Δευτέρα, Μαρτίου 02, 2009

Ο Τρύφων χτυπάει πάντα δυο φορές

Σύνδεση με τα προηγούμενα:
1) Κυριακή 21.9.08
Ποστ με τίτλο: «Θα ξανακάνει τον επόπτη;»
«Αν όμως αυτός ο επόπτης που σφύριξε αυτό το εντελώς κραυγαλέο πράγμα ως οφσάιντ συνεχίσει να κάνει τον επόπτη και δεν κοπεί οριστικά και αμετάκλητα από τους πίνακες, τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
Δεν θέλω ούτε ανακοινώσεις ούτε δηλώσεις: αποτέλεσμα απαιτώ και αν συνεχίσει να παριστάνει τον επόπτη αυτός ο συγκεκριμένος άνθρωπος που δεν δίστασε να σηκώσει τη σημαία του σε αυτή τη φάση, τότε κοροϊδευόμαστε όλοι μας και μάλιστα άγρια
».
2) Κυριακή 28.9.08
Ποστ - άρθρο με τίτλο: «Like a Tryfon» όπου εξηγείται αναλυτικά ο λόγος που όσα μέτρα πίσω κι αν φεύγει ο Κλέιτον, ο Τρύφων δεν έχει άλλη επιλογή από το να σηκώνει το σημαιάκι.
3) Κυριακή 1.3.09
O Tρύφων ασφυκτιούσε: έβλεπε τον Σπάθα να έχει αποβάλλει τον Σαριέγκι για φάση που δεν ακούμπησε τον Γκαλέτι, έβλεπε τον άλλο επόπτη να έχει κόψει με ανύπαρκτα οφσάιντ τόσο ένα γκολ του Σαλπιγγίδη, όσο άλλη μια πολύ επικίνδυνη φάση του Ρουκάβινα και ήταν να ανοίξει η γη να τον καταπιεί. Αυτός τι διάολο παρίστανε; Και τότε ένα ανεπανάληπτο ντεζαβού τον λύτρωσε ως από μηχανής Θεός. Ο Κλέιτον ξαναπήγε να βάλει γκολ. Που πας ωρέ Κλέιτον;
Την επόμενη του ορισμού του υϊού Σπάθα και των δύο συγκεκριμένων εποπτών, με ένα στόμα και μια φωνή «Φως» και «Πρωταθλητής» μίλησαν για πολύ ύποπτους ορισμούς, όρισμους που θα έδιναν στον Παναθηναϊκό το άλλοθι να κλαίγεται για τη διαιτησία.
Αλλά έκαναν λάθος. Ο Παναθηναϊκός είναι λαρτζ ΠΑΕ και για τη διαιτησία δεν κλαίγεται. Έφαγε Γκαγκάτση και Ψυχομάνη; Έφαγε. Ε, να μην βάλει μετά ο αρχιδιαιτητής της αρεσκείας του τον Τρύφωνα, τον Σπάθα και τον άλλο; Να τους βάλει.
Όπως όλοι πια ξέρουμε ότι ο Παλαιοκώστας θα το ξανασκάσει με ελικόπτερο για τρίτη φορά, έτσι όλοι πια ξέρουμε ότι ο Τρύφωνας θα ξαναβγάλει τον Κλείτον οφσάιντ για τρίτη φορά.
Δυο τινά υπάρχουν και τρίτο πραγματικά δεν βρίσκω: Ή στη διοίκηση τους αρέσει να τους κοροϊδεύουν - κλέβουν - ξεφτιλίζουν ΤΟΣΟ μα ΤΟΣΟ ξεδιάντροπα ή μας κοροϊδεύουν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
Κατά τ΄άλλα, αυτός ο άθλιος ο «βοηθός» να φύγει όσο το δυνατόν νωρίτερα γιατί παραδιαμαρτύρεται για τη διαιτησία, που είναι αρμοδιότητα της διοίκησης. Και πάνω απ' όλα φαίνεται να στεναχωριέται και να χολοσκάει. Γιατί χολοσκάει; Χολοσκάνε οι Βγενόπουλοι, οι Τζίγκερ και οι Πατεράδες αν ο Τρύφωνας όχι μόνο δεν βγαίνει από τους πίνακες μετά την πρώτη σφαγή, όχι μόνο ορίζεται στο ντέρμπι, αλλά σε ξανασφάζει ακόμη προκλητικότερα;
Ρε μην ασχολείστε με τη διαιτησία.
Μην ασχολείστε με το ποδόσφαιρο καν.

238 σχόλια:

«Παλαιότερο   ‹Παλαιότερο   201 – 238 από 238
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

ΥΓ Για όσους έχουν απορία για το παραπάνω προς τον (ντεμέκ παναθηναϊκό) Ξανθιώτη μπινελίκι μου "πιάσε την σταθερή αγαπημένη σου Σκόντα-Ξάνθω" ...

... θυμίζω ότι ο ίδιος μάς συστήθηκε σαν οπαδός της ΞΑΝΘΗΣ.

Είμαστε πέρσι, Απρίλη μήνα, μετά την ήττα 3-2 στην ΞΑΝΘΗ και τα χώνουμε μαζικά στο Γάβρο. Ανάρτηση του Old Boy, με τίτλο "Πάρ’ το στα χαρτιά – εγώ να σε εμποδίσω δεν πρόκειται".

Σχόλιο του Ξανθιώτη, που αναφέρεται στην ομάδα μας στο β' πληθυντικό ("εσείς", "δεν έχετε ομάδα", κ.λπ.) όπως κάθε οπαδός ΑΛΛΗΣ ομάδας:

ΞΑΝΘΙΩΤΗΣ, Τετ Απρ 02, 02:20:00 πμ: «Έτσι, έτσι παιδιά! Η Ξάνθη φταίει! Ο Πανόπουλος φταίει που δεν κάνει αυτά που δεν είναι ικανός να κάνει ο Τσίγγερ. Αλλιώς η σούπερ ομάδα με τα ωραία παιδιά θα ήταν πρώτη με 10 βαθμούς διαφορά. Για το κύπελλο φταίει ο διαιτητής. Και βέβαια φταίει και ο Ηρακλής (πάλι καλά που εκεί δεν ήταν πουλημένος ο διαιτητής) που δεν θα φέρει ισοπαλία μέσα στο Καραϊσκάκη στην τελευταία αγωνιστική. Αλήθεια, τον Ηρακλή την τελευταία αγωνιστική γιατί τον ξεχνάμε; Αν πήγαινα στο ματς με γαύρο θα έβριζα φυσικά το γαύρο αλλά με κάνατε να αηδιάσω πια. Το ίδιο μαύρο χάλι είστε και σεις! Ναι, με κάνατε και μένα αδιάφορο! Δεν βλέπετε που δεν έχετε ομάδα, που κοροϊδεύει ο Κόκκαλης τον σοφέρ όποτε θελήσει, η Ξάνθη σας φταίει! Να σας ζήσει λοιπόν ο Τζίγγερ να τον χαιρόσαστε και να σας φτιάχνει τέτοιες υπερ ομάδες. Είμαι σίγουρος ότι με τρία αμυντικά χαφ θα μπορέσετε του χρόνου να νικήσετε και την Ξάνθη (άντε και με λίγο σμπρώξιμο). Πάντα τέτοια και από μένα καληνύχτα.»

Σωστός; Απ' όπου και οι απαντήσεις που έλαβε θεωρούμενος σαν οπαδός ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ:

THRASS (Τετ Απρ 02 07:57:00): «Ξανθιώτη, όπως βλέπεις στο ποστ, έχει ήδη επισημανθεί ότι η μεγάλη ευθύνη ανήκει στον Τζίγγερ, αλλά και σ' όλη την ομάδα βέβαια, αφού ήμαστε πρώτοι και δεν κρατηθήκαμε.
Από εκεί και πέρα, τι περιμένεις δηλαδή, να είμαστε χαρούμενοι που με το γαύρο θα κατεβάσετε τα τσικό, όπως κάνατε και στο τέλος τού 2002-03; Εσύ είσαι χαρούμενος, δηλαδή; Εμείς έχουμε καταλάβει τι σημαίνουν όλα αυτά για τη διοίκησή μας. Εσύ έχεις καταλάβει τι σημαίνει για τη δική σου; Σε γεμίζει ως φίλαθλο; Είναι μαγκιά σου που μάς κέρδισες στα ίσια, αλλά δεν είναι καθόλου μαγκιά σου το παραπάνω δημοσίευμα.»

