Πέμπτη, Οκτωβρίου 30, 2008

Να 'μαστε πάλι εδώ Ανδρέα

Αφού πάντως στην τρωοσυφοριασμένη μας ομάδα έχουμε αλλάξει τους πάντες και τα πάντα κι αφού φτάσαμε να αλλάξουμε ως και διοικησοϊδιοκτησίες, ας σκεφτούμε προς στιγμήν μήπως το μόνο το οποίο τελικά δεν έχουμε αλλάξει και στο μόνο στο οποίο επιμένουμε σταθερά είναι η προπονητοφαγία.
Αφού δηλαδή χρόνο με το χρόνο αποτυγχάνουμε και με διαφορετικό προπονητή, δεν αντιλαμβάνομαι γιατί π.χ. είναι προτιμότερο να αποτυγχάνεις μια με τον Μαλεζάνι, μια με τον Μουνιόθ, μια με τον Πεσέιρο και μια με τον Τεν Κάτε από το να είχες τέσσερα χρόνια τον Μαλεζάνι ή τρία τον Μουνιόθ κλπ.
Δηλαδή το να αλλάζει σαν τα σλιπάκια τους προπονητές ο Κόκκαλης όσο γελοίο κι αν είναι, δεν παύει να είναι μια τακτική που αποδίδει και λειτουργεί. Μπορεί να μην λειτουργεί στο χτίσιμο μιας αξιόπιστης ευρωπαϊκής ομάδας, αλλά εντός των τειχών λειτουργεί. Σύμφωνοι, λειτουργεί στο πρωτάθλημα του Γκαγκάτση, του Πανόπουλου και του Βάλνερ, πάντως λειτουργεί.
Εμάς πού ακριβώς λειτούργησε και πού ακριβώς απέδωσε το συνεχές προπονητικό φτου κι απ' την αρχή;
Μόνο κυκλοφοριακά για τις εφημερίδες λειτουργεί, μόνο για να κάνει πολιτική η κάθε εφημερίδα ή να βγάζει το κόμπλεξ του κάθε δημοσιογράφος που την έχει δει προπονητής.
Μόνο ψυχολογικά για τους οπαδούς λειτουργεί: βρίσκουμε το εκάστοτε εξιλαστήριο θύμα και ξεμπερδεύουμε.
Λέγαμε εδώ και χρόνια ότι δεν παίζουμε παραγωγικό ποδόσφαιρο. Επιτέλους παίζουμε. Επιτέλους έχουμε και τον προπονητή και την πλειάδα των ποιοτικών μέσων για να το παίξουμε.
Από εκεί και πέρα τόσο αυτή καθεαυτή η άμυνα της ομάδας όσο και η συνολική αμυντική της λειτουργία είναι για κλάμματα σκέτο και για γέλια όχι.
Μια λύση είναι να φύγει ο Τεν Κάτε.
Μια άλλη λύση είναι να μείνει πέντε χρόνια.
Υπάρχει βέβαια και η εναλλακτική να αποτύχουν άλλοι πέντε - έξι - επτά προπονητές στην επόμενη πενταετία.

61 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μη γελιομαστε αλλο και μη μας παρασερνουν δημοσιογραφοι και παρατρεχαμενοι.

Ειναι φως φαναρι απο καιρο πως καποιοι παιχτες με ονομα θελουν να φανε και αυτο τον προπονητη. Το σκηνικο το ειδαμε και προηγουμενες χρονιες. Συμμαχοι αυτων των κλικαδορων μια σειρα δημοσιογραφοι με ονομα που εχουν τους δικους τους λογους να φανε τον 10κατε. Ολοι ξερουνε πχ πως υπαρχει δημοσιογραφικο κυκλωμα που λειτουργει σαν γραφειο ευρεσης εργασιας του ανεργου σερβοελληνα κουαξκουαξ.

Η διοικηση πρεπει να σταθει διπλα στον προπονητη και να τσακισει τις κλικες μεσα στην ομαδα.

Ενα θα ειναι το συνθημα στο γηπεδο απο δω και περα.

ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ
Ο ΠΑΟ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ

green fan

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει λογική σ' αυτά που λες.

Κι αν υπήρχε πρόεδρος της προκοπής, θα μπορούσε να πάει και να τρίξει τα δόντια σε όλους τους υπόλοιπους και να στηρίξει τον προπονητή.

Τώρα ποιος θα το κάνει αυτό; Ο σοφέρ; Ο Πατέρας; Ο Αντωνίου; Ποιος;

Εκεί είναι το πρόβλημα. Δεν μπορείς να έχεις ένα προπονητή που στα δύσκολα δεν τον στηρίζει κανείς και τον φτύνουν όλοι. Ούτως ή άλλως είναι καμένο χαρτί.

Βέβαια, σωστά λες ότι και ο επόμενο μπορεί να αποτύχει. Εκεί όμως 1) θα έχεις μερικούς μήνες "περίμενε να δούμε" και 2) ελπίζεις ότι θα σου τύχει ένα λαχείο που θα σου λύσει όλα τα προβλήματα.

Βέβαια κατά τη γνώμη μου το κύριο πρόβλημα είναι η διοίκηση, αλλά είναι άλυτο πρόβλημα.

Ανώνυμος είπε...

Η παραπάνω απάντησή μου ήταν για το κείμενο του Old boy.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΑ 2 ΕΠΟΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

ΝΤΟΥΣΑΝ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Nai kai an pareis Ntousan tha allajoun ola! With this side to sleep... (opos lene kai sto xorio mou!)

O 10K PREPEI na minei!!!

Ta koproskyla pou den ajizei na forane tin prasini fanela na fygoun!

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ, ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙ?

Π.Χ ΒΥΝΤΡΑ, ΣΑΡΙΕΓΚΙ.

ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΤΖΙΩΛΗ?

ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ? ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ?

ΕΦΟΣΟΝ Η ΟΜΑΔΑ ΗΘΕΛΕ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΜΠΑΚ,ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΤΡΑΙΚΕΡ ΓΙΑΤΙ Ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΑΙΤΗΣΕ?

ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΤΥΠΟΥ ΜΕΛΙΣΣΗ, ΣΟΟΥΖΑ?

ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ Ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ?

Old Boy είπε...

Toν Τζιόλη τον έβαλε γιατί ο Εργότελης είχε σε δέκα λεπτά βάλει δυο γκολ και χάσει άλλο ένα αφού πέντε παίκτες έπαιζαν φουλ επίθεση, βάλε και τον Γκούμα που την είχε δει σλαλομαδόρος, βάλε και τον Σπυρόπουλο επτά, άρα κάποιος έπρεπε να βοηθάει τον Μάτος και να κόβει καμία αντεπίθεση.
Βέβαια ο Τζιόλης στο 2-3 κάθεται και κοιτάει τον παίκτη του Εργοτέλη που κάνει την πάσα στον Κουτσιανικούλη. Τον κοιτάει έντονα και εξακολουθητικά μπας και τον ματιάσει. Φάουλ δεν του κάνει γιατί θα χαλάσει το ίματζ του.
Από εκεί και πέρα, σαφώς και έχει ευθύνες ο Τεν Κάτε για αυτή την εικόνα χυμαδιό και κανείς δεν λέει ότι είναι ανεύθυνος.
Έτερον εκάτερον όμως.

Filippos είπε...

Το είπα και στο προηγούμενο άρθρο θα το πώ και εδώ.Σίγουρα φταίει ο 10Κ που άφησε τη δημιουργία της ομάδας στα χέρια άλλου,που τελικά φάνηκε ανίκανος.Επίσης όσο υπάρχουν συμβόλαια με πρίμ εμφανίσεων,θα παίζουν και Τζιολοβυντρογκουμομάντζιοι.Να φύγουν τώρα όλοι οι άχρηστοι-άμπαλοι ξένοι(δηλ.όλοι πλήν Ζιλμπέρτο,Ιβ,Ματος,Ρουκάβινα)και ακόμα περισσότερο όλοι οι Έλληνες πλήν Νίνη,Σπυρόπουλου και Τζόρβα.Ας μη γελιώμαστε,υπάρχει κλίκα που τρώει τους προπονητές και αποτελείται απο Γκούμα(τον σεβαστείτε με αλλιώς...) και τον Καραγκούνη(που πουλάει οπαδιλίκι και αγάπη) και συντηρείται από τους λοιπούς 3 Έλληνες που έχουν πιάσει τον παππά απ'τ'αρχίδια και πληρώνονται χωρίς ουσιαστικά να δουλεύουν.Αν δεν πιστεύετε πως υπάρχει κλίκα,αναρωτηθείτε πώς έβγαιναν προς τα έξω παράπονα για την ένταση των προπονήσεων ή όλο το πανηγύρι με το θέμα των αρχηγών ή την δημόσια κριτική της τακτικής του προπονητή από τους παίκτες,κάτι που δεν γίνεται ούτε σε ερασιτεχνική ομάδα...

