Παρασκευή, Ιουλίου 03, 2009

Νυν αποδεσμεύσεις τον παίκτη σου,Δέσποτα...

(Μεγαλ)Αλέξανδρος Τζιόλης:
Τσολιά μου,σου δόθηκε η ευκαιρία να φορέσεις την πράσινη φανέλα σε πολύ νεαρή ηλικία αλλά δεν δικαίωσες όσους πίστευαν σε σένα.Παρέμεινες βασικός περισσότερο απ'ότι θάπρεπε λόγω περιοριστικής πολιτικής επενδύσεων της ιδιοκτησίας και της συνήθειας να βαφτίζουν το κρέας ψάρι.Σου δόθηκε η δυνατότητα να πας δανεικός στο μέσο της σεζόν και με λίγα σχετικά χρήματα στην ομάδα που ήθελες(και της οποίας είχες κλείσει το σπίτι...)αλλά δεν κατάφερες να πείσεις τον προπονητή της ο οποίος δήλωσε οτι περίμενε περισσότερα από σένα.Αντί η ΠΑΕ να κόψει μαχαίρι τις συζητήσεις με την Βέρντερ που έκανε παζάρια στο ποσό της οψιόν αγοράς που είχε συμφωνήσει,τήρησε διαλλακτική σταση περιμένοντας βελτίωση της γερμανικής προσφοράς,έχοντας παγώσει τις υψηλότερες ιταλικές.
Και τώρα που οι Γερμανοί έχουν πονηρά εξαφανισθεί,μας λες οτι σνομπάρεις το Καμπιονάτο και δεν πας στην Αταλάντα και ζητάς να μείνεις ελεύθερος.
Όπως το βλέπω εγώ,Αλέξανδρε,αγόρι μου,έχεις 3 επιλογές.
1)πας Αταλάντα τυλιγμένος και με ροζ κορδέλα άμα θέλουν
2)βάζεις απ την τσέπη σου την διαφορά της προσφοράς της Βέρντερ απ αυτήν της Αταλάντα και πας όπου θες.
3)κάνεις καθε μερα ατομική προπόνηση στις 6.30 το πρωί και κουβαλάς τις μπάλες της Golden Team για τα επόμενα χρόνια του συμβολαίου σου,προς γνώσιν και συμμόρφωση.
Καλά τα δικαιώματα του εργαζόμενου,αλλά δεν προσελήφθης ως ελεύθερος απ την αγορά εργασίας.Η ομάδα πλήρωσε για να αγοράσει τα διαιώματα σου,σου έδωσε πλουσιοπάροχα την ευκαιρία να εξελιχθείς,ν'αποκτήσεις εμπειρίες που ούτε τις φανταζόασουν στην προηγούμενη απασχόληση σου,να αυξήσεις κατακόρυφα την αξία σου.Το να έχεις την απαίτηση όλα αυτά να αγνοηθούν για να καρπωθείς εσύ μεγαλύτερο συμβόλαιο απ την Βέρντερ,εκτός από τεράστια αχαριστία είναι και παράλογο.Ένας Κυργιάκος μας φτάνει.
Και στην τελική,δείχνεις ακριβώς τη νοοτροπία που σε μετέτρεψε σε κόκκινο πανί για την εξέδρα:'δημόσιος υπάλληλος",αδιάφορος,παρτάκιας....
Γι'αυτό ας ρωτήσει ο Πατέρας τον Θείο(με τον οποίον έχει κι επαφές τελευταία) πως τύλιξε σε συκευασία αμπαλάζ τον αγαπημένο του Νέρι και τον έστειλε εκεί που τον συνέφερε.

ΛΕΟΝΤΙΟΥ. ΟΚ,τραυματίστηκες εν δράσει(πέφτοντας άτσαλα κι όχι απο ηρωισμό).Η ομάδα έφερε απ το εξωτερικό κορυφαίο ειδικό γιατρό για να σε χειρουργήσει,έκανε οτι ήταν δυνατό για την αποκατάστασή σου,και πλήρωσε εξολοκλήρου 2 χρόνια το συμβόλαιο σου κι ας μην έπαιξες ούτε εναν επίσημο αγώνα.Είναι λογικό να θέλει να διατηρήσει το δικαίωμα να σε εντάξει ξανά στην ομάδα,δίνοντας σου την ευκαιρία να πάρεις συμμετοχές κάπου αλλού για ν'άποδείξεις οτι μπορείς να ξαναπαίξεις σε πρωταγωνιστικό επίπεδο(που προσωπικά πολύ αμφιβάλλω μετά από τέτοιο τραυματισμό).Το αίτημα για ελευθέρας μετά απ'όλα αυτά δείχνει αχαριστία.

ΜΑΝΤΖΙΟΣ.
Η κατάρα του να είσαι πρώτη μούρη στην Πλατεία...Δεν μπόρεσε ν'αποβάλλει ποτέ το ζαμανφού και χαλαρό υφάκι που απέκτησε όταν ήταν το χαιδεμένο παιδί της Ν.Σμύρνης.Εξαφανισμένος στους "μικρούς" αγώνες του ελλην.πρωταθλήματος,πενιχρή συγκομιδή τερμάτων, 4 χρόνια στην ομάδα δίχως ορατά σημεία βελτίωσης μέχρι φέτος.Κι αν μετά την πολύ ικανοποιητική φετινή του ευρωπαική χρονιά δεν βρίσκει πρόταση παρά από μικρομεσαία ιταλική ομάδα,δεν έχει παρά να κοιτάξει τον καθρέφτη για να δει τον φταίχτη.Κι επειδή η εναλλακτική του λύση θα είναι μικρότερη ελληνική ομάδα,ας χαμηλώσει την μυτούλα του,κι ας μαθει να τρώει το σπαγγέτι του al dente.

ΙΒΑΝΣΙΤΣ.
Αν και προσωπικά μου αρέσουν οι τεχνίτες παίκτες κι αυτοί που έχουν προσωπικότητα(και εκτός γηπέδου),ο Ιβ θα πρέπει να προβληματιστεί γιατί-παρά τ'αναμφισβήτητα προσόντα του- τόσοι προπονητές του δεν τον θέλουν με τίποτε στις ομάδες τους.Δεν μπορεί να είναι κάθε φορά στραβός ο γιαλός...

ΥΓ.
Με το οικονομικό άνοιγμα του Ολυμπιακού που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας τα πράγμα τα γίνονται πιο ξεκάθαρα για τους πολυμετοχικούς:Έναν στόπερ επιπέδου Μαρτσένα,έναν μεσοκηνυγό τύπου Άλεξ,κι ένα καλό δεξί μπακ(δεν μπορεί Τσεχία-Πολωνία ή Γαλλία να μην έχουν βρει έναν αξιόλογο μπακ με κόστος περί τα 2 εκ),επένδυση δηλ.άλλων 12-15 εκ,προστασία της ομάδας στο πρώτο διαιτητικό χειρουργείο και αφενός το επόμενο πρωτάθλημα που εξασφαλίζει τους Ομίλους του επόμενου Τσ.Ληγκ δεν χάνεται,αφετέρου διεκδικούμε με καλές πιθανότητες είσοδο και στους φετινούς ομίλους ώστε να μην καρπωθεί ο Κόκκαλης όλο το εθνικό pool,με στόχο την οικονομική εξουθένωση του Γαύρου.
Είναι η χρυσή ευκαιρία ν'αναστρέψουμε το άνοιγμα της ψαλίδας που είχε συντελεστεί στα χρόνια Τζίγγερ.

399 σχόλια:

«Παλαιότερο   ‹Παλαιότερο   201 – 399 από 399
EVIL ELVIS είπε...

συμφωνω με παναθα, οτι η ομαδα πρεπει να ενισχυθει περαιτερω και οχι να αποδυναμωνεται! ομως διαβασα οτι ο 10κατε θελει 3 απο τους 4 αμυντικους μεσους που διαθετουμε, και επειδι τον ζιλμπ δεν τον αφηνει με τπτ, "σπρωχνουν" προς την εξοδο τον ματος. και εδω θα συμφωνησω με τζονυ, δεν υπαρχει συγκριση αναμεσα σε ματος και σιμαο, ο ματος ειναι πιο ολοκληρωμενος και μυαλωμενος. δεν νομιζω ομως λογω ηλικιας, αλλα χαρακτηρα. περυσι ο ζιλμπ δεν με ενθουσιασε, και εξηγουμαι: ειμαι φανατικος της arsenal και την παρακολουθω τακτικοτατα. τοσα χρονια ο ζιλμπ στην αρσεναλ εκανε ΑΥΤΑ που εκανε και σ' εμας, απλα ηταν πιο δραστηριος και οχι τοσο... "κοιμησης". αλλα αυτη ειναι η θεση του και οι αρμοδιοτητες του. δεν ειναι 10ρι, συνεπως δεν μπορουν οι αμπαλοι να τον συγκρινουν με τον rivaldo. αν φετος βρει την ορεξη του, δεν χωραει αμφιβολια πως θα ειναι το α και το ω της 11δας. [στα ματς με την εθνικη του τον προηγουμενο μηνα εδειχνε ιδιαιτερα ορεξατος και ανεβασμενος]. αν ομως δεν βρει τον καλο ευατο του, κατι που δυστυχως δεν μπορουμε να ξερουμε εκ των προτερων, συμφωνω με παναθα, ας παραχωρηθει και ας μεινει η holy trinity σιμαο-ματος-κατσουρ. μπορει ο σιμαο επιθετικα να μην βοηθαει, αλλα αμυντικα ειναι απροσπελαστος. ή ο παικτης θα περασει, ή η μπαλα.

Pappas10 είπε...

ΠΑΝΑΘΑ,

Απόφαση της Ε.Ε. λίγο δύσκολο να είναι γιατί αντιβαίνει το Ευρωπαϊκό κεκτημένο ελεύθερης διακίνησης και εργασίας.

Κάτσε να γίνει και το συζητάμε. Δεν είναι τόσο εύκολο. Για εμένα η μόνη περίπτωση είναι να το επιβάλουν οι ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ της κάθε χώρας κατ' εντολή της ΦΙΦΑ ή της ΟΥΕΦΑ.

Οποιαδήποτε στιγμή όμως,ι αν ένας Ευρωπαίος πολίτης καταφύγει στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο εναντίων νομοθεσίας κράτους μέλους που του απαγορεύει να εργαστεί σε χώρα της Ε.Ε. θα κερδίσει.

squarelogic είπε...

sportday:
"Δέκτη έγινε, από την Μπόκα Τζούνιορς, η πρόταση ύψους τριών εκατομμυρίων ευρώ της Τζένοα, για την απόκτηση του Ροντρίγκο Παλάσιο.θα υπογράψει συμβόλαιο έως το 2013 με ετήσιες αποδοχές ύψους 925.000 ευρώ. "

Τώρα όποιος μου εξηγήσει πως συμβαδίζει αυτό με τα 7 εκ.που υποτίθεται οτι μας ζητούσαν για το 50% τον Δεκέμβριο,κερδίζει λουκούμι.

ΤΤ,
συμφωνώ πλήρως με την εκτίμηση περι Μάτος-Σιμάο.Ο Μαρσέλο είναι παικτάρα απ τις λίγες και προκαλεί απορία τόσο γιατί απέκτησαν τον Ζιλμπέρτο πέρσι(αν και κατανοητό για λόγους ειδικού βάρους),όσο και τον Κατσουράνη φέτος.Νομίζω οτι και στις 2 περιπτώσεις δεν διαγνώσθηκε κάποια δυσλειτουργία ή ανεπάρκεια,απλά βρέθηκαν διαθέσιμοι και δεν πήγαν πάσο στην ευκαιρία.Παντως,δεν θέλω με τίποτε να φύγει ο Μάτος!

Πανάθας είπε...

Ας αφήσουν τις μαλακίες και να κρατήσουν και τους δυο (Σιμάο - Μάτος). Δε φτάνει που δεν ενισχύουν την ομάδα ΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ, τουλάχιστον ας μην την αποδυναμώσουν.

Πως εύχομαι να "πέσει" καμιά δυνατή ομάδα στα προκριματκά και μετά να βάλουν στον κώλο τα λεφτά τους.

Square το ξέρουμε ότι μας δουλεύουν βρε συ φίλε. Περίμενε και θα σου έρθει η "κάλυψη". ;-)

Μιχάλη αν ψηφίσει και η Ιρλανδία, η απόφαση θα είναι τελεσίδικη. Ανθεώρηση της προηγούμενης Συνθήκης είναι.

Στου κουφού Βαρδινογιάννη την πόρτα όσο θέλεις βρόντα.

Evil το κατάλαβα ότι δεν τον "πας" τον Γιούρκα ΦΥΣΙΚΑ και διαφωνώ καθότι ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ, Έλληνας και ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ από αυτούς που έχεις και πάμε παρακάτω (σου πρότεινε βέβαια ο Μιχάλης τον Παντίδο....δε σου "κάνει"¨). :-)

Ανώνυμος είπε...

Πανάθα,

ασφαλώς και δεν θέλω να φύγει ο Σιμάο! Με τίποτα. ΕΑΝ όμως έχουν αποφασίσει να φύγει αυτός Ή ο Μάτος, εγώ σαφώς προτιμώ να φύγει ο ακατέργαστος πιτσιρικάς και να μείνει ο Βραζιλιάνος νεαρός.

Όσο για τον Ζιλμπέρτο, έχουμε ξαναματαδιαφωνήσει και δεν έχει νόημα να επανερχόμαστε.

Pappas10 είπε...

ΠΑΝΑΘΑ μα μεν,

Μην επιμένεις. Και να γίνει "τελεσίδικο" με το που θα βρεθεί ένας "Μπόσμαν" να εφεσιβάλει τον νόμο θα κερδίσει.

Ο Περίφημος "νόμος Μπόσμαν" Δεν είναι νόμος αλλά δικαστική απόφαση. Αυτό είναι τελεσίδικο και δεν ανατρέπεται από κανέναν άλλον θεσμό της Ε.Ε.

Ο Παντίδος δεν ξέρω πως παίζει... ξέρεις εσύ πως παίζει ο Γιούρκας τα τελευταία 2 χρόνια; ;) ;)

Πάω να κοιμίσω τον Μπέμπη.


Φιλικά,

Μιχάλης ή σκέτος Χαζομπαμπάς

Πανάθας είπε...

Τζόνυ να μη φύγει κανείς φίλε. Να μη φύγει ΚΑΝΕΙΣ. Βαρέθηκα σε αυτή την κωλοομάδα να φεύγουν οι καλοί και να μένουν οι κουλοί.

:-(

Μιχάλη δε θα μαλώσουμε ΚΑΙ για την Ε.Ε. ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!

:-))

Να μου φιλήσες τον μπεμπίνο.

ΑΥΤΑ έχουν αληθινή αξία στη ζωή.

Όταν φιλάς τα παιδιά σου (υπό προυποθέσεις και τα "ξένα", γένους θηλυκού και αν έχουν κλείσει τα 18). :-)

Όλα τα άλλα ΜΑΛΛΟΝ είναι για να "σκοτώνουμε" την ώρα μας.

:-(

EVIL ELVIS είπε...

φιλε παναθα, τοσο εγω οσο και εσυ εχουμε παραθεσει τα επιχειρηματα μας για να υποστηριξουμε ο καθενας την αποψη του για τον γιουρκα, συνεπως περαιτερω συνεχιση στο θεμα θα ειναι ατοπη και ενδεχομενως κουραστικη για τα υπολοιπα αδερφια του blog. καθ'ολα σεβαστη η γνωμη σου, επιμενω ομως πως o γιουρκας εχει να κανει καλο ματς εδω και μια 3ετια και πλεον.

ΞΑΝΑσυμωνω με τζονι για το διλημμα ματος-σιμαο, αν και [ΞΑΝΑσυμφωνω με παναθα] δεν θα επρεπε να τεθει τετοιο θεμα απο την διοικηση η τον προπονητη. Αμφοτεροι να παραμεινουν!

Pappas10 είπε...

Πανάθα,

Δεν μαλώνουμε ρε μαν. Απλά επισημαίνω το νομοθετικό και διοικητικό πλαίσιο της Ε.Ε.

Θα δείξει η νεκροψία...:)

Εμένα εχθές μου άρεσε ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

Πιστεύω ότι χρειαζόμαστε επιτελικό χαφ περισότερο απ' ό,τι άλλο όμως.

Αυτό πιστεύω εγώ... δεν είμαι προπονητής. Απλά δεν βλέπω την μπάλα να φτάνει εύκολα στον Σισε... εχθές τον Λέτο πήγε να τον "φάει".

Ο Πετρογκόλ είναι ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ... η κίνησεις του είναι κινήσεις σέντερ-φορ κλάσης κατά τη γνώμη μου.

Αυτά... τα φιλικά είναι για τον προπονητή.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης Χαζομπαμπάς

Πανάθας είπε...

Μαικλ το ξέρω. Ήταν περιττή η διευκρίνηνση. Απλά ξέχασα να βάλω στο μαλώνουμε τα "". :-))

Εμένα μου άρεσαν οι δύο πιτσιρικάδες. Ο Μαχλελής και ο Μενσά. Αλλά μου άρεσε και ο Σιόντης τον οποίο όπως έμαθα αποδέσμευσε. Δε ξέρεις πως θα σου βγουν οι πιτσιρικάδες αλλά ΟΦΕΙΛΕΙΣ να "επενδύσεις" (ΚΑΙ) σε αυτούς.

Εμένα ο Πετρό δε μου αρέσει. Τον θεωρώ "αγγούρι", χωρίς πλαστικές κινήσεις, ντρίμπλα κλπ κλπ. Παλιάς κοπής σέντερ φορ, που αν του έρθει η μπάλα υπό καλές προυποθέσεις μπορεί και να σκοράρει. Πως "ονόμαζα" τον Ίβανσιτς "Τσιαρτάκο", έτσι αυτόν πρέπει να τον ονομάσω "Σαντμπεργκάκο" (Σάντμπεργκ, Σουηδός σέντερ φορ της ΑΕΚ της δεκαετίας του '80, ΙΔΙΑΣ "κοπής" με τον Πετρό).

Μιχάλη οι ελλείψεις μας στο τέρμα, στο δεξί μπακ στα σέντερ μπακ, στο δεξί χαφ αλλά ΚΑΙ στον επιτελικό μέσο είναι εμφανέστατες. Χθες φάνηκε ότι πίσω από τον Σπυρό κρύβεται ο Μελίσσης. Άλλος κρατήρας και εκεί πέρα. Δεν πειράζει. Άσε θα γελάσουμε.

ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΣΤΟΥΓΚΑΡΔΗ!!!!!

:-))

Υ.Γ. Πάρτε τον ΣΕΙΤΑΡΙΔΗ ΜΑΛΑΚΕΣ.

J.J. είπε...

Ω Κύριε
αγόρα΄σε μου μια Μercedes Benz
γιατι όλοι οι φίλοι μου έχουν Porsche.

Βράχνιασα να το λέω.

Πανάθας είπε...

Ω Κύριε μου αγόρασε μου μια Mercedes Benz γιατί όλα τα αμάξια που είχα είναι Scoda.

:-)))

Άσε φίλε......έχεις μάθει στη δεύτερη θέση και για μένα είναι φυσικό.......

Πανάθας είπε...

"Την ολοκλήρωση των μεταγραφών του Παναθηναϊκού προανήγγειλε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Νίκος Πατέρας...."

ΝΙΚΟ ΠΑΤΕΡΑ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ. ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΣΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.

Στουγκάρδη που σας χρειάζεται μαλάκες.

squarelogic είπε...

Απ τις δηλώσεις που διάβασα ανησύχησα πολύ.Οχι τόσο μήπως δε γίνουν κι αλλες μεταγραφές,όσο γιατί δείχνει οτι στερείται πρωτογενούς γνώσεως του αντικειμένου και του χώρου...
Για να το πω πιο απλά,δεν είναι δυνατόν να μη βλέπεις οτι χρειάζεσαι οπωσδήποτε δεξί μπακ,πιθανώς εναν μεσοεπιθετικό για "σερβιτόρο" του Σισέ και ότι ρισκάρεις χοντρά όταν αντί για πρωτοκλασάτο σεντερ μπακ βολεύτηκες με Καντέ και Μπίαρσμιρ!
Και την ίδια στιγμή πικάρεις και τον Κόκκαλη,που πέρα απ το οτι ανέσυρε απ την αποστρατεία μέχρι και τον Λούβαρη για να ελέγξει τη μλαχη του παρασκηνίου,σου έχει επανειλημμένα αποδείξει οτι ξέρει το παιχνίδι καλύτερα απ'ολους και καλύτερα να τον "κοιμίζεις",παρά να τον εξιτάρεις.
Οι άνθρωποι είναι επικίνδυνα άσχετοι!

Πανάθας είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ!!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!! Ένας Παναθηναικός κομένος και ραμμένος για τους οπαδούς που έχουμε. Παναθηναικός με ταβάνι. Καλά να πάθουμε. Δεν αξίζει να ασχολείσαι πραγματικά. Το Πρωτάθλημα θα το πάρει. Είμαι σίγουρος. Ο ΟΣΦΠ πνέει τα λοίσθια και με τον Κετσπάγια δείχνει να έχει πετάξει λευκή πετσέτα. Δε μπορεί να συνεχιστεί και αυτή η μαλακία. Αλλά σου "δείχνουν" ότι δεν έχουν όραμα. Είναι απλά τα πράγματα. Ο Σισέ και οι μαλάκες με τα διαρκείας έκαναν τη "ζημιά". Τους έμειναν και φράγκα για να "βγάλουν" το χειμώνα. "Φάγαμε" και την κοροιδία με τα Χάμερ κλπ και μείναμε με το χάμστερ. Εδώ τον Μπίερσμιρ και δε μπορούσε να κλείσει η μεταγραφή για λίγα λεφτά. Εναποθέτω πλέον τις ελπίδες μου στη Στουγγάρδη. Θέλω να δω αν δεν έχουν έσοδα τι θα κάνουν του χρόνου. Με τον Μαχλελή θα τη βγάλουν.

Ένας ΠΑΟ όπως μας αρμόζει. ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΤΟΝ ΣΟΔΟΜΙΣΩ ΑΦΟΥ ΚΑΤΟΥΡΗΣΩ ΠΡΩΤΑ.

:-(

Pappas10 είπε...

PANATHA,

Όταν τράκαρε η Σκοντούμπα μου με μία Μερσεντές 300SLK, η Μερσεντές έπαθε 7.000 ζημιά και δεν την κάλυπτε η ασφάλεια - γιατί έφταιγε ο παπάρας που την οδηγούσε - ενώ εγώ με μία επίσκεψη στο Φαναρτζίδικο έφτιαξα τον προφυλακτήρα και πέρασα και Κ.Τ.Ε.Ο.

ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΝΤΑ;;;;

Απροπώ, ας δούμε τι θα γίνει. Πιστεύω ότι έχουν γνώση οι φύλακες... Οι μηχανισμοί αλλάζουν αφεντικά εύκολα.

Όσο για τα διαρκείας... ξέρεις τι ποσοστό των εσόδων αναλογεί στα διαρκείας;;;

Όσο για τον σοδομιμό... πολύ κίνκυ σου βγαίνει να το προσέξεις ρε...

Είμαι γραφείο... το πρωί με ξέρασε.

Πανάθας είπε...

"...έχουν γνώση οι φύλακες...

Ναι τώρα ησύχασα Μιχάλη.

Να σε ρωτήσω κάτι (από αυτή την πρόταση "ορμώμενος")?

Αυτή σου η τυφλή πίστη στις όποιες επιταγές μιας διοίκησης που τα έκανε ΜΑΝΤΑΡΑ πέρισυ ΑΛΛΑ και μιας άλλης διοίκησης που τα έχει κάνει μαντάρα εδώ και 12 και βάλε χρόνια από που πηγάζει? Ακολουθείς κάποια θεραπεία ή γενικά έτσι είσαι σαν άνθρωπος? ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΟΣ και "ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗΣ".

Έλα μωρή Σπάρτα...γάμησε μας......

zouk είπε...

Παναθα τον παιρνεις και εισαι και Μαλακας.

Ανώνυμος είπε...

Τη ΣΠΑΡΤΑ μπορούμε να την περάσουμε, αν φυσικά παίξουμε μπαλίτσα.

ΜΕΤΑ έρχονται τα πολύ δύσκολα, όπως έχω καταλάβει: κάτι ΑΡΣΕΝΑΛ, ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ και δε συμμαζεύεται.

Ίσως αυτό να έχουν κατά νου στην ΠΑΕ και καθυστερούν επόμενη μεταγραφή κύρους;

Θα δείξει.

Υ.Γ. Ρε συ Πανάθα, είσαι η επιτομή του λικβινταρισμού! Πιστεύεις όμως στ' αλήθεια ότι αν ο Παναθηναϊκός στραπατσαριστεί, θα έρθουν απ' τον ουρανό οι Transformers και θα τον κάνουν Μπαρτσελόνα;

Ανώνυμος είπε...

Γράψτε λάθος το ΑΡΣΕΝΑΛ.

Όπως τσεκάρισα, η πιθανότερη πεντάδα υποψηφίων αντιπάλων αν περάσουμε τη ΣΠΑΡΤΑ είναι οι:

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ
ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ
ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ
ΣΕΛΤΙΚ

!

ΥΓ. Λέτε να έρθουν έτσι τα πράγματα, ώστε να κληθούμε να πάρουμε το αίμα μας πίσω από την ΑΤΛΕΤΙΚΟ;

Ανώνυμος είπε...

Σε λίγο θα τους διώξετε όλους από το ποστ

Ανώνυμος είπε...

Ευκολόπιστος και προσκυνητής πρεπει να είναι

σίγουρα

αυτος που πίστευε μανιακά σ' ενα θεό που όχι μόνο δεν πήρε την παε αλλά και τακανε πλακάκια με το διάβολο!

Και μη φύγει κανενας, οι πορτες κλησανε!

Πανάθας είπε...

Τζόνυ πιστεύω πως αν δεν έχουν έσοδα θα αναγκαστούν να "ανοίξουν" τα χαρτιά τους και ή θα επενδύσουν ή θα "φύγουν". Διαχειριστές χρημάτων είναι έως τώρα. Μοντέλο Τζίγγερ ακολουθείται. Έχει δίκιο ο Ξανθιώτης. Δεν "αγοράζω χρόνο" εγώ. Θέλω ΛΥΣΗ. Και η μόνη λύση είναι η απαξίωση του - έτσι και αλλιώς υποβαθμισμένου - ρόστερ της ομάδας. Αυτή την ομάδα ονειρεύεσαι ή πιστεύεις ότι αν την υποστηρίξεις θα γίνει transformer Arsenal?

Παιδιά είστε απλά φανατικοί μαλάκες τίποτε άλλο. Λυπάμαι για εσάς πραγματικά. Zouk αυτός που "σκύβει" τον παίρνει και όχι αυτός που έχει το κεφάλι ψηλά. ;-)

Μιχάλη δε μου απάντησες? Σε όλες τις πλευρές τις ζωής σου είσαι "υποτακτικός"?

Έλα μωρή Σπάρτα γάμησε μας!!!!!

zouk είπε...

θα ηθελα να σταματησω αλλα συνεχιζεις να εισαι το ιδιο μαλακας και ειναι ασχημο και για τα υπολοιπα παιδια να μπαινω μονο για να σε βρισω επειδη αλλωστε σου αξιζει.

Θα σε πληροφορισω λοιπον οτι το θεμα δεν ειναι αν το κεφαλι ειναι ψηλα,ειναι γνωστο οτι οταν στηνεις κωλο θες να κοιτας τα αστερια :-)

Ελπιζω καποια στιγμη να ξεκολησεις για το θεμα με τα διαρκειας και να μας λες μαλακες για να ξεκολλησω κι εγω αλλιως εδω θα ειμαστε.

Πανάθας είπε...

Zouk μετά από τόσες σοβαρές απειλές θα πρέπει να το σκεφτώ.

Αναρρωτιέμαι αν είσαι απλώς μαλάκας (αυτό είναι σίγουρο) ή είναι και θέμα βλακείας.

Χμ......όταν αποφανθώ θα σου πω.

Α μάλλον είναι και τα δυο.

Απαλάσσεσαι λόγω βλακείας λοιπόν.

Αλήθεια πόσα διαρκείας πήρες?

:-))

Ανώνυμος είπε...

"Παιδιά είστε απλά φανατικοί μαλάκες τίποτε άλλο."

Ε καλά τώρα ρε Πανάθα, το απόχεσες!

Όπως το κατάντησες, όχι μόνο στου ... Θων τα δυο σας πιτσουνάκια, αλλά και στο Ζάπειο για βόλτα χεράκι-χεράκι σε βλέπω με τον οπαδό της Skoda Ξάνθης!

:-)))

dimitris t. είπε...

πανάθα, γιατι ο ζουκ και οι υπόλοιποι που εξακολουθούν να αγοράζουν διαρκείας είναι μαλάκες; σεβαστό το να επιλέγεις αυτο το δρόμο αντίδρασης, σεβαστό όμως και οι άλλοι να εξακολουθούν να στηριζουν την ομάδα, ακόμα κι αν αυτή δεν μας ευχαριστεί όσο θα θέλαμε! αυτό δεν τους κάνει μαλάκες! απλά επιμένουν να στηρίζουν την ομάδα με το τρυφύλλι στο στήθος! δεν νομίζω ότι με την στάση τους ενισχύουν το ενδεχόμενο ότι θα παραμεινουν τα πράγματα στάσιμα, ούτε πιστεύω ότι αν όλοι ακολουθήσουν την στάση σου, θα αποφασίσει η ΠΑΕ να ρίξει μύρια και να παρει τζέραρντ και κακά...ας επιλέξει ο καθένας τον δρόμο του και την αντίδραση του κι ας μην τρωγόμαστε μεταξύ μας! όπως λέει και ο μιχάλης, ο εχθρός ειναι κοινος και είναι εκτός!

Πανάθας είπε...

Δάσκαλε που δίδασκες Τζόνυ.

Έχει "βρωμίσει" από την προηγούμενη "συμμετοχή" σου φίλε.

Πειράξαμε τα φιλαράκια σου?

Πανάθας είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Πανάθας είπε...

Δημήτρη αυτή είναι η γνώμη μου. Οφείλεις να τη σεβαστείς ακόμα και αν διαφωνείς μαζί μου.

Ο εχθρός είναι εντός των πυλών για μένα. Το βλέπεις πως αδελφίστικα "επιτίθεται" ανώνυμα αλλά και "επώνυμα". Μόλις λες κάτι για έναν μαλάκα σου απαντάει Ο αρχιμαλάκας. ;-)

Κάτσε και απόλαυσε το, θα έχει σόου.

Ελπίζω να σε κάλυψα. ;-)

Greg είπε...

Σήμερα δεν έπαιξαν μπάλλα γιατί όπως είπε και ο πρόεδρας τους μάτιασαν.


Αντί για προπονητή δεν παίρνουν τη Κίτσα τη ξεματιάστρα μπας και δούμε άσπρη μέρα τελικά. Μαζί με τον πρόεδρα να ούμε θα κάνουν ντουέτο ακτύπητο.

Πανάθας είπε...

Μη λες τέτοια πράγματα σε παρακαλώ Greg. Θα "πέσουν να σε φάνε". Εδώ είναι "προσκυνητές". ΟΛΟΙ ΘΡΗΣΚΙΟΙ.

Η ομάδα είναι πλήρης.

dimitris t. είπε...

