Δευτέρα, Μαρτίου 02, 2009

Ο Τρύφων χτυπάει πάντα δυο φορές

Σύνδεση με τα προηγούμενα:
1) Κυριακή 21.9.08
Ποστ με τίτλο: «Θα ξανακάνει τον επόπτη;»
«Αν όμως αυτός ο επόπτης που σφύριξε αυτό το εντελώς κραυγαλέο πράγμα ως οφσάιντ συνεχίσει να κάνει τον επόπτη και δεν κοπεί οριστικά και αμετάκλητα από τους πίνακες, τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
Δεν θέλω ούτε ανακοινώσεις ούτε δηλώσεις: αποτέλεσμα απαιτώ και αν συνεχίσει να παριστάνει τον επόπτη αυτός ο συγκεκριμένος άνθρωπος που δεν δίστασε να σηκώσει τη σημαία του σε αυτή τη φάση, τότε κοροϊδευόμαστε όλοι μας και μάλιστα άγρια
».
2) Κυριακή 28.9.08
Ποστ - άρθρο με τίτλο: «Like a Tryfon» όπου εξηγείται αναλυτικά ο λόγος που όσα μέτρα πίσω κι αν φεύγει ο Κλέιτον, ο Τρύφων δεν έχει άλλη επιλογή από το να σηκώνει το σημαιάκι.
3) Κυριακή 1.3.09
O Tρύφων ασφυκτιούσε: έβλεπε τον Σπάθα να έχει αποβάλλει τον Σαριέγκι για φάση που δεν ακούμπησε τον Γκαλέτι, έβλεπε τον άλλο επόπτη να έχει κόψει με ανύπαρκτα οφσάιντ τόσο ένα γκολ του Σαλπιγγίδη, όσο άλλη μια πολύ επικίνδυνη φάση του Ρουκάβινα και ήταν να ανοίξει η γη να τον καταπιεί. Αυτός τι διάολο παρίστανε; Και τότε ένα ανεπανάληπτο ντεζαβού τον λύτρωσε ως από μηχανής Θεός. Ο Κλέιτον ξαναπήγε να βάλει γκολ. Που πας ωρέ Κλέιτον;
Την επόμενη του ορισμού του υϊού Σπάθα και των δύο συγκεκριμένων εποπτών, με ένα στόμα και μια φωνή «Φως» και «Πρωταθλητής» μίλησαν για πολύ ύποπτους ορισμούς, όρισμους που θα έδιναν στον Παναθηναϊκό το άλλοθι να κλαίγεται για τη διαιτησία.
Αλλά έκαναν λάθος. Ο Παναθηναϊκός είναι λαρτζ ΠΑΕ και για τη διαιτησία δεν κλαίγεται. Έφαγε Γκαγκάτση και Ψυχομάνη; Έφαγε. Ε, να μην βάλει μετά ο αρχιδιαιτητής της αρεσκείας του τον Τρύφωνα, τον Σπάθα και τον άλλο; Να τους βάλει.
Όπως όλοι πια ξέρουμε ότι ο Παλαιοκώστας θα το ξανασκάσει με ελικόπτερο για τρίτη φορά, έτσι όλοι πια ξέρουμε ότι ο Τρύφωνας θα ξαναβγάλει τον Κλείτον οφσάιντ για τρίτη φορά.
Δυο τινά υπάρχουν και τρίτο πραγματικά δεν βρίσκω: Ή στη διοίκηση τους αρέσει να τους κοροϊδεύουν - κλέβουν - ξεφτιλίζουν ΤΟΣΟ μα ΤΟΣΟ ξεδιάντροπα ή μας κοροϊδεύουν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
Κατά τ΄άλλα, αυτός ο άθλιος ο «βοηθός» να φύγει όσο το δυνατόν νωρίτερα γιατί παραδιαμαρτύρεται για τη διαιτησία, που είναι αρμοδιότητα της διοίκησης. Και πάνω απ' όλα φαίνεται να στεναχωριέται και να χολοσκάει. Γιατί χολοσκάει; Χολοσκάνε οι Βγενόπουλοι, οι Τζίγκερ και οι Πατεράδες αν ο Τρύφωνας όχι μόνο δεν βγαίνει από τους πίνακες μετά την πρώτη σφαγή, όχι μόνο ορίζεται στο ντέρμπι, αλλά σε ξανασφάζει ακόμη προκλητικότερα;
Ρε μην ασχολείστε με τη διαιτησία.
Μην ασχολείστε με το ποδόσφαιρο καν.

238 σχόλια:

1 – 200 από 238   Νεότερο›   Νεότερο»
Αντώνης είπε...

Η διοίκηση δεν προστατεύει την ομάδα, αυτό είναι το πρόβλημα του Παναθηναϊκού τα τελευταία χρόνια..

Επίσης θα πρέπει να αφήσουν τον Τεν Κάτε να δουλέψει. Με αυτό το προπονητή θα δούμε ωραία μπάλα, εάν του πάρουν δυό τρεις "πραγματικά" παιχταράδες.

squarelogic είπε...

Μπορεί κανείς μονο να φανταστεί τι διαιτησία θα είχαμε αν χτες οι αιωνιοι ήταν ίσα στη βαθμολογία...

Απ τη μιά το Σπαθάκι που όσο περνούσε απ το στραγάλι του,δεν ήθελε να κρίνει εμφανώς το ματς,απ την αλλη η νέα κοροιδευτική επίδειξη
δύναμης απ τον Τρύφωνα...

Ή θα καταλάβουν οτι η κατάσταση δεν σηκώνει 'συζητησεις με τον Σωκράτη"
και θα δράσουν αναλόγως ή θα συνεχίσουν να γίνονται ρεζίλι ή θ'αναγκαστούν ν'αποχωρήσουν(πράγμα που δεν θέλουμε).
Δυστυχώς,τόσα χρόνια μετά,ο χώρος καταλαβαίνει μόνο από Γιδόπουλους και Μελισανίδηδες...

Πανάθας είπε...

Αυτούς τους μαλάκες έχουμε για διοίκηση. Μαλάκες που θέλουν να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι με τν Κόκκαλη αντί να τον ξεσκίσουν.

Αλλά τι περιμένετε ρε παιδιά? Δεν έχει αλλάξε τίποτα. Το 50% των μετοχών και το 70% της διοίκησης έχει ο Βαρδινογιάννης. Αν ανατραπεί αυτό το ποσοστό κάτι μπορεί να γίνει.

Μέχρι τότε.....κλάφτα Χαράλαμπε.

Υ.Γ. Έπρεπε να ακούγατε σήμερα τους πουστοπανουτσοκαρπετόπουλους πως υπερασπίζοταν τον Ολυμπιακό στην τηλεφωνική τους συνομιλία με τον Νικολογιάννη. Μιλάμε ήταν εκνευριστικότατοι. Πρέπει να ξεκινήσει και ένα εμπάργκο σε στα αντιπαναθηναικά μέσα και φυσικά στο Derby την κωλοφυλάδα του Τζίγγερ.

Ανώνυμος είπε...

αμαν μωρε παναθα!

αντε ξεκολα πια, εδω οκοσμος καιγεται και συ κυνηγας φαντασματα

Ανώνυμος είπε...

"Πρέπει να ξεκινήσει και ένα εμπάργκο σε στα αντιπαναθηναικά μέσα και φυσικά στο Derby την κωλοφυλάδα του Τζίγγερ."

Και στην Πράσινη, και στην Πράσινη ρε Πανάθα, γιατί άραγε την βγάζεις απ'έξω; Όλες τα ίδια σκατά δεν είναι;

Old Boy, τι να πω τώρα...
Με όλα αυτά που γίνονται εσύ να ασχολείσαι με τον Τεν Κάτε! Νομίζεις ότι πικάρεις κανέναν με το "βοηθός" που χρησιμοιείς συχνά-πυπνά;
Εγώ πιστεύω πως το κοουτσάρισμά του ήταν και πάλι άψογο και διαχειρίζεται με άριστο τρόπο το υλικό που έχει. Όταν του πάρουν τους παίκτες που θέλει τότε μπορείτε να λέτε ότι θέλετε. Ο ολλανδός δείχνει επίσης πως δεν έχει κανένα κόλλημα με παίκτες και πως βάζει στην 11άδα όποιους βλέπει καλύτερους στην προπόνηση. Επίσης "διαβάζει" πολύ καλά τον αντίπαλο και στήνει ανάλογα την ομάδα χωρίς να στέκεται σε πρόσωπα. Και είπαμε, λάθη κάνει, αλλά όποιος δουλεύει κάνει και λάθη.
Τώρα επίσης φαίνεται η καλή προετοιμασία που έκανε το καλοκαίρι. Η ομάδα με απανωτά δύσκολα παιχνίδια παίζει σε υψηλό ρυθμό μέχρι το 90', τη στιγμή που ο γαύρος είχε "σκάσει" από το 60'!
Τι άλλο ψάχνετε ορισμένοι δηλαδή από έναν προπονητή στην 1η του χρονιά σε μια ομάδα που δεν έχει φτιάξει ο ίδιος; Μάλλον σας έλειψε ο Βέλιτς και ο Φυλακούρης, τι να πω...
Ή μήπως σας έλειψε το 1-0 του Πεσέιρο με μπάλα που σε έπαιρνε ο ύπνος;

Πανάθας είπε...

"Η διαιτησία του Ηλία Σπάθα κρίθηκε σχεδόν άριστη, λαμβάνοντας έναν από τους υψηλότερους βαθμούς της σεζόν (8,32), ο Τρύφων, ο οποίος έκοψε με το ανύπαρκτο οφ-σάιντ τον Κλέιτον, βαθμολογήθηκε με το χαμηλό 5,50 αλλά δεν παραπέμπεται, ενώ ο Τάτσης, ο οποίος βαρύνεται για κάποιες λάθος υποδείξεις, έλαβε το υπερβολικό 8,10."

Και το γήπεδο "κολλάει".

Ότι έχει αναλάβει αυτός ο άνθρωπος τα έχει κάνει μαντάρα.

Είναι Α-ΝΙ-ΚΑ-ΝΟΣ.

ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟ 50% ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ.

ΦΥΓΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΟΥ.

Μια χαρά είναι η ΠΡΑΣΙΝΗ. Προσωπικά δεν βρίσκω κάτι το μεμπτό. Μπορεί αυτές οι φυλλάδες να ψιλοχαλάνε την αισθητική μου αλλά αν θεωρούμε αναγκαία την ύπαρξη οπαδικών εντύπων τουλάχιστον έχουμε μια εφημερίδα που αντιπροσωπεύει την πλειοψηφία των πράσινων οπαδών (όσον αφορά την αρρώστεια τους για να μην πρεξηγηθώ).

Old Boy είπε...

«Old Boy, τι να πω τώρα...»
Πες ότι παρανόησες τι γράφω και μάλλον με μπερδεύεις με άλλους. Τον Τεν Κάτε τον πάω με χίλια, είχα γράψει ποστ που τον υπερασπιζόμουν όταν η ομάδα έχανε από τον Εργοτέλη μέσα και στην Ευρώπη πήγαινε ακόμη άσχημα, δεν τον γράφω συχνά - πυκνά βοηθό και αν τύχει ποτέ να τον γράψω έτσι (όπως σε αυτό το ποστ) το γράφω ειρωνευόμενος όσους τον λένε βοηθό.

Ανώνυμος είπε...

"Χολοσκάνε οι Βγενόπουλοι, οι Τζίγκερ και οι Πατεράδες αν ο Τρύφωνας όχι μόνο δεν βγαίνει από τους πίνακες μετά την πρώτη σφαγή, όχι μόνο ορίζεται στο ντέρμπι, αλλά σε ξανασφάζει ακόμη προκλητικότερα;"

Αυτό είνε είδηση!

Ωστε οι Γιαννακόπουλοι επαψαν να ναι μέτοχοι στη ΠΑΕ!


..................

Old Boy είπε...

Όχι, ανώνυμε, δεν είναι είδηση. Τα έχω χώσει και ξαναχώσει στην Πράσινη. Προτιμάω όμως να τα βάζω με τον καθένα εκείνο που θεωρώ ότι φταίει. Το Γιαννακοπουλαίϊκο φταίει στον τρόπο της αντιπολίτευσης που κάνει μέσω της εφημερίδας του υϊού, στο ότι είναι και μέσα στη διοίκηση και συμπεριφέρεται σαν να είναι έξω, στον τρόπο που δεν δείχνει να ενοχλείται και τόσο πολύ από τους χουλιγκανισμούς.
Αλλά για τη διαιτησία δεν θα τα βάλω μαζί τους.

squarelogic είπε...

karma
προφανώς διάβασες βιαστικά και παρεξήγησες...είναι εμφανές οτι ο Ολντ ειρωνεύεται αφενός τη διοίκηση που του συνέστησε να μην ασχολείται με τη διαιτησία,αφετέρου όσους εντός ή εκτός "των τειχών" τον αποκαλούν "βοηθό",λες και 1ος προπονητής στην Καλλιθέα ή την Αλ Αχλί είναιανώτερη προυπηρεσία από Βοηθός του Ράικαρντ της Μπάρτσα και του Γκράντ της Τσέλση.
Μπορεί ώρες-ώρες να κάνει τα κουλά του,αλλά γενικά είναι οτι πιο αυθεντικό και ανθρώπινο έχει περάσει απ τον πράσινο πάγκο μετά τον Κυράστα.
Και προχθές μπορεί ισως να του προσάψει κανείς οτι προχθές φοβήθηκε εναν "ψόφιο" Ολυμπιακό,αλλά να δούμε τι θα έλεγαν οι "επιθετικογενείς" σχολιαστές αν είχαμε εισπράξει 2 τεμάχια μέχρι το μισάωρο απ τις φαρμακερές σέντρες του Τζόλε και του Τοροσίδη...Εφάρμοσε ενα πιο συντηρητικό πλάνο με τις περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας,αλλο αν η αδικη αποβολή μας στέρησε την ηδονή του τελευταίου μισαώρου με 11 τρεχάτους vs 2 που έτρεχαν και 8 που περπατούσαν.

Ανώνυμος είπε...

"Αλλά για τη διαιτησία δεν θα τα βάλω μαζί τους."

όμως αν το δεις μεσα απ αυτό:

"στο ότι είναι και μέσα στη διοίκηση και συμπεριφέρεται σαν να είναι έξω"

τότε;

Για τη διαιτησία στο ποδόσφαιρο μιλάμε

όχι στο μπάσκετ,

θυμίζω.

Πανάθας είπε...

Ανώνυμε τα λεφτά τους έχουν βάλει μόνο. Από τη στιγμή που δεν λαμβάνουν αποφάσεις απ'έξω είναι.

Ανώνυμος είπε...

Κούραση και αγανάκτηση, αγανάκτηση και κούραση είναι νομίζω το κοινό αίσθημα όλων μας.

Σιχτίρισμα, επί τω λαϊκότερω.

Γι' άλλη μια φορά έγινε ξεκάθαρο, πως όσο καλύτερος κι αν είσαι του αντιπάλου, εάν η διαιτησία (εν προκειμένω κυρίως οι βοηθοί) δεν θέλει ή δεν μπορεί, το αποτέλεσμα θα είναι σε βάρος σου και πάντως όχι σε βάρος του ευνοούμενου.

Τα λόγια ενός παγκόσμιας κλάσης παίκτη, του εν ενεργεία αρχηγού της Εθνικής Βραζιλίας, το επιβεβαιώνουν σε απόλυτο βαθμό: ο άνθρωπος δεν έχει ξαναδεί να σφυρίζουν έτσι ανάποδα ομάδα του!

Ότι πρέπει λοιπόν να λυθεί (και) το πρόβλημα με τη διαιτησία, είναι γνωστό και για κάποιους από εμάς - που δεν ανακαλύψαμε φέτος το Γκαγκατσέικο - πρωταρχικότατο εδώ και χρόνια. Σε αυτό συμφωνούμε.

Πρέπει όμως να συμφωνήσουμε και σε κάτι άλλο.

Ότι δεν μπορεί να λυθεί εφόσον υπάρχει διχασμός - ή ακόμα και υποψία διχασμού! - στον Παναθηναϊκό.

Αντρίκο, Γιαννάκη, Νικολάκη, Παυλίτο και Θανασάκη, πάρτε τα κουβαδάκια σας και παίξτε όόόλοι μαζί σαν καλά παιδιά.

Άιντε πια! Επιτέλους!

Ανώνυμος είπε...

Υ.Γ.

εννοείται ότι αυτά εδώ:

"Πρέπει όμως να συμφωνήσουμε και σε κάτι άλλο.

"Ότι δεν μπορεί να λυθεί εφόσον υπάρχει διχασμός - ή ακόμα και υποψία διχασμού! - στον Παναθηναϊκό.

"Αντρίκο, Γιαννάκη, Νικολάκη, Παυλίτο και Θανασάκη, πάρτε τα κουβαδάκια σας και παίξτε όόόλοι μαζί σαν καλά παιδιά.

"Άιντε πια! Επιτέλους!"

... ισχύουν και για το θέμα του Αθλητικού Κέντρου (γήπεδα ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ).

Πανάθας είπε...

Δεν υπάρχει ενότητα για την ενότητα.

Το καλοκαίρι έγινε ένα μεγάλο λάθος. Οι νέοι μέτοχοι έπρεπε να "πιέσουν" για καλύτερους όρους συμμετοχής τους στο νέο σχήμα. Έτσι όπως είναι διαμορφωμένη η κατάσταση δεν μπορούν να γίνουν και πολλά πράγματα.

Μόνο αν πουλήσει το μερίδιο του ο Βαρδινογιάννης και ξεκουμπιστεί από τον ΠΑΟ κάτι μπορεί να γίνει.

Κάτι ακούγεται για Αντσελότι το καλοκαίρι.

ΜΑΚΑΡΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΑΘΑΣ: "Δεν υπάρχει ενότητα για την ενότητα."

ΤΟΥΡΤ: Ενότητα για τον Παναθηναϊκό όμως;

ΠΑΝΑΘΑΣ: "Το καλοκαίρι έγινε ένα μεγάλο λάθος. Οι νέοι μέτοχοι έπρεπε να "πιέσουν" για καλύτερους όρους συμμετοχής τους στο νέο σχήμα."

ΤΟΥΡΤ: Μα υποτίθεται ότι αυτό έγινε και παραέγινε, με τη βοήθεια και του συλλαλητηρίου, και πως τελοσπάντων διευθετήθηκαν τα ζητήματα ληψης αποφάσεων με τρόπο που κάλυψε τους νέους μετόχους
- όπως άλλωστε δήλωσαν ΑΠΑΝΤΕΣ τότε, ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΩΝ ΜΗ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΩΝ (εκτός κι αν εσύ τους άκουσες να γκρινιάζουν ότι τους έριξαν...).

ΠΑΝΑΘΑΣ: "Κάτι ακούγεται για Αντσελότι το καλοκαίρι."

ΤΟΥΡΤ: Μωρέ κι ο ... Παβαρότι ν' αναστηθεί και να έρθει, η Πανάθα δεν θα κελαηδίσει άμα δεν λυθούν πρωταρχικά ζητήματα ΕΝΟΤΗΤΑΣ και φυσικά ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ και ΕΠΟ.

Τελοσπάντων... Εγώ το ξαναλέω:

Αντρίκο, Γιαννάκη, Νικολάκη, Παυλίτο και Θανασάκη, πάρτε τα κουβαδάκια σας και παίξτε όόόλοι μαζί σαν καλά παιδιά.

Άιντε πια! Επιτέλους!

Γιατί έτσι που το πάτε, τι γήπεδο, ούτε ... σκάμα δεν θα 'χετε για να παίζετε παλιόπαιδα!

Πανάθας είπε...

Εγώ θα το ξαναπώ.

Το καλοκαίρι ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΟΝ ΤΖΙΓΓΕΡΙΑΚΟ, διώξτε τον Τζίγγερ και τους "ομολόγους" του, πάρτε έναν κανονικό προπονητή και φυσικά ΦΤΙΑΞΤΕ ΓΗΠΕΔΟ και χτυπήστε τη ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ και τους θεσμούς που ελέγχει ο γαύρος.

Τα μέτωπα είναι πολλά και ο δρόμος μακρύς.

Τζόνυ το καλοκαίρι όλοι αυτοί που αναφέρεις, συμμετείχαν στο νέο σχήμα καλή τη πίστη. Αυτό το σχήμα όμως δεν μπορεί να λειτουργήσει αν δεν μοιραστούν ισομερώς οι μετοχές. Ότι χρήμα "έπεσε" ήταν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Δεν πρόκειται να διατεθεί άλλο χρήμα γιατί δεν είναι μαλάκες άλλοι να βάζουν τα λεφτά τους και άλλος να τα ελέγχει και να καρπώνεται το μεγαλύτερο μέρος τους.

ΑΥΤΑ.

Πανάθας είπε...

Ο ΠΑΟ μας, χρειάζεται μια tabula rasa, μια Λευκή Βίβλο, μια αναγέννηση από τις στάχτες του (το έχω ξαναγράψει, δεν είμαστε μακρυά).

Πλήρη απεξαρτοποίηση και κάθαρση από το ένοχο παρελθόν τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό μέτωπο.

Αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να απομακρυνθούν πρώτα οι εσωτερικοί εχθροί.

Ένα, ένα. Θα έρθει μετά και η ώρα του Κόκκαλη.

Δεν γίνεται αλλιώς.

Όλα τα άλλα είναι ημίμετρα.

Υ.Γ.1 Για να μιλήσουμε και λίγο αγωνιστικά ΚΑΙ το σημερινό παιχνίδι το έχασε ο Τεν Κάτε. Με την ενδεκάδα που "κατέβασε" και κυρίως με την αλλαγή του Σιμάο. Αυτά τα ματς θέλουν υπομονή.

Υ.Γ.2 Γελάω από την αρχή της χρονιάς με αυτό το ανέκδοτο που λέγεται ποδοσφαιριστής ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ ΣΙΛΒΑ. Ε ρε Αναστασιάδης που του χρειάζεται.

Υ.Γ.3 Ο Μάτος και ο Ντόι φταίνε για όλα. Βάλτε μέσα τον Μελίσση και τους παικταράδες που έφερε ο Αντωνίου το καλοκαίρι.

Υ.Γ.4 ΜΕΓΑΛΗ ΞΕΦΤΙΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

καλα μόλις άκουσα τον γκόντζο στο σπορ εφ εμ

δεν υπάρχει ο τύπος. τον μονο που βρήκε να σχολιάσει ειναι οτι έκραζαν περσι τον πεσειρο και τον τζιγγερ απο το πρώτο λεπτό , και φετος περιμεναν μέχρι το 60'.

και έβγαλε τέτοια εμπάθεια για τον τεν κάτε... τι να πω ρε πούστη μου

τοσο πολύ τον τσουζει. τι σκατα εμφύλιος είναι αυτός ρε?

Ανώνυμος είπε...

κανεις δεν νοιάζεται για αυτη την ομάδα.

όλοι κοιτάνε να δικαιώσουν τις απόψεις τους, με τίμημα ακόμα και την αποτυχια του παο.

όλοι βάζουν τον μικροεγωισμό τους πάνω απο τον παναθηναικο, μηδέ των φιλάθλων εξαιρουμένων

Ανώνυμος είπε...

στηρίξτε την ομαδα ρε και τον προπονητη, στηριξτε τον παναθηναικο!!!

βάλτε μεσα τα μαχαίρια, αφήστε τους ευκολους αφορισμούς και το δηλητηριο!!!

Πανάθας είπε...

Στηρίξτε τον Τζιγγεριακό.

Έχει και άλλες ξεφτίλες στη συνέχεια.

Πιο καλές, πιο μεγάλες.

Πανάθας είπε...

"Τάκης Λουκανίδης: «ο Παναθηναϊκός ξεφτιλίστηκε»

Ανώνυμος είπε...

tsouzei vazelakiaaaaaaaaaaaaaaaaa?

parte ta tria moy, ante krifiteite sta lagoumia sas tora

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει κανείς εδώ μέσα να με γαμήσει? Eίμαι gay-ρος για αυτό.

Ανώνυμος είπε...

Ούτε να σας Γ....ησουν δεν αξίζετε Απόγονοι

Ανώνυμος είπε...

παει θα τον φανε τον τεντα,

τα καταφερε ο γκοτζος,

αυτη η ομαδα δεν θα ανασανει ποτε

squarelogic είπε...

Αμαν πια,απ το καυτό στο παγωμένο και τανάπαλιν...

Δεν είναι γραφτό να χαρούμε μια καλή εμφάνιση σε μεγάλο ματς και να μην τον πιούμε στη συνέχεια...προφανώς είναι θέμα νοοτροπίας.
Το ερώτημα είναι πως μπολιάζονται τόσο εύκολα με την σάπια νοοτροπία τόσοι ξένοι καλοί επαγγελματίες(στην προηγουμ.καριερα τους...)

Προσωπικά όμως δε νομίζω οτι πρέπει να παρθούν εν θερμώ αποφάσεις ή να πληρώσει ο Τεν Κατε την ατυχία και την κακή νοοτροπία των παικτών.Κι αλλες-μεγαλύτερες απο μας-ευρωπαικες ομάδες εχουν πέσει θυματα εκπλήξεων ή έχουν διασυρθεί(ποιος ξεχνά την 8άρα της Λυών?) και δεν έσπευσαν να απαξιώσουν όλα τα μέλη τους.
Η μόνη διαφορά εδώ είναι οτι υπάρχει μια ομάδα η οποία θα κερδίζει είτε παίζει είτε σέρνεται,και σε αντίθεση με τους αλλους,δεν θα πληρώνει τα λαθη της
(αν και πέρσι,απο καποιον ΠΑΣ την βρήκε κι αυτή)στα εγχώρια παιχνίδια.
Η πληρωμή θα έρχεται στα ευρωπαικά παιχνίδια,εκεί που εμεις-χάρη και στον ΤενΚάτε- έχουμε ζήσει φέτος 3 μεγάλες βραδιές,από αυτές που γράφουν Ιστορία...

Πανάθας είπε...

Πορευόμαστε δηλαδή με μαθηματική ακρίβεια προς την απόλυτη ξεφτίλα με οδηγό τη μετριοπάθεια και τον νεοσυντηρητισμό?

Old Boy είπε...

«καλα μόλις άκουσα τον γκόντζο στο σπορ εφ εμ
δεν υπάρχει ο τύπος. τον μονο που βρήκε να σχολιάσει ειναι οτι έκραζαν περσι τον πεσειρο και τον τζιγγερ απο το πρώτο λεπτό , και φετος περιμεναν μέχρι το 60'.
και έβγαλε τέτοια εμπάθεια για τον τεν κάτε... τι να πω ρε πούστη μου
τοσο πολύ τον τσουζει. τι σκατα εμφύλιος είναι αυτός ρε?»
Ε ναι, τι να τον τσούξει, ο Παναθηναϊκός;
Όταν το Παναθηναϊκιλίκι γίνεται επάγγελμα σε τσούζει πρώτα απ' όλα το επάγγελμά σου, η χαμένη επιρροή σου, η θέση σου, ο παραγοντισμός σου.

Ανώνυμος είπε...

Δεν πάει πολύς καιρός που, με ευκαιρία ανάλογη εμφάνιση και γκέλα, είχα γράψει ότι τα μανάρια μας ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.

Φάνηκε άλλωστε από το πρώτο παιχνίδι, στις Σέρρες, τι ακριβώς έκαναν οι παιχταράδες μας και δεν νομίζω ότι μπορεί κανείς πια να ισχυριστεί το αντίθετο.

Μην μπερδευόμαστε και χάνουμε από τα μάτια μας αυτό που λέει η κοινή λογική. Ούτε ο ΤενΚάτε είναι τόσο άσχετος, ούτε οι παίχτες μας τόσο άμπαλοι, ούτε και η διοίκηση τόσο αποδιοργανωμένη ώστε να μην μπορεί ο Παναθηναϊκός που έστειλε για τσάι Βέρντερ, Ίντερ και Βιγιαρεάλ να μην μπορεί σε 2 παιχνίδια να αποκλείσει τον Πανσερραϊκό!

Είναι φως φανάρι λοιπόν τι ακριβώς παίχτηκε: "Πού να μπλέκουμε τώρα μ' ένα ακόμα διπλό ντέρμπι με την ΑΕΚ;" - "Μηχανές στο ρελαντί, έχουμε και Βιγιαρεάλ μπροστά μας".

Τόσο ΜΑΛΑΚΕΣ όλοι τους! Με πρώτους αυτούς που τους πληρώνουν.

Ανώνυμος είπε...

sport24.gr

"Ίσως η διοίκηση έπρεπε να είχε κρατήσει πιο χαμηλούς τόνους καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Ίσως ο Τεν Κάτε έπρεπε να επιστρέψει σε τακτικές προηγούμενων δεκαετιών που οι προπονητές υπολόγιζαν σοβαρά δεκατρείς, το πολύ δεκατέσσερις ποδοσφαιριστές για να βγάλουν όλη τη χρονιά.

Όμως τίποτα από τα παραπάνω δύο δεν είναι τόσο κατακριτέο όσο η νοοτροπία και η αγωνιστική συμπεριφορά των ίδιων των πρωταγωνιστών, με τα πλουσιοπάροχα συμβόλαια, που κατάφεραν να αποκλειστούν από τον αδιάφορο Πανσερραϊκό που μάχεται για τη σωτηρία του στη Super League.

Το σημαντικότερο προσόν ενός ποδοσφαιριστή είναι η αυτοκριτική και καθώς φαίνεται κανείς δεν έχει κάνει την αυτοκριτική του. Διαφορετικά θα ήταν υποψιασμένοι για τις παγίδες και την εξέχουσα σημασία που είχε το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό. Και θα ήταν υποψιασμένοι από προηγούμενες φετινές σφαλιάρες σε αγώνες κυρίως μέσα στο ΟΑΚΑ."

Thrass είπε...

Yπάρχει τρόπος να τσεκάρουμε αν παίχτηκαν ιδιαίτερα μεγάλα ποσά στο διπλό;

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

O Thrass είπε το μόνο σωστό, έστω και πλαγίως...3 γκολ απο Σέρρες στο ΟΑΚΑ και διπλό...βρε τι μου θυμίζει, βρε τι μου θυμίζει. Ο Μουνιόθ θα φταίει!

Ανώνυμος είπε...

βρε τι μου θυμίζει, βρε τι μου θυμίζει. Ο Μουνιόθ θα φταίει!

Ή μήπως ο Πεσέιρο;

Μπορεί κι ο Μαλεζάνι.

Ματς Μάνεϊ Όλα τα Λεφτά

Πανάθας είπε...

Αυτοί οι ποδοσφαιριστές αυτό μπορούν να παίξουν αυτό παίζουν. Δεν επιλέγουν ματς απλά - όπως λέει και ο βοηθός και σε αυτό συμφωνώ - δεν έχουν τη ποιότητα να παίξουν πολλλά καλά ματς στη σειρά. Αυτό με το στοίχημα είναι παρηγοριά στον άρρωστο και απροσανατολισμό.

Tabula Rasa ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

Ας γίνει η αρχή με την αποχώρηση Τζίγγερ και κλείσιμο του DERBY το καλοκαίρι.

Θα είναι μια καλή αρχή.

ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ.

Έχουμε πολύ δρόμο ακόμη. Μπορεί και να μην φτάσουμε ποτέ. Αρκεί να προσπαθήσουμε όπως κάναμε πέρισυ την άνοιξη.

Ανώνυμος είπε...

αυτο που μου τη σπαει
ειναι που οι κωλοφυλαδες, οι ρουφιανοδημοσιογραφοι και οι κολημενοι μικρονοοι βαζελοι με τους τηγανισμενους εγκεφαλους, με αναγκάζουν αντι να χαρίζω την ενεργεια μου στην ομαδα, να αναλώνομαι να την προστατευσω απο αυτους.

και έτσι παει ολη η χρονια, ένα κρυφτούλι, που στην πρωτη γκέλα βγαίνουν να χτυπήσουν τον παναθηναικό.

σας σιχαθηκα πια, νισαφι.

ο παναθηναικος μας μαλακες, υπάρχει και χωρις εσάς.
και την τρίτη το βραδυ αν μας χαρίσει τη χαρα της προκρισης, θα πουμε ευχαριστώ στους παίκτες και τον προπονητη μας, αν χάσουμε θα κάνουμε οτι θα κάναμε αν έχανε ο αδερφός μας μια σημαντικη μαχη.

γιατι όσοι είμαστε παναθηναικοί είμαστε αδέρφια.
τους υπόλοιπους σας έχουμε γραμενους.

και το ποδοσφαιρο δεν ειναι μαθηματικα. είναι συναισθήματα.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΑΘΑΣ: "Αυτοί οι ποδοσφαιριστές αυτό μπορούν να παίξουν αυτό παίζουν. Δεν επιλέγουν ματς απλά - όπως λέει και ο βοηθός και σε αυτό συμφωνώ - δεν έχουν τη ποιότητα να παίξουν πολλλά καλά ματς στη σειρά. Αυτό με το στοίχημα είναι παρηγοριά στον άρρωστο και απροσανατολισμό."

ΤΟΥΡΤ: Γι' αυτό με το Στοίχημα κι εγώ δεν ξέρω, ψιλομούφα το βρίσκω (εξηγώ παρακάτω το γιατί). Όμως για το ότι επιλέγουν παιχνίδια είμαι σίγουρος!

Το λέει η κοινή λογική ρε συ Πανάθα, μη σε τυφλώνει τόσο το αντιτζιγγερικό σου, δεν κολλάει στα πάντα!

Τι πάει να πει, "δεν έχουν τη ποιότητα να παίξουν πολλλά καλά ματς στη σειρά"; Πρώτον, αυτό, αν ισχύει, δεν είναι θέμα ποιότητας αλλά καθαρά και μόνο φυσικής κατάστασης. Δεύτερον όμως, ούτε αυτό κολλάει, γιατί ο ΤενΚάτε δεν έχει στηριχτεί (όπως λχ ο Βαλβέρδε) μόνο σε 12-13 παίχτες, αλλά έχει παίξει πολλές διαφορετικές 11άδες.

Τρίτον και βασικότερο: ξεχνάς μάλλον ότι η πρόκριση παίχτηκε (και χάθηκε) όχι σε 1 (όπως λχ τότε με Εργοτέλη), αλλά σε 2 παιχνίδια. Στα οποία, ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ, η ομάδα έπαιζε σαν ένας σωρός μαλάκες, αρχής γενομένης από το πρώτο, στις Σέρρες.

Είναι ρε συ ξε-κά-θα-ρο:

ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΞΟΥΝ ΜΠΑΛΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ 2 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ!

(γι' αυτό και δεν πολυτρώω τα περί Στοιχήματος)

Πανάθας είπε...

Τζόνυ μπορεί να είναι και έτσι, δεν αντιλέγω. Το θέμα ποιότητας ξέρεις που πάει? Οκ παίζεις με τον τελευταίο της βαθμολογίας, σαφώς τον έχεις υποτιμήσει, έχεις 0-0 στο πρώτο ματς, τρως ένα γκολ κλπ κλπ. Ε εκεί και η υποτίμηση και όλα πάνε στον βρόντο. Εκεί πρέπει να έχεις την ποιότητανα το γυρίσεις. Και ενώ βλέπεις ότι τρέχουν, σκίζονται κλπ δεν τα καταφέρνεις. Είναι θέμα ποιότητας αυτό πως να το κάνουμε. Το ρόστερ είναι ελλιπέστατο και χαμηλού επιπέδου με ελάχιστες εξαιρέσεις.

Αυτή η κακή νοοτροπία όμως δεν ξεκινάει και από τον προπονητή που επιλέγει να βάλει μια αδόκιμη ενδεκάδα, χωρίς παίκτες κλειδιά σε μία εγχώρια διοργάνωση που υποτίθεται ότι την ενδιαφέρει? Και αυτή η αντιμετώπιση μας κόστισε και το πρωτάθλημα.

Να ήταν μόνο αυτό? Εδώ βγαίνει ο προπονητής και λέει θέλω 3 παίκτες και του παίρνουν μισό.

Βγαίνει ο προπονητής και λέει "ρε σεις μην δέχεστε αδιαμαρτύρητα τις αποφάσεις του διαιτητή" και η διοίκηση λέει το αντίθετο.

Βγαίνει ο Μάντζιος και λέει το αυτονόητο, ότι παίζει στον ΠΑΟ μόνο για τα λεφτά και δεν τον πετάνε στην εξέδρα.

Όλα αυτά είναι πταίσματα όμως μπροστά στα εγκλήματα του καλοκαιριού.

Ο Τεν Κάτε, αν αποκλειστούμε από τη Βιγιαρεάλ, θα αποτελέσει παρελθόν, είμαι σίγουρος. Αλλά δεν είναι ο μόνος που πρέπει να φύγει.

Γιατ γηπεδικό θα γράψω κάποια στιγμή τη γνώμη μου.

Κοιτάμε τώρα το ματς με τη Βιγιαρεάλ και ελπίζω το καλοκαίρι να γίνουν οι σωστές κινήσεις που θα απελευθερώσουν τον ΠΑΟ από τα σταβά του παρελθόντος (δεν είναι αντιτζιγγερικό μένος, για μένα είναι ο μόνος δρόμος).

Ανώνυμε, ξε-κώλα, όλοι Παναθηναικοί είμαστε και μάλιστα πληγωμένοι. Απλώς εγώ εμβαθύνω περισσότερο από σένα, βρίσκω το αίτιο και προτείνω λύσεις τη στιγμή που εσύ κάνεις μόνο, μπεεεεεεε.

Παναθηναικάρα της συμφοράς.

Είσαι μία από τις αιτίες που ο ΠΑΟ είχε τόσα χρόνια αυτόν τον πρόεδρο και τραβάει η ομάδα όσα τραβάει.

Ένα κακό σπυρί που βγάζει πύον και δεν λέει να σταματήσει. Δεν θεραπεύεται ο καρκίνος με ασπιρίνη. Αν τα καταλάβεις αυτά που γράφω. Αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να κάνεις μια υπέρβαση που το χαμηλό σου πνευματικό επίπεδο και τα πράσινα γυαλλιά δεν στο επιτρέπουν.

Μόνο για αμπαλαέο είσαι.

Αντε αγόρασε καμια οπαδική φυλλάδα, πάρε τη δόση σου και έλα να τα ξαναπούμε μαλάκα.

Αμπαλαέο, ουργκ και τα μυαλά στα κάγκελα.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ, ΕΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ.

Υ.Γ. Ας τελειώσει αυτή η κωμωδία με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα. Ας τον στείλει κάποιος σπίτι του.

Ανώνυμος είπε...

διαβαζω αρκετο καιρο το μπλογκ αλλα δεν γραφω..
σημερα ομως διαβαζω μερικα πραγματα και δεν μπορω να μην απαντησω.

παναθα.
μια ερωτηση..επειδη βλεπω οτι ριχνεις ευθυνες στον τεν κατε.

συνειδητοποιεις ποιους ειχαμε απεναντι μας ?
ειχαμε την δευτερη ομαδα-τις ρεζερβες-του ουραγου του ελληνικου πρωταθληματος.που εχει κανει 5 νικες ολη τη χρονια

δλδ ποιος προπονητητς χρειαζεται για να κερδισεις αυτο το ματς ?θα με τρελανεις ?

και να σου αντιστρεψω το επιχειρημα...

πιστευεις οτι αν εμεις ειχαμε τον προπονητη του πανσεραικου και ο πανσεραικος τον τεν κατε το αποτελεσμα θα ηταν διαφορετικο ?

γιατι διαολε αν φταιει ο τεν κατε τοτε να παρουμε τον μπρος που πηρε διπλο μεσα στο οακα.

παιδικο το επιχειρημα ετσι ?
δεν καταλαβαινω ομως γιατι δεν ισχυει...αφου λες οτι ο προπονητης εχασε το παιχνιδι.

κατα τα αλλα συμφωνω περι νοοτροπιας της παιανιας,κακου ροστερ και ανικανης διοικησης.

αλλα πρεπει να καταλαβεις οτι αν η ομαδα εχει ενα υγιες στοιχειο φετος εκτος απο την επιστροφη του κοσμου,αυτο ειναι ο τεν κατε.
που εκει που πρεπει ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ δειχνει την αξια και την ικανοτητα του.

τωρα αμα οι παικτες ειναι οτι ειναι δεν φταιει αυτος γιατι πολυ απλα δεν εχει τη στηριξη της διοικησης...για να παρει ας πουμε το δελτιο του γκουμα και να το καρφωσει στον τοιχο.

απο εκει και περα επειδη οπως ξαναεγραψα διαβαζω αυτο το μπλογκ εδω και κανα διμηνο και παρατηρω αυτα που γραφεις θελω να σου πω οτι πεφτεις σε πολλες αντιφασεις..

π.χ.
γραφεις να μην στηριζουμε την τζιγγερομαδα.οκ συμφωνω.
αρα να μην στηριζουμε τον προπονητη γιατι αποτελει μερος της.

τοτε αφου ο τεν κατε αποτελει μερος της γιατι δεχεται τετοιο πολεμο απο 1)ντερμπυ 2)σπορντει 3)αυλικους 4)κλικα της παιανιας (γκουμας-καραγκουνης κλπ)

δλδ απο βασικα πιονια της τζιγγερομαδας...

τωρα για να μιλησω πιο γενικα.

για μενα αυτα που πρεπει να γινουν ειναι τα εξης.

να φυγει πρωτα απο ολα η οικογενεια..η οποια προφανως εχει μια ατυπη συμφωνια με τον πρακτορα και τον εχει αφησει να αλωνιζει τοσα χρονια.

να αναδειχθει ενας ηγετης ειτε αυτος ειναι ο παυλαρας ειτε ο πατερας ειτε ο βγενο και ο οποιος θα ασχολειται 24/7 με τα της ομαδας.

να καθαρισει η σαπιλα διοικητικα και παικτικα.

να φυγει η ομαδα απο την καταραμενη την παιανια...δεν με νοιαζει ας προπονειται σε χωματερες..καλυτερα θα ναι απο εκεινο το στοιχιωμενο μερος...

να ξοδευτουν 50 εκατομυρια για παικτες και ενα σοβαρο τεχνικο διευθυντη.

απο εκει και περα ολα θα μπουν στο δρομο τους.
με ημιμετρα δεν προχωραμε...

γιατι αυτη τη στιγμη δεν εχουμε πολυμετοχικοτητα..εχουμε ενα μπασταρδεμενο μοντελο διοικησης..
οπου οποιος θελει βγαζει ονομαστικες ανακοινωσεις,αλλος λεει στον προπονητη τι να κανει,αλλος κραζει γκαγκατση,ο παραλλος λεει να μην μιλαμε για διαιτησια και οτι θα εχουμε ομαδα που θα νικαει και τους διαιτητες..κλπ..

και κατι τελευταιο.
φιλικη παρατηρηση προς τον παναθα.ελπιζω να μην προσβληθεις τελειως φιλικα το γραφω.

καλο ειναι να μην ισοπεδωνεις τα παντα προκειμενου να δειξεις οτι εισαι γνωστης και ξες παραπανω απο τους υπολοιπους..και επισης καλο θα ειναι να ξεκολησεις απο ορισμενες εμμονες που εχεις και τις οποιες συνεχιζεις να τις στηριζεις γιατι δεν θες να παραδεχτεις οτι εχεις κανει λαθος και ριξεις τον εγωισμο σου.