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδια ειστε προπονητης του παναθηναικου, παιζετε οακα και η ομαδα σας κυνηγαει το σκορ με τον εργοτελη. Κανετε αλλαγη και βγαζετε ποιον?

τον σαλπιγγιδη? Τον πιο αξιοπιστο σκορερ της ομαδας?

Γιατι? Για να το ξεκουρασετε για τον αγωνα με τον Πανιωνο?

Σημαντικοτερος ηταν ο αγωνας με τον εργοτελη διοτι ηταν στην εδρα μας και αυτους τους αγωνες πρεπει να τους κερδιζουμε απο τα αποδυτηρια και σε καμμια περιπτωση να μην χανουμε βαθμους.

Το να χασω βαθμους απο αυτον τον Πανιωνιο, στη ν.σμυρνη ειναι πολυ πιθανο οπως ομως και οι ανταγωνιστες μου.

Δεν βγαζεις ομως τον Σαλπιγγιδη με τιποτα οταν χανεις στην εδρα σου απο τον εργοτελη. Δηλαδη και γι'αυτο η κλικα φταιει?

Ειναι απλα πραγματα.

Ανώνυμος είπε...

μαγκες γεια και χαρα. η αποψη μου ειναι οτι ο 10κατε παρα τα οποια προπονητικα του λαθη δεν ευθυνεται για την αμπαλη εικονα της ομαδος. τι να κανει ο 10κατε αν ολοι οι επιθιτικογενείς παικτες -και δεδομενα μπαλαδοροι- δεν μπορουν να νικησουν τις αλλαγες του εργοτελη; ποιος φταιει που ο μαντζιος ενω ξερει πολυ μπαλα ειναι αδιορθωτος [και πχ. δεν πασαρει στον σαλπι να πας αποδυτηρια με 2-0] ποιος φταιει που ο λαζ σημαδευει δοκαρι; ποιος που ο κλειτονιδης δεν πλασαρει σωστα; ο σαλπι ειναι καταβεβλημενος και για μενα κακως αρχισε βασικος. δεν ξερω αν υπαρχει κλικα, καθαρα αγωνιστικα παντως καποιοι δεν μπορουν. εξω τωρα βυντρα/τζιολης/μαντιος/σαριεγκι. αγορα 2 σεντερ μπακ στυλ/χημειας αλανι-χενρικσεν και 2 σεντερ φορ στυλ νταρκο κοβασεβις.


σαλονικα φαν

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ

Ο ΠΑΟ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ !

να τους το βαλουμε εμεις στο μυαλο
αφου η διοικηση το παιζει κινεζα

green fan

Ανώνυμος είπε...

μαγκες παμε καλα; βριζετε τον γκουμα; εναν απο τους πιο φιλοτιμους παικτες μας; παμε καλα; τον πιο αξιοπιστο αμυντικο μας; που οποτε παιζει ειναι αποτελεσματικοτατος; εκτος αν τον βριζετε επειδη τον θεωρειτε κλικαδορο. αλλο αυτο...

Ανώνυμος είπε...

Τελικά η πολυμετοχικότητα έγινε για να βολευτούνε όλοι:

1. Και ο Τζίγκερ να βγάλει από πάνω του τις ευθύνες,

2. Και ο Βγενο να αποκτήσει το λαικο έρισμα που εξυπηρετεί τα επεκτατικά επιχειρηματικά του συμφέροντα,

3. Και οι Γιαννακοπουλαίοι για να μπουν στην ΠΑΕ για να πάψουν να γκρινιάζουν (γιατί θα φάνε και από τον Βοτανικό),

4. Και ο Πατέρας για να βρει κάτι να παίζει (βλέπε κότερα κ τσάμπα μαγκιά κλπ),

5. Και οι λογής λογής 'ημέτεροι' και μανατζαραέοι, που μπήκαν όλοι στο παιχνίδι για να φάνε (βλέπε Αντωνίου, Λιβαθυνος, Βέλιτς, Αντωνιάδης, Ρότσα κλπ)

Όπου λαλούν πολλοί κοκκόροι...Σκεφτείτε ότι καθένας του έχει και από μια φυλλάδα.

Ο Τεν Κάτε είναι καλός προπονητής ο οποίος βρέθηκε μόνος σε μια κατάσταση μπουρδέλο. Και δυστυχώς πρέπει να φύγει, παρόλο που έχει το μικρότερο μερίδιο ευθύνης.

Το μαγαζί θέλει ΕΝΑΝ καπετάνιο. Και μάλιστα που να γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα.

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον Μπάγεβιτς. Πάντως με αυτές τις συνθήκες δεν είναι χαζός να έρθει. Θα δεχτεί μόνο εάν του ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ότι κουμάντο θα κάνει αυτός.

Τώρα σχετικά με το Πολυμετοχικό σχήμα: Το ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. Τους χειροκροτήσαμε και τους στηρίξαμε υπερβολικά (ρεκορ διαρκείας) χωρίς καν να δείξουν έργο. Ακόμα και τα λεφτά που ισχυρίζονται ότι έριξαν σε μεγάλο βαθμό τα έβγαλαν από CL και νέα τηλεοπτικά.

Και εάν γι' αυτούς όλη αυτή η εικόνα δεν είναι τίποτα περισσότερο από την καζούρα που θα φάνε από τον κολλητό τους τον θείο Σωκράτη, για εμάς είναι κάτι πολυ παραπάνω.

Δεν θέλουμε σπασμωδικές κινήσεις και κινήσεις εντυπωσιασμού.

Θέλουμε ουσία, χτίσιμο, περηφάνεια, θυσίες και δουλειά.

Ανώνυμος είπε...

Συμπτωση που επαναλαμβανεται παυει ναναι συμπτωση.

Δεν γινεται στο 1ο ημιχρονο να κερδιζεις ανετα αλλα χλωμα 1-0 χανοντας 4-5 ευκαιριες

και στο 2ο να σβυνεις τις μηχανες

να βαζεις 2 αυτογκολ με Ηρα και να κανεις δωρακι 3 ευκολα με Εργο.

Βρωμαει τοσο που τη μποχα δε μυριζουνε μονο οι συναχωμενοι.

Δυστυχως εχουνε πλακωσει ιωσεις αυτο το καιρο και τα συναχια θεριζουνε.

Ετσι φαινεται.

Γιατι αλλιως ενα θαπρεπε να φωναζουμε ολοι μαζι

ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ

Ο ΠΑΟ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ !

Δε θα διαλυσουνε οι κλικες ακομα και τη πολυμετοχικοτητα !

green fan

squarelogic είπε...

Old Boy
Να συμφωνήσω στο βασικό σκεπτικό σου.
Όμως σήμερα στα γκάζια του Αντωνίου ο Καραγκούνης διαμαρτυρήθηκε για τον τρόπο που τους φέρεται ο 10Κ,δίνοντας υπόσταση στις υποψίες που εξέφρασαν και εδώ πολλοί.Και αυτό έγινε,σήμερα,μετά την ατιμωτική χτεσινή ήττα.
Αν έρθουν ντόρτια και 5άρες στα 3 επόμενα ματς,ως τι θα στηριχθεί ο 10Κ?
Ως ο καλύτερος φίλος των αντιπάλων?
Κι αυτός μια στο καρφί και μια στο πέταλο μας τα είπε χθες.Απ τη μια "ντρέπομαι και αναλαμβάνω όλη την ευθύνη" κι απ την άλλη "δε μπορώ να σκοράρω εγώ ή να κάνω τάκλιν".Ναι,αλλά μπορείς να μην κάνεις αλλοπρόσαλλη διαχείρηση του υλικού σου,να κάνεις αλλαγές που να υπακούουν σε μια κατανοητή λογικήμκαι αν νομίζεις οτι υπονομεύεσαι,να βγεις και να κατονομάσεις τους υπαιτιους,περιθωριοποιώντας τους παράλληλα.

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Καποιοι θελουν ξανα διχασμενο τον Παο.

Καποιοι θελουν τη νεα, ενωμενη διοικηση να γινει σκορποχωρι.

Καποιοι θελουν να μπει στο στοχαστρο τη μια ο Αντωνιου, την αλλη ο Πατερας, την παραλλη ο Βγενοπουλος κι υστερα ο Θανασης κι ο Παυλος.

Βγαλτε τη τσιμπλα απ τα ματια σας και σκεφτειτε:

Ποιον εξυπηρετει να μεινει η ομαδα -5 βαθμους απο τη Τρουμπα τη στιγμη που με 2 απλες νικες στην εδρα της θα παταγε κορφη;

Ποιον να μεινει η ομαδα χωρις προπονητη δυο αγωνιστικες πριν απο το ντερμπι με τη Τρουμπα;

Σκεφτειτε. Σκεφτειτε. Σκεφτειτε.