καμία αντίρηση πανάθα να σεβαστώ τη γνώμη σου, όπως και όλων, αλλά όχι να λες μαλάκες οσους διαφωνουν!

Πανάθας είπε...

…ας επιλέξει ο καθένας τον δρόμο του και την αντίδραση του…

Δημήτρη αν ανατρέξουμε στην ιστορία, διαπιστώνουμε ότι οτιδήποτε σημαντικό επετεύχθη, αυτό πραγματοποιήθηκε μέσα από τους αγώνες των πολιτών που οργανώθηκαν, διαμαρτυρήθηκαν και πίεσαν για αλλαγή. Επίσης η ιστορία μας έχει διδάξει ότι, οποτεδήποτε οι άνθρωποι βίωσαν καθεστώς τυραννίας, τελικά, επαναστάτησαν εναντίον του. ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ και όχι ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ αγαπητέ Δημήτρη.

Αυτά, όσον αφορά τους κοινωνικούς αγώνες. Τον «αγώνα» για την ομάδα σου το θεωρώ έναν συναισθηματικό αγώνα, έναν αγώνα για κάτι που αγαπάς ΠΟΛΥ. Αν δεις τη ιστορία του λαού του ΠΑΟ θα δεις ότι σε κάθε ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ αντίδραση του είχαμε και εξελίξεις.

Οι άνθρωποι αυτοί ΑΠΕΤΥΧΑΝ. Έγινε μια επένδυση πέρυσι εξαιτίας της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου (κίνηση τακτικής όπως αποδείχθηκε από την πλευρά του Βαρδή) και ΑΚΟΜΑ με αυτά τα λεφτά πορεύονται (μόνος μάγκας ο Βγενό που μόλις κατάλαβε τι πήγε να γίνει την «έκανε» αφού τους έβγαλε ΟΛΟΥΣ «στη σέντρα»). Τέσπα που λέει και ο λαός. Τι είναι λοιπόν ΟΛΟΙ αυτοί που μας το παίζουμε ΜΑΓΚΕΣ? Διαχειριστές εσόδων είναι φίλε μου και όχι επενδυτές. Άνθρωποι που μπήκαν να πάρουν και όχι να δώσουν. ΑΠΟΔΕΙΧΗΚΕ αυτό που λέω. Αγόρασαν έναν (προβληματικό) παίκτη κράχτη και μετά πάπαλα. Το έκλεισαν το μαγαζί ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ. Σε τι? Στον κάθε μαλάκα που θα πάει να πάρει διαρκείας, στον κόσμο που θα πάει στο γήπεδο, στις μπουτίκ και φυσικά στο Champions League. Έρχομαι λοιπόν σε αυτό το σημείο και αφού εντοπίζω το πρόβλημα ΠΡΟΤΕΙΝΩ να τελειώσει το παραμύθι μία ώρα αρχύτερα. Αν η ομάδα δεν αποδεσμευθεί από τα χέρια του Βαρδή και αν δε βρεθεί ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ καλό είναι να καταλήξει – μαζί με τον ερασιτέχνη – στα χέρια του παναθηναϊκού λαού. Για να γίνει αυτό πρέπει ο κόσμος του ΠΑΟ να ξυπνήσει. Να ενημερωθεί. Να καταλάβει τι παίζεται πίσω από την “πλάτη του” και μετά φυσικά πάρει την κατάσταση στα “χέρια του”.

Αυτή είναι η άποψη μου φίλε Δημήτρη. Μέχρι να συμβεί λοιπόν ένα από τα παραπάνω (απόσυρση Βαρδή, επενδυτής ή Πράσινος Λαός) θα ζητώ την πλήρη απαξίωση της ομάδας γιατί δεν έχει νόημα να πορεύεσαι στο άγνωστο όχι χωρίς ελπίδα, ούτε χωρίς βάρκα…..αλλά και χωρίς όνειρα φίλε μου.

Χωρίς όνειρα δεν κάνεις ΤΙΠΟΤΑ στη ζωή σου.

Και αυτοί μας τα κατάντησαν εφιάλτη.

Αυτά αγαπητέ Δημήτρη (δεν πιστεύω να πήρες διαρκείας?). :-))

Πανάθας είπε...

..."καμία αντίρηση πανάθα να σεβαστώ τη γνώμη σου, όπως και όλων, αλλά όχι να λες μαλάκες οσους διαφωνουν!..

Έλα τώρα που "τσιμπάς" που πειράζω μερικούς χαζούς εδώ μέσα. :-))

Δεν τους λέω μαλάκες επειδή διαφωνούν πάντως αλλά επειδή πηγαίνουν - άθελα τους - κόντρα στον ίδιο τους τον εαυτό. Έχει διαφορά.

;-)

EVIL ELVIS είπε...

σημερα ειμασταν ανυπαρκτοι. οχι οτι και στα προηγουμενα φιλικα δειξαμε κατι καλο..ή μαλλον, δειξαμε: τις αδυναμιες και ελλειψεις μας, οι οποιες ειναι ηδη γνωστες στους περισσοτερους του blog αλλα και στους περισσοτερους φιλους του ΠΑΟ. απορία, ή μαλλον ρητορικο ερωτημα: ειναι προφανες οτι ο 10κατε θελει οι νεοι παικτες να παρουν χρονο συμμετοχης. γιατι ομως βαζει τον καντέ αμυντικο χαφ; επειδη ηταν ηδη μεσα στην 11δα 3 σεντερ μπακ [σαριεγκι, μπιαρσμιρ και ο -μετατοπισμενος στα δεξια- βυντρα] ή επειδη θελει να δειξει πως οι παικτες που "αγοραζει" ειναι . . . πολυτάλαντοι και πολυσυνθετοι; :)


και φυσικα, τσατσοι δημοσιογραφοι εξακολουθουν να κανουν ερωτησεις για να ριξουν λαδι στη φωτια ή να βγαλουν λαβρακι:

"Με τη χρησιμοποίηση του Μάτος στα χαφ έδειξε η ομάδα να μην μπορεί να βγει μπροστά…"

[ο ματος σου εφταιγε ρε αθλιε;]

και ο 10κατε απαντησε:

«Όταν παίζεις με αυτό τον τρόπο είναι καλύτερα να έχεις έναν μέσο να έχει επαφή με τον επιθετικό. Έναν μέσο σαν τον Καραγκούνη που κρατάει την μπάλα και να κάνει 4-5 πάσες στον Σισέ και στον Λέτο. Δεν τον είχαμε».


τι να σχολιασεις εδω; οτι θα εχουμε ως επιτελικο μονο τον καρα, και ο σχεδιασμος θα γινεται μονο πανω του; και οτι θα χρησιμοποιει μονο 1 συστημα, σωνει και ντε; δηλ. κυριε 10κατε δεν θα προσαρμοζεις το συστημα, δεν θα επιδεικνυεις ευελιξια οταν το απαιτει ο αγωνας ή οι περιστασεις [πχ τραυματισμοι βασικων];


και παρακατω ο 10κατε επισημαινει...μονος του:

«Το μόνο που μπορούμε να κρίνουμε είναι την ομάδα με τον Σιμάο και την ομάδα χωρίς τον Σιμάο».


ειναι δυνατος παικτης το αγριμι απο τη μοζαμβικη και τον περνας πολυ δυσκολα. ομως, κυριε προπονητα, μην απαξιωνεις εναν απο τους πιο ολοκληρωμενους σου παικτες, τον ματος, για του οποιου το περσινο "καψιμο" φερεις μεγαλο μεριδιο ευθυνης...



παναθα, συμφωνω με την αναφορα σου στους κοινωνικους αγωνες, καθως επισης και για τους "διαχειριστες εσοδων". τα ιδια λεει και ο πατερας μου [αν και θα πρεπει να τα πει και να τα εφαρμοσει άλλος "πατερας"]. έβλεπα το φιλικο με τον πατερα και τον θειο μου και αμφοτεροι -απογοητευμενοι εδω και χρονια, οχι απο ενα φιλικο- προβαλαν την απαξιωση ως εναπομεινον μεσο αντιδρασης. φανταζομαι οτι οι φιλοι του ΠΑΟ αυτης της γενιας ειναι ακομη πιο απογοητευμενοι, γιατι παλιοτερα ειχαν γευτει υπερτατες χαρες, συνεπως πλεον εχουν ξενερωσει για τα καλα...ειναι καλο ομως που και νεοτεροι φιλοι του ΠΑΟ νοιωθουμε την ιδια απογοητευση, κυριως γιατι συνειδητοποιουμε την ελλειψη οραματος-σχεδιασμου-προγραμματισμου...

dimitris t. είπε...

πανάθα, μένω και εργάζομαι στην αλεξανδρούπολη και ως εκ τούτου, δεν παίζει διαρκείας...μήπως για κάποιους αυτό με καθιστά λιγότερο Παναθηναικό από άλλους; (η ερώτηση δεν απευθύνεται σε εσένα)

Πανάθας είπε...

Καλώς Δημήτρη. :-))

Παρόλο που δε ρώτησες εμένα δε θεωρώ ότι η "απόσταση" σου από την ομάδα σε κάνει λιγότερο Παναθηναικό. Δεν υπάρχει παναθηναικόμετρο παρόλο που κάποιοι θέλουν να δημιουργήσουν ΚΑΙ τέτοιο. Μην "ανησυχείς" λοιπόν. ;-)

Evil είναι αλήθεια ότι οι παλιοί παναθηναικοί έχουμε "απομακρυνθεί" από την ομάδα αλλά η "καρδιά μας σπαρταράει" (και εγώ και ο πατέρας σου καθήσαμε να δούμε αυτή την πατάτα....για ποιό λόγο άρραγε?.....επειδή είμαστε και εμείς αρρωστάκια ότι και να λέμε και κάνουμε). Άλλοι έχουν επιλέξει την πλήρη αποστασιοποίηση, άλλοι - όπως εγώ - είναι φωνές βοώντων εν τη ερήμω του internet, ενώ άλλοι έχουν συμβιβαστεί επειδή πάντα έρχεται κάποια στιγμή που ρωτάς τον εαυτό σου "αξίζει"? Και τις περισσότερες φορές λαμβάνεις αρνητική απάντηση. :-)

Είναι φυσιολογικό και για ένα νέο να έχει υπομονή. Εδώ έχει υπομονή ο Γιαννάκης που είναι 50 και ελπίζει ότι κάποτε θα πάρει ο ΟΣΦΠ το πρωτάθλημα στο μπάσκετ δε θα έχει ο νέος? :-)

Φανατικά παιδάκια είναι Evil τους καταλαβαίνω στο βάθος (στο πολύ βάθος όμως). ;-)

Κάποιοι υποστηρίζουν την ομάδα μόνο με το συναίσθημα και χωρίς τη λογική. Προσωπικά πάντα ψηφίζω "συναίσθημα" (γιατί με το συναίσθημα μπορείς να πετύχεις την υπέρβαση, η λογική σε προσγειώνει), ενώ κάποιοι άλλοι επιλέγουν μια επιλεκτική συντηρητική λογική που τους επιτάσσει o τρόπος ζωής τους. Είναι αυτή η κατηγορία ανθρώπων που είναι συντηρητικοί κα υποτακτικοί και στις υπόλοιπες εκφάνσεις της ζωής τους. Οι "ήρθαμε και δεν καταλάβαμε τίποτα", οι "πεθαμένοι από καιρό".

Συμφωνώ με την ανάλυση σου. "Κάτσε" θα γελάσουμε φέτος. Μιλάμε για πολύ γέλιο.

Μια ομάδα "γυμνή" κατά τα 6/11, χωρίς βασικούς, αναπληρωματικούς, χωρίς προπονητή, χωρίς διοίκηση και με φιλάθλους διχασμένους.

Τα καλύτερα έρχονται. ;-)

Υ.Γ. Σας "συμβουλεύω" να μη συμφωνείτε δημόσια μαζί μου γιατί σας περιμένει δυσκολο Σ/Κ. Α και όλα πάνε καλά. ;-)

EVIL ELVIS είπε...

δημητρη,

κι εγω φιλε μενω στη σαλονικη, και σε 1 μηνα θα ειμαι μονιμος κατοικος ροτερνταμ. η αγαπη ομως για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ, οπως πολυ σωστα εννοει και ο φιλος παναθας, δεν ειναι κατι που κρινεται απο το ποσο συχνα πηγαινεις στο γηπεδο και αν εχεις εισιτηριο διαρκειας!


παναθα, γελασα πολυ με την παρομοιωση που εκανες με τον γιαννακη! :)

o father με τον θειο μου ειπαν "δεν βαρεθηκες να τους βλεπεις; μεχρι και φιλικο δεν χανεις!" και τους απαντησα οτι ειμαι αρρωστος [οπως εγραψες κι εσυ στο κειμενο σου!] το ιδιο ομως ειναι κι αυτοι, κι ας ειναι απογοητευμενοι, κι ας "γκρινιαζουν"...και φανηκε οταν πηρε τηλ. καποιος τον θειο και αυτος το σηκωσε λεγοντας "οταν αγωνιζεται ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ δεν θα με διακοπτεις" και το εκλεισε..! δεν σημαινει πως επειδη δεν ειμαστε ικανοποιημενοι, θα σταματησουμε να στηριζουμε το ΤΡΙΦΥΛΛΙ! κατι τετοιο προφανως εννοει και ο ζουκ και ο καθε ζουκ που αγοραζει διαρκειας, σωστα ζουκ; και ειναι προφανες πως η στηριξη πρεπει να ειναι από και προς συλλογική [από όλους τους φιλαθλους προς ολα τα αθληματα, παικτες, προπονητικα τιμ και διοικησεις του ομιλου] αλλα κατι τετοιο ειναι απλα ανεφαρμοστο. πχ οταν οι παυλος-θανασης εχουν κανει τοσα για τον ΠΑΟ, λογικο ειναι να εχουν καθολικη αποδοχη και να λατρευονται σαν ειδωλα, ενω προσωπα οπως πχ ο τζιγκερ να παραμενουν αμφιλεγομενα. οποτε σε αυτη την περιπτωση, πολλοι εφαρμοζουν "τακτικη παναθα"...και ειναι πολλοι φιλαθλοι στο αδιεξοδο που δεν ξερουν αν θα πρεπει να ενεργησουν σαν ζουκ ή σαν παναθας...


οσον αφορα τον 10κατε, αυτο που με εχει "απομακρυνει" ειναι οτι δεν εχει δωσει το στιγμα του στην ομαδα. 1 χρονο και δεν υπαρχει ταυτοτητα, δεν υπαρχουν αυτοματισμοι...πως γινεται ο εργοτελης, η τριπολη και ο ηρακλης να παιζουν "στρωτα" κι εμεις οτι λαχει; στην ευρωπη παιζαμε κλειστα στην αμυνα και με αντεπιθεσεις γ'αυτο πηραμε τις νικες στον β'γυρο. πως αλλωστε θα κερδισεις ιντερ και βερντερ εκτος; με 4-3-3 και την αμυνα ψηλα; ετσι μονο αν λεγεσαι barca ή man.united! συνεπως, καλα το χειριστηκε το θεμα στην ευρωπη ο 10κατε. ετσι ομως θα επραττε καθε λογικος ανθρωπος [ποσο μαλλον προπονητης] οταν θα ειχε να αντιμετωπισει μεγαθηρια. στην "σουπερ λιγδα" ομως ο ΠΑΟ δεν εδειξε θετικα στοιχεια, περα απο μεμονωμενες εμφανισεις. και μην αναφερει καποιος το οτι ειχαμε την "καλυτερη επιθεση"...τι να το κανεις αν η αμυνα μπαζει και ο τερματοφυλακας σου δεν ειναι σταθερος; τι να το κανεις αν βγαινεις παλι δευτεροτριτος; οκ, κι αλλη πιστωση χρονου, τωρα ο 10κατε ξερει τους παικτες και αποκτηθηκαν και αλλοι με δικη του εισηγηση. πραγματικα ομως δεν θα εχει δικαιολογια ουτε ο 10κατε ουτε ο πατερας ουτε κανεις, αν ουτε φετος παρουν πρωταθλημα και συνεχιζουν να χανουν βαθμους απο -θεωρητικα;- μικρες ομαδες, αλλα και να χανουν σε γοητρο και image [το εχω θιξει σε παλιοτερο κειμενο μου]. δυσκολα κοντραρεις τον κrokus, σιγουρα. δεν ειναι ομως τοσο δυσκολο για το budget (?) του ΠΑΟ να φτιαξεις υπερ-ομαδα που να σαρωνει στην ελλαδα...γιατι εξακολουθω να πιστευω πως οι αγοραστικες κινησεις μας ειναι ελλειπεις. δεν αρκει ο σισε και ο κατσουρ για να φτιαξεις ομαδα και να παρεις πρωταθλημα. θελεις αμυνα γρανιτη, σαν αυτη που ειχαμε 2001-2004, ειδικα με ρενε-computer, sotis-alani κλπ!
και γιουρκα, φιλε παναθα, αλλα ΤΟΤΕ, οχι ΤΩΡΑ! :)

zouk είπε...

Δεν υπαρχει πιο αδερφιστικο απο αυτο που κανεις Παναθα,να βριζεις καποιους απο μακρια μεσω ιντερνετ.

Φιλε Δημητρη συμφωνω απολυτα με το ποστ που εγραψες λιγο πιο πανω.
Οσο για το επομενο ποστ σου,αυτοι που ειναι εκτος Αθηνας ειναι πολυ περισσοτερο φιλαθλοι απο πολλους απο εμας που ειμαστε κοντα στην εδρα της ομαδας και το αν πας γηπεδο δεν σε κανει περισσοτερο Παναθηναικο.Εγω δεν φωναξα σε κανεναν να παει να παρει διαρκειας,εγραψα τον λογο που το κανω εγω.Καποιοι δεν θελουν να καταλαβουν.
Χθες ας πουμε αυτο που μου εμεινε εμενα απο το φιλικο ειναι η κυριουλα με το χαρτονι που εγραφε Σπυροπουλος(γιατι το παιχνιδι ηταν χαλι μαυρο).Αυτη η κυρια ειναι σιγουρα απο εξωτερικο και ηταν με ενα χαμογελο νααααα που εβλεπε απο κοντα την ομαδα της.Αμα δεν ερχετε στο γηπεδο δεν την κανει λιγοτερο Παναθηναικο και σε αυτο νομιζω οτι συμφωνουν ολοι.Παναθηναικος ειναι αυτος που την ποναει την ομαδα με οποιονδηποτε τροπο οπου κι αν βρισκετε.

Αρχιμαλακς Παναθα,ενα πραγμα θα σου πω.Αυτα που εχω κανει μεχρι τωρα στην ζωη μου και το ποσο εντονα εχω ζησει ειναι κατι που δεν το φανταζεσαι.Απο εκει και περα νομιζεις οτι μας ξερεις ολους.Πραγματικα δεν υπαρχεις φιλε.
Εχεις μεινει σε αλλες εποχες και το μυαλο σου δεν παει πιο μπροστα ,ειναι κολλημενο.Πιθανοτατα αυτο που νομιζεις για τους αλλους το εχεις παθει εσυ μαν.
Εχεις πεθανει και φωναζεις μεσα απο το φερετρο.Κανεις ομως δεν θα σε βγαλει απο εκει.

Ανώνυμος είπε...

"Δάσκαλε που δίδασκες Τζόνυ. Έχει 'βρωμίσει' από την προηγούμενη 'συμμετοχή' σου φίλε. Πειράξαμε τα φιλαράκια σου?".

Ρε Πανάθα,

μαζί με τα επιχειρήματά σου έχασες και το χιούμορ σου γαμμώτο. Είδες τι κάνουν τα κολλητιλήκια κι οι αλλαξοκωλιές με οπαδούς γνωστών προσκυνημένων γαβρόφιλων ομάδων;

:-))

Για τη μπάλα τώρα,

συμφωνώ 10000% με τον EVIL ELVIS για τις μαλακίες που , με αφορμή το χτεσινό ματς, είπαν κάτι στημένα δημοσιογραφάκια εναντίον του ΜΑΤΟΣ - που στην τελική ήταν ο μόνος από τα χαφ που έβγαλε και 2 κάθετες μπαλιές για τον ΣΙΣΕ, γαμμώ τους στημένους εργολάβους!

Πέρα από το γεγονός ότι ήταν η ΠΡΩΤΗ φορά που έπαιξε η συγκεκριμένη τριπλέτα στα χαφ (Μάτος, Κατσουράνης, Γκάμπριελ)

- για να μην πω και για την ... έμπνευση του σχήματος 4-3-3 στο οποίο ο ΤενΚάτε τους έβαλε να παίξουν! -

ο πραγματικός λόγος που η ομάδα δεν έβγαινε μπροστά ακόμα κι όταν βγήκε ο Μάτος (πούστηδες στημένοι), ήταν Ο ΙΔΙΟΣ λόγος για τον οποίον ο Σισέ δεν τροφοδοτήθηκε: η ΑΠΟΥΣΙΑ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟΥ ΜΕΣΟΥ, ενός κλασικού ντριμπλαδόρου-πασαδόρου και δημιουργού ΔΕΚΑΡΙΟΥ (για την οποία σεμνύνομαι ότι φωνάζω από πολύ καιρό) ...

... απουσία που ΔΕΝ μπορεί να καλύψει ο ψυχάρας Καραγκούνης, γιατί (κύριε ΤενΚάτε) ΟΥΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ο Κάρα θέλει/γουστάρει αυτό το ρόλο, προτιμώντας να παίζει σαν ένας νέου τύπου all around παίκτης (ασχέτως αν τα καταφέρνει καλά ή λιγότερο καλά σε αυτό).

Αυτά.

Υ.Γ.
Φίλε Δημήτρη Τ., "παναθηναϊκόμετρο" δεν παίζει εδωμέσα (άλλο αν τα χώνουμε ο ένας στον άλλον αρκετές φορές!). Όποιον δηλώσει Παναθηναϊκός, τον υποδεχόμαστε και τον αντιμετωπίζουμε σαν Παναθηναϊκό. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ άλλωστε, άνθρωποι που μένουν μακριά από την Αθήνα είναι πολύ πιο ζεστοί με την ομάδα μας, από εμάς τους Γκάγκαρους! Όποιον πάλι δηλώσει οπαδός άλλης ομάδας, επίσης τον ακούμε αρκεί να μη μάς τη βγαίνει πούστικα.

Πανάθας είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Πανάθας είπε...

Zouk,

δε με "ενδιαφέρεις" εσύ, αλλά η "νοοτροπία" σου. Σε αυτήν εστιάζω και αυτήν στηλιτεύω. Εσύ είσαι απλά το θύμα μιας αγάπης. :-)

Και επικεντρώνομαι σε αυτήν γιατί εξατίας της δεν απέκτησα ποτέ μεγάλη ομάδα και δε θα αποκτήσω ποτέ κατά τα φαινόμενα. Όσο υπάρχουν άνθρωποι που θα είναι ικανοποιημένοι με το ΤΙΠΟΤΑ, τόσο ο κόσμος μας θα είναι "φτωχός". Ρώτα - αν ποτέ συναντήσεις κανέναν - ΟΛΟΥΣ αυτούς που τώρα προσκυνάς αν ΟΛΑ αυτά που απέκτησαν, τα απέκτησαν έχοντας τον πήχη χαμηλά.

Αλλά σε διέκοψα. Ετοιμαζόσουν να μας πεις την ενδιαφέρουσα ιστορία της ζωής σου. Για λέγε....:-))

Έχεις πλάκα βρε μπαγάσα. Λες "δε θα ξαναγράψω εδώ" και μόλις εκστομίζω τη μαγική πρόταση "οι μαλάκες με τα διαρκείας"....τσουπ εμφανίζεσαι. :-)))

Μου θύμισες αυτό:

http://www.youtube.com/watch?v=pQiXPHhZ4Go

Young Frankenstein (ή και Junior) και Frau Blücher.

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι (σούζα το αλογάκι). :-))

Υ.Γ. Τζόνυ μπορεί να έχεις και δίκιο. Κάτσε να το ξαναβρώ. Ποιός είναι ο μεγαλύτερος "αλλαξοκώλης" εδώ μέσα? Αυτός που συνδιαλέγεται φιλικά με έναν ή αυτός που έχει στήσει ολόκληρο καρτέλ? Είναι αυτό που λέει ο θυμόσοφος λαός μας "από εμπρός παρθένα και από πίσω μπαίνουν τρένα". Ελπίζω να εκτιμήσεις το χιούμορ μου..... χιουμορίστα μου εσύ. :-))

zouk είπε...

Οσο αναφερεσαι σε εμενα λογικο ειναι να απανταω.Βασικα κανω αυτο ακριβως που μου λες οτι δεν κανω.Δεν αφηνω εσενα τον παλιομαλακα να με προσβαλεις χωρις αντιποινα.Αμα ημουν οπως λες θα την εκανα με ελαφρα.Ωχ μηπως δεν εχω πεθανει τελικα,χαχαχα.Παντως δεν γραφω για την ομαδα,μονο σε εσενα απανταω και εκανα μια εξαιρεση για τον Δημητρη επειδη εκανε συγκεκριμενη ερωτηση.
Καποια στιγμη μπορει να βαρεθω να σε βριζω,χανει αξια και η βρισια αφου νομιζεις οτι μας κουμανταρεις κιολας,σκεψου ποσο βλακας εισαι.Εχεις πολυ δουλεια να κανεις μαν,ξεκινα.
χαχαχαχαχαχαχαχα.
Απλα για γελια τυπος.Μηπως να σε βαρεθω απο τωρα?

Το βιντεακι βαριεμαι να το δω.

Σιγα μην σου πω την Ιστορια της ζωης μου,αφου την ξερεις με την δικη σου φαντασια στο μυαλο σου.Αλλωστε εσυ εχεις ασχολια με τις ζωες μας και τους χαρακτηρες μας,ψυχολογε της κακιας ωρας.

Παναθας the Fantasy man.
Αληθεια ξυπνας ποτε?

Πανάθας είπε...

Τελικά "πιάνει".

Ας το ξαναδοκιμάσω.

"οι μαλάκες με τα διαρκείας"

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

:-)))

Πανάθας είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Πανάθας είπε...

Και ολίγο μπαλίτσα, γιατί το πολύ το κύριε ελέησον το βαριέται και ο θεός που δεν υπάρχει.

Στο μόνο που συμφωνώ με τον Τεν Κάτε είναι για το λιονταράκι από τη Μοζαμβίκη. Είναι Α-ΝΑ-ΝΤΙ-ΚΑ-ΤΑ-ΣΤΑ-ΤΟΣ. Μένει μία θέση ακόμα. Ελπίζω να μην είναι ο περπατάω και δίνω τη μπάλα στο ένα μέτρο Σίλβα. Ο πιτσιρικάς έχει μπροστά του μια "γεμάτη" δεκαετία σε αντίθεση με τον περπατάω και δίνω τη μπάλα στο ένα μέτρο Ζιλμπέρτοοοοου Σίλβαααα που σε δύο χρονάκια (και πολύ λέω) θα είναι προπονητής.

zouk είπε...

Το λογικο για εσενα και την βλακεια σου θα ηταν να πω οτι δεν θα απαντησω γιατι γραφεις για τα διαρκειας επιτηδες ωστε να σε βρισω παλι και αρα δεν πρεπει το κανω.Αυτο ομως ειναι μια η αλλη.οτι και να κανω μπορεις να πεις το αναποδο.Απλα σου αρεσει να σε βριζουν,το εχουμε καταλαβει.Σου χαλαω εγω χατιρι βρε?

Παναθα εισαι μαλακας και με περικεφαλαια,οχι ο απλος,χαχαχα.

Πανάθας είπε...

"οι μαλάκες με τα διαρκείας"

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

πιάνει, πιάνει........

χαχαχαχαχαχαχα.......

zouk είπε...

>> >> >> >> >> >> >> >> >>

Για να μην ξαναγραφω το προηγουμενο ποστ,αλλα σαν βλακας εκανες αυτο που ειπα,μια η αλλη.Αμα δεν εγραφα θα ελεγες οτι σε αναγκασα να μην γραψεις,καλο,πως τα καταφερνεις?Πρεπει να κανεις χρονια τετοιες τεχνικες.Παντως να ξερεις οτι μπορω να το χοντρινω το θεμα γιατι δεν το εχω κανει και να δω εκει τι θα κανεις εσυ.Μην μου κλαφτεις μετα για επιπεδα και μαλακιες.Στον μαλακα σιγα σιγα θα πρεπει να συμπεριφερθω σαν μαλακας που οπως λες ειμαι και δεν θα σου αρεσει,ουτε σε εμενα μου αρεσει αλλα θα το κανω.

Πανάθας είπε...

"οι μαλάκες με τα διαρκείας"

:-))

zouk είπε...

Τον παιρνει η γυναικα σου απο παντου,εισαι και κερατουκλης παναθεμα σε.Εχει γεμισει καρτες διαρκειας ο κωλος της.

Πανάθας είπε...

"οι μαλάκες με τα διαρκείας"

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

:-))

Ξανθιώτης είπε...

Για όσους έχουν απορίες:

Είναι γνωστό ότι όποιος δεν γλύφει τους Βαρδινογιάννηδες είναι πράκτορας του γαύρου! Όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες! Αν γλύφεις τον σοφέρ, μπορείς να είσαι ότι άλλο θες, μέχρι και οπαδός του Εθνικού! :-)))

Πανάθας είπε...

Ξανθιώτη "μη μασάς". Θρασύδειλα ανθρωπάκια είναι και το αποδεικνύουν σε κάθε τους πράξη. Μόλις κάποιος τους την "πει" απαλλάσονται του πολιτισμένου μανδύα που υποκριτικά φορούν και γίνονται αυτό που είναι στην πραγματικότητα. Υστερικές αδελφούλες. Μεταλάξεις του Χάρη Σιανίδη. Συνέχισε να συμμετέχεις χωρίς φόβο και πάθος φίλε.

zouk είπε...

Μπορω να ριξω και αλλο το επιπεδο αλλα ξερεις κατι,το θεμα ειναι στο "οταν τους την πεις",ναι τοτε οντως δεν υπαρχει επιπεδο,ουτε σεβασμος για καποιον αγνωστο βλακα.Το θεμα με εσενα ειναι οτι δεν εχεις ποτε επιπεδο και σεβασμο προς του συνομιλητες σου.

Απ την μια ειμαστε νεκροι και απ την αλλη μαλακες που σου την λεμε.Τι θες τελικα Παναθα να βριζουμε αυτους που θες?Να ειμαστε τηλεκατευθυνομενοι απο εσενα?Τοσο βλακας εισαι(εισαι,μην απαντησεις)

Υστερικη αδερφουλα,χαχαχαχα.
Καποιος που την λεει απο το ιντερνετ ειναι σιγουρα αδερφουλα,αλλωστε προταση σου εχω κανει αλλα,αδερφη εισαι,λογικο ειναι,απο μακρια μαγκας(νομιζεις δλδ,γιατι μια σκατουλα εισαι).

Αλλωστε απο αλλο μπλογκ σε εχουν διωξει,γιατι αραγε?Ξερω οι αλλοι ειναι προβληματικοι και οχι εσυ αλλα για ξανασκεψου το λιγο μηπως κανεις λαθος.

Φιλε squarelogic λυπαμαι για το επιπεδο που εχει το μπλογκ,ξερω οτι δεν φταις εσυ.Τα αλλα παιδια που εγραφαν (Old boy και Κουτοχορτος) δεν ασχολουντε απ οτι φαινεται και το εχουν αφησει στην μοιρα του,γιατι παλιοτερα θυμαμαι οτι εσβηναν ποστ σαν τα δικα μου και του Παναθα καθως και ανωνυμων.

