαμηλού ταβανιού" είναι φρου φρου κι αρώματα μπροστά στην πικρή πραγματικότητα των ΘΕΣΜΩΝ του ελληνικού πρωταθλήματος"

με βρισκεις απολυτα συμφωνο φιλε!


@ παναθα,

το παραδειγμα με τον κασιγιας το ανεφερα απλα για να δειξω οτι καθενας μας θελει το καλυτερο για τον ΠΑΟ. στο "καποια πραγματα δεν γινονται" που εγραψα, δεν αναφερομουν απλως στο οτι η τιμη του κασιγιας ειναι απαγορευτικη ΚΑΙ για το μπατζετ του ΠΑΟ, αλλα εννοουσα πως τοσα χρονια με δικαιολογιες δεν φερνουν καλυτερους παικτες. ναι μεν ο gayroς ειχε την παραγκα του θειου, εφερε ομως και καποιους παικταραδες, ενω εμεις παντα κοψοχρονια με κατι ανυπαρκτους αντονσον, μαριτς -σαριτς και το κακο συναπαντημα, ΘΕΟΦΥΛΑΧΤΟ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ, ΞΕΝΟΦΩΝ ΓΥΤΤΑ...έλεος, έχουμε δωσει ψωμι σε καθε πικραμενο. ΦΥΣΙΚΑ και ΔΕΝ απαξιωνω το φοβερο συνολο που ειχαμε φτιαξει απο το 2001 μεχρι και το 2004, οπου με κανα-2 ονοματα κατα καιρους [βλαοβιτς, εκι] και καλους Έλληνες, παιζαμε ωραια μπαλα και ειδικα στην ευρωπη βγαζαμε ματια. τωρα εχουν αλλαξει τα πραγματα και οι απαιτησεις του συγχρονου ποδοσφαιρου εχουν αλλαξει, πρεπει να εχεις παικταραδες-ονοματα που περα απο ουσια στο παιχνιδι δινουν και κυρος στο προσωπο της ομαδας. περυσι εδειξαν πως εχουν τα @@ να φερουν παικτες παγκοσμιου εμβελειας [ζιλμπ], φετος συνεχιζουν μεχρι στιγμης αλλα πρεπει να ερθουν τουλαχιστον ακομη 2 παικτες που συνδυαζουν ονομα και ουσια [πχ ο βικτορ ηταν τεραστιο ονομα αλλα ηρθε σακατης και δεν απεδωσε].

για δεξι χαφ, πιστευω οτι αν ο gabriel πιασει σταθερη αποδοση, θα τριβουμε τα ματια μας. περυσι εκανε καποια ματς απιστευτα, αλλα στα υπολοιπα κινηθηκε σε ρηχα νερα. ας ελπισουμε πως φετος που συμμετεχει στην προετοιμασια [ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ, οσοι εχουν παιξει ποδοσφαιρο θα το γνωριζουν] θα ειναι πιο σταθερος. και ας δικαιωσει ο νινης οσους τον πιστεψαμε επιτελους και να μην αναλωνεται σε ανουσιες ενεργειες. ας παιξει απλα γιατι ξερει πολυ μπαλα. παιζει και 10ρι και δεξι εξτρεμ, αρα λογικα θα ειναι αλλαγη των gabriel και καρα. οσο για τον κεντρικο χαφ, εγω θα ηθελα εναν ΕΚΙ ΓΚΟΝΖΑΛΕΖ [2004-2006 ηταν στο peak του]. ηγετης, τεχνικη, καθετη πασα, σεντρα, σουτ, ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ 10ρι στις 2 πρωτες του χρονιες. εναν ΕΚΙ λοιπον αλλα χωρις τα ψευτοτσαμπουκαλικια, ειδικα προς τους συμπαικτες του. ο τεν κατε δεν εχει δειξει οτι "καιγεται" για 10ρι, ισως επειδη θα παιζει κυριως απο τα πλαγια με τα εξτρεμ [τουλαχιστον ετσι φαινεται απο το 4-2-3-1] και με τον "all-around-kara" πισω απο τον στραικερ. κοντολογις, εγω προσωπικα θελω [εκτος απο αυτους που ανεφερα] ΚΑΙ τερμα-βραχο που να εμπνεει σιγουρια [ΣΑΡΓΚΑΝΗ-ΒΑΝΤΣΙΚ-ΠΕΤΕΡ ΣΜΑΙΧΕΛ-ΧΟΣΕ ΛΟΥΙΣ ΣΙΛΑΒΕΡΤ] και 10ρι με ούμπαλα. ο τεν κατε ομως; :)

pensierix είπε...

Οσον αφορά στον Γιούρκα, ο Πανάθας έχει τέτοιο κόλλημα(βλέπει κατευθυνόμενους παντού, μόνο αυτός και 2-3 άλλοι που όλως τυχαίως συμφωνούν μαζί του, έχουν ελεύθερη σκέψη) που πιστεύει ότι κάποιος δεν ενθουσιάζεται με την απόκτησή του Σειταρίδη, όχι γιατί έχει αποδεδειγμένα να παίξει μπάλα 3 χρόνια , αλλά γιατί έχει θέσει βέτο ο Τζίγγερ και "πήραμε γραμμή" για να υποστηρίζουμε ό,τι υποστηρίζουμε.

Και για να τελειώνει το πανηγυράκι μια και καλή, γιατί κάνουμε λες και μιλάμε για τον Μαικόν, ο Γιούρκας είναι ΣΤΟΙΧΗΜΑ αν αποκτηθεί, και όχι σιγουριά όπως θέλει να τον δει ο....ατάβανος Πανάθας.

Οταν η ομάδα "πονάει" σε κάποιες θέσεις, κοιτάς να καλύψεις αυτές πρώτα και μετά σκέφτεσαι τα μερεμέτια. Ακόμα και ο Πέρεθ, λιγότερες μεταγραφές θα κάνει από αυτές που ζητάει ο Πανάθας για τον ΠΑΟ. Οσο κι αν δεν υπάρχει ταβάνι στα όνειρα, δεν υπάρχει καμία ομάδα στον κόσμο που σε μια μεταγραφική περίοδο θα μεταμορφωθεί σε Ρεάλ Μαδρίτης όπως μόνο ο απαιτητικός Πανάθας επιθυμεί. Αυτά μόνο στο football manager γίνονται. Κι εγώ θέλω καλύτερο τερματοφύλακα, καλύτερη άμυνα, καλύτερο κέντρο, καλύτερη επίθεση. Είμαι απαιτητικός και δεν συμβιβάζομαι. Θέλει μεγάλη προσπάθεια, είναι η αλήθεια, για να λες ότι ονειρεύεσαι καλύτερη ομάδα...

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Doc,

είσαι πίσω στα του Ερασιτέχνη φίλε. Το "κανένα γυναικείο βόλεϊ", που λες, το έχει πάρει (ευτυχώς) ο Θανάσης. Ελπίζω να μην έχεις αντίρρηση.

Μ' αρέσει που σού τα 'πρηξα εγώ με τη μια φορά που είπα για τη Βασιλεία απλά και μόνο για ν' απαντήσω στις απαξιωτικές μαλακίες που γράφτηκαν με το καλημέρα για τον Καντέ (σκέψου δηλαδή να έλεγα για τη Βασιλεία των Ουρανών, τι θα πάθαινες) ...

... αλλά δεν σου έχει πρηστεί τίποτα τόσες βδομάδες που τρέχει και καλά κουβεντολόϊ για τον παιχταρά το Γιούρκα.

Γούστα είναι αυτά, θα μου πεις, και το καταλαβαίνω.

Φυσικά συμφωνώ μαζί σου για τον Γιούρκα. Γενικότερα, παίκτες πρέπει να παίρνουμε για την ποδοσφαιρική αξία τους και με βάση το αν κολλάνε στα πλάνα του προπονητή. Όλα τ' άλλα είναι του αέρα.

Εκεί που λες ότι "διώξαμε τον καλύτερο Έλληνα τερματοφύλακα" έχω μια απορία; Πότε διώξαμε τον ΣΑΡΓΚΑΝΗ και δεν το θυμάμαι;

:-)

Ρε ξεχάσατε όλοι τι κεριά ανάβαμε και πόσες φορές σταυροκοπιόμασταν επί Κηπουροπολίδη όποτε ο αντίπαλος
χτυπούσε κόρνερ ή φάουλ που απαιτούσε στοιχειώδη έξοδο; Μα τι λέμε τώρα; Δάκρυα για τον γκολκήπερ που έφαγε ΤΟ ΠΙΟ ΓΕΛΟΙΟ ΓΚΟΛ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE - το 2ο στο Τηγάνι από τη Ρόζενμπορκγ, όχι ότι και στο 1ο πήγε πίσω` βλέπε εδώ:

http://www.youtube.com/watch?v=HcDQ0v6G2XQ

:-))

Τον άνθρωπο που έχει φάει τα περισσότερα γκολ ΑΚΙΝΗΤΟΣ από οποιονσδήποτε τερματοφύλακα στην Υφήλιο;

:-)))

Να 'σαι καλά, μού θύμισες σπαρταριστές στιγμές μέσα στον καύσωνα.

EVIL ELVIS είπε...

τζονυ

συμφωνω απολυτα για τον κηπουρο-τζορτζ κλουνει [τρομαρα του]! προσωπικα ποτε δεν αισθανομουν οτι εχουμε καλο τερματοφυλακα, την περιοδο που αγωνιζοταν σε εμας [1999-2004]. τον χαλκια τοτε τον θεωρουσα ανωτερο. ασχετα τι συνεβη με την εξελιξη τους και τι ισχυει σημερα, πιστευω οτι τοτε ειχα δικιο. πολυ μετριος ο αντωνακης, ειδικα στην ευρωπη μας ειχε ξεφτιλισει. τραγικος επισης και σε καθε ματς με γαυρο, ειδικα στις ντροπες 1-4 στο κυπελλο με στρατο αποστολακη στον παγκο και 3-0 στη ριζουπολη. οταν πηγε στο γαυρο, ειπα "οκ πηγε στην ομαδα της καρδιας του, ας δουμε πως θα το χειριστει". και με το καλημερα, το μελος, πεταει τα γαντια του στον εποπτη και δηλωνει "η ομαδα μου αδικειται" [σεπτεμβρης του 2004 με ξανθη, οπου εφαγε goal απο τα 35-40 μετρα] ε οχι βρε ΑΝΥΠΑΡΚΤΕ. ντροπη σου. τοσα χρονια μιλια δεν ειχες στον ΠΑΟ και με το που πηγες στην πουτανα του λιμανιου μεχρι και ξυλο επαιζες [κονσεισαο, καρατιά σε οπαδο παοκ κλπ].

zouk είπε...

Απο τον Γιουρκα της Ατλετικο Μαδριτης ολοι καλυτεροι ειναι,ακομα και ο Μελισσης.
Ο παλιος Γιουρκας ηταν απο τους αγαπημενους μου παιχτες,τωρα δεν μου κανει(βασικα το βετο ειναι,χαχαχαχαχα).
Απο αυτους που εχω ομως θελω καποιον καλυτερο και πιστευω οτι καποιον θα παρουμε,ειναι μια θεση που μπορουμε να βρουμε καλο παιχτη,απλα δεν βιαζομαι.
Αμα ο παιχτης ειναι καλος και εχει αξια,δεν χρειαζεται προσαρμογη.Θα μπει και θα κανει αυτο που ξερει.
Οπως ο Ρενε,που ηρθε τελευταιες μερες,οπως ο Εκι που ηρθε Γεναρη και μπηκε αμεσως στα βαθια και παει λεγοντας.

Doc είπε...

Τζόνι δε διαφωνούμε σε κάτι (εκτός ίσως από ένα):
Συμφωνούμε ότι μας τα έπρηξες εσύ με τη Βασιλεία, σου τα πρήξανε δε εσένα με τον Γιούρκα.
Συμφωνούμε ότι ο CrabJohn είναι παράγοντας επιπέδου πόλο.
Για τον κηπουρό, δεν είπα προφανώς ότι είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας όλων των εποχών.Για μένα μάλιστα έχει ευθύνη και για το πρώτο γκολ που φάγαμε με την Μπάρτσα (στο 3-1 στον προημιτελικό) όπου βιάστηκε να δώσει τη μπάλα ενώ οι αντίπαλοι ήταν όλοι μπροστά, έγινε η γκέλα και το φάγαμε. Πιστεύω όμως ότι ήταν ο καλύτερος Έλληνας τερματοφύλακας την εποχή εκείνη (χωρίς να ήταν και κάτι το φοβερό-αυτό ίσως είναι και το μόνο σημείο στο οποίο διαφωνούμε. Αλήθεια, ποιός νομίζεις ότι ήταν ο καλύτερος Έλληνας τερματοφύλακας την εποχή εκείνη?). Εξάλλου, ήταν βασικός για 5 χρόνια, και όταν τον δίνεις "πακέτο" στον αντίπαλο που βολοδέρνει στη θέση αυτή, χάνεις διπλά. Το κάνεις αυτό μόνο όταν φέρνεις ταυτόχρονα κάποιον σαφώς καλύτερο. Αντίθετα, από τότε εμείς είναι που ψαχνόμαστε στη θέση αυτή. Τέλος με τον κηπουρό-πολύ ασχοληθήκαμε.

Αυτό που θέλω να καυτηριάσω επομένως, είναι ο τρόπος σκέψης που σε κάνει να διώχνεις παίκτες από καπρίτσιο, να ενισχύεις τους αντιπάλους και να μην παίρνεις και τίποτα στη θέση τους - βλ. λήμμα Καβουρογιαννισμός στο λεξικό του Μπαμπινιώτη (just joking). Δε νομίζω ότι διαφωνείς ούτε σε αυτό...
Δεν απαιτώ να γίνουμε Ρεάλ. Να μην κάνουμε τέτοιες βλακείες όπως η προαναφερθείσα θέλω, και να ξεπερνάμε διαχρονικά τον θρήνο (σιγά τον αντίπαλο δηλαδή...).

Όσο για το γυναικείο βόλει, το ανέφερα για να δείξω το βεληνεκές του CrabJohn ως παράγοντα. Εννοείται ότι προτιμώ το Θανάση, τον οποίο παρεπιπτόντως πάω με τα χίλια. Καθόμουν δίπλα του (παρά μία θέση) στον τελικό κυπέλλου με τον γάβρο στο βόλει, και "φτιάχτηκα" για μια ακόμα φορά με τον αγνό αυθορμητισμό του...
Φώναζε σε παίκτες-προπονητή-διαιτητές και παρότρυνε τον Αγκάμεζ σα να ήταν ο πιο απλός οπαδός...

Doc είπε...

Το "παρότρυνε" σε εισαγωγικά βέβαια...Ενίοτε του έσουρνε και κάποιους χαρακτηρισμούς που δεν γράφονται...Κανονικός "άρρωστος" οπαδός...

Ανώνυμος είπε...

Doc,

συμφωνούμε εκτός ίσως από ένα: σιγά τι χάσαμε που έφυγε ο Κηπουρίδης - ο Γκαλίνοβιτς ήταν και είναι καλύτερός του! Του 5 ο Κηπουρίδης, του 6 ο Μάριος, αν το θέλεις και με βαθμούς σε μια σούμα προσόντων (αντανακλαστικά, διάβασμα φάσεων, καθοδόγηση άμυνας, αλτικότητα, εκτίναξη, έξοδος, τσαγανό, επιβολή στον αντίπαλο).

Όσο για το "εκείνη την εποχή", ο Χαλκιάς έπαιζε καλύτερα από τον Κηπουρίδη. Και θα μπορούσε να εξελιχτεί αν δεν είχε βγάλει τον ώμο του (νομίζω ότι αυτό τού έκοψε πολλή φόρα) και αν δεν τον είχε διώξει ηλιθιωδώς και αλύπητα ο Ραλίστας.

Αλήθεια, γιατί αυτό με το Χαλκιά δεν φαίνεται να πόνεσε κανέναν παναθηναϊκάρα από αυτούς που ακόμα θρηνούν για τον χαμένο Κηπουρίδη;

Τι σου κάνουν όμως τα σωστά κονέ, ε;

Doc είπε...