πχ.
σχετικα με το πρωτο σκελος της παρατηρησης μου

''Υ.Γ. Ας τελειώσει αυτή η κωμωδία με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα. Ας τον στείλει κάποιος σπίτι του.''

και σχετικα με το δευτερο...

οτι σερνεις για τον τεν κατε εδω και ενα 2μηνο που σας διαβαζω..

για τον καλυτερο προπονητη μας τα τελευταια 15 χρονια(μαζι με σερχιο κυραστα) που αν βαλεις τα θετικα και τα αρνητικα σε μια ζυγαρια θα επρεπε να τον ''παρακαλαμε'' για να μην παρατησει την ομαδα με τετοιο μπουρδελο που εμπλεξε.

ειδικα αν σκεφτεις τα απιστευτα προβληματα που εχει να αντιμετωπισει αυτος σε αντιθεση με τους προκατοχους του..και τι πολυ καλο εργο εχει παρουσιασει.

σορρυ για το σεντονι. :D

Ανώνυμος είπε...

"Ανώνυμε, ξε-κώλα, όλοι Παναθηναικοί είμαστε και μάλιστα πληγωμένοι. Απλώς εγώ εμβαθύνω περισσότερο από σένα, βρίσκω το αίτιο και προτείνω λύσεις τη στιγμή που εσύ κάνεις μόνο, μπεεεεεεε.

Παναθηναικάρα της συμφοράς.

Είσαι μία από τις αιτίες που ο ΠΑΟ είχε τόσα χρόνια αυτόν τον πρόεδρο και τραβάει η ομάδα όσα τραβάει.

Ένα κακό σπυρί που βγάζει πύον και δεν λέει να σταματήσει. Δεν θεραπεύεται ο καρκίνος με ασπιρίνη. Αν τα καταλάβεις αυτά που γράφω. Αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να κάνεις μια υπέρβαση που το χαμηλό σου πνευματικό επίπεδο και τα πράσινα γυαλλιά δεν στο επιτρέπουν.

Μόνο για αμπαλαέο είσαι.

Αντε αγόρασε καμια οπαδική φυλλάδα, πάρε τη δόση σου και έλα να τα ξαναπούμε μαλάκα."

pathetic!!!

get a life

Old Boy είπε...

Mπορώ να καταλάβω ότι είναι τόσο δυσκολοχώνευτο να τρως τρία από τα δεύτερα του Πανσερραϊκού, ώστε να καταφεύγεις στην ερμηνεία ότι έκατσαν κι έχαασαν (για το στοίχημα ή για να μην μπουν στη διαδικασία να παίξουν με την ΑΕΚ), αλλά υπάρχει κι άλλη ερμηνεία: το σορολόπ - η επιλογή παιχνιδιών - η έλλειψη κουλτούρας πρωταθλητισμού.
Επιλογή όμως δεν σημαίνει απαραίτητα κάθομαι να χάσω.
Επιλογή μπορεί να σημαίνει ότι θεωρώ πως θα κερδίσω με την εμορφιά μου, την φανέλα μου, την κλάση μου, χωρίς να προσπαθήσω μέσα στο γήπεδο καθόλου ή εν πάση περιπτώσει με την ήσσονα προσπάθεια.
Δηλαδή αν θελήσει κανείς να μπει στο μυαλό τους, έχοντας χάσει το πρωτάθλημα εδώ και μήνες είχαν όλον αυτόν τον καιρό στο μυαλό τους το ματς με τη Βιγιαρεάλ και -αναγκαστικά, αφού δεν τους έπαιρνε αλλιώς- το καπάκι ματς με τον γάβρο.
Μετά οι μηχανές μπήκαν στο ρελαντί και η εβδομάδα που ακολουθούσε με Σέρρες και Λάρισα ήταν εντελώς διαδικαστικού χαρακτήρα στη νοοτροπία τους.
Και μετά το ματς στραβώνει. Και μετά έχεις δυο δοκάρια. Και μετά επειδή οι Σέρρες δεν έχουν Έλληνα προπονητάκο αλλά ξένο αληθινό προπονητή αντί να ταμπουρωθούν έντεκα πίσω σου λένε θα προσπαθήσουμε παίζοντας με αντεπιθέσεις να βάλουμε κι άλλα γκολ.
Και μετά έρχεται ο πανικός και ένα σύστημα έντεκα μπροστά που εφαρμόστηκε και με τον Εργοτέλη, με αποτέλεσμα κάθε αντεπίθεση να είναι θάνατος.
Και τέλος για να το πω κι έτσι, ποιά είναι η προϊστορία μας στο κύπελλο την τελευταία δεκαετία ώστε να αποτελεί τόσο τρομερή έκπληξη αυτό που έγινε χθες;
Εγώ φοβόμουν και το ματς με την Καβάλα και το ματς με τον Πανθρακικό.
Δεν έκατσε να αποκλειστούμε σε αυτά, έκατσε και αποκλειστήκαμε από τις Σέρρες.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΑΘΑΣ: "Οκ παίζεις με τον τελευταίο της βαθμολογίας, σαφώς τον έχεις υποτιμήσει, έχεις 0-0 στο πρώτο ματς, τρως ένα γκολ κλπ κλπ. Ε εκεί και η υποτίμηση και όλα πάνε στον βρόντο. Εκεί πρέπει να έχεις την ποιότητα να το γυρίσεις."

ΤΟΥΡΤ: Την ποιότητα ή τη ΔΙΑΘΕΣΗ να το γυρίσεις; Αν ο αντίπαλος ήταν κάποια σοβαρή ομάδα, θα συμφωνούσα ότι θα χρειαζόταν ποιότητα για να γυρίσεις το ματς. Δεδομένου όμως ότι είναι τα δεύτερα του Πανσερραϊκού, πιστεύω πως είναι θέμα διάθεσης. Δεν υπήρχε η διάθεση να κερδιθεί η πρόκριση.

Κι εγώ βέβαια μπορεί να κάνω λάθος, δεν είμαι και στα μυαλά τους, υποθέσεις κάνουμε.

Φαντάζομαι πως θα φανεί με Βιγιαρεάλ τι ακριβώς συνέβη...

---

OLD BOY: "Επιλογή όμως δεν σημαίνει απαραίτητα κάθομαι να χάσω. Επιλογή μπορεί να σημαίνει ότι θεωρώ πως θα κερδίσω με την εμορφιά μου, την φανέλα μου, την κλάση μου, χωρίς να προσπαθήσω μέσα στο γήπεδο καθόλου ή εν πάση περιπτώσει με την ήσσονα προσπάθεια."

ΤΟΥΡΤ: Περίπου το ίδιο λέμε, αν υποθέσουμε πως δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο "δεν κάθομαι να χάσω" και στο "δεν αγωνίζομαι για να κερδίσω".

Σίγουρα όμως το πρώτο ματς, εάν ισχύει αυτό που λες (ότι περίμεναν να προκριθούν με την εμορφιά τους), έπρεπε να τους είχε διδάξει ότι δεν ήταν έτσι απλό!

Έτσι υποθέτω, ότι προτίμησαν να μην διδαχτούν ώστε να μην παραφορτώσει το πρόγραμμά τους με 2 ακόμα ντέρμπι με ΑΕΚ.

Προσωπικά με είχε ανησυχήσει μια φράση σε ανύποπτο χρόνο του ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ. Ήταν πριν από το πρώτο ματς με ΙΝΤΕΡ εντός στο Champions League.

Είχε πει: "Αυτά τα παιχνίδια είναι ο λόγος που θέλει να παίζει κανείς στον Παναθηναϊκό".

Εκ πρώτης όψεως έτσι είναι, αλλά φοβάμαι ότι από κάτω κουβαλάει τη νοοτροπία του (λόγω Κοκκαλισμού) εγχώριου looser που βρίσκει διέξοδο δόξας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις - κατάσταση που βίωσε έντονα ο Γιώργαρος και που σίγουρα τον έχει χαράξει, αφού μάλιστα είναι βαμμένος παναθηναϊκός.

Θέλω να πω, ότι σαν να λείπουν ΜΕΣΑ στην ομάδα εκείνοι οι άνθρωποι, που θα "αφιονίζουν" τους υπόλοιπους (και) για τις εγχώριες διοργανώσεις.

Αυτό κολλάει και στα όσα δήλωσε πριν από λίγο καιρό ο ΒΕΛΙΤΣ. Ό,τι άποψη κι αν έχει κανείς για τον άνθρωπο αυτό (προσωπικά θεωρώ ότι πέρσι έφερε πάρα πολλούς καλούς παίκτες, κάτι που είχαμε χρόόόόνια να δούμε), πρέπει να παραδεχτεί ότι είπε σημαντικά πράγματα και αλήθειες.

Είπε, μεταξύ άλλων, ότι ο Παναθηναϊκός - δηλαδή η Διοίκηση πρώτα απ' όλα - πάσχει χρονίως από το πρόβλημα, ότι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ, δεν ξέρει και δεν προσδιορίζει ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΕΙ.

Υπάρχουν άπειροι λόγοι για να πιστέψουμε πως αυτό ισχύει. Και πως σε αυτό οφείλεται και το πρόβλημα νοοτροπίας της ομάδας.

Φυσικά, το έχω ξαναπεί, είναι τρομαχτικά δύσκολο για μια ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟ - δηλαδή η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ με τέτοια ευρύτητα στόχων! - να ξεκαθαρίσει το ακριβές ειδικό βάρος που θα έχει στο σχεδιασμό της το Πρωτάθλημα και το Champions League. Κι αυτό διότι η ΙΣΤΟΡΙΑ του Συλλόγου ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ επιτυχία και στα δυο αυτά πεδία.

Καμιά φορά λοιπόν, η ιστορία (η παράδοση) ενός ζωντανού οργανισμού μπορεί να του δυσκολέψει αφάνταστα την ΕΥΛΙΓΙΣΙΑ και την ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ στα δεδομένα του εξελισσόμενου παρόντος.

Πανάθας είπε...

knoxville δεν παρεξηγούμαι με τον διάλογο μην ανησυχείς. Με τον ανώνυμο έχουμε αμαρτωλό παρελθόν. Είναι αμπαλαέο για αυτό.

Λοιπόν, ξέρεις κάτι? Με βρίσκεις σύμφωνο.

Λες ότι ακριβώς υποστηρίζω εγώ χωρίς - το επαναλαμβάνω - να είναι αυτή η ουσία ή αυτοσκοπός για να ικανοποιηθεί ένας εγωισμός ή για να αποδείξω ότι ξέρω περισσότερη μπάλα (και αυτό να αποδείξω - σύμφωνα με το δικό σου επιχείρημα - τι θα κερδίσω? Το σκατό του αμπαλαέο?). Απλά χαίρομαι που αρχίζουμε και "μαζευόμαστε" Παναθηναικοί που βλέπουμε το πρόβλημα πιο σφαιρικά και δεν προσανατολιζόμαστε (μόνο) στους συνήθεις υπόπτους (Κόκκαλη, διαιτησία κλπ). Γιατί? Γιατί άμα γίνουμε πολλοί αυτοί που θα στρέψουμε τα βέλη μας εναντίον της οικογένειας της συμφοράς και μας αφήσουν, μετά νομοτελειακά θα εγκαθιδρύσουμε μια δυνατή διοίκηση και θα μπορέσουμε να χτυπήσουμε τους εξωτερικούς οχτρούς που δρουν ανεξέλεγκτα χωρίς αντίπαλο εδώ και χρόνια. Αλλά όχι στο ίδιο τραπέζι. Ακριβώς απέναντι και στα χαρακώματα. Θα φτιάξουμε γήπεδο, ομάδα κλπ κλπ. Βήμα, βήμα.

Πάμε στις διαφωνίες μας και σε μια απορία μου.

Δεν ρίχνεις καμία ευθύνη στον προπονητή μας για τα κακά αποτελέσματα εντός Ελλάδας? Δεν συμφωνώ με το επιχείρημα ότι για τον Πανσερραικό δεν χρειάζεσαι προπονητή. Το σύγχρονο ποδόσφαιρο έχει αλλάξει και με τις τρεις αλλαγές και άλλα πράγματα ο προπονητής είναι Α-ΠΑ-ΡΑΙ-ΤΗ-ΤΟΣ. Δεν έπρεπε για μένα να κατεβάσει την ενδεκάδα που κατέβασε σε ένα θεσμό που από ότι φάνηκε τον ενδιέφερε. Ας ξεκούραζε τους βασικούς στο σαββατιάτικο παιχνίδι. Δεν έπρεπε να αφήσει τον Σίλβα και να βγάλει τον Σιμάο κόβοντας στα δύο το κέντρο τη στιγμή που ο ΠΑΟ χρειαζόταν υπομονή και επιμονή. Έχει κάνει και άλλα εγκλήματα φέτος (θυμίζω Σιαρέγκι αριστερό μπακ στον Ηρακλή κλπ κλπ κλπ) που τον καθιστούν βασικό υπεύθυνο για την ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ κατάντια της ομάδας. Σόρυ αλλά είναι η άποψη μου. Υπάρχουν προπονητές και μάλιστα πολύ καλοί και σαφώς καλύτεροι του. Αυτή τη στιγμή όμως το πρόβλημα του ΠΑΟ δεν είναι ο προπονητής του αλλά το μπουρδέλο διοικητικό σχήμα και οι λάθος άνθρωποι που το περιστοιχίζουν. Και επιμένω ότι πρέπει ο κόσμος του ΠΑΟ να αντιδράσει με τον ίδιο τρόπο που αντέδρασε πέρισυ.

Η απορία μου τώρα. Μίλησες για αντιφάσεις και ανέφερες τον Ζιλμπέρτο Σίλβα. Δεν σε κατάλαβα. Ποια η αντίφαση? Ότι φταίνε οι παίκτες και όχι ο προπονητής? Μα αναφέρθηκα στην ευθύνη των παικτών. Είναι λίγοι. Ο ΠΑΟ χρειάζεται 8 έτοιμους παίκτες. Μήπως πέφτεις εσύ σε αντίφαση όταν υποστηρίζει ότι δεν χρειάζεσαι προπονητή για να νικήσεις τον Πανσερραικό?

Εννοείται πολύ φιλικά και εγώ. ;-)

Υ.Γ. Ανώνυμε? Αμπαλαέο ρε συ. :-))

Old Boy είπε...

α) Περίπτωση Καραγκούνη: κι όμως η μεγάλη πλειοψηφία από τις γκέλες μας έγινε με τον Καραγκούνη εκτός αποστολής ή στον πάγκο.
β) Περίπτωση αξιολόγησης στόχων: το χω ξαναγράψει. Θυμάμαι τον Τεν Κάτε μετά την ισοπαλία με την Βέρντερ μέσα να λέει ότι στόχος φέτος είναι το πρωτάθλημα. Θυμάμαι επίσης την χρονιά της Πόρτο και της Ριζούπολης τον Φιλιππίδη να λυσσάει ότι στόχος είναι το πρωτάθλημα. Απλά όταν η Ευρώπη σου κάθεται ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να μην της δίνεις βάση, να μην κυνηγάς το 2% που έχεις. Η Ευρώπη δεν γίνεται να υποτιμάται. Ακόμη κι αν ιεραρχείται ως δεύτερη αν στην πορεία έρθουν τα αποτελέσματα γίνεται πρώτη. Το πρόβλημα κατά τη γνώμη μου ξεκινάει με τη χαλάρωση, τη χαλάρωση που λέει ότι αφού το πρωτάθλημα χάθηκε ας χαθεί και με 20 πόντους δεν χάλασε ο κόσμος, τη χαλάρωση που λέει ότι με το Κύπελλο ως στόχο θα ασχοληθούμε στα ημιτελικά με την ΑΕΚ και μέχρι τότε θα έχουμε προκριθεί με τον αυτόματο πιλότο.

Ανώνυμος είπε...

panatha

αμπαλεο = ???

μπορει και να φταίει η ταπεινη μου μόρφωση, αλλά δεν το πιασα.

Ανώνυμος είπε...

OLD BOY: "α) Περίπτωση Καραγκούνη: κι όμως η μεγάλη πλειοψηφία από τις γκέλες μας έγινε με τον Καραγκούνη εκτός αποστολής ή στον πάγκο."

ΤΟΥΡΤ: Μα τη ρήση του Κάρα την ανέφερα σε σχέση με τη ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ της ΟΜΑΔΑΣ, όχι σε σχέση με την αγάπη του ίδιου του Γιώργαρου γι' αυτήν, ούτε με τη δεδομένη αυτοθυσία του υπέρ της! Είναι λοιπόν άσχετο αν παίζει ή δεν παίζει αυτός, άπαξ και έχει κλειδώσει (όχι με δική του ευθύνη, το επαναλαμβάνω!) μια ορισμένη αντίληψη για την ιεράρχηση των στόχων και συνεπών των αγώνων.

OLD BOY: "Περίπτωση αξιολόγησης στόχων: το χω ξαναγράψει. Θυμάμαι τον Τεν Κάτε μετά την ισοπαλία με την Βέρντερ μέσα να λέει ότι στόχος φέτος είναι το πρωτάθλημα. Θυμάμαι επίσης την χρονιά της Πόρτο και της Ριζούπολης τον Φιλιππίδη να λυσσάει ότι στόχος είναι το πρωτάθλημα."

TOYΡΤ: Εδώ βάζεις μαζί δυο πράγματα που δεν κολλάνε. Τη χρονιά της Ριζούπολης στόχος ήταν πραγματικά και ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ το πρωτάθλημα, το οποίο χάθηκε με το γνωστό (και τον "άγνωστο") τρόπο. Φέτος είναι ξεκάθαρο από καιρό ότι το πρωτάθλημα έχει χαθεί. Και είναι ξεκάθαρο, όχι τόσο λόγω της διαφοράς (π.χ. -9 μέχρι Γενάρη έχουν καλυφθεί στο παρελθόν), όσο λόγω των καταφανέστατων σε σημείο απόλυτου θράσους διαιτητικών διευκολύνσεων στη Γαβριέλα: στον ένα αγώνα μετά τον άλλον, χωρίς ανάπαυλα, παρά τις φωνές από όλες τις πλευρές, σε βάρος τόσο μικρότατων όσο και μεγάλων ομάδων, τόσο σε πρωτάθλημα όσο και σε κύπελο! Πραγματικά φέτος ο Κόκκαλης ξεπέρασε τον εαυτό του!

Τώρα, είναι προφανές ότι ποτέ δεν υπάρχει περίπτωση η Ευρώπη να σου "κάθεται"! Μα τι λες; Στο Ch-L αν δεν ΣΚΙΣΤΕΙΣ να παίξεις, ούτε 3ος στον όμιλο δεν βγαίνεις! Πόσο μάλλον πρώτος, πόσο μάλλον έπειτα από ένα κάκιστο ξεκίνημα και πόσο μάλλον με νίκες στο φίνις εκτός έδρας σε Γερμανία και Ιταλία! Φυσικά λοιπόν και δεν "κάθησε", ειδικά φέτος, η Ευρώπη στην ομάδα. Η ομάδα ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΟΛΑ για να είναι εδώ που είναι - ξεκινώντας από β' προκριματικό και όλα τα υπόλοιπα.

Θεωρώ επομένως ότι, προχωρώντας το πρωτάθλημα και βλέποντας ότι η διαιτησία δεν παίζεται με τίποτα και οργιάζει περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, προκρίθηκε σαν ΑΚΡΩΣ σημαντικός στόχος η πορεία μας στο Ch.-L. Αυτομάτως το Κύπελο πέρασε στα ψιλά.

Από ποιούς έγινε αυτό; Πιστεύω κατά πρώτιστο λόγο από τους ίδιους τους παίκτες. Πιθανόν και από τους πιο άμεσα εμπλεκόμενους με αυτούς παράγοντες.

Κοντολογίς δεν πιστεύω στην απλή χαλάρωση.

Ανώνυμος είπε...

Από την Ανακοίνωση του ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ:

"Οι προσπάθειές μας, με λάθη που προσπαθούμε να διορθώσουμε, συνεχίζονται. Πρέπει και οι οργανωμένοι φίλαθλοι, όσο η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τους αναγνωρίζει μια σειρά από δικαιώματα, να καταλάβουν ότι η βασική τους υποχρέωση είναι να σέβονται την εκατοντάχρονη ιστορία, τις παραδόσεις και τις αρχές του Παναθηναϊκού. Η ομάδα χρειάζεται τη συμπαράσταση και την υποστήριξή τους στις καλές και στις κακές στιγμές αλλά πάντα με κόσμιο τρόπο.

Στην κατεύθυνση αυτή εντελώς αρνητικό ρόλο διαδραματίζει η εφημερίδα ΠΡΑΣΙΝΗ η οποία με πρόσχημα την παναθηναϊκοφροσύνη και την αγανάκτηση έχει εκτραπεί ακόμη και σε απευθείας εξύβριση ποινικού χαρακτήρα κατά των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού. Τέτοιες συμπεριφορές, που δεν έχουν καμία σχέση με τον Παναθηναϊκό, υπονομεύουν, ανεπιτυχώς, την σοβαρότητα, τις προσπάθειες και την ενότητα του Συλλόγου μας".

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥΡΤ (πάσα για ΠΑΝΑΘΑ):

Ωχ, Αντρέα, δεν σε βλέπω καλά!

ΠΕΚίτης κοιμήθηκες, Γκοτζαλάκι ξύπνησες!

:-) :-)) :-))))

Ανώνυμος είπε...

Και μια δήλωση του ΤΖΙΩΛΗ, που πρέπει να μας προβληματίσει, είτε τον συμπαθούμε, είτε όχι:

«Δυστυχώς, κανείς δε θα μου πει μπράβο αν έχω κάνει στην εντέλεια τη δουλειά μου, αλλά θα μου πει μπράβο αν το σουτ μου καταλήξει στο “παραθυράκι” της αντίπαλης εστίας. Ξέρεις, ο Ζιλμπέρτο Σίλβα για εμένα ήταν ο καλύτερος παίκτης του Παναθηναϊκού στα παιχνίδια που πρόλαβα να παίξω, κι ο λόγος είναι απλός. Έκανε τέλεια κι αθόρυβα την δουλειά του, η οποία θα πρέπει να σημειώσω ότι δεν είναι να φορτώνει γκολ τα αντίπαλα δίχτυα. Δεν νομίζω ότι η εντύπωση που πέρασε στον κόσμο ήταν η καλύτερη για αυτόν».

ΤΟΥΡΤ: Για μένα ο Τζιώλης έχει απόλυτο δίκιο εδώ. Ειδικά σε ό,τι αφορά τον ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ. Είναι τρομερό πόσο η επικοινωνιακή ανικανότητα της ΠΑΕ - αλλά και η δικιά μας να μην την πω τι - έχουν πρακτικά εξαφανίσει από το προσκήνιο το γεγονός ότι στον Παναθηναϊκό παίζει μπάλα ο εν ενεργεία αρχηγός της Εθνικής Βραζιλίας και ότι αυτή είναι όντως η μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του ελληνικού επαγγελματική ποδοσφαίρου!

Την ίδια στιγμή που οι απέναντι έκαναν τον ΤΡΙΧΑ ΒΟΥΤΗΧΤΗ Ντιόγκο (επιτέλους σκόραρε, έπειτα από 16 ματς, κόντρα στον ΠΑΟΚ των 9 παικτών!!!!) να φαντάζει μεγαθήριο της μπάλας...

Γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ......

Old Boy είπε...

Τζόνυ, επιγραμματικά:
1) Συμφωνώ κι εγώ ότι διαιτητικά η φετινή χρονιά είναι χειρότερη κι από την αγριότερη χρονιά της παράγκας. Είναι μυθικά όσα έχουν γίνει φέτος.
2) Περί τσάμπιονς λιγκ. Ασφαλώς και δεν έκατσε μόνη της η διάκριση αλλά επειδή σκίστηκες. Εκείνο που λέω είναι ότι από τη φύση του θεσμού κάθε φορά σκίζεσαι και το αν θα σου κάτσει ή όχι εξαρτάται από άλλες συγκυρίες (πόση ποιότητά έχεις, πόσο τυχερός είσαι).
3) Περί Ζιλμπέρτο. Στις καθυστερήσεις με τις Σέρρες έκανε σπριντ στο πλάγιο άουτ. Ο Ζιλμπέρτο έχει ένα κακό (όποτε δει την αντίπαλη εστία παθαίνει κλακάζ) και κατά τ΄άλλα έχει προσφέρει εκτός από την κλάση του ΚΑΙ το φιλότιμό και την αγωνιστικότητά του. Αλλά ένας συνδυασμός αμπαλοοσύνης και εμπάθειας έχουν οδηγήσει στην αμφισβήτηση της προσφοράς του. Είμαστε στην Ελλάδα ποδοσφαιρικά γατόνια κι έχουν στην Βραζιλία αρχηγό τους τον κατσαπλιά. Θα έστεκε βέβαια το επιχείρημα της αδιαφορίας του αλλά είναι και αυτοί οι γαμημένοι οι αριθμοί που τον έβγαλαν ας πούμε πρώτο σε χιλιόμετρα στη Βιγιαρεάλ σε ένα ματς που τον έκραζε ασταμάτητα ο Πουρουπουπού, όπως στη φοβερή εμφάνισή του στην Βρέμη τον έκραζε ασταμάτητα ο Λιβαθηνός.

Ανώνυμος είπε...

Η 6η Μαρτίου πρέπει να ανακηρυχτεί η μέρα της Παναθηναϊκής μαλακίας...

Πώς ξαφνικά όλοι μαζί (Βγενόπουλος, Δ.Σ., φορέας, πράσινη, δε βάζω το Τζίγγερ γιατί είναι προσφιλές του το σπορ..) αποφάσισαν να τα κάνουν όλα μπάχαλο ; Ποιός ο λόγος ;

Θα μας τρελάνουν όλους !

Ανώνυμος είπε...

ΤΡΙΦΥΛΛΟΣ: "Πώς ξαφνικά όλοι μαζί (Βγενόπουλος, Δ.Σ., φορέας, πράσινη, δε βάζω το Τζίγγερ γιατί είναι προσφιλές του το σπορ..) αποφάσισαν να τα κάνουν όλα μπάχαλο ; Ποιός ο λόγος;".

ΤΟΥΡΤ: Έλα ντε! Ίσως επειδή σπάστηκαν που τους γράφω συνέχεια "Αντρίκο, Γιαννάκη, Νικολάκη, Θανασάκη και Παυλίτο, βρείτε τα";

:-)

Άμα είναι έτσι, να μη ξαναγράψω τίποτα πια!

:-))

Υπάρχει και μια άλλη εκδοχή.

Ότι δεν άρχισε το μπάχαλο ΞΑΦΝΙΚΑ, μιας και από καιρό η εφημερίδα ΠΡΑΣΙΝΗ επιτίθεται άγρια κατά του Πατέρα, του Βγενό, του Ραλίστα (καλά, αυτό από παλιά) ...


... και ότι δεν είναι τόσο ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΟ, μιας και υπάρχουν ΔΥΟ "στρατόπεδα": οι Γιαννακόπουλοι από τη μια και όλοι οι άλλοι από την άλλη!

Πράγμα που φαίνεται να επιβεβαιώνει το 18-2 με τη χτεσινή απουσία των Γιαννακόπουλων από τη σύσκεψη και ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Αντιγράφω από ΕΞΕΔΡΑ:

"Σύμφωνα με πληροφορίες οι 3 μεγαλομέτοχοι θεωρούν ότι η γραμμή της εφημερίδας Η ΠΡΑΣΙΝΗ χαράσσεται κατόπιν εντολής του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και πως έχει σκοπό να φθαρούν όλοι οι μεγαλομέτοχοι, πλην φυσικά του πατέρα του [...] Ο λόγος αυτής της πολιτικής που ασκεί η εφημερίδα θεωρείται από τους μεγαλομετόχους ότι κρύβεται πίσω από μια στιχομυθία που φέρεται να είχε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με οργανωμένους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Μια στιχομυθία που έχει φτάσει στα αυτιά και όλων των άλλων μεγαλομετόχων: 'ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΑΕ', φέρεται να έχει πει ο τζούνιορ Γιαννακόπουλος!".

Πανάθας είπε...

Επειδή δεν αναφέρθηκε καθόλου, παραθέτω την ανακοίνωση του φορέα:

"Και ξενερώσαμε και πικραθήκαμε για άλλη μια φορά. Νομίζαμε ότι τα είχαμε δει όλα με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ αλλά δυστυχώς γελαστήκαμε. Η κατρακύλα και η ξεφτίλα συνεχίζεται. Φέτος η σεζόν ουσιαστικά τελείωσε από τις 4 Μαρτίου.

Η Θύρα 13 θα κάνει αυτό που θεωρεί χρέος της, την Τρίτη κι ενδεχομένως και στην επόμενη φάση αλλά επειδή οι αντοχές μας εξαντλήθηκαν και για να μην παρεκτραπούμε και φτάσουμε σε ανεπιθύμητες καταστάσεις στο γήπεδο. ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ! Όλα τα άλλα τμήματα έχουν πολλούς τίτλους στο στόχαστρο και προτιμούμε να είμαστε εκεί.

Και φυσικά για όλα δεν φταίνε τα "παιδάκια" που έχουν την τιμή να φοράνε με το τριφύλλι αλλά εμείς! Εμείς που κάνουνε ρεκόρ στα διαρκείας, εμείς που κάνουμε κάθε λίγο και λιγάκι sold out στο ΟΑΚΑ για πλάκα, εμείς που φέτος έχουμε στηρίξει παντού, εμείς που σαν πανηγυρτζήδες με την πρώτη αποθεώνουμε κάποια παικτάκια που στην τελική κάνουν ζημιά.

Κύριοι(;) ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, όσοι δεν αντέχετε το βάρος των τριών στόχων στη σεζόν, όσοι ενδιαφέρεστε μόνο για την προσωπική σας προβολή και την τσέπη σας και όσοι τέλος πάντων δεν λέτε να κατανοήσετε που έχετε την τιμή να παίζετε, κάντε μας μια χάρη και αδειάστε μας τη γωνιά!

Μην ψάχνετε δικαιολογίες, έχουμε χορτάσει και δεν υπάρχουν κιόλας. Kι αν τολμήσει κάποιος να ψελλίσει κάτι, έχουμε τόσα πολλά να φωνάξουμε. Τόση πίκρα κι απογοήτευση δεν γιατρεύονται με λόγια, μόνο με πράξεις, που πλέον, θέλοντας και μη, για άλλη μια χρονιά μετατίθενται για την επόμενη.

Κάθε χρόνο μένουμε με το κρίμα για την ευκαιρία που χάθηκε. Κύριοι(;) ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, ο κόσμος δεν αρκείται σε μια καλή πορεία στην Ευρώπη και σε μια δυο προκρίσεις. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού τα θέλει όλα! Και βάλτε καλά μέσα στο μυαλό σας! Αντιθέτως εσείς φαίνεται να κάνετε επιλογές. Για ένα να είστε σίγουροι, δεν θα σας βγει σε καλό! Κι αυτό δεν είναι απειλή, απλά είναι αποδεδειγμένο όποιος φεύγει από τον Παναθηναϊκό εξαφανίζεται.

Είμαστε σίγουροι πως ο πρόεδρος θα κάνει αυτά που πρέπει για να ξεριζώσει αυτή τη σωστή νοοτροπία. Έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του διότι μέσα από τις επαφές που είχαμε μαζί του, κάτι που είχε να συμβεί εδώ και χρόνια στον Παναθηναϊκό, έχουμε βρει στο πρόσωπο του έναν άνθρωπο που ό,τι λέει το κάνει πράξη και μοιράζεται το ίδιο όραμα με εμάς! Όπως επίσης, εμπιστοσύνη έχουμε και στα περισσότερα μέλη του Δ.Σ. που με πράξεις συμβάλουν στην αγαστή συνεργασία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ μας, στο διευθυντή του τμήματος και στον προπονητή παρά τα όποια λάθη μπορεί να έχουν κάνει, διότι ξέρουμε ότι κάθε τους κίνηση είναι στη σωστή κατεύθυνση και αποσκοπεί στο καλό της ομάδας.

Κι αν με το ποδόσφαιρο μαύρισε πάλι να μας ανεβάζει... Μακάρι να υπήρχε ένας τρόπος τη νοοτροπία και την ψυχολογία που κουβαλάει η ομάδα μπάσκετ να τη μετέδιδε και στα "παιδάκια" του ποδοσφαίρου.

Αυτό που μας στεναχώρησε ήταν το γεγονός πως πολλοί οπαδοί μας έμειναν εκτός αυτού του πάρτι και δεν είδαν τους κλαμμένους αρουραίους. Βέβαια δεν περιμέναμε τον τελικό για να διαπιστώσουμε την ανικανότητα και την ασχετοσύνη της ΕΛ.ΑΣ που σε γήπεδο 11.000 θέσεων επέτρεψε μόνο 1500 άτομα συνολικά....

Υ.Γ1: 04/03/09 Αυτή ήταν μαύρη μέρα για τον Παναθηναϊκό."


Καλό είναι να ξέρουμε τι υποστηρίζει η "καρδιά" του Παναθηναικού μας.

Υ.Γ. Έχω διαβάσει τις δημοσιεύσεις σας σας, θα σας απαντήσω κάποια στγμή μόλις βρω λίγο χρόνο......

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή τι λέει ο Φορέας;

Από τη μια:

"Είμαστε σίγουροι πως ο πρόεδρος θα κάνει αυτά που πρέπει για να ξεριζώσει αυτή τη σωστή νοοτροπία. Έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του διότι μέσα από τις επαφές που είχαμε μαζί του, κάτι που είχε να συμβεί εδώ και χρόνια στον Παναθηναϊκό, έχουμε βρει στο πρόσωπο του έναν άνθρωπο που ό,τι λέει το κάνει πράξη και μοιράζεται το ίδιο όραμα με εμάς! Όπως επίσης, εμπιστοσύνη έχουμε και στα περισσότερα μέλη του Δ.Σ. που με πράξεις συμβάλουν στην αγαστή συνεργασία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ μας, στο διευθυντή του τμήματος και στον προπονητή παρά τα όποια λάθη μπορεί να έχουν κάνει, διότι ξέρουμε ότι κάθε τους κίνηση είναι στη σωστή κατεύθυνση και αποσκοπεί στο καλό της ομάδας."

κι από την άλλη:

"Η Θύρα 13 θα κάνει αυτό που θεωρεί χρέος της, την Τρίτη κι ενδεχομένως και στην επόμενη φάση αλλά επειδή οι αντοχές μας εξαντλήθηκαν και για να μην παρεκτραπούμε και φτάσουμε σε ανεπιθύμητες καταστάσεις στο γήπεδο. ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ!";

Πώς συμβιβάζονται αυτά τα δυο ρε παιδιά;

Εσύ φίλε Πανάθα, δεν βλέπεις την αντίφαση;

Από τη μια ΠΛΗΡΗ εμπιστοσύνη σε ΠΑΤΕΡΑ, ΑΝΤΩΝΙΟΥ και ΤΕΝΚΑΤΕ και από την άλλη δεν ξαναπατάμε γήπεδο;

Εγώ δεν το καταλαβαίνω. Ακόμα και τελείως συναισθηματικά να το δει κανείς, είναι τρομαχτικά μπερδεμένο κι αντιφατικό.

Πανάθας είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Πανάθας είπε...

Τα βάζουν καθαρά με τους παίκτες Τζόνυ, εγώ έτσι το βλέπω.

Δεν το σύνταξα εγώ για να ξέρω, αλλά έτσι υποθέτω από αυτά που διαβάζω.

Αν τα βάζουν με τους παίκτες λοιπόν δεν υπάρχει αντίφαση.

Αν τα βάζουν με τη διοίκηση, ναι υπάρχει αντίφαση.

Προσωπικά το παρέθεσα για να υπάρχει στην ατζέντα, δεν σημαίνει ότι συμφωνώ.

Δεν έχει νόημα νομίζω να "πάρουμε" κατά γράμμα το κείμενο, όσο τη συναισθηματική ένταση και την απαισιοδοξία.

Μιλάμε για ανθρώπους που είναι παθιασμένοι με την ομάδα και την ακολουθούν παντού.

Απογοητεύτηκαν και σταματούν να στηρίζουν την ομάδα....μέχρι νεωτέρας.

Το μπαλάκι πλέον στους αρμόδιους.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Πανάθα,
Βεβαίως και υπάρχει αντίφαση. Η αντίφαση είναι ότι ενώ στηρίζουν τον Προπονητή και τον Πρόεδρο (και τον Αντωνίου ; χμ... τέλος πάντων), στην ουσία τιμωρούν αυτούς που στηρίζουν, δηλαδή τον Πρόεδρο (του οποίου το έργο κρίνεται και από την προσέλευση των θεατών) και τον Προπονητή (ο οποίος φάνηκε και στην προπόνηση του Σαββάτου πόσο γουστάρει την επαφή με τον κόσμο). Τα καμάρια μας δε νομίζω να χολοσκάσουν ιδιαίτερα που θα παίξουν τα υπόλοιπα αδιάφορα ματσάκια του πρωταθλήματος χωρίς κόσμο... Ίσα ίσα γι' αυτούς συνεπάγεται (στα συγκεκριμένα παιχνίδια) λιγότερη πίεση.
Εδώ δεν έκανε ο Φορέας αποχή ούτε όταν τους εξεδίωκε ο Βαρδινογιάννης δια χειρός λιπασματάνθρωπου από τη Λεωφόρο και θα κάνουν αποχή (επιλεκτική παρακαλώ) φέτος που υπάρχει, αν μη τι άλλο, μία καλή συνεργασία και σχέση κατανόησης με τον Πατέρα, όπως οι ίδιοι λένε ;
Δεν ξέρω... Είναι η πρώτη φορά που διαφωνώ με απόφαση του Φορέα. Αλλά διαφωνώ κάθετα. Θέλω να πιστεύω ότι οφείλεται στη δικαιολογημένη πίκρα της στιγμής.
Πάντα φιλικά και Παναθηναϊκά,
Ο Τρίφυλλος

Πανάθας είπε...

Τρίφυλλε δεν διαφωνώ μαζί σου.

Αλλά όπως πολύ σωστά επισήμανες και εσύ πρέπει να εστιάσουμε στη συναισθηματική ένταση και να μην λάβουμε τοις μετρητοίς το κείμενο.

Επαναλαμβάνω ότι το παρέθεσα για να "υπάρχει" και η γνώμη των παιδιών στο blog.

Ανώνυμος είπε...

Δώδεκα χρόνια η ίδια ιστορία. Βαρέθηκα!

Και σεις μιλάτε για παίκτες, προπονητές και πράσινα άλογα. Πόσοι προπονητές έχουν περάσει τα τελευταία 12 χρόνια; Πόσοι παίκτες; Πόσες φορές τους αλλάξαμε; Τι θα γίνει αν τους αλλάξουμε ακόμη μια φορά; Και ποιους προπονητές είχε ο γαύρος;

Δώδεκα χρόνια μία είναι η αποτυχία της ομάδας: ο Τζίγγερ.

Όσο έχει το 51%, αυτός κάνει κουμάντο, αυτός έχει την ευθύνη, κανένας άλλος. Την ημέρα που κάποιος άλλος (οποιοσδήποτε) πάρει το 51% το πρώτο πράγμα που θα κάνει είναι αυτό: θα διώξει τον Τζίγγερ. Γιατί ο άνθρωπος έχει αποτύχει παταγωδώς ΣΕ ΟΛΑ.

Τόσο απλό είναι. Όλα τα άλλα είναι για να περνά η ώρα.

Ανώνυμος είπε...

ελα παναθα τωρα ειδα το σχολιο σου.

ξεκινω απο τα βασικα και δεν μπλεκω με το προηγουμενο κειμενο που εγραψα γιατι θα μπερδευτουμε.

ο τζιλμπερτο ειναι παααρα πολυ καλος παικτης και οπως εγραψαν και παραπανω απλα πληρωνει την επικοινωνιακη ανυπαρξια της παε..

ο τεν κατε-και θα γραψω αρκετα γιατι εχει παρεξηγηθει πολυ φετος- εχει κανει μερικα λαθη αλλα ειναι ενα απο τα ελαχιστα κομματια της παε που πρεπει να προστατευθουν.απο τους μεγαλυτερους προπονητες που ειχαμε στην συγχρονη ιστορια μας.απλα κανεις το λαθος να κοιτας το δεντρο και οχι το δασος..
και εγω αμα κατσω και προσεξω τον μουρινιο θα του βρω ποσα λαθη..
π.χ.επρηζε τον μορατι να του φερει κουαρεσμα μαντσινι και μετα απο ενα μηνα τους εριξε παγκο...και ο ενας τωρα ειναι στην τσελσι και ο αλλος στα αζητητα..

ή παιζει με 3 αμ χαφ σε καθε ματς και εναν ζλαταν με τον αντριανο μπροστα..και νικαει με τα χιλια ζορια
ε λοιπον αυτο ειναι το δεντρο
και ειδικα αν σκεφτεις οτι ο μουρινιο και ο καθε μουρινιο που κανει λαθη ανα παιχνιδι δεν το πληρωνει παντα επειδη εκει δεν υπαρχει παραγκα..
γιατι και η ιντερ στην ιταλια εχει κανει εμφανισεις σαν τη δικη μας στο καυτατζογλειο αλλα εκει δεν ακυρωνεται το ενα γκολ που θα βαλει...
καλως η κακως ετσι χτιζονται οι ομαδες

το δασος ειναι το γεγονος οτι ο μουρινιο ειναι κορυφαιος προπονητης και οπου παει χτιζει μια ομαδα με αυτοπεποιθηση με μεταλλο με πνευμα νικητη με πειθαρχια με καλη φυσικη κατασταση ενω ξερει στα σημαντικα παιχνιδια εκει οπου πραγματικα χρειαζεται ενας μεγαλος προπονητης να παιρνει ταυτοτητες...
ε ετσι ειναι και ο τεν κατε..με αλλα αρνητικα και με αλλα θετικα..τα οποια εινια πολυ περισσοτερα..ειδικα αν σκεφτεις σε τι μπουρδελο ηρθε..και τι προβληματα εχει να αντιμετωπισει(διατησια-κακη νοοτροπια-χειροτεροι επιθετικοι/αμυντικοι τελευταιας εικοσαετιας και βαλε-4 χρονια τζιγγερισμου-ανυπαρκτη διοικηση-μμε)

εκτος αν ο κολλιας ο μαντζουρακης και ο σολιντ ηταν καλυτεροι ή εκτος και αν ο μεγιστος μαρκαριαν με τον αειμνηστο κυραστα θα εκαναν διπλα σε μιλανο βρεμη και θα επαιζαν μπαλαρα στα αντιστοιχα εντος με τον σπυροπουλο τον σαριεγκι τον βυντρα τον μαντζιο τον γκουμα και τον τζιολη..
γιατι συγχωρα με αλλα αυτοι ειχαν κυργιακο σειταριδη μπασινα βαζεχα τουρκοκυπριο ολισαντεμπε λυμπεροπουλο βλαοβιτς χενρικσεν κοτοπουλιδη φυσσα(..)μικαελσεν

αλλα οκ γνωμη σου ειναι το οτι ο τεν κατε ειναι λιγος δεν μπορω να στην αλλαξω.

τελος παντων ξεφυγα με το θεμα τεν κατε

απο εκει και περα..ενα ειναι το προβλημα του παναθηναικου 12 χρονια τωρα..απο τοτε δλδ που πεθανε ο θωδορας,και το ονομα ειναι βαρδης βαρδινογιαννης..