Παω να πιω τιποτα με τους mates γιατι αρκετα τα ειπαμε σημερα.

Πανάθας είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=uhxYkleSgYQ

:-))

Ξανθιώτης είπε...

Φίλε Πανάθα μην ανησυχείς. Αυτοί οι κόπανοι μόνο ανοησίες γράφουν. Μήπως ακούσαμε κάποιο επιχείρημα; Υπάρχει διαφωνία σε κάτι συγκεκριμένο; Απλώς προσπαθούν να εκνευρίσουν τους διαφωνούντες με τακτικές νηπιαγωγείου. Στα 40 τέτοια δεν πιάνουν!

Και επειδή δυσκολεύομαι να πιστέψω πως κάποιοι είναι τόσο ηλίθιοι, ή έστω ότι έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου (πάλι περί ηλιθιότητας πρόκειται γιατί ζούμε σε ελεύθερη χώρα) έχω καταλήξει πως πρόκειται για μισθοφόρους. Ειδικά αν σκεφτείς πως ποτέ δεν γράφουν κάτι εναντίον του Βαρδινογιάννη, πχ. ότι είναι άχρηστος, ή ότι δεν δούλεψε ποτέ στη ζωή του. Το πολύ πολύ να πουν κάτι γενικό και προφανές που δεν σημαίνει τίποτα ("έχουν γίνει λάθη").

Μου αρέσει να υπάρχουν διαφωνίες, είναι ενδιαφέρον. Αλλά με βλάκες ή με μισθοφόρους τι διάλογο να κάνεις; Εδώ δεν πρόκειται για απόψεις, εδώ είναι κάτι άλλο. Έχουν μπει κάποια άτομα με μόνο σκοπό να αποπροσανατολίσουν και να χαλάσουν το blog, τίποτα άλλο. Δεν με ενδιαφέρουν αυτοί οι τύποι και βέβαια δεν με απομακρύνουν. Ούτε για φτύσιμο δεν είναι, γιατί αν το σκεφτείς πως να φτύσεις τον βλάκα ή τον μεροκαματιάρη; (Από την άλλη θα μου πεις και οι ρουφιάνοι μεροκαματιάρηδες είναι, και η ανοχή μας προς τους βλάκες έχει τσακίσει τη χώρα ... σωστό κι αυτό!).

Πάντως όταν έχω άποψη θα την πω!

EVIL ELVIS είπε...

καθε προπονητης εφαρμοζει το συστημα που επιθυμει, και συμφωνα παντα με την "σχολη" του αλλα και τα κολληματα του. δεν θελω να παω πολυ μακρια, πχ στις ενδοξες μερες 2001-2004, αλλα θα αναφερθω στην περιοδο 2004-2005. ο σκαζνι παιρνει ποδι [για να μην πω "πουλο"], τον αντικαθιστα προσωρινα εκτελωντας χρέη υπηρεσιακού προπονητή ο φυλακουρης για 3-4 ματς ["φερε την ομαδα παλι πρωτη, γεια σου τοτη"] και τον γεναρη αναλαμβανει ο μαλεζανι...ακομη ενας αμφιλεγομενος προπονητης...θυμαστε ομως οτι ειδικα απο τον γεναρη του 2005 μεχρι και το τελος της σεζον παιζαμε επιθετικο ποδοσφαιρο και φιλοδωρουσαμε κατι οφηδες, χαλκηδονες και απολλωνες με 4, 5 και 6 γκολ μεσα στη λεοφωρο; και χασαμε το πρωταθλημα στις 2 τελευταιες αγωνιστικες με 1-1 στην τουμπα-μας ισοφαρισε ο σαλπι μετα απο γκολ του παπ- και 0-0 με αεκ. ειδικα απο τον γεναρη που πηραμε τον γκεκα απο την καλλιθεα, το συστημα ηταν γκεκας δεξια, παπαδοπουλος αριστερα, μιχαλακης-τρελας στραικερ και πισω του 10ρι ο εκι; επιθετικα ειμασταν δυναμιτης. τουλαχιστον ΕΚΕΙΝΟΣ ο προπονητης, αμφιλεγομενος και εκεινος, ειχε δωσει ταυτοτητα στην ομαδα. κατι που ακομα δεν εχουμε δει απο τον συμπαθη ολλανδο. ελπιζω χενκ τωρα που θα παω ροτερνταμ να λεω στους ολλανδους οτι χαιρομαι που προπονεις τον ΠΑΟ και οχι να λεω παρτε τον πισω να φτιαχνει τεντοπανα! μεχρι και ο μαλεζανι, που επι ημερων του φαγαμε 5ρες στην ευρωπη, ειχε δωσει ενα στιγμα στην ομαδα που προπονουσε και στην ελλαδα παιζαμε την καλυτερη μπαλα. και οσον αφορα τους παικτες, ειχες και τοτε κατι ανυπαρκτους βοουτερ και χαραλαμπιδη [αν και εκανε ωραιες σεντρες+το ματς της ζωης του με βισλα κρακοβιας], ειχες ομως τους 4 μπροστα που ανεφερα προηγουμενως + μινχ κλπ!


ΥΓ: ποια η γνωμη σας για τον εκι;
α) να παει στην αεκ
β) να παει στον αγυριστο
γ) να επιστρεψει στον ΠΑΟ

στην απαντηση σας να λαβετε υποψιν τον εκρυθμο χαρακτηρα του απο τη μια μεριά, και απο την αλλη την τρελη μπαλα που ξερει...

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

"ή αυτός που έχει στήσει ολόκληρο καρτέλ?"

Ωχ, Πανάθα
πάει κι ο τάκος, σε πιάσανε τα περσινά ... παρανοειδή! Καρτέλ και μονοπώλια! Σε λίγο θα βλέπεις και ... ιμπεριαλιστικές συνωμοσίες ωρέ! Επειγόντως για μπάνιο σε όσο πιο δροσερή θάλασσα γίνεται!

:-))

Πάρε παρέα και τον αγαπούλη του Πανόπουλου, ξέρεις, το παιδί με την ηλίαση ... αλλά κράτα το στις σκιές, κάτω από δέντρα κι ομπρέλες και πάντα με καπέλο, γιατί βλέπω να χειροτερεύει. Από τις απλές παραισθήσεις, πέρασε τώρα στους εφιάλτες!!!!

:-)))

Να σου πω, με την ευκαιρία...

... τι είναι καλύτερο:

ένας μαλάκας με διαρκείας

ή

ένας μαλάκας διαρκείας;

:-pppp

Λοιπόν, για κέντρο τι θα 'λεγες ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ-ΣΙΜΑΟ-ΜΑΤΟΣ;

Εγώ νομίζω ότι θα έσκιζε! Ο Σιμάο να κόβει κι άλλο δυο να ράβουν - σοβαρά, θα έσκιζε το σχήμα ΑΛΛΑ με την προϋπόθεση να παίζει ο Μάτος πιο μπροστά από τον Όλα-τα-Καθαρίζω-Σιμάο.

Με υποσημείωση όμως ότι το καταχείμωνο υπάρχει Κόπα Άφρικα (αν δεν κάνω λάθος), οπότε το παλικάρι από τη Μοζαμβίκη θα μας λείψει για κάποιο καιρό.

Αν προσθέσουμε κι ότι ο Ζιλμπέρτο θα είναι εντελώς ξεπατωμένος, θα είναι τριμαλακί να πουλήσουνε είτε Μάτος, είτε Σιμάο.

Ανώνυμος είπε...

Elvis,

πονεμένη ιστορία ο (και) Μαλεζάνι. Πράγματι είχε δώσει αγωνιστική ταυτότητα στην ομάδα, όπως το λες, ωστόσο κάπου έχανε το μπούσουλα και μαζί με αυτόν και τ' αποτελέσματα.

Θυμάμαι λ.χ. την εντελώς τρελή ιδέα του να κατεβάσει την ομάδα κόντρα στη Μπάρτσα έξω με την άμυνά μας στα 5 μέτρα από τη σέντρα!

Φυσικά και δεν άξιζε τους εξευτελισμούς που υπέστη - άλλωστε τον λοιδωρούσαν συστηματικά τα καλά παιδιά του Κυκλώματος (με την ΑΘΛΗΤΙΚΗ να παίζει κι αυτή βρώμικα, δυστυχώς) από την πρώτη στιγμή που έπιασε δουλειά! -, αλλά γεγονός είναι ότι (ούτε αυτός) στηρίχτηκε όπως θα έπρεπε από την ανίκανη διοίκηση του Τζίγγερ.
Ούτε τον βοήθησαν να φέρει ή να στήσει ένα καθαρά δικό του επιτελείο, αλλά ούτε καν μεταφραστές δεν τού είχαν για να επικοινωνεί με όλους τους παίχτες (ήξερε μόνο ιταλικά).

Πάντως χρόνος του δόθηκε και μάλιστα περισσότερο από κάθε άλλον.

Και ναι, έχεις δίκιο, ο ΤενΚάτε δεν έχει (ακόμα) δώσει μια συγκεκριμένη αγωνιστική ταυτότητα στην ομάδα.

Πέρσι είχε ξεκινήσει λέγοντας ότι θα στηριχτεί σε ένα σταθερό κορμό και τελικά δεν είχε σχεδόν ποτέ την ίδια 11άδα!

Ας ελπίσουμε ότι φέτος - που ζήτησε μείωση του ρόστερ από τους 30 στους 23 παίκτες - θα τα καταφέρει.

Για τον ΕΚΙ, παρόλο που ήμουν φαν του (πόσα και πόσα γκολ βάλαμε από δικές του μπαλιές!) και παρόλο που θεωρώ ότι λείπει ΤΡΑΓΙΚΑ ΠΟΛΥ ένα επιτελικό 10άρι από την ομάδα, δεν νομίζω ότι θα τον ήθελα πίσω.

Αν είναι ν' αποκτηθεί επιτελικός μέσος - και ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ να αποκτηθεί -, αυτός θα πρέπει να είναι ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΚΛΑΣΗΣ από τον ΕΚΙ.

Να είναι ο ... 2ος "Πιζάρο", δηλαδή, μετά τον Σισέ.

dimitris t. είπε...

EVIL, ο Γκονζάλες είναι υγιής και 29 χρονών και θα γούσταρε να επιστρέψει. Αμοίβεται με 300 χιλιάδες ευρώ. Επιπλέον, δεν διαθετουμε παικτη με την δικη του φαντασία, δημιουργικότητα, passing game. όλα αυτα, που προφανως τα γνωριζεις κι εσύ, συνηγορούν στο οτι ΠΡΕΠΕΙ να γυρίσει.

EVIL ELVIS είπε...

φιλε δημητρη,

ασφαλως και τα γνωριζουμε ολοι οι φιλαθλοι του ΠΑΟ [και οχι μονο] τα "μαγικα χαρακτηριστικα" που συνθετουν τον εκι. ολοι ομως γνωριζουμε και τον ιδιομορφο χαρακτηρα του. δεν νομιζω οτι ο 10ατε θα ηθελε εναν παικτη με τον χαρακτηρα του εκι, που θα διαταραξει το καλο κλιμα που επικρατει στα αποδυτηρια. επιπλεον, δεν ξερουμε αν θα ηθελε και η διοικηση να τον φερει πισω, δεδομενου οτι περυσι ουσιαστικα "τον εδιωξε".

συνεπως, ερχομαι να συμφωνησω -για ακομα μια φορα- με τον φιλο τζονυ, οτι χρειαζομαστε εναν επιτελικο πολυ ανωτερο του εκι, και προφανως με χαρακτηρα...σαλπι [δηλ. μάλαμα] και οχι...εκι ή garcia! :)

Ανώνυμος είπε...

"συνεπως, ερχομαι να συμφωνησω -για ακομα μια φορα- με τον φιλο τζονυ,"

ELVIS,

ωχ, ωχ και πάλι ωχ: αυτά λες και το ... ιδιόρρυθμο ντουέτο μιλάει για καρτέλ, συνωμοσίες και μισθοφόρους!

:-)))

Με την κουβέντα για τον ΕΚΙ που ξεκίνησες, θυμήθηκα κάτι ακόμα: πόσο επέμενε ο καψερός (=γιατί κανείς δεν τον άκουγε!) να παίζουμε με τη μπάλα ΚΑΤΩ! Και φυσικά πόσο ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΙΚΙΟ είχε!

Αλλά για να παίξεις με τη μπάλα κάτω, θέλει και τη γρήγορη πάσα να την κατέχεις αλλά και την ντρίμπλα να μην την αγνοείς... Και δυστυχώς, ειδικά στο 2ο αυτό σημείο, η ομάδα γράφει ένα στρογγυλό μηδενικό.

Πήξαμε πια με τις καμινάδες ρε γαμμώτη! Και με τις πάσες πλάγια-πίσω! ΕΛΕΟΣ!

Πλάγια-πίσω-καμινάδα, πλάγια-πίσω-καμινάδα! Θα βγάλουμε αφρούς αν το δούμε και φέτος αυτό το σκηνικό - ήδη στο φιλικό με τη ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ σφουγγάριζα αφρούς από το πάτωμα, όποτε έβλεπα το ίδιο σκηνικό.

Με την ευκαιρία: ξέρουμε κανένα 10άρι ΚΛΑΣΗΣ που να πουλιέται;

EVIL ELVIS είπε...

tzony,

"Και δυστυχώς, ειδικά στο 2ο αυτό σημείο, η ομάδα γράφει ένα στρογγυλό μηδενικό"

πραγματικα ετσι ειναι..! φανταζομαι ολοι εχουμε βαρεθει να βλεπουμε γιομες και αναρχη αναπτυξη...εγω γενικα ειμαι του 4-4-2 με ρομβο ή 3-5-2 [το συστημα που μας εκανε να μεγαλουργουμε πριν μερικα χρονια] αλλα απο την στιγμη που ο προπονητης προωθει το 4-2-3-1, τα αμυντικα χαφ θα πρεπει να συμβαλουν ΚΑΙ δημιουργικα, και στους 3 χαφ μπροστα να υπαρχει 10ρι πισω απο τον σεντερ φορ. 10ρι κλασικο ΔΕΝ ειναι ο καρα, κι ας του αρεσει να παιζει ετσι. επιπλεον, ειναι ο μονος που μπορει να ανταποκριθει σε αυτη τη θεση απο το υπαρχον ροστερ [κλειτον αντιο]. ασε που ειναι και ατομισταρος και αυτο εχει και αρνητικα αποτελεσματα, ειδικα στην επιμονη του να εκτελει φαουλ και κορνερ και να τα στελνει οπου να 'ναι. βεβαια στα σκουρα παιρνει την ομαδα απο το χερακι και την ξελασπωνει ουκ ολιγες φορες. ας καταληξει ο 10κατε εστω σε 1-2 συστηματα και σε συγκεκριμενους παικτες για συγκεκριμενες θεσεις. κυριε 10κατε, δεν βλεπεις οτι ο σαλπι ΔΕΝ ειναι εξτρεμ; δεν ειδες οτι απο το 2006 που ηρθε και μεχρι να αναλαβεις εσυ προπονητητης, αγωνιζοταν φορ και ειχε παντα διπλα του εναν δευτερο φορ, συνηθως πιο υψηλωσομο/ευσωμο [πχ ndoye] και εκανε θαυματα ο σαλπι και εβαζε γκολ με ψαλιδια, γονατιες και ψαρακια, δηλ. με ΚΑΘΕ πιθανο τροπο; [εκτος απο πλασε, δεν το εχει καθολου δυστυχως]
τον αχρηστευεις βαζοντας τον στα δεξια και ταυτοχρονα αχρηστευεις και την αναπτυξη απο τα δεξια, αφου για να παιξεις εξτρεμ πρεπει εκτος απο την ταχυτητα [το εχει ο σαλπι] να διαθετεις τριπλα [δεν το εχει ο σαλπι] και σεντρα [δεν το εχει ο σαλπι].



σοβαρα τωρα μαγκες, για κλικες κλπ δεν θελω να σχολιασω αν υπαρχουν ή οχι αλλα πιστευω οτι ο καθενας λεει την γνωμη του εδω μεσα και δεν νομιζω οτι κατευθυνεται. εγω προσωπικα θα βρω πραγματα να συμφωνησω και με τζονυ, και με παναθα, και με ζουκ και με square κλπ. και κυριως στα κειμενα μου αναφερομαι στα αγωνιστικα, και οχι τοσο στα διοικητικα. [εξαιτιας των οποιων δημιουργουνται οι οποιες "κλικες", "σεκτες", "κονκλαβια" κλπ]. κατα καιρους εχω θριαμβολογησει υπερ των παυλου-θαναση [αδικα ρε σεις;]και εχω επικρινει την τακτικη τζιγκεροσαρμά [αδικα ρε σεις;] αλλα μεχρι εκει. δεν θα πλακωθουμε μεταξυ μας, τουλαχιστον εγω δεν θα το κανω. διαβαζω το blog απο τα τελη του 2006 [ειχε αλλωστει δημιουργηθει με αφορμη το σιριαλ της ανανεωσης του παπ] και εχω γραψει παλιοτερα με nicks "δεν τρωμε κοτοπουλο με ρυζι" και "δεν τρωμε τζιγκεροσαρμά", στα προτυπα του απολαυστικου "δεν τρωμε αλλο κουτοχορτο". θα συνεχιζω να διαβαζω το blog και θα γραφω οποτε εχω κατι αξιο κατα την γνωμη μου να αναφερω. το υφος μου δεν ειναι προκλητικο, ουτε "συμμαχικο" ουτε "διχαστικο". elvis is dead but rock is alive and well! :)

EVIL ELVIS είπε...

tzony,

"πόσο επέμενε ο καψερός (=γιατί κανείς δεν τον άκουγε!) να παίζουμε με τη μπάλα ΚΑΤΩ! Και φυσικά πόσο ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΙΚΙΟ είχε!"


πραγματι, τις δηλωσεις αυτες τις ειχε κανει λιγο πριν φυγει απο την ομαδα, και ειχε συμπληρωσει οτι "εγω αγαπω τον ΠΑΟ, ενω ο πεσειρο σε 15 μερες θα εχει φυγει"

Πανάθας είπε...

Χάρη.....ε συγνώμη Τζόνυ τι είναι καλύτερο? Να είσαι μαλακισμένος ή μαλακισμένη?

:-)))

Είπαμε, παντού υπάρχει ένας αρχι. Τον τίτλο τον κέρδισες με την αξία σου. Να ορίσουμε μέρα για την απονομή μένει. Πότε σε βολεύει?

:-))

Πανάθας είπε...

Evil, δεν καταλαβαίνω με ποιο σκεπτικό δε θέλουμε στην ομάδα Αλάνι - Γιούρκα και θέλουμε τον κουτσό και "τελειωμένο" Έκι?

Δε θέλω Έκι με τίποτα. Παίκτης με πολύ καλή πάσα αλλά εκτός σύγχρονου ποδοσφαιρικού ρυθμού. Αργός, με πήλινα πόδια και χωρίς ανασταλτικές ικανότητες.

Πανάθας είπε...

Evil, μην περιμένεις πολλά πράγματα από τον Τεν Κάτε. Πόσες φορές πρέπει να πούμε ότι ο άνθρωπος είναι ΒΟΗΘΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ? Ότι έκανε πέρυσι, θα πράξει και φέτος. ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ. Μια ομάδα χωρίς αρχή, μέση και τέλος.

Για να σου δώσω να καταλάβεις. Πως από Λούσιο πήραμε το Σουηδικό ανέκδοτο Μπίερσμιρ? Έτσι και από προπονητή αξίας πήρες Τεν Κάτε. Απλά σε "ξεγέλασε" η περυσινή "προοπτική" της ομάδας και πίστεψες ότι η επιλογή προπονητή ήταν από το "πάνω ράφι". ΟΧΙ φίλε μου. Ο Αντωνίου είχε εντολές από Βαρδή να μη ξοδέψει πολλά σε προπονητή. Επέλεξε λοιπόν τον πιο φτηνό. Its too simple.

EVIL ELVIS είπε...

φιλε παναθα,

δεν εγραψα πουθενα οτι δεν θελω αλανι, απεναντιας ειναι απο τους καλυτερους στην ευρωπη στην θεση του και προσωπικα τον θελω στην 11αδα, οχι μονο στην ομαδα! αλλα για γιουρκα επιμενω φιλε! :)
και οχι φυσικα για να στη σπασω, αν ειναι δυνατον, την γνωμη μου απλα λεω.

οσο για τον εκι, απλα εθεσα ενα ερωτημα για να πει οποιος θελει την γνωμη του + να ξεφυγουμε λιγο απο τις μεταξυ μας "κοντρες"...στα κειμενα μου τον εκθειαζω αλλα καταληγω στο οτι περισσοτερο βραχνας θα ηταν παρα χρησιμος στην ομαδα...συμφωνω με την παρατηρηση σου, οτι ανασταλτικα δεν κανει...καλα που το ανεφερες! ο 10κατε ουτως ή αλλως εδιωξε τον ιβ επειδη ειναι αργος και δεν μαρκαρει, παρα την ποιοτητα του. κριμα για τον ιδιο τον ιβ, γιατι ξερει πολυ μπαλα, αλλα το συγχρονο ποδοσφαιρο απαιτει πολυ περισσοτερα απο αυτο...

EVIL ELVIS είπε...

φιλε παναθα,

"Σουηδικό ανέκδοτο Μπίερσμιρ"


ας μην προβουμε τοσο βιαστικα σε χαρακτηρισμους, ειδικα για ενα παικτη που ερχεται με πολυ καλες συστασεις [και απο ρενε - βαζεχα] και ειναι αρχηγος της σουηδιας u21.
εκτος κι αν τον συγκρινεις με την ετοιμη λυση μελμπεργκ. εδω θα συμφωνησω. και ας πω κατι σχετικο με μελμπεργκ, χωρις φυσικα να απευθυνομαι σ' εσενα: δεν κανει καλο σε εμας τους ιδιους να απαξιωνουμε παικτες του γαυρου. καποιοι χαρακτηριζουν τον galeti "παικτη ημιχρονου" , τον dudu "μετριο", καθως επισης και τον μελμπεργκ "υπερεκτιμημενο". αν θελουν καποιοι να βλεπουν μεσα απο πρασινα γυαλια -παλια αγαπημενη εκφραση του blog, ετσι square? :)- ας το κανουν, αλλα μην τρελαθουμε κιολας. οχι επειδη παιζουν στο γαυρο να τους βγαλουμε αμπαλους. και οι 3 που ανεφερα ειναι παι-κτα-ρα-δες. και μπορουν ανετα να αγωνιστουν και σε μεγαλους ευρωπαικους συλλογους.

Πανάθας είπε...

Evil, δεν πιστεύω κανέναν τους πλέον (για τον Μπίερσμιρ). Όταν ακούς ονόματα μεγάλα και σου έρχεται ένα 22χρονο ταλέντο!!!! από τη Σουηδία γελάω. Μπορεί να βγει καλός δε λέω. Αλλά ακόμη δεν είναι, μην τρελαθούμε κιόλας. Συμφωνώ για τους παίκτες του ΟΣΦΠ και θα προσθέσω και τους Νικοπολίδη, Τοροσίδη, Ντιόγκο, Λεντέσμα.

Πανάθας είπε...

Και ενώ αδελφές και παλικάρια έγιναν μαλιά κουβάρια και επειδή η ζωή μας δεν είναι μόνο μπάλα, διαβάστε και αυτό:

«Μέλη της Χρυσής Αυγής συγκεντρώθηκαν στην Πλατεία Αττικής στις 7.30μμ και ομάδα που φορούσε κράνη επιτέθηκε με τυφλό μίσος κρατώντας ξύλα ενάντια σε κάθε μετανάστη και μετανάστρια που έβρισκε μπροστά της, παιδιά, γυναίκες ηλικιωμένους κάθε εθνικότητας»."

Αυτά είναι.

:-(

Πανάθας είπε...

Συγνώμη ξέχασα. Στην Πάτρα όλα αυτά ενώ λίγες μέρες πριν δυνάμεις της αστυηνομίας είχαν γκρεμίσει τα πρόχειρα καταλύματα των σύγχρονων "αθλίων".

Ο φασισμός "δένει κουτί" με την αστυνομοκρατία που "περνάει" η κυβέρνηση.

Και όλα αυτά συμβαίνουν την ίδια ώρα που το έθνος προσκυνά σώβρακα κα φανέλες που λέει και ο Τζιμάρας.

EVIL ELVIS είπε...

φιλε παναθα,

για το γεγονος με ενημερωσε κολλητος φιλος που μενει στην πατρα και πραγματικα εφριξα. ποσο πισω ειμαστε σαν χωρα, κυριως σε μυαλα και νοοτροπια; ποσο πιο πανω θα δουμε να ανεβαινουν τα ποσοστα του καρατζαφερη; ως ποτε θα κανει κουμαντο η δεξια;

στα ερωτηματα μου ερχεται και κολλαει τελεια το κειμενο σου φιλε παναθα για τους κοινωνικους αγωνες κλπ. αλλα οι νεοελληνες θελουν να εχουν την φραπεδαρα, φαι στο τραπεζι και για τα αλλα "ελα μωρε, δεν γαμεις, ποιος τρεχει να 'ουμε"

Ανώνυμος είπε...

"Χάρη.....ε συγνώμη Τζόνυ"

Πανάθα,
με μπερδεύεις με κάποιον άλλον! Κούλαρε, απόλαυσε τις πλάκες και μη παρασέρνεσαι από το παιδί με την ηλίαση και τις παραισθήσεις.

Αυτό που έγινε στην Πάτρα, δυστυχώς αποτελεί συνέχεια πρόσφατων προηγούμενων ακροδεξιών και ναζιστικών προκλήσεων σ' αυτή την πόλη. Ξεθαρρέψανε τα θρασύδειλα γιουσουφάκια των ΜΑΤ...

Πανάθας είπε...

Evil και Τζόνυ έτσι είναι ΔΥΣΤΥΧΩΣ. Δυστυχώς.

Παιδιά ανησυχώ και θλίβομαι με αυτές τις εξελίξεις.

Συμμετέχω σε πολλά πολιτικά blogs και forum και έχει "γεμίσει ο τόπος" από φασισταριό κάθε είδους. Μιάσματα με avatar κάποιον αρχαίο έλληνα και μότο κάποιο αρχαίο ρητό. Παλιά διαφωνούσα με νεοδημοκράτες και πασοκτζήδες τώρα ΜΟΝΟ με δαύτους. Εντωμεταξύ μετά από 400 χρόνια σκλαβιάς ανάθεμα αν ξέρουμε ποιός από εμάς είναι απόγονος των αρχαίων ελλήνων (δε με απασχολεί απλώς το αναφέρω επειδή αυτοί το προτάσσουν με κάθε ευκαιρία). Είναι σημάδια των καιρών?

Ο καιρός γαρ εγγύς. Αγοράστεεεεεεεεε. :-)

EVIL ELVIS είπε...

πολυ σωστα τα λες παναθα. επι τη ευκαιρια, μπορεις να κανεις παραπομπτη σε καποιο link για τα blog που αναφερεις;

EVIL ELVIS είπε...

παραπομπτη = παραπομπη

Πανάθας είπε...

Evil αν θες στείλε μου mail στο pavlotheeparetinpae@gmail.com :-)) και θα σου πω (θα σου δώσω και το κανονικό μου mail). Δεν το κάνω δημόσια γιατί δε θα αντέξω να τα βάζω με εθνικόφρονες από τη μια και αφηνιασμένους βάζελους από την άλλη. :-)

Συμμετέχω με άλλο nick φυσικά :-))

EVIL ELVIS είπε...

φιλε παναθα,

οκ! :)

dimitris t. είπε...

Ο εκι έχει κάνει καλή χρονιά φετος, 32 συμμετοχές και 4 γκολ. ο χαρακτήρας του πιστευω πως οντως αρνητικο, αλλα ο 10κατε εχει δειξει πως δεν μασαει απο βεντετες. περισσοτερο δεν θελω να παει στην αεκ, παρα θελω να ερθει σε εμας.

Πανάθας είπε...

Evil "τσέκαρε" το mail σου? ;-)

Βρε συ Δημήτρη αν είναι να μας φέρουνε τον κουτσό Έκι, προτιμώ τον Μπορέλι. Ειλικρινά σου μιλάω.

Σοβαρευτείτε. Μας διαβάζουν και μικρά και χαζά παιδιά.

:-)

squarelogic είπε...

Ζουκ και Πανάθα,

δεν κάθομαι όλη μέρα πάνω απ το pc να κάνω την αστυνομία του μπλογκ.Ειδικά τα θερινά Σ/Κ όποτε μπορώ την κάνω.Πράγματι τα παιδιά που ξεκίνησαν αυτή την προσπάθεια έχουν αποστασιοποιηθεί,αλλά φυσικά δεν έχω τον χρόνο να σηκώσω μόνος μου όλο το βαρος.
Τώρα για τις ιντερνετικές αλληλοπροκλήσεις σας,ύβρεις και λεονταρισμούς τι να πω?
Γνώμη μου είναι οτι μπαίνεται εδώ γιατί γουστάρατε το επίπεδο,την..επίπλωση,την θέα...
Αν το απαξιώσετε αποπατώντας εδώ μέσα και εσείς θα χάσετε...
Μερικοί-μερικοί ξεχνούν ν'ανανεώσουν τις συνταγές για τα χάπια τους και ξεσπούν κάθε τόσο σε ακατανόητης έντασης προκλήσεις.
Ε,αγνοήστε τους...τους έχουμε μάθει πια.

Αυτά,και μάλλον κάπου εδώ θα σας χαιρετήσω καθώς από Παρασκευή φεύγω...για θερινή προετοιμασία!

Pappas10 είπε...

Πανάθα,

Κατ' αρχάς δεν "σκύβω" όπως νομίζεις, αντιθέτως θα έλεγα πως παραείμαι δραστήριος. Δεν ξέρω τι κάνεις εσύ αλλά "καναπές" δεν υπήρξα ποτέ μου.

Χαλάρωσε λοιπόν... μην μπλέκεις την Βούρτσα με την ... Χτένα. Δεν με ξέρεις.

Πέραν τούτου, το να στηρίζω την διοίκηση της ομάδας μου και την ομάδα μου αυτή καθεαυτή είναι θέμα ΑΡΧΗΣ. Δικαίωμα σου να πιστεύεις ότι ξέρεις περισότερα, δικαίωμα μου να θεωρώ ότι η διοίκηση θέλει το καλό του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ τόσο όσο εσύ κι εγώ.

Σε ρώτησα κάτι και δεν απάντησες... ξέρεις τι ποσοστό επί των εσόδων της ομάδας έχουν τα διαρκείας;

Τα φιλικά είναι για τον προπονητή. Πολλοί έχουν εκτεθεί πολλές φορές από τα φιλικά. Δεν προσφέρονται για συμπεράσματα. Αν δηλαδή ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ αποκλείσει την Σπάρτα θα πεις ότι είσαι μαλάκας και ο Τεν Κάτε προπονηταράς; Όχι βέβαια...

Θυμίσου και την ομάδα του Γκμόχ το 84 και τα φιλικά της...

Για εμένα και την μπάλα που αντιλαμβάνομαι, μόνο ένας ΕΚΙ μας λείπει. Δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι ο ίδιος ο Έκι αλλά ένας παίκτης με το ποδοσφαιρικό του στυλ είναι ό,τι χρειάζεται αυτή τη στιγμή ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. Κατά τη γνώμη μου πάντα. Προσωπικά, έχω τρελή "καψούρα" με τον παίχτη και θα τον ήθελα πίσω.