SQUARELOGIC (Τετ Απρ 02, 10:55:00 μμ): «Ξανθιώτη απαντάς συναισθηματικα και κανεις λαθος!
Προσωπικά σεβομαι την πορεία της Ξανθης ολα αυτά τα χρονια,την παραγωγη καλών παικτων(οι οποίοι σχεδόν όλοι εχουν καταληξει βεβαια στον ΟΣΦΠ...),το γεγονος οτι ειναι νοικοκυρεμενη ομαδα με πρωτοποριακες εγκαταστασεις.Αναγνωριζω επισης και το "ματι" του Πανοπουλου σε παίκτες,το οποίο πιάνει 100 φορες περισσοτερο απ του Τζιγγερ πχ.
Ομως ολα αυτά εχουν αμαυρωθεί απο την τριτη ομάδα που κατέβασε την τελευταια αγωνιστικη του πρωταθληματος με τους γαυρους ενω θεωρητικα το Πρωταθλημα δεν ειχε κριθεί και όλοι οι αθλητικογράφοι-δικαίως οπως απεδείχθη-εγραφαν οτι εχει τελειώσει.Παραδοσιακα επισης όποτε ενας παικτης της Ξανθης ειναι μηλον της εριδος,ο παικτης θεωρειται untouchable απο ΠΑΟ και ΑΕΚ και κλεινει ανευ ανταγωνισμου στον Ολυμπιακο(ενας Μαλαρτζ κι ενας Μαλαδενης δεν αλλαζουν φυσικα τις εντυπωσεις). Τα σχολια μας αφορουν μονο την δικαιη απαιτηση μας να σκιστουν οι πακτες της Ξανθης με τον Ολυμπιακο με τον ιδιο τροπο που σκιστηκαν να κεδισουν εμας(και μπραβο τους!).
Οταν με τον εναν παφτεις κατω καθε 30 δευτερα για να κρατησεις το σκορ και με τον αλλον 'δινεις ευκαιριες σε νεους παίκτες" αυτό λεγεται αλλοίωση πρωταθλήματος και σαφέστατα δεν σε τιμά!»

---

Ξανθιώτη, άσε λοιπόν και τα σάπια και την Πανάθα!

Πανάθας είπε...

Αδέλφια, καλό θα ήταν να μη "ξεφύγουμε" και αρχίζουμε και αλληλοκατινιαζόμαστε γιατί θα χάσουμε την ουσία.

Βρισκόμαστε εδώ πρωτίστως για να συζητήσουμε για την ομάδα μας.

Εν αρχή είναι ο λόγος, τουλάχιστον στο internet (δεν το υιοθετώ σε άλλους τομείς της ζωής μου). ;-)

Μην κοιτάται που "την λέω" στον Μιχάλη και εκείνος σε μένα.

Είμαστε φιλαράκια και έχουμε την άνεση να "την λέμε" αλλήλοις χωρίς παρεξήγηση.

Ας διατηρήσουμε τον χώρο καθαρό από χαρακτηρισμούς.

Όλοι είμαστε εκνευρισμένοι για τους γνωστούς λόγους, αλλά τουλάχιστον ας προτάξουμε τον λόγο απέναντι στον λόγο του άλλου.

Όχι τίποτα άλλο, αλλά είναι και τσάμπα μαγκιά.

Ειρήνη υμίν αδέλφια. Την ίδια παράταξη υποστηρίζουμε.

;-)

Υ.Γ. Αλγεινή εντύπωση μου προκάλεσε ο προπηλακισμός του Παύλου Γιαννακόπουλου και της συμβίας του Δέσποινας, στα επεισόδια που έλαβαν χώρα στον ευρύτερο χώρο του ΟΑΚΑ αμέσως μετά το τέλος του τελικού. Η προπαγάνδα αρχίζει και πιάνει τόπο έτσι? Ιεροσυλία ρε παιδιά. Να μην έχει φάει ξύλο τόσα χρόνια ο Τζίγγερ και να το φάει ο Παύλος? Τι να πω?

Πανάθας είπε...

Τζόνυ προσωπικά δεν αμφισβητώ ότι ο Ξανθιώτης είναι Παναθηναικός. Αν δεν είναι και συστήνεται ως τέτοιος φαντάζομαι θα είναι δικό του πρόβλημα. Δεν είναι κακό επίσης να υποστηρίζει και την ομάδα της πόλης του και να τον "ενόχλησε" κάτι και για αυτό να απάντησε όπως απάντησε. Μην αρχίσουμε Δίκη Ξανθιώτη τώρα δεν θα το αντέξω. Όλα τα παιδιά είναι καλοδεχούμενα να εκφέρουν την άποψη τους θετική ή αρνητική. Ακόμα και ο ανώνυμος. ;-)

Εδω εκφέρει ο Μιχάλης την δική του που πήγε να μείνει στον Πειραιά. :-)))

Πανάθας είπε...

(προς τους moderators του blog):

Ξέρω ότι δεν περιμένατε ποτέ να ξεπεράσετε τα 200 σχόλια αλλά αυξήστε το όριο μια και τα σχόλια από το 201 και έπειτα παραπέπονται στις καλένδες (κοινώς σε νέα σελίδα), όπερ, καθίστανται δύσκολα προς ανάγνωση.

Ευχαριστώ. ;-)

Pappas10 είπε...

Πανάθα,

Όταν το "Ντέρμπυ" φώναζε για συσπείρωση ώστε να χτυπηθεί η Παράγκα, μία ομάδα - μικρή αλλά δυναμική - τότε περί άλλων ετίρβαζε.

Για να γίνουν οι "Ανεξάρτητοι" "φορέας" περάσαμε φάση σταλινικών εκαθαρίσεων. Προφανώς κάποια πράγματα δεν τα ξέρεις.

Δεν "τρώω" τόσο εύκολα καμία προπαγάνδα. Από καμία όμως πλευρά. Αυτό είναι το θέμα για εμένα.

Φιλικά πάντα, ιδίως προς το πρόσωπο σου.

Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

Πανάθα,

υποδείξεις και κωλοπαιδίστικα πεσίματα του στιλ "άσε τα σάπια" δεν θα μού κάνει εμένα (ούτε κι εσένα ή άλλου παναθηναϊκού) οπαδός ΑΛΛΗΣ ομάδας, που μπορεί να έχει μια συμπάθεια για τον Παναθηναϊκό (πως λέμε, είμαι Θρασύβουλας αλλά μού αρέσει και ο Αστέρας Κρανιδίου;) αλλά παναθηναϊκός δεν είναι!

Γράμματα γνωρίζεις άριστα και δεν χρειάζεται να σου πω εγώ ότι δεν είναι παναθηναϊκός κάποιος που απευθύνεται σε όλους εμάς τους παναθηναϊκούς με όρους όπως "η ομάδα σας", "το ίδιο χάλι (με το γάβρο) είστε και σεις", "δεν έχετε ομάδα", κ.τ.τ.

Μη μπερδεύεσαι επειδή και μόνο το παλικάρι συμμερίζεται κάποιες από τις απόψεις σου.

Παρασάπισε το φρούτο να κατεβάζουν εδωμέσα άποψη για τον Παναθηναϊκό και (κυρίως) να μάς τη χώνουν οπαδοί ΑΛΛΩΝ ομάδων παίζοντας και καλά τους παναθηναϊκούς ή συμπαθούντες - καλή ώρα σαν εκείνον που υπογράφει "Σχολιαστής" και αποκαλούσε εδώ τη Γαβριέλα ... "θρύλο" όπως οι οπαδοί της!

Scripta manent.

---

Επαναλαμβάνω: Παναθηναϊκός χωρίς Γιαννακόπουλους δεν γίνεται. Το καλοκαίρι, όπως είπε σωστά ο Knoxville, θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Μακάρι.

Ανώνυμος είπε...

Πανάθα,

υποδείξεις και κωλοπαιδίστικα πεσίματα του στιλ "άσε τα σάπια" δεν θα μού κάνει εμένα (ούτε κι εσένα ή άλλου παναθηναϊκού) οπαδός ΑΛΛΗΣ ομάδας, που μπορεί να έχει μια συμπάθεια για τον Παναθηναϊκό (πως λέμε, είμαι Θρασύβουλας αλλά μού αρέσει και ο Αστέρας Κρανιδίου;) αλλά παναθηναϊκός δεν είναι!