αυτος επετρεψε την γιγαντωση του κοκκαλη,αυτος κρεμασε τον καπετανιο(της συμφορας)το 97 για να
προετοιμασει το εδαφος για τον ανικανο της οικογενειας τον τζιγγερ,αυτος συμφωνησε σιωπηρα να παει η ομαδα στο μπουρδελο της ριζουπολης και μαλιστα βαφτισε λουζερ τους παικτες (βλ πρωτοσελιδο ντερμπυ την επομενη) για να βγει μετα απο μια βδομαδα ο γιος του ως ο νεος ηγετης και να μην φαει κραξιμο η παε,αυτος κυρηξε πολεμο στον κοσμο του παο επειδη του ασκουσαν κριτικη,αυτος δημιουργησε εταιριες φαντασματα για βρουν δουλεια οι φιλοι του γιου του και για να κλεβει λεφτα απο τον ερασιτεχνη..

το θεμα ειναι τι θα κανει...
θα πουλησει στον βγενο ?
θα βγουν τα αδερφια και θα ζητησουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ανοιχτα την παε ωστε με την πιεση του κοσμου να καταφερουν να την παρουν ?
θα κρατησει την παε για το γηπεδο και για ξεπλυμα χρηματος ?

αυτα πρεπει να μας ενδιαφερουν και οχι αν ο σαριεγκι επαιξε αριστερο μπακ η αν ο τεν κατε δεν γουσταρει τη νο1 απατη του παο με το ονομα ιβανσιτς...που τοσα χρονια ηταν εκ των τυφλων μονοφθαλμος..

υ.γ. πολυ σωστος ο ξανθιωτης απο πανω.

Πανάθας είπε...

Ξανθιώτη το ξέρεις ότι συμφωνώ μαζί σου.

Knoxville αφήνω στην άκρη τον Τεν Κάτε (τον "περιποιούμαι" στο υστερόγραφο) και τον Ζιλμπέρτο Σίλβα μια και έχω κάποιες αντιρρησιούλες εκεί, αλλά επικεντρώνω στο "ζουμί" που δεν είναι άλλο από αυτό που επισήμανε και ο Ξανθιώτης αλλά και εσύ, τους αληθινους ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ για τα δεινά του ΠΑΟ:

ΤΟΝ ΤΖΙΓΓΕΡ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ.

Αυτό λέω και εγώ και προτείνω ΠΛΗΡΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ και όχι μερική.

Το καλοκαίρι είναι μπροστά, οι στόχοι εξάλλου, μας τελειώνουν και μπορούμε να επικεντρωθούμε στο......δάσος.

Υ.Γ.1 Ο Μάτος πρέπει να παίζει στην ενδεκάδα, δίνει άλλη ποιότητα, ο Σαλπιγγίδης στην κορυφή της επίθεσης (αν είχαμε και τον Ντόγιέ θα είμασταν ακόμα καλύτεροι). Ο Ίβανσιτς παρά το κράξιμο που του έχω κάνει είναι απαραίτητος σε ματς με μικρές ομάδες γιατί έχει την ποιότητα να τα "ξεκλειδώσει" χάρη στην υψηλή του τεχνική. Δεν είναι για μεγάλα γιατί είναι αργός και λουλού όταν το ματς πάει στη δύναμη. Ελπίζω δε στην καθιέρωση μιας σταθερής ενδεκάδας από εδώ και πέρα με τον Καραγκούνη βασικό (συν τους παίκτες που ανέφερα - εκτός του Ντογιέ που μας άφησε δυστυχώς για άλλη γη και άλλα μέρη). Πως κατάφερε ο Ολλανδός και τα "μπέρδεψε" είναι ένα μυστήριο. Η φετινή ενδεκάδα του ΠΑΟ ήταν πολύ απλή υπόθεση. ΔΥΣΤΥΧΩΣ. Έχει μερίδιο ευθύνης και μάλιστα σημαντικό. Άσχετα την αποδειγμένη ανικανότητα του ραλίστα (πρέπει να του πάρουν και την υπόθεση του γηπέδου γιατί οδηγείται στην μία γκάφα μετά την άλλη).

Υ.Γ.2 Χαίρομαι που εντοπίσαμε το αληθινό πρόβλημα. Αυτό σημαίνει ότι κάτι θα γίνει.

Υ.Γ.3 Θα "γούσταρα" τον Δημητράκη Πρόεδρο του ΠΑΟ κάποια στιγμή. Έχει την τρέλα αλλά και το χρήμα να τους γαμήσει ΟΛΟΥΣ.

pensierix είπε...

Εγώ, αντιθέτως, θα προτιμούσα για πρόεδρο του ΠΑΟ το Ντίνο Ράτζα, μόνο και μόνο για το ξύλο που έδωσε στον "Δημητράκη". Αργά ή γρήγορα, όμως, το άξιο τέκνο Γιαννακόπουλου θα γίνει κάπου πρόεδρος και θα τον καμαρώσουμε...

Ανώνυμος είπε...

Τελικά διαπιστώνω ότι το πρόβλημα του ΠΑΟ είναι το γεγονός ότι κάποιοι τύποι οι οποίοι βγάζουν τόσο άνετα τις ενδεκάδες γράφουν σε Blogs και δεν τους έχουν προσλάβει ακόμα για προπονητές...

Pappas10 είπε...

Καλησπέρα κι από εμένα,

Έχω καιρό να γράψω στο μπλόγκ για μία σειρά από λόγους. Κυριότερος όλων είναι ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, για το οποίο "σπαταλούσα" τον χρόνο μου, κυρίως στο σάιτ του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. αλλά και άλλα φόρα που είχαν θεματικές ενότητες για το γήπεδο.

Τελικά το μόνο που κατάφερα ήταν να με "μπανάρουν" από ένα σάιτ γιατί αποκάλεσα τον Λαό του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ "λαό του κώλου" σε συνάρτηση με το γήπεδο.

Τέλος πάντων...

Πρώτα κάποια προσωπικά θέματα. Παντρεύομαι την παντοφλοβόλο μου και οσονούπω (σε κάνα τρίμηνο) περιμένω και το παιδί μας. Μετακόμοισα στον Πειραιά (Πασαλιμάνι) και ήδη έχω πλακωθεί με τον Περιπτερά... :) :):) Πάντως βρήκα και 2 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥΣ στη γειτονιά μου.

Αυτά ως προς τα δικά μου..

Στα της ΠΑΝΑΘΑΣ τώρα... επιγραμματικά.

1. ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΟ.

Έπρεπε να κάνουμε διαδήλωση εδώ και καιρό. Τώρα καθόμαστε και βλέπουμε μία ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ παραπληροφόρηση η οποία - συνεπικουρούμενη και από τον "εσωτερικό διχασμό" μας - επιρρίπτει ευθύνες σ' αυτούς που θέλουν να ΧΤΙΣΟΥΝ το γήπεδο και "αθωώνει" αυτούς που το πολεμούν εδώ και χρόνια.

Για εμένα, στο θέμα του γηπέδου φαίνεται το πραγματικό πρόβλημα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ και η βλακεία που μας δέρνει σαν λαό του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.

Θετικό πάντως το ότι αρχίζουμε τα έργα. Κι όποιος τολμάει ας έρθει να τα σταματήσει...

2. ΤΕΝ ΚΑΤΕ.

Ειλικρινά δεν ξέρω. Μπάλα ξέρει σίγουρα και γνώσεις έχει... αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι αυτό αρκεί για τον Προπονητή του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.

3. ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ

Πέρα από την - καθόλα λογική - παραδοχή ότι περνάμε τις "παιδικές ασθένειες" της πολυμετοχικότητας, ο διχασμός παραμένει. Δεν ξέρω πόσο φταίει ο Τζίγγερ. Το σίγουρο είναι πως οι Γιαννακόπουλοι "κατάφεραν" να είναι μόνοι τους. Ίσως - επαναλαμβάνω ίσως - αυτό να δείχνει κάτι για τον ρόλο τους. Αλλά και για τις ικανότητες τους να "κερδίζουν" συμμάχους στο χώρο του Ποδοσφαίρου.

Καλό το μπάσκετ, τιμώ και σέβομαι τους Γιαννακόπουλους για όσα έχουν προσφέρει στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, αλλά ο ιδιοκτήτης ενός καλού μπακάλικου δεν μπορεί απαραίτητα ούτε να αγοράσειαλλά ούτε και να διοικήσει αλυσίδα σούπερ μάρκετ.

Σε τελική ανάλυση, με την πολυμετοχικότητα, ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ έχει ΣΑΦΗ ΤΙΜΗ. 160 Μύρια. Τα έχεις κύριε; Σκασ' τα και πάρτον.

ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ; Ε... τότε ΣΚΑΣΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΟΠΩΣ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

Τελεία και Παύλα.

4. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ.

Για την νοοτροπία μίας ομάδας, υπεύθυνοι είναι ΌΛΟΙ. Διοίκηση, προπονητές, παίκτες, κόσμος και τύπος (όχι με σειρά προτεραιότητας).

Κατά τη γνώμη μου πάντα, η αρχή θα πρέπει να γίνει με το "κάρφωμα" μερικών δελτίων στο ταβάνι.

Τα υπόλοιπα είναι ψιλότερα γράμματα.

Αυτά από την πλευρά μου. Καλησπερίζω και τα νεότερα μέλη.

Ελπίζω να τα λέμε πιο συχνά.

ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΠΑΝΑΘΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ.

Φιλικά προς όλους,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Πανάθας είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Πανάθας είπε...

Γεια σου Μιχάλη.

Με το καλό να "υποδεχτείς" το βαζελάκι σου και φυσικά τον γάμο σου με την καλή σου. Ωραία περίοδος αυτή. Σου εύχομαι ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ.

Τώρα για τη μετακόμιση σου στον Πειραιά, τι να πω. Φαντάζομαι ότι θα βγαίνεις στο μπαλκόνι και θα φωνάζεις: "εδώ είναι πειραιάς, εμείς θα σας......" :-))

Μην σε ακούσει μόνο ο Βγενόπουλος να λες κανένα "αντε ρε".

Πάμε στα "δικά" μας. Μόνο σε ένα θα σου απαντήσω γιατί στα άλλα λίγο πολύ συμφωνώ. Ακόμα και να "σκάσει" ο Παύλος 160 μύρια δεν την δίνει την ΠΑΕ ο Βαρδινογιάννης. Δεν μπορείς να αγοράσεις κάτι που δεν πωλείται. Εκτός και αν "βοηθήσουμε" εμείς. ;-)

Ούτε για τη διχόνοια συμφωνώ. Τη διχόνοια την ξεκίνησε η επικοινωνιακή πολιτική του Τζίγγερ.

Και φυσικά ο Γιαννακόπουλος δεν είναι μόνος. Έχει μαζί του την πλειοψηφία του κόσμου του ΠΑΟ.

Όσο για το μπακάλικο το θεωρώ υποτιμητικό να αναφέρεσαι έτσι για το τμήμα μπάσκετ. Προτιμώ το μπακάλικο που κρατάει ψηλά τη σημαία του ΠΑΟ από το ΣΟΥΠΕΡ (κατ'ευφημισμό) ΜΑΡΚΕΤ (κυριολεκτικά) της ανικανότητας, του εγωισμού, της ξεφτίλας, της πονηριάς και της κακίας.

Τελικά, οι δικές μου θέσεις, του Ξανθιώτη και του knoxville εναντίον του Βαρδινογιάννη και υπέρ του Γιαννακόπουλου, ξεσήκωσαν τα γκοτζαλάκια που έσκασαν μύτη που το αφεντικό τους βάλλεται.

;-)

Knoxville και Ξανθιώτη, ο συγκεκριμένος χώρος είναι "άντρο" (για να μην παρεξηγηθώ, οι υπεύθυνοι λειτουργίας του blog δεν έχουν καμία ευθύνη σε αυτό) του γκοτζαλισμού, της γραβάτας, του συντηρητισμού και του κακώς εννούμενου καθωπρεπισμού. Σας παρακαλώ μην ξανααναφερθείτε εναντίον του ραλίστα και να βρίζετε συνέχεια τον Γιαννακόπουλο. Αν συνεχίσετε θα αναγκαστεί ο ανώνυμος να γράψει με το nick που γράφει σε άλλα blog και θα βρεθείτε και εσείς στο μάτι του κυκλώνα.

ΖΗΤΩ Ο ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ.

ΖΗΤΩ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ.

ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ.

ΤΑ ΠΡΩΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ.

Πανάθας είπε...

Knoxville και Ξανθιώτη, ο ραλίστας κατάφερε και έριξε στην Β' Εθνική τον ΟΦΗ. Κάποια "κόκκαλα" θα τρίζουν.

Old Boy είπε...

Μιχάλη, όλα τα καλά εύχομαι για τα προσωπικά σου νέα :)

Ανώνυμος είπε...

Οι σαχλαμάρες για "μπακάλικο" είναι ντροπή. Ούτε οι γαύροι δεν αμφισβητούν το μεγαλείο του μπάσκετ και βεβαίως ζηλεύουν! Είναι το μοναδικό ομαδικό άθλημα στο οποίο Ελληνική ομάδα έχει 4 ευρωπαϊκά κύπελλα!!! Τι να λέμε τώρα...

Ο κόσμος του ΠΑΟ φταίει για το γήπεδο και το Κοκκαλιστάν; Ή ο ανίκανος ο Τζίγγερ;

Μόνοι τους οι Γιαννακόπουλοι; Πλάκα κάνουμε; Στο ποδόσφαιρο, δεν ξέρω αν θα ήθελαν ή αν θα τα κατάφερναν οι Γιαννακόπουλοι μόνο και μόνο λόγο ηλικίας. Πριν από 10 χρόνια, σίγουρα! Σήμερα δεν ξέρω.

Όποιος και αν είναι ο μελλοντικός ιδιοκτήτης, μπορεί να αποτύχει, πάντα υπάρχει αυτή η πιθανότητα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι με τον Τζίγγερ πάντα αποτυχίες θα έχουμε. Είναι αποδεδειγμένα ανίκανος. Αυτό δυστυχώς δεν γίνεται να αλλάξει!

Πανάθας είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Πανάθας είπε...

Μη Ξανθιώτη, θα ξεσηκωθούν τα γκοτζαλάκια.

Εγώ πάντως είμαι με τον Βαρδινογιάννη. Βρίστε μόνο τον Ξανθιώτη.

ΖΗΤΩ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ.

ΖΗΤΩ Ο ΤΖΙΓΓΕΡ.

ΖΗΤΩ Η ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.

ΖΗΤΩ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ.

ΖΗΤΩ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ.

ΖΗΤΩ, ΖΗΤΩ, ΖΗΤΩ.........

Υ.Γ. Μα ότι "ζηλεύουν", "ζηλεύουν". Η ενότητα τους βασίζεται στο δικό τους δίκιο. Δεν φταίνε αυτοί. Τόσο μπορούν να σκεφτούν. "Άλλοι" ευθύνονται για αυτή την κατάντια. Αυτοί που "θέλουν" την ενότητα.....της τσέπης του. ;-)

Ανώνυμος είπε...

Μιχάλη μηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη, μη το κάνεις αυτό!!!!!!!!!!! Σου θυμίζω το τραγουδάκι, κοίτα Μιχάλη μου το χάλι μου. μηηηηηηηηηηηη

Κατά τα άλλα σου εύχομαι βίον ανθόσπαρτον (τι να πει κανείς σε αυτή τη περίπτωση, αυτό η περαστικά.

Κατά τα άλλα και σχετικά με το ιδοκτησιακό νομίζω ότι η ρευστότητα των Γιαννακόπουλων τους επιτρέπει να πάρουν και τη ΠΑΕ. Προ μηνών επαναπάτρισαν, από επενδύσεις στην Άπω Ανατολή, σημαντικά κεφάλαια και εάν έχουν σκοπό να ακολουθήσουν στη ΠΑΕ, ανάλογη πολιτική με το μπάσκετ, σε μεσοπρόθεσμο ορίζοντα είναι δεδομένη η επιτυχία. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι έχουν σκοπό να συγκρουσθούν αλλά και να σπάσουν αυγά και αυτό εμένα μου αρκεί.

Πιστεύω ότι εδώ που φθάσαμε είναι πλεόν η μόνη λύση.

Ανώνυμος είπε...

Μιχάλη,

θερμές ευχές κι από μένα! Καλά στέφανα και καλά γεννητούρια!

Κι εύχομαι αύριο βράδι να κάνεις το πρώτο πράσινο πάρτι σου μέσα στο λιμάνι!!!


Υ.Γ. Έχει κόσμο η Πανάθα στον Πειραιά. Είχα γνωρίσει πριν από χρόνια κι ένα παναθηναϊκό που έμενε απέναντι απ' το στάδιο Τηγάνι (πριν γίνει σκέτο γήπεδο).

Pappas10 είπε...

Ευχαριστώ όλους για τις ευχές τους. Πιστεύω ότι θα έχει πλάκα στον πειραιά... αρκεί να μη φάω πολύ ξύλο.

Στα ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑ μας τώρα Φίλε Πανάθα,

Ας βγουν τ' αδέλφια να πουν επίσημα ότι διαθέτουν 160 μύρια και θέλουν να αγοράσουν μόνοι τους την ΠΑΕ και τότε το συζητάμε. Με αμφίσημες δηλώσεις μέσω περιοδικών και εφημερίδων δεν βγαίνει τίποτα.

Το γεγονός παραμένει ότι οι Γιαννακόπουλοι εμφανίζονται να τα έχουν σπάσει και με τον Βγενόπουλο και με τον Πατέρα. Δεν ξέρω αν έχουν δίκιο ή άδικο αλλά σίγουρα αποτελούν τον έναν πόλο του όποιου εμφυλίου.

Όσο για το μπάσκετ, για άλλη μία φορά, μπροστά στο ποδόσφαιρο είναι μπακάλικο. Όποιος δεν το παραδέχεται, απλά εθελοτυφλεί.

Και κάποια στιγμή, καλό θα ήταν να σταματήσει η "μετάφραση" κατά το δοκούν αυτών που γράφονται . Δεν είπα ότι δεν είμαι περήφανος για τον μπάσκετ. Απλά δεν συγκρίνεται η αξία του μπάσκετ μ' αυτήν του ποδοσφαίρου. Απλά πράγματα.

Τέλος κάτι ακόμα. Το ότι ΔΕΝ είμαι με τους Γιαννακόπουλους και τις ενδοΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΕΣ τακτικές τους δεν σημαίνει ότι είμαι με τον Τζίγγερ. Απλά για να ξέρουμε τι λέμε. Όποιος θέλει να ταυτίζεται με διοικητικούς παράγοντες, δικαίομα του.

Θα παρακαλέσω όμως για άλλη μια φορά τους "Γιαννακοπουλικούς" και λοιπούς "Φον Δημητράκηδες" να μην κρίνουν εξ' ιδίων τα αλλώτρια.

Άντε να βυθίσουμε το "κίτρινο υποβρύχιο" αύριο...

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

"Γκοτζαλάκια" από τη μια

"πΑυλικοί" απο την άλλη

κανάς Παναθηναϊκός θα μεινει στο τέλος;

Pappas10 είπε...

Ανώνυμε,

Συμφωνώ...

pensierix είπε...

Να σου ευχηθώ κι εγώ με τη σειρά μου κάθε ευτυχία, Μιχάλη, και καλά γεννητούρια! Κι όπως λέει κι ο σοφός λαός, "οι παντρεμένοι με τους παντρεμένους, και οι ζωντανοί με τους ζωντανούς"!! :)))

Για τα παναθηναικά τώρα, τις ταμπέλες πλέον τις έχουμε συνηθίσει. Οποια συζήτηση και να γίνει, αμέσως θα φροντίσουν να σε κατατάξουν σε κάποια κατηγορία ανάλογα με τη θέση σου. Νομίζω ότι οι κόντρες που δημιουργούνται είναι αποτέλεσμα του ότι ο καθένας μας έχει διαφορετική αντίληψη της έννοιας "πρόβατο"...

Ανώνυμος είπε...

http://www.gazzetta.gr/content/view/27027/76/

από τα καλύτερα άρθρα που έχουν δημοσιευτεί...

NAS

Πανάθας είπε...

Να κάνω μία ερώτηση?

Η gazzeta που "ανήκει"?

Nas συμφωνώ με το άρθρο που υπέδειξες και εξοργίζομαι ακόμα πιο πολύ με την ανικανότητα του Τζίγγερ που ουσιαστικά υπέθαλψε και "επέτρεψε" με τη μετριοπάθεια του και την εσωστρέφεια του αυτή την κατάσταση. Ας του πάρουν και το γηπεδικό (πέρα από τις μετοχές) γιατί δεν μας βλέπω καλά). Πως ονόμασε την εταιρεία που ασχολείται με το γηπεδικό? Τζιγγεριακό? Κάτι τέτοιο νομίζω. Δεν κάνω πλάκα.

Ο κόσμος του ΠΑΟ (που δεν διαβάζει οπαδικά έντυπα και δεν κατευθύνεται, ξέρει να κρίνει. Του έχω εμπιστσύνη οπότε καμία ανησυχία.

Μπράβο Greg. Έτσι για να "σπάσουμε" το άντρο. ;-)

Ανώνυμε, όλοι με τον Παναθηναικό είμαστε. Δεν σημαίνει ότι δεν είσαι ΠΑΟ ή ότι υποσκάπτεις την ενότητα όταν εντοπίζεις τα κακώς κείμενα. Αυτή ήταν η βασική επικοινιακή πολιτική του Τζίγγερ όλα αυτά τα χρόνια. Μα σου είπα. Δίκιο έχει ο νόμος του Τζίγγερ. Όποιος δεν είναι μαζί του δεν είναι Παναθηναικός. Παιδί του Γκότζου είσαι. Μάθε να έχεις ανεξάρτητη σκέψη. Αν κάποιος έχει τη διάθεση, την τρέλα και το χρήμα του Παύλου αυτόν θα υποστηρίξω. Αλλά το να υποστηρίξω τον Βαρδινογιάννη με τις τόσες εγκληματικές μαλακίες που έχει κάνει, πέρα από μαλακία και βλακεία είναι και ύποπτο. ;-)

Μιχάλη κάνεις μεγάλο λάθος. Στο μπάσκετ όλα αυτά τα χρόνια πέφτουν πολύ περισσότερα χρήματα από ότι στο ποδόσφαιρο με μηδαμινά έσοδα. Μην το ξεχνάς αυτό. Και για να σου αντιστέψω τη λογική σου σκέψου να είχε ο Τζίγγερ το μπάσκετ. Ούτε τελικό Κόρατς δεν θα είχαμε παίξει, ενώ αντί τους σημερινούς παικταράδες θα είχαμε παίκτες που παίζουν στον Κολοσσό, την ΑΕΛ κλπ ενώ για ξένους ότι τριτοκλασάτο υπαρχει στην Ευρώπη. Για τα 160 μύρια και την εξαγορά της ΠΑΕ δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα και το ξέρεις.

Άντε ρε συ Μιχάλη μου έλλειψαν οι "κόντρες" μας. ;-)

Θα συμφωνήσω με τον Pensierix (για πρώτη φορά στη ζωή μου και ίσως για τελευταία) με την πρώτη του παράγραφο. Μήπως προλαβαίνεις να το ξανασκεφτείς, να γεννήσεις μόνος σου το παιδί και να το σκάσεις με τη διατροφή? :-)))

Pappas10 είπε...

Πανάθα,

Μου τη λες εμένα αλλά ορισμένες φορές καταπίνεις αμάσητα τα "κουλά" που λέγονται δεξιά κι αριστερά. Δες μονάχα τα αποτελέσματα χρήσεως και τους ισσολογισμούς που δημοσιεύουν οι ΠΑΕ και ΚΑΕ κάθε χρόνο, συνέκρινε τα ποσά και θα καταλάβεις τι φράγκα πέφτουν στο Μπάσκετ και τι στο Ποδόσφαιρο.

Σίγουρα τα έσοδα του ποδοσφαίρου είναι υπερπολλαπλάσια του μπάσκετ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι Γιαννακόπουλοι έχουν την δυνατότητα να ανταπεξέλθουν. Κι αυτό για έναν πολύ απλό λόγο. Διότι ΚΑΙ η όποια χασούρα του ποδοσφαίρου είναι υπερπολλαπλάσια του μπάσκετ.

Για παράδειγμα, τα αδέλφια έφεραν τον Παβλίσεβιτς ο οποίος μας βγήκε πατάτα. Η Αποζημίωση του όμως ήταν κάνα μύριο. Ο Επίσης "πατάτα" προπονητής με "όνομα" όμως στο ποδόσφαιρο θα έχει ρήτρα 10 μυρίων. ΚΙ εκεί είναι το θέμα μου. Θεωρώ ότι δεν έχουν οι Γιαννακόπουλοι την οικονομική επιφάνεια να καλύψουν πιθανές χασούρες της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Και αν στραβώσει κάτι θα πάμε για άρθρο 44 (που μάλλον β εθνική θα πάμε λόγο χρεών μιας και ο κόσμος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ) και καληνύχτα σας.

Όσο για τα 160 μύρια, ναι δεν είναι τόσο απλό αλλά όταν από τα 40.000.000 που είναι διαθέσιμα μου αγοράζεις 10... ε.. δεν μπορείς να ισχυρίζεσαι ότι έχεις τα γκαφρά να αγοράσεις όλη την ΠΑΕ και να την τρέξεις. Κι αν τα έχεις αλλά δεν γουστάρεις τον Τζίγγερ μεγαλομέτοχο, ΒΓΕΣ ΣΤΑ ΙΣΑ ΚΑΙ ΠΕΣ' ΤΟ.

ΒΓΕΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΠΕΣ "ΕΧΩ 160 μυρια και θέλω να αγοράσω όλη την ΠΑΕ". Ή έστω ας πει "έχω 60 μύρια και θέλω να κάνω εγώ κουμάντο". Κι εκεί να σταθώ στο πλευρό του. Όχι να μου μιλάς για "γένια και χτένια" ως μέτοχος. Και να βάζεις την "Πράσινη" να χώνει.

Και να σου πω και κάτι στην τελική; Πέρισυ ο Τζίγγερ τους την έπαιξε 2 φορές. Την πρώτη με τα θέματα του ερασιτέχνη, που ενώ έκαναν όλη τη μανούρα με την πράσινη και τα ποσοστά από τα εισητήρια, όταν ο Τζίγγερ βγήκε και είπε "αν θέλουν βοήθεια θα δώσω" έκαναν τουμπέκα για να μη τους πέσει η μούρη. Και τη δεύτερη με την πολυμετοχικότητα, που όλοι περιμέναμε να μπούνε μέσα με γκαφρά κι αυτοί δώσανε 10 μύρια.

Έλα ρε αδελφέ τώρα... ο πόλεμος των Γιαννακόπουλων στην ΠΑΕ ώστε να την πάρουν κοψοχρονιά είνα κοινό μυστικό. Την ΠΑΕ ο άλλος ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΓΙΑ ΨΙΧΟΥΛΑ. Τέλος.

Αν έχουν τα γκαφρά οι Γιαννακόπουλοι ας την πάρουν. Αν όχι... ας πουν στα ίσα "δεν έχουμε τα γκαφρά αλλά θέλουμε την προεδρεία και τον έλεγχο" να τελειώνουμε. Αυτά τα ήξεις-αφίξεις με έχουν κουράσει πια.

Ακόμα και αν βγουν να πουν "Πιστεύουμε πως εμείς πρέπει να διοικήσουμε τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ γιατί έχουμε την εμπειρία" ΣΤΑ ΙΣΑ θα τους στηρίξω. Κι αυτό γιατί για κάθε μαλακία θα είναι αυτοί υπόλογοι.

Να μου το παίζουν τιμητές ως αμέτοχοι μέτοχοι όμως δεν το δέχομαι. Ειλικρινά απορώ με την εμονή ορισμένων με τα αδέλφια. Δεν με νοιάζει να πάρουν αυτοί τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, αλλά ρε πούστη μου ας τον διεκδικήσουν στα ίσα και όχι με εμφύλιο πόλεμο.

Αυτά.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Πανάθας είπε...

Μιχάλη για τη σύγκριση ποδοσφαίρου και μπάσκετ δεν συμφωνώ. Εδώ εσύ ο ίδιος βγήκες και αποκάλεσες το μπάσκετ μπακάλικο. Είσαι ανακόλουθος των όσων λες. Πέφτεις σε χοντρή αντίφαση. Αν έχει το μπάσκετ τα έσοδα που λες δεν είναι μπακάλικο αλλά σούπερ μάρκετ. ;-)

Για το γεγονός ότι τα "τρώω αμάσητα" και δεν την "λέω" σε όλους σε παραπέμπω στον ανώνυμο, στον pensierix και σε άλλα παιδιά που με "λατρεύουν". Μάλλον έχεις καιρό να μπεις στο blog.

Για τους Γιανακοπουλαίους τώρα.
Πιστεύω πως αν είχαν την ΠΑΕ ο ΠΑΟ θα είχε μεγαλουργήσει. Λεφτά έχουν. Μια χαρά είναι.

Τι να τα κάνω τα λεφτά του Τζίγγερ όταν δεν τα επενδύει στην ομάδα και την έχει καταντήσει εκεί που την έχει καταντήσει.

Το θέμα είναι ότι εγώ έχω το παράδειγμα του μπάσκετ για να υποστηρίξω αυτό που λέω. Τον Τζίγγερ όμως δεν μας λες γιατί τον στηρίζεις? Πάλι οι Γιαννακοπουλαίοι φταίνε και για αυτό? Το μόνο επιχείρημα σου είναι ένα αντεπιχείρημα. "Δεν έχουν λεφτά", " Το μπάσκετ είναι μπακάλικο", "Θα μας ρίξουν στη Β΄Εθνική" κλπ κλπ.

Δεν νομίζω πως έχεις τέτοια δείγματα γραφής.

Ενώ από την άλλη έχεις.

Ο ΟΦΗ πέφτει, το βλέπεις.

4 Ευρωπαικά έχεις φίλε, είδες παικταράδες, έχεις τον καλυτερο προπονητή στην Ευρώπη, 11 συνεχόμενα πρωταθλήματα, 5 συνεχόμενα κύπελλα, γάμησε το παρακράτος του Κόκκαλη και την παράγκα που είχε στο μπάσκετ και τον έτρεψε σε φυγή. Τώρα τα βάζει με τα εκατομμύρια των Αγγελοπουλαίων. Και εσύ μου λες ήταν παικταράς ο Ζουτάουτας και ο Σάριτς? ΗΜΑΡΤΟΝ. Ούτε η μία τρίχα από τα αρχίδια του Γιασικεβίτσιους δεν άξιζε ΟΛΗ η ενδεκάδα που είχαμε επί Βαρδινογιάννη με ελάχιστες εξαρέσεις και κατόπον μεγάλων πιέσεων.

Είμαι σίγουρος ότι και εμείς θα πέφταμε κάποια στιγμή.

Εγώ έχω παραδείγματα.

Εσυ δεν έχεις.

Φιλική συμβουλή.

Δοκίμασε να μην διαβάσεις το GAME OVER για ένα χρόνο και έλα να τα ξαναπούμε. Καλά να είμαστε, εδώ θα είμαι.

Pappas10 είπε...

Πανάθα,

Πες μου πόσο κάνει το συμβόλαιο του Γιασκεβίτσιους και μετά αναλογίσου ποιον παίκτη παίρνεις μ' αυτά τα λεφτά στο ποδόσφαιρο.

Δεν πέφτω σε καμία αντίφαση φίλε μου. Εγώ το γουστάρω το μπακάλικο αλλά ΕΙΝΑΙ μπακάλικο. Το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Έχουμε το καλύτερο μπακάλικο στην Ευρώπη... αλλά δεν παύει να είναι μπακάλικο.

Μην ξεχνάς ότι ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ στο μπάσκετ βρέθηκε 2 φορές να έχει χρέη. Και πως ο ερασιτέχνης φυτοζωεί για 10 και 20 μύρια. Αν τα έχουν γιατί δεν τα βάζουν στον ερασιτέχνη που είναι επίσης δικός τους; Στο πόλο οι παίκτες μας κέρδισαν τον Πανιώνιο και βρίσκονται στην 3η θέση μετά από κι εγώ δεν ξέρω πόσα χρόνια και κάνουν αποχή για τα λεφτά που τους χρωστάνε.

Το game over δεν γράφει τίποτα απ' αυτά που σου γράφω εγώ. Και στην τελική, το επιχείρημα μου εξακολουθεί να είναι αναπάντητο. Αφού θέλουν την ΠΑΕ, ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα.

ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΤΗΣ ή έστω ΑΣ ΒΓΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΤΟ ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΙΣΑ.

Στα ίσα όμως... όχι μέσω πράσινης και λοιπόν "δημοσιογραφικών πληροφοριών" και αρχίδια μάντολες.

Εμένα αυτό μου τη σπάει στους Γιαννακόπουλους. Ότι δεν βγήκαν στα ίσα μπροστά να διεκδικήσουν την ΠΑΕ.

Ακόμα και τώρα τα ίδια κάνουν. Αν έχουν τα @@ ας πούνε επίσημα ότι "ΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ, έχουμε τα 160 μύρια που κοστίζει η ΠΑΕ". Ή έστω "Κύριοι, θέλουμε εμείς την διοίκηση της ΠΑΕ και δεσμευόμαστε για αποτελέσματα σε 2 χρόνια".

Άσε με ρε φίλε τώρα... ή τα έχουν και τα σκάνε ή δεν τα έχουν και γι' αυτό σκάνε και βάζουν την "Πράσινη" να επιτίθεται κάθε τρεις και λίγο.

Άσε με ρε Δημήτρη τώρα..

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Πες μου εσύ... ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΕ ΚΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΦΡΑΓΓΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ; ΓΙΑΤΙ;;;; H ΠΑΕ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΤΙΜΗ ΕΠΙΣΗΜΑ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΣΚΑΝΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ;;;

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι Πανάθα και Μιχάλη,
Νομίζω ότι η συζήτηση που κάνετε είναι άνευ ουσίας, διότι οι αδερφοί Γιαννακόπουλοι και να ήθελαν δεν μπορούν αυτή τη στιγμή να πάρουν τον Παναθηναϊκό ΚΑΤΑΡΧΗΝ λόγω ηλικίας (άσε που εγώ προσωπικά ΔΕ ΘΕΛΩ να την πάρουν διακινδυνεύοντας το οικοδόμημα του Μπάσκετ). Και επιπλέον συγκρίσεις δεν μπορούν να γίνουν μεταξύ των δύο αθλημάτων.
[ Πάντως Μιχάλη άσε και ένα περιθώριο να υπάρχουν πράγματα που δεν ξέρεις όσον αφορά τη διεκδίκηση της ΠΑΕ από τους Γιαννακοπουλαίους παλιότερα. ]
Οπότε αναγκαστικά η λύση αυτή τη στιγμή είναι η ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ.
Θα έλεγα λοιπόν να μην μπαίνουμε σε ανούσιες συζητήσεις.

Υ.Γ: Όσο για το Δημήτρη, θα έλεγα ότι καλό θα ήταν πρώτα να "δοκιμαστεί" σε κάποιο μικρότερο σπορ, λ.χ. να πάρει το Πόλο γιατί το ποδόσφαιρο είναι σαφώς μεγαλύτερο καράβι να διαχειριστείς και θέλει πρώτα μία τριβή. Όχι σε άλλους "μαθητευόμενους μάγους" στιλ Τζίγγερ.
Υ.Γ.2: Μιχάλη, για τη σύγκριση "μπακάλικου" και s/m, θα σου πω μόνο αυτό: Ο περσινός Παναθηναϊκός είχε αγωνιστικό budget 7.5 εκ. ευρώ, τη στιγμή που για το ίδιο χρονικό διάστημα οι ετήσιες απολαβές του Σάρας ήταν 3,5 εκ. ευρώ !! Νομίζω ότι οι διαφορές είναι υπέρογκες...

Φιλικά προς όλους...
Ο Τρίφυλλος

Ανώνυμος είπε...

Α και κάτι που ξέχασα...

Είναι ΝΤΡΟΠΗ και ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ το ότι η ΠΡΑΣΙΝΗ συνεχίζει να μην κάνει καμία αναφορά στα χρωστούμενα στους ηρωϊκούς παίκτες του ΠΟΛΟ και τη μη πληρωμή των δεδουλευμένων στον Κώστα Δήμου που κάνει αγώνα να σταθεί στα πόδια του !!!!!
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ !!!!!

Ανώνυμος είπε...

Παίδες, εγώ δεν θα μπω στα περί ποδοσφαίρου και μπάσκετ - τα έχουμε ξαναπεί.

Θα κάνω μια ερώτηση, κυρίως προς τον φίλο τον Πανάθα.

Μέχρι πέρσι το επιχείρημα, ότι οι Γιαννακόπουλοι δεν βγαίνουν στα ίσα να διεκδικήσουν την ΠΑΕ, ήταν το "δεν αγοράζεις κάτι που δεν πουλιέται". Ωραία.

Ερώτηση: Το καλοκαίρι που άνοιξε η πρόσβαση σε ένα πολύ γερό πακέτο (συνολικά 49%) μετοχών της ΠΑΕ, γιατί τ' αδέρφια περιορίστηκαν στο ελάχιστο ποσό των 10εκ.;

Γιατί δεν πήραν επιπλέον έστω το πακέτο μετοχών που έμειναν στο τέλος αδιάθετες (πάνω από 10εκ);

Γιατί δεν φρόντισαν ώστε να βάλουν περισσότερους "δικούς τους" ανθρώπους ν' αγοράσουν μετοχές ... με αποτέλεσμα στο προχτεσινό συμβούλιο της ΠΑΕ, που αποφάσισε εναντίον της "Πράσινης", οι ψήφοι να είναι συντριπτικά σε βάρος τους: 18-2, με τα 2 αδέρφια απομονωμένα και έτσι αναγκασμένα να λένε ασόβαρα πράγματα, ο μεν ένας "δεν μετέχω σε τέτοιες συνεδριάσεις", ο δε άλλος "δεν έπιανε το κινητό μου";

Και τέλος: πώς διάολε τα κατάφεραν κι ενώ ήταν αυτοί που έδωσαν "πάτημα" στο Βγενόπουλο να μπει ορμητικά στην ΠΑΕ, σιγά-σιγά απομονώθηκαν από αυτόν και σήμερα ο Βγενόπουλος "λούζει" την εφημερίδα τους είτε με προσωπικές ανακοινώσεις, είτε μέσα από ανακοινώσεις της ΠΑΕ;

Με το χέρι στην καρδιά και με την κοινή λογική: τι εικόνα σάς δίνουν όλα αυτά;


Υ.Γ. Παρακαλώ μονάχα, μην μου απαντήσει κανείς για το μεγαλείο του μπάσκετ γιατί επιτέλους ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ (αδιαφιλονίκητο) ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ, αλλά για κάτι άλλο κι έχει καταντήσει κουραστικό να μετατίθεται διαρκώς η συζήτηση στην (αδιαφιλονίκητη) προσφορά των αδερφών στο μπάσκετ και, από εκεί, σε αδιέξοδες συγκρίσεις ανόμοιων πραγμάτων.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Τζόνι. Κατ'αρχάς το ποσοστό επί των νέων μετοχών που είχε δικαίωμα να πάρει ο κάθε νέος μέτοχος το καλοκαίρι ήταν προσυμφωνημένο. Και όλες τις μετοχές να ήθελε να πάρει κάποιος, δεν μπορούσε, βάσει της συμφωνίας. Τα 10 εκ. που πήραν τα αδέλφια ήταν το ποσοστό που τους αναλογούσε βάσει της συμφωνίας. Εξ άλλου και 20 ή 25 εκ να είχαν πάρει, τα ίδια δικαιώματα θα είχαν στη διοίκηση της ΠΑΕ.

Το γεγονός της αδυναμίας κάλυψης του συνόλου της προβλεπ΄μενης αύξησης οφείλεται στην απροθυμία άλλων εν δυνάμει μετόχων (Αλαφούζος, Βωβός κλπ) να συμμετάσχουν τελικά στο εγχείρημα.

Φίλε ΜΙχάλη (παππά), εσύ πιστεύεις ότι άνθρωποι 100% αυτοδημιούργητοι, 100% επιτυχημένοι, θα ξεκινούσαν το εγχείρημα αγοράς του συνόλου της ΠΑΕ, ή ανάληψης της ευθύνης του μάνατζμεντ, χωρίς να έχουν εξασφαλίσει την απόλυτη οικονομική βιωσιμότητα και επιτυχία;;;

Από όσο γνωρίζω οι άνθρωποι αυτοί είναι παθολογικά Παναθηναϊκοί και δεν ξοδεύουν σε άλλα γούστα. Τον ΠΑΟ δεν τον αντιμετωπίζουν σαν επιχειρηματική πρόκληση, αλλά σαν το μεγάλο πάθος τους. Συμφωνώ ότι εάν αυτό συνδυασθεί με απειρία είναι επικίνδυνο, αλλά στη συκγεγριμένη περίπτωση δεν υπάρχει αυτή η παράμετρος.

Από την άλλη πιστεώ ότι σε γενικά πλαίσια η δική τους πρόθεση είναι δυνατόν να συναντηθεί με την αντίστοιχη του Βγενό. Η εμπειρία, το πάθος, η διάθεση προσφοράς και η οικονομική ευρωστία των αδελφών, σε συδυασμό με την κολοσσιαία και συνεχώς ανερχόμενη οικονομική δυναμική της MIG, είναι ο μοναδικός συνδυασμός να πάει ο ΠΑΟ μας εκεί που όλοι θέλουμε.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Φίλε Greg,

με άλλα λόγια λες, ότι τ' αδέρφια προσυμφώνησαν να βρίσκονται, από άποψης πακέτου, σε ίση μοίρα με τον Πατέρα (επίσης 10εκ) και σε χειρότερη μοίρα από τον Βγενόπουλο (20εκ).

Ας το δεχτώ. Μα τότε γιατί δεν φρόντισαν ώστε άλλοι άνθρωποι, "δικοί τους", ν' αγοράσουν πακέτα μετοχών έτσι ώστε να σχηματίσουν ένα αρραγές και υπολογίσιμο μέτωπο μέσα στην ΠΑΕ;

Αν δεν μπορούν να κάνουν καλές συμμαχίες μέσα στον κόσμο του Παναθηναϊκού (και σαν καλές συμμαχίες δεν εννοώ τον Πλυτά), τότε πώς διάολε θα μπορέσουν να κάνουν καλές συμμαχίες μέσα στον ευρύτερο κόσμο του ποδοσφαίρου;

Λες (και έχω κι εγώ πει) ότι υπολόγιζαν στον Βγενόπουλο και την ΠΕΚ, ότι "σκόπευαν η πρόθεσή τους να συναντηθεί με την αντίστοιχη του Βγενόπουλου". Άριστα.