Μήπως διάβασες την συνέντευξη του Παυλάρα εχθές - εγώ διάβασα την αναδημοσίευση από το "Ντέρμπυ" - στην "Καθημερινή" νομίζω;;; Είδες τι είπε για το γήπεδο;

Τα φασιστάκια στην Πάτρα έχουν παράδοση... θυμήσου και την Δολοφονία Τεμπονέρα. Δυστυχώς το "αυγό του φιδιού" εκολάφθηκε με χαρακτηριστική ευκολία... κι αυτό γιατί οι "προοδευτικές δυνάμεις" κοιμόντουσταν τον ύπνο του δικαίου κλεισμένες αυτιστικά μέσα στις ιδεολογικές και κοινωνικές τους αγκυλώσεις. "Πολυπολιτισμικότητα" και λοιπές ΣΥΝΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ έκαναν τους Έλληνες ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΑΝΟΧΥΡΩΤΟΥΣ απέναντι στο θέμα "μετανάστευση" αλλά και ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΕΝΗΜΕΡΩΤΟΥΣ.

Φάε τώρα τον Καρατζαφύρερ με 8% και ας ελπίσουμε ότι ο "Θεός της Ελλάδας" θα βάλει το χέρι του γιατί τα πράγματα είναι αβαβά. Πάντως το 80 ο Βαρινογιάννης είχε διαλύσει την ΝΟΠΟ σε μία νύχτα. :) :) :)

Αυτά... τώρα με τις ζέστες έχουμε θέματα με τον μπέμπη γιατί πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με το air-conditioning. Το παλεύουμε πάντως.

Μη μου ζητάς άμεσες απαντήσεις γιατί συχνάκις δεν προλαβαίνω.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης Χαζομπαμπάς.

Πανάθας είπε...

@squarelogic: "Ζουκ και Πανάθα,"

Εμένα τι με αναφέρεις? Δε φώναξα τον "μπαμπά" μου να κάνει "ντα" κανέναν.

Αν με αναφέρεις όμως για να με "μαλώσεις" αναλαμβάνω τις ευθύνες μου αλλά θεωρώ την κριτική σου επιλεκτική γιατί λίγες μέρες φίλος του blog από το Β. Ελλάδα δέχθηκε ανήθικη επίθεση και δεν πήρες θέση. Ξέρω, ξέρω, δεν είσαι χωροφύλακας απλά είσαι και εσύ μέλος της κοινωνίας μας. ;-)

Κλείνω, λέγοντας σου ότι άλλο να θεωρώ μαλάκες όσους πήραν διαρκείας (σόρυ Zouk) και άλλο να βρίζω οικογένειες. Έχει διαφορά δε νομίζεις?

Αλλά ξέχασα. Είσαι μέλος της νεοελληνικής κοινωνίας και εσύ. ;-)

Πάμε παρακάτω όμως.

Έχουμε κάνει "δίκες" Πανάθα και Ξανθιώτη εδώ μέσα ουκ ολίγες φορές (και τις δύο φορές πρωταγωνιστής ήταν το ίδιο πρόσωπο, του οποίου το όνομα "φοβάσαι" να αναφέρεις άγνωστο για ποιό λόγο αν και μπορώ να υποθέσω - δεν με ενδιαφέρει ειλικρινά).

Κανέναν δεν ενδιαφέρουν τα "προσωπικά" μας.

Εδώ μπαίνουμε για να συζητήσουμε για την ομάδα μας. Να πανηγυρισουμε αλλά ΚΑΙ να ασκήσουμε κριτική (το αναφέρω γιατί ΚΑΠΟΙΟΙ το ξεχνούν αυτό).

Πολύ φιλικά όσα έγραψα.

Πανάθας είπε...

" Κατ' αρχάς δεν "σκύβω" όπως νομίζεις, αντιθέτως θα έλεγα πως παραείμαι δραστήριος. Δεν ξέρω τι κάνεις εσύ αλλά "καναπές" δεν υπήρξα ποτέ μου.
"


Μιχάλη δε με αφορά τι κάνεις ειλικρινά. Με «αφορά» στο βαθμό που αυτό αποτελεί εμπόδιο στα όνειρα μου. Καταλαβαίνεις τι εννοώ. Και δεν αναφέρομαι μόνο στο ποδόσφαιρο. Ευτυχώς που δεν είσαι και δεξιός φίλε.

" Χαλάρωσε λοιπόν... μην μπλέκεις την Βούρτσα με την ... Χτένα. Δεν με ξέρεις."

ΟΚ!!!! Χαλαρώνω.

" Πέραν τούτου, το να στηρίζω την διοίκηση της ομάδας μου και την ομάδα μου αυτή καθεαυτή είναι θέμα ΑΡΧΗΣ. Δικαίωμα σου να πιστεύεις ότι ξέρεις περισότερα, δικαίωμα μου να θεωρώ ότι η διοίκηση θέλει το καλό του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ τόσο όσο εσύ κι εγώ."

Σε παρομοιάζω με τους πιστούς που πιστεύουν στη θρησκεία αλλά και στην εκκλησία. Εγώ αντίθετα είμαι από τους απογοητευμένους πιστούς. Πιστεύω μεν αλλά δεν πατάω στην «εκκλησία» και με την πρώτη ευκαιρία τους βρίζω. Δεν έχει καμία σχέση η ιδέα του Παναθηναϊκού, το έμβλημα του, ο ύμνος του, αυτό που εμείς αγαπάμε, με τα καπιταλιστικά γουρούνια που εκμεταλλεύονται τα όνειρα μας. Λυπάμαι που τους στηρίζεις ειλικρινά. Λυπάμαι που δε βλέπεις την κοροϊδία που τελείται μπροστά μας. Λυπάμαι που τόσο χρόνια δεν άσκησες κριτική στον Τζίγγερ και που δε θέλησες να ξεκουμπιστεί από την ομάδα. Λυπάμαι που αγοράζεις αυτή την κωλοφυλάδα που δίχασε τον κόσμο του ΠΑΟ. Λυπάμαι που δε βλέπεις ότι η φετινή ομάδα ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ και είναι μεν καλή για το κωλοελληνικό πρωτάθλημα (που σου εγγυώμαι ότι θα το πάρει) αλλά δεν είναι τόσο καλή όσο ονειρευόμαστε. Για μένα είσαι «εχθρός» του ΠΑΟ και όχι φίλος.

" Σε ρώτησα κάτι και δεν απάντησες... ξέρεις τι ποσοστό επί των εσόδων της ομάδας έχουν τα διαρκείας; "

Δε ξέρω για πες μου. Οι μπαοκτζήδες που τρέχουν και αγοράζουν διαρκείας δεν ενισχύουν την ομάδα τους θέλεις να μου πεις? Δεν είναι μια επιβράβευση των κινήσεων μιας ομάδας τα διαρκείας? Όταν μια ομάδα είναι έτοιμη κατά τα 6/11 ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ να την επιβραβεύσεις? (σόρυ Zouk).

Πανάθας είπε...

"Τα φιλικά είναι για τον προπονητή. Πολλοί έχουν εκτεθεί πολλές φορές από τα φιλικά. Δεν προσφέρονται για συμπεράσματα. Αν δηλαδή ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ αποκλείσει την Σπάρτα θα πεις ότι είσαι μαλάκας και ο Τεν Κάτε προπονηταράς; Όχι βέβαια...Θυμίσου και την ομάδα του Γκμόχ το 84 και τα φιλικά της... "

Δεν κατάλαβα το παράδειγμα με τη Σπάρτα. Δεν τη θεωρώ καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟ και κατά πάσα πιθανότητα θα την περάσουμε. Εγώ απλώς ευχήθηκα να ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ και εξήγησα το γιατί.

" Για εμένα και την μπάλα που αντιλαμβάνομαι, μόνο ένας ΕΚΙ μας λείπει. Δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι ο ίδιος ο Έκι αλλά ένας παίκτης με το ποδοσφαιρικό του στυλ είναι ό,τι χρειάζεται αυτή τη στιγμή ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. Κατά τη γνώμη μου πάντα. Προσωπικά, έχω τρελή "καψούρα" με τον παίχτη και θα τον ήθελα πίσω.
"


Μιχάλη σε δικαιολογώ μόνο και μόνο επειδή δεν έχει πάει διακοπές. Εγώ λέω να φέρουμε και Ζουτάουτας – Μάριτς που σε είχε πείσει ο μαλάκας ο Γκότζος ότι κρατούσαν το κέντρο του ΠΑΟ στο νταμπλ. Όπως σε έπεισε ότι δεν ήταν καλοί παίκτες ο Καραγκούνης, ο Σειταρίδης, ο Νικοπολίδης, ο Κυργιάκος, ο Μπασινάς, ο Κωνσταντίνου κλπ μόνο και μόνο επειδή τα συμβόλαια τους ήταν ακριβά και ήθελε να τους αντκαταστήσει με παικταράδες σαν και αυτούς που έφερε τα επόμενα χρόνια. Αλλά εσύ εκεί – μυστηριωδώς – ΠΑΟ και τα μυαλά στα κάγκελα. Στο είπα. Άλλο ΠΑΟ και άλλο η διοίκηση του.

" Μήπως διάβασες την συνέντευξη του Παυλάρα εχθές - εγώ διάβασα την αναδημοσίευση από το "Ντέρμπυ" - στην "Καθημερινή" νομίζω;;; Είδες τι είπε για το γήπεδο;"

Δεν με ενδιαφέρει τι μαλακία λένε πλέον οι σύμμαχοι του Βαρδινογιάννη. Εγώ ξέρω φίλε ότι εσύ πρόκρινες λύση αλά Κόκκαλη. Και είδες τώρα που ο Μαρινάκης ζήτησε την ΠΑΕ και αποδείχθηκε ότι το Καραισκάκη ανήκει στον Κόκκαλη. Τσάμπα οι μαχαιριές στον Συρίγο που έλεγε το ίδιο πράγμα. Τις μαχαιριές τις είχε φάει από κάτι φανατικούς σαν και εσένα που δε μπορούν να δεχθούν το αυτονόητο. ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΛΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΓΗΠΕΔΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΝΗΚΕ ΣΤΟΝ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ.

" Τα φασιστάκια στην Πάτρα έχουν παράδοση... θυμήσου και την Δολοφονία Τεμπονέρα. Δυστυχώς το "αυγό του φιδιού" εκολάφθηκε με χαρακτηριστική ευκολία... κι αυτό γιατί οι "προοδευτικές δυνάμεις" κοιμόντουσταν τον ύπνο του δικαίου κλεισμένες αυτιστικά μέσα στις ιδεολογικές και κοινωνικές τους αγκυλώσεις. "Πολυπολιτισμικότητα" και λοιπές ΣΥΝΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ έκαναν τους Έλληνες ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΑΝΟΧΥΡΩΤΟΥΣ απέναντι στο θέμα "μετανάστευση" αλλά και ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΕΝΗΜΕΡΩΤΟΥΣ.

Φάε τώρα τον Καρατζαφύρερ με 8% και ας ελπίσουμε ότι ο "Θεός της Ελλάδας" θα βάλει το χέρι του γιατί τα πράγματα είναι αβαβά. Πάντως το 80 ο Βαρινογιάννης είχε διαλύσει την ΝΟΠΟ σε μία νύχτα. :) :) :)
"


Χαχαχαχα (γελάω που μου ενέμπλεξες τον Βαρδινογιάννη και πάλι. Τότε – σου θυμίζω – είχε διαλύσει τους συνδέσμους γιατί δεν άντεχε την έντονη κριτική που του ασκούσαν. Βλέπεις αυτοί που ήταν εκτός συνδέσμων ήταν κάτι τελειωμένα πρόβατα σαν τον Zouk). Πάντως – στα σοβαρά τώρα – τα πράγματα είναι Α-ΝΗ-ΣΥ-ΧΗ-ΤΙ-ΚΟ-ΤΑ-ΤΑ. Συμφωνώ ότι η Πάτρα έχει φασιστική παράδοση αν και δεν το θεωρώ ντόπιο φαινόμενο. Προφανώς εκεί έγινε ότι έγινε για «γεωπολιτικούς» λόγους.

" Αυτά... τώρα με τις ζέστες έχουμε θέματα με τον μπέμπη γιατί πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με το air-conditioning. Το παλεύουμε πάντως."

Έχεις δίκιο και εμάς μας ενημέρωσε ο παιδίατρος σχετικά (σε συνδυασμό με τη νέα γρίππη δε λες?). Δε χρειάζεται πανικός αλλά ενημέρωση και πράξη. ΟΠΩΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΞΑΛΛΟΥ.

Να μου φιλήσεις τον Μπέμπη.

"Μη μου ζητάς άμεσες απαντήσεις γιατί συχνάκις δεν προλαβαίνω."

Δε σου ζητάω τίποτα. Να μου απαντάς όποτε θες και αν θες και σε όποιο τόνο θες σε παρακαλώ γιατί δε μπορώ τις soft καταστάσεις. ;-)

zouk είπε...

Φιλε Παναθα ζητω συγνωμη για την βρισια μου,αλλα δεν εχεις ορια ορισμενες φορες.Ισως δεν εχω και εγω ομως.

Απο εκει και περα μπορεις να λες οτι θες για τα διαρκειας δεν θα ξανασχοληθω.Και οτι αλλο να πεις βασικα.

Squarelogic εχεις δικιο,καλη υπομονη και καλες διακοπες φιλε.Σου ευχομαι τα καλυτερα.

Καλα να περνατε ολοι.

Υγ.Φιλε Ξανθιωτη δεν με νοιαζει τι ομαδα εισαι αλλα επεσες σε ενα φαουλ.Εγραψες κατι για τον μεροκαματιαρη ανθρωπο.Αν πιστευεις οτι καποιος που βγαζει περισσοτερα λεφτα ειναι κατι παραπανω απο καποιον αλλο,τοτε λυπαμαι.Το οτι ειχα δικιά μου επιχειρηση δεν με εκανε ποτε κατι περισσοτερο απο καποιον αλλο,αλλωστε εχει ο καιρος γυρισματα και δεν ξερεις τι μπορει να τυχει στον καθενα.

Ξανθιώτης είπε...

Αγαπητέ Ζουκ, προφανώς είμαι Παναθηναϊκός. Αλλιώς δεν θα έχανα το χρόνο μου εδώ. Και κυρίως, δεν θα διαμαρτυρόμουν για τον Τζίγγερ! Ο Τζίγγερ είναι η χαρά των οπαδών όλων των άλλων ομάδων!!! Μόνο στους Παναθηναϊκούς φέρνει θλίψη, όλοι οι άλλοι κάνουν πάρτυ!

Όσο για τους μεροκαματιάρηδες, μάλλον υπάρχει παρανόηση. Αυτό που εννοώ είναι ότι αντιπαθώ περισσότερο τον εκδότη του Ντέρμπι που γλύφει τα αφεντικά (ο οποίος και χοντρά λεφτά βγάζει και μούρη πουλάει) παρά τον απλό ανώνυμο συντάκτη που για 700 ευρώ τον μήνα λιβανίζει κάθε μέρα τα αφεντικά. Φταίει βέβαια και αυτός που κάνει αυτή τη δουλειά και γράφει ψέματα και συκοφαντίες, δεν λέω ότι δεν φταίει, αλλά περισσότερο φταίνε αυτοί που τον πληρώνουν για να το κάνει αυτό.

Ξανθιώτης είπε...

Και για να ξεμπερδεύουμε και με τις σαχλαμάρες "τι ομάδα είσαι": ως Ξανθιώτης, σαφώς και συμπαθώ και την Ξάνθη! Την οποία σε πολλά τη θεωρώ υπόδειγμα.

Και για να το κάνω πιο χοντρό (Τζόνι, βγάλε το τεφτέρι και σημείωνε): Αν είχα σούπερ μαγικές δυνάμεις και μπορούσα να καθορίσω τον πρωταθλητή για το 2010, μεταξύ του ΠΑΟ και της Ξάνθης θα διάλεγα την Ξάνθη!

(Τζόνι το βάζω και σε χωριστή παράγραφο για εύκολο copy-paste!)

Για τον απλούστατο λόγο ότι, στην Ελλάδα που ζούμε, ούτε με βουντού δεν θα πάρει ποτέ η Ξάνθη πρωτάθλημα. Πολύ πιο πιθανό είναι να κερδίσει η Ελλάδα το επόμενο μουντιάλ!

Και για να πω την αλήθεια, αν δεν είχα αυτή τη δυνατότητα να διαλέξω Ξάνθη, θα διάλεγα να πάρει πρωτάθλημα ο Πανιώνιος, η Καλαμαριά, η Καβάλα, ο Αστέρας ή όποιος άλλος τέλος πάντων, εκτός από ΠΟΚ-ΠΑΟΚ-ΑΡΗ. Αυτό όμως στην Ελλάδα απαγορεύεται από το Σύνταγμα!

Ενώ για τον Παναθηναϊκό δεν περιμένω μαγικά για να πάρει το επόμενο πρωτάθλημα! ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ! Το απαιτώ από τον Τζίγγερ που το παίζει σοβαρός ενώ έχει αποτύχει σε όλα. Το απαιτώ από αυτούς που έλεγαν για Αμπράμοβιτς και μου έφεραν τον Μελίση. Το απαιτώ από την οικογένεια που μας δουλεύει 15 χρόνια τώρα (δεν πάω πιο παλιά). Το απαιτώ από τους ανίκανους της διοίκησης που κάθε χρονιά τσεπώνουν λεφτά από το Τσ. Λιγκ και τον ΟΠΑΠ, και κάνουν μόνο μια μεταγραφή πολυτελείας για να πουλήσουν διαρκείας σε μας που μας θεωρούν βλάκες που δεν καταλαβαίνουμε ότι μας δουλεύουν συνεχώς. Με όλους αυτούς η δική υπομονή έχει πια εξαντληθεί!

Ανώνυμος είπε...

TOY ΠΑΝΑΘΑ ΟΙ ΔΙΚΕΣ
ΘΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΤΩΝ ΤΣΑΤΣΩΝ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ!

:-))

Σιγά ρε Παναθάκο οσιομάρτυρα,

που σε δικάσανε κιόλας στο blog! Και που να σε περνάγανε και καμιά βόλτα από Μπουμπουλίνας δηλαδή!

:-ppp

Πήγαινε στον αγαπούλη σου "απ' το Βορρά", που λες, ...

- btw συγκινήθηκα απ' το πώς έβαλες τα στήθια σου μπροστά για να τον υπερασπιστείς από τις ανήθικες επιθέσεις του ακατανόμαστου γκοτζαλακίου -

... να σου δώσει τίποτα διαρκείας της Skoda Ξάνθη!

Ξέρει αυτός...

Και περνώντας από Θων, ρίχτε παρέα και καμιά ειρηνική συγκέντρωση έξω απ' τα γραφεία της ΠΑΕ, να μη μένετε κι ... απροπόνητοι, έτσι;

:-)))

Αχαχούχααα τι θ' ακούσω τώρα!!!

:-)))))))))

Σοβαρά τώρα: πώς σού φάνηκε σήμερα η ομάδα; Τελικά γιατί διάολε ψάχνανε σέντερ μπακ αφού έχουμε και μάλιστα κλάσης, τον ΣΙΜΑΟ;

---

Οπαδέ της Skoda Ξάνθη,

ευχαριστώ για τη διευκόλυνση του copy-paste. Είσαι πολύ γλυκός.

Δεν χρειαζόταν πάντως να το κάνεις πιο χοντρό: ήταν γνωστό σε όλους - εκτός ... έναν - ποια ομάδα έχεις στην καρδιά σου και ποια στα παπάρια σου.

Με την ευκαιρία, για λύσε μου μια απορία:

Γιατί ο Προεδρός σας ο Πανόπουλος ήταν ο ΜΟΝΟΣ, μαζί με τον Πράχτορα, που έσπασε την ιδρυτική συμφωνία της Super League για τα τηλεοπτικά;

Είναι πράγματι ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ του Θείου, όπως λέμε εμείς οι κακοί παναθηναϊκοί;

Πανάθας είπε...

Τζόνυ ξέφυγες. Σειρά μου για "παρατήρηση". Δε θα σχολιάσω φυσικά σαχλαμάρες. Χρειάζεσαι διακοπές ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ.

Zouk δε σε συγχωρώ γιατί έβρισες την οικογένεια μου. Πάμε παρακάτω όμως γιατί ο "σκληρός" Τουρτούρας δεν αντέχει τα "ζουμιά".

:-)

Σήμερα η ομάδα ήταν καλή ανασταλτικά και δε βλεπόταν επιθετικά. Αν έχει αυτή την ανάπτυξη θα έχει πρόβλημα (και πάλι) με τις κλειστές άμυνες. Μας λείπουν ακραίοι παίκτες, ικανοί στο ένας εναντίον ενός καθώς και ένα "δεκάρι". Ο Λέτο ξέρει μπάλα αλλά την "ταλαιπωρεί" πολύ. Α και προτιμώ Τζόρβα στο τέρμα από Γκαφίνοβιτς.

Αυτά.

Καλό βράδυ.

Πανάθας είπε...

δευτερολογώ:

Που'ναι ο Μάτος οεο?

:-(

Ανώνυμος είπε...

THE ODD COUPLE:

Ο ένας θα 'θελε, λέει, να έχει μαγικές δυνάμεις για να πάρει το πρωτάθλημα η Skoda Ξάνθη κι όχι ο Παναθηναϊκός ...

... ο άλλος εύχεται, λέει, να μάς γμσει η Σπάρτα Πράγας στο Champions' League ...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΛΕΟΣ, ΜΗΝ ΤΟΝ ... ΑΓΑΠΑΤΕ ΠΙΑ ΤΟΟΟΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΑΣΕΤΕ!!!

:-)))

Πανάθα,

ο Λέτο είναι μάνα στο ένας μ' έναν κι ο Γκάμπριελ νομίζω πως δεν είναι άσχετος επ' αυτού. Για μένα αν κάτι πραγματικά λείπει, αυτό είναι το 10άρι.

Όσο για τον Μάτος, δυστυχώς ο ΤενΚάτε τον έχει φαίνεται στη μαύρη λίστα και πολύ φοβάμαι ότι το παλικάρι θα την κάνει σιγά-σιγά για άλλα μέρη.

Pappas10 είπε...

Πανάθα,

Το παράδειγμα με την Σπάρτα απλά δίνεται για να σου εξηγήσω ότι είναι λάθος να κρίνεις την ομάδα από τα φιλικά μιας και τα επίσημα μετράνε. Δεν είναι όλα τα παιχνίδια ίδια.

Δεν χρειάστηκε να με πείσει κανένας Γκόντζος για την αξία κάποιων παικτών. Ήμουν στο γήπεδο και τους έβλεπα... εσύ μπορείς να ισχυριστείς το ίδιο; Γιατί από τους δύο μας, άλλος αναπαράγει "κοινές" δημοσιογραφικές θέσεις ως επί τω πλείστω... όχι εγώ. Η μοναδική περίπτωση να μη σου αρέσει ο - πριν τον τραυματισμό του - Έκι είναι να νομίζεις ότι η μπάλα είναι τετράγωνη ρε Δημήτρη... ο Άνθρωπος ήταν παιχταράς.

Ο Μάριτς και ο Ζουτάουτας πήραν Νταμπλ... σ' αρέσει δεν σ' αρέσει αυτή είναι η πραγματικότητα. Και ο Σεϊταρίδης ήταν σ' εκείνη την ομάδα αλλά έχει να παίξει μπάλα 2 χρόνια πλέον...

Κανονικά το να με συγκρίνεις με αυτούς τους έμισθους που μαχαίρωσαν τον Συρίγο σηκώνει τρελό μπινελίκι... την προσπερνάω όμως την μαλακία σου και σου λέω πως "Λύση Κρόκους" δεν πρότεινα ποτέ. Το ότι οι Γιαννακόπουλοι ΔΕΝ προασπίστηκαν τα συμφέροντα κανενός Ερασιτέχνη αλλά της ΚΑΕ, φαίνεται και από το γεγονός ότι υπέγραψαν μόλις ο Τζίγγερ δέχτηκε να χτιστεί το γήπεδο του μπάσκετ με έξοδα της ΓΗΠΕΛ και "απέδωσε" στον Ερασιτέχνη τον ΣΚΕΛΕΤΟ των εγκαταστάσεων.

Α... και φυσικά ΠΟΤΕ ο Βαρδινογιάννης δεν σύστησε εταιρία "Γήπεδο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Α.Ε." έτσι; Η ΓΗΠΕΛ είναι η εταιρία που ανέλαβε το Project Management και από την αρχή απέδωσε στον Ερασιτέχνη το Ποσοστό του. Άλλωστε, η ΛΕΩΦΟΡΟΣ δεν άνηκε ποτέ στην ΕΟΕ ώστε να "μεταβιβαστεί" στον Β. Μη γράφεις μαλακίες λοιπόν.

Για τα συνδεσμιακά - για άλλη μία φορά - έχεις πλήρη άγνοια. Η διάλυση των συνδέσμων το 80 ουδεμία σχέση έχει με την κριτική στον "Καπετάνιο". Για το 90 συμφωνώ. Απλά το ανέφερα το παράδειγμα για να σου δείξω ότι αν υπάρχει αποφασιστικότητα καθαρίζεις με τα φασιστάκια σε χρόνο dt.

Με ανησυχεί κι εμένα η κατάσταση αλλά ΕΛΠΙΖΩ ότι η Ελληνική Κοινωνία εξακολουθεί να έχει αντιφασιστικά αντισώματα. Η Γενιά της Δικτατορίας είναι ακόμα ζωντανή βλέπεις....

Ναι για την Γρίπη μιλάμε... ευτυχώς έσπασε η ζέστη.

Καλημέρα... πάω να αλλάξω πάνα...

Αλλαγή δεν γίνεται χωρίς το ΚΚΕ που λέγαμε κάποτε :)

Μιχάλης ή κατά κόσμον Χαζομπαμπάς.

Pappas10 είπε...

Δείτε και βρείτε μου ΕΝΑΝ γαμωπαίκτη να έχει κάνει αυτά τα πράγματα στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ τα τελευταία 15 χρόνια... και να τσαμπουκαλεύεται και μέσα στο μπουρδέλο τους άμα λάχει...

http://www.youtube.com/watch?v=03SlU_2IfzI&feature=fvw

Για εμένα ο Έκι ήταν ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ. Και φαίνεται...

Pappas10 είπε...

Θα το σπάσουμε το φράγμα των 200???

Ανώνυμος είπε...

Ξανθιώτης: Για τον απλούστατο λόγο ότι, στην Ελλάδα που ζούμε, ούτε με βουντού δεν θα πάρει ποτέ η Ξάνθη πρωτάθλημα.

@ Ξανθιώτη,

Τι λες ρε φιλαράκι! Η Ελλάδα φταίει που η Ξάνθη είναι μικρομεσαία ομάδα κι όπως όλες οι μικρομεσαίες παντού σε όλα τα πρωταθλήματα όλου του κόσμου δεν παίρνουν το πρωτάθλημα;

Ποιος φταίει δηλαδή στην Αγγλία που δεν παίρνει ποτέ πρωτάθλημα η Μπόλτον ή στη Γαλλία η Νις ή στην Ιταλία η Λιβόρνο;;;

Αντέ μυαλά που σας έχουνε μοντάρει!

Ξανθιώτης είπε...

Ανώνυμε, ρίξε μια ματιά στην ιστορία πόσες και ποιες ομάδες έχουν πάρει πρωτάθλημα σε Αγγλία τα τελευταία 100 χρόνια, και μετά κάνε το ίδιο και για Ελλάδα. Στην Αγγλία ομάδες σαν τον Πανιώνιο, τον Ηρακλή, τον Ατρόμητο και τον Απόλλωνα έχουν πρωταθλήματα. (Ας αφήσουμε την Ξάνθη, είναι πολύ μικρή σαν μέγεθος και γι αυτό δεν είναι καλό παράδειγμα.)

Στην Ελλάδα και κάποιος τρελός Αμπράμοβιτς να αγόραζε τον Πανιώνιο, πρωτάθλημα δεν θα έβλεπε ποτέ! Στην Ελλάδα η τράπουλα ήταν πάντα σημαδεμένη. Δυστυχώς όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, αυτό είναι το λιγότερο. Το πρόβλημα είναι ότι η τράπουλα είναι σημαδεμένη και στις επιχειρήσεις και στην πολιτική και παντού. Γι αυτό πάμε από το κακό στο χειρότερο.

Και δυστυχώς αντί να γίνουμε εμείς πιο ίσοι, χειροτέρεψαν στην Ευρώπη! Στο ποδόσφαιρο με το κόλπο του Τσ. Λιγκ και τα τρελά λεφτά που μοιράζει έχει σχηματιστεί κι εκεί ένα κλειστό κλαμπ.

Όμως αυτά είναι πολύ γενικότερα θέματα από του μπλογκ και πιθανότατα οι περισσότεροι δεν ενδιαφέρονται γι αυτά. Πάντως ναι, εγώ θα το θεωρούσα ασύγκριτα πιο σημαντικό να δω πραγματική ισονομία, έστω και μόνο στο ποδόσφαιρο, παρά να δω την ομάδα μου πρωταθλήτρια. Όποιος καταλαβαίνει, κατάλαβε... όποιος δεν καταλαβαίνει, παραμένει Τζόνι!

Πανάθας είπε...

Ξανθιώτη δε σε "κατάλαβαν" και μεταξύ μας δε θα σε "καταλάβουν". Δεν είναι θέμα ευφυίας αλλά τυφλού οπαδισμού. Έστω και ένας όμως (δεν αναφέρομαι στον εαυτό μου γιατί τα ΙΔΙΑ υποστηρίζω και εγώ) να μπορέσει να σε "καταλάβει" (μέσα στους αμπαλαέο) θα είναι μεγάλη επιτυχία. Σου δίνω συγχαρητήρια για το κείμενο σου και και εύχομαι και εγώ με τη σειρά μου να σπάσει το απόστημα και μετά τη Λάρισα να πάρει το πρωτάθλημα και μια μικρομεσαία ομάδα. Θυμίζω ότι το πρωτάθλημα φέτος στη Γερμανία το πήρε η Βόλφσμπρουγκ (μάλωσα τις προάλλες με γαύρο Ολυμπιακό ταξιτζή όταν τόλμησα να του πω το αυτονόητο, ότι δηλαδή στην Ελλάδα η Βόλφσμπρουγκ δε θα έπαιρνε τον τίτλο).

Βέβαια για να λέμε και του στραβού το δίκιο η Ξάνθη ήταν όλα αυτά τα χρόνια στο "άρμα" του Ολυμπιακού και έχει διαδραματίσει και "ύποπτο" ρόλο μια και σου θυμίζω ότι ήταν ανακατεμένη και στην υπόθεση της παράγκας αλλά και στα τηλέφωνα που "έβγαλε στη φόρα" ο Τριανταφυλλόπουλος. Προσωπικά θα προτιμούσα πρωταθλήτρια μια πιο "αθώα" μικρομεσαία ομάδα.

Συνέχισε φίλε και αγνόησε τους "τιμητές".

Πανάθας είπε...