Ποιος σου είπε πως δεν πόνεσε?
Αν και διαφωνώ με τις αξιολογήσεις (για μένα είναι αντίστροφες), βγαίνει ένα συμπέρασμα:
Δεν διώχνουμε παίκτες προσαρμοσμένους στην ομάδα αν δεν παίρνουμε ταυτόχρονα άλλους καλύτερους στη θέση τους (που ΟΛΟΙ να καταλαβαίνουμε ότι είναι καλύτεροι) και με τη σύμφωνη γνώμη του προπονητικού τημ (ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ σύμφωνη, όχι ντεμέκ επειδή έτσι γουστάρει ο μυγιάγγιχτος πρόεδρας...).
Δύο πρόχειρα παραδείγματα από το μπάσκετ:
Καλοκαίρι 1999. Φεύγουν Ράτζα-Οικονόμου, έρχονται Ρέμπρατσα-Ρότζερς.

Πανάθας είπε...

Ανταπόκριση από Β. Ελλάδα (μέχρι Κυριακή βράδυ). Παιδιά γράφτηκαν πολλά μετά το τελευταίο μου post και ευτυχώς για εσάς δε μπορώ να τοποθετηθώ.

Τζόνυ για τον ερσασιτέχνη συμφωνούμαι απλά ΕΘΕΣΑ και μια σημαντική (για μένα - το γαμημένο πληκτρολόγιο του internet cafe τον παίρνει). Να έχει ενεργό ρόλο ο κόσμος του ΠΑΟ και στην ΠΑΕ (μοντέλο Μπάρτσα). Απλά είμαι σίγουρος ότι δε θα προκρίνουν παρόμοια λύση.

Γενικές παρατηρήσεις (σε αυτά που δεν τοποθετούμαι συμφωνώ εν γένει).

Ο Νικοπολίδης είναι ΑΚΟΜΗ ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Έλληνας τερματοφύλακας και η αποπομπή του ήταν ένα ακόμη έγκλημα. Η δε σύγκριση του με τον Γκαφίνοβιτς είναι ατυχής.

Ο Μελίσσης καλύτερος του Γιούρκα?

Παιδιά μη χάνουμε τη μπάλα. Οκ είμαστε οπαδοί και τα βλέπουμε όλα πράσινα αλλά που και που πρέπει να έχουμε και το γνώθεις εαυτόν.

Η θάλασσα είναι σούπερ. Πότε ξαναπαίζουμε φιλικό?

Doc είπε...

Δυο λόγια για τον Ματίας Μπιέρσμιρ:
Είναι 23 1/2 ετών. Το 2006 ανακηρύχθηκε καλύτερος "ρούκι" του Σουηδικού πρωταθλήματος (εκεί παίζουν το καλοκαίρι). Τον Ιανουάριο έκανε το ντεμπούτο του στην Εθνική ανδρών της χώρας του.
Είναι εξελίξιμος παίκτης, όπως όλοι οι αμυντικοί στην ηλικία του. Αυτή τη στιγμή δεν είναι κάτι φοβερό, αποτελεί περισσότερο μια μεταγραφή-επένδυση.
Στα Σουηδικά το όνομά του είναι Mattias Bjärsmyr, το δε παρατσούκλι του "Bjärsa" ("Μπιάρσα").

EVIL ELVIS είπε...

παραθετω απο prasinanea.gr


"Όταν τον Μάρτη του 2003 ο Παναθηναϊκός είχε ζητήσει να διευκολυνθεί ενόψει του κρίσιμου επαναληπτικού προημιτελικού του Κυπέλλου UEFA απέναντι στην Πόρτο (είχε το υπέρ του 1-0 να υπερασπιστεί), η -τότε- διοργανώτρια αρχή σφύριζε αδιάφορα. Το αποτέλεσμα γνωστό. Ήττα 2-0 στην παράταση και αποκλεισμός, με τον Άγγελο Μπασινά εκτός μάχης λόγω τραυματισμού. Ξανά παιχνίδι πρωταθλήματος μετά από τρία 24ωρα, 0-0 στα Ιωάννινα και νοκ άουτ και από το πρωτάθλημα...

Τώρα, έξι χρόνια μετά, παράγοντες που εκείνη την εποχή διοικούσαν το ελληνικό ποδόσφαιρο και πλέον εκπροσωπούν ομάδες της κορυφαίας κατηγορίας ζητούν τη μετάθεση κατά μία εβδομάδα της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με πρόφαση το συμφέρον των ελληνικών συλλόγων στους προκριματικούς (!) των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη συνεδρίαση του ΔΣ της Σούπερ Λιγκ και τη διαδικασία εκλογής νέου προέδρου (ο Νίκος Θανόπουλος εξελέγη ομόφωνα), την Πέμπτη, ο Βασίλης Γκαγκάτσης έριξε στο τραπέζι την πρόταση οι αγώνες της πρεμιέρας να διεξαχθούν όχι το Σαββατοκύριακο 22-23 Αυγούστου, αλλά το διήμερο 29-30. «Είναι καλό να είναι ξεκούραστες οι ομάδες», ισχυρίστηκε ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ και νυν μέτοχος-εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο οποίος στην επιχειρηματολογία του επεσήμανε πως μέσα σε επτά ημέρες οι ομάδες που συμμετέχουν σε Τσάμπιονς Λιγκ και Europa League θα πρέπει να παίξουν τρία παιχνίδια.

Το παράδοξο είναι πως η πρόταση όχι μόνο δεν απορρίφθηκε, όπως συνέβη ασυζητητί στην περίπτωση του Τριφυλλιού πριν από μία 6ετία, αλλά αρκετά μέλη της λίγκας την αντιμετώπισαν με θετικό μάτι. Λέτε να παίζει ρόλο που στην πρεμιέρα της σεζόν έχει προγραμματιστεί να βρεθούν αντιμέτωποι ΑΕΚ και Ολυμπιακός; Τυχαίο θα είναι... "

Ανώνυμος είπε...

Α ρε συ Elvis

τι μου θύμισες πρωινιάτικα και με φόρτωσες! Πόσα και πόσα ευρωπαϊκά ματς δεν έχει παίξει η Πανάθα μας στην τσίτα, ενώ την ίδια στιγμή για τον Ευρωθίασο γίνονταν όλες οι απαραίτητες διευκολύνσεις...

Η ήττα του Παναθηναϊκού σε ΑΥΤΟ το επίπεδο είναι η βαρύτερη, για μένα, απ' όσες έχει υποστεί.

Και δεν είναι, νομίζω, άσχετη με την κατάσταση που είδαμε στον Ερασιτέχνη, που έφτασε στο παραπέντε και δεν είχαν εμφανιστεί ισχυροί παναθηναϊκοί να δώσουν χέρι βοήθειας.

Τι θέλω να πω;

Ότι κάποιες ισχυρές παναθηναϊκές φωνές, που θα μπορούσαν να συνδράμουν τις υποθέσεις του συλλόγου, είτε έχουν εκλείψει, είτε έχουν μουγγαθεί ή μένουν να βλέπουν από απόσταση.

Η πολυμετοχικότητα θα μπορούσε να λύσει αυτό το θέμα ...

Αλλά ;;;

Πανάθας είπε...

Doc άλλο ένας παίκτης που δεν τον ξέρει η μάνα του. Μπορεί να βγει και παικτούρα δε λέω αλλά που'ναι το Χάμερ οεο? Αν δε αγοράσουν σέντερ μπακ ΑΞΙΑΣ και δεξί μπακ με @@ θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι. Εντωμεταξύ ας ενισχύσουν την ΑΕΚ. Πρώτη φορά θα είναι?

Evil ξέχασα να σου απαντήσω. Ο Νίνης δείχνει καμένος και ο Gabriel μικρής δυναμικότητας. ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ και δεξί χαφ. Όχι επιπέδου Καντέ όμως, αλλά ΠΑΙΚΤΟΥΡΑ.

ΠΟΥ'ΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΕΟ?

Κορόιδα πάρτε διαρκείας να πανηγυρίσετε τη νίκη επί του Πανθρακικού. Και αγοράστε και από τη μπουτίκ πράσινους κάδους για να τα πετάξετε μετά μέσα.

Για το φαιδρό καθεστώς της ΕΠΟ, υπάρχει υπεύθυνος και ονομάζεται CRABJOHN (σόρυ Doc, ξέρω ότι τα πνευματικά δικαιώματα σου ανήκουν). Όταν δε μπορείς να κάνεις το αυτονόητο, να προστατέψεις την ομάδα σου, τότε είσαι ανίκανος και πας στο διάολο. Άντε με το καλό.

Είναι ζεστή η θάλασσας, πάω για μεζέ και ούζο.

Πανάθας είπε...

Από τη συνέντευξη του Κατσουράνη "κρατάω" αυτό: "Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι δεν έχουμε γήπεδο. Και αυτό θα μου λείψει. Ειδικά το συγκεκριμένο γήπεδο το «Ντα Λουζ», το οποίο είναι άλλο πράγμα να το έχεις για «σπίτι». Είναι μεγάλη υπόθεση για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή.....έχω πει και παλαιότερα όμως και ως παίκτης της ΑΕΚ, αλλά και της Μπενφίκα, ότι δεν το θεωρώ έδρα. Νομίζω ότι είναι μεγάλο μειονέκτημα αυτό απέναντι στον Ολυμπιακό, κατά την προσωπική μου άποψη. Ο Ολυμπιακός κερδίζει τα πάντα μέσα, ενώ στο ΟΑΚΑ έρχονται με άλλη ψυχολογία οι ομάδες. Και είναι μεγάλο μειονέκτημα όπως και να το κάνουμε...»."

Αυτό είναι ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ. Ο ΠΑΟ ξεκινάει με ένα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ μειονέκτημα σε σχέση με το βασικό του αντίπαλο.

ΜΗ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ ΑΥΤΟ, όπως να μη ξεχνάμε και τον - ΑΝΙΚΑΝΟ - υπέυθυνο για αυτό. Τον άνθρωπο που του έδωσε ο μπαμπάς του την ΠΑΕ για να παίζει και που για να τον προστατεύσει έβαζε άλλους για προέδρους (ως εξιλαστήρια θύματα) και μετά εφηύρε τη πολυμετοχικότητα για να λειτουργεί ο ΠΑΟ χωρίς ο ίδιος να βάζει μία (παγκόσμια πρωτοτυπία).

Μάγκας ο Βγενό που τον ξεσκέπασε και την έκανε νωρίς.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Blackangel είπε...

Και κάτι τελευταίο.

Το θέμα του βέτο του καβουρογιάννη για μη επιστροφή ποδοσφαιριστών που εκδιώχθηκαν κακήν κακώς δεν ενοχλεί κανένα?

Είναι πολύ σημαντικό θέμα και δείγμα της εσωστρέφειας που "ταλαιπωρησε" την ομάδα και συνεχίζει να την "ταλαιπωρεί" από ότι φαίνεται.

Ανώνυμος είπε...

αλλά που'ναι το Χάμερ οεο?"

Πανάθα,

τα Χάμερ τ' αγοράσανε οι Κινέζοι. Λες λοιπόν να μάς φέρουν κανένα κινέζο παιχταρά;

:-)

"Είναι ζεστή η θάλασσα, πάω για μεζέ και ούζο."

Θάλασσα πας ή για μάσα ωρέ; Έτσι όπως πάμε, το blog θα λέει "Σαπιοκοιλοκατάσταση"

:-))

Όμως αυτό εδώ:

"Μάγκας ο Βγενό που τον ξεσκέπασε και την έκανε νωρίς"

τι το 'θελες ρε συ;

Πρώτα πρώτα Βγενό δεν την έκανε από πουθενά αφού:
- τις μετοχές του τις βάστηξε στο ακέραιο,
- από το όργανο που αποφασίζει, δηλ. το ΔΣ, δεν έφυγε γιατί δεν ήταν ποτέ σε αυτό
- αλλά εξακολουθεί να μετέχει εκεί δι' αντιπροσώπων.

Κι έπειτα, ΠΟΙΟΝ ξεσκέπασε φίλε αφού (μέχρι νεωτέρας τουλάχιστον) τα πράγματα οδηγήθηκαν στην απρόσμενη για όλους συμμαχία Βαρδινογιάννη-Γιαννακόπουλων;

Εγώ θα εξακολουθήσω να το λέω: δεν έπρεπε να σπάσει η συμμαχία Βγενόπουλου-Γιαννακόπουλων.

Doc είπε...

Πανάθα το θέμα του γηπέδου που έθιξες θα μου προκαλέσει απανωτά εγκεφαλικά επεισόδια.
Δεν φταίει μόνο ο Σωφέρ γι'αυτό. Φταίει όλη η οικογένεια. Από το 1997 που πήραμε τους Ολυμπιακούς, κανενός δεν του έκοψε να βάλει και το γήπεδο μέσα στα έργα. Ήταν και το μπέρδεμα με τον ερασιτέχνη βλέπεις...Στα τέτοια τους η ομάδα και άλλα αφελή.
Τώρα τρέχτε να κάνετε γήπεδο χωρίς εμπορικό...Αν δεν αντικαταστήσετε το λαδάκι που θα έμπαινε στα καντήλια από την ανέγερση του εμπορικού (ξέρετε, ευλαβή συνεισφορά στους παρακείμενους των υπηρεσιών ιερούς ναούς από τους ευγνωμονούντες τα θεία εργολάβους), δεν θα δείτε να προχωράει τίποτα ούτε του αγίου ενδοπαλαμικού παλινδρομιστή ανήμερα..

Doc είπε...

Τι συμμαχίες και αηδίες τώρα. Αν δεν έχει ΕΝΑΣ ένα τμήμα δε γίνεται τίποτα...Ο CrabJohn το πόλο, Ο ΠαυλοΘανάσης το μπασκετοβόλει, ο Βλάσης το σκάκι (επανίδρυση) κι ένας μεγιστάνας τη μπάλα. Τώρα αν θα λέγεται Βγενόπουλος, Φουφουτόπουλος, Μπερλουσκονόπουλος, Αμπραμοβιτσόπουλος δε με νοιάζει. Αν θέλει να κοιτάει και τα συμφέροντά του, να γίνει πρωθυπουργός, να κάνει στριπ-τιζ στην Ομόνοια, τη μαιμού να ανεβαίνει στα δέντρα, ούτε αυτό με ενδιαφέρει. Αν είναι ΑΞΙΟΣ αρχηγός του Παναθηναικού, τίποτα άλλο δε με νοιάζει (μόνο νέος Κοσκωτάς να μην είναι...). Από τη στιγμή που έκανε το "μπάσιμο" ο Βγενόπουλος (που δε με ενδιαφέρει καθόλου τι άλλες επιδιώξεις έχει), έπρεπε να γίνουν τα αδύνατα-δυνατά να την πάρει την ΠΑΕ. Υπάρχει κανένας άλλος υποψήφιος ανάλογου διαμετρήματος δηλαδή?
Με την παρούσα κατάσταση, σε κάθε στραβή ο ένας θα κοιτάει να "καρφώσει" τον άλλον

EVIL ELVIS είπε...

παναθα και τζονυ,

το θεμα του γηπεδου [παναθα] και το θεμα αδυναμια/ανυπαρξια σε θεματα ισχυος [τζονυ] φανταζομαι οτι συμφωνουμε πως για αυτο ευθυνεται καθαρα το μηδενικο "image" της διοικησης του ΠΑΟ. αναφερομαι στη διαχρονικη διοικηση των καβουρογιαννιδων, ειδικα με "μπροσταρη"-βιτρινα τον τζιγγερ, δεν αναφερομαι στη "νεα εποχη(?)" με νικολα πατερα γιατι ειναι νωρις να κρινουμε το προφιλ της. μεχρι και προσφατα λοιπον, επι τζιγκερ, δεχομασταν το ενα ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ χτυπημα μετα το αλλο. η παραγκα μας εκλεβε τα πρωταθληματα, το γηπεδο πηγαινε απο αναβολη σε αναβολη...ενω ο πρακτορας της σταζι a.k.a. krokus a.k.a. "θειος" με τις λαμογιες και τις λαδιες του ισχυροποιουσε διαχρονικα το προφιλ του και εχει φτασει σημερα να θεωρειται -και να ειναι- κολοσσος σε ολα τα επιπεδα, ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ IMAGΕ. με λιγα λογια, κανεις δεν του κουνιεται. πρεπει ο ΠΑΟ να γινει πανισχυρος τοσο επικοινωνιακα οσο και ουσιαστικα. δηλαδη να μην σου ξανακανουν πουστιες με ΕΠΟ και διαιτησιες, και επιπλεον να φτιαξεις ομαδαρα που να κερδιζει ΚΑΙ την διαιτησια. και ολα ειναι θεμα image, προφιλ. αν ο πατερας εχει αποφασισει να ασχοληθει σοβαρα, πρεπει να βαλει το μαχαιρι στο κοκκαλο. αν δεν μπορει, ας βρεθει επιτελους ρε πουστη ενας αρχιδατος. ετσι φανηκε πως ειναι ο βγενο, αλλα προφανως κανεις μας δεν θα μαθει τους ακριβεις λογους για τους οποιους επελεξε να "αποστασιοποιηθει" [και ΟΧΙ "αποσυρθει"]. λογικα ξενερωσε με την φλωρο-εικονα την οποια -ισως- ο τζιγκερ ηθελε να εξακολουθουμε να διατηρουμε. ειναι ομως μονο αυτο;

EVIL ELVIS είπε...