Μα τότε ειλικρινά είναι να απορεί κανείς! Πώς διάολε τα κατάφεραν μέσα σε λίγους μήνες και σήμερα ο Βγενόπουλος βγάζει ανακοινώσεις, τόσο προσωπικές όσο και μαζί με την ΠΑΕ, εναντίον της εφημερίδας τους;

Αυτό δεν είναι αποτυχία; Δεν είναι αποτέλεσμα κακής πολιτικής, εάν όντως ήθελαν συμμαχία με τον Βγενόπουλο;

Πώς το χωνεύεις αυτό το 18-2 ψήφοι για την Ανακοίνωση της ΠΑΕ εναντίον της "Πράσινης";

Τι λες;

Υ.Γ. Επαναλαμβάνω: δεν συζητάμε εδώ αν είναι παναθηναϊκάρες μέχρι το κόκκαλο, αν έχουν στραγγίξει τις τσέπες τους για την Πανάθα κι αν χάρη σε αυτούς το μπάσκετ εκτοξεύτηκε στο διάστημα! Όλα αυτά είναι δεδομένα, αδιαφιλονίκητα, αλλά δεν αφορούν σε αυτό που εδώ, τώρα, συζητάμε.

Πανάθας είπε...

Τζόνυ και Μιχάλη με κάλυψε απόλυτα ο Greg και ειλικρινά δεν έχει νόημα να τοποθετηθώ.

Μόνο κάτι που έχει ξαναειπωθεί από τον Μιχάλη και δεν του έχω απαντήσει.

ΤΟ θέμα του ερασιτέχνη.

Ο Θανάσης - θυμίζω σε όσους το ξεχνούν - είναι εκλεγμένος πρόεδρος και όχι ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ του. Ο ερασιτέχνης έχει μηδαμινά έσοδα (με εξαίρεση το Βόλλευ) και είναι λογικό μια και οι πανταχού εύρωστοι οικονομικά Παναθηναικάρες δεν βάζουν το χέρι στην τσέπη να υπάρχει πρόβλημα. Ιδού λοιπόν η Ρόδος, ιδού και το πήδημα. Είναι υποχρέωση τους λοιπόν να διοικούν τον ερασιτέχνη και όχι να τον χρηματοδοτούν.

Ελπίζω η δίκη των Γιαννακοπουλαίων που μόνο ως αχαριστία μπορεί να χαρακτηριστεί να λάβει τέλος. Αν θέλουμε να δικάσουμε κάποιους, δόξα τον Διαμαντίδη, έχουμε πολλά παραδείγματα.

Η επιλεκτική κριτική κατά το δοκούν είναι "κάπως".

Αν θέλετε όμως να αναλωθούμε σε ατέρμονες συζητήσεις για το αυτονόητο εδώ είμαι.

Πάντα φιλικά ότι λέω και μην "αρπαχτεί" κανείς σας, σας "αγαπώ" και σας σέβομαι, αλλά είναι το στυλ μου αυτό. ;-)

ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΠΑΝΑΘΑ ΣΗΜΕΡΑ.

Pappas10 είπε...

To λεπόν.

1. Μακάρι να γαμήσουμε την Βιγιαρεάλ σήμερα. Είναι δύσκολο το παιχνίδι. ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ.

2. Φυσικά και στα περισσότερα συμφωνώ με τον Τζόνυ.

3. Πανάθα, κανένας δεν "δικάζει" τους Γιαννακόπουλος για αυτά που έκαναν στο Μπάσκετ. Θα πέσει φωτιά να μας κάνει κεμπάμπ... μην τρελαθούμε. Ούτε αμφισβητεί κανείς την αγάπη τους για την ομάδα.

Κι εγώ αγαπώ την ομάδα παθολογικά αλλά δεν μπορώ να ανταποκριθώ στις οικονομικές της απαιτήσεις ρε φίλε. Ούτε και στις διοικητικές της βέβαια, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

4. Για τον ερασιτέχνη και ο Βγενόπουλος και ο Τζίγγερ - πέρυσι - αλλά και ο Πατέρας φέτος ζήτησαν να βοηθήσουν εφ' όσον χρειάζεται. Ζήτησαν επίσης να ανοίξουν οι πύλες για μαζικές εγγραφές μελλών.

Ο Θανάσαρος μείωσε στο ήμισι την εγγραφή αλλά δεν τον είδα πουθενά να λέει ότι πρέπει να βοηθήσει η ΠΑΕ. Εκτός και αν το είπε και μου ξέφυγε.

Και πριν μου πεις "δηλαδή δεν βλέπουν ότι χρειάζεται βοήθεια ο ερασιτέχνης; Τι περιμένουν;" θα σου απαντήσω ότι περιμένουν ακριβώς να τους πει ο Θανάσσαρος τι χρειάζεται και που. Αλλά κι αυτός είναι εγωιστής και δεν θέλει να φανεί πως "παρακαλάει" για μπικικίνια στον ερασιτέχνη.

Εγώ ξέρεις που τα πήρα με τον Θανάση; Ξεκινάει ολόκληρο θέμα πέρυσι με την Τίκετ Κλαμπ και τα λεφτά που έτρωγε μέσω της τίκετ κλαμπ η ΠΑΕ από τον ερασιτέχνη, βγαίνει η ΠΑΕ (Του Τζίγγερ ακόμα) στην αντεπίθεση με τις καταστάσεις και τα συμβόλαια που είχαν υπογραφεί αλλά και τα λεφτά που έπαιρνε ο ερασιτέχνης, γίνεται - για άλλη μία φορά - η ομάδα κώλος και μετά δεν τρέχει τίποτα.

Επειδή παίρνω ντέρμπυ και πράσινη το παρακολούθησα από κοντά το θέμα. Μιλάμε ότι η πράσινη "το έκοψε" μέσα σε 3εις ημέρες. Γιατί ;;;

Και ενώ - διακαίως - "γκρινιάζει" ο Θανάσσαρος για τον ερασιτέχνη και τα γκαφρά, "τρώει" αέρα πατέρα τον Σταθοκωστόπουλο από το Βόλεϊ και αναλαμβάνει ΚΑΙ αυτό.

Τέλος, η "παράγκα" του μπάσκετ δεν είχε ούτε το "βάθος" αλλά ούτε και την έκταση της αντίστοιχης ποδοσφαιρικής. Ακριβώς γιατί το μπάσκετ δεν έχει ούτε το "βάθος" αλλά ούτε και την έκταση του Ποδοσφαίρου.

Το έχω γράψει και θα το ξαναγράψω πολλές φορές. Ναι τον πήδηξε τον Κρόκους ο Παυλάρας αλλά ο Κρόκους είχε διμέτοπο αγώνα με ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Το που επέλεξε να εστιαστεί είναι πασιφανές και λογικό. Και οι Αγγελόπουλοι δεν μπήκαν στο μπάσκετ για το μπάσκετ. Κι αυτοί την ΠΑΕ του πούστη επιβουλεύονται.

Απλά κάνουν το "αγροτικό" τους στο μπάσκετ κατά τη γνώμη μου.

Τέλος πάντων... υψηλές φιλοσοφίες ειναι αυτές. Για εμένα, θα ήταν καλή κίνηση να δώσουν το μάνατζμεντ της ΠΑΕ στους αδελφούς. Δεν τραβάω κανένα ζόρι μ' αυτό. Αυτό που με εξοργίζει είναι να είναι - και καλά - στην απ' έξω και να μου κάνουν κριτική. Και να αναφέρονται σε "γένια και χτένια" όντας ΜΕΤΟΧΟΙ του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.

Δεν είναι ώρα γι' αυτά όμως. Πάμε να γαμήσουμε τη Βιγιαρεάλ και μετά βλέπουμε. :) :) :)

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

en inferior submarino amarillo! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Πανάθα,

κανένας δεν δικάζει τ' αδέρφια. Προς Θεού δηλαδή!

Δεν γίνεται όμως ρε συ να απαντάς ότι τους "δικάζω" επειδή και μόνο αναφέρω το ορατό σε όλους ΓΕΓΟΝΟΣ, ότι μέσα σε λίγους μήνες ο Βγενόπουλος, από αρχικά σύμμαχός τους, τα πήρε στο κρανίο με την εφημερίδα τους, της τα έχωσε ακόμα και με προσωπική Ανακοίνωση, και τέλος φτάσαμε σε μια Ανακοίνωση της ΠΑΕ όπου με ψήφους 18-2 έπεσε χοντρόχερο πάλι στην εφημερίδα τους!

Ζήτησα επανειλημμένα η όποια απάντηση να αναφέρεται στο γεγονός αυτό και να μην γυρίζει την κουβέντα αλλού. Τόσο δύσκολο είναι;

Τελοσπάντων. Δεν θα σκοτωθούμε κιόλας μεταξύ μας εμείς!

Να φροντίσουν οι μεγαλομέτοχοι να ξεκαθαρίσουν ο καθένας τη θέση του και να την πούνε ανοιχτά και αντρίκεια μεταξύ τους.

Το θέμα, για εμάς, είναι να ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗ ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ απόψε!

ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΑΔΕΡΦΙΑ!

Πανάθας είπε...

Μιχάλη,

"Κι εγώ αγαπώ την ομάδα παθολογικά αλλά δεν μπορώ να ανταποκριθώ στις οικονομικές της απαιτήσεις ρε φίλε. Ούτε και στις διοικητικές της βέβαια, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα."

Πως είσαι σίγουρος εκ προοιμίου ότι δεν αντέχουν το οικονομικό βάρος της ΠΑΕ? Αν συγκρίνεις τώρα τον εαυτό σου μαζί τους, χιομοριστικά και μόνο, θα σου πω ότι ίσως πρέπει να αρχίσουμε να κάνουμε παρέα. ;-)

"Για τον ερασιτέχνη και ο Βγενόπουλος και ο Τζίγγερ - πέρυσι - αλλά και ο Πατέρας φέτος ζήτησαν να βοηθήσουν εφ' όσον χρειάζεται. Ζήτησαν επίσης να ανοίξουν οι πύλες για μαζικές εγγραφές μελλών."

Και γιατί δεν βοήθησαν? Είπαν θα ενισχύσουμε οικονομικά ένα τμήμα και αυτοί αρνήθηκαν? Δεν τους έχω για τόσους μαλάκες. Το θέμα "άνοιγμα" του ερασιτέχνη είναι "βαθύ". Το σωστό είναι πλέον να γίνει "άνοιγμα". Αρχικά όμως σωστά λειτούργησαν όπως λειτούργησαν γιατί ο Βαρδής ήθελε τον ερασιτέχνη για να κάνει άνετα τις δουλειές του με το δημόσιο (βλ. Λεωφόρος) και να "ρίξει" όλα τα υπόλοιπα τμήματα. Θες λοιπόν από προσωπικό συμφέρον, ή απο παθολογική αγάπη για τον ΠΑΟ, ουσιαστικά τον προστάτεψαν. Για μένα αυτοί οι άνθρωποι με τα ΕΡΓΑ τους είναι πλέον οι θεματοφύλακες της ιστορίας του ΠΑΟ. Για αυτό και η πλειοψηφία του κόσμου τους λατρεύει.

"Και πριν μου πεις "δηλαδή δεν βλέπουν ότι χρειάζεται βοήθεια ο ερασιτέχνης; Τι περιμένουν;" θα σου απαντήσω ότι περιμένουν ακριβώς να τους πει ο Θανάσσαρος τι χρειάζεται και που. Αλλά κι αυτός είναι εγωιστής και δεν θέλει να φανεί πως "παρακαλάει" για μπικικίνια στον ερασιτέχνη."

Αυτό είναι αστείο συγνώμη. Αν θέλουν απλά προσφέρουν. Μα για ποιό εγωισμό μιλάς? Ο άνθρωπος έχει βγει και έχει πει ότι έχουμε 300 τμήματα και βοηθήστε κύριοι. Απλά αυτοί κωφεύουν. Το γιατί μπορώ να το φανταστώ. Δεν έχει κανένα επιχειρηματικό ενδιαφέρον ο ερασιτέχνης και το μόνο κίνητρο απόκτησης του ήταν το γηπεδικό. Πλέον είναι μόνο τομέας αντιπολίτευσης (έχω διαβάσει τα σχετικά άρθρα στο DERBY μην σε μέλλει). ;-))

Για το ticket club δεν το έχω παρακολουθήσει το θέμα και δεν έχω γνώμη πέρα ότι ήταν μια εφεύρεση του Τζίγγερ για να κρύβει λεφτά από την εφορία. Για τον Σταθακωστόπουλο από ότι έχω διαβάσει υποτπευόταν ότι είχε μπει στο άρμα του (αργότερα συμπλεύσανε μάλιστα) για να πάρουν τον ερασιτέχνη σε μια περίοδο "ψυχρού πολέμου".

"Τέλος, η "παράγκα" του μπάσκετ δεν είχε ούτε το "βάθος" αλλά ούτε και την έκταση της αντίστοιχης ποδοσφαιρικής. Ακριβώς γιατί το μπάσκετ δεν έχει ούτε το "βάθος" αλλά ούτε και την έκταση του Ποδοσφαίρου."

Εδώ υπερασπίζεσαι τον Τζίγγερ? Για να καταλάβω δηλαδή? Βγάζεις μια μικρή ζηλίτσα και εγώ απλώς το επισημαίνω. Πρόσεξε κάτι. Μπακάλικο ξεμπακάλικο, μικρό μαγαζί, μικρή παράγκα, εγώ ξέρω φίλε ότι τα κατάφεραν. Για τον "δικό σου" θα μας πεις τίποτα? Πως τα έκανε πχ όλα μαντάρα όταν μάλιστα τα έσοδα του σούπερ μάρκετ ήταν 100πλάσια του μπακάλικου?

"Αυτό που με εξοργίζει είναι να είναι - και καλά - στην απ' έξω και να μου κάνουν κριτική. Και να αναφέρονται σε "γένια και χτένια" όντας ΜΕΤΟΧΟΙ του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ."

Μα αφού είναι στην απέξω? Σώνει και καλά να τους βάλεις μέσα? Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου για το 11/17 και το 51%. Δεν άλλαζε κάτι από την αρχή, δεν αλλάζει και τώρα. Το ξέρουμε, το ξέρουν και συνεχίζουμε. Απλά εσύ εθελοτυφλείς ότι υπάρχει πολυμετοχικό σχήμα. Είναι ένας μεγαλομέτοχος που ελέγχει ακόμη και σήμερα τα πάντα και οι υπόλοιποι μικροί μέτοχοι που έβαλαν τα λεφτά τους για να τους τα κάνει κουμάντο ο Βαρδής. Έχει πολύ πλάκα.

Είναι δύσκολο το ματς. Δίνω λίγες πιθανότητες να προκριθούμε. Ελπίζω να περάσουμε και να τρελαθούμε. Δεν είναι λίγο η οχτάδα του CL. Θα "σκάσουν" οι "άλλοι".

Πανάθας είπε...

Τζόνυ,

ε μια δικούλα λίγο γίνεται. Φαντάζεσαι εμένα να ξεκινήσω συζήτηση για τις μαλακίες του Τζίγγερ? Το κατηγορητήριο θα θέλει 1344556 blog.


"Δεν γίνεται όμως ρε συ να απαντάς ότι τους "δικάζω" επειδή και μόνο αναφέρω το ορατό σε όλους ΓΕΓΟΝΟΣ, ότι μέσα σε λίγους μήνες ο Βγενόπουλος, από αρχικά σύμμαχός τους, τα πήρε στο κρανίο με την εφημερίδα τους, της τα έχωσε ακόμα και με προσωπική Ανακοίνωση, και τέλος φτάσαμε σε μια Ανακοίνωση της ΠΑΕ όπου με ψήφους 18-2 έπεσε χοντρόχερο πάλι στην εφημερίδα τους!"

Οι Γιαννακοπουλαίοι - από ότι έχω καταλάβει - είναι ορκισμένοι εχθροί με τον Βαρδινογιάννη. Κρατάει πολλά χρόνια αυτή η κολώνια. Από το 1979 συγκεκριμένα όταν και με ύπουλα μέσα η οικογένεια είχε αποκτήσει - δυστυχώς για εμάς - την ΠΑΕ.

"Ζήτησα επανειλημμένα η όποια απάντηση να αναφέρεται στο γεγονός αυτό και να μην γυρίζει την κουβέντα αλλού. Τόσο δύσκολο είναι;"

Δεν είναι δύσκολο, απλά ειλικρινά ,δεν βρίσκω τον λόγο που γίνεται αυτή η κουβέντα. Είναι σαν λέμε ότι το πρόβλημα στον ΠΑΟ είναι αυτοί που έχουν το 10% της ΠΑΕ, ΚΑΜΙΑ εκπροσώπηση στο ΔΣ (με δική τους απόφαση σίγουρα), μόνο και μόνο επειδή είναι πετυχημένοι στο μπάσκετ. Ας φτιάξουν όλα τα άλλα πρώτα........για να μην παρεξηγηθώ δεν υποδεικνύω τι να συζητάμε. Αν θέλετε να μας απασχολεί μόνο αυτό ες το κάνουμε.....αλλά δεν έχει νόημα το ξαναλέω........ας φύγει ο καρκίνος και όλα θα φτιάξουν.......είμαι σίγουρος.......ή ας αναλάβει την ομάδα ο Βγενό....δεν έχω πρόβλημα αν είναι να χώσει φράγκα.

"Τελοσπάντων. Δεν θα σκοτωθούμε κιόλας μεταξύ μας εμείς! "

Όχι ρε συ δεν σκοτωνόμαστε. Συζητάμε. Και νομίζω πολιτισμένα. Δεν σας αδικώ, ούτε σας παρεξηγώ (το ίδιο θέλω και για μένα αν γίνεται). Είμαστε μια αθλητικοιντερνετικοπαναθηναικο παρέα και μου έχετε γίνει συνήθεια (ε τώρα "κάποιους" που τους τρώει ο κώλος τους ,τους φέρομαι ανάλογα, αν και οι μαγκιές μέσω ίντερνετ είναι........μπορεί ο άλλος να είναι χορευτής του κλασικού και να το γυρίζει το πόμολο και να μπει εδώ μέσα σαν τον Μπάμπη τον σουγιά......ή ο Μπάμπης ο σουγιάς να είναι ο Μιχάλης που το μόνο του νικ που ξέρουμε είναι "Παππάς" επειδή είχε μαχαιρώσει κάποτε έναν Παππά) . ;-) )))))))))))

Καλά να είμαστε πάνω από όλα και να φύγει ο Βαρδινογιάννης. ;-)))

ΕΛΑ ΡΕ ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Πανάθας είπε...

Η "ποιότητα" έκανε τη διαφορά τελικά.

Τον Δεκέμβρη είχαν οι επαΪοντες τη δυνατότητα να ενισχύσουν την ομάδα αλλά δεν το έπραξαν.

Ο Τεν Κάτε κοιμήθηκε και άφησε τον Γκάμπριελ μέσα παραπάνω από όσα και η μαμά του θα τον άφηνε, δεν έβαλε τον Μάτος για να κλειδώσει το ματς ή έστω να το πάει στην παράτα ή στα πέναλτυ. Αυτά τα ματς τα "κλέβεις" δεν τα χτυπάς στα ίσα γιατί μετά εκτίθεσαι.

Ελπίζω το καλοκαίρι να μας αποχαιρετίσει μαζί με το παλτό τον Σίλβα (καλά για κάτι Κλέιτον, Γκάμπριελ κλπ δεν το συζητώ).

Το Μάρκετ είναι μίνι δυστυχώς.

Πάλι το μπακάλικο καλείται να βγάλει το "φίδι από την τρύπα".

ΔΥΣΤΥΧΩΣ. :-(

Ανώνυμος είπε...

Γιαννακόπουλοι μπάσκετ: πέτυχαν ΑΠΟΛΥΤΑ! Πέτυχαν τόσο που κανένας δεν φανταζόταν πριν από 20 χρόνια.

Τζίγγερ ποδόσφαιρο: απέτυχε ΑΠΟΛΥΤΑ! Απέτυχε τόσο που κανένας δεν φανταζόταν πριν από 20 χρόνια.

Πανάθας είπε...

Αντωνίου: "...όλα χάθηκαν στις λεπτομέρειες"

Είναι σίγουρο ότι ο Κωστάκης παρακολούθησε τον αγώνα ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ?

Ε ρε συ τι σαίνια έχουμε αναθέσει το σκάουτινγκ.

Ανώνυμος είπε...

Απογοήτευση και κρίμα... γι' άλλη μια φορά.

Αλλά:

1. Σαφώς ποιοτικότερη ομάδα η Βιγιαρεάλ, αυτό ήταν γνωστό κι από τον πρώτο αγώνα.
2. Όχι αχτύπητη ωστόσο.
3. Κάναμε περισσότερες ευκαιρίες και παίξαμε φοβερή μπάλα, μέχρι το 2ο γκολ που φάνηκε ότι τους έκοψε τα γόνατα (κακώς).
3. ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ Η ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΜΕ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΥ ΤΙΜ!!! Η δουλεια που έχει γίνει δηλαδή πρέπει να ενισχυθεί και όχι να αποδομηθεί!!!

Έτσι πιστεύω τουλάχιστον. Όχι άλλα ανακατέματα και χαλάσματα. Σε ό,τι έχει φτιαχτεί, να προστεθεί υλικό, ποιοτικό υλικό (από 1 ποιοτικότατος παίχτης σε κάθε γραμμή).

---

Πανάθα,

έχεις μεγάλο λάθος εάν πιστεύεις ότι το παρόν blog ήταν ποτέ ή είναι τώρα "φιλοτζιγγερικό"! Πολύ μεγάλο λάθος! Ρίξε μια ματιά στις αναρτήσεις και θα το καταλάβεις.

Τώρα, κοίταξε τι μού απαντάς στην παρατήρησή μου πως μέσα σε λίγους μήνες οι Γιαννακόπουλοι φαίνεται να έχασαν τη συμμαχία του ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ: "Οι Γιαννακοπουλαίοι - από ότι έχω καταλάβει - είναι ορκισμένοι εχθροί με τον Βαρδινογιάννη. Κρατάει πολλά χρόνια αυτή η κολώνια. Από το 1979 συγκεκριμένα όταν και με ύπουλα μέσα η οικογένεια είχε αποκτήσει - δυστυχώς για εμάς - την ΠΑΕ." (!!!)

Για την απώλεια της συμμαχίας τού ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ σου λέω, για την έχθρα με τους Βαρδινογιάννηδες μού απαντάς! Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο; Άλλα αντ' άλλων αδερφέ. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω.

Πάμε παρακάτω. Λες ότι δεν βλέπεις το λόγο που γίνεται αυτή η κουβέντα. Μα βρε φίλε, εδώ υπηρξε ανακοίνωση από τον Βγενόπουλο αρχικά και στη συνέχεια από την ίδια την ΠΑΕ εναντίον της εφημερίδας των Γιαννακόπουλων - δηλαδή έκρηξη εμφύλιου πολέμου μέσα στον Πολυμετοχικό με τους Γιαννακόπουλους μάλιστα να δείχνουν αυτή τη στιγμή αρκετά απομονωμένοι μέσα στο Νέο Σχήμα! -, κι εσύ δεν καταλαβαίνεις γιατί γίνεται αυτή η συζήτηση;

Εδώ κι αν υπάρχει ζήτημα!

Και φυσικά πουθενά και σε καμιά στιγμή δεν λέω, ότι το πρόβλημα είναι τ' αδέρφια! Πού το είδες αυτό;

Είπα κάτι τελείως διαφορετικό: ότι τα αδέρφια φαίνεται (όχι να είναι αυτοί το πρόβλημα αλλά) να ΕΧΟΥΝ πρόβλημα! Πρόβλημα απομόνωσης μέσα στο Νέο Σχήμα, από τη στιγμή που η εφημερίδα τους δέχτηκε τα ΔΗΜΟΣΙΑ πυρά τόσο του Βγενόπουλου ατομικά όσο και της ΠΑΕ συλλογικά και με συντριπτική πλειοψηφία.

Κι αυτό, το να βρεθούν οι Γιαννακόπουλοι σε θέση απομόνωσης μέσα στην Νέα ΠΑΕ, είναι σοβαρό πρόβλημα για τον ίδιο τον Παναθηναϊκό!

Ανώνυμος είπε...

Ο Βγενόπουλος πάει εκεί που τον συμφέρει και μιλά με όσους τον συμφέρει. Ο Τζίγγερ κρατά τα κλειδιά της ΠΑΕ και όποιος θέλει να έχει λόγο στην ΠΑΕ και να βάζει ανθρώπους του, πρέπει να τα έχει καλά με το Τζίγγερ και τους δικούς του. Ο Τζίγγερ δεν πρόκειται ποτέ να δεχτεί τους Γιαννακόπουλους γιατί έχει κόμπλεξ απέναντί τους (και με το δίκιο του!). Και βέβαια, τα αδέρφια δεν τον έχουν ανάγκη, γι αυτό λένε κάτι λίγα από αυτά που θα ήθελαν να πουν. Αλλά και όλα να τα πουν και τίποτα να μην πουν, δεν αλλάζει κάτι, το πολύ πολύ να γίνει μεγαλύτερο μπάχαλο. Όσοι καταλαβαίνουν τα ξέρουν γιατί τα βλέπουν επί 12 χρόνια, τα ίδια και τα ίδια.

Ανώνυμος είπε...

ΞΑΝΘΙΩΤΗΣ: "Ο Βγενόπουλος πάει εκεί που τον συμφέρει και μιλά με όσους τον συμφέρει. Ο Τζίγγερ κρατά τα κλειδιά της ΠΑΕ και όποιος θέλει να έχει λόγο στην ΠΑΕ και να βάζει ανθρώπους του, πρέπει να τα έχει καλά με το Τζίγγερ και τους δικούς του."

ΤΟΥΡΤ: Λάθος για τον Βγενόπουλο! Κι αποδεικνύεται πανεύκολα. Και μόνο από το γεγονός ότι έχει από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στο προσκήνιο με την ΠΕΚ έως και σήμερα ΣΤΑΘΕΡΕΣ και ΣΑΦΕΣΤΑΤΕΣ θέσεις - τόσο από το πώς εννοεί και θέλει τον Παναθηναϊκό, όσο και για τον προπονητή, και άλλα πιο επιμέρους θέματα -, τις οποίες θέσεις δεν διστάζει να δημοσιοποιήσει προσωπικά κι επώνυμα, χωρίς να βάζει κανέναν άλλον να το κάνει για λογαριασμό του.

Ένας άνθρωπος που πηγαίνει με αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον του, δεν κινείται με αυτό τον τρόπο. Βαστάει πολλές "πισινές", δεν εκτίθεται δημόσια, αφήνει άλλους να κάνουν παιχνίδια για πάρτη του χωρίς ο ίδιος να βγαίνει φόρα-παρτίδα (ώστε να μπορεί εύκολα να την κάνει γυριστή αν ο άνεμος φυσήξει αλλιώς), δεν καταθέτει σταθερές κι ακλόνητες θέσεις, ούτε και μπαίνει σε πόλεμο για λογαριασμό τρίτων, όπως έκανε τώρα ο Βγενόπουλος 2 φορές μέσα σε λίγες μέρες εναντίον της "Πράσινης".

Κάτι άλλο τρέχει, ώστε οι Γιαννακόπουλοι να χάσουν μέσα σε λίγους μήνες τον Βγενόπουλο από φανερό σύμμαχο.

Δεν ξέρω τι μπορεί να είναι αυτό. Ό,τι κι αν είναι, ούτε τ' αδέρφια πρέπει να απομονωθούν αλλά ούτε και να το γυρίσουν σε πόλεμο κατά της Νέας ΠΑΕ.

Μήπως θα έπρεπε να συνετίσουν λιγάκι το Δημητράκη;

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα, σε όλους.

Κάπου γράφτηκε ότι οι οπαδοί του ΠΑΟ είχαν αποστειρωμένη φωνή ελέω αχανούς ΟΑΚΑ.

Η απάντηση είναι ότι απλώς οι οπαδοί του Παναθηναϊκού προσπαθούσαν να μην …. ξυπνήσουν τον προπονητή. Είναι μεγάλος άνθρωπος δεν έχει ξανακάνει και τον προπονητή, ήτανε κι αργά το βράδυ, κλείσανε τα ρημάδια τα βλέφαρα. Ε όσο και να το κάνεις ένα σεβασμό ο κόσμος τον δείχνει. Ξύπνησε βέβαια κάποια στιγμή, αλλά ήτανε η ώρα της συνέντευξης και δεν πρόλαβε να αλλάξει το παιχνίδι και να το κερδίσει.

Pappas10 είπε...

Kρίμα, το ματσάκι το είχαμε εχθές αλλά δεν το πίστεψαν οι παίκτες μας. Εκτός οποιοασδήποτε "κούπας" από τον Μάρτη... απογοήτευση.

Πάμε λοιπόν στα διοικητικά.

Επειδή δεν ξέρω να βάζω πλάγια γράμματα (είμαι λίγο ανεπείδεκτος) θα απαντάω στις απαντήσεις σου κι αν χάσω κάτι μου το λες.

1. Σου είπα γιατί. Η ομάδα έχει τιμή πλέον 160 μύρια. Ας βγουν να πουν ότι θέλουν να αγοράσουν σ' αυτήν την τιμή και βλέπουμε. Παρέα μπορούμε να κάνουμε και έτσι. Το τηλέφωνο μου το έχεις ακόμα ελπίζω (εγώ το έχασα με την αλλαγή τηλεφώνου).

2. Ξεκινάω από το τέλος και λέω ότι θεματοφύλακες της ιστορίας του ΠΑΟ είναι ο κόσμος του. Εσύ, ο Τζόνυ, εγώ, ο τετραγωνολογικευμένος" κ.ο.κ. Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ υπήρξε πριν από τους Γιαννακόπουλους και θα υπάρχει - ελπίζω - και μετά από αυτούς.

Από εκεί και πέρα, δεν ξέρω πως προστάτευσαν τον ερασιτέχνη όταν αυτός φυτοζωεί. Και από πουθενά δεν εμφανίζεται πρόθεση του Βαρδή να τον αγοράσει για να κάνει μπίζνες με το Δημόσιο. Το γιατί δεν ανέλαβαν ένα τμήμα οι άλλοι δεν το γνωρίζω αλλά - αν δεν κάνω λάθος - ο Βγενόπουλος προσφέρθηκε να αναλάβει το τμήμα Ξιφασκίας αλλά η φάση δε προχώρησε, χωρίς να ξέρω λεπτομέρειες.

Χώρια το ότι δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί θεσμικά και νομικά κάποιος να αναλάβει την χρηματοδότηση ενός τμήματος χωρίς να έχουν λόγο οι αδελφοί.

3 & 4. Κατά τη γνώμη μου, η φάση στο Βόλει και η "κόντρα" με τον Σταθοκωστόπουλο δείχνει πως τα αδέλφια - ανεξάρτητα με το κίνητρο - "χώνουν τη μύτη τους" κι εκεί που δεν θα έπρεπε. Δεν τα "βρήκε" ο Σταθοκωστόπουλος με τους Βαρδινογιαναίους γι' αυτό που νομίζεις.

Τα βρήκε γιατί οι Βαρδινογιάννηδες προσφέρθηκαν να χτίσουν το γήπεδο ΚΑΙ για τον ερασιτέχνη και το βόλεϊ ενώ οι αδελφοί θέλαν γήπεδο αποκλειστικά για το μπάσκετ και μάλιστα χωρίς να βάλουν φράγγο.

Ο Μελέκογλου που γράφει για τον Ερασιτέχνη στο Ντέρμπυ όντως κάνει κριτική αλλά δεν την θεωρώ κακόπιστη. Πολλές φορές έχει "χώσει" και στους πολυμετοχικους για την αδιαφορία τους να "πιέσουν καταστάσεις" ώστε να βάλουν χρήματα.

Όσο για την τίκετ Κλαμπ, το θέμα είναι ότι το θέμα το χρησιμοποίησε αλλά και το έθαψε η "πράσινη". Το ότι ήταν μαλακία ως σύστημα, γιατί δεν ανταποκρινόταν στην Ελληνική νοοτροπία της τελευταίας στιγμής, δεν σημαίνει ότι έκλεβε λεφτά από τον ερασιτέχνη όμως (για την εφορία δεν ξέρω).

5. Δεν έχω καμία ζήλεια. Αντίθετα τους θαυμάζω γι' αυτό που κάνανε και γι' αυτό είπα και άλλη φορά ότι θα ήθελα να διοικήσουν την ΠΑΕ αλλά δεν τους εμπιστεύομαι ως ιδιοκτήτες.

Όσον αφορά το μπάσκετ, το έχω πει πολλές φορές ότι ο Κρόκους τότε είχε διμέτωπο Αθλητικό αγώνα και - προφανώς - επέλεξε να επικεντρωθεί στο πιο πρόσφορο - και εξ' αιτίας της ανικανόητας ή απροθυμίας ή αδιαφορίας των Βαρδινογιαναίων να τον κοντράρουν - που ήταν το ποδόσφαιρο.

Δεν σου λέω ότι τα αδέλφια δεν θα μπορούσαν να γαμάγαν τον Κρόκους ούτως ή άλλως... αλλά - κατά την γνώμη μου - δεν τον γαμήσανε μόνοι τους. Έμεσα τουλάχιστον, μόνοι τους δεν ήταν.

Επίσης να επαναλάβω ότι η ανικανότητα του Τζίγγερ δεν σημαίνει ότι οι Γιαννακόπουλοι είναι ικανοί. Να γίνουν ιδιοκτήτες του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ εννοώ ότι δεν είναι ικανοί, όχι να τον διοικήσουν. Αλλά για να τον διοικήσουν θέλουν να είναι ιδιοκτήτες. Κι αυτό είναι "γινάτι" και μου τη σπάει.

Α... και "δικός μου" δεν είναι ο Τζίγγερ. Το μόνο που κατάφερε είναι να είναι ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ η μοναδική ομάδα στην Ελλάδα χωρίς χρέη. Όχι δεν με ικανοποιεί μόνο αυτό αλλά του το αναγνωρίζω.

6. Αν θέλαν παραπάνω από το 11% ας αγόραζαν. Μέχρι και 30% θα μπορούσαν να πάρουν. Όσο για τον έλεγχο από τον Βαρδή που λες, αυτοί εμφανίστηκαν δίπλα στον Βγενόπουλο με το "δεν θέλουμε τίποτα". Χώρια το ότι το θεωρώ λίγο "περίεργο" να έπιασε ο Βαρδής κότσους για 10 μύρια τους Γιαννακόπουλους.

Προς ενημέρωση πάντως, το Βαρδινογιαννέικο κατέχει το 67% αν δεν κάνω λάθος, μιας και κάλυψε το υπόλοιπο του μετοχικού κεφαλαίου που έμεινε "απούλητο".

Αυτή είναι η θέση μου για τους Αφους. Επαναλαμβάνω, αν θέλουν την ΠΑΕ να την αγοράσουν. Αν θέλουν τη διοίκηση ας την ζητήσουν. Αυτό που κάνουν κάνει κακό στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ.

Κι εγώ το φοβόμουνα το ματσάκι. Δυστυχώς, είχαμε δίκιο... γαμώ το στανίο μου. Δεν το πιστέψανε ρε πούστη μου. Ούτε οι παίκτες, ούτε ο προπονητής.

Τα λέμε,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Πανάθας είπε...

Τζόνυ έχεις δίκιο για το "άλλα αντ'άλλων". Δεν ανέπτυξα σωστά τον συλλογισμό μου με αποτέλεσμα να υπάρξει παρανόηση. Ήθελα να γράψω ότι ο Βγενόπουλος σαφέστατα συμμάχησε με τον Βαρδινογιάννη φέτος και εκεί κολάει μετά αυτό που έγραψα για τον Τζίγγερ. Μια επαγωγική σχέση δηλαδή του στυλ: "ο φίλος του εχθρού μου, είναι εχθρός μου". Πέρα από αυτό, νομίζω πως ο Βγενό είχε επιτεθεί στους Γιαννακοπουλαίους και μέσω μια εφημερίδας που λεγόταν ότι εξέδιδε ο ίδιος τον ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΥΠΟΣ και ένα κατάπτυστο δημοσίευσμα ότι το μπάσκετ χρώσταγε λεφτά στον Γουίλκινς. Που κόλαγε τώρα Παναθηναική εφημερίδα να ασχολείται με ένα θέμα 12ετίας εγείρει σίγουρα ερωτηματικά για τον πραγματικό της σκοπό. Μετά βγήκαν κάποιοι και είπαν ότι ο Βγενό δεν είχε σχέση με την εν λόγω εφημερίδα, οι δικές μου δημοσιογραφικές όμως πληροφορίες (sic!!!) λένε ότι είχε και παραείχε.

Για το blog δεν μίλησα για τις αναρτήσεις αλλά για τα σχόλια. Μάλιστα για να μην παρεξηγηθώ το ΤΟΝΙΣΑ. Έβγαλα έξω τους υπεύθυνους λειτουργίας του blog. Αλλά ότι είναι τζιγγεροφωλιά είναι.

Για το θέμα της ανακοίνωσης τώρα του Βγενό και την απομόνωση. Εγώ δεν το βλέπω έτσι. Γιατί βαφτίζεις "απομόνωση" την αποχή από τη μαλακία? Επιδή οι άλλοι κάνουν μαλακίες χειρισμούς, ο Γιαννακό θα πρέπει να συμπλεύσει και να λέει "όλα καλά" στο όνομα μια υποτιθέμενης ενότητας? Δεν υπάρχει αυτή η ενότητα, μπορούμε να το κατάλαβουμε? (βλ. DERBY και ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΥΠΟ). Διάγεται ένας άτυπος εσωτερικός "ψυχρός πόλεμος" στον ΠΑΟ. Ενισχύω αυτό που είπα πριν με ένα παράδειγμα. Είναι πέντε φίλοι και αποδεδειγμένα οι τέσσερις είναι μαλάκες και ο μόνος σωστός είναι ο πέμπτος της παρέας, ο οποίος και απέχει από όλα αυτά που "χαρακτηρίζουν" τους άλλους. Ένας ουδέτερος παρατηρητής τι θα πει? Ότι "απομονώθηκε" ο πέμπτος? Δεν έχει λογική αυτό που λες, εκτός και αν υποστηρίζεις (δυστυχώς από ότι κατάλαβα μάλλον το υποστηρίζεις), ότι όλα βαίνουν καλώς και η ομάδα είναι σε καλό δρόμο μπλα μπλα μπλα. Για να το κλείσω εδώ αυτό το θέμα από τη δική μου την πλευρά πάντα, οι κοντοί καλά κάνουν και απέχουν γιατί αλλιώς ονειρεύονται τον ΠΑΟ. Ο δε Δημητράκης μια χαρά τους τα χώνει.

Από ότι κατάλαβα λοιπόν για σένα, τον Μιχάλη, τον Pensierix, τον ανώνυμο κλπ το πρόβλημα στον Παναθηναικό εδώ και μια δωδεκαετια αλλά και φέτος είναι οι Γιαννακοπουλαίοι. Οπότε εφόσον το εντοπίσαμε ας επικεντρώσουμε την κριτική μας στα λάθη τους. Σωστά?

Για μένα ΜΟΝΟ αν πουλήσει ο Τζίγγερ το μερίδιο του θα υπάρξει σωτηρία.

Ο δε προπονητής άσε. Είναι για να μας κλαίνε οι ρέγγες. Δεν "κάνει" ο άνθρωπος.

Η πλειοψηφία των παικτών είναι "λίγη" για τον ΠΑΟ που ονειρευόμαστε. Θέλει γερό ξεκαθάρισμα. Αυτό φάνηκε και εχθές που όσο αμυνόσουν μαζικά κάτι γινόταν, αλλά όταν υπήρχε το ένας εναντίον ενός, εκεί η διαφορά ήταν εμφανής. θες ποδοσφαιριστές που πρωτίστως βέβαια θα εναρμονιστούν με το σύνολο αλλά θα έχουν και την ικανότητα (ανάλογα τη θέση τους) να κάνουν τη διαφορά στο ένας εναντίον ενός ή τέλος πάντων να μην υπάρχει το "χάσμα ποιότητας" που είδαμε χθες αλλά και σε άλλους αγώνες.

Πανάθας είπε...

Μιχάλη τώρα διάβασα "διαγώνια" αυτά που έγραψες και θα σου απαντήσω μάλλον το βράδυ γιατί πρέπει να φύγω. Δεν ήξερα ότι έχεις χάσει το τηλέφωνο μου. Θα στο στείλω για να συναντηθούμε. Έχω και κάτι να σου δώσω.

Α.......στα πρόχειρα.....ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΕΣ.

:-)))

pensierix είπε...

Αναρωτιέμαι τι διαφορετικό θα έγραφαν οι εκτός..."τζιγγεροφωλιάς" (διαφωνώ με τον...Πανάθειο όρο αλλά έχει και τη πλάκα του!), αν δεν ήταν οι Γιαννακόπουλοι μέτοχοι στη ΠΑΕ. Αντιμετωπίζουν το όλο ζήτημα λες και τ'αδέλφια δεν είναι πλέον συνυπεύθυνα και η όποια συμπεριφορά τους στο νέο σχήμα ούτε κριτική επιδέχεται ούτε τίποτα. Αντιθέτως, από τη μια τους αναγνωρίζεται η διοικητική ικανότητα και ο τσαμπουκάς, κι απ'την άλλη αντιμετωπίζονται σαν τα θύματα της υπόθεσης, που ο κακοί Τζίγγερ, Βγενόπουλος και Πατέρας δεν σέβονται, τους εκμεταλλεύονται και τους έχουν στην απέξω. Κι επιτέλους, το να κριτικάρεις τ'αδέλφια για τη συμπεριφορά τους τη λεπτή αυτή στιγμή για την τύχη του νέου σχήματος, δεν σημαίνει ότι δεν αναγνωρίζεις τη προσφορά τους! Είπαμε, καλή η ανθρωπολατρεία, τα τοτέμ και τα λάβαρα, αλλά όλα έχουν τα όριά τους...

Ανώνυμος είπε...

Ναι ρε φίλε. Αυτός που έχει 10% ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ. Πως να το κάνουμε; Αυτοί που έχουν το 90% παίρνουν τις αποφάσεις, από που και ως που έχει ευθύνη να έχει ο 10%; Ούτε με νομικό, ούτε με ηθικό, ούτε με κανένα άλλο τρόπο είναι δυνατόν να έχει ευθύνη ο 10%. Απλό είναι, που κολλάς!

Ανώνυμος είπε...

Και μια απλή ερώτηση: αν κάποιος από σας είχε περίπτερο (όχι σούπερ μάρκετ!), τον Τζίγγερ θα τον έπαιρνε υπάλληλο; Εγώ όχι! Έχει δουλέψει πουθενά αυτός ο άνθρωπος;

Ανώνυμος είπε...

Pappas10 έχεις χάσει την μπάλα! Μήπως νομίζεις ότι ο ΠΑΟ είναι στο χρηματιστήριο και όποιος θέλει αγοράζει όσες μετοχές θέλει; Ή ακόμη και όλη την ομάδα, την οποία μάλιστα αποτίμησες κι όλας στα 160 εκ; Δηλαδή το γνωρίζεις θετικά ότι όποιος βάλει αύριο 16 εκατομμύρια αγοράζει αμέσως το 10%; Από ποιον αλήθεια, από τον Τζίγγερ; Δηλαδή με 20 εκατομμύρια αύριο κι όλας τον κάνουν να έχει λιγότερο από το 49% και να είναι μειοψηφία;

Ονειρεύεσαι; Ή μήπως μιλάμε για κανένα ηλεκτρονικό παιχνίδι και μπερδεύτηκα εγώ; :-)))

Ανώνυμος είπε...