Γράμματα γνωρίζεις άριστα και δεν χρειάζεται να σου πω εγώ ότι δεν είναι παναθηναϊκός κάποιος που απευθύνεται σε όλους εμάς τους παναθηναϊκούς με όρους όπως "η ομάδα σας", "το ίδιο χάλι (με το γάβρο) είστε και σεις", "δεν έχετε ομάδα", κ.τ.τ.

Μη μπερδεύεσαι επειδή και μόνο το παλικάρι συμμερίζεται κάποιες από τις απόψεις σου.

Παρασάπισε το φρούτο να κατεβάζουν εδωμέσα άποψη για τον Παναθηναϊκό και (κυρίως) να μάς τη χώνουν οπαδοί ΑΛΛΩΝ ομάδων παίζοντας και καλά τους παναθηναϊκούς ή συμπαθούντες - καλή ώρα σαν εκείνον που υπογράφει "Σχολιαστής" και αποκαλούσε εδώ τη Γαβριέλα ... "θρύλο" όπως οι οπαδοί της!

Scripta manent.

---

Επαναλαμβάνω: Παναθηναϊκός χωρίς Γιαννακόπουλους δεν γίνεται. Το καλοκαίρι, όπως είπε σωστά ο Knoxville, θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Μακάρι.

Pappas10 είπε...

Πανάθα,

Όταν το ντέρμπυ προσπαθούσε να συσπειρώσει τον κόσμο απέναντι στην "παράγκα", κάποιοι - λίγοι τότε - περί άλλον ετύρβαζαν. Προανώς κάποια επεισόδια τα έχεις χάσει - κι εσύ και άλλοι εδωμέσα - ή προτιμάτε να τα ξεχνάτε.

Οι "Ανεξάρτητοι" δεν γίναν "φορέας" με παρθενογένεση. Υπήρξαν σταλινικού τύπου "εκκαθαρίσεις".

Ούτε "κατά λάθος" και λόγο της "πολιτικής του" βρέθηκε το "Ντέρμπυ" στο μάτι του Κυκλώνα. Μήπως θυμάται κανείς σας πότε έβγαλαν ανακοίνωση κάποιοι ώστε ΝΑ ΜΗΝ δημισιεύονται οι ανακοινώσεις τους στο "Ντέρμπυ";;;;

Ξέρεις ποιά είναι η διαφορά μας - επι της ουσίας - φίλε μου Πανάθα; Ότι μία μερίδα οπαδών - στην οποία περιλαμβάνομαι - αρνείται να αποδεχτεί την προπαγάνδα είτε του ενός είτε του άλλου. Επιλέγω τις διάφορες αποχρώσεις του "γκρι" από το Μαύρο ή Άσπρο.

Και το αστείο είναι ότι εγώ κατηγορούμαι για δογματισμό και πλύση εγκεφάλου.

Μου λένε διάφοροι να "σκεφτώ"... αναρωτιέμαι αν κάποιος από αυτούς τους "διάφρους" - ενίοτε κι αδιάφορους - σκέφτηκε ποτέ να πολεμήσει την "Παράγκα".

Εδώ δεν πολεμάνε για το γήπεδο...

Άσε με ρε φίλε τώρα.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

σχολιαστής είπε...

διάβασα και εξεπλάγην
"σαν εκείνον που υπογράφει "Σχολιαστής" και αποκαλούσε εδώ τη Γαβριέλα ... "θρύλο" όπως οι οπαδοί της!"

Δε σου λέω τι σκέφτομαι, γιατί θα βγεί πολύ υβριστικό. Θεωρείς ότι οι Παναθηναικοί πρέπει κάθε φορά που μιλάμε για τους γαβρους να τους πατάμε και ένα μπινελίκι. Ενα απλό παιχνίδι είναι μεγάλε, είμαστε φίλαθλοι της ομάδας, αλλά δεν αντιμετωπίζουμε κανένα σαν εχθρό. Αυτό είναι μόδα των τελευταίων δεκαετιών και μας έχει οδηγήσει στη βία.

Μην ψάχνεις για ...πράκτορες του ιμπεριαλισμού παντού. Ξεκόλα.

Pappas10 είπε...

Σχολιαστή,

Εσύ είσαι φίλαθλος και μπράβο σου... κάποιοι είμαστε οπαδοί και δικαίωμα μας.

Την βία δεν την προκαλούν οι Βρισιές... μάλλον την εκτονώνουν. Άλλα πράγματα προκαλούν βία φίλε...

Δεν νοείται ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ να αποκαλλεί τους απόγονους όπως τους απεκάλεσες.

Τελεία.

Φιλικά,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

σχολιαστής είπε...

Μιχάλη, εκτός του ότι το "θρύλος" είχε γραφτεί ειρωνικά, γιατί ακούμε στο γήπεδο "γ... ο θρύλος" και όχι "γ... ο γαύρος"; Γι' αυτό λέω, μη βγάζουμε τέτοια συμπεράσματα, περί οπαδού άλλης ομάδας. Για κάποιο άλλο, ειρωνικό σχόλιο είχα χαρακτηριστεί πράκτορας του ...Τζίγκερ. ΟΚ, σέβομαι την ιδιαιτερότητα του μπλογκ και θα αποφύγω να ξανα αφήσω σχόλιο.

Φιλικά,

σχολιαστής

Pappas10 είπε...

Σχολιαστή,

Το ζητούμενο δεν είναι να μην αφήσεις ξανά σχόλιο αλλά να ξεκαθαρίσεις την θέση σου όπως έκανες τώρα.

Ο γραπτός λόγος έχει κάποιες ιδιαιτερότητες. Καλώς ή κακώς - επειδή δεν έχει ήχο - όταν λες κάτι ειρωνικά το βάζεις σε εισαγωγικά για να είσαι σίγουρος ότι ο άλλος θα καταλάβει τι λες.

Προσωπικά, ποτέ δεν φώναξα το σύνθημα "Γαμ...αι ο Θ.. κι ο πειραιάς" ακριβώς επειδή έλεγε την "Θ" λέξη.

Είπαμε.. είμαι πορωμένος.

Από εκεί και πέρα η εστίαση μου δεν ήταν τόσο σε συνάρτηση με τη χρήση της λέξης, όσο με την προσπάθεια σου να "πλατειάσεις" το θέμα και να το συνδέσεις με την βία και τον χουλιγκανισμό.

Φανατικός οπαδός δεν σημαίνει χούλιγκαν...

Αυτά από μέρους μου. Τα σχόλια σου ευπρόσδεκτα πάντα αλλά και υπόλογα της έκφρασης τους. Όπως όλων μας.

Φιλικά...

Μιχάλης ή κατά διαδίκτυο Παππάς10.

Ανώνυμος είπε...

ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ: "(...) εκτός του ότι το "θρύλος" είχε γραφτεί ειρωνικά, (...)".

Ειρωνικάάάά;

Πάμε λοιπόν να θυμηθούμε. Scripta manent, part 2, αφιερωμένο στο ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ.

Ανάρτηση από Squarelogic, 2 Σεπτέμβρη 2008 με τίτλο «Αντ’ αυτού». Είναι μετά την ήττα από την ΑΕΚ στην πρώτη αγωνιστική. Στα comments διαβάζουμε το ακόλουθο σχόλιο από τον φίλο μας:

ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ, Τρι Σεπ 02, 12:57:00 μμ: «Δεν έχουμε παρά να συγκρίνουμε το Σόουζα με τους κεντρικούς επιθετικούς του θρύλου. Κάποιοι τα έχουν κάνει μπάχαλο. Ελπίζω να βάλουν μυαλό το Γενάρη.»

- Υπάρχει άνθρωπος, που να θεωρεί πως η παραπάνω αναφορά στο "θρύλο" γράφτηκε ειρωνικά;

Πληροφοριακά αγαπητέ Σχολιαστή:

Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού την ομάδα του Κρόκους την αποκαλούν Ολυμπιακό.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού την αποκαλούν γαβριέλα, γάβρο και θρήνο (για να μείνω στις πολιτισμένες προσφωνήσεις).

Θρύλο, και μάλιστα χωρίς εισαγωγικά, την αποκαλούν ΜΟΝΟ οι οπαδοί της Γαβριέλας.

Συγγνώμη, δεν φταίω εγώ.

Filippos είπε...

Καλά Τζόνι,πρέπει να έχεις μνήμη ελέφαντα...Πώς σχολιάζετε την κίνηση 10Κ να πληρώσει και αυτός και ο Αντωνίου το πρόστιμο.Για μένα δείγμα αλληλεγγύης και αυτοκριτικής.Μακάρι να κάτσει και το 09-10 με την προυποθεση βέβαια ό,τι αυτός θα κάνει κουμάντο στις μεταγραφες(και βέβαια ανανεώσεις και διακοπές που θεωρώ πως θα είναι αρκετές)

Pappas10 είπε...