Κι αφηστε τους εγωισμους και τα ξερολια.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ !

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ !

ΠΑΙΧΤΕς ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ, Ο ΠΑΟ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ !

green fan

Old Boy είπε...

Square, είναι η φτιαξιά μου τέτοια που γενικά δυσκολεύομαι πάντα να πιστεύσω στις συνωμοσίες και τα σαμποτάζ. Αν όμως δεχθώ ότι ισχύουν τότε είναι που πρέπει κατ' εξοχήν να μην διωχθεί ο Τεν Κάτε, αλλά εν ανάγκη όλοι οι άλλοι. Κατά τ' άλλα σαφώς και έχει ευθύνες και δη μεγάλες. Αλλά επαναλαμβάνω. Ευθύνες μεγάλες είχε όντως και ο Μαλεζάνι και ο Μουνιόθ και ο Πεσέιρο.
Όπως φαντάζομαι και ο Φέργκιουσον τα πρώτα χρόνια του στην Μάντσεστερ.
Όπως και ο Καραγεωργίου πέρσι που είχε τον Εργοτέλη ουραγό και με μεγάλη διαφορά.
Πάντως η αλήθεια είναι ότι το όλο κλίμα (των δηλώσεων Καραγκούνη συμπεριλαμβανομένων)βρωμάει φυγή.

Ανώνυμος είπε...

Περυσι 4 αγωνιστικες πριν απο το τελος κι ενω η ομαδα ειναι μπροστα, σβυνουν ξαφνικα οι μηχανες και τρωμε σε 3 ματς οσα δεν ειχαμε φαει σε ολα τα προηγουμενα.

Ποιος μπορει να σβυσει ετσι αποτομα τις μηχανες μιας ομαδας; Οποιος εχει παιξει μπαλα το ξερει.
ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ. ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ.

Για την ακριβεια ΟΙ ΚΛΙΚΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ.

Ετσι χαθηκε το περυσινο πρωταθλημα. Κι αν το φαγαμε, ηταν γιατι μεσα απο αυτο το σκηνικο ανοιξαν οι πορτες για τη μεγαλη διαδηλωση και τη αλλαγη σε ιδιοκτησιακο καθεστως και διοικηση που ειχε αναγκη η ομαδα.

Φετος ομως το να σβυνουν ξανα οι μηχανες ξαφνικα και να πεφτουν τα γκολ σαν το χαλαζι μεσα στο Οακα απο Ηρακληδες κι Εργοτελακια, τι και ποιον εξυπηρετει;

ΠΟΙΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΕ -5 ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ;

ΠΟΙΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΗ ΤΡΟΥΜΠΑ;

Δε θελει νασαι συνομωσιολογος για να το καταλαβεις.

ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ, Ο ΠΑΟ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!

green fan

Pappas10 είπε...

Ούτε εγώ είμαι οπαδός θεωριών συνομοσίας αλλά θα συμφωνήσω με τον ανώνυμο green fan ότι δεν γίνεται η ομάδα από το ένα ημίχρονο στο άλλο να σβήνει τις μηχανές και να τρώει 3 γκολ και να φταίει ο προπονητής.

Οι δηλώσεις Καραγκούνη περί συμπεριφοράς είναι το λιγότερο αστείες. Τι λες ρε Γιωργάκη; Σε προσβάλει; Πληγώνεσαι; Μην κάνεις μαλακίες να μη τα ακούς.

Τι λέτε ρε παιδιά; Σκληρές οι προπονήσεις; Ε τι να κάνουμε; Επαγγελματίες παίκτες ήσαστε.

Για να δούμε τι θα δούμε. Δεν ξέρω αν είναι καλός προπονητής ο Τεν Κάτε, έχει κάνει πολλά λάθη. Αλλά ούτε η συμπεριφορά των παικτών είναι σωστή. Και πρώτα πρέπει να καθαρίσουμε με την συμπεριφορά των παικτών κατά τη γνώμη μου.

Αυτή είναι η άποψη μου. Μπορεί να κάνω και λάθος.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

http://sports.e-go.gr/article.asp?catid=8334&subid=2&tag=6409&pubid=1470096

οταν εχεις χασει την εκτιμηση των περισσοτερων παικτων σου, πως θα τους οδηγησεις σε επιτυχιες και τιτλους?

παρα τα οσα περι στηριξης ακουγονται πιστευω οτι οι μερες του τεν κατε στον παναθηναικο ειναι λιγες πλεον.

Ανώνυμος είπε...

Οπως σωστα γραφει επιτελους η εφημεριδα Πρασινη, τον Τεν Κατε πρεπει να στηριξουμε μεχρι τελους.

Πρεπει να καταλαβουμε πως οι κλικαδοροι δοκιμαζουνε τις αντοχες και τ αντανακλαστικα της νεας διοικησης. Αν περασει το γινατι τους θα ειναι το χειροτερο ξεκινημα του νεου Παναθηναικου.

Μονο αυτοι που παιζουνε μεσα στο γηπεδο, μονο οι παιχτες, μονο οι κλικες παιχτων μπορουν να σβυσουν ξαφνικα τις μηχανες μιας ομαδας. ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ.

Γιατι το κανουν αυτο; Οι λογοι πολλοι και διαφοροι. Αλλοι επειδη εχασαν τη θεση τους. Αλλοι γιατι τους παρακουραζει ο προπονητης. Αλλοι επειδη παιζουνε Στοιχημα. Αλλοι γιατι ναι μιλημενοι απ οσους εχουν συμφερον να φυγει ο προπονητης (για να βαλουν το δικο τους) ή να βουλιαξει η ομαδα (για να μην εχουν αντιπαλο στη κουρσα).

Ολα αυτα δεν μας ενδιαφερουν. Το μονο που ενδιαφερει ειναι που βλαφτουν την ομαδα !

Ποιον συμφερει να παμε στο ντερμπι με τη Τρουμπα χωρις προπονητη;

ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ

Ο ΠΑΟ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ

green fan

Ανώνυμος είπε...

Απο τη χτεσινη ομιλια του 10κατε στους παιχτες :

«Ξέρω τι φταίει, δε σας βλέπω να παίζετε ως ομάδα στο γήπεδο, κοιτάτε τον εαυτό σας. Δε φταίει η άμυνα για τα γκολ που δεχόμαστε, αλλά η αμυντική μετάβαση των μέσων από την επίθεση στην άμυνα, όταν χάνουμε την μπάλα. Οι επιστροφές των μέσων είναι αργές. Η δεύτερη αιτία, είναι τα γκολ που χάνουμε. Είναι απίστευτο πόσο εύκολα μπορούμε να χάσουμε γκολ»

Που αποδειχνει 2 πραματα :

Ο μονος που ξερει ποδοσφαιρο απο το Α ως το Ω στη Παιανια ειναι ο Ολλανδος.

Τα αποδυτηρια παραμενουν τρυπια.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΝ ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ

green fan

Ανώνυμος είπε...

Ας τον στηρίξουν τον Ολλανδό, έτσι για αλλαγή ρε γαμώτο. Τι καταλάβαμε τόσα χρόνια με τόσους προπονητές;
Ας καταλάβει ο (κάθε κύριος) Καραγκούνης ότι και εμείς στις δουλειές μας "τα ακούμε" καθημερινά από τα αφεντικά μας και για ΠΟΛΥΥΥΥ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ από όσα παίρνει αυτός!!!! Ας κάνει λοιπόν τουμπεκί και ας δουλέψει, αλλιώς να μας αδειάσει τη γωνιά το καλοκαίρι.
Το έχω ξαναπεί, να φύγουν τα τελευταία κατάλοιπα του παρελθόντος...
Εάν χρειαστεί δε ας κάνουν 5ετές συμβόλαιο σε έναν προπονητή ώστε να καταλάβουν ΟΛΟΙ ότι δεν πρόκειται να φύγει μέχρι να φτιάξει ομάδα. Αυτός -φαίνεται να-είναι ο μόνος δρόμος προς την επιτυχία αφού όλα τα άλλα έχουν δοκιμαστεί.
Και τέλος, ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣΚΑΡΒΟΥΝΟ!!!!!!!!

Karma

Ανώνυμος είπε...

Η ομάδα είναι μπάχαλο. Ακολουθεί μια βδομάδα φωτιά με πολύ δύσκολα παιχνίδια που όλοι φοβόμαστε μήπως ξεφτιλιστούμε. Εδώ περιμένεις να επέμβει η διοίκηση ώστε να υπάρχει κάποια ελπίδα. Αντί γι αυτό βλέπουμε τα ίδια που εδώ και 12 χρόνια μας θάβουν: η διοίκηση είναι ανύπαρκτη.
Ο Πατέρας είναι στις ΗΠΑ, ο σοφέρ θα χασκογελά σε καμιά γωνιά, ο Βρανό άφαντος, και ο Γιαννακόπουλος δηλώνει "όποιος έχει τα γένια ..." ... τα πήρε κι έφυγε στις ΗΠΑ!...