"ΤΟΥΡΤ: Λάθος για τον Βγενόπουλο! Κι αποδεικνύεται πανεύκολα. Και μόνο από το γεγονός ότι έχει από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στο προσκήνιο με την ΠΕΚ έως και σήμερα ΣΤΑΘΕΡΕΣ και ΣΑΦΕΣΤΑΤΕΣ θέσεις - τόσο από το πώς εννοεί και θέλει τον Παναθηναϊκό, όσο και για τον προπονητή, και άλλα πιο επιμέρους θέματα -, τις οποίες θέσεις δεν διστάζει να δημοσιοποιήσει προσωπικά κι επώνυμα, χωρίς να βάζει κανέναν άλλον να το κάνει για λογαριασμό του."

Ποιές είναι αυτές οι θέσεις που είναι και σταθερές; Εγώ θυμάμαι ότι έλεγε ότι ο Τζίγγερ είναι ανίκανος και πρέπει να φύγει! Κάνω λάθος;

pensierix είπε...

@Ξανθιώτη

Αν , λοιπόν, πήραν το 10% χωρίς να έχουν καμία ευθύνη ή απαίτηση για διοικητικές θέσεις κτλ, τότε μάλλον ακριβά αγόρασαν ό,τι αγόρασαν. Ας μέναν έξω, δεν θα τους στοίχιζε τίποτα , άσε που θα μπορούσαν να κάνουν και την αντιπολίτευσή τους πιο ξεκάθαρα και με πιο αιχμηρά πρωτοσέλιδα σαν τον παλιό καλό καιρό...

Η πραγματικότητα είναι άλλη, όμως. Ποτέ τους οι Γιαννακόπουλοι δεν ήθελαν την πολυμετοχικότητα. Σύρθηκαν στο όλο εγχείρημα για να μην μείνουν στην απέξω και τελειώνει εκεί το παραμύθι. Ούτε καμία διάθεση συμβιβασμού έδειξαν. Ο Τζίγγερ, για τα δεδομένα της οικογένειας, την υπέρβασή του την έκανε με το άνοιγμα της ΠΑΕ (και ύστερα από τη πίεση του κόσμου). Οι Γιαννακοπουλαίοι, αντίθετα, συνέχισαν το ίδιο βιολί, ίσως λίγο καμουφλαρισμένο. Μπηχτές, γένια, χτένια και λοιπές γραφικότητες...Ας μας πουν τι θέλουν ντόμπρα, και όχι έμμεσα, με δηλώσεις που ανασκευάζονται και κλείνουν με το χιλιοειπωμένο σλόγκαν "ενιαίος και αδιαίρετος ΠΑΟ"...

Ανώνυμος είπε...

Οι Γιαννακόπουλοι το έχουν πει πολλές φορές τι θέλουν, όπως το είπαν και χιλιάδες κόσμου πέρσι στην πορεία. Να φύγει ο Τζίγγερ. Γιατί είναι ανίκανος και έχει χάσει σε όλα: μπάλα, προσκήνιο, παρασκήνιο, τρόπαια, ντέρμπι ... ακόμη και στο γήπεδο που δήθεν θα το τέλειωνε το 2008 για τα 100 χρόνια.

Να μην το κουράζουμε. Για πες μου, ειλικρινά περιμένεις ότι του χρόνου, πάλι με το Τζίγγερ, θα γίνει κάτι διαφορετικό απ' ότι τα τελευταία 12 χρόνια; Βάζουμε στοίχημα ότι αν δεν φύγει ο Τζίγγερ (ότι και να γίνει με τους υπόλοιπους, δεν έχει ΚΑΜΙΑ σημασία) σε 12 μήνες το αποτέλεσμα θα είναι ακριβώς το ίδιο όπως και φέτος, πέρσι, πρόπερσι...

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΑΘΑΣ: "Από ότι κατάλαβα λοιπόν για σένα, τον Μιχάλη, τον Pensierix, τον ανώνυμο κλπ το πρόβλημα στον Παναθηναικό εδώ και μια δωδεκαετια αλλά και φέτος είναι οι Γιαννακοπουλαίοι. Οπότε εφόσον το εντοπίσαμε ας επικεντρώσουμε την κριτική μας στα λάθη τους. Σωστά?".

ΤΟΥΡΤ: ΟΧΙ βρε φίλε Πανάθα, με αδικείς κατάφωρα! Μα το είπα ξεκάθαρα: "[...] τα αδέρφια φαίνεται (όχι να είναι αυτοί το πρόβλημα αλλά) να ΕΧΟΥΝ πρόβλημα! Πρόβλημα απομόνωσης μέσα στο Νέο Σχήμα, από τη στιγμή που η εφημερίδα τους δέχτηκε τα ΔΗΜΟΣΙΑ πυρά τόσο του Βγενόπουλου ατομικά όσο και της ΠΑΕ συλλογικά και με συντριπτική πλειοψηφία. Κι αυτό, το να βρεθούν οι Γιαννακόπουλοι σε θέση απομόνωσης μέσα στην Νέα ΠΑΕ, είναι σοβαρό πρόβλημα για τον ίδιο τον Παναθηναϊκό!".

Πόσο πιο καθαρό να το κάνω; Αν τ'΄αδέρφια έχουν πρόβλημα με το Νέο Σχήμα, τότε έχει πρόβλημα ο Παναθηναϊκός, λέω, γιατί απλά: Παναθηναϊκός χωρίς τους Γιαννακόπουλους δεν νοείται!

Αλλά για να λυθεί αυτό το πρόβλημα, πρεπει να κάνουν κάτι ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ. Γιατί σίγουρα κάτι λάθος έχουν κάνει, ώστε (όπως φαίνεται από τα τελευταία γεγονότα) να χάσουν από σύμμαχο το Βγενόπουλο! Τι λάθος; Δεν ξέρω. Ότι αφήσανε το Δημητράκη ελεύθερο και ξεχαλίνωτο; Ίσως...

Ότι είναι απομόνωση και όχι απλή αποχή από τη μαλακία, εμένα μού φαίνεται ξεκάθαρο. Ξεκάθαρο ότι η τακτική της "συμμετοχής-αποχής", του "και μέσα κι έξω", που έχουν ακολουθήσει, δεν τραβάει. Για τους ίδιους δεν τραβάει, εννοώ. Και πρέπει να την ξανακοιτάξουν. Νομίζω. Το 18-2 της Ανακοίνωσης εναντίον της εφημερίδας τους δεν είναι κάτι που προσπερνιέται εύκολα με ένα "δεν συμμετέχω στη μαλακία". Είναι αποτύπωμα ενός ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΥ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΙΩΝ μέσα στην ΠΑΕ και είναι σε βάρος τους. ΔΥΣΤΥΧΩΣ!

Άλλωστε αυτό που λες, ότι ο Βγενόπουλος ήταν εξαρχής με το Ραλίστα και εναντίον τους, δεν ισχύει. Ο "Πράσινος Τύπος" υπήρχε χρόνια πριν εμφανιστεί στο προσκήνιο ο Βγενό και από πολλά φαίνεται ότι δεν είχαν σχέση. Άλλωστε όταν ο "Π.Τ." την έπεσε με τον Γουίλκινς, από τους πρώτους που βγήκαν και τα έχωσαν άγρια σε αυτή την εφημερίδα ήταν το "Derby" και ο Γκόντζος! Ναι μα το Θεο!

Με τον οποίο Γκόντζο (για να σε πειράξω λιγάκι) συμφωνείτε, ότι ο ΤενΚάτε δεν κάνει για την Πανάθα.

:-)

---

ΞΑΝΘΙΩΤΗΣ: "Ποιές είναι αυτές οι θέσεις που είναι και σταθερές; Εγώ θυμάμαι ότι έλεγε ότι ο Τζίγγερ είναι ανίκανος και πρέπει να φύγει! Κάνω λάθος;"

ΤΟΥΡΤ: Φυσικά και κάνεις λάθος! Δεν θυμάσαι καλά. Ο Βγενόπουλος ήταν αυτός που αποδοκίμαζε δημόσια και κάθετα ΟΛΑ τα συνθήματα εναντίον του Ραλίστα και του ραλιστέικου, αυτός που επαναλάμβανε συνέχεια ότι ο Παναθηναϊκός τούς "χρωστάει πολλά και δεν πρέπει να το ξεχνάμε" (δικά του λόγια), κ.ο.κ. Εκείνο που έλεγε, μάλιστα, και επαναλάμβανε είναι ότι πρέπει να ανοίξουν οι πόρτες της ΠΑΕ στην πολυμετοχικότητα και όχι να φύγει το ραλιστέικο. Ούτε ανίκανο είπε ποτέ το Τζίγγερ, ούτε τον έβρισε ποτέ. Λάθος θυμάσαι λοιπόν.

Ανώνυμος είπε...

Και γω συμφωνώ ότι στους Βαρδινογιάννηδες χρωστάει πολλά ο Παναθηναϊκός. Όχι στον Τζίγγερ όμως, στους υπόλοιπους. Που είτε πλέον δεν ζουν, είτε δεν ασχολούνται. Ο Τζίγγερ δεν πρόσφερε τίποτα απολύτως! Αν η οικογένεια έχει κάποιον άλλο υποψήφιο, ας δοκιμάσουν αυτόν. Έχω ξαναπεί ότι οι Γιαννακόπουλοι είναι πολύ μεγάλοι για να αναλάβουν την ΠΑΕ, και οι υπόλοιποι δεν είναι σίγουρο ότι θα πετύχουν. Πάντως το σίγουρο είναι ότι όσο μένει ο Τζίγγερ άσπρη μέρα δεν πρόκειται να δούμε.

Όσο για τον Βγενόπουλο, λάθος κάνεις. Βεβαίως και είπε να φύγει ο Τζίγγερ. Είπε να μην βρίζουν τους Βαρδινογιάννηδες, και σωστά το είπε. Ούτε και μένα μου αρέσει το βρισίδι. Άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Μπορούμε άνετα να λέμε ότι ο Τζίγγερ είναι άχρηστος και πρέπει να φύγει, και να μην τον βρίζουμε.

Ανώνυμος είπε...

Και για όσους ξεχνάνε σε ένα χρόνο, κάτι που βρήκα στα γρήγορα από το google:

http://www.sport24.gr/html/ent/205/ent.229205.asp

=========
Επίθεση Βγενόπουλου σε "Τζίγγερ"

Περίπου δύο ώρες διήρκησε η "κουβέντα" της Π.Ε.Κ. με τους παλαίμαχους άσους του Παναθηναϊκού (από ποδόσφαιρο, μπάσκετ και στίβο) σε ξενοδοχείο των βορείων προαστείων με τον κ. Βγενόπουλο στην διάρκεια της συζήτησης να έχει ξέσπασμα εναντίον του κ. Βαρδινογιάννη. Τρομερές ατάκες των παλαίμαχων στις παρεμβολές τους για διοίκηση και παίκτες.

"Ο κ. Βαρδινογιάννης θα το κάνει... αν δεν το κάνει τώρα σε έξι μήνες ή ένα χρόνο θα φύγει" η ατάκα του κ. Βγενόπουλου

============

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια πως ειναι δυνατον να ''κατηγορειτε'' τους γιαννακοπουλους..

οι ανθρωποι εχουν το 20/100 και οι αλλοι το 80..

οταν τα αδερφια βλεπουν οτι η πολυμετοχικοτητα ειναι ενα αποτυχημενο αστειο λογικο ειναι να αποτραβηχτουν για να μην τους παρει και αυτους η μπαλα...

δειτε την επο για παραδειγμα...
τα αδερφια (και ο πατερας) ηταν υπερ της μετωπικης συγκρουσης..με ολο το σαπιο συστημα...

και ομως περασαν τα κυριλικια και οι διαπραγματευσεις του ανικανου του τζιγγερ, και του διπλωματη του βγενοπουλου...που 12 χρονια τωρα ειδαμε που μας εχουν βγαλει..
λες και αν φας τον γκαγκατση και τον ψυχομανη θα αλλαξει τιποτα...
η λες και αν βγαλεις απο κοινου τον πιλαβιο θα σε παιζουν 50-50..(το ειδαμε στο τηγανι με τα 3 οφσαιτ μισο γκολ)

ε οταν τα βλεπουν αυτα τα αδερφια λογικο ειναι να δυσανασχετουν..τι σκατα πολυμετοχικοτητα εχουμε οταν το 50/100 των αποφασεων το παιρνει ο ανικανος και το αλλο 20/100 ο φιλος του ο βγενοπουλος...

το μονο που τους προσαπτω ειναι οτι δεν βγαινουν δημοσια...αλλα πιστευω οτι δεν θα αργησει να γινει και αυτο..

απο εκει και περα...

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ...ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΣΤΟ 90/100 ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ...

την ομαδα την κραταν απο πεισμα γιατι περυσι γιναν ρεζιλι απο 30.000 κοσμο, για το γηπεδο και για ξεπλυμα χρηματος..

και εχουν βαλει μεσα ατομα..τους λεγομενους αυλικους για να κανουν οτι γουσταρουν...αυτα τα ξερετε βεβαια...

σιγουρα το πρωτο βημα εγινε τον απριλη περυσι..και ηδη εχουν γινει καποιες θετικες κινησεις με κυριο εκφραστη τον πατερα αλλα κακα τα ψεμματα ο τζιγγερ ειναι βαριδιο...και οσο υπαρχει στην ομαδα θα μας κραταει πισω...θα χανουμε χρονο και θα περνει παραταση η μιζερια που ζουμε τοσα χρονια...εξ'αιτιας του

μας πηραν οι ανικανοι το 2003 στο επιπεδο που ειναι η βιγιαρεαλ η λυον και η ατλετικο σημερα και μας καταντησαν ανορθωση τι να λεμε τωρα..

για να μην πω για τα αισχη με τον ερασιτεχνη...
που βρισκοντας πατημα απο μια νομικη ασαφεια εχουν φτιαξει δεκαδες εταιριες για να κλεβουν λεφτα τοσα χρονια ο τζιγκερ ο γκοτζος και τα φιλαρακια τους...

ελπιζω το καλοκαιρι να εχουμε πολλες διοικητικες εξελιξεις γιατι δεν αντεχετε δευτερη χρονια σαν την φετινη...ηδη ο κοσμος εδω και 12 χρονια εχει σαλταρει δεν αντεχει για πολυ...

Ανώνυμος είπε...

και οταν λεω οτι το 2003 ειμασταν στο επιπεδο που ειναι η βιγιαρεαλ η ατλετικο και η λυον..
εννοω στο αγωνιστικο...γιατι διοικητικα και τοτε ολο μαλακιες κανανε...τι να πρωτοθυμηθει κανεις...

οσο για τον κοκκαλη...(ας τον πιασουμε και αυτον)

πραγματικα πιστευω οτι αν το ηθελαν ΟΛΟΙ οι διοικουντες θα μπορουσαν να τον σβησουν απο τον χαρτη αυριο κιολας...

ο θειος εχει ξοφλησει...
και επιχειρηματικα και νοητικα τον εχει παρει ο κατηφορος..ουτε οικονομικα μπορει να ακολουθησει..αλλα ευτυχως γι'αυτον οι δικοι μας ειναι περα βρεχει και δεν παιρνουν αποφαση να συγκρουστουν μαζι του..

και πιστεψτε με αν ερθουν οι πρωτες στραβες..ετσι οπως ειναι δομημενος ο ολυμπιακος και ειδικα οι ''φιλαθλοι του''(με πιανετε φανταζομαι) τοτε η καταστροφη θα ερθει εκ των εσω...
γιατι η σχεση τους ειναι δουναι και λαβειν...μου δινεις νικες εισητιρια και λεφτα..σου δινω προστασια...
αν σταματησει ''το λαβειν'' ομως ?

Ανώνυμος είπε...

ΞΑΝΘΙΩΤΗΣ: "Και για όσους ξεχνάνε σε ένα χρόνο, κάτι που βρήκα στα γρήγορα από το google:".

ΤΟΥΡΤ: Μάλλον στα ... πολύ γρήγορα και βιαστικά το βρήκες φίλε Ξανθιώτη. Γι' αυτό και, ενώ παραθέτεις μια ατάκα (όπως λέει το ίδιο το ρεπορτάζ) που φέρεται να είπε τότε ο Βγενόπουλος, δεν παραθέτεις αυτό που υπάρχει μερικές γραμμές παρακάτω και που το είπε στο λόγο που έβγαλε:

"Η ΠΕΚ ξεκίνησε την προσπάθειά της σε μια περίοδο όπου ο Παναθηναϊκός ήταν άκρως διχασμένος. Εμείς θέλουμε έναν ενιαίο αδιαίρετο Παναθηναϊκό με συνεργασία όπου όλοι θα προσφέρουν. Δεν θέλουμε να φύγει κανείς από τον ΠΑΟ, όποιος θέλει να προσφέρει να μην αποχωρήσει. Θέλουμε ενότητα, ομόνοια συνεργασία, να ακουστούν απόψεις και να ανοίξουν οι ώστε να υπάρξει η δυνατότητα προσφοράς. Όλοι μαζί με ομόνοια και συνεργασία μπορούν να πάνε τον ΠΑΟ μπροστά".

Κοντολογίς - κι επειδή η κουβέντα μας εδώ γίνεται στο αν ο Βγενόπουλος έχει σταθερές θέσεις (όπως υποστήριξα εγώ) ή αν τα γυρνάει κι έτσι κι ανάποδα (όπως υποστήριξες εσύ)- αποδεικνύεται και μέσ' από την παραπομπή σου, ότι είχα δίκιο εγώ κι εσύ άδικο.

Κατά τα άλλα συμφωνούμε, ότι ο Παναθηναϊκός θέλει σοβαρή ενίσχυση για να πάει μπροστά.

Πανάθας είπε...

Ήθελα να τοποθετηθώ αλλά ο Knoxville και ο Ξανθιώτης με κάλυψαν (για άλλη μια φορά) και δεν χρειάζεται να επαναλάβω τα ίδια γιατί θα γίνω κουραστικός.

Απλά μόνο θέλω προσθέσω, ότι δεν μπορώ να τοποθετήσω στην ίδια θέση ανθρώπους που από τη δεκαετία του '70 προσφέρουν οικονομικά στον ΠΑΟ μας και μας έχουν κάνει ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ όλα αυτά τα χρόνια (ας ψάξει κάποιος την προσφορά των "κοντών" όταν ήταν ερασιτεχνικό το ποδόσφαιρο), με έναν "κομήτη" τον Βγενόπουλο, που εμφανίστηκε ως νέος Αμπράμοβιτς, τον πίστεψε ο κόσμος και αποδείχθηκε πατάτα (χορτάσαμε φωτογραφίες του να καπνίζει πούρο στην επισήμων). Προσωλωμένος λοιπόν στις σταθερές αξίες.

Τζόνυ, για αυτό που έγραψες για την "απομόνωση" των Γιαννακοπουλαίων σου απάντησε ο Knoxville. Πιστεύω και εγώ πως θα βγουν και θα τα πουν μία και καλή. Είμαι σχεδόν σίγουρος, εκτός και αν έχουμε δραματικές εξελίξεις το καλοκαίρι. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ. Υπάρχει μεγάλη σαπίλα που πρέπει να ξεκαθαρίσει.

Ο ΠΑΟ δεν χρειάζεται μεταρρυθμίσεις. Θέλει "τομή".

Πάντως όσο ο Τζίγγερ έχει το ποσοστό που έχει δεν πρόκειται να γίνει τίποτα σοβαρό στην ομάδα. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ. ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. Η πολυμετοχικότητα ήταν ένα τέχνασμα του Βαρδή για να μην βρίζουν τον γιό του.

Αυτά αδέλφια.

Back to Mizeria now. :-(

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΑΘΑΣ: "Τζόνυ, για αυτό που έγραψες για την "απομόνωση" των Γιαννακοπουλαίων σου απάντησε ο Knoxville. Πιστεύω και εγώ πως θα βγουν και θα τα πουν μία και καλή. Είμαι σχεδόν σίγουρος, εκτός και αν έχουμε δραματικές εξελίξεις το καλοκαίρι. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ. Υπάρχει μεγάλη σαπίλα που πρέπει να ξεκαθαρίσει."

ΤΟΥΡΤ: Λάθος, πουθενά δεν μου απάντησε ΕΠ' ΑΥΤΟΥ ο φίλος Knoxville (όπως δεν απάντησες κι εσύ)!

Είπε ότι αποτραβήχτηκαν για να μην τους πάρει η μπάλα της αποτυχίας, μόνο που:

1) ήταν αποτραβηγμένοι ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ της Πολυμετοχικότητας (και κατά δήλωσή τους μάλιστα, ότι δεν αποσκοπούν σε τίποτα δάφνες),
και
2) αυτό το αποτράβηγμα, αν πούμε ότι είναι έτσι, δεν δίνει απάντηση στην ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ του 18-2 και στην εναντίον της εφημερίδας τους στάση του Βγενόπουλου.

Επομένως απάντηση πάνω στα ΓΕΓΟΝΟΤΑ που επεσήμανα, δεν έχω λάβει. Δεν πειράζει στην τελική. Δεν τρέχει τίποτα. Τα γεγονότα υπάρχουν ανεξάρτητα από τις γνώμες και τις διαθέσεις καθενός από εμάς.
Το αν θέλουμε να τα βλέπουμε ή να μην τα βλέπουμε, είναι δικό μας καπέλο.

Από εκεί και πέρα, ΜΑΚΑΡΙ να έχουμε δραματικές εξελίξεις στον Παναθηναϊκό! Ειλικρινά μακάρι! Να ξεκαθαρίσει οριστικά και αμετάκλητα το τοπίο!

Μόνο έτσι θα πάει μπροστά ο Σύλλογος.

Πανάθας είπε...

Τι θες να σου πω για το 18-2?

Ότι βλέπω ένα συμπαγές μέτωπο εσωστρέφειας ναι το βλέπω. Τι είχες Γιάννη Βαρδινογιάννη, τι είχα πάντα. Είναι λογικό για μένα από τη στιγμή που στο ΔΣ τα 11 από τα 17 μέλη είναι του Βαρδινογιάννη και τα υπόλοιπα των Βγενόπουλου και Πατέρα. Ως γνωστόν ο Γιαννακόπουλος δεν εκπροσωπείται. Αυτό το "2" θα πρέπει να τους ανησυχεί. Γιατί υπάρχει μια θαυμάσια ταινία του Nikhta Mihalkov το "12" (remake της κλασικής ταινίας του Sidney Lumet, "12 Angry Men" aka "ΟΙ 12 ΕΝΟΡΚΟΙ") όπου 12 Ρώσσοι ένορκοι δικάζουν ένα Τσετσένο και οι 11 τον καταδικάζουν a priori, ενώ μόνο ένας μένει να υπερασπιστεί την αλήθεια και τελικά το σκηνικό αλλάζει άρδην.

Ελπίζω να σου απάντησα τώρα. Δεν το αποφεύγω αλλά ειλικρινά δεν βλέπω το λόγο να κάνουμε αυτή την κουβέντα. Επειδή όμως επιμένες να την συνεχίσουμε αυτή την κουβέντα. Για μένα τα πράγματα είναι πολύ απλά. Ο ΠΑΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ 100%. Μετά θα δρομολογηθούν οι σωστές εξελίξεις. Μην ανησυχείς. Αν δεν γίνει αυτό, "μία από τα ίδια". Και ένα πρωτάθλημα να πάρεις, χωρίς την προοπτική δημιουργίας μια μεγάλης ομάδας (στην πράξη όχι στα λόγια) δεν λέει τίποτα. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ.


Κάνε το εξής γκάλοπ μόνος σου. Πιάσε 10 φανατικούς Ολυμπιακους και ρώτα τους αν θα ήθελαν τον Γιανακκόπουλο να πάρει το ποδόσφαιρο και ποιόν θα ήθελαν για πρόεδρο του ΠΑΟ.

Θα ξαφνιαστείς.

:-)))

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Προς όλους γιατί αφ'ενός το θέμα έχει κουράσει και αφ'ετέρου για να μην χαθεί κάθε έννοια λογικής. Πολιτική σε κάθε εταιρεία ασκεί ο κάτοχος του πλειοψηφικού πακέτου. Στην περίπτωση μας αυτός είναι ο ραλίστας. Αυτός έχει άνω του 60% των μετοχών-γιατί αν δεν θυμάστε καλά δεν καλύφθηκε ολόκληρη η αύξηση-αυτός έχει και την πλειοψηφία στο Δ.Σ και κάνει ότι γουστάρει. Απλά πράγματα.

Πανάθας είπε...

ΣΩΣΤΟΣ.

Δεν θέλουν όμως αυτό να το καταλάβουν κάποιοι βρε συ Κουτόχορτε.

Μα η ψευτοπολυμετοχικότητα εκεί "πόνταρε" (το έγραψα και παραπάνω).

Στη μετάθεση ευθυνών.

Αν διαβάσεις Γκότζο αυτό λέει συνέχεια:

ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕ.

Και κάποια από τα παιδιά εδώ, αυτό προσπαθούν να μας πουν. Παπαγάλοι όλοι του κόσμου ενωθείτε.

Μάλιστα βρήκαμε και ΤΟΝ ένοχο (αυτό και αν είναι ανέκδοτο - εξαιρώ τον Τουρτούρα που θεωρεί τον Γιαννακόπουλο, από ότι κατάλαβα ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ για τον ΠΑΟ).

Έλα όμως που δεν είναι έτσι.

Ψάχνουμε βελόνα στα άχυρα, όταν καίγεται ο αχυρώνας (με τη Λόλα μέσα).

Επαναλμβάνω.

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ.

ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ.

Αν δεν τους δώσουμε να το καταλάβουν αυτό εμείς οι φίλαθλοι δεν θα το πράξει κανείς διπλωμάτης Βγενόπουλος. Αυτό ήλπιζαν - πιστεύω - οι Γιαννακοπουλαίοι και από εκεί ξεκινάει η "κόντρα".

Ανώνυμος είπε...

Μάλιστα,
Βγήκε η ΠΑΕ με 18/20 ψήφους ΑΥΞΗΜΕΡΟΝ με απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου ΠΑΡΑΚΑΛΩ, να καταδικάσει την ΠΡΑΣΙΝΗ, η οποία έθιθε τον Τζίγγερ. Οκ κατανοητό.
Ερώτηση:
Θα βγει τώρα να κάνει το ίδιο για τον Προπονητή που Η ΙΔΙΑ δηλώνει ότι στηρίζει, έναντι αυτού του κατάπτυστου δημοσιεύματος του περιοδικού LIFO, έκδοσης Δελλατόλα (Derby Sports, βιβλίο για τα 100 χρόνια του Παναθηναϊκού, match program των αγώνων του Παναθηναϊκού);
Παραθέτω αυτούσιο το γελοίο κείμενο:

---------------------------------
"Μυστήριο τρένο ο γαληνότατος Τεν Κάτε. Κατέβηκε από το Βορρά στον περιφρονημένο Νότο με φιλοδοξίες. Του έλαχε ένας σύλλογος που άλλαξε προστάτες αυγομένους μέχρι τα μπούνια και πίστεψε ο μπαγάσας ότι θα κάνει τη μύγα να φάει σίδερα. Απολογισμός; Έχασε το πρωτάθλημα από δύο ουραγές ομάδες (δυο ήττες από τον Εργοτέλη, δύο ισοπαλίες με τον Ηρακλή) και τώρα το κύπελλο από τον Πανσερραΐκο που μόνο αν τραβήξει από 19 μπορεί να μείνει στην κατηγορία του Μπλακ Τζακ. Υπάρχει δικαιολογία; Βέβαια έχει να αντιπροτείνει ότι δεν έχασε από τον ΟΣΦΠ και ότι πάει καλά στο Τσάμπιον Λιγκ. Τότε πώς εξηγούνται οι θλιβερές γκάφες του στη συγκρότηση της ενδεκάδας; Ήρθε για να μάθει ή ήξερε τη δουλειά του; Αυτό αναρωτιούνται οι οπαδοί και οι ιθύνοντες (που ούτε ξέρουν ούτε θέλουν να μάθουν) και οι παίκτες ασφαλώς που σε κάθε ματς μοιάζουν με τρακαρισμένους ηθοποιούς που ξέχασαν το ρόλο τους. Αν αποκλειστεί από τη Βιγιαρεάλ -το και πιθανότερο- θα ετοιμάσει βαλίτσες. Αν προκριθεί θα έχει επιχείρημα, μόνο που θα χρειαστεί κάποιον να τον φυλάει. Ο άνθρωπος είναι επαγγελματίας γκαφαδόρος, ειδικευμένος στις φαλτσοστεκιές, στραβοδίβουλος και σαχλαμάρας. Όλοι οι χοίροι μια γενιά κι έχουν γουρούνι μπάρμπα."

--------------------------------
Με άλλα λόγια, ο κύριος (με κ μικρό) επίσημος συνεργάτης της ΠΑΕ :
(α) αποδίδει την απώλεια του πρωταθλήματος στην απώλεια βαθμών από Εργοτέλη Ηρακλή και όχι, όπως είδε όλη η Ελλάδα, στις διαιτητικές σφαγές,
(β) προφητεύει (πριν τον αγώνα) ότι θα αποκλειστούμε από τη Βιγιαρεάλ,
(γ)Αποκαλεί τον προπονητή της ομάδας "επαγγελματία γκαφαδόρο", "στραβοδίβουλο" και "σαχλαμάρα".

Είμαστε τελικά σίγουροι ότι μας φταίει η ΠΡΑΣΙΝΗ και η αντιπολίτευση των Γιαννακοπουλαίων ;

Ο Τρίφυλλος

Ανώνυμος είπε...

...και σε συνέχεια του προηγουμένου θα ήθελα να απευθύνω μία ερώτηση στο φίλο Πανάθα:
Θεωρείς τον Τεν Κάτε μη ικανό προπονητή για τον Παναθηναϊκό. Οκ δεκτό. Ρωτάω: Το μένος όλων (μα όλων όμως) των νοσταλγών του παρελθόντος εναντίον του δε σου λέει τίποτα ; Εμένα ειλικρινά (χωρίς να έχω σπουδαίες ποδοσφαιρικές γνώσεις) και μόνο το γεγονός αυτό μου λέει ότι πρόκειται το δίχως άλλο για έναν σπουδαίο προπονητή...
Φιλικά,
Ο Τρίφυλλος

Πανάθας είπε...

Φίλε Τρίφυλλε σε ευχαριστώ για το δημοσίευμα (δεν το ήξερα, όπως και τις λεπτομέρειες).

Φυσικά και συμφωνώ στο σημείο εκείνο που έχει να κάνει με την επιλεκτκή καταδίκη.

Περιμένω λοιπόν 18/20 για το LIFO, την "αποκάλυψη του Ιωάννη πίσω από όλα αυτά" όπως και περιμένω την "αντίδραση" των αντι-γιαννακοπουλαίων.

Ελπίζω να είναι δίκαιοι.

Θέμα Τεν Κάτε τώρα.

Ξέρεις ποιό είναι το πιο ανησυχητικό? Ότι συμφωνώ με το δημοσίευμα (το επισήμανε χαριτολογώντας και ο Τουρτούρας σε μια παλαιότερη του δημοσίευση). Θεωρώ τον Τεν Κάτε συνυπεύθυνο (μαζί με τη διοίκηση βεβαίως βεβαίως) για την απώλεια του Ντόυ, τον παραγκωνισμό του Μάτος, την "απενεργοποίηση" του Σαλπιγγίδη, τις λάθος καλοκαιρινές μεταγραφές, την λάθος τακτική σε ματς κλειδιά, την έλλειψη στόχων, τις ανακατωμένες ενδεκάδες που παρουσίασε σε ολόκληρο το πρωτάθλημα με αποτέλεσμα ο ΠΑΟ να μην έχει συνοχή και άλλα πολλά. Για αυτούς τους λόγους τον θεωρώ έναν προπονητή που δεν "κάνει" για τον ΠΑΟ και ότι αν μείνει, θα παρουσιάσει "μία από τα ίδια".

Ευτυχώς ή δυστυχώς όλοι οι άνθρωποι κατατασσόμαστε κάπου. Και ο συγκεκριμένος έκανε την προπονητική του καριέρα ως βοηθός. Του έμελλε λοιπόν λίγο πριν την σύνταξη να αποδείξει ότι είναι προπονητής. Αλλά σε εμάς έτυχε αυτό?

Για να μην παρεξηγηθώ τον θεωρώ ΕΞΑΡΕΤΙΚΟ ΓΝΩΣΤΗ του Ευρωπαικού ποδοσφαίρου, με πολύ καλές θεωρητικές γνώσεις, αλλά πραγματικά γκαφατζή (σαν να βλέπει ένα τρελό όνειρο πριν καταρτίσει την ενδεκάδα αλλά και κατά τη διάρκεια του αγώνα).

Θα προτιμούσα πχ να έχει υπό την επίβλεψη του όλες τις ακαδημίες, να διδάξει μπάλα στα νέα παιδιά, να έχουμε για προπονητή τον Φαν Γκάαλ και αυτόν για βοηθό, αλλά όχι για Α' προπονητή.

Όλοι κρινόμαστε στο γήπεδο.

Και αυτό που είδα, εμένα δεν μου άρεσε.

Σε ευχαριστώ και πάλι για την παρέμβαση σου. "Πνίγομαι" στη δουλειά και δεν μπορώ να "ασχοληθώ". Οι "μάσκες" πέφτουν. Τα επιχειρήματα καταρρίπτονται ένα ενα. Ο κόσμος "ξυπνάει".

NEEEEXT? :-)))

Υ.Γ.1 Εννοείται ότι περιμένω ένα καλό προπονητή στη θέση του. Αν είναι να μου φέρουν τον Ματζουράκη, προτιμώ αυτόν.

Υ.Γ.2 Η ΠΑΕ θα "στηρίξει" ΤΕΝ ΚΑΤΕ ενόψει play off. Μετά (ίσως) τον απολύσει. Ίσως για αυτό δεν έχει κλείσει ακόμη ο κλεισμένος από τα ΜΜΕ Leonardo. Γιατί είναι δική του εισήγηση. ΙΣΩΣ. Αν και δείχνει να έχει τη στήριξη του Βγενόπουλου. Θα δούμε. Κοντός Ψαλμός Αλληλούια.

Πανάθας είπε...

Α ρε τρίφυλλε τι "φωτιές" άναψες.

;-)

Ψάχνουν τώρα την έκδοση του LIFO, για αναπαραγωγή/διαστρέβλωση.

Το θέμα βέβαια είναι ότι αν "έψαχναν έτσι ψειρίστικα και τον Βαρδινογιάννη όλα αυτά τα χρόνια θα είχαμε τελειώσει μία ώρα νωρίτερα.

;-)

Πανάθας είπε...

Μακάρι να γυρίσει ο Γιούρκας στον ΠΑΟ.

Ελπίζω να μην έχουμε άλλο "βέτο".

Αρκετά με τα κόμπλεξ μιας διοίκησης που πνέει τα λοίσθια.

Ανώνυμος είπε...

Μόνο αν τον έλεγαν Βάλνερ

Ενας ακόμα θρίαμβος της αθλητικής δικαιοσύνης είναι η απόφαση των αθλητικών δικαστών να απαλλάξουν τον Αντώνη Νικοπολίδη, που εμφανώς χτύπησε, αμυνόμενος έστω, οπαδό του ΠΑΟΚ. Ο Πειθαρχικός Κώδικας προβλέπει ρητά (στο άρθρο 10, παράγραφος γ) ότι αν ποδοσφαιριστής βιαιοπραγήσει, ακόμα κι αν βρίσκεται σε άμυνα, τιμωρείται με ποινή αποκλεισμού τριών αγωνιστικών. Προφανώς ο νόμος (για την εφαρμογή του οποίου κόπτονταν πέρυσι στον Ολυμπιακό) δεν ισχύει για όλους τους παίκτες. Ισχύει μόνο αν παίζουν στην Καλαμαριά και λέγονται Βάλνερ...

(Την απόφαση πήρε ο αθλητικός δικαστής της Σούπερ Λίγκας. Η Εφέσεων της ΕΠΟ θα παρέμβει; 'Η την ενδιαφέρουν μόνο τα πρόστιμα διότι απ' αυτά κονομάει το μαγαζί; )

http://www.sport-fm.gr/article/168826

Ανώνυμος είπε...

Στο πνεύμα του δικαίου, αυτό που έγινε με τον Αντώνη Νικοπολίδη ήταν σωστό. Αλλά πέρυσι, όταν η Καλαμαριά έχανε τους βαθμούς με τον Βάλνερ, στον Ολυμπιακό λέγανε «μπορεί να μην είναι δίκαιο, αλλά έτσι λέει ο κανονισμός». Dura lex sed lex, αλλά όπως φαίνεται ο νόμος είναι πιο ντούρος για τον μπατίρη.

http://www.sport-fm.gr/article/168825

Ανώνυμος είπε...

Για το παραπάνω βέβαια η δική μας η διοίκηση δεν έκανε απολύτως τίποτα. ΠΑΛΙ! Οι νόμοι δεν ισχύουν για τον Ολυμπιακό. Και η διοίκησή μας δεν λέει τίποτα. Θα περιμένουμε του χρόνου να μας σφάξουν και πάλι, και μετά θα κάνουμε παρατηρήσεις στον προπονητή που γκρινιάζει για την σφαγή!

Πανάθας είπε...

Πολύ σωστός Ξανθιώτη.

Αλλά είπαμε.

Μην λες τίποτα για τη διοίκηση.

Όλα καλά πάνε.

Μην ξυπνάς κανένα.

Βρίσε τον Γιαννακόπουλο.

Ανώνυμος είπε...

Θέμα Τεν Κάτε τώρα.

''Θεωρώ τον Τεν Κάτε συνυπεύθυνο (μαζί με τη διοίκηση βεβαίως βεβαίως) για την απώλεια του Ντόυ, τον παραγκωνισμό του Μάτος, την "απενεργοποίηση" του Σαλπιγγίδη, τις λάθος καλοκαιρινές μεταγραφές, την λάθος τακτική σε ματς κλειδιά, την έλλειψη στόχων, τις ανακατωμένες ενδεκάδες που παρουσίασε σε ολόκληρο το πρωτάθλημα με αποτέλεσμα ο ΠΑΟ να μην έχει συνοχή και άλλα πολλά. Για αυτούς τους λόγους τον θεωρώ έναν προπονητή που δεν "κάνει" για τον ΠΑΟ και ότι αν μείνει, θα παρουσιάσει "μία από τα ίδια".''

επειδη εγω τον εκτιμω παρα πολυ τον τεν κατε θα απαντησω προσπαθωντας να σου αλαξω τη γνωμη..

γραφεις για απωλεια ν'ντοι..με συγχωρεις αλλα ο ν'ντοι τι το φοβερο ειχε ?
ενας παικτης που δεν ειχε καλα καλα συγκεκριμενη θεση...
ηρθε ως αμυντικο χαφ,τον εβαλαν μετα 10αρι αργοτερα σεντερ φορ και εφτασε να παιζει μεχρι και δεξι χαφ...ολα αυτα γιατι ?
γιατι για αμυντικο χαφ δεν μαρκαρε ουτε για αστειο,σαν επιθετικος χαφ δεν ειχε ουτε πασα ουτε ταχυτητα ουτε ντριπλα, σαν στραικερ(που υποτιθεται οτι καθιερωθηκε)ηθελε 4-5 φασεις για να βαλει γκολ (και τελειωσε τη χρονια με 5-6 γκολ σε ολες τις διοργανωσεις περυσι)δεν ειχε ιδιαιτερη τεχνικη ουτε δυναμη..και ηταν και 25 χρονων..ουτε καν εξελιξιμος..
αν σε ολα αυτα προσθεσεις αυτα που ακουγονταν το καλοκαιρι οτι βαριοταν και το επαιζε βεντετα στην προπονηση συν το οτι ο τεν κατε ειναι σοβαρος επαγγελματιας και οχι κανας πεσειρο η μπακε τοτε καλα εκανε και τον εδιωξε..
και μην μου πεις για τον οφη...γιατι αυτα τα παικτακια για εκει ειναι...μονιμος φουνταριστος σε μια ομαδα που αμυνεται μαζικα να βαζει 10 γκολ τη χρονια στις 30 ευκαιριες συνολικα που θα χανει...κλασσικος παικτης για μικρομεσαια ομαδα χωρις στοχους..βλεπε γκεκα στη μποχουμ,ντεμπα νιρεν στον αρη παλιοτερα ζιζι ρομπερτς κλπ...

με τον ματτος ειναι απλη η ιστορια..το παιδι καηκε...
με το που τελειωσε η σεζον στην βραζιλια
πηρε απ'ευθειας μεταγραφη σε εμας και ξεκινησε βασικος στην ομαδα με διακοπες ενος μηνα..αρα ουσιαστικα επαιζε 1μιση χρονο ασταματητα αφου ο πανεξυπνος ο πεσειρο δεν τον εβγαζε ουτε στα πιο αδιαφορα ματς..
δεν νομιζω οτι ο τεν κατε εχει κατι προσωπικο(ελεος)...και στο κατω κατω να παιξει ο ματτος αντι ποιανου ?
του τζιλμπερτο που ολη η ανασταλτικη λειτουργια της ομαδας στηριζεται πανω του η του σιμαο ?που το παιδι ειναι στην κορυφαια 11αδα της ουεφα για ανερχομενους παικτες με αγκουειρο και ροσσι ?
αυτη η ιστορια περι ματτος ξεκινησε απο το γνωστο πλεον γκομενικο(γκοτζος-μενιος-νικολογιαννης-κοντος)προκειμενου να φθειρει τον προπονητη...
λες και εχουμε τον ρικελμε στον παγκο και παιζει στη θεση του ο βοουτερ...
σαν να κραζεις τον ζοτς που δεν βαζει φετος τον τσαρτσαρη..ε αφου το παιδι εχει καει και δεν νιωθει τι να κανουμε..

ο σαλπιγγιδης ειναι παικτης που παιζει στο 4-4-2 διπλα απο τον φουνταριστο...για ολες τις αλλες θεσεις ειναι παντελως ασχετος,επειδη ο σαλπι παιζει μονο εκει δεν σημαινει οτι ο τεν κατε θα αλλαξει ολο το συστημα(4-2-3-1)για να τον βολεψει..εξαλλου οποτε επαιζε και σε 4-4-2 φετος ηταν πολυ κακος..ενταξει το παιδι κανει μια κακη χρονια..3 χρονια παιζει στο φουλ..
δεν νομιζω οτι φταιει το γεγονος οτι επαιξε σε 6-7 ματς δεξι χαφ και γι'αυτο δεν μπορει να κανει ενα κοντρολ και μια σωστη τριπλα..

για τις μεταγραφες προφανως και δεν φταιει αυτος..ελεος..ηρθε μεσα ιουλιου και ουτε ενα παικτη μας δεν ηξερε..ζητησε ορισμενους παικτες (πιζαρο γκουντγιονσεν) δεν ηρθαν και μετα ζητησε παικτες σε συγκεκριμενες θεσεις...ε που να φανταστει ο ερημος οτι το σαινι ο αντωνιου θα του εφερνε για σεντερ μπακ τον μελισση(!!!)και για δεξι μπακ(!!)τον γκαμπριελ..
αν φετος το καλοκαιρι δεν απαιτησει παικτες εγω μαζι σου να πω οτι φταιει..αλλα οχι και με ενα μηνα στην ομαδα να παρει ολη την ευθυνη του αντωνιου..