Φίλιππε,

Δεν ξέρω πόσο καλός προπονητής είναι ο Τεν Κάτε αλλά σίγουρα είναι φοβερός διπλωμάτης.

Με το που βγήκαν κάτι "αποδυτηριακές" κουβέντες ότι "... μας αφήνει ακάλυπτους..." τσουπ, αντέδρασε με το πρόστιμο.

Τους παίκτες τους έχει "αδειάσει" πολλές φορές. Θέλω όμως να τον δω να "αδειάζει" και τις αντίπαλες ομάδες.

Ήταν πάρα πολύ έξυπνη η κίνηση του να ζητήσει να είναι μέρος του προστίμου. Στέλνει σήμα και στην διοίκηση και στους παίχτες. Το θέμα είναι το "μήνυμα" να παραληφθεί και να αξιολογηθεί αναλόγως.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης

Υ.Γ. Δεν σχολιάζω περαιτέρω το θέμα επίθεσης στον Γκόντζο... απλά όταν μιλάω για "γαβροποίηση" μίας ομάδας ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩΝ... είμαι πάλι "τσάτσος" φαντάζομαι.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Μιχάλη,

Επίτρεψέ μου να αμφιβάλλω σφόδρα για το κατά πόσο ο Γκόντζος δέχθηκε όντως "επίθεση". Δεν είχε δεχθεί τέτοια επίθεση όταν είχε τα "κλειδιά" της ΠΑΕ στα χέρια του και συκοφαντούσε κόσμο με το χειρότερο τρόπο, για να τη δεχθεί τώρα που είναι ουσιαστικά εκτός εξελίξεων ; Εμένα μου μυρίζει σαν άλλο ένα "τρικ" του κατά του κόσμου του Παναθηναϊκού, αλλά δεν θα ήθελα να επεκταθώ αφού δε γνωρίζω. Μόνο την αίσθησή μου αποτυπώνω, βασισμένη στο γεγονός ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο αδίστακτο και ικανό για όλα (και μάλιστα στριμωγμένο και συνεπώς ακόμη πιο επικίνδυνο)... Τέλος πάντων εάν όντως συνέβη αυτό είναι απαράδεκτο και καταδικαστέο, αλλά πραγματικά αμφιβάλλω πολύ...

Πάντα φιλικά και Παναθηναϊκά,
Ο Τρίφυλλος

Pappas10 είπε...

Τρίφυλλε,

Βέβαια η άλλη όψη αυτών που λες πιστοποιεί το πόσο θρασύδειλοι είναι κάποιοι που την "πέφτουν" όταν ο άλλος είναι στα "κάτω" του.

Δεν με στεναχωρεί τόσο το ότι την "έπεσαν" στον Γκότζο (θεωρώ ότι την έπεσαν... είναι πολύ κραυγαλέο για να είναι ψέμα) όσο το ότι ΔΕΝ την "έπεσαν" ποτέ στους ενεργητικούς "στηλοβάτες" της παράγκας.

Τέλος πάντων...

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

"Είναι πολύ κραυγαλέο για να είναι ψέμα"...

Μιχάλη,

Καμία άλλη εφημερίδα δε λέει το παραμικρό, δεν ξέρω καν αν υπάρχει η οποιαδήποτε αναφορά στις μέσα σελίδες του ίδιου του Ντέρμπι.

Και όσο για το κραυγαλέο που λες, νομίζω ότι υπάρχουν πολύ πιο κραυγαλέα ψέματα στην πρόσφατη ιστορία του συγκεκριμένου (όπως για παράδειγμα ότι ο Β. Κωνσταντίνου δεν έχει παιδί, ότι οι του "Φορέα" έδειραν μαθητές για να πάρουν τις θέσεις τους πέρσι στην 6-7 του Ναού, ότι έδειραν τον Αθανασόπουλο έξω από τη 13, ότι το συλλαλητήριο είχε 8.000 κόσμο και άλλα πολλά).
Οπότε μη λέμε για κραυγαλέα ψέματα, διότι ο συγκεκριμένος είναι ο πατριάρχης.

Φιλικά,
Ο Τρίφυλλος

Υ.Γ. Συμφωνώ απόλυτα με την τελευταία πρότασή σου σχετικά με τους στυλοβάτες της Παράγκας. Δυστυχώς αυτό (δηλ. το τσιμέντωμα των υπευθύνων) είναι ένα έργο που θα έπρεπε να έχει φέρει εις πέραν καταρχήν η παρούσα και προηγούμενη Διοίκησή μας (με τη βοήθεια και του κόσμου), είχα μάλιστα και σχετική διαφωνία πριν λίγο καιρό με τον Τζόνι, ο οποίος θεωρούσε ότι τέτοιες πρακτικές δεν αρμόζουν στον Παναθηναϊκό.

Ανώνυμος είπε...

Τζόνι, άσε τα σάπια. Τα βαρεθήκαμε τόσα χρόνια. Ο σκοπός του μπλογκ είναι να συζητήσουμε τους λόγους που η Πανάθα ταπεινώνεται από το γαύρο επί 12 χρόνια. Όχι να συζητήσουμε την κάθε μπούρδα του καθενός από σας. Άλλωστε δεν φταις εσύ, οι Βαρδινογιάννηδες φταίνε και δεν πρόκειται να σταματήσω να το λέω. Ο Σοφέρ πρέπει να φύγει γιατί έχει αποτύχει σε όλα: προσκήνιο, παρασκήνιο, γηπεδικό, σχέσεις με παίκτες, σχέσεις με οπαδούς ... τα πάντα. Σε τίποτα δεν έχει πετύχει. Και ούτε πρόκειται. Άλλα δέκα χρόνια αν μείνει, άλλα δέκα μαύρα χρόνια θα έχουμε.

Και για να σου τα πω με απλά λόγια, μήπως και τα καταλάβεις, έστω ότι υποθετικά έχουμε τα εξής σενάρια:

Σενάριο 1
Βρισκόμαστε μέσα στο γήπεδο μπάσκετ, παίζει ο ΠΑΟ, και όλοι εμείς οι φίλαθλοι του ΠΑΟ φωνάζουμε: "Τζίγγερ θεέ, πάρε την ΚΑΕ".

Σενάριο 2
Βρισκόμαστε μέσα στο γήπεδο ποδοσφαίρου, παίζει ο ΠΑΟ, και όλοι εμείς οι φίλαθλοι του ΠΑΟ φωνάζουμε: "Παύλε θεέ, πάρε την ΠΑΕ".

Και τώρα τα δύσκολα. Μην ζοριστείς πολύ:

Ερώτηση 1
Ποιο από τα παραπάνω έγινε και όπως πάμε θα ξαναγίνει;

Ερώτηση 2
Ποιο από τα παραπάνω ούτε έγινε και ούτε θα γίνει ποτέ;

Ερώτηση 3
Εκτός από μια μικρή μειοψηφία από λαμόγια και τελείως ηλίθιους, ποιόν πιστεύεις ότι έχει στην καρδία της η συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών μας;

Ερώτηση 4
Εκτός από μια μικρή μειοψηφία από λαμόγια και τελείως ηλίθιους, ποιόν πιστεύεις ότι έχει απομονωμένο η συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών μας;

Πάντως αν δυσκολεύεσαι με τις παραπάνω ερωτήσεις μην ανησυχείς, μπορείς να πάρεις βοήθειες και από τους γνωστούς σου. Ή και από αγνώστους, βγες στο δρόμο και κάνε ένα μίνι γκάλοπ. Να είσαι σίγουρος ότι θα σου δώσουν τις σωστές απαντήσεις γιατί ο περισσότερος κόσμος ούτε λαμόγια είναι ούτε ΤΕΛΕΙΩΣ ηλίθιοι.

Ανώνυμος είπε...

Ξανθιώτη,

ασχολήσου με την ομάδα σου τη Σκόντα και τον Πανόπουλο, που σε ενδιαφέρουν άμεσα.

Για τον Παναθηναϊκό μπορείς να λες ό,τι θέλεις, δημοκρατία έχουμε, αλλά τζάμπα απευθύνεσαι σε μένα, γιατί τα θέματα της ομάδας μου τα συζητώ εδώ μόνο με οπαδούς της ομάδας μου.

Ευχριστώ.

Ανώνυμος είπε...