Ανώνυμος είπε...

Τι "Βρανο" και κουραφεξαλα ρε πατριωτη. Θες να πεις "Πανο" απ το Πανοπουλος; Γιατι Βρανοπουλος στη Παναθα δεν υπαρχει.

Αν οι παιχτες θελουν, η ομαδα καθαριζει και σε Ν. Σμυρνη και με τη Τρουμπα εντος.

Η φετινη ομαδα εχει μεγαλη ευκολια να φτιαχνει φασεις. Πολλες φασεις σε καθε ματς. Ακομα και με Ιντερ και με Βερντερ. Καμια σχεση με τη περσινη και τη προπερσινη σ αυτο το τομεα. Αρκει οι φασεις να γινονται γκολ.

Ειναι καθαρα στο χερι των παιχτων. Απ αυτους εγινε μπαχαλο η ομαδα. Αυτοι την ειδανε για τη παρτη τους. Αυτοι σβυσανε τις μηχανες. Αυτοι λοιπον να τις ξαναναψουνε.
Αυτοι να τη ξεμπαχαλεψουνε.

Ειδεμη σπιτι τους.

Ετσι κι αλλιως, βρεξει χιονισει, αυτοι τα λεφτα τους θα τα παρουνε. Μα 5 πανω, 5 κατω, οι 100σταριες τα χιλιαροπουλα θα πεσουνε και σε Γκουνη, και σε Γιαννακη, και σε Βαγγελάκι, και σε ολους. Αλλοι τους πληρωνουνε. Αν αυτοι οι αλλοι γουσταρουν να πιανονται κοροιδα σαν τους περσινους, το πραγμα δε σωζεται.

ΒΓΕΝΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΟΥ;

green fan

Ανώνυμος είπε...

Ο Βγενοπουλος παιρνει θεση επιβεβαιωνοντας την green fan σε ολα : την εχει ψυλιαστει, δε γουσταρει να τον κοροιδευουν οι παιχτες γουσταρει και δε υα τους κανει το χατηρι να τζασει τον Τεν Κατε.

Παρτε ματι.

«Στον πολυμετοχικό Παναθηναϊκό έχουμε υιοθετήσει ομόφωνα ένα πρόγραμμα ώστε το πολύ σε μια διετία να ανταποκριθεί η ομάδα στις προσδοκίες μας για θεαματικό ποδόσφαιρο και τίτλους. Έχουμε προσλάβει έναν καταξιωμένο προπονητή με σύμβαση δύο ετών ο οποίος προφανώς θα παραμείνει στη θέση του και θα κριθεί στο τέλος αυτής της περιόδου. Άλλα στελέχη της ΠΑΕ έχουν συμβάσεις μικρότερης διάρκειας και θα κριθούν αναλόγως. Οι ποδοσφαιριστές εφ΄όσον αποδίδουν με πάθος το 100% των δυνατοτήτων τους, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων, πρέπει να νιώθουν ασφαλείς και να ωφελούνται από τα πλουσιοπάροχα συμβόλαιά τους. Εάν όχι, είμαστε έτοιμοι με εισήγηση του προπονητή να τους αλλάξουμε μέχρις ενός."

ΕΤΣΙ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ! ΩΡΑΙΟΣ!

green fan

σχολιαστής είπε...

Καραγκούνης και Γκούμας στην εξέδρα.

Ανώνυμος είπε...

Μην ανησυχείτε για τίποτα!

Αν δεν πιάσει το διετές πλάνο, μετά θα δοκιμάσουμε πενταετές!!!

(Το καλοκαίρι δεν ήθελαν πίστωση χρόνου, τώρα έγινε διετές... καλά!)

Και για όλους εσάς που λέτε ότι βασικά οι παίκτες φταίνε και κανένας άλλος: ποιος τους έφερε αυτούς τους άσχετους κλικαδόρους παίκτες; Μόνοι τους ήρθαν και έκαναν κατάληψη;

Ανώνυμος είπε...

Και για να μην ξεχνιόμαστε: όταν η διοίκηση τους στρώσει τους παίκτες ... μετά θα φταίνε οι φίλαθλοι!

Τα έχουμε ξαναδεί ... και θα τα ξαναδούμε πολυμετοχικά!

Pappas10 είπε...

Green Fan... Αρκεί να μη μείνει - μείνουνε - μείνουμε στα λόγια μα μεν...

Ας δω κάποιον να κώβει κώλους στην ομάδα και τι στον κόσμο.

Ξανθιώτη. Ο Γκούμας, Ο Καραγκούνης, και όλοι όσοι είναι πάνω από έναν χρόνο στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ σίγουρα έχουν μεγαλύτερη συμμετοχή στις αποτυχίες της ομάδας απ' τον Τεν Κάτε.

Γι' αυτό και μόνο ας μη μιλάνε. Αν θέλει ο Κάρα να γίνει προπονητής να γίνει. Αλλιώς τουμπέκα όπως όλοι στον μάνατζερ του.

Και κάτι τελευταίο. Γιατί κάθε διάλογος βγαίνει στον τύπο; Γιατί είναι ΤΟΣΟ "τρύπια" τα αποδυτήρια; ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ;

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

ρουφιανος: βυντρα η γκουμας. στανταρ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραγκούνης; Μα πέρσι που γύρισε όλες οι εφημερίδες και όλα τα μέσα του προέδρου δεν τον παρουσίαζαν σαν την μεγαλύτερη μεταγραφή της χρονιάς, τον παίκτη που θα σώσει τον ΠΑΟ, τον ηγέτη! Δηλαδή τελικά ούτε και πέρσι δεν κάναμε μεταγραφές;

Ο Γκούμας και ο Καραγκούνης φταίνε; Τουλάχιστον αυτοί όποτε παίζουν φαίνονται να σχίζονται.
Στην Κύπρο αυτοί έφαγαν τα τρία;

Μα ας τους διώξουν αυτούς τέλος πάντων! Αφού φταίνε αυτοί οι δύο, ας φύγουν. Δύσκολο είναι; Ας βάλουν μόνο αυτούς που πήραμε φέτος. Είκοσι εκατομμύρια κόστισαν άλλωστε! Να τους χαρούμε όλους τους νέους παικταράδες μας μαζί! Τις μεγάλες μεταγραφές των Αμπράμοβιτς!

Μαζί και τον Τσιώλη βέβαια. Που είναι όμορφο παιδί και δεν είναι και μαρτυριάρης!

Ανώνυμος είπε...

Εκτός κι αν πιστεύετε ότι και ο Τζιόλης είναι κακό παιδί και κρυφο-ρουφιανάκι... Μη μου πείτε κάτι τέτοιο, θα στεναχωρηθώ!

Πάντως είναι όμορφο παιδί και της μιλά της μπάλας, ε;

Ανώνυμος είπε...

Δεν ενδιαφερει καθολου ποιοι ειναι οι κλικαδοροι κι οι ρουφιανοι μεσα στην ομαδα. Καθολου. Ουτε και πρεπει εμεις οι οπαδοι ν ασχολιομαστε με κατι τετοιο για να βγαζουμε ο καθενας τη χολη του οπου του κατσει.

Κλικαδοροι και ρουφιανοι μεσα στην ομαδα υπαρχουν. Δεν μας νοιαζει εμας ποιοι ειναι. Αυτους θα τους βρει η διοικηση. Δικη της δουλεια κι υποχρεωση. Οχι δικη μας.

Το μηνυμα σταλθηκε απο Βγενο. Οπως επρεπε. Απο δω και περα θα φανει ποιος ειναι τι. Και θα μπουνε ολα στη θεση τους. Κι ας μην αρεσει σε μερικα καλοπαιδα. Η ομαδα θα βγει μπροστα με η χωρις αυτα τα παλικαροπουλα. Αλλα θα βγει μπροστα. Τερμα.

Κι οσοι σπερνουνε καταστροφολογιες και πετανε σχολια στο μουλωχτο, ας πιουνε καμια σοδα. Η νεα εποχη του Παναθηναικου ειναι δυσπεπτη για κατι τετοια μαναρια.

green fan

Ανώνυμος είπε...

Green fan, για εξήγησέ μου. Στη "νέα εποχή του Παναθηναϊκού" που μας λες, θα λέμε αντίο στο πρωτάθλημα από τον Οκτώβριο;

Πανάθας είπε...

Έχετε πάθει ομαδική παράνοια.