για να μην παρεξηγηθουν τα λεγομενα μου, δεν εννοω πως λυση ειναι να κανει και ο father πουστιες αλλα κόκκαλη για να ισχυροποιηθουμε. αυτα δεν ταιριαζουν στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ, ειναι τακτικη των αρουραιων του λιμανιου. κατι ομως πρεπει να γινει...

Doc είπε...

EVIL ELVIS, αν γνωρίζεις κάποιο νόμιμο τρόπο αντίδρασης, διατύπωσέ τον. Ο μόνος αποτελεσματικός τρόπος φαίνεται να είναι ο του Rocco. Αυτό που "κάνει τον κόσμο να περιστρέφεται" που έλεγαν και οι Liza Minnelli-Joel Grey δηλαδή...
(Αρκεί να βρεις τα σωστά λαμόγια βέβαια, για να τους κάνεις να περιστρέφονται όλους γύρω σου...Αρκετά φράγκα θα πάνε στο βρόντο... Γιατί και ο Kaskade μέχρι να βρει τον Thomas...)
Εννοείται ότι "δυναμικές" δηλώσεις και δήθεν συμμαχίες-συνεννοήσεις είναι για τις πολύ-πολύ μικρές ομάδες.
Πάντα θα γίνονται βέβαια για λόγους βιτρίνας. Δεν μας πειράζουν, γεμίζουν και τις στήλες των εφημερίδων...Το θέμα είναι αν ταυτόχρονα κάνεις και τίποτα άλλο.
Καλά μπανάκια...

EVIL ELVIS είπε...

φιλε doc,

αν γνωριζα τον τροπο, προφανως θα ημουν συμβουλος του father! απλα διατυπωνω τις σκεψεις και τους προβληματισμους μου. δεν πιστευω οτι υπαρχει υγιής φιλος του ΠΑΟ και να θελει να παμε μπροστα με πουστιες παρομοιες με του krokus....

Pappas10 είπε...

Με όλο τον σεβασμό αλλά...

Όποιος φώναζε κάποτε "στον ελαιώνα ούτε τον άλλον αιώνα" δεν δικαιούται να ομιλεί για το γήπεδο.

Που ήταν όλοι οι "αγωνιούντες" για το γήπεδο στην συγκέντρωση στον Χολαργό το 2003;

Συγνώμη αλλά δεν θα μου γίνουν οι "πουθενάδες" τιμητές στο θέμα του γηπέδου.

Οι πούστηδες, όταν γινόταν η συνεδρίαση της Ολυμπιακής Επιτροπής για να τους ΧΑΡΙΣΟΥΝ το Κοκκαλισκάκη ήταν συγκεντωμένοι έξω από τα γραφεία της επιτροπής.

Όταν το ΣτΕ εξέταζε την προσφυγή εμείς που είμασταν;

Παλέψαμε καθόλου σαν κόσμος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ για το γήπεδο; Από που κι ως που ζητάμε και τα ρέστα;;;

Συγνώμη που γίνομαι επιθετικός αλλά ειλικρινά θεωρώ τρομερή θαρσυδειλία να βγαίνει ο κάθε πουθενάς και να μου το παίζει τιμιτής στο θέμα του γηπέδου.

Όποιος φώναξε το "στον Ελαιώνα ούτε τον άλλον αιώνα" και δεν ήταν στην συγκέντρωση στον Χολαργό (που ήμασταν 600 άτομα βία)καλό θα ήταν να το βουλώσει, όχι να πηγαίνει να βγει κι από πάνω.

Πάλεψες φίλε για το γήπεδο;

Ναι; Ο.Κ. Μίλα

Όχι; Τουμπέκα τότε.

Πάλι χέστηκε ο μπέμπης... θα είναι γι' αυτά που γράφω...

Φιλικά

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

Elvis,

ασφαλώς συμφωνούμε και για το θέμα της απουσίας της ΠΑΕ από τις θέσεις ισχύος.

Doc,

ο τρόπος του ο Rocco, που δυστυχώς διαπιστώνω ότι θαυμάζεις (ειλικρινά δεν σε είχα για τέτοιου στιλ παναθηναϊκό), όπως επιτέλους αποδείχτηκε σε ΟΛΟΥΣ είναι - εκτός των έκνομων μεθοδεύσεων - και η ΥΠΕΡΧΡΕΩΣΗ της ομάδας του με ένα μείον 67 εκατομμύρια ευρώ ...

Θα έλεγα μάλιστα πως αυτή η υπερχρέωση ήταν ΑΡΡΗΚΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΑΝΑΓΚΗ συνδεδεμένη με όλες τις άλλες μεθόδους του.

Μάλλον χρειάζεται να ξανασκεφτείς το όλο θέμα...

... θα έλεγα και σε συνάρτηση με το αν είναι "αηδίες" ή όχι οι επιχειρηματικές συμμαχίες (ειδικά
μάλιστα στη σημερινή εποχή των "συγχωνεύσεων", που κάποιο λόγο έχουν και γίνονται διάολε).

Μιχάλη,

πες τα χρυσόστομε!

EVIL ELVIS είπε...

μιχαλη,

συμφωνω με αυτα που γραφεις για το γηπεδο, αν και διαφωνω με το υφος σου. παρεπιπτοντως, ουτε εσυ, ουτε εγω, ουτε κανεις μας δεν γνωριζουμε ολους οσους παλεψαν όπως λες ή δεν παλεψαν για το γηπεδο.

pensierix είπε...

Το "εμείς δεν είμαστε γάβροι" έχω αρχίσει να το αμφισβητώ εδώ και αρκετό καιρό. Είναι εμφανής, κατ'εμέ, η σταδιακή "γαυροποίηση" στις τάξεις των βάζελων τόσο στη νοοτροπία όσο και στη συμπεριφορά...Πόσοι άραγε θεωρούν μάγκα τον Θείο κι ας τον βρίζουν; Πόσοι θα ήθελαν έναν πρόεδρο αλα Κόκκαλης που θα τους φέρει έντεκα στα δώδεκα; Είναι περισσότεροι απ'όσους φανταζόμαστε...Η μόνη σταθερή αξία που έχει μείνει, είναι η ψευτοελιτίστικη συμπεριφορά "Βύντρα στον ΠΑΟ δε νοείται" και ελάχιστος κόσμος στο γήπεδο μετά τη νίκη επί της Ιντερ...Μπορεί να γίνομαι και άδικος, απλά δεν ήμουν ποτέ της λαικίστικης άποψης ότι ο οπαδός έχει πάντα δίκιο...

zouk είπε...

Αχ Μιχαλη τι ωραια που τα λες,μενω και Χολαργο,το γηπεδο στο Γουδι θα μου ηταν οτι καλυτερο.Ημουν ομως και ειμαι της αποψης να γινει γηπεδο οπου κι αν γινει.Δεν με χαλαγε καν οταν ακουγοταν και για Ελληνικο.Θελω γηπεδο τωρα περισσοτερο απο μεταγραφες.

Pansierix το κακο για εμενα ειναι οτι περιμενουμε ενα παχνιδι νικη για να ερθει ο κοσμος στο γηπεδο(που και παλι δεν το κανει).Το θεμα ειναι να ερθει και πριν απο αυτο.Να στηριξει την ομαδα που ειναι στον αγωνιστικο χωρο και να της δωσει δυναμη και ωθηση.

Καλο απογευμα.

Doc είπε...

"Έτσι είναι, αν έτσι νομίζετε" ( Λ.Πιραντέλλο)

Κάποιοι έρχονται στο blog για να βριστούν μεταξύ τους.

Υπάρχουν άνθρωποι που εδώ και χρόνια το μόνο που κάνουν είναι να κατηγορούν τους φίλους της ομάδας...

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΟΙΠΟΝ...

Να "σκάσουν" όσοι έδιωξε από το γήπεδο η Καβουροοικογένεια, και να μείνουν αυτοί που "θα ακολουθούν την ομάδα ό,τι κι αν γίνει..." (λες και είναι άμυαλοι μαστουρωμένοι Ολυμπιλαγοί που θα γεμίσουν (στο τζάμπα) το γήπεδο και θα πετάξουν μπουκάλια για να περάσουν τα Γιάννινα και την Ανόρθωση...).

Λες και δεν υπάρχουν ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΥ που ακολουθούσαν την ομάδα απο τη δεκαετία του '70 ή και πιο πριν και τους έδιωξε (αυτούς και ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ) η θλιβερή εικόνα της τελευταίας δεκαετίας...
Επειδή 2-3 χιλιάδες (το πολύ, μαζί με τους υπαλλήλους) είναι του Γκοτζικού μήκους κύματος και φωνάζουν, έγιναν οι μόνοι Παναθηναικάρες τώρα...
Η (μικροσκοπική) γενιά της εκφυλισμένης 12ετίας έδιωξε τους παλιούς και βγάζει γλώσσα...
Όλο τον άλλο κόσμο που έφυγε από το γήπεδο, δεν τον θεωρούν καν υπολογίσιμη ποσότητα...
Για τα εκατομμύρια των οπαδών που ΣΙΩΠΟΥΝ, δεν τους ενδιαφέρει...

-Και που ξέρεις εσύ τι σκέφτονται αυτοί? Θα μου πουν. -Εσύ τους εκπροσωπείς?
Εγώ δεν εκπροσωπώ κανέναν φίλοι μου.
Ούτε καν τους υπαλλήλους μου ή τα αφεντικά μου.
Απλά σκεφτείτε ότι, για τα εκατομμύρια που σιωπούν, η άγονη αντιπαράθεση (με ανθρώπους ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ για το"ψητό", για τη ΒΑΣΙΚΗ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ της κατάντιας, και αναλώνονται στο να κατηγορούν τους επικριτές της) πολύ απλά ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ...
Δεν έχουν ούτε το χρόνο, ούτε την όρεξη, κύριοι, να ασχοληθούν με "ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ"...

Aυτή η σιωπή και η απομάκρυνση, αυτή η τρομακτική ελάττωση του (δυνητικά) "Πράσινου" φιλάθλου δυναμικού στις παιδικές-εφηβικές ηλικίες, που λέτε να οδηγήσει?

Αντίο Παναθηναικέ...Καλώς όρισες ΑΕΚάκι...

(Ευτυχώς που υπάρχει και το μπασκετ...)

"Δεν είστε γνήσιοι" εθνικόφ... εε με συγχωρείτε, γνήσιοι αγωνιστέ... εε με συγχωρείτε, γνήσιοι "Παναθηναικοί" λοιπόν...

Άλλος αποκαλεί τον Ξανθιώτη "οπαδό της Scoda Ξάνθης"...

Άλλος κατατάσσει τους φίλους του Παναθηναικού μανιχαιστικά σε δύο κατηγορίες: Στους 600 που πήγαν στον Χολαργό, και στους υπολοίπους (τη συντριπτική πλειονότητα να υποθέσω?) που (όλοι) φώναζαν "στον ελαιώνα ούτε τον άλλον αιώνα" !!!!!!

Έτσι ακριβώς το λέει. Σας παραπέμπω:

..."Όποιος φώναξε το "στον Ελαιώνα ούτε τον άλλον αιώνα" KAI δεν ήταν στην συγκέντρωση στον Χολαργό"...

"KAI" βάζει όπως βλέπετε...Ούτε καν "ή" διαζευκτικό...

Λες και δεν υπάρχει άλλη κατηγορία... (Θαυμάστε υπόδειγμα λογικής σκέψης. Ελπίζω να είναι γραμματικό/τυπογραφικό λάθος).
Λες και δεν έχουν γίνει άλλες διαβουλεύσεις για το γήπεδο, πεζοδρομιακού ή μη χαρακτήρα, από τη δεκαετία του ΄80 ακόμα...
Λες και γεννηθήκαμε το 1980 και αρχίσαμε να καταλαβαίνουμε κατά το '95 μεριά ...
Λες και το βασικό πρόβλημα είναι το ΠΟΥ και όχι το ΝΑ γίνει...
Λες και ο βασικός λόγος που δεν έγινε γήπεδο είναι ο κόσμος και όχι η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ της διοίκησης...
Λες και ο βασικός λόγος που δεν έγινε γήπεδο είναι αυτοί που φώναζαν (κακώς) "στον ελαιώνα ούτε τον άλλον αιώνα" ή ("ή" φίλε Μιχάλη, όχι "και"...) δεν πήγαν στον Χολαργό (όπως πήγαν οι τσάτσοι του Krokus στην επιτροπή...).

Αυτοί είναι το ΑΛΛΟΘΙ των ανικάνων φίλε Μιχάλη...

(συνεχίζω παρακάτω)

Doc είπε...

Αμάν πια...

Μια "κλαν.." να ρίξει κάποιος οπαδός στο γήπεδο, αυτός είναι που φταίει... (Είναι λικβινταριστής...)
Σαμποτάρει τη διοίκηση, δημιουργεί διχασμό, αναστέλει τη δημιουργία γηπέδου, προκαλεί delirium tremens και ψυχολογικά προβλήματα στους ευαίσθητους παικταράδες, και δεν ενισχύει "τυφλά και υπάκουα" την ομάδα όπως πρέπει... (ως γνήσιος Ολυμπιλαγός...)
Οι οπαδοί τότε της Ρεάλ π.χ που ψηφίζουν τη διοίκηση, κουνάνε λευκά μαντήλια και βρίζουν ακατάπαυστα (έχω υπάρξει αυτόπτης και αυτήκοος μάρτυς σε "el classico") θα έπρεπε να την είχαν υποβιβάσει την ομάδα τους...

Οι φίλοι του Παναθηναικού έχουν μυαλό, καταλάβετέ το...
ΔΕΝ είναι ΛΑΓΟΙ...

Το καλύτερο το άφησα για το τέλος...
Το "ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΘΕ ΔΙΑ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙΤΕ"...
Τί μου θυμίζει αυτό...τί μου θυμίζει...

Με συγχωρείτε για τη μακρυγορία, αλλά είναι η τελευταία φορά που μπάινω σε αντιπαράθεση με (ελπίζω) ομοιδεάτες μου...
Είμαι γέρος και κουράστηκα πια να καταναλώνω χρόνο και φαιά ουσία για να "κομίζω γλαύκας εν Αθήναις"...
Αυτό είναι... "Mon dernier soupir "... (Μια και μιλάμε και για Μεξικανικό κινηματογράφο, θυμήθηκα τον τίτλο της αυτοβιογραφίας του μεγάλου Ισπανού σκηνοθέτη Luis Buñuel - σας τη συνιστώ. Κυκλοφορεί και στα Ελληνικά.)

Σας αφήνω τους γνήσιους Παναθηναικούς να τα πείτε...

Εύχομαι καλό κουράγιο σε Squarelogic, Πανάθα, και λοιπούς...

Καληνύχτα σας.

Pappas10 είπε...

Doc,

Κατ' αρχάς δεν γενίκευσα και δεν μίλησα γενικά για τις ευθύνες του κόσμου. Ούτε θεωρώ τον κόσμο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ υπεύθυνο για τα πάντα όπως τόσο ελαφρά μου καταλογίζεις.