τωρα τα αλλα που λες ειναι πολυ γενικα..ποια ελλειψη στοχων ?με τους κλικαδορους και τους σταρχιδιστες στην ομαδα που χανουν απο εργοτελη και πανσεραικο τι στοχους να εχει ?αυτους που ειχει και ο μουνιοθ ?που στηθηκε σε 3 εντος ματς συνεχομενα ?
σε ματς κλειδι δεν ειδα λαθος τακτικη..μονο στο ματς με την ανορθωση εκτος και με αεκ εκτος..αντε και με γαυρο εντος..αν και δεν νομιζω οτι με τετοια αμυνα μας επαιρνε να παιξουμε πολυ ανοιχτα..(μην ξεχνας και το πεναλτυ στον μαντζιο)αντιθετως εχεις ιντερ εκτος!!! ιντερ εντος βερντερ εκτος!!! εντος βιγιαρεαλ εντος εκτος!! νεα σμυρνη ξανθη χαριλαου καραισκακη...που αποδεδειγμενα πηρε ταυτοτητες..
τελος οι ανακατωμενες ενδεκαδες ειναι αποτελεσμα ενος και μονου παραγοντα...τη μετριοτητας που υπαρχει στο ροστερ...
εχουμε κακιστους αμυντικους που δεν ξεχωριζει κανεις για να παιζει μονιμα..αν και εκει εχει σταθερα βυντρα σαριεγκι.
εχουμε ισαξιους μεσους...κανεις δεν παιρνει φανελα βασικου σπιτι του εκτος απο τα 2 αμ χαφ..αρα λογικο ειναι να παιζουν οποιοι βρισκονται σε φορμα και προσπαθουν στις προπονησεις..γιατι για κλειτον γκρινιαζαμε και ο τυπος οποτε ξεκινα βασικος ειναι για γελια..για ιβ ασχολιαστο,ο νινης ειναι πολυ μετριος φετος,ο γκαμπριελ μια παιζει δεκα δεν παιζει,χριστοδουλοπουλος στην αρχη ηταν κακιστος τωρα αρχισε να ανεβαινει και περνει τις ευκαιριες του κλπ..
τα ιδια πανω κατω ισχυουν και για την επιθεση..με τον λαιτ ρουκαβινα τον απειρο πετροπουλο τον δημοσιο υπαλληλο μαντζιο και τον ατεχνο σαλπιγγιδη..
Μ-Ε-Τ-Ρ-Ι-Ο-Τ-Η-Τ-Ε-Σ..

ελπιζω να τα λαβεις υπ'οψιν σου και να καταλαβεις οτι σε πολλα σημεια εισαι λαθος και κανεις ισποεδωτικη κριτικη ισως και επειδη δεν θες να παραδεχτεις οτι εσφαλες στην αρχικη σου κριση..

ενιγουει..περιμενω απαντησεις ;D

Ανώνυμος είπε...

''ΤΟΥΡΤ: Λάθος για τον Βγενόπουλο! Κι αποδεικνύεται πανεύκολα. Και μόνο από το γεγονός ότι έχει από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στο προσκήνιο με την ΠΕΚ έως και σήμερα ΣΤΑΘΕΡΕΣ και ΣΑΦΕΣΤΑΤΕΣ θέσεις - τόσο από το πώς εννοεί και θέλει τον Παναθηναϊκό, όσο και για τον προπονητή, και άλλα πιο επιμέρους θέματα -, τις οποίες θέσεις δεν διστάζει να δημοσιοποιήσει προσωπικά κι επώνυμα, χωρίς να βάζει κανέναν άλλον να το κάνει για λογαριασμό του.

Ένας άνθρωπος που πηγαίνει με αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον του, δεν κινείται με αυτό τον τρόπο. Βαστάει πολλές "πισινές", δεν εκτίθεται δημόσια, αφήνει άλλους να κάνουν παιχνίδια για πάρτη του χωρίς ο ίδιος να βγαίνει φόρα-παρτίδα (ώστε να μπορεί εύκολα να την κάνει γυριστή αν ο άνεμος φυσήξει αλλιώς), δεν καταθέτει σταθερές κι ακλόνητες θέσεις, ούτε και μπαίνει σε πόλεμο για λογαριασμό τρίτων, όπως έκανε τώρα ο Βγενόπουλος 2 φορές μέσα σε λίγες μέρες εναντίον της "Πράσινης".

Κάτι άλλο τρέχει, ώστε οι Γιαννακόπουλοι να χάσουν μέσα σε λίγους μήνες τον Βγενόπουλο από φανερό σύμμαχο.

Δεν ξέρω τι μπορεί να είναι αυτό. Ό,τι κι αν είναι, ούτε τ' αδέρφια πρέπει να απομονωθούν αλλά ούτε και να το γυρίσουν σε πόλεμο κατά της Νέας ΠΑΕ.

Μήπως θα έπρεπε να συνετίσουν λιγάκι το Δημητράκη;''

δεν νομιζω οτι εχει και πολυ σταθερες θεσεις...
απο το ''ο παο χρειαζεται αμεσα 40 εκατομυρια για να ανεβει επιπεδο'' φτασαμε στα 25 μετα βιας και αυτα με απιστευτες υπερτιμησεις-αν δωθηκαν φυσικα-(ιβανσιτς-μελισσης-κλειτον-χριστοδουλοπουλος)
απο το ''η παραγκα και πως θα την διαλυσουμε''
φτασαμε στα κυριλικια και στις δημοσιες σχεσεις με τον πιλαβιο και τα βαρυγδουπα ''εμεις θα νικαμε και τους διατητες,και να συμετεχουμε στις χαρες και στις λυπες..''
ποιες χαρες και λυπες ?
εδω και 12 χρονια οι γαυροι χαιρονται και εμεις λυπουμαστε..τις χαρες που τις ειδε ?στο οφσαιτ του τρυφωνα?
και πως θα νικαμε τους διαιτητες με τον βαβζινιακ ?α ξεχασα τον χειμωνα δεν υπαρχουν πολλοι παικτες..!!!
για να μην μιλησω για τον ερασιτεχνη...που θα εδινε λεφτα (1 μυριο ευρω) και ακομα ο θανασης συντηρει 17 τμηματα απο την τσεπη του..
η το αλλο...''εγω μετα απο την δημιουργια της πολυμετοχικοτητας δεν θα ξαναβγω δημοσια''και απο τοτε εχει βγαλει 2-3 προκλητικες ανακοινωσεις και εχει δωσει αλλες 2-3 εριστικοτατες συνεντευξεις(ο οσφπ ειναι φιλος μας μην βριζετε κλπ)

προφανως ο βγενο χρησιμοποιησε τα αδερφια για να αποκτησει ερεισμα στον λαο μας και μετα προσεταιριστηκε τον τζιγγερ-βαρδη για επιχειρηματικους λογους(ισως και για μετεπειτα αγορα της παε)..εξ'ου-ας πουμε- και η επιθεση στην πρασινη που ο τζιγγερ δεν θα την εκανε ποτε μονος του χωρις στηριξη..

δεν ειναι κακο να παραδεχτουμε οτι ειναι αρκετα ανακολουθος σε σχεση με αυτα που λεει..κι'αυτο γιατι ειναι ενας αδιστακτος επιχειρηματιας που αλλαζει στρατοπεδα με βαση το συμφερον του..
και προφανως δεν τα κανει τυχαια σιγουρα εχει ενα σχεδιο..αλλα οχι και παραμενει σταθερος..που αν δεις αυτα που ελεγε επι πεκ σε σχεση με τις τωρινες ''παρεμβασεις''του νομιζεις οτι ειναι αλλο ατομο..

για τα αδερφια ειναι υπερβολικα απλο το θεμα..
γενικα ποτε δεν ηταν υπερ της πολυμετοχικοτητας..γιατι με βαρδινογιαννηδες σκατα πολυμετοχικοτητα εχουμε...ηταν φως φαναρι για τους γιαννακοπουλους οτι θα ειχαν τελειως διακοσμητικο ρολο..μεγιστη αγορα 10/100 των μετοχων..αρκετα βετο απο τον τζιγγερ, κομβικες θεσεις απο ατομα του και ελαχιστη ελευθερια των υπολοιπων μετοχων σε διοικητικα-θεσμικα θεματα..δεν θελει και πολυ να το καταλαβεις..αλλα αν εμεις το πηραμε χαμπαρι μετα απο 6 μηνες..

καταλαβαν οτι ουσιαστικα δεν θα επαιρναν μερος σε καμια αποφαση.οπως και γινεται..γι'αυτο και απο την πρωτη κιολας μερα ειπαν..εγω βαζω 10 μυρια αλλα δεν διεκδικω θεση στα δ.σ...για να μην τους παρει η μπαλα..
και σου εδωσα και το παραδειγμα με την επο..οπου προτειναν την ιδεα τους και ομως περασε το κυριλικι του τζιγγερ..

τον βγενο καθολου δεν τον χασανε..αυτος τους εκοψε..
προφανως καταλαβε οτι τα αδερφια εχουν στοχο να παρουν την παε..κατι που θελει να κανει ο ιδιος στο μελλον...γι'αυτο και πλησιασε τον τζιγγερ...συν το οτι οπως ειπα αν στηριζε τα αδερφια θα επρεπε να βγαλει στη σεντρα τον ανικανο..και τοτε θα εχανε και τις πλατες του βαρδη σε...αλλα θεματα..

απλα ειναι τα πραγματα..

δεν με ενδιαφερει ποτε και πως κια με τι κοστος..
εγω θελω να παρει πουλους η οικογενεια και να αναλαβουν τα αδερφια με τον πατερα.
ισως και ο βγενο..

Pappas10 είπε...

Κnoxville,

Εσύ όλα τα παραπάνω (Ο Βγενό κάνει δουλειές με τον Βαρδή, τα Αδέλφια δεν μπορούσαν να πάρουν παραπάνω από το 10% των μετοχών, κ.α.) που τα ξέρεις;

Ρε παιδιά... χωρίς ειρωνία ή κάτι άλλο... σοβαρευτείτε ρε γαμώτο λίγο. Έχουμε γίνει όλοι μεγαλοαναλυτές των κινήσεων του Βγενόπουλου, του Βαρδινογιάννη και των Γιαννακόπουλων. Γνωρίζουμε τα "βέτο" στις μεταξύ τους συμφωνίες και όλα τα κίνητρα του ενός και του άλλου.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης

Ανώνυμος είπε...

άμα έχεις το αγγουράκι της Κεφαλλονιάς τι κάνεις ;

Ανώνυμος είπε...

knoxville συμφωνώ με όλα όσα έγραψες στα δύο παραπάνω κείμενα. Και γω αυτά έχω καταλάβει, και νομίζω ότι και η λογική αυτά λέει.

Δεν ξέρω σε τι δυσκολεύονται κάποιοι άλλοι.

Πάντως:

Κανένας δεν βγαίνει να πει ότι ο Τζίγγερ είναι καλός και ικανός και με αυτόν στο τιμόνι θα κάνουμε μεγάλα πράγματα!

Περίεργο δεν είναι; Δηλαδή δεν υπάρχει κανένας που να πιστεύει στις ικανότητες του Τζίγγερ;

Σε τι διαφωνούμε λοιπόν;

Φαίνεται λοιπόν ότι κάποιοι οπαδοί κολλάνε στο γεγονός ότι όταν έχεις το 51% μιας επιχείρισης τότε κάνεις ότι θέλεις. Αλλά κι αυτό απλό είναι, γιατί κολλάνε;

Ίσως να μην καταλαβαίνουν πως λειτουργεί το διοικητικό συμβούλιο (ΔΣ). Ανάλογα και με το καταστατικό, το 51% καθορίζει όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου! Δηλαδή όταν γίνονται εκλογές για ΔΣ, αν ο Βαρδινογιάννης βάλει 20 υποψήφιους και όλοι οι άλλοι άλλους 20 διαφορετικούς, τότε κάθε ένας του Βαρδινογιάννη θα πάρει 51% και θα βγουν και οι είκοσι και κανένας των άλλων! Δηλαδή στη γενική συνέλευση έχουμε αναλογικό σύστημα, όμως στο ΔΣ όχι! Οπότε δεν σημαίνει τίποτα απολύτως ότι 18 στους 20 ψήφισαν εναντίον ας πούμε του Γιαννακόπουλου. Απλά σημαίνει ότι το ΔΣ καθορίστηκε από τον Βαρδινογιάννη, όπως και είναι το φυσιολογικό αφού έχει πλειοψηφία των μετοχών. Θα ήταν τρελό να έχει κάποιος πλειοψηφία των μετοχών αλλά να κάνει κουμάντο κάποιος άλλος! Τι πλειοψηφία θα ήταν αυτή; Οπότε τι περιμένετε;;; ότι θα βγάλει το ΔΣ του ΠΑΟ ανακοίνωση που να λέει "Πρέπει να φύγει ο Τζίγγερ γιατί δεν είναι ικανός";!!! Δεν είναι δυνατό αυτό...

Ανώνυμος είπε...

Μιχάλη τα περί ορίου στο ποσοστό των εν δυνάμει μετόχων γράφτηκαν κατά κόρον πέρυσι το καλοκαίρι και δεν διαψεύσθηκαν από κανέναν.

Τα αδέλφια σύρθηκαν σε αυτή τη διαδικασία, ενώ δεν τη πίστευαν και έβαλαν τα οριζόμενα γι'αυτούς κεφάλαια, αμφισβητώντας έντονα τη διαδικασία, για να μη θεωρηθεί ότι σαμποτάρουν το "νέο ΠΑΟ', που ευαγγελίζοταν οι υπόλοιποι ππολυμετοχικοί.

Πανάθας είπε...

Knoxville το ξέρεις ότι για τα "διοικητικά" συμφωνούμε και για τον Τεν Κάτε όχι. Δεν έχει νόημα να συζητήσουμε για τον προπονητή όταν το πρόβλημα είναι ΚΑΘΑΡΑ διοικητικό. Ο προπονητής έχει μπροστά του τα playoff και εκεί θα κριθεί. Αν δεν καταφέρει να πάρει ΟΥΤΕ τη 2η θέση τότε νομίζω πως θα πάει - δικαίως - σπίτι του. Αν λυθεί το πρόβλημα της παχυλής του αποζημίωσης. Αλλιώς θα χάσουμε άλλη μια χρονιά. Όλοι κρινόμαστε από τα αποτέλεσματα. Ειδικά στον αθλητισμό ισχύει και με το παραπάνω. Δεν υάρχουν ηθικοί νικητές. Αυτά είναι για τους loosers. Μπορεί να έχει κάποιος δαφορετική οπτική για κάτι αλλά δεν μπορεί να διαστρεβλώσει αυτό που βλέπουμε. Και αυτό που βλέπουμε δεν είναι καθόλου ωραίο. Δεν χρειάζεται να με πείσεις. Θεωρώ ότι εδώ μέσα δεν συζητάμε με αυτή την προοπτική. Μεγάλα παιδιά είμαστε και έχουμε τις θέσεις μας. Καλό βέβαια είναι να αποφεύγουμε τον δογματισμό αλλά πολλές φορές λειτουργεί πρώτα το συναίσθημα και η έκτη αίσθηση όπως πρέσβευαν οι σκότοι Διαφωτιστές του 18ου αιώνα και μετά η λογική (Καντ).

Greg στου "κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα".

Ο Μιχάλης είναι Τζιγγεράκος.

Ισχύουν και εδώ οι παραπάνω θεωρητικές σχολές της φιλοσοφίας.

:-)

Πανάθας είπε...

Μου το στείλανε σήμερα στο email μου. Ψιλορατσιστικό το βρήκα αλλά αλλού είναι το "νόημα". ;-))

"Tην περασμένη νύχτα είδα έναν εφιάλτη. Έναν τρομακτικό εφιάλτη. Σηκώθηκα λέει απ'το κρεβάτι κοιτάχτηκα στο καθρέφτη κι αντελήφθην ότι είχα γίνει
μαύρος.

Για να είμαι πιο ακριβής, όχι μαύρος, αράπης που είναι πολύ χειρότερο.

Έβαλα το χέρι στην τσέπη αναζητώντας το διαβατήριό μου για να διαπιστώσω αν και η φωτογραφία με δείχνει μαύρο και ανακαλύπτω ότι εκτός από μαύρος είμαι
και Εβραίος.

Δεν είναι δυνατό, μονολόγησα, και κάθησα απαρηγόρητος σε μια καρέκλα. Θεέ μου, είναι μια καρέκλα με ροδάκια, μια καρέκλα αναπηρική που σημαίνει ότι
εκτός από μαύρος και Εβραίος,
είμαι και ανάπηρος. Τι κακοτυχία που με βρήκε!

"Δεν είναι δυνατό", μονολόγησα, "εγώ να είμαι μαύρος, Εβραίος και ανάπηρος". "Κι όμως" ακούω να φωνάζει κάποιος πίσω μου με μια θηλυπρεπή ανδρική φωνή.

Είναι λέει το αγόρι μου. Χριστέ μου, είμαι κι ομοφυλόφιλος;;;;;;;; Τέλος πάντων, μικρό το κακό εφ' όσον κάνουμε σίγουρο σεξ, ξέρετε τα περί έιτζ κι έτσι.

"Εσύ χρυσό μου έχεις τη σύριγγα;" τον ακούω να μου λέει. Ω Θεέ μου εκτός από μαύρος, Εβραίος, ανάπηρος κι ομοφυλόφιλος είμαι και ναρκομανής! Κοιτάζω μπροστά μου κάτι ιατρικές εξετάσεις. Είμαι λέει ορο-θετικός. Αν είναι δυνατό!

Ω Θεέ μου εκτός από μαύρος, Εβραίος, ανάπηρος, ομοφυλόφιλος, και ναρκομανής είμαι κι ορο-θετικός!

Απελπισμένος αρχίζω να ουρλιάζω να κλαίω, να τραβάω τα μαλλιά.

Όχι!!!!!!!! Είμαι φαλακρός! Δεν έχω τρίχα στο κεφάλι μου.. Χτυπάει το τηλέφωνο.

Είναι ο αδελφός μου: "βρε Αρχιρεμάλι, από τότε που τα τίναξαν ο μπαμπάς κι η μαμά στην εθνική δεν κάνεις τίποτα άλλο απ'το να παίρνεις ναρκωτικά και
κάθεσαι και βαράς μύγες απ'το
πρωί ως το βράδυ. Aντε βρες μια δουλειά γιατί από μένα δεν έχει φράγκο".

Ω Θεέ μου. Είμαι κι άνεργος. Εκτός από μαύρος, Εβραίος, ανάπηρος,
ομοφυλόφιλος, ναρκομανής, οροθετικός, φαλακρός κι ορφανός είμαι κι άνεργος!

Πάω να του εξηγήσω πως είναι δύσκολο να βρει δουλειά ένας μαύρος, Εβραίος, ανάπηρος, ομοφυλόφιλος, ναρκομανής, οροθετικός, φαλακρός, ορφανός και
άνεργος αλλά δεν τα καταφέρνω γιατί εκτός απ'όλα αυτά είμαι και μουγκός.

Απελπισμένος και κλαίγοντας με λυγμούς κλείνω το τηλέφωνο με το ένα και μοναδικό χέρι που διαθέτω. Πλησιάζω στο παραθυράκι του τροχόσπιτου μου και βλέπω μια αλάνα γεμάτη τσαντίρια. Νοιώθω μια γροθιά στο βηματοδότη μου: μαύρος, Εβραίος, ανάπηρος, ομοφυλόφιλος, ναρκομανής, οροθετικός, φαλακρός, ορφανός, άνεργος, κουλός, καρδιοπαθής μέχρι και γύφτος.

Εκείνη τη στιγμή μπαίνει στο τροχόσπιτο το αγόρι μου. "Αγάπη μου, σου έχω μια ευχάριστη είδηση, πήραμε το πρωτάθλημα!".

*Όχι ρεεεε πούστη!!! **O**χι και γαύρος !*"

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

@ Knoxville,

ας πούμε φίλε ότι τα πράγματα είναι όπως ακριβώς τα λες. Με τα δικά σου λόγια λοιπόν, έχουμε και λέμε:

1. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ: ανίκανοι, αδιάφοροι, για πέταμα.
2. ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ: ανακόλουθος, τα αλλάζει όπως κι όποτε το γουστάρει, σκοπεύει να πάρει αυτός τον ΠΑΟ γι' αυτό κορόιδεψε και χρησιμοποίησε τ' αδέρφια, έβαλε πλάτες στο Βαρδή, μας κοροϊδεύει κι εμάς όλους για μεταγραφές, ΕΠΟ, κ.λπ., είναι απλά ένας αδίστακτος επιχειρηματίας.
3. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΙ: θύματα του Βγενόπουλου, τους χρησιμοποίησε, λες, και μετά τους παράτησε γιατί έχει ή θέλει μπίζνες με άλλους ("σύρθηκαν" στην πολυμετοχικότητα, λέει ο Greg).

Από αυτή την εικόνα που εσύ δίνεις για ΟΛΟΥΣ αυτούς τους 4 ισχυρούς άνδρες της ΠΑΕ - εικόνα κατά την οποία κυμαίνονται από "ανίκανοι" έως "αδίστακτοι συμφεροντολόγοι" και "θύματα" -, τι συμπέρασμα βγαίνει εντελώς αβίαστα;

Νομίζω μόνο ένα: ΒΟΗΘΑ ΠΑΝΑΓΙΑ!

:-)


Μήπως πρέπει να το ξανατσεκάρεις; Να το ρετουσάρεις λιγάκι;

---

@ Greg,

εάν ισχύει φίλε ότι τ' αδέρφια "σύρθηκαν στην πολυμετοχικότητα", όπως λες, τότε προκύπτει αυτόματα μια απλή διαπίστωση: για να συρθούν - και να γίνουν αποπάνω και θύματα του Βγενόπουλου, όπως λέει ο Knoxville -, σημαίνει πως δεν έχουν τη δύναμη να πάρουν την ΠΑΕ στα χέρια τους! Κι ούτε καν τη δύναμη να φτιάξουν εκείνες τις συμμαχίες, που θα τους επέτρεπαν να γίνουν αυτοί επικεφαλής μιας νέας ΠΑΕ!

Εάν βέβαια ισχύει αυτό που λες εσύ (αλλά πάνω-κάτω και ο Ξανθιώτης κι ο Knoxville και άλλοι).

Συ είπας. Συμφωνείς με τον εαυτό σου;

---

@ Πανάθα,

παλιό αλλά πάντα ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΙΚΟ το ανέκδοτο!

Έτσι μπράβο, να ρίχνουμε και κανένα γέλιο ρε γμτ!

:-) :-))

Ανώνυμος είπε...

Ρε Τζόνι, πόσες φορές να το πούμε για να το καταλάβεις; Κανένας δεν μπορεί να πάρει την ΠΑΕ. Κανένας δεν μπορεί να πάρει έστω και μια μόνο μετοχή, αν δεν θέλει ο Βαρδινογιάννης. Οι μετοχές είναι του Βαρδινογιάννη και άμα θέλει τις δίνει, άμα θέλει δεν τις δίνει, και τις δίνει σε όποιον θέλει και όσο θέλει. Δικιά του είναι η επιχείριση, ότι θέλει κάνει.

Τόσο δύσκολο είναι;

Τα ίδια και τα ίδια πια για "όρους", "συμμαχίες" και μπούρδες, βαρετό είναι. Αφού ο Βαρδινογιάννης ΔΕΝ πουλάει τον ΠΑΟ, πως περιμένεις να τον αγοράσουν οι άλλοι; Με το ζόρι; Δεν γίνεται.

Πανάθας είπε...

Τζόνυ δυστυχώς μόνο κανένα ανέκδοτο μας έμεινε για να γελάσει το χειλάκι μας.

Τώρα για τη συζήτηση σου με τα παιδιά έχω να πω ότι και η δική σου οπτική είναι ολίγον τι άσπρο, μαύρο.

Αν πχ ένας πατέρας έχει αδυναμία στο παιδί του, αυτό δε σημαίνει ότι έχει αδυναμία σε όλο τον κόσμο.

Το αν οι Γιαννακοπουλαίοι μπορούν να τα βάλουν με τον Κόκκαλη νομίζω πως το απέδειξαν και με τον πιο ωραίο τρόπο. Δεν μπορεί μετά από τόσα χρόνια προσφοράς να κρίνονται ακόμη.

"Άλλοι" οφείλουν να μας αποδείξουν ότι δεν είναι κομήτες. Θα περιμένουμε χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα ασκούμε κριτική.

Και ναι το "ΒΟΗΘΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ" ισχύει. Μα αυτό λέμε από την αρχή της χρονιάς.

ΕΥΛΟΓΗΣΟΝ ΠΑΤΕΡ(α). :-))

Ανώνυμος είπε...

@ Ξανθιώτη,

το πρόβλημα βρίσκεται στα επιχειρήματά "σας" (βάζω β' πληθυντικό καταχρηστικά, απαντώντας στο δικό σου "το πούμε", γιατί κανονικά δεν τσουβαλιάζω κανέναν με κανέναν).

Αν σου φαίνονται μπούρδες τα περί συμμαχιών στον επιχειρηματικό κόσμο, λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι για σένα. Μπορεί και να έλειπες ταξίδι στον πλανήτη Ουρανό, όταν πέρσι ο Βγενόπουλος και η ΠΕΚ βγήκαν μπροστά παρέα (=συμμαχία) με τους αδερφούς Γιαννακόπουλους, ώστε να γίνει το μεγάλο άλμα στην πολυμετοχικότητα.

---

@ Πανάθα,

το ξαναλέω, ότι δεν κρίνω τους Γιαννακόπουλους όταν λέω πως, απ' όσα μπορούμε να ξέρουμε (και όχι με βάση τις εικασίες μας), φαίνεται να έχουν χάσει τον Βγενόπουλο (και όχι μόνο!) από σύμμαχο στις τάξεις των ματσωμάνων παναθηναϊκών επιχειρηματιών - και ότι αυτό είναι πρόβλημα για όλο τον Παναθηναϊκό.

Το αν τ' αδέρφια μπορούν να αγοράσουν και να συντηρήσουν μόνα τους την Πανάθα (από ποδόσφαιρο έως μπάσκετ κι ερασιτέχνη), είναι κάτι που δεν μπορεί να το γνωρίζει πραγματικά κανείς από μας. Δεν έχουμε τα απαιτούμενα δεδομένα και επομένως δεν ξέρουμε.

Ξέρουμε όμως σίγουρα κάτι άλλο. Ότι, τουλάχιστον στην Ελλάδα, ΔΕΝ υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ επιχειρηματίας, ακόμα κι ο πιο φραγκάτος και διαπλεκόμενος των Βαλκανίων, που να μπορεί να συντηρήσει ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ έναν ολόκληρο Σύλλογο, δηλαδή ΠΑΕ, ΚΑΕ, ΤΑΠ και Ερασιτέχνη. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για ένα Σύλλογο που δεν έχει καν δικό του γήπεδο, ώστε να έχει ένα σίγουρο πάτημα εσόδων.

Τι ξέρουμε επομένως; Ότι, τουλάχιστον στην Ελλάδα, για να συντηρηθεί ένας ολόκληρος Σύλλογος ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ η ΣΥΜΠΡΑΞΗ περισσότερων επιχειρηματιών. Δηλαδή, απαιτούνται ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ μεταξύ ισχυρών επιχειρηματιών. Έτσι δεν είναι; Απλά ελληνικά μιλάω, νομίζω.

Έτσι, υπάρχει μια εύλογη ανησυχία από τη μεριά μου αναφορικά με την κατά τα φαινόμενα απώλεια μιας σημαντικής συμμαχίας απ' την πλευρά των Γιαννακόπουλων. Εάν δηλαδή απομονωθούν, τότε τι μέλλον μπορεί να έχουν μέσα στην ΠΑΕ; Και αν δεν έχουν αυτοί μέλλον μέσα στην ΠΑΕ, τότε υπάρχει - λέω - υπάρχει πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό. Γιατί αποδυναμώνονται δυο πανίσχυροι και αφοσιωμένοι στρατιώτες του!

Γι' αυτό και έλεγα: μήπως θα πρέπει να συνετίσουν λιγάκι τον Δημητράκη; Μήπως δηλαδή το παιδί, με τη γνωστή "φόρα" του, αντί να τους βοηθάει, τους ζημιώνει;

Αυτές είναι οι σκέψεις μου. Πιστεύω ότι πατάνε σε γεγονότα που μπορούμε να γνωρίζουμε όλοι μας και όχι σε εικασίες. Μακάρι να κάνω λάθος.

Πανάθας είπε...

Τζόνυ δεν νομίζω πως ο Ξανθιώτης "απαξιεί" τις πράσινες επιχειρηματικές συμμαχίες. Απλά λέει ότι δεν έχουν μεγάλη σημασία από τη στιγμή που ΕΝΑΣ έχει το γενικό πρόσταγμα και οι άλλοι ακολουθούν δεύτεροι και καταιδρωμένοι. Αυτό το είχαμε επισημάνει από το καλοκαίρι και ο αντίλογος ήταν ότι δεν είναι μαλάκες να βάλουν τα λεφτά τους χωρίς εγγυήσεις. Αποδείχθηκε ότι δεν ήταν μαλάκες μια και ελέω της πορείας στο Τσου Λου τα έλαβαν πίσω. Απλά έγινε μια τρύπα στο νερό. Και τον Τζίγγερ έχουμε πάνω από το κεφάλι μας και αποφεύγει εντέχνως την γκρίνεια μεταφέροντας τις ευθύνες δεξιά και αριστερά χάρη στην επικοινωνιακή πολιτική των μέσων που διαθέτει.

Αυτό αν έχω καταλάβει καλά, υποστηρίζουν και ο Greg, ο Τρίφυλλος, εγώ και κάποιες χιλιάδες Παναθηναικών.

Κάποτε είχαν ρωτήσει τον Γιαννακόπουλο αν μπορεί να αντέξει το οικονομικό βάρος συντήρησης του ποδοσφαιρικού και μπασκετικού τμήματος και είχε απαντήσει καταφατικά. Στο ερασιτέχνη εξάλλου ο ρόλος τους είναι θεσμικός και όχι οικονομικός.

Για την απομόνωση που επιμένεις και επειδή σου αρέσει το παιχνίδι της "αντιστροφής", θα σου πω ότι εγώ βλέπω απομόνωση των υπολοίπων από τον Γιαννκόπουλο. Ένα γκάλοπ ανάμεσα σε πράσινους οπαδούς θα σε πείσει.

Εσύ νομίζεις ότι κανείς από τους υπάρχοντες προέδρους, ανοίγει το προσωπικό του θησαυροφυλάκιο και βάζει χρήματα για την ομάδα? (αυτό μόνο οι Γιαννακοπουλαίοι το έχουν κάνει και τώρα οι Αγγελοπουλαίοι). ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι είναι διαχειριστές των εσόδων. Βαρεθήκαμε τους τεχνοκράτες διαχειριστές και λέμε ΝΑΙ στον πρόεδρο-οπαδό με μεγάλη οικονομική επιφάνεια. Οι συμμαχίες δείχνουν ότι δεν αποδίδουν. Μαζί σου και εγώ να δημιουγηθεί ένα δυνατό μπλοκ παναθηναικών εύρωστων οικονομικά που να προσφέρουν στην ομάδα. Αν όμως δεν λειτουργήσει, να μην έχουμε πλάνο B?

Συμφωνείς τουλάχιστον ότι ο Βαρδινογιάννης απέτυχε 100% και πρέπει να μας αδειάσει τη γωνιά?

Να ξεκινήσουμε απο κάπου ρε παιδί μου.

Ανώνυμος είπε...

Πανάθα, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου στη ψυχή των πραγματικών βάζελων οι άλλοι έχουν απομονωθεί γιατί με όσα έχουν προσφέρει τ'αδέλφια τόσα χρόνια, μας έχουν πέισει πως ό,τι κάνουν το κάνουν με αγνή πρόθεση και και για το καλό του ΠΑΟ και μόνο, σε πλήρη αντίθεση με όλους τους άλλους.

Ανώνυμος είπε...

@τορτουρας

μα αυτο που σου διαφευγει ειναι το οτι εγω αυτα που γραφω για τον καθενα τα αιτιολογω...δεν γραφω ''α ο βγενο ειναι αδιστακτος επειδη ετσι μου καρφωθηκε..''

για τον βαρδινογιαννη δεν χρειαζεται να γραψω κατι..ο ανθρωπος ευθυνεται εξισου με τον κοκκαλη για αυτα που περναμε 12 χρονια τωρα..οποτε δικαιως τους θεωρω ανικανους και επικυνδινους..εχουν κανει χιλιαδες λαθη και δεκαδες σωστα...ε εμενα αυτη η πλαστιγκα δεν μου αρεσει..

απο εκει και περα σου λεω για τον βγενοπουλο οτι ειναι αδιστακτος και ανακολουθος...
αλλα οπως ειπα και πριν σου παραθετω επιχειρηματα...δεν γραφω κατι αυθαιρετο..
γραφω ας πουμε..αυτα που ελεγε πριν μπει για την ενισχυση της ομαδας και την παραγκα...και αυτα που κανει τωρα...αυτο σημαινει οτι ειναι ανακολουθος...
ή
δεν μπορει να βγαζει ανακοινωση κατα της πρασινης οταν κυκλοφορει ΑΚΟΜΑ μεσα απο χρηματα της παε η εφημεριδα ντερμπυ..
ο ιδιοκτητης της οποιας εβγαλε εκατομυρια αυτα τα 5 χρονια του κολλητου του του τζιγγερ στις πλατες της ομαδας φερνοντας παικτακια της σειρας και προπονητες της φαπας για να περνει μιζες μαζι με τον βελιτς...και κατηγορουσε και τον κοσμο κιολας γιατι λεει δεν στηριζαν..τον βυντρα τον μπικοφσκι και τον βοουτερ..!!
τεσπα ξεφυγα λιγο.

εσυ γιατι διαφωνεις οτι ο βγενο ειναι αδιστακτος και ανακολουθος ?

στις δηλωσεις του θα νικαμε και την διαιτησια, οταν παει και μου φερνει τον βαβζινιακ και τον κλειτον για μεταγραφη, σς πουμε βλεπεις συνεπεια λογου και πραξεων ?

πριν απαντησεις συνολικα για τον βγενοπουλο διαβασε ξανα αυτα που εγραψα και στο προηγουμενο ποστ μου..

για τους γιαννακοπουλους παλι σου γραφω γιατι τους θεωρω θυματα..

''για τα αδερφια ειναι υπερβολικα απλο το θεμα..
γενικα ποτε δεν ηταν υπερ της πολυμετοχικοτητας..γιατι με βαρδινογιαννηδες σκατα πολυμετοχικοτητα εχουμε...ηταν φως φαναρι για τους γιαννακοπουλους οτι θα ειχαν τελειως διακοσμητικο ρολο..μεγιστη αγορα 10/100 των μετοχων..αρκετα βετο απο τον τζιγγερ, κομβικες θεσεις απο ατομα του και ελαχιστη ελευθερια των υπολοιπων μετοχων σε διοικητικα-θεσμικα θεματα..δεν θελει και πολυ να το καταλαβεις..αλλα αν εμεις το πηραμε χαμπαρι μετα απο 6 μηνες..

καταλαβαν οτι ουσιαστικα δεν θα επαιρναν μερος σε καμια αποφαση.οπως και γινεται..γι'αυτο και απο την πρωτη κιολας μερα ειπαν..εγω βαζω 10 μυρια αλλα δεν διεκδικω θεση στα δ.σ...για να μην τους παρει η μπαλα..
και σου εδωσα και το παραδειγμα με την επο..οπου προτειναν την ιδεα τους και ομως περασε το κυριλικι του τζιγγερ..''

που διαφωνεις εδω ?
στο οτι ο τζιγγερ δεν εχει ολα τα κομβικα ποστα ?
στο οτι δεν εβαλε οριο 10/100 στα αδερφια ?
ολα τα πραπανω ισχυουν.

αρα για μενα εχεις ως εξης.

βαριδνογιαννηδες.
επικιδυνοι και ανικανοι μερικοι εξ'αυτων,εχουν παρατησει την παε στον προβληματικο(τζιγγερ) της οικογενειας. εδω και 5 χρονια δεν τους ενδιαφερει η ομαδα καθολου και σταματησαν να βαζουν λεφτα απο τον θανατο του θεωδορου και μετα(1996)...οσο μενουν τοσο θα παιρνει παραταση η μιζερια μας.εχουν γεμισει την παε και το ροστερ με αυλικους για να την ελεγχουν,κλεβαν απο ερασιτεχνη ενω παντα δισταζαν να συγκρουστουν με τον κοκκαλη.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ

βγενοπουλος.
αδιστακτος...(φαινεται και απο τις επιχειρηματικες του κινησεις)αλλα απιστευτα ικανος..ο μονος μαζι με τα αδερφια που μπορει να κοντραρει ανετα τον κοκκαλη.φανερα συμφεροντολογος, σιγουρα ομως εχει ενα σχεδιο.προς το παρον κατωτερος τον περιστασεων..και ''λιγος'' για μενα σε σχεση με αυτα που περιμενα..αλλα μπορω να κανω λιγη ακομα υπομονη μαζι του.

αδερφια.παναθηναικοι μεχρι το κοκκαλο,ψιλοσυρθηκαν στην παε κατι που φαινεται και απο το πως αντιδρουν αλλα δεν μιλανε στα ισια..και δεν ξερουμε ακριβως τι γινεται εκει μεσα στην παε..τυφλη εμπιστοσυνη,μπορουν να χτυπησουν τον ροκο αλλα συμφωνω οτι χρειαζονται και αλλοι επιχειρηματιες μαζι τους (πατερας κλπ)..

''Νομίζω μόνο ένα: ΒΟΗΘΑ ΠΑΝΑΓΙΑ!''

δλδ εσενα τοσο καιρο πως σου φαινονται τα πραγματα..?
ετσι ακριβως ειναι..βοηθα παναγια να γινει κατι και να ξεκαθαρισει λιγο το τοπιο,να αναδειχθει ενας μεγαλομετοχος(οχι η οικογενεια) και με την βοηθεια των υπολοιπων να κανει την ομαδα μας μεγαλη ξανα.

επειδη ειναι ασχημα τα πραγματα δεν θα εθελοτυφλoυμε κιολας...

εγω αυτο το καλοκαιρι θα καταλαβω αν οι καινουργιοι μας κοροιδευουν η αν οντως εχουν οραμα...τελευταια τους ευκαιρια...

Ανώνυμος είπε...

@ Knoxville,

το εκτιμώ, αλλά συγγνώμη, δεν χρειαζόταν να μου απαντήσεις με όλο αυτό το κατεβατό φίλε. Γιατί δεν είπα πουθενά ότι διαφωνώ (ή συμφωνώ) με αυτά που είχες πει για τα βαριά χαρτιά του πολυμετοχικού σχήματος.

Είπα απλώς: ΕΑΝ είναι όπως τα λες, ΤΟΤΕ "Βόηθα Παναγιά"!

Θέλει επεξήγηση; Ας την ξαναδώσω: "Βόηθα Παναγιά", διότι εάν αυτά τα βαριά χαρτιά, δηλαδή οι σοβαροί επιχειρηματίες που συμμάχησαν για να φτιαχτεί το Νέο Σχήμα (και προφανέστατα δεν υπάρχουν άλλοι ενδιαφερόμενοι πλην αυτών), είναι (όπως λες) ένα σμάρι από ανίκανους, αδίστακτους και θύματα, τι άλλο μπορεί να πει κανείς όχι απλά για το παρόν (που είναι ρευστό) όσο κυρίως το ΜΕΛΛΟΝ του Παναθηναϊκού;

Αυτό είπα.

Κατά τα άλλα, χαίρομαι που συμφωνείς μαςί μου ότι ο Παναθηναϊκός σαν Σύλλογος ΣΥΝΟΛΙΚΑ δεν μπορεί σήμερα να πάει μπροστά χωρίς συνεργασίες και φυσικά συμφωνώ μαζί σου, ότι "αυτο το καλοκαιρι θα καταλαβω αν οι καινουργιοι μας κοροιδευουν η αν οντως εχουν οραμα".

---

@ Πανάθα,

ποιες "αντιστροφές" και ... περιστροφές βρε αδερφέ; Αναφέρθηκα στην απομόνωση ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΕ, την οποία δείχνει το 18-2 της Ανακοίνωσης εναντίον της εφημερίδας τους. Όχι βέβαια σε απομόνωση από τον ... κόσμο του Παναθηναϊκού, όπου είναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι είναι στη συντριπτική πλειοψηφία του μαζί τους!!!

[έκανες αγκιτάτσια στην ΚΝΕ ρε συ; :-) :-))]

Λοιπόν: Δεν μιλάω συναισθηματικά και συνθηματολογικά όταν μιλάω για επιχειρηματίες. Εγώ γουστάρω Παναθηναϊκό, δεν γουστάρω ούτε Ραλίστες, ούτε Βγενό, ούτε Πατεράδες, ούτε αδέρφια.

Σίγουρα απ' όλους αυτούς, τ' αδέρφια είναι δεδομένα ένθερμοι κι αφοσιωμένοι παναθηναϊκοί! Αυτό όμως δεν σημαίνει αυτόματα ότι μπορούν να σηκώσουν μόνα τους όλο το βάρος του Παναθηναϊκού και επιπλέον του νέου γηπέδου του. Είναι τεράστιο το βάρος φίλε για τον Ο-ΠΟΙΟ-ΔΗ-ΠΟ-ΤΕ έλληνα επιχειρηματία, είτε είναι είτε δεν είναι "πρόεδρος-οπαδός". Να μιλάμε και λιγάκι ρεαλιστικά δηλαδή.

Επομένως, λέω, απαιτούνται σοβαρές επιχειρηματικές συμμαχίες και δημιουργία συμμάχων - όχι απώλεια συμμάχων και ρήξη με συμμάχους.

Αυτά.

Πανάθας είπε...

Τζόνυ για το θέμα «απομόνωση», τοποθετήθηκα τόσο εγώ (βλ. παράδειγμα με φίλους) όσο και τα «παιδιά». Δεν τίθεται θέμα απομόνωσης όταν ΕΝΑΣ κάνει κουμάντο και οι άλλοι ακολουθούν. Σου είπε πολύ εύστοχα ο Τρίφυλλος ότι το LIFO (εκδόσεις ΔΕΛΛΑΤΟΛΑ = Derby, Παναθηναϊκό Τριφύλλι, περιοδικό του αγώνα κλπ) τα «έχωσε» στον Τεν Κάτε αλλά δεν είχαμε καμιά «καταδίκη» από τους 18. Είναι επιλεκτική καταδίκη λοιπόν και ποσώς πρέπει να μας ενδιαφέρει.

ΕΚΕΙ, έχουμε επικεντρώσει ΤΟ πρόβλημα εγώ και οι άλλοι και εσύ εντέχνως αποφεύγεις να απαντήσεις.

ΕΚΕΙ, πρέπει να εστιάσουμε.

Στον Βαρδινογιάννη και στο 50% του. Γιατί όσο ΕΝΑΣ έχει την πλειοψηφία δεν γίνεται δουλειά. Αυτό το βλέπουμε και στην πολιτική. ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ λοιπόν και μάλιστα ΤΩΡΑ.

Τώρα αν ψάχνουμε να βρούμε αλλού το πρόβλημα, αλλού αρμενίζουμε. Δεν είναι στραβός ο γιαλός.

Θα με ενδιέφερε η τοποθέτηση σου.

Πανάθας είπε...

(συμπληρωματικό)

Το 50% είναι εικονικό. Γιατί στην ουσία είναι πολύ παραπάνω.