Ας δούμε λίγο τι "παίζει":

1.Οι παίκτες παίζουν μπάλα και αυτοί χάνουν ή κερδίζουν. Μια απλουστευμένη λογική που αν την λάβουμε σοβαρά υπόψη (κάποιοι εδώ μέσα αυτό υποστηρίζουν) τότε σημαίνει αυτόματα ότι το υλικό μας είναι ελλιπέστατο (μια και δεν μπορείς να κερδίσεις ΟΥΤΕ τον Εργοτέλη). Οπότε κάνεις μεταγραφές και το πράγμα φτιάχνει. Εννοείται όμως πως πρέπει να αποδοθούν ευθύνες για το καλοκαιρινό "κάζο". Γιατί ενώ οι περισσότεροι από εσάς πανηγυρίζατε κάποιοι έκρουαν τον κώδωνα του κινδύνου ότι η ομάδα είναι γυμνή.

2.Η ομάδα είναι γυμνή σε καίριες θέσεις. Αυτό είναι κάτι που διορθώνεται. Διορθώνεται αν εξαλειφθούν οι εγωισμοί (περίπτωση Κυργιάκου πχ), οι βλακείες (μη αγορά Πεγεράνο) η ασχετοσύνη (δεν μπορεί να αγοράζεις δύο δεξιά μπακ που είναι στην ουσία χαφ, δε μπορεί να μην βλέπεις ότι σου λείπουν τερματοφύλακας, κεντρικοί αμυντικοί, σέντερ φορ, ακραία χαφ, αναπληρωματικός αριστερό χαφ και στην θέση τους να φέρνεις παίκτες που να μην κάνουν ούτε για τον Διαγόρα) και η απειρία του τεχνικού μας διευθυντή.

3.Τεχνικός Διευθυντής. Ο Κωστάκης απέτυχε. Θέλουν να τον κρατήσουν για τον ΑΛΦΑ ή ΒΗΤΑ λόγο. Ας τον πλαισιώσουν με άτομα που καλύτπτουν τις αδυναμίες του. Δεν είναι τυχαίο που στις μεγάλες Ευρωπαικές ομάδες τα περισσότερα λεφτά πέφτουν στο τμήμα scouting. Οργάνωση λοιπόν του τεχνικού αυτού τμήματος στα ευρωπαικά πρότυπα των μεγάλων ομάδων. Ας σταματήσουν οι μεταγραφές μπάρμπηδων (Κονσεισάο - Μπίσκαν - Σίλβα) μια και δεν πιάνουν. Ας επικεντρωθούν σε μεταγραφές τύπου Ντόι, Μάτος, Χένρικσεν, Βαζέχα κλπ.

4.Προπονητής. Πολύ μεγάλο κεφάλαιο. Ο συγκεκριμένος ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ. ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ για τον απλούστατο λόγο ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΒΟΗΘΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. Εκεί έκανε καριέρα και εκεί θα κάνει και στο μέλλον. Ας αγοράσουν με ηρεμία έναν μεγάλο προπονητή ή καλύτερα έναν προπονητή που να δέσει με την ομάδα. Να τελειώνει και αυτή η κωμωδία. Ας του δώσουν δύο χρόνια. Εγώ προτείνω να του δώσουν πέντε χρόνια. ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. Δείτε τους μεγάλους προπονητές στην Ευρώπη. ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ έχουν λόγο στις μεταγραφές. Δεν λένε "μου λείπει ένας αριστεροπόδαρος σέντερ μπακ" και επαφίεται στην καλή διάθεση ΜΟΝΟ του τεχνικού διευθυντή. Το τεχνικό team εισηγείται και ο προπονητής τελικά αποφασίζει. Αν είχε γίνει αυτό τότε δεν θα είχαμε αγοράσει ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΙΚΤΗ από όσους αγοράσαμε με εξαίρεση τον Silva. Αν όταν ζήταγε τον Πιζάρο και του φέρνανε τον Σόουζα είχε παραιτηθεί τότε θα είχε σώσει και τον εαυτό του και εμάς. Γιατί για κανέναν δεν είχε άποψη. ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ και ενδεικτικό της νοοτροπίας του. Ο μεγάλος προπονητής είναι συγκεντρωτικός. Αυτός είναι θερμοκηπίου. Τι σημαίνει αυτό? Έχει μάθει να κάνει μια συγκεκριμένη δουλειά. Αν του βάλεις παραπάνω τα σκατώνει.

5.Οι "απόψεις" Γκούμα, Καραγκούνη. ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ του εξωετερικού που θαυμάζετε, οι παλιοί λύνουν και δένουν. Έχουν μάλιστα το ελεύθερο από τους προπονητές τους να συμβουλεύουν, καθοδηγούν και στην τελική ρίχνουν και καμιά σε όποιον πιτσιρικά δεν καταλαβαίνει που ήρθε ή την έχει δει Μαραντόνα. Για μένα είναι φυσιολογικό οι "παλιοί" να έχουν λόγο. Όποιος το θεωρεί παράξενο ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ από ομάδες. Σταματήστε λοιπόν να τα βάζετε με τους Γκούμα, Καραγκούνη. Εξάλλου όπως πολύ σωστά είπα ο Ξανθιώτης δεν έπαιζαν στα περισσότερα ματς που ξευτιλιστήκαμε (ο Καραγκούνης θυμίζω ούτε στο ματς με τον Εργοτέλη).

6.ΔΙΟΙΚΗΣΗ. Εδώ και αν έχουμε πρόβλημα. Οι δηλώσεις Παύλου κα Θανάση δείχνουν ότι υπάρχει πρόβλημα. Οι ενωτικές δηλώσεις Βγενόπουλου δείχνουν ότι το πρόβλημα είναι ακόμη μεγαλύτερο. Η ανυπαρξία Τζίγγερ είναι.......ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ (συνηθισμένος είναι εξάλλου) αλλά επιφανειακή. ΓΙΑΤΙ? Μα γιατί ΑΥΤΟΣ διοικεί τον ΠΑΟ. Στο συμβούλιο τα 11 από τα 17 μέλη είναι "δικά" του. Ο Αντωνίου επίσης. Άρα ζητείται μια ισορροπία. Καλό είναι να βρεθεί αλλιώς το πρόβλημα θα γιγαντωθεί. Το 51% του Τζίγγερ είναι ΜΕΓΑΛΟ αγκάθι. Ας γίνει μια προσπαθεια εξαγοράς και του υπολοίπου πακέτου μετοχών.

Πάμε και σε μερικά κουτσομπολιά:

1. Η αποζημίωση Τεν Κάτε έχει οριστεί στα 4.000.000 ευρώ. Οπότε καταλαβαίνεται ότι δεν τον διώχνουν. Μόνο αν παραιτηθεί από μόνος του (θεωρώ ότι με 3 ήττες σε 3 ματς θα την κάνει με ελαφριά πηδηματάκια).

2.Ο Πατέρας φεύγει για ΑΜΕΡΙΚΗ (αν δεν έφυγε ήδη) και την ομάδα αναλαμβάνει ουσιαστικά ο Αντωνιάδης με τον Αντωνίου. Για τον Αντωνιάδη δεν ξέρω σε ποιά φραξιά ανήκει, αλλά για τον Αντωνίου ξέρω. Και εφόσον η επιλογή Κάτε ήταν δική του το βλέπω δύσκολο να φεύγει ο Ολλανδός πριν το ματς με τον ΟΣΦΠ. Οι εξελίξεις θα δρομολογηθούν μετά τα 3 ματς και στην διακοπή των Χριστουγέννων (θα έχουμε ήδη περισσότερα δείγματα - πχ με τον Πανιώνιο δεν παίζει λόγω συμφωνίας ο Σπυρόπουλος. Ε αν δούμε Ίβανσιτς αριστερό μπακ θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι).

Ηρεμία λοιπόν, έτσι και αλλιώς μέχρι τα Χριστούγεννα δεν μπορούμε να κάνουμε ΤΙΠΟΤΑ απολύτως. Μόνο να κάτσουμε σπίτι μας και να απολαύσουμε τον ΘΙΑΣΟ ΠΑΟ. Α και να μην πάει ΚΑΝΕΙΣ ΓΗΠΕΔΟ. Μήπως πιεστούν και "τρέξουν" τα θέματα της ομάδας. Μια παρότρυνση βέβαια που δεν χρειάζεται μια και η ομάδα θα μείνει σίγουρα με τους Τζιγγερικούς οπαδούς.

Υ.Γ.Οι θεωρίες συνομωσίας, πέρα από ανυπόστατες, είναι και αστείες. Ο ELVIS ΖΕΙ ΑΔΛΕΦΙΑ. ΤΟΝ ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΤΟΝ ΑΠΗΓΑΓΑΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΕΝΩ ΤΟΝ JFK ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕ Ο VINNY JONES.

Πανάθας είπε...

*"...αναπληρωματικό αριστερό χαφ..." = αριστερό μπακ ήθελα να γράψω

Ανώνυμος είπε...

Επιτελους ειδαμε το φως.

Βγενοπουλε παρε το Παναθα για προπονητη και το Ξανθιωτη για διευθυντη ποδοσφαιρου.

gf

Πανάθας είπε...