Στο θέμα όμως του γηπέδου καλό είναι να κάνουμε και λίγη αυτοκριτική.

Ο Κόσμος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ για τους οποιουσδήποτε λόγους ΔΕΝ στάθηκε στο πλευρό της διοίκησης στο θέμα του γηπέδου. Αντίθετα, βρέθηκε απέναντι της.

Αυτό είναι ένα γεγονός πέρα από κάθε αμφισβήτηση.

Από εκεί και πέρα δεν καταλαβαίνω τι μου λες. Θα ήμασταν "γάβροι" αν διεκδικούσαμε ως κόσμος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ το γήπεδο που δικαιούμαστε;

Σ' αρέσει δεν σ' αρέσει οι πουθενάδες στο θέμα του γηπέδου πρέπει να κάνουνε τουμπέκα. 600 άτομα ήταν όσοι θέλησαν να "πιέσουν" καταστάσεις. Οι υπόλοιποι μόνο κριτική ξέρανε να κάνουνε. Λύση δεν πρότεινε κανένας και κυρίως ΔΕΝ ΠΑΛΕΨΕ ΚΑΝΕΝΑΣ για την πραγματοποίηση της.

Δεν κατάλαβα δηλαδή, αισθάνεσαι ότι σε προσβάλει αυτό που γράφω; Γιατί; ΠΑΛΕΨΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ;

Ναι; Μίλα

Όχι; Τι θέλεις; Ποιός είσαι ρε μεγάλε που θα κάνεις και κριτική; Ο Γαμάω;

Πως την έχετε δει μερικοί και το παίζετε τιμητές ρε παιδιά θα μου εξηγήσετε; Έκανες ρε φίλε κάτι για το γήπεδο; Το ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΣ;

Τι; "Δεν είναι δουλειά μου"; Ε, αφού δεν είναι δουλειά σου γιατί μιλάς;

Δεν τραβάω ζόρια με την κριτική και σίγουρα η Διοίκηση έκανε λάθη. Μόνο που - από ένα σημείο και μετά - το λάθος της ήταν ότι προσπάθησε να ακούσει τον κόσμο και το "Στον ελαιώνα ούτε τον άλλον αιώνα". Γιατί αν τους είχε γράψει στ' αρχίδια του ο Φιλιππίδης και ο Τζίγγερ τότε, τώρα θα είχαμε γήπεδο.

Αλλά αντί να προχωρήσει το γήπεδο στον "Ελαιώνα ούτε τον άλλο αιώνα" καθόντουσταν και φτιάχνανε μελέτες για το Γουδί και το Γαλάτσι.

Τέλος πάντων... καθένας με την συνείδηση του. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ όμως δεν δέχομαι από κανέναν πουθενά να μου το παίζει τιμητής στο θέμα του γηπέδου. Για ό,τι άλλο θέτε ναι... για το γήπεδο όχι.

Αυτά... πάω ν' αλλάξω τον μπέμπη.

Φιλικά προς όλους πάντα.

Μιχάλης ή κατά διαδίκτυο Παππάς10

Ξανθιώτης είπε...

Δηλαδή οι γαύροι κάνανε πορείες για να αποκτήσουν γήπεδο;

Μήπως πρέπει να κάνουμε πορείες για να αποκτήσει και ο Βωβός εμπορικό κέντρο;

Κανένας άλλος άχρηστος επιχειρηματίας έχει ανάγκη να κάνουμε πορεία και γι αυτόν;

Πολύ σωστά τα λέει ο doc. Εγώ πλέον πιστεύω ότι κάποιοι πληρώνονται για να γράφουν σε αυτό το blog. Όπως και αυτοί στο Ντέρμπι. Αλλιώς δεν μπορώ να εξηγήσω θέσεις και συμπεριφορές που δεν έχουν καμιά λογική...

zouk είπε...

Φιλε Doc
οντως καποιοι ερχονται για να προκαλεσουν,σε εναν απο αυτους ευχεσαι καλο κουραγιο,δεν χρειαζεται να πω τιποτα αλλο.
Καλα κρασια.

Και ναι κατηγορω καποιους οσο με κατηγορουν και αυτοι,αλλιως δεν θα το εκανα.Γινεται να με κατηγορει καποιος οτι πηγαινω γηπεδο?Ασε μας ρε φιλε,μην με τρελενεις τωρα.

Αρκετα νομιζω ασχοληθηκα,μπορειτε να κατσετε καποιοι να μιλατε μονοι σας.
Δεν θα σας λειψω αλλωστε,χαχαχα.

Καλα να περνατε και θα σας διαβαζω για να γελαω που και που :-p

Καλο κουραγιο δε καποιους.

Pappas10 είπε...

Ξανθιώτη,

Άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε. Η συγκέντρωση στον Χολαργό (μαλακία γράφω Γαλάτσι σόρρυ... για το γήπεδο εκεί μαζεύτηκαν δεν μαζεύτηκαν 100 άτομα) έγινε για το γήπεδο στο Γουδί . Γι' αυτό και είμαι τόσο οργισμένος. Αλλά είσαι τόσο άσχετος που έχεις μπλέξει την βούρτσα με την... χτένα.

Χιλιάδες λοιπόν φώναζαν "Στον ελαιώνα ούτε τον άλλον αιώνα" αλλά όταν είπαμε να συγκεντροθούμε για το γήπεδο εκτός ελαιώνα οι χιλιάδες γίνανε... 600.

Καιτο γήπεδο στον Ελαιώνα δεν κόλησε στο θέμα "Βωβός". Τα έχουμε πει 1000 φορές ότι προσφυγή είχε γίνει ΚΑΙ κατά ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ. Ούτε το σύνθημα "Στον ελαιώνα ούτε τον άλλον αιώνα" φωνάχτηκε εξ' αιτίας του... Βωβού. Εντάξει πουθενά;

Προφανώς εδώ μέσα υπάρχουν έμισθοι και γράφουν ΑΝΤΙΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΕΣ παπάρες για να μείνει ο κόσμος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ασυγκίνητος μπροστά στον εμπαιγμό του γηπέδου. Τσάτσοι του Κρόκους που το παίζουν και καλά ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ και ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ για το τι παίχτηκε για το γήπεδο. Σαν τα "παπαγαλάκια" του "Γκολ" και της "Γάτας".

"ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ" του καναπέ και της εκ' του πονηρού κριτικής. Ξεφτιλισμένα και έμισθα στρατιωτάκια της μιζέριας και της διχώνιας. Πουθενάδες των αγώνων και τιμητές των πάντων.

Σηκώθηκαν τα λάχανα να την πούνε στον Μανάβη. Αυτοί που η κινητοποίηση τους για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ συνίσταται στην διαδρομή Καναπέ - Τηλέφωνο για να παραγγείλουν πίτσα σε παιχνίδια Τσου-Λου.

Δεν με χέζετε ρε πουθενάδες που θέλετε και δικαίωμα στην κριτική; Ασ' το διάολο πια...

ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΓΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗ ΔΟΜΗΣΗΣ ΕΠΑΡΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥ;;;

ΥΠΗΡΧΕ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΜΕ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ - ΟΠΟΙΟΝ - ΚΑΤΟΧΟ ΤΗΣ ΓΗΣ ΩΣΤΕ ΜΕΣΩ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΗΣΤΙΚΩΝ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑΤΩΝ ΝΑ ΧΤΙΣΤΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ;;;

ΤΙ ΑΝΤΙΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΡΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ; ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΑΝΤΙΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ; ΚΑΙ ΠΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΤΕ ΑΥΤΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΤΑΣΗ;

Ασ' το διάολο πουθενάδες...

Μιχάλης ή κατά διαδίκτυο χαζομπαμπάς.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Doc,

πράγματι μακρυγόρησες και θα έλεγα άνευ λόγου. Κρίμα πάντως που δεν απάντησες κατευθείαν σε αυτό που σου είπα:

Γουστάρεις να είχαμε ένα παναθηναϊκό Rocco-Krokus-Θείο στο τιμόνι;

Κι αν ναι, το πακετάκι των ΜΕΙΟΝ 67 εκ. ευρώ, που συνεπάγεται η διοίκηση αυτού του τύπου, πού το βάζεις;

Υ.Γ. Επειδή φαίνεται να 'σαι καινούργιος στην παρέα, και μια και το πέταξες στο έτσι, μάθε πως "Οπαδό της Ξάνθης" αποκαλώ εκείνον που μάς συστήθηκε σε αυτό το blog μετά την ήττα του Παναθηναϊκού ΜΑΣ από την Skoda Ξάνθη ΤΟΥ ως εξής:

ΞΑΝΘΙΩΤΗΣ, Τετ Απρ 02, 02:20:00 πμ «Έτσι, έτσι παιδιά! Η Ξάνθη φταίει! Ο Πανόπουλος φταίει που δεν κάνει αυτά που δεν είναι ικανός να κάνει ο Τσίγγερ. Αλλιώς η σούπερ ομάδα με τα ωραία παιδιά θα ήταν πρώτη με 10 βαθμούς διαφορά. Για το κύπελλο φταίει ο διαιτητής. Και βέβαια φταίει και ο Ηρακλής (πάλι καλά που εκεί δεν ήταν πουλημένος ο διαιτητής) που δεν θα φέρει ισοπαλία μέσα στο Καραϊσκάκη στην τελευταία αγωνιστική. Αλήθεια, τον Ηρακλή την τελευταία αγωνιστική γιατί τον ξεχνάμε; Αν πήγαινα στο ματς με γαύρο θα έβριζα φυσικά το γαύρο αλλά με κάνατε να αηδιάσω πια. Το ίδιο μαύρο χάλι είστε και σεις! Ναι, με κάνατε και μένα αδιάφορο! Δεν βλέπετε που δεν έχετε ομάδα, που κοροϊδεύει ο Κόκκαλης τον σοφέρ όποτε θελήσει, η Ξάνθη σας φταίει! Να σας ζήσει λοιπόν ο Τζίγγερ να τον χαιρόσαστε και να σας φτιάχνει τέτοιες υπερ ομάδες. Είμαι σίγουρος ότι με τρία αμυντικά χαφ θα μπορέσετε του χρόνου να νικήσετε και την Ξάνθη (άντε και με λίγο σμπρώξιμο). Πάντα τέτοια και από μένα καληνύχτα.»

Και φυσικά όσοι του απάντησαν, τον αντιμετώπισαν σαν ΟΠΑΔΟ ΤΗΣ SKODA ΞΑΝΘΗ:

THRASS Τετ Απρ 02 07:57:00 «Ξανθιώτη, όπως βλέπεις στο ποστ, έχει ήδη επισημανθεί ότι η μεγάλη ευθύνη ανήκει στον Τζίγγερ, αλλά και σ' όλη την ομάδα βέβαια, αφού ήμαστε πρώτοι και δεν κρατηθήκαμε.
Από εκεί και πέρα, τι περιμένεις δηλαδή, να είμαστε χαρούμενοι που με το γαύρο θα κατεβάσετε τα τσικό, όπως κάνατε και στο τέλος τού 2002-03; Εσύ είσαι χαρούμενος, δηλαδή; Εμείς έχουμε καταλάβει τι σημαίνουν όλα αυτά για τη διοίκησή μας. Εσύ έχεις καταλάβει τι σημαίνει για τη δική σου; Σε γεμίζει ως φίλαθλο; Είναι μαγκιά σου που μάς κέρδισες στα ίσια, αλλά δεν είναι καθόλου μαγκιά σου το παραπάνω δημοσίευμα.»

SQUARELOGIC Τετ Απρ 02, 10:55:00 μμ «Ξανθιώτη απαντάς συναισθηματικα και κανεις λαθος!
Προσωπικά σεβομαι την πορεία της Ξανθης ολα αυτά τα χρονια,την παραγωγη καλών παικτων(οι οποίοι σχεδόν όλοι εχουν καταληξει βεβαια στον ΟΣΦΠ...),το γεγονος οτι ειναι νοικοκυρεμενη ομαδα με πρωτοποριακες εγκαταστασεις.
Αναγνωριζω επισης και το "ματι" του Πανοπουλου σε παίκτες,το οποίο πιάνει 100 φορες περισσοτερο απ του Τζιγγερ πχ.Ομως ολα αυτά εχουν αμαυρωθεί απο την τριτη ομάδα που κατέβασε την τελευταια αγωνιστικη του πρωταθληματος με τους γαυρους ενω θεωρητικα το Πρωταθλημα δεν ειχε κριθεί και όλοι οι αθλητικογράφοι-δικαίως οπως απεδείχθη-εγραφαν οτι εχει τελειώσει. Παραδοσιακα επισης όποτε ενας παικτης της Ξανθης ειναι μηλον της εριδος,ο παικτης θεωρειται untouchable απο ΠΑΟ και ΑΕΚ και κλεινει ανευ ανταγωνισμου στον Ολυμπιακο(ενας Μαλαρτζ κι ενας Μαλαδενης δεν αλλαζουν φυσικα τις εντυπωσεις). Τα σχολια μας αφορουν μονο την δικαιη απαιτηση μας να σκιστουν οι πακτες της Ξανθης με τον Ολυμπιακο με τον ιδιο τροπο που σκιστηκαν να κεδισουν εμας(και μπραβο τους!).
Οταν με τον εναν παφτεις κατω καθε 30 δευτερα για να κρατησεις το σκορ και με τον αλλον 'δινεις ευκαιριες σε νεους παίκτες" αυτό λεγεται αλλοίωση πρωταθλήματος και σαφέστατα δεν σε τιμά!»

Είπες τίποτα φίλε Doc;

Με την ευκαιρία, πρόκειται για το ίδιο απίθανο άτομο που πριν κάποιες μέρες μάς καλούσε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, λέει, έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ στου Θων...

... κι αυτό το τυπάκι μάς κάνει κι επιθέσεις ... παναθηναϊκοφροσύνης!

Doc είπε...

Είπα ότι δεν θα ξαναγράψω, και έτσι θα κάνω.

Μόνο αυτό θέλω να πω:
Ένας αχαρακτήριστος (τυπικός) γάβρος αντέγραψε το κείμενό μου (ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ(ΕΝΤΕΛΩΣ) ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ) και το "ανέβασε" σε blog κρετίνων ομοιδεατών του (http://www.betghetto.com/forum/showthread.php?t=1721&page=4).
Φαίνεται και από τις ημερομηνίες:
Κυρ Ιουν 21, 03:24:00 μμ το δικό μου, 24-06-09, 12:11 του ηλιθίου...
Το ανακάλυψα ψάχνοντας για "CrabJohn" στο Google...

Doc είπε...

Ο "Ψηλός" ηλίθιε δεν κατάλαβες ποιος είναι?

Pappas10 είπε...

Doc,

Δεν ανήγει το λινκ ρε μαν.

Όσο για το να μην ξαναγράψεις... δεν καταλαβαίνω - χωρίς πλάκα - γιατί δεν θέλεις να ξαναγράψεις αλλά τέλος πάντων.

Pappas10 είπε...

Μέγας είσαι Τζόνυ μου και θαυμαστά τα έργα σου...

... μιλάμε δεν το ήξερα ότι ο τύπος είναι οπαδός της Ξάνθης του Πανόπουλου.

Κάθομαι και μιλάω για ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ με οπαδούς της ομάδας "Κρόκους Β"...

Αχαχαχα... όχι ρε πούστη μου... ο ορισμός της προβοκάτσιας και του εγκάθετου. Δηλωμένος οπαδός άλλης ομάδας να μου την "λέει" για το γήπεδο και να αναζητά και "έμισθους και υπαλλήλους"... και να μου πουλάει "ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟφροσύνη"...

Όχι ρε μαλάκα δεν υπάρχει αυτό λέμε.

Ρε Ξανθιώτη... τράβα ρε φιλαράκι να αγοράσεις καμία μετοχή του γαύρου ρε κι άσε το γήπεδο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ... Γιατί, τώρα που βγήκαν στην φόρα τα χρέη, ο Κρόκους μπορεί και να κόψει τα "χαρτζηλίκια" στο αφεντικό της ομάδας σου και να αναγκαστεί να ξανακάψει το προπονητικό κέντρο μπας και εισπράξει καμία ασφάλεια.