Έτσι Τζόνι, μπράβο! Αυτή είναι η σωστή τακτική συνομιλίας με όσους θίγουν τον λατρευτό σου το Τζίγγερ. Δεν είναι οπαδοί, δεν τους μιλάς, μόνο τους βρίζεις! Το λέει και το Ντέρμπι, σωστά; Μόνο όσοι γλύφουν τον Σοφέρ είναι πραγματικοί οπαδοί του ΠΑΟ! Όλοι οι άλλοι είναι απομονωμένοι, μαζί κι οι Γιαννακόπουλοι!!! Έτσι;

Λίγο να σας πιέσουν φαίνεται τι είσαστε! Όμως δεν πειράζει, χούντα αποτυχημένων είναι, θα πάρει πόδι κάποια στιγμή!

Ανώνυμος είπε...

Να πούμε ειρήσθω εν παρόδω ότι ο Γκόντζος έφαγε τρελό ξύλο χτες στο ΟΑΚΑ σύμφωνα με το Derby.

Ανώνυμος είπε...

ωραια για να το παω με τα νερα σου μιχαλη αφου αλλιως δεν θες να καταλαβεις...γιατι αν κατσω να σου πω γιατι φταιει ο γκοτζος και ο τζιγγερ παλι θα μου λες για τον μαριτς που κρατουσε το κεντρο στο νταμπλ (btw το νταμπλ το πηραμε γιατι ο μαριτς επαθε χιαστους και δεν ξαναεπαιξε βασικος..ο τυπος πρεπει να ηταν ο χειροτερος μεσος της τελευταιας δεκαετιας μαζι με τον τζιολη και τον μιτου)

γραφεις..

''Ό,τι παίχτη και να φέρει η ΠΑΝΑΘΑ, όσο υπάρχει "Παράγκα" και δημοσιογραφική κάλυψη στα Εγκλήματα της προκοπή δεν βλέπουμε. Όποιος ΔΕΝ το καταλαβαίνει, για εμένα, εστιάζεται στο δάχτυλο και χάνει το φεγγάρι.''

και μετα γραφεις...

''Το ίδιο ζητάμε από τον Τζίγγερ επειδή δεν μπορεί να τα βάλει με το παρασκήνιο του κρόκους. ''

αρα..

φταιει το παρακρατος του κροκους.

ο τζιγγερ δεν μπορει να τα βαλει με το παρακρατος του κροκους..

εγω ξες τι καταλαβαινω απο αυτα...?
οτι ο τζιγγερ φταιει γιατι δεν μπορει και δεν μπορουσε να κοντραρει...αρα ειναι ανικανος...αρα ειναι λιγος για την ομαδα..

διαφωνεις καπου ?

τα λογια σου χρησιμοποιησα..

και απο τη στιγμη που δεν βαζει ουτε λεφτα ας φυγει..και ας παρει ολα τα μιζερια και κακομοιρα ανθρωπακια που μαζεψε στην παε...
α..και η φωτο που δεν σου ανοιγει εχει αναλυτικα ολα τα χρηματα που ειχαν διαθεσει οι βαρδι. απο τη ριζουπολη και μετα για μεταγραφες καθε σεζον..ξεκινα απο τις 250.000 τον χρονο!!και φτανει μεχρι το φοβερο ποσο των 2.000.000...δεν λεω πολλα χρηματα βαζουν οι βαρδινογιαννηδες..

αρα αφου ουτε κοντραρουν το παρασκηνιο..ουτε λεφτα βαζουν...ουτε απο διοικηση της παε γνωριζουν...και ειναι και στα μαχαιρια με το 90/100 του κοσμου γιατι να μενουν στην ομαδα ?
μπορεις να μου απαντησεις ?
τζαμπα παιρνει παραταση η μιζερια μας..

και ποιο κοκοκο του κοσμου για την παραγκα ?
δλδ ο κοσμος του παναθηναικου θα εξυγιανει το ελληνικο ποδοσφαιρο ?
πλακα μας κανεις?
και ενταξει εγινε η επιθεση στον ευθυμιαδη μια φορα, δεν θα ρισκαρει καθε μερα ο κοσμος να φαει καμια φυλακη απο το πουθενα η κανα φακελωμα επειδη ο τζιγγερ θελει να κανει μπιζνες στην πλατη της ομαδας...
αυτα η εκαστοτε διοικηση τα αναλαμβανει αλλα ειδαμε ο αυτιστικος της οικογενειας ποσο πολυ νοιαστηκε..

ο κοσμος ουτε εφημεριδες και καναλια εχει, ουτε επιχειρησεις για να εκβιασει, ουτε παρτιδες με με παρακρατικους μηχανισμους (ξερει απο αυτους ο βαρδης),ουτε δισεκατομυρια..
ο κοσμος θελει να βλεπει την ομαδα να νικαει..και αν δεν νικαει για καποιους λογους τουλαχιστον θελει να βλεπει την ομαδα να προσπαθει και να αποπνεει υγεια..βλεπε βολει,πολο,μπασκετ περυσι στους 16 κλπ..

και η πορεια τον απριλη εγινε ΚΑΙ γι'αυτον τον λογο..δλδ να μπουν νεα ατομα με ορεξη χρημα και παναθηναικη συνειδηση να τα βαλουν με ολο το παρακρατος..
αυτο εχει γινει μεχρι ενος σημειου αλλα και παλι μια τρυπα στο νερο κανανε γι'αυτο και τα ακουνε και οι καινουργιοι αλλα και το 50/100 που ακομα κανει κουμαντο και εχει αναλαβει και τον τομεο επο/κεδ τρομαρα του...

εδω μιλαμε ξεσπασε το σκανδαλο της εικοσαετιας με τις κασετες και τον σπαθα...και οι ΑΝΙΚΑΝΟΙ βγαλαν 2 πρωτοσελιδα για κανα μηνα και μετα σταματησαν να ασχολουνται...ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ 30.000 ΑΤΟΜΩΝ ΑΦΟΥ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ ΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΑ ΨΙΛΑ..και τα μαθαμε απο το σκαι και το τηλεαστυ..αυτοι οι ανθρωποι
που εξαφανισαν 30.000 ατομα απο το κεντρο της αθηνας μερα μεσημερι και τους ανηκει η μιση ελλαδα περασαν το θεμα ''παρακρατος κοκκαλη'' στα ψιλα..και εσυ μου λες οτι πρεπει να μεινουν...?
ε ασε μας ρε φιλε εισαι τρελα τυφλωμενος και γιεσμαν..

τωρα εσυ θα μου απαντησεις...
'ναι οντως δεν κοντραρουν το παρασκηνιο..μεγαλο λαθος..'
και μετα θα γραψεις ''το παρασκηνιο φταιει για ολα και οχι η τσιγκουνια των βαρδ.'' και δεν θα τελειωσει αυτη η κουβεντα..για εναν και μονο λογο γιατι εχεις φαει τοσα χρονια τρελη πλυση απο ορισμενες φυλλαδες και ατομα...που σε κανουν να νομιζεις οτι ο τζιγγερ ξοδευε λεφτα οταν εφερνε τον γκαλινοβιτς και τον μιτου,οτι η θυρα 13 βριζει τον τζιγγερ επειδη εχει προσωπικα μαζι του η επειδη χαρτζιλικωνεται (φαινεται η εμφανιση μας με την μεταλουργκ πριν 2 χρονια επι μπακε ηταν συγκλονιστικη οταν κορυφωθηκαν οι αντιδρασεις),οτι για τη ριζουπολη δεν εφταιγε η διοικηση αλλα οι παικτες...και αλλα πολλα μπορω να γραφω...η ουσια ειναι μια..δεν θες να πιστεψεις οτι ο γκοτζος και ο τζιγγερ ειναι οι συγχρονες καταρες της ομαδας μας..κριμα αλλα οπως λεει και ο παναθας εισαι καμμενο χαρτι..

θα επανελθω...

υ.γ.περιεργα πραγματα συμβαινουν..η σπορντει του χελακη και του χριστογλου που ειναι γνωστο τοις πασι οτι στα ξεκινηματα τα επαιρνε απο τον κοκκαλη και ακομα εινια το μεγαλυτερο προπαγανδιστικο οπλο του πρακτορα ειναι χορηγος στο ημερολογιο της θυρας λ7..στον σπορ φμ δουλευει ο γκοτζος και στον ιδιο ομιλο ο νικολογιαννης..ολοι αυτοι περυσι στηριζαν μανιωδως τον τζιγγερ..απο χελακη γκοτζο και πανουτσο μεχρι καρπετοπουλο και σωτηρακοπουλο...