Οταν πχ στο ΔΣ τα 11 μέλη από τα 17 είναι του Τζίγγερ και σε ΟΛΑ τα καίρια πόστα είναι δικοί του άνθρωποι μπορείς να καταλάβεις γιατί κοροιδία μιλάμε.

Βαβζίνιακ ΟΛΕ λοιπόν και τα μυαλά στα κάγκελα.

Αλλά έως πότε?

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Πανάθα,

..... μαζί μιλάμε και χώρια καταλαβαινόμαστε, που λένε. Εννοώ για την περίφημη πια "απομόνωση". Πάλι άλλα μού απαντάς.

Αλλά και πάλι: Λες πως στους 17 οι 11 είναι του Ραλίστα. Ωραία. Που σημαίνει ότι υπάρχει ένα υπόλοιπο, που δεν είναι του Ραλίστα. 6 στους 17; 6 στους 17. Μειοψηφία; Μειοψηφία. Λίγοι; Λίγοι. Πάντως 6, όχι 1, ούτε 2. ΟΚ; Πάμ' παρακάτ'.

Όταν λοιπόν βγαίνει μια ανακοίνωση της ΠΑΕ κατά της εφημερίδας των Γιαννακόπουλων και στην ψηφοφορία για να βγει, ήτανε από τη μια μεριά τα 2 αδέρφια ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ κι από την άλλη ΟΟΟΟΛΟΙ οι άλλοι (δηλαδή και αυτοί που δεν είναι βαλτοί, ή τσιράκια του Ραλίστα), τότε τι γαμμωσυμπέρασμα βγάζει ο κοινός νους;

Σταματάω εδώ.

Αυτό το καλοκαίρι θα δούμε, όπως λέει σωστά κι ο Knoxville.

Ανώνυμος είπε...

Τζόνι, στο εξήγησα και πιο πάνω πως δουλεύει μια ανώνυμη εταιρία (ΑΕ). Αυτός που έχει το 51% μπορεί να καθορίσει ΟΛΟ το διοικητικό συμβούλιο (ΔΣ), ΑΝ ΘΕΛΕΙ. Μπορεί δηλαδή να δέχτηκε ο Βαρδινογιάννης να βάλουν οι άλλοι έξι δικούς τους, αλλά αν αύριο αλλάξει γνώμη τους διώχνει και τους έξι. Οπότε, αν θέλουν να παραμείνουν δεν μπορούν να του πηγαίνουν κόντρα. Μπορούν να λένε τη γνώμη τους και αν θέλει τους ακούει, αν δεν θέλει τους γράφει στα παλιά του τα παπούτσια και κάνει ότι γουστάρει. Δηλαδή είναι πρόοδος, αλλά όχι ουσιαστική. Στην ουσία δεν άλλαξε χέρια η ΠΑΕ.

Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι οι ψήφοι στο ΔΣ δεν σημαίνουν τίποτα απολύτως; Μήπως θέλεις να το εξηγήσω με ακόμη πιο απλά λόγια;

Ανώνυμος είπε...

Ξανθιώτη,

μάλλον δεν έχεις καταλάβει τι λέω. Θα το ξαναπώ λοιπόν, για τελευταία φορά.

ΕΑΝ τα πράγματα είναι όπως "λέτε" - δηλαδή: οι 4 βασικοί μεγαλομέτοχοι είναι ο ένας ανίκανος, ο άλλος αδίσταχτος και οι άλλοι θύματα, και επίσης τα 18/20 του Νέου ΔΣ αποτελούνται από δουλικούς παλαμακιτζήδες του Ραλίστα (όπως λες εδώ) -, ΤΟΤΕ ... "Βόηθα Παναγιά".

Κατανοητό; Τέλος.

Αυτό το καλοκαίρι θα δούμε, όπως λέει σωστά κι ο Knoxville.

---

ΥΓ Ας θυμηθούμε ωστόσο τα πρόσωπα του νέου ΔΣ με τους 18 δούλους του Ραλίστα, που λες (μεταξύ των οποίων και μέλη της ΠΕΚ):

1. Νικόλας Δ. Πατέρας, Πρόεδρος Δ.Σ
2. Αντώνης Αντωνιάδης, Ά Αντιπρόεδρος Δ.Σ
3. Ιωάννης Βεκρής, ΄Β Αντιπρόεδρος Δ.Σ
4. Ιωάννης Β. Βαρδινογιάννης, Μέλος του Δ.Σ
5. Νικόλαος Θ. Βαρδινογιάννης, Μέλος του Δ.Σ
6. Νικόλαος Γ. Βαρδινογιάννης, Μέλος του Δ.Σ
7. Ιάκωβος Γεωργανάς, Μέλος του Δ.Σ
8. Αθανάσιος Γιαννακόπουλος, Μέλος του Δ.Σ
9. Παύλος Γιαννακόπουλος, Μέλος του Δ.Σ
10. Παναγιώτης Δάβαρης, Μέλος του Δ.Σ
11. Μιχαήλ Ζολώτας, Μέλος του Δ.Σ
12. Ιωάννης Ξυλάς, Μέλος του Δ.Σ
13. Αργύρης Μήτσου, Μέλος του Δ.Σ
14. Ιωάννης Παπαμιχάλης, Μέλος του Δ.Σ
15. Αδαμάντιος Πολέμης, Μέλος του Δ.Σ
16. Δημήτριος Σαραβάκος, Μέλος του Δ.Σ
17. Ευάγγελος Σαμαράς, Μέλος του Δ.Σ
18. Δημήτριος Σκιάνης, Μέλος του Δ.Σ
19. Γεώργιος Σπηλιωτόπουλος, Μέλος του Δ.Σ
20. Απόστολος Ταμβακάκης, Μέλος του Δ.Σ

Pappas10 είπε...

Καλημέρα και πάλι,

Τελείωσε η μετακόμιση και - ελπίζω - να έχω περισότερο χρόνο φορουμπλογκιακής κουβέντας, αν και με την εγκυμοσύνη τρώω τρελό τρέξιμο (και παντόφλα επίσης) από την γυναίκα.

Για το θέμα του Βαρδινογιάννη και των Γιαννακόπουλων νομίζω ότι το εξαντλήσαμε το θέμα. Καθένας έχει το δικαίομα να πιστεύει ό,τι θέλει, αρκεί να το υποστηρίζει με επιχειρήματα και όχι με εικασίες και "θεωρίες συνομωσίας".

Ξανθιώτη.. τα δικαιόματα της πλειοψηφίας και της μειοψηφίας της μετοχικής σύνθεσης, καθώς και το ποιος ασκεί διοίκηση και υπό ποίες προϋποθέσεις τα ορίζει το καταστατικό της εταιρίας. Απλά προς ενημέρωση γιατί - με όλο το σεβασμό - αυτό που λες πέρι "51% - 49%" δεν ισχύει εξ' ορισμού.

Για τα υπόλοιπα τις θέσεις μου τις έχω επαναλάβει. Η χρονιά ήταν απαγοητευτική για άλλη μία φορά (για ποδόσφαιρο μιλάμε).

Μακάρι του χρόνου τα πράγματα να πάνε καλύτερα.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Pappas10 είπε...

Αν μπαίνει κανείς στο σάιτ που έφαγα μπαν... ξέρει πότε θα λήξει;;;

Μου έχουν λείψει... :)

Πανάθας είπε...

Εγώ πάντως ρώτησα Τζόνυ αν θεωρείς τον Βαρδινογιάννη ανίκανο και πηγή ΟΛΩΝ των δεινών του ΠΑΟ και εσύ έχεις φάει κόλημα με την ψευτοκαταδίκη της ΠΡΑΣΙΝΗΣ.

Το είπαμε αυτό. Είναι επιλεκτική καταδίκη και προς απόδειξη τούτου έχουμε το παράδειγμα του Δελλατόλα. Αν τα πράγματα ήταν όπως τα λες εσύ και ο Μιχάλης (ότι υπάρχει ισονομία και ότι δεν υπάρχουν σενάρια συνομωσίας, καθώς και ότι η "καταδίκη" της ΠΡΑΣΙΝΗΣ ήταν δίκαιη όπερ και η "απομόνωση" του Γιαννακόπουλου - άσχετα αν αυτό σημαίνει το αντίθετο)τότε θα είχαμε και "καταδίκη" του Δελλατόλα.

Αλλά πως να καταδικάσεις κάτι δικό σου ρε γαμώτο.

Για αυτό καταλήγουμε σε αυτό που σου λέει ο Ξανθιώτης.

Στον κοινό παρανομαστή.

Στον πηγή του κακού.

Στην καταστροφή του σύγχρονου Παναθηναικού.

Σε αυτό που ΧΙΛΙΑΔΕΣ Παναθηναικοί βλέπουμε εκτός από μια μειοψηφία.

Μια μειοψηφία που προσπαθεί ΧΡΟΝΙΑ να κάνει το άσπρο μάυρο.

Μια μειοψηφία που διατρανεί την πλειοψηφική της δύναμη σε μια ψευτοδοίκηση που πνέει τα λοίσθια.

Στην Οικογένεια Βαρδινογιάννη.

Υ.Γ. Να θεωρήσω την αποφυγή απάντησης σου ως "στήριξη" στα όσα έχουν κάνει οι Βαρδινογιάννηδες?

Pappas10 είπε...

Panatha μα μεν, συγκρίνεις ανόμοια πράγματα.

Η Della μπορεί να είναι "φιλοβαρδινογιαννική" αλλά δεν είναι ΤΟΥ Βαρδινογιάννη - απ' ό,τι ξέρω τουλάχιστον.

Και 2ον και σημαντικότερο, η Della έκανε ένα ατόπημα... η πράσινη το έχει ξεσκίσει.

Ή κάνω λάθος;

Το ότι οι Βαρδινογιάννηδες έχουν αποτύχει ως διοικητές του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ δεν σημαίνει ότι έχουν αποτύχει και ως ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ.

Όσο για τις πλειοψηφίες, κάποτε το 98% των ανθρώπων πίστευε ότι η γη είναι επίπεδη...

Όχι, δεν διεκδικώ καμία "σοφία" αλλά και το 80% του Ελληνικού λαού ψηφίζει ΠΑΣΟΚ - ΝΔ.

Θες κάτι άλλο για επιχείρημα;

Μιχάλης.

Pappas10 είπε...

Και φυσικά άλλο "LIFO" - που δεν ξέρω καν αν θεωρείται "ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ έντυπο" και άλλο "Πράσινη".

Άλλο Τεν Κάτε (στο προπονητή κατά καιρούς "χώνουν" διάφοροι) κι άλλο Πατέρας και - παλιότερα - Τζίγγερ (άσχετα με το αν ήταν δικαιολογημένο ή όχι).

Η σύγκριση είναι τελείως άσχετη και δεν μπορεί να γίνει συμψηφισμός κατά πως "σας" βολεύει.

Συγνώμη κι όλας...

Φιλικά προς όλους.

Μιχάλης.

Πανάθας είπε...

Μιχάλη, αυτό:

"Το ότι οι Βαρδινογιάννηδες έχουν αποτύχει ως διοικητές του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ δεν σημαίνει ότι έχουν αποτύχει και ως ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ. "

....μπορείς να μου το διευκρινήσεις λίγο?

Θα σου απαντήσω λίαν συντόμως.

Πρέπει να φύγω τώρα.

Ανώνυμος είπε...

...paidia sorry gia ta greeklish alla etsi ta vgazei to pc! loipon, gia na afisoume ta dioikitika pou den exoume teleiwmo, as poume gia tous paiktes. ton vavziniak polloi ton koroidevete, isws logo onomatos alla einai poli kalos amintikos. kai gia aristero back kai gia aristero stoper. o kleiton einai paiktis pou kserei poli mpala arkei na kopsei ta rock-star-ilikia kai na vaei katw to kefali. etsi tha megalourgisei kai tha paramilane oloi giati kserei mpala osoi ligoi. o ninis me exei apogoitefsei pragmatika, pera apo to oti kaike klp o idios varietai kai endiaferetai perissotero gia to an tha gamisei 2 montela taftoxrona i 3. kserei mpala alla prepei na simorfothei alliws poulo. aftoi pou prepei na figoun einai oi 2 daneikoi tziolis kai morris kai fisika o simpathestatos kata ta alla sariegi. o vintra den fevgei parte to xampari giati einai visma tou tzigger. moun as figei parolo pou einai kalos. matos kai simao den to sizitw na figoun kai na mosxopoulithoun pou grafoun kapoioi, ti logiki einai afti. pantws tha goustara katsourani einai korifaios paiktis. giourka oxi toso alla an einai na girisei, oxi aftos vasikos deksi back. iv ennoeitai na meinei einai o dianikos gia ta match me tis mikres omades. sta sklira match den mporei na antapekselthei giati den markarei kai einai poli see-through opws leme emeis oi palioteroi. na figoun oi daneikoi kai o sariegi. na erthoun 1 for stil darko [pai-kta-ras] enas aristera stil galeti [pou kapoioi ton xaraktirizete paikti tou imixronou klp-as min apaksiwnoume opoion paizei ston gavro, einai paiktaras] ena amintiko xaf igetis stil katsour kai ena stoper computer stil henriksen pou tha paizei vasikos me partener ton vavziniak. lathos, partener to vintra, giati eipame einai visma. ara o vavziniak aristera kai o poli kalos spiropoulos...paragkwnismenos. o mantzios kserei kala to topi alla einai fanero oti varietai. paizei mono sto ch.league. egw tetoies nootropies ston pao den goustarw kai fantazomai oi perisoteroi filoi tis omados.

Ανώνυμος είπε...

o mixalis ennoei oti den xrwstame kai eimaste i monadiki omada xwris xrei...

Ανώνυμος είπε...

Πανάθα,

τελικά πρέπει να έχεις κάνει ... αγκιτάτσια στην ΚΝΕ, ή σε τίποτα κινέζους, δεν εξηγείται αλλιώς!

:-) :-))

Εγώ μίλησα με αφορμή δυο απανωτά γεγονότα, την ανακοίνωση του Βγενόπουλου και την ανακοίνωση με 18-2 της ΠΑΕ εναντίον της εφημερίδας των Γιαννακόπουλων, και είπα αυτό που λέει ο κοινός νους: ότι δείχνουν μια απομόνωση των αδερφών από την επιχειρηματική παρέα του πολυμετοχικού ...

... κι εσύ "απάντησες" ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ!

Από τ' ότι τ' αδέρφια δεν είναι απομονωμένα από τον κόσμο (ποιος είπε το αντίθετο;) μέχρι το γιατί δεν έβγαλαν ανακοίνωση κατά της Lifo (μα αυτό αποδεικνύει ακριβώς αυτό που είπα: ότι υπάρχει απομόνωση των αδερφών απ' τους άλλους), διανθισμένα ενδιάμεσα με τα γνωστά για την ανικανότητα του ραλιστέικου (είπα το αντίθετο;) και τα συναισθηματικά για την αφοσίωση των Γιαννακόπουλων στον Παναθηναϊκο (και ποιος το αρνήθηκε αυτό;).

Κοντολογίς, δεν απάντησες ή αλλιώς απέφυγες ν' απαντήσεις σε αυτό που είπα.

Όταν λοιπόν με το καλό μού απαντήσεις επ' αυτού - ξαναθυμίζω: ότι είχαμε 2 απανωτά και σοβαρά σημάδια απομόνωσης των αδερφών Γιαννακόπουλων από την επιχειρηματική συμμαχία της πολυμετοχικότητας και ότι αν συμβαίνει όντως αυτό, τότε "βόηθα Παναγιά" -, όταν λοιπόν απαντήσεις επ' αυτού, τότε θα σου απαντήσω κι εγώ στο ερώτημά σου αν "για ΟΛΑ τα δεινά του Παναθηναϊκού φταίνε οι Βαρδινογιάννηδες".

Τι διάολο, αγκιτάτσια μπορεί να μην έχω κάνει αλλά τα μονοπάτια τα γνωρίζω κομμάτι.

:-))

Τέλος: αυτό το καλοκαίρι θα δούμε, όπως λέει σωστά κι ο Knoxville.

Ανώνυμος είπε...

Για τους παίχτες σε χοντρές γραμμές συμφωνώ με τον ανώνυμο Greekglish.

Βαριέμαι να γράψω τις ψιλοδιαφωνίες μου.

Απ' όλους τους παίχτες πάντως, εκείνος που θέλω οπωσδήποτε να φύγει, ξουτ, ουστ, μακριά από μας, όχι γιατί δεν είναι καλός - είναι και παραείναι ο πούστης! - αλλά εξαιτίας της πανάθλιας νοοτροπίας του, είναι ο Μάντζιος.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Τζόνι,
Το θέμα με την "απομόνωση" των αφών είναι πολύ απλό:
Αφενός μεν, οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν μάθει να λειτουργούν σε πολυμετοχικά σχήματα, κοινοπραξίες, συνεταιρισμούς κλπ. Πήραν από τον πατέρα τους ένα φαρμακείο και το έκαναν βιομηχανία φαρμάκων. Δε συνεταιρίστηκαν με κανένα γι' αυτό. Έχουν μάθει να λειτουργούν ως "αφεντικά" του μαγαζιού τους και ο γέρος σκύλος δε μαθαίνει νέα κόλπα ως γνωστό. Ο τρόπος διοίκησής τους είναι απλός. Προσλαμβάνουν τους καλύτερους μάνατζερς (είτε αυτός λέγεται Δ/ντης πωλήσεων φαρμάκων, είτε λέγεται Ζέλικο Ομπράντοβιτς) και τους αναθέτουν τη διοίκηση ενός τμήματος, εποπτεύοντάς τον και όντας ιεραρχικά πάνω απ' αυτόν. Με τον καιρό του δίνουν και την ελευθερία να παίξει όπως θέλει, αλλά πάντα τα αφεντικά παραμένουν αυτοί.
Έίμαι πεπεισμένος ότι στον Παναθηναϊκό μπήκαν με πραγματικά αγαθές προθέσεις, προκειμένου να δώσουν, όχι τόσο τα 10 εκ ευρώ, αλλά τη σοφία που έχουν αποκτήσει, τόσο λόγω ηλικίας όσο και λόγω επικράτησης επί του αντιπάλου Κόκκαλη (by the way, μην αναπαράγουμε εδώ μέσα την παπαρολογία των γάβρων ότι δήθεν επικράτησαν επειδή τα παράτησε ο Κόκκαλης, επειδή είχε δύο τμήματα να συντηρήσει κλπ... Τα πράγματα είναι απλά: Τον μπούκωσαν κι έφυγε... Και αν θέλετε, αυτοί είχαν 22 και όχι 2 τμήματα να συντηρήσουν - κλείνει η παρένθεση).
Οι άνθρωποι αυτοί λοιπόν, όπως τα ξέρω εγώ τα πράγματα έναν ρόλο είχαν στο μυαλό τους να διαδραματίσουν στο πολυμετοχικό σχήμα. Να δώσουν το κύρος του (πάνω απ' όλα) το λαϊκό τους έρεισμα και ΚΥΡΙΩΣ τις συμβουλές τους.
Έχουμε ξανακάνει μαζί αυτή τη συζήτηση και σου είπα να ανατρέξεις στα δημοσιεύματα του καλοκαιριού να δεις τί είχαν ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΕΙ οι αφοί τους διοικούντες στο πρώτο Δ.Σ. Οι διοικούντες (όχι από δόλο) έκαναν τα ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ. Πρακτικά τί έχασαν απ' αυτό ; Χρόνο και χρήμα. Έχασαν μία σαιζόν και "πέταξαν" στο βρόντο ένα μεγάλο μέρος από τα 23 εκ που έδωσαν τότε. Τώρα απ' αυτά που ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ, έμαθαν και βλέπω ότι στα περισσότερα ακολουθούν έστω και καθυστερημένα εκείνα που τους είχε πει τότε ο Παύλος. Άλλωστε η συμβουλή δεν είναι τίποτε άλλο από μία χωρίς κόπο επιτάχυνση της διαδικασίας μαθήσεως.
Το εάν είναι "απομονωμένοι" οι αφοί μέσα στην ΠΑΕ, δεν θα το πληρώσουν φυσικά οι ίδιοι - θα το πληρώσει η ίδια η ΠΑΕ, οι λοιποί μεγαλομέτοχοι, και εμείς κατ' επέκταση. Σου ξαναλέω, δέχομαι ότι και οι ίδιοι, προφανώς και δεν ξέρουν να χειρίζονται τέτοιες καταστάσεις, αφού δεν είναι γνώστες του αντικειμένου "πολυμετοχικότητα" (σε αντίθεση με το Βγενόπουλο λ.χ.).
Από την άλλη, η ελέγχουσα πλευρά Τζίγκερ παίζει ξεκάθαρα το παιχνίδι της, το οποίο συνίσταται στο να περισώσει όσα περισσότερα πρόσωπα μπορεί στη νέα διοίκηση προκειμένου να ελέγχει τις εξελίξεις στο μέλλον και να την κάνει με τους καλύτερους δυνατούς, γι' αυτή, όρους όταν τελειώσει η ιστορία του γηπέδου (με το καλό). Είναι προφανές ότι τα "πρόσωπα" αυτά δεν γουστάρουν τον "κανονικό" τρόπο που επιλέγεται να παιχτεί το παιχνίδι, δηλαδή ο προπονητής προτείνει, οι σκάουτερς βρίσκουν, ο τεχνικός διευθυντής κλείνει κ.ο.κ, ότι γίνεται σε όλες τις "ευνομούμενες" ομάδες δηλαδή. Προτιμούν τη συνταγή της τελευταίας δωδεκαετίας: Δημοσιογράφοι επιλέγουν παίκτες, ενδιάμεσοι τους βρίσκουν, άγνωστοι Χ τους κλείνουν, άγνωστοι ΧΨΖ τα τσεπώνουν και ο προπονητής κάνει δημόσιες σχέσεις. Όπως φαίνεται όμως, αυτοί έχουν ήδη απομονωθεί και από τον ίδιο το Νίκο Πατέρα ο οποίος άργησε αλλά επιτέλους κατάλαβε. Ο Αθανασόπουλος χτες πήρε μεταγραφή στην ομάδα της καρδιάς του, τη Μότορ Όιλ.
Αυτό τέλος πάντων που (νομίζω ότι) σου εξηγεί ο Πανάθας είναι ότι τα όσα στραβά έχουν απομείνει στην ΠΑΕ δεν μπορούν και δεν θα μπορούσαν να οφείλονται στην "απομόνωση" των Γιαννακοπουλαίων, των οποίων ο ρόλος είναι έτσι κι αλλιώς περιορισμένος. Ούτως ή άλλως, ΟΤΑΝ θα έρθει (γιατί θα έρθει σίγουρα) η ώρα της ρήξης των λοιπών μετόχων με το παλαιό καθεστώς, ο Παύλος θα είναι μαζί τους παρά τις σημερινές τους "κοκορομαχίες", γιατί ούτως ή άλλως είναι ορκισμένος εχθρός των Βαρδινογιανναίων από το 1979 και Μανιάτης στην καταγωγή.
Τέλος πάντων, ελπίζω αυτά που έγραψα να βοηθήσουν στην "αμοιβαία κατανόηση" όπως λένε και στο Ευρωκοινοβούλιο.
Πάντα φιλικά και Παναθηναϊκά,

Πανάθας είπε...

Φίλε Τρίφυλλε σε ευχαριστώ για την έγκαιρη και εύστοχη "παρέμβαση" σου. Δεν έχει νόημα μετά από όσα έγραψες (περιττό να πω ότι συμφωνώ 100%) να επανατοποθετηθώ μια και απαντάς στο ερώτημα του Τζόνυ. Θα το κάνω όμως, για να μην θεωρηθεί ότι αποφεύγω τη συζήτηση.

Επιγραμματικά λοιπόν, Τζόνυ, σύμφωνα με μια λογική που υπαγορεύει ότι έχουμε αρραγές μέτωπο ΟΛΩΝ των μεγαλομετόχων εκτός του Γιαννακόπουλου, ΝΑΙ υφίσταται απομόνωση. Έχουμε όμως αρραγές μέτωπο το οποίο διασπούν μέσω της ΠΡΑΣΙΝΗΣ οι αφοί, άρα είναι δαχτυλοδειχτούμενοι? Γιατί από ότι καταλαβαίνω εκεί θες να καταλήξεις. Αποτελεί άραγε η "καταδίκη" της ΠΡΑΣΙΝΗΣ απόδειξη ότι όλα βαίνουν καλώς στον Παναθηναικό και το μόνο πρόβλημα που έχουμε να λύσουμε είναι η συμπεριφορά των Γιαννακοπουλαίων? Αποδεικνύεται ότι η συγκεκριμένη "καταδίκη" δεν ήταν επιλεκτική όταν το DERBY (αφήνω στην απ'έξω το LIFO μια και κολλάς) συλλογικό έντυπο που εκδίδεται με χρήματα της ΠΑΕ τα βάζει όλη τη σεζόν με τον Τεν Κάτε αφήνοντας απ'έξω τους συνήθεις υπόπτους (Τζίγγερ και τσιράκια του)? Αποδεικνύεται ότι ο Βαρδινογιάννης δεν ελέγχει την ΠΑΕ παρά τα θρυλούμενα (τα οποία αποδεικνύονται έμπρακτα)?

Δε θέλω να σε πείσω για κάτι που δεν είσαι έτοιμος να πειστείς αλλά ούτε έχεις και τη διάθεση (δικαίωμα σου αναφαίρετο).

Εκείνο που θα ήθελα είναι να επικεντρώσουμε την προσοχή μας και να δώσουμε την ενέργεια μας στην απόδοση ευθυνών και στο τι μέλλει γενέσθαι. Αν θεωρείς ότι δουλειά των φιλάθλων είναι μόνο να παρακολουθούν τους αγώνες και να χειροκροτούν την ομάδα τους, τότε ουσιαστικά απενεργοποιείς το συναίσθημα εκείνο που μπορεί να επιφέρει σημαντικές αλλαγές και φοβούνται - ΠΑΝΤΑ - οι έχοντες την εξουσία. Ποιό?

Μα φυσικά την αμφισβήτηση.

Η άμβλυνση της τελευταίας είναι το βασικό τους μέλημα, μαζί με τη γαλούχηση μιας νέας γενιάς απολιτίκ Παναθηναικών. Φιλάθλων χωρίς λόγο και σκέψη, που μοναδικό τους σύνθημα θα είναι "αμπαλαέο".

Είναι δικαίωμα του καθενός να διαλέξει τι από τα δύο προτιμεί.

Εγώ ήδη έχω πάρει θέση.

Πάρε λοιπόν και εσύ θέση, όπως έλεγε και ένα παλιό σύνθημα της ΠΑΕ, που αποσκοπούσε στην αγορά διαρκείας για να πας να παρακολουθήσεις τον Πόλακ, τον Νασιόπουλο, τον Κόλα, τον Σέζαρ, τον Ζουτάουτας και άλλους πολλούς αστέρες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου που χορτάσαμε στον ΠΑΟ εδώ και πολλά χρόνια.

ή

τα ρίχνουμε ΟΛΑ στους Γιαννακοπουλαίους και βρίσκουν την ησυχία τους.

Είναι καθαρά ΔΙΚΟ ΜΑΣ θέμα που θα πάει η ομάδα.

ΕΜΕΙΣ θα επιλέξουμε τον δρόμο.

Υ.Γ. Ναι έχω υπάρξει αγκιτάτορας. ;-))

Pappas10 είπε...

Φίλε Τρίφυλλε,

Πολύ εύστοχη η παρατηρησή σου και σίγουρα δίνει μία ορθολογιστική απάντηση σε πολλά που - και εγώ - έχω αναφέρει για τους Αδελφούς Γιαννακόπουλους.

Θα εστιάσω σε 2 σημεία, που απλά τα βλέπουμε από διαφορετική σκοπιά.

Πρώτον, στο θέμα της επικράτησης επί του Κρόκους στο Μπάσκετ, σαφέστατα και τα εύσημα αποδίδονται στους αδελφούς. Είναι όμως γεγονός ότι ο Κρόκους "έπαιζε" στα δύο ισχυρότερα ταμπλό. Τα τμήματα του ερασιτέχνη δεν γνώρισαν δα και καμία τρελή αναβάθμιση στην διάρκεια της ακμής του μπασκετικού "πολέμου". Μάλλον το αντίθετο...

Δεν το λέω για να κατηγορήσω τα αδέλφια γι' αυτό. Καλά έκαναν κι εστιάστηκαν στο Μπάσκετ αλλά μη λέμε κι ό,τι θέλουμε. Για να φτιαχτεί η υπερομάδα του μπάσκετ, ο Ερασιτέχνης πλήρωσε τεράστιο τίμημα - και δεν αναφέρομαι μόνο στο τμήμα πόλο που κατά δήλωση του ίδιου του Παυλάρα "...το διαλύσαμα για να φέρουμε τον Αλβέρτη...".

Επαναλαμβάνω ΔΕΝ τους κατηγορώ γι' αυτό... άλλωστε ποιος ασχολείται με το πόλο στην τελική. Αλλά όχι ότι συντήρησαν επιτυχώς τα 22 τμήματα.

Δεύτερον, σ' αυτό το "Μανιάτικο" που "χρωστάνε" οι Αδελφοί στους Βαρδινογιανναίους... εμείς (στο "εμείς" συγκαταλέγω όλους τους οπαδούς του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ" τι φταίμε;

Καλώς ή κακώς, δίκαια ή άδικα, θεμιτά ή αθέμιτα ο Βαρδινογιάννης τους πρόλαβε και πήρε την ΠΑΕ. Δεν γνωρίζω το παρασκήνιο και δεν νομίζω ότι κανείς το γνωρίζει. Έχω ακούσει κι εγώ πράγματα υπέρ και κατά των μεθόδων και των δύο.

Γι' αυτό και μιλάμε για "θεωρίες συνομοσίας". Διότι βρισκόμαστε συνέχεια σε μία κατάσταση που μας "επιβάλει" να αναφερόμαστε σε πράγματα που κάπου κάπως κάποτε ακούσαμε ότι έγιναν χωρίς να υπάρχει καμία απόδειξη.

Στην τελική, νομίζω ότι κάποιοι από εμάς έχουν πει. Ας βγουν οι Γιαννακόπουλοι ΕΥΘΕΩΣ να πουν τι θέλουν και τι έχουν να προσάψουν στους Βαρδινογιάννηδες - πέρα από τις αγωνιστικές αποτυχίες του Συλλόγου.

Αυτός ο "πόλεμος χαρακωμάτων και φθοράς" με τις αμφίσημες δηλώσεις του "δεν αγοράζουμε κάτι που δεν πωλείται" και τις "διαρροές" περί προσφορών εκατομμυρίων που ΠΟΤΕ δεν επιβεβαιώθηκαν έκανε κακό στο σύλλογο.

Αυτό προσάπτω κι εγώ και πολλοί στους Αδελφούς. Τον πόλεμο φθοράς.

Όσον αφορά τον "συμβουλευτικό" ρόλο που θα ήθελαν και την αδυναμία συμμετοχής τους σ' ένα πολυμετοχικό - άρα και πολυσυλλεκτικό σε επίπεδο αποφάσεων - διοικητικό σχήμα... συγνώμη δηλαδή αλλά πρόβλημα τους. Και στην τελική, η διατύπωση "Βρείτε έναν Ομπράντοβιτς" είναι πολύ σχετική. Διότι κι εκείνοι πριν τον Ομπράντοβιτς είχαν βρει έναν Παβλίσεβιτς, έναν Μάλκοβιτς (που μας πήρε Ευρωπαϊκό και μετά γνωρίσαμε την πιο εξευτελιστική ήττα από τον πούστη) πριν βρουν την "Ιθάκη" του Ομπράντοβιτς.

Αυτό είναι που με ενοχλεί - και όχι μόνο εμένα απ' τις κουβέντες που κάνω - στους Γιαννακόπουλους. Πρέπει να μιλήσουν κάποια στιγμή στα ίσα και να πουν ΑΚΡΙΒΩΣ και με ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ τι θέλουν. Τον ξέρουν τον Ομπράντοβιτς του Ποδοσφαίρου; Ας τον προτείνουν. ΔΕΝ τον ξέρουν; Ας πούνε ότι θα τον ψάξουμε ΚΑΙ ΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΓΑΜΩΠΙΣΤΩΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑ.

Αυτά για την ώρα.

Φιλικά προς όλους.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Πανάθας είπε...

Μιχάλη έγραψες όλο αυτό το κατεβατό απλά και μόνο για να προσδώσεις τις αμφιβολίες που έχεις για κάποιους που ουσιαστικά μπήκαν φέτος με ένα μικρό ποσοστό μετοχών και βρίσκονται εκτός λήψεων αποφάσεων και έκανες κο κο κο για όσους εδώ και χρόνια ΑΠΟΔΕΙΓΜΕΝΑ λυμαίνονται τον ΠΑΟ, τον έχουν μικρύνει κλπ κλπ. Υπέπεσες δε και στο ατόπημα να μας θυμίσεις την ήττα από τον γαύρο στο μπάσκετ ενώ του έχουμε πάρει κατά γενική ομολογία τα σώβρακα. Οκ κατάλαβα. Βρήκαμε τους ένοχους και ας τους πηδήξουμε. Και ας αφήσουμε εντωμεταξύ τον Βαρδινογιάννη να συνεχίσει το καταστροφικό του έργο.

Θα εστιάσω και εγώ στα 2 σημεία διαφορετικής σου οπτικής:

"Πρώτον, στο θέμα της επικράτησης επί του Κρόκους στο Μπάσκετ, σαφέστατα και τα εύσημα αποδίδονται στους αδελφούς. Είναι όμως γεγονός ότι ο Κρόκους "έπαιζε" στα δύο ισχυρότερα ταμπλό. Τα τμήματα του ερασιτέχνη δεν γνώρισαν δα και καμία τρελή αναβάθμιση στην διάρκεια της ακμής του μπασκετικού "πολέμου". Μάλλον το αντίθετο..."

Αυτό το επιχείρημα το έχω ακούσει μόνο από τον.....Τσουκαλά. Χαίρομαι όμως που συμβαδίζετε. Για να πέσουν πλέον οι μάσκες περί κοινού Πανθηναικού μετώπου. Δεν είσαι ΠΑΟ, είσαι πρωτίστως Τζίγγερ. Απλή επισήμανση φίλε. Για τον ερασιτέχνη το έχω πει μυριάδες φορές αλλά κωφεύεις. Ο Θανάσης είναι εκλεγμένος πρόεδρος ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ. Νισάφι πια με αυτό το επιχείρημα καραμέλα.

"Δεύτερον, σ' αυτό το "Μανιάτικο" που "χρωστάνε" οι Αδελφοί στους Βαρδινογιανναίους... εμείς (στο "εμείς" συγκαταλέγω όλους τους οπαδούς του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ" τι φταίμε;

Αυτό είναι σωστό ερώτημα αλλά μάλλον πρέπει να στρέψεις τα βέλη σου αλλού. Θεωρείς δεδομένο κάτι και αυτό αποτελεί δογματισμό. Σύμφωνα με σένα λοιπόν ο Βαρδινογιάννης αγόρασε την ΠΑΕ, άρα όποιος υψώνει ανάστημα, κάνει αντιπολίτευση και γενικά τονίζει τα κακώς κείμενα, είναι εχθρός του ΠΑΟ. Έχεις ποτέ σκεφτεί - δεδομένου ότι ο ΠΑΟ έχει μικρύνει πάρα πολύ - ότι έτσι διαιωνίζεις μια άρρωστη κατάσταση στην ομάδα?

"Καλώς ή κακώς, δίκαια ή άδικα, θεμιτά ή αθέμιτα ο Βαρδινογιάννης τους πρόλαβε και πήρε την ΠΑΕ. Δεν γνωρίζω το παρασκήνιο και δεν νομίζω ότι κανείς το γνωρίζει. Έχω ακούσει κι εγώ πράγματα υπέρ και κατά των μεθόδων και των δύο."

Αποδεικνύεις περίτρανα αυτό που είπα πριν αλλά έχω υποστηρίζει και σε προηγούμενες μου δημοσιεύσεις. Ραγιαδισμός φίλε μου. Το ξέρω ότι μετά από 400 χρόνια είναι στο DNA κάποιων από εσάς. Προτείνω τα πράγματα να μείνουν ως έχουν. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΜΕ.

Δημοσιογράφος ρώτησε τον Βαρδινογιάννη, πως θα βγει ο ΠΑΟ από την κρίση και τι θα γίνει με το γηπεδικό και απάντησε:

"Είναι απλό, συνδέεις τα ψιψιψίνια με τα κοκοκόψαρα"

Την χάσαμε την ομάδα πατριώτηηη.

Πανάθας είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΛΕΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ 1ο ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΤΙΤΛΟ.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΛΕΚΟ ΛΕΩΝΗ

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΜΑΣ

Απίστευτο ματς.

Απίστευτη ανατροπή του 0-2.

Πολλά μπράβο και στα κορίτσια του Βόλλευ που έφτασαν στον φετινό τελικό, άσχετα αν δεν κατάφεραν να κατακτήσουν το τρόπαιο.

Πάμε αύριο για το πρώτο ευρωπαικό και τις τρίτη και πέμπτη στο μπάσκετ για να κάνουμε το 2-0 επί των Ιταλών παρά την ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ απουσία του Μητσάρα.

Εύχομαι κάποτε και το ποδόσφαιρο να διοικηθεί από αυτούς τους ανθρώπους και να νιώσουμε και εκεί λίγη χαρά στα σκέλια μας.

Pappas10 είπε...

Έβλεπα το Βόλει και είμαι μέσα στην τρελή χαρά και ευγνωμοσύνη για τον Θανάση...

Μπράβο στα παλικάρια μας. Στον Λεώνη και Φυσικά στην διοίκηση.

Αλλά αν δεν αντέχει οικονομικά ΌΛΟΝ τον ερασιτέχνη ας παραιτηθεί για να αναλάβει κάποιος άλλος. Το ίδιο ζητάμε από τον Τζίγγερ επειδή δεν μπορεί να τα βάλει με το παρασκήνιο του κρόκους.

Μόνο που η ΠΑΕ δεν χρωστάει σε κανέναν και πουθενά. Έτερον εκάτερον και συμφωνώ... αλλά δεν είναι μόνο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ και Βόλεϊ ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ. Γι' αυτούς που με είπαν "Τζιγγερικό" και όχι ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ η απάντηση.

Επίσης, ο Τσουκαλάς θεωρεί ότι τα 12 στα 13 είναι τίμια. Προφανώς την ίδια άποψη ασπάζεσαι Δημήτρη αν πιστεύεις ότι μόνο ο Τζίγγερ φταίει και οι κινήσεις του σε συνάρτηση με την ομάδα. Το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ δεν φταίει δηλαδή για εσένα;;; Δήλωση του τσουκαλά περί ερασιτέχνη δεν θυμάμαι πάντως. Απλά για να ξέρουμε ποιοι ασπάζονται την επιχειρηματολογία των γάβρων μόνο και μόνο για να την "πουν" στον Τζίγγερ.

Δεν είμαι ραγιάς κανενός Τζίγγερ Δημήτρη και γι' αυτό πολλές φορές έχω στηλιτεύσει την ανικανότητα νου να τα βάλει με το παρασκήνιο αλλά και κατέβηκα πέρυσι στο συλλαλητήριο. Ούτε είπα ποτέ ότι "καλά πάμε". Αυτό δεν σημαίνει ότι οι Γιαννακόπουλοι όμως μπορούν να κάνουν με το ποδόσφαιρο ό,τι έκαναν και με το μπάσκετ.

Εγώ το ερώτημα σου για τον ερασιτέχνη το απάντησα στην πρώτη παράγραφο. Εσύ το δικό μου γιατί δεν το απαντάς; Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΧΕΙ ΤΙΜΗ. ΑΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΣΚΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ; Αν ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ τότε μας πουλάνε φούμαρα και δεν καταλαβαίνω γιατί δεν το βλέπεις.

ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΖΗΤΑΝΕ ΑΝΟΙΧΤΑ;

Τα άλλα είναι λόγια του αέρα. Δεν θεωρώ τίποτα δεδομένο. Το γινάτι των Γιαννακόπουλων και του Βαρδινογιάννη κάνει κακό στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ.

Η διαφορά είναι ότι όταν οι Γιαννακόπουλοι τρώγαν φάπες στο μπάσκετ, κανένας Βαρδινογιάννης δεν τους έκραζε. Αντίθετα, θυμάμαι την τότε Βαρδινογιαννική "Ηχώ" να γράφει για τους Γιαννακόπουλους και το ότι ΠΡΕΠΕΙ ΟΣΟΙ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ.

Είμαι πολύ χαρούμενος για την πρόκριση στο βόλει και βαριέμαι να γράφω άλλο. Απλά κατάλαβε ότι εγώ δεν πιστεύω σε "σωτήρες" και δεν προσκυνώ κανέναν Βαρδινογιάννη ή Γιαννακόπουλο.

Εσύ μπορείς να ισχυριστείς το ίδιο;

Φιλικά,

Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

Pappas10, ξεχνάς ένα απλό πράγμα:

Αν δεν υπήρχαν καθόλου οι Γιαννακόπουλοι, ένα είναι σίγουρο:

στο ποδόσφαιρο επί 12 χρόνια πάλι το ίδιο έρωτα θα έτρωγαν οι Βαρδινογιάννηδες από το θείο.

Αυτό είναι το πρόβλημα. Όλα τα άλλα είναι σαχλαμάρες.

Πανάθας είπε...

Μιχάλη ετοιμάζομαι να βγω και για αυτό θα σου απαντήσω επιγραμματικά.

Δεν μπορείς να αγοράσεις κάτι που δεν πωλείται.

Ας τελειώσει πια αυτό το παραμύθι.

Αυτή η συζήτηση είναι ατέρμονη και μετά από ένα βαθμό κουραστική.

Θα απαντήσω το βράδυ με ένα σεντόνι, μετά θα απαντήσεις με 3 κοκ και ουσία μηδέν.

Οκ ξέφυγα λίγο στους χαρακτηρισμούς ίσως γιατί ήθελα να σε τσιγκλισω λίγο, ίσως επειδή ξέρω ότι δεν παρεξηγείσαι (go ahead πες τη μου και μένα δεν με νοιάζει). ;-)

Ας πάμε στην ουσία.

ΟΙ Βαρδινογιάννηδες πρέπει να φύγουν.

Συμφωνείς σε αυτό?

Ότι έκαναν έκαναν και πρέπει να μας αδειάσουν τη γωνιά.

Καλά με το Βόλλευ και εγώ τρελάθηκα.

Μεγάλη ιστορία η ευρωπαική κούπα.

Μακάρι αύριο να πάνε όλα καλά.

Θα τους "πνίξει" ο κόσμος.

20.000 θα είναι μέσα.

Φεύγωωωωωωωωωωωωωωωωω

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Τρίφυλε,

αρκεί αυτό που γράφεις εδώ: "Το εάν είναι 'απομονωμένοι' οι αφοί μέσα στην ΠΑΕ, δεν θα το πληρώσουν φυσικά οι ίδιοι - θα το πληρώσει η ίδια η ΠΑΕ, οι λοιποί μεγαλομέτοχοι, και εμείς κατ' επέκταση."

Και αρκεί, γιατί αυτό λέω κι εγώ!!!