Τζόνυ η αήθης επίθεση στον Ξανθιώτη έγινε μόνο και μόνο επειδή σε "κόλησε στον τοίχο" όταν σου θύμισε που έλεγες συνέχεια "απομονώθηκε ο Γιαννακόπουλος, απομονώθηκε ο Γιαννακόπουλος" και σου απέδειξε την επιλεκτική σου κριτική. Μάθε να χάνεις λοιπόν και σταμάτα να επιτίθεσαι σε όποιον διαφωνείς.

Αν όντως ο square ήταν "εντάξει" θα "στην είχε πει εδώ και καιρό".

Συμμορφώσου γιατί δε θα σε σώσουν ούτε τα "φιλαράκια" σου.

Υ.Γ. Βρε συ μαλάκα ανώνυμε αφού έχουμε καταλάβει ότι είσαι από τους αμπαλαέο σταμάτα πια να υποτιμείς τη νοημοσύνη μας με διπλά posts. Ανύπαρκτε θρασύδειλε ε ανύπαρκτε.

Πανάθας είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Πανάθας είπε...

Μιχάλη τώρα η σειρά σου.

Φίλε τι να πρωτοπώ.

ΔΙΑΦΩΝΩ ΟΡΙΖΟΝΤΙΩΣ ΚΑΘΕΤΩΣ και ΔΙΑΓΩΝΙΩΣ.

Εσύ εκτίθεσαι που υπερασπίζεσαι συνέχεια τον Γκότζο και τον Βαρδινογιάννη και όχι εγώ. Εγώ έχω ανεξάρτητη σκέψη και το ΕΧΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ουκ ολίγες φορές.

Να προσέχεις τον μικρό και άσε όλα τα άλλα. Είναι ελάσσονος σημασία.

Χαιρετώ.

Πανάθας είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Πανάθας είπε...

"...σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποκτηθεί ποδοσφαιριστής για το αριστερό άκρο της άμυνας ως μπακ απ του Σπυρόπουλου.

Εκτός, λοιπόν, από την πιθανή απόκτηση δεξιοπόδαρου μπακ φαίνεται πως έχει εντοπιστεί πρόβλημα στην αριστερή πλευρά από τον Ολλανδό τεχνικό. Όχι δεν κινδυνεύει η θέση του Σπυρόπουλου. Απλά, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού έχει διαπιστώσει πως δεν μπορεί να υπολογίζει τον Καντέ και για την πτέρυγα και έτσι φαίνεται πως θα γίνει κίνηση για την απόκτηση ενός μπακ απ του διεθνή αμυντικού."

Και δεξί μπακ και back up του Σπυρόπουλου. Μακάρι. Λυσάξαμε να το φωνάζουμε ενώ οι "αντίθετες" φωνές λένε "είμαστε πλήρεις".

Πλήρεις ημερών μάλλον εννούν και το αφιερώνουν στον εαυτό τους.

Ε Τζόνυ?

:-))

Ανώνυμος είπε...

"Μάθε να χάνεις λοιπόν και σταμάτα να επιτίθεσαι σε όποιον διαφωνείς."

Παναθάκο,

είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα!

:-ppp

Σοφός ο λαός μας, έτσι;

:-)))

Και τι γάιδαρος δηλαδή. Γαϊδουρογάιδαρος, που μας έλεγαν και στο σχολείο οι καθηγητές!

:-))))

Στα ποδοσφαιρικά μας τώρα. Τι αριστερό και δεξί μπακ και μπακάπ.
Άμα δεν πάρουμε ένα ΔΕΚΑΡΙ ΚΛΑΣΗΣ, την ... κλάσαμε! Αδιάβαστο θα τον στείλουμε τον γίγαντα τον ΣΙΣΕ με τις γιόμες και τις καμινάδες.

Α ρε ΜΙΧΑΛΗ, τι μας θύμισες με το video του μεγάλου ΕΚΙ ΓΚΟΝΖΑΛΕΣ, τι μάς θύμισες!

Ένα τέτοιο μπαλαδόρο να έχουμε πίσω από τον ΣΙΣΕ, να του βγάζει πεκατάκια τα πάρτο-βάλτο, και δεν πειράζει καθόλου να μην ενισχυθεί η άμυνά μας!

Αλλά βλέπεις, στα ΕΠΠΕ (Επιτελεία Πλύσης Παναθηναϊκών Εγκεφάλων) έχει πέσει σύρμα: μόκο και τουμπεκί για την ανάγκη για ένα δεκάρι κλάσης ... και πολύ πολύ μπλαμπλαμπλά για δεξί μπακ.

Υ.Γ. Αφού ο κολλητός σου δεν μου απάντησε για τον ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ, μήπως ξέρεις να μου πεις εσύ Πανάθα, που ... skodaφτεις τώρα τελευταία: τελικά είναι ο πρόεδρος της Ξάνθης ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ του Κόκκαλη ή αυτά τα λένε οι πράσινοι μισθοφόροι;

Πανάθας είπε...

Τζόνυ, θα αναφερθώ μόνο στα αμιγώς ποδοσφαιρικά και στο Υ.Γ. σου και θα αφήσω "τα άλλα" γιατί είπαμε, σε δικαιολογώ λόγω έλλειψης διακοπών. ;-)

Ποιός είπε ρε συ φίλε ότι δε χρειαζόμαστε δεκάρι και μόνο δεξί μπακ? Τα ίδια και και τα ίδια θα γράφω ρε γμτ? Τόσο καιρό που έχω "φάει τα λυσσακακά μου" (τι "πλούσια που είναι η Ελληνική γλώσσα ε?) αυτό έχεις καταλάβει? Οι θέσεις που εγώ βλέπω κενές:

Τερματοφύλακας (αν και θα ήθελα να δώσουν μια ευκαιρία στον Τζόρβα που σαφώς τον προτιμώ από τον Γκαφίνοβιτς. Εξάλλου και με τον Νικοπολίδη έτσι έγινε).

Δεξί μπακ (διαβάζω ότι "αναθερμάνθηκε" του Σειταρίδη και χαίρομαι για αυτό. Μακάρι).

Αναπληρωματικός του Σπυρόπουλου (δεν καταλαβαίνω γιατί "κάηκε" το χαρτί του Δάρλα).

2 (το ξαναγράφω γιατί μπορεί να μην το διάβασες καλά, ΔΥΟ σέντερ μπακ). Ξέρω ότι δε θα πάρουμε αλλά θέλω έτοιμες λύσεις και αν μου βγει ο Μπίερσμιρ καλώς να μου βγει. Περισσότερες εναλλακτικές λύσεις ποτέ δεν έβλαψαν κανέναν. Ο Καντέ "δε μου γεμίζει το μάτι". Έχει καποιά καλά στοιχεία, θα περιμένω να τον δω στα επίσημα για να αποαφανθώ οριστικά αλλά έχε τον εναλλακτική λύση και αυτόν. Βύντρα - Σιαρέγκι σπίτια τους.....ΧΘΕΣ.

Δεξί χαφ (έλα τώρα με τον Γκάμπριελ, ένας τεχνιτάκος είναι δεν είναι ο wing που θέλουμε).

"ΔΕΚΑΡΙ" (ο όρος έχει χάσει την αξία του καθώς το σύγχρονο ποδόσφαιρο απαιτεί πιο πολυσύνθετους ποδοσφαιριστές. Αν πρατηρήσεις έχουν απομείνει ελάχιστα "δεκάρια" στο ευρωπαικό ποδόσφαιρο). Συνήθως οι τρεις κεντρικοί χαφ έχουν πολυσύνθετες αρμοδιότητες για αυτό και θα "καταλάβω" αn αγοραστεί ένας τέτοιος ποδοσφαιριστής. Πχ ο Ένχελααρ ήταν ένας τέτοιος παίκτης μόνος που έπαιζε "μέσα αριστερά", ένα παλιό "οκτάρι" που λέγαμε παλιά).

Δεύτερος σέντερ φορ (πίσω από τον Σισέ ο Πετρόπουλος? Χαχαχαχα....)

Από εκεί και πέρα και ο Λέτο δε νομίζω πως θα καλύψει επαρκώς τη θέση του (δεν είναι Γιοβάνοβιτς με λίγα λόγια), μια και αναλώνεται σε ντρίμπλες και καθυστερεί την ανάπτυξη του παιχνιδιού και τν βλέπω σύντομα στην εξέδρα αν συνεχίσει το "ίδιο τροπάρι" (μακάρι να διαψευστώ μια και τον συμπαθώ) ενώ θέλουμε και ένα "δεύτερο" αριστερό χαφ.

Δεν περιμένω, ούτε απαιτώ να αγοραστούν όλοι αυτοί οι ποδοσφαιριστές σε μια μεταγραφική περίοδο απλά ελπίζω να καλυφθούν τα "κενά" εν ευθέτω χρόνο. Ας καλύψουν τουλάχιστον τις θέσεις που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ "πονάμε".

Για το ΥΓ σου τώρα τι θέλεις να σου πω? Πάλι σε πιάνω "αδιάβαστο". Ο Πανόπουλος αποτελεί για μένα έναν από τους πιο αντιπαθής προέδρους της Super League λόγω της "σχέσης" του με τον Κόκκαλη (σόρυ Ξανθιώτη αλλά έτσι είναι).

Τώρα το μόνο που μένει Τζόνυ είναι να βγει ο Ξανθιώτης και να μας στείλει τους δυο μας σε καμιά παραλία. Εκεί να δεις τι έχει να γίνει.

:-)

Ξανθιώτης είπε...

Επειδή ο Pappas10 μένει στον Πειραιά, θα τον ρωτήσουμε τι κάνει και τι δεν κάνει ο Κόκκαλης;;; Έχει λογική αυτό;

Όση σχέση έχει ο Pappas10 με τον Κόκκαλη, άλλο τόσο έχω εγώ με τον Πανόπουλο! Ούτε τον ξέρω, ούτε με ξέρει. Με ποια λογική να απολογηθώ γι αυτόν; Μήπως πρέπει να απολογηθώ και για τον Μητρόπουλο του Αιγάλεω; Γιατί έχω και στο Αιγάλαιω συγγενείς!!!

Άσε που τώρα που το σκέφτομαι, ο Πανόπουλος ούτε Ξανθιώτης είναι ούτε στην Ξάνθη μένει. Στην Αθήνα μένει, νομίζω στη Βούλα. Μήπως πρέπει να βρούμε κάποιον από τα νότια προάστια για να μας απολογηθεί εκ μέρους του Πανόπουλου;;; Άντε, ας μην είναι από τη Βούλα, τουλάχιστον από τη Γλυφάδα!

Και στην τελική ανάλυση είμαι οπαδός του Παναθηναϊκού και εδώ μιλάμε για τον ΠΑΟ. Μήπως πρέπει τελικά να απολογηθώ και για τους Βαρδινογιάννηδες και όσα έχουν κάνει;;; Χα, χα, χα!!!

Πανάθας είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Πανάθας είπε...

Ξανθιώτη ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να απολογηθείς για τίποτα και για κανέναν. Έτσι πράττει ο τουρτουράκος μας. Μόλις τα "βρει σκούρα" αρχίζει τις "δίκες" και τις "προσωπικές επιθέσεις. Τώρα θα τον μάθουμε? Αυτά που σου "κάνει" εσένα τα έκανε σε μένα όταν πρωτομπήκα στο blog και εκτσόμισα το "για όλα φταίει ο βαρδινογιάννης". Άσε τον "δυστυχισμένο" στη "δυστυχία" του. Τα μυαλά για να λειτουργούν πρέπει να είναι ανοικτά σαν τα αλεξίπτωτα.

Ελπίζω να σε κάλυψα.

;-)

squarelogic είπε...

Πανάθα,
προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Ξανθιώτη.Του είχα απαντήσει ευγενικά και τεκμηριωμένα όταν μας είχε γράψει σαν οπαδός της Ξάνθης
(στο απόσπασμα που παρέθεσε ο Τζόνυ),
αλλά δεν έχω κανένα θέμα με κάποιον που εκτός απ τον ΠΑΟ,υποστηρίζει και την ομάδα της πόλης του,της περιφέρειας του.
Τώρα αν για άλλους αποτελεί ανάθεμα
αυτό δεν με αφορά στο βαθμό που παραμένουν στα πειράγματα και τις ειρωνίες.Μεγάλα παιδιά είναι και ο ένας κι ο άλλος και μπορούν ν'απαντήσουν.Εσύ με τον Ζουκ,αλληλοξεφτιλιστήκατε με βρισιές δίχως κανένα λόγο ή μάλλον γιατί εσένα σου αρέσει να προκαλεις.Τουλάχιστον ο Ζουκ έγραψε μια συγγνώμη...
Βέβαια θα ομολογήσω οτι οι ανταλλαγές ηταν τόσο απωθητικές που δεν τις διάβασα με ...ευλάβεια κι έτσι δεν..ζύγισα ποιός έβρισε περισσότερο.
Νομίζω οτι το θέμα έκλεισε και θα σε παρακαλέσω-αν δε θες να επικοινωνείς μόνος σου ανάμεσα στα διάφορα nick σου-να μην ξανανοίξει
τετοιος πόλεμος με δική σου ευθύνη.
(το κομμάτι ανάμεσα στις παύλες δεν είναι απειλή.Απλά δεν θα ξανασχοληθώ κι εγώ αν το επίπεδο είναι τέτοιο...)

Πανάθας είπε...

"Νομίζω οτι το θέμα έκλεισε και θα σε παρακαλέσω-αν δε θες να επικοινωνείς μόνος σου ανάμεσα στα διάφορα nick σου - "

Τι υποννοείς? Ότι μπαίνω και με άλλα nicks? Μόνο με το ΠΑΝΑΘΑΣ γράφω αγαπητέ τετραλογικευμένε αντίθετα με "άλλους" που ποστάρουν κατά καιρούς με άλλα nicks (αυτό μπορεί να το καταλάβει και ο πιο αδαής).

Στην "κόντρα" με τον Zouk εκείνο που είπα είναι ότι θεωρώ μαλάκες όσους πήραν διαρκείας και εξήγησα γιατί. Δεν έβρισα οικογένειες. Εσύ το θεωρείς το ίδιο ή το δικαιολογείς? Η συγνώμη αν ήταν ειλικρινής θα γινόταν και σε προσωπικό επίπεδο. Θα μπορούσε να μου στείλει ένα mail. Άσχετα αν δε θα την έκανα δεκτή. Θες να σου βρίσω την οικογένεια σου και μετά να σου ζητήσω συγνώμη? Να σου θυμίσω ότι όταν μπήκα εδώ μου έβριζαν τη μάνα και τον πατέρα επειδή έλεγα "έξω ο Βαρδινογιάννης"?

Δεν έχεις δίκιο για τον Ξανθιώτη. Η "επίθεση" που δέχθηκε ήταν ανήθικη. Θες να σου θυμίσω τον διάλογο?

Αλλά είπαμε, έχεις επιλεκτική κρίση και εμπάθεια. Είσαι κλασικό μέλος της νεοελληνικής κοινωνίας φίλε. Μείνε στα "κολητηλίκια" σου και μην μας το "παίζεις" ο αφ'υψηλού δίκαιος αριστείδης (μου'ρθε στο μυαλό μια παροιμία).

Είσαι "λίγος".

Λυπάμαι.

Πανάθας είπε...

Square? Πήρες και εσύ διαρκείας έτσι?

Δεν εξηγείται αλλιώς!!!!!!

Pappas10 είπε...

Πανάθα,

Εγώ πολλές φορές έχω διαφωνήσει με τους ΓΚΟΜΕΝΙΚΟ... και σε συνάρτηση με παίκτες, και σε συνάρτηση με πρακτικές.

... Εσύ μπορείς να ισχυριστείς το ίδιο για τους Πανουτσοκαρπετοκλπ;;;;

Δεν φταίω εγώ που ο Γκόντζος συμφωνεί μαζί μου.

Το ότι συμφωνώ μαζί σου στο θέμα "Δεκάρι" και συμφωνεί και ο Γκόντζος σημαίνει ότι εσύ είσαι "γκοντζαλάκι";

Σύνελθε λίγο.

Όσο για τον Ξανθιώτη... όταν εμφανίστηκε εδώ, εμφανίστηκε ως οπαδός της Ξάνθης και ΟΧΙ του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.

Οπότε μία χαρά του τα λέει ο Τουρτούρας.

Η Λάρισα μήπως θυμάσαι στην "παντοκρατορία" ποιανού πήρε πρωτάθλημα; Ο ΠΑΟΚ;;; Μήπως αυτή η "παντοκρατορία" τελικά ήταν η πιο ανταγωνιστική περίοδος του ποδοσφαίρου μας;

Τέλος πάντων... τι σε ρωτάω τώρα.

Pappas10 είπε...

Όσον αφορά τα διαρκείας...

Για εμένα μαλάκες είναι όλοι όσοι μου το παίζουν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ από τον καναπέ.

Και για να έχουμε και καλό ερώτημα... στο Μπάσκετ έχεις διαρκείας ρε ΠΑΝΑΘΑ;;;

Φιλικά,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Χαζομπαμπάς.

Ξανθιώτης είπε...

Square, λάθος τα κατάλαβες.

Πες, πες, τελικά οι σαχλαμάρες μένουν! Γι αυτό άλλωστε λύσσαξαν τα παιδιά του Ντέρμπι! Όποτε γράφω εναντίον του Τζίγγερ, τρελαίνονται! :-)

Το μπλογκ το διάβαζα περιστασιακά εδώ και χρόνια. Είχα γράψει και 1-2 φορές. Απλά θόρυβο προκάλεσα μετά από το Ξάνθη-ΠΑΟ 3-2 που ο Ρατζίσκι έβαλε 3 γκολ.

Αγανακτισμένος και αηδιασμένος από την απώλεια ενός ακόμη πρωταθλήματος, άνοιξα το μπλογκ και έμεινα άναυδος με τις βλακείες διαφόρων. Λίγο πολύ έλεγαν ότι φταίει ο Κόκκαλης, φταίει η Ξάνθη, φταίει ο καιρός, ... και δεν συμμαζεύεται.

Αντί να φρίξουν που η άμυνα ήταν τόσο της πλάκας που έφαγε τρία (!!!) γκολ από ένα 34χρονο σε ένα καθαρό ματς, προσπαθούσαν να ρίξουν το φταίξιμο όπου αλλού νάναι εκτός από το αφεντικό!!! Αν είναι δυνατόν!

Επειδή μέχρι τότε διάβαζα τα κυρίως άρθρα που ήταν όλα των "διαμαρτυρομένων", δεν είχα συνειδητοποιήσει τι ακριβώς γίνεται με την κλίκα του Ντέρμπι που έχει σταθερό στόχο να ξεχνάμε τις ευθύνες του σωφέρ, και έτσι έγινα έξω φρενών και είπα και καμιά μαλακία παραπάνω.

Από τότε έγινα πιο σταθερός αναγνώστης και των σχολίων και μου πλέον είναι προφανές ότι το μπλογκ δεν είναι πια των διαμαρτυρομένων παναθηναϊκών. Από αυτούς οι περισσότεροι βαρέθηκαν με τους ανεγκέφαλους, είδαν ότι δεν αλλάζει τίποτα, και έφυγαν. Αυτοί που έμειναν είναι οι τύποι με σκονάκι από τη διοίκηση που μπήκαν με σκοπό να διαλύσουν τους "διαμαρτυρόμενους".

EVIL ELVIS είπε...

μιχάλη, για να καταλαβω, εννοεις κι εμάς που κατοικούμε στην βόρεια ελλάδα "μαλάκες του καναπέ" επειδη δεν έχουμε την δυνατότητα να δουμε την αγαπημένη μας ομάδα τοσο συχνά όσο αυτοί που κατοικούν στην αθηνα και τα περιξ;

Ξανθιώτης είπε...

Και για να ολοκληρώσω, ξαναβάζω εδώ το φοβερό ντοκουμέντο που ξέθαψε ο Τζόνι και "κατάλαβε" ποια ομάδα υποστηρίζω! Το σαϊνι!!!

Αν και τα είχα γράψει πολύ τσατισμένος, βασικά τα ίδια θα έλεγα και σήμερα, προσθέτοντας ότι δεν απευθύνομαι σε όλους σας αλλά μόνο στους γνωστούς γλύφτες της διοίκησης!

Απολαύστε το λοιπόν για ακόμη μια φορά, να το απομνημονεύσει και ο Τζόνι!


==========


ΞΑΝΘΙΩΤΗΣ, Τετ Απρ 02, 02:20:00 πμ «Έτσι, έτσι παιδιά! Η Ξάνθη φταίει! Ο Πανόπουλος φταίει που δεν κάνει αυτά που δεν είναι ικανός να κάνει ο Τσίγγερ. Αλλιώς η σούπερ ομάδα με τα ωραία παιδιά θα ήταν πρώτη με 10 βαθμούς διαφορά. Για το κύπελλο φταίει ο διαιτητής. Και βέβαια φταίει και ο Ηρακλής (πάλι καλά που εκεί δεν ήταν πουλημένος ο διαιτητής) που δεν θα φέρει ισοπαλία μέσα στο Καραϊσκάκη στην τελευταία αγωνιστική. Αλήθεια, τον Ηρακλή την τελευταία αγωνιστική γιατί τον ξεχνάμε; Αν πήγαινα στο ματς με γαύρο θα έβριζα φυσικά το γαύρο αλλά με κάνατε να αηδιάσω πια. Το ίδιο μαύρο χάλι είστε και σεις! Ναι, με κάνατε και μένα αδιάφορο! Δεν βλέπετε που δεν έχετε ομάδα, που κοροϊδεύει ο Κόκκαλης τον σοφέρ όποτε θελήσει, η Ξάνθη σας φταίει! Να σας ζήσει λοιπόν ο Τζίγγερ να τον χαιρόσαστε και να σας φτιάχνει τέτοιες υπερ ομάδες. Είμαι σίγουρος ότι με τρία αμυντικά χαφ θα μπορέσετε του χρόνου να νικήσετε και την Ξάνθη (άντε και με λίγο σμπρώξιμο). Πάντα τέτοια και από μένα καληνύχτα.»

Borelli13 είπε...

Επειδή ο Pappas10 μένει στον Πειραιά, θα τον ρωτήσουμε τι κάνει και τι δεν κάνει ο Κόκκαλης;;; Έχει λογική αυτό;

KALA KALA!
DEN EHEI SIMASIA POU MENEI KAPIOS ALLA TI OMADA YPOSTHRIZEI.
AN O PAPPAS10 HTAN GAVROS NAI 8A HTAN LOGIKO KAI 8A EPREPE KIOLAS NA TON RWTHSOUME PWS VLEPEI TO ROCCO!
AN DEN APANTOUSE TOTE 8A LEGAME PWS EXEI LERWMENI TH FWLIA TOU H EINAI XESTHS.

Ανώνυμος είπε...

Οπαδέ της Skoda Ξάνθη,

γιατί δεν με άκουσες και βγήκες πάλι στον ήλιο; Τώρα φοβάμαι πως δεν υπάρχει γιατρειά...

:-(

Γιατί, καλά ... ζαλισμένος από την αγανάκτησή σου μάς τη βγήκες εκείνη τη Τετάρτη του Απρίλη σαν οπαδός της Skoda Ξάνθη και μάς έλεγες για τον Παναθηναϊκό "η ομάδα ΣΑΣ", "δεν ΕΧΕΤΕ ομάδα", κ.τ.τ., και οι Squarelogic και Thrass σε αποκαλούσαν οπαδό της Ξάνθης - χωρίς, τότε, να διαμαρτύρεσαι και να σκίζεις τα καλσόν σου.

Αλλά πιο πριν;

- Post "ΤΟΝ ΜΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΕΜΙΣΗΣΑΝ..." του Κουτόχορτου στις 18 Μαρτίου 2008. Διαβάζουμε στα σχόλια απάντηση του Ξανθιώτη προς κάποιον ΤΝΤ:

Ο/Η Ξανθιώτης είπε...
@TNT "το πρόβλημα είναι ότι τόσο εμείς όσο και ο Ολυμπιακός ή η ΑΕΚ παίζουμε σε ένα πρωτάθλημα που δεν είναι ανταγωνιστικό"
Αυτή τη σαχλαμάρα βαρέθηκα να τη διαβάζω και να την ακούω! Ο μόνος λόγος που το πρωτάθλημα είναι "μη ανταγωνιστικό" είναι ότι ο ΟΣΦΠ, ο ΠΑΟ και η ΑΕΚ σκίζονται να επηρεάσουν τους διαιτητές. Σιγά τις υπερομάδες που δεν τους αρκεί ο ανταγωνισμός! Πολλά πρωταθλήματα θα είχαν πάει σε άλλες ομάδες αν όλα παιζόταν 50-50 και δεν σφαζόταν κάθε Κυριακή οι μικρότερες ομάδες. Για παράδειγμα, φέτος είναι όλοι για κλάματα. Γιατί να μην το πάρει η Ξάνθη ή ο Αστέρας; Γιατί στην Ελλάδα δεν επιτρέπονται αυτά! Και μετά δεν τους φτάνει ο ανταγωνισμός! Ουστ ρε!
Πεμ Μαρ 20, 03:56:00 πμ

- και:

Ο/Η Ξανθιώτης είπε...
Να προσθέσω ότι σε ένα "ανταγωνιστικό" και τίμιο πρωτάθλημα ο ΠΑΟ θα είχε πέσει στη Β εθνική τουλάχιστον μιά φορά, για τους ίδιους λόγους που έπεσε η Γιουβέντους. Ο ΟΣΦΠ, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ θα είχαν πέσει τουλάχιστον μια φορά στην Δ' εθνική λόγω χρεών. Οι μόνοι που δεν θέλουν ανταγωνιστικότητα είναι ο ΟΣΦΠ, ο ΠΑΟ και η ΑΕΚ.
Πεμ Μαρ 20, 04:25:00 πμ

ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ!
ΡΙΞΕ ΜΑΣ ΣΤΗ Β' ΕΘΝΙΚΗ ΞΑΝΘΙΩΤΗ!

:-))))

- Μεγάλη πλάκα έχει και τι απαντάει ο νυν μη-μού-πειράζετε-τρίχα-από-τον-Ξανθιώτη-μου ΠΑΝΑΘΑΣ:

Ο/Η Πανάθας είπε...
Τελικά οι Ξανθιώτες, ανάμεσα στο χρήμα (πριμ του Κόκκαλη) και την δόξα (πρόκριση στα ημιτελικά) επέλεξαν το πρώτο.Να μια διαφορά που σε κάνει μεγάλη ή μικρή ομάδα αντίστοιχα. Σε καλή μεριά παιδιά.
Tag: Ξάνθη :-)
Παρ Μαρ 21, 02:40:00 μμ

:-)
:-))
:-)))
:-))))

ΟΚ, όλα αυτά είναι άκρως διασκεδαστικά μέσα στις ζέστες, όταν σουρουπώνει.

Δεν ξέρεις τι είναι να βγάζεις το μισθό σου γελώντας, έτσι;

:-pppp

Y.Γ. Δεν άκουσα, τι είπες για τον ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ; Δεν τον ξέρεις; Είσαι σίγουρος ή να σου φρεσκάρω τη μνήμη;

:-)))

Ανώνυμος είπε...

Ωρέ Παναθάκο μου,

μην είσαι τόσο ανασφαλής κι επαναλαμβάνεις τα κατεβατά σου για το σε ποιές θέσεις έχει έλλειψη η ομάδα. Τα διάβασα, τα κατάλαβα. Δεν είναι δα και ανώτερα μαθηματικά, έτσι;

:-)

Άλλωστε σε κάποιες από αυτές τις θέσεις σου ΣΥΜΦΩΝΩ, το έχω πει και ξαναπεί.

Κούλαρε λοιπόν και κοίτα μην κολλήσεις καμιά Skodουφλίαση με τις παρέες που κάνεις τελευταία, σύμφωνοι;

:-pp

Πανάθας είπε...

Δεν υπάρχει χειρότερο "είδος" ανθρώπου από το φανατικό οπαδό.

Πανάθας είπε...

Ντετέκτιβ Τουρτούρας (πως λέμε Σαίνης?). Μας ξεσκέπασε όλους. Αχ καημενούλη μου σε έχει χτυπήσει η ζέστη κατακέφαλα. Εγώ φεύγω το σάββατο για δεύτερο γύρο διακοπών. Σε αφήνω εδώ να προστατεύεις τα συμφέροντα του Βαρδινογιάννη.

Καλή "δουλειά".

;-)

squarelogic είπε...

Όχι φιλε-δεν είμαι κλασικό μέλος της νεοελλην.κοινωνίας-και υπερηφανεύομαι γι'αυτό.Δεν ακούω Ρουβάδες και Βισσοβανδήδες,δεν πατάω στην Μύκονο,ούτε ξέρω ποια είναι πια τα in στέκια,επιλέγω αυστηρά τους φίλους μου,και-περιέργως-το 'παίζω" λιγότερος απ'ότι είμαι.
Οπότε σταμάτα να κάνεις τον ξερόλα και τον τιμητή των πάντων,ιδίως όταν κάτω απ την ετικέττα του "αριστερού" κρύβεις φασίζουσα νοοτροπία.
Και προτού με περιλάβεις να εξηγηθώ:
και εγώ έγραψα δις "ΚΑΝΕΙΣ εισιτήριο Διαρκείας" όσο η μόνη μας κίνηση ήταν ο Καντέ(τ).Έχουμε δηλ.ταυτόσημη άποψη.Εσύ όμως βγαίνεις και επαναλαμβάνεις "όσοι πήρατε διαρκείας είστε μ@λ..ες",βγαίνεις και λες 'Σπάρτα γάμησέ μας" κι αλλα τέτοια "δημοκρατικά" όσο ο σύντροφος Χόνεκερ.
Κολλητηλίκια δεν έχω με κανέναν εδώ μέσα.Με τον Τζόνυ έχω διαξιφιστεί επανειλημμένα εδώ μέσα σε ανεκτούς τόνους,και αν μη τι άλλο,σέβομαι την μακρόχορονη παρουσία του ακόμα κι αν διαφωνώ με τις πιο φιλοτζιγγερικές απόψεις του.Τελος δε νομίζω οτι εσένα ου έβρισε κανείς την οικογένεια για τις απόψεις σου,αλλά για τον προκλητικό τρόπο με τον οποίο συχνά θέλεις να τις επιβάλλεις στους άλλους.
Σκέψου πάνω σ'αυτά προτού με ξαναπροσβάλλεις-τα λέω με φιλική διάθεση.

ΥΓ.Και όχι,διαρκείας δεν πήρα.
Ίσως όχι για ιδεολογικούς λόγους,όσο γιατί δεν έχω καθόλου πειστεί οτι και φέτος ο βασικός λόγος για τον οποίο θα παρακολουθώ την ομάδα θα είναι ο μαζοχισμός!

Ανώνυμος είπε...

Squarelogic,

μια διευκρίνηση: Για εμένα, ανάθεμα δεν είναι ο οπαδός άλλης ομάδας

- μετά χαράς να κουβεντιάσω τις απόψεις του, να κάνουμε πειράγματα, κι όλα τα καλά, που άλλωστε κάνουμε και μεταξύ μας -

αλλά, πολύ πολύ συγκεκριμένα, ο οπαδός άλλης ομάδας που έρχεται να μοιράσει πιστοποιητικά γνησιότητας (παναθηναϊκοφροσύνης) στη δική μου ομάδα.

Δηλαδή, για να πω την αλήθεια, τι ανάθεμα; Μια γελοιότητα είναι, που απλά με διασκεδάζει να τη βγάζω στη σέντρα.

:-))

Ανώνυμος είπε...