ΑΧΑΧΑΧΑ... όχι ρε πούστη... Πήγαν να μου την πουν τα τσουλάκια του Κρόκους...

Ρε τι έμαθα σήμερα.

Τι έγινε ρε παιδιά... έκοψε ο "Θείος" τις επιχορηγήσεις και πουλάμε αντιβαρδινογιαννισμό και διχώνια μπας και ξαναμπούμε στο payroll;;;

Πάω να δω τον Μπέμπη. Η μπόχα έφτασε ως εδώ και πάω να δω μην έπαθε τίποτα ο μικρός.

Ρε τι μάθαμε σήμερα.

Φιλικά,

Χαζομπαμπάς ή κατά διαδίκτυο Παππάς10

Pappas10 είπε...

Evil Elvis,

Ναι το ύφος μου είναι επιθετικό αλλά έχω βαρεθεί να ακούω κριτική από τους πουθενάδες.

Από εκεί και πέρα, όντως δεν ξέρω όλους όσους πάλεψαν για το γήπεδο αλλά τα 600 άτομα που ήμασταν στον Χολαργό τα ξέρω τουλάχιστον Φατσικά.

Δεν με νοιάζει αν κάποιος ήταν στον Χολαργό ή δεν ήταν. Αλλά όχι οι "Στον ελαιώνα ούτε τον άλλον αιώνα " ξαφνικά να γίνονται τιμητές της καθυστέρησης στον Ελαιώνα.

Ούτε δέχομαι τον κάθε "πουθενά" που το μόνο που τον έννοιαζε όλα αυτά τα χρόνια ήταν το "Αντώνη ψυχάρα για πάντα Τριφυλλάρα" να μου ανακαλύπτει ξαφνικά το θέμα του γηπέδου και να μου ασκεί κριτική.

Έχει χαθεί το μέτρο στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ με το κάθε τυπάκι που έχει άποψη επί παντώς επιστητού.

Κάποια στιγμή αυτή η συμπεριφορά πρέπει να σταματήσει. Δεν γίνεται ο κάθε εγκάθετος να πουλάει "αντιβαρδινογιαννισμό" για τα πάντα και να βρίσκει χειροκροτητές στις τάξεις των οπαδών μας. Νισάφι πια...

Ξανθιώτης είπε...

Πρακτικά όλες οι αναρτήσεις στο blog αυτό είναι κατά του Τζίγγερ (τα κύρια άρθρα).

Το blog λέγεται:

Βαζελοκατάσταση - Ο κύκλος των διαμαρτυρομένων Παναθηναϊκών.

Αυτός που υπογράφει Τζόνι, και αυτός που υπογράφει Pappas10 σταθερά υποστηρίζουν τον Τζίγγερ και τη διοίκηση. Τους φταίνε οι φίλαθλοι, και βέβαια κυρίως οι διαμαρτυρόμενοι. Ξανά και ξανά διαβάλουν φιλάθλους. Έχουν αστεία επιχειρήματα, όπως αυτά στο Ντέρμπι, για να υποστηρίξουν μια ανίκανη διοίκηση. Τι δουλειά έχουν εδώ; Σίγουρα δεν έρχονται για να διαμαρτυρηθούν! Εκτός αν διαμαρτύρονται εκ μέρους του Τζίγγερ εναντίων των φιλάθλων!

Παιδιά, από περιέργεια: πόσα σας δίνουν; Είναι σοβαρό το χαρτζιλίκι; Ή μήπως σας δουλεύουν και είστε μόνο με μελλοντικές υποσχέσεις; Μήπως σας λένε ότι θα σας δώσουν δουλειά στο Ντέρμπι; Ξυπνήστε γιατί με τα μυαλά που κουβαλάτε είναι πιθανό να σας δουλεύουν χοντρά!

Ξανθιώτης είπε...

Pappas10, να σου πω ένα μυστικό: αυτούς που πληρώνει ο θείος να γράφουν σε blog τους βάζει να γράφουν υπέρ του Βαρδινογιάννη!

Τέτοιο ανίκανο αντίπαλο γιατί να τον χάσει; Που να μπλέκει με Γιαννακόπουλους και Βγενόπουλους, αυτοί κάτι έχουν κάνει στη ζωή τους, δεν είναι άχρηστοι. Ο Τζίγγερ δεν έχει καταφέρει τίποτα απολύτως σε τίποτα! Ακόμη και ο ίδιος το καταλαβαίνει. Πριν είχε τον Φιλιππίδη, τώρα τον Πατέρα. Μήπως και βρει κάποιον να βγάλει το φίδι από τη τρύπα.

Τον Τζίγγερ τον λατρεύει ο θείος!

Pappas10 είπε...

Ξανθιώτη,

Των διαμαρτυρόμενων ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩΝ λέει... όχι Πανοπουλικών... μη μπερδεύεσαι.

Και άλλο διαμαρτυρία, άλλο κριτική και άλλο ισοπέδοση και διχασμός.

Αν δεν ξέρεις την διαφορά, καταλαβαίνω γιατί σου έκοψε το χαρτζηλίκι ο Κρόκους. Όσο να' ναι, μία μικρή αντίληψη και μόρφωση χρειάζεται να έχουν τα έμισθα "μέλη".

Εκτός κι αν είσαι ιδεολογικά μίζερος, αλλά και τότε δεν σε χρειαζόμαστε. Αρκετούς δικούς μας έχουμε.

Όσο για εμένα, στην διοίκηση κάνω κριτική... στην ομάδα δεν κάνω. Αλλά είπαμε.. θέλει μία Χ οξύνεια να καταλάβεις τη διαφορά.

Τέλος, η γνωστή μέθοδος των ρουφιάνων και των εγγάθετων κοτόπουλων. Για την "ταμπακιέρα" τίποτα. Μόνο λάσπη και αναζήτηση συμμάχων.

Και λάθος να κάνουμε πιτσιρίκο, τουλάχιστον εμείς το κάνουμε από την αγάπη μας για την ομάδα. Εσύ ως τι μιλάς και πουλάς μιζέρια και "αντιβαρδινογιανισμό";;; Ως αντικειμενικός παρατηρητής;

Χέσε μας ρε κουμπάρε...

Μιχάλης ή κατά διαδίκτυο Παππάς10

Pappas10 είπε...

Ξανθιώτη,

Φαίνεται να ξέρεις ποιος και γιατί τους πληρώνει ο "Θείος".

Σιγά μην μας αποκαλύψεις όλα τα μυστικά της δουλειάς όμως.

Μοναχοφάη...

Και επαναλαμβάνω.. για την ταμπακιέρα τίποτα ρουφιανάκο έ;;; Εξυπναδούλες μονάχα και αναζήτηση συμμάχων;

Κοτοπουλάκι... ε κοτοπουλάκι.

squarelogic είπε...

2.5 μέρες έλειψα εκτός "καμινιού" και μου το κάνατε γης μαδιάμ το blog!(μ'εχει αφήσει κι ο old boy μόνο και...απλήρωτο,κι έχει σαλπάρει για πιο κουλτουριάρικες ενασχολήσεις!)

Doc,
μη μασάς στο επιθετικό στυλάκι ορισμένων-συμβαίνει μερικές φορές όταν ξεχνάνε τα χάπια τους.Χρειαζόμαστε νέες φωνές εδώ...

Μιχάλη,
αφού ευχηθώ κι εγώ τα καλύτερα για το μπέμπη,να πω οτι μου κάνει εντύπωση που δεν σε έχει κάνει πιο ζεν-εκτός να φταίει η στέρηση ύπνου!
Πολύ επιθετικός βγήκες φίλε μου κι όσο δίκιο κι αν έχεις για τότε(που δεν προβλήθηκε απ τον τύπο,και στην ουσία αφορούσε τους συνδεσμίτες)δε μπορείς να στερήσεις κανέναν απ το δικαίωμα ν'ασκήσει κριτική είτε για την εμπλοκή Βωβού στην υπόθεση είτε για την απρονοησία να μην ενταχθεί το θέμα στον φάκελο των ολυμπιακών έργων(μεγάλη κολυμβήθρα Σιλωάμ).

Χώροι για αλληλοβρίσιμο υπάρχουν αλλού.Εδώ,στα 4 χρόνια σχεδόν της λειτουργίας του μπλογκ και με αρκετή ανανέωση στο ρόστερ των σχολιαστών,έχει κρατηθεί ενα επίπεδο και έχουν γίνει πολύ ουσιαστικές συζητήσεις.Ας κρατήσουμε αυτόν τον χώρο έτσι κι ας σεβόμαστε τον συνομιλητή μας όπως θα θέλαμε να σέβονται και μας.
Στην τελική,αν κάποιος γράφει μ@λ..ίες,απλώς δεν τον παίζω,πάω παρακάτω.

Pappas10 είπε...

Κάτσε ρε Squarelogic,

Στην κριτική απαντώ με επιχειρήματα. Στην ισοπέδοση και την προσωπική επίθεση απαντώ αντίστοιχα.

Κριτική γίνεται όταν υπάρχει αντιπρόταση. Έριξε κανείς καμία αντιπρόταση για το γήπεδο;

Την στήριξε με όποιον τρόπο μπορούσε να την στηρίξει;

Κάποια στιγμή - επιτέλους - θα πρέπει να αναλαμβάνουμε και την ευθύνη αυτών που κάνουμε ή ΔΕΝ κάνουμε. Όταν είχε γίνει η φάση με τον Ελαιώνα, εγώ έμενα στα Πετράλωνα. Η καλύτερη μου να γινόταν στον Ελαιώνα, με τα πόδια θα πήγαινα.

Κανένας από το Club μου δεν πήγε στον Χολαργό.. όλοι όμως ήταν "στον Ελαιώνα ούτε τον άλον αιώνα" εκτός από εμένα. Μόνο εγώ ο Μαλάκας πήγα για να "κόψουμε" τον βήχα στους βλαχοδημάρχους. Αλλά ήμασταν μόνο 600 άτομα. Και αν ήμασταν τόσοι... και φάγαμε και δούλεμα μετά από τους πούστηδες.

Έθεσα και σε άλλα ποστς και εδώ μία σειρά από ερωτήματα. Τα απάντησε κανένας; Όχι.

Τι πάει να πει "ο καθένας έχει το δικαίωμα να κάνει κριτική"... Λύσεις προτείνει κανένας; Τι σημαίνει κριτική ρε φίλε; Ότι μιλάω εναντίων κάποιου; Αυτό είναι εμπάθεια δεν είναι κριτική.

Δηλαδή θα έρθω εγώ όταν εσένα δεν θα σε αφήνουν να χτίσεις το σπίτι σου και θα σου πω "είσαι μαλάκας ρε που δεν μπορείς να χτίσεις το σπίτι σου" κι αν με ρωτήσεις "Γιατί ρε φίλε;" θα σου απαντήσω "γιατί δεν μπορείς να χτίσεις το σπίτι σου" κι αυτό είναι το δικαίομα μου στην κριτική;

Ο Τελευταίος άνθρωπος που βρίζει εδώ μέσα είμαι εγώ... αλλά δεν θα μου βγαίνει ο κάθε πουθενάς ρουφιάνος οπαδός άλλης ομάδας να με πει και έμισθο.

Και συγκεκριμένα στο θέμα του γηπέδου αρκετές μαλακίες έχουν ειπωθεί. Το σχέδιο ανέγερσης ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να γίνει με τις δεδομένες συνθήκες. Αλλά αντί να σκάσουμε μύτη έξω από το ΣτΕ και την Κουμουνδούρου να χεστούν επάνω τους, ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΓΑΜΟΦΩΡΑ βρήκαν ευκαιρία τα αντιβαρδινογιαννικά "παπαγαλάκια" και το γύρισαν αλλού το Παραμύθι.

Και επειδή μιλάς για την "Ευκαιρία των Ολυμπιακών αγώνων", για πες μου... ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ; Μήπως ξέρεις;

Γιατί αν ΔΕΝ ξέρεις, ασ' το να πάει να γαμηθεί. Αρκετά με τον εμφύλιο.

Γίνομαι επιθετικός όταν βλέπω τον κάθε άσχετο και απληροφόρητο ή στημένο ή ρουφιάνο να μου πουλάει ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟφροσύνη και άποψη του κώλου. Στην τελική την όποια "επίθεση" δεν την ξεκίνησα εγώ.

Καλώς ή κακώς για το γήπεδο έχω γαμηθεί από το 1995 που ήμουν ακόμα στο εξωτερικό.

Δεν μιλάω, δεν μιλάω αλλά όχι και να μου τη λέει ο κάθε άσχετος.

Φιλικά,

Μιχάλης.

Pappas10 είπε...

Square, ευχαριστώ για τις ευχές... από το μαιευτήριο βγήκε και πήγε στο Πουστολίμανο με το φορμάκι του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ φίλε...

Ξανθιώτης είπε...

Pappas10, το "ερώτημά" σου το έχουμε ξανα-απαντήσει. Δεν είναι δουλειά του απλού φιλάθλου να "προτείνει λύσεις για το γήπεδο". Αυτά είναι θέματα του ιδιοκτήτη και των ανθρώπων που πληρώνει για τη δουλειά αυτή (μηχανικοί, δικηγόροι, εταιρίες συμβούλων, κλπ).

Ο απλός φίλαθλος κρίνει εκ του αποτελέσματος: έκανε σωστά τη δουλειά του; Καλώς και μπράβο του. Όχι; Κακώς και να φύγει.

Ο δικός μας αποτυγχάνει εδώ και 12 χρόνια!!! Συνεχώς! Είναι καιρός να πάρει το καπελάκι του και να την κάνει. Όχι να περιμένει από τους απλούς φιλάθλους "να κάνουν προτάσεις". Αυτά είναι αστειότητες. Σε λίγο θα μας πεις ότι περιμένει από μας να κάνουμε πρόταση για καμιά καλή και φτηνή μεταγραφή, και άρα εμείς φταίμε που για δύο χρόνια δεν βρίσκει αμυντικό.

squarelogic είπε...

Μια και με ρωτάς,πράγματι ΔΕΝ ξέρω ποιός και για ποιόν λόγο δεν υπέγραφε για την μετεγκατάσταση(για που?) του γηπέδου εν όψει τον Ολυμπιακών Αγώνων,και σε παρακαλώ να με διαφωτίσεις.
Αν εννοείς τον Γιαννακόπουλο,προφανώς κι αυτός έπρεπε να έχει τις εγγυήσεις διασφάλισης των συμφερόντων του Ερασιτέχνη.

Προσωπικά,δεν πιστεύω κι εγώ οτι είναι θέμα των οπαδών να προκρίνουν μια τοποθεσία έναντι κάποιας άλλης.Αυτό είναι ευθύνη της Διοίκησης,όπως και να εκθέσει στην κοινή γνώμη αυτούς που υπονομεύουν την προσπάθεια,παραθέτοντας όμως όλα τα στοιχεία,κι όχι αποκρύπτοντας όσα δεν την συμφέρουν όπως την διαπλεκόμενη συνδεση με το Mall του Βωβού.
Απο κει και πέρα όντως έπρεπε στην Κουμουνδούρου να μας έχουν "νιώσει"...το ΣτΕ όμως δεν μασάει σε κάτι τέτοια.

EVIL ELVIS είπε...

φιλε μιχαλη,


"Δεν με νοιάζει αν κάποιος ήταν στον Χολαργό ή δεν ήταν. Αλλά όχι οι "Στον ελαιώνα ούτε τον άλλον αιώνα " ξαφνικά να γίνονται τιμητές της καθυστέρησης στον Ελαιώνα.
Ούτε δέχομαι τον κάθε "πουθενά" που το μόνο που τον έννοιαζε όλα αυτά τα χρόνια ήταν το "Αντώνη ψυχάρα για πάντα Τριφυλλάρα" να μου ανακαλύπτει ξαφνικά το θέμα του γηπέδου και να μου ασκεί κριτική.
Έχει χαθεί το μέτρο στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ με το κάθε τυπάκι που έχει άποψη επί παντώς επιστητού".