φοβερες συμπτωσεις ετσι...?

οποιος εχει μυαλο καταλαβαινει οτι ο γκοτζος και ο τζιγγερ τελικα μονο προβλημα δεν ειχαν με το παρασκηνιο...μαλλον μελη του ηταν..αλλα δυστυχως το καταλαβαμε αρκετα αργα...

α και ενα κουιζ..
ποιος ενεργος παικτης του παναθηναικου εχει ξεσκισει τα αποδυτηρια..δινει καθημερινα ολες τις συζητησεις της ομαδας και εχει μανουριασει με τεν κατε δεκαδες φορες..?
ο ιδιος πηρε τηλεφωνο τον νικολογιαννη πριν το ματς με τον ολυμπιακο εκτος και του ειπε την ενδεκαδα που θα παραταξει ο ολλανδος,με αποτελεσμα να ξερουν ολοι απο τις 15.00 η ωρα την ενδεκαδα-εκπληξη..

ποιανων αγαπημενο παιδι ειναι αραγε ο εν λογω σαμποτερ ?

οι παραπανω πληροφοριες ειναι 100/100 τεκμηριωμενες και αληθινες.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΓΚΟΛ (για να κάνουμε και λίγη πλάκα).

ΞΑΝΘΙΩΤΗΣ, Τετ Μαρ 25, 07:49:00 μμ: "... δεν είναι οπαδοί ..." [του Παναθηναϊκού].

ΞΑΝΘΙΩΤΗΣ, Τετ Απρ 02, 02:20:00 πμ (μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την Σκόντα Ξάνθη): «... Αν πήγαινα στο ματς με γαύρο θα έβριζα φυσικά το γαύρο αλλά με κάνατε να αηδιάσω πια. Το ίδιο μαύρο χάλι είστε και σεις! Ναι, με κάνατε και μένα αδιάφορο! Δεν βλέπετε που δεν έχετε ομάδα, που κοροϊδεύει ο Κόκκαλης τον σοφέρ όποτε θελήσει, η Ξάνθη σας φταίει! ... Είμαι σίγουρος ότι με τρία αμυντικά χαφ θα μπορέσετε του χρόνου να νικήσετε και την Ξάνθη (άντε και με λίγο σμπρώξιμο). Πάντα τέτοια και από μένα καληνύχτα.»

:-) :-)) :-)))


---

Υ.Γ. Παναθηναϊκός χωρίς Γιαννακόπουλους δεν νοείται. Το καλοκαίρι όλα θα ξεκαθαρίσουν, όπως είπε σωστά ο Knoxville. Υπομονή.

Pappas10 είπε...

Κnox,

Αφού ξέρεις τι θα σου απαντήσω γιατί επιμένεις; :) :) :)

Πέρα από την πλάκα, το θέμα μου είναι απλό.

Ο Τζίγγερ ΔΕΝ τα έβαλε με την "παράγκα"... αλλά μήπως τα βάλαμε εμείς;;;

Με τον Ευθυμιάδη τα έβαλε και ο Φιλιππίδης (δεν είχε αναλάβει ακόμα ο Τζίγγερ).

Πέρα από αυτό σου έχω πει επανειλημένως γιατί θέλω τους Βαρδινογιάννηδες... για την οικονομική ασφάλεια που παρέχουν στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ.

Τέλος, ο Μάριτς ήταν πολύ καλός παίχτης και αφού δεν ήταν αυτός στον πρώτο γύρο - κατ' εσέ - ποιός σου κράταγε το κέντρο;;;; Ο Αγγελής;;; ή η Προπονητική ευφυία του Σουμ;;;;

Έλα ρε φίλε τώρα. Για Μίτου δεν είπα τίποτα. Ούτε για Άντριτς και διάφορους άλλους τυχάρπαστους. Αλλά ο Μάριτς φίλε σου έδωσε τον Μισό τίτλο... για την μπάλα που αντιλαμβάνομαι εγώ.

Και σου επαναλαμβάνω.. το "Βαρδινογιάννη πουσταρά βάλε στον κώλο τα λεφτά" ακουγόταν από την 10ετία του 80 που πήγαινα γήπεδο.

Και επιτέλους πες' μου... το "Όχι στο DVD της Βλακείας" και το "Στον Ελαιώνα ούτε τον άλλον αιώνα" ήταν ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ;

Αν ήταν υπέρ γιατί ήταν υπέρ; Αν ήταν κατά τότε ποιοι είναι αυτοί που τα σχεδίασαν αφού - προφανώς - δεν είναι του Τζίγγερ;

Τέλος, για άλλη μία φορά, δεν είμαι με τον Τζίγγερ και τις διοικητικές του πράξεις. Προσωπικά όμως, με ενδιαφέρει πρώτα το εξωτερικό μέτωπο και μετά το εσωτερικό.

Κατάλαβε το επιτέλους.

Φιλικά,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Πανάθας είπε...

Μιχάλη επειδή το έχεις ξανααναφέρει κα επειδή αποτελεί ιστορική παραποίηση, τη δεκαετία του '80 - πιτσιρικάς όντας - που ήμουν στη Θύρα 13, το σύνθημα "Βαρδινογιάννη πουσταρά βάλε στον κώλο τα λεφτά", πρωτοακούστηκε (και έπειτα μπήκε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας) την πενταετία που μεσολάβησε την ίδρυση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και την ανάληψη της ΠΑΕ, από την οικογένεια που με την οικονομική ευρωστία που την διακατείχε έδωσε πολλές ελπίδες στους οπαδούς του ΠΑΟ που περίμεναν τρελές μεταγραφές, προπονηταράδες κλπ κλπ. Αποτέλεσμα?

Από προπονητές είδαμε τον Ιταλό παντελώς άγνωστο Bruno Pezaola, έναν Άγγλο με το όνομα Allen ο οποίος - σαν τον σημερινό - κατέβασε μια τρελή ενδεκάδα στο Κομουνάλε απέναντι στη Γιούβε με αποτέλεσμα να φάμε μια ξεγυρισμένη τεσσάρα, τον 80άρη παρακαλώ Στάνλευ Μάθιους που παρακολουθούσε τις προπονήσεις μέσα από μια πολυτελή Τζάγκουαρ και τον 70+άρη Χέλμουτ Σενέκοβιτς που έβλεπε δεν έβλεπε καλά.

Από παίκτες ήρθαν οι παγκοσμίως γνωστοί Συντιχάκης, Κατσιάκος (ή αλλιώς ο Κρόιφ των Τρικάλων, ο Κόβης (είναι ακόμη σε κάποιο πόστο στην ΠΑΕ), ο Αντρεούτσι που τον έβριζε όλη η 13 με αποτέλεσμα όταν έβαλε το μοναδικό του γκολ έδειξε τα αρχίδια του στην 13, ο Ole Ole Περουβιανός σέντερ φορ που γέλαγε όλη η Λεωφόρος μαζί του, ο Αργεντινός σέντερ φορ Gomez που αγοράστηκε αντί του επίσης Αργεντινού Luke σύμφωνα με τα ελεγχόμενα ΜΜΕ, δηλ. την ΗΧΩ (διεθνή με την Εθνική στο Μουντιάλ του 78, μιλάμε για ΤΟΝ παίκτη = ο Luke ε?) που δεν έβαλε κανένα γκολ και άλλους πολλούς την ίδια στιγμή που:

Ο Ολυμπιακός του Νταιφά αγόραζε ότι καλύτερο υπήρχε στην Ελληνική αγορά και καλούς παίκτες από το εξωτερικό:

Σαργκάνης, Παπαδόπουλος, Κουσουλάκης, Αναστόπουλος, Μητρόπουλος Ορφανός, Γούναρης, Νοβοσέλατς κλπ

με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να:

κατακτήσει 5 συνεχόμενα πρωταθλήματα.

Σε μια ήττα του ΠΑΟ στη Λεωφόρο από τον ΠΑΣ με 2-3 ο κόσμος ξεσηκώθηκε επειδή το ποτήρι ξεχείλισε και πρωτοακούστηκε το εν λόγω σύνθημα.

Και εσύ και ο Γκότζος τεχνηέντως αποφεύγεται να αναφέρεται ότι όταν ξέσπασε το σκάναλο Μπουμπλής ΧΙΛΙΑΔΕΣ Παναθηναικοί βγήκαν στους δρόμους να δαμαρτυρηθούν για το παρακράτος Νταιφά.