Εμένα τουλάχιστον θα πάρουν για προπονητή και όχι για ρουφιάνο.

;-)

Old Boy είπε...

«Δώστε 35 ποδοσφαιριστές σε ένα βετεράνο οπαδό ή δημοσιογράφο και πέστε του να τους κάνει ομάδα. Μπορεί να τους κάνει όχλο, συμμορία, χορωδία, αλλά ομάδα αποκλείεται. Πάρτε όμως τον καλύτερο προπονητή του κόσμου και δώστε τους καλύτερους παίκτες της πιάτσας για να βγάλει τη σεζόν. Οποιοσδήποτε δημοσιογράφος που έχει μια ιδέα από μπάλα αποκλείεται να δει όλα τα ματς της σεζόν και να μη βρει πέντε λάθη, για τα οποία θα έχει και δίκιο».
http://www.sport-fm.gr/article/152363

Ανώνυμος είπε...

1)Το ερωτημα ειναι το εξης..
ΠΑΙΖΟΥΝ Η ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ?
μαλλον το 2ο..
δες 2-3 φορες -ξανα- τα 2 τελευταια γκολ του εργοτελη και θα καταλαβεις γιατι ο βυντρα και ο γκουμας(σηκωμενο χερι!) ειναι τσογλανια.επισης δες τις 2 φασεις του μαντζιου. :)...το πιασες..
το υλικο μια χαρα ειναι για ελλαδα..εκτος απο την αμυνα..απλα αν πετανε 3 βαθμους οι γνωστοι κλικαδοροι για να φανε τον προπονητη πως να εχεις αποτελεσματα?

2)συμφωνω.
η ευθηνη στον αντωνιου

3)συμφωνω

4)ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ!.
η ομαδα μπροστα και στο κεντρο αποδιδει καλυτερα απο καθε αλλη φορα.(ειδικα το πρωτο εικοσπενταλεπτο με εργοτελη ηταν διαστημικο...εκτος του μαντζιου)
ειναι γνωστης της τακτικης, της προετοιμασιας και εχει ευρωπαικες παραστασεις και ιδεες.σιγουρα ΠΟΛΥ καλυτερος απο καποιον μπαγεβιτς που εκδιωχθηκε απο τον....ερυθρο αστερα..αχχααχα αν ειναι δυνατον.
προς το παρον δειχνει να εχει ενα προβλημα στη διαχειρηση των παικτων αλλα οπως ξαναεγραψα οταν λυθουν ολα τα αλλα προβληματα ας τον κρινουμε...βεβαια στα ματς με βερντερ ιντερ κοουτσαρε εξαιρετικα τοσο στην καταρτιση της ενδεκαδας οσο και στις αλλαγες...απλα στο ελλαντα δεν γνωριζει καταστασεις νοοτροπιες παικτες ομαδες κλπ..
τα χανει..εκει φταιει και η διοικηση που δεν του εχει βαλει εναν βαζεχα η εναν καλιτζακη διπλα του να του εξηγησει τι και πως.
ποτε να κανει τις εισηγησεις ?
στις 20 ιουλιου που ξεκινησε(τζιγκερ!)?χωρις να ξερει ουτε εναν παικτη απο το υπαρχον ροστερ?ουτε μια αδυναμια?εξαλλου και ζεντεν ζητησε και πιζαρο και γκουντγιονσεν και σαβιολα...αλλο που ημαστε τοσο χαμηλα στην υποληψη των ευρωπαιων παικτων (τζιγγερ!!)..
τον γεναρη αλλα και του χρονου το καλοκαιρι να τον κρινεις αλλα οχι φετος το καλοκαιρι.
(π.χ. αν ερχοταν ο μουρινιο...θα ζητουσε τον μουνταρι(οπως εκανε στην ιντερ)..και θα περναμε τα παπαρια του μουνταρι...αρα παλι χωρις εισηγησεις θα την βγαζαμε.)

5)ναι αλλα αυτοι οι παικτες στο εξωτερικο..ουτε ρουφιανευουν τα αποδυτηρια..ουτε εχουν γινει συνθημα στα χειλια των φαντικων αντιπαλων τους(γαυρος)..ουτε πουλαν τους συμπαικτες τους(ριζουπολη)..ουτε στηνουν ματς για να φανε προπονητες(μουνιοθ-σαντος-τεν κατε?)..
απλα δινουν το παραδειγμα...αλλα τι παραδειγμα να δωσει ο γκουνης..που του λενε πες καμια κουβεντα για την εικονα των παικτων και αυτος λεει ''μας μιλαει αποτομα ο προποντης'' ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ!!!

φετος ξευτιλιστικαμε..με ανορθωση και εργοτελη...σεντερ μπακ και στα 2 ο γκουμας..και φυσικα στην αμυντικη γραμμη παντα και το πουλεν του ο βυντρα..στο ενα 3 αστεια γκολ εκ των οποιων τα 2 μπαινουν απο κεφαλιες μεσα απο την καρδια της περιοχης και στο αλλο 3 γκολ σε 15 λεπτα με τους γκουμα-βυντρα προκλητικα στημενους
επισης δεν σε παραξενευει καθολου το γεγονος οτι ο γκουμας και ο γκουνης κανανε κριτικη στον προπονητη..και μαλιστα με πουστικο τροπο?
ποιοι..τα συνωνημα της αποτυχιας και της μιζεριας..που οσο επαιζαν βασικοι και ειχαν προπονητακια της σειρας δεν βγαζαν αχνα..μαλιστα...δεν υπηρχε δολος.

6)συμφωνω περιπου..

1)αμα απλα δεν ηθελαν να τον διωξουν θα εβγαζαν μια ανακοινωση του στυλ '' δεν υπαρχει θεμα προποντη..αυτος θα μεινει''
με την συγκεκριμενη ανακοινωση ομως..1)πετανε μπηχτες για αντωνιου
2)λενε οτι θα αλλαξουν ολους τους παικτες(μαλλον κατι καταλαβαν για τους στημενους και τις κλικες)3)Δεν θα μιλουσαν τοσο σιγουρα για τον ολλανδο..(θα κριθει μετα απο 2 χρονια,κορυφαιος κλπ)

2)ολοι ξεραμε οτι πριν απο το ματς με τον γαυρο δεν θα εφευγε ο τεν κατε...δεν χρειαζοταν ανακοινωση γι'αυτο..αρα απορριπτεται και αυτο το σκεπτικο.

σε καλυψα?

Πανάθας είπε...

Την καλησπέρα μου σε όλους.

1. Πήρα Maalox σήμερα κα δεν φοβάμαι τίποτα.

2. Μου άρεσε η τοποθέτηση Βγενό.

3. Δεν άρεσε στον Γκότζο όμως και του αφιέρωσε μια μικρή γωνίτσα στο εξώφυλλο του DERBY THS ION. Δεν του συγχώρεσε την....ΠΕΚ φαίνεται. Αυτός ή κάποιος άλλος?

4. Μου άρεσε η ανταπόκριση της ΠΡΑΣΙΝΗΣ στις δηλώσεις Βγενόπουλου. Δείγμα ενότητας και κοινής γραμμής ανάμεσα σε Γιαννακοπουλαίους και Βγενό (όχι σαν τον άλλον τον μικρόψυχο). Σημαίνει πολλά για μένα αυτό (θετικά εννοείται).

5. Τον Κουτσιανικόλη (τον είπα καλά?) να τον κλείσουν......ΧΘΕΣ. Αριστερό χαφ σαϊτα δεν έχουμε. Ας πάρουν και έναν βασικό στην θέση του για να είμαστε καλλυμένοι.

6. Διπλό στη Ν. Σμύρνη αλλιώς.....μία από τα ίδια.

7. Εκτός από την ομάδα ελπίζω και ο Ζωγράφος να σταθεί στο ύψος του (είναι τάπα ο χούστης).


Υ.Γ.1 Πρόβατο θα σου απαντήσω με την πρώτη ευκαιρία.

Υ.Γ.2. Old Boy το πιάσαμε το υπονούμενο. ;-) Οι φίλαθλοι δεν αντικαθιστούν τον προπονητή. "Πονάνε" την ομάδα και αναζητούν λύσεις. Πρώτα προσπαθούν να το χωνέψουν οι ίδιοι. Είναι μια μορφή αυτοψυχοθεραπείας. Όταν "ενεργοποιούνται" οι φίλαθλοι η ομάδα δεν πάει καλά. Είδες κανέναν να κάνει τεχνικές ή άλλου τύπου υποδείξεις για το μπάσκετ? ΟΧΙ. Γιατί? Γιατι δουλεύουν όλα ρολόϊ. Πολύ καλύτερα και από τα καλύτερα μας όνειρα. Όταν το ποδόσφαιρο φτάσει σε ένα αντίστοιχο επίπεδο θα "εξαφανιστούν" μεμιάς οι γκρίνιες και οι τεχνικοί της εξέδρας. Έως τότε όμως, εσύ θα προωθείς άρθρα του Πανούτσου. ;-)

Ανώνυμος είπε...

ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ 1-2 ΜΕ 10 ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ 14 (11 + ΤΡΙΟ ΖΩΓΡΑΦΟΣ) ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ.

ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΠΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ "ΑΤΥΧΗ" ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΚΛΙΚΑΔΟΡΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ, ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ (με δικΕς τους η με ξένες πλατες) ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΟΝ ΤΕΝ ΚΑΤΕ.

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕ.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ.

ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ.

ΦΥΣΙΚΑ Ο ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΣΦΥΡΙΞΕΙ.

Ειδατε ομως πως ειναι να βγαινει ενας απο την ΠΑΕ, να τριζει τα δοντια στους παρτακηδες και πουλημενους (όπως έπρεπε να γίνει) ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ 5 ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ (εκ των οποιων και 2 "πρασινες") ΝΑ ΤΟΝ ΘΑΒΟΥΝ κανοντας πλατες στους κλικαδορους;

gf

Old Boy είπε...

Πάντως, με αυτή τη λογική, αν ήταν σήμερα χώμα ο Καραγκούνης και ο Γκούμας, θα δικαιωνόταν η θεωρία ότι πάνε να φάνε τον Τεν Κάτε, ενώ παίζοντας καλά πάλι δικαιώνεται η θεωρία, από την ανάποδη όμως, αφού τώρα που πιέστηκαν παίζουν. Lose - lose situation.

Ανώνυμος είπε...

σημερα η ομαδα εδειξε ΑΡΧΙΔΙΑ και με τσαμπουκα πηρε το διπλο μεσα στην 4η δυσκολοτερη εδρα του πρωταθληματος(που αμφιβαλλω αν θα την περασει ο γαυρος)

για την διαιτησια τι να πουμε...για αλλη μια φορα 11 εναντιων 14..απιστευτη η αποβολη του μουν, η μη αποβολη του μετεπειτα σκορερ κουμουρτζι,τα οφσαιντ στο α ημιχρονο, καθως και τα συνεχομενα φαουλ υπερ του πανιωνιου για να μας κλεισουν στην περιοχη..


ο ορισμος του ''χειρουργειου''

τωρα στα δικα μας..
θα συμφωνησω με τον gf..

σημερα αποδειχθηκε οτι το ματς με τον εργοτελη ηταν στημενο..

ποιος πιστευει -με το χερι στην καρδια- οτι η ομαδα που ειδαμε σημερα τρωει 3 γκολ απο τον εργοτελακο μεσα στο οακα με κατεβασμενα χερια..?
ουτε ενας..

λοιπον μετα την ανακοινωση σφιξαν οι κωλοι..και ολοι οι παιχτες δωσαν και την ψυχη τους..ξερουν πλεον οτι αμα κανουν μαλακιες θα εισηγηθει ο τεν κατε και θα παρουν τον μπουλο..

ο τεν κατε για αλλη μια φορα εκανε ενα μαεστρικο αρχικο στησιμο που αμυντικα αφενος εξαφανισε ρεκομπα εστογιανοφ χουτο αφετερου επιθετικα με το 4-2-3-1 ειχαμε φοβερη κυκολοφορια και πρεσσαρισμα ..μετα τα χαλασε λιγο με την αλλαγη του σιοντη αλλα το διορθωσε με την αλλαγη του -σκορερ- γκουμα οταν και γυρισε το σχημα σε 3-4-1..(θα εμπαινε και σαλπι μετα αλλα ορθως εβαλε ματτος)

υ.γ. σημερα καταλαβαμε (ακομα και με τον πανιωνακο) γιατι ο τζιλμπερτο ειναι ενα απο τα κορυφαια ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΧΑΦ στον κοσμο.

squarelogic είπε...

...κι έτσι απο χτες κάποιος Μαζαράκος θάχει να λέει στους φίλους του και τα παιδιά του "εγώ κάποτε απέβαλλα τον Τεν Κάτε"...

όπως ο άλλος Μανιάτης ο Κωνσταντινέας την περασμένη Κυριακή θεωρούσε ότι τον έπαιρνε να "κόψει" τον Ιβανσιτς που κατι πήγαινε να του πει,λέγοντας περιφρονητικά 'Εφυγες".

Κάθε Κυριακή το άλμπουμ αναμνήσεων των γκαγκατσόπαιδων θα εμπλουτίζεται σε βαρος παικτών του Παναθηναικου.

Αλήθεια,ο Πατέρας τι τις ήθελε τις μεγαλόστομες καλοκαιρινες δηλώσεις?
Μόνο για να τον κάνουν να φαίνεται γραφικός?

Pappas10 είπε...

Πανάθα μα μεν,

Το Ντέρμπυ εχθές - ή προχθές δεν θυμάμαι - είχε τα πρωτοσέλιδα της πράσινης και τις "κολοτούμπες" της σε μία μέρα.

Κι εγώ ρωτάω. Σκοπός της είναι να γράφει την ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ή να ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ; Διότι δεν γίνεται ο Τεν Κάτε την Πέμπτη να είναι "προδότης" και την Παρασκεύη "αναντικατάστατος". Σωστά;

Πέραν τούτου, σαφώς και είναι win-win situation που γράφει και ένα παληκάρι η "θεωρία συνομοσίας περί πουλημένων που θέλουν να φάνε τον Τεν Κάτε". Αυτό είναι φυσιολογικό μιας και έτσι τα καταφέρανε.

Δεν γίνεται να χάνεις από τον Εργοτέλη στο ΟΑΚΑ με κάτω τα χέρια και να κερδίζεις το πουσταιώνιο με 10 παίκτες... Συμφωνώ ότι όλα γίνονται αλλά τη διαφωρά την κάνει το "κάτω τα χέρια".

Στο θέμα μεταγραφές τη γνώμη μου την έχω πει. Το ξέρω ότι διαφωνούν πολλοί αλλά - για εμένα - πρώτα είναι θέμα νοοτροπίας και αφομοίωσης του συστήματος και μετά παικτών.

Και θεωρώ το λιγότερο υπερβολικό το να χρειάζεσαι Χένρικσεν, Μινχ, Σαβιόλα, Μπουφόν και Ντρογκμπά για να κερδίσεις τον Εργοτέλη... μην τρελαθούμε τελείως.

Ενημερωτικά ο Αντωνιάδης είνα εκπρόσωπος των Μετοχών του Βγενόπουλου - αν δεν κάνω λάθος.

ΤΟ ότι τα αποδυτήρια είναι "τρύπια" το χρεώνονται όλοι. Προπονητής, Διοίκηση και Παίκτες.

Στο θέμα προπονητή, ειλικρινά δεν ξέρω. Είμαι εξ' ορισμού οπαδός της άποψης που λέει ότι ένας προπονητής πρέπει να παραμείνει στη θέση του για ένα εύλογο χρονικό διάστημα ώστε να δείξει το έργο του. Ο Τεν Κάτε πάντως... με έχει κουφάνει τελείως. Προχθές του βγήκε με τον Γκούμα, αλλά δεν του βγήκε με τον Σιόντη.

Πάντως ο Τεν Κάτε μου δίνει την εντύπωση πως τρώει μανιτάρια πριν από κάθε αγώνα...

Βέρντερ και Γάβρος... για να δούμε...

Εχθές πάντως μια χαρά άνοιξε τα πόδια ο Εργοτέλης.

Pappas10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

περα απο τα εγκληματα στον δικο μας αγωνα τα οποια ηταν εξοφθαλμα, οπως και στους προηγουμενους αγωνες
και τα οποια εχουν "πειραξει" την βαθμολογια,

ειδατε το πεντακαθαρο πεναλτι που δεν δοθηκε στα παοκια ?
το γκολ που τους ακυρωσαν?

αυτο που θελω να πω και που φαινεται ξεκαθαρα πλεον και φετος ειναι οτι ο θειος τα εχει κανονισει μια χαρα.

οποιος ακολουθει την "αρμαδα" του θρυνου θα σφαζεται..

Pappas10 είπε...

Όχι μόνο θα σφάζονται αυτοί που "απειλούν" τον πουστόγαυρο αλλά θα επιβραβεύονται και οι σφαγείς τους...

... απολαύστε :)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ζωγράφος Χ. ΣΔΠ Αθηνών βαθμολογία 7,38
ΒΟΗΘΟΣ Ακρίβος Χ. ΣΔΠ Αθηνών βαθμολογία 7,80
ΒΟΗΘΟΣ Νικολακόπουλος Α. ΣΔΠ Αθηνών βαθμολογία 8,00
4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Μαζαράκος Η. ΣΔΠ Αρτας βαθμολογία 8,00
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ Τεβεκέλης Μ. ΣΔΠ Θεσ/νίκης

Περαστικά... ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

Προς Old Boy

Η επιστημη μας διδασκει πως οταν η δραση με βαση μια θεωρια μετασχηματιζει μια πραγματικοτητα κατα τον προσδοκωμενο τροπο, τοτε μπορουμε να ισχυριστουμε πως η θεωρια αυτη ηταν σωστη.