δικαιως καυτηριαζεις ατομα που εδειξαν/δειχνουν αυτην τη συμπεριφορα. ομως παρατηρω πως διακρινεις τους φιλους μιας ομαδας -οχι μονο του ΠΑΟ- σε 2 κατηγοριες, δηλ. στους φανατικους οπαδους απο τη μια και τους καναπεδακηδες απο την αλλη. σιγουρα υπαρχει και 3η κατηγορια, καπου στη μεση, δεν συμφωνεις; [χωρις ιχνος ειρωνειας και εμπαθειας τα παραπανω]

Πανάθας είπε...

Φίλε Doc, το συγκεκριμένο blog είναι τζιγγεροφωλιά (όπως θα διαπίστωσες ιδίοις όμμασι) και σε "χρειαζόμαστε". Ποιοί? Δε θα το αναφέρω δημόσια γιατί θα προσβάλλω τους συνομιλητές μου. Σεβαστή κάθε επιθυμία σου αλλά δεν καταλαβαίνω (στο μόνο που συμφωνώ με τον Μιχάλη) γιατί πρέπει να "φύγεις".

Μιχάλη καταλαβαίνεις ότι εν μέσω "εμφυλίου" καμία χώρα, παράταξη, ομάδα κλπ κλπ δεν "πήγε μπροστά". Το γήπεδο ήταν ΚΑΘΑΡΑ ευθύνη της διοίκησης. Οι φίλαθλοι είχαν (ψιτ, μεταξύ μας....έχουν μείνει μερεμέτια ακόμη) την ΙΕΡΗ υποχρέωση να καθαρίσουν τον κόπρο του Αυγεία.

Βρε συ Μάικλ, λίγος "σεβασμός" στους συνομιλητές σου. Βρίζε εμένα. Δε με νοιάζει. Μη σε παρασύρει το άλλο κακό παιδάκι που επειδή δεν έχει πάει διακοπές ακόμα έχει "πάρει σβάρνα" όλους όσους διαφωνούν μαζί του. Να μου φιλήσεις τον μπέμπη. ;-)

Παιδιά ακόμα και αν ο Ξανθιώτης υποστηρίζει άλλη ομάδα, εμένα δε με ενδιαφέρει από τη στιγμή που συμμετέχει με επιχειρήματα σε αυτό το blog. Κανείς μας δεν υπέγραψε χαρτί παναθηκοφροσύνης. Προσωπικά πιστεύω πως λόγω εντοπιότητας είναι Ξάνθη και από τις "μεγάλες", ΠΑΟ. Σωστά Ξανθιώτη? ;-)

Συμφωνώ με τον Square, ότι "ρίχνουμε" πολύ το επίπεδο. Μη γίνουμε - πέρα από αμπαλαέο - και ολυμπιακοί.

Αυτά.

Πανάθας στο χρώμα του Silva elpizo paei fullam και στα κιλά του Bud Spencer

Πανάθας είπε...

Και μέσα στη φασαρία ξεχαστήκαμε.

Κανένα παίκτη ΑΞΙΑΣ θα πάρουμε ή θα σκίσει το διαρκείας του ο Zouk?

;-)

Pappas10 είπε...

Ξανθιώτη,

Κρίνεις το αποτέλεσμα ενώ δεν έχει τελειώσει και αγνοείς το ότι μία μεγάλη μερίδα του κόσμου όχι μόνο δεν στήριξε τις επιλογές της διοίκησης στο θέμα του γηπέδου αλλά αντίθετα βρέθηκε απέναντι της.

Αστειότητα δεν είναι το να ζητάς σύνεση και στήριξη σε ένα θέμα όπως αυτό του γηπέδου, αστειότητα είναι το να γίνεσαι τιμητής μίας υπόθεσης της οποίας τις παραμέτρους ΚΑΙ αγνοείς αλλά ΚΑΙ δεν φρόντισες ποτέ να μάθεις οχυρωμένος πίσω από την μονομανία του "αντιβαρδινογιαννισμού".

Όσο για το θέμα "πρόταση" πουθενά δεν είπα ότι ο κόσμος θα έπρεπε να καταθέσει συγκροτημένη πρόταση ή μελέτη. Αυτό που είπα ήταν ότι θα έπρεπε να ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ και όχι απλά να λειτουργεί ανασχετικά στο θέμα "Ελαιώνας".

Τέλος, για άλλη μία φορά, προφανώς έχουμε θέμα αντίληψης σχετικά με το τι εστί κριτική. Αν θέλεις να κρίνεις εκ' του αποτελέσματος, τότε περίμενε να τελεσφορήσει το όποιο αποτέλεσμα. Το γήπεδο είναι ακόμα σε εξέλιξη... η καθυστέρηση που παρατηρείται είναι απόρρεια μίας σειράς παραγόντων που καμία σχέση δεν έχουν με τις κινήσεις Βαρδινογιάννη.

Square,

Το θέμα φίλε μου δεν ήταν ο Ερασιτέχνης... ο Ερασιτέχνης ήταν το πρόσχημα.

Καλό θα ήταν να μην την κάνουμε αυτή την κουβέντα γιατί πλέον υπάρχει σύμπλευση... απλά θα σε ρωτήσω κάτι και νομίζω ότι θα καταλάβεις πολλά. Το πρότζεκτ "γήπεδο" είναι 3 εγκαταστάσεις. Ποδοσφαίρου, Μπάσκετ και Ερασιτέχνη. Του μπάσκετ ποιός το πληρώνει ξέρεις; (του ερασιτέχνη τα ανέλαβε ο Δήμος και η ΠΑΕ δημιουργεί τον σκελετό)

Υπήξρε πρόταση μετεγκατάστασης των τμημάτων του Ερασιτέχνη στο Γουδί μετά το πέρας των Ολυμπιακών Αγώνων στις υπάρχουσες ολυμπιακές εγκαταστάσεις. Δίπλα ακριβώς "έβγαινε" γήπεδο ποδοσφαίρου... αλλά δεν χώραγε κάτι άλλο.

Evil Elvis,

Σέβομαι όλους τους φιλάθλους, οπαδούς και υποστηρικτές του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ. Μέχρι το σημείο που σέβονται κι εκείνοι τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ και αγωνίζονται στο πλευρό του.

ΔΕΝ αισθάνομαι την υποχρέωση να σεβαστώ κανέναν που "αγαπάει" τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ μόνο εκ' του αποτελέσματος. Αυτός δεν είναι φίλος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ αλλά του πανηγυριού και της νίκης.

ΔΕΝ αισθάνομαι την υποχρέωση να σεβαστώ κανέναν που βάζει πάνω από τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ πρόσωπα, είτε αυτός είναι ο Βαρδινογιάννης (κι ας λοιδωρούμε συχνάκις ως "Βαρδινογιαννικός") είτε ο Παπαδόπουλος, είτε ο Κηπουρός είτε ακόμα και ο Παυλάρας.

Τέλος, ΔΕΝ αισθάνομαι την υποχρέωση να σεβαστώ κανέναν "οπαδό" της μιζέριας και της διχώνιας ο οποίος, μόλις αισθανθεί ότι η επιχειρηματολογία του εξαντλείται και απαντάται, αναγορεύει κάθε αντίθετη άποψη και τους φορείς της σε απόρρεια έμισθης ή διαπλεκόμενης σχέσης με τον Βαρδινογιάννη, την ΠΑΕ, τον Γκόντζο κ.ο.κ.

Ιδίως στο θέμα του γηπέδου, πολλοί άνθρωποι συνδυάζουν τις παραπάνω ιδιότητες, ανάξιες σεβασμού για εμένα, ΜΑΖΙ με την παντελή έλλειψη πληροφόρησης για τα πεπραγμένα στο θέμα. Και όχι μόνο δεν έχουν ιδέα για το τι έχει παιχτεί, όχι μόνο δεν υποστήριξαν ποτέ το αίτημα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ για το γήπεδο αλλά παραπληροφορούν κι ασύστολα αναπαράγοντας τις "πληροφορίες" διαφόρων κέντρων παραπληροφόρησης και μιζέριας.

Φιλικά,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης... χαζομπαμπάς.

Pappas10 είπε...

Panatha μα μεν,

Δεν θέλω να βρίζω κανέναν. Αλλά απαντάω στις ύβρεις με αντίστοιχες.

Όσο για το θέμα σεβασμού... τα λέω πιο πάνω. Ο Σεβασμός έχει κάποιες προϋποθέσεις. Κυριότερη όλων όμως, η αμοιβαιότητα.

Τον φίλησα και με κατούρησε... λες να σημαίνει κάτι αυτό;

Μάλλον πρέπει να κόψω το κάπνισμα.

Ρε ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑααααααααα

Πανάθας είπε...

"Δεν υπάρχει χειρότερο κακό από τα ωραία λόγια που σε ξεγελάνε" ΑΙΣΧΥΛΟΣ

Μπρε συ Μαικλ τι μας λες τώρα? Κάθεσαι εδώ και δύο χρόνια που σε "ξέρω" και υπερασπίζεσαι - ακόμα και "πάνω" από τα συμφέροντα του ΠΑΟ - την οικογένεια Βαρδινογιάννη και τις επιλογές της και μετά σου φαίνεται περίεργο που "κάποιοι" ίσως έχουν σκεφτεί την πιθανότητα "διαπλοκής"? Είναι απόλυτα φυσιολογικό. Προσωπικά δεν το πιστεύω για να μην παρεξηγηθώ. Σε έχω "καταλάβει". Τουλάχιστον εσένα γιατί επιχειρηματολογείς και αυτό εγώ το εκτιμώ ΠΟΛΥ, ακόμα και αν δε συμφωνώ μαζί σου. Δε συμφωνώ μαζί σου όταν λοιδορείς τους συνομιλητές σου. Είσαι φανατικός και παρασύρεσαι ενώ έχεις και "σκέψη" και "γραφή".

Επί της ουσίας τίποτε δηλαδή.

Φάγαμε εδώ και κάποια χρόνια ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ σφαλιάρες και αντί να πούμε "ρε παιδιά αποτύχαμε, να τους αλλάξουμε", λέμε "ρε σεις αποτύχαμε και η ευθύνη είναι των φιλάθλων και όχι αυτών που είχαν στα χέρια τους τον ΠΑΟ".

Γιατί "εμείς" τα βάλαμε κατευθείαν με τον "ένοχο". Ενώ "εσείς" με "εμάς". Στην πορεία τα βάλαμε και "εμείς" με "εσάς" γιατί τα γκοτζαλάκια είχα εξαπλωθεί και πλέον ο οχτρός ήταν διττός. Η "ύπαρξη" σας κάνει ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ στον ΠΑΟ.

Έχουμε δουλειά ακόμη.

Δεν είμαι αισιόδοξος. :-(

Πανάθας είπε...

Το κατούρημα από το παιδί σου θεωρείται αγιασμός φίλε. Ίσως σου χρειάζεται. :-))

Δως του μπέμπη, δώστου.......

:-)))

Pappas10 είπε...

Square,

Το ΣτΕ κι αν μασάει... τέλος πάντων. Εκεί τα έκανε σκατά ο Βαρδινογιάννης γιατί ήθελε να πετάξει έξω τον Βγενό.

Η "σύμπλευση" Βαρδινογιανναίων - Γιαννακόπουλων δεν είναι τυχαία. Υπάρχει πολύ "μαρούλι" από πίσω.

Δεν σου κάνει εντύπωση που ένα χρόνο μετά την υπογραφή του Θανάσαρου για το γήπεδο, ο ερασιτέχνης βαράει διάλυση;

Θα το πω για άλλη μία φορά... αυτή η κουβέντα ΤΩΡΑ δεν υπάρχει λόγος να γίνει. Αλλά όταν κάποιοι τα λέγαμε, ήμασταν "τσάτσοι".

Τέλος πάντων,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης χαζομπαμπάς.

Pappas10 είπε...

Πανάθα,

Τα ίδια θα λέμε τώρα. Πότε ρε φίλε αρνήθηκα την ευθύνη του Βαρδινογιάννη για τις "σφαλιάρες";

Η διαφωνία μου έγκειτο στο ότι το "εξωτερικό" εχθρό ελάχιστα τον πολεμήσαμε. Και αυτό είναι κάτι που ο Κόσμος θα έπρεπε να κάνει προτίστως. Δεν γίνεται να βγάζει η διοίκηση DVD με τα εγκλήματα της Παράγκας και να σηκώνεται πανό "όχι στο DVD της βλακείας"... Έλεος δηλαδή.

Και δεν είναι μόνο θέμα της τελευταίας 10ετίας της "Σφαλιάρας" όπως σωστά λες. Το "Βαρδινογιάννη πουσταρά βάλε στον Κώλο τα λεφτά" ακουγόταν και τότε που Πέρναμε Νταμπλ και πηγαίναμε στους 4εις.

Δεν είναι πρόβλημα της τελευταίας 10ετίας ο "εμφύλιος" φίλε μου.

Απλά την τελευταία 10ετία θέριεψε γιατί βρήκε "πάτημα" στα αποτελέσματα της ομάδας.

Pappas10 είπε...

Πανάθα,

Το ποιοί τα βάλανε με ποιούς και υπό την σκέπη ποιών... ασ' το.

Το συνδεσμιακό - γιατί γι' αυτό μιλάω - βρωμάει και ζέχνει από χιλιόμετρα.

Πέσανε πολλά "χαρτζηλίκια" εκεί. Και δημιουργήθηκαν έμισθοι "πραιτοριανοί" οδηγοί της εξέδρας.

Γι' αυτό και την έκανα με ελαφρά και πήρα το διαρκείας μου σε άσχετη θύρα.

Γιατί την σκέψη μου δεν δέχομαι να την ποδηγετεί κανένας.

EVIL ELVIS είπε...

μιχαλη,

η απαντηση σου ηταν αυτη που περιμενα να λαβω, τοσο σε περιεχομενο οσο και σε τροπο εκφρασης! με καλυψες απολυτα και συμφωνω πληρως με τα γραφομενα σου στο τελευταιο σου κειμενο.

Ξανθιώτης είπε...

Πανάθα, να σου κάνω τρεις απλές ερωτήσεις:

1. Θα πήγαινες να γράφεις επί χρόνια σε ένα blog που λέγεται: "Τζιγγεροκατάσταση. Ο κύκλος των ευχαριστημένων Παναθηναϊκών" και στο οποίο οι περισσότερες δημοσιεύσεις τονίζουν το μεγαλείο του Βαρδινογιάννη; Επί χρόνια;

2. Θα πίστευες ότι ένας οπαδός που λέει τι ειλικρινά τη γνώμη του, θα έλεγε ποτέ ότι "απομονώθηκαν οι Γιαννακόπουλοι", ή ότι θα έβριζε χυδαία την ομάδα του μπάσκετ επειδή έκανε μια (ανούσια) ήττα; Και παράλληλα (το σημαντικό!) οι ίδιοι να κάνουν γαργάρα την απομόνωση των Βαρδινογιάννηδων που μέχρι και πορεία έγινε για να φύγουν, και την ξεφτίλα του ποδοσφαίρου που τις ήττες τις έχει ψωμοτύρι; Και αυτά όχι τυχαία, αλλά σαν σταθερή στάση, σε διάφορες περιστάσεις; (Δεν μιλάω απλώς για διαφορετικές απόψεις που είναι πάντα θεμιτές, αλλά για την γενικότερη στάση).

Σου φαίνεται πιθανό να υπάρχουν τέτοιοι οπαδοί; Και τυχαία να γράφουν στο blog των "διαμαρτυρομένων";

3. Σου φαίνεται λογικό ένας οπαδός, μετά από όσα συνέβησαν τα τελευταία 12 χρόνια, να λέει:

"Μη ρωτάς τι κάνει η διοίκηση για την ομάδα, ρώτα τι μπορείς να κάνεις εσύ για τη διοίκηση!"

Πιστεύεις ότι υπάρχουν οπαδοί που ειλικρινά έχουν αυτή την άποψη; (Τονίζω το ειλικρινά γιατί στο Ντέρμπι τα γράφουν για το μεροκάματο, όχι γιατί τα πιστεύουν.)



Σημειώνω ότι στα παραπάνω όπου λέω οπαδό δεν εννοώ αυτούς με IQ κάτω από 50, αλλά όσους ξέρουν γραφή και ανάγνωση! :-)

squarelogic είπε...