Αφήστε τον κόσμο ήσυχο. Μην τους κάνετε όλους πρόβατα. Αυτό θέλει ο Γκότζος.

Τζόνυ αν περιμένουμε το καλοκαίρι και δεν αντιδράσουμε ΤΩΡΑ, θα είναι πολύ ΑΡΓΑ.

Knoxville τα λες πολύ καλά και σε χρειαζόμαστε εδώ ενεργό γιατί όπως βλέπεις επικρατεί η μετριοπάθεια, ο στρουθοκαμηλισμός και ο μαζοχισμός.

Υ.Γ.1 Γέλασα όταν ο Τεν Κάτε ζήτησε να πληρώσει και αυτός το πρόστιμο των 15.000 ευρώ ζητώντας να το πληρώσει και ο Αντωνίου και ο τελευταίος αρνήθηκε. Α ρε κάτι νούμερα που έχουμε στην ΠΑΕ.

Υ.Γ.2 Ο Τεν Κάτε έχει τελειώσει. Ο λόγος που παραμένει είναι επειδή η ομάδα κυνηγάει τη 2η θέση που για μένα θα είναι θαύμα να την κατακτήσει και επειδή το ποσό αποζημίωσης του είναι πολύ μεγάλο. Αν βρεθεί μια συμβιβαστική λύση το καλοκαίρι ένας από τους χειρότερους προπονητές στην ιστορία του ΠΑΟ θα αποτελέσει παρελθόν. Έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης.

Υ.Γ.3 Πρέπει να "εξαναγκαστεί" ο Βαρδής να πουλήσει το ποσοστό του.

Πανάθας είπε...

Μια μικρή διόρθωση. Εκ παραδρομής ανάφερα το όνομα Μάθιους ενώ το σωστό είναι Σερ Αλφ Ράμσευ. Ήταν τεχνικός σύμβουλος του ΠΑΟ από το 1979 έως το 1980. Ήταν ο προπονητής που η Αγγλία κατέκτησε το μοναδικό της Παγκόσμιο Κύπελλο το 1966.

Είχε έρθει φυσικά για αρπαχτή στην Ελλάδα.

Η αλλαγή που ακολούθησε το 1983 έγινε με την ανάληψη της ηγεσίας της ομάδας από τον Γιάτσεκ Γκμοχ έναν προπονητή γνώστη της Ελληνικής Πραγματικότητας (ο Μπάγεβιτς του τότε) που παρέλαβε μια ομάδα με παίκτες πολύ μικρής αξίας όπως ο Κάβουρας, ο Καραβίδας κλπ και κατάφερε να κατακτήσει το νταμπλ την ίδια χρονιά και να οδηγήσει την ομάδα στους 4 του Πρωταθλητριών την επομένη (το πρωτάθλημα κατέκτησε τότε ο ΠΑΟΚ) και να εκδιωχτεί ως αποτυχημένος επειδή ΟΛΟ το γήπεδο φώναζε Γκμοχ Γκμοχ και όχι Βαρδινογιάννης Βαρδινογιάννης.

Ανώνυμος είπε...

Pappas10:
"Ο Τζίγγερ ΔΕΝ τα έβαλε με την "παράγκα"... αλλά μήπως τα βάλαμε εμείς;;;"

Πως το εννοείς αυτό; Τι θα μπορούσαμε να κάνουμε εμείς;

Ανώνυμος είπε...

Τζόνι, τι ακριβώς σε προβληματίζει από το παλιό μου ποστ; Τι αυτογκόλ και μπούρδες μας λες; Γιατί κόλλησες σε κείνο το ποστ; Τα ίδια που έλεγα εκεί τα ίδια λέω και τώρα, και τα ίδια λέω συνεχώς:

Το πρόβλημα δεν είναι η ήττα από κάποιον (την Ξάνθη τότε, ή τον Εργοτέλη φέτος, ή ποιος ξέρει ποιον του χρόνου) αλλά η ακαταλληλότητα του Τζίγγερ και των ανθρώπων του. Και για το παρασκήνιο δεν κάνει τίποτα, και στο γήπεδο δεν φτιάχνει καλή ομάδα γιατί είναι τσιγκούνης. Όσο κρατάει αυτός τα σκήπτρα πρώτη θέση δεν έχει. Και για να σου θυμίσω τι είχε γίνει τότε: ένας ψόφιος ΠΑΟ βρέθηκε να χάνει εύκολα 3-0 από την Ξάνθη... και αντί να κράζετε τον σοφέρ που έφτιαξε χάλια-ομάδα για ακόμη μια χρονιά, το πρόβλημά σας ήταν γιατί η Ξάνθη παίζει καλά!!! Ανοησίες δηλαδή! Περιμένετε τους άλλους να κάτσουν να χάσουν; Φέτος φταίει η Ξάνθη; Φταίει ο Εργοτέλης και ο Ηρακλής; Του χρόνου θα φταίει ο Λειβαδιακός και η Καβάλα; Σαχλαμάρες!

Τέλος, για να τελειώνουμε με την Ξάνθη: είναι η πόλη μου και την αγαπάω. Περίεργο σου φαίνεται; Κρυφό το κράτησα; Τόσα χρόνια "Ξανθιώτης" υπογράφω, τώρα το πήρες χαμπάρι και σε πείραξε;

Pappas10 είπε...

Πανάθα,

Επειδή είμαι κι εγώ κοντά στην ηλικία σου, μάλλον δεν τα θυμάσαι καλά. Το "βαρδινογιάννη πουσταρά... " ακουγόταν και σε παιχνίδια που η ομάδα δεν έπαιζε καλά, μολονότι είχε ΉΔΗ κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Και για να σου θυμίσω ένα, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - Λάρισα 2-2 (μπορεί να ήταν και 3-3) στο ΟΑΚΑ που "περίμενε" ο Βάντσικ να πιάσει την μπάλα και του την Τσίμπησε ο Καραπιάλης και έβαλε το γκολ... και όλο το γήπεδο έλεγε ότι "Δώσαμε" το παιχνίδι για να πάρουμε τον Καραπιάλη που - τελικά - πήγε στον γάβρο.

Το γήπεδο φώναζε "Γιάτσεκ - Γιάτσεκ" όντως αλλά το γεγονός παραμένει ότι από τότε που έφυγε ο Γιάτσεκ από την ΠΑΝΑΘΑ (και πήγε σε αεκ και πούστη) δεν έκανε τίποτα. Πήγε στην Λάρισα και πήρε έναν ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ τίτλο - με την ομάδα ντοπαρισμένη καθώς λένε οι κακές γλώσσες - αλλά στις "μεγάλες" ομάδες δεν έκανε τίποτα.

Στο ξαναλέω όμως. Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ με όλες τις μαλακίες του Βαρδινογιάννη, εξακολουθεί να είναι Η ΜΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.

Όσο για το θέμα με τον Ρότσα, ναι εντάξει... περασμένα μεγαλεία. Και για να απαντήσω στον Ξανθιώτη για το τι μπορούσαμε να κάνουμε εμείς, ας κάναμε ένα συλλαλητήριο εναντίων της "Παράγκας" και ας σταματούσαμε να αγοράζουμε κωλοφυλάδες τύπου "Σπορτ-Ντέϊ" και θα είχαμε πάτημα.

Αυτά.

Δεν είμαι τόσο βλάκας ούτε λοβοτομημένος από προπαγάνδα όσο νομίζετε. Ξέρω πολύ καλά γιατί υποστηρίζω αυτά που υποστηρίζω. Δεν με νοιάζει να φύγει ο Βαρδινογιάννης... με νοιάζει που ΠΑΛΙ δεν φαίνεται να υπάρχει σοβαρή οικονομικά διάδοχη κατάσταση.

Ούτε 40 μύρια αύξηση δεν καλύψανε... όποιος δεν το βλέπει τι να πω ρε παιδιά;;; Τι να πω;;;

Φιλικά προς όλους.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Pappas10 είπε...

Ξανθιώτη,

Η ομάδα του Κυράστα ΔΕΝ ήταν ομαδάρα;;;

Αλλά δεν πήρε πρωτάθλημα.

Ο Πάολο Σόουζα δεν πήρε πρωτάθλημα.

Ο Ασάνοβιτς δεν πήρε πρωτάθλημα.

Ο Βλάοβιτς το πήρε στον Πάγκο.

Ο Λύμπε δεν πήρε πρωτάθλημα.

Ο Μπίσκαν δεν πήρε πρωτάθλημα.