Θα μπορουσαμε να πουμε πως η θεωρια για τη προθεση φαγωματος του Τεν Κατε ηταν λανθασμενη η εστω lose-lose (η win-win), αν δεν ειχε μεσολαβησει μια συγκεκριμενη δραση αναμεσα στη (2η κατα σειρα) γκελα με Εργοτελη και την ανασταση (του ΦΡΟΝΗΜΑΤΟΣ της ομαδας κυριως !) με Πανιωνιο.Και η δραση αυτη ηταν η απειλητικοτατη προς τους παιχτες παρεμβαση του Βγενοπουλου. Γιατι μη γελιομαστε, σε αυτους στοχευε ουσιαστικα.

Μητε win-win, μητε lose-lose ηταν λοιπον αυτη η θεωρια. Ηταν common sense θεωρια. Φως φαναρι που λεει ο κοσμος. Εξωφθαλμη για να το πουμε κουλτουριαρικα. Που την υιοθετησε και ο Βγενοπουλος (και σιγουρα ολη η διοικηση). Και βγηκε μπροστα με βαση αυτη τη θεωρια. Και με αυτην εδρασε και επεδρασε στη ροη των πραγματων. Κι αλλαξε τη ροτα.

Ευκτεον να μη χρειαστει ξανα αναλογη κατασταλτικη των κλικαδορων και λοιπων διαλυτικων στοιχεων παρεμβαση.

ΝΙΚΗ ΣΤΗ ΒΡΕΜΗ !

gf

Ανώνυμος είπε...

Ασε με ρε gf - γκούφη με τα κουλτουροεπιστημονικά. Το ρεζουμέ είναι πως η Πανάθα σήμερα θα παίξει με καρδιά και θα νικήσει τους γερμαναράδες. Θα δουμε φοβερή μπάλα μάγκες να μου το θυμάστε. Παιχνίδι για γερά νευρα αλλά η ομαδα θα σταθει ατσάλι και θα μας θυμισει τους παλιους καλούς καιρούς. Δίνω 2 δαγκωτό κι εχει απόδοση 7 και κατι στο στοίχημα. Θα γινει της πόπης. Το βραδι κερνάω σαμπάνιες στου Διονυσίου. Να δωσω καί σκορ;

Κατωπετραλωνιώτης

Old Boy είπε...

Άντε για Win ΠAO Win situation στην Βρέμη ;)

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΣ ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΜΑΓΚΕΣ!


ΜΠΑΛΑΡΑ Η ΠΑΝΑΘΑ, ΜΑΣ ΘΥΜΙΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ!


ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΑΤΕ ΔΙΠΛΟ ΔΑΓΚΩΤΟ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.


ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΦΕΥΓΩ ΓΙΑ ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ!


ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΥΣΤΗΔΕΣ!


Κατωπετραλωνιώτης

Πανάθας είπε...

Ο ΠΑΟ σήμερα αποκατέστησε το Ευρωπαϊκό του όνομα.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΤΕΝ ΚΑΤΕ (α όλα και όλα, τα καλά θα του τα αναγνωρίζουμε) ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. Η απόδοση όλων των παιδιών ήταν κατπληκτική. Δεν υπήρχε υστερήσαντας.

Μπορούμε πρόκριση αν και η Ίντερ (ή η Ανόρθωση?) μας τα χάλασε λίγο.

ΑΥΤΟΣ ο ΠΑΟ μπορεί αποτέλεσμα και στο Μεάτσα. Και φυσικά ευχόμαστε σε ένα ωραίο Χ στο Ανόρθωση - Βέρντερ Β.

Αποδείχθηκε ότι ΑΥΤΟ είναι το ποδόσφαιρο που αρμόζει σε Ελληνική ομάδα στην Ευρώπη. Το ποδόσφαιρο του παλιού καλού ΠΑΟ, της Εθνικής του Euro 2004, ακόμα και του περισινού ΟΣΦΠ στο Τσου Λου. Αμυντικογενές ποδόσφαιρο με αντεπιθέσεις. Ευχάριστη έκπληξη η ορθή αντιμετώπιση του ματς από τον Ολλανδό αλλά και οι αλλαγές του. Ο Κάτε αλλάζει μυαλά και μαζί του αλλάζει πρόσωπο και η ομάδα. Δεν είναι ντροπή να κοιτάς και την άμυνα σου. Ακόμα και η Μάντσεστερ πέρισυ ΑΜΥΝΤΙΚΑ έπαιξε στα περισσότερα ματς.

Τις μεγάλες νίκες τις παίρνει η άμυνα. Και σήμερα την "τριάρα" την πήρε η άμυνα. Αυτό το ματς ελπίζω να είναι οδηγός.

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΕΙΡΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ.

Από εκεί που περίμεναν να έπαιζαν με ένα ΠαναθηανΪκό διαλυμένο (αν έχανε ελέω Ζωγράφου στη Ν. Σμύρνη) με +8 βαθμούς, βρίσκονται εναντίον ενός ΠΑΟ, ενισχυμένο βαθμολογικά αλλά κυρίως ψυχολογικά. "Χρωστάμε" πολλά στο γκολ του Γκούμα. Από ΕΚΕΙ ξεκίνησε η "αντεπίθεση".

ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑ.

:-))))

Υ.Γ. Α και μην ξεχάσουμε τις μεταγραφές έτσι? Ακόμα και αν πάει καλά η ομάδα χρήζει ενίσχυσης. Δεν μπορείς πάντα να παίρνεις από μέτριους παίκτες το 90%.

Πανάθας είπε...

ΚΑΡΑ = Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ας μην το ξεχνάμε.

Ο ΠΑΟ έχει ανάγκη τον Καραγκούνη και τούμπαλιν.

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια σε όλους στην ομάδα. Φοβερή μπάλα, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο!

Νομίζω ότι τέτοια απόλυτη επικράτηση ΕΚΤΟΣ έδρας στο CL δεν υπήρξε ξανά από οποιαδήποτε ελληνική ομάδα, ούτε τα τελευταία 20 χρόνια ούτε ποτέ άλλοτε.

Και το σκορ 0-3 είναι απίστευτο, αλλά και η αίσθηση ότι αν το ματς συνεχιστεί για άλλα 30 λεπτά, το σκορ θα γίνει 0-5. Άλλοτε και όταν κερδίζαμε ήταν με τη ψυχή στο στόμα. Τέτοια άνετη επικράτηση δεν θυμάμαι άλλη φορά!

Μπράβο και πάλι!

Ανώνυμος είπε...

Μια απορία ρε παιδιά...
Οι πουλημένοι παίκτες που λέγατε κάποιοι εδώ μέσα πως και ξεχάστηκαν και παίξανε μπάλα χτές;;;
Ή μήπως δεν ήταν οι ίδιοι;;;
Κανένας δεν είπα ότι είναι και παικταράδες...
Αλλά πουλημένοι από που ρε παιδιά;
Και τον 10C τον αγάπησαν ξαφνικά;;;
Σοβαρευτείτε ρεεεε...

Πανάθας είπε...

Θα συμφωνήσωωωωωωωωωω με τον ανώνυμο (περί πουλημένων).

Pappas10 είπε...

Το "πουλημένοι" έχει πολλές εστιάσεις ανώνυμε φίλε.

Για εμένα εξακολουθούν να είναι "πουλημένοι" γιατί "πούλησαν" τα παιχνίδια πρωταθλήματος με Ηρακλή και Εργοτέλη.

Είτε με την αδιαφορία τους, είτε με την επιθυμία τους να "φάνε" τον Τεν Κάτε. Δεν θα πω ότι θα τα "πούλησαν" στον ολυμπιλαγό ακόμα. Θα δείξει την Κυριακή.

Όσο αλοπρόσαλο άθλημα κι αν είναι το ποδόσφαιρο, κάτι "περίεργο" υπάρχει στην ομάδα που ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΟ 0 ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ 3 ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ.

Εγώ αυτό πιστεύω. Αν πάρουν το πρωτάθλημα το συζητάμε...

Μπορεί να κάνω και λάθος.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

Είναι θέμα επιλογής...
Κάποιος επιλέγει να βλέπει "περίεργα" πράγματα.
Κάποιος άλλος επιλέγει να δεί την προσπάθεια μιας ομάδας η οποία κατά γενική ομολογία φέτος δείχνει μια προσπάθεια να βελτιώσει και να κάνει πιο ελκυστικό το θέαμα που προσφέρει να αποδίδει έστω και σε έναν αγώνα.
Και εγώ μπορεί να κάνω λάθος...