Πανάθα,

εύχομαι καλές διακοπές λοιπόν, να περάσεις όμορφα με τη φαμίλια και τις παρέες σου.

Και να βουτάμε και το κεφαλάκι στο νερό, να δροσίζεται, έτσι;

:-)))

Ξανθιώτης είπε...

Τζόνι κέρδισες! Το παραδέχομαι και υποχωρώ! Δεν χρειάζονται ούτε επιχειρήματα, ούτε τίποτα. Σου κόλλησε κάτι, όπως σου είχε κολλήσει με την "απομόνωση", και πάει τέλειωσε, δεν αλλάζει αυτό, ο κόσμος να χαλάσει! Μετά από έρευνες σαν τον Κλουζώ ανακάλυψες ότι είμαι Ξανθιώτης (!) και αυτό ήταν, τα κατάλαβες όλα, όλη η συνωμοσία έλαμψε μέσα στο μυαλό σου! Βέβαια το έκρυβα καλά ότι είμαι Ξανθιώτης και σου πήρε ένα χρόνο να το καταλάβεις, αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ!

Από κει και πέρα τι να πω και τι να εξηγήσω; Γίνεται; Δεν γίνεται! Είναι σα να μιλάω σε ντουβάρι: πολύ βαρετό! Οπότε, η νίκη σου είναι απόλυτη, με αποστόμωσες! Άλλωστε, γι αυτό λένε: "η βλακεία είναι ανίκητη"!

Πανάθας είπε...

square αυτό που παραθέτω παρακάτω μου αρκει φίλε, σε ευχαριστώ (μου αρέσει που κατηγορείς εμένα για φασίστα):

"Τελος δε νομίζω οτι εσένα ου έβρισε κανείς την οικογένεια για τις απόψεις σου,αλλά για τον προκλητικό τρόπο με τον οποίο συχνά θέλεις να τις επιβάλλεις στους άλλους."

Από το "είναι μαλάκες όσοι παίρνουν διαρκείας" μέχρι το "σου γαμώ το σπίτι" έχει διαφορά φίλε. Ακόμα και εσύ καταλαβαίνεις ότι δε μπαίνουν ΟΛΑ στην ίδια ζυγαριά. Για αυτό σε "κατηγορώ" για εμπάθεια και σε θεωρώ όχι μόνο κλασικό μέλος της νεοελληνικης κοινωνίας αλλά και αντιπροσωπευτικό "είδος" όσο Βίσση και να μην ακούς. Δεν έχει νόημα να ακούς τζαζ και είσαι ανήθικος. "Χορτάσαμε" συμψηφισμούς φίλε επειδή τολμήσαμε να "αμφισβητήσουμε" κάποιους.

Τζόνυ σε ευχαριστώ και ειλικρινά εύχομαι το ίδιο και για σένα μια και θεωρώ ότι το έχεις μεγαλύτερη ανάγκη από όσα διαβάζω κατά καιρούς "εδώ μέσα". Εγώ εξάλλου λόγω επαγγέλματος κάνω διακοπές 3 μήνες το χρόνο.

:-))

Πανάθας είπε...

Κλουζώ? χαχαχαχαχα.

Είναι και ο αγαπημένος μου αντιήρωας.

Αφιερωμένο:

http://www.youtube.com/watch?v=rolfj5MMBbA

;-)

Ανώνυμος είπε...

Οπαδέ της Skoda Ξάνθης,

κλαπ-κλαπ-κλαπ!

:-ppp

Καλό καλοκαίρι πάντως ...

... κι από τις σκιές.

:-)))

ΥΓ Τον ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ τον θυμήθηκες ή ακόμα;

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΑΔΕΡΦΙΑ ΓΙΑ ΨΑΧΤΕΤΟ ΛΙΓΟ

Πανάθας είπε...

Μιχάλη σου χρωστάω κάποιες απαντήσεις για να μη νομίσεις πως σε "γράφω":

"Εγώ πολλές φορές έχω διαφωνήσει με τους ΓΚΟΜΕΝΙΚΟ... και σε συνάρτηση με παίκτες, και σε συνάρτηση με πρακτικές... Εσύ μπορείς να ισχυριστείς το ίδιο για τους Πανουτσοκαρπετοκλπ;;;;"

Μα Μιχάλη μου αναπαραγάγεις ότι ΑΚΡΙΒΩΣ λένε τι μου λες τώρα? Δε σε "κατηγορώ" για έμμισθο, απλώς είσαι φανατικός οπαδός και σε "βολεύει" η άποψη του επίσημου οργάνου (πρώην επίσημου αν και εσύ ξέρεις ότι ο Βαρδινογιάννης είναι εδώ ενωμένος δυνατός). Δεν κατάλαβα τη μομφή για Πανούτσο και Καρπετόπουλο? Με τον Πανούτσο ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΠΟΤΕ (καταρχήν είναι καραδεξιάρα του κερατά και μου τη σπάει το παρωχημένο γερονίστικο πλην όμως δήθεν χιουμορίστικο αλλά βαρετό ως θανάτου στυλάκι του). Με τον Καρπετόπουλο υπάρχουν φορές που έχω συμφωνήσει και άλλες όχι. Τι σημαίνει αυτό?

"Δεν φταίω εγώ που ο Γκόντζος συμφωνεί μαζί μου."

;-)

"Το ότι συμφωνώ μαζί σου στο θέμα "Δεκάρι" και συμφωνεί και ο Γκόντζος σημαίνει ότι εσύ είσαι "γκοντζαλάκι? Σύνελθε λίγο."

Έχεις χιούμορ βρε μπαγάσα. :-)))

"Όσο για τον Ξανθιώτη... όταν εμφανίστηκε εδώ, εμφανίστηκε ως οπαδός της Ξάνθης και ΟΧΙ του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ. Οπότε μία χαρά του τα λέει ο Τουρτούρας."

Μιχάλη δεν είναι έτσι τα πράγματα. Κατηγορείτε έναν Παναθηναικό ως μη Παναθηναικό επειδή δεν "πουλάει" οπαδιλίκι και πρεσβεύει ότι και εγώ. Ότι ο ΠΑΟ θα αναγγενηθεί μέσα από τις στάχτες του. Στάχτη και Μπούρμπερυ που λένε.

;-)

Για μένα η επίθεση εναντίον του Ξανθιώτη έχει ένα και μόνο σκοπό. Να του "κλείσετε το στόμα". Κατηγοροποίηση και μετά απομόνωση. Είναι η αμφιλεγόμενη "δημοκρατία" του square (είδες τι "γραμμή" πέρασε? Απομόνωση (βλ. και "να μιλάς με τα nick σου). Για αυτό και τη θεωρώ ανήθικη (μην κοιτάς ΤΙ λένε, αλλά ΓΙΑΤΙ τα λένε). Καλό είναι η δίκη Ξανθιώτη να λάβει τέλος. Το παιδί βγήκε και είπε ότι λόγω εντοπιότητας είναι Ξάνθη και από τις μεγάλες ομάδες ΠΑΟ. Τελειώνει εδώ το θέμα για μένα. Από ένα σημείο καταντάει και κουραστικό το όλο "θέμα". Αν συνεχίζεται, συνεχίζεται για "άλλους" λόγους πολύ γνωστούς σε όσους έχουν τα μυαλά τους και τα αυτιά τους ανοικτά.

Πανάθας είπε...

"Η Λάρισα μήπως θυμάσαι στην "παντοκρατορία" ποιανού πήρε πρωτάθλημα; Ο ΠΑΟΚ;;; Μήπως αυτή η "παντοκρατορία" τελικά ήταν η πιο ανταγωνιστική περίοδος του ποδοσφαίρου μας;"

Ώχου ρε Μιχάλη είσαι το καλύτερο παιδί του κόσμου αλλά αν δεν παινέψεις μια φορά τη μέρα τον Βαρδινογιάννη δε μπορείς. Τα έχουμε ξαναπεί και ξαναπεί και ξαναπεί. Βαριέμαι ειλικρινά. Δεν είναι και μαθηματικά που λέει και ο Τουρτούρας αλλά με αναγκάζεις να κάνω κάτι τρομερά βαρετό. Να επαναλαμβάνομαι. Θα τα περάσω σε ένα word και θα τα κάνω copy paste. Ο Βαρδινογιάνης έκανε ότι έκανε τότε επειδή υπήρχε Κύπελλο Πρωταθλητριών και δεν είχε τρομερά έσοδα η συμμετοχή στην εν λόγω διοργάνωση. Είμαι σίγουρος ότι αν ήταν Champions League θα έκανε ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ.

"Τέλος πάντων... τι σε ρωτάω τώρα."

Έλα ντε. Μα δεν είναι ερωτήσεις αυτές βρε Μιχάλη μου. Γράψε ένα λογύδριο για τα καλά που πρόσεφερε ο Βαρδινογιάννης στον ΠΑΟ και ζήτα από τον square να τα βάλει να τα τοιχοκολλήσει στην πρώτη σελίδα ώστε να τα διαβάζουμε κάθε μέρα και να μην τα ξεχνάμε.

" Όσον αφορά τα διαρκείας...Για εμένα μαλάκες είναι όλοι όσοι μου το παίζουν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ από τον καναπέ."

ΟΚ ΔΕΚΤΟ. Είναι η άποψη σου. Είμαι μαλάκας για σένα. Το σέβομαι ειλικρινά. "Άλλα" δε σέβομαι. Δε σέβομαι βρισιές απέναντι σε οικογένειες και επιλεκτική κριτική (πχ είμαι σίγουρος ότι εσένα ο square ποτέ δε θα σε "μαλώσει" για πρόκληση). Δεν παραπονιέμαι μην παρεξηγηθώ, απλά το επισημαίνω για όσους μας διαβάζουν.

" Και για να έχουμε και καλό ερώτημα... στο Μπάσκετ έχεις διαρκείας ρε ΠΑΝΑΘΑ;;;"

ΟΧΙ. Για πολλούς και για διάφορους λόγους. Αλλά όποτε μπορώ πάω στο γήπεδο με τα τρία μου παιδιά. Αυτό με κάνει λιγότερο Παναθηναικό μήπως?

"Φιλικά"

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ, ειδικά με σένα και το ξέρεις......ότι και να ειπωθεί.....εξάλλου σου είπα....δεν "αντέχω" τις πλαδαρές καταστάσεις και τα "σεις" και τα "μας". Γουστάρω ροκ και όχι Βίσση. :-)))

Υ.Γ.1 Ενδέχεται να μη μπορέσω να σου απαντήσω σε ένα ανάλογο "σεντόνι" γιατί φεύγω για διακοπές.

Υ.Γ.2 Όταν έγραφα σε ένα άλλο blog, η δημοκρατική ιδιοκτήτρια με "έδιωξε" από το δημόσιο χώρο της ενώ της είχα πει ότι αρκούσε να μου ζητήσει να φύγω. Το ίδιο δηλώνω και τώρα. Αν δε θέλετε να ξαναγράψω δε θα ξαναγράψω. Είναι πολύ απλό και δεν είναι και η καταστροφή του κόσμου. Ο χώρος βέβαια είναι δημόσιος αλλά έχω καταλάβει ότι γουστάρετε να αλληλοθαυμάζεστε και εγώ σας τη σπάω με το αιρετικό μου στυλάκι.

squarelogic είπε...

πάλι δικολαβίστικα τα παρουσιάζεις Παναθα...
Λες...."είδες τι "γραμμή" πέρασε? Απομόνωση (βλ. και "να μιλάς με τα nick σου)."

μόνο που αν ξαναδιαβάσεις είναι σαφές οτι αναφέρομαι στο πόσο απωθητικό είναι να διαβάζει ο καθένας αλληλοβρισίματα,και τόσο εγώ,όσο και οι περισσότεροι εναπομείναντες με λίγο αυτοσεβασμό,θα την "κάνουμε"από βαρεμάρα και αηδία,οπότε και θα μείνεις εσύ,ο pavlothee,ο gothangel
ο blackangel και δεν ξέρω ποιός άλλος...
Give me some credit λοιπόν,δεν αρκούν οι στρεψοδικίες...
Κατά τα άλλα μια και φεύγουμε οσονούπω και οι 2 για διακοπές(εγώ δεν είμαι απ τους τυχερούς με τους 3 μήνες-στην εκπαιδευση δουλεύεις?)
καλή ξεκούραση και ..πολλές βουτιές
(και για να γυρίσεις..με πιο κρύο κεφάλι).
-)))

Πανάθας είπε...

Square εδώ "μέσα" όταν πρωτομπήκα έγραφα ως "Παύλοθεέπάρετηνπαέ" και μετά ως "Πανάθας" αλλά διατηρώντας την ίδια "διεύθυνση" (έκανα δηλαδή απλά rename). Τα άλλα nicks που ανέφερες δεν "παίζουν". Αν με πιστεύεις, αν δε με πιστεύεις απευθύνσου στον Τουρτούρα. Αυτός ειδικεύεται στις αποκαλύψεις του Ιωάννη. :-)

Τέλος πάντος δίνω τόπο στην οργή - παρόλο που δε με κάλυψες - και προχωράμε παρακάτω. Μεγάλα παιδιά είμαστε θα τα "βρούμε".

Καλές διακοπές και σε σένα και......επίσης. ;-)

Λιγότερο ΠΑΟ από zou-pen-pap10 είπε...

Εγώ έχω διαρκείας στο μπάσκετ, αλλά όχι στο ποδόσφαιρο.
Μου επιτρέπετε να μιλάω ή να σκάσω?
Είμαι καθαρόαιμος Παναθηναικός ή μήπως είμαι κρυφός οπαδός του Αιγάλεω (όπου μένω) και δεν το ξέρω?
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά υπέρλαμπροι κριτές των φρονημάτων που μου επιτρέψατε να διατυπώσω την άποψη μου.

Ανώνυμος είπε...

Μερικές σκέψεις μου

ΠΕΡΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩΝ ΚΑΙ ... ΛΙΚΒΙΝΤΑΡΙΣΜΟΥ.


ΕΑΝ υποτεθεί πως διαμαρτυρόμενοι παναθηναϊκοί είναι

- οπαδοί άλλων ομάδων, που ίσως ψιλοσυμπαθούν τον Παναθηναϊκό αλλά από καρδιάς εύχονται να είχαν μαγικές δυνάμεις ώστε να πάρει το πρωτάθλημα η ομάδα τους κι όχι ο Παναθηναϊκός, και που εξισώνουν θρασύτατα στο όποιο unfair τον Παναθηναϊκό με τον ΟΣΦΠ (Ξανθιώτης)

- καθώς και πράσινοι οπαδοί που θέλουν από καρδιάς να συντριβεί ο Παναθηναϊκός από άλλη ομάδα ("Γάμησέ μας Σπάρτα") σε κρίσιμους για την παραπέρα πορεία του αγώνες (Πανάθας) ...

... τότε φυσικά αυτό το blog - όχι μόνο "δεν είναι πια" (Ξανθιώτης) αλλά - δεν ήταν ΠΟΤΕ blog των (τέτοιου είδους) διαμαρτυρόμενων παναθηναϊκών!

Γιατί παρ' όλη την ένταση, ακόμα και τη σφοδρότητα, της κριτικής που άσκησαν κατά πρώτο λόγο οι αναρτήσεις αυτού εδώ του blog στην ΠΑΕ (κυρίως στην επί Ραλίστα φυσικά), αλλά και τα περισσότερα σχόλια, σε ΚΑΜΙΑ στιγμή δεν δόθηκε ο τόνος ούτε από ψιλοσυμπαθούνες τον Παναθηναϊκό οπαδούς άλλων ομάδων, ούτε από πράσινους οπαδούς που εύχονταν συντριβές της ομάδας μας.

Απλά πράγματα.

Από εκεί και πέρα τώρα, τ' ότι η δικιολογημένη απαξίωση και μίσος εναντίον του Ραλίστα, σε ορισμένους μετατράπηκε (με τη σιγανοπαπαδίστικη βοήθεια "ειδικών αναλυτών" τύπου Έρπετ) σε απαξίωση και μίσος εναντίον ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, αυτό, όσο κι αν στην πραγματικότητα είναι εντελώς παράλογο, είναι εμφανές ή τελοσπάντων δύσκολα κρύβεται.

Τούτο το φαινόμενο είχα αποκαλέσει χιουμοριστικά "λικβινταρισμός" και αυτό πράγματι συνοψίζεται από τον διασημότερο ανάμεσά μας οσιομάρτυρα, αλύπητα όσο και ανήθικα διωκόμενο οπαδό του με το σύνθημά του "Στάχτη και Μπούρμπερυ".

:-)

Αυτή είναι, νομίζω, η ουσία. Η διαφωνία δηλαδή που δεν γίνεται να χωνευτεί, γιατί αφορά ακριβώς την ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, που αρνείται να μεταστραφεί σε μίσος προς τον ίδιο τον Παναθηναϊκό. Γι' αυτό συχνά αυτή η διαφωνία ξεπερνάει τα όρια.

Όλες οι άλλες διαφωνίες, είναι πραγματικά δευτερεύουσες και φυσικά γόνιμες, γι' αυτό άλλωστε και δεν ξεπέφτουν σε υβρεολόγια.

Ανώνυμος είπε...

@ Λιγότερο ΠΑΟ από zou-pen-pap10,

για μένα τουλάχιστον δεν έχει ΚΑΜΙΑ σημασία αν κάποιος παίρνει ή όχι διαρκείας, ή κι ακόμα αν γενικώς πατάει το πόδι του στο γήπεδο.

Ξέρω ανθρώπους που πάνε γήπεδο και επί 90' βρίζουν τους παίχτες μας, τους προπονητές μας, την ομάδα μας, κι ανθρώπους που δεν πάνε γήπεδο κι άμα κακομιλήσεις για τον Παναθηναϊκό γυαλίζει το μάτι τους.

Εσύ, από την πλευρά σου, θα έλεγες ποτέ μαλάκες συλλήβδην όσους αγοράζουν διαρκείας στο ποδόσφαιρο της ομάδα μας;

Γιατί βλέπεις, η απαξίωση και το βρισίδι εναντίον των οπαδών μας έχει πολλές μορφές κι εκφράσεις.

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει το «σύστημα»

SportDay / Βαϊμάκης Κώστας

...

Από την «ψύχραιμη ματιά τους» και την «αντικειμενική τους κριτική» την έχει γλιτώσει (προς το παρόν) μόνο ο Τζιμπρίλ Σισέ, λόγω βιογραφικού. Τυχερός ο Γάλλος και προνομιούχος, διότι ας πούμε ο Σεντρίκ Καντέ βαφτίστηκε «μυρωδιάς» από ένα λάθος σε ένα φιλικό (αβαβά φυσικά ότι στο επόμενο σκόραρε), ο πληρέστερος Ελληνας ποδοσφαιριστής, ο Κώστας Κατσουράνης, είναι περίπου παίκτης συγκεκριμένων δυνατοτήτων σύμφωνα με τους «ειδικούς», ο Λέτο «δεν κάνει» και ο Μπιέρσμιρ είναι λίγο-πολύ «ποιος Μπιέρσμιρ, μωρέ;».

Δεν ξέρω τι θα κάνει η ομάδα του χρόνου ούτε πώς θα παίξουν οι νέοι και πόσο θα κουμπώσουν με τους παλιούς. Με ενοχλεί, όμως, κάθε χρόνο το ίδιο παραμύθι: να είναι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ο νέος Μπαρέζι, αλλά τον Μπιέρσμιρ «θα τον δούμε σε 2-3 χρόνια». Ηταν δηλαδή πιο ολοκληρωμένος ο Αβραάμ απ’ τον Ματίας όταν ήρθε ή είπε κανείς απ’ τους «αντικειμενικούς» ότι «θα τον δούμε τον Αβραάμ σε 2-3 χρόνια»;

Ή μήπως είχε περισσότερες συμμετοχές στην Εθνική από τον Σουηδό όταν έπαιζε στον Αρη; Το ίδιο κολπάκι, απ’ την ανάποδη γι’ αυτούς που δεν πήραν: «παλτό» ο Λάζαρος, «βιζόν» ο Κλέιτον απ’την τρίτη κιόλας αγωνιστική, «δύο Σπυρόπουλοι» ο Λεονάρντο, ο ίδιος Λεονάρντο που –και καλά – τον προτίμησαν αντί του Σπυρόπουλου και τον προτιμούν ακόμα τόσο πολύ, που προσπαθούσαν να τον πασάρουν στη Λάρισα μπας και πάρουν πίσω τον 33χρονο Βενετίδη!

Και η πλάκα δεν σταματάει εδώ. Μόλις ο Σεμπαστιάν Λέτο πέταξε απ’το κλουβί, αμέσως έγινε «ατομιστής», «παρτάκιας», «αυτός που δεν πατάει περιοχή», έβγαιναν και σχεδόν πανηγύριζαν που έφυγε. Για κακή τους τύχη, τα μαγικά του Ζαϊρί κράτησαν για ένα φιλικό και δύο προπονήσεις και η προσγείωση στην πραγματικότητα ήταν επίπονη, τώρα που ψάχνουν για αριστερό χαφ.

Ο Λεντέσμα -τον οποίο έφτυναν σαν γραμματόσημο- ξαφνικά ξανάγινε «ο "λύκος", ο παιχταράς που απελευθέρωσε τον Ντουντού» μόλις κατάλαβαν πόσο στοιχίζει ο Τέτεϊ και όλοι οι «Τετέιδες» του κόσμου τούτου. Δεν βαριέσαι, την έχουμε ξανακούσει την ίδια κασέτα δύο χρόνια πριν και για ένα εξάμηνο έπαιζε μια χαρά. Μετά ο «λύκος» τραυματίστηκε και το κασετόφωνο «μάσησε» την κασέτα.

Οι ίδιοι άνθρωποι που χλευάζουν τόσα χρόνια τον Βύντρα και τον Σαριέγκι κάγχαζαν για τον Ροντρίγκο Σόουζα, πέρασαν πριονοκορδέλα τον Παναθηναϊκό για τον Φλάβιο και τον Μπίσκαν, εξακολουθούν να ειρωνεύονται τον Ζιλμπέρτο. Είναι βέβαια οι ίδιοι που αποθέωσαν τον Μπόρχα, την «Κόμπρα του Κίτο». Οι ίδιοι που έχουν «πουλήσει» καμιά 15αριά φορές τον Τοροσίδη τα τελευταία δυο χρόνια σε Μπάγερν, Γιουβέντους, Μπλάκμπερν και Βιγιαρεάλ έναντι 7 εκατομμυρίων ευρώ. Που υποδέχτηκαν τον Μπελούτσι ως κάτι ανάμεσα σε Αϊμάρ, Ντ’ Αλεσάντρο και Ρικέλμε και τον είδαν να φεύγει νύχτα, χωρίς φεγγάρι.

Που κριτικάρουν σκληρά τον Σπυρόπουλο και τον Μουν, αλλά εξάρουν τη φιλοτιμία και την εργατικότητα του Πάντου και του Ντομί. Που θεωρούν τελειωμένο και καμένο χαρτί τον Νίνη, αλλά βλέπουν αναγεννημένο και εσωτερική μεταγραφή τον Ραούλ Μπράβο. Που κρίνουν ότι ο Σαλπιγγίδης δεν έχει την ποιότητα να παίξει ούτε πίσω απ’ τον Σισέ ούτε δεξιά αντί του Γκάμπριελ, άρα δεν θα παίζει, και ταυτόχρονα προσκυνούν τον φονέα των φιλικών Κώστα Μήτρογλου, που κάθε καλοκαίρι πετάει και κάθε Σεπτέμβρη βρίσκει– δεν βρίσκει θέση στην αποστολή.

Οι ίδιοι που αναρωτιούνται πού τον βρήκαμε τον Καντέ και τον πήραμε είναι ακριβώς οι ίδιοι που δεν αναρωτιόνταν γιατί ο Ζούλιο Σέζαρ έχει αλλάξει περισσότερες ομάδες σε 10 χρόνια απ’ όσα πουκάμισα έχουν αλλάξει οι ίδιοι. Και όσοι ανακαλύπτουν προβλήματα στα «πράσινα» αποδυτήρια, ακόμα να μας αποκαλύψουν πού πέσανε τα κλειδιά του Ουαντού και πόσο θερμά «αγκάλιασαν» οι πάλιουρες τον Καψή.

Η όμορφη προπαγάνδα έχει κάνει και φέτος το χρέος της. Μετά αναρωτιόμαστε για ποιο λόγο αρχίζουν οι γκρίνιες από την πρώτη γκέλα του Παναθηναϊκού, ενώ παράλληλα ο κόσμος του Θρύλου έχει υπομονή και χειροκροτάει την ομάδα και της δίνει ώθηση ακόμα κι όταν είναι πίσω στο σκορ. Ας μην αναρωτιόμαστε άλλο: υπάρχει το «σύστημα».


Διαβάστε το υπόλοιπο εδώ:

http://www.sport-fm.gr/article/186654

Πανάθας είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Πανάθας είπε...

Φρρρρρρρρρρρρρρρρρρ.......(πως λέμε οφσάιντ), προπαγάνδα Τζόνυ.

Γιατί αυτό:

"Αυτή είναι, νομίζω, η ουσία. Η διαφωνία δηλαδή που δεν γίνεται να χωνευτεί, γιατί αφορά ακριβώς την ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, που αρνείται να μεταστραφεί σε μίσος προς τον ίδιο τον Παναθηναϊκό. Γι' αυτό συχνά αυτή η διαφωνία ξεπερνάει τα όρια."

(που είναι και η ουσία που λες και εσύ) ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ. Είναι ουσία και οινοπνεύματα απλώς. ;-)

Είναι Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, που μετατρέπεται σε "μίσος" (δεν εγκρίνω τη λέξη απλά τη χρησιμοποιώ για να μη χαλάω τη ρίμα) για αυτούς που "σκοτώνουν" τα όνειρα των Παναθηναικών οπαδών χωρίς όρια. Μέσα σε "αυτούς" βάλε και "κάποιους" οπαδούς που με τη "συμπεριφορά" τους διαιωνίζουν μια τελειωμένη ιστορία.

Συνεχίζεις το ίδιο "τροπάρι". Να "βαπτίζεις" αυτούς που έχουν αντίθετη άποψη από σένα, "εχθρούς" του ΠΑΟ.

Τσ Τσ Τσ. Παλιόπαιδο. :-)

Βλέπεις "εχθρούς" μετά από 12 χρόνια ανομβρίας. Φαντάσου να πάρουμε και κανα πρωταθληματάκι (που σου είπα φέτος ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ, εκτός και αν το χάσει μόνος του ο βοηθός κάνοντας μαλακίες), τι έχει να γίνει. Έχεις να μας σούρεις.....

ΠΑΓΟ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ. Όταν βλέπεις οχτρούς παντού, το κεφαλάκι σε πάγο 3 φορές τη μέρα για κανα δίμηνο. Μετά θα "ξεσφύξουν οι ζέστες".

Έχεις πλάκα βρε μπαγάσα. ;-)

Υ.Γ.1 Δανείζω το avatar μου για λίγες μέρες τον Ιούλη και λίγες μέρες τον Αύγουστο. Όσοι πιστοί προσέλθετε.

Υ.Γ.2 Συμφωνώ με τον Βαιμάκη απλά αυτό ονομάζεται....παπαγαλία. Σου προτείνω να το μάθεις απ'έξω και όταν κάποιος θεωρεί πχ παικτάκι τον Καντέ να του το ρίχνεις στα μούτρα του αντιπαναθηναικού. Σε αυτούς που είπαν "ποιός μπίερσμιρ" σε παραπέμπω (όχιιι στα λόγια του δημοσιογράφου - που τώρα τα λέει καλά επειδή μας συμφέρει) αλλά στου προπονητή σου ("τον Ματίας δεν τον ξέρω ακόμη"). ;-)

Πανάθας είπε...

Από το κείμενο του Βαιμάκη, αυτό:

"Και δεν αναφέρομαι φυσικά στους γνωστούς–άγνωστους των φιλο-Ολυμπιακών εφημερίδων, οι οποίοι απευθύνονται σε ένα πολύ συγκεκριμένο και δομημένο αναγνωστικό κοινό και τους χαρίζουν γραφικότητα και χοντροκομμένα καλαμπούρια με το κιλό"

(εκτός και αν κάνεις επιλεκτική "ανάγνωση) πρέπει να σε προβληματίσει. Γιατί "τέτοιο" κοινό, προσπάθησαν να κάνουν και σένα και σε ένα μεγάλο βαθμό το κατάφεραν (σόρυ Μιχάλη). Να τα "τρως αμάσητα" που λένε και έτσι να "περνάνε τη γραμμή" τους πιο εύκολα.

Όταν "κάποιοι" από "εμάς", κατακρίναμε αυτές τις τακτικές και (ναι γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε) προσπάθησαμε να σας "ξυπνήσουμε", βαπτιστήκαμε "εχθροί" του ΠΑΟ, επειδή δεν παίρνουμε διαρκείας, επειδή δεν πήγαμε σε συγκεντρώσεις φιάσκο για το γήπεδο κλπ κλπ.

Πανάθας είπε...

Το "ξέρεις" μάλλον, για αυτό απέφυγες να το "κοπιάρεις", κοφτοραφτού μου εσύ.

:-)))

Yannis είπε...

Αν και δεν το θεώρησα απαραίτητο να βάλω όνομα νομίζω ότι θα ήταν καλύτερο να διευκρινίσω κάτι. Το άρθρο του Βαιμακη πιο πάνω εγώ το πόσταρα. Δεν έβαλα όνομα γιατί δεν το θεώρησα σημαντικό. Έξαλλου, πέρα από κάνα δυο φόρες δεν γράφω σε αυτό το μπλογκ (το διαβάζω καθημερινά όμως). Άπλα, βρήκα το άρθρο εξαιρετικά ενδιαφέρον και είπα να το μοιραστώ και με άλλους...

Αυτά, για να μην υπάρξει πρόβλημα...

Yannis είπε...

Και κάτι ακόμα....

Οι 2 πρώτες παράγραφοι "κόπηκαν" ούτως ώστε το άρθρο να μπορέσει να δημοσιευθεί (διαφορετικά το σύστημα μου δίνει το εξής μήνυμα: Το HTML σας δεν μπορεί να γίνει δεκτό: Must be at most 4,096 characters).

Pappas10 είπε...

Evil Elvis...

Φυσικά και δεν εννοώ εσάς...

Άλλωστε οι σύνδεσμοι μας στη Β. Ελλάδα είναι ΚΑΙ δυναμικοί ΚΑΙ δίνουν το παρόν ΠΑΝΤΑ όταν ανεβαίνουμε πάνω αδιαφορώντας για το αν η ομάδα πάει καλά ή όχι.

Βασικά οι οπαδοί μας εκτός λεκανοπαιδίου - επαναλαμβάνω κάποτε ήμουν πολύ μέσα στα συνδεσμιακά και όχι μόνο (όχι Μήτσο δεν ήμουν στην διοίκηση) - είναι στην πλειοψηφία τους γαμώ τα παιδία και τελείως εκτός του ηλίθιου εμφυλίου...

Κάτι ξανθιώτες είναι οι εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα.

pensierix είπε...