Και πόσοι άλλοι δεν πήραν πρωτάθλημα...

Έλα ρε φίλε τώρα. Αυτό το ΠΑΡΑΜΥΘΙ της "ομάδας που θα νικάει και τη διαιτησία" ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Στην τελική ΠΟΤΕ ο Γαύρος κέρδισε την διαιτησία;;;

Ο Αντιβαρδινογιαννισμός σας σας κάνει φερέφωνα του γαύρου... και δεν σας προβληματίζει αυτό;;;;

Έλεος πια.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

Μιχάλη,
Πώς ρε φίλε τα ογδόντα μύρια γίνανε σαράντα ; Να είμαστε ακριβείς τουλάχιστον με τα νούμερα... Η εξαγγελθείσα αύξηση ήταν ογδόντα εκ. και η καλυφθείσα κάπου στα εξήντα. Τα υπόλοιπα έμειναν ακάλυπτα.
Όπως και συ Πανάθα, τα πρωταθλήματα του Νταϊφά (καραπέτσινα όσο δεν πάει), δεν ήταν πέντε αλλά τέσσερα συνεχόμενα.
Τέλος, μην μπλέκεστε, οι λόγοι που έβριζαν τότε το Βαρδινογιάννη δεν ήταν αγωνιστικοί... Ήταν επειδή ο Βαρδινογιάννης, προκειμένου (ή με πρόσχημα) να αντιμετωπίσει τη βία, είχε βάλει μπράβους να διαλύσουν τους τότε συνδέσμους της 13. Πληροφοριακά πάντως, επειδή τα είχα ζήσει αν και μικρός τότε, τη χρονιά που μας έκλεψαν τον τίτλο με την "υπόθεση Μπουμπλή", η 13 είχε κυριολεκτικά κάψει το κέντρο της Αθήνας και εκατοντάδες άτομα είχαν προσαχθεί και έχουν ακόμη σήμερα φάκελο από τα γεγονότα αυτά (μεταξύ των οποίων πολύ συγγενικά μου πρόσωπα).
Τέλος πάντων θα έλεγα γενικώς να μην μπλεκόμαστε με γεγονότα που δε γνωρίζουμε, γιατί καταλήγουμε να λέμε πράγματα απίστευτα, όπως ότι ο Γιάτσεχ δε φτούρησε σε μεγάλη ομάδα (!!!!!!!!!!!).
Πάντα φιλικά,
Ο Τρίφυλλος

Ανώνυμος είπε...

Και για να το ελαφρύνουμε λίγο:
Πανάθα,
Μάντεψε ποιός συμφωνεί μαζί σου για Τεν Κάτε !!!!!! XA XA XA

(το δημοσίευμα που παραθέτω, είναι από το Gazzetta.gr)

3-1 για παραμονή Τεν Κάτε!
Διαβάζετε τόσο καιρό ότι ουσιαστικό θέμα με την παραμονή του Χενκ Τεν Κάτε δεν υπάρχει. Θα μας πείτε γιατί, όμως, συντηρείται όλη αυτή η κατάσταση αμφισβήτησης του Ολλανδού προπονητή από την στιγμή που οι μεγαλομέτοχοι του «τριφυλλιού» τον στηρίζουν.


Εδώ ακριβώς είναι το θέμα, καθώς ο έμπειρος τεχνικός δεν έχει την στήριξη και των τεσσάρων ισχυρών ανδρών της πολυμετοχικής διοίκησης. Καταρχήν, να πούμε πως Ανδρέας Βγενόπουλος, Νίκος Πατέρας και Πάυλος Γιαννακόπουλος είναι στο πλευρό του.

Ο «mr MIG» σε κάθε ευκαιρία ξεκαθαρίζει ότι θα κριθεί στο τέλος του συμβολαίου του(καλοκαίρι 2010), ο Πατέρας τον πιστεύει και είναι της λογικής Βγενόπουλου ενώ ο Γιαννακόπουλος , γνωρίζοντας πολύ καλά από την «αυτοκρατορία» του μπάσκετ ότι πρέπει να βασισθείς σε ένα μεγάλο προπονητή και να έχεις υπομονή, θα περιμένει και εκείνος την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο μόνος που δεν πιστεύει ότι ο Ολλανδός μπορεί να οδηγήσει την ομάδα στην κορυφή είναι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης. Αυτό άλλωστε είναι το... κλίμα που βγαίνει από ανθρώπους του περιβάλλοντος του που σε κάθε ευκαιρία στάζουν... χολή για τον Τεν Κάτε.

Ανώνυμος είπε...

Ξανθιώτη,

είναι πολύ απλό: σε εκείνο το σχόλιο, με το οποίο μάς συστήθηκες εδώ, δεν μιλούσες σαν ένας απλός ξανθώτης που αγαπάει την πόλη του και ίσως συμπαθεί την τοπική ομάδα αλλά είναι παναθηναϊκός (όπως ίσως θέλεις να πεις τώρα). Μιλούσες ΝΕΤΑ-ΣΚΕΤΑ σαν ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΣΚΟΝΤΑ-ΞΑΝΘΗΣ.

Γι' αυτό άλλωστε οι δυο από την εδώ παρέα (Thrass και Squarelogic) που σου απάντησαν, σού απάντησαν σαν παναθηναϊκοί απευθυνόμενοι σε οπαδό της Σκόντα Ξάνθης.

Τρελοί ήτανε λες; Ή μήπως παρεξήγησαν και δεν κατάλαβαν;

Τώρα, εάν εσύ δεν ξέρεις τι ακριβώς ομάδα είσαι, ή αν αμφιταλαντεύεσαι ανάμεσα στην Σκόντα και στον Παναθηναϊκό, αυτό είναι δεκτό αλλά είναι δικό σου πρόβλημα.

Ξεκαθάρισέ το μέσα σου και σ' εμάς εδωπέρα, και ευχαρίστως τα ξαναλέμε.

Μέχρι τότε να ξέρεις ότι εγώ, το ξαναλέω, υποδείξεις και χώσιμο του στιλ "άσε τα σάπια" από οπαδό άλλης ομάδας (ή έστω αμφιταλαντευόμενο) δεν δέχομαι!

Αυτά επί της ουσίας.

Από εκεί και πέρα, παρ' όλο που προσωπικά αποφεύγω να εκφέρω απόψεις και μάλιστα πεισματικά για την ομάδα τους σε οπαδούς άλλων ομάδων, δεν έχω πρόβλημα - επίσης το ξαναλέω - ν' ακούσω την άποψη οπαδού άλλης ομάδας (ή αμφιταλαντευόμενου) για τη δική μου ομάδα, τον Παναθηναϊκό. Αρκεί να έχει τη συναίσθηση ότι μπαίνει σε "ξένο σπίτι" και ότι οφείλει, γι' αυτό, να μη βρίζει τους "μόνιμους ενοίκους" του.

Ανώνυμος είπε...

TΡΙΦΥΛΛΟΣ: "Και για να το ελαφρύνουμε λίγο: Πανάθα,
Μάντεψε ποιός συμφωνεί μαζί σου για Τεν Κάτε !!!!!! XA XA XA"

ΤΟΥΡΤ: Καλόόόόό!

Μήνες τώρα του λέω του Πανάθα, πως στο θέμα του ΤενΚάτε είναι ... "γκοτζαλάκι"!

:-) :-))

Ανώνυμος είπε...

Τζόνι τι να σου πω; Άλλα διαβάζεις, άλλα καταλαβαίνεις. Στα εξήγησα και πιο πάνω, βαριέμαι να τα εξηγώ πάλι.

Και για να μην ξεχνάμε και την ουσία:

ο Τζίγγερ έχει την ευθύνη για τα προβήμτα της ομάδας και κανένας άλλος. Μέχρι να φύγει δεν θα δούμε άσπρη μέρα. Συμφωνείς ή όχι;

Ανώνυμος είπε...

Pappas10:

Στο έγραψα και πιο πάνω:

Δώκεκα χρόνια ο γαύρος με διαιτησία τα παίρνει τα πρωταθλήματα. Αλλά οι Βαρδινογιάννηδες δεν κάνανε τίποτα γι αυτό και άρα φταίνε κι αυτοί.

Η ομάδα του Κυράστα ήταν ομαδάρα και της κλέψανε τα πρωταθλήματα. Αλλά οι Βαρδινογιάννηδες την εφτύσαν και τη διέλυσαν εκείνη την ομάδα. Δεν την προφύλαξαν.

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   201 – 238 από 238   Νεότερο› Νεότερο»