"Δεν σου κάνει εντύπωση που ένα χρόνο μετά την υπογραφή του Θανάσαρου για το γήπεδο, ο ερασιτέχνης βαράει διάλυση; "

Δηλαδή ο Θανάσης κρατούσε τον Ερασιτέχνη μέχρι να οριστικοποιήσει την συμμετοχή του στα κέρδη του γηπέδου(του ποιού?)?
Γιατί δεν λες ανοιχτά αυτά που ξέρεις ή νομίζεις οτι ξέρεις και αφήνεις υποννούμενα ανοιχτά στην όποια ερμηνεία?
Προσωπικά,δεν υπήρξα ποτέ οργανωμένος,οπότε αγνοώ τις εκ των έσω ιστορίες.Αυτό δεν με κάνει λιγότερο Παναθηναικό...
Ειλικρινά,απ'όσα έχω δει όλα αυτά τα χρόνια απ τους Γιαννακόπουλους,δεν τους έχω ικανούς να βλάψουν τον Παναθηναικό για οικονομικά οφέλη!Τόσα χρόνια πράττουν αναμφίβολα το αντίθετο.
Τώρα,το οτι κουράστηκε ένας 75χρονος να σηκώνει όλο το βάρος(οργανωτικό και οικονομικό) μόνος του,μόνο μη αναμενόμενο δεν μπορεί να θεωρηθεί.Κάποια στιγμή θα γινόταν...

Πανάθας είπε...

Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ με square και Ξανθιώτη (παιδιά σόρυ αλλά δεν έχω τίποτα να προσθέσω γιατί αυτά που γράψατε αποτελούν και δικές μου απόψεις). Απλά, οφείλω να το πω, πως είμαι πεπεισμένος ότι ο Μιχάλης, ο Τουρτούρας, ο Pensierix και τα άλλα παιδιά δεν είναι "μισθοφόροι" αλλά "θύματα" μιας αγάπης (παραφράζοντας το γνωστό τραγούδι).

Ο Μιχάλης έχει "μπολιαστεί" από τις μαλακίες του Γκότζου, από την επικοινωνιακή μηχανή παραγωγής εσωστρέφειας και "βλέπει παντού εχθρούς" εκτός από εκεί που ΠΡΕΠΕΙ. "Εκεί" βρίσκει ΠΑΝΤΑ μια δικαιολογία, ένα καλό λόγο. Εδώ αυτά που λέμε έχουν ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ και εκείνος επιμένει "δεν είναι αυτό που νομίζεις αγάπη μου". Τι λέμε τώρα. Το πρόβλημα μου δεν είναι ο Μιχάλης, ο Τουρτούρας, ο Pensierix κλπ. Τις απόψεις τους λένε τα παιδιά και καλά κάνουν και τις λένε αφού έτσι το αισθάνονται. Το πρόβλημα μου είναι η μηχανή παραγωγής αυτών των απόψεων. Γιατί λένε ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, απόδειξη ότι δεν υπάρχει ανεξάρτητη σκέψη. Και αντί να προβληματιστούν από εγωισμό και μόνο "βυθίζονται" ολοένα και πιο βαθιά στην ηθελημένη αγνωμοσύνη. Εκεί πρέπει να "χτυπήσουμε". Τη "μηχανή". Αλλιώς θα αυξάνονται και το κακό που θα πάθει η ομάδα μας θα είναι ανεπανόρθωτο.

Ο Βαρδινογιάννης απέτυχε. Έπρεπε να πιέσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να μαζέψει τα μπογαλάκια του και να φύγει μαζί με τους επικοινωνιολόγους του. Είναι πολύ απλά τα πράγματα. Πιθανότατα να είχαμε μια μικρή περίοδο αστάθειας αλλά ο ΠΑΟ - είμαι σίγουρος - θα "πάταγε γερά στα πόδια του" και θα μεταμορφωνόταν από βάτραχος που είναι τώρα σε πρίγκιπας.

Μιχάλη επί της ουσίας, για να σου απαντήσω και μη νομίσεις ότι σε "γράφω", πρέπει να παραδεχτείς ότι αρνρήθηκες τις "σφαλιάρες", γιατί αν τις είχες αποδεχθεί τώρα θα ήσουν "μαζί μου". Στο ξαναλέω, η πλευρά Τζίγγερ επέλεξε την εσωστρέφεια πρώτα και μετά είχαμε εμφύλιο με παράπλευρες απώλειες. Αν δεν είσαι "καλά μέσα" δε μπορείς να πολεμήσεις τίποτα φίλε μου. Και μια ιστορική ανακρίβεια, επειδή τα έζησα εκείνα τα χρόνια και επειδή το έχεις ξανααναφέρει. Το "Βαρδινογιάννη πουσταρά βάλε στον κώλο τα λεφτά" ακουγόταν την τετραετία που ο Νταιφάς τον είχε ξεσκίσει, που αγόραζε παικταράδες και του έπαιρνε τα πρωταθλήματα και που είχε φανεί "λίγος" συγκριτικά με το οικονομικό μέγεθος που αντιπροσώπευε. Μιλάμε για τα πρώτα χρόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, όταν ο ΠΑΟ είχε κατακτήσει μόνο ένα κύπελο ελλάδος και που αγόραζε παίκτες όπως ο Συντιχάκης, ο Μπανάσας, ο Όρε και λοιποί κουτσοί, ενώ ο Νταιφάς αγόραζε Μητρόπουλο, Αναστόπουλο, Σαργκάνη, Γούναρη, Κουσουλάκη, Ορφανό, Βιέρα κλπ κλπ. Ο κόσμος ξεσηκώθηκε, εξαγριώθηκε και εκτός από τον Βαρδινογιάννη η "μπάλα είχε πάρει" και παίκτες όπως ο Κωνσταντίνου (του είχαν σηκώσει το αυτοκίνητο στον αέρα). Αποτέλεσμα αυτής της πίεσης? Νταμπλ την επόμενη σεζόν και στους 4 του τότε Κυπέλλου Πρωταθλητριών τη μεθεπόμενη, μέσα από σοβαρές επενδύσεις (Γκμοχ, Σαραβάκος, Ζάετς και αργότερα ότι καλύτερο διέθετε η Ελληνική αγορά). Και τότε υπήρχαν οι συντηρητικές φωνές. Ευτυχώς δεν εισακούστηκαν γιατί δε θα είχαμε πρόοδο.

Όταν ο κόσμος του ΠΑΟ καταλάβει τι παιχνίδι παίχτηκε στην πλάτη του από αυτή την κωλοοικογένεια, θα γίνει τσουνάμι που θα τους πνίξει.

Έχουμε δουλειά ακόμη όμως. Πολύ.

Ας κοιτάξουν τώρα να ενισχύσουν την ομάδα γιατί δεν το βλέπω.

Pappas10 είπε...

Square,

Οι Γιαννακόπουλοι θέλανε γήπεδο για το μπάσκετ χωρίς να το πληρώσουν, από τη στιγμή που θα έδιναν την Λεωφόρο. Κατά τη γνώμη μου είναι απόλυτα δίκαιο το αίτημα τους. Το θέμα ήταν ότι - επειδή κανένας δεν αναλάμβανε κόστη κατασκευής - επί της ουσίας θέλανε το κόστος να το αναλάβει η ΠΑΕ.

Ο Τζίγγερ τσίναγε (Ο θείος του δεν το συζητούσε καν, γι' αυτό και το 87 δεν προχώρησε η πρώτη προσπάθεια). Τελικά ενέδωσε ο Τζίγγερ μαζί με το 20% που παραχώρησε από την ΠΑΕ (10% ο Ερασιτέχνης και άλλο 10% που αγόρασαν οι Γιαννακόπουλοι) ώστε να έχουν ΚΑΙ οι Γιαννακόπουλοι μέρος στα έξοδα του δανείου που θα πάρει η ΠΑΕ για το γήπεδο.

Από εδώ και πέρα υποθέτω εγώ και λέω. Το 10% του ερασιτέχνη όμως - ΠΛΕΟΝ - συνιστά χρέος. Οπότε ΚΑΙ γι' αυτό, επειδή ο Θανάσαρος δεν είναι μαλάκας να πληρώσει τα κερατιάτικα του Τζίγγερ, την έκανε μ' ελαφριά από τη στιγμή που το γήπεδο του μπάσκετ μπήκε στα έργα.

Φυσικά, θέλαν να "ξετινάξουν" κι οι δύο τον Βγενόπουλο που ειδε ψητό και μπήκε. "Πάρε εσύ μεγάλε το 10% του ερασιτέχνη αν θέλεις μπικικίνια στο γήπεδο" ένα πράγμα.

Το ότι οι Γιαννακόπουλοι κοιτάνε ΚΑΙ την τσέπη τους, δεν σημαίνει ότι δεν αγαπάνε τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ και δεν βάζουν βαθειά το χέρι στην τσέπη για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. Μη συγχέουμε αυτά τα δύο. Αλλά το να τους χτίσουν γηπεδάκι για το Μπάσκετ στην πλάτη της ΠΑΕ, δεν τους χάλαγε καθόλου.

Έως το τι συνέβαινε και ο Θανάσαρος δεν έβαζε υπογραφή είναι 100% διαπιστωμένο ακόμα και από παλιότερες δηλώσεις του ιδίου όπου έβαζε ΚΑΙ το μπάσκετ δίπλα στον Ερασιτέχνη. Αντίθετα ο Παυλάρας - επειδή δεν τόσο αυθόρμητος και ξέρει ότι τον περιμένουν στην γωνία - δεν έλεγε τίποτα.

Τα υπόλοιπα τα υποθέτω εγώ με τα λίγα που γνωρίζω από την παλαιότερη ενασχόληση μου με τον ερασιτέχνη.

Αυτά από εμένα.

Κάτσε να πάρω τη γυναίκα να δω τι γίνεται με τον Μπέμπη.

zouk είπε...

Φιλε Παναθα λυπαμαι αλλα δεν θελω να συνεχισω να γραφω στο μπλογκ και θελω να το σεβαστεις.Επειδη ομως γραφεις για εμενα θα πρεπει να απαντησω.

Παναθας εγραψε:
"Κανένα παίκτη ΑΞΙΑΣ θα πάρουμε ή θα σκίσει το διαρκείας του ο Zouk?"

Οπως εχω ξαναγραψει στο γηπεδο θα παω γιατι το γουσταρω και γιατι θα ειμαι εκει για να στηριξω οποιον παιχτη και αν εχει το ροστερ της ομαδας μου.
Απο εκει και περα επειδη βλεπω να ερχετε ο Μπιερσμιρ αρχιζω να φοβαμαι οτι δεν θα παρουν αλλο αμυντικο εχοντας την καβαντζα οτι μπορει να παιξει και ο Κατσουρανης εκει.Βεβαια χρονος υπαρχει και θα συνεχισω να ελπιζω οτι κατι θα κανουν στο τελος.
Ελπιζω οτι θα γινει καλη κινηση και για δεξι μπακ.

Καλη συνεχεια.

Pappas10 είπε...

Πανάθα,

Δεν τα θυμάσαι καλά. Και έπι Γιάτσεκ τα φωνάζανε (που πήρε πρωτάθλημε με Καραβίδα, Κάβουρα... τι μου θυμίζει αυτό τι μου θυμίζει...) και επί Πάκερτ, και επί Δανιήλ και δεν συμμαζεύεται.

Όσο για τους "Παικταράδες"... για δες την ομάδα του 1984 που πήρε το Νταμπλ

Μήνου,
Λαφτσής,
Αναστασιάδης,
Βονόρτας,
Γαλάκος,
Δημόπουλος Θ.,
Δοντάς,
Καρούλιας
Καψής,
Κυράστας,
Λα Λιγκ,
Λιβαθηνός,
Μαυρίδης,
Μπέριος
Παπαβασιλείου,
Σημαιοφορίδης,
Τσινός
Χαραλαμπίδης,
Ταράσης
Ρότσα,
Τασσόπουλος,
Κωνσταντινίδης,
Αντωνίου,
Γεροθόδωρος,
Βασιλείου,
Καραβίδας,
Κάβουρας,
Γκαβασιάδης,
Τσίμπος.

Σαραβάκος και Ζέκο ήρθαν μετά φίλε μου.

Τέλος πάντων, μικρή σημασία έχουν τα προ 20ετίας και βάλε γεγονότα. Απλά μερικοί από εμάς θυμούνται κι ας ήταν πιτσιρικάδες τότε.

Η δική μου στάση ανέκαθεν συνοψίζεται στο εξής. Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΦΟΡΑΕΙ ΚΟΚΚΙΝΑ.

Αν αυτό με κάνει "Βαρδινογιαννικό" για κάποιους τότε πρόβλημα τους.

Αυτά από εμένα.

Φιλικά πάντα,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Πανάθας είπε...

Μιχάλη μην επιμένεις. Το "Βαρδ..................φτά" ακούστηκε μόνο ΤΟΤΕ, στα πέτρινα χρόνια. Οι Σαραβάκος, Ζάετς, ήρθαν την επόμενη χρονιά του νταμπλ για αυτό έγραψα στη "μεθεπόμενη" αλλά σε μπέρδεψε που έβαλα και τον Γκμοχ. Μάλιστα θυμάμαι πως η πρώτη τους εμφάνιση ήταν Αύγουστος στο ΟΑΚΑ, οι φανέλλες είχαν χορηγό τη CITROEN (ενώ είχε διορθωθεί και το τραγικό λάθος η εταρεία ένδυσης - Asics - να είναι στο στήθος και το τριφύλλι δεξιά - όπως είχε φορεθεί τη χρονιά του νταμπλ), και ήταν της ASics (μετά συνεργάστκε για χρόνια με την Adidas) αντίπαλος ήταν η Μπόκα Τζούνιορς αν θυμάμαι καλά και ήταν και το τελευταίο παιχνίδι του Δομάζου που έπαιξε λίγα λεπτά τιμής ένεκεν στην ομάδα που αγάπησε και τίμησε με το ΠΑΡΑΠΑΝΩ. Επί της ουσίας που λέω και εγώ, συμφωνώντας ότι δεν έχει καμία σημασία να αναφερθούμε στο παρελθόν παρά μόνο παραδειγματικά (πάντα η ιστορία μας διδάσκει). Εκείνη η αντίδραση του κόσμου του ΠΑΟ ήταν αυτή που ουσιαστικά ενεργοποίησε τον τότε κοιμώμενο γίγαντα. Αναφέρομαι στον σημερινό Αλτσχάιμερ και τότε Καπετάνιο, όπως εκείνο το καλοκαίρι είχε παρακολουθήσει στο ΟΑΚΑ τον τελικό του Κυπέλου Πρωταθλητριών (σημερινό Champions League για τους νεότερους) ανάμεσα στη Γιούβε και το Αμβούργο (0-1 με γκολ του Μάγκατ) παρέα με τον Δομάζο και είχε "πορωθεί" να φτάξει μια αντίστοιχη ομάδα (ανέκδοτο φυσικά μια και η τότε Γιούβε είχε 9 διεθνής παίκτες και ξένους όπως ο Πλατινί, ο Μπόνιεκ κλπ κλπ). Θυμίζω επίσης στον προ διετίας τελικό του Champions League στο ίδιο γήπεδο (Λίβερπουλ-Μίλαν) ο Τζίγγερ δεν είχε παρευρεθεί και είχε προτιμήσει να παρακολουθήσει το ράλλυ σουηδίας που γινόταν την ίδια μέρα (μπορεί να είχε επισκευτεί τα πεθερικά του ο άνθρωπος). Το αναφέρω μόνο και μόνο για να δείξω τη διαφορά και που είχαμε μπλέξει.

Για τον ερασιτέχνη τα έχουμε πει βρε συ Μιχάλη. Ο ερασιτέχνης παρέμεινε αλώβητος χάρη στον Γιαννακόπουλο. Αν το έκανε για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα του ή για να προστατεύσει την ομάδα δε μας αφορά. Σύμφωνα με τον φιλόσοφο Όκκαμ και το "ξυράφι" του ανάμεσα σε δύο θεωρίες αναζητούμε την απλούστερη. Αλλιώς ο ερασιτέχνης θα ανήκε στον Τζίγγερ και ίσως είχαμε γήπεδο αλλά έναν ΠΑΟ λάφυρο της οικογένειας ακριβώς όπως είναι τώρα η σχέση του Ολυμπιακού και του Κόκκαλη. Είπαμε δεν το θέλουμε αυτό.