@Yannis

Τα δύο τελευταία σχόλιά σου είναι τρανή απόδειξη του πόσο χαμηλά έχει πέσει ο διάλογος εδώ μέσα. Ενώ έδωσες το λινκ που περιείχε ολόκληρο το άρθρο, απόδειξη ότι δεν ήθελες να "αποκρύψεις" ή να διαστρεβλώσεις τίποτε, αισθάνθηκες την ανάγκη να εξηγήσεις τους λόγους που δεν έβαλες μια παράγραφο γιατί ήξερες ότι ο χαρακτηρισμός ή η ταμπελίτσα σε περιμένει στη γωνία. Δεν μπορεί, λες, όλο και κάποιος καλοθελητής θα βγει να σου την πει για την επιλογή σου...Ποιός ξέρει ποιο σκοτεινό κύκλωμα βρίσκεται πίσω από το κόψιμο της παραγράφου, όλο και κάποιος θα σε καθοδήγησε αφού έκοψες αυτή και όχι την άλλη παράγραφο...Και μη χειρότερα...

Για τις ύβρεις και λοιπές ομορφιές, δε νομίζω ότι αξίζει κανείς ν΄ασχοληθεί ή να σχολιάσει. Προσωπικά ενοχλούμαι ακόμα κι όταν δεν είμαι εγώ ο αποδέκτης της μομφής, του χαρακτηρισμού ή της ταμπέλας. Προβληματίζομαι και με την ευκολία με την οποία εκτοξεύονται, όταν μάλιστα μεσολαβεί κι ένα πληκτρολόγιο, που υποτίθεται σου δίνει το χρόνο να σκεφτείς πριν γίνεις τουλάχιστον αγενής...Μάλλον η στοιχειώδης ευγένεια πλέον θεωρείται πολιτικά ορθή στάση, και η ύβρις, επανάσταση...Από μένα ξεμπερδέψατε, πάντως...(δεν είναι ηρωική έξοδος, απλώς εξηγώ τον λόγο που πλέον δεν συμμετέχω).

ΥΓ
Για τον φίλο με το συνθετικό "pen" στο nick του, αν αφήνει αιχμή για μένα, ας ανατρέξει σε κάποιο σχόλιό μου που περιέχει το εγχειρίδιο του σωστού, καλού, χρυσού, άγιου οπαδού του ΠΑΟ ή εναλλακτικά ας ψάξει να βρει που έχω κρύψει το παναθηναικόμετρο. Αν τα βρει, κερδίζει διαρκείας και στο ποδόσφαιρο ή μια ανανέωση του διαρκείας στο μπάσκετ της επόμενης περιόδου...

EVIL ELVIS είπε...

μιχαλη,

ευχαριστω για την διευκρινηση στο κειμενο σου.

Pappas10 είπε...

Πανάθα,

Αφού δεν διαβάζεις Ντέρμπυ πως είσαι τόσο σίγουρος ότι συμφωνώ μαζί του και "περνάω" την γραμμή του;;;

Πέρα από αυτό, από το "βάζω ταβάνι στα όρια" έως το "οτιδήποτε δεν ανταποκρίνεται ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ άποψη περί δημιουργίας "ομαδάρας" είναι αντιΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ και καθοδηγούμενο από την διοίκηση του Βαρδινογιάννη και τον Γκόντζο" υπάρχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ.

Αν διάβαζες Ντέρμπυ, θα έβλεπες ότι όχι μόνο διαφωνώ σε πολλά πράγματα αλλά διαφωνώ και κάθετα.

Με τον Πανούτσο έχεις συμφωνήσει άπειρες φορές σε θέσεις και κριτικές παικτών. Το ότι είναι σκατοδεξιός δεν σημαίνει ότι δεν ξέρει και ποδόσφαιρο. Όχι ότι ξέρει... αμπαλέο του κερατά είναι αλλά αυτό δεν νομίζω ότι είναι απόρροια της ιδεολογικής του θέσης.

Για να τελειώνουμε λοιπόν με το θέμα... όσο "Γκοντζαλάκι" είμαι εγώ με βάση αυτά που πιστεύω άλλο τόσο "Καρπετοπουλάκι" είσαι εσύ με γνώμονα αυτά που πιστεύεις.

Στο θέμα Ξανθιώτη, η θέση μου είναι σαφής. Το παληκάρι έχει Ο ΙΔΙΟΣ δηλώσει ότι υποστηρίζει άλλη ομάδα. Μετά το τελευταίο του κείμενο δέχομαι τον θυμό ως απόρροια αυτής της δήλωσης... όταν θυμώνεις λες διάφορα.

Από εκεί και πέρα, κανείς δεν προσπάθησε να του κλείσει το στώμα. Ούτε το δικό σου. Ούτε του είπε κανείς να φύγει.

Την ερώτηση για τα εισητήρια στην έκανα για να καταλάβεις πόσο λίγο από όλα τα έξοδα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ καλύπτουν. Βία το 5% ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΞΟΔΩΝ καλύπτουν τα διαρκείας. Οπότε η αποχή ΔΕΝ έχει ιδιαίτερο οικονομικό βάρος.

Από εκεί και πέρα, το έχω αναφέρει κι εδωμέσα. Αντι-Βαρδινογιαννικοί γιαλαντζί μου είστε όλοι. Γιατί όταν εγώ πρότεινα να πάμε έξω από την "Βαρνίμα" στο Μαρούσι να διαμαρτηρηθούμε - και δεν μιλάω μόνο για εσάς εδώ μέσα... το είχα προτείνει κι αλλού - κανείς δεν συνειγόρησε. Μη μου πουλάνε λοιπόν όλοι "Αντιβαρδινογιαννισμό"... τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ χτυπάνε όχι τον Βαρδινογιάννη.

Όσο για τον ίδιο τον Βαρδινογιάννη, τα γεγονότα λένε ότι το πιο ανταγωνιστικό επαγγελματικό πρωτάθλημα ήταν επί των ημερών του. Τι να κάνουμε τώρα; Το ότι εσύ το αποδίδεις στην έλειψη οικονομικού κινήτρου είναι μία υπόθεση χωρίς καμία απόδειξη. Προσωπικά την απορίπτω και τελειώνει εδώ.

Τέλος, σε ρώτησα για το διαρκείας στο μπάσκετ γιατί αν ο γνώμονας ήταν οι επιτυχίες, τότε θα έπρεπε να έχεις. Με βάση αυτά που λες, ο μόνος λόγος που σε δικαιολογεί είναι ο οικονομικός.

Εγώ είχα - θα έχω μάλλον και φέτος - διαρκείας ΚΑΙ στο μπάσκετ μολονότι δεν πατάω σχεδόν ποτέ. Καθαρά για να "ανταμείψω" αυτήν την ομάδα, όχι οικονομικά - άλλωστε τα 150 ευρώ μου είναι 12 δευτερόλεπτα προπόνησης του Σάρας - αλλά ηθικά.

Την ομάδα ποδοσφαίρου όμως θεωρώ ότι ΠΡΕΠΕΙ να την υποστηρίξω ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. Στην τελική για εμένα αυτή είναι το κύριο χαρακτηριστικού του οπαδού. Εφ' όσον μπορεί να υποστηρίζει την ομάδα του. Όπου και όπως μπορεί.

Pappas10 είπε...

... η συνέχεια

Δηλαδή τι είναι ο οπαδός ρε παιδιά για να καταλάβω; Αυτός που με εφαλτήριο την αγάπη του για την ομάδα ξημεροβραδιάζεται στα πληκτρολόγια και βρίζει την διοίκηση επειδή δεν του φέρνει παιχταράδες και δεν του παίρνει πρωταθλήματα ενώ δεν πατάει στο γήπεδο;

Οπαδός είναι αυτός που στηρίζει την ομάδα - χέστε τη διοίκηση... είπαμε.. πάμε Βαρνίμα... αλλά δεν πήγε κανείς - μόνο όταν κερδίζει και παίρνει τίτλους;

Άρα για εσάς το πρότυπο του οπαδού είναι αυτός που στην ερώτηση

"Τι ομάδα είσαι;"

σου απαντάει

"Μ' αυτήν που κερδίζει".

Θα τρελαθούμε τελείως;

Και για να μην παρεξηγηθώ, δεν κρατάω κανένα "ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟμετρο". Δεν θα κρίνω εγώ την αγάπη κανενός για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. Αλλά και δεν θα δεχτώ κανέναν να κρίνει την δική μου.

Από εκεί και πέρα όμως, μπορώ να κρίνω συμπεριφορές ανεξάρτητα από το κίνητρο. "Ο δρόμος προς την κόλαση είναι σπαρμένος με αγνές προθέσεις" που λένε.

Όπως λοιπόν δεν δέχομαι ως συμπεριφορά συζυγικής αγάπης το να δέρνεις και να βρίζεις την γυναίκα σου επειδή δεν την απατάς, έτσι δεν δέχομαι ως ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ αγάπης για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ την στάση του ΠΑΝΑΘΑ και του Ξανθιώτη (αν και ο Ξανθιώτης την απάτησε κι όλας εμφανιζόμενος ως εραστής άλλης ομάδας... τέλος πάντων).

Τέλος, θα επαναλάβω κάτι. Στο συλλαλητήριο πέρσι πήγα - κι ας μην συμφωνούσα στα πάντα με τους διοργανωτές του - γιατί συμφωνούσα ότι κάτι έπρεπε να γίνει. Μετά όμως πήγα στη Λεωφόρο και είδα το παιχνίδι με τον Άρη.

Εγώ λοιπόν έχω την συνείδηση μου καθαρή απέναντι ΚΑΙ στην επιθυμία του κόσμου μας αλλά ΚΑΙ στις ανάγκες της ομάδας.

Γιατί καμία ομάδα δεν νομίζω ότι επιθυμεί να παίζει χωρίς κόσμο.

Λιγότερο ΠΑΟ από... ελπίζω σου απάντησα.

ΠΑΝΑΘΑ... καλές διακοπές μα μεν.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Χαζομπαμπάς.

EVIL ELVIS είπε...

παραθετω αποσπασμα απο το prasinanea.gr




"Η Αυτοκροατία χτίστηκε μ’ έναν απλό και… πατροπαράδοτο τρόπο: Χωρίς τεχνικούς διευθυντές, χωρίς πολλές διαφορετικές γνώμες κι απόψεις και με την πρόσληψη ενός προπονητή, στον οποίο ανατέθηκε ΕΝ ΛΕΥΚΩ το τμήμα. Το «εν λευκώ» είναι το «κλειδί» στην επιτυχία ή της αποτυχίας μιας ομάδας… «Οπου λαλούν πολλοί κοκόροι, αργεί να ξημερώσει» λέει η παροιμία και πράγματι μέχρι το 1999 στον μπασκετικό Παναθηναϊκό… λαλούσαν πολλοί κοκόροι. Αλλοτε ήταν η διοίκηση, άλλοτε ο Σούμποτιτς, άλλοτε οι… παρατρεχάμενοι του Σούμποτιτς σε ρόλο τεχνικών διευθυντών, άλλοτε οι μάνατζερ που είχαν κάνει χρυσές δουλειές κι έκαναν περιουσίες στις πλάτες του Παναθηναϊκού….

Από το ‘99 και μετά ο Παναθηναϊκός έγινε ΕΝΑ σ’ όλα τα επίπεδα. Βρήκε τρόπο να προστατεύσει εξωαγωνιστικά την ομάδα, παρέδωσε στον Ομπράντοβιτς τα… κλειδιά των αποδυτηρίων και τα αποτελέσματα δεν άργησαν να έρθουν… Ο «Ζοτς» αποφασίζει για ό,τι αφορά τον Παναθηναϊκό εντός παρκέ, είτε πρόκειται για μεταγραφές, είτε για ανανεώσεις, ακόμη και για πράγματα που δεν τα φαντάζεται κανείς… Δέκα χρόνια τώρα, δεν έχουμε ακούσει να λέει «θέλω έναν ψηλό» και κάποιος άλλος να αποφασίζει ποιος απ’ αυτούς που πρότειναν οι μάνατζερ θα αποκτηθεί…

Υ.Γ1. Οταν παλιά είχα ακούσει τον Γιώργο Βαρδινογιάννη να λέει πως «οι ομάδες δεν αγοράζονται, αλλά χτίζονται» πίστευα ότι περισσότερο το έλεγε για να μην βάλει το χέρι στην τσέπη… Τώρα, γνωρίζοντας το παράδειγμα του μπασκετικού Παναθηναϊκού θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί του. Ναι, τα χρήματα είναι απαραίτητα για να κάνεις πρωταθλητισμό, αλλά υπάρχουν πολλά παραδείγματα ομάδων που μόνο με τα χρήματα δεν έφεραν την ευτυχία…

Υ.Γ.2: Θα πει κανείς «ναι, αλλά ο Ομπράντοβιτς είναι ένας…» κι εγώ θα του απαντήσω πως οι προπονητές που έχουν περάσει από τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό την τελευταία 10ετία είναι περισσότεροι από 10… Αρα, μήπως - λέω μήπως - δεν είναι θέμα προπονητών;"



ολοκληρο το αρθρο:
http://editorial.prasinanea.gr/2009/07/%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%BB%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CF%8D%CE%BD-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%AF-%CE%BA%CE%BF%CE%BA%CF%8C%CF%81%CE%BF%CE%B9/

Πανάθας είπε...

Yannis σου ζητώ συγνώμη που σε "πήρε η μπόρα" και μετά το έκανε "σημαία" ο αδέκαστος penserix (σιγά μη δε το έκανε....στη "γωνία" είναι στημένος να "κάτσει η στραβή" και όλο "αχ δε θα ξαναγράψω" και με την πρώτη ευκαιρία τσουπ σαν τη μικρή λουλού εμφανίζεται τόσο αυτός όσο και οι "κολητοί" του) αλλά υπάρχει ένας που γράφει ανώνυμα στο blog και συνήθως βωμολοχεί (βασικά είναι κάποιος που χρησιμοποιεί και nick αλλά για να μη "λερωθεί" όταν βρίζει, βρίζει ανώνυμα) και (κακώς) θεώρησα ότι εσύ ήσουν αυτός. Αποτέλεσες παράπλευρη απώλεια φίλε Γιάννη. Δυστυχώς. :-(

ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΦΙΛΕ αλλά σε παρακαλώ γράφε ως yannis οκεικ?

Σε ευχαριστώ.

;-)

Πανάθας είπε...

Evil Elvis, συμφωνώ με το άρθρο που παρέθεσες αλλά ΟΧΙ με το ΥΓ1 και τη διαπίστωση ότι ο Βαρδινογιάννης είχε δίκιο. Οι ομάδες χτίζονται αγοράζοντας. Αγοράζεις και χτίζεις, χτίζεις και αγοράζεις.......με τα καλύτερα υλικά.

Κάτσε όμως να ακούσεις το Μιχάλη, που πήρε ο ψεύτης χαχαχαχα και διαρκείας στο μπάσκετ που με μία ήττα πέρυσι (ποιός θέλει να του παραθέσω τα λόγια του όπως έκανε ο Τουρτούρας?) έβριζε πούστηδες τους παίκτες ενώ φέτος έκαναν trempl και έχουν κατακτήσει τα τελευταία 12 χρόνια ΤΑ ΠΑΝΤΑ την ίδια στιγμή που ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟ χτίζεται και σφαλιαρίζεται, χτίζεται και σφαλιαρίζεται, χτίζεται και σφαλιαρίζεται, χτίζετ.........

:-))

Οκ Μιχάλη το καταλάβαμε. Οπαδός σημαίνει να είσαι πρόβατο. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ - πέρα από το κακό της ομάδας - θέλουμε και το κακό της ανθρωπότητας χαχαχα.....είσαι απίστευτος φίλε.....είσαι απίστευτος.....εντωμεταξύ πάλι κανάκεψες τον Βαρδινογιάννη....πες μου βρε μπαγάσα με κάθε ειλικρίνεια όμως.....εργάζεσαι σε κάποια από τις επιχειρήσεις του? Ειλικρινά όμως......

;-)

Και σε σένα καλές διακοπές Μιχάλη. Σε ευχαριστώ.

Να μου φιλήσεις τον μπεμπίνο.

;-)

Πανάθας είπε...

Pensierix, αντίθετα με σένα, εμένα με ΑΗΔΙΑΖΟΥΝ "τακτικές" σαν τη δική σου (και "άλλων" αλλά είπαμε να δώσουμε τόπο στην οργή") που το παίζουν "υπεράνω" και φέρονται και άγονται σαν τη Κα Κατίνα της γειτονιάς, απλά δε βρίζουν.

Φέρσου αντρίκια. Αποκάλεσε με καλύτερα ΜΑΛΑΚΑ και σταμάτα να παριστάνεις το Χάρη Σιανίδη.

Έως τώρα παραδεχόμουν τον Zouk που με ΕΒΡΙΖΕ όποτε έβρισκε ευκαιρία (πολύ συχνά δηλαδή :-) ). Έχασα κάθε ιδέα όταν έπιασε στο στόμα του την οικογένεια μου. Εύχομαι κάποτε να τον συναντήσω ώστε να του το "ανταποδώσω". Και μετά να του ζητήσω και συγνώμη από πάνω.

;-)

EVIL ELVIS είπε...

φιλε παναθα,

το κειμενο το παρεθεσα για προβληματισμο, δεν συμφωνω εξ' ολοκληρου μαζι του..! το παρεθεσα για να γινει κουβεντα στο blog..! :)

Πανάθας είπε...

Evil Elvis μωρέ καλά έκανες. Αλλά το ΥΓ1 τι το ήθελες?

:-))

Ποιός τον ακούει αύριο τον Μιχάλη που θα το διαβάσει?

"Και σας τα έλεγα εγώ. Και με κατηγορείτε για γκοτζαλάκι, ενώ ο evil elvis που είναι αντιγκοτζαλάκι τα ίδια ισχυρίζεται με μένα"

:-))

Αυτός εργάζεται σε εταιρεία που ανήκει στον Βαρδινογιάννη και τους "τσεκάρουν" το internet δεν εξηγείται αλλιώς. Τον "κόβω" να παίρνει στα κρυφά την ΠΡΑΣΙΝΗ από το περίπτερο και να κυκλοφορεί με την εφημερίδα δπλωμένη όπως έκαναν οι παππούδες/πατεράδες μας με τον ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ.

:-)

Πανάθας είπε...

Είπα ΠΡΑΣΙΝΗ και σκεφτόμουν αυτές τις μέρες που διάβαζα τα πρωτοσέλιδα της, πόσο "ψιλοκομμένο τουμπεκί" το έχει κάνει που η ομάδα δεν ενισχύθηκε όσο έπρεπε.

Αυτά με αηδιάζουν και με εξοργίζουν εμένα.

Είπα μεταγραφές (ότι θυμάμαι χαίρομαι) και έχω την εξής απορία την οποία σας την παραθέτω προς προβληματισμό και συζήτηση. Διάβασα ότι ξοδέψαμε (από τα 25 μύρια που είχαμε προς διάθεση) τα 15. Περισσεύουν δηλαδή 10. Φαντάζομαι ότι τα "κρατάνε" για το δεκέμβρη ε? Σου λέει άμα τα ξοδέψουμε όλα τώρα, το Δεκέμβρη που η ομάδα πιθανότατα θα θέλει παίκτες με τι χρήμα θα κινηθούμε? Με του Champions League αν περάσουμε. Αν δεν περάσουμε όμως? Εδώ σε θέλω (μπομπ) μάστορα. Ε, ας κρατήσουμε δέκα μύρια στην "καβάτζα" (μα τι διάλεκτος :-) ) για παν ενδεχόμενο.

Ακούω αντίθετες απόψεις.

EVIL ELVIS είπε...

φιλε παναθα,

συμπληρωνω για το θεμα budget οτι ενδεχεται να προστεθουν ως και 4-5 εκ. ευρω απο επικειμενες πωλησεις μαντζιου-τζιολη-κλειτον κλπ. ηδη κατι πηραν και απο δανεισμο μορις-ιβ


παρεθεσα ενα τμημα του αρθρου και οποιος θελει μπορει να το διαβασει ολοκληρο στην ιστοσελιδα που αναφερω. επαναλαμβανω πως δεν συμφωνω με ολα τα σημεια του κειμενου, αλλα δεν ηθελα να κανω περικοπες στα ΥΓ γιατι θα μας την πεφτανε, οτι ειμαστε επιλεκτικοι κλπ! :)

PS: τι ΓΚΡΟΥΠΑΡΑ αυτοι οι THRESHOLD...

Πανάθας είπε...

Evil ΣΩΣΤΑ. Είναι ένα σεβαστό ποσό ΚΑΙ από εκεί. Θα χρειαστούμε ΣΙΓΟΥΡΑ παίκτες τον Δεκέμβρη ενώ βλέπουν μάλλον δύσκολη την είσοδο στους ομίλους και αν τα έσοδα απο τους μαλάκες εεεε σόρυ από τα διαρκείας είναι μόνο 5%, όπως λέει ο Μιχάλης δεν κάνουμε δουλειά.

Άρα? Και να αποκλειστούν τώρα, πάλι θα έχουν χρήμα να "κινηθούν".

Θα μου πεις και 30 να ξόδευαν τώρα, μπορούν να πουλήσουν πχ τον Σιμάο, να αποδεσμεύσουν τον Σίλβα και να εξοικονομήσουν χρήματα.

Για αυτό λέω ότι είναι ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ εσόδων και όχι επενδυτές.

Για αυτό και δε θέλω να έχουν έσοδα έτσι ώστε να "ξεσκεπαστεί" η απάτη. Θυμηθείτε τα χρόνια του Βαρδινογιανισμού - που τα έσοδα ήταν μηδαμινά - πόσο χαμηλό ήταν το μπάτζετ.

Παίξανε πουθενά LIVE και τους άκουσες? Πριν παντρευτώ και κυρίως πριν αποκτήσω παιδιά, ξόδευα όλα μου τα χρήματα σε συναυλίες στο εξωτερικό. Πρώτα έπαιρνα τα εισιτήρια και μετά κανόνιζα πως θα πάω, που θα μείνω κλπ κλπ. :-))

EVIL ELVIS είπε...

oxι, δυστυχως δεν τους εχω δει LIVE, απλα το progressive που παιζουν ειναι οτι πρεπει για τετοιες ωρες..! την δευτερα παω BLACK SABBATH με DIO [αρνουμαι να τους αποκαλεσω HEAVEN AND HELL!!] με support BLIND GUARDIAN, TESTAMENT και τους "νεοτερους" GOJIRA...τι να λεμε, η rock/metal μουσικη εχει τεραστιο πλουτο και εδω και χρονια "προπαγανδιζω" υπερ της, με επιτυχη αποτελεσματα..! δυστυχως υπαρχουν και οι ακυροι/ανυπαρκτοι που χαρακτηριζουν "θορυβο" (!) την καλυτερη και ουσιαστικοτερη μουσικη...ας μεινουν στο σκοταδι οι αδαεις...παναθα ποια θεωρεις την καλυτερη συναυλια που εχεις παρακολουθησει;

Πανάθας είπε...

Evil συναισθηματικά και μόνο επειδή ήμουν στην εφηβεία θα σου πω του Rory Gallagher στο γήπεδο της ΑΕΚ το '81. Τρελή συναυλία με πολλά επεισόδια. Η τηλεόραση είχε αναφέρει τα επεισόδια και δε θα ξεχάσω τη μάνα μου να με περιμένει γεμάτη αγωνία να γυρίσω και εγώ σα χαζό να διηγούμαι πόσο φανταστικά πέρασα και πως μας κυνήγαγαν οι μπάτσοι χαχαχαχα. Ήταν η πρώτη ξένη συναυλία που έλαβε χώρα στη μεταπολεμική Ελλάδα (σου θυμίζω πως επί Χούντας είχαν απαγορευτεί οι συναυλίες). Είχα πάει και στο Σπόρτινγκ ένα χρόνο νωρίτερα στους Police (ήμουν τρελός φαν) και το '85 στο Παναθηναικό Στάδιο (Ροκ Φέστιβαλ, πολλά συγκροτήματα εγώ είχα πάει για τους Cure), όπου τρέχαμε μία φίλη με κολικούς στο νοσοκομείο κλπ κλπ. Τρελά χρόνια.

Από τις συναυλίες στο εξωτερικό αξιομνημόνευτη ήταν το 1985 στο Wembley ίσως επειδή ήταν το πρώτο μου ταξίδι στο εξωτερικό χωρίς τους γονείς μου και για συγκεκριμένο λόγο) με συμφοιτητοπαρέα, για να παρακολουθήσουμε το LIVE AID. Απίστευτος κόσμος, γεγονός, καλλιτέχνες*, πόλη........τα εισιτήρια τα είχε προμηθευτεί ένας συμμαθητής μας που σπούδαζε (πλέον) στο Λονδίνο.

;-)

Έχω ωραίες αναμνήσεις και αρκετά ταξίδια και με τον ποδοσφαιρικό Παναθηναικό όμως. Τότε που οι φίλαθλοι του ΠΑΟ δεν είμασταν διχασμένοι. :-(

* Sting, Joan Baez,B.B. King, Black Sabbath, Mick Jagger, Bob Dylan, U2,Alison Moyet, Eric Clapton, Dire Straits, Judas Priest, Queen, David Bowie, The Who, Paul McCartney, και αρκετοί ποπ καλλιτέχνες και συγκροτήματα όπως Madonna (ήταν στο ξεκίνημα της τότε), Duran Duran (στον κολοφώνα της δόξας τους) Elton John κλπ κλπ.

Πανάθας είπε...

Που θα παίξουν οι Black? θεσσαλονίκη? Τους είχα παρακολουθήσει πριν κάποια χρόνια στη Μαλακάσα χωρίς όμως να έχω τρελαθεί. Είχα κάνει 3 ώρες να πάω (διαδρομή μισής ώρας κανονικά), δύο ώρες περπάτημα, είχα πεινάσει, διψάσει, ποδοπατηθεί και καταλάβει ότι μάλλον γέρασα για συναυλίες που δε πας με αυτοκίνητο μέχρι την είσοδο, ενώ κυλιόμενες σκάλες θα αναλάβουν να σε πάνε στη θέση σου).

:-))

ΣΥΜΦΩΝΩ για το ROCK/METAL - παρόλο που θεωρώ τον εαυτό μου περισσότερο ροκά παρά μεταλά - και δε χρειάζεται να προπαγανδίζεις τίποτα. Είναι σαν τους Παναθηναικούς οπαδούς. ;-))

EVIL ELVIS είπε...

ξερω που αναφερεσαι! μαλακασα, 2005, με support black label society και velvet revolver! 25000 κοσμου, ΝΑΙ ΗΜΟΥΝ ΚΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ! :) 10 μετρα απο τη σκηνη! τοτε ηταν η αυθεντικη συνθεση, με ozzy! τωρα ερχονται με τον DIO! τρελη ταλαιπωρια παντα στη μαλακασα! αλλα την δευτερα παιζουν στο ελληνικο..

Pappas10 είπε...

Πανάθα,

Το γιατί ΔΕΝ πάω στο μπάσκετ το έχω γράψει πολλές φορές. Το ότι έχω διαρκείας επίσης...

Για τα μπινελίκια που έχωσα κατηγορόντας τους παίκτες ως στημένους πέρυσι ζήτησα πολλές φορές συγνώμη και παραδέχτηκα ότι ήταν λάθος μου, απόρροια του θυμού.

Αντί όμως να ψάχνεις τα κίνητρα και τα αντικίνητρα μου, στις ερωτήσεις μου θα απαντήσεις;

Όχι δεν εργάζομαι ούτε έχω εργαστεί στον Βαρδινογιάννη... σου έχω πει τη "σχέση" μου μαζί του, αν θυμάσαι, τηλεφωνικώς.

Το να υποστηρίζεις την ομάδα ΚΑΙ στα καλά ΚΑΙ στα άσχημα σε κάνει πρόβατο;;;

Δηλαδή εκτός από ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, πούστη, άεκ44, μπάοκ, πουσταιώνιο, Λάρισα και άρηξεκωλιάρη, όλες οι άλλες ομάδες που δεν έχουν πάρει τίτλο θα ΔΕΝ θα έπρεπε να έχουν οπαδούς;;;;

Ή οι οπαδοί τους είναι πρόβατα;;;

Θα μας τρελάνεις ρε σύντροφε;;;

Σου χρειάζονται διακοπές.

Πανάθας είπε...

Evil, ναι το 2005 πρέπει να ήταν (δεν τα πάω καλά με τις ημερομηνίες). "Κοντά στη σκηνή"? Είσαι τρελός? Εγώ ήμουν πίσω πίσω με το που μπαίνεις στο Terra Vibe ώστε να την "κάνω" αν πέσουν τίποτα μπουκάλια και λοιπά καλούδια. Γεράσαμε είπαμε φίλε. Άσε που είχα μαζί και τη γυναίκα μου που ορκίστηκε ότι δε θα ξαναπάει μαζί μου σε συναυλία χαχαχαχα.

Σύντροφε Μιχάλη :-)) σε ευχαριστώ για τις ευχές σου απλά να σου θυμίσω ότι εγώ ήμουν διακοπές, ξαναφεύγω και θα ξαναφύγω (είμαι εδώ μόνο και μόνο για τις "εφημερίες" μου, βλέπεις φυλάγουμε το "τσίρκο"). "Άλλοι" δεν έχουν πάει και από ότι φαίνεται το έχουν "ανάγκη".
:-))

Δε σε κατηγορώ για τίποτα μην ανησυχείς. Σε πειράζω. ;-)

Και ενώ εμείς Μιχάλη "τρώμε τα μουστάκια μας", χιλιάδες λαού θα παρευρεθούν σήμερα στη Λεωφόρο για να αποθεώσουν τον Βύντρα και να "επιβραβεύσουν" το χοντρό καπιταλιστικό γουρούνι που δεν ενισχύει την ομάδα.

Αμπαλαέο και τα μυαλά στα κάγκελα. :-(

Αυτό δεν είναι υποστήριξη στην ομάδα αλλά αυνανισμός.

Δε μπορείς να με καταλάβεις, όπως και εγώ (το παραδέχομαι) δε μπορώ να καταλάβω εσένα και τους "ομοίους" σου. Υπάρχει πλήρης ασυμβατότητα.

Άσχετο αλλά διάβασα ότι ο Μάτος θα πάει στην Κρουζέιρο :-( και ότι η ομάδα θα παραταχθεί στο ματς με τη Σπάρτα με τον Μπίερσμιρ δεξί μπακ. Φαντάζομαι ότι ο Σειταρίδης θα ήταν καλύτερος από ένα στόπερ σε αυτή τη θέση ε?

Ένας στόπερ θα παίξει δεξί μπακ λοιπόν, την ίδια στιγμή που ένα δεξί μπακ θα παίξει στόπερ (Βύντρα), ένας κενρικός χαφ αριστερά (Καραγκούνης), ενώ ένας σέντερ φορ (Σαλπιγγίδης) δεξιά, χαχαχαχα.

ΑΘΑΝΑΤΟΣ ο "βοηθός". Θα πέσει τρομερό γέλιο (και) φέτος.

Περαστικά μας αδέλφια.

Λιγότερο ΠΑΟ από zou-pen-pap10-τουρ είπε...

Ρε συ Pappas, το πουλέν σου στη Λέφσκι τι κάνει;

Pappas10 είπε...

Πανάθα,

Παραδέχομαι ότι χρειάζομαι διακοπές... με έχει τρελάνει στο τρέξιμο ο μπέμπης... αλλά ως μαζόχας που είμαι μου αρέσει.. :) :) :)

Σήμερα θα πάω να αυνανιστώ κι εγώ... :) :) :) Να δω την ομάδα από κοντά γιατί μου έλειψε...

Λιγότερο ΠΑΟ από pen-zouk-pap klp...

Για τον Γκάντσεφ λες;;;

Κερδίζει πρωταθλήματα απ' ό,τι πληροφορούμαι...