Η απομόνωσή τους - είπα και ξανάπα! - μόνο κακό θα κάνει στον Παναθηναϊκό. Γιατί - είπα και ξανάπα! - Παναθηναϊκπος χωρίς τ' αδέρφια δεν νοείται.

Δυστυχώς είναι δύσκολο να ακούμε αυτό που λέει ο άλλος και όχι αυτό που φανταζόμαστε ή παράγουν κάποια αυτόματα αντανακλαστικά (που ίσως μπήκαν σε κίνηση επειδή έγραψα, ότι ίσως θα έπρεπε να βάλουν λίγο χαλινάρι στο Δημητράκη).

Βαρέθηκα να ξαναλέω τα ίδια.

----------------

ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ 501η ΚΟΥΠΑ ΑΥΡΙΟ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ρε συ παππα ειλικρινα εισαι χαζος και αφελης η τον παριστανεις ?(δεν το εννοω τοσο βαρια οσο ακουγεται)

αρχικα κανεις μια μεγιστου βαθμου προπαγανδα που δεν ξερω αν την κανεις επιτηδες η οχι (γι'αυτο και το αρχικο μου ερωτημα)

γραφεις

''Το ίδιο ζητάμε από τον Τζίγγερ επειδή δεν μπορεί να τα βάλει με το παρασκήνιο του κρόκους.''

δλδ εσυ απο την χρονια ενασχοληση σου με τον παναθηναικο εχεις καταλαβει αυτο το πραγμα ?

οτι ο τζιγγερ δεν ΜΠΟΡΕΙ να τα βαλει με τον κοκκαλη ?

ελεος δλδ...

δεν καταλαβαινεις οτι δεν ΘΕΛΕΙ να τα βαλει με τον κοκκαλη ?
οτι δεν τον ενδιαφερει..στα αρχιδια του μας εχει γραμμενους..και τους φιλαθλους και την ομαδα
φαινεται απο χιλια δυο πραγματα αυτο...

για να τα βαλεις με καποιον προσπαθεις να τελειοποιησεις οσο παει τον εαυτο σου και μετα προσπαθεις να ''ριξεις'' και να φθειρεις τον αλλον...
ε για πες μου τι απο τα 2 εκανε ο τζιγγερ ?

μας τελειοποιησε δεν λεω...
εφερε τον βοουτερ τον μπιδη τον κωτσιο τον μεγιστο ΣΕΡΙΤΣ τον μπικοφσκι τον ραγκουελ τον επαλε τον βυντρα τον ντεμπα τον μιτου τον μαριτς τον αντονσον τον ενακαριρε τον μαλεζανι τον μπακε τον σκαζνι εφαγε τον μουνιοθ τον εκι εκαψε τον νινη, διελυσε την ομαδα του νταμπλ, εδιωξε τους οργανωμενους, στελεχωσε ολη την παε με αυλοκολακες του ντερμπυ και φιλαρακια του, ειχε ετησιο μπατζετ 200 και 300 χιλιαδες....
και μπορω να γραφω εκατονταδες ακομα ονοματα και περιστατικα μονο για το αγωνιστικο κοαμματι

αρα παει η πρωτη μεταβλητη της εξισωσης...στον τομεα τελειοποιηση ομαδας παιρνει 0 κι'αυτο γιατι δεν εχει πιο κατω..ισως αν στην τ-ελειοποιηση βαζαμε ενα ''γ'' αντι για ''τ'' ισως να επαιρνε 10..

παμε στον τομεα επιθεση και φθορα στον αντιπαλο..
τι εκανε εκει ?
φουτσες μπλε...
αφησε 4χρονια τον κοκκαλη να αλωνιζει και να κανει οτι θελει..

πηγε με κυριλικια και με φιλιες με τον πετρο να εξασφαλισει ευνοικη μεταχειρηση που θα σημαινε ουσιαστικα σιγουρη 2η θεση και λεφτα απο τσου λου αφου ο θειος το πρωταθλημα δεν θα το επαιζε 50-50 ποτε των ποτων

ποτε δεν πολεμησε με το συστημα για ενα και μονο λογο..γιατι αυτος ο πολεμος ηθελε πολυ χρημα και πολυ χρονο...αυτος δεν ηθελε να ξοδεψει τιποτα απο τα 2..για να μην αναφερθω για τις μπιζνες με το στοιχημα...γιατι θα με λες και συνομωσιολογο..αντιθετως τον ενδιεφερε να κλεβει λεφτα απο τον ερασιτεχνη μαζι με τους αρθρογραφους και ιδιοκτητες εφημεριδων..

και μην μου πεις για το γραφικο dvd και τα πρωτοσελιδα του ντερμπυ..
γιατι αυτοι οι αυλικοι οντως τα κανανε για να ριξουν το φταιξιμο στη διαιτησια και να φυγει απο αυτους..που πηγαιναν με μπατζετ 300.000 τον χρονο να χτυπησουν το παρακρατος του πρακτορα...

αρα και στην δευτερη μεταβλητη παλι 0 παιρνει..

ο τυπος ειναι μια αποτυχια και φυσικα αυτος δεν ειναι ο αμεσα υπαιτιος..εντολες ακολουθουσε..απο την οικογενεια του, που μετα τον θανατο του θεωδορου αφησε την ομαδα στο ελεος του..θεου(στην προκειμενη στο ελεος του καθυστερημενου της οικογενειας)...

μετα γραφεις
''Η διαφορά είναι ότι όταν οι Γιαννακόπουλοι τρώγαν φάπες στο μπάσκετ, κανένας Βαρδινογιάννης δεν τους έκραζε. Αντίθετα, θυμάμαι την τότε Βαρδινογιαννική "Ηχώ" να γράφει για τους Γιαννακόπουλους και το ότι ΠΡΕΠΕΙ ΟΣΟΙ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ.''

μα πως να τους κραξει και γιατι ?
επειδη εριχναν δισεκατομυρια για να φερουν παικταραδες και προπονηταραδες ?
αλλο αμα οι μανατζερ τους επιαναν κοροιδο επειδη ηταν νεοι στον χωρο..
επειδη πολεμουσαν στα ισια το κατεστημενο και την παραγκα του ιωαννιδη ?
ενταξει ο κοσμος αντιδρουσε γιατι εκρινε απο το αποτελεσμα και εβλεπε τον γαυρο να σηκωνει πρωταθλημα με τα κεφαλοκλειδωματα του σιγαλα αλλα οι 2 περιπτωσεις οικογενειας-αδερφων δεν εχουν καμια σχεση...

ο ενας προσπαθουσε να κανει την ομαδα μας αυτοκρατορα ξοδευοντας υπερτριπλασια χρηματα σε σχεση με τα εσοδα της ομαδας και ο αλλος προσπαθουσε με 200.000 μπατζετ τον χρονο να κανει την ομαδα κλειστο κλαμπ για να μην ακουει μπινελικα στο γηπεδο..

με τα αδερφια ηξερες οτι αργα η γρηγορα θα γινομασταν κυριαρχοι..με τον τζιγγερ ηξερες οτι αργα η γρηγορα θα σπαγαμε το ρεκορ του γαυρου στην ευρωπη..

και στο κατω κατω ρε διαολε αφου το συστημα ειναι τοσο ισχυρο εδω μεσα κυνηγα την αμφισβητηση του με την κατακτηση ενος ευρωπαικου τιτλου...
αλλα ξεχασα οταν ο μαρκαριαν ζητουσε 10αρι τον χειμωνα(τοτε που φτασαμε στους 8 του ουεφα)αυτα τα σαινια του φεραν τον γηττα!!..οταν θα παιζαμε με την πορτο αφησαν την επο να βαλει το προηγουμενο ματς 3 μερες πριν..με αποτελεσμα να ειμαστε πτωμα στην παραταση..και μπορω να γραφω και αλλα πολλα...

τελος παντων μη το κουραζουμε..
τελειως αστοχη η παρατηρηση σου και δεν καταλαβαινω πως δεν τα βλεπεις ολα αυτα...γιατι φαινεσαι αρκετα ξυπνιος...τι να πω...

θα επανελθω και για τα αλλα που εχετε γραψει

υ.γ. σορρυ για τα κατεβατα αλλα επειδη δεν γραφω πολυ συχνα μαζευονται ολες οι σκεψεις :D

Πανάθας είπε...

Knoxville......δε θέλει να το καταλάβει αυτό που του λες.

Είναι εξυπνότατος. ;-)

Pappas10 είπε...

Knox,

Προφανώς ξεχνάς ότι το "Βαρδινογιάννη πουσταρά βάλε στον κώλο τα λεφτά" ακουγόταν και όταν πηγαίναμε στους 4 της Ευρώπης επειδή φέραμε Χ με την Παναχαϊκή (αν θυμάμαι καλά.. μπορεί να ήταν και η Λάρισα) με 3-3 στο ΟΑΚΑ. Και λέγανε όλοι ότι το "δώσαμε" για αν πάρει ο Βαρδινογιάννης τον Καραπιάλη που τελικά τον πήρε ο Πούστης.

Όπως ξεχνάς ότι ο Μάριτς σου κράταγε το κέντρο τη χρονιά του Νταμπλ μέχρι να έρθει ο Έκι. Και το Νταμπλ με Ζουτάουτας "οικοδόμο" το πήρες...

Όπως ξεχνάς ότι ένας ολόκληρος προπαγανδιστικός μηχανισμός σου έβγαλε τον Σόουζα και τον Βίκτορ Κουτσούς - παρόλο που όταν έπαιζαν η ομάδα ανέβαινε 3εις κλάσεις - τον Μπίσκαν παλτό, τον Ασάνοβιτς "περιπατητή", τον Βλάοβιτς "καμένο" τον Κόλκα "αδελφή" κι εγώ δεν ξέρω πόσους άλλους παίκτες μας "λίγους". Και αποθέωνε τον "Αντώνη Ψυχάρα..." που στη Ριζούπολη τους έκανε δώρο 2 γκολ...άσε με ρε φίλε τώρα.

Για το θέμα του "μπορεί" ή "θέλει" να τα βάλει με το κατεστημένο έχω στηλιτεύσει κι εγώ την τακτική του Βαρδινογιάννη. Δεν διαφωνώ πουθενά μαζί σου. Απλά δεν ξέρω ποιος είναι ο λόγος. Αυτό όμως που ξέρω είναι πως κάθε προσπάθεια του να αντιδράσει σε διάφορα "καιγόταν" και από εμάς τους ίδιους. Το DVD και το πανό που το "υποδέχτηκε" είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου.

Αυτά που λες για τα μπάτζετ δεν είναι αληθή. Είναι γνωστό ότι ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - τουλάχιστον τις μισές χρονιές - είχε υψηλότερο μπάτζετ από τον πούστη. Και το θέμα "10αριού" επί Μαρκαριάν είναι πάλι μονόμπαντο. Δεν ζήτησε απλά "10άρι" ο Σέρχιο αλλά τον Μάνσο... τον οποίον αγόρασε άλλη ομάδα Ελληνική (νομίζω ο Ακράτητος) πρόσφατα και έφυγε σε ένα χρόνο.

Σου ξαναλέω. Ο Βαρδινογιάννης έχει κάνει πολλά λάθη και γι' αυτό έπρεπε να φύγει από την διοίκηση. Σ' αυτό συμφωνούμε. Από την ΠΑΕ όμως όχι... κι αυτό γιατί δεν γνωρίζω καμία πρόταση που να μπορεί να την καλύψει οικονομικά.

Όσο για το θέμα "κράξιμο" απλά δες την διαφορά μεταξύ των 2 "ντου" Του Παυλάρα στον Πιτσίλκα (σ' αυτόν δεν την έπεσε;) και του Φειλιππίδη (που αν τον είχαμε ακούσει τώρα θα είχαμε γήπεδο... τέλος πάντων) στον Ευθυμιάδη. Μάγγας ο πρώτος, φλώρος ο Δεύτερος.

Όταν φτιάξαμε την ομάδα που απέκλεισε την Γιουβέντους με την φωτοβολίδα του Σόουζα δεν θυμάμαι καμία αποθέωση φίλε... μόνο αμφιβολίες και "υπόγειο πόλεμο" απαξίωσης επειδή δεν πήρε πρωτάθλημα. Δεν τα θυμάσαι αυτά; Κι εμείς (στο "εμείς" βάζω και τον εαυτό μου μολονότι ΠΟΤΕ δεν γιουχάρισα παίκτη μας... ακόμα και αυτούς που δεν χώνευα) να σιγοντάρουμε. Κι αναρωτιέμαι, μόνοι μας είμασταν έτσι, ή ένα κομμάτι οργανομένων "έπαιρνε εντολές" από κάπου... κι από που;

Όσο για το αν πωλείται η ΠΑΕ ή όχι... ας βγει ΣΤΑ ΙΣΙΑ ο Παυλάρας ή ο Θανάσαρος να τη ζητήσουν και το συζητάμε. Οι αμφίσημες δηλώσεις και "προσφορές" μέσω εφημερίδων φίλε μου ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ δείχνουν την οικονομική ανικανότητα των αδελφών να ανταπεξέλθουν.

Και για να απαντήσω για άλλη μία φορά στο ερώτημα σας (βασικά του ΠΑΝΑΘΑ) το έχω ξαναπεί. Θέλω τους Γιαννακόπουλους να διοικήσουν την ΠΑΕ αλλά ΟΧΙ ιδιοκτήτες της γιατί φοβάμαι ότι θα βρεθούμε σε δεινή οικονομική θέση. Θέλω τον Βαρδινογιάννη ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗ και ιδιοκτήτη της ΠΑΕ αλλά όχι διοικητή της.

Αυτά,

Φιλικά

Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

Η Κεφαλλονιά είναι αιτία που δεν θα πάρουν ΠΟΤΕ την ΠΑΕ

Ανώνυμος είπε...

Αδέλφια βάζελοι. Για να μη ξεχνιόμαστε, η επιτυχία στο βόλλευ δεν ήταν τυχαία. Όταν τα αδέλφια κατάλαβαν ότι δεν μπορούσε ο Σταθοκωστόπουλος να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του τμήματος, ανέλαβαν δυναμικά τη διοίκησή του και την οικονομική υποστήριξή του.

Επί προηγούμενης διοίκησης,
- πήγε πέρυσι η ομάδα στα τελικά των πλέι οφφς ΑΠΛΗΡΩΤΗ και χάσαμε τη κούπα.
- χάθηκε ο Ντάντε λόγω αδυναμίας πληρωμής του.

Οι Γιαννακόπουλοι, ανέλαβαν την ομάδα, προσέλαβαν τον Μπερούτι (αν θυμάμαι καλά), μόλις κατάλαβαν ότι δεν έκανε τον έδιωξαν, πήραν τον Λεώνη και έκτισαν την ομάδα με βάση τις δικές του επιλογές. Το αποτέλεσμα; 5 βαθμοί διαφορά στο πρωτάθλημα και τελικός Ευρωπαϊκού.

Τι θέλει να πει ο ποιητής; ΞΕΡΟΥΝ να διοικούν με αποτελεσματικότητα και απόλυτη επιτυχία, σε ό,τι αναμειχθούν και όχι μόνο στο μπάσκετ.

Εάν οι ίδιοι δηλώσουν ότι θέλουν να αναλάβουν τη ΠΑΕ, είμαι πεπεισμένος ότι θα τα καταφέρουν με τη ίδια επιτυχία. Το ποδόσφαιρο, σε αντίθεση με το μπάσκετ, το βόλλεϋ, τα πόλο και το σύνολο του ερασιτέχνη έχει το πλεονέκτημα της ανταποδοτικότητας .

Επενδύεις σωστά μεσοπρόθεσμα; Φθάνεις στους 4 του Τα Λ κάθε δύο, τρία χρόνια και σε συνδυασμό με τις επιτυχίες στην Ελλάδα αποσβένεις τις επενδύσεις σου και έχεις κέρδος.

Πιστεύω ότι έχουν την οικονομική δυνατότητα και το κυριότερο, το μεράκι και τον τσαμπουκά να το κάνουν. Τι περιμένουμε από τον Τζίγκερ; Η ομάδα βάλτωσε και η νεοπλουτίστικη νοοτροπία του έχει χαρακτηρίσει τη λειτουργία της ΠΑΕ. Ο Βγενόπουλος προχθές δήλωσε ότι δεν προτίθεται να αυξήσει την επένδυσή του στη ΠΑΕ, λοιπόν για μένα είναι προφανές ότι ΕΑΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΛΩΣΟΥΝ μοναδική ελπίδα για το αύριο της ΠΑΕ είναι οι Γιαννακόπουλοι.

Ανώνυμος είπε...

pappas10: "Και το θέμα "10αριού" επί Μαρκαριάν είναι πάλι μονόμπαντο. Δεν ζήτησε απλά "10άρι" ο Σέρχιο αλλά τον Μάνσο... τον οποίον αγόρασε άλλη ομάδα Ελληνική (νομίζω ο Ακράτητος) πρόσφατα και έφυγε σε ένα χρόνο."

Μάλλον θα εννοείς τον εξής Μανσο:

http://en.wikipedia.org/wiki/Damian_Manso

Καταπληκτικός παικταράς και αν τον έπαιρνε τότε ο ΠΑΟ, η ομάδα θα έκανε φοβερά πράγματα και πιστεύω ότι θα έφτανε τελικό!!! Ήταν αυτό που έλειπε από εκείνη την ομάδα. Μια ακόμη χοντρή ανοησία των Βαρδινογιάννηδων! Σίγουρα θα τσιγκουνεύτηκαν, ως συνήθως.

Δυστυχώς αργότερα ο Μανσο τραυματίστηκε σοβαρά και έμεινε πάνω από ένα χρόνο εκτός γηπέδων (2005-2006) και λέγανε ότι ο τραυματισμός του ήταν τέτοιος που λέγανε ότι μάλλον δεν θα ξαναπαίξει. Τραυματία ακόμη τον πήρε η Ξάνθη και σιγά σιγά αποθεραπεύτηκε, αλλά ποτέ τελείως. Ήταν από τους τραυματισμούς που καταστρέφουν καριέρες...

Πάντως, ο Μανσο συνεχίζει να είναι καλός παίκτης και παγκόσμια γνωστός. Τα Χριστούγεννα που μας πέρασαν έπαιξε με την Quido στον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος συλλόγων στο Τόκιο εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (κέρδισε η Μάντσεστερ 1-0) και κατά τη γνώμη μου ήταν ο καλύτερος παίκτης στο γήπεδο, αν και η Μάντσεστερ ήταν η καλύτερη ομάδα. Βασικά η μισή Quido ήταν αυτός ο παίκτης και μόνος του απείλησε συχνά την Μάντσεστερ. Έχει και σουτ και τρίπλα και πάσα.

http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/teams/m/man_utd/7793438.stm

Φοβερός παικταράς και μακάρι να τον είχαμε πάρει τότε! Γήτας, Τζίγγερ και σαχλαμάρες... Τα καταπίνετε όλα αμάσητα...

Pappas10 είπε...

Ξανθιώτη,

Καλά εντάξει... παικταράς ο Μάνσο που δεν τον έχεις δει ποτέ. Και που δεν έπαιξε ποτέ Ευρώπη;

Άσε με ρε φίλε τώρα.

Άσε τώρα που καταπίνω αμάσητα. Μου έχετε γίνει όλοι σκάουτερ. Σιγά ρε μεγάλε. Όταν εγώ έλεγα πριν χρόνια να μην πάρουμε τον Κονσεϊσάο γιατί ήταν "καμένος" με λέγανε Τσάτσο...

Άσε με ρε φίλε τώρα. Μου έχεις κι άποψη για τον καθένα που ΔΕΝ παίρνουμε και είναι παικταράς. Και καταπίνω και αμάσητα εγώ ρε μεγάλε; Τι λε ρε φίλε... σοβαρά;;;

Χέσε μας ρε κουμπάρε.

Ορίστε... βγαίνει ο κάθε μαλακοπίτουρας που καταπίνει τον κάθε "παικταρά" των εφημερήδων και μου λέει να μην καταπίνω αμάσητα..

Α' στο διάολο με τον κάθε κομπλεξικό που μου το παίζει γνώστης εδωμέσα... και είναι και σίγουρος ότι με τον Μάνσο θα παίρναμε το ΟΥΕΦΑ...

ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΝΩ ΕΓΩ ΑΜΑΣΗΤΑ;;;;;

Τι να σου απαντήσω ρε φίλε; Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΗ... αυτό μόνο.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Υ.Γ. Ζητώ συγνώμη από τους υπόλοιπους για το οργισμένο του μηνύματος αλλά δεν μπορώ τον κάθε προπονητή της εξέδρας ή του καναπέ να μου πουλάει πνεύμα εδωμέσα.

Ανώνυμος είπε...

Καλά, εσύ τα έχεις χάσει τελείως. Ξανθιώτης είμαι, στην Ξάνθη έπαιζε ο Μανσό, και δεν τον έχω δει ποτέ; Πως το συμπέρανες αυτό; Τι ασυναρτησίες είναι αυτές;

Τόσο δύσκολο είναι να καταλάβεις ότι τότε που ο Μαρκαριάν ζήτησε τον Μανσό, ήταν ανερχόμενος αστέρας με πολύ καλές προοπτικές; Μετά σακατεύτηκε, και ένα μήνα παίζει, ένα μήνα κάνει φυσιοθεραπίες. Παρόλα αυτά, όταν παίζει φαίνεται ότι είχε φοβερό ταλέντο. Τι να το κάνεις όμως, σακατεύτηκε...

Και σακάτης όμως κατάφερε και έπαιξε σε τελικό διηπειρωτικού, δεν είναι και λίγο! Πόσοι παίκτες του ΠΑΟ έπαιξαν ποτέ σε τελικό διηπειρωτικού; Κανένας!

Αντί γι αυτόν, που τότε ήταν ένας ανερχόμενος αστέρας, ο Βαρδινογιάννης πήρε τον Γήτα επειδή δεν κόστιζε τίποτα. Αυτός κάνει οικονομία και εμείς πέρνουμε τον λούλο. Και παρόλα αυτά πας να βγάλεις τον Βαρδινογιάννη σωστό και σ' αυτό, και τον Μαρκαριάν λάθος;;; Αν είναι δυνατόν!!! Δεν ξέρεις τι λές φίλε, για άλλη μια φορά.

Διάβασε και την περιγραφή του αγώνα ΠΑΟ-Ξάνθη 1-0 γιατί εκτός από το κόλημά σου με τους Βαρδινογιάννηδες, ούτε μπάλα βλέπεις μου φαίνεται:

http://www.greencyberfans.com/about/news.php?articleid=101

Ανώνυμος είπε...

Και επειδή ίσως κάποιοι να μην ξέρουν αγγλικά για να διαβάσουν το άρθρο από το BBC που έβαλα πιο πάνω, να και ένα στα ελληνικά.

http://www.sigmalive.com/sports/football/international/other/104426

Υπόκλιση Φαν Ντερ Σαρ σε Μάνσο

Με κολακευτικά σχόλια για την αξία του πρώην παίκτη της Ξάνθης, Νταμιάν Μάνσο αναφέρθηκε ο Έντουιν Φαν Ντερ Σαρ.

Ο βραχύσωμος Αργεντίνος μέσος, έλαμψε με τα χρώματα της Λίγκα ντε Κίτο. Μάλιστα, εάν ήταν λίγο πιο τυχερός θα μπορούσε να είχε σκοράρει στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

"Η Λίγκα ντε Κίτο διαθέτει σπουδαίους παίκτες. Ο Μάνσο ήταν ένας από τους κορυφαίους. Ήταν πρόκληση για μένα" τόνισε ο βετεράνος γκολκίπερ, που επενέβη σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις ανακόπτωντας προσπάθειες του 29χρονου άσου.

"Είναι ωραίο να τον βλέπεις να ξεχωρίζει σε παγκόσμιο επίπεδο, όμως ο Νταμιάν έχει πραγματοποιήσει ανάλογες εμφανίσεις τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο Λιμπερταδόες.

Είναι ακριβώς ότι περιμέναμε όταν τον αποκτήσαμε πριν από ενάμιση χρόνο" δήλωσε ο τεχνικός του συλλόγου από το Εκουαδόρ, Εντγκάρντο Μπάουζα.

Πανάθας είπε...

Δυστυχώς Μιχάλη τα καταπίνεις αμάσητα.

Μας φλόμωσες στις ιστορικές ανακρίβειες, ενώ αναπαρήγαγες με κάθε λεπτομέρεια ότι λέει το οπισθόφυλλο του Derby.

Όταν διαβάσω από σένα κάτι καινούργιο θα στο πω.

Ανώνυμος είπε...

Ακόμη ένα γιατί έχω εκνευριστεί από τους άσχετους που λένε ότι βλακεία διαβάσουν στο Ντέρμπι:

Δωδέκατη ομάδα στον κόσμο η ομάδα του Μανσο.

http://sports.pathfinder.gr/football/world/682926.html


12. Λιγκα ντε Κίτο

Η πρωταθλήτρια του Εκουαδόρ κατέκτησε το Κόπα Λιμπερταδόρες για πρώτη φορά στην ιστορία της και έφτασε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, όπου ηττήθηκε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχοντας κορυφαίο τον Νταμιάν Μάνσο.

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς που υπάρχει το google Και όποιος θέλει να ξεστραβωθεί, ξεστραβώνεται. Όποιος θέλει να παραμείνει άσχετος, παραμένει. Ελευθερία έχουμε. Ακόμη ένα για το κόπα λιμπερταδόρες, και όσοι θέλετε να μάθετε περισσότερα για τον Μάνσο, δείτε στο google:.

http://www.sportnet.gr/report.aspx?id=180318


Η πλέον συναρπαστική συνάντηση της ημέρας, έγινε στον πρώτο όμιλο, όπου η κάτοχος του κυπέλλου, Λίγκα Ντε Κίτο ξεπέρασε το εμπόδιο της πολυδιαφημισμένης Παλμέιρας με 3-2. Ο χορός των τερμάτων άνοιξε στο 24' για τους γηπεδούχους με τον Καλντερόν. Οι Βραζιλιάνοι ισοφάρισαν πέντε λεπτά αργότερα με τον Γουίλιανς, όμως και πάλι ο Καλντερόν στο 35' έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην "αρμάδα" του Χόρχε Φοσάτι . Ο Εντμίλσον στο 47' έφερε και πάλι το παιχνίδι στα ίσια, ωστόσο στο 58' ένας παλιός μας γνώριμος από την θητεία του στην Ξάνθη, ο Νταμιάν Μάνσο, χάρισε την νίκη στην ομάδα από το Εκουαδόρ με ωραίο πλασέ.

Ανώνυμος είπε...

Όλα τα προηγούμενα ήταν για τον Μάνσο ΜΕΤΑ τον τραυματισμό του που τον κράτησε ένα χρόνο εκτός! Φανταστείτε δηλαδή τι ταλεντάρα ήταν πρίν τον τραυματισμό, όταν τον ήθελε ο Μαρκαριάν!

Και του έφεραν τον ... Γήτα για να κατακτήσει με αυτόν το ... ευρωπαϊκό! Κοροϊδίες! Όπως συνεχίζουν να μας κοροϊδεύουν με τα 2 εκατομμύρια για τον παικταρά Μελίσση, και άλλα πράσινα άλογα.

Μα και μόνο λεφτά να προσπαθούσαν να κερδίσουν από τον ΠΑΟ οι Βαρδινογιάννηδες, θα έπρεπε να παίρνουν παίκτες νέους ταλαντούχους όπως ο Μάνσο τότε, για να τους μοσχοπουλήσουν αργότερα, αν βγουν. Αλλά θα μου πείτε με τι μυαλό; Εδώ τον Σεϊταρίδη πούλησαν για 1 εκ. και μετά από ένα χρόνο η Πόρτο τον έδωσε για 10. Και τόσους άλλους τους έδωσαν τσάμπα. Ίσως καταλαβαίνουν ότι είναι ανίκανοι γι αυτή τη δουλειά, οπότε καλύτερα να μην ξοδεύουν παρά να στοχεύσουν ψηλά και να τα χάσουν χοντρά.

Και από πάνω έχεις και φιλάθλους που πάνε να δικαιολογήσουν τους αδικαιολόγητους! Αν είναι δυνατόν ρε παιδιά!

Pappas10, αν σε πληρώνει ο Βαρδινογιάννης, καλά κάνεις με όσα λες. Αν όχι, τότε ή να ζητήσεις μισθό ή να ξυπνήσεις! Και καλή πρόθεση να έχεις, κάνεις μεγάλο λάθος στην κρίση σου...

Ανώνυμος είπε...

Όλα τα περίμενα από εμάς τους παναθηναϊκάρες ...

... αλλά καυγά για τον ... Μάνσο ή Μανσό ή πως αλλιώς, ε όχι, αυτό δεν το περίμενα!

:-) :-)) :-)))

Δεν πάμε καθόλου καλάάάάά!

Παιδιά, υπομονή μέχρι το καλοκαίρι.

Όχι επειδή τότε θα σφίξουνε οι ζέστες ...

:-)

... αλλα γιατί τότε θα φανεί πόσα απίδια πιάνει ο σάκος, ποιός έχει το σάκο και ποιός τα απίδια.

Ανώνυμος είπε...

Τζόνι, άσε τα σάπια. Τα βαρεθήκαμε.

Ο καυγάς δεν γίνεται για κανένα Μάνσο, και αν σου κόβει λίγο θα το καταλαβαίνεις και μόνος σου. Ο καυγάς γίνεται για τους Βαρδινογιάννηδες και την ακαταλληλότητά τους για τον Παναθηναϊκό.

Και η αλήθεια είναι ότι αυτοί το κέφι τους κάνουν, δικό τους είναι το μαγαζί. Το θλιβερό είναι όλοι αυτοί οι ηλίθιοι που τους ακολουθούν "για την ιδέα", και επιπλέον δικαιολογούν την κάθε ανοησία τους, είτε χωρίς να ξέρουν, είτε χωρίς να καταλαβαίνουν.

Ανώνυμος είπε...

κοιτα μιχαλη δεν βγαζω ακρη μαζι σου..

αληθεια...

πολυ απλα δεν θες να καταλαβεις και δεν εχει κανενα νοημα να σε μεταπεισω..

δλδ σου γραφω πχ..
μου εφεραν τον μαριτς...
και μου λες ''ο μαριτς κραταγε το κεντρο''!!!
αν ειναι δυνατον..
να μαντεψω οτι και ο μιτου μου το κραταγε το κεντρο...και ο μπικοφσκι ηταν ο κρυφος φορ που τον εφαγαν οι κλικες..και ο βικτορ ο παικταρας που επαιξε μολις 10 ματς ολη τη σεζον επειδη τα μμε τον ελεγαν σακατη και θιχτηκε ψυχολογικα..
α μην ξεχασω τον βυντρα..που κανει οτι κανει επειδη φταιει ο κοσμος που τον γιουχαρει 4 χρονια τωρα και αγχωνεται..!!!!
μαλιστα...

ακου να δεις ουτε χαζος ειμαι ουτε θυμα..
ξερω πολυ καλα τι προπαγανδα υπαρχει..
αλλα στο οτι εφερε τα σαπακια που εφερε δεν φταιει καμια προπαγανδα..
ευτυχως δλδ που μας εφερε και τον σοουζα με τον ασανοβιτς γιατι θα ειχαμε φτασει κοντα 20 χρονια χωρις παικτη με διεθνη αναγνωρισιμοτητα...
και για καθε κολκα και χενρικσεν που μου βαζεις μπορω να σου παραθεσω 1000 μετρημενους που ηρθαν με τη λογικη του κολκα..(λιγα λεφτα και αν μου βγει βγηκε)που απετυχαν παταγωδως και εδωσαν τιτλους στον γαυρο..

ενταξει ελπιζω να καταλαβαινεις και εσυ οτι αυτα που λες δεν ειναι σοβαρες αποψεις οσο και αν δεν θελω να κανω ''επιθεση στο ηθος του αντιπαλου''

λες για τον φιλιπιδη...
πως να μην τον πουν φλωρο...
ο τυπος εκανε κατι ασυναρτησιες για μπυρα 13..και ηταν προεδρος οταν εγινε το μπουρδελο στη ριζουπολη..που εστειλε την ομαδα σαν προβατο στην σφαγη..
πολυ μαγκας...
αντιθετως ο θανασης πριν ενα διμηνο που οι γαυροι την επεφταν στο κλειστο στο βολει για να κανουν ριζουπολη νο2 πηρε την ομαδα και εφυγε..γιατι ετσι δρουν οι πραγματικοι ηγετες..

τεσπα πραγματικα δεν εχει νοημα να σου απαντω..γιατι ενα ενα να παρω ολα σου τα επιχειρηματα και να στα αντιστρεψω (που μπορω πιστεψε με)θα βρεις κατι αλλο για να μην παραδεχτεις τα προφανη...

α και κατι ακομα...ετσι για το μπατζετ...

(δειτε το ολοι..για να καταλαβετε τι παραμυθια μας πλασαραν τοσα χρονια ο τζιγγερ και οι κολλητοι του..)

http://img7.imageshack.us/img7/4751/f51611dsc026m5dfb0fb.jpg


τοσο κοστιζε για τους βαρδινογιαννηδες ο μεγαλυτερος συλλογος της ελλαδας...

απο 900.000 μεχρι 2 εκατομυρια ολη τη χρονια...

γιατι και η χαζομαρα εχει και τα ορια της

Pappas10 είπε...

Ξανθιώτη, κατ' αρχάς συγνώμη για το επιθετικό του προηγούμενου μηνύματος. Ήταν αμέσως μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα και... καταλαβαίνεις. Μένω και Πασαλιμάνι πλέον οπότε... γαμησέ τα. Στο θέμα μας τώρα κι ο Κλέιτον ήταν παιχταράς στη Λάρισα αλλά τον είδαμε στην ΠΑΝΑΘΑ πόσα ουέφα και πρωταθλήματα μας έδωσε. Και μιλάμε για παίχτη "ψημένο" στο Ελληνικό πρωτάθλημα που πήρε μέρος στην προετοιμασία.

Όσο για τα σχόλια του Βαν Ντε Σααρ από ένα παιχνίδι δεν μου λένε τίποτα... ούτε κι ένα άρθρο για το πόσο καλός παίκτης είναι. Για θυμήσου άρθρα και βιντεάκια για τον Ρομέρο.

Και ναι αν παρακολουθούσες τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ της εποχής του Νταμπλ θα ήξερες ότι ο Μάριτς σου κράταγε όλο το κέντρο μέχρι την άφιξη του Έκι. Και ο Ζουτάουτας ο "οικοδόμος" έτρεχε για τον Μπασινά που στεκόταν με τα χέρια στην μέση.

Δεν μίλησα για Μίτου και Μπικόφσκι... δεν μίλησα καν για σέριτς κι ας τον πήρες από την Λάτσιο ως παίχτη που έπαιζε όλη τη γραμμή.

Knox, το λινκ σου δεν μου ανήγει. Πέρα από αυτό δεν είπα ποτέ ότι ο Β είναι ηγέτης. Αλλά η στάση μας απέναντι στον Φειλιπίδη ήταν ΠΡΙΝ την Ριζούπολη και ΠΡΙΝ τη μπύρα. Κι ο Φιλιππίδης σου έφτιαξε τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ του Κυράστα ή κάνω λάθος;;;

Και απαντάω σε όλους σας. Από κανέναν Βαρδινογιάννη δεν τα παίρνω (αυτό είναι γνωστό) ούτε και χρειάζεται εμένα ο Βαρδινογιάννης. Αν όμως το πρόβλημα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ήταν ένας παίκτης που ΔΕΝ πήραμε ή 10 παίκτες που πήραμε θα ήταν εύκολο να λυθεί.

Κι εκεί εστιάζεται όλη η επιχειρηματολογία μου. Κι εκεί είναι η συμφωνία μου με τον Γκόντζο κι ας με βρίζετε όλοι σας. Έχουμε καταντήσει κυνηγοί "ηγετών" και "παιχταράδων". Αλήθεια, ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ του 84 ποιον αναγνωρισμένο διεθνώς παχταρά είχε πλην του Ζέκο; Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ του Κυράστα;

Ό,τι παίχτη και να φέρει η ΠΑΝΑΘΑ, όσο υπάρχει "Παράγκα" και δημοσιογραφική κάλυψη στα Εγκλήματα της προκοπή δεν βλέπουμε. Όποιος ΔΕΝ το καταλαβαίνει, για εμένα, εστιάζεται στο δάχτυλο και χάνει το φεγγάρι.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Πανάθας είπε...

Δεν πρόκειται να τον μεταπείσεις Knoxville και ούτε είναι αυτό το ζητούμενο. Μην τσαντίζεστε. Συζητείστε απλώς και υπάρχουν παιδιά που ΚΑΙ θέλουν ΚΑΙ μπορούν να "καταλάβουν". Είναι πολύ σημαντικό αυτό που κάνεις. Στην παράθεση "στοιχείων" αναφέρομαι. Γιατί το "άσπρο-μαύρο" κατρρίπτεται μπροστά στην πραγματικότητα. Η Α-ΠΟ-ΛΥ-ΤΗ ΚΑ-ΤΑ-ΝΤΙΑ για τον ΠΑΟ μας ήταν αυτό που παρέθεσες.

Ο Μιχάλης δεν αλλάζει. Όλα αυτά που υποστηρίζει τα ακούω και από τον Γκότζο. "Καμμένο χαρτί" είναι δυστυχώς.

Αλλά το πρόβλημα μας δεν είναι ο Μιχάλης.

Αλλά το πως θα διώξουμε τον Βαρδινογιάννη από την ομάδα.

Εκεί πρέπει να εστιάσουμε.

Μετά όλα θα βρουν τον δρόμο τους.

ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ.

Τσάμπα τσακωνόμαστε ανάμεσα μας.

Pappas10 είπε...

Πανάθα,

Δηλαδή το πρόβλημα είναι ο Βαρδινογιάννης και ο Γκόντζος (κι εγώ το "Γκοτζαλάκι") και όχι η Παράγκα για εσένα;

Εξήγησε μου για να καταλάβω δηλαδή.

Γιατί στην ουσία εκεί είναι το θέμα μας.

Ότι η μεγαλύτερη μερίδα των οπαδών του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ τα βάζει με την διοίκηση και τα λάθη της - τα οποία ΠΟΤΕ δεν είπα ότι δεν υπάρχουν - αλλά για την "παράγκα" κο κο κο.

Μόνο φέτος πήγε να γίνει κάτι.

Θα σου ξαναγράψω ότι δεν φταίω εγώ που ο Γκόντζος συμφωνεί μαζί μου. :) :) :)

Τα υπόλοιπα είναι για να γίνεται κουβέντα.

Ανώνυμος είπε...

Μα ούτε και με την παράγκα κατάφερε κάτι ο Βαρδινογιάννης! Ούτε προσπάθησε ιδιαίτερα. Και ούτε πρόκειται ποτέ.

Όταν βγήκαν στη φόρα οι κασέτες του Σπάθα έκανε τίποτα; Πήγε στα δικαστήρια; Στο διεθνές αθλητικό δικαστήριο; Να πάρουμε στα χαρτιά όσα πρωταθλήματα κέρδισε ο γαύρος με την παράγκα, όπως έγινε στην Ιταλία με την Ίντερ; Όπως πήρε ο γαύρος το περσινό πρωτάθλημα.

Όχι, δεν έκανε ο Παναθηναϊκός τίποτα απολύτως!

Έγινε πέρσι ο Τζίγγερ πρόεδρος της σουπερλίγκας και άλλαξε κάτι; Όχι, όλοι τον δούλευαν και η ομάδα σφαζόταν κανονικά, όπως πάντα.

Θα αλλάξει τίποτα του χρόνου; Βάζω στοίχημα ότι όσο είναι ο Τζίγγερ, δεν θα αλλάξει. Γιατί τον έχουν του χεριού τους οι γαύροι.

Πανάθας είπε...

Ξανθιώτη ΤΣΑΜΠΑ τα λες.

Ειλικρινά.

Έχει δεχτεί τέτοια προπαγάνδα ο Μάικλ που τον καταλαβαίνω.

Γιατί έλεγα εγώ ότι μαζί με την αποπομπή του Βαρδινογιάννη πρέπει να κλείσει και το DERBY?

Γιατί το DERBY δημιούργησε αυτή τη γενιά Παναθηναικών οπαδών με ταβάνι στα όνειρα τους. Με σύνθημα ΖΗΤΩ Η ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΕΙΑ, Η ΚΑΡΠΑΖΙΑ, Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΛΠ ΚΛΠ.

Το DERBY μας χώρισε ουσιαστικά. Γιατί αν δεν υπήρχε η διαστρέβλωση της αλήθειας η Οικογένεια θα ήταν ΗΔΗ παρελθόν.

Φυσικά εντάσσω τη συγκεκριμένη κωλοφυλάδα στο ευρύτερο επικοινωνιακό παιχνίδι που έπαιξε η ΠΑΕ.

Αντί - όπως πολύ σωστά επισημαίνεις - να εστιάσει επικοινωνιακά στον Κόκκαλη, εστίασε στη διαστρέβλωση της αλήθειας και στην εσωστρέφεια.

Και η πλάκα είναι ότι "μας" κατηγορούν γιατί δεν εστιάζουμε στον Κόκκαλη. Όταν το ίδιο πράξανε και "αυτοί". Κοίταξαν πρωτίστως το εσωτερικό μέτωπο.

Χωρίς δυνατό στρατό δεν πολεμάς. Συνθηκολογείς. Και συνήθως εις βάρος σου.

Πρώτο μέλημα μας θα πρέπει να είναι η εκκαθάριση του εσωτερικού μετώπου.

Ένα, ένα.

Αλλά δε βλέπω φως με τη ψευτοπολυμετοχικότητα του ενός ανδρός.

Και τι ανδρός.

Του Ιωάννη.

Τη νεότερη έκδοση του Επιθεωρητή Κλουζώ.

Ξεχάστε την μπαλίτσα.

Έχουμε το μπάσκετ, το Βόλλευ δυναμώνει και.....αυτά.

Πάλι με χρόνους με καιρούς, πάλι δικά μας θα'ναι.

Μόλις το καταλάβουμε.

ΟΛΟΙ ΜΑΣ.

Και ο Μιχάλης. ;-)

Ανώνυμος είπε...

Προστασία ΤΩΡΑ της ομάδας στα εξωθεσμικά όργανα. Επιτέλους ένα τέλος στην ερυθρόλευκη ασυλία και ασυδοσία.

Ανώνυμος είπε...

...πρεπει να δουμε κατι με λογικη και συνεση: οταν η real τρωει 4 απο κατι ανυπαρκτες ομαδουλες που παραπεουν, κανεισ δεν το κανει θεμα. εδς γιατι το κανουμε; γιατι η ρεαλ τον τρωει 1 στο τοσο ενω σ εμας εγινε συνηθεια....και γι αυτο αντιδρουμε συνεχως και καθημερινα, γιατι ΔΕΝ παΕΙ ΑΛΛΟ

Ανώνυμος είπε...

ΞΑΝΘΙΩΤΗΣ: "Τζόνι, άσε τα σάπια. Τα βαρεθήκαμε."

ΤΟΥΡΤ: Ξανθιώτη άσε την Πανάθα και πιάσε την σταθερή αγαπημένη σου Σκόντα-Ξάνθω μη σε πάρει και σε σηκώσει παλιομαλακισμένο. Άντε και πολύ ευγενικά σου φέρθηκα μέχρι τώρα κωλοπαιδαρίνι.

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   1 – 200 από 238   Νεότερο› Νεότερο»