Zouk κάνε ότι θες παλικάρι μου. Προσωπικά να ξέρεις σε πειράζω. Δεν έχω κάτι μαζί σου. Μα τι πάθατε όλοι και την κάνετε σιγά σιγά? Δικαίωμα σας δε λέω, αλλά νομίζω πως μπορείτε να συμμετέχετε σε ένα χώρο που ακούγονται διαφορετικές φωνές από τις δικές σας. Μη σας πω ότι αυτό είναι και πολύ όμορφο πέρα από ζωντανό. Θέλετε να "καταντήσουμε" και εμείς blog pethaino_apo_thn_plhksh.blogspot.com, όπου ο square θα γράφει, θα γράφει, θα γράφει, και εμείς θα μπαίνουμε απλώς για να τον χειροκροτάμε? Τέλος πάντων, "γούστο σας, καπέλο σας" και πάλι.

Αυτά. :-))

squarelogic είπε...

..κι ο square βαρέθηκε να γράφει Πανάθα...τουλάχιστον μέχρι να τον πορώσει ξανά η Καβουροικογένεια...

Ανώνυμος είπε...

Πανάθα,

όλο λόγια είσαι ρε αδερφέ!

Ανταποκρίθηκες στο αγνό κάλεσμα που μάς απηύθυνε την Τετάρτη, 24 Ιουνίου, στις 11:30' πμ, ο οπαδός της Skoda Ξάνθης;

Πήγες μαζί του στην ειρηνική συγκέντρωση διαμάρτυρίας "για την αγάπη μας" έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟ στου Θων την Παρασκευή 26 Ιουνίου στις 13.30';

Όχι!

Εμ, τότε;

Τι παναθηναϊκάρας λες πως είσαι;

:-)

Ρε μπας κι είσαι ... έμμισθος;

:-))

Πάντως κι έμμισθος να είσαι, εγώ δεν έχω πρόβλημα να συζητάμε. Αρκεί, ξέρεις, να διαθέτεις επιχειρήματα.

:-)))

Πανάθας είπε...

:-)))

Μήπως έκανα λάθος που ξαναγύρισα?

:-))

Και εντάξει το μαύρισμα. Αλλά τα +5 κιλά από τους ουζομεζέδες?

Μπίερσμιρ?

Ποιός τον χέζει αυτόν.

:-(

Ανώνυμος είπε...

Ααααα, σε παραλία μαύρισες τελικά, όχι στου ... Θων.

Αν και την περιοχή εκεί, τη λέγαμε από παλιά και "Παραλία"!

:-)))

Πάντως +5 κιλά από ουζομεζέδεεες;

Μα καλά, στο ΒΟΛΟ με τα απανωτά πιάτα ανά ουζάκι πήγες για μαύρισμα;

:-)

Τότε γιατί γύρισες μωρέ;

:-))

Μια απορία, αν τυχόν έμαθες κάτι εκεί από κανα οπαδό της ... ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ ειδήμονα στα του Παναθηναϊκού: εκείνος ο ΠΟΥΙΓΚΡΕΝΙΕ, που υποτίθεται ότι τον θέλαμε διακαώς αλλά έκανε σκέρτσα, τι έγινε τελικά;

:-)))

Πάντως στα σοβαρά, ακούγεται ότι στοχεύουν σε τουλάχιστον μια ΠΟΛΥ καλή μεταγραφή στο χώρο της άμυνας.

Ξανθιώτης είπε...

Τζόνι, εσένα σε βάλανε να κρατάς το αρχείο, ε; Τι να κάνουμε; Από κει ξεκινάνε τα πιτσιρίκια. :-)
(Και οι ρουφιάνοι το ίδιο, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα! :-)

Και ρίξε μια ματιά στο google να βρεις από που το αντέγραψα το κάλεσμα! Στη δική σου τη δουλειά το google είναι θεός! Μόνο αναλύσεις να μην προσπαθείς γιατί μπερδεύεσαι!...

zouk είπε...

Χωρις λογια

http://www.youtube.com/watch?v=fQYQY6riCoo

Ανώνυμος είπε...

Οπαδέ της Skoda Ξάνθη,

τσούζει, ε;

Τι να κάνουμε, ας πρόσεχες.

ΥΓ Και πρόσεχε ρε συ τις παρενέργειες από την ηλίαση στου θων. Πάει μια βδομάδα κι ακόμα έχεις βλέπεις σκιές ένα τριγύρω.

Ανώνυμος είπε...

Zouk,

καλόόό!

Αντίδωρο κάτι από τα δικά μου χρόνια:

http://www.youtube.com/watch?v=iM6nasmkg7A

enjoy!

zouk είπε...

Φιλε Τζονι,ξεχνα το τραγουδι και δες ποιας μεγαλης ευρωπαικης ομαδας το κασκολ φοραει ο τραγουδιστης των Manu Chao.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΖΟΥΚ

ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ!!!!!!!!!!!

ΦΟΒΕΡΟ!!!!!!!!!!!

ΤΟ ΣΤΕΛΝΩ ΠΑΝΤΟΥ ΤΩΡΑ!!!!!

zouk είπε...

Και απ οτι φαινεται ολο το γκρουπ ειναι βαζελοι,δες εδω και τον κιθαριστα.

Δεν συνεχιζω να γραφω στο μπλογκ και να σχολιαζω αλλα ηταν κατι που ηθελα να μοιραστω και σε παρομοιες περιπτωσεις θα το κανω.

http://www.youtube.com/watch?v=_4WUaY-Szi4

Ξανθιώτης είπε...

Τζόνι, τι τσούζει; Δεν κατάλαβα. Ρίξε μια ανάλυση να γελάσουμε. Μόνο απομόνωση να μην έχει γιατί δεν την αντέχω! Ας αφήσουμε μόνο τους Γιαννακόπουλους εκεί! :-)))

squarelogic είπε...

THANKS Zouk που το μοιράστηκες μαζί μας!Μεγάλε Manu!!!

Πανάθας είπε...

Β. Ελλάδα Τζόνυ. Τα έπινα με τα μπαόκια παρέα. Άλλη παράνοια και αυτοί. Νομίζουν ότι έχουν τη μεικτή κόσμου. Τέσπα......"εκεί" δε λέει να πεις ένα γεια και να μη "χτυπήσεις" μεζέ. Είναι "προσβόλα". :-)))

Όχι ότι είχα παράπονο δηλαδή. Αλλά μου χάλασε το six pack ρε γαμώτο. :-))

Zouk φοβερό. Και εγώ το "μοίρασα" σε φιλαράκια. Θενκς μπάντυ. :-))

ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΙΚΤΗ ΣΟΒΑΡΟ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ?

Πανάθας είπε...

Zouk ακους Manu επειδή είναι βάζελος ή ΚΑΙ για αυτό? :-))

EVIL ELVIS είπε...

καλα zouk απιστευτο ρε φιλε που το βρηκες!!! ρε τον chao...! εγω δεν πολυακουω manu, τη βρισκω πιο πολυ με mc5 johny! let me be who I am and let me kick out the jams! rock αθανατο!!!

Πανάθας είπε...

Δε σου αρέσει ο "ήχος" του, ή οι στίχοι του evil?

EVIL ELVIS είπε...

...οι στιχοι του και το στυλ του γενικοτερα με εκφραζουν σε μεγαλο βαθμο, αφου ειμαι κι εγω αριστερος, φιλε παναθα! απλα προτιμω να ακουω rock και metal..!

Πανάθας είπε...

;-)

Pappas10 είπε...

Νομίζω πάντως ότι το Κασκόλ ΔΕΝ είναι του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ γιατί μου φαίνεται έχει ένα "Μ" πάνω...

Αλλά είναι προφανές ότι οι Manu ξέρουν Μπάλα.

:) :) :) :)

Έλα ρε ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑααααα

Ανώνυμος είπε...

Κι όμως Μιχάλη,

το κασκόλ του Μανού ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ μας!

Το "Μ" που είδες, υπάρχει, αλλά αν προσέξεις ακολουθείται από ένα ελληνικότατο "Π".

Πριν από το "Μ" διαβάζουμε επίσης στη σειρά τα γράμματα "Ν", "Τ", "Α".

Αν τώρα προσέξεις το γράμμα μετά το "Π", διακρίνεται πολύ δύσκολα αλλά φαίνεται πως είναι το επίσης ελληνικότατο "Λ".

Για να τα πάμε όλα μαζί τώρα:


Ν Τ Α Μ Π Λ


Ο Μανού φοράει προφανώς το κασκόλ μας "ΝΤΑΜΠΛ 2003-2004"!

Ρε ο άνθρωπος είναι βαμμένος πανάθας!

Και προφανώς ... έμμισθος κι αυτός - άκου ΝΤΑΜΠΛ 2003-2004 το ψώνιο!

Μα δε βρέθηκε κανένας οπαδός π.χ. της Ξάνθης, να του κάνει τίποτα ... βαθυστόχαστες αναλύσεις και να τον πληροφορήσει ότι αυτά δεν λέγονται;

ΝΤΑΜΠΛ 2003-2004, τι λες ρε Μανού! Α πάγαινε, α πάγαινε!

:-))

Pappas10 είπε...

Τζόνυ,

Έχεις δίκιο... το ξαναείδα κι έχεις δίκιο... είναι κασκόλ του ΝΤΑΜΠΛ.

Καλά πως γίναν τόσο ΠΑΝΑΘΕΣ αυτοί;;; Έχουν κανέναν Έλληνα μάνατζερ??

Λες να συναντήθηκαν πουθενά με τον Έκι;;; :) :) :)

Γουστάρω.

Και μου αρέσουν και τρελά...

Greg είπε...

Ρε παιδιά, αυτός ο Μπίεσμιρ μου φέρνει κάτι σαν τον Μελίσση της Σουηδίας.

Είναι ιδέα μου ή πάλι μαλακίες κάνουνε;

Εύχομαι να κάνω λάθος.

Pappas10 είπε...

Greg,

Μαλακίες λες.. στη Σουηδία δεν έχουν μελίσια... το πολύ πολύ να είναι ξυλοκόπος...

Θα δείξει. Εγώ πάντως ό,τι βρήκα στο νετ για την πάρτη του τον εμφανίζει σαν πολύ καλό παίχτη.

Ανώνυμος είπε...

Χμμμ,

βλέπω ELVIS τα 'χεις κι εσύ τα χρονάκια σου!

Κι έλεγα σε ποιόν να παραπέμπεις: στον ELVIS τον A' ή στον COSTELLO;

Πανάθας είπε...

Αυτό:

"Η θετική ψήφος της Ιρλανδίας στη Συνθήκη της Λισαβώνας που θα περιορίζει την ελεύθερη μετακίνηση αθλητών στην ευρωπαϊκή Ένωση απομένει ώστε να απενεργοποιηθεί ο περίφημος νόμος Μποσμάν!

Τον προσεχή Οκτώβριο θα τεθεί σε δημοψήφισμα στην Ιρλανδία η σχετική υπόθεση, οπότε είναι πλέον πολύ πιθανή η ομόφωνη απόφαση για να απαγορευτεί ο απεριόριστος αριθμός κοινοτικών ποδοσφαιριστών στην Ευρώπη, κάτι που αποτελεί επιθυμία της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας αλλά και των συλλόγων ώστε να ενδυναμώσει ξανά το εθνικό στοιχείο στους συλλόγους κάθε χώρας."


....ας το έχουν στα υπόψη τους οι "βετάκηδες".

dimitris t. είπε...

μάγκες ξέρει κανείς σας ποιο κανάλι δείχνει το φιλικό αύριο;

EVIL ELVIS είπε...

τζονυ 25 είμαι φίλε απλά γέρασα πριν την ωρα μου! :)
το rock ομως θα μας κραταει παντα νεους! :)


παναθα,

κατα την γνωμη μου θα ειναι θετικο -ειδικα για την χωρα μας- η ενδυναμωση του εθνικου στοιχειου στις ομαδες...

Πανάθας είπε...

Evil να το εφαρμόσουν και στην πράξη όμως και ας αφήσουν τους εγωισμούς (λέγε με και "βέτο"). Παίρνεις Κυργιάκο και Σειταρίδη και "καθαρίζεις" σε δύο θέσεις που "πονάς". Αν΄αυτού όμως αγοράζεις σαπάκια ξένους στις θέσεις των Ελλήνων Διεθνών.

Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα.

:-(

EVIL ELVIS είπε...

φιλε παναθα συμφωνω οτι πρεπει να εφαρμοστει και να μην προσφυγουν σε γνωστες υπεκφυγες! επισης συμφωνω για σωτο-αλανι, διαφωνω ομως για γιουρκα, αλλωστε το ξερεις! :)

Pappas10 είπε...

Δημήτρη Τ

Η ΝΕΤ απ' όσο ξέρω στις 7 η ώρα.

ΠΑΝΑΘΑ, κάτσε να γίνει και συζητάμε. Εμείς έχουμε αρκετούς Έλληνες stand by από τις ακαδημίες πιστεύω.

Ανώνυμος είπε...

Άκουσα ότι ο ΤενΚάτε θέλει να κρατήσει τον Σιμάο και να διώξει τον Μάτος.

Μεγάλη μαλακία, αν ισχύει! Γιατί για μένα δεν υπάρχει θέμα ποιος είναι ο καλύτερος από τους δυο.

Ο Σιμάο πολύ φοβάμαι ότι θα μείνει "ακατέργαστο διαμάντι". Εκτός από το ασταμάτητο τρέξιμο και τον τσαμπουκά (στοιχεία που ωστόσο διαθέτει κι ο Μάτος), δεν έχει δείξει μέχρι τώρα τίποτα περισσότερο. Και δεν έχει ούτε τη κάθετη μπαλιά, ούτε καν την πάσα, στα οποία ο Μάτος είναι εξαιρετικός.

Εντωμεταξύ η κλήρωση πλησιάζει και θα το ξέρετε, φαντάζομαι, ότι φέτος οι προκριματικοί για το Τσου-Λού δεν είναι καθόλου "περίπατος". Μας περιμένουν ομάδες όπως λ.χ. η Ατλέτικο ή η Φιορεντίνα!

Για να δούμε...

Ανώνυμος είπε...

Α, και για το κασκολ του MANU CHAO

εδώ

http://www.youtube.com/watch?v=hNYuF8mqVmM&feature=related

φαίνεται πεντακάθαρα ότι γράφει στα ελληνικά

ΝΤΑΜΠΛ

αλλά και το "2" από το 2004!

Πανάθας είπε...

Τζόνυ ας αφήσουν τις μαλακίες και να κοιτάξουν να ενισχύσουν την ομάδα αντι να την αποδυναμώσου. Παικτάρα είναι ο Σιμάο ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ του περπατάω και δίνω πάσα στο ένα μέτρο Σίλβα. Πέρισυ σου κράτησε το κέντρο ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. Μιλάμε για ένα παιδί 18 χρονών για όνομα του Τσε.

Στα @@ μου η κλήρωση αν δεν αγοράσουν τους παίκτες που και μας έχουν υποσχεθεί και χρειάζεται η ομάδα. Ένα ακόμα σέντερ μπακ αξίας, ένα δεξί μπακ αξίας και ένα δεξί χαφ επίσης αξίας. Υπάρχουν και άλλα κενά αλλά θα τα δουν στην πορεία και ελπίζω να πράξουν το σωστό.

Ο Τεν Κάτε κάποια στιγμή (στη μέση της σεζόν για μένα) θα φύγει. Καλό είναι να διασώσουμε το "υλικό" μας από την καταστροφική του μανία.

Έχει πρόβλημα με τον Βραζιλιάνο είναι εμφανές.

Μιχάλη είναι απόφαση της ΕΕ και θα εφαρμοστεί. Ποιά "πιτσιρίκια", πλάκα με κάνεις? Έτοιμους παίκτες χρειάζεται ο ΠΑΟ. Δεν είναι η Ξάνθη.

Evil το ξέρω ότι δεν τον πας αλλά δεν υπάρχει καλύτερη λύση από τον Σειταρίδη και τον Κυργιάκο αυτή τη στιγμή και με βάση τα λεφτά που διαθέτουν.

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   1 – 200 από 399   Νεότερο› Νεότερο»