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Βλάντιμιρ Γκάντζεφ, χάρισε τον τίτλο της πρωταθλήτριας Βουλγαρίας στη Λέφσκι Σόφιας. Ο 22χρονος μέσος ήταν και ο μοναδικός της σκόρερ στην ισοπαλία 1-1 εντός έδρας απέναντι στη Μινιόρ Πέρνικ. Με αυτόν τον βαθμό, η Λέφσκι κατέκτησε το πρωτάθλημα, αφού η μεγάλη αντίπαλος, ΤΣΣΚΑ Σόφιας, γνώριζε την ήττα 1-0 στην έδρα της Λίτεξ Λόβετς και έμενε οριστικά δεύτερη.

http://www.sport-fm.gr/article/179099

Και το άλλο μου πουλέν, ο Ν' Ντογέ καλά τα πάει κι αυτός.

Φιλικά,

Παππάς10 ή κατά κόσμον... χαζομπαμπάς.

Λιγότερο ΠΑΟ από zou-pen-pap10-τουρ είπε...

Έβαλε λέει και γκολ στην Aγία Ιουλία. Δες εδώ http://www.contra.gr/Soccer/Europe/ChL/244886.html
Είναι ακόμα δανεικός ή τον δώσανε;
O Ν' Ντογέ;

zouk είπε...

Παναθα αν θες γραψε το μειλ σου γιατι δοκιμασα να σου γραψω στο paulotheeparethnpae@gmail.com αλλα μαλλον καποιο λαθος εχω κανει και δεν μπορω να βρω που το ειχες ποσταρει.
Αν και δεν ηθελα να ξαναγραψω εδω,δεν γινοταν αλλιως.
Ευχαριστω.

Ανώνυμος είπε...

simfwnw sxedon se oti leei o panathas ektos apo kati pikroxoles dilwseis tupou '' gamise mas sparta '' ''koroida me diarkias ''. ego proswpika kai stin xeiroteri katastasi ths omadas tha eperna diarkeias kai tha edina to parwn sto gipedo giati auto pou agapaw den prokite na to misisw pote eite trwei 5 goal eite trwei 10 kai as min blepoume oute 3 swstes pases... peran autou omws i alithia oso asximi kai an einai einai oti pali eginan lathoi stis metagrafes kata tin gnwmi mou kai den nomizw auto pou tha doume fetos na diaferei idietaira ap to persino tsirko...(sto agwnistiko komati panta den tha miwna tin panatha gia tpt ston kosmo).. einai gegonos oti den ginete na theoreis ton katsouranh megali metagrafi opws parousiazete... oute enan agwnsto stoper ap ti souidia pou apokaleitai talento ( makari to paidi na bgei neos xenriksen) giati talento nomizw itan kai o xristodoulopoulos kai o ninis alla kai o rukabina alla den eidame kanena idietera thetiko deigma apo merous tous... i omada kata tin gnwmi mu briskete se mia megali krisi kathws den iparxoun ellines anerxomenoi gia na xtisoun mia omada opws kapote egine me tous kirgiako-karagouni-fussa-mpasina-limperopoulo kai sia... opote ti mporeis na kaneis; i moni dieksodos ine polla lefta gia ftasmenous paixtes ap to ekswteriko.... kai na pareis estw 3 prwtathlimata.. gt an perimeneis na xtiseis omada ap to 0 kai me tous ellines anerxomenous na min mporoun na boithousoun gt isws tous leipei to tsagano i podosferiki magia i akoma mpori na min iparxei kai talento... pairneis lucio grigera stin amuna paralila pernis rikelme kai alex apo latiniki ameriki... kai exeis idi parei cisse leto... nai isws anagastoun na dwsoun kai 50ek gia kati tetio alla min ksexname oti upotithete oti o silogos ine pleon polimetoxikos kai arketoi ek twn metoxwn exoun tin dunatotita na kanoun mia tetoia uperbasi... dineis 50ek eurw se mia xronia perneis 3 protathlimata kai bgazeis 50-70ek apo to champions league... kai epixeirimatika na to dw mono wfelos mporei na iparksei apo kati tetoio... an theloun na parei prwtathlima i omada kalo einai na skeftoun na ta sprwksoun xontra kai oxi na dinoun 15ek eurw kathe xrono.... gia na kontrareis tin omada pou exi gia sima ton poustara ofileis na exeis kata poli kaliterous paixtes giati i psixologia distixws einai me to meros tus... 12 sta 13 protathlimata den ine liga... epipleon iparxi to karaiskaki kai emeis den exume edra distixws... to oaka den to thewrw gipedo pou mporei na piesei asfiktika kai na exi treli atmosfera... auta apo mena kai se kalh meria...

Pappas10 είπε...

Λιγότερο ΠΑΟ...

Απ' όσο ξέρω τον έχουν δώσει. ΔΕΝ είναι δανεικός.

Θα πω κάτι και πείτε με μαλάκα αλλά ο ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ μπορεί να γίνει ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ. Σήμερα στην "εορταστική προπόνηση" ότι έφυγε απ' το πόδι του "έγραψε".

Και ο Σάλπι πάνω κάτω τα ίδια με τον "Πετρογκόλ"...

...

... γιατί ρε πούστη μου δεν τα κάνουν και στα επίσημα παιχνίδια.

Ο Σισέ ξεχωρίζει... πιστεύω ότι η μεγαλύτερη προσφορά του στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ θα είναι ότι θα μάθει δίπλα του ο "Πετρογκόλ".

Αυτά,

Παππάς10 ή κατά κόσμον χαζομπαμπάς.

Λιγότερο ΠΑΟ από zou-pen-pap10-τουρ είπε...

Ρε συ Pap είπαμε τα φιλικά δεν τα κοιτάμε. Ούτε για το καλό ούτε για το κακό.
Εσύ κοιτάς και τα οικογενειακά διπλά τώρα?
Εξάλλου στα φιλικά ο Πανθράξ κοιτά στα μάτια την Παρί και η Ξάνθη τη Νυρεμβέργη.
Στα επίσημα πάλι η Λάρσα τον παίρνει και γέρνει από κάτι ερασιτέχνες ψαράδες.
Νομίζω πάντως ότι πέραν της ενίσχυσης σε επίθεση-άμυνα, αποδυναμωθήκαμε σε δημιουργικούς μέσους.
Έφυγαν Ιβ και Κλευ (αν και αυτόν ποτέ δεν τον είχα σε εκτίμηση για ομάδα επιπέδου Παναθηναικού) και ίσως φύγει και ο Μάτος.
Και κάποιον να πάρουν, δε νομίζω να είναι κάτι καλύτερο. Δεν έχουν άλλα φράγκα, φαίνεται.
Εκτός αν τα κρατάνε για "μπάσιμο" στα λαμουαγέν του παρασκηνίου. Μακάρι.
Πάντως ρε μπαγάσηδες zou-pen-pap10-τουρ είστε το ακριβώς αντίθετο των πανάθα-sq.log-ξανθ-κουτόχ(τι κάνει αυτός?).
Ειδικά ο Πανάθας με τον Παππά δεν παίζονται.
Δεν πάω λέει ο ένας στη μπάλα, γιατί παίζουν χάλια (μήπως γιατί δε γουστάρει να τα χώνει στον Κομμωτή?)
Δεν πάω λέει ο άλλος στο μπάσκετ, γιατί τα παίρνουν όλα (μήπως γιατί δε γουστάρει να τα χώνει στον Παύλο?-ακόμα πιο διεστραμμένος!)
Το τζιγκερογκοτζικό μπλοκ πάντως αν και ολιγάριθμο κρατάει καλά βλέπω.
Έτοιμοι να ξετσουτσουνίσουν είναι.
Δεν πειράζει.Ας πάει καλά η Πανάθα κι ας τους διαβάζω κάθε μέρα να ξεκατινιάζονται με τους άλλους.

Πανάθας είπε...

Zouk, pavlotheeparetinpae@gmail.com

Εσύ έβαζες "u" για αυτό δεν το έστελνες.

Ανώνυμε ΣΥΜΦΩΝΩ με όσα έγραψες παραπάνω από όσο νομίζεις. Έχουμε μια βασική διαφορά πάντως. Εσύ ακόμη πιστεύεις σε αυτούς που διοικούν ενώ εγώ όχι. Δε μένει παρά να περιμένουμε και να δούμε. Εξάλλου δεν προβλέπεται "δράση".

Πανάθας είπε...

"Λιγότερο ΠΑΟ από zou-pen-pap10-τουρ εί"

;-))

Λιγότερο ΠΑΟ από zou-pen-pap10-τουρ είπε...

Τι γίνεται ρε admins; Θα ανεβάσετε κανά καινούργιο post; Ή το πάτε για διάλυση; Σας κατατρόπωσαν οι Σταλινικοί τελικά;

Εμπρός για το νέο μπλογκ:

Καβουροκατάσταση
Ο κύκλος των διαμαρτυρόμενων Τζιγκερογκοτζικών. Ένα μπλογκ για τις ακαδημίες ποδοσφαίρου και τον αυτομαστιγωτισμό.

Πανάθας είπε...

Μιχάλη πες μου τώρα ότι ενθουσιάστηκες από το οικογενειακό ξεμούδιασμα? Γιατί περί αυτού πρόκειται. Καλά σου λέει ο Λιγότερο ΠΑΟ από zou-pen-pap10-τουρ. Ο Πανθρακικός έφερε σε φιλικό 0-0 με τη Παρί φίλε μέσα στο Παρίσι χαχαχαχα. Εκεί που εμείς είχαμε φάει πέντε. Το πιστεύεις ότι είχα πάει εκείνη τη χρονιά στο Παρίσι (όχι την περίοδο του αγώνα αλλά λίγο μετά τα χριστούγεννα οικογενειακώς) και πιάνω κουβέντα με ένα ταξιτζή (η μοναδική φορά που μπήκα σε ταξί στο Παρίσι καθώς το μετρό καλύπτει ΟΛΗ την πόλη) που είχε κασκόλ της Παρί σε περίοπτη θέση μέσα στο μπλε ταξί του και του λέω panathinaikos και μου δείχνει τα πέντε του δάκτυλα χαχαχαχαχααχαχ....ρε τον τρελό.

;-)

Πανάθας είπε...

"Εμπρός για το νέο μπλογκ:

Καβουροκατάσταση
Ο κύκλος των διαμαρτυρόμενων Τζιγκερογκοτζικών. Ένα μπλογκ για τις ακαδημίες ποδοσφαίρου και τον αυτομαστιγωτισμό."


Φίλε δε μπορώ να κ...ω από το γέλιο. Απλά υποκλίνομαι. Με δυο κουβέντες "καθάρισες". Είπες όσα λέω εγώ....κοντά δύο χρόνια τώρα.

:-)))

Λιγότερο ΠΑΟ από zou-pen-pap10-τουρ είπε...

Κι εσύ όμως ρε Πανάθα τι γράφεις "γ..α μας μωρή Σπάρτα";
Θέλεις να τους προκαλέσεις τρικυμία εν κρανίω;
Ή νομίζεις ότι έτσι θα βάλουν μυαλό οι ηλίθιοι; (για τους διοικούντες λέω, όχι τους οπαδούς, έτσι;).
Ή λεφτά στην τσέπη του Kάβουρα;
Ή πράξεις στα λόγια του Βγενόπουλου;
Ή θα αυτοκτονήσει από ντροπή ο Ραλίστας;
Απλά, θα βγει ο χοντρούλης και θα πει οτι οι οπαδοί φταίνε που δεν στήριξαν την ομάδα, και οτι ο κομμωτής είχε πει να τον διώξουν τον 10κάτε αλλά εσείς δεν θέλατε.
Εγώ πάντως δε θέλω να αποκλειστούμε. Τόσο μαζοχιστής δεν είμαι.
Τώρα που το σκέφτομαι ο Πανάθας με τον Παππά θα κάναν φοβερό σαδομαζοχιστικό δίδυμο σε ταινία του Παζολίνι με τίτλο: 120 μέρες στου Θων. (μη με ρωτήσετε ποιος θα κανε τι μόνο)

Πανάθας είπε...

Χαχαχαχαχαχαχα...σταμάτα...σε παρακαλώ σταμάτα.......τρώω ένα μήλο (Λόλα ένα μήλο) και θα με πνίξεις μπαγάσα.......

:-))

Σοβαρά τώρα, δεν είναι άμοιροι ευθυνών οι οπαδοί. Θεωρώ ότι έχουμε την ομάδα που μας αξίζει, την κυβέρνηση που μας αξίξει, τη μουσική που μας αξίζει, την τηλεόραση που μας αξίζει κλπ κλπ (πάει μακρυά το "γράμμα").

Αλλάζουν τα πράγματα, αρκεί να το πιστέψουμε και κυρίως να το θελήσουμε.

Αν πηγαίνουν σήμερα 16.000 μαλ....ε οπαδοί σε μια προπόνηση μετά από 12 χρόνια ΑΝΟΜΒΡΙΑΣ (θυμίζω ότι έχουμε ένα νταμπλ του 2004 και ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ), τότε φαντάσου τι θα γίνει αν πάρουμε κανένα πρωταθληματάκι. Αλλά και πάλι ερχόμαστε αγαπητέ "λιγότερο παο..." στο σημείο ΜΗΔΕΝ. Εγώ ζητώ τομή. Αποκοπή από τον ομφάλιο λώρο. Και μετά ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ. Αυτό προσπαθώ (μερικές φορές άκομψα το ομολογώ) να τους "πω" αλλά είναι σα να μιλάω σε τοίχο.

:-(

Λιγότερο ΠΑΟ από zou-pen-pap10-τουρ είπε...

Πάντως επί της ουσίας έχει κι ένα(!) δίκιο ο Παππάς.
Κι εγώ τον πάω τον Πετρόπουλο.
Αν και τον μπερδεύω με τον Σπυρόπουλο και τον Χριστοδουλόπουλο.
Πως είχαν οι γάβροι τους πόντιους κάποτε; Έτσι κι εμείς τώρα έχουμε τους -όπουλους.
Δε μου κάνει κλικ όμως για να τον αποθεώσω βρε πουλάκι μου...
(Καλα ντε, μη βαράτε. Το ξέρω ότι παίζουν σε άλλη θέση. Είπα ότι δεν είμαι τόσο ΠΑΟ όσο..Αμαρτία εξομολογουμένη..)
Μπορώ όμως να σας πω τη διαφορά Βεργίνη-Μπόγρη (άσχετο)
Πάντως σοβαρά :-) τώρα, δεν πιστεύω ότι υστερούσαμε σε υλικό από τις ψαροκασέλες όλα αυτά τα χρόνια. Κυρίως σε χορηγίες προς τα λαμόγια υστερούσαμε (σαν το "συμπολίτη" μου τον Θωμά).
Αφού δε θες (λέμε τώρα) όμως ρε μεγάλε, γιατί δε φτιάχνεις ομάδα δυο κλάσεις ανώτερη;
Αν αυτό δε γίνεται στο Ελλάντα, γιατί δε βγαίνεις να πεις ότι έτσι έχουν τα πράματα, δεν δύναμαι, πουλάω, υπάρχει κανένας;
(Στο επίσημο όμως, όχι και καλά δεν έκανε κανείς πρόταση-που δεν έκανε, για να λέμε και του ανίκανου το δίκιο-ο Παύλος δε μπορεί δυο καρπούζια, και θα χάναμε το μεγαλείο του μπάσκετ κι εγώ την πρέζα μου).
(Μωρέ ξέρω γιατί, αλλά θα το πω ψιθυριστά για να μη με στείλει στο διάολο ο Παππάς: Gia to gipedo. Ουφ, ελπίζω να μη με πήρε χαμπάρι o big brother.Δεν πήγα και στη συγκέντρωση..)

Α, ξέχασα! Μπορούσαμε και με ισοδύναμη με του γάβρου ομάδα και χωρίς παρασκήνιο, αρκεί ό κόσμος μας να μεταλλασόταν σε gayρους, και να ήταν "ενωμένος σα γροθιά",με "δημοκρατικό συγκεντρωτισμό","αγκωνάρι του τζιγκερισμού-γκοτζιγκισμού" για να σπάσει τα μούτρα του "Κροκικού ιμπεριαλισμού" (δικό μου αυτό).

Λιγότερο ΠΑΟ από zou-pen-pap10-τουρ είπε...

Δηλαδή αν είσαι χουλιγκάνι μικρός, όταν μεγαλώσεις γίνεσαι ή πρόεδρος ή παρουσιαστής ή δημοσιογράφος/εκδότης;
Γ..ώ την ατυχία μου..

Ανώνυμος είπε...

oxi panatha egw eimai 100% uper tis apopshs pou apo orismenous akugete kai iparxi na poulisei oti exei kai den exei i oikogeneia kai na alaksei telios dioikitika xeria o panahtinaikos. enoite pws tha ithela na sikwthw mia mera kai na akouso oti poulithikan kai oi upolipes metoxes tis oikogenia bardinogianni ston andrea bgenopoulo anti 50ek eurw ksero go. entw metaksi auti i kontra nomisa oti ixe kopasei to perasmeno kalokeri ala telika ekana lathos. akoma iparxoun oi tziggerikoi pou apoteloun bebea oute ena 5% kai oi ipolipoi pou den theloun oute na akune gia tin oikogeneia. egw eixa paei sto silalitirio kai eixa ekdilosei poli misos gia tin oikogeneia opws kai 30.000 akoma atoma kai se oses sobares sizitiseis exo genika me panathinaikous opiasdipote ilikias den akuo pote kalo logo gia bardinogianni.den katalabainw pws merikoi upostirizoun kapoion pou den prostateue tin oamada kai se 13 xronia exoume 1 protathlima. pou an thimame kala to 2006-2007 i moni metagrafi pou akustike itan tu salpigidi kai to bujet meta bias ksepernage ta 4ek eurw. kai etsi kataliksame san tin aek na kinigame tin 2i thesi kai orismenes fores na erxomaste kai 3oi opws tis xronies 2005-2006 kai 2006-2007 kai na mas exi perasi o olimpiakos 17 oloklirous bathmous.pou akoma kai stin eurwpi den ipirxame. pou nomisame oti me tin polimetoxikota pige na allaksei kati kai telika blepoume oti kai pali eksetias tu bardinogianni den mpori na ginei i pliris uperbasi gia apokathilwsi tou gaurou; ti fernis katsourani re mpaglama; gia katsourani ton exume emeis ton panathinaiko twn oneirwn mas; i mipos gia enan kante pou den iparxei ston xarti; i mipos gia basiko deksi mpak en onomati moon ton opion apextises apo mia omada tis notias afrikis san talento. kai an ine dinaton ton falcao ton pire i porto me 5.5ek eurw kai ego akuga oti ton edine i omada tou me 10ek eurw i ton palacio me 15ek eurw kai ton nimar me 14ek eurw kai telika malon an dinane 6-7ek eurw na pernane enan tetion pexti. den iparxi kanena skaouting pistevo ke kanenas programatismos. o antwniou apotelei proektasi tu bardinogianni kai o pateras den ine auto pou theloume... bgenopoule bges sto proskunio... poloi apo emas tha se upostiriksoume...

Αρχιμαλάκας Αριστερός Κωλοτούμπας είπε...

.....μπορείτε επίσης να το ονομάσετε και "Ο κύκλος του αενάεως αυνανιζόμενου αριστερού. Ένα μπλογκ για τις απειλές της αποχώρησης - φεύγει ο κλαψομούνης γκρινιάρης ζαλισαρχίδης μαλάκας που μένει - και την κλασσική αριστερίστικη κωλοτούμπα του αυνάν".

Αν θέλετε κι άλλες ιδέες για την ονομασία, γράψτε μου στο arximalakaszalisarhidis@kolotoumbaaristera.com

Λιγότερο ΠΑΟ από zou-pen-pap10-τουρ είπε...

Ωχ, αρχίσαν πάλι. Ε, ρε γλέντια..
Ρε σεις, παιδονόμο θέλετε..

Πανάθας είπε...

Χαχαχαχα.....

λεπόν μάγκες καλό καλοκαίρι να έχετε.

Εγώ δε θα ξαναγράψω στο blog. Κατάλαβα ότι σας τα έκανα "τσουτσέκια" και ότι απλά θέλατε ένα χώρο που θα εκδηλώνατε την αγάπη σας για τον ΠΑΟ χωρίς σκέψη και προβληματισμό. Το "αντί" το δικό μου ήταν αιρετικό για το "χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο για τον ΠΑΟ". Επίσης όλοι αυτοί οι καυγάδες με κούρασαν και δε μου πρόσφεραν τίποτα(πια). Το κοινωνικό πείραμα "συμμετέχω σε ένα blog με φανατικούς οπαδούς" έλαβε τέλος.

Πάω να "αυνανιστώ" σε "αλλες" παραλίες.

Ίσως με κάποιους από εσάς τα πούμε σε "άλλους" χώρους.

;-)

Λιγότερο αμπαλαέο.

Καλό θα είναι να απορρίψετε τις υπερβολές μου και να κρατήσετε την ουσία της συμμετοχής μου.

Η ομάδα που αγαπάμε είναι δεν είναι πάνω από όλα, αλλά είναι πάνω από όλα......εμείς. Εμείς είμαστε ο ρυθμιστικός παράγοντας. Εμείς καθορίζουμε τι ομάδα θέλουμε να έχουμε. Αν θέλετε μια ομάδα σαν τη Μπαρτελόνα ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ. Αρκεί να χρησιμοποιήσετε το μυαλό σας. Είναι από τις λίγες φορές που πρέπει να καταπιέσεις τα συναισθήματα σου. Σας μιλάει κάποιος που το μότο του είναι "εν αρχή είναι το συναίσθημα".

Συγνώμη αν πρόσβαλα κάποιους. Το έκανα εξεπίτηδες. ;-))

Αυτά.

So long to everybody.

Πανάθας....ένας λιγότερο αμπαλαέο απλώς.....κατά τα άλλα ένας από εσάς.........

Υ.Γ.1 Μέσα στην ατυχία μου ήμουν τυχερός γιατί γνώρισα και κάποια ΘΑΥΜΑΣΙΑ παιδιά. Δε υποννοώ ότι οι υπόλοιποι δεν είσαστε καλά παιδιά, απλά είστε κολημένοι. Να το προσέξετε. ;-)

Υ.Γ.2 Όσα παιδιά θέλουν να "κρατήσουν" προσωπική επαφή μαζί μου, μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί στο mavrosaggelos@gmail.com

Pappas10 είπε...

Πανάθα,

Κάτσε ρε... που θα βρεις χειρότερα;

Εγώ με ποιον θα μπινελικόνομαι;

Λιγότερο ΠΑΟ από...

Δεν είπα ότι έβγαλα συμπεράσματα από την προπόνηση... απλά ότι ΚΑΙ στην προπόνηση μου άρεσε ο Πετρόπουλος.

Αυτά,

Χαζομπαμπάς Μιχάλης.

Pappas10 είπε...

Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι...

... τότε που το Μπάσκετ του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ήταν στη σκιά του Άρη, η ομάδα που είχαμε όχι μόνο τον κόντραρε στα ίσια (και πολλές φορές έχανε στις λεπτομέρειες ή σε... εκπρόθεσμα καλάθια για όσους θυμούνται) αλλά τον πούστη τον γαμούσε για πρωινό.

Στον "τάφο", ο Μπαμπάς να τρώει φυστίκια αράπικα με το φλούδι κι εγώ να πίνω λεμονίτα σε σχήμα μπαλίτσας με πράσινο καπάκι... και στο πουστοτήγανο πάλι πράσινο ήταν το καπάκι και μου έκανε εντύπωση. Της πορτοκαλάδας ήταν κίτρινο... και βυσινάδα δεν είχε. :) :) :)

ΕΤΣΙ ΓΑΜΟΥΣΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ...

ΚΥΡΓΙΑΚΟΣ ΒΙΔΑΣ... ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ...

http://www.youtube.com/watch?v=EGivjrL4JXE

Παππάς10 ή κατά κόσμον Χαζομπαμπάς.

Pappas10 είπε...

Και να μη ξεχναμε τον εχθρό...

http://www.youtube.com/watch?v=VeGN1LIFIBU&NR=1

Και τραγουδιστά...

http://www.youtube.com/watch?v=gbAm6y0Frjw&feature=related

Λιγότερο ΠΑΟ από zou-pen-pap10-τουρ είπε... είπε...

Να και κάτι που συμφωνούμε όλοι.
Γ...στε τον π.. τον ολυμπιλαγό.

Pappas10 είπε...

Ξανά για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι Νεότεροι...

... έτσι γαμούσε πάντα η Λεωφόρος. Σαμαράς και τους έκλεισε το σπίτι...

http://www.youtube.com/watch?v=w3tgak4xhBw

Γάμησες τον ΠΟΥΣΤΗ στο Λιμάνι... Καπουράνη...Καπουράααανη...

http://www.youtube.com/watch?v=FsZkL8PgYz4

Μιλάνε οι πούστηδες για 4άρες στο Κύπελλο;;;;

http://www.youtube.com/watch?v=LE3Nx9GdJj0&feature=related

Ή μήπως για τελικούς; Που είχε αδειάσει το γήπεδο από το 60ο λεπτό... με την περίφημη δήλωση Αναστόπουλου "60-40 το παιχνίδι υπέρ του ολυμπιλαγού (sic)..." και μετά άρχισε το ανελέητο γαμήσι... :) :) :)

http://www.youtube.com/watch?v=t1aQ7ekf3SA

ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ....

Λιγότερο ΠΑΟ από zou-pen-pap10-τουρ είπε...

Ρε συ Παππά, σοβαρά τώρα, δεν πας στο μπάσκετ επειδή κερδίζουν πάντα;
Είσαι σοβαρός ρε;
Γιατί κάτι μου λέει ότι το κάνεις γιατί δε γουστάρεις να δίνεις λεφτά στον Παύλο...
Γιατί όμως?
Εδώ η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλα...

Λιγότερο ΠΑΟ από zou-pen-pap10-τουρ είπε...

Σε βλέπω πρωινό-πρωινό πάντως σαββατιάτικα...
Τα καλά της πατρότητας; Ή δουλειά;

Λιγότερο ΠΑΟ από zou-pen-pap10-τουρ είπε...

Ρίξτε και μια ψήφο εδώ

http://euroleaguequiz.euroleague.net/fo2_video/home.php

Ανώνυμος είπε...

http://www.sombrero.gr/2009/07/%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%ce%bf%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%b3%ce%b5%ce%bd%ce%b5%ce%b9%ce%b1%ce%ba%cf%8c-%ce%b4%ce%b9%cf%80%ce%bb%cf%8c-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%bf%ce%bb%cf%85%ce%bc%cf%80%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%bf/

Gabroproponhsh!

Pappas10 είπε...

Λιγότερο ΠΑΟ...

Λεφτά δίνω στον Παύλο γιατί έως τώρα έπαιρνα διαρκείας. Μπορεί να πάρω και φέτος (ανάλογα με το αν θα πάρει όλη η παρέα... έχουμε κάτι εσωτερικές μεταναστεύσεις και ψαχνόμαστε).

Κατ' αρχάς το μπάσκετ ποτέ δεν μου άρεσε ιδιαίτερα. Το παρακολουθούσα ελέω μπαμπά που είναι αρκετά "μπασκετικός" αλλά - μάλλον επειδή είμαι κοντός - πάντα με απωθούσε λιγάκι.

Κατά δεύτερον έχω κάτι θεματάκια με τους πανηγυρτζήδες που ξέρουν το μπάσκετ ΜΟΝΟ από την μ.α. (Μετά Αλβέρτη) εποχή. Όχι επειδή έμαθαν το μπάσκετ τότε, αλλά επειδή κυκλοφορούν με μετρητές ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟφροσύνης και μου το παίζουν ειδήμονες.

Στις εξέδρες της Γλυφάδας, έχω πέσει πάνω σε τύπο 50 χρονών που μου το έπαιζε "πατριάρχης" και δεν ήξερε ότι ο Κοκκολάκης ήταν σέντερ του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ πριν πάει στον Άρη. Έχει πολλούς τέτοιους το μπάσκετ και σπάζομαι. Είμαι κι εγώ λίγο περίεργος σαν χαρακτήρας, το παραδέχομαι.

Είχα και μία εμπειρία στο Ο.Α.Κ.Α. που έφαγα "πέσιμο" (όχι τίποτα το τρελό... απλά μου την είπαν, πέσαν πάνω οι γνωστοί μου και το θέμα τελείωσε πριν καν αρχίσει) επειδή δεν φώναζα "Παύλο Θεέ, πάρε την ΠΑΕ". Γενικά με "χαλάνε" τέτοιες καταστάσεις με τους πραιτωριανούς και δεν γουστάρω.

Επαναλαμβάνω, αναγνωρίζω ότι είμαι δύσκολος χαρακτήρας αλλά έχω τρελό θέμα με τον οποιονδήποτε θέλει να μου επιβάλει με τον τσαμπουκά οτιδήποτε σε επίπεδο άποψης.

Τέλος είναι και λίγο θέμα... παντόφλας. Βλέπεις, το να τρέχω ποδόσφαιρο και μπάσκετ (αλλά και Βόλει και αλλού που πάω μία φορά στο τόσο) δημιουργεί τρελή γκρίνια στο έτερον ήμισι και δεν με παίρνει... ιδίως τώρα με το παιδί.

Το πρωϊνό ξύπνημα εντάσεται στα καλά της Πατρότητας τα Σ.Κ. Τις υπόλοιπες μέρες είναι συνδυασμός με τη δουλειά... μένω στον (γαμώ τον) πειραιά (τους) βλέπεις και δουλεύω Ψυχικό.

Αυτά και καλημέρα...

Λιγότερο ΠΑΟ από zou-pen-pap10-τουρ είπε...

Πάντως βλέπω ότι στέλνεις μηνύματα με μπασκετικά θέματα σε μπλογκς και φόρουμ.
Ο μπαμπάς σου θα χαίρεται τρελά με την ομάδα που έχουμε τώρα!
Πω πω τι ζέστη είναι αυτή ρε παιδιάαα..

Pappas10 είπε...

Λιγότερο ΠΑΟ από...

Ναι στέλνω μηνύματα. Πιστεύω ότι το άθλημα το ψιλοκατέχω, όχι ότι αυτά που λέω τα θεωρώ θέσφατα για να μην τρελαθούμε. Απλά έχω παρακολουθήσει αρκετά και νομίζω ότι καταλαβαίνω πως παίζεται το παιχνίδι κι ας μην είμαι φανατικός με το παιχνίδι αυτό καθεαυτό.

Εξακολουθώ να πιστεύω, για παράδειγμα, πως - μετά την αποχώρηση του Σίσκα - ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ δεν έχει "3άρι" αλλά επειδή έχει ΖΕΛΙΜΙΡ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ δεν χρειάζεται. Εδώ ο άνθρωπος σήκωσε κούπες χωρίς κλασικό σέντερ... τι να του πω κι εγώ απ' τη ζωή μου;;;

Ναι ο Πατέρας μου είναι πολύ χαρούμενος και όποτε τρώω πέσιμο είναι για να του βρω εισητήρια στο μπάσκετ και όχι στο Ποδόσφαιρο. Βασικά το διαρκείας στο μπάσκετ για εκείνον το αγοράζω...

Αυτά... μου έφυγε ο τάκος με τον Καύσωνα γιατί λόγω μπέμπη δεν μπορούμε να πολυβάζουμε το air conditioning και καταλαβαίνεις.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Χαζομπαμπάς.

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   201 – 399 από 399   Νεότερο› Νεότερο»